Babyalarm test 2020 – Find de bedste babyalarmer – Testvinder guide

2

Babyalarm testvinder guide 2020: – Det er ikke altid nemt at finde ud af, hvilken babyalarm man skal vælge, da udvalget af babyalarmer er en jungle at finde rundt i. Derfor har vi i denne artikel lavet en babyalarm test, som er en opsummering af rækker test fra forskellige forbrugermagasiner og testmagasiner fra hele Skandinavien. Vores mål er at samle de bedste produkter i én og samme oversigt.

Denne artikel indeholder:
🔸 Overblik over de mest testvindende og anbefalede babyalarmer på markedet
🔸 Guide til at vælge den rette babyalarm
🔸 Gennemgang af de tests, som vi har anvendt i udarbejdelsen af artiklen

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Babyalarm test 2020 – Her er de 6 bedste babyalarmer

I følgende afsnit finder du en oversigt over de bedste babyalarmer på markedet, baseret på testresultater fra en lang række anerkendte tests. I artiklen findes både babyalarmer som er kåret til bedst i test, men også modeller som ikke er blevet testvindere, men stadig har været placeret som topscorer i de forskellige tests.

Du finder også prissammenligning af de forskellige babyalarmer, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over de billigste forhandlere.


Motorola Halo+

Anbefalet af den britiske avis The Daily Mirror 
4,5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske onlinemagasin Madeformums.com 
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknologimagasin Techhive.com 
4 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Pcmag.com 
66 ud af 100 point hos Storbritanniens største testmagasin Which.co.uk

Motorola Halo+

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.849,00 Kr. 0,00 Kr. 2.849,00 Kr. Læs mere

.
Motorola Halo+ har været med i tests hos 5 forskellige ekspertkilder, som inkluderer den britiske avis The Daily Mirror, onlinemagasinet Madeformums.com, testmagasinet Which.co.uk samt teknologimagasinerne Techhive.com og Pcmag.com.

Alle eksperterne er enige om, at her er tale om en meget velfungerende babyalarm, og derfor modtager produktet høje scorer over hele linjen.

Kan det meste

Motorola Halo+ ligner lidt en robot fra en science fiction film med et rundt hoved, der overvåger barnet. Den kan monteres direkte på sengen, så der gives et komplet overblik over barnets bevægelser og tilstand.

Her findes unikke funktioner, der fremmer barnets søvn såsom vuggeviser og en projektor med nattebelysning, der kan vise forskellige beroligende motiver.

Som forælder kan man holde styr på overvågningen via enten tablet eller smartphone, og her findes en moderne app til formålet.

Babyalarmen kommer derfor med indbygget Wi-Fi, og man holder øje med barnet via den 3,5 tommer store farveskærm. Her findes tillige muligheden for 5 gange digital zoom samt en tovejskommunikation mellem barn og forældre.

Det infrarøde nattesystem gør, at man også kan se barnet i mørke, og der findes 7 forskellige farvemuligheder i nattelyset.

Dertil findes der en temperaturmåler, så man kan holde øje med, at barnet ikke ligger hverken for koldt eller varmt. Modellen kører på batteri, og en fuld opladning kan holde omkring 8 timer.

Forbedret udgave, ifølge eksperterne

Motorola Halo+ er blevet testet af flere ekspertkilder – det gælder blandt andet den britiske avis The Daily Mirror, hvor produktet er blevet testet sammen med en række andre babyalarmer for at finde frem til de bedste på markedet.

Den britiske avis skriver, at her er tale om en opgraderet version af en tidligere model, som har fået et løft angående især batterilevetid og brugerflade.

Dermed er den meget lettere i brug. Man kan dreje og ændre på den, som man ønsker, og der findes en smart tovejskommunikation, som gør det muligt at bevare en fuld overvågning over barnet.

Hertil nævner eksperterne, at det er smart med infrarød overvågning om natten, så man ikke behøver stå op for at se, hvordan barnet sover.

Onlinemagasinet Madeformums.com har også testet Motorola Halo+, som de giver 4,5 ud af 5 stjerner. Den gode score begrundes med, at videokvaliteten er meget høj, og så er alarmen meget nem at installere og betjene.

Eksperterne tilføjer, at den er meget let at transportere, og så er det en fordel, at den er kompatibel med telefonen.

På den negative side nævner Madeformums.com dog, at det kan være noget besværligt at sætte app’en op, og så er der behov for et stærkt Wi-Fi signal for at kunne fungere.

Yderligere er prisen lidt høj, og så kunne lydkvaliteten have været bedre.

Brugervenlig, ifølge eksperterne

Motorola Halo+ er tillige blevet testet af teknologimagasinet Pcmag.com, der giver en flot score på 4 stjerner ud af 5. De begrunder denne høje score med, at den er et helt og alsidigt overvågningssystem, der giver et fuldt overblik over babyens bevægelser og tilstand.

Eksperterne roser apparatet for at komme med en god videoopløsning, der giver klare billeder og de mange børnevenlige funktioner såsom vuggeviser og beroligende nattebelysning. Dertil findes der en håndholdt monitor, og så er den let at installere og komme i gang med.

Pcmag.com nævner dog også et par minusser, der især går på, at Motorola Halo+ er noget dyr, at monitoren har en lav opløsning, og at nogle funktioner kræver tilmelding for at kunne anvendes.

Testmagasinet Which.co.uk giver en nogenlunde score på 66 ud af 100 point, og derved nævnes der både plusser og minusser. Plusserne inkluderer blandt andet, at her et tale om en funktionsrig model med gode monteringsforhold og et unikt design.

Den giver et godt overblik over barnet, og så er den meget brugervenlig. Yderligere findes der mange funktioner i app’en, batteritiden er fin, og muligheden for vuggeviser og nattebelysning er et stort plus.

Which.co.uk påpeger dog også nogle minusser – blandt andet findes der mindre sikkerhedsproblemer, der er behov for et stærkt Wi-Fi signal, og så kunne lydkvaliteten være bedre.

Motorola Halo+ – specifikationer:
🔴 Type: Babyalarm
🔴 Mærke: Motorola
🔴 Med display: Ja, skærm på 3,5 tommer
🔴 Indikatorer: Ja
🔴 Med batteri: Ja, genopladeligt
🔴 Batterilevetid: Op til 7,85 timer
🔴 Infrarød: Ja
🔴 Med Wi-Fi: Ja
🔴 Tilhørende app: Ja
🔴 Diameter: 6,5 centimeter
🔴 Vægt: 1,6 kilo 

Fordele ved Motorola Halo+:
🔵 Giver komplet overvågning
🔵 Med vuggeviser
🔵 Kan styres via telefon
🔵 Tilhørende app
🔵 Batteridreven og tovejskommunikation

Her kan du se en præsentationsvideo af Motorola Halo+ babyalarmen. Videoen er produceret af Motorola: 

https://www.youtube.com/watch?v=OE8YXe0fccM

Nest Cam Indoor 

Anbefalet af det amerikanske sikkerhedsmagasin Safewise.com 
Kåret som ”Editor’s Choice” hos det amerikanske teknologimagasin Tomsguide.com 
Topscorer hos det amerikanske teknologimagasin The Wirecutter 
9,2 ud af 10 point hos sikkerhedsmagasinet Security.org 
4 ud af 5 stjerner hos det internationale testmagasin Trustedreviews.com

Nest Cam Indoor 

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.099,00 Kr. 0,00 Kr. 1.099,00 Kr. Læs mere
1.099,00 Kr. 0,00 Kr. 1.099,00 Kr. Læs mere
1.099,00 Kr. 0,00 Kr. 1.099,00 Kr. Læs mere

.
Nest Cam Indoor er blevet testet af 5 hold eksperter, der inkluderer teknologimagasinerne Tomsguide.com og The Wirecutter, testmagasinet Trustedreviews.com og sikkerheds-magasinerne Safewise.com og Security.org.

Her er der blevet set nærmere på modellens billed- og lydkvalitet, design, funktioner, batteri og brugervenlighed, og det konkluderes alle steder, at dette apparat er meget velfungerende.

Mere end blot en babyalarm

Nest Cam Indoor vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker det ypperste inden for overvågning af hjemmet – modellen kan derfor både anvendes som babyalarm, men også til at holde øje med resten af huset.

Produktet er skabt af Google, giver en flot opløsning i 1080 Full HD og kommer med mange funktioner. Disse inkluderer blandt andet nattevision, så man også kan holde øje med barnet, når det er mørkt, bevægelsessensorer, 8 gange digital zoom og tovejskommunikation.

Yderligere optages der døgnet rundt, og man kan se videohistorik fra op til 30 dage. Dertil findes der en ansigtsgenkendelsesfunktion, således at der kan skelnes imellem familiemedlemmer og fremmede. Den kan også registrere, om her er tale om mennesker, dyr eller objekter, der bevæger sig.

I forhold til barneværelset kan man sætte såkaldte Aktivitets Zoner op, som giver en mere intens overvågning af barnet. Så modtager man beskeder, hvis der er bevægelse – enten hos babyen, eller hvis en person kommer ind på værelset.

Nest Cam Indoor er dermed et meget højteknologisk alarmsystem, og derfor findes der også stemmekommandoer, blandt andet til Google Assistant eller Amazon Alexa. Der er mange muligheder for kommunikation via både Wi-Fi og Bluetooth, og så findes der en tilhørende app.

Ny standard inden for overvågning af hjemmet, ifølge eksperterne

Nest Cam Indoor er blevet testet af flere hold eksperter. Det inkluderer blandt andet teknologimagasinet Tomsguide.com, der er meget imponerede og kårer den til ”Editor’s Choice”.

Dette begrundes med, at eksperterne kalder dette produkt for en skelsættende model inden for hjemme-overvågning. Blandt andet modtager den ros for at have en virkelig god videokvalitet med hele 1080p. Det giver en høj detaljegrad og klare billeder.

Yderligere er apparatet let at sætte op og har en høj brugervenlighed, og så er nattevisionen meget imponerende. Eksperterne fremhæver tillige muligheden for at være kompatibel med øvrige Nest-produkter.

Al rosen til trods påpeger Tomsguide.com dog også nogle minusser – de går blandt andet på, at her ikke er tale om en billig alarm, og så er det påkrævet med et abonnement, hvis man ønsker at benytte sig af alle funktionerne og mulighederne. Derudover er mikrofonerne og højttalerne ikke særlig kraftige.

Overvågning i døgndrift, ifølge eksperterne

Nest Cam Indoor er også blevet testet af teknologimagasinet The Wirecutter i en test af flere forskellige alarmsystemer. Her forklares det, at man får en meget detaljeret overvågning hele døgnet rundt, så man vil ikke gå glip af blot ét enkelt minut.

Her findes en god videokvalitet, tovejskommunikation og en meget præcis og nøjagtig bevægelsessensor. Desværre kræver det et månedligt abonnement, hvis man ønsker at benytte sig af alle mulighederne.

Testmagasinet Trustedreviews.com er tillige meget begejstrede og fremhæver især, at produktet er brugervenligt og let at sætte op. Der leveres en fantastisk billedkvalitet både om dagen og om natten, og så er bevægelsessensorerne meget præcise.

Dertil er det en klar fordel, at dette Nest-produkt er kompatibelt med Googles øvrige Nest-varianter.

Trustedreviews.com nævner også et par ulemper – blandt andet at der kræves et noget dyrt abonnement for at kunne udnytte apparatets fulde potentiale, og så er der behov for et stærkt Wi-Fi signal, hvis den skal kunne fungere ordentligt.

Nest Cam Indoor – specifikationer:
🔴 Type: Alarm-system
🔴 Mærke: Google
🔴 Med display: Ja
🔴 Indikatorer: Ja
🔴 Med batteri: Ja, integreret
🔴 Nattevision: Ja
🔴 Med Wi-Fi: Ja
🔴 Med Bluetooth: Ja
🔴 Tilhørende app: Ja
🔴 Højde: 11,4 centimeter
🔴 Bredde: 7,3 centimeter
🔴 Dybde: 7,3 centimeter
🔴 Vægt: 200 gram 

Fordele ved Nest Cam Indoor:
🔵 Helt alarmsystem til hjemmet
🔵 Mange funktioner
🔵 Aktivitets Zoner
🔵 Kan stemmestyres
🔵 Optager døgnet rundt


Philips Avent SCD506/01

✅ Kåret til “godt køb” hos Forbrugerrådet Tænk
✅ “Et godt valg” hos Sundhedsplejersken.dk

Philips Avent SCD506-01

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
499,00 Kr. 0,00 Kr. 499,00 Kr. Læs mere
607,00 Kr. 0,00 Kr. 607,00 Kr. Læs mere
665,00 Kr. 0,00 Kr. 665,00 Kr. Læs mere

.
Denne babyalarm er af det danske forbrugerråd Tænk blevet udnævnt til at være et ”godt køb”. Ganske enkelt fordi, at man i forhold til babyalarmens funktioner, brugervenlighed og pris får rigtigt meget for pengene.

Alarmen er udstyret med Philips’ DECT-teknologi, hvilket sikrer, at der er nul interferens og 100% fortrolighed. Med andre ord, så risikerer du ikke, at signaler fra andre babyalarmer eller mobiltelefoner går i din babyalarm og datakryptering sørger for en sikker og privat tilslutning, så det kun er dig, der kan høre dit barn. DECT-teknologien sørger også for, at lyden på babyalarmen er krystalklar og af høj kvalitet, så du kan være sikker på, at du altid kan høre dit barn.

Babyalarmen har en indendørs rækkevidde på og til 50 meter og en udendørs rækkevidde på op til 330 meter. Den præcise rækkevidde på alarmen afhænger altid af omgivelserne og den kan derfor variere en smule. Især beton kan dæmpe signalet.

Babyalarmen har en indbygget Eco-indstilling, som altid er aktiv og som automatisk reducerer den strøm og radiotransmission, der kræves mellem de to enheder. Jo nærmere forældreenheden står på babyenheden, jo mere vil Eco-indstillingen sørge for at spare på energien og reducere radiotransmissionen.

Babyalarmen har også en samtalefunktion, eller en såkaldt talk-back-funktion, hvor man med et enkelt tryk på en knap er i stand til at tale til barnet igennem forældreenheden. Derved er det muligt at berolige dit barn på afstand, hvis der er behov for det.

Forældreenheden kan holde batteri i op til 24 timer, hvorefter det er nødvendigt enten at skifte batterier eller tilslutte enheden stikkontakten. Enheden har også en indbygget alarm der giver dig besked, hvis strømniveauet eller signalet er lavt.

På babyenheden er det muligt at tænde et beroligende natlys, så der ikke er helt mørkt i rummet, og det er også muligt at få babyenheden til at spille vuggeviser. Det er værd at bemærke, at babyenheden ikke er blandt de mindste på markedet og derfor kræver lidt ekstra plads i liften eller ved hovedgærdet, end tilfældet er ved andre modeller.

Er der lyd i det lokale hvor barnet befinder sig, så tændes der en lydniveauindikator på forældreenheden. Stiger lydniveauet yderligere, så vil flere lydindikatorer tændes. Dermed kan man nemt følge med i om der sker noget på barnets værelse, også selvom forældreenheden er på lydløs.

Derfor anbefales denne model:
🔵 Talk-back-funktion
🔵 100% privat forbindelse via DECT-teknologi
🔵 Eco-indstilling
🔵 Indbygget natlampe
🔵 Kan afspille vuggeviser
🔵 Alarm ved lavt batteriniveau
🔵 Alarm ved lavt signal
🔵 Rækkevidde på op til 330 meter


Netgear Arlo Baby

✅ Anbefalet af den britiske avis The Independent
✅ Anbefalet hos Business Insider
✅ Anbefalet af det britiske teknikmagasin Pcmag.com
✅ Kåret til ”redaktørens valg” hos amerikanske Techhive.com
✅ 9 ud af 10 stjerner hos amerikanske Tomsguide.com

Netgear Arlo Baby

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.799,00 Kr. 0,00 Kr. 1.799,00 Kr. Læs mere
1.867,00 Kr. 0,00 Kr. 1.867,00 Kr. Læs mere
1.978,00 Kr. 0,00 Kr. 1.978,00 Kr. Læs mere
2.199,00 Kr. 0,00 Kr. 2.199,00 Kr. Læs mere

.
Arlo Baby er et overvågningskamera fra mærket Netgear. Kameraet er produceret i et hyggeligt design og sørger blandt andet for overvågning i Full HD med tilhørende mikrofon, nattesyn og højtaler, hvorfor det er en perfekt babyalarm. Med de ekstra indbyggede funktioner er det ikke kun et kamera, der gør sig godt som overvågning af ens hus. Det er nemlig også den ultimative babyalarm, så man altid kan holde øje med sin baby, mens han eller hende eksempelvis sover på sit børneværelse. Netgear Arlo Baby er både blevet anbefalet samt fået gode anmeldelser med på vejen af flere forskellige magasiner, aviser og hjemmesider. Selvom det er et kamera eller babyalarm i den dyrere ende af prisskalaen, så bliver den stadig anbefalet, da produktet er helt i top, når det kommer til alt det som et overvågningskamera eller en babyalarm skal kunne.

Børnevenligt design

Netgear Arlo Baby er den optimale babyalarm, der vil passe perfekt ind på alle børneværelser. Med dens små kaninøre og fødder kan den ikke blive placeret et bedre sted end på selve børneværelset. Selvom den kan ligne lidt et legetøj, så skal man ikke lade sig snyde. Dette overvågningskamera eller denne babyalarm har nemlig så mange funktioner, at den nærmest kan gøre lige det, som man har brug for. Den kan endda spille vuggeviser eller fortælle barnet, at man er på vej ind for at se til ham eller hende.

Brug af kameraet og opsætning

Man kan gøre brug af sin smartphone – både Android eller iPhone – hvis man vil tjekke, hvad kameraet kan se lige nu og her. Man har også mulighed for at opsætte kameraet, så man bliver fortalt, hvis der kommer nogen lyd eller nogle bevægelser inde fra børneværelset. Man har derfor altid mulighed for at have kameraet på sig gennem ens smartphone. Det tager ikke mere end et par minutter at koble ens telefon sammen med kameraet, hvorfor man kan ordne det lige efter, man har investeret i Netgear Arlo Baby. Man skal blot forbinde USB-kablet til Arlo Baby og putte det i en oplader. Når lyset blinker, så kan man gå i gang med opsætningen på ens telefon.

Arlo Babys funktioner

Når kameraet har lavet flere optagelser, så bliver de skam også gemt. Hvis man vil have adgang til disse optagelser, skal man blot oprette en konto hos Netgear. Dette kan man gøre helt gratis. Kameraets billedkvalitet er helt i top med en opløsning på helt op til 120 x 1080, hvorfor det ikke kan blive meget bedre. Derudover har det også en nattefunktion, hvilket betyder at det kan optage i mørke og en mikrofon, hvor man har mulighed for at høre alt, hvad der sker.

Derfor anbefales denne model:
🔵 God opløsning og Full HD
🔵 Børnevenligt design
🔵 Nattefunktion
🔵 Brugervenlig
🔵 Mulighed for at følge med via telefonen
🔵 God kvalitet
🔵 Mikrofon


 Nest Cam IQ

✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos Trustedreviews.com
✅ 4 ud af 10 point hos amerikanske Cnet.com
✅ Kåret til ”Excellent” hos britiske Pcmag.com
✅ Anbefalet hos britiske techradar.com

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.899,00 Kr. 0,00 Kr. 2.899,00 Kr. Læs mere
2.899,00 Kr. 0,00 Kr. 2.899,00 Kr. Læs mere

.
Et af de nyeste produkter fra Nest er Nest Cam IQ, der både kan bruges som et overvågningskamera og en babyalarm. Dette kamera har en indbygget sensor på hele 4K med HDR, hvorfor det nærmest ikke kan fås i bedre kvalitet. Billederne bliver optaget i 1080p, hvilket er helt fint. Men kameraets store sensor bliver ikke brugt til den normale overvågning, men i stedet til selve zoom-funktionen, hvilket Nest kalder for ’Supersight’. Der er nemlig mulighed for at zoome helt ind og stadig have mulighed for at se billedet i perfekt kvalitet og opløsning. Selvfølgelig har kameraet også en indbygget højtaler, som man kan finde på dets bagside. Her kan man snakke til sit barn, hvis det skal beroliges, snakkes til ro eller noget helt tredje.

HD-talk og Listen

Nest Cam IQ har både HD-talk og Listen, hvorfor man har mulighed for at have en samtale ved hjælp fra kameraet. Med dens utroligt avancerede algoritmer kan kameraet både skelne mellem ting og mennesker samt zoome ind pr. automatik, hvis der er behov for at følge med i noget i en skarp opløsning. Kameraet har endda mulighed for at advare en, hvis der er noget specielt, som man skal advares om. Dette er den perfekte løsning for forbrugeren, der gerne vil holde et godt øje på sit barn i børneværelset.

Masser af smarte funktioner med et abonnement

Dette overvågningskamera har et væld af smarte funktioner, som man sagtens kan få adgang til. Dog kræver det, at man køber et abonnement. Men hvis man vil have alle de ekstra funktioner med, så er det skam pengene værd. Der er mulighed for at tilkøbe en funktion, hvor kameraet genkender og registrerer ansigter eller gemmer alle optagelser. Dette er en fordel, hvis man sommetider har brug for det, da det kan fra- og tilkøbes, som man har lyst til. Dog burde kameraets funktioner – der ikke kræver betaling – være nok, hvis man skal bruge det som en babyalarm. Kameraet live streamer nemlig alt, hvad der foregår inde på børneværelset, hvorfor man nemt kan holde øje med sit barn.

Se med på alle mobile enheder

Med Nest Cam IQ er det muligt at se med på alle mobile enheder. Med dens kvalitetskamera kan man se selv de mindste detaljer, hvorfor det er et perfekt produkt til en babyalarm. Der er mulighed for at logge ind via Nest-applikationen fra alle ens mobile enheder. Det kan være alt lige fra ens smartphone til ens tablet. Dette kan både mor og far gøre, men der er også mulighed for at andre kan følge med på samme tid, hvis der er behov for det.

Derfor anbefales denne model:
🔵 Kan skelne mellem ting og mennesker
🔵 Indbygget sensor
🔵 HD-talk og Listen
🔵 SuperSight
🔵 Live streaming
🔵 Følg med på alle mobile enheder
🔵 Advarselsfunktion


Når du skal købe babyalarm:

Der er et par ting, man nok spørger sig selv om, når man gennemgår de mange babyalarmer på markedet. Hvad er den vigtigste parameter for at få en babyalarm der kan gøre netop din hverdag nemmere? Nedenfor har vi samlet et par punkter der er rare at få opklaret inden du skal købe forlængede ører til barnevognen eller -værelset.

🍼 Pris
Som med så mange andre produkter, er der en vis sammenhæng mellem pris og kvalitet. De billigste produkter i de tests, vi har gennemgået, får også dårligst resultat. For de fleste testvindere og anbefalinger gælder, at man skal op omkring de 1.000 kroner for at få en alarm der fungerer som den skal. Den eneste af de præsenterede babyalarmer i denne artikel der ligger under 1.000 kroner, er Philips Avent Babyalarm SCD505, som også får ros for kvalitet til lav pris. Gå derfor ikke på kompromis med prisen når du køber babyalarm – det ender med at blive penge ud af vinduet for et produkt der ikke virker.

🍼 Dækning
Det vigtigste element i en babyalarm er, at den kan sende radiosignaler fra en enhed til en anden. Hvis en alarm scorer dårligt på dækning, vil den næppe kunne gøre det, den skal, nemlig advare dig når dit barn græder. Råd & Rön advarer specielt om en babyvakt fra Topcom, Babytalker 1020, der slet ikke holder mål når man kommer uden for hørevidde fra barnet. Når du køber babyalarm er det derfor vigtigt at du overvejer, hvor den skal bruges. Skal du stille barnevognen i gården flere etager under, er det vigtigt at vælge en alarm der scorer højt på dækning og signalrækkevidde. Den smartphone-baserede babyalarm Nabby får kritik af brugerne for dårlig rækkevidde på større afstand, men fungerer rigtig fint inde i huset. Nabby vil derfor passe godt til dig, der skal bruge babyalarm inden døre, mens du laver noget andet.

🍼 Stråling
Nogle af de bekymrede forældre vil nok være skeptiske til at lægge en radioenhed op ad deres guldklump, men der er ingen grund til panik. I testen fra Råd & Rön blev strålingen fra hvert produkt også målt, og der blev slået fast at den ligger langt under grænseværdierne der anbefales, med mindre stråling end fra en gennemsnitlig mobiltelefon. Derfor kan I trygt bruge babyalarmer uden at frygte for strålepåvirkning.

🍼 Video eller lyd
Råd & Rön har både testet babyalarmer med og uden billede. En babyalarm med video viser et lille billede på forældreenheden, så man også kan holde øje med barnet mens det sover. Den generelle vurdering er dog, at de færreste modeller med video præsterer når de bliver testet. Videobilledet forsvinder så snart man bevæger sig lidt væk fra den anden enhed, og videooverførslen går også på kompromis med lydkvalitet og -rækkevidde. Vores anbefaling er derfor at holde det simpelt og vælge en babyalarm kun med lyd.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke babyalarmer er bedst i test?

Philips Avent SCD506/01, Netgear Arlo Baby og Nest Cam IQ

🤓 Hvordan er babyalarmerne blevet testet?

Babyalarmerne er primært blevet vurderet ud fra deres funktionalitet. Funktionaliteten dækker over deres rækkevidde, stabilitet og videofunktion, samt mikrofonernes følsomhed og lydkvalitet. Derudover har eksperterne bedømt babyalarmerne på deres udendørs brugervenlighed og indbyggede ekstrafunktioner.

🤔 Skal jeg investere i en model med videofunktion?

Babyalarmer med videofunktion kan være en god idé, hvis man fx har et barn, der sover uroligt. Men denne type alarmer er ofte dyrere, har dårligere rækkeviede, bruger mere strøm og er mindre handy og håndterbare end alarmerne kun med lyd.


Babyalarm Tests – disse tests har vi gennemgåettestkilder

Voresbørn.dk 🇩🇰
Netforumet voresbørn.dk har gennemført en test af babyalarmer, hvor de gennemgår 6 forskellige modeller og vurderer den på førstehåndsindtryk, brugervenlighed, signal og lyd, og om produkterne er pengene værd. Neonate 6500D er den model, der scorer titlen som testvinder hos voresbørn, og de er begejstrede for denne babyalarm som leverer på alle parametre. Du kan læse hele testen på deres hjemmeside ved at klikke her. Vær opmærksom på at du skal bladre for at komme til næste testprodukt

Klikk.no 🇳🇴
Det norske online magasin Klikk.no gennemførte i 2013 en grundig test af 8 babyalarmer. De testede hvert produkt på parametrene rækkevidde, batterilevetid, interferens, lydkvalitet, design og brugervenlighed samt særlige egenskaber. Der blev givet karakter fra 1-6 på hver parameter, med en uddybende forklaring og begrundelse til hver egenskab. Derudover er der lavet en overordnet vurdering og en oversigt over fordele og ulemper ved hver babyalarm. Både alarmen fra Neonate og de to kandidater fra Philips Avent gjorde det godt på alle parametre hos Klikk.no.

Hele testen er gratis og tilgængelig på deres hjemmeside. Klik her for at læse den.

Råd & Rön 🇩🇪
Det svenske forbrugermagasin Råd & Rön har lavet en grundig test af babyalarmer, hvor de gennemgik 13 modeller. Testkandidaterne blev blandt andet vurderet på brugervenlighed, dækning, signalkvalitet, batteri og om de er til at stole på. Philips Avent Babyalarm SCD505 fik bedst samlet vurdering, med gode karakterer på hver parameter og ekstra plus for at være relativt billig. Råd & Rön advarer også mod to modeller, som slet ikke fungerer. Du kan læse testen her, men vær opmærksom på at det kræver betalt abonnement at se hele testen.

Søndagsavisen.dk 🇩🇰
Søndagsavisen.dk lavede i 2012 en test af 6 babyalarmer. De forskellige modeller blev testet både på funktioner, brugervenlighed, rækkevidde og radiodækning, modstand mod radioforstyrrelser og mikrofonens følsomhed, og der blev givet point ud fra hvordan hver model præsterede. Testen er objektivt bygget op, og præsenterer også de faktiske målinger af dækning (50 m i samme bygning og 100 m i anden bygning), laveste barneskrig og højeste støj som blokeres. Denne test blev foretaget på laboratoriet Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.
Du kan se hele oversigten her.

Barnetsunivers.dk 🇩🇰
På websitet barnetsunivers.dk, som er en blog der deler nyheder indenfor børneudstyr og erfaringer, bliver Nabby Babyalarm vurderet i en grundig artikel. De gennemgår de mange gode elementer ved babyalarmen, og får øget kredibiliteten ved i eftertid også have besvaret nogle af kritikpunkterne mod Nabby. Hele artiklen er gratis tilgængelig og kan læses her.

Kiddly.dk 🇩🇰
Kiddly har testet syv forskellige babyalarmer og tre videobabyalarmer og har efterfølgende kåret en ”Testvinder 2016” og en “Bedst til prisen 2016”.  De forskellige babyalarmer blev ikke alene testet af redaktionen på Kiddly, men også af en række testfamilier, som over en periode på en uge blev bedt om at teste og vurdere brugervenlighed, funktionalitet, batterilevetid og rækkevidde i forhold til prisen. Hele testen kan læses gratis hos Kiddly.dk

Stiftung Warentest 🇩🇪
Stiftung Warentest, den tyske pendant til forbrugermagasinet Tænk, har foretaget en test af 15 forskellige babyalarmer. Babyalarmerne blev bedømt på fire forskellige kriterier, nemlig kvalitet af transmission, brugervenlighed, batteri samt miljø og holdbarhed. Konklusionen på deres test blev, at den ideelle babyalarm skal være pålidelig, hårdfør, nem at betjene, bør have en god rækkevidde og udsætte barnet for minimal stråling. De konkluderede også, at der ikke findes én perfekt babyalarm og står man overfor at skulle investere i en, så er det vigtigste at gøre op med sig selv, hvilke funktioner man har brug for som forældre. Du kan læse hele testen her. Bemærk, at det kræver abonnement at få adgang til hele indholdet.

Sundhedsplejersken.dk 🇩🇰
I et samarbejde med Coop.dk stiller Sundhedsplejersken.dk deres mangeårige ekspertise og erfaring til rådighed og gennemgår og vurderer alle de produkter, som man kan købe på Coop Baby. Baseret på 8 kriterier udpeger Sundhedsplejersken.dk de produkter, som man kan kalde ’et godt valg’:

– Det er et sikkert produkt
– Produktet udfylder den rolle det spiller, samtidig med at det passer godt sammen med barnets udvikling
– Produktet lever op til krav fra myndighederne
– Produktet kan beskytte barnet mod farlige situationer
– Produktet er hensigtsmæssigt i brug
– Produktet klarer sig godt i test fx fra Tænk
– Produktet har miljømærke
– Produktet ikke begrænser barnets udvikling

Du kan læse mere om samarbejdet her.

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰
Forbrugerrådet Tænk har foretaget en test af 7 forskellige babyalarmer, hvor blandt andet rækkevidde, betjening og funktioner er blevet vurderet. Du kan læse hele testen her. Bemærk venligst, at det kræver betaling at få adgang til den fulde artikel.

Business Insider 🇺🇸
Business Insider er en amerikansk finans- og nyhedsside, der kan findes flere steder i verdenen. Siden blev lanceret i 2009 og har hovedsæde i New York i USA. De leverer forretningsnyheder, nyhedshistorier og andre artikler internationalt. Derudover skriver de tests og anmeldelser om forskellige produkter heriblandt overvågningskameraer og babyalarmer. Business Insider har blandt andet anmeldt babyalarmen Netgear Baby Arlo. Vil du læse mere, kan du klikke på dette link.

Cnet.com 🇺🇸
Cnet.com er et amerikansk teknikmagasin, der leverer artikler, blogs, nyheder og anmeldelser om diverse elektronik og forbrugerelektronik. Der er også mulighed for at se videoer eller lytte til podcasts om selvsamme emner. Cnet.com har blandt andet anmeldt iBaby monitor M6 og Nest Cam IQ. Vil du læse mere, kan du klikke på dette linkeller dette link.

Madeformums.com 🇺🇸
Amerikanske Madeformums.com er en webside, der skriver om alt indenfor småbørn, børn, fødsler, babyer og graviditet. Her kan man finde gode råd, tips og tricks fra eksperter og forældre. Derudover kan man læse nyheder indenfor babyverdenen, om de bedste køb samt anmeldelser af forskellige produkter. Madeformums.com har blandt andet anmeldt Philips Avent uGrow Smart Baby monitor. Vil du læse mere, kan du klikke på dette her.

Pcmag.com 🇬🇧
PC Magazine (PCmag) er et britisk teknikmagasin, der skriver om alt indenfor teknik, computere, eksterne enheder, opgraderinger og elektronik. Derudover skriver og anmelder de også et væld af produkter heriblandt overvågningskameraer og babyalarmer. De har blandt andet anmeldt tre forskellige overvågningskameraer og babyalarmer: Netgear Arlo Baby, iBaby monitor M6 og Nest Cam IQ. Vil du læse mere, kan du klikke på dette link, dette linkeller dette link.

Pcmag.com har også anmeldt Motorola Halo+. Vil du læse mere, kan du klikke på dette link.

Techhive.com 🇺🇸
Hos den amerikanske side Techhive.com kan man finde de seneste nyheder, anmeldelser og analyser, når det kommer til home-teknologi. De dækker alt fra overvågning, hjemmeunderholdning, belysningskontrol med mere. Techhive.com har blandt andet anmeldt babyalarmen Netgear Arlo Baby. Vil du læse mere, kan du klikke på dette link.

Techhive.com har også anmeldt Motorola Halo+. Vil du læse mere, kan du klikke her.

Techradar.com 🇺🇸
Britiske Techradar.com er en online publikation, der hovedsageligt fokuserer på teknologi. Det blev publiceret i 2008 for første gang, og skriver i dag både nyheder og anmeldelser af tekniske produkter. Techradar.com har blandt andet anmeldt Philips Avent uGrow Smart Baby monitor og Nest Cam IQ. Vil du læse mere, kan du klikke på dette linkeller dette link.

The Independent 🇬🇧
Den britiske online avis The Independent blev lanceret i 1986 som et uafhængigt morgenblad. Hos avisen dækker de alt fra aktuelle nyhedshistorier, sport, finans, vejret, kultur og tests og anmeldelser af et væld af forskellige produkter. De har blandt andet testet og anmeldt Netgear Arlo Baby og Nokia Home Video. Vil du læse mere, kan du klikke på dette linkeller dette link. 

Tomsguide.com 🇺🇸
Tomsguide.com er en amerikansk webside, der indeholder upartiske anmeldelser af tekniske produkter og elektronik. Her kan man finde alt lige fra guides til gode råd og nyhedsartikler om teknik og elektronik. Tomsguide.com har blandt andet testet og anmeldt de to babyalarmer Netgear Arlo Baby og iBaby monitor M6. Vil du læse mere, kan du klikke på dette linkeller dette link.

Tomsguide.com har også anmeldt Nest Cam Indoor. Vil du læse mere, kan du klikke på dette link.

Trustedreviews.com 🇬🇧
Hos Trustedreviews.com finder man ekspertanmeldelser af den nyeste forbrugerelektronik på markedet. Derudover kan man finde artikler om IT og computerprodukter, nyheder fra teknologiindustrien samt analyser, produktlanceringer og en masse andet. Trustedreviews.com har blandt andet anmeldt Nest Cam IQ. Vil du læse mere, kan du klikke på dette link.

Trustedreviews.com har også anmeldt Nest Cam Indoor. Vil du læse mere, kan du klikke på dette link.

Expertreviews.co.uk 🇬🇧
Expertreviews.co.uk er et britisk testmagasin, der hovedsagelig tester elektroniske produkter, som den almindelige forbruger har brug for i hjemmet. Her har Expertreviews.co.uk foretaget tests af flere forskellige babyalarmer inklusiv Motorola MBP481. Hele testen kan findes her.

Madeformums.com 🇺🇸
Madeformums.com er en international webside skabt med henblik på mor/barn-relaterede emner. Madeformums.com skriver om alle aspekter inden for graviditet, fødsel, babyer, småbørn og børneprodukter. Her har Madeformums.com testet babyalarmen Motorola Halo+. Hvis du ønsker at læse hele testen, kan du klikke på dette link.

Mirror.co.uk 🇬🇧
Mirror.co.uk er en af de store britiske aviser, der både skriver om nyheder fra ind- og udland, sport, underholdning, kultur, finans, debatter, politik med mere. Avisen har også fokus på forbrugerliv og livsstil, og i forbindelse med dette har Mirror.co.uk foretaget en test af forskellige babyalarmer, hvor Motorola Halo+ indgår. Hele testen kan læses på Mirror.co.uk. 

Safewise.com 🇺🇸
Safewise.com er et online magasin, som tester, anmelder og sammenligner et stort udvalg af sikkerhedsprodukter til hjemmet. I denne omgang har Safewise.com testet et udvalg af babyalarmer, heriblandt Nest Cam Indoor. Anmeldelsen kan læses i sin helhed her.

Security.org 🇺🇸
Security.org er online ressource, der beskæftiger sig med alt inden for sikkerhed til hjemmet. Her bringes dybdegående artikler, og dertil udføres også tests af forskellige produkter. I denne omgang gælder det en test af babyalarmen Nest Cam Indoor. Ønsker du at læse hele testen, kan den findes på Security.org.

Which.co.uk 🇬🇧
Which.co.uk er Englands største forbrugermagasin med visionen om at være forbrugernes forlængede arm og hjælper i dagligdagen og sørge for, at forbrugeren får den bedst mulige viden inden køb af produkter. Which.co.uk tester løbende et stort udvalg af forbrugerprodukter, og her gælder det en test af 2 forskellige babyalarmer:

Ønsker du at læse mere om testen af Motorola MBP481, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Motorola Halo+, kan du klikke på dette link. 

Fuld adgang kræver dog abonnement.

Wirecutter / Nytimes.com 🇺🇸
Wirecutter er et amerikansk teknologimagasin, der hører under Nytimes.com. Magasinet beskæftiger sig med den teknologiske udvikling og de dertilhørende elektroniske produkter. I denne omgang er her tale om en test af forskellige babyalarmer, inklusiv Nest Cam Indoor. Ønsker du at læse hele testen, kan du besøge deres hjemmeside her.


Øvrige relevante tests: 

Hvis I venter barn, eller måske fornyligt er blevet forældre, så er der ofte mange nye ting der skal købes til den lille. Hos Forbrugsguiden.dk finder du en lang række test af udstyr til de mindste. Som I alle artikler her på siden, så tester vi ikke selv produkterne, men samler derimod testresultater fra forskellige eksperttests, så du kan få et hurtigt overblik over eksperternes favoritter.

Til transporten af de små kan du overveje at læse vores barnevogn test, hvor vi har undersøgt en lang række test af barnevogne. Vi har samlet de modeller der har klaret sig bedst i test, samt andre topscorere som måske ikke er kåret til testvindere, men er placeret øverst blandt de bedste produkter i testene.

Du kan også læse vores klapvogn test, hvor vi har samlet alle de bedste klapvogne ifølge eksperterne. I artiklen finder du naturligvis også prissammenligning af de forskellige produkter, så du nemt og hurtigt kan finde de billigste forhandlere. Her er især Babyjogger City Elite populær, så derfor har vi valgt at udarbejde en artikel kun omhandlende dette produkt. I denne test ser vi nærmere på alle eksperternes vurderinger af Babyjogger klapvognen.

Hvis du løber og gerne vil have den lille med, så bør du overveje at læse vores løbevogn test, hvor du finder en oversigt over alle de bedste løbevogne ifølge eksperterne.

Mange forældre vælger at bruge en bæresele, da det giver en god og intim kontakt med barnet. I vores artikel finder du en oversigt over de bedste bæreseler på markedet. Især Ergobaby 360 er et populært valg, så dette produkt har vi udarbejdet en test omkring, hvor vi har specielt fokus på netop dette produkt.

Til cyklen er det populært med en cykelanhænger, til at transportere ungerne. I vores test kigger vi nærmere på de bedste cykelanhængere på markedet, baseret på analyse af ekspert tests.

Du kan også overveje at læse vores Babynest artikel, hvor vi har samlet de bedste Babynests på markedet.

Hvis du har nogle forslag eller kommentarer til artiklen, så hører vi meget gerne fra dig.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse