Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Guide: De bedste Hästens senge – et udvalg af kvalitetssenge

Senest opdateret den Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugsguiden.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

0

Denne artikel handler om de bedste Hästens senge på markedet. Hästens er en svensk senge-virksomhed, der er kendt for deres eksklusive sortiment, der ligger i den absolutte luksusklasse. 

Vi har udvalgt 6 af de mest moderne og populære modeller for at kunne tilbyde dig den bedste Hästens seng. Disse varianter er senge, der giver den bedste komfort, der kan hjælpe til en bedre søvn.

Vi gennemgår dem en for en, hvor vi kommer ind på, hvad der kendetegner deres konstruktion, kvalitet og opbygning. Her er i alt 4 kontinentalsenge og 2 elevationssenge.

Efter gennemgangen af modellerne bringer vi yderligere informative afsnit, der handler om, hvordan du optimerer din søvn.

Denne Hästens senge artikel indeholder:
🔸 Overblik over 6 af de mest inspirerende Hästens senge på markedet
🔸 Viden om hvordan du vælger den rigtige seng
🔸 Guide til hvordan indretningen af dit soveværelse påvirker søvnen
🔸 Information om hvordan lyset i soveværelset influerer din søvn
🔸 Guide til andre relevante tests og artikler

Sådan vurderer og udvælger vi sengene

I denne artikel analyserer og sammenligner vi en række anerkendte og populære senge og sengeforhandlere. Vi har partnerskaber med de fleste af landets store sengeforhandlere og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af senge til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens faglige, subjektive vurdering af de bedste senge.

Vi hos Forbrugsguiden vurderer sengene på parametre som:

 • Kundeanmeldelser fx Trustpilot score
 • Sengens egenskaber og specifikationer
 • Forhandlerens garantierservice og omdømme
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker
 • Eventuelle officielle tests af senge

Ovenstående er målt op mod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen i artiklen ikke repræsenterer en rangering af produkterne, men en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Læg mærke til at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne. I stedet samler vi resultaterne af ulvidige tests, så du nemt og hurtigt kan få et bedre overblik over de bedste modeller på markedet.

Hästens sengeguide 2021 – Her er de bedste modeller

Herunder følger en gennemgang af 6 af de bedste Hästens senge på markedet. Her er tale om nogle af producentens absolutte luksusprodukter med hensyn til komfort og opbygning. Ved hver Hästens seng forklarer vi, hvad der er særligt kendetegnende for netop denne, og hvorfor den er et godt valg.

Under produktnavnene i de grønne bokse kan du se, hvad der er fremtrædende ved hver Hästens seng, og vi har inkluderet en bred vifte af typer for at give en bedre variation.

Du vil også finde en prissammenligning af de forskellige varianter, så du lettere og hurtigere kan se, hvor du kan finde de bedste priser og de mest fordelagtige Hästens seng tilbud. Vi viser øjeblikspriserne, så du hurtigere kan slå til, hvis du finder et godt Hästens tilbud.


Hästens Eala Kontinentalseng 

Forbrugsguidens anbefaling

 • Støtter og aflaster kroppen med flere lag åndbart bomuld, uld, mohair og krølhår

 

Hästens Eala Kontinentalseng

Redaktionen anbefaler denne model, idet Hästens Eala Kontinentalseng virkelig er noget af det bedste af det bedste. Her kan du få en seng, der støtter din krop på alle tænkelige måder. Produktet er bygget op med flere typer af fyld og flere lag, som spiller sammen om at give dig den mest gavnlige komfort. Det gælder både bomuld, uld, mohair og krølhår.

Eftersom her er tale om meget høj kvalitet, så er prisen også derefter: Den er nemlig noget dyr og klart mest målrettet forbrugeren med et højere budget – dog er den langt fra den dyreste Hästens seng på markedet. Hvis du leder efter et lavere Hästens seng tilbud, kan du med fordel se efter den billigste forhandler herover.

Et lille kunstværk

Denne Hästens seng betegnes som et helt kunstværk af producenten selv. Den er bygget op som en kontinentalseng med tre lag: Boksmadrassen ligger i en stærk ramme af fyrretræ, hvilket giver den et solidt fundament. Herover findes springmadrassen. Den består af de blødeste materialer samt et innovativt fjedersystem, som følger kroppens konturer for at give den bedste fleksibilitet. Kroppen synker blidt ned på trykpunkterne, hvorved der gives støtte og komfort.

Ben og gavl kan tilkøbes.

Luksus-topmadras

Øverst i Hästens sengen ligger topmadrassen, og den er prikken over i’et. Denne er nemlig en BJX Luxury-variant og er skabt med en unik materiale-kombination for at kunne regulere klimaet med sin åndbarhed. Det åndbare design sikrer den mest optimale temperatur for kroppen.

Vælger du Hästens Eala Kontinentalseng, får du tillige en stor valgfrihed: Du kan selv bestemme mål, topmadras og fasthed. Fastheden kommer i blød, medium, fast og ekstra fast, så der er noget for alle vægtklasser, og der er fire forskellige topmadrasser. Bredden kan vælges imellem 90 og 210 centimeter, og det betyder, at man både kan få denne Hästens seng som enkelt- og dobbeltseng.

Fordele

 • Høj kvalitet
 • Opbygget som kontinentalseng med tre madrasser
 • Luksus-topmadras
 • Høj valgfrihed
Ulemper

 • Kun tilgængelig i 1 farve

Specifikationer
Producent: Hästens
Type: Kontinentalseng
Materiale, betræk: Bomuld
Materiale, ramme: Fyrretræ
Med gavl: Nej
Med ben: Nej
Med topmadras: Ja, vælg mellem 4 typer
Fasthed: Vælg mellem 4 typer

Mål
Bredde: Vælg mellem 90 til 210 centimeter
Længde: Vælg mellem 200 til 220 centimeter
Højde: 48 centimeter (uden ben)


Hästens Herlewing Kontinentalseng

Bedst til prisen

 • Tredobbelt fjedersystem og ekstrem smidig med blød overflade

Hästens Herlewing Kontinentalseng

i samarbejde med PriceRunner

Hästens Herlewing Kontinentalseng er for dig, der gerne vil have den mest eksklusive Hästens seng kvalitet uden at betale helt så meget som de dyreste modeller. Dennes pris er nemlig lavere end de ypperste varianter – men med samme teknikker.

Dette produkt har det velkendte tredobbelte fjedersystem samt opbygningen i lag med naturmaterialerne bomuld, mohair, uld og krølhår. Dette giver markedets bedste komfort med en unik blød overflade.

Kvalitet for alle pengene

Denne Hästens seng kommer dog stadig til en høj pris, men det gør alle Hästens senge. Man får også meget for pengene samt en model, der virkelig kan fremme søvnen. Her er tale om en kontinentalseng bestående af tre madrasser, der samarbejder om komforten.

Nederst findes boksmadrassen i en massiv fyrretræs-ramme, som danner grundlaget. Man kan tilkøbe ben (såvel som gavl). Ovenpå ligger springmadrassen, der består af et lag-system af naturmaterialer, der sammen med fjedersystemet giver en høj åndbarhed og smidighed. Fjedersystemet er fleksibelt og tilpasser sig efter kroppen, mens den samtidig aflaster kroppen der, hvor den har de stærkeste trykpunkter.

Høj valgfrihed og luksus-topmadras

Topmadrassen på Hästens Herlewing Kontinentalseng er en af de finesser, der løfter niveauet endnu mere: Her er tale om en såkaldt BJX Luxury topmadras, der har øget fokus på åndbarhed. Derfor kan den levere en tilpasset temperatur, der øger søvnkvaliteten.

Herudover findes der en høj valgfrihed på denne model – man kan nemlig vælge mellem fire typer af topmadras samt længde mellem 200-220 centimeter og bredde mellem 90-210 centimeter. Derudover kan man vælge imellem fire forskellige fastheder således, at der er noget for alle vægtklasser.

Fordele

 • Høj kvalitet
 • Unikt tredobbelt fjedersystem
 • Naturmaterialer
 • Høj komfort
Ulemper

 • Kun tilgængelig i 1 farve

Specifikationer
Producent: Hästens
Type: Kontinentalseng
Materiale, betræk: Bomuld
Materiale, ramme: Fyrretræ
Med gavl: Nej
Med ben: Nej
Med topmadras: Ja, vælg mellem 4 typer
Fasthed: Vælg mellem 4 typer

Mål
Vælg mellem 90 til 210 centimeter
Længde: Vælg mellem 200 til 220 centimeter
Højde: 51 centimeter (uden ben)


Hästens Maranga Kontinentalseng

Den budgetvenlige

 • Fast, minimalistisk, elegant og håndbygget i Sverige

Hästens Maranga Kontinentalseng

.

i samarbejde med PriceRunner

Som nævnt er ingen Hästens senge ligefrem billige, men med Hästens Maranga Kontinentalseng finder du et af de bedre Hästens seng tilbud. Denne model er nemlig ikke helt så dyr som flere af de øvrige, men kvaliteten er dog stadig fantastisk, og den er håndbygget i Sverige.

Produktet kommer dertil i en højere fasthed, der støtter på langs. Dette kan man straks mærke, når man lægger sig: Den tilpasser sig med det samme efter ens krop på en hel unik måde.

Naturmaterialer og unikt fjedersystem

Ligesom de mere prisstejle Hästens senge, er denne model en luksus-seng. Den er bygget op af tre madrasser, som alle er bygget i hånden. Disse består af naturmaterialer, som er solide og giver et godt klima.

Materialerne er bygget op i lag, og sammen med det unikke fjedersystem tager produktet imod kroppen og giver en høj støtte. Den er intelligent nok til at vide, hvor den skal støtte mest, og de stærkeste trykpunkter på kroppen får mest pleje.

Kærlig mod kroppen

Det øverste lag på denne Hästens seng er topmadrassen. Denne er en såkaldt BJX Luxury topmadras, der virkelig gør en forskel. Den er blød og lækker i designet, og indeni er den skabt af blandt andet bomuld, mohair, uld og krølhår af den højeste kvalitet, som giver en høj åndbarhed. Det regulerer klimaet og giver den mest optimale sovetemperatur.

Produktet tilbyder yderligere en høj valgfrihed, både hvad angår valg af topmadras (vælg mellem fire typer), gavl (kan tilkøbes), ben (kan tilkøbes), længde (mellem 200-220 centimeter), bredde (mellem 90-210 centimeter) og fasthed. Fastheden er altafgørende for komforten og støtten, og her kan man både få en blød, medium, fast eller ekstra fast variant.

Fordele

 • Budgetvenlig
 • Fantastisk kvalitet
 • Højere fasthed
 • Håndbygget
 • Høj valgfrihed
Ulemper

 • Sengegavl og -ben skal tilkøbes

Specifikationer
Producent: Hästens
Type: Kontinentalseng
Materiale, betræk: Bomuld
Materiale, ramme: Fyrretræ
Med gavl: Nej
Med ben: Nej
Med topmadras: Ja, vælg mellem 4 typer
Fasthed: Vælg mellem 4 typer

Mål
Bredde: Vælg mellem 90 til 210 centimeter
Længde: Vælg mellem 200 til 220 centimeter
Højde: 40 centimeter (uden ben)


Viden: Sådan vælger du den rigtige seng

Sengen er altafgørende for helbredet, for det er her, at kroppen restituerer efter dagens strabadser. Som udgangspunkt bør modellen støtte kroppen der, hvor den har brug for det, således at man ikke vågner u-udhvilet op med ondt i eksempelvis nakke, skuldre, ryg eller lænd.

Det kan dog være en hel kunst at vælge den rigtige seng, der passer perfekt til ens individuelle behov og krop. Baseret på ekspertviden fra Iform.dk og Sn.dk guider vi her til, hvordan du bedst gør:

Dine individuelle behov

Det vigtigste er, at sengen passer til netop din krop: Har du skavanker, særlige behov eller vaner, der påvirker din søvn, så bør du tage disse med i betragtning, når du vælger din variant.

Type af seng

Der findes forskellige typer af senge: To af dem er gennemgået i denne artikel om inspiration til at vælge den bedste Hästens seng, nemlig kontinentalsengen og elevationssengen. Derudover vælger nogle også blot en springmadras eller en boksmadras at sove på:

Springmadrassen beregnes ofte som ”hovedmadrassen”, for den er tyk og udgør hovedelementet i sengen. Den består ofte af fjedre og skum, som sammen giver en god affjedring og støtte. Kan anvendes alene eller sammen med andre madrasser.

Boksmadrassen er en springmadras, der ligger i en ramme (eller boks). Denne type kan anvendes alene eller i kombination med andre madrasser (se nedenfor under kontinentalseng).

Kontinentalsengen består af tre lag: boksmadrassen, springmadrassen og topmadrassen. Denne anses ofte for værende den mest støttende type af seng, da de mange madrasser både sikrer den bedste komfort og det mest optimale klima.

Elevationssengen kommer med en motor og justerbare lameller. Det betyder, at man kan ændre på hoved- og benende efter behov. Denne type er ofte dyr men særligt god til skavanker, især rygproblemer eller problemer med kredsløb og blodomløb.

Topmadrassen er en tyndere madras, der er skabt til at ligge oven på springmadrassen. Den vil være for tynd til at blive anvendt alene, men er fordelagtig sammen med andre. Den både forlænger sengens levetid, bidrager til komforten og kan være med til at give det ønskede klima (enten varmt eller koldt afhængig af materiale).


Fasthed

Fastheden er afgørende for, hvordan du ligger – uanset om du vælger en Hästens seng eller en anden. Den siger noget om, hvor blød eller hård madrassen føles. Ofte kommer madrasser som medium, fast og ekstra fast, og som en tommelfingerregel skal fastheden vælges efter personlig vægt.

Jo mere man vejer, jo højere skal fastheden være.

Det er vigtigt med den rigtige fasthed, hvis rygsøjle og skelet skal ligge lige. Synker man for meget ned i en for blød seng, vil rygsøjlen synke med. Ligger man derimod for hårdt, kan kroppens trykpunkter ikke få støtte og aflastning. Begge dele vil føre til smerter og ubehag.


Guide: Sådan påvirker soveværelsets indretning din søvn

Hvis man får de anbefalede 8 timers søvn hver nat, vil man tilbringe en tredjedel af livet i soveværelset. Dermed er det ikke helt ligegyldigt, hvordan dette er indrettet. Baseret på ekspertviden fra Alt.dk og Bobedre.dk guider vi til, hvordan den bedste indretning i soveværelset kan give en bedre søvn.

🔹 Rum: Det er ikke ligegyldigt hvilket rum i huset, du vælger som soveværelse. Hvis det er muligt så vælg et rum, hvor der er lavest støj, god udluftning og mindst sol. Om sommeren står solen meget tidligt op og kan let forstyrre søvnen. Placér tillige gerne sengen væk fra de udvendige mure, hvor der kan være mere fugtigt samt mere støj.

🔹 Stemning: Hvis du føler dig godt tilpas, vil du lettere slappe af. Og en afslappet krop vil have lettere ved at falde i søvn. Indret derfor soveværelset med en stil, du godt kan lide. Det skal være rart for dig at være i soveværelset.

🔹 Farver: Ligesom med den generelle stemning påvirker farver dit sind. Skrigende farver vil virke opkvikkende og stimulerende på hjernen, og det modvirker trangen til at sove. En for mørk farve kan godt være dyster, så vælg gerne en lys og neutral.

🔹 Ingen elektronik: Det kan være hyggeligt lige at se lidt fjernsyn eller surfe på nettet inden sengetid, men skærmenes blå lys manipulerer med din hjerne. Det får hjernen til at tro, at det er dag, og derfor undertrykkes trangen til at sove. Læg skærmene væk en time inden sengetid og lad gerne fjernsynet blive i stuen.

🔹 Lamper: Kan du godt lide at læse inden sengetid? Det er en glimrende ide og en god måde at komme ned i gear på. Sørg dog for at vælge en læselampe med en ikke alt for kraftig pære.

🔹 Anvendelse: Brug kun soveværelset til søvn. Det stimulerer hjernen og får den til at associere dette værelse med sovetid.

🔹 Klima: Klimaet og rengøringen i soveværelset har en stor betydning for søvnens kvalitet. Husk at støvsuge mindst én gang om ugen for at mindske risikoen for allergi, luft ud morgen og aften og skift sengetøj hver uge.


Tips: Sådan påvirker lyset din søvnrytme i soveværelset

Lys påvirker hjernen og dens trang til søvn rigtig meget. Derfor vil lyset i soveværelset være toneangivende for, om din søvn bliver uafbrudt og sammenhængende. Bobedre.dk og Videnskab.dk guider her til, hvad du skal være opmærksom på i forhold til lys:

Blid belysning om aftenen: Sidder man inden sengetid med skærme, der udstråler det blå og skarpe lys, vil hjernen føle sig mere vågen og mindre tilbøjelig til at kunne falde i søvn. Sluk som før nævnt for skærmene en time inden sengetid og tænd i stedet for en blid belysning i form af gult og varmt lys i soveværelset. Det vil få hjernen til at slappe af.

Gardiner: Gardiner har evnen til at lukke lys ind eller holde det ude. Om sommeren kan der være brug for meget tykke varianter eller mørklægningsgardiner for at holde lyset ude, da solen står meget tidligt op. Er du meget lyssensitiv, kan du risikere at vågne op klokken 4 om natten, da lyset udefra får hjernen til at tro, at det er morgen.

Lys til opvågning: Hjernen reagerer på lys, for den associerer lys med at være vågen. Især om vinteren bliver det først lyst nærmest op ad formiddagen, og dermed er det ofte bælgravende mørkt, når vækkeuret ringer. Det kan gøre det sværere at komme op. Derfor kan man enten have lette vintergardiner, der lukker den smule dagslys, der er, ind, eller man kan anskaffe en lyslampe med solopgangseffekt. Disse findes i mange forskellige mærker og fungerer ved, at de gradvist skruer op for lysstyrken, så kroppen vågner mere naturligt op.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Hästens 2000 T Kontinentalseng

Det eksklusive valg

 • Elegant, komfortabel, innovativ og 100% håndlavet af Hästens håndværksmestre

Hästens 2000 T Kontinentalseng

Skal det være luksus i soveværelset, så skal det være Hästens 2000 T Kontinentalseng. Denne model er i den absolutte verdensklasse, hvilket selvfølgelig også afspejles af prisen, der er meget høj. Leder du efter et mere budget-venligt Hästens tilbud, kan du kigge nærmere på nogle af de øvrige varianter.

Denne giver dig det hele: En følelse af luksus med et elegant design, en høj komfort med støtte til hele kroppen og en 100 procent håndlavet Hästens seng af virksomhedens håndværksmestre.

Sengen over dem alle

Hästens 2000 T Kontinentalseng emmer af luksus fra bund til top. Denne er skabt som en kontinentalseng med tre lag: en boksmadras, springmadras og topmadras. Boksmadrassen ligger i en solid fyrretræsramme, der danner et robust grundlag, og man kan tilkøbe ben, hvis man foretrækker det (gavl kan tillige tilkøbes).

Herudover findes springmadrassen, og sammen med boksmadrassen ydes her en innovativ og unik støtte til kroppen: Kroppens trykpunkter tillades at synke ned, så de modtager den rette ergonomiske støtte. Det giver dig en bedre søvn og liggekomfort.

Øverst ligger topmadrassen, der er en BJX Luxury topmadras. Det betyder, at den er fremstillet af naturlige materialer, der giver en høj åndbarhed. Her er tale om både bomuld, mohair, uld og krølhår, og dermed reguleres klimaet, så den rette sovetemperatur opnås.

Høj valgfrihed

Denne Hästens seng kommer i mange varianter således, at alle vil kunne få glæde af den. For eksempel kommer den i fire fastheder og med fire forskellige typer af topmadras. De fire fastheder er blød, medium, fast og ekstra fast, og dertil kommer muligheden for en kombineret fasthed.

Valgfriheden ses tillige i både længde og bredde. Den kommer i længderne 200-220 centimeter og i bredden mellem 90 og 210 centimeter – det betyder, at den både kan fås som enkelt- og dobbeltseng.

Fordele

 • Absolut luksus
 • Består af tre madrasser
 • Naturmaterialer
 • Vælg selv fasthed, længde, bredde og topmadras
Ulemper

 • Høj prisklasse

Specifikationer
 Producent: Hästens
Type: Kontinentalseng
Materiale, betræk: Bomuld
Materiale, ramme: Fyrretræ
Med gavl: Nej
Med ben: Nej
Med topmadras: Ja, vælg mellem 4 typer
Fasthed: Vælg mellem 4 typer

Mål
 Bredde: Vælg mellem 90 til 210 centimeter
Længde: Vælg mellem 200 til 220 centimeter
Højde: 55 centimeter (uden ben)

 


Hästens Elevationsseng & BJX Luxury topmadras

✅ Premium valget – blød og støttende elevationsseng med tykke lag af åndbare materialer

Hästens Elevationsseng & BJX Luxury topmadras

.
Hästens Elevationsseng & BJX Luxury topmadras er for dig, der ønsker en elevations-model, men samtidig også den velkendte Hästens seng kvalitet. Her er måske ikke ligefrem tale om et Hästens tilbud, men dette produkt er et godt premium valg inden for elevations-varianterne.

En af de store fordele ved denne er, at den kommer med samme byggekvalitet i form af blødhed, smidighed og støtte som Hästens kontinentalsengene, og den har også lag af bomuld, mohair, uld og krølhår.

Med motor

Eftersom modellen er en elevationsseng, så kommer den med en motor, der kan løfte og sænke både hoved- og benende. Dermed kan man lettere justere udformningen i forhold til individuel støtte, og man kan bedre sidde op og læse også. Denne type med motor er endvidere ideel til personer med kredsløbs- og blodomløbsproblemer på grund af justerbarheden.

Motoren er stærk og robust, og den styres via en fjernbetjening. Denne er trådløs for en højere fleksibilitet. Der medfølger desuden ben for et mere komplet fundament, men man skal dog tilkøbe gavl.

Høj kvalitet – meget for pengene

Som nævnt er prisen ikke ligefrem lav, men man får rigtig meget for pengene – ikke mindst med elevationsmodulet, som ofte findes til en højere omkostning. Selve sengen består af tre madrasser ligesom kontinentalsengen, der arbejder sammen om at give den bedste støtte.

Der er oven i købet en BJX Luxury topmadras, der regulerer klimaet via sin åndbarhed. Dette sikrer den mest optimale sovetemperatur. Der er også en høj valgfrihed på denne Hästens seng, idet man kan vælge imellem forskellige længder og bredder, topmadrasser og fastheder.

Specifikationer ved Hästens Elevationsseng & BJX Luxury topmadras – nøgleoplysninger
🌀 Producent: Hästens
🌀 
Type: Elevationsseng
🌀 
Materiale, betræk: Bomuld
🌀 Materiale, ramme: Krydsfiner og massivt stål
🌀 
Med gavl: Nej
🌀 
Med ben: Ja
🌀 
Med topmadras: Ja, vælg mellem 4 typer
🌀 
Fasthed: Vælg mellem 4 typer

Specifikationer ved Hästens Elevationsseng & BJX Luxury topmadras – mål
🔴 Bredde: Vælg mellem 90 til 210 centimeter
🔴 Længde: Vælg mellem 200 til 210 centimeter
🔴 Højde: 37 centimeter (uden ben)

Fordele ved Hästens Elevationsseng & BJX Luxury topmadras
Premium elevationsseng
Meget for pengene
Stærk motor
Trådløs fjernbetjening
Klassisk Hästens komfort


Hästens Elevationsseng & BJ topmadras

✅ Populært valg – elevationsseng med medium støtte med lag af krølhår, kartet bomuld og den reneste uld

Hästens Elevationsseng & BJ topmadras

.
Hästens Elevationsseng & BJ topmadras er en virkelig populær og god elevationsseng, der i Hästens-forstand ligger i den lavere ende rent prismæssigt. Her er måske ikke ligefrem tale om et Hästens seng tilbud, men produktet er ikke lige så dyrt sammenlignet med andre elevationssenge.

Derudover kommer med den en god medium støtte og består – ligesom de øvrige Hästens senge – af rene naturmaterialer som bomuld, krølhår og uld.

Elevationsseng med trådløs fjernbetjening

Denne Hästens seng er en elevationsseng med motor. Motoren gør, at stellet er justerbart og kan hæve/sænke både hoved- og benende. Dermed får man en høj fleksibilitet og frihed og kan regulere positionen efter individuelle behov. En elevationsseng er især ideel for personer med problemer med kredsløb og blodomløb.

Stellet er robust og holdbart i krydsfiner og massivt stål. Motoren styres med en trådløs fjernbetjening – dermed slipper man for en irriterende ledning. Ben er inkluderet, men gavl skal tilkøbes.

Klassisk Hästens kvalitet

Selv om den er en elevationsseng, så er den i samme kvalitet som de øvrige Hästens senge. Denne kommer nemlig med tre madrasser med et godt og innovativt fjedersystem, der yder optimal støtte for kroppen, og så er den skabt med lag af naturmaterialer. 

Da prisen er lidt lavere her, kan man kalde den for et godt Hästens tilbud, selv om topmadrassen ikke er af samme luksus-kvalitet som på flere af de øvrige modeller. Den er dog stadig blød og smidig og bidrager til komforten. Du kan endda vælge imellem fire forskellige. Der findes tillige valgfrihed i længde, bredde og fasthed.

Specifikationer ved Hästens Elevationsseng & BJ topmadras – nøgleoplysninger
🌀 Producent: Hästens
🌀 
Type: Elevationsseng
🌀 Materiale, betræk: Bomuld
🌀 
Materiale, ramme: Krydsfiner og massivt stål
🌀 
Med gavl: Nej
🌀 
Med ben: Ja
🌀 
Med topmadras: Ja, vælg mellem 4 typer
🌀 
Fasthed: Vælg mellem 4 typer

Specifikationer ved Hästens Elevationsseng & BJ topmadras – mål
🔴 Bredde: Vælg mellem 90 til 210 centimeter
🔴 Længde: Vælg mellem 200 til 210 centimeter
🔴 Højde: 37 centimeter (uden ben)

Fordele ved Hästens Elevationsseng & BJ topmadras
Populært valg
God pris for en Hästens seng
Elevationsmodul med motor
Trådløs fjernbetjening
Høj komfort

 


Andre relevante tests og artikler

Sengene i denne artikel er alle Hästens senge. Hvis du ønsker at se nærmere på et bredere udvalg, kan du med fordel læse vores artikel om madrasser. Her kan du blive klogere på markedets øvrige udvalg og finde inspiration og priser på flere varianter ud over Hästens tilbud.

Er du mere specifik og ved allerede, hvad du gerne vil have – for eksempel blot en ny boksmadras – så har vi også skrevet en artikel om boksmadrasser. Her kan du se de bedste varianter fra forskellige producenter og få mere viden om, hvad du skal se efter for at få den bedste.

Hvis du allerede har en grundmadras, leder du måske efter en topmadras til at forlænge sengens levetid, øge komforten og forbedre soveklimaet. I så fald vil du kunne finde inspiration til dit næste indkøb i vores artikler om de bedste topmadrasser på markedet – her findes både en artikel om topmadrasser til sengen på 140 centimeter i bredden, og en om topmadrasser til en seng med en bredde på 180 centimeter.

 


FAQ

Hvilken er den bedste Hästens seng at købe?
En af de bedste, og mest populære, Hästens senge på markedet er Hästens Eala kontinentalsengen. Sengen har en god størrelse på 180X200 centimer. Selvom den er en smule dyr, er den med sikkerhed alle pengene værd. Sengen støtter din krop på alle tænkelige måder.
Hvordan vælger jeg en god Hästens seng?
Skal du vælge den bedste Hästens seng, er det vigtigt, at du kender dine egne ønsker og behov. Nogle ønsker en hård madras, der former sig efter kroppen i løbet af natten, mens andre ønsker en meget blød madras, der former sig efter kroppen lige med det samme.
Hvor meget koster en Hästens seng?
Det er meget forskelligt fra Hästens seng til Hästens seng, hvor meget de hver især koster. Nogle Hästens senge koster over 200.000, mens andre koster omkring 60.000 kroner. Grunden til at Hästens senge er så meget dyrere end andre senge er, at de er lavet af yderst gode materialer.
Hvor lang tid holder en Hästens madras?
Det er svært at sige præcist, hvor lang tid en Hästens madras holder. Grunden til det er, at holdbarheden af madrasser afhænger meget af, hvor ofte den bliver brugt, og hvor godt du vedligeholder den enkelte madras. Eksperter anbefaler, at du som hovedregel skifter madras efter cirka 10-12 år.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme