Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Kødhakker test-oversigt: 6 af de bedste kødhakkere ifølge test og kundeanmeldelser

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet

SENESTE ÆNDRING maj 30, 2024.

Kødhakker test-oversigt: 6 af de bedste kødhakkere ifølge test og kundeanmeldelser

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

At finde den perfekte kødhakker kan være en udfordring. Med et hav af modeller på markedet, er det svært at skelne mellem de gode og de mindre gode. Denne artikel vil give dig et overblik over seks af de bedste kødhakkere, som eksperterne anbefaler – både elektroniske og gammeldags typer.

Denne gennemgang vil hjælpe dig med at navigere i dette landskab, ved at præsentere både positive og negative aspekter ved hver model. Derudover vil du også finde links til andre relevante tests og artikler. Så uanset om du er på udkig efter en moderne eller traditionel kødhakker, vil denne artikel guide dig i den rigtige retning.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 4 bedste kødhakkere i test-guiden 2024:

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Dagens bedste priser og tilbud på Bosch MFW 68660:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Topscorer i kødhakker test
 • Stor kapacitet
 • Høj alsidighed – kan anvendes til mange typer af opgaver
 • Flot og robust
 • Fokus på sikkerhed

Bosch MFW 68660 elektrisk kødhakker er både en ekspertfavorit og en brugerfavorit. Den har nemlig været med i to forskellige tests hos henholdsvis det tyske testmagasin Test-vergleiche.com og det britiske testmagasin Bestadvisers.co.uk, hvor den opnår en placering som topscorer og et stempel som ”Bedste valg”. Derudover får den 4,5 ud af 5 stjerner i gennemsnit af forbrugerne hos Amazon.

I kødhakker test hos det tyske testmagasin Test-vergleiche.com udnævnes Bosch MFW 68660 elektrisk kødhakker til topscorer. Dette begrundes med, at den kommer med rigtig mange funktioner og tilbehør, og så er motoren meget stærk. Herudover roses den for at have integreret opbevaringsplads til både ledning og tilbehør. Test-vergleiche.com opsummerer oplevelsen således: ”Stable powerful device with many accessories”.

Bestadvisers.co.uk udnævner Bosch MFW 68660 elektrisk kødhakker til ”Bedste valg” i deres kødhakker test. De er meget imponerede over den og fremhæver især dens fodringstragt med bakke, der er meget stor. Det betyder, at man kan lægge meget kød her, når der skal hakkes, og dermed behøver man ikke stoppe op for at hente nyt kød andetsteds fra. Derudover roses den for at være meget kraftfuld og have evnen til at bearbejde mange typer af fødevarer – den kan endda fremstille juice. Eksperterne noterer sig kun en enkel ulempe – nemlig at den larmer en del.

Anmeldelse: Produktanalyse af Bosch MFW 68660

Høj kapacitet

Bosch MFW 68660 Kødhakker vil være et godt valg, hvis man ikke ønsker sin kødhakker gammeldags, men i stedet elektrisk. Derfor kører denne model på strøm. Den har dertil en meget høj ydelse med en effekt på op til 2200 watt, hvilket gør den både hurtig, kraftfuld og stærk. Det gør arbejdet lettere, og så kan man tilmed få arbejdet klaret hurtigere.

Det betyder i praksis, at produktet kan bearbejde op til 4,3 kilo fødevarer per minut. Selve apparatet er i størrelse 8 og kommer med tre hulskiver (gitre) for en højere alsidighed. Disse ligger på henholdsvis 3,0; 4,8 og 8,0 millimeter. Så kan man selv bestemme, hvordan man foretrækker sin hakning.

Med meget tilbehør

Med Bosch MFW 68660 Kødhakker får man ikke bare en kødhakker – man får nærmest en hel køkkenmaskine, der kan udføre rigtig mange opgaver ud over at hakke kød. Apparatet har ikke mindst en smart foodprocessor-funktion, og derudover medfølger der rigtig mange stykker tilbehør: Af disse kan for eksempel nævnes en rivetromle, en finskærer-tromle, et pølse-værktøj, et kebbe-værktøj og juice-tilbehør.

Der medfølger ligeledes en fodringstragt samt en nedstopper. Den er hertil en virkelig flot maskine i et stærkt og robust design, der er skabt til at holde. Der er fokus på sikkerheden med en sikkerheds-frakobling samt stabile gummifødder, der holder kroppen på plads, selv når den arbejder hårdt. Der er endvidere en smart integreret opbevaringsplads til tilbehøret, så den fylder mindst muligt i køkkenskabet.

Dagens bedste priser og tilbud på Kenwood MG 700:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Testvinder i kødhakker test
 • Vinder af prestigefuld design-pris
 • Stærk motor
 • 3 gitre medfølger
 • Beskyttelse mod overophedning

Kenwood MG 700 er blevet medtaget i en kødhakker test udført at det tyske testmagasin Test-vergleiche.com, hvor den kåres til ”Bedste anbefaling”. Herudover er her også tale om en brugerfavorit, der modtager 4,5 ud af 5 stjerner i gennemsnit af brugerne hos Amazon.

Test-vergleiche.com forklarer, at Kenwood MG 700 klarer sig utrolig flot i deres kødhakker test – faktisk så godt, at den kåres til ”Bedste anbefaling”. Dette begrundes med, at den er meget alsidig og funktionel. Den kan håndtere både kød, fisk, kebbe og pølser. Dertil kommer den med to hastigheder og med en god og solid metalskrue.

Det er desuden et plus, at den har en stor fyldningsskål, bemærkes det, og så larmer den ikke ret meget. Hertil modtager modellen ros for at have smarte sikkerhedsfunktioner og for at være meget solidt bygget. Den samlede oplevelse beskrives således: ”Very sturdy device in all-metal design and practically at two speeds”.

Anmeldelse: Produktanalyse af Kenwood MG 700

Flot skuestykke

Hvis man ikke ønsker sin kødhakker gammeldags, men i stedet moderne, flot og elektrisk med fokus på stil og design, så vil Kenwood MG 700 være et godt valg. Denne model er nemlig virkelig elegant at se på med et eksklusivt udtryk samt nydelige former og detaljer. Den har endda vundet den prestigefulde Red Dot Award for design.

Herudover er her tale om et virkeligt kraftfuldt apparat, der kan bearbejde flere typer af fødevarer. Hovedfokusset ligger dog på hakning af kød, og den kan klare op til 3 kilo per minut. Det kan lade sig gøre på grund af den kraftfulde motor, der har en ydelse med en effekt på 2000 watt. Derudover er den meget robust bygget således, at den kan holde i rigtig mange år.

To hastigheder

Kenwood MG 700 kommer dertil med to hastigheder. Det gør det lettere at finde den hastighed, der passer både til forbrugerens fortrukne tempo samt til typen af opgave. Der medfølger tre gitre, pølse-værktøj og kebbe-værktøj, hvilket sikrer en høj alsidighed, så man kan udføre flere forskellige opgaver.

Ud over funktionalitet og styrke er der fokus på sikkerhed. Det kommer til udtryk ved, at der er en indbygget beskyttelse imod overophedning. Dermed undgår man både ulykker, og at apparatet skulle gå i stykker. I sig selv vejer den 3 kilo, hvilket er en fin vægt. Det er nok til, at den kan stå stabilt, når der arbejdes hårdt, men den kan stadig relativt let løftes, når den skal op og ned fra køkkenskabet.

Dagens bedste priser og tilbud på Westmark Kødhakker No. 8:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Topscorer i kødhakker test
 • Gammeldags kødhakker
 • Ideel til både bagning og madlavning
 • Simpel og manuel
 • Ekstra tilbehør kan tilkøbes

Westmark Kødhakker No. 8 er blevet testet i det tyske testmagasin Test-vergleiche.com’s kødhakker test, hvor den udnævnes til topscorer. Denne er en gammeldags manuel kødhakker. Dermed skal man selv dreje på håndtaget for at få hakket sit kød.

Grunden til den flotte placering er, at Test-vergleiche.com mener, at den er meget velfungerende. Foretrækker du derfor din kødhakker gammeldags, så vil denne være et godt valg. Eksperterne forklarer, at den fortrinsvis er fordelagtig til kød og nødder, og den vil være en fin investering både for den hjemmekok, der godt kan lide at lave mad og bage. Eftersom den er en manuel og gammeldags kødhakker, så er den mest velegnet til mindre portioner.

Det kommenteres, at den kommer med et gedigent knivsystem og et 4,5 millimeter stort gitter – ønsker man flere, kan disse tilkøbes, hvilket er smart og højner alsidigheden, noteres det. Herudover roses den for at have et solidt træhåndtag og en god skrue-anordning til at sætte den fast på køkkenbordet. Dette kommer endda med indbygget beskyttelse, så det ikke ødelægger bordpladen. Test-vergleiche.com opsummerer oplevelsen således: ”Good for small quantities and painting bakery ingredients”.

Anmeldelse: Produktanalyse af Westmark Kødhakker No. 8

Gammeldags kødhakker

Hvis du foretrækker din kødhakker gammeldags, så bør du se nærmere på Westmark Kødhakker No. 8. Denne emmer af klasse, elegance og svundne tider og leder tankerne hen på mormors køkken. Man skal dog ikke lade sig narre, for selv om denne model er drevet af håndkraft og ikke er elektrisk, er her stadig tale om et produkt af den højeste kvalitet.

Materialerne og bygningskonstruktionen er meget solide og robuste, og den er fremstillet i tungt støbejern. Dermed er den kraftig og i stand til at klare håndhændet håndtering. Støbejernet giver også en høj pondus, som er nødvendigt, når man skal i gang med det krævende manuelle arbejde.

Med håndtag af træ

Eftersom Westmark Kødhakker No. 8 er en gammeldags kødhakker, så skal man selv stå for at hakke kødet. Dette gøres via et drejehåndtag, der er skabt af træ. Man putter kødet ned for oven i tragten og drejer på håndtaget. Derved hakkes kødet, og det kommer ud gennem det medfølgende gitter.

Hvis man ønsker mere variation, så kan man tilkøbe flere gitre, som vil give muligheden for enten at hakke kødet finere eller grovere. Hvis man gerne vil lave hjemmelavede vaniljekranse, kan der tillige tilkøbes en indsats til dette formål.

Dagens bedste priser og tilbud på Emerio Kødhakker:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Favorit i kødhakker test hos brugerne
 • Prisvenlig
 • Enkel og simpel
 • Høj effekt

Emerio Kødhakker hører til blandt brugerfavoritterne hos Kitchenone.dk, og i gennemsnit modtager denne 4,5 ud af 5 stjerner. Det er rigtig meget og vidner om, at forbrugerne er meget imponerede over denne model.

Anmeldelse: Produktanalyse af Emerio Kødhakker

Solid og til god pris

Emerio Kødhakker er en moderne og elektrisk type, der passer til den forbruger, der ønsker en velfungerende variant, der ikke koster alverden. Den klarer arbejdet, som den skal, og den sætter funktionalitet over kræs. Produktet ligger nemlig i den mere prisvenlige ende af skalaen, men den er stadig praktisk og fin. Designet er enkelt i en pæn hvid farve, og den er bygget i både plastik og stål.

Der medfølger de mest basale elementer for at kunne få et godt og varieret brug. Det drejer sig om tre gitre med forskellige størrelser, der hver især hakker kødet enten groft, medium eller fint. Herudover findes der også et pølseværktøj, som man anvender, hvis man ønsker at fremstille hjemmelavede pølser, samt en praktisk nedskubber. Denne sørger for, at alt kødet kommer helt ned i tragten således, at effektiviteten bliver høj med mindst muligt spild.

Nem rengøring

Som en ekstra bonus, der gør rengøringen lettere, så kommer produktet med flere dele, der er aftagelige. Dermed kan man få en helt grundig og mere hygiejnisk opvask, som er vigtig, når man har med råt kød at gøre. Selv om prisen hører til i den lavere ende, får man stadig en meget effektiv maskine – denne kommer nemlig med en effekt i watt på 1200.

Yderligere vejer den 3,8 kilo, hvilket er en del. Det kan gøre den svær at flytte fra skab til køkkenbord og tilbage igen, men til gengæld sikrer den høje vægt også en bedre stabilitet. Det betyder, at når maskinen arbejder, så står den bedre fast og flytter sig ikke. Det giver både et mere optimalt resultat samt en højere sikkerhed.

Test og anmeldelser af kødhakkere anvendt i artiklen

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Ekspert- og testkilder

Brugeranmeldelser

Ved nogle af modellerne i denne kødhakker test har vi også inkluderet brugeranmeldelser i tilføjelse til ekspertkommentarerne. Her har vi set nærmere på, hvad brugerne enten hos forhandleren Amazon eller Kitchenone.dk mener om følgende produkter:

Bosch MFW 68660 Kødhakker – læs brugernes anmeldelser her.

Kenwood MG 700 K – læs brugernes anmeldelser her.

Kenwood MG 510 – læs brugernes anmeldelser her.

Emerio Kødhakker – læs brugernes anmeldelser her.

Kundeanmeldelser

Bestadvisers.co.uk

Bestadvisers.co.uk er et britisk test- og forbrugermagasin med fokus på tests af forbrugerprodukter. Magasinet foretager eksperttests af produkter inden for en bred vifte af genrer samt bringer guides, artikler og generel information. Bestadvisers.co.uk har her foretaget en kødhakker test, hvor modellen Bosch MFW 68660 Kødhakker indgår. Læs den i sin helhed hos Bestadvisers.co.uk.

Review10Best.com

Review10Best.com er et britisk test- og forbrugermagasin, der har fokus på at finde de bedste produkter inden for forskellige kategorier og genrer til fordel for forbrugerne. Her findes både udførlige guides samt en top 10-rangering. Her gælder det en kødhakker test, hvor modellen Kenwood MG 510 er inkluderet. Læs hele testen hos Review10Best.com.

Test-vergleiche.com

Test-vergleiche.com er et tysk test- og forbrugermagasin, der har fokus på tests af forbrugerprodukter. Formålet er at give forbrugerne den bedste information før køb. Her har de tyske eksperter foretaget en kødhakker test, hvor modellerne Bosch MFW 68660 Kødhakker, Kenwood MG 700 og Westmark Kødhakker No. 8 er inkluderet. Du kan læse mere om testen og produkterne hos Test-vergleiche.com. 

Andre relevante tests og artikler

Produkterne i denne kødhakker test artikel handler om 5 elektroniske og 1 gammeldags kødhakker.

Hvis du elsker at stå i køkkenet og eksperimentere med ingredienser og opskrifter, kan det være, at du har brug for lidt mere inspiration til nye redskaber eller værktøjer:

Du kan for eksempel læse vores store foodprocessor test, hvor du finder maskiner, der letter det manuelle arbejde. Eller måske du har brændt dig varm på ideen om en røremaskine, der udfører mange af de samme opgaver. Bliv klogere på disse apparater i vores store røremaskine test, der guider og vejleder dig.

Det kan også være, at du er mere specifik og ønsker dig meget bestemte redskaber, for eksempel en råkostmaskine. I den forbindelse har vi lavet en råkostmaskine test artikel, hvor du kan finde de bedste varianter til dine behov.

FAQ

Hvilken kødhakker er bedst?
Der findes mange gode kødhakkere på markedet, som har opnået høj ros i en ekspert kødhakker test. Angående de elektriske varianter har modeller som Bosch MFW 68660 Kødhakker, Kenwood MG 700 og Kenwood MG 510 opnået flotte kommenterer. Ønsker du i stedet din kødhakker gammeldags, har for eksempel Westmark Kødhakker No. 8 imponeret eksperterne. Leder du efter en meget eksklusiv maskine, kan du overveje Gastroback Design Advanced Kødhakker. Er budgettet stramt, vil Emerio Kødhakker være ideel.
Hvad skal jeg vælge – en elektronisk eller gammeldags kødhakker?
Det afhænger af smag og behag, om man bør investere i en moderne elektronisk variant, eller om man foretrækker sin kødhakker gammeldags. Fordelene ved de elektroniske er, at det går hurtigere og mere effektivt, og man skal ikke stå for så meget af det hårde arbejde selv. Med en gammeldags kødhakker får man imidlertid mere føling med processen – om end det vil gå langsommere og kræve mere manuel arbejdskraft.
Hvad bedømmer eksperterne ud fra i en kødhakker test?
Eksperterne ser på forskellige elementer, når de bedømmer en kødhakker. Det drejer sig især om materialer, bygningskonstruktion, kraft, sikkerhed og evne til at hakke kød. Derudover ser de på tilbehøret og effektiviteten samt håndterbarhed, pris, rengøring og brugervenlighed. Vil du vide alt, hvad eksperterne har kommenteret i deres kødhakker test, så kan du i næste afsnit finde information og links.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme