Bedste cykelhjelme til børn: Hvilke er bedst i test, anmeldelser og research

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

 

I denne artikel har vi set nærmere på de bedste cykelhjelme til børn på markedet. For at kunne finde frem til de bedste produkter har vi set nærmere på forskellige eksperttests af forskellige cykelhjelme, hvor eksperterne forklarer, hvilke minusser og plusser hver model har.

Har du et barn, som mangler en cykelhjelm? Kan du ikke helt overskue, hvilken cykelhjelm der vil være bedst at købe? Så læs med her!

I dette test-overblik har vi nemlig samlet 9 af de absolut bedste børnecykelhjelme på markedet. Vi har undersøgt hver enkelt hjelm med henblik på ydeevne og specifikationer. Vi har også forsøgt at sammenligne børnecykelhjelmene med hinanden undervejs for på denne måde at gøre det nemt for dig at danne dig et overblik over, hvilken hjelm du skal købe til dit barn.

Vi har ligeledes forsøgt at samle børnecykelhjelme med vidt forskellige egenskaber. På denne måde håber vi, at du kan få gavn af dette test-overblik, uanset hvilken type cykelhjelm du søger.

Denne test af cykelhjelme til børn indeholder:
🔸 Overblik over forskellige cykelhjelme til børn som alle har fået ros af eksperterne
🔸 Guide til hvad du bør vide, inden du køber en cykelanhelm
🔸 Gennemgang af de tests, vi har undersøgt samt links til eventuel videre læsning

I nedenstående sektion finder du en oversigt over de cykelhjelme til børn der klarer sig bedst i test. Vi beskriver modellernes funktioner og henviser til hvilke test de har været medtaget i, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over de bedste børnecykelhjelme på markedet.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


Rawlink børnecykelhjelm med baglygte

Bedst i test hos officielle forbrugermagasiner

.
Vi anbefaler, at dit barn altid bruger cykelhjelm, selv på de korte ture. På den måde lærer du dit barn altid at være opmærksom på egen sikkerhed.  Hvis du vil give dit barn en cykelhjelm i høj kvalitet – som endda fås til billige penge – så er det denne cykelhjelm, du skal købe.

🌀 Regulerbare spænder
🌀 Godkendt efter europæisk standard
🌀 Baglygte i nakkespændet

Om Rawlink børnecykelhjelm

Børnecykelhjelmen med baglygte fra Rawlink er et godt valg, hvis du leder efter en fleksibel løsning. Hjelmen kan reguleres i størrelse ved hjælp af regulerbare spænder. På denne måde kan du indstille hjelmen, så den sidder helt tæt om dit barns hoved, hvilket giver den optimale beskyttelse. Rawlink kan justeres, så den får størrelsen 46-52 cm. 

Børnecykelhjelmen fra Rawlink er godkendt efter de europæiske standarder for sikkerhed. Alle cykelhjelme klassificeres som kategori 2 i direktivet om mellemliggende personlige værnemidler, før de markedsføres i EU. 

Derudover er denne hjelm udstyret med en baglygte, som er fastgjort i nakkespændet. Denne lygte fungerer som et supplement til de obligatoriske lygter på cyklen. Baglygten i hjelmen gør dit barn endnu mere synlig i trafikken, hvilket endnu en gang øger sikkerheden for dit barn, når det er ude og cykle. 

Rawlink børnecykelhjelm er den cykelhjelm i dette test-overblik, som er blevet anmeldt bedst. Oveni dette kommer, at hjelmen også er den billigste i test-overblikket! Du gør dig altså noget af et køb, når du køber Rawlink børnecykelhjelm. Her behøver du ikke gå på kompromis med hverken pris eller kvalitet.

Udvalgte specifikationer:
🔴 Farve: Blå/hvid/sort
🔴 Regulerbare spænder
🔴 Godkendt efter europæisk standard
🔴 Baglygte i nakkespændet
🔴 Størrelse: 46-52 cm
🔴 Materiale: EPS med plastskal
🔴 Vægt: 200 gram


MET Crackerjack

✅ Kåret til ”Bedste køb” af den engelske avis Independent.co.uk
✅ Prismatch
✅ Bestil inden kl. 19 (hverdag) og ordren sendes samme dag
✅ 365 dages returret

.
Denne cykelhjelm ved navn Crackerjack fra mærket MET er en rigtig god cykelhjelm, som også fås til en super god pris. Netop derfor er MET Crackerjack også kåret til “Bedste køb” af det engelske magasin Independent.co.uk. Det produkt i test, som kåres til denne pris, er altid et billigt produkt af høj kvalitet.

🌀 11 ventilationshuller
🌀 Nem nakkejustering
🌀 Lysdiode i nakken

Om MET Crackerjack

MET Crackerjack er den helt rette cykelhjelm til det barn, som lige er vokset fra nuttede bamser og prinsesser. Det er en cykelhjelm med et cool og sporty udtryk. Børn, der drømmer om action og eventyr, vil synes, at denne cykelhjelm er fantastisk. 

MET Crackerjack fås i farven blå. Størrelsen på cykelhjelmen kan justeres fra 52-57 cm. Det er altså en hjelm til lidt større børn i forhold til fx børnecykelhjelmen fra Rawlink, som er testvinder i dette overblik. Størrelsen på Crackerjack justeres med nem nakkejustering, som børnene selv vil kunne håndtere. 

Denne hjelm fra MET er designet med 11 indbyggede ventilationshuller. Disse er med til at gøre det rart for dit barn at have cykelhjelmen på. Der vil nemlig komme luft til hovedet, så barnet undgår at komme til at svede og det enormt varmt under hjelmen. 

Crackerjack er udstyret med en lysdiode i nakken, hvilket øger barnets sikkerhed i trafikken, idet barnet bliver mere synligt. Crackerjack er også udstyret med en skygge, som nemt kan sættes fast og fjernes fra hjelmen.

Udvalgte specifikationer:
🔴 Farve: Blå
🔴 
Størrelse: 52-57 cm
🔴 
11 ventilationshuller
🔴 
Nem nakkejustering
🔴 
Lysdiode i nakken
🔴 
Med skygge som kan fjernes


Kiddimoto cykelhjelm

✅ Anmelderrost af Independent.co.uk

 

Hvis dit barn er fan af balancecykling eller skøjteløb, så kan Kiddimoto cykelhjelmen være et godt match til dig. Hjelmens skal er lavet af hård plastik og har indvendig polstring for ekstra komfort.

🌀 Med svedabsorberende grebsflade indvendig
🌀 
Tredobbelt lag stødabsorberende polstring
🌀 
Nem velcro-lukning

Om Kiddimoto cykelhjelm

Kiddimoto er en rigtig god cykelhjelm til børn. Den er lavet i et enkelt men sødt design, og her fås den i farven blå. Kiddimoto cykelhjelmen fås i to størrelser: Small, hvor hjelmen kan justeres 48-53 cm, og Medium, hvor størrelsen er 53-58 cm. Denne variant er Medium-udgaven. 

Cykelhjelmen fra Kiddimoto er lavet med den klassiske hjuljustering, som foregår via et drejespænde i nakken. Hjelmen er fremstillet af ABS-plast, som takket være sin stivhed giver øget beskyttelse i tilfælde af stød. Kiddimoto børnecykelhjelm er CE-godkendt, så du behøver ikke frygte for sikkerheden med denne hjelm. 

Når du køber denne hjelm fra Kiddimoto, så medfølger ekstra pads. Disse er dig til megen nytte, hvis dem, som sidder i hjelmen ved køb, af den ene eller anden årsag forsvinder. 

Kiddimoto-hjelmen er en af de billigere cykelhjelme på markedet, men på trods af det, er den stadig af god kvalitet.

Udvalgte specifikationer:
🔴 Farve: Blå
🔴 Hjuljustering
🔴 
Inkl. ekstra pads
🔴 
CE-godkendt
🔴 
Materiale: ABS-plast
🔴 
Fås i størrelse S(48-53 cm) og M(53-58 cm)


Giro Scamp Mips

✅ 6.7/10 stjerner hos det svenske forbrugerråd Råd & Rön
✅ Prismatch
✅ Bestil inden kl. 19 (hverdag) og ordren sendes samme dag
✅ 365 dages returret

.
Denne børnecykelhjelm fra Giro er en cykelhjelm, som er velegnet til alle formål. Den indeholder de samme gode teknologier, som Giro også benytter i deres cykelhjelme til voksne. Giro Scamp har fået generelt gode vurderinger af eksperter. Cykelhjelmen er bl.a. vurderet til 6,7 ud af 10 stjerner hos Råd & Rön.

🌀 “Roc Loc Fit”-system
🌀 
In-Mold-konstruktion
🌀 Bløde puder indvendigt

Om Giro Scamp Mips

Som sagt er dette en cykelhjelm, som er udstyret med et væld af de gode og velafprøvede teknologier, som Giro benytter i alle deres cykelhjelme. 

Dette gælder fx “Roc Loc Fit”-systemet, som er et system, som skal sikre, at cykelhjelmen sidder helt tæt ind til hovedet. Roc Loc Fit giver mulighed for en tæt på perfekt tilpasning af hjelmen til dit barns hoved, hvilket også højner sikkerheden. 

Giro Scamp er også lavet med In-Mold konstruktion. Dette er et design, som både er flot at se på, og som igen medvirker til at beskytte dit barn, hvis det skulle vælte på cyklen. 

Indvendigt er Scamp udstyret med bløde puder eller pads. Disse gør, at cykelhjelmen er behagelig at have på. Det er enormt vigtigt, at cykelhjelme er rare at have på – især med cykelhjelme til børn. Ellers mister man nemlig lysten til at cykle med cykelhjelm, og dette kan vi jo selvfølgelig ikke have, da det er meget vigtigt, at man altid husker cykelhjelmen. 

Ligesom de fleste andre hjelme i dette overblik er Scamp CE-godkendt. Hjelmen ligger prismæssigt i den lidt dyre ende. 

Udvalgte specifikationer:
🔴 Farve: Sort
🔴 
Størrelse: 45-49 cm
🔴 
CE-godkendt
🔴 
“Roc Loc Fit”-system
🔴 
In-Mold-konstruktion
🔴 
Bløde puder indvendigt
🔴 
Mips-teknologi


Lazer Gekko Mips

✅ 5.7 ud af 10 stjerner hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

 

Lazer Gekko er en super smart cykelhjelm til børn. Med sin klare blå farve og det enkle design er det en cykelhjelm, som de fleste børn vil kunne lide. Cykelhjelmen fra Lazer er blevet vurderet til 5,7/10 stjerner i en test foretaget af Råd & Rön.

🌀 Mips-system for øget sikkerhed
🌀 
Autofit-system
🌀 CE-CPSC godkendt

Om Lazer Gekko Mips

Lazer Gekko Mips er en rigtig fin cykelhjelm, og den er udstyret med den nye og smarte Mips-teknologi ligesom fx Giro Scamp-cykelhjelmen. 

Mips-systemet er en metode, der hjælper med at tilføje øget sikkerhed for dit barn. Dette sker ved, at den yderste skal af cykelhjelmen er delt fra den inderste del af cykelhjelmen. Herved bliver hjelmen med Mips i stand til at absorbere langt større stød og slag end en hjelm uden Mips. 

Lazer Gekko fås i farven blå. Størrelsen kan justeres fra 50-56 cm. Justeringen foregår ved hjælp af et Autofit-system, som gør det så nemt for dig som muligt at tilpasse cykelhjelmen til dit barns hoved. Jo bedre en cykelhjelm er spændt omkring bærerens hoved, des højere er sikkerheden. 

Denne hjelm placerer sig prismæssigt ca. i midten i forhold til de andre hjelme i dette test-overblik. Til gengæld er denne cykelhjelm knap så godt anmeldt som nogle af de andre cykelhjelme til børn. 

Udvalgte specifikationer:
🔴 Farve: Blå
🔴 
Størrelse: 50-56 cm
🔴 
Mips-system for høj sikkerhed
🔴 
Autofit-system
🔴 
CE-CPSC godkendt


UVEX Air Wing

 

.
UVEX Air Wing er en cykelhjelm, som egner sig til børn og unge. Det er en cykelhjelm i den lidt dyrere ende, men til gengæld får du også god kvalitet.

🌀 Aftagelig skygge
🌀 
Justerbart remsystem
🌀 
24 ventilationsåbninger

Om UVEX Air Wing

Denne cykelhjelm fra UVEX egner sig særligt til børn, da det er en mindre cykelhjelm end de andre i serien fra UVEX. Denne Air Wing fås i farverne hvid/pink, og det er generelt en cykelhjelm med et friskt og sporty udtryk. 

UVEX Air Wing fås med en aftagelig skygge. Cykelhjelmen er ligeledes udstyret med justerbare remme, som kan lukkes via et Monomatic-spænde. Alt i alt har denne cykelhjelm til børn en god pasform, som endda kan indstilles og justeres i længden, bredden og højden, så hjelmen sidder perfekt ind til dit barns hoved. Dette øger sikkerheden. 

Der er ingen af de andre cykelhjelme i dette test-overblik, som ligesom Air Wing har hele 24 ventilationsåbninger. Med netop denne cykelhjelm er der ingen fare for, at man kommer til at svede under hjelmen. 

Der er tale om en let cykelhjelm – denne hjelm vejer kun 225 gram. Derudover er det også en super behagelig hjelm, og den er designet med fluenet. Fluenettet er hjelmens særegne præg.

Air wing er en cykelhjelm i mellemklassen, når det kommer til kvalitet og pris.

Udvalgte specifikationer:
🔴 Farve: Hvid, pink
🔴 
Aftagelig skygge
🔴 
Justerbart remsystem
🔴 
24 ventilationsåbninger
🔴 
Vægt: 225 gram
🔴 
Fluenet
🔴 
FAS-stropper, IAS
🔴 
Lukkesystem: Monomatic-spænde
🔴 
In-Mold teknologi


Bell Sidetrack II

.
Denne cykelhjelm fra Bell er en cykelhjelm, som er super sej i sit design. Her fås den i farven grøn og med visir. 

Bell Sidetrack II er kåret som “Bedst til større børn” i en test af børnecykelhjelme hos bicycling.com

🌀 Svedguide i fronten
🌀 
Drejespænde i nakken
🌀 
Visir kan afmonteres

Om Bell Sidetrack II

Bell Sidetrack II er en af de berømte cykelhjelme fra Bell. Denne cykelhjelm har en klar og smuk grøn farve. Den er også udstyret med et visir, som kan på- og afmonteres, som det lyster. 

Bell Sidetrack II kan justeres i størrelsen. Dette foregår via et drejespænde i nakken, som det gør på de fleste cykelhjelme. Ved at justere cykelhjelmens størrelse kan den gå fra 47-54 cm i størrelsen. 

Som noget helt særligt er Bell Sidetrack II designet med en svedguide forrest i cykelhjelmen. Dette gør, at hvis barnet sveder, mens det har hjelmen på, så løber sveden ikke ned i øjnene, men bliver ledt ned foran hovedet. Dette gør Sidetrack II til en god hjelm til det aktive og eventyrlystne barn. 

Denne cykelhjelm fra Bell er lidt dyrere end mange af de andre hjelme i dette overblik. Til gengæld er den som den eneste cykelhjelm i dette overblik udstyret med svedguide. Den er også godt anmeldt, hvilket siger noget om denne børnecykelhjelms høje kvalitet. 

Udvalgte specifikationer:
🔴 Farve: Grøn
🔴 Størrelse: 47-54 cm
🔴 Svedguide i fronten
🔴 Drejespænde i nakken
🔴 Visir kan afmonteres


Hövding 3

✅ Smart og innovatin airbag til cyklister


.
Denne cykelhjelm adskiller sig radikalt fra alle andre hjelme i dette test-overblik. Der er nemlig slet ikke tale om en hjelm, men om en airbag, som sidder rundt om halsen. 

🌀 Tilpas størrelsen med justeringsrat (Boa)
🌀 
Forbindes via Bluetooth
🌀 
Lynlås på forsiden

Om Hövding 3

Hövding 3 er som sagt ikke en traditionel cykelhjelm. Derimod er det en airbag, som sidder rundt om halsen som en krave. I tilfælde af uheld vil Hövding 3 puste sig op, så den sidder som en beskyttelse omkring halsen og hovedet. Airbaggen pustes op på bare 0,1 sekund. Videnskabelige undersøgelser har påvist, at denne type beskyttelse er op til 8 gange mere sikkert end en traditionel cykelhjelm. 

Størrelsen på Hövding 3 kan justeres med et justeringsrat. Du skal dog være opmærksom på, at minimumsalderen for at bruge Hövding 3 er 15 år. Hjelmen er derfor beregnet til at blive brugt af unge cyklister. Det er nemt at tage kraven af og på – med en lynlås på forsiden kan kraven rulles op, så du kan få den af. 

Noget, som også er helt særligt ved Hövding 3, er, at denne “cykelhjelm” kan forbindes til din smartphone via Bluetooth. Hermed er får du nogle forskellige muligheder. Fx kan du via din mobil analysere givne data fra din cykeltur. 

Udvalgte specifikationer:
🔴 Farve: Sort
🔴 
Onesize
🔴 
Mål: 30 x 19 x 10 cm
🔴 
Tilpas størrelsen med justeringsrat (boa)
🔴 Forbindes via Bluetooth
🔴 Lynlås på forsiden
🔴 
Inkl. sort basiscover
🔴 
Pustes op på 0,1 sek
🔴 
Vægt: 800 gram


Hvad skal jeg overveje inden jeg køber en børnecykelhjelm?

Der er en række ting, som det kan være godt at gøre sig nogle overvejelser om, inden man går ud og køber en børnecykelhjelm. Det kan være en god idé, at du inddrager dit barn i disse overvejelser, da det trods alt er han/hende, som skal bruge cykelhjelmen. Ting, du bør overveje, er:

Anvendelse

Det er vigtigt at tænke over anvendelse, fordi det er vidt forskelligt, hvad forskellige børn skal bruge deres cykelhjelm til. Hvis dit børn skater eller dyrker cykling som sport, er nogle bestemte slags børnecykelhjelme bedst. Hvis dit barn kun skal bruge hjelmen på cykelturen på vej i skole, kan det være, at en anden hjelm er bedst egnet. 

Design

Noget, som du også bør tænke over, er cykelhjelmens design. Nogle børn føler en modstand mod at køre med cykelhjelm, fordi de synes, hjelmen er grim og måske ikke så sej. Denne opfattelse kan du være med til at ændre ved at købe en cykelhjelm i et flot design til dit barn.
Cykelhjelme til børn findes i alle mulige forskellige former og farver. Du bør lade dit barn være med til at vælge cykelhjelm – på denne måde er der større sandsynlighed for, at cykelhjelmen rent faktisk vil blive brugt. 

Størrelse

Det er vigtigt, at du får købt en hjelm i den helt rigtige størrelse. I dette test-overblik er de fleste af størrelserne angivet i cm.
Du kan selv måle, hvad den rigtige størrelse til dit barn vil være. Dette gør du ved at måle rundt om dit barns hoved med et målebånd. Hermed kan du nemt finde ud af, hvilken størrelse, der er den rigtige til dit barn.
Husk også, at de fleste hjelme kan justeres i størrelsen. Herved er der en god chance for, at du kan få cykelhjelmen til at sidde helt rigtigt om dit barns hoved.


Hvordan udvælges produkterne i artiklen?

Produkterne i denne artikel er udvalgt ud fra en række forskellige faktorer. Vi har først og fremmest forsøgt at repræsentere en bred vifte af forskellige børnecykelhjelme. Tanken bag dette er, at der helst skulle være noget for enhver. I overblikket finder du cykelhjelm, som varierer fra hinanden i pris, form og type. 

Derudover har vi forsøgt at vælge de produkter, som er blevet bedst anmeldt i tests. Vi tilstræber nemlig at præsentere dig for udelukkende de absolut bedste produkter på markedet. Ved at tage de cykelhjelme, som rangerer højest i de forskellige tests, og samle dem i et overblik, mener vi at kunne præsentere dig for nogle af de bedste børnecykelhjelme overhovedet. 


FAQ

Hvilke er de bedste cykelhjelme?
Nogle af de bedste cykelhjelme, du kan finde på markedet, er blandt andet MET crackerjack cykelhjelmen og Giro Scamp Mips cykelhjelmen. De cykelhjelme har det tilfælles, at de begge har yderst fornuftige og overkommelige priser. Det gør det let for dig som forbruger at regne cykelhjelmen ind i dit budget.
Hvad skal jeg kigge efter, når jeg køber en cykelhjelm?
Når du køber en cykelhjelm, skal du blandt andet have fokus på, om cykelhjelmen er let at tage på. Du skal altid købe en cykelhjelm, der er let at justere – både foran og i jakken. Den er let at justere, når den sidder vandret og lige.
Skal du lovligpligt have cykelhjelm på?
Det er som udgangspunkt ikke ulovligt at køre uden cykelhjelm, og du får derfor heller ikke en bøde, hvis du kører uden cykelhjelm – hverken i hurtig trafik eller på landeveje. Det anbefales dog ofte, at du bruger cykelhjelm af sikkerhedsmæssige årsager.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Råd & Rön 🇸🇪
Råd & Rön er et velanset, svensk forbrugertidsskrift, som bl.a. laver masser af tests af forskellige produkter. Disse tests laves af uafhængige eksperter. 
Independent.co.uk 🇬🇧
Independent er en britisk avis, som blev grundlagt helt tilbage i 1986. I dag fungerer avisen udelukkende som online-avis. Independent.co.uk sørger også for at teste en række produkter for at hjælpe deres læsere til at gennemskue markedet.
Bicycling.com 🇺🇸
Bicycling.com er et stort cykelmagasin, som er eksperter indenfor alt, hvad der handler om cykler – herunder også hvilke børnecykelhjelme, der er de bedste.

Andre relevante tests og artikler 

I forlængelse af denne test, finder du her en række andre artikler, du måske vil finde interessante.

Står du også selv og skal bruge en cykelhjelm, kan du med fordel læse med her i vores store cykelhjelm test, der viser dig en lang række af markedets bedste modeller.

I et cykelland så som Danmark, er der mange forældre der benytter sig af transportmulighederne en cykelanhænger giver. Her kan du læse vores cykelanhænger, der giver et godt overblik over markedets bedste modeller.

Et andet og mere almindeligt transportmiddel til de mindste er barne- og klapvognen. I vores generelle barnevogn og klapvogn tests, kan du finde en oversigt over markedets bedst bedømte modeller. Du finder også en prissammenligning, så du altid er sikret at købe dine produkter til den bedste pris.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Nutcase Little Nutty Stars & Stripes Gen 3

✅ Bedømt ”Best for stylish babies” hos Bycling.com

.
Nutcase Little Nutty Stars & Stripes Gen 3 er en børnecykelhjelmen til dig, som hverken vil gå på kompromis med den høje kvalitet eller det smarte design. Denne cykelhjelm fra Nutcase er bl.a. kåret som “Best for stylish babies” hos bicycling.com.

🌀 Unikt design
🌀 
Magnetspænde ved hagen
🌀 
Inkl. paddings i forskellige tykkelser

Om Nutcase Little Nutty Stars & Stripes Gen 3

Den cykelhjelm fra Nutcase kan simpelthen lidt af det hele. Foruden at være lavet i et super smart design er det en cykelhjelm i allerhøjeste kvalitet, hvilket bl.a. fremgår af hjelmens specifikationer. Little Nutty Stars & Stripes er et oplagt valg til børn, der skater eller dyrker anden form for gadeidræt, hvor man skal have hjelm på – netop fordi den er så cool at se på. 

Hjelmen fra Nutcase kan justeres med et drejespænde i nakken. Størrelsen kan justeres til at være 48-52 cm. Little Nutty er udstyret med et magnetspænde ved hagen. Magnetspændet er en feature, som Nutcase har udviklet, da mange børn havde problemer med at få ting i klemme i det traditionelle hagespænde. Dette problem er nu løst med magnetspændet.

Denne børnecykelhjelm er ligesom en del andre cykelhjelme i dette overblik udstyret med 11 ventilationshuller og en aftagelig skygge. Som noget helt særligt fås paddings i forskellige tykkelser med ved køb af denne cykelhjelm. På denne måde kan du i højere grad tilpasse hjelmen til dit barns behov. 

Little Nutty er en af de dyreste cykelhjelme på markedet, men til gengæld er du garanteret kvalitet, komfort og et cool design.

Udvalgte specifikationer:
🔴 Størrelse: 48-52 cm
🔴 Juster størrelsen med drejespænde i nakken
🔴 Unikt design
🔴 Magnetspænde ved hagen
🔴 11 luftkanaler
🔴 Skygge som kan tages af og på
🔴 Inkl. paddings i forskellige tykkelser
🔴 Vægt: 336 gram


Specialized Mio Teal

✅ Perfekt når barnet sidder i cykeltrailer ifølge Independent.co.uk

 

.
Specialized Mio Teal er designet særligt til, at cykelhjelmen skal være god til, når dit barn sidder i en cykeltrailer spændt fast på din cykel. Independent.co.uk og Sellingpoint har testet denne hjelm og konstateret, at det er den perfekte cykelhjelm til, når barnet sidder bag på forældrenes cykel.

🌀 Med lille skygge
🌀 
Headset SC-system
🌀 
Godkendt til samtlige sikkerhedsstandarder

Om Specialized Mio Teal

Med Specialized Mio Teal er der tale om en superfin cykelhjelm til de mindste. Den er lavet i et fint og sødt design, som de færreste vil kunne modstå. 

Denne børnecykelhjelm fås i størrelsen 46-51 cm. Den kan tilpasses det enkelte barns hoved ved hjælp af det Headset SC-systemet. Dette gør hjelmen ekstra behagelig, idet den sidder godt fast om hovedet. Dette system øger også sikkerheden, og så er det endda nemt at indstille. 

Specialized Mio Teal er særligt designet til at skulle kunne bruges, når dit barn sidder i en cykeltrailer spændt fast på din cykel. Mange kan lide at køre sådan rundt med deres børn, når de er små. Har du ikke en cykelanhænger, kan du se forskellige i vores cykelanhænger test. Specialized Mio Teal er lavet, så der ikke er noget, der sidder i klemme, når barnet sidder bag på forælderens cykel. 

Specialized Mio Teal er godkendt efter samtlige sikkerhedsstandarder. Her kan det bl.a. nævnes, at hjelmen er CE-godkendt, SNELL-godkendt, CPSC-godkendt, m.fl. Med denne børnecykelhjelm er sikkerheden altså i top. 

Udvalgte specifikationer:
🔴 Farve: Turkis
🔴 Størrelse: 46-51 cm
🔴 
Med lille skygge
🔴 
Headset SC-system
🔴 
Godkendt til samtlige sikkerhedsstandarder
🔴 
Fint design

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme