Forbrugsguiden.dk er officiel e-mærket partner


Hos Forbrugsguiden.dk har vi indgået et officielt samarbejde med e-mærket. Organisationen bag e-mærket er repræsenteret af blandt andet Forbrugerrådet Tænk, Dansk Industri og Dansk Erhverv.
e-mærkets medlemmer tæller over 2.200 danske virksomheder, der driver e-handel inden for forskellige brancher.

Hvad betyder det at Forbrugsguiden samarbejder med e-mærket?
Samarbejdet mellem Forbrugsguiden og e-mærket, betyder at vi viser i vores pristabeller, hvilket forhandlere der har tilmeldt sig e-mærket og dermed er e-mærke certificeret. Målet med dette samarbejde er at gøre det nemmere for dig som forbruger, at få et hurtigt overblik over hvilken forhandlere der er medlemmer af ordningen.

Formål:
Formålet hos e-mærket er at hjælpe de danske forbrugere.
e-mærket onlinebutikker har derfor gennemgået en godkendelsesprocess, som sikrer at forhandleren lever op til alle lovmæssige krav.
For at blive godkendt som onlinebutik, så foretaget e-mærket blandt andet testkøb i butikken, godkender handelsbetingelserne og sikrer forbrugeren med helt op til 10.000 kr. når der købes fysiske varer fra en e-mærket webbutik.

Medlemmer: 
Hos Forbrugsguiden.dk viser vi priser for en række e-mærket webshops. Blandt disse forhandlere finder du:

Wupti.com
Kitchenone.dk
Roboteksperten.dk
Renthjem.dk
Coop.dk
Coolstuff.dk
Bedrenætter.dk
Unoliving.dk
10-4.dk
Proshop.dk
De3bedste.dk
Skousen.dk

Undgå udenlandske fupfirmaer:

Du kan her se e-mærkets informationsvideo, som fortæller dig om hvad du skal holde øje med for at undgå fupbutikker på nettet: