Netatmo vejrstation test 2021 – Her er eksperternes vurderinger

Senest opdateret den 0

Denne Netatmo vejrstation test er bygget op således, at vi starter med at bringe et afsnit om, hvad Netatmo vejrstation er, og hvad produktet kan.

Derefter gennemgår vi eksperternes vurderinger. Netatmo vejrstation er blevet testet af en række forskellige ekspertkilder, og i afsnittene herefter gennemgår vi kildernes anmeldelser af vejrstationen en for en. Her kommer vi ind på, hvad eksperterne nævner af både plusser og minusser.

Vi ser nærmere på ekspertkilder som Techadvisor.co.uk, TheWireCutter.com, Cnet.com, Techhive.com, Wired.com, Pcmag.com og Tomsguide.com.

Hvis man ønsker at læse mere om testene og testkilderne, så findes der under hver ekspertvurdering links til de undersøgelser, som vi henviser til.

Denne Netatmo test indeholder:
🔸 Generel viden og information om Netatmo vejrstation
🔸 Gennemgang af hvad hver af de forskellige ekspertkilder mener om Netatmo vejrstation
🔸 Links til eventuel videre læsning

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.


Introduktion til Netatmo vejrstation – funktioner og muligheder

netatmo-vejrstation

Netatmo vejrstation er en lille og smart vejrstation, der består af 2 cylinderformede søjler. Den ene skal placeres udendørs og den anden indendørs, hvorefter de kan kommunikere med hinanden og sende information på tværs.

Begge søjler er slanke og sølvfarvede, og designet er enkelt og stilfuldt – dermed går både indendørs- og udendørssøljen i ét med omgivelserne. De kører på batteri, og batteritypen er AAA. Begge søljer er meget små med en maksimumhøjde på kun 10 centimeter, så de fylder ikke ret meget, og de er tilsvarende meget lette med en vægt på kun knap 400 gram.

Kan måle vejrforholdene i lokalområdet

Netatmo vejrstation vil være et godt valg for den forbruger, der er interesseret i de lokale vejrforhold – for eksempel temperatur, luftfugtighed, støj og luftkvalitet, som er basismålingerne. Modellen kommer også med en regnmåler, som giver realtids-oplysninger om nedbøren, og den giver desuden generel information omkring den totale mængde nedbør.

Hvis man ønsker det, kan man investere i tilbehør, der også gør det muligt at måle vindforhold.

Ud over målingerne, som kan ses via overskuelige grafer, tilbyder Netatmo vejrstation også en 7-dages vejrudsigt, som hjælper med at planlægge den umiddelbare fremtid.

Brugbar app

Netatmo vejrstationMan sætter modellen op ved at koble den til ens hjemmenetværk, og herefter kan man hente den tilhørende app til telefonen, som skal anvendes som betjening.

Netatmo vejrstation kan kommunikere med både iPhone og Android, men hvis man ikke har en smartphone, kan man også se de indhentede data på Netatmos hjemmeside. Modellen er designet til at være let at installere og sætte op, således at man hurtigt kan komme i gang med at måle vejrdata.

Man får dog mest ud af dette produkt, hvis man anvender app’en på telefonen. Her kan man følge med i målingerne og holde øje med vejrforholdene i nærområdet. Modellen kan foretage indendørs og udendørs målinger, hvilket betyder, at man både kan aflæse for eksempel temperatur og luftkvalitet indenfor og udenfor.

Også app’en er designet til at være let og overskuelig, således at det både bliver interessant, underholdende og informationsrigt at anvende dette produkt.

Netatmo vejrstation – specifikationer
🔵 Type: Vejrstation
🔵 Producent: Netatmo
🔵 Betjening: Via app eller på hjemmeside
🔵 Fungerer til: iPhone og Android
🔵 Tilslutning: Trådløs via Wi-Fi, rækkevidde 100 meter
🔵 Energikilde: Batterier, AAA
🔵 Farve: Sølv
🔵 Kan måle: Temperatur, luftfugtighed, støj, regn, luftkvalitet
🔵 Højde: 10,54 centimeter
🔵 Bredde: 4,5 centimeter
🔵 Dybde: 4,5 centimeter
🔵 Vægt: 396 gram

Her kan du se en præsentationsvideo af Netatmo vejrstationen. Videoen er produceret af Netatmo: 

Prissammeligning for Netatmo vejrstation:

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.159,00 1.159,00 Læs mere
1.159,00 1.159,00 Læs mere
1.199,00 1.199,00 Læs mere
1.390,00 1.390,00 Læs mere
0,00 1.395,68 Læs mere

Det siger eksperterne om Netatmo vejrstation

I dette afsnit gennemgår vi, hvad hver af de 7 ekspertkilder skriver i deres anmeldelser af Netatmo vejrstation.

Vi kommer både ind på, hvilke plusser og minusser eksperterne nævner, hvilket gør det lettere at finde frem til fordele og ulemper ved produktet.


Techadvisor.co.uk

Techadvisor.co.uk
4 ud af 5 stjerner 

Teknologi-eksperterne fra Techadvisor.co.uk forklarer i deres anmeldelse af Netatmo vejrstation, at her er tale om et apparat, der både kan holde øje med temperaturen indendørs og udendørs samt foretage en række andre målinger.

Vejrstationen er ledningsfri og kan både kommunikere med iPhone og Android – hvis man er interesseret i vejrforholdene og samtidig elsker nye gadgets, så vil dette produkt være værd at se nærmere på.

Generelt set er Techadvisor.co.uk meget begejstrede for Netatmo vejrstation, og i konklusionen forklares det, at her er tale om et meget veldesignet produkt. Godt nok er den en smule til den dyre side, men hvis man leder efter en solid og robust vejrstation med mange muligheder, så vil denne model være et godt valg.

Gode apps og alsidig vejrstation

Netatmo vejrstationEksperterne fremhæver især, at vejrstationen er god til at kommunikere med telefonen, for de tilhørende apps er gode og giver adgang til mange interessante oplysninger, som gør modellen både sjov og informationsrig at have med at gøre.

Som nævnt kan produktet både kommunikere med iPhone og Android, så de fleste med en smartphone vil kunne få glæde af den.

Eksperterne nævner dog også, at hvis man ikke har en smartphone, så kan man finde informationer på Netatmos hjemmeside. Man behøver derfor ikke nødvendigvis have en moderne telefon for at få glæde af modellen – dette er et fint plus.

Et andet fremtrædende aspekt ved Netatmo vejrstation, ifølge eksperterne, er dens gode rækkevidde. Dette betyder, at selv om her er tale om et lille apparat, så kan den opfange data og information på en bred skala. Modellen er til dette formål udstyret med sensorer, der varetager denne opgave fornuftigt.

Techadvisor.co.uk skriver yderligere, at denne vejrstation kan foretage mange forskellige målinger ud over at kunne vise indendørs og udendørs temperaturer. Via sin telefon kan man nemlig også få viden omkring luftfugtighed, larm eller CO2-niveau, hvilket gør produktet meget alsidigt.

Du kan læse anmeldelsen i sin helhed her.


TheWireCutter.com

TheWireCutter Logo
Editor’s Choice 

Eksperterne fra TheWireCutter.com har foretaget en undersøgelse for at finde frem til de bedste vejrstationer til hjemmebrug. 80 timers research er blevet udført, hvorefter 4 modeller er blevet udvalgt til grundigere test – heriblandt Netatmo vejrstation.

I introen skriver eksperterne, at de vurderer, at netop Netatmo vejrstation er den bedste model af de fire for den forbruger, der ønsker at overvåge og måle de lokale meteorologiske forhold – og på en let og præcis måde.

TheWireCutter.com forklarer, at dette produkt får stemplet som Editor’s Choice af flere grunde: Blandt andet fremhæves det, at modellen er utrolig let at sætte op og få til at virke, og alt sammen foregår utrolig simpelt og enkelt.

Også den tilhørende app får ros med på vejen, for eksperterne skriver, at denne app er utrolig intuitiv, hvilket yderligere bidrager til den simple form.

Også selve designet er eksperterne begejstrede for, idet de nævner, at produktet både er lille, kompakt og stilfuldt, og dette aspekt får også modellen til at skille sig ud fra de øvrige, testede vejrstationer. Den er desuden 2-delt, hvilket ifølge eksperterne gør brugen endnu lettere og mere alsidig.

Især god til de gængse informationer

Eksperterne nævner, at Netatmo vejrstation vil være fordelagtig til den brede befolkning, som er interesseret i vejrforholdene, og den er især velfungerende, hvis man ønsker at få de gængse informationer og det store billede af vejret.

Modellen måler nemlig både lokale temperaturer, luftfugtighed, vindhastigheder og vindretninger samt foretager regnmålinger i nærområdet.

Eksperterne har dertil set nærmere på, hvor præcise målinger modellen foretager, og her klarer den sig rigtig godt. Eksperterne konkluderer nemlig, at Netatmo vejrstation foretager sine målinger både præcist og pålideligt, og der findes kun få fejl her – af og til er denne vejrstation nemlig ikke helt så sensitiv som de øvrige modeller, men her er kun tale om meget små mangler.

Hvis du ønsker at læse mere om TheWireCutter.com’s anmeldelse af Netatmo vejrstation, så kan du klikke på dette link.

Her kan du se en gennemgang af Netatmo’s vejr app: 


Cnet.com

Cnet.com
7 ud af 10 stjerner

Teknologisiden Cnet.com giver Netatmo vejrstation en god anmeldelse med 7 stjerner ud af 10 og forklarer, at generelt er denne model et godt valg for vejr-nørden, der ønsker oplysninger om de lokale vejrforhold.

Cnet.com har vurderet Netatmo vejrstation ud fra 4 forskellige aspekter, hvor der gives en score fra 0 til 10 stjerner. Her er tale om funktioner, anvendelighed, design og ydeevne, hvorved der maksimalt kan gives 40 stjerner.

Netatmo vejrstation klarer sig godt på alle 4 aspekter og modtager i alt 28 stjerner, hvilket konverteres om til 7 ud af 10 stjerner i gennemsnit.

Høj anvendelig og god app

netatmoPå de 4 aspekter scorer Netatmo vejrstation højest, når det kommer til anvendelighed, for her får den scoren 8 ud af 10. Det begrundes med, at denne vejrstation foretager mange og præcise målinger, som især vil glæde vejr-entusiasten.

Herudover kommenterer eksperterne, at Netatmo vejrstation er meget let at sætte op og komme i gang med, og i brug er den også utrolig brugervenlig.

Netatmo vejrstation modtager 7 ud af 10 stjerner angående både funktioner og ydevene, idet modellen blandt andet kommer med en veldesignet app. Eksperterne er nemlig meget begejstrede for denne app, som de synes er spækket med spændende og brugbar information.

Design er det aspekt, hvor produktet scorer lavest – nemlig 6 ud af 10 stjerner. Dette er stadig en høj karakter, men eksperterne er ikke helt så vilde med det fysiske udtryk.

Cnet.com konkluderer, at Netatmo vejrstation er en meget velskabt vejrstation, som dog ikke er helt billig. Systemet fungerer næsten upåklageligt, men for de seriøse vejr-entusiaster vil modellen måske være en tand for simpel og minde for meget om de gratis vejr-apps, som man kan hente til sin telefon.

Hvis du ønsker at læse hele Cnet.com’s anmeldelse af produktet, så kan du klikke her.


Techhive.com

Techhive.com
4 ud af 5 stjerner 

Teknologi-websiden Techhive.com giver Netatmo vejrstation en topscore med 4 stjerner ud af 5 og skriver, at denne vejrstation især vil være et godt valg for det hjem, der i forvejen har fokus på diverse smart-tjenester og opkoblinger.

Netatmo vejrstation begejstrer eksperterne på flere områder, og først nævnes, at modellen overraskede utrolig positivt angående præcision – forventningerne var nemlig ikke skyhøje til modellen, men de blev gjort til skamme, da præcisionen viste sig at være rigtig høj.

Efter at have set det simple set-up troede eksperterne nemlig, at her kun ville være tale om en flot vejrstation, som udelukkende ville fryde øjet, men dette viste sig ikke at være tilfældet.

God investering

Eksperterne forklarer, at de generelt ikke kan sige nok gode ting om denne model, og selv en vejr-entusiast vil blive imponeret over dette produkt.

Den er ikke billig, men eftersom den indeholder mange gode målinger og en høj præcision, så mener eksperterne alligevel, at det vil være en god investering.

Techhive.com kommenterer yderligere, at selv de større navne inden for produktionen af vejrstationer ikke kan måle sig med denne model, og en af de smarte ting ved Netatmo vejrstation er netop, at man kan starte ud med kun at købe de basale dele, og derefter kan man bygge ovenpå, når budgettet tillader det.

Eksperterne nævner dog også et par minusser ved dette produkt, og blandt andet har Netatmo vejrstation svært ved at kommunikere med ældre routere, så det er nødvendigt med et solidt og moderne netværk i hjemmet. Herudover nævnes det, at til trods for de ellers meget præcise målinger, så halter vindmålingerne en smule bagefter, og især i snevejr har modellen sine udfordringer.

Du kan læse hele anmeldelsen af Netatmo vejrstation via dette link.

Her kan du se en videoanmeldelse af Netatmo vejrstationen. Videoen er produceret af TechHive: 


Wired.com

Wired.com
7 ud af 10 stjerner 

Teknologisiden Wired.com har foretaget en test af 4 forskellige vejrstationer, hvor modellen Netatmo vejrstation blandt andet indgår.

Eksperterne er først meget imponerede over det simple design og set-up, idet dette produkt kun består af 2 slanke metalliske sensor-søjler og intet andet. Den ene skal placeres udenfor og den anden indenfor, og derefter kan man foretage målingerne.

Man skal blot lade dem kommunikere med ens hjemmenetværk via Wi-Fi, og data kan derefter ses via en tilhørende app på telefonen.

Ifølge Wired.com er enkeltheden derfor en af modellens helt stærke sider, og det er både let og hurtigt at sætte søjlerne fast og konfigurere dens teknologi.

Herefter kan modellen måle både indendørs/udendørs temperaturer og støj samt måle luftkvaliteten både indenfor og udenfor, og især det sidste imponerer eksperterne. Efterfølgende kan man se de indsamlede data i app’en, hvor de er blevet regnet om til en let overskuelighed.

Lille model

netatmoEt af nøgleordene for Netatmo vejrstation, ifølge eksperterne, er ”lille”. Det gælder både positivt og negativt, for på den positive side er her tale om et smart, lille produkt med blot det nødvendige.

På den negative sider mener eksperterne, at produktet er for lille til at være en seriøs udfordrer til de større vejrsystemer på markedet. Hertil synes eksperterne nemlig, at modellen har nogle mangler – for eksempel skulle den i så fald kunne foretage flere typer af målinger, hvis den skulle kunne udgøre en stærkere konkurrent.

Bortset fra dette mener eksperterne, at Netatmo vejrstation er meget brugbar i hverdagen, og så tilbyder den en sjov måde at holde øje med vejret og vejrforholdene på. Eksperterne selv kunne ikke lade være med at tjekke den regelmæssigt, og på den måde kan den føles vanedannende på en positiv måde.

Wired.com konkluderer, at alt i alt er Netatmo vejrstation velfungerende og smart, men de seriøse vejr-nørder vil nok ikke føle, at de får valuta nok for pengene med dette produkt.

Hvis du ønsker at læse mere om Wired.com’s anmeldelse, så kan du klikke på dette link.


Pcmag.com

PCMag
4 ud af 5 stjerner 

Teknologimagasinet Pcmag.com giver Netatmo vejrstation 4 ud af 5 stjerner, idet de er overvejende positivt indstillede over for denne model. Eksperterne nævner dog både plusser og minusser ved dette produkt, og det helt store minus er prisen.

Pcmag.com synes simpelthen, at modellen er for dyr at anskaffe sig, og til gængse målinger minder den meget om flere af de gratis vejr-apps. Hvis man dog holder af at overvåge de miljømæssige forhold i sit lokalområde, så er den til gengæld alle pengene værd.

Pcmag.com har dog også masser af plusser angående produktet, og først og fremmest fremhæves det, at modellen er utrolig let at sætte op og installere – dette gør den meget tilgængelig for flere grupper af forbrugere. Også brugerfladen er flot og let at anvende, og her er tale om en høj brugervenlighed og et generelt virkeligt flot system.

God måde at holde sig opdateret med vejret på

Eksperterne er også godt tilfredse med de målinger, som modellen kan foretage, og her fremhæves både temperatur-målingerne, luftfugtigheds-målingerne, støj-målingerne og målingerne for CO2. Man kan følge disse minut for minut og følge vejrforholdene tæt i sit nærområde, hvilket gør vejrstationen både sjov og informationsrig at benytte sig af.

Eksperterne er desuden imponerede over udseendet på modellen, for de synes, at her er tale om en gadget med et sejt design, som bringer informationer direkte til den tilhørende app.

Ifølge eksperterne er denne app god og velstruktureret, og den er let at finde rundt i, således at man nemt kan få informationer omkring vejret.

Nogle vil måske finde produktets oplysninger irrelevante, men hvis man er vejr- og miljøentusiast, så vil Netatmo vejrstation være en god kilde til informationer, slutter eksperterne.

Hele Pcmag.com’s anmeldelse kan læses her.

Her kan du se en demonstrationsvideo, hvor Netatmo vejrstationen bliver sendt op til det yderste af atmosfæren, ved hjælp af vejrballoner. Videoen er produceret af Netatmo: 


Tomsguide.com

Toms Guide Logo
3,5 ud af 5 stjerner 

Eksperterne fra Tomsguide.com giver Netatmo vejrstation en fin score på 3,5 ud af 5 stjerner, og den eneste grund til, at modellen ikke modtager en decideret topscore, er den høje pris. Tomsguide.com skriver nemlig, at her er tale om en meget dyr vejrstation, hvilket trækker ned.

Bortset fra prisskiltet så er eksperterne dog meget imponerede over dette produkt, som de roser på flere aspekter.

Blandt andet skriver eksperterne, at de synes, at produktet er virkelig flot og stilfuldt at se på, og det attraktive design er et klart plus – udformningen gør også, at man ikke vil lægge mærke til søjlerne hverken ude i haven eller indendørs, da de smelter i ét med omgivelserne. Det er ifølge eksperterne yderligere smart med det 2-delte design, som også bidrager til at gøre vejrstationen brugervenlig og let at anvende.

Giver god viden om forholdene i nærområdet

Efter en let og enkel installation er produktet klar til brug, og eksperterne er begejstrede over, at modellen kan mere end blot at måle temperatur og luftfugtighed – disse oplysninger kan man nemlig få fra mange gratis-apps. De øvrige målinger er således det, der gør, at Netatmo vejrstation ikke blot er en smart gadget til overpris, ifølge eksperterne.

Tomsguide.com forklarer nemlig, at det især er muligheden for de øvrige meteorologiske målinger såsom CO2-målingerne, der er meget brugbare og gør modellen til noget særligt.

Eksperterne konkluderer, at nogle måske vil finde Netatmo vejrstation unødvendig, men det afhænger af interesse, og hvis man er vejr-entusiast, så vil produktet være meget hjælpsomt og givende i hverdagen.

Du kan læse hele Tomsguide.com’s anmeldelse af Netatmo vejrstation her.


Opsamlende konklusion

Netatmo vejrstation

Efter at have gennemgået 7 forskellige eksperters anmeldelser af Netatmo vejrstation kan det konkluderes, at alle eksperterne generelt er virkelig begejstrede for modellen.

Ifølge eksperterne findes der meget få minusser ved Netatmo vejrstation, og ofte går disse på prisen, som flere fremhæver som værende noget høj. Flere eksperter mener dog også, at hvis man er vejr-entusiast på hobbyplan, så vil denne være et godt valg og give fin valuta for pengene. Modellen kommer nemlig med overvejende præcise målinger og gode funktioner, som gør den meget brugbar.

Flere eksperter påpeger også, at det er utrolig nemt at anvende Netatmo vejrstation, for opsætningen fungerer let og simpelt, og det samme gælder designet, som er attraktivt og stilfuldt. Den tilhørende app modtager desuden ros for at være overskuelig og let at bruge.

Måske er Netatmo vejrstation ikke så avanceret som andre vejrstationer, men ifølge eksperterne tilbyder modellen en sjov måde at få informationer omkring vejrforholdene i lokalområdet på.

Prissammeligning for Netatmo vejrstation:

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.159,00 1.159,00 Læs mere
1.159,00 1.159,00 Læs mere
1.199,00 1.199,00 Læs mere
1.390,00 1.390,00 Læs mere
0,00 1.395,68 Læs mere

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvem har testet Netatmo vejrstationen?

Techadvisor.co.uk, TheWireCutter.com, Cnet.com, Techhive.com, Wired.com, Pcmag.com og Tomsguide.com.

🤓 Hvordan er Netatmo vejrstationen blevet testet?

Netatmo vejrstationen er blevet vurderet ud fra deres specifikationer, brugervenlighed og byggekvalitet. Ligeledes har eksperterne testet vejrstationernes præcision i praksis, samt vurderet dem ud fra prisen, da dette ofte er en afgørende faktor.

🤔 Hvor skal jeg placere min vejrstation?

Danmarks Meteorologiske Institut anbefaler, at man placerer sin vejrstation på en vandret overflade – gerne bevokset med kortklippet græs eller lignende. Ydermere skal vejrstationen placeres et så åbent sted som muligt. Det vil sige, at den helst ikke må opstilles nær skrænter, bakker, træer og husmure.