På udkig efter en Ergobaby 360? – Se hvad eksperterne siger

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Denne artikel handler om babybæresele-serien Ergobaby 360. Artiklen er bygget op således, at vi først bringer lidt information om Ergobaby 360-serien. Der findes 4 forskellige modeller i Ergobaby 360-serien, som vi gennemgår en for en.

Herefter ser vi nærmere på de ekspert-tests, hvor Ergobaby 360 er blevet testet og vurderet. Her gennemgår vi 7 forskellige eksperters anmeldelser af Ergobaby 360 for at se på, hvad der fungerer og ikke fungerer.

Derefter vil vi lidt kortere også gennemgå to andre bæreseler, som udgør alternativer til Ergobaby 360. Her er tale om Baby Björn One og Ergobaby Original.

I denne artikel får du:
🔸 Oversigt over de anvendte tests
🔸 Overblik over 4 forskellige Ergobaby 360-modeller
🔸 Gennemgang af 7 forskellige ekspertvurderinger af Ergobaby 360
🔸 Overblik over alternativer til Ergobaby 360
🔸 Guide til at lære at bære dit barn korrekt
🔸 Historien om mærket Ergobaby

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Ergobaby 360 test-oversigt – Her er de bedste modeller

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de Ergobaby 360 bæreseler, der har klaret sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en lang række eksperttests, og viser dig her de bedste modeller ifølge eksperterne. Du finder også prissammenligning af de forskellige bæreseler, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over de billigste forhandlere.


Ergobaby 360 Cool Air

Ergobaby 360 Cool Air

.
Ergobaby 360 Cool Air er en af de nyere Ergobaby 360-modeller, som er anderledes end de andre modeller, idet Ergobaby 360 Cool Air er skabt med henblik på at give den bedst mulige ventilation med 3D Air Mesh-stoffet, som er mere åndbart end andre typer af mere bastante stoffer.

Alsidig bæresele

Ergobaby 360 Cool Air er også en meget alsidig og fleksibel bæresele, idet modellen har 4 forskellige bærepositioner til barnet. Disse inkluderer positionerne ”indadvendt mod maven”, ”udadvendt fra maven”, ”hofte-position” samt ”ryg-position”, så dermed kan man selv bestemme, hvordan barnet skal sidde.

Det betyder, at bæreselen kan anvendes til børn fra 4-36 måneder (i vægt hedder tallene 5,5 til 15 kilo), og ønsker man at anvende Ergobaby 360 Cool Air til mindre børn, så kan det også godt lade sig gøre, hvis man dog investerer i en spædbarns-indsats.

God komfort for barnetErgobaby 360 Cool Air bæresele

Ergobaby 360 Cool Air er udover den afkølende form også skabt til at give barnet den mest optimale siddeposition og komfort, og derfor er alle sidepositionerne for barnet ergonomiske.

Modellen har flere justerbare dele, som blandt andet inkluderer rygpanelet, som kan foldes op og ned afhængig af bærepositionen. Det sikrer også en optimal støtte til barnets nakke og hoved.

God komfort for den voksne også

Ergobaby 360 Cool Air er selvfølgelig skabt med henblik på at sikre barnet den bedst mulige siddeposition, men producenten har dog også taget den voksnes komfort med i betragtning. Derfor er Ergobaby 360 Cool Air udstyret med et talje-bælte, som giver ekstra støtte til lænden.

Det kan justeres til at placeres højt eller lavt alt efter hvilken bæreposition, man vælger. Ergobaby 360 Cool Air har dertil også brede skulderremme for, sammen med talje-bæltet, at kunne fordele barnets vægt ligeligt, hvilket højner komforten, når man skal bære på barnet længe.

Ergobaby 360 Cool Air kan anvendes til amning og er skabt i 100 procent polyester, som kan maskinvaskes.

Fordele ved Ergobaby 360 Cool Air:
Bedst mulig ventilation med 3D Air Mesh-stof
4 forskellige bærepositioner
Justerbar model
Med brede skulderremme og talje-bælte for komfort til den voksne

Du kan her se en lille gennemgang af Ergobaby 360 Cool Air:


Eksperternes vurdering af Ergobaby 360 🔍

Vi vil i dette afsnit gå 7 forskellige eksperters anmeldelser og vurderinger af Ergobaby 360 igennem og se på, hvilke fordele og ulemper ved modellen, eksperterne fremhæver.

Alt for Damerne (Alt.dk)

altfordamerne
Det danske kvindemagasin Alt for Damerne har foretaget en test af 6 forskellige bæreseler for at give læserne en guide til at finde den bæresele, som passer til de individuelle behov. Alt.dk har set nærmere på parametrene førstehåndsindtryk, funktion, komfort, og om modellerne er pengene værd. Ergobaby 360 er en af de testede modeller, og modellen er en klar favorit fra Alt.dk’s side, hvilket giver Ergobaby 360 en meget flot score på 6 ud af 6 stjerner.

Hip og funktionel

Alt.dk skriver, at Ergobaby 360 gør et rigtig godt førstehåndsindtryk med et meget flot og moderne design, som dog også er diskret. De danske eksperter lægger også med det samme mærke til, at Ergobaby 360 er virkelig dejlig at røre ved. Herefter går Alt.dk i gang med at finde ud af, hvordan modellen virker, og her finder de modellen meget u-indviklet og let at bruge. Som bonus findes der guidende videoer på Ergobaby 360’s hjemmeside, som kan assistere.

Herefter har Alt.dk også set nærmere på Ergobaby 360’s komfort, og her brillerer modellen virkelig med en meget høj grad af ergonomi for både barn og voksen. Det vurderes, at barnet sidder rigtig godt, mens den høje komfort i især skulderstropperne gør, at den voksne ikke får ømme skuldre.

Alt.dk afslutter deres anmeldelse med at skrive, at Ergobaby 360 bestemt er alle pengene værd.

Du kan læse hele artiklen hos alt.dk her.

⭐️ Vurdering: Alt for Damerne giver scoren 6 ud af 6 stjerner


Aftenposten.no

aftenposten
Den norske avis Aftenposten.no har foretaget en test blandt 6 forskellige bæreseler, hvor der er set på parametre som pris, bærepositioner, kvalitet og brugervenlighed, og den norske avis konkluderer efter testen, at Ergobaby 360 skal kåres som testvinder, idet denne model generelt set er den bedste – dog også en af de dyreste.

God kvalitet og ergonomi

De norske eksperter hæfter sig ved forskellige aspekter af Ergobaby 360, som er meget velfungerende. De er begejstrede for de 4 forskellige bærepositioner, som giver et alsidigt brug, og så vurderer de, at barnet kommet til at sidde rigtig godt placeret i Ergobaby 360, hvor der er massiv støtte til både barnets ryg og nakke.

Aftenposten.no forklarer endvidere, at Ergobaby 360 er en rigtig velskabt bæresele af meget høj kvalitet, og sammen med den gode ergonomi sikrer modellen sig den gode bedømmelse.

De norske eksperter hæfter sig også ved, at der er høj komfort for den voksne, hvor vægten af barnet fordeles godt, og der nævnes i det hele taget kun meget få kritikpunkter angående modellen. De går på, at det kræver ekstraarbejde med spædbarns-indsatsen, plus at det kan være lidt svært at lukke brystspændet.

Du finder hele artiklen på Aftenpostens hjemmeside her.

⭐️ Vurdering: Aftenposten udnævner Ergobaby 360 til testvinder


Klikk.no

klikk.no
Den norske forbruger-webside Klikk.no har testet 7 forskellige bæreseler, og Ergobaby 360 er en af de testede modeller. Klikk.no har især fokuseret på ergonomi, bærepositioner, brugervenlighed og komfort i testen, og de forklarer, at med Ergobaby 360 er her både tale om en god bæresele for barn og voksen.

Klar testvinder

Ergobaby 360 kåres som den store vinder af testen af Klikk.no, og det sker på baggrund af flere faktorer. Først og fremmest er her ifølge eksperterne tale om en ergonomisk bæresele, som kan anvendes på flere forskellige bærepositioner, og de fungerer rigtig godt. Klikk.no skriver også, at Ergobaby 360 har rigtig gode justeringsmuligheder, og stropperne kan endda krydses – dertil har modellen også en justerbar sovehætte.

Klikk.no forklarer, at Ergobaby 360 generelt yder en god komfort, men der kan være lidt problemer med skulderstropperne, som ikke altid følger skuldrenes kurve. Dertil kommer den gode ergonomi, hvor der findes gode ben-stillinger til barnet, og barnet sidder generelt rigtig godt i selen.

Ergobaby 360 er ydermere en brugervenlig bæresele, som er let at finde ud af og indstille, og som en bonus har den en smart lomme til opbevaring af mindre genstande.

Læs hele artiklen hos Klikk.no her.

⭐️ Vurdering: Klikk.no udnævner Ergobaby 360 til testvinder


Momtastic.com

Momtastic.com logo
Den internationale mor-og-barn-webside Momtastic.com har foretaget en test af Ergobaby 360 for at finde ud af, om denne model virkelig er så god som påstået. Og efter en grundig test kan eksperterne konkludere, at Ergobaby 360 vitterlig er så god, som det forlyder.

God til både barn og voksen

Momtastic.com forklarer, at med Ergobaby 360 er her tale om en bæresele, som både holder barnet sikkert og komfortabelt, og som samtidig gør det samme for forældrene. Selv om modellen er noget dyr, så er den alle pengene værd.

Dette begrundes med flere faktorer, og først nævnes den høje komfort. Eksperterne forklarer her, at Ergobaby 360 er designet således, at barnets vægt fordeles ligeligt, hvilket er lig med færre rygsmerter for den voksne.

Samtidig er Ergobaby 360 ergonomisk udformet, og der findes 4 forskellige bærepositioner, som alle er komfortable for barnet også. Herudover hæfter Momtastic.com sig også ved brugervenligheden, for Ergobaby 360 er meget let at finde ud af og få indstillet. De er også begejstrede over, at Ergobaby på deres hjemmeside har flere video-demonstrationer af, hvordan de forskellige bærepositioner fungerer.

Momtastic.com har kun meget få kritikpunkter angående Ergobaby 360, og det drejer sig blandt andet om den meget stærke og larmende velcro, og at der savnes et par yderligere lommer.

Du finder hele testen på deres hjemmeside her.

⭐️ Vurdering: Momtastic.com anbefaler Ergobaby 360


Expertreviews.co.uk

expertreviews
Den britiske test-webside Expertreviews.co.uk kalder Ergobaby 360 den bedste bæresele til alle aldersgrupper. Expertreviews.co.uk har testet modellen alene og kommer hurtigt frem til den konklusion, at her er tale om en virkelig god bæresele.

Prisen er eneste minus

Expertreviews.co.uk er så begejstrede for Ergobaby 360, at de giver modellen 5 ud af 5 stjerner, og de forklarer i deres sammenfatning, at det eneste reelle minus ved Ergobaby 360 er prisen, som er noget høj. Udover dette aspekt er her tale om en bæresele, som kun får positive kommentarer.

Først og fremmest roser eksperterne Ergobaby 360’s flotte design, som ser moderne ud og har flotte detaljer rundt omkring. Herudover så bemærker eksperterne, at her er tale om en bæresele, som både fungerer godt for barnet og den voksne.

Barnet sidder godt og sikkert i den bløde sele, og babyer kan få yderligere beskyttelse med en spædbarns-indsats. Hertil kommer, at den tykke polstring af skulderstropperne tilbyder gode puder og dermed støtte for den voksne, og det brede talje-bælte sidder komfortabelt og sikrer, at barnets vægt bedre fordeles.

Du finder hele testen på Expertreviews hjemmeside her.

⭐️ Vurdering: Expertreviews.co.uk giver scoren 5 ud af 5 stjerner


Mother & Baby (Motherandbaby.co.uk)
Motherandbaby logo
Det britiske mor/barn-magasin Mother & Baby har foretaget en test af Ergobaby 360, og magasinet vurderer, at her er tale om en letvægts-bæresele, som fungerer rigtig godt. Mother & Baby har set på forskellige aspekter af modellen, hvorefter de vurderer, at Ergobaby 360 skal have 4 ud af 5 stjerner – altså en flot topkarakter.

Flot og funktionel

Mother & Baby forklarer, at først og fremmest er her tale om en rigtig flot bæresele, men funktionaliteten svigter dog heller ikke. Det bemærkes, at det er meget let at finde ud af, hvordan Ergobaby 360 fungerer og dermed indstille den, og modellen sidder rigtig godt placeret på den voksnes krop. For at give barnet den bedst mulige støtte sidder barnet godt og sikkert fast, men selen føles aldrig stiv og hård.

Modellen er meget fleksibel med de mange bærepositioner, og hver position fungerer godt for både barn og voksen. Herudover er modellen også både komfortabel for barnet og for den voksne.

Læs hele testen her.

⭐️ Vurdering: Mother & Baby giver scoren 4 ud af 5 stjerner


Madeformums.com

madeformums-logo
Den amerikanske mor/barn-webside Madeformums.com har testet Ergobaby 360 i en test alene, hvor der er blevet set på forskellige parametre som design, funktionalitet, bærepositioner og komfort. Madeformums.com er meget begejstrede for Ergobaby 360, som på grund af sin gode kvalitet får den høje score på 4,5 ud af 5 stjerner.

Meget høj komfort

Madeformums.com forklarer, at Ergobaby 360 er en meget velfungerende bæresele, og til forskel fra mange andre modeller, så tilbyder Ergobaby 360 4 forskellige bærepositioner, hvor andre kun tilbyder 3 – dermed er modellen meget alsidig, og det er et stort plus i eksperternes øjne. Hertil kommer, at eksperterne mener, at Ergobaby 360 virkelig er komfortabel, og barnet kommer til at sidde rigtig godt og sikkert i modellen. Ergobaby 360 har et korrekt ergonomisk design, hvilket højner sikkerhed og kvalitet. Som et stort plus er Ergobaby 360 også komfortabel for den voksne at have på.

Madeformums.com nævner også, at det fungerer meget let at finde ud af, hvordan Ergobaby 360 skal monteres og installeres, og den er let at få på. De har i det hele taget stort set kun plusser til modellen, men de forklarer dog, at de synes, at spædbarns-indsatsen bliver noget varm, og det kan blive et problem i sommermånederne.

Du finder hele artiklen på deres hjemmeside her.

⭐️ Vurdering: Madeformums.com giver scoren 4,5 ud af 5 stjerner


Alternative modeller til Ergobaby 360 👶🏼

I det foregående afsnit har vi gennemgået de forskellige Ergobaby 360 modeller samt set nærmere på, hvad eksperter har at sige om Ergobaby 360. I dette afsnit vil vi yderligere gennemgå en anden bæresele. Her er der tale om Ergobaby Original, som også er blevet testet af eksperter.


Guide: Bær dit barn korrekt 👶🏼

Baseret på en artikel fra norske Acbnyheter.no bringer vi her en guide til, hvordan man skal bære sit barn på den korrekte måde, som er mest sikker for barnet og dets udvikling. Eksperterne skriver nemlig, at man ikke bør bære sit barn på maven med ansigtet vendt væk fra ens egen krop.

Barnet skal vende ind mod kroppen

Abcnyheter.no skriver, at det ikke er optimalt ergonomisk – og ligefrem skadeligt for blandt andet hofternes stilling – at bære barnet på denne måde, hvor barnet hænger frit i stedet for godt spændt fast ind mod den voksnes krop med ansigtet mod den voksnes bryst.

Der er flere grunde til dette, og udover selve sikkerheds-elementet og det ergonomiske, så er det godt for barnet med den trygge nærhed med mor eller far samt en direkte øjenkontakt, da for mange indtryk kan gøre barnet unødvendigt stresset.

Også forældrene kan bedre holde styr på barnet og dets tilstand ved at kunne holde øjenkontakt med det plus tale med det undervejs, som stimulerer taleevnerne og sprogudviklingen.

3 normale fejl ⛔️

Abcnyheter.no skriver desuden, at mange nye forældre let kommer til at begå 3 forskellige fejl ved placeringen af barnet, og det går på følgende:

Knæ-støtte: Ofte er selen ikke strammet godt nok ind, således at barnet ikke opnår fuld støtte omkring knæhaserne.

M-stilling: Knæene skal holdes og placeres højere oppe end bækkenet – det danner et M set forfra.

C-kurve: Den sidste fejl går på, at de små børn ikke får en optimal krumning af ryggen. De helt små børns rygge skal nemlig krumme, så ryggen ligner et C.

Den uønskede fremadvendte stilling gør, at man begår alle 3 fejl, så derfor bør man ikke anvende denne bæreposition – herudover kan det også give rygproblemer hos den voksne, som bærer på barnet.

Eksperterne forklarer, at hvis man skal benytte en anden stilling, end hvor barnets ansigt vender ind mod den voksnes krop, så kan man overveje at bære barnet på ens ryg eller hofte for variation – dog ikke før barnet er nogle måneder gammelt og har en mere veludviklet nakkekontrol.

Eksperterne sammenfatter her 5 gode råd til, når man skal bære barnet i bæresele💡

Stram sele: Barnet skal sidde fast og meget stramt ind mod den voksne for optimal støtte.

Kontakt med ansigtet: Man skal altid kunne se barnets ansigt.

På højde med kravebenet: Man skal placere barnet, så toppen af hovedet er på højde med den voksnes kraveben.

Ikke presse hagen mod brystet: Det er vigtigt, at barnets hage ikke bliver presset ned mod brystet

Krum ryg: Barnet skal placeres i en naturlig stilling, hvor barnets ryg krummes i et C – i hvert fald indtil barnet er mindst 9 måneder.


Sådan testes bæreseler ⚖️

Ergonomi

Når det kommer til test af ergonomien, så har en ergonomisk ekspert vurderet, hvordan modellerne støtter 6 forskellige børns ben, hofter og ryg, og modellerne er også blevet undersøgt for, om de har knapper eller spænder, der kan genere.

Kemi

Endelig er det også en vigtig faktor, om modellerne indeholder skadelig kemi. Derfor er modellerne blevet testet for dette i et laboratorium, og der er søgt efter PAH, ftalater, flammehæmmere, formaldehyd og nonylphenolethoxylater.


Historien om mærket Ergobaby

ergobaby logo
Ergobaby er navnet på en amerikansk virksomhed, der specialiserer sig i fremstilling og salg af bæreseler til børn samt tilbehør til bæreselerne.

Selve ideen til virksomheden startede i 2002, hvor en mor på Hawaii ikke var tilfreds med de bæreseler, hun kunne købe. Kvinden hed Karin Frost, og hun besluttede sig for selv at fremstille den perfekte bæresele, som hun selv ønskede den. Det blev startskuddet til mærket Ergobaby, som blev grundlagt året efter – nemlig i 2003.

Det var Karin Frosts ide med Ergobaby bæreselerne, at hun ville have en bæresele, som holdt hendes nyfødte søn tæt ind til kroppen plus havde en bedre ergonomi og komfort for barnet. Karin Frost havde allerede en baggrund i design-branchen, og denne viden brugte hun til at skabe en ny type bæresele, som ydermere skulle være komfortabel for forældrene også. Blandt andet var det vigtigt at få fordelt barnets vægt mere ligeligt mellem hofte og skuldre.

ergobaby børnDesignet på den oprindelige Ergobaby babysele var enkelt, og det var ideen også, men det viste sig hurtigt at være en god ide, for virksomheden har hastigt vokset sig større, og nu har Ergobaby produceret mere end 30 forskellige modeller af babyseler.

I dag har Ergobaby hovedsæde i Los Angeles i USA og forhandles hos mere end 700 forhandlere i USA og føres i 50 forskellige lande. Ergobaby har også vundet forskellig hæder og priser allerede, og virksomheden har blandt andet vundet ”BabyCenter Moms’ Picks Awards” i både 2015, 2016 og 2017.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke Ergobaby 360 bæreseler er bedst i test?

Ergobaby 360 4-punkts bæresele, Ergobaby 360 Cool Air, Ergobaby Omni 360 Baby Carrier All in One og Ergobaby All Position 360 Bundle of Joy

🤓 Hvordan er Ergobaby 360 bæreselerne blevet testet?

Bæreselerne er blevet vurderet ud fra deres sikkerhed, holdbarhed, ergonomi, indhold af skadelige kemikalier og brugervenlighed. Ydermere er bæreselerne blevet bedømt på deres mærkninger og instruktioner, samt hvordan de er at bruge i praksis.

🤔 Hvordan bruger man en bæresele?

Det er vigtigt, at barnet sidder stramt ind mod den voksne, for at selen støtter optimalt. Når barnet placeres i bæreselen, skal det passe med, at toppen af barnets hoved er på højde med den voksnes kraveben. Ydermere skal man sørge for, at man altid kan se barnets ansigt, og at barnet har en naturlig siddestilling, lidt som en frø, hvor ryggen krummes i et C, og benene ikke hænger og dingler.


Andre relevante tests

Hvis du ønsker at læse mere om bæreseler, så har Forbrugsguiden også udgivet en generel bæresele artikel, hvor vi ser nærmere på testvindere fra en række forskellige mærker.

Forbrugsguiden har ligeledes samlede testvindere indenfor autostole og babyalarmer. I disse tests samler vi ligeledes de modeller som har fået bedst anmeldelser af eksperterne.

Du kan også læse vores klapvogn test, hvor du finder en oversigt over de bedste klapvogne på markedet. I denne artikel finder du naturligvis også prissammenligning på de forskellige produkter.

Når barnet bliver lidt større kan det også være en idé at købe en løbevogn, så du både kan lufte dit barn og få motion samtidig. I vores artikel samler vi de mest anmelderroste modeller, så du nemt kan få et overblik over de bedste på markedet.

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Ergobaby Original

God bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
4 ud af 5 stjerner hos det britiske mor/barn-magasin Mother & Baby

Ergobaby Original

.
Ergobaby Original er også en model fra mærket Ergobaby, men her er der tale om modellen Ergobaby Original, som ikke er en del af Ergobaby 360-serien, som denne artikel ellers handler om.

Ergobaby Original er blevet testet af 3 forskellige testpaneler, som både inkluderer den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön samt det britiske mor/barn-magasin Mother & Baby, og konklusionen fra de 3 testpaneler lyder, at Ergobaby Original er en rigtig god bæresele.

Meget høj kvalitet ifølge eksperterneergobaby

Ergobaby Original er blandt andet blevet testet af Mother & Baby, og eksperterne herfra har mange rosende ord til overs for modellen. Modellen har nemlig mange gode aspekter, men eksperterne hæfter sig især ved, at Ergobaby Original har en virkelig høj kvalitet og er meget robust og slidstærk – faktisk i en så høj grad, at eksperterne siger, at modellen stort set ikke kan gå i stykker. Herudover fremhæves de gode siddepositioner for barnet, som støtter barnets hofter, ryg og nakke.

Også til den nyfødte

Man kan anvende Ergobaby Original til sit barn stort set direkte fra fødslen af, idet modellen kommer med en spædbarns-indsats, som er special-designet til det helt lille barn for at give optimal støtte til babyens skrøbelige hoved og nakke. Barnet sidder ergonomisk placeret, og samtidig opretholdes den tætte nærhed med den voksne.

Man kan desuden benytte Ergobaby Original til børn op til 20 kilo, hvilket svarer til omkring 4 år, så her er tale om en model, som kan anvendes i længere tid end andre gode bæreseler på markedet.

Flere bære-muligheder

Ergobaby Original har 3 forskellige bærepositioner, idet man kan bære barnet på maven, ryggen eller hoften med modellen. Ved alle positionerne sidder barnet korrekt og ergonomisk og er spændt fast med sikkerhedsbånd, som kan justeres. Der medfølger også en hætte med Ergobaby Original, som beskytter barnet mod vind og vejr.

Rar at have på for den voksne

Ergobaby Original er dog ikke kun komfortabel for barnet – modellen er også skabt til at være bekvem for den voksne. Derfor er Ergobaby Original udstyret med bløde skulderremme, som sikrer en jævn fordeling af barnets vægt plus et hoftebælte, som giver støtte til lænd og ryg.

Af praktisk grunde er der også designet en lille lomme på bæreselen, som kan bruges til de ting, man let skal have fat i – for eksempel nøgler, sut eller penge.

Ergobaby Original er skabt i 100 procent bomuld og kan maskinvaskes.

Fordele ved Ergobaby Original:
Robust og slidstærk bæresele
God støtte til barnet og medfølgende spædbarns-indsats til babyen
Kan anvendes til børn op til 4 år
Komfort til både barn og voksen og med smart lomme til småting

Oversigt over tests og vurderinger af Ergobaby 360 🏆

6 ud af 6 stjerner hos Alt for damerne
✅ Testvinder hos norske Aftenposten.no
✅ Testvinder hos den norske avis Klikk.no
✅ Anbefalet af amerikanske Momtastic.com
✅ 5 ud af 5 stjerner hos britiske Expertsreviews.co.uk
✅ 4 ud af 5 stjerner hos det britiske magasin Mother&Baby
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos amerikanske Madeformums.com

Ergobaby 360 4-punkts bæresele

Ergobaby 360 4-punkts

 

.
Ergobaby 360 4-punkts bæresele udmærker sig ved at have 4 forskellige bærepositioner, som alle både er sikre, ergonomiske og rare for både barnet og den voksne, men modellen er også skabt for at skabe nærhed mellem baby og forælder, når barnet bæres rundt.

Ergobaby 360 4-punkts bæreseles 4 forskellige bærepositioner inkluderer ”indadvendt mod maven”, ”udadvendt fra maven”, ”hofte-position” samt ”ryg-position”, så dermed kan man selv bestemme, hvordan barnet skal sidde.

Ergonomisk bæresele

Ergobaby 360 4-punkts bæresele har dertil et ergonomisk sæde, der er skålformet, hvilket yderligere giver barnet den bedst mulige sidestilling med henblik på at skåne barnets krop. Barnet sidder nemlig med hoften fremadrettet og en let-kurvet ryg.

Man kan let selv justere siddebredden på Ergobaby 360 4-punkts bæresele med få knapper for at skifte siddeposition og for at følge med barnets størrelse, efterhånden som han eller hun vokser.

For at kunne yde den optimale støtte til barnets nakke og hoved også, Ergobaby 360 4-punkts med babykommer Ergobaby 360 4-punkts bæresele med et justerbart rygpanel, som både kan forlænges og foldes op alt efter bæreposition. Ergobaby 360 4-punkts bæresele kommer også med en hætte, der beskytter barnet mod vind og vejr.

Hensyn til den voksnes komfort også

Ergobaby 360 4-punkts bæresele er som nævnt også skabt med fokus på den voksnes komfort, idet et lille barn ikke er helt let at bære over længere tid. Derfor har Ergobaby 360 4-punkts bæresele et behageligt talje-bælte, som man enten kan bære højt eller lavt på kroppen, alt efter hvilken bæreposition, man vælger til barnet.

Dette bælte giver støtte til den voksnes lænd og er med til at fordele barnets vægt mere ligeligt sammen med den brede skulderrem, og dermed bliver det lettere at bære på barnet.

Ergobaby 360 4-punkts bæresele kan anvendes til amning og er skabt i 100 procent bomuld-kanvas, som kan maskinvaskes.

Fordele ved Ergobaby 360 4-punkts bæresele:
Mulighed for 4 forskellige bærepositioner
Ergonomisk sæde
Mange justerbare dele
Talje-bælte og bred skulderrem for den voksnes komfort

Du kan her se en instruktionsvideo fra Ergobaby, hvor de viser hvordan du bærer din baby foran:

I denne video vises det hvordan du bruger Ergobaby 360 til at transporterer din baby på ryggen: 


Ergobaby Omni 360 Baby Carrier All in One

Ergobaby Omni 360 Baby Carrier All in One

.
Ergobaby Omni 360 Baby Carrier All in One er skabt til både at gøre hverdagen lettere for forældrene, at kunne tage barnet med på farten og at kunne bibeholde nærheden mellem forælder og barn, som er så vigtig i de første måneder.

Ergobaby Omni 360 Baby Carrier All in One er også skabt til at give både barn og forældre den bedst mulige komfort, og der har været fokus på at skabe en bæresele, som både passer til mænd og kvinder fra producentens side.

4 bærepositioner

Ergobaby Omni 360 Baby Carrier All in One kan anvendes til børn op til 36 måneder eller 3 år, og vægtbegrænsningen ligger på 15 kilo.

Ergobaby Omni 360 Baby Carrier All in One har 4 forskellige bærepositioner, så her er tale om en alsidig bæresele. Disse positioner inkluderer både mave (indadvendt og udadvendt), hofte og ryg, så dermed er der mange muligheder for at placere barnet.

Også til helt små børn

Ergobaby Omni 360 Baby Carrier All in One er skabt til også at kunne blive brugt, når barnet er helt lille. Ergobaby Omni 360 Baby Carrier All in One er nemlig designet til, at man ikke behøver en spædbarns-indsats, og man kan blot selv justere sædet, så det passer til barnet og dets størrelse.

Ligegyldig hvilken position man vælger, så er man altid sikret, at siddepositionen for barnet er optimal og ergonomisk korrekt, så der tages mest muligt hensyn til barnets mere skrøbelige statur.

Slidstærk bæresele

Ergobaby Omni 360 Baby Carrier All in One er en meget modstandsdygtig og holdbar bæresele, og det skyldes ikke mindst det anvendte materiale i premium-linned kvalitet, som er meget slidstærkt.

Derudover har Ergobaby Omni 360 Baby Carrier All in One brede og polstrede skulderstropper, som kan justeres alt efter bæreposition plus et talje-bælte, som også kan tilpasses de individuelle behov for de voksne – dermed kan modellen benyttes af både mor og far og også andre. Både skulderstropper og bælte er skabt med henblik på at skåne ryg og lænd for den voksne og fordele barnets vægt mest hensigtsmæssigt.

Ergobaby Omni 360 Baby Carrier All in One er skabt i premium-linned med 100 procent bomuldsforing, som kan maskinvaskes.

Fordele ved Ergobaby Omni 360 Baby Carrier All in One:
 4 forskellige ergonomiske bærepositioner
Kan anvendes til helt små børn uden spædbarns-indsats
Justerbar model, som både kan tilpasses barnet og den voksne
Meget holdbar mode

Her finder du en lille video fra Ergobaby, hvor de forklarer hvordan du bruger Omni 360 modellen:


Ergobaby All Position 360 Bundle of Joy

Ergobaby All Position 360 Bundle of Joy

 

.
Ergobaby All Position 360 Bundle of Joy er en ergonomisk bæresele, som er skabt til at give de bedste bære-forhold for både barn og forældre. Her er derfor tale om en stærk og alsidig bæresele.

4 ergonomiske bærepositioner

Ergobaby All Position 360 Bundle of Joy er skabt til barnet fra 0-3 år. Det betyder i andre tal, at man kan anvende modellen fra barnet vejer 3,5 kilo, til det når en vægt på 15 kilo. Inden for denne vægtramme tilbyder Ergobaby All Position 360 Bundle of Joy de mest optimale bæreforhold for både barnet og den voksne.

Ergobaby All Position 360 Bundle of Joy kan nemlig anvendes på flere måder, således at man kan vælge, hvad man bedst kan lide, og hvad der passer til aldersgruppen. Disse muligheder inkluderer positionerne ”indadvendt mod maven”, ”udadvendt fra maven”, ”hofte-position” samt ”ryg-position”.

Optimal komfort

Alle de 4 bærepositioner på Ergobaby All Position 360 Bundle of Joy er ergonomiske, hvor barnet opretholder en korrekt frøbens-stilling, som er den position, som er bedst for barnet og dets krops struktur. Desuden gør de to muligheder for placeringen af barnet ved den voksnes mave, at man opretholder en god nærhed med barnet, som det især har brug for i den første levetid.

Alle positionerne gør desuden, at man som bærer af barnet vil være i stand til at foretage sig mange ting, mens man bærer på barnet. Der medfølger også en solhætte med modellen, som kan beskytte barnet mod vind og vejr.

Hoftebælte og polstrede skulderstropper

Ergobaby All Position 360 Bundle of Joy er ikke kun designet, så barnet kan sidde komfortabelt. Modellen er også skabt med henblik på at yde optimal komfort for den voksne, idet større børn med en højere vægt godt kan komme til at føles noget tunge.  Derfor har Ergobaby All Position 360 Bundle of Joy både polstrede skulderstropper og justerbart hoftebælte, som hjælper med at holde bæreselen på plads og fordeler barnets vægt.

Ergobaby All Position 360 Bundle of Joy er skabt i 100 procent bomuld, som kan maskinvaskes.

Fordele ved Ergobaby All Position 360 Bundle of Joy:
Ergonomisk bæresele med 4 bærepositioner
Korrekt og bekvem siddestilling for barnet
Medfølgende solhætte
Med postrede skulderstropper og hoftebælte for højere komfort for den voksne

Denne video fra Ergobaby forklarer hvad du skal være opmærksom på, hvis du ønsker at bruge den til et spædbarn:


Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme