i7 8700k test 2021 – Her er eksperternes bedømmelse

Senest opdateret den 0

Denne i7 8700k test er bygget op således, at vi gennemgår en lang række anmeldelser fra eksperter. Vi kigger her nærmere på forskellige ekspertkilder for at få et overblik over, hvad de mener er processorens fordele og ulemper.

Ekspertkilderne inkluderer Trustedreviews.com, Techradar.com, Techspot.com, Tomshardware.com, PCworld.com, Thinkcomputers.org, Techpowerup.com, Guru3d.com og PCgamer.com.

Hvis man ønsker at læse mere om testene og testkilderne, så findes der, under hver ekspertvurdering af i7 8700k, links til de undersøgelser, vi henviser til.

Denne i7 8700k test indeholder:
🔸 Introduktion til i7 8700k 
🔸 Gennemgang af ekspertkildernes anmeldelser 
🔸 Links til eventuel videre læsning

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men derimod indsamler resultaterne af uvildige tests. På den måde kan forbrugeren nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet.


Introduktion til Intel Core i7-8700K 3.7GHz

Intel Core i7-8700K 3.7GHz

Prissammenligning af i7 8700k: 

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
3.519,00 3.519,00 Læs mere
3.538,00 3.538,00 Læs mere

.
i7 8700k er en Intel-processor, der tilbyder en god performance og energieffektivitet på platformen 1151 Gen2. Den understøtter officielt DDR4-hukommelse på op til 2666 MHz og 64 GB i maksimal kapacitet.

Enestående performance

Med i7 8700k får man mulighed for at klare opgaver på computeren en del hurtigere, hvad end man skal redigere billeder, videoer, spille eller skifte fra et program til et andet.

Processoren er en del af Intels Coffee Lake-serie og giver, som nævnt, mulighed for både gaming, multitasking, hurtig opstart af programmer samt meget mere. Denne model har seks kerner og 12 tråde og kan dermed tilbyde hyperthreading.

Med hyperthreading får man et ekstra boost til multitasking, videoredigering m.m. Processoren er desuden ulåst, hvilket vil sige, at der er mulighed for at overclocke den til højere hastighed i bundkort, der understøtter dette. Takket være den indbyggede grafikchip understøttes op til tre skærme.

Velegnet til spil

i7 8700ki7 8700k er en processor, der er velegnet til spil. Den kommer med muligheden for at streame 4k UHD-videoer og kan klare alt lige virtual reality til de mere krævende spil. Med mange flere pixels på skærmen end traditionel HD, vil man opleve skarpere og mere realistiske billeder, hvilket forbedrer spilleoplevelsen markant.

Processoren kommer ydermere med en indbygget sikkerhed i form af adgangskoder m.m. Man kan logge på via stemme, fingeraftryk eller iris for en hurtig og sikker adgang.

Ved køb af i7 8700k får man desuden en processor, der er forsynet med Thunderbolt 3-teknologi. Man skal derfor ikke gøre brug af flere kabler, men blot en port, der kan det hele.

Med Intel Graphics Technology og Intel Optane Technology

i7 8700k er udstyret med Intel Graphics Technology, der sørger for at skabe en mere levende underholdning. Grafikken vil derfor være markant bedre sammenlignet med mange andre processorer, da teknologien sikrer, at den bliver optimeret under spil m.m.

Med Intel Optane Technology kombineres lagringsacceleration og tilpasning af lagerpladsen på ens computer på samme tid. Man har derfor mulighed for at arbejde og spille hurtigere end før.

Specifikationer ved i7 8700k
🔵 Producent: Intel
🔵 Processorhastighed: 3,7 GHz
🔵 Max Turbo Speed: 4,7 GHz
🔵 Antal kerner: 6
🔵 Antal tråde: 12
🔵 Cache: 12 MB
🔵 Kan overclockes: Ja

Prissammenligning af i7 8700k: 

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
3.519,00 3.519,00 Læs mere
3.538,00 3.538,00 Læs mere

.
Her kan du se en dybdegående anmeldelse af i7 8700k processoren. Videoen er produceret af YouTube kanalen Linus Tech Tips:


Det siger eksperterne om Intel Core i7-8700K 3.7GHz

I det følgende afsnit vil vi gennemgå, hvad hver ekspertkilde skriver i deres anmeldelse af i7 8700k. Vi kommer både ind på, hvad de fremhæver af plusser og minusser for at finde frem til, hvad der er af fordele og ulemper ved processoren.


Techradar.com

Techradar.com
Vurdering: 5 ud af 5 stjerner

Eksperterne fra Techradar.com mener, at i7 8700k beviser, at der stadig findes gode processorer på markedet. De forklarer, at processoren kommer med imponerende høje single-core- og multi-core-numre og en spilydelse, der er en smule bedre end tidligere modellers.

i7 8700kDerudover lægger de vægt på dens gode performance og ydeevne, der gør, at det bliver endnu nemmere og hurtigere at lave ting på sin computer.

i7 8700k bliver lidt varmere under brug, end Techradar.com ville ønske, men det var lidt forventet på grund af dens design. Hvad de ikke forventede var noget, som, ifølge eksperterne, kom som en behagelig overraskelse, da det var let at overclocke processoren til 5,1 GHz.

Bedste mainstream-processor på markedet

Ifølge Techradar.com er en af de største ulemper ved i7 8700k, at man skal investere i et nyt bundkort for at kunne bruge Coffee Lake-S. Dog mener de, at hvis man er villig til at bruge penge på denne opgradering, er i7 8700k den bedste mainstream-processor på markedet.

Hvis du ønsker at læse anmeldelsen af i7 8700k hos Techradar.com, kan du finde hele anmeldelsen her.


Trustedreviews.com

Trustedreviews.com
Vurdering: 4.5 ud af 5 stjerner

Med en monstrøs overclockingsevne, betydelige enkelt-kernede hastigheder, seks kerner og 12 tråde mener eksperterne fra Trustedreviews.com, at i7 8700k
er et seriøst svar på AMD Ryzen. På baggrund af deres tests forklarer de, at det er tydeligt, at denne processor er en imponerende allrounder og ganske enkelt markedslederen for spil.

Den ultimative processor til spil

Hvis spilhastigheden er mindre prioriteret, eller hvis man vil spare nogle penge, skriver Trustedreviews.com, at der findes andre gode bud på markedet.

Hertil hæfter eksperterne fra Trustedreviews.com sig ved, at i7 8700k er den ultimative processor til spil og er klart den model, man skal vælge, hvis man er vild med at spille på computeren og gør det hele tiden. De mener dog også, at man skal være opmærksom på, at processoren er forholdsvis dyr, og at der sagtens kan findes billigere modeller på markedet.

Hvis du ønsker at læse anmeldelsen af i7 8700k hos Trustedreviews.com, kan du finde hele anmeldelsen her.

Her kan du se en video hvor i7 8700k og i7 9700k processorernes evne til at trække spil sammenlignes. Videoen er produceret af YouTube kanalen Testing Games: 


Techspot.com

techspot-logo
Vurdering: 90 ud af 100 point

Ifølge eksperterne fra Techspot.com er Intels Core i7-processor et udyr. De mener nemlig, at for spillere, der søger den ultimative løsning, er der simpelthen intet bedre end i7 8700k. De nævner blandt andet, at ydeevnen er utrolig, men mener på samme tid, at overclockingen er endnu mere utrolig. Derudover skriver de, at strømforbruget er imponerende for en CPU, der kører ved over 4 GHz som standard.

Dyr processor, der er alle pengene værd 

i7 8700kEksperterne fra Techspot.com nævner, at i7 8700k er en dyr processor. De mener derfor, at dette er den største ulempe ved modellen. Derfor forklarer de, at nogle spillere vil være bedre tjent med eksempelvis R5 1600.

Generelt hæfter eksperterne fra Techspot.com sig ved, at i7 8700k har vist sig at være meget mere en allrounder end 7700K. De mener derfor, at dette er en imponerede mulighed på markedet, hvis man ønsker at betale pengene for den – de afslutter nemlig anmeldelsen med at skrive, at den er alle pengene værd.

Hvis du ønsker at læse anmeldelsen af i7 8700k hos Techspot.com, kan du finde hele anmeldelsen her.

Prissammenligning af i7 8700k: 

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
3.519,00 3.519,00 Læs mere
3.538,00 3.538,00 Læs mere

Tomshardware.com

Tomshardware.com
“En fremragende gaming CPU”

I deres anmeldelse af i7 8700k skriver Tomshardware.com, at de mener, at det er på tide, at Intel udvidede deres udvalg af mainstream-processorer. Eksperterne mener, at i7 8700k kommer med en solid allround ydelse. De forklarer ydermere, at processorens Turbo Boost Speed sikrer en stor ydeevne i let trådede arbejdsbelastninger, mens de seks kerner sørger for, at de krævende opgaver klares nemt og hurtigt og meget bedre end eksempelvis modellen Core i7 7700K.

Eksperterne nævner også, at i7 8700k er dyr, men til gengæld betaler man meget mindre pr. kerne sammenlignet med tidligere generationer.

Stærk performance i spil 

En af de ting, som eksperterne fra Tomshardware.com lægger mest mærke til, er, at i7 8700k er forsynet med en stærk performance – især når det kommer til spil. De mener derfor, at det er en processor, der er velegnet for brugere, som ønsker at spille meget. Til gengæld er de mindre imponerede over, at det er et krav at bruge et Z-series bundkort.

Hvis du ønsker at læse anmeldelsen af i7 8700k hos Tomshardware.com, kan du finde hele anmeldelsen her.


PCworld.com

pcworld
“i7-8700K is a serious cup of joe for those into performance”

Eksperterne fra PCworld.com bedømmer især i7 8700k på to områder: Ydeevne og pris. Når det kommer til ydeevnen, er det ifølge eksperterne, temmelig klart, at i7 8700k er en imponerende CPU. Med sine høje hastigheder og effektive mikroarkitektur mener eksperterne, at denne model kan konkurrere med CPU’er med yderligere to kerner. De høje hastigheder hjælper også i forhold til de meget vigtige og enkle opgaver, som computeren skal bruges til hver dag.

Konkurrencedygtig og hurtig processor

i7 8700kHvis man ønsker en processor, hvor performance og ydeevne er i højsædet, mener eksperterne fra PCworld.com, at man sagtens kan investere i i7 8700k. De forklarer, at den kommer tæt på at kunne det samme som modeller, der rent faktisk burde være endnu hurtigere samt er forsynet med en endnu bedre performance.

Til gengæld hæfter eksperterne fra PCworld.com sig også ved processorens pris, som de mener er forholdsvis høj.

Oprindeligt var eksperterne skeptiske over, hvordan Intels 6-core CPU kunne konkurrere med AMD’s 8-core processor. Men ifølge deres tests viser det, at i7 8700k er meget mere konkurrencedygtig, end hvad de forventede.

Hvis du ønsker at læse anmeldelsen af i7 8700k hos PCworld.com, kan du finde hele anmeldelsen her.


Thinkcomputers.org

Thinkcomputers.org
“Not an ordinary processor update”

Ifølge eksperterne fra Thinkcomputers.org anmeldelse er dette ikke en almindelig processor fra Intel. De forklarer, at i7 8700k kommer med flere kerner og en enorm forbedring i multi-core-ydelsen. I deres test så eksperterne en 42 % ydeevneforøgelse sammenlignet med i7 6700K og en 36 % ydeevneforøgelse sammenlignet med i7 7700K.

Processor med mange forbedringer

Eksperterne fra Thinkcomputers.org bemærker, at i7 8700k kommer med et hav af forskellige forbedringer, som de længe har manglet fra Intel. De er derfor rigtige glade for denne processor, som de ser som en af de bedste fra producenten hidtil.

De skriver blandt andet, at de oplevede en meget god spilpræstation med denne model, som de ikke gjorde med andre sammenlignelige modeller. De nævner derfor, at det bestemt er noget, man skal tænke over, når det kommer til at vælge enten AMD eller Intel. Eksperterne fra Thinkcomputers.org finder ikke mange ulemper ved processoren. De skriver dog, at den er forholdsvis dyr.

Hvis du ønsker at læse anmeldelsen af i7 8700k hos Thinkcomputers.org, kan du finde hele anmeldelsen her.


Techpowerup.com

Techpowerup.com
Kåret som “Editor’s choice”

Ifølge eksperterne fra Techpowerup.com markerer i7 8700k den største ændring i Intels sortiment i over et årti. De mener, at det er på tide, at Intel kommer med en processor med mere end fire kerner til mainstream desktops.

Eksperterne skriver, at spilpræstationen med i7 8700k er næsten identisk med 7700K med undtagelse af Civilization VI, der behandler AI-drejeberegninger på yderligere CPU-kerner, hvilket frigør kapacitet til højere FPS. Alle andre spil kører lige så hurtigt, selv i det ekstremt CPU-begrænsede scenarie på 720p. Ifølge eksperterne er dette en fordel, da man herved har mulighed for at spille uden afbrydelser.

Overclocking er let som en leg

i7 8700kDa i7 8700k er ulåst er overclocking let som en leg. I eksperternes test nåede de til 5 GHz uden problemer. Dette er en fordel, og eksperterne forklarer, at man herved vil opleve, at det er muligt at udnytte computerens fulde potentiale. Det er derfor en processor, der er velegnet til spil.

Dog nævner eksperterne fra Techpowerup.com, at hvis man spiller spil, er det ikke værd at opgradere fra en 7700K til 8700K. De mener nemlig ikke, at forskellen er så stor på disse to modeller, at det kan betale sig at bruge penge på det. De mener også, at det er en ulempe, at et nyt bundkort er påkrævet.

Hvis du ønsker at læse anmeldelsen af i7 8700k hos Techpowerup.com, kan du finde hele anmeldelsen her.

Prissammenligning af i7 8700k: 

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
3.519,00 3.519,00 Læs mere
3.538,00 3.538,00 Læs mere

Guru3d.com

Guru3d.com
Vurdering: 5 ud af 5 stjerner

Ifølge eksperterne fra Guru3d.com formår Intels nye i7 8700K at imponere. Dog forklarer eksperterne, at hvis man ser på IPC ved 3500 MHz, er i7 8700k bestemt ikke hurtigere sammenlignet med det tidligere produkt. Derfor mener eksperterne, at Intel imidlertid drager stor fordel af det faktum, at processoren kan nå høje urfrekvenser.

Imponerede processor

I anmeldelsen forklarer eksperterne fra Guru3d.com, at i7 8700k kommer med seks kerner, hvilket de i sig selv synes er en fordel. Det er nemlig der, hvor den ekstra ydelse kommer fra. Eksperterne skriver også, at i en standard ikke-overclocket opsætning administrerer processoren også varme- og strømforbruget på et meget acceptabelt niveau.

Guru3d.com synes, at processoren er imponerende og god, men havde forventet mere i forhold til dens dyrere pris.

Hvis du ønsker at læse anmeldelsen af i7 8700k hos Guru3d.com, kan du finde hele anmeldelsen her.


PCgamer.com

PC_Gamer_logo
Vurdering: 90 ud af 100 point

PCgamer.com er glade for Intel-processoren i7 8700k, som de har givet 90 ud af 100 point. Dette har de valgt at gøre på baggrund af flere faktorer. Eksempelvis skriver eksperterne, at i7 8700k er en fantastisk processor, som de mener kan købes til en god og konkurrencedygtig pris. Desuden er de vilde med, at modellen kommer med seks kerner på en mainstream Intel-platform.

Hurtigste gaming-processor på markedet 

i7 8700kIfølge eksperterne fra PCgamer.com er i7 8700k den hurtigste gaming-processor på markedet. Dette mener de klart er den største fordel ved modellen, da den herved kan bruges af gamere, der ønsker en forbedret spilleoplevelse.

Til gengæld er eksperterne fra PCgamer.com mindre begejstrede for, at der længe har været andre processorer med seks kerner på markedet, hvorfor det i bund og grund ikke er noget nyt. De forklarer også, at der er brug for et nyt bundkort, hvilket de ikke er glade for.

Hvis du ønsker at læse anmeldelsen af i7 8700k hos PCgamer.com, kan du finde hele anmeldelsen her.


Konklusion

i7 8700k test

Ud fra de forskellige ekspertkilders anmeldelser kan det konkluderes, at de mener, at i7 8700k er en god processor med en fremragende ydeevne. De fleste ekspertkilder mener, at processoren kommer med flere gode funktioner, hvor der oftest nævnes antallet af kerner. De mener derfor, at processoren er velegnet til gamere.

En anden ting, som de fleste eksperter bemærker, er overclockingen. Flere af ekspertkilderne hæfter sig ved, at det er nemt at overclocke i7 8700k, hvilket de ser som en af de største fordele. Det betyder nemlig, at der er mulighed for at udnytte computerens potentiale til det maksimale.

Afslutningsvist er det også en processor, der får ros for allround at være en god model til hverdagsopgaver.

Det største minus ved i7 8700k er, ifølge eksperterne, selve prisen. De mener nemlig, at processoren er forholdsvis højt prissat sammenlignet med andre modeller i forhold til, hvad den kan. Dog skriver flere eksperter, at hvis man har pengene til at købe i7 8700k, er processoren alle pengene værd.

Prissammenligning af i7 8700k: 

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
3.519,00 3.519,00 Læs mere
3.538,00 3.538,00 Læs mere

Hvad er en CPU?

CPUCPU står for ”Central Processing Unit”, men kaldes også blot for en processor. Det er den, der sørger for at styre data i selve computerens system. Hvis man ikke har en processor, vil computeren simpelthen ikke have mulighed for at fungere. En CPU er placeret på en chip, der indeholder en del vigtige funktioner og egenskaber.

Det er desuden processoren, der bestemmer, hvor hurtigt computeren arbejder, og hvor meget den kan klare på en gang. Det er derfor vigtigt, at man vælger en computer med en processor, der passer til det, som man skal bruge computeren til. Her er det eksempelvis vigtigt, at du har en computer, der kan en del, hvis du har brug for at lave mere krævende opgaver såsom at spille m.m.

Ønsker du at læse mere om, hvad en CPU er for noget, kan du klikke ind her og læse denne artikel fra Digitaltrends.com.


Sådan køber du den rette CPU

cpu

Uanset om du har brug for en ny computer eller vil i gang med at opgradere din nuværende computer, betyder processoren meget. Her i dette afsnit får du hjælp til at vælge den rette CPU, der passer til netop dine behov. Det er nemlig vigtigt med en CPU, der opfylder dine behov i forhold til, hvad du ønsker at bruge din computer til.

Hvad skal du bruge din CPU til?

Det er fristende bare at bruge så mange penge som muligt på en ny CPU. Men det er ikke altid nødvendigt. Det kan nemlig være bedre, at du sparer nogle af dine penge til andre komponenter på din computer. Bestem derfor typen af processor og dit maksimale budget baseret på, hvad du har brug for at lave med din computer.

Grundlæggende opgaver: Hvis du kun har brug for en processor, der giver dig mulighed for at se videoer, surfe rundt på internettet og udføre grundlæggende opgaver som tekstbehandling, er det nok med en processor, der er forsynet med omkring to eller fire kerner. Men hvis du ofte udfører flere af ​​disse grundlæggende opgaver på samme tid, ville det være bedre at vælge en model med en forbedret ydeevne.

Gaming: Hvis du primært er interesseret i at spille, har du brug for en mellemklasse processor, når det kommer til prisen. Du skal nemlig vælge en processor, der sørger for en forbedret spilleoplevelse, så du får det mest optimale ud af det.

Arbejde med kreative medier eller overclocke: Hvis du vil have flere kerner eller hastighed til ting som videoredigering – eller hvis du bare vil have et hurtigt system med ekstra overhead til fremtidige computeropgaver – skal du vælge en processor, der typisk er en smule dyrere end de foregående. Du skal overveje processorer, der er hurtige og gode nok til at overclocke nemt, hvis det er det, du ønsker.

Computer, der kan alt på samme tid: Hvis du ofte finder dig selv i at vente minutter eller timer på, at dit nuværende system skal gengive din 3D-animation eller 4K-video, eller du har at gøre med massive databaser og kompleks matematik, skal du overveje en processor, der kan det hele, samt hvor kendetegnet er god performance og maksimal ydeevne.

Hvad er de vigtigste CPU-specifikationer, som jeg skal være opmærksom på?

Hvis du ser på et specifikationsark for en given CPU, ser du en masse numre. Her er, hvad du skal kigge efter.

Urhastigheder: Målt i gigahertz (GHz). Dette er den hastighed, som processoren fungerer ved. Jo højere tallet er, jo hurtigere er modellen. De fleste moderne CPU’er justerer deres urhastigheder op eller ned baseret på opgaven og deres temperatur, så du vil se en basis (mindst) urhastighed og en turbo (maksimal) hastighed angivet.

Kerner: Dette er processorer i processoren. Moderne CPU’er har mellem to og 32 kerner, hvor de fleste processorer indeholder fire til otte. Hver enkelt er i stand til at håndtere sine egne opgaver. Medmindre du har et meget stramt budget, skal du kigge efter en model med mindst fire kerner.

Tråde: Dette er antallet af uafhængige processer, som en chip kan håndtere på én gang, hvilket i teorien ville være det samme som antallet af kerner. Imidlertid tillader mange processorer at en enkelt kerne kan skabe to tråde. Intel kalder dette HyperThreading og AMD kalder det SMT (Simultaneous Multithreading). Flere tråde betyder bedre multitasking og forbedret ydeevne.

TDP: Den termiske designprofil/effekt (TDP) er den maksimale mængde varme, som en processor genererer (ved lagerhastigheder). Det er målt i watt.

Cache: En processors indbyggede cache bruges til at fremskynde adgangen til data og instruktioner mellem din CPU og RAM. Der er tre typer cache: L1 er den hurtigste, men trang, L2 er rummelig, men langsommere, og L3 er rummelig, men relativt langsom. Når de data, som en CPU har brug for, ikke er tilgængelige på nogen af ​​disse steder, når den til RAM, som er meget langsommere – delvis fordi den fysisk er længere væk end en CPU’s on-chip-cache.

Du skal ikke være alt for opmærksom på cache-størrelsen, fordi det er svært at sidestille med den virkelige verden, og der er flere vigtige faktorer, der skal overvejes.

IPC: Selv hvis du har to CPU’er, der har samme urhastighed og antal tråde, hvis de er fra forskellige virksomheder, eller bygget på forskellige måder fra det samme firma, vil de producere forskellige antal IPC. IPC er stærkt afhængig af processorens arkitektur, så modeller fra nyere generationer vil være bedre end ældre. IPC er normalt ikke angivet som en specifikation og måles normalt gennem tests. Så den bedste måde at finde denne information på er ved at læse anmeldelser.

Hvad skal jeg være mest opmærksom på: urhastighed, kerner eller tråde?

Svaret på dette spørgsmål afhænger af dine almindelige computeropgaver. En højere urhastighed betyder hurtigere lydhørhed og programbelastningstider. Højere urhastigheder betyder også, at enkelttrådede opgaver (som lydredigering) kan ske hurtigere.

Men mange moderne programmer kan drage fordel af masser af kerner og tråde. Hvis du er i gang med mange opgaver på samme tid, eller hvis du redigerer videoer med høj opløsning eller udfører andre komplekse og tidskrævende opgaver, bør du prioritere antallet af kerner. Men for langt de fleste spillere og computerbrugere til generelle formål er en urhastighed fra 3-4GHz med fire til otte kerner nok.

Hvilket stik har mit bundkort brug for til denne CPU?

Forskellige processorer kræver forskellige sokkeltyper. Hvis du allerede ejer et bundkort og ikke ønsker at udskifte det, skal du købe en CPU, der matcher dette. Alternativt skal du sørge for, at bundkortet, du køber, er kompatibelt med din nye processor.

Er du interesseret i at læse mere om CPU’er samt finde flere gode råd til, hvordan du vælger den rette CPU til dine behov, kan du klikke ind her og læse denne artikel fra Tomshardware.com.

Prissammenligning af i7 8700k: 

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
3.519,00 3.519,00 Læs mere
3.538,00 3.538,00 Læs mere

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvem har testet i7 8700k?

i7 8700k er blevet testet af Trustedreviews.com, Techradar.com, Techspot.com, Tomshardware.com, PCworld.com, Thinkcomputers.org, Techpowerup.com, Guru3d.com og PCgamer.com.

🤓 Hvordan er i7 8700k blevet testet?

Processoren bliver vurderet ud fra dens tekniske specifikationer, performance og ydeevne.

🤔 Hvad er specifikationerne på i7 8700k?

i7 8700k bliver produceret af mærket Intel og har en processorhastighed på 3,7 GHz og en max turbo speed på 4,7 GHz, samt understøtter muligheden for at overclocke. CPU’en kommer med 6 kerner og 12 tråde og tilbyder en god performance og energieffektivitet på platformen 1151 Gen2. Ydermere understøtter i7 8700k officielt DDR4-hukommelse på op til 2666 MHz og 64 GB i maksimal kapacitet.


Andre relevante tests og artikler

Fandt du ikke, hvad du ledte efter, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre artikler, der måske kunne være noget for dig.

En anden ting, der er vigtig for din samlede oplevelse af at bruge din computer, er internethastigheden.

Begynder den at halte, kan det være et tegn på, du skal have en ny router. I vores generelle router test og vores trådløs router test kan du skabe dig et overblik over markedets bedst anmeldte modeller.

Har du derimod problemer med zoner i dit hjem med dårlig dækning, kunne du overveje at anskaffe dig en WiFi-forstærker. I denne test finder du et overblik over de bedste modeller på markedet.

Måske er du også på udkig efter en god ekstern harddisk til at sikre backups af din computer, feriebilleder, vigtige dokumenter osv.

Uanset årsagen kan du i vores generelle ekstern harddisk test og i vores ekstern harddisk 1TB test skabe dig et overblik over, hvad markedet har at byde på af testvindende modeller. Du kan også læse vores mere specifikke SSD harddisk test. I alle tests finder du en oversigt over eksperternes favoritter.