Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Bemærk, artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Kødhakker test-oversigt – De 6 bedste kødhakkere på markedet

Senest opdateret den Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugsguiden.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

0

Du får i denne artikel et overblik over de 6 bedste kødhakkere på markedet.

Det drejer sig om 6 varianter, der er at finde iblandt eksperternes favoritter. 5 af de 6 udvalgte er elektroniske typer. Hvis du ønsker din kødhakker gammeldags, så har vi også medtaget en enkel maskine, der tilgodeser dette ønske.

I denne kødhakker test artikel bliver modellerne gennemgået en for en. Vi kommer først ind på, hvad eksperterne har af positive og negative kommentarer, og herefter beskriver vi, hvordan hvert produkt fungerer.

Efter gennemgangen af modellerne i denne kødhakker test artikel, bringer vi en liste over de ekspertkilder, vi henviser til, samt links til deres tests. Derefter følger en guide til andre relevante tests og artikler, som du måske vil finde interessante. 

Denne kødhakker test-oversigt indeholder:

🔸Overblik over de 6 bedste kødhakkere på markedet – 5 elektroniske og 1 gammeldags kødhakker
🔸Gennemgang af hvad eksperterne mener om varianterne
🔸Yderligere information om hvad apparaterne kan
🔸Gennemgang af diverse tests, som vi har undersøgt og analyseret
🔸En guide til øvrige relevante tests og artikler

Læg mærke til at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne. I stedet samler vi resultaterne af uvildige tests, så du nemt og hurtigt kan få et bedre overblik over de mest velfungerende modeller på markedet.

Herunder følger en gennemgang af 6 af de bedste kødhakkere på markedet. Her findes både topscorere, favoritter og øvrige således, at variationen bliver høj. Der vil være noget for enhver smag og pengepung, uanset om man vil have en moderne og elektronisk, eller om man i stedet foretrækker sin kødhakker gammeldags.

Under produktnavnene i de grønne bokse kan du se, hvad eksperterne fremhæver ved hver model, og her vil du også kunne se prissammenligning af de forskellige apparater. På den måde vil du lettere og hurtigere kunne se, hvor du kan finde de mest fordelagtige priser.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


Bosch MFW 68660 – elektrisk kødhakker med stor kapacitet

Topscorer hos det tyske testmagasin Test-vergleiche.com
Kåret til ”Bedste valg” hos det britiske testmagasin Bestadvisers.co.uk
4,5 ud af 5 stjerner i gennemsnit i brugeranmeldelser hos Amazon 

Bosch MFW 68660 Kødhakker

 

Bosch MFW 68660 elektrisk kødhakker er både en ekspertfavorit og en brugerfavorit. Den har nemlig været med i to forskellige tests hos henholdsvis det tyske testmagasin Test-vergleiche.com og det britiske testmagasin Bestadvisers.co.uk, hvor den opnår en placering som topscorer og et stempel som ”Bedste valg”. Derudover får den 4,5 ud af 5 stjerner i gennemsnit af forbrugerne hos Amazon.

I kødhakker test hos det tyske testmagasin Test-vergleiche.com udnævnes Bosch MFW 68660 elektrisk kødhakker til topscorer. Dette begrundes med, at den kommer med rigtig mange funktioner og tilbehør, og så er motoren meget stærk. Herudover roses den for at have integreret opbevaringsplads til både ledning og tilbehør. Test-vergleiche.com opsummerer oplevelsen således: ”Stable powerful device with many accessories”. 

Bestadvisers.co.uk udnævner Bosch MFW 68660 elektrisk kødhakker til ”Bedste valg” i deres kødhakker test. De er meget imponerede over den og fremhæver især dens fodringstragt med bakke, der er meget stor. Det betyder, at man kan lægge meget kød her, når der skal hakkes, og dermed behøver man ikke stoppe op for at hente nyt kød andetsteds fra. Derudover roses den for at være meget kraftfuld og have evnen til at bearbejde mange typer af fødevarer – den kan endda fremstille juice. Eksperterne noterer sig kun en enkel ulempe – nemlig at den larmer en del.

Høj kapacitet

Bosch MFW 68660 Kødhakker vil være et godt valg, hvis man ikke ønsker sin kødhakker gammeldags, men i stedet elektrisk. Derfor kører denne model på strøm. Den har dertil en meget høj ydelse med en effekt på op til 2200 watt, hvilket gør den både hurtig, kraftfuld og stærk. Det gør arbejdet lettere, og så kan man tilmed få arbejdet klaret hurtigere.

Det betyder i praksis, at produktet kan bearbejde op til 4,3 kilo fødevarer per minut. Selve apparatet er i størrelse 8 og kommer med tre hulskiver (gitre) for en højere alsidighed. Disse ligger på henholdsvis 3,0; 4,8 og 8,0 millimeter. Så kan man selv bestemme, hvordan man foretrækker sin hakning. 

Med meget tilbehør

Med Bosch MFW 68660 Kødhakker får man ikke bare en kødhakker – man får nærmest en hel køkkenmaskine, der kan udføre rigtig mange opgaver ud over at hakke kød. Apparatet har ikke mindst en smart foodprocessor-funktion, og derudover medfølger der rigtig mange stykker tilbehør: Af disse kan for eksempel nævnes en rivetromle, en finskærer-tromle, et pølse-værktøj, et kebbe-værktøj og juice-tilbehør. 

Der medfølger ligeledes en fodringstragt samt en nedstopper. Den er hertil en virkelig flot maskine i et stærkt og robust design, der er skabt til at holde. Der er fokus på sikkerheden med en sikkerheds-frakobling samt stabile gummifødder, der holder kroppen på plads, selv når den arbejder hårdt. Der er endvidere en smart integreret opbevaringsplads til tilbehøret, så den fylder mindst muligt i køkkenskabet.

Specifikationer ved Bosch MFW 68660 elektrisk kødhakker – nøgleoplysninger
🌀Producent: Bosch
🌀Type: Kødhakker, elektronisk
🌀Effekt: Op til 2200 watt
🌀Kapacitet: 4,3 kilo per minut
🌀Antal gitre: 3
🌀Størrelse på gitre: 3,0; 4,8 og 8,0 millimeter.
🌀Foodprocessor-funktion: Ja
🌀Med rivetromle: Ja
🌀Med finskærer-tromle: Ja
🌀Med pølse-værktøj: Ja
🌀Med kebbe-værktøj: Ja
🌀Med juice-tilbehør: Ja
🌀Med kødhakker-maskine disk: Ja
🌀Med fodringstragt: Ja
🌀Vægt: 4,3 kilo

Fordele ved Bosch MFW 68660 elektrisk kødhakker
🔴Topscorer i kødhakker test
🔴Stor kapacitet
🔴Høj alsidighed – kan anvendes til mange typer af opgaver
🔴
Flot og robust
🔴
Fokus på sikkerhed


Kenwood MG 700 – elektrisk kødhakker med stærk motor

Kåret til ”Bedste anbefaling” hos det tyske testmagasin Test-vergleiche.com
4,5 ud af 5 stjerner i gennemsnit i brugeranmeldelser hos Amazon
2000 watt og to hastigheder 

Kenwood MG 700

 

Kenwood MG 700 er blevet medtaget i en kødhakker test udført at det tyske testmagasin Test-vergleiche.com, hvor den kåres til ”Bedste anbefaling”. Herudover er her også tale om en brugerfavorit, der modtager 4,5 ud af 5 stjerner i gennemsnit af brugerne hos Amazon.

Test-vergleiche.com forklarer, at Kenwood MG 700 klarer sig utrolig flot i deres kødhakker test – faktisk så godt, at den kåres til ”Bedste anbefaling”. Dette begrundes med, at den er meget alsidig og funktionel. Den kan håndtere både kød, fisk, kebbe og pølser. Dertil kommer den med to hastigheder og med en god og solid metalskrue.

Det er desuden et plus, at den har en stor fyldningsskål, bemærkes det, og så larmer den ikke ret meget. Hertil modtager modellen ros for at have smarte sikkerhedsfunktioner og for at være meget solidt bygget. Den samlede oplevelse beskrives således: ”Very sturdy device in all-metal design and practically at two speeds”.

Flot skuestykke

Hvis man ikke ønsker sin kødhakker gammeldags, men i stedet moderne, flot og elektrisk med fokus på stil og design, så vil Kenwood MG 700 være et godt valg. Denne model er nemlig virkelig elegant at se på med et eksklusivt udtryk samt nydelige former og detaljer. Den har endda vundet den prestigefulde Red Dot Award for design.

Herudover er her tale om et virkeligt kraftfuldt apparat, der kan bearbejde flere typer af fødevarer. Hovedfokusset ligger dog på hakning af kød, og den kan klare op til 3 kilo per minut. Det kan lade sig gøre på grund af den kraftfulde motor, der har en ydelse med en effekt på 2000 watt. Derudover er den meget robust bygget således, at den kan holde i rigtig mange år.

To hastigheder

Kenwood MG 700 kommer dertil med to hastigheder. Det gør det lettere at finde den hastighed, der passer både til forbrugerens fortrukne tempo samt til typen af opgave. Der medfølger tre gitre, pølse-værktøj og kebbe-værktøj, hvilket sikrer en høj alsidighed, så man kan udføre flere forskellige opgaver.

Ud over funktionalitet og styrke er der fokus på sikkerhed. Det kommer til udtryk ved, at der er en indbygget beskyttelse imod overophedning. Dermed undgår man både ulykker, og at apparatet skulle gå i stykker. I sig selv vejer den 3 kilo, hvilket er en fin vægt. Det er nok til, at den kan stå stabilt, når der arbejdes hårdt, men den kan stadig relativt let løftes, når den skal op og ned fra køkkenskabet.

Specifikationer ved Kenwood MG 700 – nøgleoplysninger
🌀Producent: Kenwood
🌀Type: Kødhakker, elektronisk
🌀Effekt: Op til 2000 watt
🌀Kapacitet: 3 kilo per minut
🌀Antal gitre: 3
🌀Med pølse-værktøj: Ja, 2 styks
🌀Med kebbe-værktøj: Ja
🌀
Med fodringstragt: Ja
🌀Vægt: 3 kilo

Fordele ved Kenwood MG 700
🔴Testvinder i kødhakker test
🔴Vinder af prestigefuld design-pris
🔴
Stærk motor
🔴
3 gitre medfølger
🔴
Beskyttelse mod overophedning


Westmark Kødhakker No. 8 – gammeldags kødhakker

Topscorer hos det tyske testmagasin Test-vergleiche.com
Gammeldags kødhakker
Nem at betjene 

Westmark Kødhakker No. 8

 

 

Westmark Kødhakker No. 8 er blevet testet i det tyske testmagasin Test-vergleiche.com’s kødhakker test, hvor den udnævnes til topscorer. Denne er en gammeldags manuel kødhakker. Dermed skal man selv dreje på håndtaget for at få hakket sit kød.

Grunden til den flotte placering er, at Test-vergleiche.com mener, at den er meget velfungerende. Foretrækker du derfor din kødhakker gammeldags, så vil denne være et godt valg. Eksperterne forklarer, at den fortrinsvis er fordelagtig til kød og nødder, og den vil være en fin investering både for den hjemmekok, der godt kan lide at lave mad og bage. Eftersom den er en manuel og gammeldags kødhakker, så er den mest velegnet til mindre portioner.

Det kommenteres, at den kommer med et gedigent knivsystem og et 4,5 millimeter stort gitter – ønsker man flere, kan disse tilkøbes, hvilket er smart og højner alsidigheden, noteres det. Herudover roses den for at have et solidt træhåndtag og en god skrue-anordning til at sætte den fast på køkkenbordet. Dette kommer endda med indbygget beskyttelse, så det ikke ødelægger bordpladen. Test-vergleiche.com opsummerer oplevelsen således: ”Good for small quantities and painting bakery ingredients”. 

Gammeldags kødhakker

Hvis du foretrækker din kødhakker gammeldags, så bør du se nærmere på Westmark Kødhakker No. 8. Denne emmer af klasse, elegance og svundne tider og leder tankerne hen på mormors køkken. Man skal dog ikke lade sig narre, for selv om denne model er drevet af håndkraft og ikke er elektrisk, er her stadig tale om et produkt af den højeste kvalitet.

Materialerne og bygningskonstruktionen er meget solide og robuste, og den er fremstillet i tungt støbejern. Dermed er den kraftig og i stand til at klare håndhændet håndtering. Støbejernet giver også en høj pondus, som er nødvendigt, når man skal i gang med det krævende manuelle arbejde.

Med håndtag af træ

Eftersom Westmark Kødhakker No. 8 er en gammeldags kødhakker, så skal man selv stå for at hakke kødet. Dette gøres via et drejehåndtag, der er skabt af træ. Man putter kødet ned for oven i tragten og drejer på håndtaget. Derved hakkes kødet, og det kommer ud gennem det medfølgende gitter.

Hvis man ønsker mere variation, så kan man tilkøbe flere gitre, som vil give muligheden for enten at hakke kødet finere eller grovere. Hvis man gerne vil lave hjemmelavede vaniljekranse, kan der tillige tilkøbes en indsats til dette formål.

Specifikationer ved Westmark Kødhakker No. 8 – nøgleoplysninger
🌀Producent: Westmark
🌀
Type: Kødhakker, gammeldags (manuel)
🌀
Antal gitre: 1
🌀
Størrelse på gitter: 4,5 mm
🌀Vægt: 2 kilo

Fordele ved Westmark Kødhakker No. 8
🔴Topscorer i kødhakker test
🔴Gammeldags kødhakker
🔴
Ideel til både bagning og madlavning
🔴
Simpel og manuel
🔴
Ekstra tilbehør kan tilkøbes


Kenwood MG 510

4,5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Bestreviews.co.uk
Blandt de bedste hos det britiske testmagasin Review10Best.com
4,5 ud af 5 stjerner i gennemsnit i brugeranmeldelser hos Amazon

Kenwood MG 510

 

Kenwood MG 510 har været inkluderet i en kødhakker test hos to hold eksperter: Der er tale om de to britiske testmagasiner Bestreviews.co.uk og Review10Best.com, der begge er meget imponerede. Herudover er modellen også en favorit hos brugerne, som i gennemsnit hos Amazon giver den 4,5 ud af 5 stjerner.

Bestreviews.co.uk tildeler i deres kødhakker test Kenwood MG 510 4,5 ud af 5 stjerner og skriver, at Kenwood generelt leverer rigtig gode køkkenprodukter. De begrunder den høje score med, at den er velbygget og har et virkelig stilfuldt design. Den ser meget professionel ud, og det noteres endvidere, at den føles utrolig holdbar og robust.

Dertil forklares det, at den arbejder rigtig hurtigt og kommer med gode værktøjer, og så sætter kødet sig stort set ikke fast. Bestreviews.co.uk nævner kun et enkelt minus, og her bemærkes det, at den er lidt til den støjende side. Oplevelsen opsummeres således: ”For a high quality meat mincer from a very reputable brand, you can’t really go wrong with this one”.

Stilfuld og effektiv

Kenwood MG 510 vil være et ideelt valg, hvis man ikke vil have sin kødhakker gammeldags. Denne kører nemlig på strøm og har en fin ydelse. Denne ligger på maksimalt 1600 watt i effekt og giver en god kraft til hakningen af kød. Derudover er denne model virkelig flot at se på i et elegant og stilfuldt design, der vil pynte på køkkenbordet. Den er yderligere robust og stabil og kan assistere ved bearbejdelse af mange typer kød.

For at være slidstærk kommer den med en krop og skruer, der er fremstillet i holdbart metal. Den er effektiv i brug, og derfor er den tillige ideel, hvis man planlægger at anvende den ofte og til store mængder af kød. Den kan bearbejde 125 kilo kød i timen.

Med bred tragt

Eftersom Kenwood MG 510 er skabt til at kunne håndtere store mængder af kød, er den designet med en bred tragt med god plads til det ventende kød. På denne lille ”bakke” i tragten kan store mængder af det hele kød placeres, hvorved det bliver lettere for forbrugeren bare at skubbe det ned i tragten, når der er plads. Dermed skal man ikke stoppe op og hente kødet fra køkkenbordet. Der medfølger en lang og praktisk nedskubber, der sørger for at få fødevarerne helt ned gennem tragten.

Yderligere er denne maskine meget alsidig, idet der medfølger tre forskellige gitre og værktøj til både pølse-fremstilling og kebbe. Dette øger mulighederne og gør modellen mere altfavnende. Herudover vejer den 5,3 kilo, hvilket er forholdsvist højt. Det kan selvfølgelig gøre den lidt tung at flytte frem og tilbage. Til gengæld giver den høje vægt en rigtig god stabilitet, så den ikke bevæger sig, mens den arbejder.

Specifikationer ved Kenwood MG 510 – nøgleoplysninger
🌀Producent: Kenwood
🌀Type: Kødhakker, elektronisk
🌀
Effekt: Op til 1600 watt
🌀Kapacitet: 125 kilo per time
🌀
Antal gitre: 3
🌀
Med pølse-værktøj: Ja, 2 styks
🌀Med kebbe-værktøj: Ja
🌀
Vægt: 5,3 kilo

Fordele ved Kenwood MG 510
🔴Topscorer i kødhakker test
🔴
God styrke
🔴
Flot design
🔴
Kan bearbejde 125 kilo kød i timen
🔴
Bred tragt med stor bakke


Emerio Kødhakker

4,5 ud af 5 stjerner i gennemsnit i brugeranmeldelser hos Kitchenone.dk
Enkelt design i hvid og stål

Emerio Kødhakker

 

 

Emerio Kødhakker hører til blandt brugerfavoritterne hos Kitchenone.dk, og i gennemsnit modtager denne 4,5 ud af 5 stjerner. Det er rigtig meget og vidner om, at forbrugerne er meget imponerede over denne model.

Solid og til god pris

Emerio Kødhakker er en moderne og elektrisk type, der passer til den forbruger, der ønsker en velfungerende variant, der ikke koster alverden. Den klarer arbejdet, som den skal, og den sætter funktionalitet over kræs. Produktet ligger nemlig i den mere prisvenlige ende af skalaen, men den er stadig praktisk og fin. Designet er enkelt i en pæn hvid farve, og den er bygget i både plastik og stål.

Der medfølger de mest basale elementer for at kunne få et godt og varieret brug. Det drejer sig om tre gitre med forskellige størrelser, der hver især hakker kødet enten groft, medium eller fint. Herudover findes der også et pølseværktøj, som man anvender, hvis man ønsker at fremstille hjemmelavede pølser, samt en praktisk nedskubber. Denne sørger for, at alt kødet kommer helt ned i tragten således, at effektiviteten bliver høj med mindst muligt spild.

Nem rengøring

Som en ekstra bonus, der gør rengøringen lettere, så kommer produktet med flere dele, der er aftagelige. Dermed kan man få en helt grundig og mere hygiejnisk opvask, som er vigtig, når man har med råt kød at gøre. Selv om prisen hører til i den lavere ende, får man stadig en meget effektiv maskine – denne kommer nemlig med en effekt i watt på 1200.

Yderligere vejer den 3,8 kilo, hvilket er en del. Det kan gøre den svær at flytte fra skab til køkkenbord og tilbage igen, men til gengæld sikrer den høje vægt også en bedre stabilitet. Det betyder, at når maskinen arbejder, så står den bedre fast og flytter sig ikke. Det giver både et mere optimalt resultat samt en højere sikkerhed.

Specifikationer ved Emerio Kødhakker – nøgleoplysninger
🌀Producent: Emerio
🌀Type: Kødhakker, elektronisk
🌀Effekt: Op til 1200 watt
🌀
Kapacitet: 3 kilo per minut
🌀Antal gitre: 3
🌀Med pølse-værktøj: Ja
🌀
Vægt: 3,8 kilo

Fordele ved Emerio Kødhakker
🔴Favorit i kødhakker test hos brugerne
🔴Prisvenlig
🔴
Enkel og simpel
🔴
Høj effekt0


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilken kødhakker er bedst?

Der findes mange gode kødhakkere på markedet, som har opnået høj ros i en ekspert kødhakker test. Angående de elektriske varianter har modeller som Bosch MFW 68660 Kødhakker, Kenwood MG 700 og Kenwood MG 510 opnået flotte kommenterer. Ønsker du i stedet din kødhakker gammeldags, har for eksempel Westmark Kødhakker No. 8 imponeret eksperterne. Leder du efter en meget eksklusiv maskine, kan du overveje Gastroback Design Advanced Kødhakker. Er budgettet stramt, vil Emerio Kødhakker være ideel.

🤓 Hvad skal jeg vælge – en elektronisk eller gammeldags kødhakker?

Det afhænger af smag og behag, om man bør investere i en moderne elektronisk variant, eller om man foretrækker sin kødhakker gammeldags. Fordelene ved de elektroniske er, at det går hurtigere og mere effektivt, og man skal ikke stå for så meget af det hårde arbejde selv. Med en gammeldags kødhakker får man imidlertid mere føling med processen – om end det vil gå langsommere og kræve mere manuel arbejdskraft.

🤔 Hvad bedømmer eksperterne ud fra i en kødhakker test?

Eksperterne ser på forskellige elementer, når de bedømmer en kødhakker. Det drejer sig især om materialer, bygningskonstruktion, kraft, sikkerhed og evne til at hakke kød. Derudover ser de på tilbehøret og effektiviteten samt håndterbarhed, pris, rengøring og brugervenlighed. Vil du vide alt, hvad eksperterne har kommenteret i deres kødhakker test, så kan du i næste afsnit finde information og links.

 


Kødhakker Test 2021: Disse kilder har vi anvendt

Brugeranmeldelser 🇩🇰

Ved nogle af modellerne i denne kødhakker test har vi også inkluderet brugeranmeldelser i tilføjelse til ekspertkommentarerne. Her har vi set nærmere på, hvad brugerne enten hos forhandleren Amazon eller Kitchenone.dk mener om følgende produkter:

Bosch MFW 68660 Kødhakker – læs brugernes anmeldelser her.

Kenwood MG 700 K – læs brugernes anmeldelser her.

Kenwood MG 510 – læs brugernes anmeldelser her.

Emerio Kødhakker – læs brugernes anmeldelser her.

Bestadvisers.co.uk 🇬🇧

Bestadvisers.co.uk er et britisk test- og forbrugermagasin med fokus på tests af forbrugerprodukter. Magasinet foretager eksperttests af produkter inden for en bred vifte af genrer samt bringer guides, artikler og generel information. Bestadvisers.co.uk har her foretaget en kødhakker test, hvor modellen Bosch MFW 68660 Kødhakker indgår. Læs den i sin helhed hos Bestadvisers.co.uk.

Bestreviews.co.uk 🇬🇧

Bestreviews.co.uk er et britisk testmagasin og et affilliate-program fra Amazon, der har som fokus at teste og informere om de bedste forbrugerprodukter til det britiske folk. Her har Bestreviews.co.uk foretaget en kødhakker test, hvor blandt andet modellen Kenwood MG 510 indgår. Læs mere om testen hos Bestreviews.co.uk.

Review10Best.com 🇬🇧

Review10Best.com er et britisk test- og forbrugermagasin, der har fokus på at finde de bedste produkter inden for forskellige kategorier og genrer til fordel for forbrugerne. Her findes både udførlige guides samt en top 10-rangering. Her gælder det en kødhakker test, hvor modellen Kenwood MG 510 er inkluderet. Læs hele testen hos Review10Best.com.

Test-vergleiche.com 🇩🇪

Test-vergleiche.com er et tysk test- og forbrugermagasin, der har fokus på tests af forbrugerprodukter. Formålet er at give forbrugerne den bedste information før køb. Her har de tyske eksperter foretaget en kødhakker test, hvor modellerne Bosch MFW 68660 Kødhakker, Kenwood MG 700 og Westmark Kødhakker No. 8 er inkluderet. Du kan læse mere om testen og produkterne hos Test-vergleiche.com


Andre relevante tests og artikler

Produkterne i denne kødhakker test artikel handler om 5 elektroniske og 1 gammeldags kødhakker.

Hvis du elsker at stå i køkkenet og eksperimentere med ingredienser og opskrifter, kan det være, at du har brug for lidt mere inspiration til nye redskaber eller værktøjer:

Du kan for eksempel læse vores store foodprocessor test, hvor du finder maskiner, der letter det manuelle arbejde. Eller måske du har brændt dig varm på ideen om en røremaskine, der udfører mange af de samme opgaver. Bliv klogere på disse apparater i vores store røremaskine test, der guider og vejleder dig.

Det kan også være, at du er mere specifik og ønsker dig meget bestemte redskaber, for eksempel en råkostmaskine. I den forbindelse har vi lavet en råkostmaskine test artikel, hvor du kan finde de bedste varianter til dine behov.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Gastroback Design Advanced Kødhakker

Eksklusivt valg
Blade i rustfrit stål

Gastroback Design Advanced Kødhakker

Gastroback Design Advanced Kødhakker har ikke været med i professionelle tests, hvor eksperter har undersøgt og vurderet den. Vi har dog alligevel valgt at tage denne med, idet den kommer med masser af slagkraft og kvalitet.

Det eksklusive valg

Vil du ikke have din kødhakker gammeldags, men foretrækker en moderne, skarp og effektiv variant, så bør du se nærmere på Gastroback Design Advanced Kødhakker. Der er tale om et helt skuestykke, der er skabt af den højeste kvalitet – det gør den til et klart eksklusivt valg, hvilket selvfølgelig også afspejles i prisen.

Det er især knivene (bladene), der er blevet kræset for. Disse er nemlig fremstillet i rustfrit stål, som gør, at de har en virkelig høj robusthed og holdbarhed. Dermed vil man være sikker på at have sit apparat i mange år frem i tiden. Derudover er den kraftfuld med en effekt på op til 1500 watt, og det gør, at dens høje effektivitet klart kan mærkes, når man hakker sit kød.

Med display

Gastroback Design Advanced Kødhakker leverer høj kvalitet på flere områder: Blandt andet er den også født med et LCD-display, som højner overskueligheden. Der findes tillige tre gitre, som øger alsidigheden og gør, at man kan hakke kød på flere måder. De tre gitre kommer da i tre størrelser, som giver enten en fin, medium eller grov hakning. Størrelserne på gitrene ligger på henholdsvis 2; 4,5 og 8 millimeter.

Herudover leveres Gastroback Design Advanced med en bred tragt samt en tilhørende stor bakke. Her kan man placere kødet, inden det hakkes, og dermed skal man ikke hele tiden stoppe og hente kødet nede på køkkenbordet. I stedet kan man fortsætte hakningen uden stop, hvorved flowet ikke brydes. Læg mærke til at vægten på denne model er høj på hele 8 kilo. Det er en del mere end de fleste af konkurrenterne og gør den særdeles stabil.

Specifikationer ved Gastroback Design Advanced Kødhakker – nøgleoplysninger
🌀Producent: Gastroback
🌀
Type: Kødhakker, elektronisk
🌀
Effekt: Op til 1500 watt
🌀
Antal gitre: 3
🌀
Størrelse på gitre: 2; 4,5 og 8 millimeter
🌀
Vægt: 8 kilo

Fordele ved Gastroback Design Advanced Kødhakker
🔴Det eksklusive valg
🔴
Knive i rustfrit stål
🔴
Tre gitre i forskellige størrelser
🔴
Bred tragt med stor bakke
🔴
Høj vægt lig med høj stabilitet


 

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme