Grafikkort test 2020 – Her er de bedste grafikkort ifølge eksperterne

0

I denne artikel har vi set nærmere på grafikkort, som flere ekspertkilder har vurderet i forhold til deres funktioner og specifikationer.

Vi har gennemgået ekspertkildernes tests og samler i denne artikel et bredt udvalg af grafikkort, så du nemmere kan få et overblik over hvilke af disse, der er værd at investere i samt opfylder dine behov.

Denne artikel indeholder:
🔸 Gennemgang af de bedste grafikkort ifølge eksperterne
🔸 Information vedrørende hvordan grafikkort testes
🔸 Gennemgang af testkilder

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men derimod indsamler resultaterne af uvildige tests. På den måde kan du nemmere få et overblik over nogle af de bedste produkter på markedet.

Grafikkort test 2020 – De bedste grafikkort ifølge eksperterne

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de grafikkort, der har klaret sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en række forskellige anerkendte tests, og viser dig de bedste modeller ifølge eksperterne.


Nvidia GeForce RTX 2060

Kåret til ”Best value for ray tracing 2019 ” hos Trustedreviews.com
”Perfect for 1440p and 144Hz displays” hos Pcgamer.com

Nvidia GeForce RTX 2060

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.498,00 Kr. 0,00 Kr. 2.498,00 Kr. Læs mere
3.449,00 Kr. 0,00 Kr. 3.449,00 Kr. Læs mere

.
Nvidia GeForce RTX 2060 er blevet testet og anmeldt af Trustedreviews.com og Pcgamer.com. Begge ekspertkilder er vilde med grafikkortet, som de har valgt at kåre som henholdsvis et af de bedste grafikkort på markedet samt som værende perfekt til 1440p og 144 Hz-displays.

Mens Trustedreviews.com skriver, at Nvidia GeForce RTX 2060 har en solid ydeevne, så skriver Pcgamer.com, at de er vilde med, at grafikkortet er fantastisk til 1080p og 1440p-gaming.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Nvidia GeForce RTX 2060. Dog mener de, at grafikkortet ikke er helt optimalt, når det kommer til ray tracing sammenlignet med andre modeller.

Drevet af Nvidia Turing-arkitektur

Nvidia GeForce RTX 2060 drives af Nvidia Turing-arkitektur, hvilket er med til at optimere ydeevnen. Derudover er det også med til at optimere ray tracing i realtid samt AI, hvorfor det er et grafikkort, der ifølge Pcgamer.com er ”meget populært hos gamere”.

Grafikkortet bliver også drevet af den nyere RTX-platform, hvorfor grafikkortet har op til seks gange så høj en ydeevne sammenlignet med grafikkort fra tidligere generationer.

En fordel ved Nvidia GeForce RTX 2060 er, ifølge Trustedreviews.com og Pcgamer.com, at grafikkortet leverer en meget bedre grafik. Dette mener de forbedrer hele spiloplevelsen, hvorfor det er et grafikkort, der er ”meget velegnet til en, der gamer meget”.

Eksperterne: Et billigere grafikkort med samme gode ydeevne

Eksperterne fra Trustedreviews.com skriver, at Nvidia GeForce RTX 2060 er et af de billigere grafikkort på markedet. Dog mener de ikke, at dette gør noget, da de samtidigt forklarer, at ”det giver dig alle fordelene, som du også får med andre endnu dyrere grafikkort”.

Selvom det ikke er helt lige så godt som andre grafikkort i en dyrere prisklasse, ifølge Pcgamer.com, så skriver Trustedreviews.com, at det er en måde at drage fordel af funktioner såsom ray tracing og DLSS-teknologi uden at bruge alt for mange penge.

Trustedreviews.com forklarer yderligere, at ray tracing forbedrede både refleksioner, lyseffekter og skygger, da de afprøvede grafikkortet med Battlefield 5.

VR, Wing-Blade køling og Nvidia Ansel

Med Nvidia GeForce RTX 2060 får man et grafikkort, der kan fjerne større mængder varm luft på grund af de tredobbelte Wing-Blade blæsere. Dette sikrer en høj ydeevne selv ved krævende spil. Når GPU-temperaturen falder under 55 grader, har blæserne mulighed for at slukke helt for at sikre en stille drift ved mindre krævende spil.

Derudover kommer Nvidia GeForce RTX 2060 med to HDMI-outputs, så man har mulighed for at tilslutte VR-headset uden at frakoble ens computer.

Nvidia GeForce RTX 2060 er også forsynet med Nvidia Ansel, så man kan tage screenshots eller 360-graders billeder, hvilket kan ses gennem ens VR-headset. På den måde skriver eksperterne, at man kan opnå en mere realistisk spilleoplevelse.

Nvidia GeForce RTX 2060 – specifikationer:
🔴 CUDA-kerner: 1920
🔴 Kan bruges til VR: Ja
🔴 Maksimum opløsning: 7680 x 4320
🔴 Maks. antal understøttede skærme: 4
🔴 Størrelse: 6 GB
🔴 Busbredde: 192-bit
🔴 HDMI-tilslutning: Ja
🔴 Dybde: 22,86 cm.
🔴 Højde: 11,26 cm.

Udvalgte fordele ved Nvidia GeForce RTX 2060:
🔵 Kan bruges til VR
🔵 Udstyret med ray tracing
🔵 Forsynet med Nvidia Ansel
🔵 Mere budgetvenligt grafikkort
🔵 Drevet af Nvidia Turing-arkitektur

Her kan du se en videopræsentation af Nvidia GeForce RTX 2060. Videoen er lavet af Nvidia:

https://www.youtube.com/watch?v=BFPweXoKZEI

Gigabyte GeForce GTX 1660

Kåret til ”Great Full HD-performance at a low price 2019” hos Trustedreviews.com
”The best card for mainstream gaming” hos Pcgamer.com

Gigabyte GeForce GTX 1660

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.839,00 Kr. 0,00 Kr. 1.839,00 Kr. Læs mere
2.562,00 Kr. 0,00 Kr. 2.562,00 Kr. Læs mere

.
Gigabyte GeForce GTX 1660 er blevet testet og anmeldt af de to ekspertkilder Trustedreviews.com og Pcgamer.com. Begge ekspertkilder er begejstrede for grafikkortet, som de giver en god bedømmelse. De mener nemlig begge to, at grafikkortet er et af de bedste på markedet.

Mens Trustedreviews.com skriver, at Gigabyte GeForce GTX 1660 er fantastisk til Full HD-gaming, så skriver Pcgamer.com, at grafikkortet har en god ydeevne ved 1080p.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Gigabyte GeForce GTX 1660. Dog nævner Trustedreviews.com, at grafikkortet ikke er lige så godt som eksempelvis GTX 1660 Ti, hvor Pcgamer.com bemærker, at det kun kommer med 6 GB VRAM.

Udstyret med et komplet kølesystem

Gigabyte GeForce GTX 1660 er udstyret med et komplet kølesystem med 3 x 80 mm. blæsere, en vekslende blæserretning, direct touch-tør, tre kobberkompositrør samt en 3D-aktiv blæser. Alle disse funktioner giver til sammen en effektiv varmespredningskapacitet, hvilket sikrer en højere ydelse ved en lavere temperatur.

Den vekslende rotation sørger desuden for, at de midterste blæsere drejer baglæns, hvilket sikrer en optimal luftgennemstrømning og varmespredning. Dermed opnår man en mere effektiv ydeevne. Endvidere giver den 3D-aktive blæser en delvis passiv køling, hvilket betyder, at blæserne slukker, når GPU’en er lavt belastet eller på et lavt spilleniveau.

Man får derfor et grafikkort, der sørger for at arbejde i stilhed, når systemet ikke gør brug af en masse kraft. Dette er eksperterne vilde med, da de mener, at det altid er en fordel, når computeren ikke støjer meget.

Eksperterne: God til nyere og ældre spil

Begge ekspertkilder har afprøvet Gigabyte GeForce GTX 1660 med flere forskellige spil. Trustedreviews.com bemærker, at grafikkortet sagtens kan bruges til de helt moderne AAA-spil såsom Tomb Raider uden, at ydeevnen eller grafikken bliver påvirket.

Desuden skriver Trustedreviews.com også, at grafikkortet kan arbejde med selv ældre spil, hvilket de er imponerede over.

Pcgamer.com bemærker, at man skal være opmærksom på, at nogle spil kræver mere end 6 GB ved nogle indstillinger.

Desuden mangler grafikkortet også RTX-funktioner såsom DLSS og ray tracing. Pcgamer.com er en smule skuffede over, at grafikkortet ikke kommer med disse funktioner. De mener dog stadig, at det er et godt grafikkort til en forholdsvis lav pris.

Sidst men ikke mindst har man mulighed for at tilpasse sin gaming-oplevelse efter behov. Med grafikkortets alsidige RGB-system med mange justerbare farvemuligheder og adskillige lyseffekter, kan man vælge det helt rigtige farveskema.

Med Direct touch-varmerør og kompositvarmerør

Gigabyte GeForce GTX 1660 kommer med Direct touch-varmerør samt kompositvarmerør. Direct touch-varmerørene maksimerer den direkte kontaktflade til GPU’en på grund af formen.

Endvidere kommer Gigabyte GeForce GTX 1660 med kompositvarmerør, der kombinerer en termisk ledningsevne med faseovergang for effektivt at kontrollere varmeoverførslen mellem to faste overflader. Dette forøger kølekapaciteten yderligere, hvilket er en fordel, så temperaturen ikke bliver for høj.

Gigabyte GeForce GTX 1660 – specifikationer:
🔴 CUDA-kerner: 1536
🔴 Kan bruges til VR: Nej
🔴 Maksimum opløsning: 7680 x 4320 ved 60 Hz
🔴 Maks. antal understøttede skærme: 4
🔴 Størrelse: 6 GB
🔴 Busbredde: 192-bit
🔴 HDMI-tilslutning: Ja
🔴 Dybde: 22,56 cm.
🔴 Højde: 4,5 cm.

Udvalgte fordele ved Gigabyte GeForce GTX 1660:
🔵 God pris
🔵 God til både nyere og ældre spil
🔵 Kommer med et komplet kølesystem
🔵 Kommer med Direct touch-varmerør og kompositvarmerør
🔵 Mulighed for at tilpasse sin gaming-oplevelse efter behov


Asus ROG Strix RTX 2070 O8G Gaming

Kåret til ”Best Stellar Quad HD and ray tracing performance 2019” hos Trustedreviews.com

Asus ROG Strix RTX 2070 O8G Gaming

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
4.746,00 Kr. 0,00 Kr. 4.746,00 Kr. Læs mere
5.199,00 Kr. 0,00 Kr. 5.199,00 Kr. Læs mere
5.861,00 Kr. 0,00 Kr. 5.861,00 Kr. Læs mere

.
Asus ROG Strix RTX 2070 O8G Gaming er blevet testet og anmeldt af Trustedreviews.com, der er begejstrede for grafikkortet. De mener nemlig, at det har den bedste ray tracing performance samt Stellar Quad HD, når det kommer til grafikkort i 2019.

Eksperterne fra Trustedreviews.com skriver yderligere, at det er en fordel, at grafikkortet altid er køligt, uanset hvor meget det arbejder.

Trustedreviews.com finder ikke mange ulemper ved Asus ROG Strix RTX 2070 O8G Gaming. De bemærker dog, at dens 4K-performance ikke er helt optimal sammenlignet med andre grafikkort på markedet.

Udstyret med høje opdateringshastigheder til krævende spil

Med Asus ROG Strix RTX 2070 O8G Gaming har man mulighed for at skrue kraften op på sin gaming-computer. Den er nemlig forsynet med en innovativ Turing GPU-platform, hvilket sørger for mere realistiske objekter med ray tracing.

Med det forhøjede CUDA-tal, 256-bit båndbredde og 8 GB kan man anvende grafikkortet til selv mere krævende spil samt spille med de højeste indstillinger med en 1440p-opløsning. På den måde vil man stadig opleve hurtige billedrater.

Man har desuden mulighed for at nyde sine spil med en 4K-gamingoplevelse. I og med Asus ROG Strix RTX 2070 O8G Gaming er drevet af Turing GPU-platformen får man en ydeevne, der er seks gange så hurtig i forhold til tidligere generationer.

Eksperterne fra Trustedreviews.com skriver, at ”grafikkortet er fremragende til at håndtere de mere krævende spil ved en superstabil 60fps”, selv når man eksempelvis spiller Battlefield og gøre brug af de mere krævende funktioner.

Eksperterne: Kraftfuld kølingssystem og VR-gaming

Asus ROG Strix RTX 2070 O8G Gaming er forsynet med Wing-Blade blæsere, der gør, at kortet kan fjerne større mængder varm luft, hvilket sikrer en optimal ydelse selv under de mere krævende spil.

Når GPU-temperaturen falder til under 55 grader, vil blæserne slukke helt, hvilket sikrer en mere stille drift. Endvidere er blæserne certificeret IP5X-støvresistente, så de har en forlænget levetid. Trustedreviews.com nævner, at de er vilde med kølesystemet, da de skriver, at grafikkortet har en ”fremragende varmeafledning”. Dette mener de helt bestemt er en af de største fordele, da man er sikret en bedre performance.

Derudover er Asus ROG Strix RTX 2070 O8G Gaming udstyret med to HDMI-outputs, hvorfor man har mulighed for at tilslutte sit VR-headset uden at skulle frakoble skærmen fra computeren.

Man har desuden mulighed for at tage screenshots eller 360-graders billeder, der kan ses gennem ens VR-headset.

Udstyret med RGD-belysning og G-sync

Selvom Trustedreviews.com mener, at Asus ROG Strix RTX 2070 O8G Gaming ikke er det bedste grafikkort på markedet i forhold til dens dyre pris, så mener de alligevel, at man får et væld af fordele.

Trustedreviews.com skriver blandt andet, at ”på den lyse side får man en tilpasset og forbedret RGB-belysning”. Med dette grafikkort har man nemlig mulighed for at vælge mellem 16,7 millioner farver og diverse lyseffekter til LED-belysningen på bagpladen eller frontkøleren.

Endvidere kommer Asus ROG Strix RTX 2070 O8G Gaming med Nvidia G-sync. Denne teknologi synkroniserer opdateringshastigheden for G-sync-kompatible skærme med grafikkortet for at minimere screen tearing og lag.

Asus ROG Strix RTX 2070 O8G Gaming – specifikationer:
🔴 CUDA-kerner: 2304
🔴 Kan bruges til VR: Ja
🔴 Maksimum opløsning: 7680 x 4320
🔴 Maks. antal understøttede skærme: 4
🔴 Størrelse: 8 GB
🔴 Busbredde: 256-bit
🔴 HDMI-tilslutning: Ja
🔴 Dybde: 30,5 cm.
🔴 Højde: 13,06 cm.

Udvalgte fordele ved Asus ROG Strix RTX 2070 O8G Gaming:
🔵 Kan bruges til VR-gaming
🔵 Kraftfuldt kølingssystem
🔵 Hurtige opdateringshastigheder
🔵 Er god til selv mere krævende spil
🔵 Kommer med RGD-belysning


AMD Radeon RX 570

Kåret til ”Great budget Full HD option” hos Trustedreviews.com
”Great 1080p card” hos Pcgamer.com
Kåret til ”The best entry-level graphics card” hos Digitaltrends.com

AMD Radeon RX 570Her kan du se en prissammenligning for 8 GB-modellen:

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.373,00 Kr. 0,00 Kr. 1.373,00 Kr. Læs mere
1.438,00 Kr. 0,00 Kr. 1.438,00 Kr. Læs mere
1.451,00 Kr. 0,00 Kr. 1.451,00 Kr. Læs mere

Her kan du se en prissammenligning for 4 GB-modellen:

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.324,00 Kr. 0,00 Kr. 1.324,00 Kr. Læs mere
1.327,00 Kr. 0,00 Kr. 1.327,00 Kr. Læs mere

.
AMD Radeon RX 570 er blevet testet og anmeldt af de tre ekspertkilder Trustedreviews.com, Pcgamer.com og Digitaltrends.com. Alle eksperter er vilde med dette kort, som de kalder for et ”godt grafikkort”.

Eksperterne fra Trustedreviews.com er især vilde med kortets Full HD-performance, mens Digitaltrends.com mener, at i forhold til kortets funktioner, så er det godt til gamere, der spiller en gang imellem. Dette er eksperterne fra Pcgamer.com enige i, men nævner yderligere, at det er et godt grafikkort til 1080p-gaming.

Hverken Trustedreviews.com, Pcgamer.com eller Digitaltrends.com finder mange ulemper ved AMD Radeon RX 570. Dog skriver flere af eksperterne, at de mener, at det er ærgerligt, at der mangler et par funktioner såsom ray tracing.

Eksperterne: Godt grafikkort til 1080p-gaming

AMD Radeon RX 570 er et kraftfuldt grafikkort til alle, der ønsker at bygge deres eget mellemklasses gaming-sted. Som eksperterne fra Digitaltrends.com skriver, så er dette grafikkort nemlig velegnet til gamere, der spiller en gang imellem, samt ikke har brug for det allerbedste og dyreste grafikkort på markedet.

Denne model er nemlig kendt for at være et af de mere budgetvenlige grafikkort på markedet, hvorfor eksperterne mener, at det er optimalt for gamere, der ikke spiller hver eneste dag.

Eksperterne er ligeledes imponerede over, at det er et godt 1080-grafikkort. Eksempelvis skriver Pcgamer.com, at ”hvis man er på udkig efter et 1080p-kort, så finder man ikke noget bedre end dette til prisen”.

Mulighed for at spille i Full HD

Udover at være et grafikkort, der er velegnet til 1080p-gaming, så er AMD Radeon RX 570 ligeledes velegnet til at spille i Full HD.

Eksperterne fra Trustedreviews.com skriver, at ”når det kommer til performance, så kan man forvente at spille de nyeste spil i Full HD med de højeste indstillinger”. De afprøvede dette med spillet Battlefield 1, hvor det hele fungerede ”upåklageligt”.

Trustedreviews.com nævner yderligere, at AMD Radeon RX 570 er på niveau med Nvidia GeForce GTX 1060 på nogle punkter, og med 4 GB og 8 GB modeller tilgængelige samt masser af forskellige former for kølesystemer afhængig af modellen, så kan man finde grafikkortet til en god pris.

Alle eksperterne mener dog, at hvis man har et højere budget eller spiller en del, så skal man købe et grafikkort, der kan lidt mere end dette.

Udstyret med AMD FreeSync og kan bruges til VR

AMD Radeon RX 570 er forsynet med AMD FreeSync. Denne teknologi synkroniserer opdateringshastigheden på AMD FreeSync-kompatible skærme med grafikkortet for at minimere screen tearing og lag.

Derudover kan man anvende AMD Radeon RX 570 til VR-gaming, hvis man er interesseret i dette.

Grafikkortet leverer en høj framerate på alle kompatible VR-enheder, så man har mulighed for at forbyde sig i en VR-verden. Med to HDMI-udgange kan man forbinde sit VR-headset uden at frakoble skærmen.

AMD Radeon RX 570 – specifikationer:
🔴 CUDA-kerner: 2944
🔴 Kan bruges til VR: Ja
🔴 Maksimum opløsning: 7680 x 4320
🔴 Maks. antal understøttede skærme: 5
🔴 Størrelse: 4 GB eller 8 GB
🔴 Busbredde: 256-bit
🔴 HDMI-tilslutning: Ja

Udvalgte fordele ved AMD Radeon RX 570:
🔵 Kan fås i flere forskellige modeller
🔵 Velegnet til gamere, der ikke spiller hele tiden
🔵 Budgetvenligt grafikkort
🔵 Kan bruges til VR-gaming
🔵 God til 1080p-gaming

Her kan du se en videopræsentation af AMD Radeon RX 570. Videoen er lavet af AMD:

https://www.youtube.com/watch?v=y4xHy3K5KUg

AMD Radeon RX 580

Kåret til ”Great budget Quad HD option 2019” hos Trustedreviews.com
”A powerful and impressively priced mainstream card” hos Pcgamer.com
Kåret til ”Best value graphics card” hos Eurogamer

AMD Radeon RX 580Her kan du se en prissammenligning for 8 GB-modellen:

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.566,00 Kr. 0,00 Kr. 1.566,00 Kr. Læs mere
1.574,00 Kr. 0,00 Kr. 1.574,00 Kr. Læs mere
1.690,00 Kr. 0,00 Kr. 1.690,00 Kr. Læs mere

Her kan du se en prissammenligning for 4 GB-modellen:

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.767,00 Kr. 0,00 Kr. 1.767,00 Kr. Læs mere

.
AMD Radeon 580 er blevet testet og anmeldt af de tre ekspertkilder Trustedreviews.com, Pcgamer.com og Eurogamer. Eksperterne er begejstrede for AMD Radeon RX 580, som de ikke mindst mener er kraftfuld, men også kan købes til en budgetvenlig pris.

Trustedreviews.com nævner, at grafikkortet kommer med en ”fantastisk Full HD-performance”. Dette er de to andre eksperter enige i, men skriver yderligere, at grafikkortet også præsterer ”fantastisk ved 1080p”.

Ingen af de tre ekspertkilder bemærker mange ulemper ved AMD Radeon RX 580. Dog bemærker eksperterne, at det er en kraftig strøm-sluger, hvilket de mener, at forbrugerne skal være opmærksomme på.

Eksperterne: Et godt grafikkort til en god pris

En af de ting, som eksperterne er mest vilde med ved AMD Radeon RX 580, er, at det kan købes til en god pris i forhold til kortets funktioner. Eksempelvis skriver Eurogamer, at AMD Radeon RX 580 har en bedre ydeevne end den populære GTX 1060, selvom førstnævnte kan købes til en lavere pris.

Eksperterne forklarer, at man kan forvente at spille med 1080p uden problemer, hvilket eksempelvis er bedre end med en PlayStation 4 eller en Xbox One med hensyn til grafikken.

Desuden forklarer Eurogamer, at kortet endda ”kan strække sig til 1440p spil, hvis man har brug for dette”.

Trustedreviews.com er enige i dette og skriver, at grafikkortet kan køre de nyeste spil ved maksimale indstillinger i Full HD. De mener desuden, at AMD Radeon RX 580 ligner RX 480 meget, da det er baseret på den samme GPU. De konkluderer derfor, at AMD Radeon RX 580 er et godt køb, hvis man ikke har det største budget.

Grafikkortet kan bruges til VR-gaming

Ved køb af AMD Radeon RX 580 kan man gå i gang med VR-gaming. Grafikkortet kommer nemlig med Radeon VR Ready Premium-løsninger.

Grafikkortet leverer desuden en høj framerate på alle kompatible VR-enheder. Med dets to HDMI-udgange har man mulighed for at forbinde et VR-headset uden at frakoble skærmen.

Endvidere kommer AMD Radeon RX 580 med AMD FreeSync. Teknologien synkroniserer opdateringshastigheden på AMD FreeSync-kompatible skærme med selve grafikkortet for at minimere både lag og screen tearing.

Vælg en 8 GB-model til mere krævende spil, ifølge eksperterne

AMD Radeon RX 580 understøtter avancerede DirectX 12-funktioner, hvilket giver mulighed for nye visuelle effekter samt gengivelsesteknikker. Dette sørger ikke mindst for en mere livagtig spiloplevelse, men også, at man sparer renderingstid og får flere billeder pr. sekund.

Endvidere kommer grafikkortet med Vulkan™, der muliggør en hurtigere ydeevne og bedre billedkvalitet på tværs af Windows® 7, Windows® 8.1, Windows® 10 og Linux®. Eksperterne forklarer, at intet andet grafik-API tilbyder den samme kraftfulde kombination af OS-kompatibilitet, funktioner og hardwareeffektivitet.

Sidst men ikke mindst anbefaler eksperterne fra Eurogamer, at man vælger en model med 8 GB, da de mener, at dette giver en bedre spiloplevelse til de mere krævende spil.

AMD Radeon RX 580 – specifikationer:
🔴 CUDA-kerner: 2944
🔴 Kan bruges til VR: Ja
🔴 Maksimum opløsning: 7680 x 4320
🔴 Maks. antal understøttede skærme: 5
🔴 Størrelse: 4 GB eller 8 GB
🔴 Busbredde: 256-bit
🔴 HDMI-tilslutning: Ja

Udvalgte fordele ved AMD Radeon RX 580:
🔵 Kan købes til en god pris
🔵 Kan bruges til VR-gaming
🔵 Kan spille på 1080p samt i Full HD
🔵 Understøtter avancerede DirectX 12-funktioner
🔵 Forsynet med AMD FreeSync

Her kan du se en videopræsentation af AMD Radeon RX 580. Videoen er lavet af AMD:

https://www.youtube.com/watch?v=MPYrSChLkqI

Nvidia GeForce RTX 2070

Kåret til ”Best QHD graphics card” hos Techradar.com
”Fast and more affordable than the other RTX models” hos Pcgamer.com
”Best value graphics card for 4K or high refresh rates” hos Eurogamer

Nvidia GeForce RTX 2070

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
4.417,00 Kr. 0,00 Kr. 4.417,00 Kr. Læs mere
4.767,00 Kr. 0,00 Kr. 4.767,00 Kr. Læs mere

.
Nvidia GeForce RTX 2070 er blevet testet og anmeldt af de tre ekspertkilder Techradar.com, Pcgamer.com og Eurogamer. Alle eksperterne er begejstrede for denne model, som de er endt med at give en god bedømmelse.

Mens Techradar.com mener, at de største fordele ved grafikkortet er, at det både kan klare 1440p og 4K-gaming uden at sluge meget strøm, så skriver Pcgamer.com, at grafikkortet kan købes til en god pris i forhold til mange andre modeller, hvilket Eurogamer er enige i.

Ingen af de tre eksperter finder mange ulemper ved Nvidia GeForce RTX 2070. Dog mener Techradar.com til forskel fra de andre eksperter, at grafikkortet er forholdsvist dyrt. Desuden mener flere af eksperterne, at det er en ulempe, at det ikke er meget hurtigere i forhold til GTX 1080.

Med Nvidia Turing-arkitektur og ray tracing-gaming

Nvidia GeForce RTX 2070 er drevet af Turing GPU-arkitekturen samt den helt nye RTX-platform. Dette giver op til seks gange så høj en ydeevne i sammenligning med den tidligere generation af grafikkort.

Derudover leverer Nvidia GeForce RTX 2070 ray tracing i realtid og kunstig intelligens (AI) til alle ens spil. Med ray tracing er man sikret en mere realistisk og virkelighedstro spiloplevelse, da de unikke ray tracing-teknologier sikrer en hyper-realistisk grafik.

Endvidere kommer Nvidia GeForce RTX 2070 med Game ready-drivers, hvilket sørger for, at man opnår en stabil oplevelse og effektiv ydelse fra det øjeblik, man begynder at spille.

Alle eksperterne er især vilde med grafikkortets effektive ydelse og stabile spiloplevelse og mener desuden, at ray tracing-effekterne er ”fantastiske”. Dette mener de også med DirectX 12, der er med til at give en mere livagtig gaming.

Mulighed for en 4K-gamingoplevelse, ifølge eksperterne

Eksperterne skriver, at hvis man ønsker en 4K-gamingoplevelse, så er der mulighed for det med Nvidia GeForce RTX 2070. Eksempelvis forklarer Eurogamer, at 4K er tilgængelig på de fleste spil, uanset om man ønsker at spille på de lidt ældre eller nyere titler.

Derudover nævner Techradar.com, at ”hvis man ønsker en god spilleoplevelse med 4K samt ønsker at betale pengene for det, så kan man nyde nogle af de bedste spiltitler i en fantastisk detaljegrad”.

Techradar.com skriver også, at man kan spille ”på alt ved 1440p, samt at man får en vanvittig ydeevne og performance i spil såsom Shadow of The Tomb Raider”.

Nvidia GeForce RTX 2070 er yderligere forsynet med G-Sync og HDR. Her får man opdateringshastigheder på op til 240 Hz samt HDR og meget mere.

Kan bruges til VR-gaming samt til at dele billeder med venner

Ved køb af Nvidia GeForce RTX 2070 kan man gå i gang med VR-gaming. Man kan derfor koble grafikkortet til sit VR-headset, hvis man har lyst til det.

Endvidere har man mulighed for at optage og dele videoer, live streams og screenshots med venner og familie. Man kan desuden optage gameplay-videoer, som man bagefter kan se eller vise til sine venner.

Hvis man tager screenshots, så bliver dette gjort via en effektiv in-game foto-mode, der tager billeder i 360 grader, HDR samt superopløsning.

Nvidia GeForce RTX 2070 – specifikationer:
🔴 CUDA-kerner: 2304
🔴 Kan bruges til VR: Ja
🔴 Maksimum opløsning: 7680 x 4320
🔴 Maks. antal understøttede skærme: 4
🔴 Størrelse: 8 GB
🔴 Busbredde: 256-bit
🔴 HDMI-tilslutning: Ja
🔴 Dybde: 22,86 cm.
🔴 Højde: 11,26 cm.

Udvalgte fordele ved Nvidia GeForce RTX 2070:
🔵 Kan bruges til VR-gaming
🔵 Mulighed for at dele og optage videoer, billeder og live streams
🔵 Mulighed for en 4K-gamingoplevelse
🔵 Kommer med ray tracing og AI
🔵 Op til seks gange så høj en ydeevne


AMD Radeon VII

”Best graphics card for creatives 2019” hos Techradar.com
”Fastest AMD graphics card” hos Eurogamer
”The fastest AMD graphics card and the first 7nm GPU” hos Pcgamer.com
Kåret til ”Bedste grafikkort” hos Digitaltrends.com

AMD Radeon VII

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.566,00 Kr. 0,00 Kr. 1.566,00 Kr. Læs mere
1.574,00 Kr. 0,00 Kr. 1.574,00 Kr. Læs mere
1.690,00 Kr. 0,00 Kr. 1.690,00 Kr. Læs mere

.
AMD Radeon VII er blevet testet og anmeldt af fire forskellige ekspertkilder såsom Techradar.com, Eurogamer, Pcgamer.com og Digitaltrends.com. Alle ekspertkilder er begejstrede for grafikkortet, som de har valgt at give en god bedømmelse.

Mens Digitaltrends.com er vilde med, at grafikkortet tilbyder en høj performance til en konkurrencedygtig pris, så er eksperterne fra Techradar.com begejstrede for, at det kommer med masser af VRAM. De andre eksperter er enige i dette, men skriver yderligere, at det også har en stærk 4K- og 1440p-gamingperformance.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved AMD Radeon VII. Dog bemærker Eurogamer eksempelvis, at dette grafikkort ikke er ligeså hurtigt i de fleste spil i forhold til andre modeller.

Verdens første grafikkort med 7 nm arkitekturen og HBM2 VRAM

AMD Radeon VII er verdens første grafikkort med 7 nm arkitekturen og HBM2 VRAM. Med AMD Radeon VII-grafikkort har man mulighed for at få en høj opdateringshastighed samt HDR-spil ved 1080p, 1440p og 4K.

Flere af eksperterne nævner, at grafikkortet er velegnet til HDR-spil ved 1080p og 4K, hvor især Eurogamer skriver, at ”grafikkortets performance er helt i top og stærk ved 1080p og 4K-gamingoplevelser.

Desuden kommer AMD Radeon VII med Radeon-software, der bringer ekstraordinære gamer-centrerede funktioner sammen med flere intuitive gaming-oplevelser. Derfor mener eksperterne fra Digitaltrends.com også, at ”denne model er for gamere, der spiller meget og som er ligeglade med ray tracing”.

Få en mere livagtig spilleoplevelse med VR

Ved køb af AMD Radeon VII har man mulighed for at gå i gang med VR-gaming, hvis man er interesseret i det. Modellen kommer nemlig med Radeon VR Ready Premium-løsninger, der gør det muligt at spille med VR.

AMD Radeon VII leverer en høj framerate på alle kompatible VR-enheder samt kommer med to HDMI-udgange. På den måde har man mulighed for at forbinde et VR-headset uden at frakoble skærmen.

Derudover er AMD Radeon VII udstyret med AMD FreeSync. Denne teknologi synkroniserer opdateringshastigheden på AMD FreeSync-kompatible skærme med grafikkortet for at minimere både screen tearing og lag.

Eksperterne: Godt til content creation

AMD Radeon VII er, ifølge Pcgamer.com, et ”fremragende grafikkort til content creation med spil som et bijob”. Det skyldes den massive 16 GB HBM2 og 1TB/s hukommelsesbåndbredde.

Endvidere skriver Techradar.com, at AMD Radeon VII er ”fantastisk til spil”, men de mener til gengæld også, at hvor grafikkortet ”virkelig skinner er ved indholdsskabelse”. De forklarer derfor, at denne model sagtens kan konkurrere med meget dyrere grafikkort.

Eurogamer bemærker endvidere, at grafikkortet også har en ”fremragende mængde af VRAM for et grafikkort til gamere”. De mener derfor, at det er ”et godt valg for indholdsskabelse såsom 4K-videoredigering.

De skriver desuden, at man kan forvente, at AMD Radeon VII leverer gode spiloplevelser ved hjælp af DirectX 12 og Vulkan API.

AMD Radeon VII – specifikationer:
🔴 Kan bruges til VR: Ja
🔴 Maksimum opløsning: 7680 x 4320
🔴 Maks. antal understøttede skærme: 4
🔴 Størrelse: 16 GB
🔴 Busbredde: 4096-bit
🔴 HDMI-tilslutning: Ja
🔴 Dybde: 26,7 cm.
🔴 Højde: 12,1 cm.

Udvalgte fordele ved AMD Radeon VII:
🔵 Velegnet til content creation
🔵 Kommer med DirectX 12 og Vulkan API
🔵 Kan bruges til VR-gaming
🔵 Udstyret med AMD FreeSync
🔵 Stærk 4K- og 1440p-gamingperformance

Her kan du se en videopræsentation af AMD Radeon VII. Videoen er lavet af AMD:

https://www.youtube.com/watch?v=uilkteCmqTI

Nvidia GeForce GTX 1050 Ti

Kåret til ”Best eSports graphics card” hos Techradar.com

 Nvidia GeForce GTX 1050 Ti

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.102,00 Kr. 0,00 Kr. 1.102,00 Kr. Læs mere
1.163,00 Kr. 0,00 Kr. 1.163,00 Kr. Læs mere
1.423,00 Kr. 0,00 Kr. 1.423,00 Kr. Læs mere

.
Nvidia GeForce GTX 1050 Ti er blevet testet og anmeldt af Techradar.com, der er begejstrede for dette grafikkort. De har derfor givet det en god bedømmelse, da de har kåret det som værende det ”bedste eSport grafikkort”.

Eksperterne fra Techradar.com skriver i deres anmeldelse af Nvidia GeForce GTX 1050 Ti, at det er en solid 1080p performer, samt at det har et godt overclocking potentiale.

Techradar.com bemærker ikke mange ulemper ved Nvidia GeForce GTX 1050 Ti, men skriver, at de mener, at det er en ulempe, at det er en smule dyrere end Nvidia GTX 1050.

Fantastisk til eSport og god pris, ifølge eksperterne

Eksperterne fra Techradar.com mener, at den største fordel ved Nvidia GeForce GTX 1050 Ti er, at det er et ”fantastisk grafikkort til eSport”.

De skriver yderligere, at enhver eSport spiller vil mene, at en høj framerate er meget mere værd end grafiske detaljer, hvilket er fordelen ved Nvidia GeForce GTX 1050 Ti. Techradar.com forklarer nemlig, at ”det virkelig er her Nvidia GeForce GTX 1050 Ti skinner”.

Techradar.com fortsætter med at skrive, at ”i en tid hvor grafikkort koster lige så meget som husleje, er det en overkommelig, men alligevel kraftig GPU, der kan afspille de fleste eSports-spil godt over 60fps”.

De mener desuden, at Nvidia GeForce GTX 1050 Ti kan købes til en god pris, selvom det er en smule dyrere end Nvidia GTX 1050. Selvom de ikke mener, at det kan nok til at være dyrere end denne model, skriver de alligevel, at ”man vil sætte pris på den ekstra kraft bag dette kort til at spille fremtidige eSport-spil, såvel som andre former for spil”.

Avanceret gaming-GPU-arkitektur

Nvidia GeForce GTX 1050 Ti er skabt med det kraftige GeForce Nvidia Pascal, hvilket er en avanceret gaming-GPU-arkitektur. Det er fyldt med nyskabende Game Ready-teknologier, der giver alle gamere muligheden for at opleve de nyeste spil i en høj kvalitet.

Da grafikkortet er drevet af Pascal giver det også en optimal ydeevne. Kortet leverer blandt andet op til tre gange så høj en ydeevne i sammenligning med den tidligere generation af grafikkort.

Eksperterne fra Techradar.com nævner, at Nvidia GeForce GTX 1050 Ti har et ”godt overclocking potentiale”. Det betyder, at den kan overclockes til at køre på hardwarens maksimalhastighed med hjælp fra overclocking-software i stedet for den forudindstillede begrænsning, der er blevet lavet af producenten.

Optimal køling til stabil spiloplevelse

Med Nvidia GeForce GTX 1050 Ti får man et grafikkort, der er forsynet med en optimal køling. Kølingen forbliver konstant lydløs, så man ikke bliver generet af den. Desuden sørger den for at opretholde en konstant og stabil spiloplevelse.

Nvidia GeForce GTX 1050 Ti kommer yderligere med en blæserteknologi, der genererer et større lufttryk, hvilket er med til at bidrage til grafikkortets lydsvaghed.

Desuden fjerner grafikkortet også ventilatorstøj ved at stoppe ventilatorerne, når belastningen er lav. Det vil sige, at man bedre kan koncentrere sig om at spille uden at blive forstyrret af larmende blæsere og ventilatorer.

Nvidia GeForce GTX 1050 Ti – specifikationer:
🔴 CUDA-kerner: 768
🔴 Maksimum opløsning: 7680 x 4320
🔴 Kan bruges til VR: Nej
🔴 Maks. antal understøttede skærme: 3
🔴 Størrelse: 4 GB
🔴 Busbredde: 128-bit
🔴 HDMI-tilslutning: Ja
🔴 Dybde: 14,47 cm.
🔴 Højde: 11,14 cm.

Udvalgte fordele ved Nvidia GeForce GTX 1050 Ti:
🔵 Optimal køling
🔵 Udstyret med avanceret GPU-arkitektur
🔵 Velegnet til eSport-spil
🔵 God pris
🔵 Solid 1080p performer


Asrock Radeon RX 5700 XT

✅ Topscorer hos det amerikanske tech-magasin Tomshardware.com

Asrock Radeon RX 5700 XT

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.023,00 Kr. 0,00 Kr. 3.023,00 Kr. Læs mere
3.754,00 Kr. 0,00 Kr. 3.754,00 Kr. Læs mere

.

Asrock Radeon RX 5700 XT er blevet testet og anmeldt af tech-magasinet Tomshardware.com. De amerikanske eksperter er begejstrede for grafikkortet, som de har kåret som topscorer i deres test.

Dette har de blandt andet gjort, da de er glade for grafikkortets unikke design og gode ydeevne. Dog nævner de også, at de er mindre vilde med det højere strømforbrug.

Godt alternativ for gamere, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne fra Tomshardware.com er Asrock Radeon RX 5700 XT ”et godt alternativ til gamere”, der ikke nødvendigvis er interesseret i ray tracing.

Eksperterne skriver eksempelvis, at grafikkortet er ”næsten 10 % hurtigere end GeForce RTX 2060 Super” samt, at det kommer med ”et unikt kortdesign og er bygget af materialer af høj kvalitet”. De forklarer ydermere, at Asrock Radeon RX 5700 XT har ”en meget bedre akustik end tidligere modeller”.

Selvom eksperterne generelt er glade for Asrock Radeon RX 5700 XT, nævner de også et par ulemper ved grafikkortet. De skriver, at grafikkortet kan opnå ”ubehageligt varme driftstemperaturer” og ærgrer sig over, at modellen ikke kommer med ray tracing.

Drevet af RDNA-arkitektur

Asrock Radeon RX 5700 XT er drevet af RDNA-arkitektur, som er en avanceret teknologiproces. RDNA leverer en høj ydeevne, bedre visuelle effekter samt en forbedret gamingoplevelse.

Derudover kommer grafikkortet med mere båndbredde. Asrock Radeon RX 5700 XT er nemlig udstyret med 8 GB 256-bit GDDR6, der giver en båndbredde på op til 448 GB/s. Dette sikrer en 1440p-ydeevne, som er velegnet til de nye og mere krævende spil.

Samtidigt understøtter grafikkortet 8K-opløsning, så man opnår den ultimative visuelle oplevelse. Grafikkortet er desuden lavet på en måde, så man får højere opdateringshastigheder, kortere ventetider og 10-bit HDR.

Design med to blæsere

Med Asrock Radeon RX 5700 XT får man et grafikkort, der er udstyret med to blæsere. Dette sørger for en stærk køleydelse og får ens gamingstation til at forblive kølig. Grafikkortet er herved optimeret til at levere en optimal spiloplevelse, mens det på samme tid har et stilfuldt og strømlinet design.

Sidst men ikke mindst kommer Asrock Radeon RX 5700 XT med AMD Eyefinity-teknologi, der gør det muligt at kombinere to eller flere skærme til en enkelt stor stationær computer.

Asrock Radeon RX 5700 XT – specifikationer:
🔴 CUDA-kerner: 2560
🔴 Kan bruges til VR: Nej
🔴 Maksimum opløsning: 7680 x 4320
🔴 Maks. antal understøttede skærme: 6
🔴 Størrelse: 8 GB
🔴 Busbredde: 256-bit
🔴 HDMI-tilslutning: Ja
🔴 Dybde: 22,86 cm.
🔴 Højde: 11,26 cm.

Udvalgte fordele ved Asrock Radeon RX 5700 XT:
🔵 RDNA-arkitektur
🔵 AMD Eyefinity-teknologi
🔵 To blæsere
🔵 8K-opløsning
🔵 Kan bruges til nye og mere krævende spil


Hvordan testes grafikkort?

Når et grafikkort bliver testet, er der typisk fokus på tre hovedfaktorer: Funktionerne, ydeevnen og prisen.

Funktionssættet vurderes som regel ud fra både mærke og platform, hvilket bliver gennemgået under testen af et kort. Det handler nemlig ikke kun om, hvorvidt det kan håndtere Virtual Reality, eller hvor mange skærme kortet understøtter. Derudover fokuseres der på API-support samt specielle funktioner såsom Nvidia Ansel eller et overclocking software.

I de fleste tests af grafikkort er ydeevnen noget af det vigtigste. Der bliver vurderet alt lige fra frametider til eventuelle uregelmæssige aktiviteter såsom støj og varme. De fleste eksperter tester også grafikkortet ved brug af flere spil. Eksempelvis skriver Pcgamer.com, at de som minimum tester kortet på 15 spil – typisk nyere spiltitler.

Prisen er også en faktor, der bliver taget i betragtning ved test af grafikkort. Med så mange GPU’er og forskelle på eksempelvis hukommelsen er der et hav af muligheder på markedet, hvorfor de fleste eksperter mener, at man hurtigt kan komme til at betale for meget for et grafikkort. Derfor bliver prisen på hvert enkelt kort også tit vurderet og kontrolleret.

Hvis du er interesseret i at læse mere om grafikkort, samt hvordan de bliver testet, kan du klikke ind her hos Digitaltrends.com.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🏆 Hvilke grafikkort er bedst i tests?

Nvidia GeForce RTX 2080 Ti, Nvidia GeForce RTX 2060, Gigabyte GeForce GTX 1660, Asus ROG Strix RTX 2070 O8G Gaming, AMD Radeon RX 570, Asus ROG Strix RTX 2070 O8G Gaming, Nvidia GeForce RTX 2070, AMD Radeon VII og Nvidia GeForce GTX 1050 Ti

🔍 Hvordan er grafikkortene blevet testet?

Når eksperterne tester og vurdere grafikkortene, ser de først på kortenes specifikationer, performance og ydeevne. Derefter bliver kortene også bedømt på deres pris, da dette er en væsentlig faktor og prislejet spænder meget vidt.

💻 Hvad skal jeg se efter, når jeg vælger et grafikkort?

Køber du et grafikkort med henblik på gaming, er det første og vigtigste, du skal gøre at tænke over hvilke spil, du gerne vil spille. Årsagen til dette er, at spillene har forskellige hardwarekrav, for at du får den bedste oplevelse. Dernæst bør du kigge på hvilken skæm, du bruger, da fx 4K skærme sætter store krav til grafikkortet. Slutteligt bør du sætte dig et budget, da grafikkortenes prisleje spænder vidt.


Gennemgang af testkilder

Digitaltrends.com 🇺🇸
Den amerikanske teknologiside Digitaltrends.com leverer viden og information omkring de mange valgmuligheder i den digitale verden. Digitaltrends.com gør dette med artikler, nyheder, guides og tests. Her har eksperterne testet forskellige grafikkort heriblandt Nvidia GeForce RTX 2080 Ti, AMD Radeon RX 570 og AMD Radeon VII. Læs hele testen her.


Eurogamer 🇬🇧
Eurogamer er et britisk spilwebsite, der i dag er det største i Europa. De leverer nyheder, artikler, videoer, billeder samt meget mere om computerspil samt tilbehør. Derudover skriver de også anmeldelser af forskellige produkter såsom grafikkort. Her har de lavet en omfattende test af de bedste grafikkort heriblandt Nvidia GeForce RTX 2080 Ti, AMD Radeon RX 580, Nvidia GeForce RTX 2070, AMD Radeon VII, AMD Radeon RX Vega 56 8GB og Nvidia GeForce GTX 1050 3GB. Du kan læse hele testen ved at klikke her.


Pcgamer.com 🇬🇧
Britiske Pcgamer.com er et online websted med fokus på computerspil. De leverer både artikler, nyheder og anmeldelser. Her har de lavet en omfattende test af 11 grafikkort heriblandt Nvidia GeForce RTX 2060, Gigabyte GeForce GTX 1660, Nvidia GeForce RTX 2080, AMD Radeon RX 570, AMD Radeon RX 580, Nvidia GeForce RTX 2070, AMD Radeon VII, AMD Radeon RX Vega 56 8GB og Nvidia GeForce GTX 1060 6GB. Du kan læse hele testen her.


PCmag.com 🇬🇧
PCmag.com er et britisk computermagasin, der leverer artikler, guides og nyheder. Derudover tester og anmelder de forskellige produkter heriblandt grafikkort. Her har de lavet en stor test af forskellige grafikkort, hvor MSI GeForce RTX 2080 Gaming X Trio og Zotac GeForce RTX 2060 Amp er iblandt. Du kan læse hele testen her.


Techradar.com 🇬🇧
Den britiske teknologiside Techradar.com leverer de seneste nyheder fra teknologiens verden. Derudover anmelder de også elektroniske produkter til hjemmet. Her har Techradar.com lavet en omfattende test af 9 grafikkort heriblandt Nvidia GeForce RTX 2080 Ti, Nvidia GeForce RTX 2080, Nvidia GeForce RTX 2070, AMD Radeon VII, Zotac GeForce GTX 1080 Ti Mini og Nvidia GeForce GTX 1050 Ti. Du kan læse hele testen ved at klikke her.


Trustedreviews.com 🇬🇧
Den britiske testside Trustedreviews.com tester dagligt et hav af forbrugerprodukter, hvorefter forbrugerne kan læse resultaterne af disse tests. Her har Trustedreviews.com lavet en omfattende test af 8 forskellige grafikkort heriblandt Nvidia GeForce RTX 2080 Ti, Nvidia GeForce RTX 2060, Gigabyte GeForce GTX 1660, Asus ROG Strix RTX2070 O8G Gaming, Nvidia GeForce RTX 2080, AMD Radeon RX 570 og AMD Radeon RX 580. Du kan læse hele testen ved at klikke her.


Tomshardware.com 🇺🇸
Tomshardware.com er et amerikansk tech-magasin, som ønsker at hjælpe forbrugerne med at blive klogere på hardware. Derfor tester og anmelder de forskellige produkter såsom grafikkort. Her har de testet Asrock Radeon RX 5700 XT, som de har kåret som topscorer. Du kan læse hele anmeldelsen her eller her.


Andre relevante tests og artikler

I forlængelse af denne artikel, vil vi her fremhæve en række andre relevante tests og artikler.

Gamer du online, ved du, at det er vigtigt med en hurtig og stabil internetforbindelse. Her kan du læse vores router test, vores trådløs router test og vores mesh WiFi test, der alle indeholder testvindende modeller.

Læs også være række af specifikke artikler, så som vores Asus router test og vores Google Nest WiFi test, der indeholder en lang række af eksperternes favoritter.

Er din internethastighed tilfredsstillende, men det kniber med dækningen, kunne svaret ligge i at anskaffe sig en god WiFi forstærker. Her kan du se en gennemgang af de bedste modeller på markedet.

Et godt råd er løbende at køre en backup af din computer på en ekstern lagringsenhed. Til at finde den bedste model til opgaven, kan du her læse vores generelle ekstern harddisk og SSD harddisk tests, der indeholder en lang række af eksperternes favoritter.

Læs også vores mere specifikke tests så som vores ekstern harddisk 1TB test og vores ekstern harddisk 2TB test, der begge indeholder testvindende modeller.

Vi håber, du finder, hvad du søger.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse