Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Bemærk, artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Find dit nye indbygningskøleskab – se eksperternes 6 favoritter

Senest opdateret den Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugsguiden.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

0

Er der ét element i hjemmet, du ikke kan leve uden, så er det køleskabet – og elsker du design og et køkken i harmoni, så vil et indbygningskøleskab være sagen.

Et indbygningskøleskab er en variant, der kommer uden frontplade og bliver ”sat ind”, hvor der er plads i køkkenets design. Fronten kommer til at gå i ét med resten af køkkenets udseende. Derfor skal du købe frontpladen separat.

Vi har lavet den tunge research for dig og fundet frem til 6 af eksperternes favoritter. Nogle er rendyrkede køleskabe, hvor andre er kombinerede køle/fryseskabe med begge elementer.

Vi præsenterer favoritterne hver for sig, så du hurtigt og nemt kan få information om modellerne, herunder hvilke fordele og ulemper de har, samt hvad eksperterne mener.

I det sidste afsnit kan du få inspiration i øvrige artikler til at finde andre køle-apparater, som måske også vil tiltale dig. Det gælder en generel test-artikel af køleskabe, integrerede køleskabe, køleskabe med frysere, fryseskabe og skabsfrysere. 

Det bør du overveje, før du køber dit nye indbygningskøleskab:

🔸 Type: Ønsker du et integreret køleskab også kaldet et indbygningskøleskab i stedet for et fritstående? Skal det være en variant, der kun har en køledel, eller skal der være køl såvel som frys?
🔸 Størrelse: Tjek op på de fysiske mål, så du er sikker på, at der er plads til modellen rent fysisk.
🔸 Kapacitet: Hvor mange liters plads er der indvendigt? Hvor mange hylder og skuffer har du brug for?
🔸 Energiforbrug: Hvor meget energi trækker produktet, og hvor meget kommer det til at koste dig på årsbasis?
🔸 Indretning: Hvor mange hylder, skuffer, bokse, flaskeholdere og æggebakker er der indvendigt? Hvordan er selve indretningen af indmaden?
🔸 Støj: Hvor meget larmer den, når motoren kører? Kan du holde lav larm ud, eller er et helt stillegående valg nødvendigt?
🔸 Funktioner: Er der lys? Hvad med ventileret køl, elektronisk temperaturkontrol, fresh-skuffer, kolde områder eller nedkøling funktioner?
🔸 Pris: Prisen hænger gerne sammen med type, kapacitet, energiforbrug, funktioner, teknologi og mærke, så du får ofte, hvad du betaler for. Vil du have et billig køleskab, eller er dit budget højere?

Flere af ovenstående faktorer kan være svære at undersøge på egen hånd. Her kan du med fordel nærstudere, hvad eksperterne har skrevet. Så er du sikker på at få en ekspert-blåstempling. Du kan finde links til undersøgelserne nederst i artiklen.

Vores oversigt indeholder:

🔸Overblik over de 6 bedste på markedet, ifølge eksperterne
🔸Gennemgang af hvad eksperterne mener
🔸Information om hvad produkterne kan
🔸Købsguide hvor du kan blive klogere, før du køber
🔸Viden om hvordan du bedst opbevarer madvarerne
🔸Tips til hvordan du selv kan udbedre små problemer med køleskabet
🔸Information om hvordan eksperterne foretager deres tests
🔸Gennemgang af diverse tests, som vi har undersøgt og analyseret
🔸En guide til øvrige relevante tests og artikler

Læg mærke til at Forbrugsguide ikke selv tester produkterne. I stedet samler vi resultaterne af uvildige tests, så du nemt og hurtigt kan få et bedre overblik over de mest velfungerende modeller på markedet.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Siemens IQ500 – formidabel energikasse, HyperFresh-skuffer og højteknologisk kvalitet

✅Kåret til ”Best Buy” hos det britiske forbrugermagasin Which.co.uk
✅Topscorer og bestseller hos forhandleren Computersalg.dk

Siemens IQ500

Siemens IQ500 vil være det bedste indbygningskøleskab til dig, der ikke har noget imod at betale en stejl pris for masser af moderne kvalitet.

Modellen er blevet testet i en indbygningskøleskab test hos det britiske forbrugermagasin Which.co.uk, hvor den bliver kåret til ”Best Buy” – en titel som et produkt kun kan få, hvis det generelt scorer højt over hele linjen.

Which.co.uk er en betalingskilde, hvor du skal betale for at kunne se hele testen. Eksperterne afslører dog, at varianten er et højt og stort valg, der især er god til at spare på strømforbruget. Dog er investeringsomkostningerne kraftige, for prisen er ifølge eksperterne i den klart dyre ende. Vil du læse hele anmeldelsen kan du finde links til undersøgelsen nederst i artiklen her.

Computersalg.dk er ikke en ekspertkilde som sådan, men en forhandler af elektronik. De udnævner den til en af deres topscorere, da den ligger i top-3 over bestsellere.

Høj kapacitet med moderne teknologi

Siemens IQ500 vil være førstevalget for den forbruger, der ønsker noget af det bedste og mest nymodens, du kan finde på markedet. Enheden er først og fremmest stor og mægtig, og der er plads til masser af opbevaring – perfekt hvis din husstand hører til de større. Kapaciteten ligger på 319 liter, og der er masser af skuffe- og hyldeplads. Det er rigtig meget sammenlignet med konkurrenterne i artiklen her.

Indvendigt er der ikke mindre end 6 hylder og to skuffer. Modellen har ventileret køl, som betyder, at alle områder af arealet får samme temperatur, men særligt er der HyperFresh-skuffer til frugt og grønt. En specialdesignet fugtighed og temperatur stabilitet giver det grønne op til en dobbelt så lang levetid som ellers. Du kan endda selv regulere fugtigheden efter behov.

Det er dog ikke kun i skufferne, at forholdene er ordnede. Produktet kommer med FreshSense-teknologi, som er intelligente sensorer, der registrerer, når der sker temperaturskift. Så udligner de forskellene, så den ideelle temperatur kan blive opretholdt.

Ud over indmads-konstruktionens høje overblik, finder du også to Easy Access-hylder. Hylderne giver dig lettere adgang, når du lægger mad ind eller tager det ud, da de er monteret på skinner. Derfor kan du trække dem halvt ud – præcis som med teleskopudtrækket, du kender fra den moderne ovn.

Her er tale om et køleskab indbygning, som kommer uden frontplade. Du skal selv anskaffe en frontplade, der passer ind i køkkenets eksisterende design. Læg også mærke til at Siemens N er et regulært køleskab uden frysedel.

Energiklasse A++ og SuperKøl

Siemens IQ500 leverer virkelig meget moderne teknologi til den kræsne forbruger, og derfor er selve investerings-prisen heller ikke lav. Vil du gerne have den til en billigere pris, kan du holde øje med et køleskab tilbud.

Men det er ikke alle omkostninger, der er høje, så hvad du betaler til at starte med, kan du hente tilbage på den lange bane – energiomkostningerne er ikke ret høje. Enheden kommer i den særdeles gode energiklasse A++, der er den næsthøjeste på markedet, og det resulterer i et årligt energiforbrug på kun 116 kWh. Det er meget lidt sammenlignet med konkurrenterne i klassen her.

Ud over de ovennævnte funktioner får du også SuperKøl, som du kan vælge, når du lægger varmere fødevarer ind – for eksempel når du lige har handlet ind. SuperKøl sænker så temperaturen i et stykke tid, så den stærkere kulde hurtigere kan få stabiliseret temperaturen igen og nedkølet de nye madvarer.

Modellen giver dig tillige vendbare døre, et fint støjniveau på 37 dB, en skarp LED-belysning og hængsler med SoftClose. Så er du fri for døre, der smækker med et brag. Hylderne er alle af sikkerheds-glas, så du ikke kommer til at beskadige dem, og de er designet til at give en let rengøring.

Trods alle funktionerne og teknologierne er skabet ikke et indbygningskøleskab med isterninger eller et indbygnings køleskab med fryser. Leder du efter det, kan du læse mere i artiklens sidste afsnit, der giver dig links til tests af sådanne produkter.

Alt i alt er her tale om det bedste indbygningskøleskab til dig, der har et stort budget og brug for alle de mest moderne funktioner i et regulært køleskab med fryser, der giver maden bedre levevilkår.

Fordele ved Siemens IQ500
Energiklasse A++
HydroFresh-skuffe holder grøntsagerne friske
Easy Access-hylder

Specifikationer ved Siemens IQ500 – nøgleoplysninger
🔴Producent: Siemens
🔴Type: Indbygningskøleskab
🔴Indbygnings Køleskab med fryser: Nej
🔴Indbygningskøleskab med isterninger: Nej
🔴Kapacitet: 319 liter
🔴Vendbare døre: Ja
🔴Energiklasse: A++
🔴Årligt energiforbrug: 116 kWh
🔴Støjniveau: 37 dB
🔴Højde: 177,2 centimeter
🔴Bredde: 55,8 centimete
🔴Dybde: 54,5 centimeter
🔴Vægt: 62,3 kilo


Miele KFN37132ID – med fryser og køleskab samt DynaCool kølesystem

✅Kåret til ”Best Buy” hos det britiske forbrugermagasin Which.co.uk
✅73 ud af 100 point hos det britiske testmagasin Kagoo.co.uk

Miele KFN37132ID

 

Miele KFN37132ID vil være det bedste indbygningskøleskab til den forbruger, der leder efter et brugervenligt og solidt integreret køleskab med inkluderet frysedel.

Modellen hører til en af eksperternes store favoritter, og det gælder uanset, om du spørger det britiske forbrugermagasin Which.co.uk eller det britiske testmagasin Kagoo.co.uk.

I deres indbygningskøleskab test giver Which.co.uk produktet et stempel som Best Buy, og de forklarer, at her er tale om en fornuftig investering, der kan holde dine fødevarer friske længere og din energiregning nede. Til gengæld er prisen høj.

Kagoo.co.uk tildeler 73 ud af 100 point og lægger især vægt på, at mærket er stærkt og af høj kvalitet, og at den kommer med flere brugbare funktioner. Eksperterne noterer sig, at den er økonomisk på den lange bane, har en stor indfrysningskapacitet og er meget stillegående i brug. Også SuperKøl-funktionen vækker høj begejstring, og så er døren smart og vendbar, mens alarmen er praktisk, kommenterer eksperterne.

Indbygningskøleskab med fryser

Miele KFN37132ID adskiller sig fra et traditionelt integreret køleskab ved at bestå af både en fryse-del og en køle-del. Køleskabet er placeret øverst og kommer med en kapacitet på 194 liter. Det er ikke i den helt store ende af skalaen sammenlignet med et regulært køleskab, men er nok til den mellemstore husstand. Fryseren har en kapacitet på 68 liter – det er nok til at indeholde de mest essentielle frostvarer.

Du får tre bokse i frysedelen samt fem hylder og en skuffe i køleskabet. Du kan fjerne flere af dem, så du kan få en let og hurtig rengøring. Glasset er af sikkerhedsglas, der er ekstra holdbart.

Apparatet kommer uden frontplade, da du skal bygge det ind i selve køkkenets design, men til gengæld får du en række gode teknologiske funktioner, som hjælper dig. Det inkluderer for eksempel NoFrost-funktionen, som betyder, at du ikke selv skal afrime skabet. Du får også en digital temperaturvisning, som øger overskueligheden og en elektrisk termostat.

Læg mærke til at der ikke er tale om det mest energivenlige produkt, for energiklassen hedder F. Det er klart mod den dyre ende sammenlignet med konkurrenterne. Prisen for selve købet ligger heller ikke i den lave ende, så du kan lede efter et køleskab tilbud, hvis du er på budget.

DynaCool kølesystem

Miele KFN37132ID giver dig en god og sikker oplevelse i din køleafdeling, hvor det såkaldte DynaCool kølesystem sikrer en jævn og ensartet nedkøling. Det betyder, at du vil få samme lave temperatur over det hele, hvilket giver sundere forhold for dine madvarer. Det er også den funktion, der hedder ventileret køl.

Du får en kraftig og klar LED-belysning, når du åbner enheden, og lyset bidrager til at give dig en høj overskuelighed og brugervenlighed. 

Varianten er god til at køle hurtigt ned, og den daglige indfrysningskapacitet ligger på 10 kilo. Du får som en bonus et indbygningskøleskab, der er meget stillegående og derfor ikke gør meget væsen af sig – perfekt, hvis soveværelset ligger lige ved siden af. Støjniveauet er på 38 dB, og det er i den fine ende sammenlignet med flere af konkurrenterne.

Læg mærke til at det drejer sig om et indbygningskøleskab med fryser, men det er ikke et indbygningskøleskab med isterninger. Ønsker du is, kan du overveje et amerikanerkøleskab i stedet. Her er tale om et køleskab indbygning, som kommer uden frontplade. Du skal selv anskaffe en frontplade, der passer ind i køkkenets eksisterende design. 

Alt i alt er Miele KFN37132ID det bedste indbygningskøleskab til dig, der gerne vil have køleskab og fryser i ét produkt, og som ønsker de mest basale moderne teknologier.

Fordele

 • Nedkøler og fryser hurtigt
 • Meget effektivt
 • Brugervenlig
 • Let at gøre ren
Ulemper

 • Upålidelig termostat

Specifikationer ved Miele KFN37132ID – nøgleoplysninger
🔴Producent: Miele
🔴Type: Indbygningskøleskab
🔴Indbygningskøleskab med fryser: Ja
🔴Indbygningskøleskab med isterninger: Nej
🔴Kapacitet, køleskab: 194 liter
🔴Kapacitet, fryser: 68 liter
🔴Vendbare døre: Ja
🔴Energiklasse: F
🔴Årligt energiforbrug: 280 kWh
🔴Støjniveau: 38 dB
🔴Højde: 177,0 centimeter
🔴Bredde: 54,0 centimeter
🔴Dybde: 54,4 centimeter
🔴Vægt: 69,5 kilo


Electrolux ENN2854COW – Ventileret køl, SuperKøl, FreshZone-skuffe og meget mere teknologi

✅God anmeldelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
✅God anmeldelse hos det danske forbrugerråd Tænk

Electrolux ENN2854COW

Electrolux ENN2854COW vil være det bedste indbygningskøleskab til dig, der leder efter masser af moderne teknologi til en overkommelig pris.

Modellen er at finde blandt eksperternes favoritter, og det gælder både i en indbygningskøleskab test udført af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön og en test udført af det danske forbrugerråd Tænk.

Eksperterne har set nærmere på en række forskellige varianter og vurderet ud fra parametre som køle-funktionalitet, brugervenlighed, energiforbrug, støj og kvalitet. Begge tests er betalingstest, hvor du skal betale for at se de specifikke resultater. Du kan finde links til undersøgelserne nederst i artiklen her. De afslører dog, at Electrolux’en klarer sig udmærket.

Fin pris og størrelse – især i køleafdeling

Electrolux ENN2854COW er et integreret køleskab, der både kommer med fryser og køleskab. Prisen ligger mod den fine ende, så du får meget for pengene, uden at det er et decideret billig køleskab. Her er tale om et køleskab indbygning, som kommer uden frontplade. Du skal selv anskaffe en frontplade, der passer ind i køkkenets eksisterende design.

Du får to produkter i ét med køl og frys, og især kapaciteten i køleskabet er høj for et sådan kombineret skab. Kapaciteten ligger på 200 liter, hvilket er nok til i hvert fald den mellemstore familie. Frysekapaciteten er på 63 liter, og det er passende til de mest essentielle frostvarer. Du finder tre frysebokse af gennemsigtig plastik, hvor du med en høj overskuelighed kan opbevare de frosne varer.

Køleafdelingen består af fem hylder samt en skuffe plus fem hylder i døren. Det giver dig rig mulighed for at købe stort ind og altid have fødevarerne lige ved hånden. Den gode indretning giver en fornuftig brugervenlighed, du også kan se i rengøringsmulighederne. Både bokse, skuffer og hylder er lette at vaske af.

Energiklassen hedder A++, hvilket er den næstbedste på markedet, og derfor opnår du en høj økonomisk besparelse med enheden. Det årlige energiforbrug er på 233 kWh, og det er pænt, når du tager med i betragtning, at varianten både kan fryse og køle.

Masser af funktioner som ventileret køl og SuperKøl

Leder du efter en model med moderne teknologi, vil Electrolux ENN2854COW måske være det bedste valg for dig. Du får al den teknologi, du kan ønske for at kunne forbedre forholdene for fødevarerne, og det inkluderer blandt andet ventileret køl. Ventileret køl sikrer en ens temperatur overalt indvendigt, og derfor vil du slippe for at opleve store temperaturforskelle og -udsving.

Du får også SuperKøl og SuperFrys – funktioner, du kan slå til, hvis du ønsker ekstra kuldetilførsel. Det kan for eksempel være, når du lægger ferske varer i fryseren eller nyindkøbte varer i køleskabet. Så har du brug for ekstra nedkøling. Virkelig smarte funktioner, du ikke finder på alle apparater.

Du får tillige en skarp LED-belysning, der højner overblikket, samt to termostater og en fugtighedsregulerende FreshZone-skuffe, som kan forlænge levetiden for frugt og grønt. Modellen er selvafrimende, har flere alarmer, NoFrost og elektronisk temperaturstyring – kort sagt har den alt, du kan få brug for. Enheden er dog ikke et indbygningskøleskab med isterninger, og du kan komme ud for, at det larmer lidt.

Alt i alt er Electrolux ENN2854COW er godt valg til den forbruger, der ønsker masser af moderne teknologi til en rimelig pris samt to produkter i ét.

Fordele

 • Brugervenlig
 • Høj kvalitet
Ulemper

 • Larmer en smule

Specifikationer ved Electrolux ENN2854COW – nøgleoplysninger
🔴Producent: Electrolux
🔴Type: Indbygningskøleska
🔴Indbygningskøleskab med fryser: Ja
🔴Indbygningskøleskab med isterninger: Nej
🔴Kapacitet, køleskab: 200 liter
🔴Kapacitet, fryser: 63 liter
🔴Vendbare døre: Ja
🔴Energiklasse: A++
🔴Årligt energiforbrug: 233 kWh
🔴Støjniveau: 39 dB
🔴Højde: 178,0 centimeter
🔴Bredde: 56,0 centimeter
🔴Dybde: 55,0 centimeter
🔴Vægt: 58,0 kilo


Whirlpool COOL FREEZE ART66122 – Masser af plads, lav støj og overkommelig pris

God anmeldelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
74 ud af 100 point hos det britiske testmagasin Kagoo.co.uk

Whirlpool ART66122

Whirlpool COOL FREEZE ART66122 vil være det bedste indbygningskøleskab til dig, der ønsker en stillegående enhed til en god pris med de mest essentielle funktioner.

Modellen er blevet testet af to hold eksperter – den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön og det britiske testmagasin Kagoo.co.uk.

Råd & Röns indbygningskøleskab test er en betalingstest, hvor du skal betale for at se resultaterne – find link til den nederst i artiklen her. De afslører dog, at de giver en fin anmeldelse.

Kagoo.co.uk’s indbygningskøleskab test er derimod frit tilgængelig, og de tildeler 74 ud af 100 point. Den gode score bliver givet, da eksperterne fremhæver, at her er tale om et godt mærke og brugbare funktioner. Kagoo.co.uk hæfter sig også ved, at varianten er økonomisk i drift, og det er et billig køleskab i brug over en længere tidsperiode. Der bliver ligeledes uddelt ros til støjniveauet, der er meget lavt i forhold til andre modeller.

Plads til det hele

Whirlpool COOL FREEZE ART66122 er ideel, hvis du savner køle- og fryseplads i køkkenet. Her få du et to-i-ét produkt, der både giver dig et køleskab og en fryser i ét apparat – det drejer sig om et indbygningskøleskab med fryser. Køleskabet er placeret øverst og har en høj kapacitet for typen her. Den ligger på 195 liter. Fryseren kan rumme 80 liter, og det er faktisk også rigtig pænt for et kombineret køle/fryseskab.

Du får en daglig indfrysningskapacitet på 3,5 kilo, og hvis uheldet skulle være ude, og du bliver ramt af strømafbrydelse, så kan maden holde sig frossen i op til 19 timer.

Prisen ligger mod den lavere ende, så du behøver ikke lede efter et køleskab tilbud for at få budgettet til modellen her.

Du får ikke det mest teknologiske skab, men hvis mindre kan gøre det, er det værd at tage et ekstra kig på Whirlpool COOL FREEZE ART66122. Der er flere fordele for dig i handlen, som blandt andet inkluderer en rigtig skarp energiklasse. Den hedder A++ og er markedets næstbedste. Det finder du ikke alle steder, og du slipper med et årligt energiforbrug på 235 kWh. Det er rigtig fint.

Stillegående i brug

Whirlpool COOL FREEZE ART66122 kommer med flere fordele, som blandt andet tæller et lavt støjniveau. Det ligger på 35 dB, hvilket er lavt i forhold til konkurrenterne. Smart, hvis du let bliver irriteret af støj, eller hvis køkkenet og soveværelset ligger side om side.

Som nævnt er her ikke tale om det mest teknologiske indbygningskøleskab, men du får DeFrost i både køl og frys. Så slipper du for det manuelle afrimningsarbejde. Der er et indbygget LCD-display samt belysning og elektronisk temperaturkontrol.

Indretningen er effektiv og pladsbesparende, så du bedst muligt kan udnytte pladsen. I fryseren finder du to store frostbokse af hård transparent plast, som højner overskueligheden, og køleskabet giver dig fire hylder, en skuffe og en hylde til flasker. Døren har tre hylder, hvor du med fordel kan opbevare dine saucer, marmelade, sennep, vin eller ketchup.

Her er tale om et køleskab indbygning, som kommer uden frontplade. Du skal selv anskaffe en frontplade, der passer ind i køkkenets eksisterende design.

Alt i alt får du her det bedste indbygningskøleskab til den prisbevidste forbruger, der ønsker et to-i-ét produkt uden alverdens moderne teknologi.

Fordele ved Whirlpool COOL FREEZE ART66122
Meget stillegående
God plads til opbevaring

Specifikationer ved Whirlpool COOL FREEZE ART66122 – nøgleoplysninger
🔴Producent: Whirlpool
🔴Type: Indbygningskøleskab
🔴Indbygningskøleskab med fryser: Ja
🔴Indbygningskøleskab med isterninger: Nej
🔴Kapacitet, køleskab: 195 liter
🔴Kapacitet, fryser: 80 liter
🔴Energiklasse: A++
🔴Årligt energiforbrug: 235 kWh
🔴Støjniveau: 35 dB
🔴Højde: 177,0 centimeter
🔴Bredde: 54,0 centimeter
🔴Dybde: 54,5 centimeter
🔴Vægt: 50,6 kilo


Miele K37272ID – Unik PerfectFresh-teknologi og tåler maskinopvask

✅God anmeldelse hos det tyske testmagasin Testberichte.de

Miele K37272ID

Miele K37272ID er muligvis det bedste indbygningskøleskab til dig, der ikke skeler til prisen, men som ønsker teknologier som DynaCool, PerfectFresh og ComfortClean.

Modellen er blevet inkluderet i en indbygningskøleskab test i det tyske testmagasin Testberichte.de, der tildeler den en sjetteplads i testen samt et stempel som ”God”.

De tyske eksperter har vurderet den ud fra 5 parametre, som tæller nedkølingsevner, temperaturstabilitet, energiforbrug, brugervenlighed og støj. Den scorer højest på nedkølingsevner, energiforbrug og støj, men også temperaturstabilitet og brugervenlighed er tilfredsstillende, ifølge eksperterne.

Stor krabat med PerfectFresh-teknologi

Miele K37272ID er det ideelle valg, hvis du ikke har noget imod at betale mere for høj kvalitet. Prisen ligger klart mod den høje ende, så er du på et stramt budget, kan du lede efter et køleskab tilbud.

For din investeringspenge får du dit køleskab integreret i køkkenets design, så du skal selv tilkøbe en låge, der passer til. Du får to produkter i ét, da varianten kommer med en køledel såvel som en frysedel. I alt ligger den samlede kapacitet på 306 liter, og det er klart i den omfangsrige ende. Så kan du opbevare rigtig mange fødevarer – perfekt til den lidt større husstand.

Køleskabet er placeret øverst og består af fem hylder, du selv kan justere på. Tag nemt hylderne ud, når du vil rengøre dem og sæt dem ind igen, så det passer til højden af dine fødevarer. Døren har ligeledes fire hylder, hvor du med fordel kan placere dine vinflasker, marmelader, ketchup, sennep og saucer – fødevarer, der er lidt mere hårdføre end for eksempel kød og fisk. Fryseren består af tre frysebokse, der er transparente for en bedre overskuelighed.

Du får masser af moderne teknologi, og det inkluderer ikke mindst PerfectFresh-teknologien. Der er PerfectFresh i dele af indretningen, og her er tale om områder, der forlænger levetiden for fødevarer med op til tre gange. Det er især velegnet til frugt og grønt.

DynaCool-teknologi

Miele K37272ID kommer også med den såkaldte DynaCool-teknologi. Det er en slags ventileret køl, hvor luften cirkulerer rundt, så den hele tiden bliver holdt frisk. Imens bliver temperaturen målt, så den kan blive holdt ensartet og jævn på alle hylder og bokse. Så slipper du for store temperaturforskelle og -udsving.

Du får også en velfungerende LED-belysning, der giver dig det store overblik, og som en bonus er LED-pæren energibesparende. Køleskabet er i sig selv dog ikke det mest energivenlige, for energiklassen hedder E. Det ligger tættere på bunden end på toppen.

Som en smart detalje, du ikke ser på ret mange af konkurrenterne, kan flere af enhedens dele blive taget ud og rengjort i opvaskemaskinen. Virkelig smart, hvis du ikke holder af manuel rengøring. Systemet hedder ComfortClean og er meget unikt.

Støjniveauet ligger på 37 dB, hvilket er pænt uden at være særdeles prangende, og der er elektronisk termostat, digital temperaturvisning og lås. Modellen er dog ikke et indbygningskøleskab med isterninger – ønsker du det, skal du have fat i et amerikanerkøleskab.

Alt i alt det måske bedste indbygningskøleskab til den kvalitetsbevidste forbruger, der ikke har noget imod at betale mere for blandt andet ComfortClean, DynaCool og PerfectFresh.

Fordele

 • PerfectFresh-teknologi
 • LED-belysning
 • Dele tåler opvaskemaskine
Ulemper

 • Kun én indvendig lampe

Specifikationer ved Miele K37272ID – nøgleoplysninger
🔴Producent: Miele
🔴Type: Indbygningskøleskab
🔴Indbygningskøleskab med fryser: Ja
🔴Indbygningskøleskab med isterninger: Nej
🔴Kapacitet i alt: 306 liter
🔴Energiklasse: E
🔴Årligt energiforbrug: 156 kWh
🔴Støjniveau: 37 dB
🔴Højde: 177,0 centimeter
🔴Bredde: 55,9 centimeter
🔴Dybde: 54,4 centimeter
🔴Vægt: 67,4 kilo


Bosch AccentLine – Det stillegående valg med god energiklasse og køleteknologier

 

✅Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
✅Topscorer hos det danske forbrugerråd Tænk
✅79 ud af 100 point hos det britiske testmagasin Kagoo.co.uk

 

Bosch AccentLine vil være det måske bedste indbygningskøleskab til den forbruger, som ønsker både køl og frys til en god pris og med moderne teknologier.

Modellen hører til blandt en af eksperternes absolutte favoritter, og den er blevet testet hos hele tre forskellige ekspertkilder. Det inkluderer den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, det danske forbrugerråd Tænk samt det britiske testmagasin Kagoo.co.uk.

Den modtager en topscore hos både Råd & Rön og Tænk, og vil du vide helt præcist, hvad hver af de to kilder har fremhævet i deres indbygningskøleskab test, så må du betale for svaret. Du kan finde links til undersøgelserne nederst i artiklen.

Kagoo.co.uk’s indbygningskøleskab test er derimod frit tilgængelig, og eksperterne tildeler den hele 79 ud af 100 point. De uddeler ros for at være et populært valg blandt brugerne, og for at den kommer med smarte funktioner og er økonomisk. Eksperterne vurderer, at den leverer høj værdi for pengene, er veldesignet og solidt bygget. Funktioner som SuperKøl og fugtighedsregulering vækker især begejstring, og så er det endnu et plus, at den kan opbevare fødevarer i op til 26 timer, hvis der skulle forekomme en strømafbrydelse. Det stillegående brug og store kapacitet bliver også bemærket med roser hos Kagoo.co.uk.

Indbygningskøleskab med fryser og god indretning

Bosch AccentLine er et smart og alsidigt køle/fryseskab, der har den store fordel, at du får to produktet i ét. Du får til prisen, der i øvrigt er overkommelig i forhold til flere af konkurrenterne i klassen her, en køleskabskapacitet på 211 liter og en fryser på 61 liter. Det ligger selvfølgelig ikke i den helt høje ende sammenlignet med et regulært køleskab, men det er udmærket, hvis du ikke har den allerstørste husstand.

Med to store frysebokse af gennemsigtigt plastik i fryseren samt fire hylder og en skuffe i køleskabet får du dog fin plads til alle de fødevarer, du har brug for til den mellemstore familie. Der er tillige fem hylder i døren, hvor du får mere plads til opbevaringen.

Hylder og bokse kommer uden kringlede dele, som betyder, at rengøringen og brugervenligheden er bedre, og det er meget let at komme helt ud i krogene under rengøringen. 

Der er ikke de helt moderne teknologiske funktioner på apparatet, men hvis du kan nøjes med de mest essentielle, vil du få et godt køb. Der er intet ventileret køl eller NoFrost, men enheden er især god til at holde temperaturen stabil og derfor også sikker for fødevarerne.

FreshSense-teknologi

Bosch AccentLine kommer dog med flere gode teknologier, som hjælper til at holde maden frisk. Det inkluderer for eksempel FreshSense sensor-teknologi, der kan måle temperaturen overalt i skabet for at holde den jævn – lidt ligesom ventileret køl gør. 

Der er en elektronisk temperaturstyring, der giver dig en digital aflæsning for en præcis temperatur, og to separate kølesystemer holder temperaturen nede. Skuffen i køleskabet er en såkaldt HydroFresh-skuffe, der giver valgmuligheder i fugtigheden, og det betyder, at frugt og grønt kan holde op til dobbelt så længe som ellers.

Du får tillige en bedre overskuelighed med LED-belysningen, og så kan du glæde dig over en vendbar dør og et særdeles stillegående produkt. Modellen har et støjniveau på 35 dB, og det er meget lidt, når du sammenligner med konkurrenterne.

Endelig hedder energiklassen A++, og det er endnu et aspekt, som vi vil fremhæve. Det betyder, at du kommer til at betale mindre for at have enheden kørende, og på den lange bane vil det give dig store økonomiske besparelser.

Alt i alt er Bosch AccentLine det bedste indbygningskøleskab til forbrugeren, der ønsker høj alsidighed, en lav pris, gode teknologier og en fin energiklasse.

Fordele ved Bosch AccentLine
Holder temperaturen stabil
Brugervenlig
Stillegående

Specifikationer ved Bosch AccentLine – nøgleoplysninger
🔴Producent: Bosch
🔴Type: Indbygningskøleskab
🔴Indbygningskøleskab med fryser: Ja
🔴Indbygningskøleskab med isterninger: Nej
🔴Kapacitet, køleskab: 211 liter
🔴Kapacitet, fryser: 61 liter
🔴Vendbare døre: Ja
🔴Energiklasse: A++
🔴Årligt energiforbrug: 225 kWh
🔴Støjniveau: 35 dB
🔴Højde: 177,5 centimeter
🔴Bredde: 55,8 centimeter
🔴Dybde: 54,5 centimeter
🔴Vægt: 68,2 kilo

 


Købsguide: Sådan vælger du det bedste indbygningskøleskab

Der er rigtig mange modeller på markedet, så at vælge det helt rigtige kan være noget af en udfordring. Derfor guider vi her til, hvad du skal være opmærksom på.

Type

Først og fremmest skal du beslutte, om du ønsker et produkt, der kun kommer med køl og ikke frys. Nogle varianter består udelukkende af køleelementer, hvor andre er halvt køl/halvt frys. Frysedelen kan variere i størrelsen – nogle gange udgør den halvdelen af apparatet, hvor den andre gange kun er en mindre boks.

Du kan også få et amerikanerkøleskab, der typisk er en del større, har to døre og fungerer som et integrationskøleskab med isterninger og vand – her vil du kunne få isterninger direkte ved et tryk på en knap.

Størrelse

Den fysiske størrelse er meget vigtig, for du skal være sikker på, at der er plads til det nye indkøb. Det er særligt vigtigt, når du har med et køleskab indbygning at gøre, for her skal det passe ind i køkkenets eksisterende design. Det står derfor ikke frit og har mulighed for at fylde lidt mere.

Kapacitet

Kapaciteten varierer fra skab til skab, og du bør vælge den ud fra, hvor mange personer der er i husstanden. På nogle enheder er der kun plads til omkring 250 liter i alt – køl og frys inkluderet – hvor de mest omfangsrige kan rumme over 400 liter. Jo højere kapacitet, jo højere er prisen også ofte.

Venstre eller højre

Du skal tage stilling til, hvordan døren skal vende. Nogle er venstrehængt, hvor andre er højrehængt. Det betyder, at døren enten åbner mod højre eller venstre. Det er vigtigt med en dør, der går den rigtige vej, så den ikke kommer i karambolage med andre døre, vægge, køkkenbord eller øvrige møbler eller apparater.

Nogle varianter er vendbare, så du både kan få dem højre- og venstrehængt.

Energiforbrug

Et køleskab vil altid bruge strøm fra stikkontakten, men der er forskel på hvor meget. Se her efter energimærket, der giver et fingerpeg om, hvor meget energi der bliver brugt på at køle ned. Enhederne vil tillige altid have energioplysninger tilknyttet, så du vil kunne se, hvor højt det årlige energiforbrug i kWh er.

Læg mærke til at et køle/fryseskab oftest vil have et højere energiforbrug end et regulært køleskab.

Indretning

Indretningen indvendigt inkluderer hylder, bokse, skuffer, flaskeholdere og æggebakker. Vælg gerne en indretning, hvor du kan justere på hylderne, og tag gerne dem af glas. Det er en smagssag, hvor mange du har brug for af hver, men minimum tre hylder og en skuffe vil husstanden have brug for.

Du kan også få et indbygningskøleskab med isterninger, som kan fylde en del i indretningen. Funktionen er smart, hvis du ikke orker selv at lave isterninger i fryseren, men bare vil have dem leveret, når du har brug for det. Funktionen her er dog sjælden og optræder oftest på amerikanerkøleskabe.

Lys

Ethvert moderne integreret køleskab kommer i dag med indvendig belysning. Nogle steder får du en enkelt lampe, hvor der andre steder er flere lyskilder.

Støjniveau

Du kan ikke komme udenom, at et køleskab indbygning vil larme en smule, men nogle er mere stillegående end andre. Generer støj dig, eller ligger køkkenet lige op ad soveværelset, så gå efter en enhed, der er støjsvag.

Funktioner

Moderne køleskabe kommer med moderne teknologi for at forlænge madens levetid og gøre den friskere samt for at gøre livet lettere for dig. Nogle modeller er enkle og kommer kun med det mest nødvendige som en elektronisk temperaturkontrol og indvendig belysning, mens andre kommer med høj teknologi.

Det kan være nedkølingsfunktioner, der sænker temperaturen, når du har lagt ”varme” fødevarer ind, døralarm eller ventileret køl. Ventileret køl sikrer, at alle områder i skabet får samme temperatur. Det kan også være unikke fresh-skuffer, der har tilpasset klimaet til frugt og grønts bedste leveforhold. Eller måske særlige områder til følsomme fødevarer som fisk, der kræver en lavere temperatur end de normale 5 grader.

Pris

Prisen afhænger af flere faktorer såsom størrelse, kapacitet, energiforbrug, funktioner og mærke. Du får gerne nogenlunde, hvad du betaler for, men det betyder ikke, at et billig køleskab vil være et dårligt valg. Du kan også være heldig at finde et godt køleskab tilbud.

Du kan her med fordel konsultere eksperternes tests, hvor de graver sig frem til sandheden om, hvorvidt modellerne er noget værd eller ej. Links til alle undersøgelser finder du nederst i artiklen.

Design

Det ydre design er faktisk ikke et så vigtigt parameter, når du skal have en indbygningsmodel. Den vil ofte blive leveret uden frontplade, og derfor skal du selv anskaffe en frontplade, der passer ind i køkkenets design.

Indbygningsproduktet bliver også kaldt et integreret køleskab på grund af den ensartede integration i køkkenet.

Vil du vide mere for at foretage det bedst mulige valg, kan du læse artiklerne hos Which.co.uk, Goodhousekeeping.com og Tænk.

Gode råd til opbevaring af maden

Et køleskab er til for at forlænge holdbarheden af den mad, du gerne vil spise. Men det er lidt af en kunst at finde ud af, hvordan maden bliver opbevaret mest hensigtsmæssigt. Vi guider derfor her til, hvordan du bedst gør.

Temperatur

Der skal som tommelfingerregel være 5 grader i køleskabet. Mindre er også fint, men pas på med at nærme dig frysepunktet, for så kommer der ødelæggende frost på maden. Temperaturer over 8 grader udgør en sundhedsrisiko, så vær her meget forsigtig.

Har dit køleskab integration ikke en temperaturvisning, kan du købe et særligt termometer og placere det indvendigt.

Placering på hylderne

Det er ikke lige meget, om du placerer en fødevare på den øverste hylde eller på den nederste. Et køleskab uden et effektivt ventileret køl vil ikke have samme temperatur overalt indvendigt, og der kan derfor være flere graders forskel på hylderne.

Selv med ventileret køl kan temperaturen variere en smule, så brug de forskellige hylder til forskellige typer af fødevarer.

De øverste hylder

Temperaturen vil være højest på de øverste hylder, da varmen altid stiger opad, uanset om der er tale om et integreret køleskab eller dit soveværelse. På de øverste hylder skal du derfor placere de mindst temperatursensitive fødevarer som grønt, frugt, smør og ost. Eventuelt også saucer, marmelade eller dressing.

De nederste hylder

Til gengæld vil fødevarer som kød, fisk, æg og mælk have det bedst i de koldere luftlag, da en for høj temperatur kan fordærve dem hurtigt. Især skal du passe på med fisk, der har en meget kort holdbarhed ved de 5 grader – faktisk bør du kun have den ferske fisk stående maksimum et døgn. Har du en særlig kulde-hylde eller skuffe med en temperatur på 2 grader, kan fisken leve lidt længere.

Mange stiller mælken i døren, men hvis du ikke drikker den inden for et par dage, kan den blive påvirket negativt af de store temperaturudsving, der typisk er højest i døren, når du åbner og lukker. Rester fra aftensmaden bør du også placere på de nederste hylder, hvor der er koldest.

Køleskabsdøren

Som nævnt er køleskabsdøren det sted, hvor der er de største temperaturudsving, som opstår, når du åbner og lukker døren. Derfor skal du her placere fødevarer, der er mere sejlivede og ikke så sensitive. Det kan for eksempel være ketchup, sennep, vin, juice, sauce, dressing og marmelade.

Brød

Husk ikke at opbevare brød i et køleskab, for her bliver det meget hurtigt tørt. Opbevar det i en pose eller brødboks.

Hvilke frugter og grønt skal i køleskabet?

Ikke alle frugter og grøntsager har bedre af køleskabets kulde end af stuebordets lune grader og tørre atmosfære. Som hovedregel bør du opbevare løg, kartofler, pærer, æbler, bananer, meloner, avocado, papaya, agurker, tomater, ingefær, artiskokker, squash og aubergine ved stuetemperatur.

Øvrige grøntsager samt bær og stenfrugter har det bedst i køleskabet.

Nogle modeller kommer med en særlig fresh-skuffe til frugt og grønt. Har dit valg en sådan, bør du anvende den til opbevaringen af frugt og grønt. Det kan forlænge levetiden med op til tre gange.

Varme rester

Det er en god ide hurtigt at få de lune rester fra aftensmåltidet på køl, men vent gerne til de ikke er brandvarme. At sætte meget varme fødevarer eller retter ind i et koldt køleskab vil give en uhensigtsmæssig fugtighed samt hæve den generelle køleskabstemperatur med op til flere grader. Kulden vil bruge flere kræfter på nedkølingen af de varme fødevarer, og det vil både højne energiforbruget og skade de mere varmesensitive fødevarer.

”Mindst holdbar til” eller ”Sidste anvendelsesdato”?

Der er forskel på, om en fødevare har mærkatet ”Mindst holdbar til” eller ”Sidste anvendelses/salgsdato”. Når der står ”Mindst holdbar til” kan den i hvert fald holde sig til den dato, men sandsynligvis vil den være helt sund i længere tid. Duft til varen, smag på den og se på tilstanden. Virker den helt normal, er den det givetvis også.

Står der i stedet ”Sidste anvendelsesdato” eller ”Sidste salgsdato”, så bør du kun anvende varen til den påtrykte dag og ikke senere. Her vil ofte være tale om kød, fisk eller andre sensitive fødevarer. Hvis datoen er overskredet, men varen stadig dufter og smager godt, bør du alligevel kassere den. I nogle tilfælde vil du ikke kunne hverken se, lugte eller smage, om den er blevet sundhedsskadelig.

Optøning i køleskab

Husk altid at tø kød og fisk op i køleskabet og ikke på køkkenbordet. Det forhindrer spredningen af skadelige bakterier, der begynder at røre på sig, når varen når op over 5 plusgrader. Ved optøning i køleskab ved maksimum 5 grader når varen ikke op på en temperatur, hvor mikroorganismerne begynder at leve og formere sig. Så er du sikker på, at du ikke bliver syg.

Vil du vide mere om opbevaring af mad i køleskabet, kan du læse artiklerne hos Which.co.uk og Goodhousekeeping.com.

Små problemer med køleskabet, du selv kan løse

Du behøver hverken være håndværker eller en talentfuld handymand for at fikse de små problemer med køleskabet, der opstår fra tid til anden. Her forklarer vi, hvordan du klarer de mest almindelige småproblemer.

 • Våde madvarer: Madvarer, der kommer i kontakt med bagvæggen, blive ofte våde. Det sker, da køleskabet afrimer sig selv en gang imellem, og så vil bagvæggen være våd. Løsningen er at lade være med at placere madvarer for tæt på bagvæggen (eller siderne, hvor der også kan komme vand).
 • Lugtende køleskab: Der kan være flere grunde til, at modellen begynder at lugte. Ofte er det, hvis der kommer smeltevand fra gamle fødevarer, som sidder fast i afløbnings-hullet, eller hvis du bare har fordærvede varer stående. Løsningen er af fjerne gamle madvarer og rense hullet. En grundig månedlig rengøring vil komme lugtgener i forkøbet.
 • Larmende køleskab: Motoren kører med jævne mellemrum, hvorved den opretholder den kølige temperatur, men den skal ikke larme hele tiden. Gør den det, vil det både irritere i øregangene og slide på energiforbruget, så tjek varmelegemet på bagsiden for skidt og snavs.
 • Vand på gulvet eller nederst i køleskabet: Det er forholdsvis almindeligt, at et køleskab begynder at lække vand ud på gulvet eller i bunden. Det opstår ofte, når afrimnings-røret er tilstoppet, hvorved vandet ikke kan løbe fra. Tjek det og rens det.

Læs mere om problemknusning i forbindelse med dit indbygningskøleskab hos forbrugerrådet Tænk og Cnet.com.

Sådan er køleskabene blevet testet

Her i vores indbygningskøleskab test artikel har vi medtaget 6 modeller, der er blevet testet af forskellige eksperter. Måske er du nysgerrig efter at vide helt præcist, hvordan eksperterne har foretaget deres tests og vurderinger. Derfor forklarer vi her, hvordan testene er foregået.

Tænks test

Det danske forbrugerråd Tænk, der har testet flere af produkterne her fra artiklen, forklarer, at de foretager deres indbygningskøleskab test ved at undersøge forholdene temperatur, kølekapacitet, energiforbrug, brugervenlighed, støj og kvalitet.

 • Temperatur: Eksperterne undersøger, om temperaturen reelt er så lav, som producenten hævder, og om temperaturen er ensartet i hele arealet.
 • Kølekapacitet: Eksperterne undersøger, hvor hurtigt madvarerne bliver kølet ned.
 • Energiforbrug: Tænk har undersøgt, hvor mange kilowatt apparaterne bruger. Det gælder to målinger – en, hvor enheden bare står og kører normalt og en, hvor kølekapaciteten bliver testet.
 • Brugervenlighed: Tænk har set på, hvordan varianten er at anvende som forbruger, samt på hvor god manualen, indstillingen og brugen generelt er. Rengøringsvenlighed er også taget med i betragtning. 
 • Støj: Støjniveauet er tillige blevet målt af eksperterne.
 • Kvalitet: Laboratorieundersøgelser har vurderet den generelle kvalitet, holdbarhed og materialer.

Den samlede vurdering bliver baseret 45 procent på temperatur og kølekapacitet tilsammen, 20 procent på energiforbrug, 20 procent på brugervenlighed, 10 procent på støj og 5 procent på kvalitet.

Which.co.uk’s test

Det britiske forbrugermagasin Which.co.uk har ligeledes foretaget en indbygningskøleskab test eller to, hvor modellerne fra artiklen er medtaget. De har testet på de samme parametre som Tænk, men giver følgende vurdering af parametre.

 • Nedkølings-funktionalitet: Bliver vægtet med 40 procent i den samlede bedømmelse.
 • Energiforbrug: Bliver vægtet med 15 procent i den samlede bedømmelse.
 • Brugervenlighed og rengøring: Bliver vægtet med 15 procent i den samlede bedømmelse.
 • Termostatens præcision: Bliver vægtet med 10 procent i den samlede bedømmelse.
 • Temperaturstabilitet i skiftende rumtemperaturer: Bliver vægtet med 10 procent i den samlede bedømmelse.
 • Støj: Bliver vægtet med 5 procent i den samlede bedømmelse.
 • Temperaturstabilitet i stabile rumtemperaturer: Bliver vægtet med 5 procent i den samlede bedømmelse.

Du kan læse mere om eksperternes testmetoder hos forbrugermagasinet Which.co.uk og det danske forbrugerråd Tænk.

FAQ

🤔Hvilke indbygningskøleskabe er bedst i test?

Der er mange gode varianter at vælge imellem, og i vores indbygningskøleskab test artikel har vi gennemgået 6 af de skarpeste, som alle hører til blandt eksperternes favoritter. Det drejer sig om Siemens IQ500, Miele KFN37132ID, Bosch AccentLine, Electrolux ENN2854COW, Whirlpool COOL FREEZE ART66122 og Miele K37272ID.

🧐Hvordan er køleskabene blevet testet?

Eksperterne har i deres indbygningskøleskab test set nærmere på aspekter som nedkølings-funktionalitet, energiforbrug, brugervenlighed, støj, generel kvalitet, pris, rengøring, præcision og stabilitet.

🤩Hvordan vælger jeg det rette indbygningskøleskab?

Inden du investerer i et integreret køleskab, bør du undersøge nogle specifikke forhold. Det gælder både type, størrelse, kapacitet, design, pris, støj, vendbarhed, funktioner, nedkølingsevner og energiforbrug. Nogle af forholdene kan være svære at finde ud af på egen hånd, så her kan du med fordel læse eksperternes vurderinger. Du kan finde links til undersøgelserne nederst i artiklen.

Beskrivelser af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os både op ad officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af danske såvel som internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Computersalg.dk

Computersalg.dk er en dansk forhandler af elektronik og teknologi. Forhandleren laver af og til lister over de mest sælgende produkter inden for forskellige kategorier, og her gælder det indbygningskøleskabe. Modellen Siemens IQ500 ligger i maj 2021 nummer tre på listen over bestsellers.

Listen blev udført: Maj 2021

Du kan se mere her: Computersalg.dk

Forbrugerrådet Tænk

Forbrugerrådet Tænk er det danske forbrugerråd, der opererer som danskernes vagthund og hjælper i forbrugerverdenen. Tænk arbejder blandt andet for et mere bæredygtigt og socialt ansvarligt forbrugerliv, og de foretager en lang række tests af forskellige forbrugerprodukter. Her gælder det en indbygningskøleskab test af køle/fryseskabe, hvor modellerne Bosch AccentLine og Electrolux ENN2854COW indgår. Eksperterne har set nærmere på parametre som køleevner, energiforbrug, funktioner, brugervenlighed og støj, og begge bliver tildelt gode scorer.

Læg mærke til at Tænk er en betalingskilde. Du kan købe dig adgang til testene enkeltvis eller købe et abonnement. 

Testen blev udført: Januar 2019

Du kan se testen her: Taenk.dk

Kagoo.co.uk

Kagoo.co.uk er et britisk testmagasin med fokus på elektroniske forbrugerprodukter. Her kan du finde alt inden for anmeldelser af køleskabe til fjernsyn og støvsugere. Eksperterne tildeler produkterne en såkaldt Kagoo-score, som er en objektiv målestok for, hvor velfungerende enheden er. Her gælder det indbygningskøleskab tests af flere modeller, hvor der er blevet set nærmere på blandt andet køleevner, funktioner, design, kapacitet, pris og energiforbrug. 

Testen af Miele KFN37132ID blev udført: Ikke oplyst

Du kan se testen her: Kagoo.co.uk

Testen af Bosch AccentLine blev udført: Ikke oplyst

Du kan se testen her: Kagoo.co.uk

Testen af Whirlpool COOL FREEZE ART66122 blev udført: Ikke oplyst

Du kan se testen her: Kagoo.co.uk

Råd & Rön

Råd & Rön er en uafhængig svensk forbrugerorganisation, der primært foretager laboratorie-undersøgelser af forskellige forbrugerprodukter. Her kan forbrugerne altid være sikre på et objektivt svar, så de ved, om et givet produkt er noget værd. Her drejer det sig om en indbygningskøleskab test af køle/fryseskabe, hvor modellerne Bosch AccentLine, Electrolux ENN2854COW og Whirlpool COOL FREEZE ART66122 indgår. Eksperterne har bedømt ud fra kriterier såsom køleevner, præcision, energi, præstation, brugervenlighed og funktioner.

Læg mærke til at Råd & Rön er en betalingskilde. Du kan købe dig adgang til testene enkeltvis eller købe et abonnement. 

Testen blev udført: December 2018

Du kan se testen her: Radron.se

Testberichte.de

Testberichte.de er et tysk testmagasin, der samler forskellige tests fra tyske eksperter. Her gælder det en indbygningskøleskab test af flere modeller inklusiv Miele K37272ID. Miele K37272ID klarer sig virkelig godt i testen, der er baseret på parametre som præstation, præcision, energi, brugervenlighed og funktioner, og derfor bliver den tildelt et stempel som ”God”.

Testen blev udført: April 2017

Du kan se testen her: Testberichte.de

Which.co.uk

Which.co.uk er Storbritanniens største forbrugermagasin, der har som formål at guide forbrugerne til bedre valg. Eksperterne foretager derfor en lang række laboratorie-tests, der er uvildige og uafhængige. Her gælder det to forskellige tests af modellerne Siemens IQ500 og Miele KFN37132ID, hvor der er set nærmere på kriterier som præstation, design, køleevner, energiforbrug, pris, brugervenlighed, støj og funktioner. Begge artiklens apparater får stemplet ”Best Buy”.

Læg mærke til at Which.co.uk er en betalingskilde. Du kan købe dig adgang til testene enkeltvis eller købe et abonnement. 

Testen af Siemens IQ500 blev udført: Juni 2016

Du kan se testen her: Which.co.uk

Testen af Miele KFN37132ID blev udført: Oktober 2017

Du kan se testen her: Which.co.uk

Andre relevante tests og artikler

Vi har i vores indbygningskøleskab test artikel haft 6 af eksperternes favoritter inden for integrerede køleskabe under luppens granskende øje.

Et køleskab er som nævnt uundværligt i hjemmet, og du vil med jævne mellemrum have brug for et nyt – enten hvis du flytter, det gamle bliver forældet, hvis dine behov skifter, eller hvis du om-dekorerer i hjemmet.

Leder du efter en ny model, har vi skrevet en række informative artikler om diverse typer af køleskabe.

Du kan altid starte i vores bedste køleskab test-artikel, hvor du bliver præsenteret for en række af de generelt mest velfungerende køleskabe på markedet, ifølge eksperterne. Her vil være noget for enhver smag samt masser af viden og info.

Er det i højere grad et kombineret køle/fryseskab, du er på udkig efter, så finder du et bredt udvalg af ekspertfavoritterne i vores køleskab med fryser artikel. Her kan du se, hvilke enheder eksperterne fremhæver og danne din beslutning på et stærkt grundlag.

Modellerne i artiklen her er alle indbygningskøleskabe – altså produkter, der ikke kommer med en frontplade, men som du skal have bygget ind i køkkenets eksisterende design. Har du brug for at se flere testvindere og topscorere af typen her, kan du læse vores integreret køleskab artikel, hvor du får et rigere udvalg.

Ligesom med et køleskab, så kan du ikke leve uden en fryser i hjemmet. Derfor kan du med fordel tillige hente inspiration i vores bedste fryseskab artikel og bedste skabsfryser artikel, hvor der er fokus på frysere i stedet.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme