De bedste klapvogne: Hvilke er bedst i test, anmeldelser og research

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

 

Klapvognen er uundværlig for de fleste børnefamilier, men markedet kan være svært at gennemskue, og det kan være en udfordring at vælge mellem de mange forskellige modeller.

I denne klapvogn test har vi samlet de bedste klapvogne på markedet netop nu baseret på en række både uvildige tests og omtaler af produkterne. Der er klapvogne i alle prisklasser og til ethvert behov, så der er gode chancer for at finde den helt rigtige model i listen nedenfor.

Denne artikel indeholder følgende:
🔸
Gennemgang af klapvogne der har vundet forskellige tests i hele Skandinavien
🔸 Gennemgang af de forskellige tests, som vi har undersøgt

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Klapvogn test-oversigt (opdateret) – De bedste klapvogne ifølge eksperterne

I nedenstående sektion kan du se listen over de bedste klapvogne baseret på analyse af en lang række eksperttests. Vi har samlet de modeller, der klarer sig bedst i test, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over de bedste modeller på markedet.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


Uppababy Cruz – rejseklapvogn med punkterfrie hjul

Kåret til den bedste klapvogn 2019 hos Englands største testmagasin Which.co.uk
4 ud af 5 stjerner hos det britiske magasin Motherandbaby.co.uk
4,5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske magasin Madeformums.com

Uppababy Cruz

Uppababy Cruz er blevet testet
og anmeldt af de tre ekspertkilder Which.co.uk, Motherandbaby.co.uk samt Madeformums.com.

Alle tre ekspertkilder er begejstrede for klapvognen, som de har kåret henholdsvis som den bedste klapvogn i 2019 samt givet 4 ud af 5 stjerner og 4,5 ud af 5 stjerner.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Uppababy Cruz. De bemærker dog, at bremsepedalen er placeret en smule for højt, at man ikke har mulighed for at folde sædet helt tilbage, så barnet kan ligge ned, samt at den er forholdsvis dyr.

Fleksibel klapvogn med god komfort

Uppababy Cruz betegnes af eksperterne som værende en fleksibel klapvogn, man både kan have med ind i byen eller med på tur i en park.

Med Uppababy Cruz kan man anvende klapvognen fra nyfødt, hvis man sørger for at bruge et liggesæde. Hvis man ikke benytter sig af et liggesæde, så anbefales det, at man bruger klapvognen fra barnet er omkring 6 måneder til 5 år.

Derudover er klapvognen komfortabel for barnet, da den er forsynet med en god komfort. Denne komfort kommer fra den stødabsorberende affjedring både foran og bagved, der sørger for, at barnet altid sidder behageligt uanset terræn. Den kommer desuden med en polstret og justerbar 5-punktssele.

Nem at håndtere, ifølge eksperterne

Uppababy Cruz kommer med AirGO-gummibelagte skumdæk, der ikke kan punktere. Dette er en af de ting, som eksperterne især lægger vægt på i deres anmeldelse af klapvognen. De nævner dog også flere gange, at den er nem at håndtere.

Eksempelvis skriver Which.co.uk, at modellen er ”fantastisk at køre rundt med”, hvilket Madeformums.com er enige i. Her skriver eksperterne, at den er så nem at håndtere, at det er ”en drøm at køre på ujævnt terræn, over grene, huller m.m.”. Desuden nævner de også, at klapvognen ikke vejer særlig meget.

Endvidere har man mulighed for at folde klapvognen sammen med et enkelt trin. Ifølge Madeformums.com er dette simpelt, da man blot skal tage fat i det specifikke håndtag, og så folder klapvognen sig sammen med det samme, så man kan tage den med på tur i bilen eller lignende. Når klapvognen er sammenfoldet, kan den stå frit uden hjælp.

Fleksibel klapvogn med praktiske funktioner

Med Uppababy Cruz får man en fleksibel klapvogn, som man har mulighed for at styre med en enkelt hånd. Derudover kommer modellen med flere praktiske funktioner såsom et teleskopisk håndtag, en opbevaringskurv samt en solskærm.

Mens det teleskopiske håndtag sørger for, at man kan justere det, så det passer optimalt til den, der styrer klapvognen, sikrer opbevaringskurven, at man har mulighed for at tage pusletasken, indkøb m.m. med rundt.

Motherandbaby.co.uk skriver, at opbevaringskurven er meget stor, så man har mulighed for at have alt det med, som man ønsker. Håndtaget er desuden lavet af læder, hvilket Madeformums.com mener ”er en fornøjelse”.

Solskærmen beskytter barnet for sol samt kommer med et reflekterende materiale, der kan holde varmen ude på de varme dage. Den kan desuden justeres og forlænges op til 7 cm.

Ved køb af Uppababy Cruz medfølger der et regn- og insektskjold.

Sammenklappede mål: 94 x 56,5 x 35,5 cm.

Udslåede mål: 100 x 56,5 x 94 cm.

Vægt: 9,8 kilo

Udvalgte fordele ved Uppababy Cruz:
Nem at sammenfolde
Punkterfrie hjul
Teleskophåndtag med læder
Justerbar 5-punktssele
Stødabsorberende affjedring

Her kan du se en videopræsentation af Uppababy Cruz. Videoen er lavet af Uppababy:


Joie Pact Ember – nemt sammenklappelig klapvogn

Anbefalet af større, uafhængige test

Joie Pact Ember

Denne klapvogn er praktisk og nem at håndtere, den kan let klikkes sammen, og med den integrerede strop kan den hurtigt løftes op og tages med, når den er foldet sammen. Klapvognen vejer kun 6 kg. Hvilket gør den let at have med på f.eks. Rejser eller andre ture.

Klapvognen egner sig dog bedst til forholdsvist jævnt terræn, selvom hjulene er lavet således at de kan klikkes løse, og dreje 360 grader, hvilket gør klapvognen noget nemmere at bruge i ujævnt terræn. Kalechen er med solbeskyttelse UPF 50+ så du ikke skal være bekymret for om dit barn tager skade af solens stråler på de varme sommerdage. Sædet kan indstilles glidende i netop den position der passer bedst til barnet. Benstøtten har 2 indstillinger, og håndtaget kan også justeres for perfekt tilpasning til den der kører med klapvognen.

Alt i alt en klapvogn der er brugervenlig med mange tilpassende indstillinger.

 • Størrelse Udfoldet: Længde 86 cm. Bredde 52.5 cm. Højde 106 cm
 • Størrelse Sammenfoldet: Længde 24 cm. Bredde 52.5 cm. Højde 56.5 cm
 • Vægt: 6kg
 • Kan Bruges Fra: Fødslen til 15kg

Joie Pact Ember vs. markedet

Klapvognen er kompatibel med Joie Gemm, i-Gemm og i-Level, eller med andre med Maxi-Cosi® system, så du kan blot tage barnets autostol direkte fra bilen og klikke ned i klapvognen, hvilket gør det nemt at tage sit barn med videre fra bilen uden f.eks. At forstyrre søvnen, eller udsætte barnet for at komme fra en varm autostol og ned i en kold vogn.

Udvalgte fordele ved Joie Pact Ember
 Nem at klappe sammen
 Kompatibel med flere autotstole på markedet.
 Fri for kemi


Thule Urban Glide – meget let klapvogn

 Testvinder hos norske Aftenposten.no

Thule Urban Glide

Bemærk, vi viser her prisen for Thule Urban Glide 2, der er en ny og forbedret model.

Det er i stigende grad populært at kombinere løbetræningen og samvær med barnet ved hjælp af løbe-klapvogn, og derfor testede den Norske avis Aftenposten i efteråret 2015, 6 af de mest populære modeller. Selv om Urban Glide fra Thule rent prismæssigt ligger midt i feltet af de testede modeller, så blev den alligevel vinderen af testen, blandt andet i kraft af dens relative lave vægt og samtidig høj konstruktionskvalitet og bæreevne.

Thule Urban Glide er udstyret med store letløbende hjul, som klarer sig rigtig godt på alle typer af underlag. Samtidig er affjedringen rigtig god, og det giver god komfort for både barn og forælder/løber. Justerbart håndtag giver også god kørestilling for alle typer af kropsbygninger.

God sikkerhed og justeringsmuligheder i ryglænet

Thule Urban Glide udmærker sig ved at være særdeles nem at klappe sammen. Sikkerheden er i top med den indbyggede sikkerhedsbremse, hvor en rem tages rundt om håndleddet. Ryglænet kan desuden lægges helt ned, så barnet eventuelt kan sove under turen. Det er en vigtig funktion, som ikke findes på de billigste modeller.

Urban Glide fra Thule er desuden udstyret med både fod- og håndbremse, og med en totalvægt på under 10 kilo er den ganske praktisk at transportere, og er heller ikke specielt belastende at have med sig under løbeturen. Modellen udmærker sig desuden ved features som stort vindue og ekstra lommer.

Fordele ved Thule Urban Glide:
 Attraktiv prissætning
 Lav vægt og høj bæreevne
 Store hjul og god affjedring
 Bekvem kørestilling med justerbart håndtag
 Let at klappe sammen
 Indbygget håndledsstrop med sikkerhedsbremse
 Både hånd- og fodbremse


Baby Jogger City Elite 2 – klapvogn med terrængående gummihjul

 ✅ Testvinder hos det norske magasin Klikk.no

Baby Jogger City Elite Single

Det norske magasin Klikk.no samlede i 2014 erfaringerne fra 500 brugere af klap- og barnevogne, som havde haft vognene i brug gennem længere tid. Det giver helt op til 80 års samlet brugererfaring med produkterne, så resultatet er bestemt værd at lægge mærke til. I denne alternative test løb Baby Jogger City Elite Single af med sejren i feltet på 19 forskellige vogne, og fik som den eneste 6 point ud af 6 mulige.

8 forskellige brugere havde haft denne model i tilsammen 14 år, så den må siges at være gennemtestet. Baby Jogger City Elite Single får stort set kun topkarakterer med 5 eller 6 point ud af 6 mulige på alle de testede områder. En enkelt bruger nævner som eneste kritikpunkt, at bremserne slides ved intensiv brug over længere tid. Men det er ens for alle klapvogne på markedet.

Praktisk og stabil model, der er nem at transportere

Uanset om Baby Jogger City Elite Single skal transporteres på egne hjul eller i bilens bagagerum, er den ifølge brugerne nem at have med at gøre. De letløbende tre hjul og den store manøvredygtighed gør vognen bekvem til både løbetræning på jævnt og ujævnt terræn samt til ture i tætpakkede indkøbscentre. Skal den transporteres i bagagerummet, er den nem at klappe sammen – endda med én hånd. Baby Jogger City Elite Single får topkarakterer fra brugerne i begge discipliner.

Trehjulede klapvogne kan have en tendens til at være en smule ustabile, men det gælder ifølge de norske brugere ikke for Baby Jogger City Elite Single, der i hvert fald giver modellen topkarakterer på dette område. Forhjulet kan låses fast i ligeud-gående stilling til for eksempel løbetræning, mens der opnås størst manøvredygtighed med oplåst hjul.
Brugerne giver også topkarakterer for ryglænets trinløse justeringsmulighed og de enkelte deles holdbarhed generelt, hvor hverken kaleche eller hjul bliver løse over tid

Udvalgte features for Baby Jogger City Elite Single:
 Topkarakterer på baggrund af sammenlagt 14 års brugserfaring
 Letløbende terrængående gummihjul
 Låsbart forhjul
 Let sammenklappelig med én hånd
 Stabil 3-hjuls model
 Trinløs justering af ryglænet
 Slidstærk konstruktion, der ikke bliver løs over tid


Bugaboo Bee 6 – stroller med 360-graders hjul

4,3 ud af 5 stjerner hos det amerikanske magasin Madeformums.com
4,7/5 på Google Shopping

4,5/5 på Amazon

Bugaboo Bee 6 er blevet testet og anmeldt af Madeformums.com. Eksperterne er begejstrede for klapvognen og giver den 4,3 ud af 5 stjerner.

Madeformums.coms eksperter er vilde med modellens design, kvalitet og robusthed, og de fandt ikke mange ulemper ved Bugaboo Bee 6. De bemærker dog, at modellen er relativt dyr, og at det kan være lidt tricky at folde den sammen, indtil man får styr på det.

Velegnet til aktive familier

Bugaboo Bee 6 er designet til de aktive familier, der ønsker at tage barnet med på tur. Den har 4 hjul, hvilket betyder, at klapvognen er stabil ved kørsel. Den er udstyret med en fjedring samt optimal manøvredygtighed, så man nemt kan håndtere den uanset, hvor man tager hen.

Klapvognen kommer eksempelvis med 360 graders-hjul samt en uafhængig affjedring på alle 4 hjul, der gør det nemt at køre klapvognen samt dreje den på en stabil måde. Man kan yderligere styre klapvognen med blot en hånd på grund af dens optimale håndterbarhed.

Klapvogn, der vokser med barnet

Med Bugaboo Bee 6 får man en klapvogn, der passer til nyfødte og helt op til, at barnet vejer omkring de 22 kilo. Man kan derfor bruge klapvognen allerede fra fødslen og indtil, at barnet er omkring et par år. Bugaboo Bee 6 har også en 5-punktssele med højdejusterbare skulder-stroppe.

Derudover er Bugaboo Bee 6 forsynet med et polstret sæde, der vokser med barnet, da det med blot et par enkelte kliks kan udvides eller lænes tilbage. Klapvognens sæde er vendbart og kommer yderligere med en flad sædeudformning. Det kan desuden også forlænges, så barnet kan få plads til at hvile benene. Bugaboo Bee 6 er nem at have med på tur eller i bilen, da den kan sammenklappes med blot en hånd. Den er desuden pladsbesparende, når den er sammenklappet, så man kan have den med overalt. Klapvognen er designet i et letvægtsstel, hvorfor den ikke vejer særlig meget.

Brugervenlig og praktisk model

Eksperterne fra Madeformums.com forklarer, at Bugaboo Bee 5 er en praktisk klapvogn, der er nem at bære, da du ikke kun har mange indstillingsmuligheder for barnet, men også kan indstille den, så den er behagelig for forældrene.

Klapvognen er nemlig forsynet med et højdejusterbart håndtag, hvilket giver en bedre komfort for den, der styrer klapvognen. Derudover skriver Madeformums.com, at man ydermere har mulighed for at opbevare indkøb m.m. under sædet i en stor kurv, hvilket de mener er en fordel.

Sammenklappede mål: 109 x 90 x 53 cm.

Vægt: 9,4 kilo

Udvalgte fordele ved Bugaboo Bee 5:
 Højdejusterbart håndtag
Vokser med barnet
Nem at håndtere samt med affjedring og 360-graders hjul
Flere justeringsmuligheder
Kan klappe den samme med blot en hånd


Baby Jogger City Mini GT – klapvogn med stor baggagekurv

 Testvinder hos uvildige forbrugermagasiner

Baby Jogger City Mini GT

Baby Jogger City Mini GT er særligt velegnet til den aktive familie eller til dem, som er ofte på farten. Vognen er nemlig særlig let at folde sammen og det kan gøres med kun ét løft i et håndtag. Også den lave vægt på blot 10 kilo betyder, at vognen er let at transportere, da man ikke skal foretage tunge og besværlige løft, især en fordel, hvis man eksempelvis ofte skal have klapvognen ind og ud af bilen.

En ting som er værd at bemærke ved Baby Jogger City Mini GT er, at sædet ikke er vendbart, det kan kun vende fremad. Til gengæld har den prioritering gjort det muligt at indbygge en bagagekurv, der er ekstra stor i forhold til klapvognens størrelse. Også betjening og justering af sæde og sele er meget nem i kraft af den stationære opbygning.

Fleksibel all-round model med gode køreegenskaber

Modellen er både velegnet til kørsel på fortov og når man skal op og ned ad kantsten og rundt om forhindringer, da hjulene er robuste og nemt rettet ind. Af samme årsag er klapvognen og særligt velegnet til ujævnt terræn, som eksempelvis i skoven.

Modellen er trehjulet, og det er uden tvivl en af årsagerne til den store mobilitet. Selve styret kan let justeres i højden og tilpasses føreren, og hjulene er bløde men relativt store, hvilket får vognen til at rulle betydeligt lettere. Det er ikke mindst en fordel, hvis vognen bruges i forbindelse med løbetræning. Styret er endda forsynet med håndbremse for optimal sikkerhed.

Ryglænet kan lægges helt ned på Baby Jogger City Mini GT, hvilket giver mest muligt komfort for de små passagerer, når de skal sove – naturligvis særligt aktuelt for de helt små. Her kan der dog desuden tilkøbes en decideret barnevognskasse, hvis man foretrækker det. Modellen er i øvrigt testet fri for ftalater.

Fordele ved Baby Jogger City Mini GT:
Meget attraktiv prissætning
Lav vægt og let at folde sammen
Nem afmontering af hjul
Stor bagagekurv
Nem betjening af sele og sæde
Store bløde og letløbende hjul
Højdejusterbart styr med håndbremse
Ryglæn kan lægges helt ned


Bugaboo Fox 3 – komfortabel klapvogn

✅ 4/5 og anbefalet på ExpertReviews.co.uk
✅ 4,8/5 på MadeForMums.com  
✅ 4,8/5 på Google Shopping 
✅ 4,5/5 på Amazon

Bugaboo Fox 3 er blevet testet og anmeldt af forskellige ekspertkilder, som alle er begejstrede for klapvognen. Derfor har de givet modellen en god anmeldelse. Det har de blandt andet gjort på grund af modellens solbeskyttelse, bremser og nemme sammenklapning. Selvom eksperterne generelt er glade for Bugaboo Fox, nævner de også, at den er forholdsvis dyr og tung, hvilket man skal være opmærksom på.

Eksperterne: Velegnet til en familie på farten

Ifølge ekspertkilderne er Bugaboo Fox en god klapvogn med masser af ekstra tilbehør og mange indstillingsmuligheder. Eksperterne fra ExpertReviews.co.uk kommenterede for eksempel, at det er en komfortabel, moderne klapvogn, der tilbyder avanceret ergonomi, som gør, at den føles mere let end tidligere modeller

Eksperterne fra Madeformums.com sagde, at denne klapvogn er en robust og let at skubbe barnevogn, der klarer alle terræner med lethed, men den kommer med et premium-prisskilt.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved modellen.

Kombivogn med justeringsmuligheder

Bugaboo Fox er en kombivogn, hvilket betyder, at man både kan bruge den som en klapvogn samt som en barnevogn. Dette gør, at den kan anvendes til lige præcis det, man ønsker, hvorfor man ikke behøver at investere i både en barnevogn og klapvogn på samme tid.

Kombivognen kommer ydermere med flere justeringsmuligheder. Man kan blandt andet vælge at indstille og justere på kalechen, der er både rummelig og beskyttende. Bugaboo Fox kan desuden klappes sammen, når man er færdig med at bruge den.

Ved køb af Bugaboo Fox medfølger der forskellige former for tilbehør, så man ikke selv behøver at investere i dette. Kombivognen kan desuden vælges i flere farver. Det betyder, at man kan vælge den farve, man bedst kan lide.

Model med letvægtsstel og svingbare forhjul

Ved køb af Bugaboo Fox får man en kombivogn med et stel, der vejer 9,9 kilo. Dette kan for nogle være en smule tungt, men i forhold til at det er en kombivogn, er det et letvægtsstel. Modellen er derfor nem at håndtere selv med en hånd.

Derudover er Bugaboo Fox udstyret med fire store hjul. Disse hjul sikrer, at modellen er fleksibel og funktionel. Ydermere sørger hjulene for, at man kan anvende vognen på de fleste former for terræner og underlag – også selvom det er et ujævnt terræn.

Man har også mulighed for at indstille og justere modellens håndtag, hvis der er brug for det. Det er især en fordel, hvis flere personer gør brug af kombivognen, da håndtaget kan indstilles til den højde, der er mest behagelig for en selv. Sidst men ikke mindst kommer Bugaboo Fox med en stor kurv med en kapacitet på 10 kilo, der er placeret under selve barnevognskassen.

Når barnet vokser ud af liften, kan der nemt skiftes til det medfølgende klapvognssæde. Kombivognen er velegnet til børn fra fødslen og op til 22 kilo.

Udslåede mål: 52 x 34 x 86 cm.

Vægt: 9,9 kilo

Udvalgte fordele ved Bugaboo Fox:
Kombivogn med både barnevogn og klapvogn
Kan bruges på flere former for underlag
Justerbart håndtag
Fire store hjul
Flere justeringsmuligheder


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Cybex Eezy S

Kåret til den bedste lille klapvogn hos Englands største testmagasin Which.co.uk

Cybex Eezy S

Cybex Eezy S er blevet testet og anmeldt af det store britiske testmagasin Which.co.uk, der har lavet en omfattende test af forskellige klapvogne. I testen har eksperterne valgt at kåre modellen som ”den bedste lille klapvogn”.

Dette har de valgt at gøre på baggrund af, at den er nem at håndtere på alle former for terræner, at den er let og kompakt, samt at den er nem at folde sammen med blot en hånd. Which.co.uk finder ikke mange ulemper ved Cybex Eezy S. Dog bemærker de, at man ikke har mulighed for at justere håndtaget, samt at der ikke er nogen støtte for barnets ben.

Let og kompakt klapvogn med flere praktiske funktioner

Cybex Eezy S er en let og kompakt klapvogn, der er lavet til at kunne anvendes i dagligdagen samt på ture takket være dens praktiske funktioner.

Noget af det første eksperterne fra Which.co.uk bemærker ved klapvognen, er, at den er kompakt og nem at håndtere på grund af dens lette vægt. Klapvognen vejer blot 5,9 kilo, hvilket Which.co.uk mener er en fordel, da det herved gør den mere manøvredygtig. Derudover er klapvognen blot 45 centimeter bred, hvorfor den er velegnet til at have med ind til byen.

Det er desuden nemt at bære rundt på klapvognen, hvis der er brug for dette, da den er forsynet med et integreret håndgreb.

Endvidere kommer Cybex Eezy S med et 2-i-1 rejsesystem, hvor stellet kan kombineres med en klapvognsdel fra cirka 6 måneder eller med en Cybex autostol.

Komfortabel model med enhånds-foldemekanisme og justerbart ryglæn

Med Cybex Eezy S er det nemt at folde klapvognen sammen, da den kommer med en foldemekanisme, der gør, at den kan foldes sammen med blot en hånd. Desuden kan klapvognen i sammenfoldet tilstand stå selv samt opbevares på selv en lille plads på grund af dens kompakte mål.

Cybex Eezy S er ydermere komfortabel for barnet, hvilket eksperterne fra Which.co.uk også nævner. De skriver, at klapvognen er forsynet med et justerbart ryglæn, ”der byder på en optimal liggeposition for barnet”.

Kørsel i alle terræner

Cybex Eezy S sikrer, at man kan køre i alle terræner uden at gå på kompromis med barnets liggekomfort, da klapvognen er forsynet med en 4-hjuls affjedring. På den måde vil man altid opnå en sikker og jævn kørsel i alle terræner. Derudover kommer Cybex Eezy S med en justerbar 5-punktssikkerhedssele, der kan åbnes med et klik, samt et stort solsejl med pop-ud solskærm, der sørger for at beskytte barnet mod solens stråler.

Hos Which.co.uk bemærker de også klapvognens opbevaringskurv, som de mener er en fordel til alle de ting, man skal have med. Desuden er kurven lettilgængelig, så man hurtigt kan få adgang til den.

Klapvognen er egnet til børn i alderen 6 måneder til 4 år – og maks. 17 kilo. Sammenklappede mål: 53 x 45 x 25 cm. Udslåede mål: 103 x 45 x 85 cm. Vægt: 5,9 kilo

Udvalgte fordele ved Cybex Eezy S:
Enhånds-foldemekanisme
5-punktssikkerhedssele
Kompakt og let
2-i-1 rejsesystem
Justerbart ryglæn

Her kan du se en videopræsentation af Cybex Eezy S. Videoen er lavet af Cybex:

 


Silver Cross Pop

Kåret til den bedste letvægter klapvogn hos Englands største testmagasin Which.co.uk
4,5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske magasin Madeformums.com

Silver Cross Pop

Silver Cross Pop er blevet testet og anmeldt af de britiske og amerikanske eksperter Which.co.uk og Madeformums.com. Begge ekspertkilder er begejstrede for klapvognen, som de har valgt at kåre som ”den bedste letvægter klapvogn” samt givet 4,5 ud af 5 stjerner.

Mens Which.co.uk især er vilde med modellens kompakte design samt håndterbarhed, så er Madeformums.com begejstrede for, at klapvognen helt generelt bare er god at køre rundt med.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Silver Cross Pop. De bemærker dog, at det er en smule svært at få adgang til opbevaringskurven, samt at man ikke kan ligge den særlig fladt ned i forhold til nyfødte babyer.

Avanceret og kompakt klapvogn

Silver Cross Pop betegnes som værende en avanceret paraplyklapvogn, da man har mulighed for at ændre modellen til en kombivogn. Desuden har man mulighed for nemt at klikke en autostol på med de medfølgende adapters.

Derudover nævner begge ekspertkilder, at de er vilde med, at modellen er mindre og kompakt. Det betyder nemlig, at man nemmere kan tage den med på tur eller ind til byen.

Eksempelvis skriver Which.co.uk, at klapvognen er ”fantastisk nem at håndtere”, samt at den kan klare ”alle overflader”. Dette er den blandt andet på grund af de drejelige og låselige hjul, der kan køres i alle retninger.

Klapvognen er forsynet med et let stel, der ikke vejer mere end 7,2 kilo. Desuden er den fremstillet i et enkelt design samt til at være håndterbar uanset, hvad man skal bruge den til.

Ergonomisk model for barn og forældre

Med Silver Cross Pop får man en klapvogn, der er ergonomisk og komfortabel for både barn og forældre. Madeformums.com skriver blandt andet, at modellen er så komfortabel, at ”barnet bliver ved med selv at kravle op i den”.

Derudover har man mulighed for at justere lægstøtten samt klappe ryglænet tilbage fra siddestillingen og helt ned til en fuld hvilestilling. Man finder også en 5-punktssele, der vokser med barnet og sørger for, at barnet er spændt godt fast ved brug af klapvognen.

Selve sædet og ryggen er ergonomisk formet med en høj komfort og luftgennemstrømning. Sædet er rummeligt og klapvognsdelen er ekstra blød og polstret med skulderpuder, så barnet altid sidder behageligt.

Ydermere er Silver Cross Pop også behagelig for forældrene. Den er nemlig forsynet med et ergonomisk håndtag, der kan justeres afhængig af, hvilken position, der er mest behagelig at styre klapvognen i.

Sammenklappelig model med punkterfrie hjul og åndbar kaleche

Når det kommer til Silver Cross Pop, så bemærker begge ekspertkilder, at det er nemt at folde modellen sammen med en hånd. Madeformums.com skriver blandt andet, at ”det er den nemmeste og bedste sammenklappelige model, når man lige har lært det”, hvilket Which.co.uk er enige i.

Klapvognen er forsynet med punkterfrie hjul, hvorfor man ikke skal være bekymret for, at de punkterer, selvom man går på ujævnt terræn. Desuden sørger den åndbare og rummelige kaleche for, at barnet bliver beskyttet mod solens stråler, samt at det forbliver behageligt i klapvognen selv på en varm dag.

Silver Cross Pop er yderligere forsynet med en opbevaringskurv samt LED-sikkerhedslys på begge sider. Ved køb af klapvognen medfølger der et regnslag. Den kan anvendes fra nyfødt og op til cirka 5 år.

Sammenklappede mål: 105 x 35 x 31 cm.

Udslåede mål: 107 x 50 x 80 cm.

Vægt: 7,2 kilo

Udvalgte fordele ved Silver Cross Pop:
Punkterfrie hjul
Åndbar og rummelig kaleche
Ergonomisk og komfortabel klapvogn
Nem at håndtere på alle terræner
Kan klappes sammen med en hånd

Her kan du se en videopræsentation af Silver Cross Pop. Videoen er lavet af Baby-Boss:


Baby Jogger City Premier

God bedømmelse hos uafhængige testpaneler

Baby Jogger City Premier klapvogn

Baby Jogger City Premier har fokus på både komfort for fører og barn, fleksibilitet og lethed. Modellen kan anvendes til børn op til 23 kilo.

Ergonomisk komfort

Baby Jogger City Premier er skabt med henblik på at give både fører og barn en så komfortabel oplevelse som mulig. Derfor er sædet ergonomisk, hvilket sikrer, at barnet altid kommer til at sidde godt, korrekt og behageligt. Det er især vigtigt, når man kører på ujævnt terræn.

For yderligere at kunne være let-bevægelig på alle underlag er modellen en All Terrain-klapvogn, hvilket betyder, at modellen forbliver let at manøvrere med på alle typer af underlag.

Lille og kompakt

Baby Jogger City Premier er en fleksibel klapvogn, som er designet til ikke at fylde ret meget. Modellen kommer med et vendbart sæde, således at man selv kan bestemme, hvilken udsigt barnet skal have.

Uanset hvilken vej sædet vender, så forbliver Baby Jogger City Premier kompakt og lille i sammenpakket tilstand, hvilket betyder, at modellen altid er let at håndtere.

Yderligere er modellen let at flytte rundt på med en vægt på kun 12,7 kilo, og der findes en enhånds-mekanisme, som gør, at man kan klappe klapvognen sammen med brug af kun én hånd.

Også til nyfødte

Baby Jogger City Premier kan som nævnt anvendes til børn til op til 23 kilo, men man kan også anvende modellen til nyfødte. Her skal man blot montere en barnevognskasse, som sikrer, at den nyfødte ligger korrekt.

For at sikre at barnet ikke bliver solskoldet på en travekur, er kalechen udstyret med solfaktor 50, og kalechen kan både forlænges og indstilles i tre forskellige positioner. Herudover har Baby Jogger City Premier også låsbare forhjul samt en rummelig varekurv, som kan bruges til turen i supermarkedet.

Sammenklappede mål: 81 x 63 x 34 cm.

Udslåede mål: 112 x 63 x 81-106 cm.

Udvalgte fordele ved Baby Jogger City Premier:
 Ergonomisk sæde
All Terrain-model
Kan bruges til børn op til 23 kilo
Lille og kompakt model
Kaleche med solfaktor 50 og med tre forskellige positioner

Her kan du se en anmeldelse om Baby Jogger City Premier fra amerikanske “Baby Gizmo”.


Chicco Echo

✅ Topscorer hos Råd & Rön

Chicco Echo

Chicco Echo er en såkaldt paraplyklapvogn eller rejseklapvogn, som udmærker sig i test ved at være blandt de mest kompakte klapvogne på markedet. Modellen er derfor særligt velegnet til brug i byen, på udflugter eller rejser. Vognen kan bruges af både babyer og børn og har en maksimal bærevægt på 22 kilo.

Som med de fleste andre paraplyklapvogne, så egner Chicco Echo sig bedst til jævne overflader og brug på asfalt og fortov, hvor den roses for sine køreegenskaber. Både benstøtte og kaleche får også ros i test, ligesom også det medfølgende indkøbsnet udmærker sig ved at være både rummeligt og give nem adgang. Der medfølger også en regnslag til klapvognen.

Ryglænet kan nemt indstilles i flere forskellige positioner med kun én hånd, ligesom det også lægges helt ned, så barnet har mulighed for at hvile behageligt. Også fodstøtten kan justeres, så den passer til barnets størrelse. Klapvognen er udstyret med en 5-punkt-sele, så barnet kan spændes forsvarligt fast, ligesom der også er skulderpolster og sikkerhedslås.

Særdeles rejsevenlig model

Er man på farten, så er Chicco Echo utrolig nem at folde sammen og måler i sammenklappet tilstand 31 x 26 x 105 cm. Frontbøjlen er endda også foldbar, så det er ikke nødvendigt at fjerne den, når man klapper vognen sammen. Klapvognen har desuden en bærehank, som man kan benytte, når den er klappet sammen. Vægten er på kun 7,6 kilo, hvilket kun bidrager til, at klapvognen er nem at have med på farten.

Alle overflader på barnevognens kan vaskes af eller tørres med en klud, men det er ikke muligt at afmontere nogle af stofdelene. Alt i alt er Chicco Echo et oplagt valg, hvis man har brug for en køresikker klapvogn i god kvalitet, som er nem at tage med på farten.

Fordele ved Chicco Echo:
Særligt kompakt paraplyklapvogn
Vægt på kun 7,6 kilo
Medfølgende regnslag
Justerbart ryglæn
Mulighed for vandret hvileposition
Justerbar fodstøtte
Foldbar frontbøjle


Emmaljunga NXT60F 

Bedst i test hos Pricerunner.dk

NXT60F Black Edition

Derfor anbefaler vi den: Emmaljunga har siden 1925 produceret kvalitets barnevogne, de værner om det gode håndværk der er med til at give en sikkerhed for både barn og forældre.

Klapvognen her er også blevet kåret som blandt de bedste i Pricerunners egen test. Testen har især taget højde for klapvognens egenskaber, indstillinger samt brugervenlighed.

Pricerunner.dk skriver om modellen: Det er lykkedes godt at kombinere en god køreoplevelse for både barnet og forælderen, og dette sammen med enkelt sammenklapning og en bagagekurv, der er nem at pakke, bliver Emmaljunga NXT60 en rigtig fuldtræffer.

Om: Klapvognen fra Emmaljunge har et kompakt og let stel så den nemt kan klappes sammen og stort set være i et hvilket som helst bagagerum.

Liggedelen er rummelig og giver barnet god plads. Sædet kan vendes enten fremad eller bagud og har tre positions indstillinger.

Der medfølger selvfølgelig solsejl og myggenet med som begge har en solebeskyttende faktor på UV SPF 50+.

Styret kan højdejusteres og også foldes helt ned, hvilket f.eks. kan være praktisk hvis man bruger vognen i offentlig transport hvor der evt. Ikke er så meget plads

Opbevaringsnettet under vognen kan bære op til 3 kg, så du altid kan have det mest nødvendige lige ved hånden, når i er på tur.

 • Håndtagshøjde minimum: 53,5 cm
 • Håndtagshøjde maximum: 112 cm
 • Vægt: Stel excl. Hjul 6,9 kg. Hjul 2,5 kg. Klapvognssæde 6,1 kg. NXT bag 4.1 kg
 • Kan bruges fra: Fødslen til 22 kg

Emmaljunge NXT60F Black Edition vs. markedet

En kombivogn kan sagtens være det fornuftigste økonomiske valg, og Emmaljunga er en meget miljøbevidst virksomhed. Bl.a. producerer de alle deres vogne uden brug af fossile brændstoffer på deres fabrikker.

Fordelen ved en kombivogn er at man ikke skal ud og handle to vogne, og dermed har man altså to produkter men bruger det samme stel. Dermed skal man ikke ud at skifte når barnet vokser ud af barnevognen.

Emmaljunga har altid været svensk topkvalitet, så hvis du gerne vil vælge et brand der har eksisteret i mange år, så vil denne kombi vogn være et optimalt valg.

Udvalgte fordele ved NXT60F Black Edition
Fri for uønsket kemi
Høj byggekvalitet
Kompakt og let stel


Bugaboo Fox 2 

Bedst Premium-valg i test hos Pricerunner.dk

Bugaboo Fox 2

Derfor anbefaler vi den: Denne klapvogn er blevet kåret som blandt de bedste i Pricerunners egen test. Testen har især taget højde for klapvognens egenskaber, indstillinger samt brugervenlighed.

Pricerunner konkluderer følgende i testen: “Vil man have en duovogn, der takket være et bredt udvalg af farver virker tiltalende både for udseendet og gåtursoplevelsen, så er Bugaboo Fox 2 den rette barnevogn til mange familier.”

Klapvognen er ikke bland de billigste, men man får en alsidig og brugervenlig vogn.

Om: Bugaboo Fox 2 klapvognen er kompatibel med mange mærker af autostole ved hjælp af tilpassede adaptere, og har et stort udvalg af praktisk tilbehør.

Klapvognen er rummelig nok til at et nyfødt barn kan ligge fladt med god plads, på en ventileret madras. Til et større barn bruge sæde delen som kan justeres i tre indstillinger, sidde- hvile- og liggestilling.

Klapvognen har punkteringsfrie dæk og er god hvis man kører i ujævnt terræn. Håndtaget kan selvfølgelig også justeres og tilpasses til brugeren, og klapvognen er forsynet med flere lommer og en kopholder.

Kalechen er rimelig lang og skygger godt når barnet sidder eller ligger i vognen. Der er god ventilation vognen.

 • Størrelse Udfoldet: Længde 88 cm.  Bredde 60 cm. Højde 105 cm.
 • Størrelse Sammenfoldet: Længde 47 cm. Bredde 60 cm. Højde 90 cm
 • Vægt: 9,9 kg.
 • Kan bruges fra: Fødslen til 22 kg

Bugaboo Fox 2 vs. markedet
Klapvognen her er en alsidig model med rigtig mange indstillinger der gør den brugervenlig.

Modellen er designet til at være let og behagelig at køre med. På asfalt og fortove kører og drejer den ubesværet og er nem at styre selv med en hånd. Vognen kan dog også nemt bruges i mere ujævnt terræn hvilket gør det til en god vogn for en familie der f.eks. Bor i byen men nyder at komme ud i naturen.

Af og til kan det være svært, på en praktisk måde, at få plads til alt det udstyr en baby kræver, især hvis man skal på en længere tur. Her er varekurven/opbevaringskurven under Buggaboo Fox 2 virkelig ideel. Den er robust, og kan holde til helt op til 10 kg, så her bliver nemt plads til både bleer, babymad, skiftetøj og meget mere.

Udvalgte fordele ved Bugaboo Fox 2
Nem at klappe sammen
Kompatibel med flere autotstole på markedet.
Fri for kemi


Britax B Motion 4 Plus

Britax B Motion 4 Plus klapvogn
Modellen er både alsidig, komfortabel og let at manøvrere rundt med og kan anvendes til børn op til 17 kilo.

Let og bevægelig

Britax B Motion 4 Plus vil sikre både fører og barn en rigtig behagelig køreoplevelse. Modellen er nemlig udstyret med luftfyldte gummihjul, som gør, at Britax B Motion 4 Plus kører godt på alle slags underlag, hvad enten der er tale om for eksempel asfalt, grus, ujævnt underlag, fliser, gulve eller tæpper.

Britax B Motion 4 Plus har nemlig også specialfremstillet affjedring bag på vognen, som sørger for, at barnet altid sidder komfortabelt.

For helt optimal komfort for føreren kan denne model også justeres i højden, og styret er polstret for et godt og behageligt greb.

Britax B Motion 4 Plus er ydermere en letvægtsklapvogn, og man kan klappe modellen sammen med en enkel enhånds-mekanisme.

Alsidigt brug

Man kan anvende denne model til flere formål end blot til at være en klapvogn. Modellen har aftagelige CLICK & GO-adapterer, som kan bruges til montering af en Britax babyvognsstol eller en lift direkte på stellet, og så har man en køreklar barnevogn i stedet.

Som nævnt kan modellen bruges til børn op til 17 kilo, men bruger man Britax B Motion 4 Plus til helt små børn, så kan man indstille sædet i flere positioner – hvilket inkluderer et fladt hvileleje – som er vigtigt for de helt små børn.

God til hverdagsbrug

Man vil typisk skulle bruge en klapvogn i al slags vind og vejr og have den med i mange forskellige situationer. Britax B Motion 4 Plus er skabt til dette slidende brug og er derfor en robust klapvogn.

For at kunne bruge modellen hver dag har Britax B Motion 4 Plus en aftagelig og vandafvisende kaleche med en udluftningsklap i mesh til de regnfulde dage og en både rummelig og aftagelig varekurv til besøget i supermarkedet. Denne kurv kan rumme op til fire kilo.

Sammenklappede mål: 27 x 58 x 70 cm.

Udslåede mål: 105 x 58 x 100 cm.

Udvalgte fordele ved Britax B Motion 4 Plus:
Let-manøvrerbar klapvogn med luftfyldte gummihjul
Kan klappes sammen med én hånd
Med CLICK & GO adapterer til alsidigt brug
Kan bruges til børn op til 17 kilo
Aftagelig og vandafvisende kaleche samt varekurv

Du kan se en lille videoanmeldelse af Britax B Motion 4 Plus her:

Kombivogne


Hvad er en rejseklapvogn?

En rejseklapvogn er en type barnevogn, der kan foldes sammen og er nem at transportere under rejser.

Hvilke andre hjælpemidler kan jeg bruge til at få mit barn til at sove?

Hvis dit barn generelt bøvler med at falde i søvn, så kan det være en fordel af investere i en slyngevugge. Det skyldes at
en slyngevugge kan have en beroligende virkning på dit barn, hvilket kan hjælpe med at reducere stress og angst og dermed gøre det lettere for dit barn at falde i søvn.

En slyngevugge efterligner den beroligende bevægelse og følelse af at blive holdt, som kan berolige dit barn og hjælpe dem med at føle sig mere trygge og afslappede. Når dit barn føler sig mere tryg og afslappet, kan det blive lettere for dem at falde i søvn og sove igennem natten.

Det er også værd at bemærke, at slyngevugger ofte kan være mere praktiske og nemmere at bruge end traditionelle vugger eller gyngestole. Mange slyngevugger kan justeres i højden og kan let tages ned og op igen, så du kan flytte dit barn rundt i huset, mens de sover.

Selvom slyngevugger kan være en god løsning for nogle børn, er det altid vigtigt at følge sikkerhedsanvisningerne og brugsanvisningerne, når du bruger en slyngevugge. Sørg for at placere slyngevuggen på en stabil overflade og at fastgøre dit barn sikkert i slyngevuggen.

Husk også, at slyngevugger ikke er egnet til alle børn, og at der er andre metoder til at hjælpe dit barn med at falde i søvn, såsom en fast søvnplan, beroligende rutiner og regelmæssig motion i løbet af dagen. Hvis du er i tvivl om, hvad der vil være bedst for dit barn, kan det altid være en god ide at tale med din læge eller sundhedsplejerske.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke klapvogne er bedst i test?

Britax B Motion 4 Plus, Thule Urban Glide, Baby Jogger City Mini GT, Baby Jogger City Elite Single, Uppababy Cruz, Cybex Eezy S, Silver Cross Pop og Bugaboo Fox

🤓 Hvordan er klapvognene blevet testet?

Klapvognene er blevet vurderet ud fra deres sikkerhed og holdbarhed, samt mærkninger og indhold af uønskede kemikalier. Ydermere er de blevet brugertest af rigtige børnefamilier og efterfølgende blevet bedømt ud fra, hvor gode de er i praksis.

🤔 Hvad skal jeg overveje, før jeg køber en klapvogn?

For at finde den model der passer bedst til dit behov, kan det være en god idé at stille sig selv følgende spørgsmål: Skal barnet kunne sove i klapvognen? Skal klapvognen også kunne bruges som barnevogn? Skal barnet kunne sidde begge veje? Og slutteligt, hvor skal jeg køre med barnevognen?


Klapvogn test – Disse kilder har vi anvendt:

I forbindelse med udarbejdelsen af denne artiklen har vi anvendt en række kilder, som der også refereres til under gennemgangen. Hvis du vil vide mere, kan du selv nærlæse kilderne, som kort er listet op nedenfor.

Klikk.no 🇳🇴
Det norske online-magasin Klikk.no offentliggjorde i 2014 en meget interessant test, som i modsætning til de fleste andre tests er baseret direkte på brugernes reelle erfaringer i praksis. Magasinet har således indsamlet data fra 500 klapvognsbrugere og systematiseret og fortolket tibagemeldingerne. Det giver et meget troværdigt billede af klapvognenes kvalitet – også efter længere tids brug. Man har på den måde kunnet opsummere helt op til 80 års brugserfaring på hver enkelt klapvogn! Artiklen kan læses ganske gratis i sin fulde længde her.

Råd & Rön 🇸🇪
Sveriges største og mest anerkendte forbrugermagasin Råd & Rön, har offentliggjort en test i 2016 der ser nærmere på de mest populære klapvogne, hvoraf flere er forholdsvis nye på markedet. Du kan se hele testen her. Bemærk dog, at det kræver abonnement og login for at få adgang til alle informationer. Har du det, får du til gengæld adgang til et interaktivt skema, hvor produkterne kan sorteres og rangeres efter pris, type og andre parametre, der måtte være særligt vigtige for dig. Ved at klikke ind på det enkelte produkt får du desuden adgang til at se pointgivningen for hvert af de mange testede parametre.

Aftenposten.no 🇳🇴
Den norske avis Aftenposten.no udgav i november 2015 en artikel, hvor 6 forskellige klapvogne blev testet. Her er der først og fremmest fokus på klapvogne til brug i forbindelse med løbetræning. Resultaterne er opstillet i en meget overskueligt skema, men en mere udførlig beskrivelse af testen og resultaterne kan ses i selve artiklen, der går mere i dybden med hver enkelt klapvogn. Artiklen rummer også en del tips og tricks omkring brug af klapvogn i kombination med løbetræning. Se artiklen gratis på avisens hjemmeside.

Bäst-i-Test 🇸🇪
Det svenske magasin Bäst-i-Test udgav i 2015 en artikel, hvor 15 af de mest populære klapvogne blev testet. Testen er mere baseret på redaktionens subjektive vurderinger efter afprøvning af vognene. Til gengæld er der masser af information om de enkelte modeller, så man også selv kan danne sig et indtryk.

Test.no 🇳🇴
Det norske onlinemagasin Test.no udgav i december 2015 en oversigt over de bedste barne- og klapvogne. Magasinet har ikke selv udført tests, men henter i stedet eksterne tests ind og sammenfatter disse ved at omregne de forskellige testresultater til en pointskala fra 1-100 og derefter finde et gennemsnit for hvert produkt.

Mom’s Stroller Review 🇺🇸
Mom’s Stroller Reviews er en blog som drives af en ung mor, der har dedikeret en hele sin hjemmeside til tests af klapvogne. Du kan finde en detaljeret gennemgang af Bumbleride Indie her.

Tales of a Mountain Mama 🇺🇸
Tales of a Mountain Mama er blog, som ønsker at inspirere børnefamilier til at være mere aktive og nyde livet udendørs. I den forbindelse tester bloggen også børneudstyr, som kan være med til at gøre et aktivt liv både sjovere og nemmere. Du kan finde en detaljeret anmeldelse af Bumbleride Indie her.

Vores Børn 🇩🇰
Vores Børns har sin egen mødregruppe, som foretager tests af forskellige produkter – i dette tilfælde seks forskellige klapvogne. Mødrene har vurderet klapvognene ud fra førstehåndsindtryk, brugbarhed, sikkerhed og værdi for pengene. Du kan læse hele testen her.

Jyllands Posten 🇩🇰
Jyllands Postens test er udgivet i samarbejde med Vores Børn, så den selvsamme mødregruppe som hos Vores Børn har testet seks forskellige klapvogne for at finde den bedste. Du kan læse hele testen her.

Madeformums.com 🇺🇸
Det amerikanske magasin Madeformums.com leverer artikler om børn, babyer, børneprodukter, fødsler, graviditet m.m. Udover at skrive artikler, så laver de også guides, tests og anmeldelser. De har blandt andet testet en række klapvogne såsom Silver Cross Pop, Uppababy Cruz og Bugaboo Bee 5. Du kan læse de tre anmeldelser her, her og her.

Madeformums.com har også testet kombivognene Bugaboo Fox og Cybex Priam, som de har givet henholdsvis 4,7 ud af 5 stjerner og 3,7 ud af 5 stjerner.

Du kan læse hele anmeldelsen af Bugaboo Fox her.

Du kan læse hele anmeldelsen af Cybex Priam her.

Motherandbaby.co.uk 🇬🇧
Det britiske magasin Motherandbaby.com skriver om alt det, der har med babyer, børn og forældre at gøre. På siden har man mulighed for at finde artikler om diverse børnerelaterede emner samt gode råd og tips og tricks. Motherandbaby.co.uk tester og anmelder også et hav af børneprodukter som for eksempel klapvogne. De har blandt andet testet og anmeldt Uppababy Cruz, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Which.co.uk 🇬🇧
Which.co.uk er Englands største testmagasin, og har en vision om at være en hjælp til forbrugerne, når det kommer til at købe diverse produkter til hjemmet. Which.co.uk har lavet en omfattende test af klapvogne, hvor man kan finde en anmeldelse af de tre klapvogne Silver Cross Pop, Cybex Eezy S og Uppababy Cruz. De har desuden også testet og anmeldt klapvognen Bugaboo Bee 5. Du kan læse de tre anmeldelser her samt læse anmeldelsen af Bugaboo Bee 5 her.

Englands største testmagasin Which.co.uk har ligeledes testet og anmeldt de to kombivogne Bugaboo Fox og Cybex Priam.

Ønsker du at læse anmeldelsen af Bugaboo Fox, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse anmeldelsen af Cybex Priam, kan du klikke ind her.

FQmagazine.co.uk 🇬🇧
Det britiske magasin FQmagazine.co.uk skriver om alt lige fra gode råd til kommende eller nye forældre til sundhed, underholdning, livsstil samt meget mere. Derudover tester og anmelder de også produkter heriblandt klapvogne. Her har FQmagazine.co.uk testet og anmeldt kombivognen Bugaboo Fox. Du kan læse hele anmeldelsen her. 

Littlebabygear.com 🇺🇸
Amerikanske Littlebabygear.com er en side, der tester og anmelder flere forskellige børneprodukter. De tester blandt andet klapvogne og kombivogne, hvor de her har testet Bugaboo Fox. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Pushchairexpert.com 🇺🇸
Britiske Pushchairexpert.com er en af de førende sider i Storbritannien, når der kommer til undersøgelser og anmeldelser af alt lige fra klapvogne til autostole. Her er der mulighed for at læse de nyeste anmeldelser af blandt andet kombivogne såsom Cybex Priam, som de har givet 5 ud af 5 stjerner.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Cybex Priam, kan du klikke ind her.

Anmeldelser på nettet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Markedet for klapvogne er enormt, så det er kun udvalgte modeller, der kommer med i de forskellige tests. Det betyder ikke, at de klapvogne, der ikke er testede, er ringere. De er blot endnu ikke blevet testet. Heldigvis er det i dag meget almindeligt, at forbrugerne selv anmelder produkterne på nettet, og disse anmeldelser har vi naturligvis også gjort brug af i vurderingen.

Øvrige relevante tests

En anden populær måde at transporterer de mindste i familien rundt på, er med en bæresele. Du kan her læse vores bæresele test, hvor vi har gennemsøgt en lang række tests og samlet de modeller der klarer sig bedst i test.

En tredje vigtig ting som man har brug for når familien bliver forsøget, er en babyalarm. At købe en ny babyalarm kan være forvirrende, da der findes mange forskellige modeller på markedet, og det kan være svært at danne sig et overblik over hvilke modeller der passer bedst til ens behov.

Derfor har vi hos Forbrugsguiden også gennemgået en lang række test af babyalarmer, og samlet de modeller der får de bedste bedømmelser af eksperterne.

I vores babyalarm test sammenligner vi også priserne hos de forskellige forhandlere, så du kan se hvem der forhandler produkterne billigst. Du kan også med fordel læse om de bedste strækvikler, hvori du finder vores guide til, hvilke strækvikler, som er de bedste til netop din situation.

Hvis dit barn skal lære at cykle, så har vi den helt rigtige artikel for dig. Vi har nemlig skrevet om de bedste løbecykler for dit barn.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme