Vores bud på klapvogne: Hvilke er bedst i tests, anmeldelser og research

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet

SENESTE ÆNDRING: november 20, 2023.
Annoncer
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Vores bud på klapvogne: Hvilke er bedst i tests, anmeldelser og research

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

En klapvogn er uundværlig for de fleste børnefamilier, men der findes så mange forskellige modeller på markedet, at det kan være svært at overskue, hviken der er den rigtige for dig.

I vores artikel har vi samlet de bedste klapvogne på markedet netop nu baseret på en række både uvildige tests og omtaler af produkterne. Vi har inkluderet klapvogne i alle prisklasser og til ethvert behov, så der er gode chancer for at finde den helt rigtige model i listen nedenfor.

Derudover gennemgår vi fem faktorer, du skal overveje, når du skal købe en ny klapvogn, samt kommer med en række tips til andre hjælpemidler, der kan bruges til at få dit barn til at sove.

Seneste ændring:

“Vi har lavet dybdegående research og analyseret produkternes specifikationer og funktioner for at kunne lave en detaljeret sammenligning. Det har resulteret i, at vi i vores artikel har fået en stor sammenligningstabel, der giver et grundigt overblik over de vigtigste produktegenskaber, specifikationer og bruger- og ekspertanmeldelser. Tabellen har til formål at give dig en bedre forståelse af klapvogne, så din beslutning i højere grad træffes ud fra et informeret grundlag.”

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte klapvogne

Se hele tabellen

5 ting du skal overveje, før du køber klapvogn

 • Type

  Der findes flere klapvognsvarianter til forskellige behov og livsstile:

  • Klapvogne i fuld størrelse: Robuste, funktionsrige klapvogne, der er ideelle til langvarig brug – fra spædbarnsalderen til småbørnsalderen. De har typisk et polstret sæde, der kan lænes tilbage, parasol, opbevaringskurv og babybakke. De er perfekte til dig, der ønsker en holdbar klapvogn, men de kan være lidt klodsede og tunge at håndtere.
  • Paraplyklapvogne: Klapvogne, der er lette og kompakte, når de er foldet sammen, og derfor er fremragende til rejser og nem manøvrering. De egner sig bedst til småbørn og ældre babyer, men er ikke ideelle til nyfødte på grund af deres begrænsede liggemuligheder. De er et godt valg for dig, der har brug for en ekstra klapvogn, der er mere transportabel.
  • Joggingklapvogne: Trehjulede klapvogne, der er designet til aktive forældre og derfor er gode til at jogge eller navigere i ujævnt terræn takket være deres stødabsorberende affjedringssystemer og låsbare forhjul. De er dog ikke egnede til nyfødte..
  • Dobbelt- eller tandemklapvogne: Klapvogne, der er ideelle til tvillinger eller jævnaldrende søskende og fås som side-by-side eller tandem (det ene sæde bag det andet). Side-by-side har samme udsyn, men er derfor også ret bredde, mens tandemer er smallere, men kan gå på kompromis med udsyn og plads.
  • Modulære eller konvertible klapvogne: Tilpasningsdygtige klapvogne, der kan konverteres fra enkelt- til dobbeltklapvogne, har vendbare sæder og plads til autostole eller vugger. De er et smart valg for familier, der planlægger at vokse, og tilbyder langsigtet alsidighed.

  Når du skal vælge en klapvogn, bør du afveje faktorer som livsstil, budget og behov. Det er nemlig vigtigt at vælge ud fra, hvad der passer bedst til lige præcis din families specifikke behov.

 • Tilbehør

  Hvis du supplerer din klapvogn med ekstra tilbehør, kan det forbedre både din bekvemmelighed og dit barns komfort. Et regnslag er f.eks. afgørende for beskyttelse mod dårligt vejr, mens en solskærm eller kalecheforlænger beskytter mod UV-stråler. En klapvognsorganisator tilbyder en praktiskmåde at opbevare personlige ting, og kopholdere er gode til at holde drikkevarer inden for rækkevidde for både dig og dit barn. Legetøj, der kan sættes fast på klapvognen, er desuden perfekt til at underholde barnet, og et klapvognsbræt er en fremragende tilføjelse, så en ældre søskende kan hoppe med på turen. Klapvognsindtræk, der ofte kan vaskes i maskinen, er ideelle til at opretholde renlighed og komfort. I udendørs miljøer er myggenet derudover vigtige for at holde insekterne på afstand. Snackbakker er praktiske for ældre spædbørn og småbørn, så de kan få adgang til mad og drikke. I køligt vejr kan en fodpose holde din baby varm, mens barnevognskroge giver ekstra plads til ophængning af tasker. Hvis du ønsker at kombinere en klapvogn med en autostol, bør du desuden kigge efter en autostolsadapter. Det er dog vigtigt at tjekke kompatibiliteten, da ikke alt tilbehør passer til alle klapvogne. Alt i alt forbedrer forskelligt tilbehør ikke kun funktionaliteten, men også den samlede oplevelse af at bruge klapvognen for både dig og dit barn.

 • Hjul

  Valget af hjul er afgørende for en klapvogns ydeevne, komfort og brugervenlighed. Det er nemlig vigtigt, at hjulene passer til din livsstil og de typer af overflader, du normalt vil navigere på. Til den aktive forælder, der vover sig ud i terrænet eller nyder at jogge med sit barn, anbefaler vi større, luftfyldte dæk. De findes ofte på joggingvogne og udmærker sig ved at kunne klare ujævnt terræn. Deres størrelse og luftdæmpning fungerer som en naturlig affjedring, der udjævner turen på ujævne stier. Mange af klapvognene kommer også med et ekstra affjedringssystem, der yderligere forbedrer komforten på forskellige typer terræn.

  Omvendt er en klapvogn med et mindre firehjulssystem sandsynligvis mere velegnet til forældre, der ofte færdes i bymiljøer, hvor de går ture, køber ind eller løber ærinder. Modellerne har typisk EVA-fyldte dæk eller en blanding af gummi og skum. EVA er let og egner sig derfor godt til glatte overflader som byens fortove og indkøbscentre. Gummiskumdæk skaber nemlig en balance mellem holdbarhed og komfort, hvilket gør dem velegnede til byliv og lejlighedsvise parkbesøg. Klapvogne med fire hjul er ofte mere stabile end dem med tre hjul, hvilket er et plus i overfyldte områder, hvor manøvredygtighed og kontrol er afgørende. Derudover er der et bredere udvalg af firehjulede klapvogne, der tilbyder en række modeller og funktioner, der passer til forskellige præferencer.

 • Pris

  Priserne på klapvogne kan variere meget, afhængigt af faktorer som mærke, størrelse, type og funktioner. I Danmark kan klapvogne koste fra ca. 372 kr. til over 7.440 kr. I den lave ende finder du basisklapvogne med grundlæggende funktionalitet, men de kan dog mangle omfattende funktioner eller ekstraudstyr. Modellerne indeholder normalt vigtige sikkerheds- og komfortaspekter, hvilket gør dem til en god mulighed for budgetbevidste forældre eller dig, der har brug for en klapvogn til sjælden brug.

  Mellemklasseklapvogne tilbyder en god balance mellem pris og funktioner. I den her prisklasse kan du forvente ekstra funktioner som justerbare sæder, forbedret polstring for komfort, større kalecher, opbevaringsmuligheder og kompatibilitet med bilsæder. Klapvognene giver ofte god værdi for pengene og tilbyder en løsning af høj kvalitet, der udmærker sig inden for komfort, bekvemmelighed og sikkerhed.

  I den højere ende af spektret finder du luksus- eller premiumklapvogne med avancerede funktioner og avancerede materialer. De kan have overlegne affjedringssystemer, der gør det nemt at køre i forskelligt terræn, vendbare sæder, tekstiler i topkvalitet og andre luksuriøse elementer. De dyreste klapvogne har som regel en exceptionel holdbarhed og leveres med ekstra tilbehør. De har ofte innovative designfunktioner for øget sikkerhed, som avancerede bremsesystemer og sofistikeret stødabsorbering.

 • Bruger- og ekspertanmeldelser

  Brugeranmeldelser er en vigtig ressource, når man skal forstå, hvordan klapvogne fungerer i den virkelige verden. Hjemmesider som Google Shopping og Amazon har et væld af anmeldelser, som giver autentisk feedback og vurderinger fra personer, der har brugt klapvognene i deres dagligdag. Ved at dykke ned i anmeldelserne kan du få værdifuld indsigt i aspekter som klapvognens holdbarhed, funktionalitet og kvalitet, som de opleves af faktiske brugere. Sådanne anmeldelser afslører ofte potentielle problemer eller ulemper, som måske ikke er tydelige i produktbeskrivelserne alene.

  Omvendt leverer ekspertanmeldelser en professionel evaluering baseret på detaljeret test og analyse. Anerkendte kilder som ExpertReviews.co.uk og GoodHouseKeeping.com foretager grundige vurderinger og undersøger faktorer som sikkerhed, brugervenlighed, komfort og konstruktion. Ekspertudtalelserne hjælper dig med at navigere i den brede vifte af tilgængelige muligheder og træffe et velinformeret valg. De går videre end blot producentens specifikationer og tilbyder pålidelig og omfattende information.

arrow-more

Uppababy Cruz - rejseklapvogn med punkterfrie hjul

 • check Kåret til den bedste klapvogn 2019 hos Englands største testmagasin Which.co.uk
 • check 'Rummelig og praktisk duo-vogn' hos PriceRunner - med 4,5/5 stjerner
 • check Høj bedømmelse på 5/5 stjerner hos BabyGearLAb
 • check 4/5 stjerner hos det britiske magasin Motherandbaby.co.uk
 • check 4,5/5 stjerner hos det amerikanske magasin Madeformums.com
 • check 4,8/5 stjerner hos Amazon

Dagens bedste priser og tilbud på Uppababy Cruz:

 • Alsidig brug - designet til gåture i parken eller byen
 • Manøvredygtighed med én hånd
 • Rummelig opbevaringskurv

Forbrugsguidens vurdering

Uppababy Cruz udmærker sig som en tilpasningsdygtig og komfortabel klapvogn, der passer lige godt til bymiljøer som til ture i parken. Dens alsidighed er et højdepunkt, og den kan bruges fra nyfødte til småbørn med liggedelen som ekstraudstyr. Klapvognen lover en jævn og behagelig rejse for dit barn takket være dens stødabsorberende affjedring, der let håndterer varieret terræn. Designet er praktisk med enhåndsbetjening, en rummelig opbevaringskurv og et luksuriøst teleskopisk læderhåndtag, som alt sammen er med til at forbedre brugereoplevelsen. Desuden er den store solskærm en gennemtænkt tilføjelse, der giver afgørende beskyttelse på lyse dage.

Eksperter har rost Cruz for dens nemme manøvredygtighed og lette konstruktion, som sikrer problemfri navigation, selv på udfordrende overflader. Selv om der er mindre ulemper, som f.eks. bremsepedalens høje placering, sædets begrænsninger og klapvognens relativt høje pris, opvejes de i vores øjne af dens robuste konstruktion, ubesværede foldemekanisme og inkluderingen af både regn- og insektskjold.

Samlet set mener vi, at Uppababy Cruz er et værdifuldt valg for dig, der prioriterer en blanding af komfort, funktionalitet og langvarig brug.

Fordele

 • Nem at folde sammen
 • Punkterfrie hjul
 • Teleskophåndtag med læder
 • Justerbar 5-punktssele
 • Stødabsorberende affjedring

Ulemper

 • Ikke muligt at folde sædet helt tilbage, så barnet kan ligge ned
 • Højere prisklasse

Uppababy Cruz er blevet testet og anmeldt af de tre ekspertkilder Which.co.uk, Motherandbaby.co.uk samt Madeformums.com. Alle tre ekspertkilder er begejstrede for klapvognen, som de har givet 4 ud af 5 stjerner og 4,5 ud af 5 stjerner.

Eksperterne peger ikke på mange ulemper ved Uppababy Cruz. De bemærker dog, at bremsepedalen er placeret en smule for højt, at man ikke har mulighed for at folde sædet helt tilbage, så barnet kan ligge ned, samt at den er forholdsvis dyr.

Anmeldelse: Produktanalyse af Uppababy Cruz

Specifikationer

 • Dimensioner (udfoldet): 57,9 x 95,3 x 83,8 cm
 • Dimensioner (foldet): 57,9 x 41,9 x 83,8 cm
 • Maks. vægt: 22.7 kg
 • Antal hjul: 4
 • Maks. vægt i kurv: 13,6 kg

Fleksibel klapvogn med god komfort
Uppababy Cruz betegnes af eksperterne som værende en fleksibel klapvogn, du både kan have med ind i byen eller på tur i en park.

Klapvognen kan anvendes fra nyfødt, hvis du bare sørger for at bruge et liggesæde. Hvis du ikke benytter sig af et liggesæde, så anbefales det, at du bruger klapvognen fra barnet er omkring 6 måneder til 5 år.

Derudover er klapvognen komfortabel for barnet, da den er forsynet med en god komfort. Komforten kommer fra den stødabsorberende affjedring både foran og bagved, der sørger for, at barnet altid sidder behageligt uanset terræn. Den kommer desuden med en polstret og justerbar 5-punktssele.

Fleksibel klapvogn med praktiske funktioner
Med Uppababy Cruz får du en fleksibel klapvogn, som du har mulighed for at styre med en enkelt hånd. Derudover kommer modellen med flere praktiske funktioner såsom et teleskopisk håndtag, en opbevaringskurv samt en solskærm.

Mens det teleskopiske håndtag sørger for, at du kan justere det, så det passer optimalt til den, der styrer klapvognen, sikrer opbevaringskurven, at du har mulighed for at tage pusletasken, indkøb m.m. med rundt.

Motherandbaby.co.uk skriver, at opbevaringskurven er meget stor, så du har mulighed for at have alt det med, du har brug for. Håndtaget er desuden lavet af læder, hvilket Madeformums.com mener ”er en fornøjelse”.

Solskærmen beskytter barnet for sol samt kommer med et reflekterende materiale, der kan holde varmen ude på de varme dage. Den kan desuden justeres og forlænges op til 7 cm. Ved køb af Uppababy Cruz medfølger der et regn- og insektskjold.

Sammenklappede mål: 94 x 56,5 x 35,5 cm.

Udslåede mål: 100 x 56,5 x 94 cm.

Hvad siger eksperterne om Uppababy Cruz?

Uppababy Cruz kommer med AirGO-gummibelagte skumdæk, der ikke kan punktere. Det er en af de ting, som eksperterne især lægger vægt på i deres anmeldelse af klapvognen. De nævner dog også flere gange, at den er nem at håndtere.

Eksempelvis skriver Which.co.uk, at modellen er ”fantastisk at køre rundt med”, hvilket Madeformums.com er enige i. Her skriver eksperterne, at den er så nem at håndtere, at det er ”en drøm at køre på ujævnt terræn, over grene, huller m.m.”. Desuden nævner de også, at klapvognen ikke vejer særlig meget.

Endvidere har du mulighed for at folde klapvognen sammen med blot et enkelt trin. Ifølge Madeformums.com er det super simpelt, da du blot skal tage fat i det specifikke håndtag, og så folder klapvognen sig sammen med det samme, så du kan tage den med på tur i bilen eller lignende. Når klapvognen er sammenfoldet, kan den stå frit uden hjælp.

Mere om Uppababy Cruz

Specifikationer

 • Dimensioner (udfoldet): 57,9 x 95,3 x 83,8 cm
 • Dimensioner (foldet): 57,9 x 41,9 x 83,8 cm
 • Maks. vægt: 22.7 kg
 • Antal hjul: 4
 • Maks. vægt i kurv: 13,6 kg

Joie Pact Ember - nemt sammenklappelig klapvogn

 • check God anmeldelse hos Devon Mama
 • check 4,4/5 stjerner hos MadeForMums

Dagens bedste priser og tilbud på Joie Pact Ember:

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • Rejsevenligt letvægtsdesign på 6 kg
 • Kan tilpasses til forskellige terræner med 360-graders drejehjul
 • Kompatibilitet med autostole

Forbrugsguidens vurdering

Joie Pact Ember er en klapvogn, der kombinerer funktionalitet med brugervenlighed, hvilket gør den til et godt valg for forældre på farten. Dens ultralette design på kun 6 kg sammen med den nemme foldemekanisme gør den desuden utrolig praktisk til rejser og hurtige ture. Nogle brugere ville måske ønske sig et vendbart sæde, men klapvognens evne til at tilpasse sig forskellige terræner takket være de 360-graders drejelige hjul kompenserer i høj grad for sædet. Kalechen med UPF 50+ giver en vigtig solbeskyttelse, som sikrer barnets sikkerhed på solrige dage.

De justerbare sædepositioner, benstøtte og håndtag tilgodeser både barnets og forældrenes komfort og sikrer en behagelig oplevelse under gåture. Den er kompatibel med forskellige autostole, hvilket gør den endnu mere praktisk og giver mulighed for uforstyrrede overgange fra bil til klapvogn.

Joie Pact Ember har affjedring på alle hjul og låsbare forhjul, hvilket giver en jævn kørsel på forskellige overflader. Alt i alt gør dens blanding af letvægtsdesign, komfortfunktioner og brugervenlige justeringer den efter vores mening til et godt valg for moderne, aktive familier.

Fordele

 • Nem at klappe sammen
 • Kompakt og affjedret design
 • Udstyret med en UPF 50+ hætte
 • Justerbare siddepladser

Ulemper

 • Har ikke vendbart sæde

Klapvognen er praktisk og nem at håndtere, da den kan let klikkes sammen, og med den integrerede strop kan den hurtigt løftes op og tages med, når den er foldet sammen. Klapvognen vejer desuden kun 6 kg, hvilket gør den let at have med på f.eks. rejser eller andre ture.

Mere om Joie Pact Ember

Specifikationer

 • Dimensioner (udfoldet): 52,5 x 86 x 106 cm
 • Dimensioner (foldet): 52,5 x 24 x 56,5 cm
 • Maks. vægt: 15 kg
 • Antal hjul: 4
 • Maks. vægt i kurv: ?

Klapvognen egner sig dog bedst til forholdsvist jævnt terræn, selvom hjulene er lavet således at de kan klikkes løse, og dreje 360 grader, hvilket gør klapvognen noget nemmere at bruge i ujævnt terræn. Kalechen er med solbeskyttelse UPF 50+ så du ikke skal være bekymret for om dit barn tager skade af solens stråler på de varme sommerdage. Sædet kan indstilles glidende i netop den position der passer bedst til barnet. Benstøtten har 2 indstillinger, og håndtaget kan også justeres for perfekt tilpasning til den der kører med klapvognen.

Alt i alt en klapvogn der er brugervenlig med mange tilpassende indstillinger.

 • Størrelse Udfoldet: Længde 86 cm. Bredde 52.5 cm. Højde 106 cm
 • Størrelse Sammenfoldet: Længde 24 cm. Bredde 52.5 cm. Højde 56.5 cm
 • Vægt: 6kg
 • Kan Bruges Fra: Fødslen til 15kg

Klapvognen er kompatibel med Joie Gemm, i-Gemm og i-Level, eller med andre med Maxi-Cosi® system, så du kan blot tage barnets autostol direkte fra bilen og klikke ned i klapvognen, hvilket gør det nemt at tage sit barn med videre fra bilen uden f.eks. at forstyrre søvnen, eller udsætte barnet for at komme fra en varm autostol og ned i en kold vogn.

Thule Urban Glide - meget let klapvogn

 • check BabyGearLab 'redaktørens valg' med 5/5 stjerner
 • check 4,6/5 stjerner hos Amazon
 • check 4,6/5 stjerner hos Google Shopping
 • check 4,2/5 stjerner hos MadeForMums

Dagens bedste priser og tilbud på Thule Urban Glide:

 • Optimeret til løb og gang
 • Vejrbestandig baldakin med ventilation
 • Praktisk foldning med én hånd

Forbrugsguidens vurdering

Thule Urban Glide 2 udmærker sig som en førsteklasses klapvogn til aktive familier, der ønsker at kombinere praktisk anvendelighed og komfort. På trods af den højere pris og feedback om sædets størrelse, kompenserer klapvognens overordnede funktionalitet effektivt for de mindre mangler. Den er meget let, mindre end 10 kg, hvilket gør den nem at bære og manøvrere, en afgørende egenskab for joggende forældre. Klapvognens tilpasningsevne på tværs af forskellige terræner forbedres af dens store, smidige hjul og robuste affjedringssystem.

Der er også tænkt på barnets komfort med et fuldt tilbagelæneligt sæde og en ventileret kaleche, der er ideel til afslappede lure og beskyttelse i al slags vejr. Derudover understreger den rigelige opbevaringskapacitet og den enkle enhåndsfoldemekanisme, at den er praktisk til hverdagsbrug.

Alt i alt mener vi, at Thule Urban Glide 2 er en god investering med sin blanding af bekvemmelighed, komfort og tilpasningsevne, hvilket gør den til et godt valg for både løbeentusiaster og daglige spadsereture.

Fordele

 • Attraktiv prissætning
 • Lav vægt og høj bæreevne
 • Store hjul og god affjedring
 • Bekvem kørestilling med justerbart håndtag
 • Let at klappe sammen
 • Indbygget håndledsstrop med sikkerhedsbremse
 • Både hånd- og fodbremse

Ulemper

 • Højere prisklasse
 • Nogle brugere påpegede, at sædet kunne være mere rummeligt

Bemærk, vi viser her prisen for Thule Urban Glide 2, der er en ny og forbedret model.

Det er i stigende grad populært at kombinere løbetræningen og samvær med barnet ved hjælp af løbe-klapvogn, og derfor testede den Norske avis Aftenposten i efteråret 2015, 6 af de mest populære modeller. Selv om Urban Glide fra Thule rent prismæssigt ligger midt i feltet af de testede modeller, så blev den alligevel vinderen af testen, blandt andet i kraft af dens relative lave vægt og samtidig høj konstruktionskvalitet og bæreevne.

Thule Urban Glide er udstyret med store letløbende hjul, som klarer sig rigtig godt på alle typer af underlag. Samtidig er affjedringen god, hvilket giver god komfort for både barn og forælder/løber. Justerbart håndtag giver også god kørestilling for alle typer af kropsbygninger.

Anmeldelse: Produktanalyse af Thule Urban Glide

Specifikationer

 • Dimensioner (udfoldet): 69 x102 x 104,5 cm
 • Dimensioner (foldet): 69 x 87x 34 cm
 • Maks. vægt: 22 kg
 • Antal hjul: 3
 • Maks. vægt i kurv: 22 kg

God sikkerhed og justeringsmuligheder i ryglænet
Thule Urban Glide udmærker sig ved at være særdeles nem at klappe sammen. Sikkerheden er i top med den indbyggede sikkerhedsbremse, hvor en rem tages rundt om håndleddet. Ryglænet kan desuden lægges helt ned, så barnet eventuelt kan sove under turen. Det er en vigtig funktion, som ikke findes på de billigste modeller.

Urban Glide fra Thule er desuden udstyret med både fod- og håndbremse, og med en totalvægt på under 10 kilo er den ganske praktisk at transportere, og er heller ikke specielt belastende at have med sig under løbeturen. Modellen udmærker sig desuden ved features som stort vindue og ekstra lommer.

Mere om Thule Urban Glide

Specifikationer

 • Dimensioner (udfoldet): 69 x102 x 104,5 cm
 • Dimensioner (foldet): 69 x 87x 34 cm
 • Maks. vægt: 22 kg
 • Antal hjul: 3
 • Maks. vægt i kurv: 22 kg

Baby Jogger City Elite 2 - klapvogn med terrængående gummihjul

 • check Testvinder hos det norske magasin Klikk.no
 • check 4/5 stjerner hos PriceRunner
 • check 4,9/5 stjerner hos Google Shopping
 • check 4,8/5 stjerner hos Amazon

Dagens bedste priser og tilbud på Baby Jogger City Elite 2:

Forbrugsguidens vurdering

Baby Jogger City Elite 2 skiller sig ud på vores liste som en alsidig og brugervenlig klapvogn, der opfylder forskellige behov, hvad enten det er til en shoppingtur eller en udflugt i naturen. Selvom vi bemærkede, at den er lidt bred og har fodstøtter, der kan være svære at justere, overskygges disse mindre ulemper let af dens mange styrker. Den brillerer med hensyn til manøvredygtighed og nem håndtering med sine letløbende tre hjul, der gør den velegnet til både at køre på forskellige terræner og navigere i overfyldte rum.

Klapvognen kan klappes sammen med én hånd, hvilket er et stort plus for travle forældre, og dens kompakte sammenklappede størrelse, suppleret med en vægt på kun 11,5 kg, forbedrer dens bærbarhed. Det rummelige sæde og en liggemålsstørrelse på 98 cm sikrer langvarig brugbarhed og plads til voksende børn på en komfortabel måde. Desuden bidrager det justerbare styr, det låsbare drejelige forhjul og den trinløse justering af ryglænet til både barnets og forældrenes komfort. Den store kaleche med UV50+ og ekstra ventilation giver fremragende beskyttelse og komfort for barnet under forskellige vejrforhold.

Alt i alt mener vi, at Baby Jogger City Elite 2 er bedst egnet til aktive forældre, der søger en holdbar klapvogn til varieret terræn, fra byens gader til naturstier, og som sætter pris på brugervenlighed, komfort og langsigtet tilpasningsevne til voksende børn.

Fordele

 • Topkarakterer på baggrund af sammenlagt 14 års brugserfaring
 • Letløbende terrængående gummihjul
 • Låsbart forhjul
 • Stabil 3-hjuls model
 • Trinløs justering af ryglænet
 • Slidstærk konstruktion, der ikke bliver løs over tid

Ulemper

 • Fodstøtterne kan være svære at justere
 • En smule bred

Det norske magasin Klikk.no samlede i 2014 erfaringerne fra 500 brugere af klap- og barnevogne, som havde haft vognene i brug gennem længere tid. Det giver helt op til 80 års samlet brugererfaring med produkterne, så resultatet er bestemt værd at lægge mærke til. I testen løb Baby Jogger City Elite Single af med sejren i feltet på 19 forskellige vogne, og fik som den eneste 6 point ud af 6 mulige.

8 forskellige brugere havde haft modellen i tilsammen 14 år, så den må siges at være gennemtestet. Baby Jogger City Elite Single får stort set kun topkarakterer med 5 eller 6 point ud af 6 mulige på alle de testede områder. En enkelt bruger nævner som eneste kritikpunkt, at bremserne slides ved intensiv brug over længere tid. Men det er ens for alle klapvogne på markedet.

Anmeldelse: Produktanalyse af Baby Jogger City Elite 2

Specifikationer

 • Dimensioner (udfoldet): 67 x 83 x 119 cm
 • Dimensioner (foldet): 67 x 35 x 85 cm
 • Maks. vægt: 34 kg
 • Antal hjul: 3
 • Maks. vægt i kurv: 4,5 kg

Praktisk og stabil model, der er nem at transportere
Uanset om Baby Jogger City Elite Single skal transporteres på egne hjul eller i bilens bagagerum, er den ifølge brugerne nem at have med at gøre. De letløbende tre hjul og den store manøvredygtighed gør vognen bekvem til både løbetræning på jævnt og ujævnt terræn samt til ture i tætpakkede indkøbscentre. Skal den transporteres i bagagerummet, er den nem at klappe sammen – endda med én hånd. Baby Jogger City Elite Single får topkarakterer fra brugerne i begge discipliner.

Trehjulede klapvogne kan have en tendens til at være en smule ustabile, men det gælder ifølge de norske brugere ikke for Baby Jogger City Elite Single, der i hvert fald giver modellen topkarakterer på dette område. Forhjulet kan låses fast i ligeud-gående stilling til for eksempel løbetræning, mens der opnås størst manøvredygtighed med oplåst hjul.
Brugerne giver også topkarakterer for ryglænets trinløse justeringsmulighed og de enkelte deles holdbarhed generelt, hvor hverken kaleche eller hjul bliver løse over tid.

Mere om Baby Jogger City Elite 2

Specifikationer

 • Dimensioner (udfoldet): 67 x 83 x 119 cm
 • Dimensioner (foldet): 67 x 35 x 85 cm
 • Maks. vægt: 34 kg
 • Antal hjul: 3
 • Maks. vægt i kurv: 4,5 kg

Baby Jogger City Mini GT - klapvogn med stor baggagekurv

 • check Testvinder hos uvildige forbrugermagasiner
 • check Høj bedømmelse på 4,5/5 stjerner hos BabyGearLab
 • check PriceRunners topscorer - med 4,5/5 stjerner
 • check Høj vurdering på 4,8/5 stjerner hos MadeForMums
 • check 4,7/5 stjerner hos Amazon

Dagens bedste priser og tilbud på Baby Jogger City Mini GT:

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout

Forbrugsguidens vurdering

Vi synes, at Baby Jogger City Mini GT er en værdifuld klapvogn til aktive familier eller dig, der ofte er på farten, fordi den afbalancerer bekvemmelighed og tilpasningsevne. Selv om sæderne ikke er vendbare, og du skal købe en del tilbehør separat, overskygges de mindre ulemper af de store fordele. Den vejer kun 10 kg og er utrolig nem at transportere og folde sammen takket være løftesystemet med ét håndtag. Dens design passer godt til forskellige terræner, takket være dens robuste, trehjulede struktur og store, bløde hjul, hvilket gør den velegnet til både byfortove og mere udfordrende udendørs stier.

Det justerbare styr og håndbremsen øger sikkerheden og komforten, især for joggende forældre. Den nyere GT2.1-version kan prale af forbedringer som indbygget fodstøtte, affjedring og stilfuld polstring sammen med et ryglæn, der kan lægges helt ned, så barnet sidder behageligt. Med sin patenterede “Quick Fold Technology” og højdejusterbare kaleche fremstår City Mini GT som et praktisk, pålideligt og alsidigt klapvognsvalg for moderne familier på farten.

Fordele

 • Meget attraktiv prissætning
 • Lav vægt og let at folde sammen
 • Nem afmontering af hjul
 • Stor bagagekurv
 • Nem betjening af sele og sæde
 • Store bløde og letløbende hjul
 • Højdejusterbart styr med håndbremse
 • Ryglæn kan lægges helt ned

Ulemper

 • Noget tilbehør skal købes separat
 • Sædet er ikke vendbart

Baby Jogger City Mini GT er særligt velegnet til den aktive familie eller til dig, som er ofte på farten. Vognen er nemlig særlig let at folde sammen og det kan gøres med kun ét løft i et håndtag. Også den lave vægt på blot 10 kilo betyder, at vognen er let at transportere, da du ikke skal foretage tunge og besværlige løft, især en fordel, hvis du eksempelvis ofte skal have klapvognen ind og ud af bilen.

En ting som er værd at bemærke ved Baby Jogger City Mini GT er, at sædet ikke er vendbart, det kan kun vende fremad. Til gengæld har den prioritering gjort det muligt at indbygge en bagagekurv, der er ekstra stor i forhold til klapvognens størrelse. Også betjening og justering af sæde og sele er meget nem i kraft af den stationære opbygning.

Anmeldelse: Produktanalyse af Baby Jogger City Mini GT

Specifikationer

 • Dimensioner (udfoldet): 67 x 83 x 119 cm
 • Dimensioner (foldet): 67 x 35 x 85 cm
 • Maks. vægt: 34 kg
 • Antal hjul: 3
 • Maks. vægt i kurv: 4,5 kg

Fleksibel all-round model med gode køreegenskaber
Modellen er både velegnet til kørsel på fortov og når man skal op og ned ad kantsten og rundt om forhindringer, da hjulene er robuste og nemt rettet ind. Af samme årsag er klapvognen og særligt velegnet til ujævnt terræn, som eksempelvis i skoven.

Modellen er trehjulet, og det er uden tvivl en af årsagerne til den store mobilitet. Selve styret kan let justeres i højden og tilpasses føreren, og hjulene er bløde men relativt store, hvilket får vognen til at rulle betydeligt lettere. Det er ikke mindst en fordel, hvis vognen bruges i forbindelse med løbetræning. Styret er endda forsynet med håndbremse for optimal sikkerhed.

Ryglænet kan lægges helt ned på Baby Jogger City Mini GT, hvilket giver mest muligt komfort for de små passagerer, når de skal sove – naturligvis særligt aktuelt for de helt små. Her kan der dog desuden tilkøbes en decideret barnevognskasse, hvis man foretrækker det. Modellen er i øvrigt testet fri for ftalater.

Mere om Baby Jogger City Mini GT

Specifikationer

 • Dimensioner (udfoldet): 67 x 83 x 119 cm
 • Dimensioner (foldet): 67 x 35 x 85 cm
 • Maks. vægt: 34 kg
 • Antal hjul: 3
 • Maks. vægt i kurv: 4,5 kg

Test og anmeldelser af klapvogne anvendt i artiklen

I forbindelse med udarbejdelsen af denne artiklen har vi anvendt en række kilder, som der også refereres til under gennemgangen. Hvis du vil vide mere, kan du selv nærlæse kilderne, som kort er listet op nedenfor.

Ekspert- og testkilder

Klikk.no

Det norske online-magasin Klikk.no offentliggjorde i 2014 en meget interessant test, som i modsætning til de fleste andre tests er baseret direkte på brugernes reelle erfaringer i praksis. Magasinet har således indsamlet data fra 500 klapvognsbrugere og systematiseret og fortolket tibagemeldingerne. Det giver et meget troværdigt billede af klapvognenes kvalitet – også efter længere tids brug. Man har på den måde kunnet opsummere helt op til 80 års brugserfaring på hver enkelt klapvogn! Artiklen kan læses ganske gratis i sin fulde længde her.

Råd & Rön

Sveriges største og mest anerkendte forbrugermagasin Råd & Rön, har offentliggjort en test i 2016 der ser nærmere på de mest populære klapvogne, hvoraf flere er forholdsvis nye på markedet. Du kan se hele testen her. Bemærk dog, at det kræver abonnement og login for at få adgang til alle informationer. Har du det, får du til gengæld adgang til et interaktivt skema, hvor produkterne kan sorteres og rangeres efter pris, type og andre parametre, der måtte være særligt vigtige for dig. Ved at klikke ind på det enkelte produkt får du desuden adgang til at se pointgivningen for hvert af de mange testede parametre.

Bäst-i-Test

Det svenske magasin Bäst-i-Test udgav i 2015 en artikel, hvor 15 af de mest populære klapvogne blev testet. Testen er mere baseret på redaktionens subjektive vurderinger efter afprøvning af vognene. Til gengæld er der masser af information om de enkelte modeller, så man også selv kan danne sig et indtryk.

Test.no

Det norske onlinemagasin Test.no udgav i december 2015 en oversigt over de bedste barne- og klapvogne. Magasinet har ikke selv udført tests, men henter i stedet eksterne tests ind og sammenfatter disse ved at omregne de forskellige testresultater til en pointskala fra 1-100 og derefter finde et gennemsnit for hvert produkt.

Mom's Stroller Review

Mom’s Stroller Reviews er en blog som drives af en ung mor, der har dedikeret en hele sin hjemmeside til tests af klapvogne. Du kan finde en detaljeret gennemgang af Bumbleride Indie her.

Tales of a Mountain Mama

Tales of a Mountain Mama er blog, som ønsker at inspirere børnefamilier til at være mere aktive og nyde livet udendørs. I den forbindelse tester bloggen også børneudstyr, som kan være med til at gøre et aktivt liv både sjovere og nemmere. Du kan finde en detaljeret anmeldelse af Bumbleride Indie her.

Jyllands Posten

Jyllands Postens test er udgivet i samarbejde med Vores Børn, så den selvsamme mødregruppe som hos Vores Børn har testet seks forskellige klapvogne for at finde den bedste. Du kan læse hele testen her.

Madeformums.com

Det amerikanske magasin Madeformums.com leverer artikler om børn, babyer, børneprodukter, fødsler, graviditet m.m. Udover at skrive artikler, så laver de også guides, tests og anmeldelser. De har blandt andet testet en række klapvogne såsom Silver Cross Pop, Uppababy Cruz og Bugaboo Bee 5. Du kan læse de tre anmeldelser her, her og her.

Madeformums.com har også testet kombivognene Bugaboo Fox og Cybex Priam, som de har givet henholdsvis 4,7 ud af 5 stjerner og 3,7 ud af 5 stjerner.

Du kan læse hele anmeldelsen af Bugaboo Fox her.

Du kan læse hele anmeldelsen af Cybex Priam her.

Motherandbaby.co.uk

Det britiske magasin Motherandbaby.com skriver om alt det, der har med babyer, børn og forældre at gøre. På siden har man mulighed for at finde artikler om diverse børnerelaterede emner samt gode råd og tips og tricks. Motherandbaby.co.uk tester og anmelder også et hav af børneprodukter som for eksempel klapvogne. De har blandt andet testet og anmeldt Uppababy Cruz, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

FQmagazine.co.uk

Det britiske magasin FQmagazine.co.uk skriver om alt lige fra gode råd til kommende eller nye forældre til sundhed, underholdning, livsstil samt meget mere. Derudover tester og anmelder de også produkter heriblandt klapvogne. Her har FQmagazine.co.uk testet og anmeldt kombivognen Bugaboo Fox. Du kan læse hele anmeldelsen her. 

Littlebabygear.com

Amerikanske Littlebabygear.com er en side, der tester og anmelder flere forskellige børneprodukter. De tester blandt andet klapvogne og kombivogne, hvor de her har testet Bugaboo Fox. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Pushchairexpert.com

Britiske Pushchairexpert.com er en af de førende sider i Storbritannien, når der kommer til undersøgelser og anmeldelser af alt lige fra klapvogne til autostole. Her er der mulighed for at læse de nyeste anmeldelser af blandt andet kombivogne såsom Cybex Priam, som de har givet 5 ud af 5 stjerner.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Cybex Priam, kan du klikke ind her.

FAQ

Hvilke klapvogne er bedst i test?
Hvilken klapvogn der er bedst, afhænger af en række faktorer, men nogle af dem, der udmærker sig på markedet lige nu er Thule Urban Glide, Baby Jogger City Mini GT og Uppababy Cruz.
Hvordan er klapvognene blevet testet?
Klapvognene er blevet vurderet ud fra deres sikkerhed og holdbarhed, samt mærkninger og indhold af uønskede kemikalier. Ydermere er de blevet brugertest af rigtige børnefamilier og efterfølgende blevet bedømt ud fra, hvor gode de er i praksis.
Hvad skal jeg overveje, før jeg køber en klapvogn?
For at finde den model der passer bedst til dit behov, kan det være en god idé at stille sig selv følgende spørgsmål: Skal barnet kunne sove i klapvognen? Skal klapvognen også kunne bruges som barnevogn? Skal barnet kunne sidde begge veje? Og slutteligt, hvor skal jeg køre med barnevognen?

Hvad er en rejseklapvogn?

En rejseklapvogn er en type barnevogn, der kan foldes sammen og er nem at transportere under rejser. Hvis du skal rejse med dit barn, kan det være en god ide at bruge en bæresele eller vikle. På den måde kan du bære dit barn og have armene fri imens.

Hvilke andre hjælpemidler kan jeg bruge til at få mit barn til at sove?

Hvis dit barn generelt bøvler med at falde i søvn, kan det være en fordel af investere i en slyngevugge. En slyngevugge kan nemlig have en beroligende virkning på dit barn, hvilket hjælper med at reducere stress og angst og dermed gøre det lettere for dit barn at falde i søvn.

En slyngevugge efterligner den beroligende bevægelse og følelse af at blive holdt, som kan berolige dit barn og hjælpe dem med at føle sig mere trygge og afslappede. Når dit barn føler sig mere tryg og afslappet, kan det blive lettere for dem at falde i søvn og sove igennem.

Det er også værd at bemærke, at slyngevugger ofte kan være mere praktiske og nemmere at bruge end traditionelle vugger eller gyngestole. Mange slyngevugger kan justeres i højden og kan let tages ned og op igen, så du kan flytte dit barn rundt i huset, mens det sover.

Selvom slyngevugger kan være en god løsning for nogle børn, er det altid vigtigt at følge sikkerhedsanvisningerne og brugsanvisningerne, når du bruger en slyngevugge. Sørg for at placere slyngevuggen på en stabil overflade og at fastgøre dit barn sikkert i slyngevuggen.

Husk også, at slyngevugger ikke er egnet til alle børn, og at der er andre metoder til at hjælpe dit barn med at falde i søvn, såsom en fast søvnplan, beroligende rutiner og regelmæssig motion i løbet af dagen. Hvis du er i tvivl om, hvad der vil være bedst for dit barn, kan det altid være en god ide at tale med din læge eller sundhedsplejerske.

Tidligere anmeldte produkter som nu er udgået

Nedenfor er en liste over produkter, som vi tidligere har fremhævet, men som ikke længere er at finde hos forhandlere. Vi har dog valgt at beholde dem i artiklen, idet oplysningerne stadig kan være til gavn for dig som læser.

Bugaboo Fox 3

Bugaboo Bee 6

Cybex Eezy S

Silver Cross Pop

Baby Jogger City Premier

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme