Candyfloss maskine test-oversigt: Den bedste candyfloss maskine til festen eller børnene

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Skal der være knald på fredagsslikket, og vil du opnå høje point hos børnene, så er en candyfloss maskine vejen til smeltede hjerter hos børn og barnlige sjæle. 

Find din indre tivoli- og karnevals-entusiast frem og glæd dine gæster med hjemmelavet candyfloss til den næste fest.

Vores research-team har fundet fem velfungerende modeller frem, som alle byder på noget lidt forskelligt inden for design, metode, pris og funktioner. Læs med her og genopdag glæden ved den klistrede sukkermasse.

Det bør du overveje, før du køber en candyfloss maskine:

Det bør du overveje, før du køber en candyfloss maskine:

green-elmType: Der er to typer at vælge imellem – den store vogn-variant med hjul, du kender fra cirkusset, og den lille bord-version, du kan placere på køkkenbordet. Produkterne i vores candyfloss maskine bedst i test-artikel er alle skabt i bord-formatet. Vil du holde den største og mest ekstravagante temafest, vil vognen klart være det største skuestykke. Bord-enheden derimod er nem og fiks lige at hente fra skabet, den fylder ikke så meget, og prisen er meget overkommelig.
green-elmStørrelse: Vælger du mini candyfloss maskinen til hjemmebrug, vil den ikke fylde alt for meget. Måske det samme som en stor køkkenmaskine. Går du i stedet efter en model i vognformat fra cirkusset, skal du nærmest have et helt skab til opbevaringen.
green-elmEffekt: Produkterne kører på strøm, og deres effekt bliver målt i watt. Effekten ligger gerne på omkring 400-500 watt, og det har betydning for, hvor lang tid opvarmningen og fremstillingen tager.
green-elmDesign: Du kan få modeller i mange forskellige designs og former. Nogle har et strejf af nostalgi og retro over sig, der leder tankerne hen på svundne tider, mens andre er helt moderne. Et par få er også skabt til at imødekomme cirkus-følelsen med flere spøjse detaljer.
green-elmTilbehør: Du kan ikke lave candyfloss uden sukker og pinde. Det er sukkeret, der bliver spundet til flossen, mens det er pindene, flossen bliver spundet rundt om. Tjek om der kræves særlige sukkerformer til din foretrukne variant, og om der medfølger pinde.
green-elmPris: Prisen på selv den bedste candyfloss maskine i bordformat er ikke den højeste. Mini’erne har gerne en pris på nogle hundrede kroner. Prisen afhænger gerne af mærke, bygningskonstruktion, design, kapacitet og fremstilling.

Flere af ovenstående faktorer kan være svære at undersøge på egen hånd. Her kan du med fordel nærstudere, hvad eksperterne eller brugerne har skrevet. Du kan finde links til undersøgelserne nederst i artiklen.

arrow-more

Læg mærke til at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne. I stedet samler vi resultaterne af uvildige tests og brugeranmeldelser, så du nemt og hurtigt kan få et bedre overblik over de mest velfungerende modeller på markedet.


Ariete Party Time Candyfloss Maskine – flot retro-vibe og høj alsidighed 

 • Testvinder hos forbrugermagasinet Bestadvisers.co.uk

 

Ariete Party Time Candyfloss Maskine er den bedste candyfloss maskine til dig, som ønsker et flot design med en nostalgisk retro-følelse og en let fremstilling. Den er redaktionens anbefaling til dig.

Modellen har været med i en candyfloss maskine bedst i test-undersøgelse udført af det britiske forbrugermagasin Bestadvisers.co.uk. Eksperterne er så imponerede, at de kårer produktet til testvinder. De forklarer den sublime topplacering med, at den først og fremmest er utrolig let i brug – du behøver ingen erfaring have. Den er tillige virkelig flot at se på i et spændende design, bliver det kommenteret, og så er det en stor fordel, at du kan bruge almindeligt sukker såvel som hårdt slik i fremstillingen. Bestadvisers.co.uk fremhæver i tillæg, at den er sikker, funktionel og kompakt, og den bastante base holder den stabil under brugen – til trods for den lave vægt. Eksperterne finder ikke mange ulemper ved produktet, men de savner dog en engelsk manual.

Flot retro design
Ariete Party Time Candyfloss Maskine kommer med rigtig mange fordele, der ikke mindst inkluderer prisen. Her er tale om en billig candyfloss maskine, der ikke kommer til at vælte dit budget. Super, hvis du gerne vil have en prisvenlig måde at forny spændingen i køkkenet på.

Det første, du vil blive mødt af, er det flotte design. Stilen er nostalgisk med en retro-vibe, og tankerne bliver ledt hen mod de amerikanske køkkener i 1950’erne. Formerne er runde og enkle, og farverne er muntre og stærke i rød, der står i en skarp kontrast til den klare hvide.

Brugen er let og nem, og det tager kun kort tid at få enheden i gang. Med en effekt i watt på 450 vil du opleve en hurtig opvarmning, og effekten gør tillige, at du hurtigt kan få fremstillet dine candyflosser. Når den er varmet op, vil den kunne producere omkring fem-seks styks på ti minutter. Det er rigtig godt – især som candyfloss maskine til børne-fødselsdagen, hvor der er rift om sukkermassen.

Høj alsidighed

Et andet stærkt kendetegn ved Ariete Party Time Candyfloss Maskine er alsidigheden. For dig betyder det, at du både kan anvende almindeligt sukker fra husholdningen, men du kan også fremstille flossen fra hårdt slik. Så bliver det lettere for dig at få den smagsvariant, du foretrækker. Ønsker du farve, er modellen ligeledes kompatibel med farvet sukker.

Du får en mini candyfloss maskine i bordformat, der ikke fylder særlig meget. Med målene 26,5 x 28 x 28 centimeter stjæler den ikke mere plads end en køkkenmaskine, og vægten er svimlende lav på kun 1,25 kilo. Supersmart, når du skal flytte den ind og ud af skabet.

Anvendelsen er let og enkel, og du skal blot udføre tre træk for at få proceduren færdig. Brug den til temafesten, når der skal være sjov og glade dage eller tag den frem en hyggelig søndag med børnene, når de skal forkæles lidt. Du bestemmer selv ingredienserne, og derfor er produktet et glimrende alternativ til købt slik.

Alt i alt den bedste candyfloss maskine til dig, der gerne vil have en let anvendelse, høj alsidighed, hurtig fremstilling og et flot retro-design.

Fordele

 • Let at anvende
 • Kan fremstille candyfloss af hårdt slik
 • Flot retro-look
Ulemper

 • Fremstillet af plastik

Specifikationer

Mærke: Ariete
Type: Mini candyfloss maskine
Effekt: 450 watt
Højde: 26,5 centimeter
Bredde: 28 centimeter
Dybde: 28 centimeter
Vægt: 1,25 kilo


Nedis FCCM100FRD Candyfloss Maskine – mulighed for at benytte sukker og slik

 

 

Nedis FCCM100FRD Candyfloss Maskine kan være den bedste candyfloss maskine til forbrugeren, som ikke ønsker at betale en høj pris, men som gerne vil have en let rengøring, nem anvendelse og høj alsidighed. Den er vores ”Bedst til prisen” valg til dig.

Modellen har ikke været medtaget i en candyfloss maskine test udført af eksperter, men vi har taget den med, da den er flot, brugbar og skabt af candyfloss-fabrikanten Nedis, der har stor erfaring på området.

Billig candyfloss maskine
Nedis FCCM100FRD Candyfloss Maskine vil være en god candyfloss maskine til børn og andre, der har en sød tand. Den vil være velvalgt til festen – måske med tema – men også blot til hverdagen i hjemmet. Her er tale om en mini candyfloss maskine, som skal stå på bordet. Det vil sige ikke en full size version, som du kender fra cirkusset.

Princippet er dog det samme, for her får du hjemmelavet candyfloss direkte fra produktet. Du vil opleve en let betjening på varianten, og du skal blot tilsætte dit foretrukne sukker til skålen. Tænd for apparatet, og med effekten på 500 watt vil du mærke, at der ikke går ret lang tid, før flossen er færdig. Perfekt til utålmodige slikmunde. Du spinder det blot rundt om pinden, og så har du candyfloss, som du kender den fra barndommens tid.

Et andet plus ved enheden er, at prisen er lav. Du får en billig candyfloss maskine i sammenligning med den øvrige konkurrence på markedet, og derfor skal du ikke slippe mange kontanter for at kunne berige dig selv og dine børn med hjemmelavet slik.

Vil pynte på køkkenbordet

Er du til pæn æstetik, vil du også bifalde Nedis FCCM100FRD Candyfloss Maskine. Designet er rigtig flot og moderne – dog med et strejf af nostalgi, som passer perfekt til cirkus- og tivoli-verdenen. Stilen er enkel og simpel, og de røde farver står i smuk kontrast til de lyse. Med en vægt på kun 1,4 kilo kan du let flytte rundt på den, og den fylder i størrelsen ikke mere end en køkkenmaskine.

Som nævnt er alsidigheden høj, og det betyder, at du kan fremstille floss fra enten sukker eller hårdt slik. Det gør det lettere for dig at opnå den smagsvariant, du ønsker, og så kan du selv holde øje med, hvad du serverer for familien.

Som en bonus er rengøringen let, og du behøver ikke frygte, at sukkerstadsen bliver et mareridt at gøre rent. Skålen er fremstillet af hårdfør plastik, som godt kan tåle en lidt hårdhændet behandling, og så er selve basen stabil og robust.

Alt i alt den bedste candyfloss maskine til dig, der ønsker budgetvalget, som samtidig giver dig et flot design og en høj alsidighed.

Fordele

 • Kan fremstille candyfloss af færdiglavet sukker eller slik
 • Let i brug
 • Sugnings-kop i bunden
 • Nem at gøre ren
Ulemper

 • Skålen er fremstillet af plastik

Specifikationer

Mærke: Nedis
Type: Mini candyfloss maskine
Effekt: 500 watt
Højde: 27 centimeter
Bredde: 21 centimeter
Dybde: 25 centimeter
Vægt: 1,4 kilo


Mikamax Retro Candyfloss Maskine – flot, enkel og brugervenlig 

 • 4,2 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Google

 

Mikamax Retro Candyfloss Maskine kan være den bedste candyfloss maskine til dig, der går efter et flot retro-design, en høj brugervenlighed og en let rengøring. Den er vores ”Bedste premiumvalg til dig”. 

Modellen har ikke været inkluderet i en candyfloss maskine bedst i test-undersøgelse udført af eksperter, men til gengæld er den en favorit blandt brugerne. Hos Google får den i gennemsnit en flot score på 4,2 ud af 5 stjerner, hvilket er rigtig pænt.

Brugerne fremhæver især, at den vækker begejstring blandt familiens yngste, så den vil klart være en god candyfloss maskine til børn. Det bliver nævnt, at den fungerer let og hurtigt, og den er både underholdende og effektiv. En bruger skriver: ”Til prisen og størrelsen er dette en meget god lille maskine til aftener med vennerne i en tivoli-atmosfære”. En anden forklarer: ”Over forventning. Børnene er meget begejstrede. Fungerer fantastisk, laver meget flot candyfloss”.

Perfekt som skuestykke

Mikamax Retro Candyfloss Maskine er et flot apparat. Det er der ingen tvivl om. Med sine smukke røde farver, blanke finish, bløde kanter og uimodståelige fest-look vil varianten komme til at skinne for alle vinde på køkkenbordet – eller midt i stuen som mini candyfloss maskine til børnefødselsdagen eller temafesten.

Der er dømt nostalgi-følelse for alle pengene, og tankerne bliver med det samme ledt hen mod barndommens sorgløse dage fra cirkusset, tivoliet eller markedet. Der er ikke tale om en billig candyfloss maskine sammenlignet med konkurrenterne på markedet, for prisen er lidt højere – men marginalerne er dog ikke så markante.

Der er mange fordele ved enheden, og alsidigheden er især en af dem. Du vil både kunne få floss med tilsat smag og farve, for det er muligt for dig at købe dig til den farve eller smag, du foretrækker. Det betyder, at du kan få det færdige produkt i alt fra lyserød til sort, og du kan vælge smag som jordbær, hindbær, lakrids med mere. Læg dog mærke til at du skal anvende almindeligt sukker til fremstillingen og ikke hårdt slik.

Let betjening

Mikamax Retro Candyfloss Maskine hører til de meget brugervenlige modeller, som er meget lette at styre. Apparatet fungerer med det samme, du tager det ud af æsken, og du skal blot lige give den en nem rengøring, før du begynder.

Så er proceduren meget enkel – du skal bare tænde for strømmen, og med effekten på 400 watt får du en stærk ydelse. Derfor går der kun et øjeblik, før den er opvarmet. Nu skal du blot tilsætte sukkeret og eventuelt farve og smag, og så går maskinen i gang med at spinde sukkeret om til tynde tråde. De tynde tråde opsamler du med de tilhørende træpinde, og så vikler du lige så stille massen rundt om pinden. Så har du færdiglavet candyfloss inden for et par minutter.

Der er kun en knap til betjening, så du vil ikke komme i tvivl. Når du er færdig med at fremstille flossen, kan du glæde dig over, at rengøringen er let og enkel. Der er ikke ret mange dele, og med en form for slip-let belægning vil sukkermassen hurtigt slippe skålen. Smart og let. Vær opmærksom på, at det er bedst, hvis du placerer den på et meget solidt underlag, for den kan vibrere en smule, mens den arbejder.

Alt i alt den bedste candyfloss maskine til dig, der ønsker en simpel og flot variant, som har en let betjening og mange muligheder.

Fordele

 • Nostalgisk retro-design
 • Meget brugervenlig
 • Let at gøre ren
Ulemper

 • Vibrerer en del, når den arbejder

Specifikationer

Let at gøre renMærke: Mikamax
Type: Mini candyfloss maskine
Effekt: 400 watt
Højde: 25 centimeter
Bredde: 31 centimeter
Dybde: 32 centimeter
Vægt: 1,17 kilo


Clatronic Do ZWM 3478 Candyfloss Maskine – rengøringsvenlig model til overkommelig pris

 • 4,4 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Google

 

Clatronic Do ZWM 3478 Candyfloss Maskine er den måske bedste candyfloss maskine til den forbruger, som leder efter et stærkt varmeelement og en let rengøring med dele, der tåler opvaskemaskine.

Modellen har ikke været inkluderet i en candyfloss maskine test hos ekspertkilder, men den er i stedet populær blandt brugerne. Hos Google bliver den tildelt flotte 4,4 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser. Brugerne forklarer, at apparatet er let og sjovt at anvende, og det vil klart være en skæg og underholdende gadget i hjemmet med børn og barnlige sjæle. En bruger skriver: ”Overraskende godt produkt til hjemmeproduktion af candyfloss. Nemt at bruge og med gode resultater”. En anden skriver: ”Lav selv candyfloss med din børn og andre sukkergrise. Bestem selv hvilke tilsætningsstoffer dit barn skal have til jeres hyggestunder”. 

Lav selv candyfloss på den lette måde
Clatronic Do ZWM 3478 Candyfloss Maskine er en candyfloss maskine til børn, barnlige sjæle og voksne. Kort fortalt vil alle kunne få glæde af den. Nu kan du bringe karnevallet eller tivoliet hjem til dig selv og glæde store som små med den elskede sukkermasse. Og det er dig selv, der kan fremstille det.

Synes du, det lyder kompliceret, så må du tro om igen. Det har aldrig været lettere at fremstille candyfloss selv. Det eneste, du skal gøre, er at tænde for modellens tænd-knap. Hæld sukker i og vent på, at den er varm nok. Så tager du en af de medfølgende ti træpinde og holder den lodret nede i skålen. Drej den rundt om sig selv og rundt i skålen samtidig, når du skal fange de første vattotter. Herefter kan du holde pinden mere vandret i skålen, mens du samler trådene op med pindens drejende bevægelser.

Så vil du få floss på ingen tid, og hvis du ønsker farve og smag på det færdige resultat, er der også råd for det. Du kan tilsætte farvestof og smagsgivere efter smag og behag, så du kan få det udtryk og den smag, du godt kan lide.

Beskytter mod sprøjt og tåler maskinopvask

Clatronic Do ZWM 3478 Candyfloss Maskine vil gøre dig populær til børnefødselsdagen eller temafesten, hvor du kan demonstrere, at det moderne godt kan forenes med det nostalgiske. Enheden er perfekt som midtpunkt til børnefødselsdagen eller festen, og hvorfor ikke måske holde en temafest med cirkus eller tivoli? Det vil du klart høste popularitetspoint for.

Apparatet er skabt i et flot og måske mere neutralt design i forhold til konkurrenterne, men med sine bløde former og tillokkende væsen, vil den hurtigt blive festens midtpunkt. Her er tale om en mini candyfloss maskine, der skal stå på bordet, og du får her en af de stærkere på markedet. Varianten er udstyret med et Quartz-varmeelement for en hurtig og stabil opvarmning og betjening, som tillige vil give dig en længere holdbarhed. Prisen er til den lavere side, og du vil få rigtig meget for pengene.

Det inkluderer ikke mindst det smarte medfølgende skjold, der beskytter mod sprøjt. Skjoldet bliver sat fast øverst på skålen, og da det er gennemsigtigt, kan du stadig følge med i processen og nemt vikle sukkermassen omkring træpinden. Som en bonus tåler skjoldet maskinopvask, og det samme gør sig gældende for skålen. Så bliver rengøringen ikke lettere.

Alt i alt den bedste candyflossmaskine til dig, der ikke bryder dig om rengøring, men som gerne vil glæde børn og barnlige sjæle med hjemmelavet candyfloss.

Fordele

 • Transparant sprøjte-skjold
 • Både skjold og skål tåler opvaskemaskine
 • Udstyret med et Quartz varmeelement
Ulemper

 • Efterlader en del sukker tilbage i skålen

Specifikationer

Mærke: Clatronic
Type: Mini candyfloss maskine
Effekt: 450 watt
Højde: 27,5 centimeter
Bredde: 23,5 centimeter
Dybde: 27,5 centimeter


Mikamax 02420 Candyfloss Maskine – model med høj brugervenlighed i cirkus-design

 • 4,2 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Google

 

Mikamax 02420 Candyfloss Maskine er den nok bedste candyfloss maskine til den forbruger, der gerne vil have knald på designet og associationerne til tivoli og cirkus.

Modellen har ikke været inkluderet i en candyfloss maskine bedst i test-undersøgelse udført af eksperter, men den er i stedet en favorit blandt brugerne. Hos Google modtager den i gennemsnit 4,2 ud af 5 stjerner, hvilket er rigtig fint.

Brugerne forklarer, at produktet er virkelig sjovt og underholdende, og det er et klart hit som candyfloss maskine til børn. Designet er unikt og tiltalende, bemærker flere forbrugere, og der vil klart samle sig mange imponerede børn og barnlige sjæle omkring varianten. En bruger skriver: ”Fantastisk sjov. Mine børn elsker den. Vi har timevis af sjov her, og det føles næsten som om, at vi selv er i tivoli”. En anden bruger kommenterer: ”Candyflossen bliver rigtig god, og jeg synes, at smagen er over al forventning. Jeg er meget tilfreds, og børnene elsker den”. 

Unikt udseende i cirkus-design

Det nok mest toneangivende ved Mikamax 02420 Candyfloss Maskine, er udseendet. Her får du ikke blot en kedelig husholdningsmaskine, du ikke kan skelne fra de andre. Du får i stedet en mini candyfloss maskine til børn og barnlige sjæle, der er designet som en mini-version af den klassiske candyfloss-vogn, du kender fra cirkus eller tivoli.

Designet er meget unikt, og du finder ikke noget lignende andre steder. Så vil du gerne glæde børnene visuelt såvel som gastronomisk, så er varianten her et must for dig. Der er knald på farverne i rød med sorte og guldfarvede detaljer, og der er ingen tvivl om, at den vil blive skuestykket i køkkenet.

Som en bonus drejer det sig om en billig candyfloss maskine, der ikke koster alverden. Supersmart, hvis du er på budget, men savner en måde at glæde både børnenes smagsløg, men også dine egne. Læg mærke til at her er tale om en enhed i bordformat og ikke en full size-version.

Med almindeligt eller farvet sukker

Mikamax 02420 Candyfloss Maskine er alsidig i brug, og det betyder, at du kan fremstille den eftertragtede sukkermasse af almindeligt sukker såvel som af det farvede. Det almindelige giver en helt lys farve, mens det farvede giver strålende nuancer, der matcher de glade dage i cirkus eller tivoli.

Du skal blot tilsætte sukkeret, og så arbejder det sig selv rundt i de tynde fordybninger i den runde skål. Efter nogle minutter vil sukkeret være blevet omdannet til den velkendte vat-lignende substans, du spiser som candyfloss.

Modellen er meget drøj i brug, og en skefuld sukker er nok til at lave en candyfloss. Smart, hvis du gerne vil undgå for meget sukker i hverdagen. Du kan anvende den sukkertype, du foretrækker, og det betyder, at du kan vælge det ”sundere” rørsukker i stedet for for eksempel den raffinerede type. Du får ti træpinde med i købet, som du kan bruge til at spinde flossen rundt om.

Alt i alt den bedste candyfloss maskine til dig, der gerne vil have et unikt og spændende design, der emmer af cirkus, tivoli og livlige barndomsdage.

Fordele

 • Meget unikt look
 • Let at gøre ren
 • Fungerer både med normalt og farvet sukker
Ulemper

 • Kan sprøjte en del

Specifikationer

Mærke: Mikamax
Type: Mini candyfloss maskine
Effekt: 400 watt
Højde: 25 centimeter
Bredde: 30,5 centimeter
Dybde: 30 centimeter
Vægt: 1,2 kilo


Købsguide: Hvad er en candyfloss maskine?

Du kender dem fra tivoliet, karnevallet eller cirkusset – den spøjse maskine, der spinder sukker om til en lækker men klistret sukkermasse. Men hvad er en candyfloss maskine, og hvordan fungerer den? Det forklarer vi i nedenstående.

En candyfloss maskine er et apparat, der fremstiller candyfloss. Candyfloss er en spundet sukkermasse, der minder om vat i edderkoppespinds-format – deraf den engelske term ”cotton candy” (cotton betyder vat/bomuld). Ud over sukkeret indeholder massen også gerne mindre mængder af smagsgivere og farvestoffer. Det er derfor, at du ofte oplever for eksempel lyserød eller lyseblå candyfloss i tivoliet eller cirkusset.

Maskinen fungerer ved, at den opvarmer sukkeret, så det bliver flydende. Herefter bliver massen spundet gennem huller ved centrifugalkraft, hvorved det oplever en hurtig nedkøling. Med nedkølingen bliver den flydende masse igen solid, og den antager den vat-lignende konsistens. Produktet bliver ofte serveret på en pind.

Der er kendskab til candyfloss helt tilbage til 1800-tallet, men det var først i den sidste halvdel af 1900-tallet, at den automatiske maskine blev udbredt. Siden da har markedet udviklet sig, og i dag findes der både apparater til hjemmebrug – de såkaldte mini candyfloss maskiner – og de store du kender fra tivoli eller cirkus. De store varianter kan rumme helt op til flere kilo sukker og har special-opbevaring til smagsgiverne og farven.

Hvad skal jeg lægge mærke til, når jeg vil vælge den bedste candyfloss maskine?

Når du skal finde din model, vil du opleve, at der faktisk er flere at vælge imellem. Er du i tvivl om hvilken en, du skal kaste din kærlighed på, så kan du med fordel overveje følgende:

green-elmType: Der er to typer at vælge imellem – den store vogn-variant med hjul, du kender fra cirkusset, og den lille bord-version, du kan placere på køkkenbordet. Vil du holde den største og mest ekstravagante temafest, vil vognen klart være det største skuestykke, og du vil helt sikkert modtage mange benovede blikke. Men prisen er høj, størrelsen er stor, og den er måske ikke så let lige at tage frem. Bord-enheden er derimod nem og fiks lige at hente fra skabet, den fylder ikke så meget, og prisen er meget overkommelig. Men selvfølgelig er den ikke lige så prangende at se på. Valget er dit – produkterne i vores candyfloss maskine bedst i test-artikel er alle skabt i bord-formatet.
green-elmStørrelse: Du kan få dem i forskellige størrelser, og vælger du mini candyfloss maskinen til hjemmebrug, så vil den ikke fylde alt for meget. Når det er sagt, kan den sagtens fylde det samme som en stor køkkenmaskine. Så har du kun et lille køkkenbord, vil den klart blive skuestykket. Læg mærke til at produkterne godt kan være noget tunge og veje flere kilo. Går du i stedet efter en model i ”normal” størrelse som dem, du ser i cirkusset, skal du nærmest have et helt skab til opbevaringen. Og de kan veje godt over de 100 kilo.
green-elmPris: Prisen på selve den bedste candyfloss maskine i bordformat er ikke den højeste. Mini’erne har gerne en pris på nogle hundrede kroner, så det vil næppe være investeringen her, der vælter budgettet. Anderledes forholder det sig med full size versionen fra cirkusset i vogn-format med hjul – den er nok sjovere og mere markant som candyfloss maskine til børne-fødselsdagen, men prisen kan være skyhøj, og måske er brugsværdien i det daglige ikke så høj. Derfor vil den lille udgave være det mest oplagte valg for de fleste – med mindre du har penge til overs, du ikke ved, hvad du skal bruge til.
green-elmEffekt: Produkterne kører på strøm, og deres effekt bliver målt i watt. De kommercielle varianter kan producere et par candyflosser i minuttet, mens du må vente lidt længere med din bord-enhed. Effekten ligger gerne på omkring 400-500 watt, og det betyder, at du må væbne dig med lidt tålmodighed – også når det gælder opvarmningsprocessen.
green-elmDesign: Du kan få modeller i mange forskellige designs og former. Nogle har et strejf af nostalgi og retro over sig, der leder tankerne hen på svundne tider. Andre er helt moderne, og et par få er skabt til at imødekomme cirkus-følelsen med flere spøjse detaljer. Det er op til dig, om designet betyder noget. Som candyfloss maskine til børne-fødselsdagen eller temafesten kan det være sjovt med et design, der er noget særligt. Men det er selvfølgelig en smagssag.
green-elmTilbehør: Du kan ikke lave candyfloss uden sukker og pinde. Det er sukkeret, der bliver spundet til flossen, mens det er pindene, flossen bliver spundet rundt om. Tjek om der kræves særlige sukkerformer til din foretrukne variant, og om der medfølger pinde.

Hvilken slags sukker bruger en candyfloss maskine?

En candyfloss maskine er meget alsidig, når det kommer til det sukker, du putter i den.

Du kan købe decideret candyfloss sukker, der er skabt til formålet, men du kan også vælge helt almindeligt sukker fra husholdningen.

Der er delte meninger om, hvilken sukkertype der er bedst til fremstilling af candyfloss, og nogle sværger til rørsukker eller den superfine type. Ofte vil det fremgå af din nye maskine, hvad der er bedst til netop den. Nogle apparater kan tillige anvende hårdt slik til fremstillingen, men tjek med din nye enhed først.

Hvis du bruger almindeligt sukker fra husholdningen, så skal du være opmærksom på, at candyflossen bliver helt lys og uden farve. En del af oplevelsen med den klistrede sukkermasse er for de flestes vedkommende, at de forbinder den med cirkus, tivoli og karneval, og her er der knald på farverne. Det er lig med for eksempel lyserøde, lyseblå eller lysegrønne farver, som pirrer smagsløgene lige så meget som selve smagen.

Vil du derfor gerne have candyfloss med farve, så skal du tilsætte en slik-farve, som er skabt til formålet. Tilsæt blot et par dråber og oplev den markante forskel. Du kan også tilsætte smags-tilsætning, som giver candyflossen en bestemt smag. Valget er dit, og du kan kombinere og prøve dig frem i uendelighed.

Hvad koster en candyfloss maskine?

Er du bekymret for, om indkøbet af en candyfloss maskine kommer til at vælte budgettet, så kan du godt finde de rolige sko frem igen. Modellerne koster ikke ret meget, og derfor behøver du ikke engang vælge en helt billig candyfloss maskine for at få finanserne til at række.

Der er ikke den store prisforskel mellem varianterne, og de fleste koster omkring et par hundrede kroner eller lidt mere. Du kan vælge at betale ekstra for at få en mere solid kvalitet, en større størrelse, flere funktioner eller flottere design, men ofte er det ikke så meget ekstra, du skal af med.

Du kan også læse vores artikel om Wilfa ismaskiner, hvis du ønsker at tilføje lidt ekstra til dit køkken.


FAQ

Hvilken candyfloss maskine er bedst?
Der er flere gode modeller på markedet, og i vores candyfloss maskine test-artikel har vi gennemgået fem af de bedste, ifølge eksperterne eller brugerne. Eksperterne fremhæver især Ariete Party Time Candyfloss Maskine, som også er redaktionens anbefaling til dig. Mikamax Retro Candyfloss Maskine er vores bedste premiumvalg til dig, mens Nedis FCCM100FRD Candyfloss Maskine er bedst til prisen.
Hvad skal jeg overveje, inden jeg køber en candyfloss maskine?
Før du køber din bedste candyfloss maskine, bør du undersøge nogle specifikke kriterier. Det drejer sig først om fremmest om type, men også størrelse, effekt, design, tilbehør og pris bør påvirke dit valg. Nogle af forholdene kan være svære selv at finde ud af, så her kan du med fordel læse eksperternes og brugernes kommentarer. Du kan finde links til undersøgelser og anmeldelser nederst i artiklen.
Hvad gør en candyfloss maskine?
En candyfloss maskine danner sukker om til candyfloss. Den gør den ved at smelte sukkeret og skabe sukkertråde, som du fanger med en pind. Drej pinden rundt om vattotterne og få candyfloss, som du kender det fra cirkus eller tivoli.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Bestadvisers.co.uk

Bestadvisers.co.uk er et britisk forbrugermagasin, hvor eksperterne hjælper læserne med råd, tips og tricks til køb. Det inkluderer også tests, og her gælder det en candyfloss maskine bedst i test-undersøgelse, hvor modellen Ariete Party Time Candyfloss Maskine er inkluderet.

Testen blev udført: Ikke angivet
Du kan læse testen her

Google

Google er en af verdens største søgemaskiner med en lang række andre tilbud og services til deres brugere. Det inkluderer for eksempel en samling af brugeranmeldelser verden rundt, hvor brugerne lettere kan se, om et produkt er noget værd.

Anmeldelserne af Mikamax Retro Candyfloss Maskine er fundet: Oktober 2021
Du kan læse anmeldelserne her

Anmeldelserne af Clatronic Do ZWM 3478 Candyfloss Maskine er fundet: Oktober 2021
Du kan læse anmeldelserne her

Anmeldelserne af Mikamax 02420 Candyfloss Maskine er fundet: Oktober 2021
Du kan læse anmeldelserne her

Andre relevante tests og artikler

Vi har i vores candyfloss maskine test-artikel set nærmere på fem af de bedste på markedet, ifølge eksperter og forbrugere.

Har du en sød tand, og er din nye candyfloss maskine ikke kun til festlige lejligheder, så kan det være, at du også skal forkæle dig selv med en ismaskine. Så kan du få hjemmelavet is, når du selv ønsker det, og du kan selv bestemme, hvad du vil putte i. Find din nye favorit i vores Wilfa ismaskine test-artikel, hvor du kan se eksperternes favoritter.

Det kan også være, at du er mere til de flydende substanser, når du skal forkæle dig selv? Og hvad er bedre end en varm kop kaffe til eftermiddagshyggen eller aften-afslapningen? Er du til de nemme løsninger, vil en Senseo kaffemaskine være lige noget for dig. Den bruger kaffepuder til at male kaffen, så du på ingen tid får slukket din kaffetørst. Vi har skrevet en Senseo kaffemaskine test-artikel, hvor du kan få overblikket over de bedste modeller på markedet. Her bliver du præsenteret for eksperternes favoritter, som alle byder på noget unikt.

Er det i højere grad tilbehøret, du står og mangler, så kast et blik på vores kokkekniv test-artikel. Her har vores researchere fundet de – bogstaveligt talt – skarpeste valg på markedet, så du kan opleve en kniv, der gør køkkenopgaverne lidt lettere.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme