Baby Jogger City Elite Test 2021 – Her er eksperternes vurderinger

Senest opdateret den 0

I denne artikel gives der et overblik over Baby Jogger City Elite.

Baby Jogger City Elite er blevet testet af en række eksperter, som alle vurderer, hvilke fordele og ulemper, der er ved modellen. Det tæller 4 forskellige ekspertkilder såsom den norske testside Klikk.no, Alt for Damerne, Jyllands Posten og People.com.

Vi gennemgår alle anmeldelser og tests én for én, så forbrugeren kan få et overblik over de forskellige funktioner og specifikationer ved Baby Jogger City Elite.

Herefter kan der læses et afsnit om alternative modeller til Baby Jogger City Elite samt en guide til køb af barnevogne.

Denne Baby Jogger City Elite test indeholder:

🔸 Introduktion til Baby Jogger City Elite
🔸 Gennemgang af eksperternes vurdering af Baby Jogger City Elite
🔸 Gennemgang af alternative modeller 
🔸 Gode råd om køb af barnevogne
🔸 Gennemgang af testkilder

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkter, men derimod indsamler resultaterne af de forskellige eksperttests.


Introduktion til Baby Jogger City Elite

Baby Jogger City Mini GT Single - løbevogn testvinder

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
3.219,00 3.219,00 Læs mere
0,00 5.789,00 Læs mere

.
Baby Jogger City Elite er blevet testet og anmeldt af flere ekspertkilder, der alle er enige i, at denne model er en brugervenlig, stabil og funktionel model, der passer til mange nybagte forældre.

Modellen er både stilren og moderne og betegnes som værende en vogn, der især er beregnet til de aktive.

Ideel til aktive forældre

Baby Jogger City Elite er ikke blot en moderne og stilren model. Det er nemlig også en model, der er oplagt til de aktive forældre, der ønsker at tage sit barn med ud på en løbetur eller på mere ustabilt terræn.

Modellen er forsynet med et aerodynamisk design, der sørger for, at den er nem at anvende til bevægelse. Derudover kommer klapvognen med punkterfrie gummidæk på 12 tommer samt et 360-graders drejeligt forhjul med støddæmper. Det betyder, at modellen er nem at håndtere på ujævnt terræn.

Sæde med stødabsorption og ventilation

Baby Jogger City Elite er fremstillet med henblik på større børn fra omkring de 3 år. Der er desuden lagt vægt på, at barnet sidder komfortabelt selv på en ujævn vej, hvorfor sædet er udstyret med en stødabsorption. Der er desuden mulighed for at justere sædet, så barnet næsten ligger ned, hvilket betyder, at modellen også kan bruges til, at barnet tager sig en lur.

Udover en stødabsorption, så kommer sædet også med en ventilation, der kan regulere varmen samt en vindafskærmning, så barnet kan sidde i læ.

Barnet bliver fastspændt med en 5-punkts-sele med puder, og der er mulighed for at pakke vognen med forskellige sager, da den kommer med en mindre opbevaringstaske med tre lommer samt et opbevaringsrum bag sædet.

Brugervenlig model med justerbart håndtag og kaleche

Baby Jogger City Elite er forsynet med den patenterede ’Quick Fold Technology’, der er lavet til at følge alle sikkerhedskrav. Ved blot et enkelt løft i remmen, bliver vognen foldet sammen.

Endvidere kommer Baby Jogger City Elite med et justerbart håndtag, der sørger for, at brugeren kan indstille håndtaget til at være i den mest optimale højde. Det vil sige, at man kan justere håndtaget i forhold til, hvilken højde der er mest behagelig for brugeren.

Derudover er vognen forsynet med en stor kaleche med tre forskellige justeringsmuligheder afhængig af vejret, barnets behov m.m.

Specifikationer ved Baby Jogger City Elite:
🔴 Højde: 85 centimeter (sammenklappet)
🔴 Bredde: 70,5 centimeter (sammenklappet)
🔴 Dybde: 27,5 centimeter (sammenklappet)
🔴 Vægt: 11,5 kilo
🔴 Hjultype: Gummihjul på 12 tommer
🔴 Antal hjul: 3
🔴 Justerbart håndtag: Ja

Fordele ved Baby Jogger City Elite:
🔵 Ideel til de aktive forældre
🔵 Punkterfrie gummihjul på 12 tommer
🔵 5-punkts-sele med puder
🔵 Justerbart håndtag
🔵 Sæde med stødabsorption og ventilation

Her kan du se en videopræsentation af Baby Jogger City Elite fra Baby Jogger:


Det siger eksperterne om Baby Jogger City Elite 

I dette afsnit gennemgår vi hver af de 4 ekspertkilder, som har testet Baby Jogger City Elite og givet deres vurdering af modellen.


Klikk.no  
klikk.no
Vurdering: 6 ud af 6 stjerner

Den norske testside Klikk.no har testet og anmeldt Baby Jogger City Elite, som de er endt med at give den højest mulige score, nemlig 6 ud af 6 stjerner. Denne score er især givet på baggrund af modellens høje kvalitet, brugervenlighed, komfort samt, at den er nem at fragte i en bil, hvis der er brug for det.

Nem at sammenklappe

En af de ting, som eksperterne fra Klikk.no især er vilde med, er, at barnevognen er nem og hurtig at sammenklappe. Det betyder, at hvis man skal have den med i bilen eller blot har brug for at stille den væk i hjemmet, så kan dette klares nemt og hurtigt.

Eksperterne finder ikke mange ulemper ved Baby Jogger City Elite. De skriver selv, at de ikke finder nogen ’deciderede’ eller ’specielle’ ulemper, som der er værd at nævne.

Du kan læse hele anmeldelsen her.


Alt for Damerne

altfordamerne
Vurdering: 4 ud af 6 stjerner

Alt for Damerne er begejstrede for Baby Jogger City Elite, som de har valgt at give 4 ud af 6 stjerner.

Eksperten fra Alt for Damerne er især vilde med, at modellen kommer med en ’super kaleche’, der kan køres helt ned samt, at vognen kan ’klappes sammen med én hånd’. Selvom førstehåndsindtrykket af modellen er, at den er stor, så forklarer eksperten, at modellen alligevel er ’sporty og robust’, hvilket er en fordel.

Gå hurtigt i ethvert terræn

Alt for Damerne skriver, at fordelen ved en Baby Jogger er, at ’du kan gå hurtigt i ethvert terræn’. Dog forklarer eksperten yderligere, at sikkerheden er en smule lavere end på de helt klassiske vogne. Der skrives, at dette skyldes, at ’stellet ikke på samme måde beskytter barnet, og at de tre hjul står mindre stabilt end fire’.

Anmeldelsen bliver konkluderet med, at man især vil blive glad for en Baby Jogger City Elite, hvis men er et friluftsmenneske.

Du kan læse hele anmeldelsen her.


Jyllands Posten

Jyllandsposten.dk
Vurdering: Anbefalet

Den danske avis Jyllands Posten har testet og anmeldt Baby Jogger City Elite, som de har valgt at give en anbefaling med på vejen. I deres anmeldelse af vognen lægger de især vægt på modellens brugervenlighed.

Nem at klappe sammen

Eksperterne fra Jyllands Posten fokuserer på, at det er nemt at klappe Baby Jogger City Elite sammen. De forklarer, at man blot skal hive i et håndtag ’og vupti, så er vognen foldet sammen og klar til at smide bag i bilen’.

De nævner desuden, at den trehjulede vogn er nem at køre rundt med uanset, om man går på gaden, i butiksgange eller er på udflugt i enten en skov eller på stranden.

Du finder hele artiklen hos Jyllands Posten her.


People.com
People.com
Vurdering: Anbefalet

People.com er vilde med Baby Jogger City Elite, hvorfor de har valgt at anbefale denne model. De skriver blandt andet, i deres anmeldelse af vognen, at den kommer med en ’fantastisk kaleche, en innovativ sammenklapningsmetode samt robuste hjul’.

En vogn, der holder for evigt

Eksperterne fra People.com mener, at en af de største fordele ved Baby Jogger City Elite, er, at den er meget robust samt, at den kan holde for evigt. De mener derfor, at det er en model, der passer til de fleste forældre.

People.com finder ikke mange ulemper ved Baby Jogger City Elite, men bemærker, at modellen vejer en del, hvorfor man skal være opmærksom på dette.

Du kan læse hele artiklen hos People.com her.


Alternative modeller

I det foregående har vi gennemgået, hvad 4 forskellige ekspertkilder mener om modellen Baby Jogger City Elite. I dette afsnit vil vi bringe alternative modeller til Baby Jogger City Elite.


Baby Jogger City Mini GT    

Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk

Baby Jogger City Mini GT

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

.
Baby Jogger City Mini GT er blevet testet og anmeldt af det danske forbrugerråd Tænk. Forbrugerrådet Tænk er så vilde med vognen, at de har kåret den som testvinder.

De skriver blandt andet, at modellen er en all-round kvalitetsmodel, som især brugerne er vilde med. De lægger desuden vægt på, at den er nem at folde sammen samt, at den er nem at have med på en rejse. Modellen anbefales til børn fra 6 måneder.

Velegnet til aktive forældre

Baby Jogger City Mini GT er velegnet til de aktive forældre, der gerne vil tage barnet med ud på en løbetur. Vognen kommer eksempelvis med et aerodynamisk design samt 3 hjul. Selve forhjulet er forsynet med et drejeligt led samt en høj svingbarhed, hvorfor modellen kan anvendes til de fleste typer underlag samt terræner.

I og med Baby Jogger City Mini GT er fremstillet til bevægelse, så er den også forsynet med en stødabsorption, hvilket betyder, at barnet sidder komfortabelt, selvom man løber eller kører med den i et ujævnt terræn. Derudover er denne model let og nem at bruge, da den blot vejer 9,5 kilo.

Robuste hjul og 5-punkts-sele

Modellen Baby Jogger City Mini GT er forsynet med 3 robuste hjul, der kan anvendes til de fleste underlag. Derudover er disse hjul også punkterfrie, hvorfor den kan klare det meste.

Endvidere kommer modellen med en justerbar 5-punkts-sele, der også er forsynet med beskyttelsespuder for, at barnet opnår en høj komfort samt sikkerhed uanset, om man er ude at gå eller ude på en løbetur.

Yderligere er Baby Jogger City Mini GT udstyret med et justerbart håndtag, hvorfor brugeren kan indstille håndtaget til den helt rette højde. Håndtaget er derudover polstret, så hænderne har et optimalt greb på vognen.

Sammenklappelig vogn med ventilation og kaleche

Baby Jogger City Mini GT kan bruges i det meste vejr, hvorfor der er lagt vægt på ventilation til barnet. På den måde kan man være sikker på, at barnet har de mest optimale forhold i vognen uanset, om det er varmt, om det regner, eller om det blæser. Vognen kommer desuden med et ventilationsnet, der kan foldes ud, når sædet er lænet tilbage.

Derudover er det nemt at klappe modellen sammen, da den er forsynet med det patenterede system ’Quick Fold Technology’. Med dette system er man i stand til at folde vognen sammen nemt og hurtigt.

Baby Jogger City Mini GT er endvidere forsynet med en kaleche med 3 forskellige positioner samt et gennemsigtigt vindue.

Specifikationer ved Baby Jogger City Mini GT:
🔴 Højde: 84 centimeter (sammenklappet)
🔴 Bredde: 62 centimeter (sammenklappet)
🔴 Dybde: 25 centimeter (sammenklappet)
🔴 Totalvægt: 9,5 kilo
🔴 Hjultype: Punkter-frie hjul
🔴 Antal hjul: 3
🔴 Justerbart håndtag: Ja

Fordele ved Baby Jogger City Mini GT:
🔵 Velegnet til løbeturen
🔵 Punkterfrie hjul
🔵 Justerbar 5-punkts-sele
🔵 Nem at klappe sammen
🔵 Justerbart håndtag

Her kan du se en videopræsentation af Baby Jogger City Mini GT:


Gode råd til køb af barnevogn

barnevogn i skyggenDer findes et væld af muligheder, når det kommer til køb af barnevogne. Barnevogne kommer nemlig i alle former for prisklasser, størrelser samt med en række forskellige funktioner. Her kan du læse mere om, hvad du skal være opmærksom på samt overveje ved køb af en ny barnevogn.

Lav et budget

Du kan finde barnevogne, der ligger i den høje ende af prisskalaen, men du kan også sagtens finde barnevogne, der ligger i den lidt lavere ende af prisskalaen. Det er derfor en god idé at lave et budget, før du begynder at kigge efter en ny barnevogn. Det er en god måde, hvorpå du kan indsnævre dine valgmuligheder, så det allerede fra starten af er en smule mere overskueligt.

Begynd med en barnevogn til en nyfødt

De fleste eksperter anbefaler, at du starter med en barnevogn, der passer til en nyfødt. Det betyder en barnevogn, hvor der er mulighed for, at barnet kan ligge fladt eller næsten helt fladt.

Der er dog i dag også mulighed for at finde modeller, hvor du både kan bruge den til en nyfødt samt til de lidt større børn. Dette er især en fordel, hvis du ikke ønsker at bruge en masse penge på at finde en ny barnevogn i takt med, at dit barn vokser.

Det er derfor en fordel, hvis du tænker langsigtet samt finder ud af lige præcis, hvad du har brug for, inden du investerer i en ny barnevogn.

Vigtige overvejelser

Her er nogle overvejelser, som du skal gøre, når du er i gang med at finde den rette barnevogn i butikken eller på en webshop:

Er håndtaget højt nok?

Begynd med en barnevogn til en nyfoedtPrøv flere forskellige barnevogne for at finde en, som du finder mest behagelig at gå rundt med. Det er vigtigt, at du især er opmærksom på håndtaget, da det kan være irriterende, hvis det enten er for højt eller lavt.

Det kan være en fordel at finde en barnevogn, der har den helt rette højde til dig eller en barnevogn, hvor der er mulighed for at justere på selve håndtaget. Dette er oplagt til familier, hvor der er flere, der skal gå med barnevognen.

Hvor kan du placere pusletasken og dagligvarerne?

Sommetider vil du blot gå en tur med dit barn i barnevognen, men på andre tidspunkter vil du også have ærinder eller tasker samt poser, som du skal have med på tur. Hvis dette er tilfældet, så er det en god idé at finde en barnevogn med opbevaringsplads.

Det er ideelt at finde en vogn, hvor der både er plads til en pusletaske samt plads til, at du kan have en taske med samt eventuelle dagligvarer, hvis du har været ude og handle.

Er det nemt at folde barnevognen sammen?

De fleste forældre benytter sig af at folde barnevognen, hvis de eksempelvis skal have den med i bilen eller blot ønsker at stille den væk i hjemmet, så den ikke fylder så meget.

Du skal derfor overveje, om du skal finde en barnevogn, hvor du nemt og hurtigt kan folde den sammen, når der er behov for det.

Find en barnevogn, hvor du nærmest kun behøver en enkelt fri hånd til at folde den sammen. Dette gør det nemmere for dig, hvis du har barnet i den ene arm, og ikke har mulighed for at få hjælp til at klappe den sammen.

Kan du styre den?

Mens nogle barnevogne er små og lette, så er der andre barnevogne, der er kæmpestore og vejer en del. Hvis du ønsker, at din barnevogn skal være så nem at styre som overhovedet muligt, så skal du overveje, om du ikke skal finde en butik, hvor du kan afprøve den.

Det er altid bedst at afprøve en barnevogn, inden du køber den, da du på denne måde kan finde den helt rette. Det er ikke sjovt at gå rundt med en barnevogn, som du nærmest ikke kan styre.

Vær sikker på, at barnevognen kan komme op og ned af busser, kantstene, rundt i butiksgange m.m., da dette gør det meget mere behageligt for dig, der skal styre vognen.

Hvor meget vejer barnevognen?

Withings Body Cardio badevaegtJo lettere barnevognen er, jo lettere er det at styre den, rejse med den, pakke den i bilen, bære den op ad trappen osv. I dag kan der findes meget lette barnevogne, der vejer under 10 kilo.

Selvom nogle forældre bekymrer sig om, hvorvidt barnevognen er holdbar nok, hvis den er meget let, så er det slet ikke et problem.

Vægten har ikke nødvendigvis noget med kvaliteten at gøre, hvorfor en god barnevogn sagtens kan være meget let samt af høj kvalitet på samme tid.

Har barnevognen de funktioner, du vil have?

I dag kan du finde barnevogne med et væld af forskellige funktioner. Det er derfor vigtigt, at du finder ud af, hvilke funktioner du ønsker samt har brug for.

Hvis du er i tvivl, så spørg forældre, der har den samme livsstil som dig eller læs anmeldelser på internettet for at se, hvad du rent faktisk kan få. Du kan finde barnevogne med alt lige fra punkterfrie hjul til 5-punkts-seler, ekstra stødabsorption m.m.

Disse funktioner kommer i de fleste tilfælde an på, hvad du ønsker at bruge barnevognen til. Det er nemlig ikke altid nødvendigt med alverdens funktioner, da det i sidste ende kommer an på dit behov samt dit barns behov.

Hvilken type barnevogn ønsker du?

Barnevogne til løb/aktivitet: For det første anbefales disse barnevogne kun til forældre, der rent faktisk ønsker at jogge eller løbe, mens barnet er med på tur. For det andet kan sådan en barnevogn dog også være en fordel, hvis du ønsker at tage dit barn med på stier eller ujævnt terræn.

Disse typer af barnevogne kommer nemlig typisk med store og robuste hjul samt en ekstra stødabsorption.

Dobbelt barnevogn: Hvis du har tvillinger, så er en dobbelt barnevogn en nødvendighed. Hvis du har et ældre barn og en baby, så kan det også være en mulighed at investere i en dobbelt barnevogn.

Dog kan de være både store og akavede, og det kan være lettere at skubbe børnene i separate klapvogne, få det ældre barn til at gå selv eller bære babyen i en sele, mens du skubber det ældre barn i en barnevogn.

Det skal derfor overvejes, om du rent faktisk har behov for en dobbelt barnevogn, eller om en af de andre muligheder er nemmere for dig.

Der findes naturligvis andre typer af barnevogne, men det er vigtigt at overveje, hvilken type barnevogn du ønsker samt har brug for, når du er på udkig efter den helt rette.

Ønsker du at finde flere gode råd til køb af barnevogne, så kan du klikke ind her, her eller her.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvem har testet Baby Jogger City Elite?

Der er tale om 4 individuelle ekspertkilder fra henholdsvis Alt for Damerne, Jyllands Posten, People.com og det norske testmagasin Klikk.no.

🤓 Hvordan er Baby Jogger City Elite blevet testet?

Klapvognen er blevet vurderet ud fra dens sikkerhed og holdbarhed, samt mærkninger og indhold af uønskede kemikalier.

🤔 Hvad skal jeg overveje, før jeg køber en klapvogn?

For at finde den model der passer bedst til dit behov, kan det være en god idé at stille sig selv følgende spørgsmål: Skal barnet kunne sove i klapvognen? Skal klapvognen også kunne bruges som barnevogn? Skal barnet kunne sidde begge veje? Og slutteligt, hvor skal jeg køre med barnevognen?


Gennemgang af testkilder

Alt for Damerne 🇩🇰
Det danske magasin Alt for Damerne er målrettet mod kvinder. Alt for Damerne beskæftiger sig med alt lige fra livsstil til mode, reportager, forbrugerliv m.m.

Derudover tester og anmelder Alt for Damerne også forskellige produkter heriblandt udstyr til børn såsom en barnevogn. De har blandt andet testet Baby Jogger City Elite. Du kan læse hele anmeldelsen her.


Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰
Det danske forbrugerråd Tænk tester og anmelder et væld af forbrugerprodukter, hvorefter de videregiver resultaterne til forbrugerne. De tester alt lige fra vaskemaskiner til køleskabe, babyalarmer, klapvogne og barnevogne. Forbrugerrådet Tænk har blandt andet testet Baby Jogger City Mini GT. Du kan læse mere hos Tænk her.

Bemærk venligst, at det kræver et abonnement for at få adgang til den fulde artikel. Der er dog også mulighed for at købe adgang til testene enkeltvis hos Forbrugerrådet Tænk.


Jyllands Posten 🇩🇰
Den danske avis Jyllands Posten er en af de førende morgenaviser i Danmark. Avisen blev grundlagt i 1871 og udkommer stadig hver eneste dag. Jyllands Posten beskæftiger sig med alt lige fra sport til nyheder, erhverv og debat.

Derudover har avisen fokus på forbrugerliv, hvorfor de også anmelder og tester diverse produkter. Jyllands Posten har blandt andet testet Baby Jogger City Elite. Du finder hele artiklen ved at klikke her.


Klikk.no 🇳🇴
Det norske online magasin Klikk.no tester og anmelder en række forskellige produkter. De har blandt andet testet og anmeldt Baby Jogger City Elite, hvor de har lagt vægt på vognens forskellige specifikationer og funktioner. Du kan læse hele anmeldelsen her.


People.com 🇺🇸
Den amerikanske side People.com leverer alt, hvad der har med underholdning at gøre. De beskæftiger sig blandt andet med nyheder om kendte, de royale, musik, TV samt meget mere.

Der er desuden mulighed for at finde tests og anmeldelser af diverse produkter på siden. People.com har blandt andet testet og anmeldt Baby Jogger City Elite. Du kan læse hele anmeldelsen her.


Andre relevante artikler:

Hvis du ønsker et bredere overblik over forskellige populære klapvogne, så bør du læse vores generelle klapvogn test. I denne test finder du et overblik over en langt række forskellige klapvogne, som alle er blevet testet af forskellige aviser og testmagasiner. Vi viser dig oversigten, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over hvordan de forskellige modeller klarer sig i test.

En anden meget populær model for tiden er Bugaboo Buffalo, som er produceret af svenske Bugaboo. I vores artikel kan du få overblikket hvad eksperterne mener om denne model.

Hvis du overvejer en Baby Jogger, fordi du ønsker at bruge den som løbevogn, så kan vi også anbefale at du tager et kig på vores løbevogn test. I denne artikel har vi samlet alle de løbevogne, som får de bedste bedømmelser af eksperterne.