Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Bemærk, artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Nespresso CitiZ & Milk test-oversigt

Senest opdateret den Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugsguiden.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

0

Denne artikel handler om Nespressomaskinen Nespresso CitiZ & Milk. I artiklen tager vi et kig på tests og anmeldelser fra flere ekspertkilder, der har vurderet denne maskine.

I artiklen gennemgår vi også andre Nespressomaskiner. Det gør vi for at give et så nuanceret overblik som muligt over, hvad der findes af Nespressomaskiner på markedet.

Vi har anvendt en lang række af ekspertkilder såsom Forbrugerrådet Tænk, Råd & Rön, Vlt.se, Testberichte.de, Good Housekeeping Institute, Expertreviews.co.uk, T3.com, Techradar.com, Trustedreviews.com og Which.co.uk.

Hvis man ønsker at læse mere om de forskellige tests, findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til.

                Bryg kaffe med miljøvenlige kapsler 

Hver dag lander omkring 108 millioner kaffekapsler på lossepladser, hvor de aldrig bliver genbrugt. Du kan med fordel overveje et bæredygtigt alternativ, når du skal brygge din kaffe til hverdagen.

Kaffekapslen fra Copenhagen Brew er et alternativ til engangskapsler, der er fremstillet i metal eller plastik. Kapslen er genanvendelig, og du sparer 3 kroner pr. kop, samtidig med at du gør miljøet en stor tjeneste. Du kan bruge kapslen lige så meget, du vil – den er designet til at holde i mange år.

Læs mere her

Copenhagen Brew er kompatibel med de fleste Nespresso® Original kaffemaskiner.

Denne Nespresso CitiZ & Milk test indeholder:
🔸 Gennemgang af Nespresso CitiZ & Milk
🔸 Gennemgang af alternative Nespressomaskiner
🔸 Købsguide: Sådan køber du den rette kaffemaskine
🔸 Sådan rengør man sin kapselmaskine
🔸 Hvordan reagerer kroppen på koffein?
🔸 Guide: Oversigt over hvilke kapsler, du kan få til Nespresso
🔸 Gennemgang af testkilder

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men derimod indsamler resultaterne af uvildige tests. På den måde kan forbrugeren nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet.


Nespresso CitiZ & Milk

Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk
Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
Topscorer hos det svenske magasin Vlt.se
God bedømmelse hos Englands største testmagasin Which.co.uk
God bedømmelse hos det tyske testmagasin Testberichte.de

Nespresso Citiz & Milk

 

.
Nespresso CitiZ & Milk er blevet testet og anmeldt af fem ekspertkilder, hvilket inkluderer Forbrugerrådet Tænk, Råd & Rön, Vlt.se, Which.co.uk og Testberichte.de. 

Alle eksperter er begejstrede for Nespressomaskinen, som de har givet mange rosende ord med på vejen. I deres anmeldelser tester de maskinens funktioner og finder både frem til fordele og ulemper.

Nespressomaskine i høj kvalitet, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Nespresso CitiZ & Milk en god Nespressomaskine, der kan opfylde de flestes behov. 

Eksempelvis skriver eksperterne fra Vlt.se, at dette er en kapselmaskine i ”høj kvalitet”, som kommer med en ”god bryggetid og temperatur”. De mener, at den leverer en velsmagende kop kaffe. Dog er de mindre glade for dens vægt, da den er ”noget tung at rykke rundt på”.

Eksperterne fra Testberichte.de har også testet Nespresso CitiZ & Milk. De fremhæver, at maskinen leverer “lækkert mælkeskum” samt en “aromatisk kaffe”. 

Desuden er de glade for den ”nemme rengøring”, så man ikke skal bruge lang tid på det efter brug. Den største ulempe ved Nespresso CitiZ & Milk er, ifølge eksperterne, at det ikke altid er helt nemt at få fat i Nespresso-kapsler.

Nespressomaskine med gode funktioner

Nespresso CitiZ & Milk er en Nespressomaskine med alle de funktioner, man har brug for. Maskinen kommer blandt andet med en Aeroccino-mælkeskummer, så det er muligt at brygge et hav af forskellige kaffevarianter.

Derudover er Nespresso CitiZ & Milk forsynet med de to forskellige kopstørrelser Espresso og Lungo. Selve opvarmningssystemet er yderst effektivt, da det kun tager omkring 25 sekunder at brygge en god kop kaffe.

Vandbeholderen er ydermere relativ stor med en kapacitet på 1 liter. Beholderen er aftagelig, så det er nemt at fylde vand i den.

Praktisk og rengøringsvenlig kapselmaskine

Med Nespresso CitiZ & Milk får man en praktisk og rengøringsvenlig kapselmaskine. Efter brug kan maskinen rengøres nemt og hurtigt takket være den aftagelige vandbeholder og det automatiske rensningsprogram. 

Sidst men ikke mindst er Nespresso CitiZ & Milk udstyret med en autosluk-funktion. Det betyder, at maskinen automatisk slukker, hvis den ikke har været i brug i ni minutter. Du skal derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt du har husket at slukke for maskinen eller ej.

Specifikationer ved Nespresso CitiZ & Milk:
🔴 Højde: 27,7 centimeter
🔴 Bredde: 21,8 centimeter
🔴 Dybde: 37,2 centimeter
🔴 Vægt: 4,1 kilo
🔴 Kaffetype: Kapsler
🔴 Mælkeskummer: Ja

Udvalgte fordele ved Nespresso CitiZ & Milk:
  Mælkeskummer
  Autosluk-funktion
  Hurtig opvarmning
  Rengøringsvenlig
  To kopstørrelser

Her kan du se en lille præsentationsvideo af Nespresso CitiZ & Milk. Videoen er produceret af Nespresso:


Alternative modeller

I denne artikel har vi gennemgået Nespresso CitiZ & Milk. Vi har haft fokus på eksperternes vurderinger og anmeldelser af maskinen.

Udover den ovenstående Nespressomaskine findes der også andre gode maskiner fra samme mærke. For at sikre et så nuanceret overblik som muligt vil vi i det følgende afsnit gennemgå alternative Nespressomaskiner.


Nespresso Vertuo Plus

Testvinder hos det amerikanske tech-magasin Techradar.com
Testvinder hos det britiske testmagasin Trustedreviews.com
Kåret som “Best Buy” af Englands største testmagasin Which.co.uk
5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin T3.com
4 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk
89 ud af 100 point hos det britiske husholdningsmagasin Good Housekeeping Institute

Nespresso Vertuo Plus

 

.
Nespresso Vertuo Plus er blevet testet og anmeldt af seks forskellige ekspertkilder, hvilket inkluderer Techradar.com, Trustedreviews.com, Which.co.uk, T3.com, Expertreviews.co.uk og Good Housekeeping Institute.

Alle eksperter har givet Nespressomaskinen en høj score, da de mener, at den klarer sig godt i alle deres tests.

Meget brugervenlig kapselmaskine, ifølge eksperterne

Alle eksperterne er glade for Nespresso Vertuo Plus, da de mener, at den er forsynet med alt det, man har brug for. Ifølge eksperterne fra Trustedreviews.com vil denne kapselmaskine være en drøm at have i de fleste hjem, hvilket både Good Housekeeping Institute og Techradar.com også fremhæver.

Eksperterne hæfter sig ved, at kapselmaskinen kommer med en ”fantastisk bryggekvalitet”. T3.com forklarer ydermere, at det er fremragende, at ”det er muligt at brygge flere forskellige kaffevarianter”, så der er noget for enhver smag.

Expertreviews.co.uk er enige i mange af disse betragtninger og skriver desuden, at Nespresso Vertuo Plus er en meget ”luksuriøs model” takket være dens mange funktioner. Dog mener flere af eksperterne, at det er ærgerligt, man ”kun kan bruge kapsler fra Nespresso”.

Hurtig opvarmning

Med Nespresso Vertuo Plus får man en kapselmaskine, der hurtigt og effektivt brygger en kop kaffe. Selve opvarmningen tager blot 20 sekunder, hvorfor man ikke behøver at vente længe. 

Derudover er Nespresso Vertuo Plus forsynet med Centrifusion & Trade. Dette er en bryggeteknologi, der gør, at kapslen roteres op til 7000 gange i minuttet. Herved er man sikret den helt rigtige blanding af malet kaffe og vand.

Betjeningen af Nespresso Vertuo Plus er nem og intuitiv, da man kun skal trykke på en enkelt knap for at brygge kaffe. Man kan desuden vælge mellem fem forskellige kopstørrelser. 

Smart maskine med stregkodegenkendelse

Nespresso Vertuo Plus er en smart maskine, der blandt andet er forsynet med en stregkodegenkendelse. Denne funktion sikrer, at det er muligt at lave kaffe på bedst mulig vis alt efter hvilken type af kaffeblanding, der er tale om.

Endvidere kommer Nespresso Vertuo Plus med et automatisk hoved, så man på ingen tid kan åbne og lukke maskinens top. Selve vandbeholderen er flytbar og har ydermere en kapacitet på op til 1,2 liter vand.

Specifikationer ved Nespresso Vertuo Plus:
🔴 Højde: 32,51 centimeter
🔴 Bredde: 14,22 centimeter
🔴 Dybde: 42,34 centimeter
🔴 Vægt: 4,58 kilo
🔴 Kaffetype: Kapsler
🔴 Mælkeskummer: Ja

Udvalgte fordele ved Nespresso Vertuo Plus:
Stregkodegenkendelse
Hurtig opvarmning
Flere kopstørrelser
Automatisk hoved
Centrifusion & Trade-bryggeteknologi

Her kan du se en lille præsentationsvideo af Nespresso CitiZ & Milk. Videoen er produceret af Nespresso:


Købsguide: Sådan køber du den rette kaffemaskine

Hvis du ønsker en ny kaffemaskine, har du muligvis allerede tjekket, hvad der er af muligheder på markedet. Men det kan også være, at du er i tvivl om, hvor du overhovedet skal starte henne. Er dette tilfældet, kan det være en god idé at finde ud af, hvad du helt præcis har brug for. 

Her finder du en guide over, hvordan du vælger den rette kaffemaskine til dine behov. Guiden er baseret på gode råd fra Forbrugerrådet Tænk, Which.co.uk og Good Housekeeping Institute.

Ønsker du en bestemt type af kaffemaskine?
Der findes flere forskellige typer af kaffemaskiner på markedet, hvorfor du grundigt skal tænke over hvad for en, du foretrækker. Der findes både kapselkaffemaskiner, fuldautomatiske espressomaskiner, kaffemaskiner med et filter og så videre. Der er både forskelle og ligheder blandt disse maskiner lige såvel, som der er fordele og ulemper. Det hele handler om, hvad du ønsker samt, hvordan du ønsker at brygge din kaffe.

Hvilken kaffevariant foretrækker du?
Når du har valgt den type af kaffemaskine, du vil investere i, skal du svare på følgende spørgsmål: Hvilken kaffevariant foretrækker du? Dette er vigtigt at overveje, da du skal ende med en maskine, som rent faktisk også kan brygge den kaffedrik, du drikker.

Hvis du kun drikker kaffedrikke med mælk, er der ikke noget ved at købe en espressomaskine uden en mælkeskummer, når nu det er en mulighed. Dog skal du selvfølgelig være opmærksom på, at kaffemaskiner med en mælkeskummer er dyrere end de modeller, som ikke har en mælkeskummer.

Hvor brugervenlig er kaffemaskinen?
Hvis du elsker at starte din morgen med en kop kaffe, er det en fordel, at du ender med en brugervenlig kaffemaskine, som du nemt og hurtigt kan sætte i gang. For mange er det en stor fordel, at de blot skal trykke på en enkel knap eller placere en kapsel i maskinen. Det kommer selvfølgelig an på dine ønsker og behov, men er bestemt værd at tænke over.

Hvor stor en kaffemaskine vil du have?
En anden ting, du bør overveje, er størrelsen på kaffemaskinen. Her tænker vi både på målene samt på vægten. Hvis du har et mindre køkken, vil det ikke være særlig praktisk med en meget stor kaffemaskine, som fylder hele dit køkkenbord. Du skal nemlig huske at tænke over, at du nok altid vil have din kaffemaskine stående fremme og ikke gemt væk i et køkkenskab. Er plads ikke en mangelvare, behøver du naturligvis ikke tænke lige så meget over størrelsen.

Har du nogle bestemte ønsker til din kaffemaskine?
En anden ting, du bør tage stilling til, er, om du har nogle bestemte ønsker til din kaffemaskine. Det er forskelligt fra person til person, da det afhænger af, hvad du har brug for, at din kaffemaskine skal have af forskellige funktioner.

Du skal eksempelvis tænke over, om din kaffemaskine skal have en mælkeskummer, hvor stor vandbeholderen skal være, om det skal være muligt at brygge to kopper kaffe på samme tid og så videre. Jo mere du tænker over dette, jo nemmere vil det være for dig at finde frem til den helt rigtige kaffemaskine, der opfylder alle dine behov.

Hvad er dit budget til en ny kaffemaskine?
Sidst men ikke mindst er der som regel et budget at forholde sig til. Hvis du er helt ligeglad med, hvad du bruger på en ny kaffemaskine, behøver du ikke tænke videre over det. Men hvis du ønsker at lave et budget, skal du helt sikkert gøre det. Ikke nok med at det hjælper dig med at indskrænke din søgning, så sikrer det også, at du ikke ender med at bruge for mange penge på en ny kaffemaskine.


Sådan rengør man sin kapselkaffemaskine

Kapselkaffemaskiner er nok nogle af de nemmeste kaffemaskiner at rengøre. Helt generelt skal kapselmaskiner skylles igennem med vand (for at rense de indvendige dele). Du skal ligeledes huske, at det er vigtigt med en regelmæssig afkalkning. 

En kapselmaskine kan desuden blive leveret med en separat mælkeskummer. Denne vil kræve en mere grundig rengøring, da gammel mælk og mælkerester vil sidde fast på de indvendige dele.

Her finder du en guide til, hvordan du rengør din kapselkaffemaskine baseret på en artikel fra Which.co.uk. Dog er det naturligvis altid en god idé at tjekke producentens anbefalinger, inden du går i gang. Rengøringsmetoden kan nemlig variere fra maskine til maskine.

1⃣ Tag altid maskinen ud af stikkontakten og sørg for, at den er kølet af, før du begynder.

2⃣ Du behøver normalt ikke et specielt rengøringsmiddel, da det er nok bare at bruge opvaskemiddel.

3⃣ Fjern vandtanken, kalkfilteret og de andre aftagelige dele fra maskinen. Rengør dem forsigtigt i varmt vand og opvaskemiddel.

4⃣ Skyl og tør med et viskestykke, inden du sætter dem tilbage i maskinen igen.

5⃣ Tør maskinens yderside af med en fugtig klud.

6⃣ Nu er du færdig med at rense din kapselkaffemaskine.

Du bør desuden være opmærksom på, at der findes kapselkaffemaskiner med automatiske rengøringsprogrammer. Hvis din maskine har sådan et program, er det slet ikke sikkert, at du behøver at rengøre den manuelt.

Afkalkning af din kapselkaffemaskine
Udover rengøring af din kapselkaffemaskine er afkalkning afgørende for, at din maskine holdes i god stand. For at holde din kaffemaskine i den absolut bedste stand anbefales det derfor, at du afkalker din kaffemaskine regelmæssigt – hvor ofte vil afhænge af hvor hårdt dit vand er, og hvor regelmæssigt du bruger kaffemaskinen. 

Nogle maskiner tillader, at du bruger eddike til afkalkningen, mens andre foreslår at du i stedet gør brug af et specielt afkalkningsprodukt. Det kan du læse mere om i brugervejledningen for den specifikke kaffemaskine.


Hvordan reagerer kroppen på koffein?

I dag starter de fleste mennesker deres morgen med at drikke en kop kaffe. For mange er det den bedste start på morgenen, da det giver dem mulighed for at vågne og planlægge den kommende dag på en god måde. Kaffe er nemlig kendt for at være en drik, der gør dig mere frisk. 

Men påvirker koffeinen i kaffe dig på andre måder? Det kan du læse mere om her baseret på artikler fra Healthline.com, Sleep.org og Medicalnewstoday.com.

Dit centralnervesystem bliver stimuleret
En af de ting, der sker, når koffein kommer ind i din krop, er, at den finder vej til dine blodbaner og din hjerne. Her vil koffeinen virke som en form for stimulans, der giver en opkvikkende effekt, så du føler dig mere frisk. Det er grunden til, at mange elsker at drikke kaffe, når de er trætte og energiforladte.

Blodtrykket kan stige
Derudover kan dit blodtryk stige, når du indtager koffein. Dit blodtryk vil dog kun stige i en kortere periode, hvorfor det ikke vil forblive højt. Hvis du har problemer med dit blodtryk eller dit hjerte, er det en god idé at være opmærksom på dette, når du drikker kaffe.

Fordøjelsessystemet bliver også påvirket
Koffein bliver ikke lagret i din krop, da det kommer med ud, når du går på toilettet. Det vil derfor sige, at du kan opleve, at du skal mere på toilettet, når du drikker kaffe. Desuden kan koffein og kaffe være årsagen til problemer med din mave samt halsbrand og syre.

Koffein kan give dig problemer med søvnen
En anden ting, som koffein kan give dig, er søvnproblemer. Hvis du ender med at indtage koffein meget sent på dagen, så kan det være, at du vil opleve, det er noget sværere at falde i søvn om aftenen. Derfor kan det være en fordel, at du vælger kun at drikke kaffe om morgenen, hvis du oplever, at koffein påvirker din nattesøvn.

Koffein kan gøre dig gladere
Koffein kan rent faktisk have en indflydelse på dit humør. Det kan nemlig sørge for, at du kommer i bedre humør, så du bliver gladere. Men hvordan kan det nu være? Det er fordi, at koffein er med til at øge dit niveau af dopamin i din hjerne. Det kan give dig en større følelse af glæde og lykke, så du bliver i godt humør.

Undgå koffein, hvis du er gravid
En ting, du især skal være opmærksom på, er, at du bør undgå koffein, når du er gravid. Det kan nemlig påvirke dit reproduktionssystem markant. Nogle eksperter siger, at koffein endda kan påvirke dit foster på flere forskellige måder. Derfor er det en fordel, at du tager en snak med din læge, hvis du er gravid og gerne vil vide mere om, hvorvidt du eksempelvis kan drikke kaffe eller ej.


Guide: Oversigt over hvilke kapsler, du kan få til Nespresso

Har du en Nespressomaskine derhjemme, ved du, at du skal investere i nogle Nespresso-kapsler. I dag findes der en lang række af forskellige kapsler, du kan vælge til din Nespressomaskine. Det kan derfor være en smule svært og uoverskueligt at finde ud af hvilke kapsler, du skal vælge. 

Her finder du en oversigt over hvilke kapsler, du kan få til Nespresso baseret på en artikel fra Whichnespresso.com.

Fire forskellige typer af Nespresso-kapsler

I artiklen fra Whichnespresso.com inddeler de Nespresso-kapslerne i fire forskellige typer. Dem kan du se her:

⭐ Espresso-kapsler: Disse er standarden, der udgør de traditionelle kapsler. Der findes i alt syv helt almindelige espresso-kapsler i sortimentet fra Nespresso. Alle disse kapsler er blandingstyper.

⭐ Pure Origin-kapsler: Disse kapsler er også espresso-kapsler. Dog er Pure Origin-kapsler ikke blandingstyper. Det er nemlig i stedet kaffe, som kun kommer fra et enkelt sted. Der findes tre af disse typer af kapsler fra Nespresso.

⭐ Lungo-kapsler: Lungo er en type af kaffe med en lidt ”længere form” i sammenligning med espresso-kapslerne. Med disse kapsler skal du gøre brug af dobbelt så meget vand, som når du anvender espresso-kapsler. Du kan finde tre af disse typer af kapsler fra Nespresso.

⭐ Koffeinfri kapsler: Til sidst finder du koffeinfri kapsler, der naturligvis ikke indeholder koffein. I Nespressos sortiment finder du tre forskellige af disse kapsler.

De syv espresso-kapsler

🔸 Ristretto: Dette er en yderst intens type af kaffe, som består af en blanding af kaffe fra Sydamerika og Østafrika. Både konsistensen og smagen er utrolig rig, og kaffen har desuden frugtagtige noter.

🔸 Arpeggio: Dette er en cremet og intens type af kaffe, som består af en blanding af kaffe fra Centralamerika og Sydamerika. Selve smagen er mørk og intens, mens den også har noter af kakao.

🔸 Roma: Dette er en mere afbalanceret og rund type af kaffe, som består af en blanding af kaffe fra Centralamerika og Sydamerika. Kaffens smag er forholdsvis sød med noter af træ.

🔸 Livanto: Dette er en afbalanceret og rund type af kaffe, som består af en blanding af kaffe fra Centralamerika og Sydamerika. Kaffens smag er forholdsvis sød med noter af karamel.

🔸 Capriccio: Dette er en rig og intens type af kaffe, som består af en blanding af kaffe fra Sydamerika. Kaffens smag er intens med en rig aroma.

🔸 Volluto: Dette er en kaffetype, der er forholdsvis sød og frugtagtig. Den består af en blanding af kaffe fra Sydamerika og har en mere frisk og let smag.

🔸 Cosi: Dette er en citrusagtig og let type af kaffe, som består af en blanding af kaffe fra Sydamerika, Centralamerika og Østafrika. Kaffens smag er let og frisk med noter af citrus.

De tre Pure Origin-kapsler

🔹 Dulsao: Dette er en sød og blød type af kaffe, der består af kaffe udelukkende fra Brasilien. Kaffens smag er både rund og afbalanceret med noter af malt og honning.

🔹 Rosabaya: Dette er en afbalanceret og frugtagtig type af kaffe, som består af kaffe udelukkende fra Columbia. Kaffens smag er sød med noter af vin.

🔹 Indriya: Dette er en krydret og kraftig type af kaffe, der udelukkende består af kaffe fra det sydlige Indien. Kaffens smag er rund og distingveret med noter af krydderier.

De tre Lungo-kapsler

🔸 Linizio Lungo: Dette er en intens type af kaffe, som består af en blanding af kaffe fra Sydamerika og Centralamerika. Kaffens smag er både afbalanceret og rund med noter af sødme og sukker.

🔸 Vivalto Lungo: Dette er en kompleks type af kaffe, som består af en blanding af kaffe fra Sydamerika. Kaffens smag er både rund og blød med noter af træ og blomster.

🔸 Fortissio Lungo: Dette er en intens og rig type af kaffe, som består af en blanding af kaffe fra Sydamerika og Centralamerika. Kaffens smag er både en smule bitter og rund med noter af mørkristede bønner.

De tre koffeinfri kapsler

🔹 Decaffeinato Lungo: Dette er en intens og mørk type af kaffe, som består af en blanding af kaffe fra Sydamerika. Denne kaffetype har noter af mørkristede bønner samt mørkristet kakao.

🔹 Decaffeinato: Dette er en frisk og let type af kaffe, som består af en blanding af kaffe fra Sydamerika og Centralamerika. Kaffens smag er både stærk og kraftig med noter af frugt.

🔹 Decaffeinato Intenso: Dette er en intens og rig type af kaffe, som består af en blanding af kaffe fra Sydamerika. Kaffen har en rig aroma og crema med noter af chokolade.


Gennemgang af testkilder

Expertreviews.co.uk 🇬🇧
Det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk beskæftiger sig med tests og anmeldelser, så det er nemmere for forbrugerne at finde frem til de bedste produkter på markedet. Her har de testet og anmeldt Nespresso Vertuo Plus, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰
Forbrugerrådet Tænk beskæftiger sig med forskellige emner, der omhandler det danske forbrugerliv. Det inkluderer vurderinger og tests af forskellige forbrugerprodukter. I denne omgang er der tale om en test af en række forskellige kapselkaffemaskiner heriblandt Nespresso CitiZ & Milk.

Du kan læse mere hos Forbrugerrådet Tænk her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver et abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.

Good Housekeeping Institute 🇬🇧
Det britiske husholdningsmagasin Good Housekeeping Institute leverer guides, inspiration, tips og tricks samt anmeldelser af forbrugerprodukter. Her har Good Housekeeping Institute testet Nespressomaskinen Nespresso Vertuo Plus, som de har givet 89 ud af 100 point. Du kan læse hele anmeldelsen af Nespresso Vertuo Plus her.

Råd & Rön 🇸🇪
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön beskæftiger sig med mange forskellige aspekter, når det kommer til svenskernes forbrugerliv. Dette inkluderer tests og anmeldelser af en lang række af forbrugerprodukter. Råd & Rön har her testet Nespressomaskinen Nespresso CitiZ & Milk, som de har kåret som testvinder.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke ind her på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver et abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.

Techradar.com 🇺🇸
Det amerikanske tech-magasin Techradar.com beskæftiger sig med artikler og guides om elektroniske forbrugerprodukter. Udover dette tester og anmelder de en lang række af forskellige produkter såsom Nespressomaskiner. Her har de testet og anmeldt Nespresso Vertuo Plus, som de har kåret som testvinder i deres store test af forskellige kaffemaskiner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Testberichte.de 🇩🇪
Det tyske testmagasin Testberichte.de tester og anmelder forskellige forbrugerprodukter, der bliver vurderet i forhold til flere kilders anmeldelser og tests. Herefter videreformidler de resultaterne til forbrugerne, hvor det er muligt at få et indblik i produktets fordele og ulemper. I denne omgang har de testet Nespresso CitiZ & Milk, som de har givet en god bedømmelse. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Trustedreviews.com 🇬🇧
Det britiske testmagasin Trustedreviews.com leverer anmeldelser og tests af en bred vifte af forbrugerprodukter. Det gør de, så forbrugerne nemmere kan udvælge de bedste produkter på markedet. I denne omgang har de testet og anmeldt Nespresso Vertuo Plus, som de har kåret som testvinder i deres store test af kaffemaskiner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Du kan også læse en anden test af Nespresso Vertuo Plus fra Trustedreviews.com her.

T3.com 🇺🇸
Det amerikanske tech-magasin T3.com beskæftiger sig med teknologiens verden og leverer artikler med gode råd og guides samt anmeldelser og tests af en lang række af produkter. Her har de testet og anmeldt Nespresso Vertuo Plus, som de har givet 5 ud af 5 stjerner. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her. 

Vlt.se 🇸🇪
Det svenske magasin Vlt.se beskæftiger sig med en lang række af forskellige emner såsom sport, familie, kultur m.m. Udover dette laver de anmeldelser og tests af diverse forbrugerprodukter såsom kapselkaffemaskiner. I denne omgang har de testet og anmeldt Nespresso CitiZ & Milk, som de har kåret som topscorer i deres store test af kapselkaffemaskiner. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Which.co.uk 🇬🇧
Which.co.uk er det største testmagasin i England. De anmelder forskellige forbrugerprodukter, så det er nemmere at udvælge de bedste produkter på markedet. I denne omgang har de testet og anmeldt Nespresso CitiZ & Milk og Nespresso Vertuo Plus.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Nespresso CitiZ & Milk, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Nespresso Vertuo Plus, kan du klikke ind her.

Vær opmærksom på at fuld adgang til testene kræver et abonnement.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme