Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Bemærk, artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

DJI Drone test-oversigt – Her er de bedste DJI Droner ifølge eksperterne

Senest opdateret den Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugsguiden.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

0

I denne artikel har vi fokus på droner fra mærket DJI, som alle kommer med kamera til at tage billede og videoer. Alle dronerne i denne artikel har desuden fået god kritik i forskellige ekspert tests.

Artiklen er bygget op således, at vi ved hvert produkt først gennemgår funktioner og informationer, hvorefter vi kommer ind på, hvad hver enkelt ekspertkilde mener om produkterne.

De inddragede ekspertkilder tæller blandt andet teknologisiderne T3.com, Techradar.com, Stuff.tv, Pcmag.com, Techadvisor.co.uk og Tek.no, testsiderne Trustedreviews.com og Expertreviews.co.uk samt drone-eksperterne fra Droneriot.com, Aeroflydrones.com og Drohnen.de.

Ønsker du at læse mere, bringer vi en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til, nederst i artiklen.

Denne DJI drone test indeholder:
🔸 Overblik over de bedste DJI droner ifølge eksperterne
🔸 Gennemgang af eksperternes vurderinger af hver enkelt model
🔸 Guide til hvad man bør vide som drone-fotograf
🔸 Viden om drone-loven
🔸 Gennemgang af diverse tests, som vi har undersøgt og analyseret 

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

DJI Drone test 2021 – Her er de 5 bedste DJI Droner 

I nedenstående sektion finder du en oversigt over de bedste DJI droner. Oversigten er baseret på en lang række testresultater, fra forskellige anerkendte testkilder.

I de grønne bokse under hvert produktnavn, finder du en oversigt over hvilken tests de forskellige produkter har været med i.

Du finder også prissammenligning af de forskellige DJI droner, så du nemt og hurtigt kan se hvilken forhandlere der er billigst.


DJI Mavic Air 2

Testvinder hos det amerikanske tech-magasin Techradar.com
Testvinder hos det amerikanske fotomagasin Digitalcameraworld.com
”Platinum award” & 5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin T3.com
”Editors’ Choice” & 4.5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin Digitaltrends.com
”Editors’ Choice” & 4.5 ud af 5 stjerner hos det britiske tech-magasin PCmag.com

.
DJI Mavic Air 2

.

.
DJI Mavic Air 2 er en kompakt drone med avanceret teknologi, der giver mulighed for at tage billeder og optage videoer fra luften. Dronen er blevet testet af flere ekspertkilder, der alle har anmeldt dronen ud fra deres oplevelse med den.

Avancerede funktioner

Med DJI Mavic Air 2 får man en drone med avancerede funktioner. Den er blandt andet udstyret med en Quad Bayer-billedsensor, som giver mulighed for farverige og afbalancerede 4K/60fps videoer samt et kamera med en CMOS-sensor, som tager detaljerede 48 MP-billeder.

Derudover sikrer funktionen OcuSync 2.0, at man opnår en pålidelig rækkevidde på op til 10 kilometer for videooverførsel over 1080p/30fps. Dette giver mere frihed samt fleksibilitet.

Samtidigt kommer DJI Mavic Air 2 med 8K Hyperlapse og Quickshots. Mens 8K Hyperlapse gør det muligt at få timelapse-videoer ved at lade brugeren styre tid og bevægelse, inkluderer QuickShots flere optagelsestilstande såsom Dronie, Circle, Helix og Rocket.

Lang flyvetid

DJI Mavic Air 2 er lavet til at kunne give en optimal flyvetid, hvorfor den kan flyve helt op til 34 minutter under de bedste omgivelser.

Endvidere er DJI Mavic Air 2 fremstillet med en bedre aerodynamik, så den kan flyve hurtigere. Generelt siges det, at dronen kan flyve med en hastighed på helt op til 69 kilometer i timen.

Dronen vejer desuden heller ikke særlig meget og kan foldes sammen, så det er nemt at have den med sig rundt, når der er brug for det. DJI Mavic Air 2 har også HDR, så man opnår en mere dynamisk rækkevidde ved solopgang, solnedgang eller en kompliceret belysning.

Intelligente flyvemodes

DJI Mavic Air 2DJI Mavic Air 2 kommer med flere intelligente flyvemodes, der hjælper med at lave endnu bedre optagelser med dronen. Dette består blandt andet af Active Track 3.0, hvor dronen automatisk kan flyve efter en bil, en båd eller en cykelrytter, mens fokus konstant er på selve objektet.

Dronen er ydermere forsynet med funktionen Spotlight 2.0, som gør, at man kan låse kameraet fast på et specifikt objekt og herefter flyve manuelt rundt i luften. Her vil dronen hele tiden holde kameraet rettet mod det bestemte objekt.

Sidst men ikke mindst har DJI Mavic Air 2 funktionen Point of Interest 3.0, hvor det er muligt at cirkulere rundt om et objekt uanset, om det er i bevægelse eller ej.

Specifikationer ved DJI Mavic Air 2:
🔴 Producent: DJI
🔴 Type: Drone
🔴 Styres via: Fjernbetjening eller telefon
🔴 Hastighed: Op til 19 m/s
🔴 Flyvetid: 34 minutter
🔴 Med kamera: Ja
🔴 Opløsning i kameraet: 48 megapixels
🔴 Mulighed for videooptagelse: Ja
🔴 Vægt: 570 gram 

Udvalgte fordele ved DJI Mavic Air 2:
HDR
Intelligente flyvemodes
Lang flyvetid
8K Hyperlapse
Quickshots

🎥 Her kan du se den officielle præsentationsvideo af DJI Mavic Air 2 🎥


Gennemgang af tests
– det siger eksperterne om
DJI Mavic Air 2:

I det følgende gennemgår vi kort, hvad alle eksperter mener om denne drone:


Techradar.com

Techradar.com
Testvinder

Det amerikanske tech-magasin Techradar.com har testet og anmeldt DJI Mavic Air 2, som de mener er en rigtig god drone. De forklarer, at det er en betydelig opgradering i forhold til forgængeren, hvorfor det er deres nye favorit, når det kommer til flyvende kameraer.

Eksperterne fremhæver ydermere, at dette er den bedste drone for de fleste mennesker. Den kommer nemlig med en forbedret rækkevidde, en mærkbar længere batteritid, fremragende videooptagelser og en lang række nye optagefunktioner til en rigtig god pris.

Derfor mener Techradar.com, at DJI Mavic Air 2 er et fantastisk valg for både fotografer og filmskabere, som ønsker en model, der er meget let at flyve med. De er dog mindre begejstrede for, at fjernbetjeningen ikke har en skærm.

Her kan du se Techradars egen videoanmeldelse af DJI Mavic Air 2 dronen: 


Digitalcameraworld.com

Digitalcameraworld logo
Testvinder

Det amerikanske fotomagasin Digitalcameraworld.com mener, at DJI Mavic Air 2 er en fantastisk teknisk præstation, som er den eneste drone, man nogensinde får brug for. Dog er den også forholdsvis dyr, hvorfor man skal have et budget, der kan holde til at investere i den.

Eksperterne hæfter sig ved, at dronen kommer med sensorer, så den er i stand til at identificere forhindringer og ikke blot advare brugeren, men også planlægge den rette kurs.

Samtidigt er Digitalcameraworld.com vilde med flyvetiden og det fantastiske kamera, som har en opløsning på hele 48 megapixels. Selvom DJI Mavic Air 2 koster mere end andre modeller og ikke har den mest optimale app, skriver eksperterne, at dette er en klog investering.

Her kan du se en kort video, filmet med en DJI Mavic Air 2 drone. Videoen er produceret af DJI: 


T3.com

T3.com
”Platinum award” & 5 ud af 5 stjerner

Det amerikanske tech-magasin T3.com skriver, at selvom DJI Mavic Air 2 er større og vejer mere end andre testede modeller, er det uden tvivl den bedste drone. Den tager nemlig yderst skarpe og detaljerede luftbilleder.

De forklarer ydermere, at DJI Mavic Air 2 er fantastisk til at optage 4K-videoer og kommer med et hav af imponerede funktioner, der gør den utrolig at flyve med. Derfor mener eksperterne, at dronens pris er god i betragtning af, hvor meget man får for pengene.

Den eneste ulempe ved dronen er, at den er større og vejer mere end andre modeller, hvilket man bør være opmærksom på.

Her kan du se en kort video, filmet med en DJI Mavic Air 2 drone. Videoen er produceret af DJI: 


Digitaltrends.com

Digital trends
”Editor’s Choice” & 4.5 ud af 5 stjerner

Det amerikanske tech-magasin Digitaltrends.com skriver, at DJI Mavic Air 2 er en imponerede drone, der er sjov, nem og sikker at flyve med. Uanset om man er nybegynder eller en erfaren pilot, skriver eksperterne, at denne drone har alt, hvad man skal bruge.

I anmeldelsen fremhæver Digitaltrends.com, at man bestemt bør overveje at købe DJI Mavic Air 2, da den er fremragende. Samtidigt hæfter de sig ved, at den er pakket med et væld af funktioner og kan købes til en god pris.

Eksperterne finder ikke mange ulemper ved DJI Mavic Air 2 andet end, at kameraet kan have svært ved at håndtere en dæmpet belysning.

Her kan du se Digitaltrends egen unboxing video af DJI Mavic Air 2 dronen: 


PCmag.com

pcmag
”Editor’s Choice” & 4.5 ud af 5 stjerner

Det britiske tech-magasin PCmag.com forklarer, at DJI Mavic Air 2 er den rigtige drone for de fleste, da den kommer med nærmest alt, hvad man har brug for. De skriver, at dronen er så lille, som den skal være, hvorfor det er nemt at have den med på farten.

De britiske eksperter fremhæver ligeledes, at DJI Mavic Air 2 har en høj billed- og videokvalitet, så man er sikret fantastiske billeder uanset, hvor man er henne. Samtidigt har dronen en god batterilevetid. Derfor mener de, at det er den bedste drone, man kan købe til denne pris.

Dog nævner de, at det ikke altid er helt nemt at overføre billeder til enten ens tablet eller smartphone.

Her kan du se en kort video, filmet med en DJI Mavic Air 2 drone. Videoen er produceret af DJI: 


DJI Mavic 2 Pro

✅ 5 ud af 5 stjerner hos den amerikanske testside Trustedreviews.com
✅ 4,7 ud af 5 stjerner hos fotografisiden Photographylife.com
✅ 9 ud af 10 stjerner hos den amerikanske teknologside Wired.com
✅ 5 ud af 5 stjerner hos det britiske teknologimagasin Uk.Pcmag.com

DJI Mavic 2 Pro

.
DJI Mavic 2 Pro er blevet testet af fire forskellige ekspertkilder, som alle beskæftiger sig med enten teknologi eller fotografering. Disse tæller den amerikanske testside Trustedreviews.com, fotografi-siden Photographylife.com, teknologisiden Wired.com samt teknologi- og computermagasinet Uk.Pcmag.com.

Eksperterne har testet modellen på udvalgte aspekter for at finde ud af, hvor godt denne drone præsterer, og generelt set er de alle meget imponerede over den.

Billeder, der når nye højder

DJI Mavic 2 Pro er skabt til den teknologi-glade fotograf, der ønsker at kunne tage virkelig gode billeder fra luften. Denne drone er nemlig udstyret med et Hasselblad-kamera, som giver utroligt flotte og livlige billeder med mange detaljer i farve og komposition. Dette kamera kommer nemlig med Natural Colour Solution-teknologien, som gør det muligt at tage luftfotos i 20 megapixels.

Kameraets farveprofil er designet til at optage over en million farver samt opfange selv meget små nuancer i både skygger og lys. Hvis man ønsker at optage video på modellen, så kan man gøre dette via dronens HDR-video, der optager videoerne i 4K.

Netop kvaliteten af billederne er noget, som fremhæves af alle eksperterne, for hver og en er de meget imponerede over de billeder, som modellen tager – det samme gælder videokvaliteten.

Flyver med sensorteknologi

Ud over billeder og video kan DJI Mavic 2 Pro også lave hyperlapse-optagelse, således at man kan få professionelle timelapse-videoer, hvor der er manipuleret med tiden.

Modellen har et såkaldt CM OS Sensorsystem, som er forbedret til at være fire gange så effektivt som den tidligere DJI Mavic Pro-drone. Det forbedrede sensorsystem gør også, at det bliver lettere at få gode billeder i områder med lav belysning.

Flyvetid på 31 minutter

DJI Mavic 2 Pro sammenklappetNår man sender DJI Mavic 2 Pro afsted, så vil man kunne tage billeder og video i op til 31 minutter, som er modellens flyvetid. Flere af eksperterne noterer også, at de 31 minutter er meget lang tid, og det ses som et klart plus, der vejer tungt i anmeldelserne.

Flyvningen foregår via det forbedrede Flight Autonomy-system, som giver en helt jævn og rolig flyvning, hvilket resulterer i bedre optagelser.

Mens dronen flyver, behøver man desuden ikke være nervøs for, om den kolliderer med andre objekter, for den er udstyret med smarte sensorer, der kan registrere forhindringer. Sensorerne er placeret på alle siderne af produktet, således at sikkerheden øges maksimalt muligt. Flere af eksperterne kommenterer også på sensorsystemet og forhindrings-sensorerne og skriver, at disse er meget velfungerende.

Specifikationer ved DJI Mavic 2 Pro
🔴 Producent: DJI
🔴 Type: Drone
🔴 Styres via: Fjernbetjening eller telefon
🔴 Hastighed: Op til 20 m/s
🔴 Flyvetid: 31 minutter
🔴 Med kamera: Ja
🔴 Opløsning i kameraet: 20 megapixels
🔴 Mulighed for videooptagelse: Ja
🔴 Vægt: 907 gram 

Udvalgte fordele ved DJI Mavic 2 Pro
Model med Hasselblad-kamera
Natural Colour Solution-teknologien giver gode billeder
Kan optage i 4K
Forbedret sensorsystem
Kan flyve i en halv time ad gangen

Her kan du se en præsentationsvideo af DJI Mavic 2 Pro dronen. Videoen er produceret af DJI: 


Gennemgang af tests
– det siger eksperterne om DJI Mavic 2 Pro

I det følgende gennemgår vi kort, hvad hver af de fire ekspertkilder mener om denne drone:


Trustedreviews.com

Trustedreviews.com
5 ud af 5 stjerner

Trustedreviews.com giver DJI Mavic 2 Pro en høj score på fem stjerner ud af fem mulige, idet de er meget glade for modellen. Især fremhæves billedkvaliteten, som eksperterne synes er utrolig god, men de er også imponerede over, hvor stillegående dronen er, og hvor stabilt den flyver.

Trustedreviews.com skriver endvidere, at modellen begejstrer ved at flyve utroligt hurtigt, og så er batteritiden virkelig god. De mange sikkerhedsforanstaltninger er ligeledes et plus for eksperterne.

En af de eneste ulemper, som eksperterne nævner, er, at der af og til er problemer med den tilhørende app.


Photographylife.com

Photographylife.com
4,7 ud af 5 stjerner

Photographylife.com skriver i anmeldelsen af DJI Mavic 2 Pro, at de er blevet regulære fans af modellen efter at have afprøvet den. Der er mange aspekter ved dronen, som modtager ros, men især billedkvaliteten fremhæves som helt fantastisk.

Eksperterne har også afprøvet, hvor godt dronen optager video, og her imponerer modellen igen.

Photographylife.com forklarer endvidere, at her er tale om en meget alsidig drone, der giver forbrugeren en virkelig god oplevelse.

Her kan du se en video fra DJI om den føste flyvetur med DJI Mavic 2 Pro: 


Wired.com

Wired.com
9 ud af 10 stjerner

Wired.com giver DJI Mavic 2 Pro en absolut topscore, idet eksperterne herfra mener, at modellen er så god, at man ligefrem taber kæben. Rosen går især på kvaliteten af de optagne billeder, som eksperterne kalder ”insanely good” og dermed virkelig imponerer.

Eksperterne fremhæver dog også modellens smarte forhindringssensorer, som fungerer godt, og det er smart, at de kan registrere objekter på alle siderne.

Wired.com skriver endvidere, at DJI Mavic 2 Pro er blevet forbedret i forhold til forgængeren, og det tæller især batterilevetiden og fjernbetjeningens pålidelighed.

Dog nævner eksperterne også nogle ulemper, og her vurderer de, at hyperlapse-funktionen ikke er helt så god, som de havde håbet. Derudover nævnes det, at modellen er noget dyr.


Uk.Pcmag.com

PCMag
5 ud af 5 stjerner

Uk.Pcmag.com kalder DJI Mavic 2 Pro for den bedste, lille drone på markedet, som kan købes for penge, og de er meget imponerede over modellen – derfor gives der også en score på fem stjerner ud af fem mulige.

Noget af det, som eksperterne især fremhæver ved denne model, er kvaliteten af billederne. De kalder denne billedkvalitet for ”superior”, og det samme gælder kvaliteten af videooptagelserne.

Uk.Pcmag.com forklarer endvidere, at DJI Mavic 2 Pro kommer med et særdeles godt batteri, som giver en lang flyvetid, og så roses forhindrings-sensorerne også.

Her kan du se en videoanmeldelse af DJI Mavic 2 Pro. Videoen er lavet af YouTube kanalen Drone Supremacy: 


DJI Mavic Air

✅ 5 ud af 5 stjerner hos den britiske testside Expertreviews.co.uk
✅ 5 ud af 5 stjerner hos den amerikanske teknologiside T3.com
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos den amerikanske teknologside Techradar.com
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos den amerikanske testside Trustedreviews.com

DJI Mavic Air

.
DJI Mavic Air er blevet testet af fire forskellige hold eksperter, der enten beskæftiger sig med forbrugertests eller teknologi. De fire ekspertkilder tæller den britiske testside Expertreviews.co.uk og den amerikanske testside Trustedreviews.com samt teknologisiderne T3.com og Techradar.com. Alle hold eksperter er meget imponerede over DJI Mavic Air og giver denne model topkarakterer.

Smart, foldbar model

DJI Mavic Air kommer i et unikt design, således at den er foldbar og dermed let både at transportere og håndtere – dette modtager dronen også stor ros for hos flere af eksperterne. Her er også tale om en let model på kun 430 gram, og det er mindre end en del af de konkurrerende droner – det bidrager også til håndterbarheden.

Med 4K-kamera

DJI Mavic Air er udstyret med moderne teknologi for at kunne give den bedste flyvning og tage de bedste billeder/videoer. Det betyder, at der findes et 4K-kamera, som giver optagelser i meget høj opløsning – denne ligger på 12,00 megapixels. Billederne kan opfange meget små detaljer, og der findes flere forskellige indstillinger for at kunne tage de bedste billeder/videoer.

Eksperterne har også set nærmere på kvaliteten af optagelserne, og her nævner flere af dem, at især videooptagelserne bliver imponerende gode. Det fremhæves også, at denne drone tager gode billeder, men det er videokvaliteten, der især begejstrer.

Kan styres med telefonen

DJI Mavic Air sammenklappetEftersom DJI Mavic Air er udstyret med moderne teknologi, så findes der også en tilhørende app, som tillader, at man kan styre dronen med telefonen. Her kan man desuden få adgang til mere data og dele optagelserne på de sociale medier.

Batteriet kommer med en smart integreret batteristyring, som betyder, at der findes en flyvetid på 21 minutter. Flere af eksperterne har dog kommenteret på denne batterilevetid, som de synes er lige lav nok.

Specifikationer ved DJI Mavic Air
🔴 Producent: DJI
🔴 Type: Drone
🔴 Styres via: Fjernbetjening eller telefon
🔴 Hastighed: Op til 19 m/s
🔴 Flyvetid: 21 minutter
🔴 Med kamera: Ja
🔴 Opløsning i kameraet: 12,00 megapixels
🔴 Mulighed for videooptagelse: Ja
🔴 Vægt: 430 gram 

Udvalgte fordele ved DJI Mavic Air
Kompakt drone
Let og lille
4K-kamera
Særdeles god til videooptagelser
Kan styres med telefonen via app

Her kan du se en præsentationsvideo af DJI Mavic Air dronen. Videoen er produceret af DJI: 


Gennemgang af tests
– det siger eksperterne om DJI Mavic Air

I det følgende gennemgår vi kort, hvad hver af de fire ekspertkilder mener om denne drone:


Expertreviews.co.uk

expertreviews logo
5 ud af 5 stjerner

Expertreviews.co.uk skriver, at DJI Mavic Air er den bedste drone, man kan købe for penge. Dette begrundes med, at dronen er helt utrolig velfungerende og spækket med funktioner, og så er den let at flyve med og kommer i et godt, kompakt design.

Eksperterne skriver yderligere, at denne drone er meget let i konstruktionen, og når den flyver, så foregår dette ubesværet og nemt. Især videokvaliteten fremhæves som værende utrolig god, men også kvaliteten af still-billeder er fornuftig.

En af de eneste ulemper, der findes ved DJI Mavic Air ifølge Expertreviews.co.uk, er batterilevetiden, som de synes er for kort.


T3.com

T3Magazine-Logo
5 ud af 5 stjerner

T3.com er enige med Expertreviews.co.uk, idet de også skriver direkte, at DJI Mavic Air er den bedste drone, man kan købe for penge på markedet.

T3.com begrunder dette med, at modellen kommer med mange gode fordele, hvoraf flere fremhæves: Blandt andet at denne drone er let at transportere, at den er nem at bruge, og at den har et godt kontrolpanel.

T3.com forklarer yderligere, at DJI Mavic Air også brillerer inden for billedkvalitet, for eksperterne er meget imponerede over, hvor god denne er – især når der er tale om videooptagelser.

Eksperterne har kun få kritikpunkter ved denne model, og de går på, at de savner side-sensorer, og så er batterilevetiden en smule for kort.

Her kan du se en video af DJI Mavic Air med fokus på de tekniske detaljer. Videoen er produceret af DJI: 


Techradar.com

Techradar.com
4,5 ud af 5 stjerner

Techradar.com giver DJI Mavic Air 4,5 ud af fem stjerner, da de mener, at dette er den drone, de fleste forbrugere vil få mest glæde af.

Det påpeges, at denne drone er utrolig let at håndtere, og selv om den er lille, så er den meget ambitiøs. Der findes nemlig mange funktioner på modellen, og ifølge eksperterne er det svært at finde en anden drone, der kan det samme.

Techradar.com skriver desuden, at DJI Mavic Air tager virkelig gode billeder, og kvaliteten af videooptagelserne bliver meget smukke – dog nævnes den relativt korte batterilevetid som en ulempe, og det samme gælder kontrolpanelet, som er lidt besværligt af og til.


Trustedreviews.com

Trustedreviews.com
4,5 ud af 5 stjerner

Trustedreviews.com er meget imponerede over DJI Mavic Air, og de kalder den en kompakt og meget håndterbar model. Eksperterne har også set nærmere på kvaliteten af optagelserne, og her konkluderes det, at især videooptagelserne bliver utrolig gode. Det samme gælder still-billederne, men det er videoerne, der imponerer mest.

Trustedreviews.com roser desuden DJI Mavic Air for, at den er let at flyve med, og så kommer den med intelligente ”flight-modes”, som gør flyvningen let og ubesværet.

Der findes dog også et par ulemper ved modellen ifølge eksperterne, og her nævnes, at det kan være svært at skifte mellem kontrol-indstillingerne, og hvis man ønsker fuldt udbytte af dronen, så skal man investere i Fly More-pakken.

Her kan du se en videoanmeldelse af DJI Mavic Air. Videoen er lavet af YouTube kanalen Drone Supremacy: 


DJI Spark

✅ 4 ud af 5 stjerner hos den britiske testside Expertreviews.co.uk
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos den amerikanske teknologside Techradar.com
✅ 5 ud af 5 stjerner hos den amerikanske teknologiside Stuff.tv
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos den britiske teknologiside Techadvisor.co.uk

DJI Spark

.
DJI Spark har været testet af fire forskellige ekspertkilder, hvoraf tre af disse har fokus på teknologi og den sidste på forbrugertests. Der er tale om teknologisiderne Techradar.com, Stuff.tv og Techadvisor.co.uk samt testsiden Expertreviews.co.uk. DJI Spark modtager stor ros fra alle eksperterne, og det resulterer også i lutter topkarakterer.

Lille og kompakt drone

DJI Spark vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker en lille og let-betjenelig drone – eller måske for førstegangskøberen. Denne model er nemlig meget petit i designet og vejer kun 300 gram.

Faktisk er den så lille, at den let kan være i stort set alle tasker, og netop kompaktheden er noget, som eksperterne fremhæver som et virkelig godt aspekt ved modellen. Det samme gælder brugervenligheden, idet her er tale om en meget simpel drone – derfor nævner flere af eksperterne, at stort set alle vil kunne finde ud af at bruge den.

Til billede og videooptagelser

DJI Spark kan både tage still-billeder og videooptagelser, og dette gøres via 12 MP-kameraet og Full HD Video. Eksperterne har også vægtet billede/videokvaliteten højt i deres anmeldelser af modellen, og de fleste af eksperterne er meget imponerede over disse, da man både får flotte farver og mange detaljer.

For at give et så professionelt udtryk som muligt findes der flere forskellige tilstande, som man kan optage i. Objektivet har en bred vidde, som giver de mest flydende og realistiske optagelser.

Model med forhindringssensorer

DJI SparkDJI Spark er skabt til at flyve ubesværet og uden problemer, og til dette formål er modellen udstyret med forhindrings-sensorer, som selv kan registrere, hvis der findes objekter i flyvebanen. Derefter flyver den udenom for at undgå kollision.

Her er yderligere tale om en aerodynamisk drone med en specialformet krop, som øger hastigheden – på DJI Spark kan den komme op på 13 m/s eller omkring 50 km/t. Denne drone kommer desuden med en batterilevetid på 16 minutter, som er lidt mindre end flere af konkurrenterne – dette bemærkes også af flere af eksperterne.

Specifikationer ved DJI Spark
🔴 Producent: DJI
🔴 Type: Drone
🔴 Styres via: Fjernbetjening eller telefon
🔴 Hastighed: Op til 13 m/s
🔴 Flyvetid: 16 minutter
🔴 Med kamera: Ja
🔴 Opløsning i kameraet: 12,00 megapixels
🔴 Mulighed for videooptagelse: Ja
🔴 Vægt: 300 gram 

Udvalgte fordele ved DJI Spark
Lille og kompakt drone
Let at styre – god til begynderen
Kan både tage billeder og video
Med forhindringssensor
Aerodynamisk design for hurtigere flyvning

Her kan du se en præsentationsvideo af DJI Spark dronen. Videoen er produceret af DJI:


Gennemgang af tests
– det siger eksperterne om DJI Spark

I det følgende gennemgår vi kort, hvad hver af de fire ekspertkilder mener om denne drone:


Expertreviews.co.uk

expertreviews logo
4 ud af 5 stjerner

Expertreviews.co.uk kalder DJI Spark en decideret ”crowd-pleaser”, idet den er skabt til den brede befolkning inden for de drone-interesserede. Eksperterne fremhæver, at denne model er lille og let (vægt på kun 300 gram), og så er den også kompakt i designet. Herudover forklarer eksperterne yderligere, at dronen er meget simpel at styre og flyve med.

Expertreviews.co.uk noterer sig desuden, at DJI Spark kommer med et væld af spændende funktioner, og når det kommer til billedkvaliteten, så er den ligeledes imponerende god.

Eksperterne nævner dog også et par ulemper ved modellen, og her er især batterilevetiden fremtrædende – den kaldes ligefrem ”svag”.


Techradar.com

Techradar.com
4,5 ud af 5 stjerner

Techradar.com kalder DJI Spark en ”mini-drone, som selv dine forældre kan styre”. Dermed har eksperterne især fokus på, at her er tale om en lille og kompakt drone, som gør flyvningen rigtig let.

I praksis mener de, at modellen ikke føles tungere end en flaske sodavand – det gør den også meget transportabel. Herudover er den selvsagt meget simpel at betjene, hvilket også gør modellen ideel til begynderen.

Techradar.com noterer sig desuden, at DJI Spark kommer med gode automatiske funktioner, som bidrager til enkelheden, og alt i alt overskygger fordelene klart ulemperne, ifølge eksperterne.

De ulemper, der nævnes, hører derfor til i småtingsafdelingen, og disse inkluderer blandt andet lidt småproblemer med Wi-Fi’en samt en tendens til at have flyve-problemer i stærk vind.

Her kan du se en video om de mange muligheder med DJI Spark dronen. Videoen er produceret af DJI:


Stuff.tv

stuff-tv
5 ud af 5 stjerner

Stuff.tv giver DJI Spark absolut topkarakter og fremhæver især, at denne drone er perfekt til nybegynderen. Den er nemlig utrolig enkel og let at finde ud af, og det gør den meget tilgængelig.

Eksperterne giver også den gode score, idet modellen kommer med virkelig gode automatiske funktioner, og så er den meget let og lille – det gør håndterbarheden meget større.

Stuff.tv har endvidere set nærmere på DJI Spark’s billedkvalitet, og her er de meget imponerede over videooptagelserne, som bliver utrolig flotte med klare farver og mange detaljer.

Til trods for topscoren har eksperterne også et par negative kommentarer til modellen, og det går især på batterilevetiden, som er noget kort, og så kan dronen larme lidt af og til.


Techadvisor.co.uk

Techadvisor.co.uk
4,5 ud af 5 stjerner

Techadvisor.co.uk er meget imponerede over DJI Spark, og de skriver, at denne drone hæver niveauet for forbruger-droner. Her er også tale om et meget lille og kompakt produkt, som stort set kan være i ens lomme.

Til trods for den lille størrelse så understreger eksperterne dog, at den er lige så moderne og teknologisk som de større modeller.

Techadvisor.co.uk har vurderet indmaden i forhold til prisen angående DJI Spark, og her synes de, at modellen giver meget kvalitet for pengene som en hel pakke. De har undersøgt billedkvaliteten, som de dog synes findes bedre på andre droner, men til gengæld er denne model også let at bruge og kommer med mange gode funktioner. Det vejer ifølge eksperter op for den lidt mangelfulde billedkvalitet.

Her kan du se en videoanmeldelse af DJI Spark. Videoen er lavet af YouTube kanalen Drone Supremacy: 


DJI Mavic 2 Zoom 

✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com
✅ 5 ud af 5 stjerner hos testsiden Expertreviews.co.uk
✅ 4 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Pcmag.com
✅ 5 ud af 5 stjerner hos teknologisiden Stuff.tv

DJI Mavic 2 Zoom

.
Fire forskellige hold eksperter har testet dronen DJI Mavic 2 Zoom, og disse kilder er alle eksperter inden for enten forbrugertests eller teknologi. Her er tale om henholdsvis testsiderne Trustedreviews.com og Expertreviews.co.uk samt teknologisiderne Pcmag.com og Stuff.tv. DJI Mavic 2 Zoom klarer sig rigtig godt i alle fire tests, og eftersom modellen imponerer, så giver alle ekspertkilderne virkelig høje scorer.

Drone med optisk zoom

Det, der især gør, at DJI Mavic 2 Zoom skiller sig ud fra de øvrige droner på markeder, er dens mulighed for optisk zoom. Teknologimæssigt minder denne meget om DJI Mavic 2 Pro-modellen med en stærk billedkvalitet og moderne funktioner, men denne er udstyret med zoom, som tillader filmning med zoom undervejs.

Zoomen justerer automatisk sig selv under flyvning og tillader, at man kan se objekter klart, som ellers er langt væk. Eksperterne nævner også denne zoom-funktion som en nøglefunktion på modellen og fremhæver den som meget velfungerende.

HDR-video og 4K

DJI Mavic 2 Zoom er udstyret med den nyeste teknologi for at kunne tage de mest levende og fejlfrie billeder og videoer. Dette er muligt takket være 4K-kameraet og HDR-videokvaliteten, som reflekterer mange flere farver, nuancer og skygger. Eksperterne har også set nærmere på kvaliteten af de billeder/videoer, som modellen tager, og de er meget imponerede over disse.

Med flere gode funktioner

DJI Mavic 2 Zoom sammenklappetEt andet af DJI Mavic 2 Zoom’s højdepunkter, ifølge eksperterne, er batterilevetiden. Denne drone kan nemlig flyve op til 31 minutter på én opladning, hvilket er rigtig meget.

Herudover er modellen fyldt med en masse spændende funktioner, som både højner sikkerhed og stabilitet. Dette inkluderer blandt andet en smart forhindringssensor, som gør, at dronen ikke kommer i karambolage med andre objekter.

Specifikationer ved DJI Mavic 2 Zoom
🔴 Producent: DJI
🔴 Type: Drone
🔴 Styres via: Fjernbetjening eller telefon
🔴 Hastighed: Op til 20 m/s
🔴 Flyvetid: 31 minutter
🔴 Med kamera: Ja
🔴 Opløsning i kameraet: 20 megapixels
🔴 Mulighed for videooptagelse: Ja
🔴 Vægt: 907 gram 

Udvalgte fordele ved DJI Mavic 2 Zoom
Moderne og højteknologisk drone
Model med optisk zoom
God kvalitet med 4K og HDR-video
Lang flyvetid på 31 minutter
Gode sikkerhedsfunktioner som forhindringssensor

Her kan du se en videoanmeldelse af DJI Mavic 2 Zoom dronen. Videoen er lavet af YouTube kanalen The Film Poets:


Gennemgang af tests
– det siger eksperterne om DJI Mavic 2 Zoom

I det følgende gennemgår vi kort, hvad hver af de fire ekspertkilder mener om denne drone:


Trustedreviews.com

Trustedreviews.com
4,5 ud af 5 stjerner

Trustedreviews.com giver DJI Mavic 2 Zoom en absolut topscore, idet de er meget imponerede over modellen. Rosen går især på, at denne drone leverer utrolig god billedkvalitet med masser af farver og detaljer. Herudover er zoom-funktionen virkelig velfungerende.

Eksperterne er også imponerede over DJI Mavic 2 Zoom’s lange batterilevetid, der ligger på op til 31 minutter (det er dobbelt så lang tid som andre modeller), og når det kommer til flyvning, så foregår dette virkelig hurtigt, men stadig stabilt og roligt. Der findes endvidere mange gode sikkerheds-indstillinger.


Expertreviews.co.uk

expertreviews logo
5 ud af 5 stjerner

Expertreviews.co.uk giver DJI Mavic 2 Zoom en absolut topscore på fem ud af fem stjerner, idet de kalder modellen for ”simpelthen den bedste”. Eksperterne forklarer, at denne model minder meget om DJI Mavic 2 Pro med funktioner og kvalitet, men denne version har fået tilføjet optisk zoom, som giver mange flere muligheder.

Expertreviews.co.uk skriver, at ud over zoom-funktionen så indeholder denne drone mange andre funktioner, som gør modellen til en af DJI’s førende droner.

Blandt andet tæller dette en smart forhindringssensor, og muligheden for at optage med hyperlapse samt den forbedrede billedkvalitet, som ifølge eksperterne er utrolig imponerende.

Til trods for den gode anmeldelse har eksperterne dog også et par negative kommentarer, som mest går på, at fjernbetjeningen er lidt besværlig at anvende.

Her kan du se en video optaget på DJI Mavic 2 Zoom dronen. Videoen er lavet af YouTube kanalen JHamilton:


Pcmag.com

PCMag
4 ud af 5 stjerner

Pcmag.com skriver, at DJI Mavic 2 Zoom skiller sig ud fra mængden af forbruger-droner takket være muligheden for den optiske zoom, som ikke findes andre steder.

Dette er en rigtig god funktion, og eksperterne noterer sig, at den hertil kommer med andre gode funktioner, som gør modellen særdeles velfungerende – blandt andet den smarte forhindringssensor.

Pcmag.com forklarer desuden, at DJI Mavic 2 Zoom leverer smidig og skarp 4K video med en velskabt linse, og det giver rigtig flotte billeder og videoer. Også batterilevetiden fremhæves, og det samme gør det kompakte og sammenfoldelige design.

Eksperterne nævner ikke mange minusser ved modellen, men dog synes de, at den er lidt dyr, og så kunne den godt anvende mere intern hukommelse.


Stuff.tv

stuff-tv
5 ud af 5 stjerner

Stuff.tv er meget imponerede over DJI Mavic 2 Zoom, som de synes har en god pris i forhold til den almindelige Pro-version.

Ifølge eksperterne leverer Pro-modellen en lidt bedre billedkvalitet, som passer til teknologi-entusiasten, men DJI Mavic 2 Zoom vil i stedet passe godt til den brede befolkning – billedkvaliteten er nemlig næsten lige så imponerende blot til en lavere pris.

Stuff.tv fremhæver desuden modellen for dens gode batterilevetid samt en lang række forskellige sikkerhedsindstillinger. Også den hurtige, smidige og stille flyvning er nøgleord, som eksperterne sætter på DJI Mavic 2 Zoom.


Drone-fotograf guide – dette skal du vide

Drone-fotograf guide

Hvis du som fotograf ønsker at kunne øge muligheden for at tage billeder og lave videoer, så vil en drone med kamera kunne bidrage til dette med nye perspektiver og potentialer. Der findes dog mange forskellige droner på markedet. Derfor – baseret på ekspertviden fra Dji.comCnet.com og Fullydroned.com – guider vi til, hvad du bør være opmærksom på, når du køber en drone:

Størrelse/vægt:
Mange vil nyde godt af en letvægtsdrone, idet den vil være let at håndtere og gøre oplevelsen nemmere. Desuden er de lette modeller ofte også billigere. Dog er de mere vejr-sensitive end de tungere modeller, som både vil have lettere ved at tackle vind og kan holde længere.

Pris:
Ligesom med så mange andre produkter, så får man ofte, hvad man betaler for, når det kommer til droner. Dog ikke sagt at de dyreste droner nødvendigvis er de bedste. Læs med fordel ovenstående ekspertvurderinger af hver af de seks DJI-modeller for bedre overblik over kvalitet i forhold til pris.

Rækkevidde:
Nogle droner kan flyve langt og andre kort. Mange droner kan kun styres omkring 30 meter væk. Moderne droner kan dog klare en flyvetur på op til flere kilometer. Men jo længere rækkevidde, des dyrere vil modellen også være.

Med eller uden kamera:
Nogle droner kommer med et indbygget kamera (som DJI-dronerne i denne artikel), hvor andre kræver, at man selv køber et og fastsætter det. En drone med indbygget kamera vil ofte være en rigtig god ide.

Kamera: 
Hvis man køber en drone med et indbygget kamera, så skal man også se nærmere på, hvad det kan med hensyn til kvalitet. Tjek kameraets megapixels, opløsning, afstand, vinkler og øvrig kontrol. Hvis du ønsker god billedkvalitet, så bør du vælge et 4K-kamera, som giver den bedste kvalitet.

Design: 
Mange droner er aerodynamisk designet for at kunne flyve hurtigere og længere. Se også efter om der findes en GPS på modellen, som tillader, at dronen kan justere flyvningen i forhold til vinden eller returnere hjem. Gå også efter en stabil drone, hvilket giver de bedste billeder. Dette kan være svært at læse sig til, så her kan det være en god ide at se, hvad eksperterne skriver om modellerne. Du kan finde links til ekspertundersøgelserne nederst i denne artikel.

Batterilevetid: 
Batterilevetiden kan hurtigt blive vigtig, for den varierer meget fra model til model. Nogle kan kun flyve i omkring 10 minutter, hvor andre kan flyve i op til en halv time. Se også efter hvad ekstra batterier koster til den valgte drone, for de kan hurtigt blive nødvendige.

Funktioner: 
Nogle droner kommer med mange funktioner og andre med få. Det er individuelt, hvad man har brug for. En model med en forhindringssensor vil ofte være en god ide, så dronen ikke kolliderer med andre objekter. Hvis man ønsker billeder helt tæt på, kan det også være en god ide med en drone med zoom.

Live-feed: 
Mange moderne droner med kamera kan sende live-feed, som man kan få på telefonen eller computeren. Her kan man få brugbare informationer omkring flyvningen, som kan være meget nyttige – især for drone-nørden.


Kend lovgivningen

LovgivningHvis man anskaffer sig en drone, så må man ikke bare flyve med den hvor som helst. Der findes regler for flyvning med droner, og baseret på ekspertviden fra Droner.dk og Trafikstyrelsen.dk guider vi til, hvordan du sikkert og lovligt flyver med din drone:

To typer af droneflyvning 

Der findes to forskellige drone-regelsæt, og det gælder hobby-droneflyvning og professionel droneflyvning. Hobby-droneflyvning foregår uden for byområderne, mens den professionelle droneflyvning både kan være inden for og uden for byområderne. Her fokuserer vi på hobby-droneflyvning, som er den kategori, de fleste forbrugere vil falde ind under:

Drone-tegn til hobby-droneflyvning
For at kunne flyve med sin drone, skal man have et drone-tegn. Tegnet er gratis og tager kun kort tid at anskaffe sig. Der findes også et dronebevis, som ikke er det samme som et dronetegn. Dronetegnet er en formalitet, for at man overhovedet må sende sin drone op i luften, mens et dronebevis giver mulighed for en mere professionel flyvning – også i nærheden af byer.

Forsikring: Hvis man ønsker at flyve med sin drone, skal man have en forsikring på den. Her er tale om en ansvarsforsikring, hvis dronen skulle skabe uheld. Igen findes der én type forsikring til hobby-flyvning og en anden til professionel flyvning. En hobby-forsikring koster omkring 500 kroner om året.

Registrering: Man skal registrere sig hos Trafikstyrelsen som dronefører, før man sender den op. Det foregår via Virk.dk, og efter registreringen modtager man et registreringsnummer, som dronen skal mærkes med.

Orientering: Der findes mange objekter i luften, og derfor skal orienteringen være på plads, inden dronen sendes op. Derfor skal man altid konsultere websiden Droneluftrum.dk inden flyvning for information og særlige regler.

Afstand: Som hobby-droneflyver skal man altid være mindst 50 meter fra byområderne – det gælder ikke kun afgrænsede byer, men også campingpladser, havne, menneskeforsamlinger, industriområder med mere. Dette kan gøre flyvningen besværlig – især hvis man bor i bebyggede områder som de store byer.

Afstande – lufthavne: Det gælder særlige regler for afstande til lufthavne – nemlig fem kilometer for ikke at forstyrre lufttrafikken. Afstanden til militær-lufthavne skal være på mindst otte kilometer. Der gælder også andre regler for jernbaner og offentlige veje – her skal du flyve mindst 150 meter væk.

Privatliv: Man må ikke flyve sin drone hen over naboens hegn eller mur – med mindre man har fået tilladelse. Det krænker privatlivets fred. Man må dog gerne flyve hen over marker med videre.

Højde: Som hobby-droneflyver må dronen ikke overstige 100 meter i højden – dette er for at sikre, at den ikke kolliderer med fly.

Natte-flyvning: Flyvning om natten defineres som flyvning mellem solnedgang og solopgang. Hvis du flyver med din drone i dette tidsrum, så skal den have lys på sig, og start/landingsområdet skal også være oplyst.

Professionel droneflyvning 
De ovenstående regler gælder hobby-droneflyvning. Hvis man ønsker at udføre professionel droneflyvning, så skal man tage et dronebevis på et længere kursus. Hvis man opnår dronebeviset, må man blandt andet flyve i byerne, flyve indtil to kilometer fra lufthavne, flyve over menneskemængder og flyve tættere på offentlige veje.

No-drone zoner: Læg mærke til at der også findes no-drone zoner – altså zoner hvor man ikke må flyve med droner overhovedet. Disse varierer og kan ses på trafikstyrelsen.dk.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke DJI droner har fået de bedste bedømmelser i tests?

DJI Mavic Air 2, DJI Mavic 2 Pro, DJI Mavic Air, DJI Spark og DJI Mavic 2 Zoom

🤓 Hvordan er DJI dronerne blevet testet?

Dronerne er blevet vurderet ud fra deres tekniske specifikationer, batterilevetid, indbyggede funktioner, hastighed og brugervenlighed. Der er også lagt særlig vægt på kvaliteten af dronernes optagelser, da dette må siges at være hovedformålet med en drone.

🤔 Hvad skal jeg overveje, når jeg køber en drone?

Når du vælger en drone, kan det være en god idé at starte med at fastlægge sit rådighedsbeløb. Som oftest får man det, man betaler for. Når du har fastlagt dette, og skal til at vælge en drone, anbefaler vi, du ser på dronens vægt/størrelse, rækkeviede, batterilevetid, kamera og indbyggede funktioner.


DJI Drone test – disse kilder har vi anvendt:

Aeroflydrones.com 🇺🇸 
Aeroflydrones.com er en professionel blog med fokus på droner og flyvning med droner. Siden foretager også tests af droner, og her gælder det modellen DJI Mavic Pro Platinum. Du kan læse testen i sin helhed her. 

Drohnen.de 🇩🇪 
Drohnen.de er en tysk drone-webside, som både tester droner og guider og informerer om droneflyvning. Her har Drohnen.de testet modellenDJI Phantom 4 Advanced, som du kan læse mere om her. 

Droneriot.com 🇺🇸
Droneriot.com er en international webside med fokus på droneflyvning. Dette inkluderer også tests af forskellige droner, og her gælder det modellen DJI Mavic Pro Platinum. Du kan læse eksperternes test af modellen her. 

Expertreviews.co.uk 🇬🇧 
Expertreviews.co.uk er en britisk testside, som udfører uafhængige tests af en bred vifte af elektroniske produkter til hjemmet. Det tæller blandt andet fjernsyn, computere, mobiltelefoner, kameraer og øvrige teknologiske produkter. Her har de britiske eksperter testet flere forskellige droner:
Læs mere om testen af DJI Mavic Air her.
Læs mere om testen af DJI Spark her.
Læs mere om testen af DJI Mavic 2 Zoom her.

Gearlimits.com 🇺🇸
Gearlimits.com er en webside med fokus på sports- og action-udstyr. Siden tester også teknologiske produkter, og her gælder det en test af dronen DJI Mavic Pro Platinum. Læs testen i sin helhed her. 

Geekyviews.com 🇺🇸
Geekyviews.com er en online forhandler af teknologi og gadgets. Siden tester også forskellige elektroniske produkter som for eksempel droner, og her drejer det sig om en test af modellen DJI Phantom 4 Advanced. Du kan læse hele testen her.

Pcmag.com 🇺🇸
Pcmag.com er et internationalt magasin med fokus på computerverdenen og teknologi generelt. Magasinet både skriver om de nyeste trends inden for computer og spil, men også emner der vedrører den teknologiske udvikling. Her er der tale om tests af flere forskellige droner:
Læs mere om testen af DJI Mavic 2 Pro her.
Læs mere om testen af DJI Mavic 2 Zoom her.
Læs mere om testen af DJI Mavic Pro Platinum her.

PCmag.com har ligeledes testet og anmeldt DJI Mavic Air 2, som de har kåret som Editor’s Choice samt givet 4,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Photographylife.com 🇺🇸
Photographylife.com er en international webside med fokus på fotografering og tilhørende emner. Siden foretager også tests af produkter, der har med fotografering at gøre, og her er dronen DJI Mavic 2 Pro blevet testet. Læs testen her. 

Stuff.tv 🇬🇧
Stuff.tv er et britisk teknologimagasin, og i tilføjelse til magasinet har Stuff.tv også en tilhørende webside. Både i magasinet og på websiden beskæftiger Stuff.tv sig med gadgets, teknik og elektronik, og eksperterne tester også forskellige teknologi-produkter. Stuff.tv har her testet forskellige droner:
Læs hele testen af DJI Spark her.
Læs hele testen af DJI Mavic 2 Zoom her.

Techadvisor.co.uk 🇬🇧
Techadvisor.co.uk er en britisk teknologiside, der beskæftiger sig med emner inden for teknologi og teknik. Techadvisor.co.uk skriver blandt andet guidende artikler for at råde og hjælpe forbrugerne, og dertil kommer også tests af forskellige forbrugerprodukter. Det gælder derfor her en test af forskellige droner:
Læs testen af DJI Spark her.
Læs testen af DJI Phantom 4 Advanced her.

Techradar.com 🇺🇸
Techradar.com er en teknologi-webside med et bredt fokus på forbrugerprodukter inden for den teknologiske verden. Siden har eksperter, som skriver artikler og nyheder om teknologi-relaterede emner, og Techradar.com udfører også forskellige tests. Her er der tale om tests af flere droner:
Læs mere om testen af DJI Mavic Air her.
Læs mere om testen af DJI Spark her.

Techradar.com har ligeledes testet og anmeldt DJI Mavic Air 2, som de har kåret som testvinder. Du kan læse anmeldelsen her og her.

Tek.no 🇳🇴 
Norges største onlineside for forbrugerteknologi med mere end 900.000 læsere om ugen. Her findes både nyheder, artikler, guide og tests. Her er der tale om en tests af dronen DJI Phantom 4 Advanced. Du kan læse hele testen her.

Trustedreviews.com 🇺🇸
Trustedreviews.com er en international testside, der bringer daglige og detaljerede ekspertvurderinger af elektroniske forbrugerprodukter samt yderligere analyser. Her er følgende droner blevet testet:
DJI Mavic 2 Pro: Læs mere om testen her.
DJI Mavic Air: Læs mere om testen her.
DJI Mavic 2 Zoom: Læs mere om testen her. 

T3.com 🇺🇸
T3.com er et amerikansk gadget- og teknologi-magasin, som har fokus på nyheder, anmeldelser, guides og artikler inden for teknologien. T3.com har især fokus på elektroniske forbrugerprodukter som telefoner, computere, lyd, spil og fitness. Her har T3.com testet dronen DJI Mavic Air. Du kan læse den fulde test her.

T3.com har ligeledes testet og anmeldt DJI Mavic Air 2, som de har givet 5 ud af 5 stjerner samt en ”Platinum Award”. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Wired.com 🇺🇸
Wired.com er et amerikansk magasin, der fokuserer på IT, tele, kommunikation, data og teknik. Wired.com udkommer både på tryk og har et online-univers og hovedfokus ligger på, hvordan den fremadgående teknologi påvirker kultur, økonomi og politik. Wired.com skriver også om emner, der er mere ligetil og deriblandt også tests. Wired.com har nemlig her testet dronen DJI Mavic 2 Pro. Læs hele testen her.

Digitalcameraworld.com 🇺🇸
Det amerikanske fotomagasin Digitalcameraworld.com beskæftiger sig med alt, der handler om kameraer. På siden kan der findes artikler med nyheder inden for kameraets verden samt artikler med guides og gode råd. Derudover tester og anmelder de kameraer. Her har de testet DJI Mavic Air 2, som de har kåret som testvinder. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Digitaltrends.com 🇺🇸
Digitaltrends.com er et amerikansk tech-magasin, der guider forbrugere gennem den digitale verden. Det gør de ved at levere nyheder, guides, artikler, videoer og anmeldelser af elektroniske forbrugerprodukter. I denne omgang har de testet og anmeldt DJI Mavic Air 2, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner samt kåret som Editor’s Choice. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme