Højstol Test 2019 – Find de bedste højstole her – Testvinder Guide

0

Hvert år ender hundredvis af børn på skadestuen efter ulykker forbundet med højstole. Ulykkerne sker som regel ved at barnet rejser sig op og falder ud af stolen eller ved at stolen vælter. Det er derfor ikke ligegyldig hvilken stol man vælger. Der er en hel del højstole på markedet, men det er ikke altid nemt at gennemskue hvilke, der lever op til de krav et livligt og nysgerrigt barn sætter i hverdagen.

Forbrugsguiden gennemgår i denne artikel en række højstole, der alle udmærker sig i test, så det bliver nemmere for dig at vælge den rette stol for dig og dit barn. Vi har i denne artikel nøje udvalgt en række højstole, der har fået særligt høje karakterer inden for sikkerhed, komfort, design og holdbarhed.

I denne højstol test får du:
🔸 En grundig gennemgang af de bedste og mest testvindende højstole på markedet lige nu
🔸 Gode råd og vigtige overvejelser til dit valg af højstol
🔸 En gennemgang af de kilder og tests vi har brugt til at udarbejde artiklen

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkterne, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Test 2019 – De bedste højstole ifølge eksperterne

I nedenstående sektion finder du en oversigt over de bedste højstole på markedet, baseret på analyse af en lang række forskellige tests. Vi har samlet testresultaterne her, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over de bedste modeller på markedet.


Leander Højstol

 Topscorer hos Forbrugerrådet Tænk

Leander Hoejstol

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.495,00 Kr. 0,00 Kr. 1.495,00 Kr. Læs mere
1.495,00 Kr. 0,00 Kr. 1.495,00 Kr. Læs mere
1.495,00 Kr. 0,00 Kr. 1.495,00 Kr. Læs mere
1.499,00 Kr. 0,00 Kr. 1.499,00 Kr. Læs mere

 

Leander højstol er en elegant, dansk højstol, der har klaret sig godt i både danske og internationale tests. Stolen er fremstillet i et tidløst, nordisk design og den kan fås i både sort, hvid samt fire forskellige slags nuancer af træ. Dermed er det let at vælge den stil, der passer bedst til dit hjem.

Leander vejer relativt lidt, men er rigtig robust og kan holde helt op til 125 kg. Højstolen scorer rigtig gode karakterer inden for sikkerhed, stabilitet og funktionalitet i Forbrugerrådet Tænks store højstole-test.

Leander er skabt i et let og slankt design af formspændt bøg, der gør at stolen kan rokke sig frem og tilbage med barnets bevægelser, hvilket er helt bevist, da dette beroliger børn og lærer dem at blive mere bevidste om deres motorik.

Der kan købes en masse ekstratilbehør til stolen, såsom bakke, hynder og bøjle. Der kan dog ikke købes spædbarnsindsats. Stolen kan derfor bruges fra barnet er omkring 6 måneder og frem til voksenalderen.

Stolen er, ifølge tests, nem at montere og fodstøtte og ryglæn kan tilpasses til enhver alder. Noget af det bedste ved stolen er stolebenene, der gradvis formindskes til de nærmest går i et med gulvet hvilket mindsker risikoen for at støde tæerne en hel del.

Hvis man er på udkig efter en klassisk, elegant højstol, der samtidig er sikker, stabil og nem at rengøre, så er Leander et rigtig godt valg. Den er ikke billig og alt tilbehør skal købes ved siden af, men det er en stol, der kan bruges i rigtig mange år.

Derfor er Leander et godt valg:

🔵 Klassisk nordisk design
🔵 Stabil og sikker
🔵 Nem at rengøre
🔵 Justerbar så den kan bruges helt op til voksenalderen

Specifikationer:

🔵 Vægt 5,1 kilo
🔵 Kan bruges fra 6 måneder til voksen
🔵 Max vægt 125 kilo
🔵 Ekstratilbehør som bøjle, hynder, bakke og meget andet kan tilkøbes


Stokke Tripp Trapp

 Anbefalet hos det norske Forbrukerrådet
✅ Testvinder hos Stiftung Warentest
✅ Topscorer hos Forbrugerrådet Tænk
✅ Topscorer hos Søndagsavisen
✅ Topscorer hos Vores Børn
✅ Topscorer hos Testfakta 

Stokke Tripp Trapp

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.289,00 Kr. 0,00 Kr. 1.289,00 Kr. Læs mere
1.549,00 Kr. 0,00 Kr. 1.549,00 Kr. Læs mere

 

Stokke Tripp Trapp er en klassiker inden for højstole, som altid ligger i toppen af feltet og flere gange er blevet kåret som bedste højstol i test.

Tripp Trapp-højstolen er godkendt efter de europæiske standarder og får generelt høje karakterer inden for alle områder. Sikkerhedsmæssigt ligger den dog ikke helt i top, da højstolen ikke er 100% stabil ved pludselig skub med fødderne og den kan derfor vælte. Sikkerheden kan dog øges ved at købe nogle forlængerskinner, der kan monteres på stolen, og dermed forhindre at barnet kan tippe bagover.

Stokke Tripp Trapp får høje karakter inden for design, den ergonomiske udformning og de mange indstillingsmuligheder for både sæde og fodstøtte, hvilket betyder at stolen kan vokse med dit barn og blive brugt i mange år.

Ifølge de mange tests er stolen nem at gøre ren, den har et tidløst, smukt design, der passer ind i ethvert hjem, og den er utrolig holdbar og solid hvilket betyder at du kan bruge den i mange år. Stokke Tripp Trapp kan fås i forskellige træsorter og farver, så du kan vælge den stol, der passer bedst til dit hjem. Alle materialer der er brugt til stolen er garanteret giftfrie.

Der kan købes forskelligt ekstraudstyr til stolen, for eksempel det såkaldte Newborn-sæt, som er en slags polstret stol, du kan sætte i højstolen så den kan bruges fra barnet er nyfødt og indtil det er 6 måneder gammelt. Stokke Tripp Trapp er ikke billig, men det er en kvalitetsstol du og dit barn vil have glæde af i mange år.

Derfor er Stokke Tripp Trapp et godt valg:

🔵 Tidløst og klassisk design, hvor du kan vælge mellem flere træsorter og farver
🔵 Nem at rengøre
🔵 Kan vokse med dit barn og kan derfor bruges i mange år
🔵 Højt sikkerhedsniveau ved brug af sele og forlængerskinner
🔵 Mange forskellige indstillingsmuligheder for sæde og fodstøtte

Specifikationer:

🔵 Vægt 6,7 kilo
🔵 Kan bruges fra nyfødt baby til voksen
🔵 Stort udvalg af ekstraudstyr, der kan forhøje sikkerhedsniveauet og øge brugbarheden af højstolen
🔵 Max. vægt 130 kilo


Evomove Nomi

 Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk
Testvinder hos Alt for Damerne

Evomove Nomi

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.649,00 Kr. 0,00 Kr. 1.649,00 Kr. Læs mere

 

Evomove fra Nomi er et godt bud på den perfekte højstol til dit barn. Evomove adskiller sig fra andre højstole ved at være ergonomisk gennemtænkt og man behøver ikke at finde værktøj frem, når stolen skal justeres, da stolen kommer med integreret værktøj. Forbrugerrådet Tænk har givet stolen topkarakterer på alle områder, lige fra sikkerhed til det minimale indhold af kemiske stoffer.

En anden stor fordel ved stolen er, at den er meget let, den vejer knap 5 kilo, og at den har hjul på de bagerste ben, hvilket både betyder, at den er nem at flytte rundt i hjemmet samt beskytter mod at barnet kan vælte stolen, hvis det skubber til et bord med fødderne. Hjulene sørger for at stolen skubbes bagud i stedet for at vælte og ifølge tests, så fungerer det rigtig godt.

Stolen kan bruges fra spædbarnsalderen, hvis man tilkøber af Nomi Baby og Nomi Mini, der er en bøjle, der kan klikkes fast til stolen. Da stolen derefter kan justeres og vokse med barnet, kan den bruges helt op til barnet er 12 til 15 år gammelt.

Sædet og forpladen på en Nomi højstol kan justeres ved hjælp af to håndtag, så man behøver ikke at bøvle med alt muligt værktøj, hver gang stolen skal justeres.

Alt i alt er Evomove højstolen en kvalitetshøjstol der kan bruges i mange år, den er brugervenlig, designet er flot og den er gennemtestet og godkendt efter tre forskellige europæiske landes sikkerhedsstandarder.

Eksperterne fra Alt fra damerne: Kærlighed ved første blik med denne stol

Evomove Nomi er også blevet testet af det danske magasin Alt for Damerne i en test sammen med flere andre højstole.

Her modtager modellen en flot placering som testvinder, og eksperterne skriver, at Evomove Nomi først og fremmest har et rigtig flot design, hvor der virkelig er lagt håndværk i detaljerne.

Pasformen på modellen er ifølge Alt for Damerne stort set perfekt, og så er det rigtig let at justere både sædet og fodpladen.

Rengøring er et andet aspekt, som vægtes højt hos de danske eksperter, idet små børn sviner en del, men også her klarer modellen sig rigtig godt. Det er nemlig rigtig let at tørre både madrester og andet griseri af med en våd klud.

Alt for Damerne har ikke mange anker angående denne model, og der findes kun ting i småtingsafdelingen. Dog er Evomove Nomi noget dyr ifølge de danske eksperter, men de mener også, at modellen er alle pengene værd.

Derfor er Evomove Nomi et godt valg:

🔵 Topscorer hos diverse testorganisationer inden for sikkerhed
🔵 Ergonomisk udformning så dit barn sidder godt, uanset alder
🔵 Nem at justere ved hjælp af håndtag, værktøj behøves ikke
🔵 Holdbar og fremstillet af kemikaliefrie materialer

Specifikationer:

🔵 Vægt 5 kg
🔵 Kan bruges fra 0 til 15 år
🔵 Hjul på de bagerste ben, der gør at stolen ikke kan vælte bagover
🔵 Ekstratilbehør kan købes så stolen kan bruges fra spædbarnsalder
🔵 Max. vægt 90 kilo


BabyDan Danchair

4,5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske magasin Madeformums.com

BabyDan Danchair

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
579,00 Kr. 0,00 Kr. 579,00 Kr. Læs mere
647,00 Kr. 0,00 Kr. 647,00 Kr. Læs mere
999,00 Kr. 0,00 Kr. 999,00 Kr. Læs mere

 

BabyDan Danchair er blevet testet og anmeldt af det amerikanske magasin Madeformums.com. Her er eksperterne så begejstrede for modellen, at de giver den 4,5 ud af 5 stjerner.

Højstolen får denne score, da eksperterne mener, at den er nem at rengøre, kommer i et flot design samt vokser sammen med barnet, så den kan bruges i en del tid, inden man skal finde en ny.

Eksperterne fra Madeformums.com finder ikke mange ulemper ved BabyDan Danchair. De nævner dog, at det er en smule besværligt at få babyen ind og ud af stolen, da man lige skal finde den rette teknik samt, at stolens ”store fødder” sommetider er i vejen.

Højstol til flere aldre

Med BabyDan Danchair får man en klassisk højstol, der er designet til flere aldre. Det vil sige, at stolen både kan anvendes af ens barn, når det er begyndt at sidde selv, af en 2-årig samt af et skolebarn, der har behov for en behagelig og sikker højstol ved bordet.

Derudover er BabyDan Danchair en sikker højstol, der er produceret efter stærkt kontrollerede produktionsformer. Stolen skal anvendes med bøjle fra barnet er 6 måneder, og indtil barnet er 2 år. Herefter kan stolen anvendes uden bøjle.

Man kan købe højstolen i seks forskellige farver afhængig af, hvad man ønsker til hjemmet. Desuden har man mulighed for at vælge stolehynder som tilbehør i flere design med smudsafvisende overflader, så de er nemme at rengøre. Disse skal dog købes separat.

Regulerbar fodstøtte og sæde

Barnet sidder optimalt i BabyDan Danchair, da stolen er forsynet med en støtte for både fødder og ryg. Selve fodstøtten og sædet kan yderligere reguleres, så det passer optimalt til det enkelte barn.

Stolens ekstra lange fødder betyder, at stolen er stabil, hvorfor der skal meget til, før den vælter. Den er herved også sikker ved klatring, da støttefødderne sikrer, at stolen ikke tilter til den ene side.

Ved køb af BabyDan Danchair så medfølger strop, sele og bøjle. Derudover kan bøjlen nemt tages af og på uden brug af værktøj takket være den praktiske Quick release bøjle, hvis man har behov for dette.

Sikker højstol

Med højstolen BabyDan Danchair kan man trygt stole på, at designet og sikkerheden er optimal. Desuden er stolen også produceret til at kunne holde i mange år frem i tiden. BabyDan Danchair overholder den europæiske sikkerhedsstandard, når sele og bøjle anvendes og er desuden godkendt af Dansk Varefakta Nævn.

Hvis man køber en højstol som er mærket med Varefakta, så kan man være sikker på, at den opfylder alle sikkerhedskrav samt har gennemgået grundige tests i forhold til stabilitet, slid, konstruktion m.m. I og med dette er tilfældet med BabyDan Danchair, så får man en sikker højstol, der kan bruges i mange år, indtil barnet vokser ud af den.

Stolen kan bære op til 15 kilo, hvilket man skal være opmærksom på dette i forhold til, om ens barn er blevet for stor til at gøre brug af stolen.

Specifikationer ved BabyDan Danchair:
🔵 Højde: 83 centimeter
🔵 Bredde: 49 centimeter
🔵 Dybde: 57 centimeter
🔵 Vægt: 7,5 kilo

Udvalgte fordele ved BabyDan Danchair:
🔵 Kan anvendes af børn i mange aldre
🔵 Regulerbar fodstøtte og sæde
🔵 Sikker højstol godkendt af Dansk Varefakta Nævn
🔵 Bøjlen kan nemt og hurtigt tages af og på
🔵 Ekstra stabil med store fødder

Her kan du se en kort videopræsentation af BabyDan Danchair. Videoen er lavet af Pixizoo.dk:

https://www.youtube.com/watch?v=Y5BBSL-ZRcA

Gode råd og vigtige overvejelser til dit valg af højstol

En højstol er et møbel dit barn vil bruge i mange år og derfor er det vigtigt at finde en stol, der lever op til de krav et aktivt barn stiller. Dette betyder at stolen skal være stabil, sikker og komfortabel og at den skal kunne justeres så den passer til barnets højde og vægt. Nedenfor har vi lavet en liste over de vigtigste ting man skal vide, før man køber en højstol.

Barnet skal kunne sidde selv før højstolen kan tages i brug
Du kan først bruge en højstol når barnet er stærkt nok til at kunne sidde oprejst selv og selv da må barnet ikke sidde i stolen for længe ad gangen. Du kan bruge højstolen tidligere hvis du køber et spædbarnsindlæg, dette sælges som ekstratilbehør for de fleste af de højstole vi har beskrevet oven over. Det anbefales ikke at et barn under 6 måneder sidder i en højstol uden spædbarnsindlæg, og indtil barnet er cirka et år, bør det kun sidde i stolen i kort tid af gangen og gerne med en pude, der gør det lettere for barnet at sidde behageligt.

Rygstøtten skal sikre at barnet sidder naturligt og har god støtte
Indtil barnet er omkring 9 måneder er det meget vigtigt, at rygstøtten er behagelig og holder barnet i den rigtige position, så barnet ikke sidder tilbagelænet. En hynde kan hjælpe så barnet sidder komfortabelt. Rygstøtten bør være mindst 25 centimeter høj.

Sædet bør være vandret og have de rigtige mål
Sædet bør være vandret og omkring 24-30 centimeter bredt og 20-26 centimeter dybt for at give en god siddestilling til barnet. Det er ikke en god ide at sædet er skålformet, da dette forhindrer barnet i at røre sig og gør, at blodgennemstrømningen til benene forringes.

Siddehøjde og afstand til bord
Siddehøjden til et almindeligt spisebord skal være mellem 52 og 57 centimeter. Afstanden mellem sæde og bordplade bør være mellem 15 og 20 centimeter.

Børn foretrækker at være tæt ved bordet og resten af familien, så hvis højstolen kommer med en spisebakke, er det en stor fordel hvis den kan fjernes når barnet spiser med ved bordet. Spisebakken kan bruges når barnet sidder alene og vil spise, tegne eller lignende, som regel når barnet er lidt ældre.

Sikkerhed
Det vigtigste ved en højstol er selvfølgelig sikkerheden. Især i de første år er det vigtigt, at stolen er udstyret med en mavebøjle og en skridtstrop så barnet ikke glider ud af stolen. Mavebøjle og skridtstrop bør være monteret ude på forkanten af sædet for maximal sikkerhed.

Hvis stolen har hjul bør disse kunne låses, så barnet ikke kan skubbe stolen bagud med fødderne. Sørg for, at der ikke er små åbninger og huller og at der ikke er nogle skarpe kanter, hjørner og beslag barnet kan skære sig på. Dette er et krav til alle sikkerhedsgodkendte højstole, så derfor er det en god ide, at sikre sig at den stol man vælger er testet og godkendt.

Fodstøtten bør kunne justeres efter barnets højde og være plan
Da barnet vokser hurtigt, er det vigtigt at fodstøtten kan justeres til barnets højde. Den bør kunne justeres til at have en afstand på mellem 15 og 33 centimeter fra sædet. Barnet skal kunne hvile benene og bevæge dem, så blodgennemstrømningen ikke forhindres og fodstøtten skal være stor nok til barnets fødder, så det kan sidde behageligt.

Stolen skal være stabil
I takt med at dit barn vokser vil det være mere og mere aktivt og klatre ind og ud af stolen, og derfor er det vigtigt at stolen har en vis vægt og er stabil, så den ikke vælter når barnet leger akrobat.

Vælg en stol, der er sikkerhedsgodkendt og læg et godt underlag under stolen, så den ikke glider rundt. En gummimåtte er ideel, da den både forhindrer at stolen glider samt er nem at gøre ren efter at barnet har spist og, muligvis, leget med sin mad.

Der skal være plads til at barnet kan bevæge sig og løftes op af stolen
Børn er skabt til at bevæge sig og bliver også frustrerede hvis de føler sig fastlåst, så der skal være lidt plads til, at barnet kan røre sig. Stolen må heller ikke være så snæver, at det er svært at sætte barnet i stolen eller løfte det op. Seler og bøjle må dog heller ikke være så løse at barnet kan kravle ud af stolen, så det er vigtigt at justere det hele så det passer til barnets højde og vægt. En god regel er at tjekke om stolen er justeret korrekt hver måned, især i starten hvor barnet vokser hurtigt.

Materiale og polstring
En hynde er altid en god ide, da det ikke er rart at sidde på hårdt træ i længere tid ad gangen. Hvis stolen er lavet er plastik er det ubehageligt for barnet hvis det har bare ben, da huden nemt klæber til stolen. Især når barnet er helt lille, er en hynde nærmest uundværlig. Vælg en stol af godt, holdbart materiale og så et par hynder, der kan vaskes med jævne mellemrum, så barnet kan sidde godt i stolen. Også her er det en god ide at gå efter kvalitet, så hynderne ikke bliver misformet i vaskemaskinen eller mister farverne, første gang du vasker dem.

Fordelen ved at vælge en højstol, der er blevet grundigt testet og har bestået diverse sikkerhedsprøver er, at du ikke behøver at bekymre dig om at dit barn kommer til skade ved at skære sig på skarpe kanter eller ved at stolen kan vælte.

Pris og kvalitet følges som regel ad, men det er ikke altid, at den dyreste stol er den bedste. Du kan se mere om de kilder vi har brugt og de forskellige tests vi har omtalt, i afsnittet nedenfor.


Højstol test – Disse kilder har vi gennemgået: 

Vores Børn 🇩🇰
Vores Børn er et månedligt magasin, der skriver om alt vedrørende børn. De har foretaget en test af seks forskellige højstole, hvor stolene blev gennemgået af en mødregruppe. Højstolene blev testet med hensyn til sikkerhed, komfort, brugervenlighed, hvor nemme de er at gøre rent, justerbarhed og design. Du kan læse hele testen her.

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰
Forbrugerrådet Tænk har foretaget en grundig gennemgang af 13 højstole. Stolene er blevet testet med hensyn til sikkerhed, komfort, indstillingsmuligheder, stabilitet, holdbarhed samt funktionalitet. Desuden er alle stolene blevet testet for indhold af giftige stoffer og kemikalier. Stolene er alle vurderet på det samme grundlag, så det er nemt at sammenligne de forskellige højstole. Hele testen kan ses her men vær opmærksom på at det kræver et betalt abonnement for at få adgang til hele indholdet af testen.

ndagsavisen.dk 🇩🇰
Søndagsavisen.dk har foretaget en test af otte forskellige højstole og har i testen især lagt vægt på sikkerheden. Alle stolene er testet for hvor stabile de er, hvor svært det er at vælte stolen, om barnet kan rejse sig og om stolen kan bruges uden sele. Stolene er derefter blevet bedømt på en skala fra et til fem, hvor fem er den højeste karakter. Du kan læse hele testen her.

Forbrukerradet.no 🇳🇴
Det norske forbrugerråd har beskrevet en test af 8 forskellige højstole, der alle er gået igennem en lang række tests hos forskningsinstituttet SP. Alle højstolene er blevet testet for skarpe kanter, løse smådele, farlige åbninger og byggekvalitet. Desuden blev der blandt andet foretaget tests med kollisionsdukker, for at teste hvorvidt et barn kan falde ud af stolen, om stolen kan vælte, ved at barnet skubber med fødderne og en lang række andre situationer man kommer ud for som forældre til et aktivt, nysgerrigt barn. Du kan se hele testen her.

Testfakta.se 🇸🇪
Det svenske Testfakta.se har testet 10 stole for børn op til 3 år. De har også især lagt vægt på sikkerhed, konstruktion, funktionalitet og stabilitet. Testfakta.se skriver også et langt afsnit om hvilke standardkrav de har til højstolene, der er værd at læse, for at forhindre ulykker forbundet med højstole. Stolene er bedømt på en skala fra 1 til 5 hvor 5 er den højeste karakter. Testresultaterne er ført ind i et skema, så du nemt kan sammenligne de forskellige stole og se hvordan de har klaret de forskellige tests. Du kan læse hele artiklen og testen her.

Expressen.se 🇸🇪
Expressen.se har også skrevet en god artikel hvor højstole er blevet testet. Her er 10 forskellige højstole beskrevet. Ifølge artiklen var der 4 stole, der ikke levede op til sikkerhedskravene, og du kan læse begrundelserne i artiklen.

Expressens test lægger vægt på hvor mange år stolen skal bruges, hvor meget plads stolene optager, fordele og ulemper ved spisebakker, hvor nemme stolene er at samle og justere samt selvfølgelig hvor sikre stolene er og om de lever op til standardkravene. De testede også stole, der allerede var godkendt for at se om der virkelig ikke var nogen mulighed for at barnet kunne rejse sig og falde ud. Du kan læse hele artiklen og se testen her.

Stiftung Warentest 🇩🇪
Stiftung Warentest er en tysk forbrugerorganisation, der tester forskellige slags produkter til hjemmet. Organisationen testede 14 forskellige højstole inden for kategorierne sikkerhed, brugervenlighed, holdbarhed, stabilitet, indhold af kemikalier og kvalitet. Artiklen er skrevet på tysk men hvis du kan læse tysk, er det en god artikel, der giver et godt overblik over hvilke højstole man bør vælge og hvilke stole man bør holde sig langt væk fra. Du kan læse hele artiklen og se testen i et skema ved at klikke på linket her.

Alt for damerne 🇩🇰
Dansk magasin stilet mod kvinder, der både beskæftiger sig med livsstil, mode, reportager, forbrugerliv med mere. Her er der foretaget en test af flere forskellige højstole. Læs mere her.

Madeformums.com 🇺🇸
Det amerikanske magasin Madeformums.com skriver om alt, hvad der har med forældre, børn, babyudstyr og fødsler at gøre. Det er en webside, hvor man kan finde masser af information, hvis man snart skal være forældre eller lige er blevet det. Udover at levere artikler, information og guides, så anmelder og tester Madeformums.com også produkter. De har blandt andet testet og anmeldt højstolen BabyDan Danchair, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Motherandbaby.com 🇬🇧
Det britiske magasin Motherandbaby.com leverer information om alt, der handler om forældre og børn. Man kan finde tips og tricks, hvis man er gravid, hvis man prøver at få en baby, eller hvis man allerede har børn. Det er desuden muligt at finde anmeldelser af forskellige babyprodukter såsom højstolen Stokke Steps Chair & Bouncer. Du kan læse hele anmeldelsen her.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse