Candyfloss maskine test-oversigt: Den bedste candyfloss maskine til festen eller børnene

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet

SENESTE ÆNDRING: februar 14, 2024.
Annoncer
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Candyfloss maskine test-oversigt: Den bedste candyfloss maskine til festen eller børnene

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Skal der være knald på fredagsslikket, og vil du opnå høje point hos børnene, så er en candyfloss maskine vejen til smeltede hjerter hos børn og barnlige sjæle.

Find din indre tivoli- og karnevals-entusiast frem og glæd dine gæster med hjemmelavet candyfloss til den næste fest.

Vores research-team har fundet fem velfungerende modeller frem, som alle byder på noget lidt forskelligt inden for design, metode, pris og funktioner. Læs med her og genopdag glæden ved den klistrede sukkermasse.

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

6 ting du skal overveje, før du køber candyfloss maskine

 • Type

  Der er to typer at vælge imellem – den store vogn-variant med hjul, du kender fra cirkusset, og den lille bord-version, du kan placere på køkkenbordet. Produkterne i vores candyfloss maskine bedst i test-artikel er alle skabt i bord-formatet. Vil du holde den største og mest ekstravagante temafest, vil vognen klart være det største skuestykke. Bord-enheden derimod er nem og fiks lige at hente fra skabet, den fylder ikke så meget, og prisen er meget overkommelig

 • Størrelse

  Vælger du mini candyfloss maskinen til hjemmebrug, vil den ikke fylde alt for meget. Måske det samme som en stor køkkenmaskine. Går du i stedet efter en model i vognformat fra cirkusset, skal du nærmest have et helt skab til opbevaringen.

 • Effekt

  Produkterne kører på strøm, og deres effekt bliver målt i watt. Effekten ligger gerne på omkring 400-500 watt, og det har betydning for, hvor lang tid opvarmningen og fremstillingen tager.

 • Design

  Du kan få modeller i mange forskellige designs og former. Nogle har et strejf af nostalgi og retro over sig, der leder tankerne hen på svundne tider, mens andre er helt moderne. Et par få er også skabt til at imødekomme cirkus-følelsen med flere spøjse detaljer.

 • Tilbehør

  Du kan ikke lave candyfloss uden sukker og pinde. Det er sukkeret, der bliver spundet til flossen, mens det er pindene, flossen bliver spundet rundt om. Tjek om der kræves særlige sukkerformer til din foretrukne variant, og om der medfølger pinde.

 • Pris

  Prisen på selv den bedste candyfloss maskine i bordformat er ikke den højeste. Mini’erne har gerne en pris på nogle hundrede kroner. Prisen afhænger gerne af mærke, bygningskonstruktion, design, kapacitet og fremstilling.

arrow-more

Ariete Party Time Candyfloss Maskine - flot retro-vibe og høj alsidighed 

Testvinder hos forbrugermagasinet Bestadvisers.co.uk

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Ariete Party Time Candyfloss Maskine:

Fordele

 • Let at anvende
 • Kan fremstille candyfloss af hårdt slik
 • Flot retro-look

Ulemper

 • Fremstillet af plastik

Ariete Party Time Candyfloss Maskine er den bedste candyfloss maskine til dig, som ønsker et flot design med en nostalgisk retro-følelse og en let fremstilling. Den er redaktionens anbefaling til dig.

Modellen har været med i en candyfloss maskine bedst i test-undersøgelse udført af det britiske forbrugermagasin Bestadvisers.co.uk. Eksperterne er så imponerede, at de kårer produktet til testvinder. De forklarer den sublime topplacering med, at den først og fremmest er utrolig let i brug – du behøver ingen erfaring have. Den er tillige virkelig flot at se på i et spændende design, bliver det kommenteret, og så er det en stor fordel, at du kan bruge almindeligt sukker såvel som hårdt slik i fremstillingen. Bestadvisers.co.uk fremhæver i tillæg, at den er sikker, funktionel og kompakt, og den bastante base holder den stabil under brugen – til trods for den lave vægt. Eksperterne finder ikke mange ulemper ved produktet, men de savner dog en engelsk manual.

Anmeldelse: Produktanalyse af Ariete Party Time Candyfloss Maskine

Flot retro design

Ariete Party Time Candyfloss Maskine kommer med rigtig mange fordele, der ikke mindst inkluderer prisen. Her er tale om en billig candyfloss maskine, der ikke kommer til at vælte dit budget. Super, hvis du gerne vil have en prisvenlig måde at forny spændingen i køkkenet på.

Det første, du vil blive mødt af, er det flotte design. Stilen er nostalgisk med en retro-vibe, og tankerne bliver ledt hen mod de amerikanske køkkener i 1950’erne. Formerne er runde og enkle, og farverne er muntre og stærke i rød, der står i en skarp kontrast til den klare hvide.

Brugen er let og nem, og det tager kun kort tid at få enheden i gang. Med en effekt i watt på 450 vil du opleve en hurtig opvarmning, og effekten gør tillige, at du hurtigt kan få fremstillet dine candyflosser. Når den er varmet op, vil den kunne producere omkring fem-seks styks på ti minutter. Det er rigtig godt – især som candyfloss maskine til børne-fødselsdagen, hvor der er rift om sukkermassen.

Høj alsidighed

Et andet stærkt kendetegn ved Ariete Party Time Candyfloss Maskine er alsidigheden. For dig betyder det, at du både kan anvende almindeligt sukker fra husholdningen, men du kan også fremstille flossen fra hårdt slik. Så bliver det lettere for dig at få den smagsvariant, du foretrækker. Ønsker du farve, er modellen ligeledes kompatibel med farvet sukker.

Du får en mini candyfloss maskine i bordformat, der ikke fylder særlig meget. Med målene 26,5 x 28 x 28 centimeter stjæler den ikke mere plads end en køkkenmaskine, og vægten er svimlende lav på kun 1,25 kilo. Supersmart, når du skal flytte den ind og ud af skabet.

Anvendelsen er let og enkel, og du skal blot udføre tre træk for at få proceduren færdig. Brug den til temafesten, når der skal være sjov og glade dage eller tag den frem en hyggelig søndag med børnene, når de skal forkæles lidt. Du bestemmer selv ingredienserne, og derfor er produktet et glimrende alternativ til købt slik.

Alt i alt den bedste candyfloss maskine til dig, der gerne vil have en let anvendelse, høj alsidighed, hurtig fremstilling og et flot retro-design.

Nedis FCCM100FRD Candyfloss Maskine - mulighed for at benytte sukker og slik

Dagens bedste priser og tilbud på Nedis FCCM100FRD Candyfloss Maskine:

Fordele

 • Kan fremstille candyfloss af færdiglavet sukker eller slik
 • Let i brug
 • Sugnings-kop i bunden
 • Nem at gøre ren

Ulemper

 • Skålen er fremstillet af plastik

Nedis FCCM100FRD Candyfloss Maskine kan være den bedste candyfloss maskine til forbrugeren, som ikke ønsker at betale en høj pris, men som gerne vil have en let rengøring, nem anvendelse og høj alsidighed. Den er vores ”Bedst til prisen” valg til dig.

Modellen har ikke været medtaget i en candyfloss maskine test udført af eksperter, men vi har taget den med, da den er flot, brugbar og skabt af candyfloss-fabrikanten Nedis, der har stor erfaring på området.

Anmeldelse: Produktanalyse af Nedis FCCM100FRD

Billig candyfloss maskine
Nedis FCCM100FRD Candyfloss Maskine vil være en god candyfloss maskine til børn og andre, der har en sød tand. Den vil være velvalgt til festen – måske med tema – men også blot til hverdagen i hjemmet. Her er tale om en mini candyfloss maskine, som skal stå på bordet. Det vil sige ikke en full size version, som du kender fra cirkusset.

Princippet er dog det samme, for her får du hjemmelavet candyfloss direkte fra produktet. Du vil opleve en let betjening på varianten, og du skal blot tilsætte dit foretrukne sukker til skålen. Tænd for apparatet, og med effekten på 500 watt vil du mærke, at der ikke går ret lang tid, før flossen er færdig. Perfekt til utålmodige slikmunde. Du spinder det blot rundt om pinden, og så har du candyfloss, som du kender den fra barndommens tid.

Et andet plus ved enheden er, at prisen er lav. Du får en billig candyfloss maskine i sammenligning med den øvrige konkurrence på markedet, og derfor skal du ikke slippe mange kontanter for at kunne berige dig selv og dine børn med hjemmelavet slik.

Vil pynte på køkkenbordet
Er du til pæn æstetik, vil du også bifalde Nedis FCCM100FRD Candyfloss Maskine. Designet er rigtig flot og moderne – dog med et strejf af nostalgi, som passer perfekt til cirkus- og tivoli-verdenen. Stilen er enkel og simpel, og de røde farver står i smuk kontrast til de lyse. Med en vægt på kun 1,4 kilo kan du let flytte rundt på den, og den fylder i størrelsen ikke mere end en køkkenmaskine.

Som nævnt er alsidigheden høj, og det betyder, at du kan fremstille floss fra enten sukker eller hårdt slik. Det gør det lettere for dig at opnå den smagsvariant, du ønsker, og så kan du selv holde øje med, hvad du serverer for familien.

Som en bonus er rengøringen let, og du behøver ikke frygte, at sukkerstadsen bliver et mareridt at gøre rent. Skålen er fremstillet af hårdfør plastik, som godt kan tåle en lidt hårdhændet behandling, og så er selve basen stabil og robust.

Alt i alt den bedste candyfloss maskine til dig, der ønsker budgetvalget, som samtidig giver dig et flot design og en høj alsidighed.

Dagens bedste priser og tilbud på Clatronic Do ZWM 3478 Candyfloss Maskine :

Fordele

 • Transparant sprøjte-skjold
 • Både skjold og skål tåler opvaskemaskine
 • Udstyret med et Quartz varmeelement

Ulemper

 • Efterlader en del sukker tilbage i skålen

Clatronic Do ZWM 3478 Candyfloss Maskine er den måske bedste candyfloss maskine til den forbruger, som leder efter et stærkt varmeelement og en let rengøring med dele, der tåler opvaskemaskine.

Modellen har ikke været inkluderet i en candyfloss maskine test hos ekspertkilder, men den er i stedet populær blandt brugerne. Hos Google bliver den tildelt flotte 4,4 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser. Brugerne forklarer, at apparatet er let og sjovt at anvende, og det vil klart være en skæg og underholdende gadget i hjemmet med børn og barnlige sjæle. En bruger skriver: ”Overraskende godt produkt til hjemmeproduktion af candyfloss. Nemt at bruge og med gode resultater”. En anden skriver: ”Lav selv candyfloss med din børn og andre sukkergrise. Bestem selv hvilke tilsætningsstoffer dit barn skal have til jeres hyggestunder”.

Anmeldelse: Produktanalyse af Clatronic Do ZWM 3478 Candyfloss Maskine

Lav selv candyfloss på den lette måde
Clatronic Do ZWM 3478 Candyfloss Maskine er en candyfloss maskine til børn, barnlige sjæle og voksne. Kort fortalt vil alle kunne få glæde af den. Nu kan du bringe karnevallet eller tivoliet hjem til dig selv og glæde store som små med den elskede sukkermasse. Og det er dig selv, der kan fremstille det.

Synes du, det lyder kompliceret, så må du tro om igen. Det har aldrig været lettere at fremstille candyfloss selv. Det eneste, du skal gøre, er at tænde for modellens tænd-knap. Hæld sukker i og vent på, at den er varm nok. Så tager du en af de medfølgende ti træpinde og holder den lodret nede i skålen. Drej den rundt om sig selv og rundt i skålen samtidig, når du skal fange de første vattotter. Herefter kan du holde pinden mere vandret i skålen, mens du samler trådene op med pindens drejende bevægelser.

Så vil du få floss på ingen tid, og hvis du ønsker farve og smag på det færdige resultat, er der også råd for det. Du kan tilsætte farvestof og smagsgivere efter smag og behag, så du kan få det udtryk og den smag, du godt kan lide.

Beskytter mod sprøjt og tåler maskinopvask
Clatronic Do ZWM 3478 Candyfloss Maskine vil gøre dig populær til børnefødselsdagen eller temafesten, hvor du kan demonstrere, at det moderne godt kan forenes med det nostalgiske. Enheden er perfekt som midtpunkt til børnefødselsdagen eller festen, og hvorfor ikke måske holde en temafest med cirkus eller tivoli? Det vil du klart høste popularitetspoint for.

Apparatet er skabt i et flot og måske mere neutralt design i forhold til konkurrenterne, men med sine bløde former og tillokkende væsen, vil den hurtigt blive festens midtpunkt. Her er tale om en mini candyfloss maskine, der skal stå på bordet, og du får her en af de stærkere på markedet. Varianten er udstyret med et Quartz-varmeelement for en hurtig og stabil opvarmning og betjening, som tillige vil give dig en længere holdbarhed. Prisen er til den lavere side, og du vil få rigtig meget for pengene.

Det inkluderer ikke mindst det smarte medfølgende skjold, der beskytter mod sprøjt. Skjoldet bliver sat fast øverst på skålen, og da det er gennemsigtigt, kan du stadig følge med i processen og nemt vikle sukkermassen omkring træpinden. Som en bonus tåler skjoldet maskinopvask, og det samme gør sig gældende for skålen. Så bliver rengøringen ikke lettere.

Alt i alt den bedste candyflossmaskine til dig, der ikke bryder dig om rengøring, men som gerne vil glæde børn og barnlige sjæle med hjemmelavet candyfloss.

Test og anmeldelser af candyfloss maskiner anvendt i artiklen

Ekspert- og testkilder

Bestadvisers.co.uk

Bestadvisers.co.uk er et britisk forbrugermagasin, hvor eksperterne hjælper læserne med råd, tips og tricks til køb. Det inkluderer også tests, og her gælder det en candyfloss maskine bedst i test-undersøgelse, hvor modellen Ariete Party Time Candyfloss Maskine er inkluderet.

Testen blev udført: Ikke angivet
Du kan læse testen her

Andre relevante tests og artikler

Vi har i vores candyfloss maskine test-artikel set nærmere på fem af de bedste på markedet, ifølge eksperter og forbrugere.

Har du en sød tand, og er din nye candyfloss maskine ikke kun til festlige lejligheder, så kan det være, at du også skal forkæle dig selv med en ismaskine. Så kan du få hjemmelavet is, når du selv ønsker det, og du kan selv bestemme, hvad du vil putte i. Find din nye favorit i vores Wilfa ismaskine test-artikel, hvor du kan se eksperternes favoritter.

Det kan også være, at du er mere til de flydende substanser, når du skal forkæle dig selv? Og hvad er bedre end en varm kop kaffe til eftermiddagshyggen eller aften-afslapningen? Er du til de nemme løsninger, vil en Senseo kaffemaskine være lige noget for dig. Den bruger kaffepuder til at male kaffen, så du på ingen tid får slukket din kaffetørst. Vi har skrevet en Senseo kaffemaskine test-artikel, hvor du kan få overblikket over de bedste modeller på markedet. Her bliver du præsenteret for eksperternes favoritter, som alle byder på noget unikt.

Er det i højere grad tilbehøret, du står og mangler, så kast et blik på vores kokkekniv test-artikel. Her har vores researchere fundet de – bogstaveligt talt – skarpeste valg på markedet, så du kan opleve en kniv, der gør køkkenopgaverne lidt lettere.

Kundeanmeldelser

Google

Google er en af verdens største søgemaskiner med en lang række andre tilbud og services til deres brugere. Det inkluderer for eksempel en samling af brugeranmeldelser verden rundt, hvor brugerne lettere kan se, om et produkt er noget værd.

Anmeldelserne af Mikamax Retro Candyfloss Maskine er fundet: Oktober 2021
Du kan læse anmeldelserne her

Anmeldelserne af Clatronic Do ZWM 3478 Candyfloss Maskine er fundet: Oktober 2021
Du kan læse anmeldelserne her

Anmeldelserne af Mikamax 02420 Candyfloss Maskine er fundet: Oktober 2021
Du kan læse anmeldelserne her

Købsguide: Hvad er en candyfloss maskine?

Du kender dem fra tivoliet, karnevallet eller cirkusset – den spøjse maskine, der spinder sukker om til en lækker men klistret sukkermasse. Men hvad er en candyfloss maskine, og hvordan fungerer den? Det forklarer vi i nedenstående.

En candyfloss maskine er et apparat, der fremstiller candyfloss. Candyfloss er en spundet sukkermasse, der minder om vat i edderkoppespinds-format – deraf den engelske term ”cotton candy” (cotton betyder vat/bomuld). Ud over sukkeret indeholder massen også gerne mindre mængder af smagsgivere og farvestoffer. Det er derfor, at du ofte oplever for eksempel lyserød eller lyseblå candyfloss i tivoliet eller cirkusset.

Maskinen fungerer ved, at den opvarmer sukkeret, så det bliver flydende. Herefter bliver massen spundet gennem huller ved centrifugalkraft, hvorved det oplever en hurtig nedkøling. Med nedkølingen bliver den flydende masse igen solid, og den antager den vat-lignende konsistens. Produktet bliver ofte serveret på en pind.

Der er kendskab til candyfloss helt tilbage til 1800-tallet, men det var først i den sidste halvdel af 1900-tallet, at den automatiske maskine blev udbredt. Siden da har markedet udviklet sig, og i dag findes der både apparater til hjemmebrug – de såkaldte mini candyfloss maskiner – og de store du kender fra tivoli eller cirkus. De store varianter kan rumme helt op til flere kilo sukker og har special-opbevaring til smagsgiverne og farven.

Hvilken slags sukker bruger en candyfloss maskine?

En candyfloss maskine er meget alsidig, når det kommer til det sukker, du putter i den.

Du kan købe decideret candyfloss sukker, der er skabt til formålet, men du kan også vælge helt almindeligt sukker fra husholdningen.

Der er delte meninger om, hvilken sukkertype der er bedst til fremstilling af candyfloss, og nogle sværger til rørsukker eller den superfine type. Ofte vil det fremgå af din nye maskine, hvad der er bedst til netop den. Nogle apparater kan tillige anvende hårdt slik til fremstillingen, men tjek med din nye enhed først.

Hvis du bruger almindeligt sukker fra husholdningen, så skal du være opmærksom på, at candyflossen bliver helt lys og uden farve. En del af oplevelsen med den klistrede sukkermasse er for de flestes vedkommende, at de forbinder den med cirkus, tivoli og karneval, og her er der knald på farverne. Det er lig med for eksempel lyserøde, lyseblå eller lysegrønne farver, som pirrer smagsløgene lige så meget som selve smagen.

Vil du derfor gerne have candyfloss med farve, så skal du tilsætte en slik-farve, som er skabt til formålet. Tilsæt blot et par dråber og oplev den markante forskel. Du kan også tilsætte smags-tilsætning, som giver candyflossen en bestemt smag. Valget er dit, og du kan kombinere og prøve dig frem i uendelighed.

Hvad koster en candyfloss maskine?

Er du bekymret for, om indkøbet af en candyfloss maskine kommer til at vælte budgettet, så kan du godt finde de rolige sko frem igen. Modellerne koster ikke ret meget, og derfor behøver du ikke engang vælge en helt billig candyfloss maskine for at få finanserne til at række.

Der er ikke den store prisforskel mellem varianterne, og de fleste koster omkring et par hundrede kroner eller lidt mere. Du kan vælge at betale ekstra for at få en mere solid kvalitet, en større størrelse, flere funktioner eller flottere design, men ofte er det ikke så meget ekstra, du skal af med.

Du kan også læse vores artikel om Wilfa ismaskiner, hvis du ønsker at tilføje lidt ekstra til dit køkken.

Tidligere anmeldte produkter som nu er udgået

Nedenfor er en liste over produkter, som vi tidligere har fremhævet, men som ikke længere er at finde hos forhandlere. Vi har dog valgt at beholde dem i artiklen, idet oplysningerne stadig kan være til gavn for dig som læser.

Mikamax 02420 Candyfloss Maskine

Mikamax Retro Candyfloss Maskine

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme