Hugged kugledyne – anmeldelse af den velkendte Hugged tyngdedyne

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Hugged kugledyne er med i vores store oversigt over de bedste kugledyner. Vi har haft Hugged kugledynen i brug og du får i denne artikel vores mening om, hvordan den klarer sig på forskellige testparametre, samt hvilke fordele og ulemper der er.

Testparametre: Hvad blev Hugged kugledyne testet og bedømt på

Fyld
Tyngdedyners fyld er det, der gør den tung. Fyldet består typisk af enten mikrofiberperler, små glasgranulater, stålperler, sand eller korn. Hver type fyld har både fordele og ulemper, så før du foretager dig et køb, er det en god idé at få fastslået hvilket fyld, der bedst passer til dig.

Rengøring
Dyner absorberer i løbet af natten kropsvæske og sved og udsættes derudover naturligt for spild og snavs. Der er særlige ting, du skal være opmærksom på, når du rengører din Hugged kugledyne, hvilket understreger vigtigheden i at følge vaskeanvisningerne, der varierer afhængigt af fyld og stofmateriale.

Størrelse
Den mest almindelige dynestørrelse i Danmark er 140×200 cm, men hvis du er over 180 cm høj anbefaler vi, at du vælger en dyne på 220 cm. Dertil skal du med kugledyner overveje hvilken vægt, der vil gavne dig mest. En tommelfingerregel er, at du skal vælge en kugledyne, der svarer til 8-12 % af din kropsvægt.

arrow-more

Anmeldelse af Hugged kugeldyne

Hugged kugledyner er udviklet i samarbejde med søvnspecialister og opfylder de kvalitetskrav, der er til kugledyner. Sammen med Hugged kugledynen modtog vi også et dynebetræk, som klart anbefales at tilkøbe, da det grundet dynens vægt gør processen en del nemmere. Betrækket har nemlig lynlås på tre sider, hvilket betyder, at man kan placere kugledynen i betrækket, i stedet for at kæmpe med den tunge dyne og en lille åbning i betrækket. Dynens fyld er fordelt i påsyede lommer i dynen, så du altid får et jævnt og afslappende tryk på hele kroppen. Vi har nu testet Hugged kugledyne i tre uger, og det er endnu ikke sket, at fyldet har fordelt sig ujævnt. Derudover har kugledynen vist sig at bidrage til en mere rolig nattesøvn uden forstyrrelser. Så hvis du selv oplever, at det kan være svært at falde i søvn, kan en Hugged kugledyne være en god investering. Det er derfor også en af vores anbefalinger i vores store guide med de bedste kugledyner.

hugged kugledyne

Hugged kugledynens fyld
Hugged kugledynen er fyldt med små glasgranulater, der giver et stimulerende tryk på hele kroppen, mens du sover. Trykket mindsker uro, reducerer stress og sørger for, at du får en uforstyrret og dyb søvn. Fyldet er fordelt i lommer, så det ikke fordeler sig ujævnt i løbet af natten.

Rengøring af Hugged kugledyne
Hugged kugledynen kan vaskes i vaskemaskinen ved kold temperatur og med lave omdrejninger.

Vil du tørretumble din dyne, skal det også gøres med lave omdrejninger. Dog anbefales det, at dynen lufttørres.

Hugged kugeldynens størrelse
Dynen er 140×200 cm og fås enten i 5, 7, 9 og 11 kg. Vi anbefaler, at du vælger en kugledyne, som vejer ca 8-11% af din egen kropsvægt.

Fordele

  • Afhjælper uro i kroppen
  • Blød
  • Bidrager til en dybere nattesøvn
  • CE-godkendt
Ulemper

  • Dynebetræk skal tilkøbes

 

Konklusion – kan vi anbefale Hugged kugledyne?

Kvaliteten af kygledynen er god, og fyldet er jævnt fordelt, så alle kropsdele stimuleres. Vi anbefaler, at tilkøbe dynebetrækket, da det er nemmere at få dynen i betrækket sammenlignet med et traditionelt dynebetræk. Dertil kan du med Hugged rabatkoden ”Forbrugsguiden20” spare 20% på dit næste køb. Alt i alt synes vi, at kugledynen lever fuldt op til vores forventninger, og vi anbefaler den til alle, der har brug for en bedre og dybere nattesøvn.

FAQ

Virker Hugged kugledyne?
Kugledyner kan hjælpe med at øge velvære og ro samt reducere stress og angst. Tyngdedyner har derfor en beroligende effekt, der kan bidrage til bedre og dybere nattesøvn.
Kan man vaske en Hugged kugledyne i vaskemaskinen?
Ja, man kan godt vaske en Hugged tyngdedyne i vaskemaskinen. Dog skal du være opmærksom på vaskeanvisningerne og følge dem nøje, så du ikke risikerer at skade kugledynen.
Hvilket fyld er der i en tyngdedyne?
Det er forskelligt hvilken slags fyld, der er i kugledyner, da hver type har sine egne fordele og ulemper. Hugged kugeldyne har små glasgranulater jævnt fordelt, der giver et stimulerende tryk på hele kroppen.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme