Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Guide: De bedste strækvikler – find den bedste måde at bære dit barn på

Senest opdateret den Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugsguiden.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

0

Som forælder vil du gerne have din baby tæt på kroppen – både for at holde øje med den lille og give ham eller hende tryghed og omsorg. Det kan være lidt besværligt, når du er ude, men en strækvikle vil give dig en god måde at bære barnet på.

Vi har sonderet terrænet og fundet frem til fem modeller, som alle er lidt forskellige med hensyn til farve, materiale og konstruktion. Læs med, find din favorit og bliv klogere på, hvordan du sikrer en optimal bæring af dit barn med hensyn til sikkerhed, nærhed og tryghed.

Det skal du overveje, før du køber en strækvikle:

green-elm Komfort: Er viklen komfortabel for barn og forælder? Hvordan er materialer og konstruktion? Høj komfort betyder, at du vil kunne bære på barnet i længere tid.
green-elm Støtte: Fundamentet til barnet er vigtigt, for en baby kræver meget sikkerhed og støtte. Vær sikker på, at dit valg giver de optimale betingelser for barnet.
green-elm Materiale: Hvad er stoffet fremstillet af? Ofte vil det være en form for bomuld eller bomuldsblanding, som har den fordel, at det både yder støtte og er elastisk. Overvej om du ønsker et økologisk materiale, som er garanteret fri for skadelige kemikalier. Vær også opmærksom på, om materialerne giver et lunt eller køligere klima for barnet.
green-elm Kvalitet: Kvalitet er vigtigt, for du har brug for en stærk holdbarhed, der kan holde til lidt af hvert.
green-elm Størrelse: Der skal være stof nok til at kunne binde materialet ordentligt, og det skal passe til dig og/eller jer. Ofte vil en strækvikle passe til begge forældre, for der vil være meget stof at give af. Længden vil typisk ligge mellem 4 og 5,5 meter.
green-elm Brugervenlighed: Brugervenlighed er ikke strækviklens stærkeste kort, for hele bindingsprocessen kan være en smule vanskelig. Vær sikker på at du kan binde den og få den af selv, og at du let kan få barnet ud af den. Det er alfa og omega for barnets sikkerhed, at du kan foretage en korrekt binding.
green-elm Rengøring: Babyer er ikke særlig renlige. Vær derfor opmærksom på, at du stort set ikke kan undgå, at strækviklen bliver beskidt. En let og effektiv rengøring i maskine vil være et must. Kan produktet tåle vask ved høje grader, og er materialerne hurtigtørrende, vil du være hjulpet et godt skridt fremad.
green-elm Design: Det er en smagssag, om du går op i æstetik, men gør du, kan du vælge en variant, der passer til din personlige stil.
green-elm Pris: Prisen hænger gerne sammen med mærke, kvalitet, konstruktion og materiale, og du får ofte, hvad du betaler for.

Læg mærke til, at Forbrugsguiden ikke selv tester enhederne.


Moonboon Strækvikle – GOTS-certificeret med smart lomme og fokus på økologi

Redaktionens anbefaling

Moonboon Strækvikle er den bedste strækvikle til dig, der gerne vil have høj kvalitet og gode ekstra-features. Den er vores anbefaling til dig.

Flot design i to størrelser

Moonboon Strækvikle kommer i et virkelig flot design, der emmer af modernitet og eksklusivitet. Den er skabt til at være en nem strækvikle, som er let for dig at binde, så du hurtigt kan få babyen sat fast, hvilket giver dig en dejlig bevægelsesfrihed.

Økologisk bomuld

Moonboon Strækvikle er designet til at give dig en høj grad af bevægelsesfrihed, mens du stadig kan opnå den vigtige og tætte kontakt til barnet. Den er skabt til hjemmebrug såvel som til, når I er ude. Når du tager barnet med ud, kan du glæde dig over, at produktet kommer med en indbygget lomme til de vigtigste ting, for eksempel nøgler, dankort eller mobiltelefon. Så har du alt, hvad du skal bruge lige ved hånden.

Bomuldsblandingen har også den fordel, at den giver den helt rette balance mellem fasthed og elasticitet, og det gør det nemt og komfortabelt for dig at bære barnet. I den forbindelse kan du anvende modellen, til barnet opnår en vægt på ti kilo. Så holdbarheden er robust. Bemærk at den er skabt til transport af ét barn, og derfor er den ikke en strækvikle tvillinger.

Specifikationer

 •    Producent: Moonboon
 •     Type: Strækvikle / strækvikle fremadvendt
 •     Materiale: Økologisk bomuld
 •     Størrelse: Vælg mellem 4,3 og 4,8 meter
 •     Farver: Flere
 •     Kan bruges fra: 3 måneder
 •     Maksimumbelastning: 10 kilo

 


Love Radius Basic Strækvikle – med to bærepositioner og en enkel konstruktion

Bedst til prisen

Love Radius Basic Strækvikle kan være den bedste strækvikle til dig, der gerne vil have meget for pengene, og som måske er nybegynder. Den er vores ”Bedst til prisen” valg til dig.

Perfekt til nybegynderen

Love Radius Basic Strækvikle vil være det perfekte valg til dig, der måske aldrig har prøvet kræfter med det lange stykke stof før. Her er tale om en nem strækvikle til dig, der gerne vil holde det helt enkelt. Du kan se en strækvikle vejledning i pakken eller finde mere inspiration og flere instruktioner på fabrikantens (Love Radius) hjemmeside.
Simpelheden betyder, at der ikke er så mange komponenter og bindinger at holde øje med, og derfor kan du hurtigt komme afsted eller komme i gang med de aktiviteter, der kræver en større bevægelsesfrihed for dig. Du får en to-vejs stræk-konstruktion, som gør det muligt at tage barnet ud og sætte ham eller hende ind i viklen uden at binde den bærende knude op.
Produktet er skabt som en strækvikle fremadrettet, men faktisk har den hele to forskellige bærepositioner. Supersmart til en højere alsidighed, og det er ikke noget, du finder alle steder. Det drejer sig om en bæreposition på fronten og en på hoften.

God pris og dejlig åndbarhed

En anden stor fordel ved Love Radius Basic Strækvikle er prisen. Generelt er priserne på strækvikler ikke så høje eller forskellige, men er du på budget, vil du kunne glæde dig over, at den ligger til den lave side rent prismæssigt. Den høje alsidighed også taget i betragtning vil du få rigtig meget for dine investeringspenge.

Som en bonus er den en strækvikle nyfødt, og du kan derfor anvende den fra babyen er nyfødt, til vægten kommer op på ni kilo. Det er meget standard. Du bør dog ikke anvende varianten til for tidligt fødte børn uden lægens samtykke, og den er skabt til ét barn – ikke som en strækvikle tvillinger. Du rengør den nemt i vaskemaskinen, hvilket giver dig en let og hurtig måde at opretholde en ideel hygiejne på.
Alt i alt den bedste strækvikle til dig på budget, der gerne vil have en nem og prisvenlig løsning.

Specifikationer

 • Producent: Love Radius
 •     Type: Strækvikle / strækvikle nyfødt / strækvikle fremadvendt
 •     Materiale: Bomuld og elastan
 •     Størrelse: 4,6 meter
 •     Farver: Flere
 •     Kan bruges fra: Nyfødt
 •     Maksimumbelastning: 9 kilo

LILLEbaby Dragonfly Strækvikle – luksusvalget med ekstra god åndbarhed

Bedste premiumvalg

 

LILLEbaby Dragonfly Strækvikle kan være den bedste strækvikle til den forbruger, der ikke har noget imod at betale mere for høj kvalitet. Den er vores ”Bedste premiumvalg” til dig.
Modellen har ikke været inkluderet i en strækvikle bedst i test-undersøgelse udført af eksperter, men vi har taget den med i vores strækvikle guide, da den er luksuriøs og emmer af kvalitet.

Det eksklusive valg

LILLEbaby Dragonfly Strækvikle vil være det oplagte valg til dig, der gerne vil have cremen af cremen – også når det kommer til produkter til din baby. Designet er flot og har klart fået mere opmærksomhed i fremstillingen end flere af konkurrenterne, og her bliver det praktiske forenet med det æstetiske.
Det kan du i tillæg se i farverne, for du kan vælge mellem tre flotte nuancer: mos-grøn, støvet rosa og sort. De giver alle et luksuriøst præg på hverdagen, og er du til æstetik, kan du glæde dig over at kunne få en nem strækvikle, der lever op til dine skrappe design-krav. Og du behøver ikke være nervøs for, om din baby sviner det smukke design til, for du kan naturligvis gøre den hurtigt og effektivt ren og pæn igen i vaskemaskinen.
Prisen er derfor højere her end hos konkurrenterne, men har du budgettet, vil du få rigtig meget kvalitet for pengene. Du vil hurtigt kunne tage den i brug, for det drejer sig om en strækvikle nyfødt, du kan anvende med det samme. Maks-vægten ligger på ni kilo, hvilket er meget standard.

Høj åndbarhed og ventilation

LILLEbaby Dragonfly Strækvikle er en strækvikle fremadrettet, som betyder, at barnet skal sidde med fronten mod dit bryst og mave. Det giver jer en tæt kontakt, som er livsvigtigt for den lille de første par måneder. Via den indbyggede rygstøtte vil du som nævnt skåne ryggen, og det vil være lettere for dig at bære rundt på barnet i længere tid. Læg mærke til at det langt fra er alle steder, du vil få en indbygget rygstøtte, så tænker du også på din egen komfort, vil du blive beriget her.

Konstruktionen giver dig mulighed for hele tiden at holde et vågent øje med barnet, mens du har din fulde bevægelsesfrihed med to ledige arme og hænder – lige perfekt til småopgaver i hjemmet eller til shoppeturen ude. I får en nærhed og tryghed, som er essentielt for barnet, og du vil i tillæg let kunne amme barnet uden at fjerne viklen, hvis det bliver nødvendigt.


Materialet er bomuld, som er særdyrket for at leve op til de høje krav, LILLEbaby har. Bomulden her har den fordel, at den er fugtledende og ventilerende. Det betyder, at den effektivt kan fjerne fugt, som uundgåeligt opstår med den tætte kontakt mellem forælder og barn – især om sommeren. Stoffet sørger tillige for en højere åndbarhed, og det fører til en bedre komfort og generel oplevelse.

Specifikationer

 • Producent: LILLEbaby
 •     Type: Strækvikle / strækvikle nyfødt / strækvikle fremadvendt
 •     Materiale: Bomuld
 •     Størrelse: Justerbar
 •     Farver: Flere
 •     Kan bruges fra: 3 måneder
 •     Maksimumbelastning: 9 kilo

Moby Vikle Evolution Strækvikle – stor åndbarhed med bambus og bomuld

Ideel til det større barn

Moby Vikle Evolution Strækvikle vil være den bedste strækvikle til den forbruger, som leder efter et produkt, der giver en god åndbarhed og har en justerbar længde.

Modellen har ikke været inkluderet i en strækvikle bedst i test-undersøgelse, men vi har alligevel taget den med i vores strækvikle guide, da den er skabt efter moderne bæredygtige og hudvenlige principper.

Til små og større babyer

Moby Vikle Evolution Strækvikle er smart på mange måder, og ønsker du en variant, som barnet ikke lige vokser ud af, så er den klart en overvejelse værd. Her er tale om en strækvikle nyfødt, du kan anvende allerede fra fødslen af. Den anbefalede minimumsvægt ligger på tre kilo, og det vejer de fleste babyer også, når de bliver født.
Men i modsætning til flere af konkurrenterne så kan du blive ved med at bruge enheden i et godt stykke tid. Maksimumbelastningen ligger på 15 kilo, og det er en del mere end hos den gængse konkurrence på markedet. Perfekt, når du gerne vil beholde din voksende baby tæt på lidt endnu. Vær opmærksom på, at modellen er en strækvikle fremadvendt til ét barn og derfor ikke en strækvikle tvillinger.
Den er tillige flot og moderne og skabt efter de højeste standarder, så du kan glæde dig over skarp kvalitet og en robust holdbarhed. Den kommer i en flot mørk farve, der passer til alt. Prismæssigt ligger den nogenlunde i midten, så den vil være økonomisk passende for forbrugeren med det høje budget såvel som forbrugeren med det lave budget.

Bambus og bomuld

Moby Vikle Evolution Strækvikle er designet med henblik på både forælder og barns komfort. Derfor er den fremstillet i en blanding af bomuld og viskose fra bambus, der har mange fordele. Ud over at bomulden er blød, elastisk og strækbar for bedre tilpasningsmuligheder, så har bambussen den fordel, at den er ventilerende. Det giver jer en bedre åndbarhed, der passer til den varme sommer såvel som til den kolde vinter.
Produktet er som en bonus skabt med barnets fysiologi in mente, hvilket er din garanti for, at barnet får en korrekt position. I får den essentielle kropskontakt, som den lille især har brug for de første måneder, og I vil opleve en dejlig kombination af nærhed, tryghed og bevægelsesfrihed.

Alt i alt den bedste strækvikle til dig, der ønsker en justerbar variant med effektiv åndbarhed og en høj maksimum-vægt.

Specifikationer

 • Producent: Moby
 •     Type: Strækvikle / strækvikle nyfødt / strækvikle fremadvendt
 •     Materiale: Bomuld og viskose fra bambus
 •     Størrelse: Justerbar
 •     Farver: Mørk
 •     Kan bruges fra: Nyfødt
 •     Maksimumbelastning:15 kilo

Babylonia Organic Tricot Strækvikle – økologisk bomuld og høj bæreevne

Perfekt til flere bærepositioner

Babylonia Organic Tricot Strækvikle vil være den bedste strækvikle til dig, der gerne vil kunne anvende flere bærepositioner.

Modellen har ikke været inkluderet i en strækvikle test udført af eksperter, men vi har alligevel taget den med i vores strækvikle guide, da den er meget alsidig, er fremstillet af økologisk bomuld og har en høj bæreevne.

Masser af farver og god pris

Babylonia Organic Tricot Strækvikle har rigtig mange fordele, og prisen er en af dem. Prisen på strækvikler er generelt ikke hverken så høj eller varierende, men vægter du investeringsomkostningerne tungt, så vil du her opleve en pris, der er lidt lavere end hos flere af konkurrenterne.

Du skal dog ikke forvente en lav kvalitet af den grund, for den kommer med en stærk konstruktion, der er skabt til at holde. Det betyder blandt andet, at du kan bruge den til at bære dit barn rigtig længe – faktisk helt op til han eller hun vejer 15 kilo. Det er en del sammenlignet med konkurrenterne. Og levetiden vil være lang, da du vil kunne anvende den straks efter fødslen.

Størrelsen er endnu en fordel, for længden ligger på 5,4 meter. Det er en del mere end hos flere af konkurrenterne, men så vil du også være sikker på, at den er lang nok til begge forældre eller andre, der skal passe barnet.

Økologisk bomuld og tre bærepositioner

Babylonia Organic Tricot Strækvikle kommer med endnu flere bonusser, og en af dem er alsidigheden. Det betyder for dig, at der er tre mulige bærepositioner – på maven, ryggen eller hoften. Bliver du derfor træt i kroppen af den ene position, kan du skifte til en anden, eller måske foretrækker du bare den ene frem for den anden. Bruger du den som en strækvikle fremadvendt, får du som et plus en større bevægelsesfrihed, da begge dine arme er frie. Det får du ikke i samme grad ved hofte-bærepositionen, men det er selvfølgelig en smagssag, hvad du foretrækker.

Du vil opleve at få en optimal støtte til både dig og barnet, og stoffet har en fin balance mellem støtte og elasticitet. Stoffets tekstur ligger mod den varme ende, og det betyder, at det ikke er lige så ventilerende som for eksempel bambus. Det har dog den fordel, at det giver en lunere følelse for barnet, og det er især ideelt om vinteren.

Specifikationer

 • Producent: Babylonia
 •     Type: Strækvikle / strækvikle nyfødt / strækvikle fremadvendt
 •     Materiale: Økologisk bomuld
 •     Størrelse: 5,4 meter
 •     Farver: Flere
 •     Kan bruges fra: Nyfødt
 •     Maksimumbelastning:15 kilo

Hvad er en strækvikle?

Strækviklen bliver også kaldt en babyslynge, fordi stoffet ligner, at det bare er slynget rundt omkring dig. Det er en meget komfortabel måde at bære rundt på barnet på, og når du selv binder stoffet fast omkring din talje og skuldre, kan du distribuere barnets vægt efter behov. Det giver dig en høj grad af komfort – selv over længere perioder med en tung tumling. Som en bonus vil du i flere tilfælde kunne folde stoffet, så det tillige kan blive anvendt som et tæppe eller en skifte-måtte. Du vil også kunne bruge stoffet til en diskret tildækning, hvis du foretrækker det, mens du ammer.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber en strækvikle?

Når du har besluttet dig for at købe en babyslynge, er der nogle forhold, du skal lægge særligt vægt på. Her har vi samlet de mest væsentlige:

green-elm Komfort: En høj komfort betyder, at du vil kunne bære på barnet i længere tid. Og husk at tænke på komfort for dig såvel som for barnet. Det skal være en rar oplevelse for jer begge. Med en strækvikle udelukkende bestående af stof, vil materialet være det toneangivende. Nogle kommer som en bonus med støtteindsatser, for eksempel i ryggen.
green-elm Støtte: Fundamentet til barnet er vigtigt, for en baby kræver meget sikkerhed og støtte. Vær sikker på, at dit valg giver de optimale betingelser for barnet.
green-elm Materiale: Hvad er stoffet fremstillet af? Ofte vil det være en form for bomuld eller bomuldsblanding, som har den fordel, at det både yder støtte og er elastisk. Overvej om du ønsker et økologisk materiale, som er garanteret fri for skadelige kemikalier. Vær også opmærksom på, om materialerne giver et lunt eller køligere klima for barnet.
green-elm Størrelse: Der skal være stof nok til at kunne binde materialet ordentligt, og det skal passe til dig og/eller jer. Ofte vil en strækvikle passe til begge forældre, for der vil være meget stof at give af. Længden vil typisk ligge mellem 4 og 5,5 meter.
green-elm Brugervenlighed: Brugervenlighed er ikke strækviklens stærkeste kort, for hele bindingsprocessen kan være en smule vanskelig. Er du ikke så ferm til det, så gå efter høj enkelhed og lette materialer. Vær sikker på at du kan binde den og få den af selv, og at du let kan få barnet ud af den. Det er alfa og omega for barnets sikkerhed, at du kan foretage en korrekt binding. Du vil ofte kunne finde en medfølgende strækvikle vejledning i pakken, og ellers producerer mange fabrikanter strækvikle instruktioner i video-format for en guidende visuel hånd.
green-elm Rengøring: Babyer er ikke særlig renlige. Vær derfor opmærksom på, at du stort set ikke kan undgå, at strækviklen bliver beskidt. En let og effektiv rengøring i maskine vil være et must. Kan produktet tåle vask ved høje grader, og er materialerne hurtigtørrende, vil du være hjulpet et godt skridt fremad.
green-elm Kvalitet: Kvalitet er vigtigt, for du har brug for en stærk holdbarhed, der kan holde til lidt af hvert.
green-elm Mærke: Ligesom med alle andre produkt-typer, er der både kendte og mindre kendte mærker. Det er igen en smagssag, om du foretrækker det ene eller det andet.
green-elm Design: Det er en smagssag, om du går op i æstetik, men gør du, kan du vælge en variant, der passer til din personlige stil.Mange kommer i flere farver, så der er noget at vælge imellem.
green-elm Pris: Prisen hænger gerne sammen med mærke, kvalitet, konstruktion og materiale, og du får ofte, hvad du betaler for.

Hvordan bruger jeg en strækvikle?

Du bruger en nem strækvikle ved at følge en bindings-guide eller ved at konsultere den strækvikle instruktion, der følger med din købte enhed.

Læg mærke til at barnet altid skal sidde med fronten mod dig af sikkerhedsmæssige årsager, når der er tale om en strækvikle fremadvendt. Når du har bundet materialet, kan du let tage barnet med dig. Det kan både være i hjemmet, når du skal ordne praktiske sager, men det kan også være, når du skal ud. Fordelen er, at du altid har barnet helt tæt på, og så har du begge hænder frie. Det øger din bevægelsesfrihed og sørger for, at du kan slå to fluer med ét smæk, når du kan passe på barnet på samme tid, som du foretager dig noget – det kan være arbejde, let rengøring, fodring af barnet, en shoppetur, madlavning eller en gåtur.

Fordele og ulemper ved en frontbaseret transport af barnet

Med en strækvikle fremadvendt sidder barnet foran på din krop med ansigtet mod din overkrop. Der er fordele såvel som ulemper ved denne type, og her får du de væsentligste:

Fordele

green-elm Brug fra fødslen af: Du kan bruge din strækvikle fra fødslen af, så du skal ikke vente, til han eller hun bliver gammel nok. Der er heller ikke behov for en baby-indsats. Nogle front-baserede babybære-produkter kræver dog en bestemt alder eller indsats for brug.
green-elm Nemt at holde øje: Det vil være let at holde øje med barnet, når det sidder lige foran næsen på dig.
green-elm Kontakt og nærhed: Du får en bedre kontakt og nærhed med barnet, når det sidder i kyssehøjde.
green-elm Let amning: Det vil være let for dig at amme barnet uden at sætte det ned først.
green-elm Nem placering: Det kræver ikke to forældre at sætte barnet i stilling, som det kan gøre på den rygbaserede transport. Du kan let selv sætte babyen på plads.

Ulemper

green-elm Kun lav vægt: Det kan være tungt for dig at bære barnet foran i forhold til på ryggen. En strækvikle er også kun designet til at bære børn, til de er omkring et år, eller til de vejer ni kilo.
green-elm Barnet vil ud: Nogle børn bryder sig ikke om at sidde på fronten, når de bliver lidt ældre.
green-elm Begrænset bevægelsesfrihed: Selvom du har begge hænder frie, vil din bevægelsesfrihed alligevel være begrænset. Den vil være større, hvis barnet sad på din ryg.

Hvor længe må barnet sidde i strækviklen?

Der er ikke en generel regel om, hvor længe dit barn må være placeret i strækviklen, men start gerne ud lidt forsigtigt. Du kan starte med for eksempel ti minutter for at se, hvordan barnet reagerer på det – og hvordan du synes, det fungerer. Husk at løsningen med en babyslynge skal være en fordel for jer begge. Det går ikke, at barnet lader til at være glad for løsningen, men at du oplever, at det er ubehageligt for dig.

 


Andre relevante tests og artikler

Vi har i vores bedste strækvikle guide set nærmere på fem forskellige modeller.

Er du interesseret i en strækvikle, vil det ofte være, fordi du er forælder. Derfor kan det være, at du også har brug for andre baby- og børneprodukter.

Vi har i den forbindelse skrevet flere lignende artikler og guides, og det gælder blandt andet vores babynest guide. I guiden bliver du præsenteret for forskellige modeller, plus du kan få masser af inspiration og viden omkring din babys optimale soveforhold.

Er barnet lidt større, vil en halvhøj seng være et rigtig godt valg, for her kan du kombinere selve sengen med andre sjove eller praktiske elementer. Læs med fordel vores halvhøj seng guide, hvor vi har fundet en række forskellige varianter frem til dig. Alle enhederne er lidt forskellige, så du får noget at vælge imellem.

Uanset om der er tale om børn eller voksne, så er sengen et meget centralt element i hjemmet. Er du på udkig efter en ny seng, kan du starte din søgning i vores bedste seng artikel. Vores research-team har her fundet frem til de mest velfungerende produkter på markedet, som alle varierer lidt i form, type og stil.

 


FAQ

Hvilken strækvikle er den bedste?
Der er mange gode varianter på markedet, og i vores strækvikle bedst i test-guide har vi gennemgået fem af de bedste: De er alle favoritter, men Moonboon Strækvikle er redaktionens anbefaling. LILLEbaby Dragonfly Strækvikle vinder vores ”Bedste premiumvalg”, mens Love Radius Basic Strækvikle er vores ”Bedst til prisen” valg.
Hvad skal jeg overveje, inden jeg køber en strækvikle?
Før du køber din bedste strækvikle, bør du undersøge nogle specifikke kriterier. Du bør især vælge ud fra, hvad der giver barnet den mest optimale sikkerhed og støtte. Komfort er et andet vigtigt element, og det drejer sig både om din og barnets pasform. Holdbarhed, materiale, konstruktion, størrelse, brugervenlighed, rengøring, design og pris spiller også ind.
Hvor lang tid må en baby sidde i en strækvikle?
Der er ikke en generel regel om, hvor længe barnet må sidde i en strækvikle, men regn med maksimalt to timer. Start ud med kort tid, så I begge kan vænne jer til slyngen, og øg gradvist minutterne, så du kan få glæde af den i længere tid.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme