DJI Osmo Pocket Kamera test-guide: Her er eksperternes vurderinger

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

I denne artikel kan du læse hvad eksperterne mener om DJI Osmo pocket kameraet

Her er tale om et actionkamera, der især vil tiltale eventyreren, der ønsker markedets flotteste optagelseskvalitet i forbindelse med action- eller sportsaktiviteter. Modellen er skabt i lommeformat og kommer med en indbygget gimbal/håndstativ.

Artiklen er bygget op således, at vi starter med at bringe viden om kameraets kunnen og funktioner. Derefter gennemgår vi en for en, hvad hver af de 4 eksperter fremhæver af plusser og minusser.

De 4 ekspertkilder inkluderer fotomagasinet Digitalcameraworld.com, teknologimagasinet Wired.com, teknologi-websiden Theverge.com og YouTube-kanalen The Tech Chap.

Herefter bringer vi en guide med brugbare tips og tricks til DJI Osmo Pocket Kamera, således at forbrugeren får mest muligt ud af fotografiapparatet.

Denne DJI Osmo Pocket Kamera test indeholder:
🔸 Generel viden og information om DJI Osmo Pocket Kamera 
🔸 Gennemgang af hvad eksperterne mener om DJI Osmo Pocke Kameraet 
🔸 Opsamlende konklusion af eksperternes kommentarer 
🔸 Tips og tricks til brug af kameraet 
🔸 Indlejrede videoer undervejs for bedre visuelt indblik i modellens kunnen 
🔸 Gennemgang af de tests, vi har undersøgt samt links til eventuel videre læsning

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.


Introduktion til DJI Osmo Pocket Kamera

DJI osmo pocket

Prissammenligning af DJI Osmo Pocket:


DJI Osmo Pocket Kamera vil være et godt valg for teknologinørden, der gerne vil have glidende og fejlfri optagelser i 4K-kvalitet – og som ønsker et fotografiapparat, der kan tages med overalt.

DJI Osmo Pocket er ikke kun et kamera – her er tale om en hel gimbal med tilhørende kamera, og det er designet i lommeformat. Derfor er det det perfekte værktøj til at tage med på eventyr.

Modellen vil især tiltale forbrugere, der ønsker højmoderne teknologi og et fotoapparat, der er skabt til at få flydende optagelser – for eksempel til action- eller sportsoptagelser.

Den kompakte størrelse gør, at man både kan tage det med i tasken eller putte det i lommen. Med en meget lav vægt på kun 116 gram vil man knap kunne mærke det, og når man holder det i hånden, og i strakt arm gør den lave vægt, at det ikke føles tungt og ubehageligt.

Her er på alle måder tale om et meget transportabelt produkt, for det måler kun 3,4 centimeter (højde), 12,2 centimeter (bredde) og 2,9 centimeter (dybde).

Smart action-kamera

DJI Osmo Pocket Kamera karakteriseres som et actionkamera på linje med de populære GoPro-modeller, men man kan også anvende det til at tage stillbilleder. Det er designet således, at der findes en gimbal, som man kan holde på, og for enden findes kameraet, som foretager optagelserne.

Den indbyggede gimbal gør det langt lettere at få stabile og velplacerede optagelser, og den tillader også, at man lettere kan filme sig selv fra en bedre vinkel – perfekt til vloggeren eller forbrugeren, der ønsker sig selv i fokus.

Skærmen er endvidere indbygget i gimbal-delen, og her er tale om en smart LCD-skærm med touch på 1 tomme. Det vil sige, at den ikke er så stor, men der er plads nok til at foretage de ønskede indstillinger.

Menuen er designet til at være intuitiv og brugervenlig, således at det er let at komme i gang.

Her findes mange brugbare indstillinger, men en af de mest fremtrædende er ansigts-sporingen, som betyder, at man kan stille skarpt på et ansigt eller objekt, og herefter følger kameraet det, når det bevæger sig.

Denne funktion skaber både bedre stabilitet og bedre fokus – både til vloggeren, der ønsker eget ansigt i fokus, men også til action-prægede forhold hvor objektet bevæger sig hurtigt.

Til foto og video

DJI osmo pocketDJI Osmo Pocket Kamera vil som nævnt passe godt til eventyreren, der ønsker at kunne indfange de vildere oplevelser – for eksempel både i gang, løb, på ski eller i luften.

Produktet er ikke vandtæt, så man skal passe lidt på, hvis man ønsker at filme aktiviteter på vand. Man kan dog tilkøbe et vandtæt etui, hvilket giver muligheden for at kunne filme under vand – helt ned til 60 meter.

Apparatet kan som nævnt også tage stillbilleder, og her tages der billeder med en god billedkvalitet på 12 megapixels.

For at få gode optagelser findes her desuden en god optisk billedstabilisering samt en CMOS-sensortype. Der kan optages i den flotte 4K-kvalitet, som giver meget klare og stabile optagelser med høj skarphed og stærke farver.

140 minutters optagetid og Mimo-app

Modellen kommer med et genopladeligt batteri, og på én opladning vil det kunne holde omkring 140 minutter, hvis man optager i fuld HD-opløsning. Ved 4K vil man opleve, at batterilevetiden er noget mindre.

Der findes desuden en tilhørende app kaldet Mimo, som er designet til at hjælpe forbrugeren med at lave færdige videoer via en tilkoblet enhed som telefonen.

Her er fokus på at kunne skabe unik storytelling via app’en, og her kan man også finde måder, hvorpå man kan dele sine videoer. Der findes yderligere mange avancerede indstillinger i Mimo app’en, hvor man kan justere sine optagelser helt ned til mindste detalje.

Ønsker man at benytte sig af Bluetooth eller Wi-Fi, skal man have et eksternt modul, som kan skabe denne trådløse forbindelse.

🎥 Herunder kan du se en YouTube-video fra producenten DJI, der visuelt gennemgår, hvad modellen kan🎥

 

DJI Osmo Pocket Kamera – specifikationer
Producent: DJI
Type: Action-kamera
Vægt: 116 gram
Højde: 3,4 centimeter
Bredde: 12,2 centimeter
Dybde: 2,9 centimeter
Billedkvalitet: 12 megapixels
Billedstabilisering: Optisk
Billedsensortype: CMOS
Videokvalitet: 4K
Ansigts-sporing: Ja
Lukkehastighed: 8-1/8000 sekunder
Display: LCD-skærm
Størrelse på skærm: 1 tomme
Touch-skærm: Ja
Hukommelseskort: SD, SDHC, SDXC
Batteri: Ja
Genopladeligt batteri: Ja
Batterilevetid: 140 minutter videooptagetid ved fuld HD-opløsning
Vandtæt: Nej. Vandtæt etui kan dog tilkøbes.
Tilhørende app: Ja
Wi-Fi: Kan tilkøbes via et særligt, trådløst modul
Bluetooth: Kan tilkøbes via et særligt, trådløst modul

Prissammenligning af DJI Osmo Pocket:


Det siger eksperterne om DJI Osmo Pocket Kamera

Vi gennemgår i dette afsnit, hvad hver af de 4 ekspertkilder skriver i deres anmeldelser af DJI Osmo Pocket Kamera. Her kommer vi både ind på, hvad eksperterne fremhæver af fordele og ulemper.


Wired.com

Wired.com
Vurdering: 8 stjerner ud af 10

Teknologimagasinet Wired.com giver DJI Osmo Pocket Kamera en høj score på 8 stjerner ud af 10 mulige. De skriver i overskriften, at her er tale om en ”mobil gadget, der sætter et stabiliseret drone-lignende kamera fast i et håndholdt stativ, hvilket giver muligheden for at skyde helt fejlfrie videoer, mens du går, løber, står på ski eller sky-diver”.

Eksperterne forklarer, at godt nok kan modellen ikke flyve (DJI er blandt andet kendt for at fremstille droner), men det føles som om, at den kommer tæt på.

Produktet er helt klart et nicheprodukt for den teknologi-, action- og fotografiinteresserede, men for dem vil det også være helt unikt. I stedet for at flyve, holder man apparatet i hånden, mens man bevæger sig, og resultatet er ifølge eksperterne virkelig flotte og stabile optagelser.

Sjovt, underholdende og fantastisk kvalitet

DJI osmo pocketWired.com forklarer endvidere, at DJI Osmo Pocket Kamera er så smart, at det både kan understøtte kameraet på ens smartphone, men der findes også allerede et indbygget kamera.

Det er ikke alle steder, dette er muligt – dermed et klart plus for DJI-modellen. Hertil kommer det kompakte og lille design, som gør det lige til at tage med i lommen.

Herudover synes eksperterne simpelthen, at apparatet er utrolig sjovt og underholdende at lege med, og der venter forbrugeren mange timers underholdning. Også brugervenligheden roses, idet der findes en meget intuitiv brugerflade, og så er batterilevetiden fin. Det kan holde op til et par timers optagelser i HD, men vælger man 4K, drænes batteriet dog hurtigt.

Til trods for den høje ros påpeger Wired.com dog et par kritikpunkter. Her kommenteres det, at den tilhørende app kunne have været bedre.

Derudover savnes der muligheden for livestreams, og så skal man påregne et ekstra budget til at investere i tilbehør, hvis man vil have det maksimale ud af apparatet.

Hvis du ønsker at læse mere om eksperternes anmeldelse af DJI Osmo Pocket Kamera, så findes der link hertil nederst i denne artikel.


Digitalcameraworld.com

Digitalcameraworld logo
Vurdering: 4,5 stjerner ud af 5

Digitalcameraworld.com giver DJI Osmo Pocket Kamera en topscore på 4,5 stjerner ud af 5 og kalder det for et ”funktions-rigt, stabiliseret actionkamera, der passer perfekt i lommen og er klar til at blive taget med overalt”.

Eksperterne er meget begejstrede for dette teknologiske vidunder, der kombinerer et actionkamera med en indbygget gimbal, hvilket giver en rigtig god stabilitet, når der filmes.

Det kommenteres, at det er utroligt, at det kan være så lille i designet, men størrelsen skal ikke narre forbrugeren – her er nemlig virkelig tale om et kvalitetsprodukt.

Dertil er det rigtig smart, at man kan koble sin telefon til modellen, hvilket tillader, at man kan se sine optagelser på en større skærm (kameraets skærm er kun på 1 tomme). Ved denne tilkobling kan man også fjernstyre modellen via den tilhørende app.

Utrolige optagelser

Det forklares yderligere, at man virkelig får gode optagelser med DJI Osmo Pocket Kamera, og 4K-kvaliteten giver superflotte videoer uden hak og med klare detaljer. Desuden er det let at komme i gang med at bruge, og den lille størrelse fremhæves flere gange.

Eksperterne er også meget imponerede over ansigtssporingen, som gør, at man sikrer, at det valgte objekt bliver centreret i optagelserne hele tiden.

Digitalcameraworld.com nævner stort set ikke nogen minusser ved denne model, for de er meget tilfredse. Der findes dog lidt småfejl hist og her, men det eneste, der virkelig trækker en smule ned, er, at der ikke findes en mulighed for at livestreame.

Eksperterne påpeger desuden, at det er muligt at tilkøbe tilbehør, og at dette kan være nødvendigt, hvis man gerne vil have fuld valuta for pengene.

Ønsker du at læse mere om Digitalcameraworld.com’s anmeldelse, kan du finde et link til hele anmeldelsen nederst i denne artikel.

Her kan du se en kort video, der er optaget med et DJI Osmo Pocket kamera. Videoen er produceret af DJI:


Theverge.com

TheVerge.com
Vurdering: 7,5 point ud af 10

Teknologi-websiden Theverge.com giver DJI Osmo Pocket Kamera en flot score på 7,5 point ud af 10 og kalder det for ”en alt i én vlogging-enhed”, der passer godt til den forbruger, der går meget op i billedkvalitet og samtidig gerne vil have et mere professionelt værktøj til vlogging.

Det er robust bygget, det emmer af kvalitet hele vejen igennem, og det har desuden evnen til at få forbrugeren til at fremstå meget mere kamera-dygtig, end han eller hun rent faktisk er.

Eksperterne fremhæver flere elementer som klare plusser, og her komme de først og fremmest ind på videokvaliteten.

Muligheden for at skyde i 4K er en klar fordel og hæver modellens generelle niveau markant. Man kan foretage 4K-optagelse ved 60 frames pr. sekund, og disse optagelser bliver flotte, stabile og klare.

Lille og intelligent

DJI osmo pocketTheverge.com roser yderligere det lille og kompakte design, og de er imponerede over, hvor meget moderne teknologi der kan findes i så lille et apparat. Kontrolpanelet er også intelligent skabt med henblik på den lille fysiske størrelse.

Desuden fremhæves den høje brugervenlighed, som gør det let at anvende. Det næves, at det er simpelt at komme i gang, og generelt er indstillingerne intuitive og lette at finde rundt i.

Til trods for den generelt gode kritik nævner Theverge.com også nogle minusser, som trækker den samlede score lidt ned. Det går især på, at eksperterne ikke mener, at der er lagt samme kræfter i lyden som i video-kvaliteten.

Lydsporet kan nemlig ikke matche billedernes kvalitet, og det er synd. Herudover er skærmen meget lille på kun 1 tomme, og det kan gøre apparatet besværligt at styre.

Link til hele anmeldelsen findes nederst i denne artikel.


The Tech Chap

The Tech Chap
Vurdering: God anmeldelse

YouTube-teknologikanalen The Tech Chap er meget imponeret over DJI Osmo Pocket Kamera, og rosen går især på kvaliteten af optagelserne.

Indehaveren af kanalen, Tom, har blandt andet foretaget optagelser i forskellige typer af lys, og generelt er han meget betaget over, hvor gode optagelserne bliver.

De foretages uden hak og er helt naturlige med glidende overgange, som man ikke bemærker. Det gælder også for steder, hvor lyset er mindre godt.

Lige så godt som GoPro?

The Tech Chap roser desuden produktet for at have en høj dynamisk spændevidde og et smart display, så man kan se, hvad man filmer, men er mindre begejstret for det lidt haltende autofokus-system.

I denne video-anmeldelse sammenligner Tom også DJI Osmo Pocket Kamera med både det populære GoPro actionkamera og kameraet på en almindelig smartphone, og du kan se, hvad han kommer frem til i videoens fulde længde herunder:

Du kan læse mere om The Tech Chap og finde link til video-anmeldelsen nederst i denne artikel.


Opsamlende konklusion – opsummering af eksperternes vurderinger af DJI Osmo Pocket Kamera

DJI osmo pocket

Efter at have gennemgået de 4 ekspertkilders anmeldelser kan vi se, at eksperterne er meget begejstrede for DJI Osmo Pocket Kamera.

Eksperterne er generelt enige i, at dette kamera kommer i et smart og lille lommeformat, der gør det meget let at få gode optagelser.

Det nævnes, at det er et klogt træk, at selve kameraet sidder på en gimbal, hvilket højner stabiliteten, og så er 4K-videokvaliteten virkelig god. Man får gode og glidende optagelser med mange detaljer og høj skarphed.

Flere steder kommenteres det også, at produktet er brugervenligt og let at anvende med gode funktioner – for eksempel ansigtssporingen.

Der påpeges dog nogle minusser, som blandt andet går på, at man skal tilkøbe en del tilbehør, hvis man vil have det maksimale ud af apparatet, og så savnes der en mulighed for at kunne livestreame.

Flere steder bliver DJI Osmo Pocket Kamera sammenlignet med den populære konkurrent GoPro, som også er et actionkamera med høj videokvalitet.

Hvis du har gjort samme overvejelser, kan du med fordel se med på YouTube-videoen herunder, hvor eksperterne sammenligner de 2 modeller:


11 tips og tricks til at få mest ud af dit DJI Osmo Pocket Kamera

DJI osmo pocket

Prissammenligning af DJI Osmo Pocket:


Investerer man i det nye DJI Osmo Pocket Kamera, så bør man også kende alle dets muligheder for at få mest muligt ud af nyerhvervelsen. Baseret på ekspertviden fra DJI og 4KShooters.net har vi lavet en guide til de bedste tips og tricks til apparatet:

Kontrolpanel: Hent den tilhørende app, Mimo, for at få fuld adgang til hele kontrolpanelet med masser af avancerede indstillinger.

Flashlight Mode: Brug Flashlight Mode for at finde de mest optimale optagelser på steder, hvor der ikke er meget plads.

God lyd: Klar lyd er en del af gode optagelser. Mikrofonen her er lille, så pas på med ikke at komme til at dække for den. Den er placeret lige til højre over optage-knappen.

Med eller uden bevægelse: Skift mellem AFC (Autofocus Continues) og AFS-modi (Autofocus Single) afhængig af, om der er bevægelse i billedet. AFC skal anvendes, når der er meget bevægelse i billedet, mens AFS er bedst, når der findes begrænset eller ingen bevægelse.

Eksponering: Undgå både over- og undereksponering ved at indstille dette i app’en. Vælg enten manuel eller automatisk indstilling her. Hvis du gerne vil indstille eksponeringen manuelt, skal du ændre ISO, lukkehastighed og eksponerings-værdi, indtil billedet hverken er under- eller overbelyst.

Format: Få en højere fleksibilitet ved at ændre billedformatet efter behov. Der findes både mulighed for 16:9, 4:3 og 3:2. Dette kan gøres i Pro Mode eller i app’en.

Gitterlinjer: Du kan aktivere gitterlinjer på skærmen for at gøre det lettere at finde den bedste komposition og placering i billedet.

Fremhæv gode optagelser: Der findes en ”like-funktion”, hvor du kan ”like” og fremhæve dine bedste optagelser. Derved bliver de lettere at finde, hvis du tager mange billeder og videoer på din skydning.

Lad op under optagelserne: Hvis kameraet er ved at løbe tør for batteri, så er det muligt at tilslutte en power-bank til apparatet. Så lades der op, mens der optages.

Super Fine Quality: Anvend gerne indstillingen Super Fine Quality til timelapse. Det giver det bedste resultat.

Perfekt vlogging: Hvis man er vlogger og ønsker de bedste optagelser, så vælg selfie-mode i Flip-indstillingen. Vælg herefter også ansigtssporing, så linsen hele tiden følger ansigtet, når det bevæger sig. Optag helst i Follow- eller Tilt-mode.

Se gerne med på YouTube-videoen herunder, hvor flere af tipsene gennemgås visuelt:


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvem har testet DJI Osmo Pocket kameraet?

Der er tale om 4 ekspertkilder: Fotomagasinet Digitalcameraworld.com, teknologimagasinet Wired.com, teknologi-websiden Theverge.com og YouTube-kanalen The Tech Chap.

🤓 Hvordan er DJI Osmo Pocket blevet testet?

DJI Osmo Pocket er blevet vurderet ud fra dets tekniske specifikationer, batterilevetid, indbyggede funktioner og brugervenlighed.

🤔 Hvad er fordelene ved DJI Osmo Pocket?

Eksperterne fremhæver, at de godt kan lide at selve kameraet sidder på en gimbal, hvilket højner stabiliteten, samt at 4K-videokvaliteten virkelig god. Ydermere fremhæves DJI Osmo Pocket som værende meget funktionelt og brugervenligt.


DJI Osmo Pocket Kamera Test – kilder samt links

Digitalcameraworld.com 🇺🇸
Digitalcameraworld.com er et internationalt fotomagasin med fokus på digitale kameraer. Eksperterne foretager blandt andet tests af diverse nye modeller samt guider til at få mest ud af dem. Her har Digitalcameraworld.com testet DJI Osmo Pocket Kamera. Du kan læse testen i sin helhed hos Digitalcameraworld.com.

Theverge.com 🇺🇸
Theverge.com er et online nyhedswebside med fokus på teknologi. Theverge.com drives af det kendte Vox Media og dækker emner inden for teknologi, videnskab, kunst og kultur. Her skrives om nyheder, artikler, guides og anmeldelser, og her gælder det netop en anmeldelse af DJI Osmo Pocket Kamera. Hele artiklen findes hos Theverge.com.

The Tech Chap 🇬🇧
The Tech Chap er en af de mest populære teknologi-YouTube-kanaler i Storbritannien. Skaberen, Tom, laver her blandt andet guides og tests af forskellige elektroniske produkter, og her drejer det sig om DJI Osmo Pocket Kamera. Du kan se anmeldelsen i sin helhed på The Tech Chaps YouTube-kanal.

Wired.com 🇺🇸
Wired.com er et magasin med fokus på IT, kommunikation, data og teknik i forhold til fremtidens kultur, økonomi og politik. Magasinet udkommer både i en trykt version samt har et online-univers. Wired.com bringer også tests af forskellige elektroniske produkter, og her har de testet DJI Osmo Pocket Kamera. Testen kan læses i sin fulde længde hos Wired.com.


Andre relevante tests og artikler

Er du endnu ikke overbevist om at DJI Osmo Pocket er det rette valg for dig, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre artikler, du måske vil finde interessante.

Skab dig et overblik over DJI’s andre testvindendende produkter med vores generelle DJI drone test. I denne test finder du også pristabeller på de forskellige modeller, så du nemt kan finde den forhandler, der har den bedste pris.

Du kan også læse vores specifikke DJI Mavic Mini test og vores DJI Phantom 4 Pro test, der begge er testvindende droner.

Ønsker du at gøre brug af dit nye kamera, fx på en rejse, til at lave flotte videoer, kan vi også være behjælpelige med produkter til dette.

Særlige GoPro produkterne er populære blandt rejsende, grundet deres størrelse og robusthed. Her kan du læse vores GoPro Hero 8 test, vores GoPro Hero 7 test, vores GoPro Hero 6 test og vores GoPro Hero 5 test.

Kunne du derimod tænke dig et større kamera med flere features, har vi også artikler om dette. Her kan du læse vores Sony A6400 test, vores Nikon P900 test og vores Nikon P1000 test, der alle får roser med på vejen af eksperterne.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme