Babyalarm test 2020 – Find de bedste babyalarmer – Testvinder guide

2

Babyalarm testvinder guide 2020: – Det er ikke altid nemt at finde ud af, hvilken babyalarm man skal vælge, da udvalget af babyalarmer er en jungle at finde rundt i. Derfor har vi i denne artikel lavet en babyalarm test, som er en opsummering af rækker test fra forskellige forbrugermagasiner og testmagasiner fra hele Skandinavien. Vores mål er at samle de bedste produkter i én og samme oversigt.

Denne artikel indeholder:
🔸 Overblik over de mest testvindende og anbefalede babyalarmer på markedet
🔸 Guide til at vælge den rette babyalarm
🔸 Gennemgang af de tests, som vi har anvendt i udarbejdelsen af artiklen

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Babyalarm test 2020 – Her er de 11 bedste babyalarmer

I følgende afsnit finder du en oversigt over de bedste babyalarmer på markedet, baseret på testresultater fra en lang række anerkendte tests. I artiklen findes både babyalarmer som er kåret til bedst i test, men også modeller som ikke er blevet testvindere, men stadig har været placeret som topscorer i de forskellige tests.

Du finder også prissammenligning af de forskellige babyalarmer, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over de billigste forhandlere.


Philips Avent SCD501

✅ Testvinder hos tyske Stiftung Warentest

philips-avent-scd501

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
449,00 Kr. 0,00 Kr. 449,00 Kr. Læs mere
449,00 Kr. 0,00 Kr. 449,00 Kr. Læs mere
598,00 Kr. 0,00 Kr. 598,00 Kr. Læs mere
599,00 Kr. 0,00 Kr. 599,00 Kr. Læs mere
699,00 Kr. 0,00 Kr. 699,00 Kr. Læs mere

Denne babyalarm fra Philips er af tyske Stiftung Warentest blevet kåret som testvinder foran 14 andre modeller. Babyalarmen udmærkede sig især på en rigtig god lydkvalitet og lav interferens, mens også babyalarmens robusthed, pålidelige signal og brugervenlighed bliver fremhævet i testen. Modellen har kun de mest basale funktioner, men til gengæld, så er disse også af rigtig høj kvalitet. Søger du derfor en babyalarm med en masse ekstrafunktioner, så er dette ikke den rette model for dig. Til trods for manglen på ekstrafunktioner, så er der kræset for de grundlæggende funktioner, hvilket betyder, at du får krystalklar lyd via en pålidelig forbindelse.

Babyalarmen har en funktion, som Philips kalder for ECO-tilstand. Det er en funktion, som automatisk mindsker din sendestyrke, hvis du er tæt på dit barn og derved forøges batteriets levetid. Skulle du bevæge dig for langt væk fra dit barn og derved uden for senderens rækkevidde, så sørger en alarm for at give dig besked om dette, ligesom denne også fortæller dig, hvis batteriniveauet er lavt.

Babyalarmen har en udendørs rækkevidde op til 330 meter og en indendørs rækkevidde op til 50 meter. Batterierne i modellen er ikke genopladelige, men til gengæld, så er der mulighed for at koble forældreenheden til stikkontakten, så du ikke behøver at tære på batteriet hvis der er en strømkilde. Denne model benytter sig også af DECT-teknologi, hvilket vil sige, at Philips garanterer nul interferens fra transmitterende produkter såsom andre babyalarmer og mobiltelefoner. Der er også datakryptering i modellen, hvilket giver en privat forbindelse, så du er den eneste, som kan høre din baby. Der er indbygget en lille natlampe i babyalarmen, så du altid har en lyskilde, hvis du skal se til dit barn.

Derfor anbefales denne model:
🔵 Indbygget natlampe
🔵 ECO tilstand
🔵 Pålideligt signal
🔵 Hårdfør model
🔵 Mulighed for at koble forældreenheden til en strømkilde
🔵 100% privat forbindelse via DECT-teknologi
🔵 Alarm ved lavt batteriniveau
🔵 Alarm ved lavt signal


Philips Avent SCD506/01

✅ Kåret til “godt køb” hos Forbrugerrådet Tænk
✅ “Et godt valg” hos Sundhedsplejersken.dk

Philips Avent SCD506-01

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
677,00 Kr. 0,00 Kr. 677,00 Kr. Læs mere
799,00 Kr. 0,00 Kr. 799,00 Kr. Læs mere
799,00 Kr. 0,00 Kr. 799,00 Kr. Læs mere
799,00 Kr. 0,00 Kr. 799,00 Kr. Læs mere
899,00 Kr. 0,00 Kr. 899,00 Kr. Læs mere
899,00 Kr. 0,00 Kr. 899,00 Kr. Læs mere

Denne babyalarm er af det danske forbrugerråd Tænk blevet udnævnt til at være et ”godt køb”. Ganske enkelt fordi, at man i forhold til babyalarmens funktioner, brugervenlighed og pris får rigtigt meget for pengene.

Alarmen er udstyret med Philips’ DECT-teknologi, hvilket sikrer, at der er nul interferens og 100% fortrolighed. Med andre ord, så risikerer du ikke, at signaler fra andre babyalarmer eller mobiltelefoner går i din babyalarm og datakryptering sørger for en sikker og privat tilslutning, så det kun er dig, der kan høre dit barn. DECT-teknologien sørger også for, at lyden på babyalarmen er krystalklar og af høj kvalitet, så du kan være sikker på, at du altid kan høre dit barn.

Babyalarmen har en indendørs rækkevidde på og til 50 meter og en udendørs rækkevidde på op til 330 meter. Den præcise rækkevidde på alarmen afhænger altid af omgivelserne og den kan derfor variere en smule. Især beton kan dæmpe signalet.

Babyalarmen har en indbygget Eco-indstilling, som altid er aktiv og som automatisk reducerer den strøm og radiotransmission, der kræves mellem de to enheder. Jo nærmere forældreenheden står på babyenheden, jo mere vil Eco-indstillingen sørge for at spare på energien og reducere radiotransmissionen.

Babyalarmen har også en samtalefunktion, eller en såkaldt talk-back-funktion, hvor man med et enkelt tryk på en knap er i stand til at tale til barnet igennem forældreenheden. Derved er det muligt at berolige dit barn på afstand, hvis der er behov for det.

Forældreenheden kan holde batteri i op til 24 timer, hvorefter det er nødvendigt enten at skifte batterier eller tilslutte enheden stikkontakten. Enheden har også en indbygget alarm der giver dig besked, hvis strømniveauet eller signalet er lavt.

På babyenheden er det muligt at tænde et beroligende natlys, så der ikke er helt mørkt i rummet, og det er også muligt at få babyenheden til at spille vuggeviser. Det er værd at bemærke, at babyenheden ikke er blandt de mindste på markedet og derfor kræver lidt ekstra plads i liften eller ved hovedgærdet, end tilfældet er ved andre modeller.

Er der lyd i det lokale hvor barnet befinder sig, så tændes der en lydniveauindikator på forældreenheden. Stiger lydniveauet yderligere, så vil flere lydindikatorer tændes. Dermed kan man nemt følge med i om der sker noget på barnets værelse, også selvom forældreenheden er på lydløs.

Derfor anbefales denne model:
🔵 Talk-back-funktion
🔵 100% privat forbindelse via DECT-teknologi
🔵 Eco-indstilling
🔵 Indbygget natlampe
🔵 Kan afspille vuggeviser
🔵 Alarm ved lavt batteriniveau
🔵 Alarm ved lavt signal
🔵 Rækkevidde på op til 330 meter


Philips Avent SCD570

✅ Testvinder hos Klikk.no

Philips Avent SCD570

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
929,00 Kr. 0,00 Kr. 929,00 Kr. Læs mere
970,00 Kr. 0,00 Kr. 970,00 Kr. Læs mere
1.065,00 Kr. 0,00 Kr. 1.065,00 Kr. Læs mere

Det norske online magasin Klikk.no har lavet en grundig test af babyalarmer. Philips Avent SCD535 vinder testen med en gennemsnitskarakter på 5,2 ud af 6. En af de parametre, hvor den gør det rigtig godt, er rækkevidde og lyd. Under testen præsterede denne model helt op til 700 meter i åbent landskab. Den fungerer upåklageligt også i mindre afstand og mellem bygninger. Lydkvaliteten står også til topkarakter hos det norske magasin, og alarmen gør det godt i interferenstesten, hvor den er god til at filtrere støj væk.

Batteriet udviser også en god, lang levetid, som sparer dig for at skulle tænke på opladning hele tiden, og kablerne til opladning er dejligt lange. Derudover får denne model ros for at tilbyde konstant overvågning, så du også kan høre efter hvis der ikke sker noget i den anden ende.

Vi præsenterer her Philips Avent SCD570, som er en videreudvikling med forbedrede funktioner. Dette er en god babyalarm som garanterer høj lydkvalitet og -dækning.

Derfor anbefales denne model:
🔵 God rækkevidde
🔵 Brugervenlig
🔵 Suveræn lyd
🔵 Konstant tilkobling
🔵 Lang batteritid
🔵 Talk-back-funktion
🔵 Temperaturvisning
🔵 Genopladelig


Nabby Babyalarm

✅ Anbefalet hos livingsmarttv.dk

nabby babyalarm

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Alle elsker smarte, mobile løsninger og apps, der gør livet nemmere. Nabby Babyalarm er netop sådan en moderne løsning som passer for de travle forældre, der kan lide at have alt samlet i telefonen. Livingsmarttv.dk anbefaler Nabby fordi den netop er nem, intuitiv og praktisk. Der er en lille brik, der ligger hos barnet, og forældreenheden er en app, du downloader til din smartphone. Babyenheden kommunikerer til mobilen via bluetooth.

I appen kan du indstille lydfølsomheden og persontilpasse den, så den siger dit barns navn, når der sker noget. Nabby får også ros for at fungere i baggrunden på din telefon, så selv om du ringer, spiller eller surfer på mobilen, vil babyalarmen altid lytte efter og give dig besked.

Babyenheden har dejlig lang batteritid, og fungerer i hele 70 timer uden opladning. Når den behøver mere strøm, kan du nemt lade den med USB-stik til din computer, eller gennem micro-USB til mobilen.

Derfor anbefales denne model:
🔵 Bruges med din smartphone
🔵 Brugervenlig
🔵 Lille og nem
🔵 Tillader multitasking på mobilen
🔵 God til indendørs brug
🔵 Strømvenlig
🔵 Tilkobler via bluetooth
🔵 Hurtig opladning


Neonate BC-5800D

✅ Bedst til prisen hos Kiddly
✅ Forbrugerfavorit

neonate-bc-5800d

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
995,00 Kr. 0,00 Kr. 995,00 Kr. Læs mere
995,00 Kr. 0,00 Kr. 995,00 Kr. Læs mere

Kiddly har testet syv forskellige babyalarmer og her løb modellen Neonate BC-5800D med titlen bedst-til-prisen. Modellen bliver af Kiddly beskrevet som lille, fiks og pålidelig og ifølge deres test, så får man rigtigt meget babyalarm for pengene. Babyalarmen udmærkede sig hovedsagelig på signal og rækkevidde og testfamilierne lagde især vægt på, at de følte sig trygge ved alarmen. Modellen har en rækkevidde på 800 meter og op til 80 timers batteritid og når alarmen er løbet tør for batteri, så oplades den på kun 3-4 timer. Ifølge producenten har babyalarmen også et meget lavt strålingsniveau på max 20 mW.

Til trods for, at babyalarmen ligger i den billige ende af prisskalaen, så har den alle nødvendige funktioner såsom temperaturvisning og temperaturalarm, batterialarm, vibrator på forældreenheden samt natlys. Babyalarmen har også et digitalt signal hvilket vil sige, at du får en 100% støjfri transmission uden interferens. Mikrofonfølsomheden i alarmen er også af rigtig høj kvalitet. Faktisk er den så god, at Kiddly i deres test fremhæver, at det er vigtigt at få indstillet lyden korrekt, så alarmen ikke bliver overfølsom og starter ved selv den mindste lyd. Hos onlinebutikken Pixizoo er modellen også yderst populær og har fået langt over 100 positive forbrugeranmeldelser og anbefalinger, hvor især dens kvalitet og brugervenlighed bliver fremhævet.

Derfor anbefales denne model:
🔵 Brugervenlig
🔵 Lille og nem
🔵 Pålideligt signal
🔵 Lavt strålingsniveau på max 20mW
🔵 Rækkevidde på op til 800 meter
🔵 Temperaturmåler
🔵 Genopladelige batterier


Neonate BC-8000 DV

✅ Testvinder hos danske Kiddly.dk

neonate-bc-8000-dv babyalarm

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.499,00 Kr. 0,00 Kr. 1.499,00 Kr. Læs mere

Kiddly kalder denne babyalarm for Rolls-Roycen i deres test og med god grund. Med denne model får du nemlig en af de mest avancerede babyalarmer på markedet, hvor video og lyd kombineres i én enhed. Med Neonate BC-8000 DV har du altså ikke alene mulighed for at høre om din baby er vågen, du kan også se det.

Babyalarmen har ifølge producenten op til 800 meters rækkevidde på audioforbindelsen og op til 300 meter på videoforbindelsen. Både baby- og forældreenheden er trådløs og Kiddly fremhæver både lyd- og billedkvalitet som værende rigtig god. Signalet er 100% digitalt hvilket vil sige, at man undgår interferens fra transmitterende produkter, såsom andre babyalarmer.

Babyalarmen har også flere forskellige indstillinger, så du selv bestemmer, om du vil have både lyd og video, kun lyd eller eksempelvis ønsker at aktivere video, hvis barnet siger noget. Babyalarmen har otte små infrarøde lamper, der gør det muligt også at se din baby i mørke.

Vælger man at slå videofunktionen fra, så kan man spare en del på batteriet, da kameraet bruger en del mere strøm end mikrofonen, ligesom også strålingen mindskes, hvis man slår videofunktionen fra. De genopladelige batterier giver op til 25 timers batteritid i standby og ifølge Kiddlys test, så holder batteriet til aktivt brug af videoalarmen i op til seks timer.

Babyalarmen er også udstyret med en såkaldt talk-back funktion, der gør det muligt at tale til din baby. Det er også muligt at tilslutte op til fire babyenheder på modellen, så man har mulighed for at holde øje med flere børn på én gang. Ønsker man at benytte videofunktion i babyalarmen, så er det selvsagt vigtigt, at man placerer kameraet et sted hvor man kan se babyen. Der medfølger et monteringskit til babyalarmen, som giver flere forskellige muligheder, alt efter omgivelserne. Der er både klips til sengegærde, velcro-montering og en sugekop.

Derfor anbefales denne model:
🔵 Mulighed for tilslutning af op til fire ekstra babyenheder
🔵 Trådløs forældre- og babyenhed
🔵 300 meters rækkevidde på video forbindelsen
🔵 800 meters rækkevidde på audio forbindelsen
🔵 Talk-back funktion
🔵 Stemmestyret aktivering af enhed
🔵 Temperaturalarm
🔵 Forskellige valg og fleksibilitet ved brug af video og lyd


Philips Avent Babyalarm SCD505/00

✅ Testvinder hos svenske Råd & Rön
✅ 
5 ud af 6 stjerner hos voresbørn.dk

✅ Karakter 5 af 6 hos norske Klikk.no

Philips Avent Babyalarm SCD50500

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
676,00 Kr. 0,00 Kr. 676,00 Kr. Læs mere
799,00 Kr. 0,00 Kr. 799,00 Kr. Læs mere

Philips Avent Babyalarm SCD505/00 er et rigtigt godt alternativ til en simpel alarm, hvor man får meget for pengene. Den er nem at bruge, ser pæn ud, og teknologien holder mål. Babyalarmen fra Philips har på grund af rækkevidde, kvalitet og design scoret gode karakterer, både hos det danske online-forum voresbørn.dk, hos det norske online magasin Klikk, og endte med at vinde hele testen hos det svenske forbrugermagasin Råd & Rön.

Forældreenheden er lille og kan nemt hænges om halsen, og knapperne er simple og meget intuitive.

Denne babyalarm fra Philips har også talk-back-funktion, hvilket betyder at du som forælder kan blive ved med at tale til din baby for at berolige den, også på afstand. Dette kan nogle gange spare dig for turen ud til vognen eller op på værelset, hvis barnet kun har brug for at høre din rolige stemme. Babyenheden har også en funktion til at spille vuggeviser for dit barn – og den kan også fungere som smart natlampe. Rækkevidden holder til de 330 meter som Philips lover, og signalet er helt klart, og forbindelsen er strålende også gennem vægge og andre forhindringer.

Dette er en glimrende babyalarm til en rigtig god pris, hvor teknik og signal lever op til alle forventninger.

Derfor anbefales denne model:
🔵 Brugervenlig
🔵 Talk-back-funktion
🔵 330 meters rækkevidde
🔵 Klart signal
🔵 Melodier
🔵 Indebygget natlampe
🔵 Lille og transportabel forældreenhed
🔵 Rimelig pris


Neonate BC6500D

✅ 6 ud af 6 stjerner hos voresbørn.dk
✅ Testvinder hos søndagsavisen.dk

✅ Karakter 5 ud af 6 hos klikk.no
✅ Testvinder hos Kiddly

Neonate BC6500D

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.339,00 Kr. 0,00 Kr. 1.339,00 Kr. Læs mere
1.348,00 Kr. 0,00 Kr. 1.348,00 Kr. Læs mere

Neonate er en kvalitets alarm som har fået topkarakter, både af Søndagsavisen og Voresbørn.dk. I den grundige norske test fra magasinet Klikk.no, er den også blandt favoritterne. Det er en enkel og lille babyalarm som får ros for at få plads i lommen. Voresbørn.dk understreger hvor godt signal Neonate BC6500D har. I deres test kunne de klart og tydeligt høre babygråd nede fra gården oppe på 4. sal. Søndagsavisen giver den også karakter 5 ud af 5 på radiosignal og lyd, som det eneste af de testede produkter.

I Søndagsavisens test blev mikrofonfølsomheden målt til at opfatte barneskrig på 45 dB. Ikke det laveste i testen, men bestemt nok til at den registrerer de fleste småbørn. Et smart element er at man kan koble flere babyenheder til forældreenheden, og dermed lytte til flere børn samtidigt.

Derudover har Neonate BC6500D også standby-funktion, så den kun udsender signal når der kommer lyd fra barnet. En solid, smart og praktisk babyalarm man kan stole på.

Derfor anbefales denne model:
🔵 Strålende radiodækning
🔵 100 meters rækkevidde
🔵 Brugervenlig
🔵 Genopladelig
🔵 God kvalitet
🔵 Lille og godt design
🔵 Mulighed for at koble flere babyenheder til
🔵 Standby funktion


Netgear Arlo Baby

✅ Anbefalet af den britiske avis The Independent
✅ Anbefalet hos Business Insider
✅ Anbefalet af det britiske teknikmagasin Pcmag.com
✅ Kåret til ”redaktørens valg” hos amerikanske Techhive.com
✅ 9 ud af 10 stjerner hos amerikanske Tomsguide.com

Netgear Arlo Baby

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.748,00 Kr. 0,00 Kr. 1.748,00 Kr. Læs mere
1.748,00 Kr. 0,00 Kr. 1.748,00 Kr. Læs mere

Arlo Baby er et overvågningskamera fra mærket Netgear. Kameraet er produceret i et hyggeligt design og sørger blandt andet for overvågning i Full HD med tilhørende mikrofon, nattesyn og højtaler, hvorfor det er en perfekt babyalarm. Med de ekstra indbyggede funktioner er det ikke kun et kamera, der gør sig godt som overvågning af ens hus. Det er nemlig også den ultimative babyalarm, så man altid kan holde øje med sin baby, mens han eller hende eksempelvis sover på sit børneværelse. Netgear Arlo Baby er både blevet anbefalet samt fået gode anmeldelser med på vejen af flere forskellige magasiner, aviser og hjemmesider. Selvom det er et kamera eller babyalarm i den dyrere ende af prisskalaen, så bliver den stadig anbefalet, da produktet er helt i top, når det kommer til alt det som et overvågningskamera eller en babyalarm skal kunne.

Børnevenligt design

Netgear Arlo Baby er den optimale babyalarm, der vil passe perfekt ind på alle børneværelser. Med dens små kaninøre og fødder kan den ikke blive placeret et bedre sted end på selve børneværelset. Selvom den kan ligne lidt et legetøj, så skal man ikke lade sig snyde. Dette overvågningskamera eller denne babyalarm har nemlig så mange funktioner, at den nærmest kan gøre lige det, som man har brug for. Den kan endda spille vuggeviser eller fortælle barnet, at man er på vej ind for at se til ham eller hende.

Brug af kameraet og opsætning

Man kan gøre brug af sin smartphone – både Android eller iPhone – hvis man vil tjekke, hvad kameraet kan se lige nu og her. Man har også mulighed for at opsætte kameraet, så man bliver fortalt, hvis der kommer nogen lyd eller nogle bevægelser inde fra børneværelset. Man har derfor altid mulighed for at have kameraet på sig gennem ens smartphone. Det tager ikke mere end et par minutter at koble ens telefon sammen med kameraet, hvorfor man kan ordne det lige efter, man har investeret i Netgear Arlo Baby. Man skal blot forbinde USB-kablet til Arlo Baby og putte det i en oplader. Når lyset blinker, så kan man gå i gang med opsætningen på ens telefon.

Arlo Babys funktioner

Når kameraet har lavet flere optagelser, så bliver de skam også gemt. Hvis man vil have adgang til disse optagelser, skal man blot oprette en konto hos Netgear. Dette kan man gøre helt gratis. Kameraets billedkvalitet er helt i top med en opløsning på helt op til 120 x 1080, hvorfor det ikke kan blive meget bedre. Derudover har det også en nattefunktion, hvilket betyder at det kan optage i mørke og en mikrofon, hvor man har mulighed for at høre alt, hvad der sker.

Derfor anbefales denne model:
🔵 God opløsning og Full HD
🔵 Børnevenligt design
🔵 Nattefunktion
🔵 Brugervenlig
🔵 Mulighed for at følge med via telefonen
🔵 God kvalitet
🔵 Mikrofon


Nokia Home Video

✅ Anbefalet af den britiske avis The Independent


Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.111,00 Kr. 0,00 Kr. 1.111,00 Kr. Læs mere
1.449,00 Kr. 0,00 Kr. 1.449,00 Kr. Læs mere

Der findes mange gode grunde til, hvorfor man har brug for et kamera, der kan live streame fra ens hjem. Det kan være alt lige fra overvågning af sit hus til overvågning af sin baby på børneværelset. Nokia Home Video kan sagtens bruges som en babyalarm og er rent faktisk helt i top, når det kommer til denne funktion. Først og fremmest er designet helt optimalt, da det nærmest ikke er til at se, at det rent faktisk er et kamera. Det er nemlig lavet i flot træ, hvorfor det vil passe perfekt til en hylde på børneværelset. Ved hjælp fra en gratis applikation har man mulighed for at se med live hele dagen, så man altid kan holde øje med sit barn.

Masser af smarte funktioner

Nokia Home Video har et væld af smarte funktioner, hvorfor den gør det godt som en babyalarm. Udover at have mulighed for at live streame, så har kameraet også en mikrofon og en højtaler indbygget, så man både kan tale og høre ved hjælp fra kameraet. Derudover har kameraet en vinkellinse på hele 135 grader, automatisk nattefunktion, luftkvalitetsmåler samt en bevægelsessensor. Derudover er det selvfølgelig et HD-kamera, hvorfor kvaliteten altid er helt i top. Der er derfor sørget for at kameraet/babyalarmen har hele pakken, så man har alle de smarte funktioner samlet i et enkelt overvågningskamera – eller babyalarm.

Babymonitorfunktion og time-lapse optagelse

Med Nokia Home Video får du et produkt, der fungerer perfekt som en babyalarm. Den sørger for, at man altid kan holde øje med ens barn, selv efter man har puttet ham eller hende inde på børneværelset. Den kan nemlig sagtens opfange blandt andet gråd, men der er også mulighed for at tale til ens barn. Med funktionen push-to-talk er der mulighed for at tale stille og roligt til sit barn for at få det til at falde i søvn igen. Derudover har produktet en time-lapse funktion, hvor man altid kan tage et kig på det seneste døgn for at se, om der er sket noget interessant. Alle optagelser bliver gemt i 30 dage, hvorfor man altid har optagelser for en hel måned liggende på sin smartphone.

Opsætning af kameraet

Nogle produkter kan være utrolig besværlige at opsætte. Men det er slet ikke tilfældet med Nokia Video Home. Her tager opsætningen nemlig ikke mere end 5 minutter, da man blot skal sørge for at koble kameraet til Wi-Fi og den gratis applikation Nokia Home. Når man har downloadet applikationen, har man mulighed for at have et overblik over hele 20 forskellige kameraer på samme tid. Ved køb af Nokia Home Video får man selvfølgelig også en brugermanual, så man nemt og hurtigt kan komme i gang med sit nye overvågningskamera eller sin nye babyalarm.

Derfor anbefales denne model:
🔵 Kan bruges som både overvågningskamera og babyalarm
🔵 Streamer live til ens smartphone
🔵 Indbygget højtaler og mikrofon
🔵 Måler luftkvaliteten
🔵 Flot design
🔵 Brugervenlig
🔵 Væld af funktioner
🔵 Vidvinkelkamera


Philips Avent uGrow Smart Baby monitor

✅ Anbefalet hos britiske Techradar.com
✅ 3,5 ud af 5 stjerner hos amerikanske Madeformums.com

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.400,00 Kr. 0,00 Kr. 1.400,00 Kr. Læs mere

Lige meget hvor man er henne, så kan man have brug for at holde øje med sit barn på børneværelset. Det kan man med babyalarmen Avent uGrow Smart Baby monitor fra Philips. Philips er kendt for at lave elektronik i høj kvalitet, hvorfor man selvfølgelig heller ikke forventer andet fra deres babyalarm. Denne babyalarm er helt udmærket, da den har det, som man skal bruge og forventer fra sådan et produkt. Den gør det muligt at se sit barn gennem video, lige meget hvor man er henne i huset.

Smart teknologi

Philips Avent uGrow Smart Baby monitor bruger SafeConnect-teknologien, hvorfor man altid kan føle sig sikker på, at det hele fungerer optimalt – ellers får man besked lige med det samme. Ved hjælp fra denne teknologi bliver babyalarmen pr. automatik tilpasset til selve båndbredden, hvorfor forbindelsen altid vil være lige i øjet. Både billede og lyd vil også blive justeret til ens mobile enhed, sådan så man ikke løber tør for batteri lige med det samme. På denne måde er der mulighed for at lave andre ting på sin smartphone end blot at holde øje med sit barn på børneværelset. Med denne babyalarm bliver hele 10 kameraer understøttet. Derudover er der mulighed for at både far og mor – og en tredje person – kan se med på samme tid.

Se med hele døgnet rundt og sæt rolige vuggeviser i gang

Med Philips Avent uGrow Smart Baby monitor er der mulighed for at se med hele døgnet rundt. Hvis man har behov for at overvåge sit barn hele døgnet, så kan man sagtens det. Når det bliver mørkt, kan man stadig se med, da babyalarmen har en infrarød sensor, der sørger for en optimal synlighed. Derudover har babyalarmen også en vuggevisefunktion, hvorfor man altid kan sætte en vuggevise til at spille. Dette kan virke utroligt beroligende for et uroligt barn. Denne funktion kan sættes i gang via ens mobile enheder. Der er selvfølgelig også mulighed for, at man selv kan snakke til sit barn ved hjælp fra babyalarmen.

Nem installation

Man kan styre Philips Avent uGrow Smart Baby monitor via sin mobil eller tablet. Der skal blot downloades en gratis applikation (virker både på iOS og Android), så er man klar til at følge med og sætte alle de smarte funktioner i gang. Der skal være en internetforbindelse for at installere og opsætte kameraet. Når man har tilkoblet produktet til internettet og downloadet applikationen, er man så vidt mulig klar til at gå i gang med at bruge sin nye babyalarm.

Derfor anbefales denne model:
🔵 Nem installation
🔵 Infrarød sensor
🔵 Rolige og stille vuggeviser
🔵 Indbygget mikrofon
🔵 SafeConnect-teknologi
🔵 Understøtter 10 kameraer
🔵 3 personer kan se med på samme tid


 Nest Cam IQ

✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos Trustedreviews.com
✅ 4 ud af 10 point hos amerikanske Cnet.com
✅ Kåret til ”Excellent” hos britiske Pcmag.com
✅ Anbefalet hos britiske techradar.com

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.699,00 Kr. 0,00 Kr. 2.699,00 Kr. Læs mere

Et af de nyeste produkter fra Nest er Nest Cam IQ, der både kan bruges som et overvågningskamera og en babyalarm. Dette kamera har en indbygget sensor på hele 4K med HDR, hvorfor det nærmest ikke kan fås i bedre kvalitet. Billederne bliver optaget i 1080p, hvilket er helt fint. Men kameraets store sensor bliver ikke brugt til den normale overvågning, men i stedet til selve zoom-funktionen, hvilket Nest kalder for ’Supersight’. Der er nemlig mulighed for at zoome helt ind og stadig have mulighed for at se billedet i perfekt kvalitet og opløsning. Selvfølgelig har kameraet også en indbygget højtaler, som man kan finde på dets bagside. Her kan man snakke til sit barn, hvis det skal beroliges, snakkes til ro eller noget helt tredje.

HD-talk og Listen

Nest Cam IQ har både HD-talk og Listen, hvorfor man har mulighed for at have en samtale ved hjælp fra kameraet. Med dens utroligt avancerede algoritmer kan kameraet både skelne mellem ting og mennesker samt zoome ind pr. automatik, hvis der er behov for at følge med i noget i en skarp opløsning. Kameraet har endda mulighed for at advare en, hvis der er noget specielt, som man skal advares om. Dette er den perfekte løsning for forbrugeren, der gerne vil holde et godt øje på sit barn i børneværelset.

Masser af smarte funktioner med et abonnement

Dette overvågningskamera har et væld af smarte funktioner, som man sagtens kan få adgang til. Dog kræver det, at man køber et abonnement. Men hvis man vil have alle de ekstra funktioner med, så er det skam pengene værd. Der er mulighed for at tilkøbe en funktion, hvor kameraet genkender og registrerer ansigter eller gemmer alle optagelser. Dette er en fordel, hvis man sommetider har brug for det, da det kan fra- og tilkøbes, som man har lyst til. Dog burde kameraets funktioner – der ikke kræver betaling – være nok, hvis man skal bruge det som en babyalarm. Kameraet live streamer nemlig alt, hvad der foregår inde på børneværelset, hvorfor man nemt kan holde øje med sit barn.

Se med på alle mobile enheder

Med Nest Cam IQ er det muligt at se med på alle mobile enheder. Med dens kvalitetskamera kan man se selv de mindste detaljer, hvorfor det er et perfekt produkt til en babyalarm. Der er mulighed for at logge ind via Nest-applikationen fra alle ens mobile enheder. Det kan være alt lige fra ens smartphone til ens tablet. Dette kan både mor og far gøre, men der er også mulighed for at andre kan følge med på samme tid, hvis der er behov for det.

Derfor anbefales denne model:
🔵 Kan skelne mellem ting og mennesker
🔵 Indbygget sensor
🔵 HD-talk og Listen
🔵 SuperSight
🔵 Live streaming
🔵 Følg med på alle mobile enheder
🔵 Advarselsfunktion


Når du skal købe babyalarm:

Der er et par ting, man nok spørger sig selv om, når man gennemgår de mange babyalarmer på markedet. Hvad er den vigtigste parameter for at få en babyalarm der kan gøre netop din hverdag nemmere? Nedenfor har vi samlet et par punkter der er rare at få opklaret inden du skal købe forlængede ører til barnevognen eller -værelset.

🍼 Pris
Som med så mange andre produkter, er der en vis sammenhæng mellem pris og kvalitet. De billigste produkter i de tests, vi har gennemgået, får også dårligst resultat. For de fleste testvindere og anbefalinger gælder, at man skal op omkring de 1.000 kroner for at få en alarm der fungerer som den skal. Den eneste af de præsenterede babyalarmer i denne artikel der ligger under 1.000 kroner, er Philips Avent Babyalarm SCD505, som også får ros for kvalitet til lav pris. Gå derfor ikke på kompromis med prisen når du køber babyalarm – det ender med at blive penge ud af vinduet for et produkt der ikke virker.

🍼 Dækning
Det vigtigste element i en babyalarm er, at den kan sende radiosignaler fra en enhed til en anden. Hvis en alarm scorer dårligt på dækning, vil den næppe kunne gøre det, den skal, nemlig advare dig når dit barn græder. Råd & Rön advarer specielt om en babyvakt fra Topcom, Babytalker 1020, der slet ikke holder mål når man kommer uden for hørevidde fra barnet. Når du køber babyalarm er det derfor vigtigt at du overvejer, hvor den skal bruges. Skal du stille barnevognen i gården flere etager under, er det vigtigt at vælge en alarm der scorer højt på dækning og signalrækkevidde. Den smartphone-baserede babyalarm Nabby får kritik af brugerne for dårlig rækkevidde på større afstand, men fungerer rigtig fint inde i huset. Nabby vil derfor passe godt til dig, der skal bruge babyalarm inden døre, mens du laver noget andet.

🍼 Stråling
Nogle af de bekymrede forældre vil nok være skeptiske til at lægge en radioenhed op ad deres guldklump, men der er ingen grund til panik. I testen fra Råd & Rön blev strålingen fra hvert produkt også målt, og der blev slået fast at den ligger langt under grænseværdierne der anbefales, med mindre stråling end fra en gennemsnitlig mobiltelefon. Derfor kan I trygt bruge babyalarmer uden at frygte for strålepåvirkning.

🍼 Video eller lyd
Råd & Rön har både testet babyalarmer med og uden billede. En babyalarm med video viser et lille billede på forældreenheden, så man også kan holde øje med barnet mens det sover. Den generelle vurdering er dog, at de færreste modeller med video præsterer når de bliver testet. Videobilledet forsvinder så snart man bevæger sig lidt væk fra den anden enhed, og videooverførslen går også på kompromis med lydkvalitet og -rækkevidde. Vores anbefaling er derfor at holde det simpelt og vælge en babyalarm kun med lyd.

Babyalarm Tests – disse tests har vi gennemgåettestkilder

Voresbørn.dk 🇩🇰
Netforumet voresbørn.dk har gennemført en test af babyalarmer, hvor de gennemgår 6 forskellige modeller og vurderer den på førstehåndsindtryk, brugervenlighed, signal og lyd, og om produkterne er pengene værd. Neonate 6500D er den model, der scorer titlen som testvinder hos voresbørn, og de er begejstrede for denne babyalarm som leverer på alle parametre. Du kan læse hele testen på deres hjemmeside ved at klikke her. Vær opmærksom på at du skal bladre for at komme til næste testprodukt

Klikk.no 🇳🇴
Det norske online magasin Klikk.no gennemførte i 2013 en grundig test af 8 babyalarmer. De testede hvert produkt på parametrene rækkevidde, batterilevetid, interferens, lydkvalitet, design og brugervenlighed samt særlige egenskaber. Der blev givet karakter fra 1-6 på hver parameter, med en uddybende forklaring og begrundelse til hver egenskab. Derudover er der lavet en overordnet vurdering og en oversigt over fordele og ulemper ved hver babyalarm. Både alarmen fra Neonate og de to kandidater fra Philips Avent gjorde det godt på alle parametre hos Klikk.no.

Hele testen er gratis og tilgængelig på deres hjemmeside. Klik her for at læse den.

Råd & Rön 🇩🇪
Det svenske forbrugermagasin Råd & Rön har lavet en grundig test af babyalarmer, hvor de gennemgik 13 modeller. Testkandidaterne blev blandt andet vurderet på brugervenlighed, dækning, signalkvalitet, batteri og om de er til at stole på. Philips Avent Babyalarm SCD505 fik bedst samlet vurdering, med gode karakterer på hver parameter og ekstra plus for at være relativt billig. Råd & Rön advarer også mod to modeller, som slet ikke fungerer. Du kan læse testen her, men vær opmærksom på at det kræver betalt abonnement at se hele testen.

Søndagsavisen.dk 🇩🇰
Søndagsavisen.dk lavede i 2012 en test af 6 babyalarmer. De forskellige modeller blev testet både på funktioner, brugervenlighed, rækkevidde og radiodækning, modstand mod radioforstyrrelser og mikrofonens følsomhed, og der blev givet point ud fra hvordan hver model præsterede. Testen er objektivt bygget op, og præsenterer også de faktiske målinger af dækning (50 m i samme bygning og 100 m i anden bygning), laveste barneskrig og højeste støj som blokeres. Denne test blev foretaget på laboratoriet Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.
Du kan se hele oversigten her.

Livingsmarttv.dk 🇩🇰
På websitet Livingsmarttv.dk, som er en nyhedsblog der deler technyheder, gadgetanmeldelser og erfaringer, bliver Nabby Babyalarm vurderet i en grundig artikel. Dette er ikke en sammenlignende test mellem forskellige produkter, men en mere subjektiv anbefaling af Nabby. Den gennemgår de mange gode elementer ved babyalarmen, og får øget kredibiliteten ved i eftertid også have besvaret nogle af kritikpunkterne mod Nabby. Hele artiklen er gratis tilgængelig og kan læses her.

Kiddly.dk 🇩🇰
Kiddly har testet syv forskellige babyalarmer og tre videobabyalarmer og har efterfølgende kåret en ”Testvinder 2016” og en “Bedst til prisen 2016”.  De forskellige babyalarmer blev ikke alene testet af redaktionen på Kiddly, men også af en række testfamilier, som over en periode på en uge blev bedt om at teste og vurdere brugervenlighed, funktionalitet, batterilevetid og rækkevidde i forhold til prisen. Hele testen kan læses gratis hos Kiddly.dk

Stiftung Warentest 🇩🇪
Stiftung Warentest, den tyske pendant til forbrugermagasinet Tænk, har foretaget en test af 15 forskellige babyalarmer. Babyalarmerne blev bedømt på fire forskellige kriterier, nemlig kvalitet af transmission, brugervenlighed, batteri samt miljø og holdbarhed. Konklusionen på deres test blev, at den ideelle babyalarm skal være pålidelig, hårdfør, nem at betjene, bør have en god rækkevidde og udsætte barnet for minimal stråling. De konkluderede også, at der ikke findes én perfekt babyalarm og står man overfor at skulle investere i en, så er det vigtigste at gøre op med sig selv, hvilke funktioner man har brug for som forældre. Du kan læse hele testen her. Bemærk, at det kræver abonnement at få adgang til hele indholdet.

Sundhedsplejersken.dk 🇩🇰
I et samarbejde med Coop.dk stiller Sundhedsplejersken.dk deres mangeårige ekspertise og erfaring til rådighed og gennemgår og vurderer alle de produkter, som man kan købe på Coop Baby. Baseret på 8 kriterier udpeger Sundhedsplejersken.dk de produkter, som man kan kalde ’et godt valg’:

– Det er et sikkert produkt
– Produktet udfylder den rolle det spiller, samtidig med at det passer godt sammen med barnets udvikling
– Produktet lever op til krav fra myndighederne
– Produktet kan beskytte barnet mod farlige situationer
– Produktet er hensigtsmæssigt i brug
– Produktet klarer sig godt i test fx fra Tænk
– Produktet har miljømærke
– Produktet ikke begrænser barnets udvikling

Du kan læse mere om samarbejdet her.

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰
Forbrugerrådet Tænk har foretaget en test af 7 forskellige babyalarmer, hvor blandt andet rækkevidde, betjening og funktioner er blevet vurderet. Du kan læse hele testen her. Bemærk venligst, at det kræver betaling at få adgang til den fulde artikel.

Business Insider 🇺🇸
Business Insider er en amerikansk finans- og nyhedsside, der kan findes flere steder i verdenen. Siden blev lanceret i 2009 og har hovedsæde i New York i USA. De leverer forretningsnyheder, nyhedshistorier og andre artikler internationalt. Derudover skriver de tests og anmeldelser om forskellige produkter heriblandt overvågningskameraer og babyalarmer. Business Insider har blandt andet anmeldt babyalarmen Netgear Baby Arlo. Vil du læse mere, kan du klikke på dette link.

Cnet.com 🇺🇸
Cnet.com er et amerikansk teknikmagasin, der leverer artikler, blogs, nyheder og anmeldelser om diverse elektronik og forbrugerelektronik. Der er også mulighed for at se videoer eller lytte til podcasts om selvsamme emner. Cnet.com har blandt andet anmeldt iBaby monitor M6 og Nest Cam IQ. Vil du læse mere, kan du klikke på dette linkeller dette link.

Madeformums.com 🇺🇸
Amerikanske Madeformums.com er en webside, der skriver om alt indenfor småbørn, børn, fødsler, babyer og graviditet. Her kan man finde gode råd, tips og tricks fra eksperter og forældre. Derudover kan man læse nyheder indenfor babyverdenen, om de bedste køb samt anmeldelser af forskellige produkter. Madeformums.com har blandt andet anmeldt Philips Avent uGrow Smart Baby monitor. Vil du læse mere, kan du klikke på dette her.

Pcmag.com 🇬🇧
PC Magazine (PCmag) er et britisk teknikmagasin, der skriver om alt indenfor teknik, computere, eksterne enheder, opgraderinger og elektronik. Derudover skriver og anmelder de også et væld af produkter heriblandt overvågningskameraer og babyalarmer. De har blandt andet anmeldt tre forskellige overvågningskameraer og babyalarmer: Netgear Arlo Baby, iBaby monitor M6 og Nest Cam IQ. Vil du læse mere, kan du klikke på dette link, dette linkeller dette link.

Techhive.com 🇺🇸
Hos den amerikanske side Techhive.com kan man finde de seneste nyheder, anmeldelser og analyser, når det kommer til home-teknologi. De dækker alt fra overvågning, hjemmeunderholdning, belysningskontrol med mere. Techhive.com har blandt andet anmeldt babyalarmen Netgear Arlo Baby. Vil du læse mere, kan du klikke på dette link.

Techradar.com 🇺🇸
Britiske Techradar.com er en online publikation, der hovedsageligt fokuserer på teknologi. Det blev publiceret i 2008 for første gang, og skriver i dag både nyheder og anmeldelser af tekniske produkter. Techradar.com har blandt andet anmeldt Philips Avent uGrow Smart Baby monitor og Nest Cam IQ. Vil du læse mere, kan du klikke på dette linkeller dette link.

The Independent 🇬🇧
Den britiske online avis The Independent blev lanceret i 1986 som et uafhængigt morgenblad. Hos avisen dækker de alt fra aktuelle nyhedshistorier, sport, finans, vejret, kultur og tests og anmeldelser af et væld af forskellige produkter. De har blandt andet testet og anmeldt Netgear Arlo Baby og Nokia Home Video. Vil du læse mere, kan du klikke på dette linkeller dette link. 

Tomsguide.com 🇺🇸
Tomsguide.com er en amerikansk webside, der indeholder upartiske anmeldelser af tekniske produkter og elektronik. Her kan man finde alt lige fra guides til gode råd og nyhedsartikler om teknik og elektronik. Tomsguide.com har blandt andet testet og anmeldt de to babyalarmer Netgear Arlo Baby og iBaby monitor M6. Vil du læse mere, kan du klikke på dette linkeller dette link.

Trustedreviews.com 🇺🇸
Hos Trustedreviews.com finder man ekspertanmeldelser af den nyeste forbrugerelektronik på markedet. Derudover kan man finde artikler om IT og computerprodukter, nyheder fra teknologiindustrien samt analyser, produktlanceringer og en masse andet. Trustedreviews.com har blandt andet anmeldt Nest Cam IQ. Vil du læse mere, kan du klikke på dette link.

Øvrige relevante tests: 

Hvis I venter barn, eller måske fornyligt er blevet forældre, så er der ofte mange nye ting der skal købes til den lille. Hos Forbrugsguiden.dk finder du en lang række test af udstyr til de mindste. Som I alle artikler her på siden, så tester vi ikke selv produkterne, men samler derimod testresultater fra forskellige eksperttests, så du kan få et hurtigt overblik over eksperternes favoritter.

Til transporten af de små kan du overveje at læse vores barnevogn test, hvor vi har undersøgt en lang række test af barnevogne. Vi har samlet de modeller der har klaret sig bedst i test, samt andre topscorere som måske ikke er kåret til testvindere, men er placeret øverst blandt de bedste produkter i testene.

Du kan også læse vores klapvogn test, hvor vi har samlet alle de bedste klapvogne ifølge eksperterne. I artiklen finder du naturligvis også prissammenligning af de forskellige produkter, så du nemt og hurtigt kan finde de billigste forhandlere. Her er især Babyjogger City Elite populær, så derfor har vi valgt at udarbejde en artikel kun omhandlende dette produkt. I denne test ser vi nærmere på alle eksperternes vurderinger af Babyjogger klapvognen.

Hvis du løber og gerne vil have den lille med, så bør du overveje at læse vores løbevogn test, hvor du finder en oversigt over alle de bedste løbevogne ifølge eksperterne.

Mange forældre vælger at bruge en bæresele, da det giver en god og intim kontakt med barnet. I vores artikel finder du en oversigt over de bedste bæreseler på markedet. Især Ergobaby 360 er et populært valg, så dette produkt har vi udarbejdet en test omkring, hvor vi har specielt fokus på netop dette produkt.

Til cyklen er det populært med en cykelanhænger, til at transportere ungerne. I vores test kigger vi nærmere på de bedste cykelanhængere på markedet, baseret på analyse af ekspert tests.

Du kan også overveje at læse vores Babynest artikel, hvor vi har samlet de bedste Babynests på markedet.

Hvis du har nogle forslag eller kommentarer til artiklen, så hører vi meget gerne fra dig.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse