Bæresele test-guide: De bedste bæreseler og babyslynger ifølge anmeldelser og test

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Det er i de seneste år blevet mere populært at bære sit barn rundt i en bæresele. Det betyder også, at udbuddet af bæreseler og strækvikler er vokset, hvorfor det kan være svært at finde den rette model til ens behov.

I denne artikel har vi set nærmere på bæreseler, der er blevet testet af en række ekspertkilder. Disse eksperter har vurderet bæreselerne på baggrund af deres funktioner og specifikationer. Vi har gennemgået ekspertkildernes tests og samler i denne artikel et udvalg af bæreseler, så du nemmere kan få et overblik over, hvilken bæresele, der er værd at investere i.

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkter, men derimod indsamler resultater af uvildige tests. På den måde kan du nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Ønsker du at læse mere om de forskellige tests, så bliver der til sidst i artiklen linket til de specifikke anmeldelser.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


Ergobaby Omni 360 All in One – ergonomisk bæresele til spædbørn og op

Testvinder hos Aftenposten.no
5 ud af 6 stjerner hos Klikk.no

Ergobaby Omni 360 Baby Carrier All in One

 

.
Ergobaby Omni 360 All in One er blevet testet og anmeldt af de to norske eksperter Aftenposten.no og Klikk.no. Begge eksperter er begejstrede for bæreselen, som de har valgt at kåre henholdsvis som testvinder samt give 5 ud af 6 stjerner.

Mens Aftenposten.no især er vilde med modellens ergonomi og kvalitet, er Klikk.no imponerede over bæreselens mange justeringsmuligheder, samt at den er nem i brug.

Med Ergobaby Omni 360 All in One har der været fokus på at producere en bæresele, der både passer til mænd og kvinder. Derudover har der været fokus på, at give forældre en nemmere mulighed for at tage barnet med på farten.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved modellen. Dog bemærker Aftenposten.no, at det er en smule svært at lukke brystselen, hvor Klikk.no er en smule skuffede over, at bæreselen ikke kommer med en vaskeinstruktion.

Bæresele til flere aldre med fire bærepositioner

Ergobaby Omni 360 All in One giver mulighed for at anvende bæreselen til de helt små og op til barnet er omkring 36 måneder. Selve vægtbegrænsningen er på 15 kilo.

Med Ergobaby Omni 360 All in One behøver man ikke anvende en spædbarns-indsats, da man blot selv kan justere sædet, så det passer til barnets størrelse. På den måde kan man også bruge bæreselen til spædbørn.

Bæreselen er yderligere forsynet med fire bærepositioner. Disse forskellige bærepositioner inkluderer mave (indadvendt og udadvendt), ryg og hofte. På den måde har man flere muligheder i forhold til, hvor man ønsker at placere barnet.

Eksperterne fra Aftenposten.no er især begejstrede for de forskellige bærepositioner og skriver, at ”den er meget behagelig for brugeren”.

Kvalitetsbæresele med fokus på ergonomi, ifølge eksperterne

Ergobaby Omni 360 All in One er produceret i premium-linned med en 100 % bomuldsforing. Dette gør ikke mindst bæreselen slidstærk og holdbar, men også, at man har mulighed for at maskinvaske den efter brug.

Uanset hvilken position man vælger at placere barnet i, så sikrer bæreselen, at siddepositionen er ergonomisk korrekt for barnet. Bæreselen sørger nemlig for at tage hensyn til barnets statur.

Klikk.no forklarer, at ”barnet sidder rigtig godt i selen”, samt at ben-stillingen ”er optimal for barnet”. Eksperterne fra Aftenposten.no er enige i dette og forklarer, at siddepositionerne er ”optimale i forhold til barnets komfort”.

Kan tilpasses individuelt til den voksne

Ergobaby Omni 360 All in One er forsynet med brede og polstrede skulderstropper. Disse skulderstropper kan justeres afhængig af bærepositionen.

Den kommer ydermere med et talje-bælte, som man også kan tilpasse efter brugeren. Klikk.no skriver, at den derfor er optimal i forhold til, at både ”mor og far kan benytte bæreselen”.

Skulderstropperne samt bæltet er produceret med fokus på at skåne brugerens lænd og ryg. Derudover fordeler de barnets vægt på den mest hensigtsmæssige måde, hvorfor brugeren har nemmere ved at bære barnet i en længere periode uden smerter eller ubehag.

Udvalgte fordele ved Ergobaby Omni 360 All in One:
Fire bærepositioner
Kan bruges til spædbørn og op til barnet er 36 måneder
Mulighed for at tilpasse bæreselen til den enkelte bruger
Slidstærk og holdbar bæresele
Fokus på ergonomi

Her kan du se en videopræsentation af, hvordan du bruger Ergobaby Omni 360 All in One. Videoen er lavet af Ergobaby:


Ergo Baby 360 Cool Air Mesh – bæresele med stor bevægelsesfrihed

Bedst i test hos Pricerunner.dk
1. plads hos Babysam.dk

Ergobaby 360 Cool Air

 

Vil du som forælder have maksimal frihed med din bæresele i forhold til at kunne vende dit barn i forskellige retninger og positioner? 

Denne Ergo Baby 360 Cool Air Mesh er lavet i et innovativt design, der gør det muligt at have dit lille barn vendt udad mod omverden og tæt ind til mors eller fars bryst. 

Den populære bæresele kåres som ”Bedst i test” hos Pricerunner.dk, hvor den også anmeldes med en flot 2. plads. Her beskriver eksperterne bæreselen således: ”Kan anvendes lige fra fødslenFungerer til flere forskellige bærestillinger. Yder god aflastning til bæreren. God ergonomisk siddestilling for barnet

Hos Babysam.dk ligger selen på en 1. plads, når det kommer til at anmelde det bedste udstyr til turen med en baby. 

4 ergonomiske positioner til ture

Den helt store fordel ved 360 Cool Air Mesh er, at du kan have dit lille barn med dig på ture og hele tiden opnå den bedste komfort. Bæreselen er skabt til at give komfort for både baby og forælder, sikre bevægelsesfrihed og høj ergonomi. 

Vores kroppe kan have forskellige behov fra dag til dag, og det samme er tilfældet hos din baby. Den ene dag kan du have din søn eller datter have brug for at vende ind mod brystet for at skabe ro, tryghed og afslapning. Den næste dag kan barnet nyde at kunne kigge på omverden. 

Med 360 Cool Air Mesh behøver I kun at have én bæresele til jeres lille guldklump.  

Des flere siddepositioner barnet kan befinde sig i, des mere anvendelsesglæde får I af bæreselen. 

Masser af komfort for både baby og forældre

Der er tænkt over hver en detalje i udformningen og designet af 360 Cool Air Mesh, der har betydning for både baby og forældre. Med de bløde skulderstropper kan du bruge bæreselen til gåture. Dine skuldre skånes optimalt som følge af den tykke polstring. 

Der er bred linning i selen, som hjælper med til at fordele barnets vægt, så du løfter korrekt og undgår belastning af ryggen. 

Som produktnavnet også fortæller, er selen lavet af blødt og slidstærkt mesh. Det er let at vedligeholde og rengøre, og det holder til alt det slid, som babyudstyret helt naturligt vil blive udsat for.  

360 Cool Air Mesh vs. markedet 

Det er det multifunktionelle design med de mange siddepositioner, der får Ergo Baby selen til at skille sig positivt ud. Det højner anvendelsesglæden ved tilbehøret, at der er taget højde for både babyens og jeres behov i udformning. 

Vil I have ekstra fornøjelse af den stilrene og praktiske bæresele, kan I tilkøbe ErgoBaby Original Indsats, så selen kan anvendes til børn fra 3,2-5,5kg.

Udvalgte fordele ved 360 Cool Air Mesh:
Maksimal komfort for både baby og forældre
Barnet kan sidde i flere positioner
Kan bruges med ErgoBaby Original Indsats
Stilrent look
God pris
Skaber stor bevægelsesfrihed for forældre
Let at rengøre og vedligeholde
Kan også bruges til de mindste børn


BabyBjörn One Air bæresele – med justerbart sæde og hovedstøtte

Bedst i test med 4,5/5 stjerner hos Pricerunner.dk

BabyBjoern-One-Air

 

Er du på udkig efter en af de bedste bæreseler, er BabyBjörn One Air et godt bud. Den kan bruges fra spædbarnsstadiet af og helt op til, at din søn eller datter er cirka 3 år gammel.

One Air selen er iblandt de nyeste udgaver på markedet. Den er skabt til at kunne anvendes i forskellige positioner på kroppen af mor og far, og den er lavet med justerbart sæde og høj nakkestøtte. 

Det er de mange funktioner og indstillinger, der får One Air selen til at opnå en 11. plads i testanmeldelsen hos Pricerunner.dk samt en anbefaling til den travle børnefamilie.

Anmelderrost bæresele der er udstyret med alle de vigtige funktioner 

Det unikke ved Air One selen er dens fuldendte design. Den forbinder alle de bedste egenskaber, som ses på andre bæreseler og samler disse funktioner i ét og samme produkt. 

Hos Pricerunner.dk beskrives BabyBjörn One Air som ”En ideel bæresele, hvis du vil have barnet på maven eller ryggen, og du kan sagtens give produktet en tur i vaskemaskinen”. 

Med et lille barn i hjemmet kender du alt til værdien af at kunne klare rengøringsopgaver og vask på mest effektive vis. 

Når du blot kan rengøre One Air i vaskemaskinen, kommer den regelmæssige vask ikke til at gå nemmere og mere enkelt. 

I den første tid af dit barns liv (cirka indtil 12 måneders alderen) kan du bære ham eller hende på maven. Fra 1års alderen kan One Air selen anvendes til at blive brugt til at bære barnet på ryggen. 

Justerbare indstillinger der højner barnets komfort 

Det er med til at forlænge anvendelsestiden for produktet, at du løbende kan tilpasse indstillingerne i henhold til dit barns fysiske udvikling. 

Sædet kan blandt andet reguleres i størrelse, så du sikrer dig, at dit barn altid sidder 100% sikkert og trygt. Samme mulighed for justerbarhed gælder hovedstøtten. Den kan reguleres i højde, så bæreselen også finder anvendelse til spædbarnet (hertil skal der anvendes særskilt spædbarnsindlæg). 

BabyBjörn One Air vs. markedet 

Det er det komplette og fuldendte design, der gør BabyBjörn One Air til en favorit. Med de mange indstillingsmuligheder kan du og dit barn få glæde af selen sammen igennem flere år. Du kan løbende sørge for, at selen er sund og hygiejnisk, når den tåler en tur i vaskemaskinen. 

Udvalgte fordele ved BabyBjörn One Air:
Aflastende taljebælte
Mulighed for individuel tilpasning (både forælder og barn)
Polstrede skulderremme
Tåler vask i maskine
Egnet til børn op til 15kg
Skabt til at blive brugt i flere år
Justerbart sæde og hovedstøtte
Kan bruges med spædbarnsindlæg 


BabyBjörn Baby Carrier One – bæresele til nyfødt

Kåret til ”Best Buy” hos Englands største testmagasin Which.co.uk
4,5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske magasin Madeformums.com
4 ud af 5 stjerner hos britiske Motherandbaby.co.uk

BabyBjörn Baby Carrier One

.
BabyBjörn Baby Carrier One er blevet testet og anmeldt af de tre ekspertkilder Which.co.uk, Madeformums.com og Motherandbaby.co.uk.

Alle eksperter er begejstrede for bæreselen, som de henholdsvis har kåret som værende et ”Best Buy” samt givet 4,5 ud af 5 stjerner og 4 ud af 5 stjerner.

Eksperterne forklarer, at bæreselen både er nem at bruge, ergonomisk korrekt, samt fordeler vægten ligeligt, hvilket er en fordel for brugeren.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved modellen. Which.co.uk nævner dog, at modellen er forholdsvis dyr, mens Motherandbaby.co.uk forklarer, at man skal være opmærksom på, at det tager noget tid at vende sig til at tage den på.

Kan bruges af nyfødte og op til 3 år

BabyBjörn Baby Carrier One kan bruges fra den lille bliver født med hjælp fra en spædbarns-indsats, og indtil barnet er omkring de 3 år. Maksimalvægten er dog på 15 kilo.

Selen kommer nemlig med en indbygget ekstra høj nakkestøtte, der kan foldes ned, når barnets nakkemuskler er færdigudviklede. Det er ligeledes nemt at justere og tilpasse nakkestøtten efter barnet, da den tilpasses i takt med, at barnet vokser.

Endvidere er BabyBjörn Baby Carrier One produceret i børnevenlige materialer, der er sikre for barnets hud. Materialerne er fri for skadelige stoffer og opfylder kravene for Oeko-Tex Standard 100. Man har desuden mulighed for at vaske bæreselen i vaskemaskinen på 40 grader. Det anbefales dog ikke, at man tørrer den i tørretumbleren.

Eksperterne: Ergonomisk korrekt bæresele

Ifølge ekspertkilderne er BabyBjörn Baby Carrier One en ergonomisk korrekt bæresele. Dette er den ikke blot for barnet, men også for den voksne.

Bæreselens sæde kan justeres i bredden og sørger derfor for en ergonomisk korrekt position for barnets hofter. Eksperterne fra Motherandbaby.co.uk skriver, at de har brugt bæreselen meget, da den er ”behagelig og komfortabel ikke mindst for barnet, men også for den voksne”.

Derudover er skulderremmene ekstra polstrede, hvilket giver en optimal bærekomfort. BabyBjörn Baby Carrier One er yderligere forsynet med et bredt mavebælte, der sørger for, at barnets vægt bliver ligeligt fordelt, så man skåner både ryg og lænd. Dette er eksperterne fra Madeformums.com vilde med, da de mener, at ”man kan have bæreselen på i lang tid uden overhovedet at kunne mærke det i ryggen”.

Fire forskellige bærepositioner

Med BabyBjörn Baby Carrier One kan man anvende fire forskellige bærepositioner. Barnet kan sidde på maven med ansigtet mod brystet i to forskellige højder. Hvis barnet er nyfødt, skal man anvende den øverste højdeposition. Man kan også vælge at bære barnet med ansigtet væk fra maven eller på ryggen.

Hvis man har barnet placeret på maven, men har brug for, at barnet skal placeres på ryggen i stedet, så har man mulighed for nemt at ændre positionen. Man drejer blot bæreselen fra ens front og om til ryggen, mens barnet stadig sidder i selen.

Udvalgte funktioner ved BabyBjörn Baby Carrier One:
Fire forskellige bærepositioner
Mulighed for at dreje barnet fra mave til ryg, mens barnet er i selen
Ergonomisk korrekt for både barn og den voksne
Produceret i børnevenlige materialer
Indbygget nakkestøtte

Her kan du se en videopræsentation af, hvordan du bruger BabyBjörn Baby Carrier One. Videoen er lavet af BabyBjörn:


ErgoBaby Adapt – bæresele i smudsafvisende materialer

Bedst i test med 4,5/5 stjerner hos Pricerunner.dk

ErgoBaby Adapt<

 

Når du vil have mest glæde og gavn af bæreselen til din baby eller dit barn, skal du vælge en model, som matcher vægten hos din søn eller datter. Der er forskel på, hvilke vægtklasser de forskellige bæreseler er designet til at matche. 

Denne Adapt-model hører til de få produkter på det danske marked, der kan bruges af børn op til 20kg.

Det giver længere tids anvendelsesglæde og væsentlig mere værdi for pengene, når du kan bruge bæreselen til dit barn igennem flere år. 

ErgoBaby Adapt ligger på en 7. plads i testanmeldelsen hos Pricerunner.dk. Her beskrives Adapt som et godt valg af bæresele for dig, der vil have de mest simple og enkle vilkår med at klargøre dit barn i selen. 

Designet til at passe til dig og dit barn 

Adapt kan vælges i flere forskellige farver, så der er mulighed for at lade bæreselen komplimentere din stil. Selen er lavet med de nyeste funktioner, som blandt andet omfatter det justerbare sæde, der kan indstilles i flere størrelser. 

Adapt er designet til at håndtere vægt på op til 20kg. Når dit barn er fyldt 1 år, er han eller hun klar til at blive båret på ryggen. Med de bløde og tykke skulderstropper kan du nyde turene sammen med dit barn, når I sammen tager på opdagelse udenfor. 

ErgoBaby Adap vs. markedet
Når du sammenligner Adapt med flere af de andre højkvalitetsseler, vil du opleve, at ErgoBaby selen er mere enkel i sit look. Det er en praktisk fordel, at hvert et element i designet af Adapt er lavet til at lette din travle hverdag med et lille barn. 

Det er praktisk at kunne have sit nyfødte barn med sig enten på en lille tur eller have ham eller hende placeret tæt ind til kroppen. Hvor der i andre seler er behov for tilkøb af ekstra indlæg, kan Adapt bruges til spædbørn, uden det er nødvendigt at købe særskilt tilbehør. 

Udvalgte fordele ved ErgoBaby Adapt :
Justerbart sæde
Solid polstring på skulderstropperne
Kan vælges i flere farver
Smudsafvisende materialer
Kan anvendes til spædbørn (uden behov for særskilt indlæg)
Nem at bruge
Stilrent look (egnet til både dreng og pige)
Bedst i test, #7 i kategori hos pricerunner.dk


Je Porte Mon Bebe Original – strækvikle til nyfødte

Topscorer hos Englands største testmagasin Which.co.uk
4,5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske magasin Madeformums.com

Je Porte Mon Bebe Original

 

.
Je Porte Mon Bebe Original er blevet testet og anmeldt af de britiske og amerikanske eksperter Which.co.uk og Madeformums.com. Begge ekspertkilder er begejstrede for modellen, som de mener har flere praktiske funktioner.

Mens Which.co.uk skriver, at bæreselen kommer i et blødt materiale, samt at den er nem at anvende, mener Madeformums.com, at den største fordel er, at den passer til alle babyer.

Ingen af eksperterne finde mange ulemper ved Je Porte Mon Bebe Original. De bemærker dog, at det kan være svært de første par gange, man skal anvende strækviklen, samt at stoffet er meget langt, hvorfor det vil røre gulvet, når man tager den på.

Strækvikle med optimal støtte og support

Je Porte Mon Bebe Original er en strækvikle, der har en tæthed på 300 g/m2. Dette sørger for, at viklen giver en optimal støtte og support. Det gør også, at viklen ikke mindst er fleksibel, men at den også er holdbar og støttende.

Derudover er modellen produceret af stof i 95 % OekoTex-bomuld samt 5 % spandex. Det vil sige, at viklen er elastisk, hvorfor den vil sørge for at trække sig tilbage på plads uden at blive slap, mens man bærer barnet.

Je Porte Mon Bebe Original passer til børn, der vejer fra 2 kilo og op til 14 kilo, hvorfor den kan anvendes til en nyfødt og op til, at barnet er cirka 3 år. Den er desuden 5 meter lang og 70 centimeter bred, hvorfor den passer til alle børn. På den måde kan man indstille og justere strækviklen afhængig af behov.

Brugervenlig strækvikle, ifølge eksperterne

Med Je Porte Mon Bebe Original får man, ifølge eksperterne, en brugervenlig strækvikle, der ikke mindst ”giver en god støtte, men også er nem at vikle”.

Dog nævner Madeformums.com, at man skal være opmærksom på, at man lige skal lære at vikle, førend man synes, at det er nemt. Eksperten skriver yderligere, at det kun tog ”to omgange, og så var proceduren på plads”.

Man skal desuden binde strækviklen, inden man placerer babyen i den, hvorfor den kan anvendes af alle kropstyper. Når først den er bundet, så skal man heller ikke binde den op hele tiden, da man kan bruge den samme binding flere gange, hvilket eksperterne ser som en fordel.

Strækviklen har yderligere en lomme foran, så man nemmere kan se midten af viklen.

Amme-venlig strækvikle med flere bæremuligheder

Je Porte Mon Bebe Original gør det muligt at bære barnet på flere forskellige måder. Man kan derfor selv vælge, om man ønsker at bære sit barn på hoften, maven, mod maven eller på ryggen. Dette kan vælges afhængig af alder og behov.

Endvidere er Je Porte Mon Bebe Original en amme-venlig strækvikle, da man har mulighed for at amme barnet, mens det stadig er i viklen. Det vil sige, at man ikke behøver at binde viklen op, hvis barnet skal amme.

Man har desuden mulighed for at vaske viklen i opvaskemaskine på 30 grader efter brug. Dog anbefales det ikke, at strækviklen bliver tørret i tørretumbleren.

Udvalgte fordele ved Je Porte Mon Bebe Original:
Amme-venlig strækvikle
Kan bruge den samme binding flere gange
Kan anvendes af nyfødte og op til 3-års alderen
Nem at vikle
Elastisk strækvikle

Her kan du se en videopræsentation af, hvordan du bruger Je Porte Mon Bebe Original. Videoen er lavet af Je Porte Mon Bebe:


Ergobaby Aura Baby Wrap – strækvikle med lomme

Topscorer hos Englands største testmagasin Which.co.uk
4,5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske magasin Madeformums.com

Ergobaby Aura Baby Wrap

 

.
Ergobaby Aura Baby Wrap er blevet testet og anmeldt af det store testmagasin Which.co.uk og det amerikanske magasin Madeformums.com. Begge eksperter giver strækviklen en god bedømmelse.

Eksperterne fra Which.co.uk skriver, at de især er vilde med det bløde stof, samt at den er behagelig for babyer. Dette er Madeformums.com enige i, men skriver også, at det er praktisk, at viklen kan vaskes i vaskemaskinen.

Ingen af eksperterne finde mange ulemper ved Ergobaby Aura Baby Wrap. Dog nævner begge eksperter, at det er en forholdsvis dyr strækvikle i forhold til andre sammenlignelige modeller.

God til nybegyndere, ifølge eksperterne

Begge ekspertkilder er især vilde med Ergobaby Aura Baby Wrap, da de mener, at den er nem at vikle. De forklarer derfor, at modellen er velegnet til begyndere. Eksempelvis forklarer Madeformums.com, at strækviklen ”er nem at håndtere og vikle, hvilket gør det nemt at bære rundt på sit barn”.

Ergobaby Aura Baby Wrap er nem at vikle på baggrund af dens tofarvede kantsømme. På den måde kan man bedre se midten samt enderne, hvorfor man hurtigere kan lære at vikle den på den helt rigtige måde. Derudover kommer den med masser af stræk, hvilket også gør det lettere for nybegyndere.

Modellen er designet med meget stræk, men er samtidigt også en tynd vikle. Det vil sige, at denne strækvikle især anbefales til sommerbrug, da den er mere kølig i forhold til mange andre modeller.

Blød strækvikle til små og lidt større børn

Ergobaby Aura Baby Wrap kommer i en størrelse, der passer til de fleste. Den kan nemlig både anvendes af de helt små fra omkring 3,6 kilo til de større børn på op til 13,6 kilo. Det vil sige, at viklen kan anvendes fra fødslen og til barnet er omkring 3 år.

Derudover sidder barnet med en god støtte og support i strækviklen, da den er fremstillet af 100 % viskose, der er lavet af en blanding af akacietræer og eukalyptus. Dette er med til at give en luftig vikle, der vil føles blød og behagelig mod barnets hud.

Slyngen måler desuden 49 centimeter x 53,4 centimeter, hvorfor der er mulighed for at tilpasse den, så den sidder optimalt på den voksnes krop.

Optimal støtte og integreret lomme

Med Ergobaby Aura Baby Wrap får man en strækvikle, der sørger for at give barnet en nødvendig og optimal støtte. På den måde kan man være sikker på, at barnet sagtens kan placeres i viklen i længere tid uden problemer.

Eksperterne fra Madeformums.com skriver blandt andet, at ”den støtter både den voksne og barnet meget godt”, samt at barnet endda kan falde i søvn i strækviklen.

Endvidere kommer Ergobaby Aura Baby Wrap med en integreret lomme til opbevaring. Her har man mulighed for at putte nøgler, penge eller en sut, så man altid har det på sig. Strækviklen tåler desuden maskinvask på 30 grader.

Udvalgte fordele ved Ergobaby Aura Baby Wrap:
Integreret lomme
Blødt materiale
Nem at vikle
Tåler at komme i opvaskemaskinen
Støtter både den voksne samt barnet

Her kan du se en videopræsentation af, hvordan du bruger Ergobaby Aura Baby Wrap. Videoen er lavet af Ergobaby:


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Ergobaby Original 

4,5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske magasin Madeformums.com
4 ud af 5 stjerner hos det britiske magasin Motherandbaby.co.uk

Ergobaby Original

 

Ergobaby Original er blevet testet og anmeldt af de to amerikanske og britiske eksperter Madeformums.com og Motherandbaby.co.uk. Begge ekspertkilder har givet bæreselen henholdsvis 4,5 ud af 5 stjerner og 4 ud af 5 stjerner.

Mens Madeformums.com især er begejstrede for modellens brugervenlighed, samt at den er komfortabel både for barnet og brugeren, er Motherandbaby.co.uk især imponerede over designet, samt at den føles sikker.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved modellen. Dog bemærker Motherandbaby.co.uk, at den er en smule dyr, hvorimod Madeformums.com blot mener, at den er ret varm at bruge.

Bæresele i høj kvalitet, ifølge eksperterne

Ergobaby Original er lavet af slidstærkt bomuld med en solid polstring. De to ekspertkilder skriver, at de især er imponerede over bæreselens kvalitet, samt at den er ”robust og slidstærk”.

Eksperterne fra Motherandbaby.co.uk skriver endda, at bæreselen er så sikker og slidstærk, at ”den nærmest ikke kan gå i stykker”.

Dette er eksperterne fra Madeformums.com enige i og forklarer, at på grund af dens kvalitet, så ”bliver det ens bedste ven, når først man er vant til at bruge den”.

Kan anvendes af de helt små samt større børn

Med Ergobaby Original får man en bæresele, der kan anvendes fra fødslen. Modellen er nemlig forsynet med en spædbarns-indsats, der er designet til spædbørn. Denne indsats sørger for at give en optimal støtte af barnets nakke og hoved.

Desuden har bæreselen fokus på, at barnet sidder ergonomisk korrekt, uanset om det er et mindre eller lidt større barn.

Man kan anvende Ergobaby Original til børn op til 20 kilo, hvilket er omkring de 3 til 4 år afhængig af barnet. Der er derfor mulighed for at gøre brug af denne bæresele i en del år.

Flere bærepositioner og behagelig for den voksne

Selvom eksperterne flere gange nævner bæreselens kvalitet, så er de også imponerede over, hvor behagelig den er for den voksne.

Motherandbaby.co.uk beskriver flere gange bæreselen som ”komfortabel”, mens Madeformums.com uddyber og forklarer, at ”bæreselen er komfortabel at have på. Selvom barnet ikke er let som en fjer, så er vi sikre på, at man kan bære et barn rundt hele dagen”.

Dette er især på grund af de bløde skulderremme, der sikrer en jævn fordeling af barnets vægt samt et polstret og bredt mavebælte, der støtter både ryg og lænd. Der er også mulighed for at tilpasse mavebæltet afhængig af behov.

Endvidere kommer Ergobaby Original med tre bærepositioner, da man kan bære barnet på hoften, ryggen eller maven. Uanset position sidder barnet på en ergonomisk korrekt måde samt er spændt fast med justerbare sikkerhedsstroppe, der kan tilpasses til både mor og far.

Ved køb af Ergobaby Original får man også en lille lomme på selve bæreselen, så man nemt kan medbringe nøgler, en sut m.m. Den kommer yderligere med en indbygget sovehætte, der understøtter barnets hoved samt beskytter mod vind og sol.

Udvalgte fordele ved Ergobaby Original:
Kan anvendes til de helt små samt større børn
Kommer med en lille lomme
Indbygget sovehætte
Tre forskellige bærepositioner
Kan tilpasses til den individuelle bruger

Her kan du se en videopræsentation af, hvordan du bruger Ergobaby Original. Videoen er lavet af Ergobaby:


Stokke MyCarrier

Anbefalet af det amerikanske magasin Todaysparent.com
God bedømmelse hos Englands største testmagasin Which.co.uk
3 ud af 5 stjerner hos det britiske magasin Motherandbaby.co.uk

Stokke MyCarrier 

Stokke MyCarrier er blevet testet og anmeldt af de tre ekspertkilder Todaysparent.com, Which.co.uk og Motherandbaby.co.uk. Alle tre eksperter er begejstrede for bæreselen, som de har givet en god bedømmelse.

Eksperterne fra Todaysparent.com er især vilde med, at modellen er ergonomisk korrekt, hvorimod Which.co.uk mener, at fordelen ved bæreselen er, at der er mange justeringsmuligheder. Dette er Motherandbaby.co.uk enige i, men nævner også, at man har mulighed for at vaske modellen i vaskemaskinen.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Stokke MyCarrier. De bemærker dog, at den er forholdsvis dyr, samt der er rigtig mange remme og stropper, hvorfor det kan være lidt besværligt i starten.

Eksperterne: Ergonomisk udviklet bæresele

Stokke MyCarrier er en ergonomisk udviklet bæresele, der kan justeres, så den passer til både mor og far af enhver størrelse samt til barnet i takt med, at det vokser.

Bæreselen er udviklet, så barnet sidder rigtigt og sikkert i alle stillinger. Det vil sige, at barnet altid vil sidde i en ergonomisk korrekt stilling samtidigt med, at man opnår en optimal støtte. Dette er eksperterne fra Todaysparent.com vilde med, da de også forklarer, at ”barnets ben bliver placeret i en ergonomisk position”.

Endvidere kommer Stokke MyCarrier med en justerbar sele og blødt polstret bomuldsstof. Mens den justerbare sele sørger for, at man opnår en optimal vægtfordeling, sikrer bomuldsstoffet, at bæreselen er behagelig for både barnet samt den voksne.

Eksperterne fra Which.co.uk skriver blandt andet, at bæreselen er ”meget behagelig og støttende”, samt at den kan bruges af de fleste forældre. Den kommer desuden med et mavebælte, der sørger for at støtte op om ryg og lænd.

Bæresele, der vokser med barnet

Stokke MyCarrier er en bæresele, der vokser med barnet. Den kan bruges, når barnet er omkring 4 uger og op til barnet er 3 år.

Med denne bæresele kan man benytte sig af to siddestillinger foran samt en enkel stilling på ryggen. Uanset hvordan man placerer barnet, så vil både den voksne og barnet føle sig godt tilpas.

Ved køb af Stokke MyCarrier får man derfor en separat forældresele, brystbæresele samt rygbæresele, hvilket giver den rette ergonomi i de forskellige bærestillinger.

Flere justeringsmuligheder og blød hovedstøtte

Med Stokke MyCarrier får man, ifølge eksperterne, en bæresele, der kommer med en række justeringsmuligheder. I og med man selv kan foretage alle justeringer, er det sikkert og nemt at placere barnet i bæreselen, samt at vælge den rette bæreposition i forhold til ens egne ønsker.

Derudover kommer Stokke MyCarrier med en blød hovedstøtte, der giver barnet mulighed for at se til siden. Tekstilerne er i øvrigt Oeko-Tex, hvorfor man trygt kan stole på, at alle anvendte materialer er børnevenlige.

Alle komponenter overholder ydermere de amerikanske og europæiske sikkerhedsstandarder, så barnet sikkert kan placeres i bæreselen.

Udvalgte fordele ved Stokke MyCarrier:
Kan anvendes fra 4 uger og op til 3 år
Blød hovedstøtte
Ergonomisk udviklet
Flere justeringsmuligheder
Flere forskellige seler

Her kan du se videopræsentationer af, hvordan du bruger Stokke MyCarrier i tre forskellige bærepositioner. Videoerne er lavet af Stokke:

Med ansigtet mod maven:


Med ansigtet ud mod verdenen:


På ryggen:


Ergobaby Omni 360

Kåret til ”Bedste bæresele i 2019” hos Englands største testmagasin Which.co.uk

Ergobaby Omni 360

.
Englands største testmagasin Which.co.uk har lavet en test med de fem bedste bæreseler i 2019. Heriblandt er bæreselen Ergobaby Omni 360, som de har kåret til at være ”Bedste bæresele i 2019”.

Eksperterne fra Which.co.uk skriver, at de især er begejstrede for bæreselens fire bærepositioner, samt at den er ergonomisk korrekt. De er dog mindre begejstrede for, at den nogle gange kan være en smule svær at tage på.

Fra nyfødt og op til cirka 3 år

Ergobaby Omni 360 kan anvendes fra en nyfødt baby og op til cirka 3 år. Den maksimale vægt er på 20 kilo. Med Ergobaby Omni 360 behøver man ingen babyindsats, og man har mulighed for at bære barnet på fire forskellige måder.

Bæreselen kommer med fire forskellige bærepositioner: mave (indvendigt og udvendigt), hofte og ryg, hvor man kan bære barnet på en ergonomisk korrekt måde. Den er nemlig ergonomisk i alle bærepositioner, da barnet altid placeres i en M-formet position. Dette er især optimalt i forhold til barnets hofteudvikling.

Man har yderligere mulighed for at justere sædet, så det passer til barnets størrelse. På den måde kan man også finde den bæreposition, der passer til ens behov.

Eksperterne: Nem og individuel tilpasning af bæreselen

En af de ting, som eksperterne fra Which.co.uk især er vilde med, er, at man kan tilpasse bæreselen afhængig af behov. De skriver, at ”man kan sætte kryds i alle felter, når det kommer til at være en ergonomisk korrekt bæresele”.

Ergobaby Omni 360 er ergonomisk korrekt, da den blandt andet er forsynet med brede og polstrede skulderremme, der kan krydses og nemt justeres, så bæreselen sidder optimalt på både mor og far. Derudover sørger skulderremmene for, at barnets vægt fordeles ligeligt samt behageligt på skuldrene.

Endvidere kommer bæreselen med et mavebælte, der også er polstret og bredt. Dette kan også nemt tilpasses afhængig af brugeren. Bæltet vil ligeledes sørge for en god støtte til lænd og ryg, så presset ikke kun er på skuldrene.

Stødabsorberende hovedstøtte og babyhætte

Ergobaby Omni 360 er forsynet med en stødabsorberende og foldbar hoved- og nakkestøtte, der sørger for, at barnet altid sidder komfortabelt samt får den rette støtte.

Derudover kommer bæreselen med en babyhætte, der sikrer, at barnet bliver beskyttet mod sol og vind. Man kan ligeledes gemme barnet lidt væk, hvis dette ønskes.

Hvis man ønsker at rense bæreselen, så kan den vaskes i vaskemaskinen på 30 grader efter brug. Det anbefales dog ikke, at man tørrer den i tørretumbleren.

Ved køb af Ergobaby Omni 360 medfølger der desuden en aftagelig opbevaringspose.

Udvalgte fordele ved Ergobaby Omni 360:
Fire forskellige bærepositioner
Ergonomisk korrekt for både den voksne og barnet
Justerbart mavebælte samt justerbare skulderremme
Mulighed for justering af sædet
Kan anvendes af en nyfødt og op til barnet er cirka 3 år

Her kan du se en videopræsentation af, hvordan du bærer babyen på maven med Ergobaby Omni 360. Videoen er lavet af Ergobaby:


Du kan også se en videopræsentation af, hvordan du bærer babyen på ryggen med Ergobaby Omni 360. Videoen er lavet af Ergobaby:


Cybex Maira Click

Kåret til ”Best Buy” hos Englands største testmagasin Which.co.uk
4 ud af 5 stjerner hos det britiske magasin Mumii.co.uk

Cybex Maira Click

.
Cybex Maira Click er blevet testet og anmeldt af de to britiske ekspertkilder Which.co.uk og Mumii.co.uk. Eksperterne har henholdsvis kåret bæreselen som værende et ”Best Buy” samt givet den 4 ud af 5 stjerner.

Begge ekspertkilder er især begejstrede for, at det er nemt at tage bæreselen af og på. Mens Which.co.uk skriver, at en anden fordel ved bæreselen er, at den har en god nakkestøtte, så skriver Mumii.co.uk, at det er praktisk, at man kan anvende den i tre forskellige bærepositioner.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved modellen. Dog bemærker Which.co.uk, at bæreselen er forholdsvis dyr, hvilket forbrugerne skal være opmærksomme på.

Eksperterne: Nemt kliksystem med multifunktionel hoved- og nakkestøtte

Begge eksperter nævner, at en af de største fordele ved Cybex Maira Click, er, at den er forsynet med et nemt kliksystem.

Cybex Maira Click sikres med et kliksystem, der ifølge eksperterne gør, at ”selen er nem både at tage af og på”. Kliksystemet gør også, at man kan tilpasse selen til den individuelle bruger.

Endvidere er modellen udstyret med et højde- og breddejusterbart sædepanel samt en justerbar og multifunktionel hoved- og nakkestøtte, der sikrer, at selen tilpasser sig i takt med, at barnet vokser.

Bæreselen kommer yderligere i diagonalelastisk stof, der støtter barnets naturligt rundede ryg. Den kan tilpasses til nyfødte og anvendes til, at barnet er omkring 3 år. Maksimalvægten er på 15 kilo.

Tre forskellige bærepositioner

Med Cybex Maira Click har man mulighed for at anvende bæreselen i tre forskellige bærepositioner. Man kan nemlig både bruge den på ryggen, på maven samt på hoften.

Dette sikrer, at brugeren kan bruge den position, der er mest behagelig. Desuden kommer Cybex Maira Click med polstrede skulderremme, der sørger for en optimal komfort til alle bæremetoder uanset, om man vælger en krydset eller parallel metode.

Brystremmen og mavebæltet giver også en ekstra komfort, så man har mulighed for at bære barnet i længere tid. Mavebæltet fordeler barnets vægt ligeligt, så man ikke får ondt i hverken lænd eller ryg.

Komfortabel bæresele med sikker låsemekanisme

Cybex Maira Click sørger for en optimal bærekomfort for den voksne, men også en sund bæring af barnet. Bæreselen støtter nemlig den naturlige M-position, hvilket fremmer en sund hofteudvikling. Derfor er selen også godkendt af International Hip Dysplasia Institute.

Endvidere kommer selen med en sikker låsemekanisme, der giver en øget sikkerhed, når man bærer barnet. På den måde kan man blot sørge for at låse selen, og så er man sikret, at ingen af kliksystemerne går op.

Hvis man har brug for at vaske Cybex Maira Click, kan den nemt vaskes i vaskemaskinen på 30 grader efter brug.

Udvalgte fordele ved Cybex Maira Click:
Udstyret med en låsemekanisme
Tre forskellige bærepositioner
Multifunktionel hoved- og nakkestøtte
Højde- og breddejusterbart sædepanel
Fremstillet med diagonalelastisk stof

Her kan du se en videopræsentation af, hvordan du bruger Cybex Maira Click. Videoen er lavet af Cybex:

 

 


Gode råd om bæreseler

Uanset om du bruger en bæresele eller strækvikle, så skal du sørge for, at du er informeret om, hvordan du bærer dit barn sikkert og komfortabelt. Nedenfor går vi gennem alle de vigtigste punkter for bæreseler og strækvikler, samt hvad du skal vide for at bære dit barn på den rigtige måde. Så hvis du overvejer at investere i en bæresele eller strækvikle, er det godt at vide følgende:

Hvornår kan jeg starte med at bære mit barn i en bæresele? 
Hvor laenge kan mit barn sidde i en baereseleDe fleste bæreseler kan anvendes fra fødslen. Dog er der mange forældre, der vælger at starte med en strækvikle for herefter at anvende en almindelig bæresele, når barnet er ældre. Du skal desuden være opmærksom på, at den pågældende vikle eller bæresele har en god hoved- og nakkestøtte, da dette er vigtigt for et nyfødt barn, der endnu ikke selv kan holde hovedet oppe.

Bæreseler anvendes typisk til barnet er omkring 1 år gammel. I dag findes der dog masser af modeller, der kan bruges til barnet er 3 til 4 år. Du skal her være opmærksom på, at det kan ende med at blive tungt, hvorfor din ryg og lænd skal skånes mest muligt. Sørg derfor for, at bæreselen er lavet med polstrede stropper og seler, der giver en ligelig vægtfordeling samt støtte til ryggen.

Hvor længe kan mit barn sidde i en bæresele? 
Til at starte med skal barnet helst ikke sidde i over 20 minutter på en gang i bæreselen. Som barnet vokser er det muligt at placere barnet i bæreselen i længere tid. Man skal dog altid passe på med at placere et barn i en bæresele eller vikle for lang tid, da dette fastlåser barnet i den samme stilling. Dette kan i sidste ende belaste barnets rygsøjle, der har mere gavn af at stå, sidde og ligge selv.

Sådan placerer du dit barn sikkert i bæreselen
Det er vigtigt at sørge for, at dit barn bliver placeret sikkert i en bæresele. Her kan du finde nogle gode råd, der sørger for, at dit barn sidder både sikkert og behageligt.

Luftvejene: Sørg for, at din baby altid har en klar og åben luftvej ved at holde barnets hage væk fra brystet samt ved at give plads til, at der kan cirkulere luft rundt om ansigtet. Hold din baby højt oppe på brystet, så du kan kysse toppen af hovedet, og så du kan overvåge vejrtrækningen og holde barnet i en opretstående stilling.

Kropspositionering: Det er vigtigt, at barnets rygsøjle støttes tilstrækkeligt, og at deres ben ikke bare hænger og dingler. Barnets knæ bør være placeret højere end deres numse og en smule bøjet. Dette er kendt som en M-position eller ”frø-positionen”, der sørger for, at barnet sidder på en ergonomisk korrekt måde.

Komfort: Det er vigtigt at holde øje med dit barns komfort såvel som din egen komfort til enhver tid. Øv alle bærestillinger med din partner eller en ven, så du er sikker på, hvad der er mest behageligt for både dig selv og barnet.

Sikkerhed: Du skal også være opmærksom på, om bæreselens huller til barnets ben har en størrelse, så barnet ikke kan skride ud fra selen. Derudover skal du finde en bæresele, som du nemt og hurtigt kan tage af og på, så du ikke ender med at tabe dit barn.

Hvordan skal mit barn vende i bæreselen?   
Hvordan skal mit barn vende i baereselenDet kan være svært at finde ud af, hvordan dit barn skal vende i bæreselen. Du kan nemlig både vende barnet ind mod din mave, med ansigtet ud mod verdenen eller om på ryggen. Barnets siddestilling i en bæresele er vigtig, da en forkerte stilling kan ende med at give hofte- og rygproblemer.

Front mod verdenen
Hvis du sætter dit barn i en fremadrettet position med fronten mod verdenen, så er det vigtigt at huske på, at dit barn skal have tilstrækkelig med kontrol over hovedet og nakken først. Dette er typisk fra barnet er omkring fire måneder gammelt, men det kan ende med, at det er i en meget senere alder. Desuden bør du følge instruktionerne fra producenten af bæreselen, da de kan have andre anbefalinger. Du skal til gengæld også være opmærksom på, at dit barn i denne stilling bliver bombarderet med indtryk, hvorfor det er bedst ikke at placere barnet på denne måde i for lang tid.

Front mod den voksne
At sætte barnet med front mod den voksne er en fordel for de helt små børn, der endnu ikke kan støtte hovedet og nakken selv. Desuden er det også den stilling, der er bedst for barnets hofter. Som forælder har du også bedre mulighed for at få øjenkontakt samt skabe tryghed for dit barn.

På ryggen
Hvis du vælger at have dit barn på ryggen, så skal du finde en sele, der kan støtte barnets ryg optimalt. Selen skal også kunne tilpasses i takt med, at barnet vokser. Hvis barnet vokser hurtigt, så find en justerbar sele, så du kan bruge den i længere tid. Det er igen bedst at vente med denne placering til barnet selv kan støtte nakken og hovedet.

Ønsker du at læse flere gode råd om bæreseler og strækvikler, så kan du klikke ind på denne artikel fra Which.co.uk eller denne artikel fra Femina.dk.


FAQ

Hvilken bæresele er den bedste?
Hvilken bæresele der er den bedste, det afhænger i høj grad af, hvad du søger til dig og dit barn. Nogle eksempler på nogle bæreseler, som har fået nogle super gode anmeldelser, er dog modellerne Ergobaby Omni 360 All in One og Ergo Baby 360 Cool Air Mesh.
Hvor lang tid kan en baby være i en bæresele?
De fleste bæreseler er lavet sådan, at den kan bruges, indtil babyen er omkring to år gammel. Når dit barn når den alder, så vil bæreselen begynde at stramme og blive ukomfortabel. Dog er det muligt at købe bæreseler, som er lavet til børn i aldersgruppen 2 – 4+.
Er det sikkert for nyfødte at sidde i en bæresele?
Det anbefales ikke, at børn under fire måneder sidder i en bæresele. Du bør først placere din baby i en bæresele, når barnet er i stand til at holde sig eget hoved. Ellers er der en risiko for, at dit barn kan få nakkeskader af at sidde i bæreselen.
Kan en baby blive kvalt i en bæresele?
Hvis dit barn er under fire måneder, er der en risiko for, at de kan blive kvalt i en for stram sele. Her vil deres ansigt blive presset for hårdt imod din krop, hvilket kan føre til kvælning. Gør derfor altid plads til, at dit barn frit kan bevæge hovedet.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Aftenposten.no 🇳🇴

Den norske avis Aftenposten.no udgav i 2015 en artikel, hvor 6 forskellige bæreseler blev testet og anmeldt. Her er bæreselerne blevet vurderet på baggrund af dens funktioner og specifikationer, samt hvordan de var i brug. Aftenposten.no har heriblandt testet bæreselen Ergobaby Omni 360 All in One, som de har kåret som testvinder. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Klikk.no 🇳🇴

Det norske online magasin Klikk.no ejes af danske Egmont. Magasinet skriver om alt mellem himmel og jord. Derudover leverer de også tests og anmeldelser af forskellige produkter. Klikk.no har blandt andet testet og anmeldt bæreselen Ergobaby Omni 360 All in One, som de har givet 5 ud af 6 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Madeformums.com 🇺🇸

Det amerikanske magasin Madeformums.com skriver om alt, hvad der har med forældre, børn, babyudstyr og fødsler at gøre. På Madeformums.com kan man finde et hav af artikler, gode råd, guides m.m. som forældre. Udover dette, så anmelder og tester Madeformums.com også en række baby- og børneprodukter. De har blandt andet testet og anmeldt et hav af bæreseler såsom Ergobaby Aura Baby Wrap, Je Porte Mon Bebe Original, BabyBjörn Baby Carrier One, BabyBjörn One Air og Ergobaby Original. Du kan læse anmeldelserne her, her, her, her og her.

Motherandbaby.co.uk 🇬🇧

Det britiske magasin Motherandbaby.co.uk skriver om alt, hvad der har med børn og forældre at gøre. På Motherandbaby.co.uk kan du finde gode råd, tips og tricks, guides samt artikler uanset, om du er gravid, prøver at blive gravid eller allerede har børn. Motherandbaby.co.uk tester og anmelder også forskellige produkter såsom bæreseler. De har blandt andet testet de tre bæreseler Ergobaby Original, BabyBjörn Baby Carrier One og Stokke MyCarrier. Du kan læse anmeldelserne her, her og her.

Mumii.co.uk 🇬🇧

Det britiske magasin Mumii.co.uk er et underholdningssted for alle forældre. Her kan du holde dig opdateret med de seneste nyheder, guides, gode råd m.m., når det kommer til forældreskab og børn. Mumii.co.uk tester og anmelder også produkter heriblandt bæreseler. De har blandt andet testet Cybex Maira Click, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Todaysparent.com 🇺🇸

Det amerikanske magasin Todaysparent.com leverer artikler om graviditet, børn, babyer samt gode råd til forældre. Udover at skrive om børn og forældreskab, så anmelder og tester de også produkter. De har blandt andet testet og anmeldt bæreselen Stokke MyCarrier, som de har givet en anbefaling. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Which.co.uk 🇬🇧

Det britiske testmagasin Which.co.uk tester forbrugerprodukter hver eneste dag, hvorefter de videregiver resultaterne til forbrugerne. Her har Which.co.uk lavet en test med fem af de bedste bæreseler i 2019 heriblandt BabyBjörn Baby Carrier One, Cybex Maira Click og Ergobaby Omni 360. Denne test kan du læse her. De har også anmeldt andre bæreseler såsom Stokke MyCarrier, Ergobaby Aura Baby Wrap og Je Porte Mon Bebe Original. Du kan læse de tre anmeldelser her, her og her.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme