Nikon P1000 test 2021 – Her er eksperternes vurdering af Nikon P1000 kameraet

Senest opdateret den 0

Denne artikel handler om kameraet Nikon P1000, som især er kendt for sine gode færdigheder inden for zoom-rækkevidden med 125 gange zoom. Kameraet er en ekspertfavorit, og i artiklen dykker vi nærmere ned i, hvad eksperterne helt konkret mener om modellen.

Vi starter artiklen med at bringe lidt information omkring Nikon P1000, hvor vi blandt andet ser nærmere på teknologier, muligheder og funktioner.

Efter gennemgangen af produktet ser vi nærmere på, hvad en række anerkendte ekspertkilder specifikt mener om modellen med hensyn til fordele og ulemper. Vi gennemgår ekspertkilderne en for en for en helt grundig gennemgang og bedre overskuelighed.

Denne Nikon P1000 test indeholder:
🔸 Generel viden og information om Nikon P1000 

🔸 Gennemgang af hvad hver af de 7 ekspertkilder mener om Nikon P1000 
🔸 Opsamlende konklusion af eksperternes kommentarer 
🔸 Links til eventuel videre læsning 

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.


Introduktion til Nikon P1000

Nikon P1000

Nikon P1000 vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker at tage billeder af objekter, der befinder sig langt væk. Det er det, kameraet er skabt til, og derfor findes der også en imponerende mulighed for hele 125 gange zoom.

Med denne fantastiske zoom-funktion passer produktet godt til for eksempel safari, stjernekiggeri, fuglekiggeri, flykiggeri eller til at tage billeder af andre objekter, der er meget langt væk. Det er endda en mulighed at vende kameraet mod rummet, hvor det er muligt at tage billeder, som viser detaljer på månens overflade. 

4K-optagelser

Nikon P1000Nikon P1000 kan andet end blot tage billeder af ting, der er meget langt væk. Der har også været fokus på kvaliteten af billederne og optagelserne i produktionen af apparatet, for det er nemlig muligt at optage i 4K-kvalitet og tage billeder med 16 megapixels. 

Med disse teknologier kan man se meget nuancerede detaljer i billederne, og farver/struktur opleves som meget levende og naturtro.

Herudover er kameraet skabet med en indbygget stabilisator, således at billederne sikres en endnu bedre kvalitet. 

Ydermere er her tale om en meget brugervenlig model til trods for alle de moderne teknologier, for knapperne er godt placerede og logiske, og der findes et overskueligt LCD-display. 

22 programmer

Nikon P1000 er skabt til en specifik type af forbrugere, men kameraet byder som nævnt på mere end blot en fantastisk zoom-funktion. 

Der findes nemlig også hele 22 programmer, som hjælper til at få de bedste billeder, og det er ligegyldigt hvilken situation, man står i, eller hvad man ønsker at forevige. 

De 22 programmer inkluderer for eksempel både sne, strand, nat, måne, mad, fyrværkeri, nattelandskab, solnedgang, solopgang, kæledyr, liggende, stående, indendørs, portræt, panorama, dæmpet og sport, så spændvidden er meget stor. 

Let adgang

Nikon P1000Nikon P1000 er et moderne kamera på flere måder – produktet kommer nemlig også med både Wi-Fi og Bluetooth, som gør det meget let at overføre billeder og optagelser fra apparatet til for eksempel telefon, tablet eller computer. 

En hurtig overførsel gør også, at man let kan få delt sine oplevelser med venner, familie eller følgere på de sociale medier.

Nikon P1000 kommer desuden med et smart, genopladeligt Li-ion-batteri, som giver forbrugeren gode forhold for at kunne få de bedste optagelser. 

Stort kamera

Hvis man overvejer at investere i Nikon P1000, så bør man i øvrigt vide, at her er tale om et fysisk stort produkt, der fylder en del i tasken. Vægten er på knap 1,5 kilo, hvilket er en del, mens målene ligger på knap 12 x 15 x 18 centimeter (højde x bredde x dybde). 

Til at bære rundt på kameraet findes en medfølgende rem, som aflaster kroppen, således at de knap 1,5 kilo ikke føles så tungt. Derfor vil produktet stadig være et fint valg til rejsen. 

Nikon P1000 – specifikationer
🔵 Vægt: 1415 gram 

🔵 Højde: 11,88 centimeter 
🔵 Bredde: 14,63 centimeter 
🔵 Dybde: 18,13 centimeter 
🔵 Optagekvalitet: 4 K 
🔵 Billedkvalitet: 16 megapixels 
🔵 Zoom: x 125 
🔵 Indbygget stabilisator: Ja 
🔵 Billedsensortype: CMOS 
🔵 Objektiv: NIKKOR 
🔵 Brændvidde, minimum: 4,3 millimeter 
🔵 Brændvidde: maksimum: 539 millimeter 
🔵 Billedhåndteringssystem: EXPEED 
🔵 Søger: OLED 
🔵 Fokusafstand: Minimum 30 centimeter 
🔵 Lukkehastighed, minimum: 30 sekunder 
🔵 Lukkehastighed, maksimum: 1/4000 sekund 
🔵 Nattefunktion: Time-indstilling 
🔵 Display: LCD-skærm 
🔵 Batteri: Ja, Li-ion batteri 
🔵 Genopladeligt batteri: Ja
🔵 Wi-Fi: Ja
🔵 Bluetooth: Ja
🔵 Tilhørende app til telefonen: Ja 

🔵 Programmer: 22, som blandt andet inkluderer sne, strand, nat, måne, mad, fyrværkeri, nattelandskab, solnedgang, solopgang, kæledyr, liggende, stående, indendørs, portræt, panorama, dæmpet og sport 

Billigste pris på Nikon P1000:

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
0,00 8.837,00 Læs mere

.
Her kan du se en præsentations video af Nikon P1000. Videoen er produceret af Nikon:


Det siger eksperterne om Nikon P1000

Vi gennemgår i dette afsnit, hvad hver af de 7 ekspertkilder skriver i deres anmeldelser af Nikon P1000. Vi kommer både ind på, hvad eksperterne fremhæver af plusser og minusser for at finde frem til fordele og ulemper ved kameraet, og så giver den varierede kritik et mere nuanceret og fuldkomment billede af modellens kunnen.


Trustedreviews.com 

Trustedreviews.com
Vurdering: 4 ud af 5 stjerner

Den store internationale testside Trustedreviews.com giver Nikon P1000 en rigtig flot score på 4 ud af 5 stjerner, idet de forklarer, at plusserne langt overstiger minusserne. Der findes dog flere af begge, og her gennemgår vi helt konkret, hvilke der er tale om: 

Eksperterne skriver, at der er mange funktioner og detaljer ved kameraet, som fortjener ros. Blandt andet fremhæves især zoom-funktionen, som er helt fantastisk. 

Det kommenteres, at zoom-rækkevidden er i en klasse for sig, og netop den lange zoom-mulighed er måske det mest unikke nøgleord ved modellen.

Hører man til de forbrugere, der holder af fugle-kiggeri, safari eller at lede efter fly på himlen, så er Nikon P1000 helt uovertruffen, konkluderes det. 

Stort men godt – især i dagslys

Nikon P1000Trustedreviews.com roser også produktet for muligheden for at kunne optage i 4K-kvalitet, og så har den en smart LCD-skærm, der både kan vendes og drejes. Apparatet er stort og tungt med en kæmpestor linse, hvilket man skal være opmærksom på. 

Til trods for størrelsen så føles det dog ikke meget tungt at bære rundt på – ifølge eksperterne er det fordi, at remmen er så godt konstrueret. 

Eksperterne hæfter sig endvidere ved, at modellen har en effektiv, optisk stabilisering, hvilket giver gode billeder – især i dagslys, hvor lyset er skarpt. 

Herudover er kameraet ifølge eksperterne også brugervenligt med velplacerede knapper, og skærmen er god – der savnes bare en touch-funktion. 

Der findes også en god mulighed for at overføre optagelser via både Wi-Fi og Bluetooth, hvilket blandt andet kan lade sig gøre via en tilhørende app. 

Trustedreviews.com nævner også et par ulemper ved Nikon P1000, og her skriver de, at billederne ikke bliver så gode, når det er mørkt, og så kan man ikke komme udenom, at det fylder en del. 

Det kan heller ikke tåle meget vand, så man skal ikke tage det med ud i regnvejr, og så vil det passe bedst til én specifik målgruppe – nemlig dem, som ønsker at tage billeder med meget zoom. 

Klik på dette link, hvis du ønsker at læse hele Trustedreviews.com’s anmeldelse af produktet.


Digitaltrends.com 

Digital trends
Vurdering: 3,5 ud af 5 stjerner

Teknologisiden Digitaltrends.com giver Nikon P1000 3,5 ud af 5 stjerner, hvilket er en rigtig god score. Dermed findes der både plusser og minusser, som vi gennemgår i det følgende. I overskriften kaldes det ”et kamera af en anden verden, som rækker ud efter månen”. 

Eksperterne forklarer, at her ikke er tale om et prisvenligt kamera, og objektivt set findes der bedre modeller i denne prisklasse, men zoom-funktionen er den bedste, som eksperterne hidtil har set. 

De kalder ligefrem zoom-rækkevidden for skør og er meget imponerede over den. Hertil kommer, at der findes rigtig gode indstillinger og knapper til at justere på selve linsen, hvilket gør det lettere at bruge zoom-funktionen. 

Eftersom zoom-funktionen er så stærk, så forklarer eksperterne yderligere, at man vil være i stand til at se detaljer på billederne, som man måske aldrig har lagt mærke til før. 

God stabilisator og fine billeder

Digitaltrends.com har flere roser til Nikon P1000, som blandt andet går på, at kameraet også kommer med en virkelig god optisk stabilisator, som forbedrer kvaliteten af optagelserne, og så understreges det, at man ikke skal glemme, at dette produkt også tager gode billeder. 

Billederne bliver dog bedst og opnår den flotteste kvalitet, hvis man fotograferer i dagslys eller på steder, hvor der er god, generel belysning. 

Bygningskvaliteten er generelt god, kommenteres det, og også tilkoblingen til den tilhørende app er let. Eksperterne forklarer, at Nikons kameraer før har haft svært ved at kommunikere med telefonen, men det gælder ikke for denne model – kommunikationen er både nem og simpel. 

Eksperterne har dog nogle minusser angående apparatet, og minusserne går mest på, at modellen er meget stor og besværlig at håndtere, og så ligger meget af vægten på fronten, hvilket kan gøre produktet noget uhåndterbart. 

Herudover kommenteres det også, at man ikke kan tilgå kontrolpanelet, når billederne bearbejdes, og så er det nødvendigt med en god belysning, hvis man vil tage gode billeder. Ellers går det ud over både autofokus og billedkvalitet. 

Hvis du ønsker at læse mere om Digitaltrends.com’s anmeldelse af Nikon P1000, så kan den findes på eksperternes hjemmeside

Her kan du se en demonstrationsvideo af Nikon P1000. Videoen er produceret af Nikon:


Expertreviews.co.uk 

Expertreviews.com
Vurdering: 4 ud af 5 stjerner

Expertreviews.co.uk giver Nikon P1000 en rigtig flot anmeldelse med en topscore på 4 ud af 5 stjerner, og eksperterne har derfor en del flere plusser end minusser angående denne model. Her gennemgår vi hvilke, der er tale om. 

Eksperterne kalder i overskriften apparatet for ”Det bedste superzoom-kamera, som penge kan købe”. 

Expertreviews.co.uk lægger derfor en del af deres vægt på, at Nikon P1000 kommer med en helt utrolig zoom-rækkevidde, som ikke ses magen til andre steder. De er helt bjergtagede over de zoom-muligheder, der findes på denne model, for de er helt i deres egen liga. 

Ud over denne funktion kommenterer eksperterne også prisen, idet de synes, at man får rigtig meget værdi – og lidt til – for pengene. 

Nikon P1000

Fantastisk zoom og flotte billeder

Eksperterne roser også apparatet for andre egenskaber end kun zoom-funktionen, for de vurderer, at både video- og fotokvaliteten er rigtig høj. 

Billeder og videoer bliver skarpe og med gode detaljer, og det gør kameraet meget funktionelt til flere typer af forbrugere. Det skal dog nævnes, at det fungerer bedst i en god belysning, hvis man ønsker at kunne få det maksimale ud af både video og billeder. 

Expertreviews.co.uk skriver, at der dog findes ulemper ved Nikon P1000, for det kommer med flere begrænsninger, som man må leve med, hvis man ønsker en model, der kan foretage en så ekstrem zoom. 

Blandt andet hæfter eksperterne sig ved, at det kun er i god belysning, at man kan tage gode billeder. Når belysningen er mangelfuld, så går det nemlig kraftigt ud over billedkvaliteten. 

Herudover er eksperterne heller ikke helt tilfredse med skærmen, for de synes, at den mangler at kunne betjenes via touch, og så gør den store størrelse, at kameraet ikke er helt let at have med at gøre og kan irritere lidt, hvis man benytter sig af det ofte. 

Kritikken til trods så synes eksperterne stadig, at her er tale om et teknisk vidunder på grund af zoom-rækkevidden, og de nævner, at det er svært ikke at forelske sig blot en lille smule i modellen. 

Hvis du ønsker at læse hele anmeldelsen, så kan du læse den i sin fulde længde hos Expertreviews.co.uk.


Which.co.uk 

which
Vurdering: 68 point ud af 100 

Det britiske forbruger- og testmagasin Which.co.uk giver Nikon P1000 en nogenlunde anmeldelse med 68 ud af 100 point. Her er derfor ikke tale om en absolut topscore, men eksperterne vurderer, at her er tale om et produkt, der både har fordele og ulemper. 

Modellen kaldes for et kamera med ”imponerende superzoom i overskriften”. Her gennemgår vi eksperternes vigtigste punkter: 

Eksperterne forklarer, at Nikon tager ”superzoom” til nye højder med Nikon P1000 med en imponerende 125 gange zoom – Nikon selv hævder, at her er tale om den længste rækkevidde i hele verden. 

Dette apparat skal dog ikke kun fremhæves for zoom-funktionen, ifølge eksperterne, for der er mange flere, gode detaljer. 

For eksempel nævnes muligheden for at optage i 4K-kvalitet, og så findes der flere gode indstillinger og programmer, der gør det lettere at få gode billeder – for eksempel måne-indstillingen eller fugle-indstillingen. 

Høj brugervenlighed og alsidighed

Which.co.uk forklarer videre, at Nikon P1000 også er et utrolig brugervenligt kamera, som er let at betjene, og det er meget alsidigt – mulighederne for brugen er stort set nærmest ubegrænsede. 

Hjælpe-indstillingerne betyder, at man lettere kan få gode billeder af det objekt eller sceneri, som man vil fotografere, og generelt tager modellen også virkelig gode billeder. 

Eksperterne vurderer nemlig, at billedkvaliteten er rigtig god, og vil man opnå det bedste resultat, så bør man fotografere i dagslys. 

Til trods for al rosen nævner Which.co.uk også nogle minusser ved apparatet, som ikke er til at komme udenom. 

Blandt andet er her tale om billedkvaliteten ved lav belysning, for eksperterne forklarer, at her halter produktet en smule. Hvis der ikke er klart dagslys eller anden god lyskilde, så påvirkes billederne negativt, således at resultatet bliver lidt skuffende. 

Herudover mener eksperterne også, at film-funktionen er lidt mangelfuld, idet videokvaliteten godt kunne være bedre.

På grund af den store størrelse og høje vægt kommenterer eksperterne yderligere, at apparatet ikke er særlig håndterbart og let at slæbe rundt på. 

På trods af kritikken fremhæver Which.co.uk Nikon P1000 som et virkelig godt kamera, der er ideelt til den forbruger, der har astronomi eller natur som hobby. 

Du kan læse hele anmeldelsen i sin fulde længde hos Which.co.uk

Her kan du se en zoom-test af Nikon P1000. Videoen er produceret af You-Tube kanalen Dezso Torok:


Lifewire.com 

lifewire.com-logo
Vurdering: 4,2 ud af 5 stjerner 

Teknologisiden Lifewire.com giver Nikon P1000 en rigtig flot score på 4,2 ud af 5 stjerner. Eksperterne kalder apparatet for ”et kamera, der skubber til begrænsningerne inden for super-zoom kameraer” i overskriften. 

Dermed er her tale om et virkelig godt produkt, som kommer med rigtig mange fordele og kun få ulemper. Her gennemgår vi de væsentligste: 

Lifewire.com fremhæver især Nikon P1000 for sine evner inden for zoom ligesom de øvrige eksperter. Zoom-mulighederne er i fokus fra producentens side, og Lifewire.com kommenterer da også disse evner som det første i deres anmeldelse. 

De forklarer her, at apparatet er den ubestridte konge af superzoom-kameraerne, idet her findes en utrolig rækkevidde, der nærmest grænser til det absurde. Den fantastiske zoom-rækkevidde gør, at det bliver en utrolig oplevelse at tage billeder med produktet, som føles meget unik. 

Høj pris, men god kvalitet

Nikon P1000Ud over selve zoom-funktionen findes der ifølge Lifewire.com mange andre gode aspekter af Nikon P1000.

Det forklares, at her kan optages i den imponerende 4K-kvalitet, og modellen leverer derfor virkelig flot video-kvalitet. 

Herudover kommenteres det blandt andet, at apparatet er meget ergonomisk skabt, hvilket gør det langt mere behagelige at tage billeder – især fordi her er tale om en stor model, der både vejer og fylder meget. Eksperterne skriver yderligere, at kameraet virkelig er sjovt at bruge. 

Eksperterne giver Nikon P1000 en flot anmeldelse, men de nævner også et par kritikpunkter. Her kommer de for eksempel ind på, at prisen er meget høj, og batteriet er heller ikke så stærkt. Det giver en ringe batterilevetid, som kan irritere, hvis man er taget langt væk for at få sine billeder. 

Lifewire.com forklarer også, at de synes, at modellen er en smule ikke-brugervenlig af og til, billedkvaliteten er ringe i dårlig belysning, og så føles selve kameraet lidt upraktisk at have med at gøre en gang i mellem. 

Eksperterne runder af med at skrive, at Nikon P1000 minder lidt om en sej sportsbil – det er virkelig cool, men også noget upraktisk og har en stejl læringskurve. 

Klik her hvis du gerne vil læse mere om eksperternes anmeldelse af Nikon P1000. 


Digitalcameraworld.com 

Digitalcameraworld logo
Vurdering: 3,5 ud af 5 stjerner

Teknologisiden Digitalcameraworld.com giver Nikon P1000 en fin anmeldelse på 3,5 ud af 5 stjerner. Hermed er her tale om en god anmeldelse, dog uden at være prangende. Det betyder, at eksperterne både nævner plusser og minusser, og i det følgende gennemgår vi hvilke, der er tale om: 

Eksperterne er generelt glade for Nikon P1000 og forklarer, at her er tale om et apparat, der beviser, at Nikon kan producere fantastiske linser med utrolig zoom, men herudover så er apparatet noget mere middelmådigt. 

Her er tale om et bæst af et kamera (hvilket dog desværre gør produktet tungt og uhåndterbart), som rent optisk er helt imponerende med den unikke zoom-rækkevidde, som ikke ses andre steder, og det er let at forelske sig en smule i det. 

Eksperterne roser endvidere modellen for at have en virkelig god billedstabilisator samt muligheden for at kunne optage i 4K. 

Kameraet til safari-entusiasten

På trods af den ovenstående ros så synes Digitalcameraworld.com, at det er svært at anbefale kameraet betingelsesløst. 

For de fleste forbrugeres vedkommende bliver det aldrig aktuelt at anvende al den zoom-rækkevidde, som apparatet kan levere, og eksperterne synes, at der på grund af zoom-egenskaberne er blevet gået på kompromis med billedkvaliteten. 

Eksperterne mener, den er lidt undervældende i forhold til forventningerne – især hvis man tager billeder, hvor lyset ikke er godt. 

Hvis man dog ønsker en model, der kan zoome ekstra til for eksempel safari, sport eller lignende og ikke ønsker at investere i en dyr teleskoplinse, så vil Nikon P1000 være et godt valg og pengene værd. 

Digitalcameraworld.com slutter deres anmeldelse af med at skrive, at dette kamera minder lidt om en racerbil – fokus ligger på at nå de store højder, men som forbruger er det sjældent, at man går hele vejen, og man skal stadig forholde sig til dagligdagens småproblemer. 

Produktet er godt, understreges det, og det er rart at kunne prale af at have markedets bedste zoom-egenskaber, men eksperterne havde dog foretrukket et lidt mere afbalanceret kamera med en bedre billedkvalitet i stedet for den vilde zoom. 

Du kan finde anmeldelsen i sin helhed hos Digitalcameraworld.com. 

Her kan du se en video, der demonstrerer Nikon P1000’s imponerende zoom, i form af en optagelse af ISS rumstationen:


Techradar.com 

Techradar.com
Vurdering: 3 stjerner ud af 5

Teknologisiden Techradar.com giver Nikon P1000 en fin anmeldelse på 3 ud af 5 stjerner – dermed er her tale om et produkt, der ligger over gennemsnittet. Ifølge eksperterne har modellen derfor både fordele og ulemper, og dem gennemgår vi her punkt for punkt: 

Techradar.com forklarer, at Nikon P1000 virkelig skinner igennem med sin imponerende 125 gange zoom, som er helt i sin egen liga. Men det gør dog også produktet lidt til et niche-produkt, der ikke er for alle. 

Eksperterne forklarer, at hvis man er foto-entusiast, meget teknisk og virkelig ønsker et kamera med en fantastisk optisk linse, så går man ikke galt i byen med Nikon P1000, for apparatet holder, hvad det lover. 

Faktisk vil der ikke være meget at rafle om for denne type forbruger, for så vil Nikon P1000 være det bedste kamera på markedet. 

For alle andre typer af forbrugere vil denne model dog nok ikke være det bedste valg. 

Model med mange fordele og ulemper

Nikon P1000Ifølge Techradar.com kommer Nikon P1000 med mange fordele og ulemper, da her er tale om et meget komplekst kamera, der er et helt under i sig selv. 

På plussiden ligger den fantastiske 125 x zoom, som er helt unik, men også muligheden for virkelig at få skarpe billeder på lang afstand. 

Det kræver lidt øvelse, men det kan dog godt lade sig gøre. Herudover er kameraet meget håndterbart og brugervenligt, og der findes gode muligheder for at påvirke billederne. 

På minussiden ligger blandt andet den høje pris og billedkvaliteten, kommenteres det. Eksperterne skriver nemlig, at den generelle billedkvalitet ikke er helt så god, og så volder auto-fokus funktionen en del problemer, da den ikke er helt pålidelig. 

Også LCD-skærmen har nogle mangler, og så er her tale om en stor størrelse, der gør kameraet noget klodset at have med at gøre. 

Eksperterne savner desuden en anordning, så produktet kan anvendes i al slags vejr. Dette kamera har nemlig begrænsninger i regnvejr. 

Mulighed for at læse hele anmeldelsen af Nikon P1000 findes hos Techradar.com.


Opsamlende konklusion

Nikon P1000

Billigste pris på Nikon P1000:

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
0,00 8.837,00 Læs mere
 

.
Efter at have gennemgået de 7 ekspertkilders anmeldelser af Nikon P1000 kan det konkluderes, at eksperterne er overvejende positivt indstillede over for dette kamera. Produktet er skabt med fokus på at kunne tage billeder med en rigtig høj zoom-rækkevidde, og det er da også dette aspekt, som alle eksperterne kommenterer først. 

Alle eksperterne er nemlig meget imponerede over zoom-rækkevidden, der er helt i sin egen klasse. 

Flere af eksperterne fremhæver også, at denne model er brugervenlig, alsidig og kommer med den gode 4K-optagelseskvalitet. Det nævnes desuden flere steder, at billedkvaliteten er rigtig god – dog kun i god belysning, for dårlig belysning giver ringe billeder. 

Eksperterne har også et par kritikpunkter, og ud over billedkvaliteten i dårlig belysning fremhæves det flere steder, at kameraet er stort og besværligt, og at skærmen er mangelfuld. Eksperterne forklarer også, at der generelt har været et for stort fokus på zoom-funktionen, hvilket har gjort, at andre dele er blevet negligeret – derfor kommer apparatet med en del mindre irritationsmomenter. 

Overvejende er kritikken dog positiv, og eksperterne er meget betagede af Nikon P1000 og dets kunnen inden for zoom-rækkevidde. Det nævnes flere steder, at kameraet er perfekt for den forbruger, der ønsker at tage billeder af objekter, der befinder sig langt væk – for eksempel i forbindelse med sport, safari, fugle, fly eller himlen.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvem har testet Nikon P1000?

Trustedreviews.com, Digitaltrends.com, Expertreviews.co.uk, Which.co.uk, Lifewire.com, Digitalcameraworld.com og Techradar.com.

🤓 Hvordan er Nikon P1000 blevet testet?

Nikon P1000 er blevet vurderet ud fra dets tekniske specifikationer, indbyggede funktioner og brugervenlighed. Særligt er eksperterne begejstrede, for kameraets zoomeffekt der er på imponerende 125 gange.

🤔 Hvad er fordelene ved Nikon P1000?

Som det første fremhæver alle eksperterne kameraets imponerende zoomeffekt. Ydermere fremhæves det, at Nikon P1000 er et meget brugervenligt kamera, der kan optage i 4K-opløsning og levere knivskarpe billeder, såfremt den rette belysning er til stede.


Alternative tests og artikler 

Er du ikke sikker på Nikon P1000 er det rette valg for dig, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre artikler, der kunne være interessante for dig.

Du kan blandt andet læse om det mindre Nikon P900 kamera, der kommer med imponerende 16 megapixels og 83 gange optisk zoom.

Måske er du mere interesseret i et kompakt kamera, du altid kan have med lige der hvor det sker. I givent fald kan du læse vores tests af de forskellige kvalitetskameraer fra GoPro. Her kan du læse vores GoPro Hero 8 test, vores GoPro Hero 7 test, vores GoPro Hero 6 test og vores GoPro Hero 5 test.

Et andet populært valg inden for fotografering er de smarte droner. Særligt gør mærket DJI sig bemærket hos eksperter såvel som forbrugere. Her kan du læse vores brede DJI drone test eller vores specifikke DJI Mavic Mini test og vores DJI Phantom 4 Pro test.

Slutteligt kan du læse om de retro polaroid kameraer i vores generelle polaroid kamera test, eller vores specifikke Fujifilm Instax Mini 9 test.

Fælles for de ovenstående produkter er, at de alle har fået yderst rosende ord med på vejen af eksperterne.