De bedste høretelefoner på markedet? Det mener eksperterne om Bose 700

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Sprød lyd i ørerne med en intens klang, klar bas og ingen støj. Ifølge eksperterne er det netop dét, du kan få, hvis du investerer i Bose Noise Cancelling Headphones 700.

I vores testartikel har vi sat fokus på modellen Bose Noise Cancelling høretelefoner, som er blevet et populært køb hos forbrugerne. Du får en grundig introduktion til hvad produktet kan, og derefter går vi i dybden med eksperternes vurderinger.

Vi tager udgangspunkt i seks ekspertkilder, som har foretaget en Bose 700-test, hvor vi uddyber både fordele og ulemper. Udover det populære Bose headset, har vi medtaget to alternativer til sammenligning – de er fra henholdsvis Sony og Shure. 

Det skal du overveje, før du køber nye høretelefoner:

Der er flere elementer, der spiller ind, når du skal finde de perfekte hovedtelefoner. 

🔸 Type: Foretrækker du en model, der sidder som en bøjle over hovedet, eller er du mere til den type, der sidder inde i ørerne? Det vil sige on-ear eller in-ear. Hovedtelefonerne i denne artikel er on-ear med bøjle.
🔸 Lydkvalitet: Hvor skarp ønsker du lyden? Skal den være helt klar, ren og detaljeret?
🔸 Komfort: Headsettet sidder fast om hovedet med en bøjle. Komforten afgør, hvordan de er at have på. Vægt kan også være afgørende.
🔸 Funktioner/teknologi: Har du brug for de helt moderne teknologier og funktioner som for eksempel noise cancelling / støjreduktion?
🔸 Forbindelse: Foretrækker du en gammeldags ledning, eller er du mere interesseret i en trådløs forbindelse?
🔸 Batteri: Hvor længe kan batteriet holde?
🔸 Brugervenlighed: Er enheden let at betjene? Er kontrolpanelet intuitivt?
🔸 Design: Hvordan ser modellen ud? Passer den til din stil?
🔸
Pris: Hvad er dit budget? Prisen hænger gerne sammen med type, design, funktioner og teknologi.

Flere af ovenstående faktorer kan være svære at undersøge på egen hånd. Her kan du med fordel nærstudere, hvad eksperterne har skrevet. Du kan finde links til undersøgelserne nederst i artiklen.

Vores Bose 700 testartikel indeholder:

green-elm Overblik over Bose headset
green-elm Information om, hvad Bose hovedtelefoner kan
green-elm Gennemgang af hvad 6 ekspertkilder mener om produktet
green-elm To alternativer til de populære Bose-modeller
– En grundig købsguide
– Viden om, hvordan Bose høretelefoner er blevet testet
– Historien om Bose
– Gennemgang af diverse tests, som vi har undersøgt og analyseret
green-elm En guide til øvrige relevante tests og artikler

Læg mærke til at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne. I stedet samler vi resultaterne af uvildige tests, så du nemt og hurtigt kan få et bedre overblik over de mest populære modeller på markedet.


Bose Noise Cancelling Headphones 700 – lækkert design, topmoderne teknologier og høj kvalitet

✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Techradar.com
✅ Kåret til ”Editors’ Choice” hos teknologimagasinet Tomsguide.com
✅ 5 ud af 5 stjerner hos avisen Theguardian.com

Bose Noise Cancelling Headphones 700 lækkert design, topmoderne teknologier og høj kvalitet

Bose Noise Cancelling høretelefoner vil være det skarpeste køb for dig, der leder efter noget af det bedste, eksperterne har kunnet finde på markedet. Især inden for noise cancelling.

Modellen har været med i en Bose 700 test hos hele seks hold eksperter, som inkluderer teknologimagasinerne Techradar.com, Tomsguide.com, Soundguys.com og Engadget.com samt avisen Theguardian.com og forbrugermagasinet Which.co.uk. Alle eksperterne er særdeles imponerede, og under beskrivelsen af produktet kan du se mere om, hvad eksperterne helt konkret har skrevet.

Perfekt til lyd-entusiasten

Bose 700 vil være det perfekte valg for den audio-file, der elsker musik på et semi-professionelt plan, hvor du ikke vil gå på kompromis med noget.

Det første, du vil lægge mærke til, er designet. Udtrykket er ufattelig moderne med smidige kanter og bløde former. Du kan få den i flere farver som sort og sølv, og du får et strømlinet udseende, der ikke har noget overflødigt på sig. Vægten ligger på kun 252 gram, hvilket er lavt for typen her, så du vil ikke opleve ubehag, eller at headsettet begynder at blive tungt.

Her er tale om den type, der i daglig tale bliver kaldt ”høre-bøffer”, eller over-ear/on-ear Bose hovedtelefoner, der ikke skal ind i ørerne, men i stedet dække dem udefra med bløde ørepuder. Ørepuderne er forbundet med en bøjle over hovedet, som er polstret for din komfort. Materialerne er i plastik og rustfrit stål, hvilket sikrer dig en lang levetid og høj robusthed.

Prisen ligger ikke i den lave ende, så det drejer sig om et premium-køb med Bose headset. Pas i øvrigt på med at tage enheden med ud i dårligt vejr, for den er ikke helt så resistent over for regn og fugt.

Med noise cancelling og i stil med Bose QuietComfort

Bose Noise Cancelling Headphones 700 er måske mest kendt for evnen til at være støjreducerende i samme stil som Bose QuietComfort-serien.

Teknologien hedder Noise Cancelling, og den går ind og fjerner al den unødvendige støj, så du får en mere ren musikoplevelse. Det kan fjerne en smule af den naturlige følelse ved at lytte til musik, men til gengæld får du færre forstyrrende elementer.

Bose Noise Cancelling er også smart, hvis du lytter til musik på befolkede steder. Det kan for eksempel være i bussen, i toget eller i flyet, hvor baggrundsstøjen bliver fjernet. 

Støjreduktionen ligger som nævnt i samme kategori som Bose QuietComfort serien, der har flere af de samme teknologier.

11 niveauer i støjreduktion

Bose Noise Cancelling giver dig en justerbar støjreduktion, og du finder her 11 niveauer. Når du vælger at øge noise cancelling, bliver de distraherende elementer gradvist fjernet, men du behøver ikke at lukke hele verden ude, hvis du synes, det er ubehageligt.

Du får også muligheden for at kunne kommunikere med virtuelle assistenter, for enheden er kompatibel med Google Assistant såvel som Amazon Alexa. Med de virtuelle assistenter bliver det lettere for dig at finde den rigtige musik, få svar på eventuelle spørgsmål eller høre vejrudsigten. Perfekt i en snæver vending.

Varianten har både touch og knapper, og du styrer den på en brugervenlig og intuitiv måde. Du behøver ikke være teknologi-nørd for at anvende Bose 700, og det øger tilgængeligheden for flere typer af forbrugere.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 er skabt sammen med en tilhørende app, som du kan hente, når du har anskaffet dig et Bose-produkt. App’en kan du anvende til at få endnu mere kontrol over lytningen, og har du flere Bose-apparater, kan du her få dem til at kommunikere og fungere i en velskabt synergi. Du kan parre udvalgte Bose-indkøb, så du får en endnu bedre lydoplevelse.

Du får som en bonus en medfølgende mikrofon, så du kan anvende enheden som et Bose headset. Det kan for eksempel være, hvis du går og taler, eller måske i højere grad hvis du er til esport. Du får i alt fire mikrofoner, der giver dig en optimal samtale, og her får du også støjreduktion – smart, hvis du er udenfor i larmende omgivelser og får et opkald.

Afbalanceret lyd

Bose høretelefoner kommer med flere fordele, og en af dem er lydkvaliteten. Bassen er kraftig men balanceret, og klangen er ren og fin. Du får en god blanding af instrumenter og vokal, og hvert instrument/vokal er tilpasset i forhold til hinanden. Derfor får du en mere harmonisk lyd. Det gælder alle genrer, uanset om du lytter til klassisk, heavy metal, hiphop eller pop.

Varianten kommer med flere muligheder for forbindelse, så uanset om du er til ledning eller trådløs, kan du blive tilfreds her. Ledningen er cirka en meter lang og er fordelagtig at bruge, når du er hjemme eller spiller esport på computeren. Den trådløse funktion på Bose hovedtelefoner er smart, når du er ude og ikke orker at slås med en ledning. Den trådløse mulighed fungerer via Bluetooth.

Når Bose 700 bliver anvendt med trådløs forbindelse, får du strøm via det indbyggede batteri. Batteriet kan holde i op til 20 timers brug, men i praksis skal du være opmærksom på, at tallet nok vil være en del mindre. Derfor er batteriet ikke Bose headsets største force. Opladningstiden ligger på omkring 2,5 time.

Alt i alt er Bose høretelefoner det perfekte valg til dig, der måske har gode erfaringer med Bose QuietComfort og ikke har noget imod at betale meget for høj kvalitet, et attraktivt design, moderne funktioner som Bose Noise Cancelling, trådløshed og afbalanceret lyd.

Fordele ved Bose Noise Cancelling høretelefoner

🌀 Fantastisk noise cancelling
🌀 Attraktivt design
🌀 Præcis afbalanceret lyd
🌀 Intuitive knapper
🌀 Touch-kontrol

Ulemper ved Bose Noise Cancelling høretelefoner

🔴 AAC-understøttelse, men ingen aptX eller aptX HD-understøttelse
🔴 Middelmådig batterilevetid
🔴 Følsom over for fugt

Specifikationer ved Bose Noise Cancelling Headphones 700 – nøgleoplysninger

Producent: Bose
Type: Bose høretelefoner / Bose headset / Bose hovedtelefoner / Over-ear
Trådløs forbindelse: Ja, via Bluetooth
Kabelforbindelse: Ja
Længde på kabel: 1,07 meter
Materiale, bøjle: Rustfrit stål og plastik
Støjreduktion: Ja, Bose Noise Cancelling
Støjisolering: Ja
Mikrofon: Ja
USB: Ja
Batteritid: Op til 20 timer
Opladningstid: 150 minutter
Tilhørende app: Ja
Højde: 20,3 centimeter
Bredde: 16,5 centimeter
Dybde: 5,1 centimeter
Vægt: 252 gram

Det siger eksperterne om Bose hovedtelefoner

6 forskellige hold eksperter har haft Bose headset til test og undersøgelse, og vi gennemgår i det følgende, hvad hver kilde har fundet frem til af plusser og minusser.

Techradar.com 

4,5 ud af 5 stjerner 

Teknologimagasinet Techradar.com giver en topscore på 4,5 ud af 5 stjerner og kalder Bose Noise Cancelling Headphones 700 for ”Class-leading noise cancellation”.

Eksperterne sammenligner i deres Bose 700 test modellen med Sonys flagskib og forklarer, at på flere områder lever den klart op til Sonys utrolig høje standard. Dog ikke hvad angår batterilevetid og pris, for batterilevetiden er ikke helt optimal, og så er den bestemt ikke prisvenlig.

Techradar.com har trods kritikken masser af roser til overs, som især går på evnerne inden for støjreduktion. Her er produktet markedsledende, og den imponerer stort. Evnerne bliver kaldt for ”outstanding”, og der vil ikke være mange varianter, der vil kunne konkurrere med den på området her.

Fantastisk lyd og lækkert design

Lyden er endnu et af de vigtige aspekter, og også her er eksperterne begejstrede. De skriver, at lyden bliver meget levende og dragende, og derfor vil du kunne leve dig mere ind i musikkens univers. Som en bonus er designet uovertruffent med sin stilrenhed, noterer eksperterne, og Bose headset er utrolig attraktivt at kigge på. Alt i alt et rigtig godt valg, understreger magasinet.

Du kan læse hele anmeldelsen hos Techradar.com. I bunden af artiklen her finder du mere information omkring kilden og testen.

Tomsguide.com

Kåret til ”Editors’ Choice” 

Tomsguide.com kårer Bose 700 til Editors’ Choice og beskriver den med ordene: ”The headphones offer vastly improved noise cancelling for both music and calls along with a slick new design”.

Eksperterne er imponerede over flere elementer, som blandt andet inkluderer det attraktive design. De skriver, at modellen er utrolig flot og moderne at se på, så den vil klart pynte rundt om dit hoved. Lyden er endnu et aspekt, som Tomsguide.com lægger vægt på, og her er de meget betagede. De forklarer, at lyden er både præcis, klar, ren og afbalanceret, og derfor får du en særdeles fremragende lytteoplevelse.

Støjreducerende til musik såvel som samtaler

Magasinet har undersøgt noise cancelling-funktionen hos Bose 700, og her er de ligeledes imponerede. De skriver, at funktionen holder uønskede lyde og støj ude, så du kan koncentrere dig om at lytte. Det gælder også for opkald, hvor samtalerne bliver klarere og mere gennemtrængende. Tomsguide.com mener endda, at Bose har hævet standarden for støjreducering med enheden her.

Magasinet roser tillige det intuitive kontrolpanel samt den lange batterilevetid. Som en bonus er komforten høj, så du bliver ikke irriteret af at bære dem over længere tid. På den negative side er prisen i den høje ende, og selve vægten er tungere end hos forgængerne.

Du kan læse hele anmeldelsen hos Tomsguide.com. I bunden af artiklen her finder du mere information omkring kilden og testen.

Theguardian.com

5 ud af 5 stjerner 

Avisen Theguardian.com giver Bose hovedtelefoner en absolut topscore med 5 ud af 5 mulige stjerner. De sammenligner den med forgængeren og skriver ”Same Bose magic now sleeker, with better controls, calling and adaptable noise cancelling”.

Eksperterne skriver i deres Bose 700 test, at Bose med enheden her forsøger at sætte en frisk premium-standard med et nyt design og mere moderne teknologi. Med den nyeste Bose Noise Cancelling opper firmaet sig og stiler mod det mere nymodens, og det er ifølge avisen et klædeligt skift.

Theguardian.com er meget imponerede over designet, som de synes er mere strømlinet og gør op med de hårde linjer og afbrydelser fra tidligere. Alt har en mere glat og smidig følelse, og det er ifølge eksperterne flatterende. Der er en behagelig polstring for en øget komfort, men det bliver bemærket, at hvis du sætter bøjlen for langt fremme, så glider den af.

Høj brugervenlighed og fremragende støjreduktion

Brugervenligheden får også roser med på vejen, og eksperterne kommenterer, at det fungerer let at justere støjreduktionen, kontakte den virtuelle assistent eller foretage opkald. Og det gælder selv i svære vejrforhold – dog ikke når du har handsker på.

Theguardian.com konkluderer, at lyden tillige er blevet forbedret i forhold til forgængeren, og præstationen er meget raffineret. Støjreduktionen er også fremragende, men prisen er høj, du kan ikke folde modellen sammen, og så oplevede eksperterne problemer med kommunikation med computeren.

Du kan læse hele anmeldelsen hos Theguardian.com. I bunden af artiklen her finder du mere information omkring kilden og testen.

Soundguys.com

8,2 ud af 10 point 

Teknologi- og lydmagasinet Soundguys.com tildeler Bose 700 en rigtig flot score på 8,2 ud af 10 point og beskriver dem med ordene: ”The modern design and feature set makes these one of the best ANC headphones available”.

Eksperterne uddeler ros på flere områder, og de baserer deres anmeldelse på otte forskellige parametre. De inkluderer lydkvalitet, isoleringsevne, bygningskvalitet, værdi for pengene, design, forbindelse, mikrofon og transport. Der bliver uddelt karakterer fra 1 til 10, og lydkvalitet, design og bygningskvalitet ligger på 9 eller derover. Isoleringsevne er det eneste parameter, der får under 7,5 ud af 10, så konklusionen viser, at der bliver givet meget høje scorer.

Fantastisk Bose Noise Cancelling og design

Soundguys.com skriver videre, at der er rigtig mange plusser og kun få minusser. Minusserne går på, at prisen er noget høj, og så er det ikke muligt at folde Bose headset sammen. Plusserne går især på modellens støjreduceringsevner, som er helt fantastiske. Eksperterne sammenligner produktet med Sonys flagskib, som ifølge dem er klart markedsledende, og her konkluderer de, at Bose 700 næsten er på niveau.

Magasinet er tillige begejstrede for det flotte design, som de synes er meget glat og strømlinet, og så leverer Bose Noise Cancelling Headphones 700 en virkelig dejlig lyd, bliver det kommenteret. De ræsonnerer, at varianten er det mest ”desirable pair of ANC cans on the market” – altså det mest eftertragtede sæt hørebøffer med aktiv støjreducering.

Du kan læse hele anmeldelsen hos Soundguys.com. I bunden af artiklen her finder du mere information omkring kilden og testen.

Engadget.com

4,5 ud af 5 stjerner

Teknologi- og gadgetmagasinet Engadget.com uddeler en flot topscore på 4,5 ud af 5 stjerner til Bose høretelefoner og sammenligner dem med de markedsledende Sony-hovedtelefoner med ordene: ”Powerful noise cancelling and more gives Sony better competition”.

Eksperterne har i deres Bose 700 test afprøvet modellen på flere aspekter for at kunne give en mere nuanceret anmeldelse, og her kommer de ind på forskellige områder af Bose hovedtelefoner. Først forklarer de, at her ikke er tale om en efterfølger til Bose QuietComfort-serien, men derimod en helt ny gren, der øger moderniteten. Det er ifølge eksperterne et plus, som især gør sig gældende på design-fronten. De fremhæver i den sammenhæng, at udseendet her er utrolig smidigt og flot.

Topscorer over hele linjen

Engadget.com er begejstrede for flere elementer end blot udseendet. Faktisk uddeler de roser til stort set alle parametre, selv om der også bliver fundet nogle ulemper. Minusserne går mest på, at prisen er noget høj i forhold til konkurrenterne på markedet, at der mangler en EQ-justeringsmulighed i app’en, og at diskanten kan være lidt hård af og til.

Roserne går derimod på, at Bose 700 leverer en fremragende noise cancelling, der virkelig gør en forskel, og så er brugervenligheden høj. Touch-kontrolpanelet er let at anvende, forklarer magasinet, og så er komforten fantastisk, mens klarheden af stemmeføringen i støjende omgivelser er imponerende. 

Du kan læse hele anmeldelsen hos Engadget.com. I bunden af artiklen her finder du mere information omkring kilden og testen.

Which.co.uk

Kåret til ”Best Buy”

Which.co.uk tildeler Bose 700 et stempel som ”Best Buy”, hvilket et produkt kun kan opnå, hvis den får en score på minimum 70 ud af 100 point. 

Forbrugermagasinet her er en betalingskilde, så du skal betale for at kunne se hele anmeldelsen. Du kan finde linket nederst i artiklen. Which.co.uk afslører dog, at Bose høretelefoner hører til i premium-kategorien med masser af moderne funktioner som Bose Noise Cancelling og virtuelle assistenter.

Du kan læse hele anmeldelsen hos Which.co.uk. I bunden af artiklen her finder du mere information omkring kilden og testen.

Konklusion

Efter at have gennemgået de seks ekspertkilders kritik, fordele og ulemper, kan vi konkludere, at tilfredshedsgraden er meget høj. Eksperterne uddeler udelukkende topkarakterer til modellen, og rosen går på flere elementer.

Det er især Bose Noise Cancelling – altså støjreduceringen – der virkelig imponerer eksperterne. Alle er enige i, at den funktion klart træder i karakter som et nøgleområde. Eksperterne er tillige meget begejstrede for designet, som de finder moderne, smidigt og strømlinet, og så bliver lyden fremhævet som fremragende flere steder.

Komfort og brugervenlighed får også roser med på vejen, og på den negative side lyder mange kommentarer på, at Bose 700 er noget dyr og ikke helt så skarp som konkurrenten fra Sony. 


Alternativer til Bose 700

I afsnittet her bringer vi to alternativer til Bose 700, som du måske vil finde interessante. Det drejer sig om modeller fra henholdsvis Sony og Shure, som vi behandler i et lidt kortere format.

 


Sony WH-1000XM4 – premiumvalg til teknologi-entusiasten med højt budget 

✅ 9,1 ud af 10 stjerner hos teknologimagasinet Cnet.com
✅ Kåret til ”Editors’ Choice” hos teknologimagasinet Tomsguide.com
✅ 9 ud af 10 point hos teknologimagasinet Soundguys.com
✅ Kåret til ”Best in Class” hos teknologimagasinet Techradar.com
✅ 5 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Whathifi.com
✅ Kåret til ”Best Buy” hos forbrugermagasinet Which.co.uk

Sony WH-1000XM4 – premiumvalg til teknologi-entusiasten med højt budget 

Sony WH-1000XM4 vil være de skarpeste høretelefoner til dig, der ønsker det bedste af det bedste og ikke har noget imod at betale ekstra for det.

Modellen hører til blandt eksperternes absolutte favoritter med hele 6 ekspertkilder, der næsten dåner i begejstring. Det drejer sig om teknologi-magasinerne Cnet.com, Tomsguide.com, Soundguys.com, Techradar.com og Whathifi.com samt forbrugermagasinet Which.co.uk, der alle giver en særdeles høj score.

Cnet.com giver for eksempel 9,1 ud af 10 stjerner og kalder den: ”A nearly flawless noise-cancelling headphone”. De forklarer, at her er tale om efterfølgeren til en meget populær variant, men med små justeringer forbedrer den det hele bare en smule. Eksperterne hæfter sig især ved den fantastiske lyd og meget effektive noise cancelling, og så er komforten et af de områder, hvor du tydeligt kan mærke forbedringerne. Som en bonus er forbindelsesmulighederne også blevet forstærket, Bluetooth er velfungerende, og batterilevetiden er god. Cnet.com nævner kun et par minusser, som går på, at prisen er høj, og så er selve udseendet stort set det samme som på forgængeren.

Soundguys.com giver 9 ud af 10 point med ordene: ”Great wasn’t good enough for Sony” og hentyder til, at et par fantastiske høretelefoner nu er blevet endnu bedre. Eksperterne uddeler store roser, som først og fremmest går på den usædvanligt gode lydkvalitet og støjreducering. Bluetooth hører tillige til en af de store forbedringer, forklarer magasinet, som er meget betagede over udviklingen, og så er batteritiden lang og komforten høj. Prisen ligger dog i den meget dyre ende, bliver der kommenteret på den negative side, og så er der nogle små irritationer, der opstår af og til.

Techradar.com kårer Sony WH-1000XM4 til ”klassens bedste” og er meget enige med de øvrige eksperter. Også de fremhæver den fremragende lydkvalitet og noise cancelling som de klareste højdepunkter i en serie af lutter plusser. De tilføjer, at apparatet ikke vejer særlig meget, hvilket øger komforten, og så er det de små detaljer som DSEE Extreme upscaling, autoplay og pause samt det intelligente fokus på samtalen, der løfter niveauet helt op. På den negative side bliver det noteret, at enheden er følsom over for vand og fugt, at designet stort set er det samme som på forgængeren, og at hvis du synger med, så kan din sang risikere, at musikken går på pause.

Markedslederen fra Sony

Sony WH-1000XM4 er ikke en billig sag, men hvis du har budgettet, bør du få fingrene i modellen her, som flere eksperter udråber til markedsleder. Du får en fantastisk høj kvalitet med al den moderne teknologi, du kan ønske dig.

Designet er det første, du lægger mærke til, og det er strømlinet, minimalistisk og moderne i udtrykket. Alt det overflødige er skåret væk. Her er tale om en over/on-ear type, hvilket betyder, at de sidder fast med en bøjle over hovedet og har store ørepuder, der dækker ørerne. Du kan folde dem sammen, når du skal transportere dem.

Modellen er trådløs og fungerer via Bluetooth, og du kan være op til 10 meter væk fra musikafspilleren og stadig bevare forbindelsen. Hvis du foretrækker det, kan du også bruge et kabel. Du betjener produktet med touch, og du skal kun tage stilling til få ting for at kunne lytte til musik.

Her er tale om Bluetooth 5.0, som er helt med på noderne. 5.0-versionen finder du ikke alle steder.

Lydkvaliteten er høj og skabt til at passe til alle genrer, hvor vokaler og instrumenter er tilpasset i forhold til hinanden. For at undgå irriterende støj og give en mere ren musikoplevelse har apparatet indbygget noise cancelling, der holder det unødvendige ude.

Mange gode funktioner

Sony WH-1000XM4 kommer med rigtige mange funktioner og muligheder. Det inkluderer for eksempel den automatiske pausefunktion, som træder til, når du tager høretelefonerne af. Så stopper musikken, og du kan lytte videre, når du tager dem på igen. Det samme gælder, hvis du bliver ringet op. 

Der medfølger også en mikrofon, og faktisk er der hele fem mikrofoner, der hjælper til at forbedre kvaliteten af samtalerne. Der er mulighed for stemmekommandoer, så du kan tale til dit produkt i stedet for at skulle trykke, og du kan tilknytte en virtuel assistent, hvis du ønsker det. Både Amazon Alexa og Google Assistant er kompatible. Har du et spørgsmål, en undren eller en kommando, så kan du spørge din virtuelle assistent.

Eftersom enheden er skabt til at være trådløs, kører hørebøfferne på batteri, når du har dem om hovedet. Batterilevetiden ligger i den høje ende sammenlignet med konkurrenterne med op til 30 timer. Det er meget. Opladningstiden er på 3 timer. Du får en tilhørende app til at gøre musikoplevelsen bedre, og så følger der en smart bæretaske med i prisen.

Lydkvaliteten bliver forbedret endnu mere med den såkaldte DSEE Extreme-teknologi, der leverer en mere dybdegående og rigere musikoplevelse, og så kan du som en bonus parre to enheder med Bluetooth. Er du glad for Bose QuietComfort-serien, vil du elske Sonys flagskib.

Alt i alt er Sony WH-1000XM4 det helt klare premium-valg, der kommer med en høj pris, men med al den teknologi, den moderne teknologi-entusiast kan ønske sig.

Fordele ved Sony WH-1000XM4

🔴 Fantastisk lyd
🔴 Fremragende noise cancelling
🔴 Smart kontrolpanel
🔴 Stærkt batteri
🔴 Går automatisk på pause, når du tager dem af

Specifikationer ved Sony WH-1000XM4 – nøgleoplysninger

Producent: Sony
Type: Sony høretelefoner / Sony headset / Over-ear
Trådløs forbindelse: Ja, via Bluetooth
Kabelforbindelse: Ja
Længde på kabel: 1,07 meter
Støjreduktion: Ja
Mikrofon: Ja
USB: Ja
Batteritid: Op til 30 timer
Opladningstid: 180 minutter
Tilhørende app: Ja
Højde: 25,2 centimeter
Bredde: 7,7 centimeter
Længde: 18,5 centimeter
Vægt: 520 gram


Shure Aonic 50 – Førende inden for lydkvalitet

✅ 8,4 ud af 10 point hos teknologimagasinet Soundguys.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Whathifi.com
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Techradar.com
✅ Tildelt ”Platinum Award” hos teknologimagasinet T3.com
✅ God anmeldelse hos business-magasinet Businessinsider.com

Shure Aonic 50 – Førende inden for lydkvalitet

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout

Shure Aonic 50 vil være det bedste valg for dig, der vægter den klare lyd over alt andet. Prisen er høj og noise cancelling er udmærket, men det er på lydområdet, den for alvor træder i karakter.

Modellen er at finde blandt eksperternes store favoritter, og hos hele fem eksperter modtager den masser af rosende ord og høje karakterer. Det drejer sig om teknologimagasinerne Soundguys.com, Whathifi.com, Techradar.com og T3.com samt business-magasinet Businessinsider.com.

For eksempel giver Soundguys.com produktet 8,4 ud af 10 point og beskriver den med ordene: ”Shure Aonic 50 noise cancelling headset is a premium solution to your work from home and commuting woes”. De mener, at prisen er noget høj, men til gengæld får du en fantastisk støjreducering og store ørepuder, du kan fjerne. Det gør det lettere at rengøre dem. Den generelle funktionalitet og komfort begejstrer også eksperterne, og så er de glade for Bluetooth 5.0 og den velfungerende lydkvalitet.

T3.com tildeler Shure Aonic 50 en Platinum Award og kalder den: ”The best noise cancelling headphones for pure sound quality”. Til trods for en mangelfuld EQ justeringsmulighed og alt for mange knapper er eksperterne utrolig imponerede – ikke mindst over lydkvaliteten, som er markedsledende. Magasinet mener, at her er tale om markedets måske bedste lydkvalitet med støjreducering. Det giver en utrolig ren og detaljeret lytteoplevelse, men lytter du til dårlige indspilninger, vil du kunne høre det. T3.com nævner også den stærke bygningskvalitet som et klart plus.

Businessinsider.com er ligeledes imponerede over Shure Aonic 50 og giver den en god anmeldelse. De er i vid udstrækning enige med de øvrige eksperter. De mener, at støjreduktionen er velfungerende, men ikke lige så skarp som hos Bose QuietComfort og Sony, men lydkvaliteten er fantastisk og markedets måske bedste. Eksperterne fremhæver også den stærke bygningskvalitet, det flotte design og den veludviklede understøttelse. De er dog mindre glade for den lidt stramme komfort og de mange og lidt billige knapper.

Fokus på lyd

Er du lyd-entusiast, og er lyd det vigtigste aspekt, når du vælger nye høretelefoner? Så vil Shure Aonic 50 afgjort være noget for dig. Her er tale om en model, der er skabt til de professionelle lydarbejdere, der bærer hovedtelefoner hele dagen som en del af deres arbejde.

Derfor er selve produkts dna i lydens tegn, og det er en antagelse, som også eksperterne deler. Med moderne teknologier er lyden blevet gjort så klar, ren og detaljeret, at du får en helt forrygende musikoplevelse, hvor du vil have lettere ved at skelne mellem de forskellige lyde, instrumenter, effekter og vokaler. Lyden er skabt til at være så afbalanceret, at alle nuancerne vil træde tydeligt frem.

Du får støjreducering på produktet, som sørger for at fjerne alt det overflødige og al den baggrundsstøj, du ikke kan undgå, når du er ude, hvor der er andre mennesker og trafik. Noise cancelling-funktionen er justerbar, så du kan regulere efter behov. Du kan også vælge en modus, hvor du i stedet kan høre verdenen udenfor bedre, hvis du ønsker det.

Apparatet kommer med flere modi for at kunne få en alsidig lytteoplevelse, og det inkluderer den såkaldte pass-through-funktion, hvor du kun hører det mest nødvendige.

Med app, Bluetooth og batteri

Shure Aonic 50 kommer med al den moderne teknologi, du kan ønske dig. Ud over fokusset på lydoplevelsen og noise cancelling får du en variant, der let kan leve op til både Bose QuietComfort, Bose 700 og Sonys høretelefoner.

Her er en tilhørende app, hvor du kan få mere ud af din musikoplevelse, og den er ganske gratis. Her kan du for eksempel styre lytte-modi og støjreducering. Forbindelsen er trådløs, og den kører over det topmoderne Bluetooth 5.0, der giver bedre kommunikation og stabilitet. Du kan dog også vælge at bruge et kabel, hvis du foretrækker det.

Eftersom enheden er skabt til at være trådløs, lever den af batteri, mens du lytter. Batteriet kan holde op til 20 timer per opladning, og det er pænt uden at være prangende sammenlignet med konkurrenterne. Du får aftagelige ørepuder for en lettere rengøring og nemmere transportering, og har du brug for opbevaring, er der en medfølgende bæretaske. Det er også muligt at anvende en stemmeassistent. Mikrofonen er indbygget.

Alt i alt er Shure Aonic 50 det bedste valg til lyd-entusiasten, der går meget op i balance og klarhed. Prisen er ikke lav, men du får masser af moderne kvalitet som noise cancelling, app, Bluetooth, batteri og stemmeassistent.

Fordele ved Shure Aonic 50

🔴 Ren, detaljeret og klar lyd
🔴 Robust konstruktion
🔴 Aftagelige ørepuder
🔴 Pass-through lytteoplevelse, hvor du kun hører det mest nødvendige

Specifikationer ved Shure Aonic 50 – nøgleoplysninger

Producent: Shure
Type: Shure høretelefoner / Over-ear
Trådløs forbindelse: Ja, via Bluetooth
Kabelforbindelse: Ja
Støjreduktion: Ja
Mikrofon: Ja
USB: Ja
Batteritid: Op til 20 timer
Opladningstid: 150 minutter
Tilhørende app: Ja
Højde: 8,0 centimeter
Bredde: 27,2 centimeter
Dybde: 27,2 centimeter
Vægt: 334 gram


Købsguide: Det skal du tænke over, inden du køber et headset/høretelefoner

Før du foretager investeringen i dine nye høretelefoner, er der nogle forhold, du bør have in mente. Her guider vi til de mest væsentlige.

Type

Overordnet set skal du først og fremmest tage stilling til, om du foretrækker hovedtelefoner, der sidder som en bøjle rundt om hovedet, eller om du hellere vil have dem, du putter ind i ørerne.

Høretelefoner, der sidder rundt om hovedet, bliver ofte kaldt On-ear, over-ear eller full-size høretelefoner. De er karakteriseret ved at have en bøjle rundt om hovedet, og selve lyden kommer fra midten af høre-puderne, som sidder fast uden på øret. Typen her bliver også kaldt høre-bøffer i Danmark.

Hørebøfferne er ofte noget dyrere end de øvrige typer, men de er virkelig gode til at levere fantastisk lydkvalitet og lade dig fokusere på musikken – eller kampen i e-sporten, hvis det er det, dit headset bliver anvendt til. På den negative side fylder de en del, hvis du planlægger at tage dem med på turen, og så er de ikke ideelle til sport. De giver en fin komfort for hovedet, men kan være svære at bære med briller eller hat.

In-ear høretelefonerne er den type, der følger med, når du køber en ny telefon eller på din gammeldags discman eller mp3-afspiller. De er små, og du sætter dem direkte ind i øret. Her får du en god noise cancelling med varierende lydkvalitet, og du kan bære dem selv med briller, øreringe, hat eller opsat hår uden problemer. In-ear hovedtelefoner er lette og smarte at have med dig, og så er de velegnet til sport. Dog kan de generer indersiden af øret efter længere tids brug, og lydkvaliteten kan ikke helt hamle op med hørebøfferne.

Forbindelse – ledning eller trådløs

Du skal tage stilling til, om du ønsker din enhed med en gammeldags ledning eller med en trådløs forbindelse. Nogle kan begge dele. Hvis der er trådløs forbindelse, vil det være via Bluetooth, og din musikafspiller eller telefon skal også have Bluetooth for at skabe kommunikation.

Fordelene ved ledningen er, at forbindelsen ikke bliver afbrudt eller forstyrret, men ledningen kan godt irritere. Lydkvaliteten vil være optimal, når der ikke er forstyrrelser på linjen. Vælger du en enhed med ledning, så undersøg hvor lang den er, og om der er et kontrolpanel på selve ledningen. Det kan blive en klar fordel i længden.

Fordelene ved en trådløs forbindelse er, at du slipper for en ledning og får bedre bevægelsesfrihed, men der kan opstå knas på forbindelsen, da teknologi aldrig er 100 procent til at stole på. Derved kan du opleve en forringet musikoplevelse og irriterende afbrydelser. Du vil også være afhængig af høretelefonernes batteri såvel som afspillerens, og headsettets batterilevetid varierer. 

Noise Cancelling

Noise cancelling er klart et buzz-ord, når det kommer til moderne hovedtelefoner. Teknologien her går ind og fjerner al støj og unødvendigheder, så du får en mere ren musikoplevelse. Baggrundsstøj bliver også fjernet, dog uden at du ikke længere kan fornemme verdenen udenfor.

Noise cancelling er smart for den forbruger, der ikke vil blive forstyrret – for eksempel i toget, bussen eller flyet – og som foretrækker en helt ren musikoplevelse. Teknologien har dog den bagside, at musikoplevelsen kan blive en smule for ”ren”, og nogle lyttere får den ubehagelige ”undervands-oplevelse”, som kan skabe ubehag og kvalme. 

Lydkvalitet/bas/klang

Lydkvaliteten er det nok vigtigste parameter, hvis du er lydnørd og meget pertentlig og kræsen med din oplevelse. Du får aldrig den samme tordnende bas som på et anlæg, men du kan bestemt få høretelefoner med en solid bas, der giver musikken en god dybde.

Klangen er også vigtig for lydkvaliteten. Du kan få modeller med en høj detaljegrad eller produkter, der leverer en mere ren og klar klang. Det er op til dig, hvad du foretrækker.

Komfort

Planlægger du at bære varianten længe, er komforten virkelig vigtig. Det kan være svært selv at vurdere, hvis du ikke kan prøve dem, men her kan du med fordel læse eksperternes kommentarer. Komfort er et af de toneangivende kriterier i mange anmeldelser. Du kan finde links til alle undersøgelserne nederst i artiklen.

Vægt

Vægten kan tillige blive en væsentlig faktor, hvis du bærer apparatet længe. Det gælder især for hørebøfferne, som kan begynde at tynge hovedet ned, hvis de vejer for meget.

Kompatibilitet

Undersøg altid om dit nye indkøb er kompatibelt med din musikafspiller, telefon, computer eller andet. Tjek om de har samme indgange/stik.

Batteri

Er forbindelsen trådløs, vil den leve af batteri. Se efter batteriets levetid per opladning, så du er sikker på at have nok strøm til turen eller udflugten.

Mikrofon

Ønsker du at bruge dine hovedtelefoner til e-sport, er det vigtigt med en mikrofon, så du kan kommunikere med dine holdkammerater. Undersøg om mikrofonen er holdbar, kommer med klar lyd og undgår den værste støj. Mikrofonen er også vigtig, når du anvender høretelefonerne til samtale.

Pris

Prisen varierer fra produkt til produkt, og du kan finde hovedtelefoner i alle prisklasser. Ofte får du, hvad du betaler for, men du kan sagtens få en prisvenlig model, der samtidig er rigtig velfungerende. Også her kan du med fordel konsultere eksperternes tests, hvor du kan få svar på, om dit valg er noget værd.

Du kan læse mere om alt det, du bør vide, før du køber dit nye headset hos Cnet.com og Lifewire.com.


Sådan er Bose Noise Cancelling Headphones 700 blevet testet

Artiklen her handler i høj grad om eksperternes tests og anmeldelser af Bose hovedtelefoner, og måske du er nysgerrig efter at vide, hvordan modellen og øvrige enheder er blevet testet.

Lydkvalitet

Eksperterne tester lydkvaliteten inden for forskellige musikgenrer for at fastslå styrker og svagheder. Det gælder alt fra jazz til hiphop, dance, rock, klassisk, metal med videre. Her ser de på bas, klang og sammensætning samt forholdet mellem musik og vokaler.

Komfort/design

Komfort er et af de vigtigste parametre, og eksperterne har vurderet, hvordan varianten er designet til at sidde på hovedet på både den korte og lange bane. En optimal komfort vil gøre, at du selv efter lang tids brug ikke vil føle dig generet. Nogle kan stramme om hovedet, blive for tunge eller skabe generelt ubehag.

Funktioner

Der bliver set på, om produkterne har nogle særlige funktioner. Det kan for eksempel være noise cancelling, og her vurderer eksperterne, om den er velfungerende. Nogle har en medfølgende mikrofon til for eksempel esport, og den bliver vurderet på parametre som lydkvalitet, robusthed og eventuelt støjreduktion.

Forbindelse

Hvis der er tale om et trådløst valg, bliver Bluetooth-forbindelsen undersøgt for stabilitet og brugervenlighed.

Robusthed

Hvor holdbar er enheden, og hvordan er den generelle kvalitet?

Brugervenlighed

Er modellen let at anvende? Er eventuelle knapper og instruktioner intuitive? Skal du være teknologi-haj for at finde ud af brugen?

Batteri

Er hovedtelefonerne trådløse, vil de køre på batteri. Eksperterne måler, hvor lang batterilevetiden er pr opladning.

Tilbehør

Eksperterne ser også på, hvad der generelt er med i pakken. Det kan være mikrofon, ledninger, etuier og opbevaringskasser, eller om der medfølger flere forskellige ørepuder.

Du kan læse mere om eksperternes tests af headsets hos Pcmag.com og Which.co.uk.


Historien om Bose

Bose Corporation er et amerikansk firma, der primært fabrikerer og sælger udstyr til lyd. Virksomheden blev etableret tilbage i 1964 af stifteren Amar Bose i Massachusetts, USA. Bose er bedst kendt for deres lydsystemer og højttalere samt deres høretelefoner med støjreduktion – også kaldet noise cancelling.

Firmaet har over 9000 ansatte på verdensplan og havde indtægter på omkring 4 milliarder i 2019.

Drømmen om en koncertoplevelse

Historien om Bose starter helt tilbage i 1950’erne, hvor Amar Bose købte et stereoanlæg og var skuffet over kvaliteten. Han følte, at der manglede en mere komplet følelse af musikken, som den du får, når du går til koncert.

Det første til stiftelsen i 1964, og to år senere blev det første produkt lanceret. Her var tale om et for tiden usædvanligt apparat med hele 22 integrerede højttalere, hvoraf flere endda pegede væk fra lytterens retning. Produktet var designet til at stå i hjørnet af et rum og benytte væggene til at reflektere lyden. Modellen blev en dundrende fiasko og blev hurtigt taget af markedet igen.

Amar Bose fortsatte dog sine teknologiske udviklinger og konkluderede, at de tilstedeværende teknologier ikke var gode nok til at genskabe musikkens naturlighed. Det resulterede i 1968 i ”Bose 901”, der blandt andet havde otte midrange drivers, der pegede mod væggen bag ved selve højttaleren. Det var en ukonventionel tilgang, men 901’eren blev en succes. En succes, der steg voldsomt op gennem 1970’erne, hvor 901’eren stadig blev fabrikeret. Den sidste 901’er blev produceret i 2016, så populariteten har været enorm.

Høj kvalitet til høj pris

Op gennem 1990’erne åbnede Bose flere hundrede butikker over hele verden, hvor forbrugerne kunne købe produkterne. Strategien er dog blevet ændret, og nu kan du købe din Bose via eksterne forhandlere, som du for eksempel kan finde ved hvert produkt her i artiklen.

I dag producerer Bose både højttalere, høretelefoner, stereoanlæg og lydsystemer til biografer samt bil-lydsystemer. Sortimentet er at finde i de højere prislag sammenlignet med flere af konkurrenterne, og mærket bliver flere steder betragtet som en af markedslederne inden for produktion af lyd-produkter.

Du kan læse mere om historien og brandet hos Bose.com.


FAQ

🤩 Hvem har erklæret Bose 700 for testvinder?

Bose 700 Noise Cancelling Headphone 700 har opnået sublime scorer og kommentarer hos teknologimagasinerne Techradar.com, Tomsguide.com, Soundguys.com og Engadget.com, avisen Theguardian.com og forbrugermagasinet Which.co.uk.

🧐 Hvordan er Bose 700 blevet testet?

Eksperterne har i deres Bose 700 test set nærmere på forskellige parametre. Især lydkvalitet er toneangivende for den endelige bedømmelse – men også komfort, funktioner, batteri, forbindelse, generel kvalitet, design og pris spiller en rolle. Du kan finde links til undersøgelserne nederst i artiklen.

🤔 Hvad er fordelene ved Bose 700?

Der er mange fordele ved Bose høretelefoner. De aspekter, som eksperterne fremhæver mest, er den fantastiske lyd, den fremragende Bose noise cancelling-funktion, det attraktive design og den høje komfort.


Beskrivelser af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os både op ad officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af danske såvel som internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Businessinsider.com

Businessinsider.com er et amerikansk nyhedsmagasin med fokus på forretningsliv, teknologi, finans, medier, markeder og strategier. Magasinet foretager af og til tests af produkter, der falder inden for kategorierne, og her gælder det en test af Shure Aonic 50. Shure Aonic 50 klarer sig så godt, at den får en positiv anmeldelse. Bedømmelsesgrundlaget er parametre som generel kvalitet, lyd, funktioner, teknologi, komfort, brugervenlighed, design og pris.

Testen blev udført: Februar 2021
Du kan se testen her: Businessinsider.com

Cnet.com

Cnet.com er et amerikansk teknologimagasin, der bringer nyheder, artikler, blogs, videoer, guides, tips, anmeldelser og tests til læserne for at guide dem gennem den teknologiske jungle. Her har eksperterne udført en test af modellen Sony WH-1000XM4, hvor bedømmelseskriterierne blandt andet har været kvalitet af lyd, byggekvalitet, brugervenlighed, pris, design, komfort, teknologi og funktioner. Eksperterne er meget tilfredse og tildeler den 9,1 ud af 10 point.

Testen blev udført: December 2020
Du kan se testen her: Cnet.com

Engadget.com

Engadget.com er et internationalt teknologimagasin grundlagt i 2004. Magasinet har et helt netværk af under-websider og -blogs, hvor der dagligt bliver skrevet om nye udviklinger inden for teknologi og gadgets. Engadget.com har et stort inkluderet testunivers, og her har eksperterne vurderet Bose hovedtelefoner på parametre som lydkvalitet, komfort, brugervenlighed, teknologi og anvendelse. De er begejstrede for Bose 700 og tildeler 4,5 ud af 5 stjerner.

Testen blev udført: August 2019
Du kan se testen her: Engadget.com

Soundguys.com

Soundguys.com er et stort internationalt lydmagasin med fokus på alt inden for lydens verden. Det inkluderer blandt andet headsets, højttalere og høretelefoner. Magasinet udfører også tests og undersøgelser af de forskellige lyd-produkter, og her gælder det tests af modellerne Bose 700, Sony WH- 1000XM4 og Shure Aonic 50. Eksperterne har bedømt ud fra kriterier som lydkvalitet, funktioner, komfort, pris, design og anvendelighed, og alle tre scorer højt.

Testen af Bose høretelefoner blev udført: December 2020
Du kan se testen her: Soundguys.com

Testen af Sony WH-1000XM4 blev udført: Januar 2021
Du kan se testen her: Soundguys.com

Testen af Shure Aonic 50 blev udført: Februar 2021
Du kan se testen her: Soundguys.com

Techradar.com

Techradar.com er et internationalt teknologimagasin med en række regionale afdelinger. Magasinet har fokus på at bringe nyheder, trends, artikler, features, råd, vejledning, guides og tests til læserne for at gøre dem klogere på teknologiens verden. Her gælder det række tests af forskellige høretelefoner, hvor eksperterne har bedømt ud fra parametre som overordnet kvalitet, lyd, pris, design, komfort, brugervenlighed, anvendelighed og funktioner.

Testen af Bose headset blev udført: Februar 2020
Du kan se testen her: Techradar.com

Testen af Sony WH-1000XM4 blev udført: Marts 2021
Du kan se testen her: Techradar.com

Testen af Shure Aonic 50 blev udført: Juni 2020
Du kan se testen her: Techradar.com

Theguardian.com

Theguardian.com er en af de største britiske aviser, der bringer læserne nyheder fra ind- og udland, sport, kultur, debat, finans, underholdning, livsstil og forbrugerliv med mere. I forbindelse med forbrugerliv tester eksperterne af og til diverse forbrugerprodukter, og her drejer det sig om en Bose 700 test. Den bliver bedømt på parametre som lyd-præstation, generel kvalitet, funktioner, pris, brugervenlighed, komfort, design og anvendelighed og bliver tildelt 5 ud af 5 stjerner.

Testen blev udført: September 2019
Du kan se testen her: Theguardian.com

Tomsguide.com

Tomsguide.com er et internationalt teknologimagasin, der har fokus på alt inden for den teknologiske verden. Her foretager de en lang række tests af forskellige elektroniske forbrugerprodukter, som kan komme læserne til gavn, når de skal foretage deres næste valg. Tomsguide.com har her udført forskellige headset-tests baseret på udvalgte kriterier som lyd, komfort, brugervenlighed, teknologi, funktioner, pris og design.

Testen af Bose høretelefoner blev udført: Februar 2021
Du kan se testen af her: Tomsguide.com

Testen af Sony WH-1000XM4 blev udført: Februar 2020
Du kan se testen her: Tomsguide.com

T3.com

T3.com er et af de største teknologimagasiner og -universer på markedet, og her kan du som forbruger finde en masse information, nyheder, trends, guides, viden, tips og anmeldelser, der har med teknologi at gøre. Eksperterne udfører både større og mere generelle tests samt solotests af udvalgte produkter. Her har de beskæftiget sig med Shure Aonic 50, som de har vurderet ud fra parametre som generel kvalitet, lyd, komfort, brugervenlighed, teknologi, design, funktioner og pris. Modellen klarer sig så godt, at den modtager en ”Platinum Award”.

Testen blev udført: August 2020
Du kan se testen her: T3.com

Whathifi.com

Whathifi.com er et britisk teknologimagasin, der har som formål at være brugernes førende købsguide inden for hi-fi og teknologi. Eksperterne bringer nyheder, artikler, features, guides, videoer, tips og test af forskellige hi-fi produkter, og her gælder det tests af modellerne Sony WH-1000XM4 og Shure Aonic 50. Whathifi.com har baseret deres anmeldelser og scorer på kriterier som kvalitet af lyd, mikrofon, design, pris, komfort og funktioner. Dommen lyder, at begge klarer sig forrygende.

Testen af Sony WH-1000XM4 blev udført: August 2020
Du kan se testen her: Whathifi.com

Testen af Shure Aonic 50 blev udført: Juni 2020
Du kan se testen her: Whathifi.com

Which.co.uk

Which.co.uk er Storbritanniens største forbrugermagasin, der har som formål at guide forbrugerne til bedre valg. Eksperterne foretager derfor en lang række laboratorie-tests, der er uvildige og uafhængige. Her gælder det tests af henholdsvis Bose 700 og Sony WH-1000XM4, hvor der er set nærmere på kriterier som lyd, generelt kvalitet, komfort, brugervenlighed, teknologi, funktioner, design og pris. 

Testen af Bose høretelefoner blev udført: August 2019
Du kan se testen her: Which.co.uk

Testen af Sony WH-1000XM4 blev udført: September 2020
Du kan se testen her: Which.co.uk

Læg mærke til at Which.co.uk er en betalingskilde. Du kan købe dig adgang til testene enkeltvis eller købe et abonnement. 


Andre relevante tests og artikler

Vi har i vores Bose 700-artikel set nærmere på Bose Noise Cancelling Headphones 700 samt to andre varianter.

Læser du denne artikel, er du givetvis interesseret i lyd og musik. Høretelefoner bliver anvendt til forskellige formål, og bruger du oftest dine til aktivitet og motion, kan det være, at du har brug for et sæt, der er skræddersyet til formålet. Vi har skrevet en artikel om de bedste høretelefoner til løb, hvor du kan finde eksperternes løbe-favoritter samt få masser af inspiration og viden.

Er du lyd-passioneret, kan det være, at du sværger til et bestemt mærke? Nogle af de mest fremtrædende på markedet er Marshall og Kingston, og vi har skrevet artikler om de to mærkers mest populære modeller. Læs med fordel her vores generelle Marshall høretelefoner test-artikel og den helt specifikke Kingston Hyperx Cloud 2 test-artikel. Her får du både den generelle information, du har brug for, samt viden om hvad eksperterne mener.

Er det mere højtalere, du leder efter, fordi du gerne vil spille højt og dele musikoplevelsen med venner og bekendte, så kan vi også assistere dig. Højtalere med Bluetooth er populære som aldrig før på grund af den lette tilslutning, og derfor har vi skrevet en Bluetooth højtaler test-artikel. Her gennemgår vi eksperternes favoritter samt giver dig al den viden, du har brug for, for at kunne foretage det rigtige valg.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme