Grafikkort test 2019 – Her er de bedste grafikkort ifølge eksperterne

0

I denne artikel har vi set nærmere på grafikkort, som flere ekspertkilder har vurderet i forhold til deres funktioner og specifikationer.

Vi har gennemgået ekspertkildernes tests og samler i denne artikel et bredt udvalg af grafikkort, så du nemmere kan få et overblik over hvilke af disse, der er værd at investere i samt opfylder dine behov.

Denne artikel indeholder:
🔸 Gennemgang af de bedste grafikkort ifølge eksperterne
🔸 Information vedrørende hvordan grafikkort testes
🔸 Gennemgang af testkilder

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men derimod indsamler resultaterne af uvildige tests. På den måde kan du nemmere få et overblik over nogle af de bedste produkter på markedet.

Grafikkort test 2019 – De bedste grafikkort ifølge eksperterne

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de grafikkort, der har klaret sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en række forskellige anerkendte tests, og viser dig de bedste modeller ifølge eksperterne.


Nvidia GeForce RTX 2080 Ti

Kåret til ”Best for performance and ray tracing 2019” hos Trustedreviews.com
Kåret til bedste 4K grafik kort 2019 hos Techradar.com
Kåret til ”The best graphic card for 4K” hos Digitaltrends.com
Kåret til ”Bedste grafikkort 2019” hos Eurogamer

Nvidia GeForce RTX 2080 Ti

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
8.999,00 Kr. 0,00 Kr. 8.999,00 Kr. Læs mere
10.065,00 Kr. 0,00 Kr. 10.065,00 Kr. Læs mere
10.924,00 Kr. 0,00 Kr. 10.924,00 Kr. Læs mere
11.090,00 Kr. 0,00 Kr. 11.090,00 Kr. Læs mere

 

Nvidia GeForce RTX 2080 Ti er blevet testet og anmeldt af fire forskellige ekspertkilder, der alle er begejstrede for grafikkortet. Tre af eksperterne har kåret grafikkortet som værende det bedste på markedet, mens Trustedreviews.com har kåret modellen som værende ”grafikkortet med den bedste performanceevne”.

Alle fire ekspertkilder er vilde med grafikkortet, som de giver mange rosende ord med på vejen. De forklarer, at kortet er hurtigt, køligt og stille hele tiden, samt at det er imponerende visuelt i 4K.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Nvidia GeForce RTX 2080 Ti. Det eneste, som flere af eksperterne bemærker er, at grafikkortet er ret dyrt, hvilket de mener, at forbrugerne skal være opmærksomme på.

Drevet af Turing GPU-arkitekturen og RTX-platformen

Nvidia GeForce RTX 2080 Ti er et grafikkort, der er drevet af Turing GPU-arkitekturen samt platformen RTX. Dette giver til sammen en ydeevne, der er op til seks gange bedre sammenlignet med andre tidligere generationer.

På grund af grafikkortets ray tracing-teknologier og AI sikrer det yderligere en meget realistisk grafik, hvilket er en fordel for forbrugere, der er vilde med mere livagtige spil. Eksempelvis giver Nvidia GeForce RTX 2080 Ti mere realistiske lyseffekter i 3D-scener.

Eksperterne fra Trustedreviews.com skriver, at grafikkortet ”er fantastisk for fremtiden, da det indeholder funktionen ray tracing”.

Eksperterne: Et grafikkort til brugere, der elsker at game

Alle fire ekspertkilder er enige i, at Nvidia GeForce RTX 2080 Ti er et grafikkort for alle, der er vilde med at game. Digitaltrends.com nævner blandt andet, at man skal købe dette kort, hvis man ønsker at spille de nyeste spil samtidigt med, at man får en stabil oplevelse samt fantastiske detaljer.

Dette er muligt med Nvidia GeForce RTX 2080 Ti, da grafikkortet kommer med 4K. Man har derfor mulighed for at få en 4K-gamingoplevelse, hvor man kan nyde alle spillets detaljer. Desuden er grafikkortet forsynet med Game ready-drivere, der sørger for en god ydelse samt en stabil oplevelse fra det øjeblik, man begynder at spille.

Endvidere kommer Nvidia GeForce RTX 2080 Ti med DirectX 12, hvilket også giver mere livagtige spiloplevelser. Man kan ligeledes få en spilkvalitet uden afbrydelser eller dårlig grafik med opdateringshastigheder på op til 240 Hz samt HDR.

Eurogamer.com forklarer, at grafikkortet er ”perfekt, hvis man gerne vil game. Det er ikke blot hurtigt, men dets ydeevne ved 4K er også helt fantastisk”.

Grafikkort med VR og Shadowplay

Med Nvidia GeForce RTX 2080 Ti får man et grafikkort med VR-gaming og Shadowplay. Eksperterne skriver, at dette kan tage ens spiloplevelse til ”et helt nyt niveau af realisme” med kombinationen af VR, ray tracing og AI.

Man har endvidere mulighed for at optage og dele gameplay-videoer, live streams og screenshots med ens venner og familie med hjælp fra Nvidia Shadowplay. På den måde kan man altid holde ens venner opdaterede i forhold til ens spil.

Eksperterne fra Techradar.com er vilde med denne funktion, og skriver også, at hvis ”man er på udkig efter det bedste grafikkort, og man ikke har lyst til at gå på kompromis med dette, så skal man helt klart overveje Nvidia GeForce RTX 2080 Ti”.

Nvidia GeForce RTX 2080 Ti – specifikationer:
🔴 CUDA-kerner: 4352
🔴 Kan bruges til VR: Ja
🔴 Maksimum opløsning: 7680 x 4320 ved 144 Hz
🔴 Maks. antal understøttede skærme: 4
🔴 Størrelse: 11 GB
🔴 Busbredde: 352-bit
🔴 Båndbredde: 616 Gbps
🔴 HDMI-tilslutning: Ja
🔴 Dybde: 26,67 cm.
🔴 Højde: 11,57 cm.

Udvalgte fordele ved Nvidia GeForce RTX 2080 Ti:
🔵 Kan bruges til VR
🔵 Udstyret med ray tracing
🔵 Drevet af Turing GPU-arkitekturen og RTX-platformen
🔵 Kommer med 4K
🔵 Mulighed for at dele billeder, screenshots og live streams med venner og familie

Her kan du se en videopræsentation af Nvidia GeForce RTX 2080 Ti. Videoen er lavet af Nvidia:

https://www.youtube.com/watch?v=rpUm0N4Hsd8

Nvidia GeForce RTX 2060

Kåret til ”Best value for ray tracing 2019 ” hos Trustedreviews.com
”Perfect for 1440p and 144Hz displays” hos Pcgamer.com

Nvidia GeForce RTX 2060

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.212,00 Kr. 0,00 Kr. 3.212,00 Kr. Læs mere
3.560,00 Kr. 0,00 Kr. 3.560,00 Kr. Læs mere

 

Nvidia GeForce RTX 2060 er blevet testet og anmeldt af Trustedreviews.com og Pcgamer.com. Begge ekspertkilder er vilde med grafikkortet, som de har valgt at kåre som henholdsvis et af de bedste grafikkort på markedet samt som værende perfekt til 1440p og 144 Hz-displays.

Mens Trustedreviews.com skriver, at Nvidia GeForce RTX 2060 har en solid ydeevne, så skriver Pcgamer.com, at de er vilde med, at grafikkortet er fantastisk til 1080p og 1440p-gaming.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Nvidia GeForce RTX 2060. Dog mener de, at grafikkortet ikke er helt optimalt, når det kommer til ray tracing sammenlignet med andre modeller.

Drevet af Nvidia Turing-arkitektur

Nvidia GeForce RTX 2060 drives af Nvidia Turing-arkitektur, hvilket er med til at optimere ydeevnen. Derudover er det også med til at optimere ray tracing i realtid samt AI, hvorfor det er et grafikkort, der ifølge Pcgamer.com er ”meget populært hos gamere”.

Grafikkortet bliver også drevet af den nyere RTX-platform, hvorfor grafikkortet har op til seks gange så høj en ydeevne sammenlignet med grafikkort fra tidligere generationer.

En fordel ved Nvidia GeForce RTX 2060 er, ifølge Trustedreviews.com og Pcgamer.com, at grafikkortet leverer en meget bedre grafik. Dette mener de forbedrer hele spiloplevelsen, hvorfor det er et grafikkort, der er ”meget velegnet til en, der gamer meget”.

Eksperterne: Et billigere grafikkort med samme gode ydeevne

Eksperterne fra Trustedreviews.com skriver, at Nvidia GeForce RTX 2060 er et af de billigere grafikkort på markedet. Dog mener de ikke, at dette gør noget, da de samtidigt forklarer, at ”det giver dig alle fordelene, som du også får med andre endnu dyrere grafikkort”.

Selvom det ikke er helt lige så godt som andre grafikkort i en dyrere prisklasse, ifølge Pcgamer.com, så skriver Trustedreviews.com, at det er en måde at drage fordel af funktioner såsom ray tracing og DLSS-teknologi uden at bruge alt for mange penge.

Trustedreviews.com forklarer yderligere, at ray tracing forbedrede både refleksioner, lyseffekter og skygger, da de afprøvede grafikkortet med Battlefield 5.

VR, Wing-Blade køling og Nvidia Ansel

Med Nvidia GeForce RTX 2060 får man et grafikkort, der kan fjerne større mængder varm luft på grund af de tredobbelte Wing-Blade blæsere. Dette sikrer en høj ydeevne selv ved krævende spil. Når GPU-temperaturen falder under 55 grader, har blæserne mulighed for at slukke helt for at sikre en stille drift ved mindre krævende spil.

Derudover kommer Nvidia GeForce RTX 2060 med to HDMI-outputs, så man har mulighed for at tilslutte VR-headset uden at frakoble ens computer.

Nvidia GeForce RTX 2060 er også forsynet med Nvidia Ansel, så man kan tage screenshots eller 360-graders billeder, hvilket kan ses gennem ens VR-headset. På den måde skriver eksperterne, at man kan opnå en mere realistisk spilleoplevelse.

Nvidia GeForce RTX 2060 – specifikationer:
🔴 CUDA-kerner: 1920
🔴 Kan bruges til VR: Ja
🔴 Maksimum opløsning: 7680 x 4320
🔴 Maks. antal understøttede skærme: 4
🔴 Størrelse: 6 GB
🔴 Busbredde: 192-bit
🔴 HDMI-tilslutning: Ja
🔴 Dybde: 22,86 cm.
🔴 Højde: 11,26 cm.

Udvalgte fordele ved Nvidia GeForce RTX 2060:
🔵 Kan bruges til VR
🔵 Udstyret med ray tracing
🔵 Forsynet med Nvidia Ansel
🔵 Mere budgetvenligt grafikkort
🔵 Drevet af Nvidia Turing-arkitektur

Her kan du se en videopræsentation af Nvidia GeForce RTX 2060. Videoen er lavet af Nvidia:

https://www.youtube.com/watch?v=BFPweXoKZEI

Gigabyte GeForce GTX 1660

Kåret til ”Great Full HD-performance at a low price 2019” hos Trustedreviews.com
”The best card for mainstream gaming” hos Pcgamer.com

Gigabyte GeForce GTX 1660

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.929,00 Kr. 0,00 Kr. 1.929,00 Kr. Læs mere
2.599,00 Kr. 0,00 Kr. 2.599,00 Kr. Læs mere

 

Gigabyte GeForce GTX 1660 er blevet testet og anmeldt af de to ekspertkilder Trustedreviews.com og Pcgamer.com. Begge ekspertkilder er begejstrede for grafikkortet, som de giver en god bedømmelse. De mener nemlig begge to, at grafikkortet er et af de bedste på markedet.

Mens Trustedreviews.com skriver, at Gigabyte GeForce GTX 1660 er fantastisk til Full HD-gaming, så skriver Pcgamer.com, at grafikkortet har en god ydeevne ved 1080p.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Gigabyte GeForce GTX 1660. Dog nævner Trustedreviews.com, at grafikkortet ikke er lige så godt som eksempelvis GTX 1660 Ti, hvor Pcgamer.com bemærker, at det kun kommer med 6 GB VRAM.

Udstyret med et komplet kølesystem

Gigabyte GeForce GTX 1660 er udstyret med et komplet kølesystem med 3 x 80 mm. blæsere, en vekslende blæserretning, direct touch-tør, tre kobberkompositrør samt en 3D-aktiv blæser. Alle disse funktioner giver til sammen en effektiv varmespredningskapacitet, hvilket sikrer en højere ydelse ved en lavere temperatur.

Den vekslende rotation sørger desuden for, at de midterste blæsere drejer baglæns, hvilket sikrer en optimal luftgennemstrømning og varmespredning. Dermed opnår man en mere effektiv ydeevne. Endvidere giver den 3D-aktive blæser en delvis passiv køling, hvilket betyder, at blæserne slukker, når GPU’en er lavt belastet eller på et lavt spilleniveau.

Man får derfor et grafikkort, der sørger for at arbejde i stilhed, når systemet ikke gør brug af en masse kraft. Dette er eksperterne vilde med, da de mener, at det altid er en fordel, når computeren ikke støjer meget.

Eksperterne: God til nyere og ældre spil

Begge ekspertkilder har afprøvet Gigabyte GeForce GTX 1660 med flere forskellige spil. Trustedreviews.com bemærker, at grafikkortet sagtens kan bruges til de helt moderne AAA-spil såsom Tomb Raider uden, at ydeevnen eller grafikken bliver påvirket.

Desuden skriver Trustedreviews.com også, at grafikkortet kan arbejde med selv ældre spil, hvilket de er imponerede over.

Pcgamer.com bemærker, at man skal være opmærksom på, at nogle spil kræver mere end 6 GB ved nogle indstillinger.

Desuden mangler grafikkortet også RTX-funktioner såsom DLSS og ray tracing. Pcgamer.com er en smule skuffede over, at grafikkortet ikke kommer med disse funktioner. De mener dog stadig, at det er et godt grafikkort til en forholdsvis lav pris.

Sidst men ikke mindst har man mulighed for at tilpasse sin gaming-oplevelse efter behov. Med grafikkortets alsidige RGB-system med mange justerbare farvemuligheder og adskillige lyseffekter, kan man vælge det helt rigtige farveskema.

Med Direct touch-varmerør og kompositvarmerør

Gigabyte GeForce GTX 1660 kommer med Direct touch-varmerør samt kompositvarmerør. Direct touch-varmerørene maksimerer den direkte kontaktflade til GPU’en på grund af formen.

Endvidere kommer Gigabyte GeForce GTX 1660 med kompositvarmerør, der kombinerer en termisk ledningsevne med faseovergang for effektivt at kontrollere varmeoverførslen mellem to faste overflader. Dette forøger kølekapaciteten yderligere, hvilket er en fordel, så temperaturen ikke bliver for høj.

Gigabyte GeForce GTX 1660 – specifikationer:
🔴 CUDA-kerner: 1536
🔴 Kan bruges til VR: Nej
🔴 Maksimum opløsning: 7680 x 4320 ved 60 Hz
🔴 Maks. antal understøttede skærme: 4
🔴 Størrelse: 6 GB
🔴 Busbredde: 192-bit
🔴 HDMI-tilslutning: Ja
🔴 Dybde: 22,56 cm.
🔴 Højde: 4,5 cm.

Udvalgte fordele ved Gigabyte GeForce GTX 1660:
🔵 God pris
🔵 God til både nyere og ældre spil
🔵 Kommer med et komplet kølesystem
🔵 Kommer med Direct touch-varmerør og kompositvarmerør
🔵 Mulighed for at tilpasse sin gaming-oplevelse efter behov


Asus ROG Strix RTX 2070 O8G Gaming

Kåret til ”Best Stellar Quad HD and ray tracing performance 2019” hos Trustedreviews.com

Asus ROG Strix RTX 2070 O8G Gaming

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
4.888,00 Kr. 0,00 Kr. 4.888,00 Kr. Læs mere
5.198,00 Kr. 0,00 Kr. 5.198,00 Kr. Læs mere
6.290,00 Kr. 0,00 Kr. 6.290,00 Kr. Læs mere

 

Asus ROG Strix RTX 2070 O8G Gaming er blevet testet og anmeldt af Trustedreviews.com, der er begejstrede for grafikkortet. De mener nemlig, at det har den bedste ray tracing performance samt Stellar Quad HD, når det kommer til grafikkort i 2019.

Eksperterne fra Trustedreviews.com skriver yderligere, at det er en fordel, at grafikkortet altid er køligt, uanset hvor meget det arbejder.

Trustedreviews.com finder ikke mange ulemper ved Asus ROG Strix RTX 2070 O8G Gaming. De bemærker dog, at dens 4K-performance ikke er helt optimal sammenlignet med andre grafikkort på markedet.

Udstyret med høje opdateringshastigheder til krævende spil

Med Asus ROG Strix RTX 2070 O8G Gaming har man mulighed for at skrue kraften op på sin gaming-computer. Den er nemlig forsynet med en innovativ Turing GPU-platform, hvilket sørger for mere realistiske objekter med ray tracing.

Med det forhøjede CUDA-tal, 256-bit båndbredde og 8 GB kan man anvende grafikkortet til selv mere krævende spil samt spille med de højeste indstillinger med en 1440p-opløsning. På den måde vil man stadig opleve hurtige billedrater.

Man har desuden mulighed for at nyde sine spil med en 4K-gamingoplevelse. I og med Asus ROG Strix RTX 2070 O8G Gaming er drevet af Turing GPU-platformen får man en ydeevne, der er seks gange så hurtig i forhold til tidligere generationer.

Eksperterne fra Trustedreviews.com skriver, at ”grafikkortet er fremragende til at håndtere de mere krævende spil ved en superstabil 60fps”, selv når man eksempelvis spiller Battlefield og gøre brug af de mere krævende funktioner.

Eksperterne: Kraftfuld kølingssystem og VR-gaming

Asus ROG Strix RTX 2070 O8G Gaming er forsynet med Wing-Blade blæsere, der gør, at kortet kan fjerne større mængder varm luft, hvilket sikrer en optimal ydelse selv under de mere krævende spil.

Når GPU-temperaturen falder til under 55 grader, vil blæserne slukke helt, hvilket sikrer en mere stille drift. Endvidere er blæserne certificeret IP5X-støvresistente, så de har en forlænget levetid. Trustedreviews.com nævner, at de er vilde med kølesystemet, da de skriver, at grafikkortet har en ”fremragende varmeafledning”. Dette mener de helt bestemt er en af de største fordele, da man er sikret en bedre performance.

Derudover er Asus ROG Strix RTX 2070 O8G Gaming udstyret med to HDMI-outputs, hvorfor man har mulighed for at tilslutte sit VR-headset uden at skulle frakoble skærmen fra computeren.

Man har desuden mulighed for at tage screenshots eller 360-graders billeder, der kan ses gennem ens VR-headset.

Udstyret med RGD-belysning og G-sync

Selvom Trustedreviews.com mener, at Asus ROG Strix RTX 2070 O8G Gaming ikke er det bedste grafikkort på markedet i forhold til dens dyre pris, så mener de alligevel, at man får et væld af fordele.

Trustedreviews.com skriver blandt andet, at ”på den lyse side får man en tilpasset og forbedret RGB-belysning”. Med dette grafikkort har man nemlig mulighed for at vælge mellem 16,7 millioner farver og diverse lyseffekter til LED-belysningen på bagpladen eller frontkøleren.

Endvidere kommer Asus ROG Strix RTX 2070 O8G Gaming med Nvidia G-sync. Denne teknologi synkroniserer opdateringshastigheden for G-sync-kompatible skærme med grafikkortet for at minimere screen tearing og lag.

Asus ROG Strix RTX 2070 O8G Gaming – specifikationer:
🔴 CUDA-kerner: 2304
🔴 Kan bruges til VR: Ja
🔴 Maksimum opløsning: 7680 x 4320
🔴 Maks. antal understøttede skærme: 4
🔴 Størrelse: 8 GB
🔴 Busbredde: 256-bit
🔴 HDMI-tilslutning: Ja
🔴 Dybde: 30,5 cm.
🔴 Højde: 13,06 cm.

Udvalgte fordele ved Asus ROG Strix RTX 2070 O8G Gaming:
🔵 Kan bruges til VR-gaming
🔵 Kraftfuldt kølingssystem
🔵 Hurtige opdateringshastigheder
🔵 Er god til selv mere krævende spil
🔵 Kommer med RGD-belysning


Nvidia GeForce RTX 2080

Kåret til ”A cheaper alternative to the RTX 2080 Ti” hos Trustedreviews.com
Kåret til ”Best VR graphics card 2019” hos Techradar.com
Kåret til ”Second fastest GPU at a reasonable price” hos Pcgamer.com

Nvidia GeForce RTX 2080

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
5.899,00 Kr. 0,00 Kr. 5.899,00 Kr. Læs mere

 

Nvidia GeForce RTX 2080 er blevet testet og anmeldt af de tre ekspertkilder Trustedreviews.com, Techradar.com og Pcgamer.com. Alle ekspertkilderne har givet grafikkortet en god bedømmelse.

Mens Trustedreviews.com mest er vilde med, at Nvidia GeForce RTX 2080 kan håndtere ethvert spil stabilt med 4K, så skriver Techradar.com, at de er glade for, at man kan benytte sig af VR-gaming. Eksperterne hos Pcgamer.com er enige i dette, men nævner yderligere, at det er et ”meget hurtigt grafikkort”.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Nvidia GeForce RTX 2080. Dog bemærker de, at det er forholdsvist dyrt.

Eksperterne: Ekstrem ydelse og ray tracing-effekter

Nvidia GeForce RTX 2080 er drevet af Turing-arkitekturen, hvilket betyder, at grafikkortet kan præstere med en højere ydeevne. Desuden giver det den nødvendige power til de mere krævende spil.

Grafikkortet byder på 1710 Mhz, der munder ud i 14 Gbps med en samlet databåndbredde på 448 GB/s. Desuden er Nvidia GeForce RTX 2080 forsynet med GDDR6 VRAM.

Alle ekspertkilderne forklarer, at de er imponerede over grafikkortet. Trustedreviews.com skriver blandt andet, at kortet kommer ”med nok power til at spille et væld af spil i 4K med en fantastisk performance”. Dette er Techradar.com enige i, da de nævner, at grafikkortet kommer med en ”solid 4K-performance, som man ikke finder hos mange andre sammenlignelige modeller”.

Derudover nævner Pcgamer.com, at ”det er det hurtigste grafikkort med masser af smarte og praktiske funktioner”. En af disse funktioner er blandt andet ray tracing. Med ray tracing bliver grafik og lys gengivet i spejlrefleks og skygger i realtid. Det vil sige, at forskellen mellem virkelighed og spil bliver mindre og mindre, hvilket ifølge Pcgamer.com sørger ”for en helt ny spilleoplevelse”.

Kongen af VR-gaming, ifølge eksperterne

Med Nvidia GeForce RTX 2080 får man de kræfter, som man skal bruge til VR-gaming. Ved blot en enkelt tilslutning via USB, kan man tilslutte sit VR-headset, hvis man har brug for det.

Eksperterne fra Techradar.com mener, at Nvidia GeForce RTX 2080 er ”kongen af VR-gaming”. De siger nemlig, at hvis man ønsker at spille de bedste VR-spil, så har man også brug for det bedste grafikkort, hvilket de mener er Nvidia GeForce RTX 2080.

De skriver yderligere, at man ikke skal bekymre sig om, hvorvidt man får en VR-performance, der ”gør en syg”, da grafikkortets performance er ”helt i top”. Man kan også sagtens spille alle sine favoritcomputerspil med 4K uden problemer.

Støjsvag køling og specielle blæsere

Nvidia GeForce RTX 2080 er forsynet med Wing Blade-blæsere, der er udviklet til et optimalt lufttryk, der sikrer den nødvendige køling. Derudover begynder blæserne først at arbejde, når det er nødvendigt, hvilket giver en mere stille drift.

Til kortets blæsere er der desuden udviklet særlige IP5X-støvafvisende blade, så man slipper for at støv mindsker kortets køleevne.

Man har desuden mulighed for at overvåge systemet samt kølingen efter behov med GPU Tweak II. På den måde får man mest muligt ud af sit grafikkort, uden at det går ind og påvirker spilleoplevelsen.

Nvidia GeForce RTX 2080 – specifikationer:
🔴 CUDA-kerner: 2944
🔴 Kan bruges til VR: Ja
🔴 Maksimum opløsning: 7680 x 4320
🔴 Maks. antal understøttede skærme: 4
🔴 Størrelse: 8 GB
🔴 Busbredde: 256-bit
🔴 HDMI-tilslutning: Ja
🔴 Dybde: 26,67 cm.
🔴 Højde: 11,57 cm.

Udvalgte fordele ved Nvidia GeForce RTX 2080:
🔵 Sikrer en optimal VR-gaming
🔵 Støjsvag køling
🔵 Udstyret med ray tracing-effekter
🔵 Hurtig og optimal ydelse til mere krævende spil
🔵 Kan spille med 4K


MSI GeForce RTX 2080 Gaming X Trio

”Editors Choice” hos PCmag.com

MSI GeForce RTX 2080 Gaming X Trio

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
6.978,00 Kr. 0,00 Kr. 6.978,00 Kr. Læs mere
7.321,00 Kr. 0,00 Kr. 7.321,00 Kr. Læs mere
8.442,45 Kr. 0,00 Kr. 8.442,45 Kr. Læs mere

 

PCmag.com har testet MSI GeForce RTX 2080 Gaming X Trio. De er glade for dette grafikkort, da de har kåret det som ”Editors Choice” i deres test af flere modeller.

En af de største fordele ved dette grafikkort, ifølge PCmag.com, er, at det er forsynet med et fremragende kølesystem samt RGB-belysning.

Eksperterne fra PCmag.com bemærker ikke mange minusser ved MSI GeForce RTX 2080 Gaming X Trio. De skriver dog, at ray tracing og DLSS-funktionerne forbliver uudnyttet, hvilket de mener er en skam.

Drevet af Turing GPU-arkitektur og RTX-platformen

MSI GeForce RTX 2080 Gaming X Trio er fra den nyere Gaming Trio-serie, der anvender en blanding af sort og gråt metal med elegante former. Desuden har den en klassisk bagplade i børstet metal, hvilket matcher fronten.

Dette passer sammen med grafikkortets RGB-effekter, der er på forsiden og siden af kortet, og som kan styres med MSI Mystic Light-software. Desuden er det lavet til synkronisering med andre RGB-komponenter.

Eksperterne fra PCmag.com er især vilde med grafikkortets RGB-effekter og belysning, som de mener, er noget af det bedste ved lige præcis denne model.

Endvidere er MSI GeForce RTX 2080 Gaming X Trio drevet af Turing GPU-arkitektur samt den helt nye RTX-platform. Dette sikrer en ydeevne, der er op til seks gange så hurtig i forhold til den tidligere generation af grafikkort. Desuden er dette med til at føre kraften fra ray tracing og AI til ens spil, så man får en mere livagtig spiloplevelse.

Udstyret med TORX-fans og dobbelte kuglelejer

MSI GeForce RTX 2080 Gaming X Trio er udstyret med både TORX-fans og dobbelte kuglelejer. Med hjælp fra de tre helt nye TORX 3.0 Fans med dobbelte kuglelejer er man sikret en lavere temperatur samt en mere stabil præstation.

De dobbelte kuglelejer giver desuden de tre TORX-fans et robust fundament for flere års spilleoplevelser, da det sikrer en forlænget levetid. Derudover forbliver de stille, mens de arbejder under belastning. Derfor holder ens grafikkort sig køligt under selv langvarige og mere krævende samt intense spilsessioner.

Eksperterne fra PCmag.com er glade for disse funktioner. De skriver blandt andet, at ”det massive kølingssystem, gør MSI GeForce RTX 2080 Gaming X Trio til en af de mest robuste grafikkort, som de nogensinde har testet”.

Forsynet med MSI Afterburner

Ved køb af MSI GeForce RTX 2080 Gaming X Trio får man et grafikkort, der er forsynet med MSI Afterburner. MSI Afterburner er en af verdens mest anerkendte og udbredte overclocking-værktøjer til grafikkort, som giver en fuld kontrol.

Det giver også et utroligt detaljeret overblik over ens hardware og leveres med nogle ekstra funktioner, såsom mulighed for at tilpasse temperaturen, power limit, fan speed og core voltage m.m.

Det er derfor nemmere at overvåge de forskellige værdier på grafikkortet, hvis man har brug for det. Man kan desuden gøre brug af sit VR-headset med MSI GeForce RTX 2080 Gaming X Trio, hvis man ønsker at give sig i kast med VR-gaming.

MSI GeForce RTX 2080 Gaming X Trio – specifikationer:
🔴 CUDA-kerner: 2944
🔴 Kan bruges til VR: Ja
🔴 Maksimum opløsning: 7680 x 4320
🔴 Maks. antal understøttede skærme: 4
🔴 Størrelse: 8 GB
🔴 Busbredde: 256-bit
🔴 HDMI-tilslutning: Ja
🔴 Dybde: 32,7 cm.
🔴 Højde: 14 cm.

Udvalgte fordele ved MSI GeForce RTX 2080 Gaming X Trio:
🔵 Kommer med MSI Afterburner
🔵 Udstyret med TORX-fans og dobbelte kuglelejer
🔵 Drevet af Turing GPU-arkitektur og RTX-platformen
🔵 Mere realistisk spiloplevelse med ray tracing og AI
🔵 RGB-belysning

Her kan du se en videopræsentation af MSI GeForce RTX 2080 Gaming X Trio. Videoen er lavet af Komplett:

https://www.youtube.com/watch?v=05injNFEFDk

AMD Radeon RX 570

Kåret til ”Great budget Full HD option” hos Trustedreviews.com
”Great 1080p card” hos Pcgamer.com
Kåret til ”The best entry-level graphics card” hos Digitaltrends.com

AMD Radeon RX 570Her kan du se en prissammenligning for 8 GB-modellen:

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.467,00 Kr. 0,00 Kr. 1.467,00 Kr. Læs mere
1.574,00 Kr. 0,00 Kr. 1.574,00 Kr. Læs mere

Her kan du se en prissammenligning for 4 GB-modellen:

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.714,00 Kr. 0,00 Kr. 1.714,00 Kr. Læs mere

 

AMD Radeon RX 570 er blevet testet og anmeldt af de tre ekspertkilder Trustedreviews.com, Pcgamer.com og Digitaltrends.com. Alle eksperter er vilde med dette kort, som de kalder for et ”godt grafikkort”.

Eksperterne fra Trustedreviews.com er især vilde med kortets Full HD-performance, mens Digitaltrends.com mener, at i forhold til kortets funktioner, så er det godt til gamere, der spiller en gang imellem. Dette er eksperterne fra Pcgamer.com enige i, men nævner yderligere, at det er et godt grafikkort til 1080p-gaming.

Hverken Trustedreviews.com, Pcgamer.com eller Digitaltrends.com finder mange ulemper ved AMD Radeon RX 570. Dog skriver flere af eksperterne, at de mener, at det er ærgerligt, at der mangler et par funktioner såsom ray tracing.

Eksperterne: Godt grafikkort til 1080p-gaming

AMD Radeon RX 570 er et kraftfuldt grafikkort til alle, der ønsker at bygge deres eget mellemklasses gaming-sted. Som eksperterne fra Digitaltrends.com skriver, så er dette grafikkort nemlig velegnet til gamere, der spiller en gang imellem, samt ikke har brug for det allerbedste og dyreste grafikkort på markedet.

Denne model er nemlig kendt for at være et af de mere budgetvenlige grafikkort på markedet, hvorfor eksperterne mener, at det er optimalt for gamere, der ikke spiller hver eneste dag.

Eksperterne er ligeledes imponerede over, at det er et godt 1080-grafikkort. Eksempelvis skriver Pcgamer.com, at ”hvis man er på udkig efter et 1080p-kort, så finder man ikke noget bedre end dette til prisen”.

Mulighed for at spille i Full HD

Udover at være et grafikkort, der er velegnet til 1080p-gaming, så er AMD Radeon RX 570 ligeledes velegnet til at spille i Full HD.

Eksperterne fra Trustedreviews.com skriver, at ”når det kommer til performance, så kan man forvente at spille de nyeste spil i Full HD med de højeste indstillinger”. De afprøvede dette med spillet Battlefield 1, hvor det hele fungerede ”upåklageligt”.

Trustedreviews.com nævner yderligere, at AMD Radeon RX 570 er på niveau med Nvidia GeForce GTX 1060 på nogle punkter, og med 4 GB og 8 GB modeller tilgængelige samt masser af forskellige former for kølesystemer afhængig af modellen, så kan man finde grafikkortet til en god pris.

Alle eksperterne mener dog, at hvis man har et højere budget eller spiller en del, så skal man købe et grafikkort, der kan lidt mere end dette.

Udstyret med AMD FreeSync og kan bruges til VR

AMD Radeon RX 570 er forsynet med AMD FreeSync. Denne teknologi synkroniserer opdateringshastigheden på AMD FreeSync-kompatible skærme med grafikkortet for at minimere screen tearing og lag.

Derudover kan man anvende AMD Radeon RX 570 til VR-gaming, hvis man er interesseret i dette.

Grafikkortet leverer en høj framerate på alle kompatible VR-enheder, så man har mulighed for at forbyde sig i en VR-verden. Med to HDMI-udgange kan man forbinde sit VR-headset uden at frakoble skærmen.

AMD Radeon RX 570 – specifikationer:
🔴 CUDA-kerner: 2944
🔴 Kan bruges til VR: Ja
🔴 Maksimum opløsning: 7680 x 4320
🔴 Maks. antal understøttede skærme: 5
🔴 Størrelse: 4 GB eller 8 GB
🔴 Busbredde: 256-bit
🔴 HDMI-tilslutning: Ja

Udvalgte fordele ved AMD Radeon RX 570:
🔵 Kan fås i flere forskellige modeller
🔵 Velegnet til gamere, der ikke spiller hele tiden
🔵 Budgetvenligt grafikkort
🔵 Kan bruges til VR-gaming
🔵 God til 1080p-gaming

Her kan du se en videopræsentation af AMD Radeon RX 570. Videoen er lavet af AMD:

https://www.youtube.com/watch?v=y4xHy3K5KUg

AMD Radeon RX 580

Kåret til ”Great budget Quad HD option 2019” hos Trustedreviews.com
”A powerful and impressively priced mainstream card” hos Pcgamer.com
Kåret til ”Best value graphics card” hos Eurogamer

AMD Radeon RX 580Her kan du se en prissammenligning for 8 GB-modellen:

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.627,00 Kr. 0,00 Kr. 1.627,00 Kr. Læs mere
1.666,00 Kr. 0,00 Kr. 1.666,00 Kr. Læs mere

Her kan du se en prissammenligning for 4 GB-modellen:

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.528,00 Kr. 0,00 Kr. 1.528,00 Kr. Læs mere
1.620,00 Kr. 0,00 Kr. 1.620,00 Kr. Læs mere
1.981,00 Kr. 0,00 Kr. 1.981,00 Kr. Læs mere

 

AMD Radeon 580 er blevet testet og anmeldt af de tre ekspertkilder Trustedreviews.com, Pcgamer.com og Eurogamer. Eksperterne er begejstrede for AMD Radeon RX 580, som de ikke mindst mener er kraftfuld, men også kan købes til en budgetvenlig pris.

Trustedreviews.com nævner, at grafikkortet kommer med en ”fantastisk Full HD-performance”. Dette er de to andre eksperter enige i, men skriver yderligere, at grafikkortet også præsterer ”fantastisk ved 1080p”.

Ingen af de tre ekspertkilder bemærker mange ulemper ved AMD Radeon RX 580. Dog bemærker eksperterne, at det er en kraftig strøm-sluger, hvilket de mener, at forbrugerne skal være opmærksomme på.

Eksperterne: Et godt grafikkort til en god pris

En af de ting, som eksperterne er mest vilde med ved AMD Radeon RX 580, er, at det kan købes til en god pris i forhold til kortets funktioner. Eksempelvis skriver Eurogamer, at AMD Radeon RX 580 har en bedre ydeevne end den populære GTX 1060, selvom førstnævnte kan købes til en lavere pris.

Eksperterne forklarer, at man kan forvente at spille med 1080p uden problemer, hvilket eksempelvis er bedre end med en PlayStation 4 eller en Xbox One med hensyn til grafikken.

Desuden forklarer Eurogamer, at kortet endda ”kan strække sig til 1440p spil, hvis man har brug for dette”.

Trustedreviews.com er enige i dette og skriver, at grafikkortet kan køre de nyeste spil ved maksimale indstillinger i Full HD. De mener desuden, at AMD Radeon RX 580 ligner RX 480 meget, da det er baseret på den samme GPU. De konkluderer derfor, at AMD Radeon RX 580 er et godt køb, hvis man ikke har det største budget.

Grafikkortet kan bruges til VR-gaming

Ved køb af AMD Radeon RX 580 kan man gå i gang med VR-gaming. Grafikkortet kommer nemlig med Radeon VR Ready Premium-løsninger.

Grafikkortet leverer desuden en høj framerate på alle kompatible VR-enheder. Med dets to HDMI-udgange har man mulighed for at forbinde et VR-headset uden at frakoble skærmen.

Endvidere kommer AMD Radeon RX 580 med AMD FreeSync. Teknologien synkroniserer opdateringshastigheden på AMD FreeSync-kompatible skærme med selve grafikkortet for at minimere både lag og screen tearing.

Vælg en 8 GB-model til mere krævende spil, ifølge eksperterne

AMD Radeon RX 580 understøtter avancerede DirectX 12-funktioner, hvilket giver mulighed for nye visuelle effekter samt gengivelsesteknikker. Dette sørger ikke mindst for en mere livagtig spiloplevelse, men også, at man sparer renderingstid og får flere billeder pr. sekund.

Endvidere kommer grafikkortet med Vulkan™, der muliggør en hurtigere ydeevne og bedre billedkvalitet på tværs af Windows® 7, Windows® 8.1, Windows® 10 og Linux®. Eksperterne forklarer, at intet andet grafik-API tilbyder den samme kraftfulde kombination af OS-kompatibilitet, funktioner og hardwareeffektivitet.

Sidst men ikke mindst anbefaler eksperterne fra Eurogamer, at man vælger en model med 8 GB, da de mener, at dette giver en bedre spiloplevelse til de mere krævende spil.

AMD Radeon RX 580 – specifikationer:
🔴 CUDA-kerner: 2944
🔴 Kan bruges til VR: Ja
🔴 Maksimum opløsning: 7680 x 4320
🔴 Maks. antal understøttede skærme: 5
🔴 Størrelse: 4 GB eller 8 GB
🔴 Busbredde: 256-bit
🔴 HDMI-tilslutning: Ja

Udvalgte fordele ved AMD Radeon RX 580:
🔵 Kan købes til en god pris
🔵 Kan bruges til VR-gaming
🔵 Kan spille på 1080p samt i Full HD
🔵 Understøtter avancerede DirectX 12-funktioner
🔵 Forsynet med AMD FreeSync

Her kan du se en videopræsentation af AMD Radeon RX 580. Videoen er lavet af AMD:

https://www.youtube.com/watch?v=MPYrSChLkqI

Nvidia GeForce RTX 2070

Kåret til ”Best QHD graphics card” hos Techradar.com
”Fast and more affordable than the other RTX models” hos Pcgamer.com
”Best value graphics card for 4K or high refresh rates” hos Eurogamer

Nvidia GeForce RTX 2070

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
4.348,00 Kr. 0,00 Kr. 4.348,00 Kr. Læs mere
4.499,00 Kr. 0,00 Kr. 4.499,00 Kr. Læs mere

 

Nvidia GeForce RTX 2070 er blevet testet og anmeldt af de tre ekspertkilder Techradar.com, Pcgamer.com og Eurogamer. Alle eksperterne er begejstrede for denne model, som de er endt med at give en god bedømmelse.

Mens Techradar.com mener, at de største fordele ved grafikkortet er, at det både kan klare 1440p og 4K-gaming uden at sluge meget strøm, så skriver Pcgamer.com, at grafikkortet kan købes til en god pris i forhold til mange andre modeller, hvilket Eurogamer er enige i.

Ingen af de tre eksperter finder mange ulemper ved Nvidia GeForce RTX 2070. Dog mener Techradar.com til forskel fra de andre eksperter, at grafikkortet er forholdsvist dyrt. Desuden mener flere af eksperterne, at det er en ulempe, at det ikke er meget hurtigere i forhold til GTX 1080.

Med Nvidia Turing-arkitektur og ray tracing-gaming

Nvidia GeForce RTX 2070 er drevet af Turing GPU-arkitekturen samt den helt nye RTX-platform. Dette giver op til seks gange så høj en ydeevne i sammenligning med den tidligere generation af grafikkort.

Derudover leverer Nvidia GeForce RTX 2070 ray tracing i realtid og kunstig intelligens (AI) til alle ens spil. Med ray tracing er man sikret en mere realistisk og virkelighedstro spiloplevelse, da de unikke ray tracing-teknologier sikrer en hyper-realistisk grafik.

Endvidere kommer Nvidia GeForce RTX 2070 med Game ready-drivers, hvilket sørger for, at man opnår en stabil oplevelse og effektiv ydelse fra det øjeblik, man begynder at spille.

Alle eksperterne er især vilde med grafikkortets effektive ydelse og stabile spiloplevelse og mener desuden, at ray tracing-effekterne er ”fantastiske”. Dette mener de også med DirectX 12, der er med til at give en mere livagtig gaming.

Mulighed for en 4K-gamingoplevelse, ifølge eksperterne

Eksperterne skriver, at hvis man ønsker en 4K-gamingoplevelse, så er der mulighed for det med Nvidia GeForce RTX 2070. Eksempelvis forklarer Eurogamer, at 4K er tilgængelig på de fleste spil, uanset om man ønsker at spille på de lidt ældre eller nyere titler.

Derudover nævner Techradar.com, at ”hvis man ønsker en god spilleoplevelse med 4K samt ønsker at betale pengene for det, så kan man nyde nogle af de bedste spiltitler i en fantastisk detaljegrad”.

Techradar.com skriver også, at man kan spille ”på alt ved 1440p, samt at man får en vanvittig ydeevne og performance i spil såsom Shadow of The Tomb Raider”.

Nvidia GeForce RTX 2070 er yderligere forsynet med G-Sync og HDR. Her får man opdateringshastigheder på op til 240 Hz samt HDR og meget mere.

Kan bruges til VR-gaming samt til at dele billeder med venner

Ved køb af Nvidia GeForce RTX 2070 kan man gå i gang med VR-gaming. Man kan derfor koble grafikkortet til sit VR-headset, hvis man har lyst til det.

Endvidere har man mulighed for at optage og dele videoer, live streams og screenshots med venner og familie. Man kan desuden optage gameplay-videoer, som man bagefter kan se eller vise til sine venner.

Hvis man tager screenshots, så bliver dette gjort via en effektiv in-game foto-mode, der tager billeder i 360 grader, HDR samt superopløsning.

Nvidia GeForce RTX 2070 – specifikationer:
🔴 CUDA-kerner: 2304
🔴 Kan bruges til VR: Ja
🔴 Maksimum opløsning: 7680 x 4320
🔴 Maks. antal understøttede skærme: 4
🔴 Størrelse: 8 GB
🔴 Busbredde: 256-bit
🔴 HDMI-tilslutning: Ja
🔴 Dybde: 22,86 cm.
🔴 Højde: 11,26 cm.

Udvalgte fordele ved Nvidia GeForce RTX 2070:
🔵 Kan bruges til VR-gaming
🔵 Mulighed for at dele og optage videoer, billeder og live streams
🔵 Mulighed for en 4K-gamingoplevelse
🔵 Kommer med ray tracing og AI
🔵 Op til seks gange så høj en ydeevne


AMD Radeon VII

”Best graphics card for creatives 2019” hos Techradar.com
”Fastest AMD graphics card” hos Eurogamer
”The fastest AMD graphics card and the first 7nm GPU” hos Pcgamer.com
Kåret til ”Bedste grafikkort” hos Digitaltrends.com

AMD Radeon VII

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.627,00 Kr. 0,00 Kr. 1.627,00 Kr. Læs mere
1.666,00 Kr. 0,00 Kr. 1.666,00 Kr. Læs mere

 

AMD Radeon VII er blevet testet og anmeldt af fire forskellige ekspertkilder såsom Techradar.com, Eurogamer, Pcgamer.com og Digitaltrends.com. Alle ekspertkilder er begejstrede for grafikkortet, som de har valgt at give en god bedømmelse.

Mens Digitaltrends.com er vilde med, at grafikkortet tilbyder en høj performance til en konkurrencedygtig pris, så er eksperterne fra Techradar.com begejstrede for, at det kommer med masser af VRAM. De andre eksperter er enige i dette, men skriver yderligere, at det også har en stærk 4K- og 1440p-gamingperformance.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved AMD Radeon VII. Dog bemærker Eurogamer eksempelvis, at dette grafikkort ikke er ligeså hurtigt i de fleste spil i forhold til andre modeller.

Verdens første grafikkort med 7 nm arkitekturen og HBM2 VRAM

AMD Radeon VII er verdens første grafikkort med 7 nm arkitekturen og HBM2 VRAM. Med AMD Radeon VII-grafikkort har man mulighed for at få en høj opdateringshastighed samt HDR-spil ved 1080p, 1440p og 4K.

Flere af eksperterne nævner, at grafikkortet er velegnet til HDR-spil ved 1080p og 4K, hvor især Eurogamer skriver, at ”grafikkortets performance er helt i top og stærk ved 1080p og 4K-gamingoplevelser.

Desuden kommer AMD Radeon VII med Radeon-software, der bringer ekstraordinære gamer-centrerede funktioner sammen med flere intuitive gaming-oplevelser. Derfor mener eksperterne fra Digitaltrends.com også, at ”denne model er for gamere, der spiller meget og som er ligeglade med ray tracing”.

Få en mere livagtig spilleoplevelse med VR

Ved køb af AMD Radeon VII har man mulighed for at gå i gang med VR-gaming, hvis man er interesseret i det. Modellen kommer nemlig med Radeon VR Ready Premium-løsninger, der gør det muligt at spille med VR.

AMD Radeon VII leverer en høj framerate på alle kompatible VR-enheder samt kommer med to HDMI-udgange. På den måde har man mulighed for at forbinde et VR-headset uden at frakoble skærmen.

Derudover er AMD Radeon VII udstyret med AMD FreeSync. Denne teknologi synkroniserer opdateringshastigheden på AMD FreeSync-kompatible skærme med grafikkortet for at minimere både screen tearing og lag.

Eksperterne: Godt til content creation

AMD Radeon VII er, ifølge Pcgamer.com, et ”fremragende grafikkort til content creation med spil som et bijob”. Det skyldes den massive 16 GB HBM2 og 1TB/s hukommelsesbåndbredde.

Endvidere skriver Techradar.com, at AMD Radeon VII er ”fantastisk til spil”, men de mener til gengæld også, at hvor grafikkortet ”virkelig skinner er ved indholdsskabelse”. De forklarer derfor, at denne model sagtens kan konkurrere med meget dyrere grafikkort.

Eurogamer bemærker endvidere, at grafikkortet også har en ”fremragende mængde af VRAM for et grafikkort til gamere”. De mener derfor, at det er ”et godt valg for indholdsskabelse såsom 4K-videoredigering.

De skriver desuden, at man kan forvente, at AMD Radeon VII leverer gode spiloplevelser ved hjælp af DirectX 12 og Vulkan API.

AMD Radeon VII – specifikationer:
🔴 Kan bruges til VR: Ja
🔴 Maksimum opløsning: 7680 x 4320
🔴 Maks. antal understøttede skærme: 4
🔴 Størrelse: 16 GB
🔴 Busbredde: 4096-bit
🔴 HDMI-tilslutning: Ja
🔴 Dybde: 26,7 cm.
🔴 Højde: 12,1 cm.

Udvalgte fordele ved AMD Radeon VII:
🔵 Velegnet til content creation
🔵 Kommer med DirectX 12 og Vulkan API
🔵 Kan bruges til VR-gaming
🔵 Udstyret med AMD FreeSync
🔵 Stærk 4K- og 1440p-gamingperformance

Her kan du se en videopræsentation af AMD Radeon VII. Videoen er lavet af AMD:

https://www.youtube.com/watch?v=uilkteCmqTI

Zotac GeForce GTX 1080 Ti Mini

Kåret til ”Best mini graphics card” hos Techradar.com

Zotac GeForce GTX 1080 Ti Mini

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
7.659,00 Kr. 0,00 Kr. 7.659,00 Kr. Læs mere

 

Zotac GeForce GTX 1080 Ti Mini er blevet testet og anmeldt af Techradar.com. Eksperterne er begejstrede for dette grafikkort, som de har valgt at give en god bedømmelse. De har nemlig kåret det som ”det bedste mini-grafikkort”.

Eksperterne fra Techradar.com skriver, at grafikkortet er verdens mindste 1080 Ti, samt at det kommer med SLI-support, hvilket de mener, er nogle af de største fordele.

De finder ikke mange ulemper ved Zotac GeForce GTX 1080 Ti Mini, men bemærker dog alligevel, at kortets performance ikke er helt optimal, samt at ikke er særlig støjsvagt.

Det bedste minigrafikkort på markedet, ifølge eksperterne

Med Zotac GeForce GTX 1080 Ti Mini får man et grafikkort, der er forsynet med kraftfulde gaming-hestekræfter, den nyeste generation af 11 Gbps GDDR5X-hukommelse samt 11 GB. Ifølge eksperterne fra Techradar.com betyder dette, at hvis man er i gang med at ”opbygge en mini-gaming-station, så er Zotac GeForce GTX 1080 Ti Mini perfekt”.

De forklarer, at selvom det ikke er den nyeste og bedste GPU på markedet længere, så har grafikkortet meget liv tilbage. Fordelen er nemlig, ifølge Techradar.com, at ”når man kan få så kraftfuld et grafikkort i så lille en størrelse, så er tabet af en smule ydeevne det hele værd”.

Derfor vælger eksperterne fra Techradar.com at kåre grafikkortet som værende det bedste minigrafikkort på markedet lige nu.

Tre gange så høj en ydeevne

Zotac GeForce GTX 1080 Ti Mini er drevet af Pascal og leverer op til tre gange så høj en ydeevne i sammenligning med den tidligere generation af grafikkort. Desuden kommer Zotac GeForce GTX 1080 Ti Mini også med innovativ gaming-teknologi samt VR.

Det betyder, at hvis man har lyst til VR-gaming, så er der mulighed for dette med Zotac GeForce GTX 1080 Ti Mini. Man skal blot tilslutte sit VR-headset til grafikkortet, og så kan man komme i gang lige med det samme.

Der er yderligere mulighed for at fange og lave screenshots i igangværende spil samt se dem fra en 360 graders synsvinkel. Man kan både arrangere sine screenshots i forskellige positioner, tilpasse dem med filtre, fange 4K HDR-billeder i højt HiFi-formater og dele dem med hjælp fra en mobiltelefon, computer eller et VR-headset.

Passer i op til 99 procent af alle systemer

Ved køb af Zotac GeForce GTX 1080 Ti Mini kan man være sikker på, at grafikkortet passer i ens system. Ifølge producenten passer Zotac GeForce GTX 1080 Ti Mini nemlig i op til 99 procent af alle systemer.

Zotac GeForce GTX 1080 Ti Mini er desuden forsynet med et kølesystem i form af blæsere, der sørger for, at grafikkortet konstant bliver nedkølet.

Sidst men ikke mindst er Zotac GeForce GTX 1080 Ti Mini farveneutral. De har valgt at gå væk fra det typiske gule og i stedet produceret grafikkortet i en neutral farve. Det betyder, at grafikkortet tilpasser sig optimalt til ethvert farvetema.

Zotac GeForce GTX 1080 Ti Mini – specifikationer:
🔴 CUDA-kerner: 3584
🔴 Kan bruges til VR: Ja
🔴 Maks. antal understøttede skærme: 4
🔴 Størrelse: 11 GB
🔴 Busbredde: 352-bit
🔴 HDMI-tilslutning: Ja
🔴 Dybde: 21,1 cm.
🔴 Højde: 12,5 cm.

Udvalgte fordele ved Zotac GeForce GTX 1080 Ti Mini:
🔵 Kompakt grafikkort
🔵 Produceret i en neutral farve
🔵 Tre gange så høj en ydeevne
🔵 Kan bruges til VR-gaming
🔵 Mulighed for at fange og lave in-game screenshots


Nvidia GeForce GTX 1050 Ti

Kåret til ”Best eSports graphics card” hos Techradar.com

 Nvidia GeForce GTX 1050 Ti

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.164,00 Kr. 0,00 Kr. 1.164,00 Kr. Læs mere
1.183,00 Kr. 0,00 Kr. 1.183,00 Kr. Læs mere
1.258,00 Kr. 0,00 Kr. 1.258,00 Kr. Læs mere

 

Nvidia GeForce GTX 1050 Ti er blevet testet og anmeldt af Techradar.com, der er begejstrede for dette grafikkort. De har derfor givet det en god bedømmelse, da de har kåret det som værende det ”bedste eSport grafikkort”.

Eksperterne fra Techradar.com skriver i deres anmeldelse af Nvidia GeForce GTX 1050 Ti, at det er en solid 1080p performer, samt at det har et godt overclocking potentiale.

Techradar.com bemærker ikke mange ulemper ved Nvidia GeForce GTX 1050 Ti, men skriver, at de mener, at det er en ulempe, at det er en smule dyrere end Nvidia GTX 1050.

Fantastisk til eSport og god pris, ifølge eksperterne

Eksperterne fra Techradar.com mener, at den største fordel ved Nvidia GeForce GTX 1050 Ti er, at det er et ”fantastisk grafikkort til eSport”.

De skriver yderligere, at enhver eSport spiller vil mene, at en høj framerate er meget mere værd end grafiske detaljer, hvilket er fordelen ved Nvidia GeForce GTX 1050 Ti. Techradar.com forklarer nemlig, at ”det virkelig er her Nvidia GeForce GTX 1050 Ti skinner”.

Techradar.com fortsætter med at skrive, at ”i en tid hvor grafikkort koster lige så meget som husleje, er det en overkommelig, men alligevel kraftig GPU, der kan afspille de fleste eSports-spil godt over 60fps”.

De mener desuden, at Nvidia GeForce GTX 1050 Ti kan købes til en god pris, selvom det er en smule dyrere end Nvidia GTX 1050. Selvom de ikke mener, at det kan nok til at være dyrere end denne model, skriver de alligevel, at ”man vil sætte pris på den ekstra kraft bag dette kort til at spille fremtidige eSport-spil, såvel som andre former for spil”.

Avanceret gaming-GPU-arkitektur

Nvidia GeForce GTX 1050 Ti er skabt med det kraftige GeForce Nvidia Pascal, hvilket er en avanceret gaming-GPU-arkitektur. Det er fyldt med nyskabende Game Ready-teknologier, der giver alle gamere muligheden for at opleve de nyeste spil i en høj kvalitet.

Da grafikkortet er drevet af Pascal giver det også en optimal ydeevne. Kortet leverer blandt andet op til tre gange så høj en ydeevne i sammenligning med den tidligere generation af grafikkort.

Eksperterne fra Techradar.com nævner, at Nvidia GeForce GTX 1050 Ti har et ”godt overclocking potentiale”. Det betyder, at den kan overclockes til at køre på hardwarens maksimalhastighed med hjælp fra overclocking-software i stedet for den forudindstillede begrænsning, der er blevet lavet af producenten.

Optimal køling til stabil spiloplevelse

Med Nvidia GeForce GTX 1050 Ti får man et grafikkort, der er forsynet med en optimal køling. Kølingen forbliver konstant lydløs, så man ikke bliver generet af den. Desuden sørger den for at opretholde en konstant og stabil spiloplevelse.

Nvidia GeForce GTX 1050 Ti kommer yderligere med en blæserteknologi, der genererer et større lufttryk, hvilket er med til at bidrage til grafikkortets lydsvaghed.

Desuden fjerner grafikkortet også ventilatorstøj ved at stoppe ventilatorerne, når belastningen er lav. Det vil sige, at man bedre kan koncentrere sig om at spille uden at blive forstyrret af larmende blæsere og ventilatorer.

Nvidia GeForce GTX 1050 Ti – specifikationer:
🔴 CUDA-kerner: 768
🔴 Maksimum opløsning: 7680 x 4320
🔴 Kan bruges til VR: Nej
🔴 Maks. antal understøttede skærme: 3
🔴 Størrelse: 4 GB
🔴 Busbredde: 128-bit
🔴 HDMI-tilslutning: Ja
🔴 Dybde: 14,47 cm.
🔴 Højde: 11,14 cm.

Udvalgte fordele ved Nvidia GeForce GTX 1050 Ti:
🔵 Optimal køling
🔵 Udstyret med avanceret GPU-arkitektur
🔵 Velegnet til eSport-spil
🔵 God pris
🔵 Solid 1080p performer


AMD Radeon RX Vega 56 8GB

”Powerful and packing HBM2” hos Pcgamer.com
”Best AMD graphics card” hos Eurogamer

AMD Radeon RX Vega 56 8GB

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.197,00 Kr. 0,00 Kr. 2.197,00 Kr. Læs mere
5.371,00 Kr. 0,00 Kr. 5.371,00 Kr. Læs mere

 

Både Pcgamer.com og Eurogamer har testet grafikkortet AMD Radeon RX Vega 56 8GB. Begge ekspertkilder er begejstrede for dette kort, som de begge har givet en god bedømmelse.

Pcgamer.com ser de største fordele som værende, at det har en god 1080p og 1440p-performance, samt at 4K-gaming er muligt, når grafikkortet kombineres med et FreeSync-display, hvilket Eurogamer er enige i.

Hverken Pcgamer.com eller Eurogamer finder mange ulemper ved AMD Radeon RX Vega 56 8GB. De bemærker dog, at den sluger ret meget strøm, hvilket de mener, at forbrugerne skal være opmærksomme på.

Kan klare nyere spil ved 1440p samt 4K, ifølge eksperterne

Med AMD Radeon RX Vega 56 8GB skriver eksperterne, at man har mulighed for at spille de nyere spil selv ved 1440p og 4K. De mener, at dette er en af fordelene ved grafikkortet, da det forbedrer spiloplevelsen.

Pcgamer.com skriver, at AMD Radeon RX Vega 56 8GB er ”et godt køb, da det kan klare moderne og nyere spil ved 1440p samt måske endda 4K”.

Derudover forklarer Eurogamer, at AMD Radeon RX Vega 56 8GB ”kan klare 1080p og 1440p uden problemer”. De mener endda, at den sagtens kan klare 4K-gaming også, ”så længe man er realistisk omkring indstillingerne”.

Desuden kan man købe AMD Radeon RX Vega 56 8GB til en forholdsvis god pris i forhold til funktionerne, hvilket de også mener er positivt, da grafikkort generelt er dyre i dag.

Udstyret med Windforce-kølesystem og 3D-aktiv blæser

AMD Radeon RX Vega 56 8GB kommer med et Windforce-kølesystem med to 100 mm unikke blæsere samt en 3D-aktiv blæser. Disse sørger til sammen for en effektiv varmeafledningskapacitet til en højere ydelse ved lavere temperaturer.

Desuden sørger den 3D-aktiv blæser for en delvis passiv køling, hvilket betyder, at blæserne slukker, når GPU’en er lavt belastet eller på et lavere spilniveau. På den måde bliver man ikke forstyrret af larmende ventilatorer, når man spiller.

Dette er eksperterne fra Eurogamer vilde med, da de skriver, at AMD Radeon RX Vega 56 8GB både kommer med mere power samt med et bedre kølesystem end eksempelvis Vega 64.

Man kan ydermere bruge AMD Radeon RX Vega 56 8GB til VR-gaming ved brug af et VR-headset, hvis man har lyst til en mere livagtig spiloplevelse.

Kan bruges på op til seks skærme på samme tid

Med AMD Radeon RX Vega 56 8GB får man et grafikkort med tre displayporte samt tre HDMI-udgange. Det betyder, at man kan arrangere op til seks skærme på lige præcis den måde, som man bedst kan lide. Man kan derfor nyde hele seks skærme på samme tid, hvis man har brug for det.

Endvidere er AMD Radeon RX Vega 56 8GB forsynet med et stilfuldt design. Grafikkortets metalplade giver nemlig ikke mindst beskyttelse til selve strukturen, men tilføjer samtidigt et slankt og stilrent udseende til produktet.

Sidst men ikke mindst kommer AMD Radeon RX Vega 56 8GB med højkvalitets kondensatorer, der ikke blot sørger for en højere og bedre ydeevne, men også en længere levetid.

AMD Radeon RX Vega 56 8GB – specifikationer:
🔴 Maksimum opløsning: 7680 x 4320
🔴 Kan bruges til VR: Ja
🔴 Maks. antal understøttede skærme: 6
🔴 Størrelse: 8 GB
🔴 Busbredde: 2048-bit
🔴 HDMI-tilslutning: Ja
🔴 Dybde: 27,38 cm.
🔴 Højde: 5,3 cm.

Udvalgte fordele ved AMD Radeon RX Vega 56 8GB:
🔵 Højkvalitets kondensatorer
🔵 Udstyret med Windforce-kølesystem og 3D-aktiv blæser
🔵 Kan klare nyere spil ved 1440p samt 4K
🔵 Kan bruges til VR-gaming
🔵 Stilrent og enkelt design


Nvidia GeForce GTX 1060 6GB

”Great 1080p performance” hos Pcgamer.com

Nvidia GeForce GTX 1060 6GB

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.999,00 Kr. 0,00 Kr. 1.999,00 Kr. Læs mere
3.263,00 Kr. 0,00 Kr. 3.263,00 Kr. Læs mere
3.290,00 Kr. 0,00 Kr. 3.290,00 Kr. Læs mere

 

Pcgamer.com har testet og anmeldt grafikkortet Nvidia GeForce GTX 1060 6GB, som de er endt med at give en god bedømmelse.

Pcgamer.com er især begejstrede for grafikkortet, da de mener, at det kommer med en god performance samt en god pris. Desuden mener de også, at det er et effektivt og støjsvagt grafikkort.

Eksperterne fra Pcgamer.com finder ikke mange ulemper ved Nvidia GeForce GTX 1060 6GB. De skriver dog, at grafikkortet ikke er helt optimal til de mere krævende spil, men det kan lade sig gøre.

Grafikkort drevet af Nvidia Pascal

Nvidia GeForce GTX 1060 6GB kommer med flere innovative gaming-teknologier, hvorfor det er velegnet til HD-spil. Grafikkortet er drevet af Nvidia Pascal, hvilket er en avanceret GPU-arkitektur.

I og med det er drevet af Pascal leverer grafikkortet en ydeevne, der er op til tre gange så høj i forhold til tidligere generationer af grafikkort.

Desuden kan man også give sig i kast med VR-gaming, hvis man har lyst til dette. Det kræver blot, at man har et VR-headset, og så kan man gå i gang med at spille. VR-gaming sikrer en mere livagtig og realistisk spiloplevelse.

Klarer sig bedst ved 1080p, ifølge eksperterne

Eksperterne fra Pcgamer.com forklarer, at Nvidia GeForce GTX 1060 6GB leverer en god performance. Selvom grafikkortet kun er forsynet med 6 GB, så skriver eksperterne, at det ikke er noget, som man bemærker ved de fleste spil, især når man spiller ved 1080p.

Hvis man spiller ved 1080p, så skriver Pcgamer.com, at det ”også er her, at Nvidia GeForce GTX 1060 6GB klarer sig bedst”. De nævner også, at der er mulighed for at spille ved 1440p. Dog kræver dette, at man spiller med signifikant lavere indstillinger.

Selve grafikkortet er med 6 GB og er produceret med førsteklasses komponenter og materialer. Det er desuden forsynet med flere temperaturegenskaber, der sørger for, at holde GPU’en køling selv under intense spil.

Eksperterne: Godt grafikkort, der bruger 50W mindre strøm end RX 580

Pcgamer.com finder flere fordele ved Nvidia GeForce GTX 1060 6GB. De mener dog alligevel, at den største fordel ved grafikkortet er, at det bruger omkring 50W mindre strøm end eksempelvis RX 580.

Ifølge eksperterne betyder dette mindre varme samt mindre støj, men de mener til gengæld ikke, at det gør så meget for din elregning, ”medmindre man spiller rigtig meget”. Dette er blandt andet muligt på grund af Pascal, der ikke blot øger hastigheden, men også selve strømeffektiviteten betydeligt.

Pcgamer.com afslutter deres anmeldelse med at skrive, at hvis ”man ikke ønsker at købe hverken RX 580 eller GTX 1660 Ti, så er dette et godt grafikkort til en god pris”.

Nvidia GeForce GTX 1060 6GB – specifikationer:
🔴 CUDA-kerner: 1280
🔴 Maksimum opløsning: 7680 x 4320
🔴 Kan bruges til VR: Ja
🔴 Maks. antal understøttede skærme: 4
🔴 Størrelse: 6 GB
🔴 Busbredde: 192-bit
🔴 HDMI-tilslutning: Ja
🔴 Dybde: 24,95 cm.
🔴 Højde: 11,12 cm.

Udvalgte fordele ved Nvidia GeForce GTX 1060 6GB:
🔵 Kan bruges til VR-gaming
🔵 Mindre varme og mindre støj
🔵 Bruger mindre strøm end andre modeller
🔵 Klarer sig optimalt ved 1080p
🔵 Drevet af Nvidia Pascal


Zotac GeForce RTX 2060 Amp

”Editors Choice hos PCmag.com

Zotac GeForce RTX 2060 Amp

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.165,00 Kr. 0,00 Kr. 3.165,00 Kr. Læs mere

 

Zotac GeForce RTX 2060 Amp er blevet testet og anmeldt af Pcgamer.com, der er begejstrede for dette grafikkort.

Eksperterne skriver, at den største fordel ved Zotac GeForce RTX 2060 Amp er, at det er forholdsvis støjsvag, samt at det er hurtigere end GeForce GTX 1070 og koster mindre.

Pcgamer.com finder ikke mange ulemper ved Zotac GeForce RTX 2060 Amp. De er dog en smule skuffede over, at grafikkortet ikke kommer med 8 GB hukommelse.

Drevet af Nvidia Turing-arkitektur

Zotac GeForce RTX 2060 Amp drager fordel af Nvidia Turing-arkitektur, så man har mulighed for at spille med en høj ydeevne samt realisme i de nyeste spil. Man har nemlig mulighed for at spille med ray tracing og AI, der sikrer et mere livagtigt spil.

Grafikkortet kommer også med en næstegenerations GDDR6-hukommelse, understøttelse af DirectX 12-funktioner samt meget mere. Alt dette kombineret giver en forbedret spiloplevelse, uanset om man spiller de lidt ældre eller nyere spil.

Man kan desuden benytte sig af VR-gaming ved brug af et VR-headset. Dette hjælper også med at skabe en mere realistisk spiloplevelse.

Eksperterne fra Pcgamer.com skriver, at de er vilde med Zotac GeForce RTX 2060 Amp. Dette er de blandt andet, da grafikkortet har den bedste værdi i forhold til prisen i RTX 20-serien sammenlignet med andre RTX-serier.

Udstyret med Icestorm 2.0 og OC Scanner

Zotac GeForce RTX 2060 Amp muliggør en stærkere køling med funktionen Icestorm 2.0. Dette er med til at bidrage til en stærkere og roligere gaming-oplevelse.

Icestorm 2.0 øger nemlig den generelle hardware-køling ved at udnytte mere overfladeareal samt ved en ekstra varmespredning, hvilket sikrer en maksimal køleffektivitet.

Endvidere kommer Zotac GeForce RTX 2060 Amp med en OC Scanner. Med denne funktion vil den lave en overclocking ved blot et tryk på en enkelt knap. Processen er blevet forenklet, så man ikke skal bruge tid på flere forsøg og fejl. Dette er eksperterne fra Pcgamer.com begejstrede for, da processen herved er nem for alle.

Kompakt design og helt ny Firestorm-funktion

En anden ting, som eksperterne fra Pcgamer.com er vilde med, er, at Zotac GeForce RTX 2060 Amp er hurtigere end andre modeller såsom GeForce GTX 1070. Desuden kommer grafikkortet også i et kompakt design.

Endvidere kommer Zotac GeForce RTX 2060 Amp med en helt ny Firestorm-funktion. Det vil sige, at grafikkortet kommer i et nyt design med en mere intuitiv brugerflade. Man har yderligere mulighed for at justere SPECTRA-belysningen eller overvåge hardware-statussen.

Zotac GeForce RTX 2060 Amp – specifikationer:
🔴 CUDA-kerner: 1920
🔴 Maksimum opløsning: 4090 x 2160 ved 60 Hz
🔴 Kan bruges til VR: Ja
🔴 Maks. antal understøttede skærme: 4
🔴 Størrelse: 6 GB
🔴 Busbredde: 192-bit
🔴 HDMI-tilslutning: Ja
🔴 Dybde: 20,96 cm.
🔴 Højde: 11,93 cm.

Udvalgte fordele ved Zotac GeForce RTX 2060 Amp:
🔵 Ny Firestorm-funktion
🔵 Udstyret med Icestorm 2.0 og OC Scanner
🔵 Drevet af Nvidia Turing-arkitektur
🔵 Mulighed for at spille med ray tracing og AI
🔵 Kan bruges til VR-gaming

Her kan du se en videopræsentation af Zotac GeForce RTX 2060 Amp. Videoen er lavet af Zotac:

https://www.youtube.com/watch?v=2kZu5ZNQIfQ

Nvidia GeForce GTX 1050 3GB

”Best budget graphics card” hos Eurogamer

Nvidia GeForce GTX 1050 3GB

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.243,00 Kr. 0,00 Kr. 1.243,00 Kr. Læs mere

 

Nvidia GeForce GTX 1050 3GB er blevet testet og anmeldt af Eurogamer. Eksperterne fra Eurogamer mener, at det er det bedste budgetgrafikkort.

De skriver, at grafikkortet kommer med en fantastisk performance i forhold til prisen, samt at Full HD ved 60 frames pr. sekund er muligt.

Eurogamer finder ikke mange ulemper ved Nvidia GeForce GTX 1050 3GB. De bemærker dog, at det ikke er muligt at ramme 1080p samt 60 frames pr. sekund på de højeste indstillinger, hvilket de er en smule skuffede over.

Udstyret med avanceret gaming-GPU-arkitektur

Nvidia GeForce GTX 1050 3GB er skabt med GeForce Nvidia Pascal, hvilket er en avanceret gaming-GPU-arkitektur. Den er desuden fyldt med flere Game Ready-teknologier, hvilket giver forbrugeren mulighed for at spille nyere spil i en højere kvalitet.

På grund af Pascal får man et grafikkort med en ydeevne, der er op til tre gange så høj i sammenligning med den tidligere generation af grafikkort.

Eksperterne fra Eurogamer skriver, at hvis man har et stramt budget eller har brug for et kort med minimale strømkrav, så er Nvidia GeForce GTX 1050 3GB et godt valg, da det kommer med en ”fantastisk performance i forhold til prisen”. De anbefaler desuden, at man vælger en model uden en PCI Express-strømindgang.

Eksperterne: Bedste budgetgrafikkort

Eurogamer mener, at hvis man er på udkig efter et budgetvenligt grafikkort, så ville de vælge Nvidia GeForce GTX 1050 3GB. De skriver, at det ”tilbyder omkring 90 procent af den performance”, som man får ved andre dyrere modeller.

De forklarer yderligere, at dette grafikkort tilbyder nogenlunde den samme performance som GTX 960.

Nvidia GeForce GTX 1050 3GB fås også i et kompakt design, hvilket, ifølge eksperterne, gør det til en fornuftig mulighed for systemer, der ikke kan rumme større og mere kraftfulde grafikkort.

Eksperterne: Forvent omkring 30 frames pr. sekund ved nyere spil

Selvom Nvidia GeForce GTX 1050 3GB kommer med en høj ydeevne, så er grafikkortet ikke lige så kraftfuldt som nogle dyrere modeller. Dog skriver Eurogamer, at man skal forvente omkring 30 frames pr. sekund ved nyere spil.

De nævner også, at ”hvis man er villig til at gå på kompromis og justere på diverse indstillinger, så er det muligt at nå 60 frames pr. sekund ved 1080p”.

Man skal dog, ifølge Eurogamer, være opmærksom på, at dette kommer meget an på, hvilket spil man ønsker at spille. De anbefaler, at man giver sig i kast med eSports-spil såsom Fortnite, CS:GO eller DotA 2, da disse spil ”sandsynligvis vil ramme meget højere framerates”.

Nvidia GeForce GTX 1050 3GB – specifikationer:
🔴 CUDA-kerner: 768
🔴 Maksimum opløsning: 7680 x 4320
🔴 Kan bruges til VR: Nej
🔴 Maks. antal understøttede skærme: 3
🔴 Størrelse: 3 GB
🔴 Busbredde: 96-bit
🔴 HDMI-tilslutning: Ja
🔴 Dybde: 14,47 cm.
🔴 Højde: 11,14 cm.

Udvalgte fordele ved Nvidia GeForce GTX 1050 3GB:
🔵 God til eSports-spil
🔵 Et godt budgetvenligt grafikkort
🔵 Udstyret med avanceret gaming-GPU-arkitektur
🔵 Tre gange så høj en ydeevne i forhold til tidligere generationer
🔵 Kompakt design


Hvordan testes grafikkort?

Når et grafikkort bliver testet, er der typisk fokus på tre hovedfaktorer: Funktionerne, ydeevnen og prisen.

Funktionssættet vurderes som regel ud fra både mærke og platform, hvilket bliver gennemgået under testen af et kort. Det handler nemlig ikke kun om, hvorvidt det kan håndtere Virtual Reality, eller hvor mange skærme kortet understøtter. Derudover fokuseres der på API-support samt specielle funktioner såsom Nvidia Ansel eller et overclocking software.

I de fleste tests af grafikkort er ydeevnen noget af det vigtigste. Der bliver vurderet alt lige fra frametider til eventuelle uregelmæssige aktiviteter såsom støj og varme. De fleste eksperter tester også grafikkortet ved brug af flere spil. Eksempelvis skriver Pcgamer.com, at de som minimum tester kortet på 15 spil – typisk nyere spiltitler.

Prisen er også en faktor, der bliver taget i betragtning ved test af grafikkort. Med så mange GPU’er og forskelle på eksempelvis hukommelsen er der et hav af muligheder på markedet, hvorfor de fleste eksperter mener, at man hurtigt kan komme til at betale for meget for et grafikkort. Derfor bliver prisen på hvert enkelt kort også tit vurderet og kontrolleret.

Hvis du er interesseret i at læse mere om grafikkort, samt hvordan de bliver testet, kan du klikke ind her hos Digitaltrends.com.


Gennemgang af testkilder

Digitaltrends.com 🇺🇸
Den amerikanske teknologiside Digitaltrends.com leverer viden og information omkring de mange valgmuligheder i den digitale verden. Digitaltrends.com gør dette med artikler, nyheder, guides og tests. Her har eksperterne testet forskellige grafikkort heriblandt Nvidia GeForce RTX 2080 Ti, AMD Radeon RX 570 og AMD Radeon VII. Læs hele testen her.


Eurogamer 🇬🇧
Eurogamer er et britisk spilwebsite, der i dag er det største i Europa. De leverer nyheder, artikler, videoer, billeder samt meget mere om computerspil samt tilbehør. Derudover skriver de også anmeldelser af forskellige produkter såsom grafikkort. Her har de lavet en omfattende test af de bedste grafikkort heriblandt Nvidia GeForce RTX 2080 Ti, AMD Radeon RX 580, Nvidia GeForce RTX 2070, AMD Radeon VII, AMD Radeon RX Vega 56 8GB og Nvidia GeForce GTX 1050 3GB. Du kan læse hele testen ved at klikke her.


Pcgamer.com 🇬🇧
Britiske Pcgamer.com er et online websted med fokus på computerspil. De leverer både artikler, nyheder og anmeldelser. Her har de lavet en omfattende test af 11 grafikkort heriblandt Nvidia GeForce RTX 2060, Gigabyte GeForce GTX 1660, Nvidia GeForce RTX 2080, AMD Radeon RX 570, AMD Radeon RX 580, Nvidia GeForce RTX 2070, AMD Radeon VII, AMD Radeon RX Vega 56 8GB og Nvidia GeForce GTX 1060 6GB. Du kan læse hele testen her.


PCmag.com 🇬🇧
PCmag.com er et britisk computermagasin, der leverer artikler, guides og nyheder. Derudover tester og anmelder de forskellige produkter heriblandt grafikkort. Her har de lavet en stor test af forskellige grafikkort, hvor MSI GeForce RTX 2080 Gaming X Trio og Zotac GeForce RTX 2060 Amp er iblandt. Du kan læse hele testen her.


Techradar.com 🇬🇧
Den britiske teknologiside Techradar.com leverer de seneste nyheder fra teknologiens verden. Derudover anmelder de også elektroniske produkter til hjemmet. Her har Techradar.com lavet en omfattende test af 9 grafikkort heriblandt Nvidia GeForce RTX 2080 Ti, Nvidia GeForce RTX 2080, Nvidia GeForce RTX 2070, AMD Radeon VII, Zotac GeForce GTX 1080 Ti Mini og Nvidia GeForce GTX 1050 Ti. Du kan læse hele testen ved at klikke her.


Trustedreviews.com 🇬🇧
Den britiske testside Trustedreviews.com tester dagligt et hav af forbrugerprodukter, hvorefter forbrugerne kan læse resultaterne af disse tests. Her har Trustedreviews.com lavet en omfattende test af 8 forskellige grafikkort heriblandt Nvidia GeForce RTX 2080 Ti, Nvidia GeForce RTX 2060, Gigabyte GeForce GTX 1660, Asus ROG Strix RTX2070 O8G Gaming, Nvidia GeForce RTX 2080, AMD Radeon RX 570 og AMD Radeon RX 580. Du kan læse hele testen ved at klikke her.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse