Bosch Håndstøvsuger Test 2020 – Her er de bedste modeller ifølge eksperterne

0

I denne Bosch håndstøvsuger test gennemgår vi de håndstøvsugere, der har klaret sig bedst i forskellige eksperttests samt har fået gode anmeldelser af forbrugere.

Efter gennemgangen af de forskellige håndstøvsugere fra Bosch, finder du en guide med information om, hvad du skal overveje ved køb af en ny håndstøvsuger. Herefter finder du gode råd til støvsugningen samt, hvordan du får et godt indeklima.

Hvis du ønsker at læse mere om de forskellige tests, findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til.

Denne Bosch håndstøvsuger test indeholder:
🔸 Gennemgang af de bedste håndstøvsugere fra Bosch
🔸 Købsguide: Det skal du tænke over ved køb af en ny håndstøvsuger
🔸 Gode råd til støvsugningen
🔸 Sådan får du et godt indeklima
🔸 Gennemgang af testkilder

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men derimod indsamler resultaterne af uvildige tests. På den måde kan forbrugeren nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Bosch Håndstøvsuger Test 2020 – Her er de 9 bedste modeller

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de Bosch håndstøvsugere, der har fået de bedste anmeldelser af forskellige eksperter. Forbrugsguiden har analyseret en række forskellige anerkendte tests samt brugeranmeldelser, og viser dig her de bedst anmeldte modeller.

Du finder også prissammenligning af de forskellige Bosch håndstøvsugere, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over, hvilke forhandler der har den bedste pris.


Bosch Athlet BCH6ZOOO

God anmeldelse hos det danske forbrugerråd Tænk
Topscorer hos den tyske testside ETM-testmagazin.de
Topscorer hos den norske teknikside Tek.no

Bosch Athlet Zoo’o BCH6ZOOO

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.690,00 Kr. 0,00 Kr. 1.690,00 Kr. Læs mere
1.690,00 Kr. 0,00 Kr. 1.690,00 Kr. Læs mere
1.695,00 Kr. 0,00 Kr. 1.695,00 Kr. Læs mere
1.695,00 Kr. 0,00 Kr. 1.695,00 Kr. Læs mere

Den ledningsfrie håndstøvsuger Bosch Athlet BCH6ZOOO er blevet testet og anmeldt af de tre ekspertkilder Forbrugerrådet Tænk, Tek.no og ETM-testmagazin.de.

Her har håndstøvsugeren fået gode anmeldelser, da den blandt andet er blevet kåret som topscorer af både Tek.no og ETM-testmagazin.de. Eksperterne er nemlig især begejstrede for modellens evne til at fjerne dyrehår.

Selvom eksperterne generelt er vilde med Bosch Athlet BCH6ZOOO, nævner de også, at støvsugeren er forholdsvis dyr, hvilket man skal være opmærksom på.

Velegnet til dyrehår, ifølge eksperterne

Bosch Athlet BCH6ZOOO er en håndstøvsuger, som ekspertkilderne mener, især er velegnet til dyrehår. Dette mener de på baggrund af dens mundstykke ProAnimal, der er forsynet med kraftige og roterende børster, der sørger for at opsamle dyrehår i hjemmet.

I anmeldelserne forklarer eksperterne ydermere, at støvsugeren er fleksibel, da man både kan bruge den på trapper, hårde gulve samt gulvtæpper. Den kommer desuden med en stor støvbeholder, så man ikke behøver at tømme den hele tiden.

Til gengæld nævner eksperterne også, at det medfølgende skulderbælte til ProAnimal tilbehørssættet kan være ”en smule forstyrrende”.

Støvsuger med lang arbejdstid

Med Bosch Athlet BCH6ZOOO får man en støvsuger, der kommer med et genopladeligt batteri. Batteriet er Lithium-ion-teknologi, hvorfor det er holdbart samt forsynet med en lang arbejdstid på cirka 60 minutter.

Selve opladningstiden er på 3 timer for et batteri, der er opladt til 80 %, hvor det tager 6 timer at oplade batteriet til 100 %.

Der er ydermere mulighed for at tage et kig på støvsugerens indikator, hvor man kan se, om det er tid til at oplade støvsugeren, samt hvor lang tid der er tilbage af opladningen.

Bosch Athlet BCH6ZOOO kommer desuden med en sugestyrke i tre forskellige trin, som man selv kan indstille.

På den måde kan man vælge den indstilling, der passer bedst til støvsugningen samt mængden af støv og skidt.

Fleksibel støvsuger med stor beholder

Bosch Athlet BCH6ZOOO er en fleksibel håndstøvsuger, der vejer omkring 3 kilo. Det gør det ikke blot nemmere at støvsuge, men det er også lettere at opbevare modellen, da den herved ikke fylder meget.

Støvsugeren er udstyret med en sensorbaseret teknologi med både SensorControl og SensorBagless. En kombination af disse teknologier sikrer, at man kan anvende støvsugeren på de fleste overflader, samt at ydeevnen altid er på sit maksimale.

Endvidere er støvsugeren forsynet med et system ved navn EasyClean. Dette system sikrer, at det er nemt at rense cylinderen samt det hygiejniske filter, så man altid får en ren og frisk udblæsningsluft.

Udover den nemme rensning, er der også mulighed for at tømme støvsugeren nemt og hurtigt. Beholderen kan let tages af og på og kommer med en kapacitet på 0,9 liter.

Specifikationer ved Bosch Athlet BCH6ZOOO – mål:
🌀 Højde: 116 centimeter
🌀 Bredde: 28,5 centimeter
🌀 Dybde: 18,5 centimeter
🌀 Vægt: 3 kilo

Specifikationer ved Bosch Athlet BCH6ZOOO – nøgleoplysninger:
🔴 Type: Ledningsfri håndstøvsuger
🔴 Producent: Bosch
🔴 Arbejdstid: 60 minutter
🔴 Opladningstid: 6 timer
🔴 Beholderkapacitet: 0,9 liter

Fordele ved Bosch Athlet BCH6ZOOO:
🔵 Stor beholder på 0,9 liter
🔵 Velegnet til dyrehår med ProAnimal
🔵 Hurtig opladning
🔵 Arbejdstid på omkring 60 minutter
🔵 Sugestyrke i tre trin

Her kan du se en sjov kort reklame for Bosch Athlet BCH6ZOOO. Videoen er produceret af Bosch:

https://www.youtube.com/watch?v=CCqcBymBWv4

Bosch Athlet BBH52550

Testvinder hos Norges tekniske ugeblad TU.no
4.6 ud af 5 stjerner baseret på 60 brugeranmeldelser hos WhiteAway.com
4.6 ud af 5 stjerner baseret på 43 brugeranmeldelser hos Skousen.dk

Bosch Athlet BBH52550

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.439,00 Kr. 0,00 Kr. 1.439,00 Kr. Læs mere
1.439,00 Kr. 0,00 Kr. 1.439,00 Kr. Læs mere
1.439,00 Kr. 0,00 Kr. 1.439,00 Kr. Læs mere
1.599,00 Kr. 0,00 Kr. 1.599,00 Kr. Læs mere

Bosch Athlet BBH52550 er blevet testet og anmeldt af både ekspertkilder og forbrugere. Her er støvsugeren blevet anmeldt af både det norske ugeblad TU.no samt af forbrugere hos de to forhandlere WhiteAway.com og Skousen.dk.

Både eksperter og forbrugere er begejstrede for Bosch Athlet BBH52550, der er blevet kåret som henholdsvis testvinder samt fået 4,6 ud af 5 stjerner. Hverken TU.no eller forbrugerne finder mange ulemper ved støvsugeren. De nævner dog, at prisen er høj, samt at støvsugeren ikke kommer med et HEPA-filter.

Håndstøvsuger med LongLife-motor

Med Bosch Athlet BBH52550 får man en ledningsfri støvsuger, der er forsynet med en motor ved navn LongLife. Motoren sikrer en længere holdbarhed og bedre ydeevne.

Støvsugeren er ligeledes effektiv, da modellen, udover LongLife-motoren, er forsynet med teknologierne SensorControl og SensorBagless.

Bosch Athlet BBH52550 kører på batteri og har en arbejdstid på cirka 50 minutter, mens opladningstiden er på omkring 6 timer for et fuldt batteri. Støvsugeren er desuden posefri, hvorfor den er udstyret med en støvbeholder. Beholderen har en kapacitet på 0,9 liter.

Fleksibel model til alle gulve med tre hastigheder

Bosch Athlet BBH52550 er en fleksibel støvsuger, der er forsynet med SoftTouch-håndtag. Dette håndtag sørger for, at brugeren har et bedre greb. Den vejer desuden heller ikke meget og kommer med en fritstående funktion, så man ikke behøver at holde på støvsugeren hele tiden under brug, hvis man skal flytte noget på gulvet.

Derudover er Bosch Athlet BBH52550 udstyret med en AllFloor HighPower-børste. Det elektroniske mundstykke arbejder med høje omdrejninger i minutter, hvorfor mundstykket er velegnet til alle typer gulve som for eksempel gulvtæpper, klinker, trægulve m.m.

Der er ydermere mulighed for at vælge mellem tre forskellige hastigheder. Disse hastigheder kan vælges ud fra behov i forhold til, om man har brug for en let rengøring en normal rengøring eller en mere krævende rengøring.

Effektiv håndstøvsuger, ifølge eksperter og forbrugere

Ifølge ekspertkilden og forbrugerne er Bosch Athlet BBH52550 en ”effektiv håndstøvsuger”, der ”fjerner det meste skidt i hjemmet”.

Eksempelvis skriver eksperterne fra TU.no, at de er meget begejstrede for modellen, selvom den kan købes til en høj pris. Til gengæld forklarer de, at ”man får meget kvalitet for pengene”.

Derudover nævner eksperterne fra TU.no, at Bosch Athlet BBH52550 ”stort set er lige så effektiv som en støvsuger på strøm”. Dette er flere brugere enige i og hæfter sig ydermere ved modellens ”nemme håndtering” og ”kraftige sugeevne”. Selve filtreringen får også ros fra brugerne, da de er glade for denne. Dog er der flere, der nævner, at det er ærgerligt, at modellen ikke kommer med et HEPA-filter.

Specifikationer ved Bosch Athlet BBH52550 – mål:
🌀 Højde: 116 centimeter
🌀 Bredde: 28,5 centimeter
🌀 Dybde: 18,5 centimeter
🌀 Vægt: 3,63 kilo

Specifikationer ved Bosch Athlet BBH52550 – nøgleoplysninger:
🔴 Type: Ledningsfri håndstøvsuger
🔴 Producent: Bosch
🔴 Arbejdstid: 50 minutter
🔴 Opladningstid: 6 timer
🔴 Beholderkapacitet: 0,9 liter

Fordele ved Bosch Athlet BBH52550:
🔵 Med LongLife-motor
🔵 Velegnet til alle typer gulve
🔵 Beholderkapacitet på 0,9 liter
🔵 Med tre hastigheder
🔵 Med SoftTouch-håndtag

Her kan du se en gennerel præsentationsvideo af Bosch Athlet serien. Videoen er produceret af Bosch:

https://www.youtube.com/watch?v=49u04_1adeg

Bosch BBS1114

4 ud af 5 stjerner hos danske Inputmag.dk
God anmeldelse hos tyske Testberichte.de

Bosch BBS1114

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.333,00 Kr. 0,00 Kr. 2.333,00 Kr. Læs mere
2.621,00 Kr. 0,00 Kr. 2.621,00 Kr. Læs mere

Bosch BBS1114 er blevet testet og anmeldt af de to ekspertkilder Inputmag.dk og Testberichte.de. Begge ekspertkilder er begejstrede for støvsugeren, som de henholdsvis har givet 4 ud af 5 stjerner samt en god anmeldelse.

Dette har de blandt andet gjort på grund af, at støvsugeren er nem at håndtere samt kommer med et holdbart batteri. Selvom eksperterne generelt er vilde med Bosch BBS1114, nævner de, at det kan være svært at tømme beholderen.

Eksperterne: Genial støvsuger

Ifølge Testberichte.de og Inputmag.dk er Bosch BBS1114 en ”fremragende støvsuger”, der kommer med en ”genial batteriløsning”.

Eksperterne er vilde med denne model, som de mener er både fleksibel og nem at håndtere. Dog forklarer eksperterne fra Inputmag.dk også, at støvsugeren kan have ”det svært med hjørner og radiatorer”, hvilket man skal være opmærksom på.

Testberichte.de har også testet Bosch BBS1114. Her nævner de, at støvsugeren er velegnet til de fleste typer gulve, samt at den også er ”god til allergikere”.

Eksperterne hæfter sig ydermere ved, at Bosch BBS1114 er optimal til dyrehår, hvilket de er glade for, da flere støvsugere kan have problemer med dette.

2-i-1-støvsuger med indbygget støvbeholder og lang arbejdstid

Med Bosch BBS1114 får man en håndstøvsuger, der kan betegnes som værende en 2-i-1-støvsuger. Den består nemlig af en almindelig håndstøvsuger samt et praktisk stativ, så disse funktioner tilsammen gør, at modellen kan anvendes som en almindelig støvsuger.

Der er heller ingen grund til at købe støvsugerposer til Bosch BBS1114, da det er en posefri håndstøvsuger.

Til gengæld kommer modellen med en indbygget støvbeholder, som man kan tage af og på, når den skal tømmes. Beholderen har en kapacitet på 0,4 liter.

Bosch BBS1114 har desuden en arbejdstid på 60 minutter ved fuld opladning. En fuld opladning tager cirka 5 timer.

Støvsuger med AllFloor HighPower-børste og DigitalSpin-motor

Bosch BBS1114 er forsynet med en AllFloor HighPower-børste, der sørger for, at man kan anvende støvsugeren på alle typer gulve. Derudover kommer støvsugeren med en DigitalSpin-motor, der har en høj ydeevne og lang holdbarhed.

Det er desuden nemt at rengøre filtret med RotationClean. Her behøver filtret aldrig at blive vasket eller udskiftet, så længe man husker at rengøre det jævnligt. Med EasyClean-systemet er det også nemt at rense cylinderen. 

Specifikationer ved Bosch BBS1114 – mål:
🌀 Højde: 127,7 centimeter
🌀 Bredde: 21,1 centimeter
🌀 Dybde: 25,2 centimeter
🌀 Vægt: 2,9 kilo

Specifikationer ved Bosch BBS1114 – nøgleoplysninger:
🔴 Type: Ledningsfri håndstøvsuger
🔴 Producent: Bosch
🔴 Arbejdstid: 60 minutter
🔴 Opladningstid: 5 timer
🔴 Beholderkapacitet: 0,4 liter

Fordele ved Bosch BBS1114:
🔵 Med DigitalSpin-motor
🔵 Med AllFloor HighPower-børste
🔵 Velegnet til alle typer gulve
🔵 2-i-1-støvsuger
🔵 Med RotationClean og EasyClean-system

Her kan du se en præsentationsvide af Bosch Unlimited serien, hvilket Bosch BBS1114 er en del af. Videoen er produceret af Bosch:

https://www.youtube.com/watch?v=MPddExs7M7c

Bosch Athlet BCH7ATH32K

God anmeldelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Bosch Athlet BCH7ATH32K

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har testet og anmeldt Bosch Athlet BCH7ATH32K, som de har givet en god anmeldelse. Eksperterne er nemlig begejstrede for støvsugeren, da de mener, at den er effektiv på trappetrin samt til fjernelsen af dyrehår.

Råd & Rön nævner ikke mange minusser ved modellen. De nævner dog, at den kan være en smule støjende sommetider, samt at det tager 6 timer at oplade modellen til et fuldt batteri.

Støvsuger til alle gulvtyper

Med Bosch Athlet BCH7ATH32Kfår man en støvsuger med en HiSpin-motor. Denne motor er kendt for at være både slidstærk, holdbar samt med en kraftig ydeevne.

Udover at komme med en effektiv motor er Bosch Athlet BCH7ATH32K også forsynet med et elektrisk mundstykke. Mundstykket kan anvendes på alle former for gulve, hvorfor man kan gøre brug af modellen på de fleste overflader i hjemmet såsom tæpper og hårde gulve.

Der er desuden mulighed for at gøre brug af tre forskellige hastigheder ved støvsugningen. De tre hastigheder kan bruges afhængig af behov og mængden af skidt. Støvsugeren er ligeledes forsynet med sensorteknologien SensorControl, der sørger for løbende at overvåge rengøringen, så modellen altid yder sit maksimale.

Model med stor beholder og Li-Ion-batteri

Bosch Athlet BCH7ATH32K er en poseløs støvsuger, der i stedet er udstyret med en støvbeholder. Beholderen opsamler alt støv og skidt og har en kapacitet på 0,9 liter.

Støvsugeren er yderligere udstyret med et Li-Ion-batteri. Dette batteri er effektivt og holdbart samt sørger for, at støvsugeren har en forholdsvis lang arbejdstid.

Ved et fuldt opladet batteri er arbejdstiden på omkring 75 minutter, inden støvsugeren igen skal oplades. Når det er tid til at oplade modellen, vil dette blive vist på indikatoren.

Opladningen tager omkring 3 timer, hvilket er en del hurtigere sammenlignet med andre modeller på markedet.

Fleksibel håndstøvsuger med effektivt tilbehør

Bosch Athlet BCH7ATH32Ker en fleksibel støvsuger, der vejer 3,7 kilo. Det vil sige, at det er nemmere at håndtere støvsugeren samt rengøre alle de steder, der er brug for. Modellen fungerer desuden i en trådløs tilstand med en LED-indikator.

Ved køb af Bosch Athlet BCH7ATH32K medfølger der forskelligt tilbehør. Der medfølger blandt andet et møbelmundstykke, et fugemundstykke, en adapter med slange samt en justerbar skulderstrop, der kan anvendes efter behov.

Sidst men ikke mindst kommer Bosch Athlet BCH7ATH32K med et patronfilter med en PureAir-membran. PureAir-membranen sikrer, at udblæsningsluften er frisk og ren.

Specifikationer ved Bosch Athlet BCH7ATH32K– mål:
🌀 Højde: 116 centimeter
🌀 Bredde: 25 centimeter
🌀 Dybde: 18,5 centimeter
🌀 Vægt: 3,7 kilo

Specifikationer ved Bosch Athlet BCH7ATH32K– nøgleoplysninger:
🔴 Type: Ledningsfri håndstøvsuger
🔴 Producent: Bosch
🔴 Arbejdstid: 75 minutter
🔴 Opladningstid: 3 timer
🔴 Beholderkapacitet: 0,9 liter

Fordele ved Bosch Athlet BCH7ATH32K:
🔵 Arbejdstid på 75 minutter
🔵 Opladningstid på 3 timer
🔵 Patronfilter med PureAir-membran
🔵 Med tre forskellige hastigheder
🔵 Kommer med forskellige mundstykker


Bosch Unlimited BCS1ALL

4 ud af 5 stjerner hos den amerikanske testside Trustedreviews.com

Bosch Unlimited BCS1ALL

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.488,00 Kr. 0,00 Kr. 2.488,00 Kr. Læs mere

Den amerikanske testside Trustedreviews.com har testet og anmeldt Bosch Unlimited BCS1ALL, som de er begejstrede for.

De har nemlig givet støvsugeren 4 ud af 5 stjerner, da de mener, at den er meget stille under brug samt god til både at opsamle skidt og støv fra tæpper og hårde gulve.

Selvom eksperterne fra Trustedreviews.com generelt er vilde med Bosch Unlimited BCS1ALL, forklarer de også, at sugeevnen er en smule lav på en af indstillingerne.

Eksperterne: Støvsuger, der er god til både tæpper og hårde gulve

Ifølge eksperterne fra Trustedreviews.com er Bosch Unlimited BCS1ALL en støvsuger, der både er ”god til hårde gulve” samt udfører en ”god støvsugning på tæpper”. Det mener derfor, at det er en støvsuger, der er ”velegnet til de fleste hjem”.

Eksperterne forklarer ydermere, at Bosch Unlimited BCS1ALL er ”meget stille under brug”, hvilket de er vilde med, da hele hjemmet herved ikke forstyrres, når man støvsuger. De hæfter sig ligeledes ved, at støvsugeren kommer med to batterier, der gør, at selve arbejdstiden er længere.

Trustedreviews.com finder ikke mange ulemper ved Bosch Unlimited BCS1ALL, men beskriver kort, at støvsugerens 2-i-1-funktion er ”ringe designet”, da de mener, at det sagtens kunne gøres bedre.

2-i-1-støvsuger med lang arbejdstid

Med Bosch Unlimited BCS1ALL får man en 2-i-1-støvsuger, der består af en almindelig håndstøvsuger samt et praktisk stativ. Tilsammen sørger disse dele for, at man også kan bruge modellen som en almindelig støvsuger, hvis man har brug for det.

Bosch Unlimited BCS1ALL er ydermere en poseløs støvsuger, hvorfor den i stedet er udstyret med en støvbeholder. Beholderen er aftagelig, så man nemt kan tømme skidt og støv direkte ned i skraldespanden. Kapaciteten er på i alt 0,4 liter.

Ved støvsugning med Bosch Unlimited BCS1ALL er arbejdstiden på omkring 60 minutter ved en fuld opladning.

Selve opladningstiden er på cirka 5 timer. Modellen kommer også med et udskifteligt batteri, der gør det muligt at forlænge arbejdstiden. På den måde skal man blot sørge for at oplade det ene batteri, når det andet er i brug.

Effektiv og fleksibel støvsuger

Bosch Unlimited BCS1ALL er forsynet med motorteknologien DigitalSpin. Det betyder, at støvsugeren har en kompakt motor, der samtidigt er effektiv og kraftfuld.

I kombination med det elektriske mundstykke AllFloor HighPower er der desuden mulighed for at støvsuge alle typer gulve og overflader.

Udover mundstykket AllFloor HighPower medfølger der også et langt og fleksibelt fugemundstykke, en 2-i-1-møbelbørste samt et forlængerrør. Med dette tilbehør kan man rengøre de forskellige dele i hjemmet såsom loft, hjørner og afkroge, trappetrin og vindueskarme.

Specifikationer ved Bosch Unlimited BCS1ALL – mål:
🌀 Højde: 127,7 centimeter
🌀 Bredde: 21,1 centimeter
🌀 Dybde: 25,2 centimeter
🌀 Vægt: 2,9 kilo

Specifikationer ved Bosch Unlimited BCS1ALL – nøgleoplysninger:
🔴 Type: Ledningsfri håndstøvsuger
🔴 Producent: Bosch
🔴 Arbejdstid: 60 minutter
🔴 Opladningstid: 5 timer
🔴 Beholderkapacitet: 0,4 liter

Fordele ved Bosch Unlimited BCS1ALL:
🔵 Kommer med forskellige mundstykker
🔵 Med DigitalSpin-motorteknologi
🔵 2-i-1-støvsuger
🔵 Arbejdstid på 60 minutter
🔵 Med udskifteligt batteri

Her kan du se en præsentationsvide af Bosch Unlimited serien, hvilket Bosch Unlimited BCS1ALL er en del af. Videoen er produceret af Bosch:

https://www.youtube.com/watch?v=MPddExs7M7c

Bosch Athlet BBH6PZOO

4.6 ud af 5 stjerner hos den tyske testside ETM-testmagazin.de

Bosch Athlet BBH6PZOO

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.999,00 Kr. 0,00 Kr. 1.999,00 Kr. Læs mere

Bosch Athlet BBH6PZOO er blevet testet og anmeldt af den tyske testside ETM-testmagazin.de, som er meget begejstrede for støvsugeren. Derfor modtager modellen en score på 4,6 ud af 5 stjerner.

Eksperterne fra ETM-testmagazin.de giver støvsugeren så høj en score, da de er vilde med dens stærke og kraftfulde sugeevne samt de medfølgende mundstykker. Til gengæld er eksperterne mindre begejstrede for støvsugerens fleksibilitet.

Lang arbejdstid og stor beholder

Med Bosch Athlet BBH6PZOO får man en støvsuger, der ikke kører på strøm, men i stedet for kører på batteri. Derudover har støvsugeren også en støvbeholder i stedet for en pose, der opsamler alt støv og skidt.

På den måde undgår man en støvsuger med en ledning, så man får en fleksibel model, da man kan bevæge sig, hvorhen man vil.

Batteriet har desuden en arbejdstid på omkring 60 minutter, før det igen skal oplades. Selve opladningstiden er på 6 timer, hvis man ønsker et fuldt opladet batteri.

Støvsugeren kommer også med en støvbeholder, der er aftagelig. Man kan derfor tømme skidt og støv direkte ned i skraldespanden. Beholderens kapacitet er på 0,9 liter, hvorfor der er god plads, førend man behøver at tømme beholderen.

Med ProAnimal-børste og SensorControl

Bosch Athlet BBH6PZOO er forsynet med sensorteknologien SensorControl. Her overvåger en sensor støvsugerens rengøringsydeevne løbende, så der altid bliver støvsuget med den maksimale ydelse.

Derudover kommer Bosch Athlet BBH6PZOO med et elektrisk mundstykke ved navn ProAnimal. Denne børste er velegnet til dyrehår, hvorfor det er oplagt til en husstand med kæledyr.

Stærk og effektiv støvsuger med høj sugekraft, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne fra tyske ETM-testmagazin.de er Bosch Athlet BBH6PZOO en støvsuger, som de er meget begejstrede for. De skriver nemlig, at man her får en støvsuger af ”høj kvalitet”, der også er forsynet med en ”stærk og kraftfuld sugeevne”.

Eksperterne forklarer, at det betyder, at man herved får ”hjælp til en nem og hurtig rengøring i hjemmet”.

De tyske eksperter fremhæver også støvsugerens store beholderkapacitet samt det praktiske EasyClean-system, der sikrer en ”nemmere rengøring”.

Sidst men ikke mindst nævner eksperterne mundstykket til dyrehår som værende en af deres favoritter ved støvsugeren. De mener dog ikke, at denne model er ligeså fleksibel i sammenligning med andre modeller på markedet.

Specifikationer ved Bosch Athlet BBH6PZOO – mål:
🌀 Højde: 116 centimeter
🌀 Bredde: 18,5 centimeter
🌀 Dybde: 25,2 centimeter
🌀 Vægt: 3,6 kilo

Specifikationer ved Bosch Athlet BBH6PZOO – nøgleoplysninger:
🔴 Type: Ledningsfri håndstøvsuger
🔴 Producent: Bosch
🔴 Arbejdstid: 60 minutter
🔴 Opladningstid: 6 timer
🔴 Beholderkapacitet: 0,9 liter

Fordele ved Bosch Athlet BBH6PZOO:
🔵 Kommer med ProAnimal-børste
🔵 Med sensorteknologien SensorControl
🔵 Beholderkapacitet på 0,9 liter
🔵 Arbejdstid på 60 minutter
🔵 Lav vægt

Her kan du se en kort reklame, der viser Bosch Athlet BBH6PZOO’s fleksibilitet. Videoen er produceret af Bosch:

https://www.youtube.com/watch?v=wjyn5yV9Wzc

Bosch Athlet BCH6ATH25

5 ud af 5 stjerner hos den danske side Testfamilien.dk
4.5 ud af 5 stjerner baseret på brugeranmeldelser hos WhiteAway.com
4.7 ud af 5 stjerner baseret på brugeranmeldelser hos Skousen.dk

Bosch Athlet BCH6ATH25

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.638,00 Kr. 0,00 Kr. 1.638,00 Kr. Læs mere
1.638,00 Kr. 0,00 Kr. 1.638,00 Kr. Læs mere

Bosch Athlet BCH6ATH25 er blevet testet og anmeldt af både eksperter og forbrugere, der alle er vilde med støvsugeren. Disse inkluderer den danske side Testfamilien.dk samt forbrugere hos de to forhandlere WhiteAway.com og Skousen.dk.

Her får støvsugeren henholdsvis 5 ud af 5 stjerner af Testfamilien.dk samt 4,5 ud af 5 stjerner og 4,7 ud af 5 stjerner hos de to forhandlere.

Støvsugeren får gode anmeldelser, da både eksperter og forbrugere mener, at det er en kraftfuld model, der klarer alle opgaver godt. De er ligeledes vilde med dens lave støjniveau, samt at den er nem at håndtere.

Dog forklarer eksperterne fra Testfamilien.dk også, at det er en forholdsvis dyr model, hvilket man skal være opmærksom på.

Ledningsfri og poseløs håndstøvsuger

Med Bosch Athlet BCH6ATH25 får man en ledningsfri og poseløs støvsuger, hvorfor den sikrer en stor frihed og fleksibilitet. Den kører nemlig på batteri og har en støvbeholder til at opsamle alt skidt og støv i.

Selve beholderen er rummelig og kommer med en kapacitet på i alt 0,9 liter. Batteriet er desuden slidstærkt, effektivt og holdbart, hvorfor arbejdstiden er på hele 60 minutter. Når batteriet skal oplades, vil det cirka tage 3 timer for et fuldt batteri. Dette er en del hurtigere end mange andre modeller på markedet.

Støvsuger med SensorControl og LongLife-motor

Bosch Athlet BCH6ATH25 sikrer en effektiv rengøring med dens forskellige praktiske funktioner. En af disse funktioner er blandt andet sensorteknologien SensorControl, der løbende sørger for at holde øje med modellens rengøringsydelse. På den måde er man sikret, at støvsugeren leverer sin maksimale ydeevne.

Derudover kommer Bosch Athlet BCH6ATH25 med en LongLife-motor, der bidrager til modellens høje ydeevne.

Det medfølgende mundstykke bidrager ydermere til den høje ydeevne. Her kommer støvsugeren nemlig med et AllFloor HighPower-mundstykke, der kan anvendes til alle typer gulve og overflader.

Støvsugeren kommer ydermere med tre hastigheder samt et hygiejnisk filter, der sørger for en frisk og ren udblæsningsluft.

Model med mange fordelagtige funktioner, ifølge eksperter og forbrugere

Ifølge eksperter og forbrugere er Bosch Athlet BCH6ATH25 en støvsuger, der er forsynet med ”mange fordelagtige funktioner”.

Her skriver Testfamilien.dk eksempelvis, at der er ”mange plusser og kun få minusser ved støvsugeren”. De nævner, at støvsugeren er ”nem at anvende, er solidt bygget, kommer med en lang arbejdstid samt ikke støjer meget under brug”.

Dette er flere forbrugere enige i, hvor et par stykker forklarer, at Bosch Athlet BCH6ATH25 har en ”fantastisk sugeevne” samt er ”en drøm at støvsuge med”.

Hverken eksperter eller forbrugere nævner mange ulemper ved modellen. Eksperterne nævner dog, at støvsugeren er dyr, hvor en enkelt forbruger mener, at Bosch Athlet BCH6ATH25 er både ”tung og klodset”.

Specifikationer ved Bosch Athlet BCH6ATH25 – mål:
🌀 Højde: 116 centimeter
🌀 Bredde: 28,5 centimeter
🌀 Dybde: 18,5 centimeter
🌀 Vægt: 3,3 kilo

Specifikationer ved Bosch Athlet BCH6ATH25 – nøgleoplysninger:
🔴 Type: Ledningsfri håndstøvsuger
🔴 Producent: Bosch
🔴 Arbejdstid: 60 minutter
🔴 Opladningstid: 3 timer
🔴 Beholderkapacitet: 0,9 liter

Fordele ved Bosch Athlet BCH6ATH25:
🔵 Gode anmeldelser fra forbrugerne
🔵 Med AllFloor HighPower-mundstykke til alle gulvtyper
🔵 Med LongLife-motor
🔵 Ledningsfri og poseløs
🔵 Med tre hastigheder

Her kan du se en kort reklame, der viser Bosch Athlet BCH6ATH25’s fleksibilitet. Videoen er produceret af Bosch: 

https://www.youtube.com/watch?v=AyqV233Ds-Q

Bosch Athlet BCH6ATH18

Gode brugeranmeldelser

Bosch Athlet BCH6ATH18

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.399,00 Kr. 0,00 Kr. 1.399,00 Kr. Læs mere

Bosch Athlet BCH6ATH18 er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld blevet anmeldt af forbrugerne. Her har støvsugeren fået gode brugeranmeldelser, hvorfor der er tale om en brugerfavorit.

Støvsugeren er populær iblandt brugerne, da de mener, at modellen er forsynet med en god arbejdstid samt en kraftfuld sugeevne.

Til gengæld er de mindre vilde med opladningstiden, der gerne måtte være kortere.

Med kraftfuldt Bosch-Lithium-Ion-batteri og rummelig beholder

Bosch Athlet BCH6ATH18 er en poseløs og ledningsfri støvsuger, hvorfor den kører på batteri og ikke strøm, samt har en beholder i stedet for en pose.

Selve batteriet er med Bosch-Lithium-Ion-teknologi, hvilket sikrer en lang holdbarhed og stærk ydeevne. Dette giver i praksis en arbejdstid på omkring 40 minutter ved et fuldt opladet batteri.

Når batteriet skal oplades, vil dette cirka tage 6 timer. Selve motoren er en LongLife-motor, der også er med til at sikre en lang levetid og høj ydeevne.

Støvbeholderen er desuden praktisk, da den har en kapacitet på 0,9 liter. Beholderen er aftagelig, så når den skal tømmes, kan man blot tage den af og på og tømme skidt og støv direkte ned i skraldespanden.

Støvsuger med SensorBagless-teknologi og fleksibelt mundstykke

Med Bosch Athlet BCH6ATH18 får man en effektiv støvsuger i forhold til dens sugeevne. Det siges, at den er lige så kraftfuld som en almindelig støvsuger på grund af dens SensorBagless-teknologi og SensorControl.

Med SensorBagless bliver der støvsuget via sensorteknologi, hvilket giver en mere effektiv ydeevne, hvor SensorControl er en sensorbaseret kontrol af ydeevnen.

Den høje ydeevne kommer også fra det fleksible mundstykke AllFloor HighPower. Dette mundstykke kan anvendes på alle typer gulve og overflader, hvorfor det er velegnet til alle hjem uanset behov.

Støvsugeren er ligeledes forsynet med tre hastigheder, der kan vælges afhængig af behov og mængde af skidt. Man kan vælge en hastighed for let rengøring, normal rengøring og turbo for en mere krævende rengøring.

Stærk sugeevne og god arbejdstid, ifølge brugerne

Selvom Bosch Athlet BCH6ATH18 ikke er medtaget i nogle officielle eksperttests, har vi stadig taget støvsugeren med i denne artikel, da den er populær hos brugerne.

Her fremhæver brugerne nemlig, at Bosch Athlet BCH6ATH18 er forsynet med en ”stærk sugeevne”, ”en god arbejdstid” samt ”en nem håndtering”.

Derudover nævner et par af brugerne, at det bedste ved støvsugeren er, at den kan støvsuge på flere forskellige overflader. En bruger skriver også, at ”sugeevnen er god og den larmer meget lidt”.

Selvom brugerne generelt er vilde med Bosch Athlet BCH6ATH18, er der et par stykker af dem, der nævner, at det kan støje en del, når støvsugeren anvendes på trægulve.

Specifikationer ved Bosch Athlet BCH6ATH18 – mål:
🌀 Højde: 116 centimeter
🌀 Bredde: 28,5 centimeter
🌀 Dybde: 18,5 centimeter
🌀 Vægt: 3,2 kilo

Specifikationer ved Bosch Athlet BCH6ATH18 – nøgleoplysninger:
🔴 Type: Ledningsfri håndstøvsuger
🔴 Producent: Bosch
🔴 Arbejdstid: 40 minutter
🔴 Opladningstid: 6 timer
🔴 Beholderkapacitet: 0,9 liter

Fordele ved Bosch Athlet BCH6ATH18:
🔵 Med AllFloor HighPower-mundstykke
🔵 Med tre forskellige hastigheder
🔵 Med LongLife-motor
🔵 Beholderkapacitet på 0,9 liter
🔵 Gode brugeranmeldelser


Bosch Athlet BCH625LTD

5 ud af 5 stjerner baseret på brugeranmeldelser hos Skousen.dk

Bosch Athlet BCH625LTD 

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.599,00 Kr. 0,00 Kr. 1.599,00 Kr. Læs mere
1.799,00 Kr. 0,00 Kr. 1.799,00 Kr. Læs mere
1.799,00 Kr. 0,00 Kr. 1.799,00 Kr. Læs mere

Bosch Athlet BCH625LTD er ikke medtaget i nogle officielle eksperttest, men er til gengæld blevet anmeldt af flere forbrugere hos forhandleren Skousen.dk. Her er forbrugerne vilde med støvsugeren, som de har givet 5 ud af 5 stjerner.

Støvsugeren har fået gode anmeldelser fra forbrugerne, da de især er vilde med, at den er god på både tæpper og hårde gulve.

Selvom de generelt er begejstrede for modellen, forklarer flere brugere også, at støvsugeren suger så hårdt, at den sommetider kan være svær at flytte rundt på tæpper.

Støvsuger med sensorteknologi og fleksibelt mundstykke

Bosch Athlet BCH625LTD er en ledningsfri og poseløs støvsuger, der støvsuger med hjælp fra sensorteknologien SensorBagless.

Med denne teknologi er man sikret en høj ydeevne samt effektiv opsamling og registrering af støv og skidt med hjælp fra sensorerne.

Støvsugeren er ligeledes forsynet med SensorControl, hvor en sensor overvåger støvsugerens rengøringsydelse løbende. Modellen støvsuger derfor altid med en optimal ydeevne.

Derudover er Bosch Athlet BCH625LTD forsynet med det medfølgende AllFloor HighPower-mundstykke, der bidrager til den høje ydeevne. Dette mundstykke er velegnet til alle typer gulve og overflader med sine forbedrede og unikke børster.

Langarbejdstid og stor beholder

Med Bosch Athlet BCH625LTD får man en støvsuger, der kører på batteri samt er forsynet med en støvbeholder, hvor alt støv og skidt samler sig ved støvsugning.

Selve støvbeholderen har en kapacitet på 0,9 liter, hvorfor der kan fyldes en del i, før den skal tømmes. Beholderen er aftagelig og kan tømmes direkte ned i skraldespanden.

Støvsugerens batteri er et Bosch-Lithium-Ion-batteri, der sørger for en lang arbejdstid på op til 60 minutter. Når støvsugeren skal oplades, vil dette tage omkring 6 timer for et fuldt batteri.

Der kan desuden findes tre hastighedsindstillinger samt et vaskbart filter på støvsugeren. Rengøringen er også nem med EasyClean-systemet, hvilket også gælder for håndteringen, da modellen har et SoftTouch-håndtag.

Fantastisk og fremragende støvsuger, ifølge brugerne

Bosch Athlet BCH625LTD er, som nævnt, ikke testet af eksperter, men er i stedet blevet anmeldt af brugerne, der har mange rosende ord at sige om støvsugeren.

Flere brugere forklarer nemlig, at støvsugeren er ”velegnet til både hårde gulve og tæpper”, samt at det er ”meget nemt at gøre brug af støvsugeren uanset, hvor meget skidt der er på gulvet”.

Derudover skriver en bruger eksempelvis, at Bosch Athlet BCH625LTD ”er den bedste støvsuger, jeg nogensinde har haft”. En anden forklarer ydermere, at den ”suger rigtig godt på både glatte gulve og tæpper”.

Der er bred enighed blandt brugerne om, at Bosch Athlet BCH625LTD er et ”godt køb”. Ingen af dem nævner nogle deciderede ulemper eller minusser ved modellen i deres anmeldelser.

Specifikationer ved Bosch Athlet BCH625LTD – mål:
🌀 Højde: 116 centimeter
🌀 Bredde: 28,5 centimeter
🌀 Dybde: 18,5 centimeter
🌀 Vægt: 3,3 kilo

Specifikationer ved Bosch Athlet BCH625LTD – nøgleoplysninger:
🔴 Type: Ledningsfri håndstøvsuger
🔴 Producent: Bosch
🔴 Arbejdstid: 60 minutter
🔴 Opladningstid: 6 timer
🔴 Beholderkapacitet: 0,9 liter

Fordele ved Bosch Athlet BCH625LTD:
🔵 Gode anmeldelser fra brugerne
🔵 Lang arbejdstid
🔵 Rummelig beholder
🔵 Med sensorteknologi
🔵 Med fleksibelt mundstykke


Købsguide: Det skal du tænke på, når du køber ny Bosch håndstøvsuger

Bosch Athlet BCH7ATH32KNår man skal vælge en ny håndstøvsuger, er det aldrig en god idé blot at vælge den første og den bedste model, som du finder.

Der findes nemlig et hav af forskellige former for håndstøvsugere på markedet, der alle har hver deres fordele og ulemper.

Derfor er det bedst, hvis du overvejer forskellige faktorer, inden du vælger, hvilken type du skal købe. Her finder du gode råd til, hvad du skal tænke på, når du køber en ny håndstøvsuger baseret på artikler fra Which.co.uk og Sparenergi.dk.

Hvilken sugestyke har håndstøvsugeren?
En støvsugers effekt bliver vist i Watt, hvilket viser, hvor stærk og kraftfuld selve støvsugeren er. Det er en fordel, hvis du er opmærksom på støvsugerens sugestyrke afhængig af, hvad du ønsker at bruge den til.

Du skal desuden bemærke, at det ikke kun er sugestyrken i Watt, der viser modellens ydeevne. Andre faktorer som for eksempel mundstykker, teknologi og støvoptag spiller også en rolle i forhold til sugestyrken.

Hvor meget støjer håndstøvsugeren?
Alle former for støvsugere støjer en smule. Men der er dog stor forskel på, hvor meget en støvsuger larmer.

Hvis du ønsker en håndstøvsuger, der ikke støjer en masse, er det en fordel, hvis du kigger på lydstyrken. Denne kan du finde i decibel – jo højere decibel, jo mere larmer støvsugeren.

Hvor stor skal håndstøvsugeren være?
Der kan i dag findes en del forskellige håndstøvsugere, hvor mange af disse ikke vejer særligt meget. Vægten er for mange en væsentlig faktor, da det er en fordel, hvis støvsugeren ikke vejer så meget, når du skal bevæge dig rundt, støvsuge oppe i loftet m.m.

Jo lavere vægt støvsugeren har, jo bedre er det for dig, da du herved ikke skal slæbe rundt på en masse vægt.

Hvilke behov har du?
Du bør altid vælge din nye håndstøvsuger afhængigt af dine behov. Hvis du har mange gulvtæpper i hjemmet, bør du vælge en støvsuger, der især er god til tæpper, hvorimod du bør vælge en model, der er gode til hårde gulve, hvis du har dette i hjemmet.

Der kan også findes støvsugere, der især er velegnede til dyrehår, hvilket er en fordel for dig, der har kæledyr i hjemmet.

Hvor meget må håndstøvsugeren koste?
prisSelvom støvsugeren er dyr, betyder det ikke, at dens ydeevne er god. Det er nemlig ikke altid prisen, der viser, hvor god og avanceret støvsugeren er.

Prisen viser ikke altid kvaliteten, men det kan dog være en indikation på, hvad støvsugeren kan og ikke kan. Det er altid en god idé for dig at lave et budget, så du kun ender med at kigge på de modeller, der er inden for din prisklasse.

Hvor funktionel og fleksibel er håndstøvsugeren?
Ved brug af en håndstøvsuger er det en fordel, at den er både funktionel og fleksibel. Med det menes der, at du skal have mulighed for nemt og hurtigt at komme rundt i alle hjørner og afkroge, samt have mulighed for nemt at kunne støvsuge eksempelvis vindueskarme, trappetrin, loftet eller andre steder, der kan være svære at nå og komme til med en helt almindelig støvsuger.


Gode råd til støvsugningen

gode råd til støvsugningenOplever du, at du hele tiden støvsuger uden at få noget ud af det? Skal du støvsuge allerede igen dagen efter, fordi du slet ikke kan se, at du har støvsuget?

Det kan være lidt af en kunst at støvsuge på den mest effektive måde. Her kan du finde gode råd til støvsugningen baseret på en artikel fra Housebeautiful.com.

Støvsug i flere retninger
Hvis du kun støvsuger i en retning, fjerner du ikke al snavs og støv. Noget af det kan gemme sig under tæppefibre, og støvsugning i begge retninger – nord, syd, øst og vest – vil sikre, at du får alle former for støv og skidt ud af dit tæppe.

Du skal ikke fylde støvsugerposen helt op
Hvis du har en støvsuger med en pose, bør du ikke vente med at udskifte posen til, at den er helt fyldt.

Effektiviteten bliver nemlig påvirket, når posen bliver fyldt mere end to-tredjedele. Det betyder altså, at rengøringsydelsen bliver forringet, hvorfor du ikke vil opleve en optimal støvsugning.

Du må ikke støvsuge for hurtigt
Tag dig god tid, når du støvsuger. At støvsuge langsomt giver din støvsuger mulighed for at opsamle mere snavs og støv fra gulvet og i sidste ende få dine tæpper og gulve til at blive meget renere.

En langsommere støvsugning gør det muligt for børsten at rense tæppet og gulvet ordentligt og herved fjerne alt det skidt, der er på gulvet.

Du skal ikke vente på, at dit tæppe eller gulv ser beskidt ud
Vent ikke med at tage støvsugeren frem, indtil du kan se støv på gulvet. Snavs og støv kan nemlig som regel findes på gulve længe før, du overhovedet kan se det. Det er derfor en fordel, hvis du støvsuger regelmæssigt, også selvom det ikke ser så beskidt ud.

Støv af, før du støvsuger
Før du går i gang med at tage støvsugeren frem, skal du rent faktisk give dig i kast med at støve af med en støveklud.

Når du tørrer støvet af med en klud, vil du ikke kunne fange alt støvet, hvor resten af det som regel ender på dine gulve og tæpper. Dette betyder, at du nu allerede vil have støv på gulvet, selvom du lige har støvsuget, hvis du gør det, før du begynder at støve af.

Brug det rette tilbehør
Tag et kig på de forskellige mundstykker, der medfølger ved køb af støvsugeren. Som regel kommer støvsugeren med diverse mundstykker, der har hver deres funktion. Her skal du naturligvis vælge det mundstykke, der er mest optimalt for den støvsugning, du skal i gang med.


Sådan får du et godt indeklima 

indeklima

Hvis du ikke sørger for, at du har et godt indeklima derhjemme, kan det ende med, at det slet ikke er sundt for dig at bevæge dig rundt inden for hjemmets fire vægge. Men hvordan får du så et sundt og godt indeklima? Her finder du gode råd og tips og tricks til et godt indeklima.

Sørg for at lufte ud hver dag
Først og fremmest skal du sørge for, at du lufter ud derhjemme hver eneste dag. Du skal blot lufte ud et par gange om dagen i omkring fem til ti minutter. Dette sørger for, at du får frisk og ren luft indendørs, og det hjælper også med luftfugtigheden i hjemmet.

Find støvsugeren frem hver eneste uge
Der findes masser af skadelige stoffer og støvmider i snavs, skidt og støv. Derfor er det vigtigt, at du får fjernet skidt og støv fra dit hjem. Dette kan du gøre ved at støvsuge minimum en enkelt gang om ugen – og gerne mere, hvis du har kæledyr, børn eller andet i hjemmet.

Tør ikke vasketøj indendørs
Når du har vasket dit tøj, skal du ikke gå i gang med at tørre det indendørs. Dette er nemlig skadeligt for indeklimaet, hvorfor du i stedet enten skal tørre tøjet udenfor på en tørresnor eller et tørrestativ eller i tørretumbleren.

Den mest energivenlige løsning er naturligvis at tørre tøjet udenfor, men det er ikke muligt hele året rundt, når vi kommer til de koldere måneder. Her vil det være en fordel at anvende en tørretumbler.

Husk at vaske alle dyner og hovedpuder
Der kan findes rigtig mange støvmider i dine dyner og hovedpuder. Derfor er det vigtigt, at du vasker disse jævnligt. Det anbefales, at du vasker dyner og puder hver tredje måned.

Sluk for al elektronik i hjemmet
Det lyder måske mærkeligt for nogle, men elektronik kan rent faktisk frigive skadelig kemi i dit hjem. Det er derfor en god idé altid at slukke for al elektronik i hjemmet, når du ikke gør brug af det – det kan være alt lige fra din computer til dit fjernsyn eller dine køkkenmaskiner.

Er du interesseret i at finde flere gode råd til et sundt og godt indeklima i hjemmet, kan du læse denne artikel fra Forbrugerrådet Tænk.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🏆 Hvilke Bosch håndstøvsugere har fået de bedste bedømmelser i tests?

Bosch Athlet BBH52550, Bosch Athlet BCH6ZOOO, Bosch Unlimited BCS1ALL og Bosch Athlet BCH6ATH25

🔍 Hvordan testes Bosch håndstøvsugerne?

Håndstøvsugerne vurderes på deres evne til at suge støv, skidt og dyrehår op på forskellige typer underlag og langs paneler. Ydermere testes batterilevetiden, hvor længe de holder strøm under brug og hvor hurtigt sugeevnen falder. Slutteligt vurderes de på energiforbrug, støjniveau og brugervenlighed.

🤔 Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger ny håndstøvsuger?

Vi hos Forbrugsguiden anbefaler, at du overvejer, hvor stort et areal du skal støvsuge, om du har hårde gulve eller tæpper, og om du har husdyr. Ydermere bør du altid vælge en model med energimærkning A eller bedre.


Gennemgang af testkilder 

ETM-testmagazin.de 🇩🇪
Den tyske testside ETM-testmagazin.de tester et bredt udvalg af forskellige former for forbrugerprodukter til hjemmet. Her har de tyske eksperter testet to forskellige håndstøvsugere:

Læs hele testen af Bosch Athlet BCH6ZOOO her.

Læs hele testen af Bosch Athlet BBH6PZOO her. 

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰
Forbrugerrådet Tænk er det danske forbrugerråd, som beskæftiger sig med alle aspekter inden for det danske forbrugerliv. Dette inkluderer alt lige fra artikler til guides og gode råd samt tests af diverse forbrugerprodukter. I denne omgang har Forbrugerrådet Tænk lavet en test af forskellige håndstøvsugere heriblandt Bosch Athlet BCH6ZOOO og Bosch BBH21631.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke ind her på dette link. Du skal dog være opmærksom på, at fuld adgang til testen kræver et abonnement. Man kan også købe adgang til testene enkeltvis.

Inputmag.dk 🇩🇰
Den danske side Inputmag.dk er et stort gadgetmagasin, der elsker at skrive om alt det, der har med gadgets at gøre. På siden kan der både findes artikler, nyheder, guides samt tests af forskellige produkter. Her har Inputmag.dk testet og anmeldt otte ledningsfrie støvsugere heriblandt Bosch BBS1114. Du kan læse hele testen her.

Råd & Rön 🇸🇪
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön beskæftiger sig med svenskernes forbrugerliv, hvilket inkluderer tests af diverse forbrugerprodukter. Her har Råd & Rön lavet en omfattende test af håndstøvsugere, hvor Bosch Athlet BCH7ATH32K er iblandt.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke ind her på dette link. Du skal dog være opmærksom på, at fuld adgang til testen kræver et abonnement. Man kan også købe adgang til testene enkeltvis.

Tek.no 🇳🇴
Tek.no er en norsk teknikside, der skriver om alt det, der har med forbrugerteknologi at gøre. Magasinet leverer både nyheder, artikler, guides og tests, der handler om teknologi. Her har Tek.no testet forskellige støvsugere inklusive Bosch Athlet BCH6ZOOO. Du kan læse hele testen her.

Testberichte.de 🇩🇪
Den tyske testside Testberichte.de specialiserer sig i anmeldelser og tests af et hav af forskellige former for produkter. På baggrund af resultater og brugeranmeldelser fra forskellige kilder anmelder Testberichte.de produkterne, hvorefter forbrugerne har mulighed for at læse resultaterne. Her har de testet støvsugeren Bosch BBS1114, som de har givet en god anmeldelse. Læs hele testen her.

Testfamilien.dk 🇩🇰
Testfamilien.dk er et dansk online magasin, der handler om alt inden for forbrugerliv og livsstil. På siden udfører de også tests og anmeldelser af forbrugerprodukter. Her har Testfamilien.dk testet og anmeldt Bosch Athlet BCH6ATH25. Læs hele testen her hos Testfamilien.dk.

Trustedreviews.com 🇺🇸
Trustedreviews.com er en amerikansk testside, der foretager en lang række ekspertundersøgelser og tests af elektroniske forbrugerprodukter på markedet. Her har Trustedreviews.com testet og anmeldt Bosch Unlimited BCS1ALL, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

TU.no 🇳🇴
TU.no er et norsk teknisk ugeblad, som er førende inden for teknologi. TU.no giver forbrugerne indblik i diverse nyheder og trends inden for teknologi, men foretager også tests og anmeldelser af forskellige teknologiske produkter. Her har de lavet en test af støvsugeren Bosch Athlet BBH52550, som de har kåret som testvinder. Læs hele testen hos TU.no her.


Andre relevante tests og artikler

Har du endnu ikke besluttet dig for, hvilken støvsuger der er den rette for dig, har vi her hos Forbrugsguiden en række andre artikler, der kunne være relevante for dig.

I vores Bosch Athlet artikel, kan du læse mere om de praktiske ledningsfrie støvsugere fra Bosch.

Ønsker du at skabe dig et bredere overblik over, hvad markedet ellers har at byde på, kan du læse vores generelle Håndstøvsuger artikel, vores Ledningsfri støvsuger artikel eller vores Håndholdt støvsuger artikel. Her har vi samlet en bred vifte af de bedst ekspertanmeldte ledningsfrie støvsugere på markedet. Vi har også lavet en prissammenligning, så du nemt kan finde den forhandler, der har den bedste pris.

Du kan også læse vores producent-specifikke artikler. Her finder du blandt andet vores Nilfisk Handy artikel, vores Electrolux Ergorapido artikel og vores Dyson håndstøvsuger artikel.

Særligt Dyson bliver rost af eksperterne, når der kommer til at lave ledningsfrie støvsugere. Derfor har vi her hos Forbrugsguiden lavet en række dybdegående artikler om lige netop Dyson’s modeller. Her kan du læse vores Dyson V11 artikel, vores Dyson V10 artikel, vores Dyson V8 artikel og vores Dyson V6 artikel.

Skulle du være interesseret i en traditionel støvsuger, kan vi også være behjælpelige med det. Læs vores generelle Støvsuger artikel og vores generelle Poseløs støvsuger artikel, hvor vi giver dig et overblik over markedets bedst anmeldte modeller.

Er der et bestemt mærke, du er særligt interesseret i, kan du læse vores producent-specifikke artiker. Her kan du læse vores Bosch støvsuger artikel, vores Nilfisk støvsuger artikel, vores Miele støvsuger artikel, vores Electrolux støvsuger artikel, vores AEG støvsuger artikel, vores Hoover støvsuger artikel, vores Philips støvsuger artikel eller vores Dyson Støvsuger artikel.

Er du støvallergiker eller ønsker du blot at slippe for støvsugningen, kan det være værd at overveje en robotstøvsuger. I vores brede Robotstøvsuger artikel, kan du læse om nogle af de bedste modeller på markedet, og hvad du bør overveje, inden du beslutter dig for en model.

Du kan også læse vores række af producent-specifikke artikler. Her finder du blandt andet vores iRobot Roomba Robotstøvsuger artikel, vores iRobot Roomba 980 artikel, vores Neato Botvac Connected artikel og vores Miele Scout RX1 artikel, der alle indeholder testvindende robotstøvsugere.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse