Babyalarm test-guide: Vores bud på de bedste babyalarmer ifølge anmeldelser og test

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Det er ikke altid nemt at finde ud af, hvilken babyalarm man skal vælge, da udvalget af babyalarmer er en jungle at finde rundt i. Derfor har vi i denne artikel lavet en opsummering af en lang række tests fra forskellige forbrugermagasiner og testmagasiner fra hele Skandinavien. Vores mål er at samle de bedste produkter i én og samme oversigt.

I følgende afsnit finder du en oversigt over de bedste babyalarmer på markedet baseret på testresultater fra en lang række anerkendte tests. I artiklen findes både babyalarmer, som er kåret til bedst i test, men også modeller som ikke er blevet testvindere, men stadig har været placeret som topscorer i de forskellige tests.

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


Padwico 850 – Brugervenlig babyalarm med lang rækkevidde

2. plads hos sammenligningstjenesten Pricerunner.dk
4/5 stjerner hos det svenske magasin Bästforbärn.se

Padwico 850

Rækkevidden for signalet mellem baby- og forælderenheden er et vigtigt element at være opmærksom på, når du køber babyalarm. Denne Padwico alarm kåres med en 2. plads hos Pricerunner.dk, hvor den beskrives som en ”stilren og pålidelig babyalarm der kan alt det, en alarm til babyer og forældre skal kunne”. 

Hos Bästforbärn.se får den 4/5 stjerner. Har du brug for et godt og pålideligt indtryk af Padwicos egenskaber og designmæssige fordele, kan du se en instruktionsvideo med den på Youtube.com.

Om
Der er forskellige behov fra forældrepar til forældrepar, når det gælder køb af alarmer. Padwico er designet til at tilgodese så godt som alle krav og behov. De 2 alarmer er designet på praktisk vis til at kunne blive ladet op, når de befinder sig i holderne, som følger med til produktløsningen. 

Som det er kendetegnende for de bedste og mest eftertragtede babyalarmer, er der 2-vejskommunikation i Padwico alarmerne. Dermed kan du berolige dit lille barn, mens du er på vej hen til ham eller hende. 

Både forældre- og babyenheden er lavet på mest stilrene og moderne facon, der minder om designet på en smartphone. Du kan let have Padwico alarmen i din lomme, mens du er beskæftiget med andet i hjemmet. Du skal ikke bekymre dig om at overhøre alarmen, hvis din søn eller datter er vågnet op. 

Der er supplerende vibrationsalarm i forældreenheden, så du fysisk også får advarsel om, at der er registreret lyde hos din søn eller datter.

Skaber tryghed hos babyen
Babyenheden er udstyret med en funktionel, lille krog på bagsiden, så den er nem at sætte fast til tremmesengen. Dermed er den ikke i vejen hos barnet, og risikoen nedsættes for, at din søn eller datter kommer til at trykke på indstillinger på enheden. Skærmen af babyenheden kan indstilles til at afgive et beroligende skær, så den fungerer som en natlampe, der skaber tryghed hos det lille barn. 

Det smarte ved babyenheden er, at den kan måle temperaturen i omgivelserne, hvor barnet sover. Temperaturen sendes videre som information til forældreenheden, så mor og far kan sikre sig, at der hverken er for koldt eller for varmt i babyens sovemiljø. 

Stærkt signal og brugervenlige funktioner
For alle småbørnsforældre er det afgørende, at babyalarmen kan fungere på lang rækkevidde, og at signalet mellem de 2 enheder kan gå igennem selv tykke vægge. Dette er Padwico designet til. I frit sigte har alarmsystemet en rækkevidde på op til 500m. Du skal være opmærksom på, at signalstyrken nedsættes, når der er mursten og murværk imellem de 2 enheder. 

Du kan til enhver tid ændre indstilling i forhold til både lydstyrke og vibrationsstyrke. Når der kommer gæster på besøg, kan det være rart at øge volumen af lyden en anelse, så du lettere kan høre alarmen, hvis din baby snakker eller græder. Og når det er gælder den daglige middagslur udenfor, kan lydstyrken sættes ned igen.   

Fordele ved Padwico 850
🔴 Enkel at bruge
🔴 Funktionelt design med opladning i de medfølgende holdere
🔴 Perfekt til den store villa eller til middagsluren udenfor

Padwico 850 vs. markedet

Det særlige ved Padwico er, at det er den første babyalarm på det danske marked, der er godkendt fra EU. Det er en fuldt ud digital alarm, der er testet i forhold til både materiale, sundhed og lys. Alarmsystemet har en lav udstrålingseffekt, der ligger indenfor minimumsgrænsen hos EU.  Vælger du Padwico, får du ét af de mest velfungerende, sunde og miljøvenlige alarmen, der kan bruges både nu og til kommende søskende.

Padwico 850 – specifikationer:
EU-godkendt
Nem og effektiv opladning
2-vejs kommunikation
Vibrationsalarm
Babyenhed kan sættes fast til tremmesengen
Natlampe på babyenhed
Justerbare indstillinger i forhold til både lyd og styrke på vibration
Temperaturangivelse på forældreenhed

Her kan du se en præsentationsvideo af Padwico 850. Videoen er produceret af CAPiDi: 


CaPiDi babyalarm – Små og praktiske alarmer til hverdag og ferie

3. plads hos sammenligningstjenesten Pricerunner.dk
4,2/5 stjerner hos det svenske magasin Prisjakt.nu

CaPiDi babyalarm

Det er ikke derhjemme i hverdagene, at der er brug for babyalarmer. Du har også brug for at kunne få advarsel om, at din søn eller datter er vågnet op, når du er på besøg hos venner, eller når du er på ferie med familien. 

CaPiDi alarmerne er de mindste udgaver på markedet. På trods af den praktiske og kompakte størrelse får du moderne og yderst velfungerende alarmener, der egner sig perfekt til de aktive forældre. 

Alarmsystemet ligger på en 3. plads hos Pricerunner.dk i deres store og detaljerede testanmeldelse af de bedste babyalarmener 2021. I kunde- og forbrugeranmeldelser får systemet 4,2/5 stjerner hos Prisjakt.nu

Du kan få et godt indtryk af CaPiDi ved at se produktvideoen, der er lavet af producenten CaPiDi.com

Om
Det er ikke kun rækkevidde på signalet, effektiv alarmering og babyenhedens funktioner, der har betydning, når det bedste alarmsystem skal købes. Som forældre skal I have jeres egne behov i forhold til fleksibilitet med i overvejelserne, når der skal købes babyalarmer, der skaber maksimal anvendelsesglæde. 

Det er ikke alle moderne kvalitetsalarmer, der er lavet i praktiske designs i forhold til at kunne blive opbevaret tæt på kroppen. Med CaPiDi får du som forælder den mest enkle anvendelse og opbevaring af alarmen. Den lille alarm er lavet med en betydningsfuld og praktisk bælteklemme, så forælderenheden kan sættes fast til buksekanten. 

Derudover er det kompakte design smalt nok til at kunne blive opbevaret i lommen uden at være til fysisk gene, når du er aktiv med praktiske gøremål i hjemmet. 

Enkle funktioner der gavner alle i familien
Når den lille guldklump skal passes af veninden, onkel og tante eller hos bedsteforældrene, kommer de enkle og simple funktioner til sin ret. CaPiDi alarmerne er simple at bruge og indstille, så selv bedsteforældrene kan være med uden den store instruktion. Hos Pricerunner.dk beskrives alarmsystemet som en ”brugervenlig babyalarm med god batteritid og lydfølsomhed”. 

Det har stor værdi at kunne justere og regulere, hvor følsom lyden i babyalarmen skal være. Når alarmsystemet anvendes i forbindelse med en middagslur udenfor, hvor barnevognen står tæt på et fortov eller en vej, kan følsomheden sættes en anelse ned. Dermed får du ikke advarsel, hver gang der kører en bil forbi på vejen ved siden af huset. På forældreenheden kan både vibrationsintensitet og lyd indstilles i volumen.

Alarmsystemet, der kan det, det skal
CaPiDi har de funktioner og egenskaber, som både forældre og baby har brug for. Der er lang rækkevidde på op til 800m i frit syn, og batterilevetiden er i top med cirka 100 timers Stand-By tid. Skulle signalet mistes mellem de 2 enheder, får du alarm om dette på din forælderenhed.

Der er lav stråling på begge enheder, så du med ro i maven kan have alarmerne aktiverede hele natten igennem hos både babyen og dig selv. 

Fordele ved CaPiDi
🔴 Fleksible at anvende
🔴 Lang batterilevetid
🔴 Udstyret med alle de vigtige funktioner

CaPiDi vs. markedet

CaPiDi skiller sig positivt ud på markedet for de bedste babyalarmer på 2 fronter. Først og fremmest er det designet, der får de moderne alarmener til at være et foretrukken valg hos småbørnsforældre. De små og kompakte alarmer gør dem nemmere at håndtere og bruge i dagligdagen. 

Derudover har CaPiDi alarmerne dén særlig fordel, at de kan gøres personlige. Du kan indsætte billeder i både baby- og forælderenheden. Dette er med til at gøre systemet charmerende, og det er en kær detalje, som det lille barn vil synes om. 

CaPiDi – Udvalgte specifikationer:
Kompakte designs
Kan fastgøres til buksekanten og babysengen
Opladere medfølger
Simple funktioner
Lav stråling
1-vejs kommunikation
Lydfølsomheden i babyalarmen kan reguleres
Mulighed for at indsætte billeder for at gøre alarmen personlig
Alarmering hvis signalet mistes

Her kan du se en præsentationsvideo af CAPiDi babyalarm . Videoen er produceret af CAPiDi: 


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Nest Cam Indoor 

Anbefalet af det amerikanske sikkerhedsmagasin Safewise.com 
Kåret som ”Editor’s Choice” hos det amerikanske teknologimagasin Tomsguide.com 
Topscorer hos det amerikanske teknologimagasin The Wirecutter 
9,2 ud af 10 point hos sikkerhedsmagasinet Security.org 
4 ud af 5 stjerner hos det internationale testmagasin Trustedreviews.com

Nest Cam Indoor 

Nest Cam Indoor er blevet testet af 5 hold eksperter, der inkluderer teknologimagasinerne Tomsguide.com og The Wirecutter, testmagasinet Trustedreviews.com og sikkerheds-magasinerne Safewise.com og Security.org.

Her er der blevet set nærmere på modellens billed- og lydkvalitet, design, funktioner, batteri og brugervenlighed, og det konkluderes alle steder, at dette apparat er meget velfungerende.

Mere end blot en babyalarm
Nest Cam Indoor vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker det ypperste inden for overvågning af hjemmet – modellen kan derfor både anvendes som babyalarm, men også til at holde øje med resten af huset. Produktet er skabt af Google, giver en flot opløsning i 1080 Full HD og kommer med mange funktioner. Disse inkluderer blandt andet nattevision, så man også kan holde øje med barnet, når det er mørkt, bevægelsessensorer, 8 gange digital zoom og tovejskommunikation.

Yderligere optages der døgnet rundt, og man kan se videohistorik fra op til 30 dage. Dertil findes der en ansigtsgenkendelsesfunktion, således at der kan skelnes imellem familiemedlemmer og fremmede. Den kan også registrere, om her er tale om mennesker, dyr eller objekter, der bevæger sig.

I forhold til barneværelset kan man sætte såkaldte Aktivitets Zoner op, som giver en mere intens overvågning af barnet. Så modtager man beskeder, hvis der er bevægelse – enten hos babyen, eller hvis en person kommer ind på værelset. Nest Cam Indoor er dermed et meget højteknologisk alarmsystem, og derfor findes der også stemmekommandoer, blandt andet til Google Assistant eller Amazon Alexa. Der er mange muligheder for kommunikation via både Wi-Fi og Bluetooth, og så findes der en tilhørende app.

Ny standard inden for overvågning af hjemmet, ifølge eksperterne
Nest Cam Indoor er blevet testet af flere hold eksperter. Det inkluderer blandt andet teknologimagasinet Tomsguide.com, der er meget imponerede og kårer den til ”Editor’s Choice”. Dette begrundes med, at eksperterne kalder dette produkt for en skelsættende model inden for hjemme-overvågning. Blandt andet modtager den ros for at have en virkelig god videokvalitet med hele 1080p. Det giver en høj detaljegrad og klare billeder.

Yderligere er apparatet let at sætte op og har en høj brugervenlighed, og så er nattevisionen meget imponerende. Eksperterne fremhæver tillige muligheden for at være kompatibel med øvrige Nest-produkter. Al rosen til trods påpeger Tomsguide.com dog også nogle minusser – de går blandt andet på, at her ikke er tale om en billig alarm, og så er det påkrævet med et abonnement, hvis man ønsker at benytte sig af alle funktionerne og mulighederne. Derudover er mikrofonerne og højttalerne ikke særlig kraftige.

Overvågning i døgndrift, ifølge eksperterne
Nest Cam Indoor er også blevet testet af teknologimagasinet The Wirecutter i en test af flere forskellige alarmsystemer. Her forklares det, at man får en meget detaljeret overvågning hele døgnet rundt, så man vil ikke gå glip af blot ét enkelt minut. Her findes en god videokvalitet, tovejskommunikation og en meget præcis og nøjagtig bevægelsessensor. Desværre kræver det et månedligt abonnement, hvis man ønsker at benytte sig af alle mulighederne.

Testmagasinet Trustedreviews.com er tillige meget begejstrede og fremhæver især, at produktet er brugervenligt og let at sætte op. Der leveres en fantastisk billedkvalitet både om dagen og om natten, og så er bevægelsessensorerne meget præcise. Dertil er det en klar fordel, at dette Nest-produkt er kompatibelt med Googles øvrige Nest-varianter.

Trustedreviews.com nævner også et par ulemper – blandt andet at der kræves et noget dyrt abonnement for at kunne udnytte apparatets fulde potentiale, og så er der behov for et stærkt Wi-Fi signal, hvis den skal kunne fungere ordentligt.

Fordele ved Nest Cam Indoor:
🔴Helt alarmsystem til hjemmet
🔴 Mange funktioner
🔴 Aktivitets Zoner
🔴 Kan stemmestyres
🔴 Optager døgnet rundt

Nest Cam Indoor – specifikationer:
Type: Alarm-system
Mærke: Google
 Med display: Ja
 Indikatorer: Ja
 Med batteri: Ja, integreret
 Nattevision: Ja
 Med Wi-Fi: Ja
 Med Bluetooth: Ja
 Tilhørende app: Ja
 Højde: 11,4 centimeter
 Bredde: 7,3 centimeter
 Dybde: 7,3 centimeter
 Vægt: 200 gram 


Netgear Arlo Baby

✅ Anbefalet af den britiske avis The Independent
✅ Anbefalet hos Business Insider
✅ Anbefalet af det britiske teknikmagasin Pcmag.com
✅ Kåret til ”redaktørens valg” hos amerikanske Techhive.com
✅ 9 ud af 10 stjerner hos amerikanske Tomsguide.com

Netgear Arlo Baby

Arlo Baby er et overvågningskamera fra mærket Netgear. Kameraet er produceret i et hyggeligt design og sørger blandt andet for overvågning i Full HD med tilhørende mikrofon, nattesyn og højtaler, hvorfor det er en perfekt babyalarm. Med de ekstra indbyggede funktioner er det ikke kun et kamera, der gør sig godt som overvågning af ens hus.

Det er nemlig også den ultimative babyalarm, så man altid kan holde øje med sin baby, mens han eller hende eksempelvis sover på sit børneværelse. Netgear Arlo Baby er både blevet anbefalet samt fået gode anmeldelser med på vejen af flere forskellige magasiner, aviser og hjemmesider. Selvom det er et kamera eller babyalarm i den dyrere ende af prisskalaen, så bliver den stadig anbefalet, da produktet er helt i top, når det kommer til alt det som et overvågningskamera eller en babyalarm skal kunne.

Børnevenligt design
Netgear Arlo Baby er den optimale babyalarm, der vil passe perfekt ind på alle børneværelser. Med dens små kaninøre og fødder kan den ikke blive placeret et bedre sted end på selve børneværelset. Selvom den kan ligne lidt et legetøj, så skal man ikke lade sig snyde.

Dette overvågningskamera eller denne babyalarm har nemlig så mange funktioner, at den nærmest kan gøre lige det, som man har brug for. Den kan endda spille vuggeviser eller fortælle barnet, at man er på vej ind for at se til ham eller hende.

Brug af kameraet og opsætning
Man kan gøre brug af sin smartphone – både Android eller iPhone – hvis man vil tjekke, hvad kameraet kan se lige nu og her. Man har også mulighed for at opsætte kameraet, så man bliver fortalt, hvis der kommer nogen lyd eller nogle bevægelser inde fra børneværelset.

Man har derfor altid mulighed for at have kameraet på sig gennem ens smartphone. Det tager ikke mere end et par minutter at koble ens telefon sammen med kameraet, hvorfor man kan ordne det lige efter, man har investeret i Netgear Arlo Baby. Man skal blot forbinde USB-kablet til Arlo Baby og putte det i en oplader. Når lyset blinker, så kan man gå i gang med opsætningen på ens telefon.

Arlo Babys funktioner
Når kameraet har lavet flere optagelser, så bliver de skam også gemt. Hvis man vil have adgang til disse optagelser, skal man blot oprette en konto hos Netgear. Dette kan man gøre helt gratis. Kameraets billedkvalitet er helt i top med en opløsning på helt op til 120 x 1080, hvorfor det ikke kan blive meget bedre.

Derudover har det også en nattefunktion, hvilket betyder at det kan optage i mørke og en mikrofon, hvor man har mulighed for at høre alt, hvad der sker.

Derfor anbefales denne model:
 God opløsning og Full HD
 Børnevenligt design
 Nattefunktion
 Brugervenlig
 Mulighed for at følge med via telefonen
 God kvalitet
 Mikrofon


Motorola Halo+

Anbefalet af den britiske avis The Daily Mirror 
4,5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske onlinemagasin Madeformums.com 
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknologimagasin Techhive.com 
4 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Pcmag.com 
66 ud af 100 point hos Storbritanniens største testmagasin Which.co.uk

Motorola Halo+

Motorola Halo+ har været med i tests hos 5 forskellige ekspertkilder, som inkluderer den britiske avis The Daily Mirror, onlinemagasinet Madeformums.com, testmagasinet Which.co.uk samt teknologimagasinerne Techhive.com og Pcmag.com.

Alle eksperterne er enige om, at her er tale om en meget velfungerende babyalarm, og derfor modtager produktet høje scorer over hele linjen.

Kan det meste
Motorola Halo+ ligner lidt en robot fra en science fiction film med et rundt hoved, der overvåger barnet. Den kan monteres direkte på sengen, så der gives et komplet overblik over barnets bevægelser og tilstand.

Her findes unikke funktioner, der fremmer barnets søvn såsom vuggeviser og en projektor med nattebelysning, der kan vise forskellige beroligende motiver. Som forælder kan man holde styr på overvågningen via enten tablet eller smartphone, og her findes en moderne app til formålet.

Babyalarmen kommer derfor med indbygget Wi-Fi, og man holder øje med barnet via den 3,5 tommer store farveskærm. Her findes tillige muligheden for 5 gange digital zoom samt en tovejskommunikation mellem barn og forældre. Det infrarøde nattesystem gør, at man også kan se barnet i mørke, og der findes 7 forskellige farvemuligheder i nattelyset. Dertil findes der en temperaturmåler, så man kan holde øje med, at barnet ikke ligger hverken for koldt eller varmt. Modellen kører på batteri, og en fuld opladning kan holde omkring 8 timer.

Forbedret udgave, ifølge eksperterne
Motorola Halo+ er blevet testet af flere ekspertkilder – det gælder blandt andet den britiske avis The Daily Mirror, hvor produktet er blevet testet sammen med en række andre babyalarmer for at finde frem til de bedste på markedet. Den britiske avis skriver, at her er tale om en opgraderet version af en tidligere model, som har fået et løft angående især batterilevetid og brugerflade.

Dermed er den meget lettere i brug. Man kan dreje og ændre på den, som man ønsker, og der findes en smart tovejskommunikation, som gør det muligt at bevare en fuld overvågning over barnet. Hertil nævner eksperterne, at det er smart med infrarød overvågning om natten, så man ikke behøver stå op for at se, hvordan barnet sover.

Onlinemagasinet Madeformums.com har også testet Motorola Halo+, som de giver 4,5 ud af 5 stjerner. Den gode score begrundes med, at videokvaliteten er meget høj, og så er alarmen meget nem at installere og betjene. Eksperterne tilføjer, at den er meget let at transportere, og så er det en fordel, at den er kompatibel med telefonen. På den negative side nævner Madeformums.com dog, at det kan være noget besværligt at sætte app’en op, og så er der behov for et stærkt Wi-Fi signal for at kunne fungere. Yderligere er prisen lidt høj, og så kunne lydkvaliteten have været bedre.

Brugervenlig, ifølge eksperterne
Motorola Halo+ er tillige blevet testet af teknologimagasinet Pcmag.com, der giver en flot score på 4 stjerner ud af 5. De begrunder denne høje score med, at den er et helt og alsidigt overvågningssystem, der giver et fuldt overblik over babyens bevægelser og tilstand. Eksperterne roser apparatet for at komme med en god videoopløsning, der giver klare billeder og de mange børnevenlige funktioner såsom vuggeviser og beroligende nattebelysning. Dertil findes der en håndholdt monitor, og så er den let at installere og komme i gang med.

Pcmag.com nævner dog også et par minusser, der især går på, at Motorola Halo+ er noget dyr, at monitoren har en lav opløsning, og at nogle funktioner kræver tilmelding for at kunne anvendes.

Testmagasinet Which.co.uk giver en nogenlunde score på 66 ud af 100 point, og derved nævnes der både plusser og minusser. Plusserne inkluderer blandt andet, at her et tale om en funktionsrig model med gode monteringsforhold og et unikt design. Den giver et godt overblik over barnet, og så er den meget brugervenlig. Yderligere findes der mange funktioner i app’en, batteritiden er fin, og muligheden for vuggeviser og nattebelysning er et stort plus.

Which.co.uk påpeger dog også nogle minusser – blandt andet findes der mindre sikkerhedsproblemer, der er behov for et stærkt Wi-Fi signal, og så kunne lydkvaliteten være bedre.

Motorola Halo+ – specifikationer:
Type: Babyalarm
Mærke: Motorola
 Med display: Ja, skærm på 3,5 tommer
 Indikatorer: Ja
 Med batteri: Ja, genopladeligt
 Batterilevetid: Op til 7,85 timer
 Infrarød: Ja
 Med Wi-Fi: Ja
 Tilhørende app: Ja
 Diameter: 6,5 centimeter
 Vægt: 1,6 kilo 

Fordele ved Motorola Halo+:
🔴 Giver komplet overvågning
🔴 Med vuggeviser
🔴 Kan styres via telefon
🔴 Tilhørende app
🔴 Batteridreven og tovejskommunikation

Her kan du se en præsentationsvideo af Motorola Halo+ babyalarmen. Videoen er produceret af Motorola: 

 


Nest Cam IQ

✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos Trustedreviews.com
✅ 4 ud af 10 point hos amerikanske Cnet.com
✅ Kåret til ”Excellent” hos britiske Pcmag.com
✅ Anbefalet hos britiske techradar.com

Et af de nyeste produkter fra Nest er Nest Cam IQ, der både kan bruges som et overvågningskamera og en babyalarm. Dette kamera har en indbygget sensor på hele 4K med HDR, hvorfor det nærmest ikke kan fås i bedre kvalitet. Billederne bliver optaget i 1080p, hvilket er helt fint. Men kameraets store sensor bliver ikke brugt til den normale overvågning, men i stedet til selve zoom-funktionen, hvilket Nest kalder for ’Supersight’.

Der er nemlig mulighed for at zoome helt ind og stadig have mulighed for at se billedet i perfekt kvalitet og opløsning. Selvfølgelig har kameraet også en indbygget højtaler, som man kan finde på dets bagside. Her kan man snakke til sit barn, hvis det skal beroliges, snakkes til ro eller noget helt tredje.

HD-talk og Listen
Nest Cam IQ har både HD-talk og Listen, hvorfor man har mulighed for at have en samtale ved hjælp fra kameraet. Med dens utroligt avancerede algoritmer kan kameraet både skelne mellem ting og mennesker samt zoome ind pr. automatik, hvis der er behov for at følge med i noget i en skarp opløsning.

Kameraet har endda mulighed for at advare en, hvis der er noget specielt, som man skal advares om. Dette er den perfekte løsning for forbrugeren, der gerne vil holde et godt øje på sit barn i børneværelset.

Masser af smarte funktioner med et abonnement
Dette overvågningskamera har et væld af smarte funktioner, som man sagtens kan få adgang til. Dog kræver det, at man køber et abonnement. Men hvis man vil have alle de ekstra funktioner med, så er det skam pengene værd. Der er mulighed for at tilkøbe en funktion, hvor kameraet genkender og registrerer ansigter eller gemmer alle optagelser.

Dette er en fordel, hvis man sommetider har brug for det, da det kan fra- og tilkøbes, som man har lyst til. Dog burde kameraets funktioner – der ikke kræver betaling – være nok, hvis man skal bruge det som en babyalarm. Kameraet live streamer nemlig alt, hvad der foregår inde på børneværelset, hvorfor man nemt kan holde øje med sit barn.

Se med på alle mobile enheder
Med Nest Cam IQ er det muligt at se med på alle mobile enheder. Med dens kvalitetskamera kan man se selv de mindste detaljer, hvorfor det er et perfekt produkt til en babyalarm. Der er mulighed for at logge ind via Nest-applikationen fra alle ens mobile enheder.

Det kan være alt lige fra ens smartphone til ens tablet. Dette kan både mor og far gøre, men der er også mulighed for at andre kan følge med på samme tid, hvis der er behov for det.

Derfor anbefales denne model:
Kan skelne mellem ting og mennesker
Indbygget sensor
HD-talk og Listen
SuperSight
Live streaming
Følg med på alle mobile enheder
Advarselsfunktion


V-Tech BM2000

81/100 point hos det største britiske testmagasin, Which.co.uk
4,6/5 stjerner hos det britiske magasin Consobaby.com
8,9/10 stjerner hos the britiske magasin Thereviewhut.co.uk

V-Tech BM2000

Fleksibiliteten er altafgørende i hverdagen med et lille spædbarn. Du har brug for at have det mest funktionelle udstyr og tilbehør, som virker upåklageligt, og som ikke skal oplades i tide og utide.  V-Tech BM2000 er en billig, moderne og forældrevenlig babyalarm, der er skabt til den travle hverdag med et lille barn i hjemmet. 

Det får 81/100 point i testanmeldelsen hos Which.co.uk, 4,6/5 stjerner hos Consobaby.com og 8,9/10 point hos Thereviewhut.co.ukHos Which.co.uk anbefales V-Tech BM 2000 alarmsystemet til dig, der ønsker en simpel, billig og velfungerende løsning, og hvor du er villig til at gå på kompromis med den relativ, korte batterilevetid.

Om
V-Tech kan være det perfekte valg som supplerende alarm til ferierne eller som tilbehør hos bedsteforældrene, når barnebarnet passes. Som noget særligt fungerer alarmerne via genopladelige batterier (de fleste moderne alarmsystemer er designet med kabelopladning eller opladning via USB-stik). 

Der er fordele og ulemper ved de batteridrevne alarmer. Den helt store fordel ved disse er, at systemet ligger væsentlig lavere i pris sammenholdt med de andre alarmer, der oplades i en stander eller med USB. Ulempen kan være, at batterilevetiden forkortes, afhængig af hvilke type af batteri du bruger til alarmerne. 

Når du anvender de stærkeste og bedste, genopladelige batterier, kan du opnå en batterilevetid på hele 14 timer. Der er batteriindikator på alarmerne, så du hele tiden kan holde dig ajour med, hvornår det er tid til at oplade batterierne igen.

Velfungerende talk-back anlæg
Alarmsystemet fra V-Tech er lavet med lydkvalitet i topklasse. Både din søn eller datter og dig selv får klar lyd fra begge enheder i systemet. Babyalarmerne beskrives som ”Talk-Back”-anlæg. Dette betyder, at der er 2- vejs kommunikation i alarmerne, så du kan tale til dit barn, mens du er på vej hen til babyværelset eller barnevognen udenfor. 

Det er ikke kun i forbindelse med tale og kommunikation, at kvaliteten af lyden kommer dig og i særdeleshed din baby til gode. Babyenheden kan spille musik og derved berolige dit barn. Der kan vælges mellem 5 kære og afslappende melodier. 

Når du køber V-Tech BM2000, får du 3års produktgaranti med fra producenten. Dette er et stærkt signal om kvaliteten af alarmsystemet. Skulle der opstå problemer med funktioner på én eller begge enheder, kan du mod forvisning af kvittering få et helt nyt sæt alarmer fra V-Tech.  

Optimal rækkevidde og praktisk design
Designet af V-Tech kommer dig til gode i dagligdagen, når du har lagt din søn eller datter til at sove. De små alarmer er designet til at kunne blive opbevaret i lommen. V-Tech BM2000 er skabt til at kunne fungere på rækkevidder på op til 300m (dette er den gennemsnitlige rækkevidde på de bedste alarmer på markedet). 

På forældreenheden kan du se temperaturen i babyens sovemiljø. Der er et klart og lyst display, hvor du opnår et godt overblik over både temperatur, lysstyrke, signalstyrke og valg af melodi til afspilning. Der følger dansksproget brugsvejledning med til produktet, så både forældrene, bedsteforældrene eller andre relevante personer kan få maksimal glæde af alle funktioner og egenskaber hos BM2000 alarmerne.

Fordele ved V-Tech BM2000
🔴 Billig og velfungerende
🔴 Egner sig perfekt som alarmsystem til bedsteforældre eller andre, der passer en baby eller et lille barn
🔴 Høj lydkvalitet

V-Tech BM2000 vs. markedet 

Modsat mange andre vedudstyrede og specialdesignede babyalarmer er V-Tech BM2000 en budgetvenlig alarm. Der kan være forskellige situationer, hvor det er ønsket at finde et billigt og moderne alarmsystem. Det kan være som supplerende alarm, eller det kan være bedsteforældre eller andre familiemedlemmer, der er heldige at få lov til at passe familiens lille vidunder og derfor har brug for at have et separat alarmsystem.

V-Tech BM2000 – specifikationer:
Babyalarm med musik
Rækkevidde på op til 300m
Klar tale
2-vejskommunikation
Kompakt design
Læsevenligt display
3 års produktgaranti fra producent


Philips Avent SCD506/01

✅ “Et godt valg” hos Sundhedsplejersken.dk

Philips Avent SCD506-01

 

Alarmen er udstyret med Philips’ DECT-teknologi, hvilket sikrer, at der er nul interferens og 100% fortrolighed. Med andre ord, så risikerer du ikke, at signaler fra andre babyalarmer eller mobiltelefoner går i din babyalarm og datakryptering sørger for en sikker og privat tilslutning, så det kun er dig, der kan høre dit barn. DECT-teknologien sørger også for, at lyden på babyalarmen er krystalklar og af høj kvalitet, så du kan være sikker på, at du altid kan høre dit barn.

Babyalarmen har en indendørs rækkevidde på og til 50 meter og en udendørs rækkevidde på op til 330 meter. Den præcise rækkevidde på alarmen afhænger altid af omgivelserne og den kan derfor variere en smule. Især beton kan dæmpe signalet.

Babyalarmen har en indbygget Eco-indstilling, som altid er aktiv og som automatisk reducerer den strøm og radiotransmission, der kræves mellem de to enheder. Jo nærmere forældreenheden står på babyenheden, jo mere vil Eco-indstillingen sørge for at spare på energien og reducere radiotransmissionen.

Babyalarmen har også en samtalefunktion, eller en såkaldt talk-back-funktion, hvor man med et enkelt tryk på en knap er i stand til at tale til barnet igennem forældreenheden. Derved er det muligt at berolige dit barn på afstand, hvis der er behov for det.

Forældreenheden kan holde batteri i op til 24 timer, hvorefter det er nødvendigt enten at skifte batterier eller tilslutte enheden stikkontakten. Enheden har også en indbygget alarm der giver dig besked, hvis strømniveauet eller signalet er lavt.

På babyenheden er det muligt at tænde et beroligende natlys, så der ikke er helt mørkt i rummet, og det er også muligt at få babyenheden til at spille vuggeviser. Det er værd at bemærke, at babyenheden ikke er blandt de mindste på markedet og derfor kræver lidt ekstra plads i liften eller ved hovedgærdet, end tilfældet er ved andre modeller.

Er der lyd i det lokale hvor barnet befinder sig, så tændes der en lydniveauindikator på forældreenheden. Stiger lydniveauet yderligere, så vil flere lydindikatorer tændes. Dermed kan man nemt følge med i om der sker noget på barnets værelse, også selvom forældreenheden er på lydløs.

Derfor anbefales denne model:
 Talk-back-funktion
100% privat forbindelse via DECT-teknologi
Eco-indstilling
Indbygget natlampe
Kan afspille vuggeviser
Alarm ved lavt batteriniveau
Alarm ved lavt signal
Rækkevidde på op til 330 meter


Motorola Comfort 60

✅ Blandt testvinderne hos anerkendte testpaneler

Motorola Comfort 60 er en trådløs babyalarm med video. Denne babyalarm er velegnet til forældre, der har lidt teknisk snilde, da den har mange smarte funktioner som f.eks. nattesyn, mens den kan styres via forældreenheden, din smartphone eller via voice-assistent. 

 • Hubble-app
 • Infrarødt nattesyn
 • Tovejskommunikation

Anmeldelse: Produktanalyse af Motorola Comfort 60

Nem kontrol med Hubble-appen
Med Motorola Comfort 60 kan du altid have et øje på dit barn. Forældreenheden leveres med et 5” display, og hvis du ønsker et HD-billede, kan du bruge Hubble-appen på din smartphone eller tablet. Med Motorolas Hubble-app får du flere nyttige funktioner, f.eks. kan du optage og gemme videoer og lave personlige lydoptagelser, du kan bruge til at berolige dit barn med. Du kan også læse nogle nyttige tips og tricks om forældreopdragelse og søvn. Babyalarmen er også kompatibel med Googles og Amazons voice-assistent.

Analyserede specifikationer
Ligesom andre babyalarmer med video har Motorola Comfort 60 heller ikke en særlig god rækkevidde. Udendørs kan videosignalet nå 75 m, mens lydsignalet kan nå 85 m indendørs. Hvis du bruger Hubble, skal du huske, at sørge for ekstra digital sikkerhed ved regelmæssigt at opdatere appen og lave en stærk adgangskode. En af de bedste og smarte funktioner, som Motorolas babyalarm tilbyder, er nattesyn. Med et infrarødt kamera får du nattesyn, så du også kan holde øje med dit barn i mørke. 

Yderligere funktioner
Babyalarmen kommer også med temperaturmåler, så du kan se, hvordan temperaturen er hos dit barn. Da nyfødte babyer er ret sensitive overfor temperaturskift, er det en nyttig funktion, der forhindrer dit barn i at blive urolig og vågne på grund af temperaturændringer. De medfølgende vuggeviser, sengehistorier (på engelsk) og naturlyde vil helt sikkert hjælpe med at berolige din lille baby til at falde i søvn. En anden ting, der også vil berolige dit barn, er din stemme, og derfor kan vi godt lide talk-back-funktionen, som tillade dig at snakke fra forælder-enheden til baby-enheden.

Fordele

 • Videoovervågning
 • Registrering af rumtemperatur
 • Flerfarvet stemningslys
 • Vuggeviser, historier og beroligende naturlyde
 • Kompatibel med stemmeassistenter
Ulemper

 • Babyenheden har ikke batteri
 • Ikke en særlig god rækkevidde

Redaktionens vurdering

Hvis du er på udkig efter en babyalarm med video, vil vi anbefale dig denne testvinder fra Motorola. Med sine smarte funktioner og mulighed for alsidig betjening via Hubble er det virkelig en god babyalarm. Babyalarmens rækkevidde er en mindre ulempe, men for den almindelige bruger er det ikke den største bekymring, da man kan bruge Hubble-appen. Vi mener, at Motorola Comfort 60 er den bedste babyalarm med video på markedet lige nu.

Specifikationer
Rækkevidde: 300 m
Vægt: 504 g
Dimensioner: 16,3 x 9,5 x 2,5 cm
Brugstid: 12 timer
Video: Ja


Alecto DBX-85 Eco

Det er en simpel babyalarm, der kan de basale ting, en babyalarm skal kunne. Hvis du ønsker en simpel enhed, der er brugervenlig og leverer god lydkvalitet til en overkommelig pris, er Aleco DBX-85 Eco et godt bud på den rette babyalarm til dig og dit barn.

 • DECT-lydkvalitet
 • Begge enheder kan bruges trådløst
 • Talk-back-funktionalitet

Anmeldelse: Produktanalyse af Alecto DBX-85 Eco

Eco-tilstand
Alecto DBX-85 Eco er udstyret med en økonomisk strømtilstand, der betyder, at den ikke skal oplade særlig længe, før den er kampdygtig. Hvis enheden ikke modtager signal fra babyenheden mere end 20% af tiden, så har denne babyalarm mere end 24 timers batteritid. Det vil sige, at du let kan gå igennem en nat, uden at være bekymret for, at babyalarmen går tør for strøm. Når batteriet er lavt, så udsender babyalarmen et signal i god tid, så du har masser af tid til at sætte den i laderen. Husk også på, at både baby- og forældreenheder har genopladelige batterier og dermed kan bruges trådløst. Dette er en god funktion for dem, der ofte er på farten og ikke altid har en stikkontakt i nærheden.

DECT-teknologi
DECT står for Digital Enhanced Cordless Telecommunications, som er et digitalt trådløst telefonsystem. DECT-teknologien fungerer ved hjælp af radiosignaler til at overføre oplysninger mellem to separate enheder – i dette tilfælde den babyalarm, som sender og modtager (også kaldet forældreenheden). Det er vigtigt, fordi det sikrer, at din babyalarm er sikker og pålidelig. I modsætning til analoge systemer, som let kan opfanges af enhver nærliggende enhed med en antenne, er DECT-signalerne krypteret, så kun den tilsigtede modtager kan modtage dem. Desuden giver DECT-teknologien en bedre lydkvalitet end analoge systemer, så du behøver ikke at bekymre dig om statisk støj eller andre forstyrrelser, der forstyrrer lyden på babyalarmen.

Hvad siger forbrugere og eksperterne om Alecto DBX-85 Eco?

Den eneste ulempe der nævnes, er, at den ikke har ekstra funktioner, som mange af dens konkurrerende modeller har. Forbrugeranmeldelser indsamlet af Google Shopping viser, at Alecto DBX-85 Eco har en god bedømmelse på 4,6/5. En af forbrugerne skrev, at denne babyalarm levede op til deres forventninger, og at den opfanger babylyde rigtig godt. Forskellige brugere på Amazon fremhævede vigtigheden og nytten af de genopladelige batterier.

Fordele

 • Eko-tilstand
 • Overkommelig pris
 • Natlys
 • Enkel at bruge
Ulemper

 • Ingen ekstra funktioner som andre modeller på markedet

Redaktionens vurdering

Afhængig af hvem du spørger, så kan denne babylarm være en kende for enkel. Nogle forælder ville sikkert sætte pris på, at babyalarmer har lidt ektra funktioner, mens andre vil sætte pris på, at en babyalarm, som denne, er super enkel og basal. Uanset hvad, så har den en god og pålidelig lydkvalitet og rækkevidde, og så fås den til en overkommeligpris i forhold til andre babyalarmer på markedet. Hvis du er på udkig efter en helt almindelig og pålidelig babyalarm, så bør du se på denne model fra Alecto.

Specifikationer
Rækkevidde: 300 m
Vægt: 502 g
Dimensioner: 9,7 x 13,2 x 7,3 cm
Brugstid: 24 timer
Video: Nej


Philips Avent SCD721/26

✅ Kåret som ‘Bedst i test’ hos uafhængige testpaneler

 

 • DECT-teknologi
 • Intercom-funktion
 • Rækkevidde på op til 330m

Anmeldelse: Produktanalyse af Philips Avent SCD721/26

DECT-teknologi 
Philips Avent SCD721/26 er udstyret med en DECT-teknologi, som sikrer, at lydtransmissionen mellem dig og dit barn er sikker og fri for støj. DECT er en forkortelse for Digital Enhanced Cordless Telecommunications eller Digital European Cordless Telecommunications, da det er en teknologi, der stammer fra Europa. Philips var en af de første virksomheder, der introducerede DECT-babyalarmer i midten af 2000’erne. Da babyalarmen er digitalt krypteret er det praktisk talt umuligt at forstyrre eller lytte med på signalet til dit barn. 

Smarte lydfunktioner
Den integrerede intercom-funktion gør det muligt at komminukere begge veje. Med denne babyalarm kan du altså ikke bare høre dit barn; dit barn har også mulighed for at høre dig. Philips Avent SCD721/26 har fem LED-indikatorer, der viser, hvor meget støj der kommer fra din baby. Kvaliteten af lyden er krystalklar, og den har en ret god rækkevidde på op til 330 meter.

Strømkilde
Både forældre- og babyenheden kan drives af batterier, hvilket er praktisk, når du er på farten. Forældrestationen leveres med et genopladeligt batteri og en opladningsdock. Den har en batterilevetid på ca. 24 timer pr. opladning. Hvis du slår Smart ECO-tilstanden til, vil batteriet holde længere, da det bruger mindre strøm, hvis enhederne er tættere på hinanden. Baby-enheden er primært designet til, at den skal kobles til en strømkilde via ledning, men hvis du vil bruge den udenfor eller på farten, kan den også køre på standard AA-batterier.  

Hvad siger forbrugere og eksperterne om Philips Avent SCD721/26?

Philips Avent SCD721/26 har fået en meget god bedømmelse på 4,8/5 fra brugeranmeldelser på Amazon. En Amazon-kunde har skrevet, at den har et rigtig godt signal, uanset hvor i huset babyalarmen er placeret.

Fordele

 • Smart ECO-tilstand
 • Vuggevisefunktion
 • Temperatur-sensor
 • Natlys
 • Indikatorer for støjniveau
Ulemper

 • Ingen video-funktion

Redaktionens vurdering

Philips Avent SCD721/26 babyalarm leveres med mange smarte funktioner, der er nyttige for forældre til en nyfødt eller et lille barn. Forældreenhedens display viser temperaturen i det rum, hvor dit barn befinder sig, og der er mulighed for at indstille en alarm, hvis temperaturen begynder at ændre sig.

Da nyfødte babyer er følsomme overfor temperaturskift, er dette en praktisk funktion, der hjælper med at undgå, at de vågner eller føler ubehag på grund af temperaturudsving. Nogle forældre foretækker at der er en video-funktion på deres babyalarm, men hvis det ikke er alpha-omega for dig, så bør du helt sikker overveje denne model. Denne babyalarms lydkvalitet er enestående og signalet er privat og sikret mod forstyrrelser, så du ikke skal bekymre dig om, at signalet går fra.

Specifikationer
 Rækkevidde: 330 m
Vægt: 717 g
Dimensioner: 10 x 10 x 10 cm
Brugstid: 24-27 timer
Video: Ingen


Når du skal købe babyalarm:

Der er et par ting, man nok spørger sig selv om, når man gennemgår de mange babyalarmer på markedet. Hvad er den vigtigste parameter for at få en babyalarm der kan gøre netop din hverdag nemmere? Nedenfor har vi samlet et par punkter, der er rare at få opklaret, inden du skal købe forlængede ører til barnevognen eller -værelset.

🍼 Pris
Som med så mange andre produkter, er der en vis sammenhæng mellem pris og kvalitet. De billigste produkter i de tests, vi har gennemgået, får også dårligst resultat. For de fleste testvindere og anbefalinger gælder, at man skal op omkring de 1.000 kroner for at få en alarm, der fungerer, som den skal. Den eneste af de præsenterede babyalarmer i denne artikel der ligger under 1.000 kroner, er Philips Avent Babyalarm SCD505, som også får ros for kvalitet til lav pris. Gå derfor ikke på kompromis med prisen når du køber babyalarm – det ender med at blive penge ud af vinduet for et produkt der ikke virker.

🍼 Dækning
Det vigtigste element i en babyalarm er, at den kan sende radiosignaler fra en enhed til en anden. Hvis en alarm scorer dårligt på dækning, vil den næppe kunne gøre det, den skal, nemlig advare dig når dit barn græder. Råd & Rön advarer specielt om en babyvakt fra Topcom, Babytalker 1020, der slet ikke holder mål når man kommer uden for hørevidde fra barnet. Når du køber babyalarm er det derfor vigtigt at du overvejer, hvor den skal bruges. Skal du stille barnevognen i gården flere etager under, er det vigtigt at vælge en alarm der scorer højt på dækning og signalrækkevidde. Den smartphone-baserede babyalarm Nabby får kritik af brugerne for dårlig rækkevidde på større afstand, men fungerer rigtig fint inde i huset. Nabby vil derfor passe godt til dig, der skal bruge babyalarm inden døre, mens du laver noget andet.

🍼 Stråling
Nogle af de bekymrede forældre vil nok være skeptiske til at lægge en radioenhed op ad deres guldklump, men der er ingen grund til panik. I testen fra Råd & Rön blev strålingen fra hvert produkt også målt, og der blev slået fast at den ligger langt under grænseværdierne der anbefales, med mindre stråling end fra en gennemsnitlig mobiltelefon. Derfor kan I trygt bruge babyalarmer uden at frygte for strålepåvirkning.

🍼 Video eller lyd
Råd & Rön har både testet babyalarmer med og uden billede. En babyalarm med video viser et lille billede på forældreenheden, så man også kan holde øje med barnet mens det sover. Den generelle vurdering er dog, at de færreste modeller med video præsterer når de bliver testet. Videobilledet forsvinder så snart man bevæger sig lidt væk fra den anden enhed, og videooverførslen går også på kompromis med lydkvalitet og -rækkevidde. Vores anbefaling er derfor at holde det simpelt og vælge en babyalarm kun med lyd.


FAQ

Hvilken babyalarm er den mest sikre?
Sikkerheden er en stor prioritet, når det gælder babyalarmer, og en af de sikreste babyalarmer, som du kan finde, er blandt andet modellen Motorola Halo+. Babyalarmen indeholder en lang række af fantastiske fordele, som ikke kun går den sikker, men som også gør den til at fornøjelse at bruge.
Hvordan vælger jeg en babyalarm?
Når du skal vælge en babyalarm, så er det en god ide, at du overvejer, hvilke egenskaber du ønsker, at babyalarmen skal have. I dag findes der mange forskellige slags babyalarmer, hvormed det varierer meget, hvilke egenskaber de forskellige modeller har. Gå derfor efter en babyalarm, som matcher dit behov.
Hvordan kan jeg sikre mig, at min babyalarm ikke er blevet hacket?
Der findes flere måder, hvorpå du kan forhindre, at din babyalarm bliver hacket. Du kan blandt andet sørge for at bruge de sikkerhedsegenskaber, som babyalarmen selv indeholder. Dertil bør du registrere din device og sørge for, at den bruger en krypteret forbindelse. Dertil bør du slukke din babyalarm regelmæssigt.
Er en babyalarm pengene værd?
Ja, selv en dyrere babyalarm er pengene værd. Babyalarmen i sig selv er et praktisk redskab, som gør det nemmere for dig at holde øje med dit barn. Dertil er det nødvendigt at købe en sikker babyalarm, som beskytter imod hackerangreb, hvormed en dyr, men sikker model kan være nødvendig.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Voresbørn.dk 🇩🇰
Netforumet voresbørn.dk har gennemført en test af babyalarmer, hvor de gennemgår 6 forskellige modeller og vurderer den på førstehåndsindtryk, brugervenlighed, signal og lyd, og om produkterne er pengene værd. Neonate 6500D er den model, der scorer titlen som testvinder hos voresbørn, og de er begejstrede for denne babyalarm som leverer på alle parametre. Du kan læse hele testen på deres hjemmeside ved at klikke her. Vær opmærksom på at du skal bladre for at komme til næste testprodukt
Klikk.no 🇳🇴

Det norske online magasin Klikk.no gennemførte i 2013 en grundig test af 8 babyalarmer. De testede hvert produkt på parametrene rækkevidde, batterilevetid, interferens, lydkvalitet, design og brugervenlighed samt særlige egenskaber. Der blev givet karakter fra 1-6 på hver parameter, med en uddybende forklaring og begrundelse til hver egenskab. Derudover er der lavet en overordnet vurdering og en oversigt over fordele og ulemper ved hver babyalarm. Både alarmen fra Neonate og de to kandidater fra Philips Avent gjorde det godt på alle parametre hos Klikk.no.

Hele testen er gratis og tilgængelig på deres hjemmeside. Klik her for at læse den.

Råd & Rön 🇩🇪
Det svenske forbrugermagasin Råd & Rön har lavet en grundig test af babyalarmer, hvor de gennemgik 13 modeller. Testkandidaterne blev blandt andet vurderet på brugervenlighed, dækning, signalkvalitet, batteri og om de er til at stole på. Philips Avent Babyalarm SCD505 fik bedst samlet vurdering, med gode karakterer på hver parameter og ekstra plus for at være relativt billig. Råd & Rön advarer også mod to modeller, som slet ikke fungerer. Du kan læse testen her, men vær opmærksom på at det kræver betalt abonnement at se hele testen.
Søndagsavisen.dk 🇩🇰
Søndagsavisen.dk lavede i 2012 en test af 6 babyalarmer. De forskellige modeller blev testet både på funktioner, brugervenlighed, rækkevidde og radiodækning, modstand mod radioforstyrrelser og mikrofonens følsomhed, og der blev givet point ud fra hvordan hver model præsterede. Testen er objektivt bygget op, og præsenterer også de faktiske målinger af dækning (50 m i samme bygning og 100 m i anden bygning), laveste barneskrig og højeste støj som blokeres. Denne test blev foretaget på laboratoriet Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.
Du kan se hele oversigten her.
Barnetsunivers.dk 🇩🇰
På websitet barnetsunivers.dk, som er en blog der deler nyheder indenfor børneudstyr og erfaringer, bliver Nabby Babyalarm vurderet i en grundig artikel. De gennemgår de mange gode elementer ved babyalarmen, og får øget kredibiliteten ved i eftertid også have besvaret nogle af kritikpunkterne mod Nabby.
Kiddly.dk 🇩🇰
Kiddly har testet syv forskellige babyalarmer og tre videobabyalarmer og har efterfølgende kåret en ”Testvinder 2016” og en “Bedst til prisen 2016”.  De forskellige babyalarmer blev ikke alene testet af redaktionen på Kiddly, men også af en række testfamilier, som over en periode på en uge blev bedt om at teste og vurdere brugervenlighed, funktionalitet, batterilevetid og rækkevidde i forhold til prisen. Hele testen kan læses gratis hos Kiddly.dk

I et samarbejde med Coop.dk stiller Sundhedsplejersken.dk deres mangeårige ekspertise og erfaring til rådighed og gennemgår og vurderer alle de produkter, som man kan købe på Coop Baby. Baseret på 8 kriterier udpeger Sundhedsplejersken.dk de produkter, som man kan kalde ’et godt valg’:

– Det er et sikkert produkt
– Produktet udfylder den rolle det spiller, samtidig med at det passer godt sammen med barnets udvikling
– Produktet lever op til krav fra myndighederne
– Produktet kan beskytte barnet mod farlige situationer
– Produktet er hensigtsmæssigt i brug
– Produktet har miljømærke
– Produktet ikke begrænser barnets udvikling

Du kan læse mere om samarbejdet her.

Business Insider 🇺🇸
Business Insider er en amerikansk finans- og nyhedsside, der kan findes flere steder i verdenen. Siden blev lanceret i 2009 og har hovedsæde i New York i USA. De leverer forretningsnyheder, nyhedshistorier og andre artikler internationalt. Derudover skriver de tests og anmeldelser om forskellige produkter heriblandt overvågningskameraer og babyalarmer. Business Insider har blandt andet anmeldt babyalarmen Netgear Baby Arlo. Vil du læse mere, kan du klikke på dette link.
Cnet.com 🇺🇸
Cnet.com er et amerikansk teknikmagasin, der leverer artikler, blogs, nyheder og anmeldelser om diverse elektronik og forbrugerelektronik. Der er også mulighed for at se videoer eller lytte til podcasts om selvsamme emner. Cnet.com har blandt andet anmeldt iBaby monitor M6 og Nest Cam IQ. Vil du læse mere, kan du klikke på dette linkeller dette link.
Madeformums.com 🇺🇸
Amerikanske Madeformums.com er en webside, der skriver om alt indenfor småbørn, børn, fødsler, babyer og graviditet. Her kan man finde gode råd, tips og tricks fra eksperter og forældre. Derudover kan man læse nyheder indenfor babyverdenen, om de bedste køb samt anmeldelser af forskellige produkter. Madeformums.com har blandt andet anmeldt Philips Avent uGrow Smart Baby monitor. Vil du læse mere, kan du klikke på dette her.
Pcmag.com 🇬🇧

PC Magazine (PCmag) er et britisk teknikmagasin, der skriver om alt indenfor teknik, computere, eksterne enheder, opgraderinger og elektronik. Derudover skriver og anmelder de også et væld af produkter heriblandt overvågningskameraer og babyalarmer. De har blandt andet anmeldt tre forskellige overvågningskameraer og babyalarmer: Netgear Arlo Baby, iBaby monitor M6 og Nest Cam IQ. Vil du læse mere, kan du klikke på dette link, dette linkeller dette link.

Pcmag.com har også anmeldt Motorola Halo+. Vil du læse mere, kan du klikke på dette link.

Techhive.com 🇺🇸

Hos den amerikanske side Techhive.com kan man finde de seneste nyheder, anmeldelser og analyser, når det kommer til home-teknologi. De dækker alt fra overvågning, hjemmeunderholdning, belysningskontrol med mere. Techhive.com har blandt andet anmeldt babyalarmen Netgear Arlo Baby. Vil du læse mere, kan du klikke på dette link.

Techhive.com har også anmeldt Motorola Halo+. Vil du læse mere, kan du klikke her.

Techradar.com 🇺🇸
Britiske Techradar.com er en online publikation, der hovedsageligt fokuserer på teknologi. Det blev publiceret i 2008 for første gang, og skriver i dag både nyheder og anmeldelser af tekniske produkter. Techradar.com har blandt andet anmeldt Philips Avent uGrow Smart Baby monitor og Nest Cam IQ. Vil du læse mere, kan du klikke på dette linkeller dette link.
The Independent 🇬🇧
Den britiske online avis The Independent blev lanceret i 1986 som et uafhængigt morgenblad. Hos avisen dækker de alt fra aktuelle nyhedshistorier, sport, finans, vejret, kultur og tests og anmeldelser af et væld af forskellige produkter. De har blandt andet testet og anmeldt Netgear Arlo Baby og Nokia Home Video. Vil du læse mere, kan du klikke på dette linkeller dette link. 
Tomsguide.com 🇺🇸

Tomsguide.com er en amerikansk webside, der indeholder upartiske anmeldelser af tekniske produkter og elektronik. Her kan man finde alt lige fra guides til gode råd og nyhedsartikler om teknik og elektronik. Tomsguide.com har blandt andet testet og anmeldt de to babyalarmer Netgear Arlo Baby og iBaby monitor M6. Vil du læse mere, kan du klikke på dette linkeller dette link.

Tomsguide.com har også anmeldt Nest Cam Indoor. Vil du læse mere, kan du klikke på dette link.

Trustedreviews.com 🇬🇧

Hos Trustedreviews.com finder man ekspertanmeldelser af den nyeste forbrugerelektronik på markedet. Derudover kan man finde artikler om IT og computerprodukter, nyheder fra teknologiindustrien samt analyser, produktlanceringer og en masse andet. Trustedreviews.com har blandt andet anmeldt Nest Cam IQ. Vil du læse mere, kan du klikke på dette link.

Trustedreviews.com har også anmeldt Nest Cam Indoor. Vil du læse mere, kan du klikke på dette link.

Expertreviews.co.uk 🇬🇧
Expertreviews.co.uk er et britisk testmagasin, der hovedsagelig tester elektroniske produkter, som den almindelige forbruger har brug for i hjemmet. Her har Expertreviews.co.uk foretaget tests af flere forskellige babyalarmer inklusiv Motorola MBP481. Hele testen kan findes her.
Madeformums.com 🇺🇸
Madeformums.com er en international webside skabt med henblik på mor/barn-relaterede emner. Madeformums.com skriver om alle aspekter inden for graviditet, fødsel, babyer, småbørn og børneprodukter. Her har Madeformums.com testet babyalarmen Motorola Halo+. Hvis du ønsker at læse hele testen, kan du klikke på dette link.
Mirror.co.uk 🇬🇧
Mirror.co.uk er en af de store britiske aviser, der både skriver om nyheder fra ind- og udland, sport, underholdning, kultur, finans, debatter, politik med mere. Avisen har også fokus på forbrugerliv og livsstil, og i forbindelse med dette har Mirror.co.uk foretaget en test af forskellige babyalarmer, hvor Motorola Halo+ indgår. Hele testen kan læses på Mirror.co.uk. 
Safewise.com 🇺🇸
Safewise.com er et online magasin, som tester, anmelder og sammenligner et stort udvalg af sikkerhedsprodukter til hjemmet. I denne omgang har Safewise.com testet et udvalg af babyalarmer, heriblandt Nest Cam Indoor. Anmeldelsen kan læses i sin helhed her.
Security.org 🇺🇸
Security.org er online ressource, der beskæftiger sig med alt inden for sikkerhed til hjemmet. Her bringes dybdegående artikler, og dertil udføres også tests af forskellige produkter. I denne omgang gælder det en test af babyalarmen Nest Cam Indoor. Ønsker du at læse hele testen, kan den findes på Security.org.
Which.co.uk 🇬🇧

Which.co.uk er Englands største forbrugermagasin med visionen om at være forbrugernes forlængede arm og hjælper i dagligdagen og sørge for, at forbrugeren får den bedst mulige viden inden køb af produkter. Which.co.uk tester løbende et stort udvalg af forbrugerprodukter, og her gælder det en test af 2 forskellige babyalarmer:

Ønsker du at læse mere om testen af Motorola MBP481, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Motorola Halo+, kan du klikke på dette link. 

Fuld adgang kræver dog abonnement.

Wirecutter / Nytimes.com 🇺🇸
Wirecutter er et amerikansk teknologimagasin, der hører under Nytimes.com. Magasinet beskæftiger sig med den teknologiske udvikling og de dertilhørende elektroniske produkter. I denne omgang er her tale om en test af forskellige babyalarmer, inklusiv Nest Cam Indoor. Ønsker du at læse hele testen, kan du besøge deres hjemmeside her.

 


Øvrige relevante tests: 

Hvis I venter barn, eller måske fornyligt er blevet forældre, så er der ofte mange nye ting der skal købes til den lille. Hos Forbrugsguiden.dk finder du en lang række test af udstyr til de mindste. Som I alle artikler her på siden, så tester vi ikke selv produkterne, men samler derimod testresultater fra forskellige eksperttests, så du kan få et hurtigt overblik over eksperternes favoritter.

Til transporten af de små kan du overveje at læse vores barnevogn test, hvor vi har undersøgt en lang række test af barnevogne. Vi har samlet de modeller der har klaret sig bedst i test, samt andre topscorere som måske ikke er kåret til testvindere, men er placeret øverst blandt de bedste produkter i testene.

Du kan også læse vores klapvogn test, hvor vi har samlet alle de bedste klapvogne ifølge eksperterne. I artiklen finder du naturligvis også prissammenligning af de forskellige produkter, så du nemt og hurtigt kan finde de billigste forhandlere. Her er især Babyjogger City Elite populær, så derfor har vi valgt at udarbejde en artikel kun omhandlende dette produkt. I denne test ser vi nærmere på alle eksperternes vurderinger af Babyjogger klapvognen.

Hvis du løber og gerne vil have den lille med, så bør du overveje at læse vores løbevogn test, hvor du finder en oversigt over alle de bedste løbevogne ifølge eksperterne.

Mange forældre vælger at bruge en bæresele, da det giver en god og intim kontakt med barnet. I vores artikel finder du en oversigt over de bedste bæreseler på markedet. Især Ergobaby 360 er et populært valg, så dette produkt har vi udarbejdet en test omkring, hvor vi har specielt fokus på netop dette produkt.

Til cyklen er det populært med en cykelanhænger, til at transportere ungerne. I vores test kigger vi nærmere på de bedste cykelanhængere på markedet, baseret på analyse af ekspert tests.

Du kan også overveje at læse vores Babynest artikel, hvor vi har samlet de bedste Babynests på markedet.

Hvis du har nogle forslag eller kommentarer til artiklen, så hører vi meget gerne fra dig.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme