Nordic Dream: Flotte tilbud, senge af topkvalitet og lovprisende kundeanmeldelser

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Om Nordic Dream

Nordic Dream er en dansk webshop, der har solgt senge online siden 2019. De finder inspiration til sengene i naturen og det rene nordiske design samt i kærligheden til godt håndværk. De stræber efter at skabe og udvikle kvalitetssenge, der har respekt for brandets skandinaviske designarv.

Vi har samlet et overblik over, hvem Nordic Dream er, hvad deres senge kan, og hvordan de skiller sig ud i forhold til andre forhandlere.

Vi sammenholder også vores subjektive vurdering af forhandleren med forbrugernes bedømmelser, så du får et velafrundet indtryk af Nordic Dream.

Chat åbningstider

Man - Fre: 09:00 - 24:00Gratis levering
100 dages tryghedsgaranti
Produceret i Danmark

Gå til forhandler

Fokus på skandinavisk design og håndværk

Nordic Dream senge er designet og udviklet i Danmark. Det kan man blandt andet se i inspirationen fra den nordiske indretningsstil.

Det betyder, at sengene har rene, linjer og afdæmpede farver, så sengene er meget simple og minimalistiske i udseendet uden at gå på kompromis med et lækkert udtryk. Den nordiske inspiration ser man også i valget af navne til sengene, der har fået oldnordiske navne som Ragna, Aura og Snefrid.

Bæredygtige materialer
Sengene er udviklet og bygget i Danmark af dygtige, danske håndværkere. De lægger også fokus bæredygtighed i produktionen.

Materialerne er naturlige og kommer fra bæredygtige producenter. Det er blandt andet i forhold til træet til sengerammen, der kommer fra svenske fyrreskove, hvor der plantes træer i samme hastighed, som de fældes, så systemet er i balance og der ikke bruges flere ressourcer, end hvad naturen har råd til at betale.

Tekstilerne har en OEKO-Tex certificering. Det kan de få, hvis der ikke bliver brugt skadelige kemikalier i produktionen af tekstilerne, så derfor er det typisk også meget allergivenlige tekstiler.

Læs mere om de anmelderroste senge her

Fordele ved en Nordic Dream seng

Der er mange senge og sengeforhandlere på markedet, som har hver deres fordele og ulemper. Når vi kigger på Nordic Dream, kan vi se en række fordele ved at købe hos dem.

100 % danskproduceret
Sengene er både udviklet og fremstillet i Danmark. Det betyder, at der er høj kvalitetskontrol hele vejen igennem. Det betyder også noget for det endelige produkt, at det ikke skal fragtes frem og tilbage i verden, men holder sig indenfor landets grænser gennem hele processen.

Gratis fragt til kantsten
Når du køber seng fra Nordic Dream kommer de og leverer sengen ved din kantsten helt gratis. Du kan også tilkøbe deres andre leveringsformer, hvis du ønsker mere service. Så kan du få sengen båret ind, monteret og de tilbyder endda at tage din gamle seng med igen, når de kører, så du ikke skal bøvle med det.

100 dages trygheds- og returgaranti
En seng er en stor beslutning, og det kan være rigtig svært at fornemme, hvordan sengen egentlig er, når du ser den i butikken. Typisk ligger du kun på sengen i minutter ad gangen, hvilket ikke er længe nok til at få et ordentligt indtryk af komforten.

Af den årsag tilbyder Nordic Dream, at du kan afprøve sengen derhjemme i dine vante rammer i 100 dage. Hvis ikke sengen er den rigtige, kan du gratis ombytte eller returnere den – og som en ekstra bonus kommer de og henter den på din adresse igen, hvilket er meget unikt for branchen.

Ofte når man ønsker at returnere en seng er det fordi, man ikke har fået valgt den rigtige fasthed, så det er en rar tryghed at have, at du kan bytte til en anden fasthed, hvis du ikke rammer rigtigt i første forsøg.

Op til 25 års garanti
Ifølge forhandleren er sengene lavet i høj kvalitet. På trods af tiltroen til kvaliteten, tilbyder tilbyder Nordic Dream stadig 15 års garanti på ramme- og fjedrebrud på deres boxmadrasser og 25 år på kontinental- og elevationssenge. På elevationssengene får du ligeledes 5 års garanti på elevationsmotoren.

Da en seng typisk skal udskiftes hver 10-15 år, så får du en garanti, der i nogle tilfælde varer længere, end du har sengen stående i dit hjem, hvilket er en stor tryghed at have.

Se og spar op til 60% på de bedste senge her

Naturlige materialer og bæredygtighed
Økologi og bæredygtighed inden for tekstil-branchen bliver mere og mere populært og med god grund. Når tekstiler – ligesom det er tilfældet med Nordic Dreams materialevalg – er OEKO-tex certificerede, er de fri for skadelige kemikalier, så de er sundere og mere allergivenlige.

Derudover er træet til sengene fra bæredygtige skove, hvor skoven kan nå at følge med, da der bliver plantet nye træer i samme hastighed, som der fældes. De bæredygtige valg trækker op i vores vurdering af forhandleren.

Planter ét træ per køb
Udover i forhold til materialerne er Nordic Dream også opmærksom på miljøet på andre områder. De har et samarbejde med Naturstyrelsen, så der plantes ét træ i de danske skove for hver seng der sælges, så naturen får noget igen og kan følge med industrien.

Op til 7 komfortzoner
Noget af dét, der gør Nordic Dream pengene værd, er selve opbygningen af madrassen. Fjedrene i madrasserne er opdelt i en række komfortzoner. Det betyder, at fjedrene ikke giver samme støtte overalt i madrassen, da kroppen har forskellige behov på forskellige steder.

Fjedrenes opdeling i zoner betyder, at fastheden er forskellige ned langs madrassen. De er mere faste omkring mave, lænd og hofte. Det er den tungeste del af vores krop, som typisk vejer fire gange så meget som skuldrene. Derfor er fjedrene forstærket her, så du ikke synker for langt ned i madrassen.

Samtidig er fjedrene lidt blødere ved skuldrene, da vi skal kunne synke længere ned i madrassen her, så blodcirkulationen i arme og skuldre ikke hæmmes, selvom du sover på siden hele natten. Det hjælper med at aflaste skuldre og nakke, der nemt kan blive ømme i løbet af dagen.

Forskellene i fjedrenes fasthed og tykkelse gør, at hver kropsdel får den korrekte aflastning, så du ligger i en optimal, ergonomisk stilling hele natten med din ryg ligger i en lige linje. Det mindsker muskel- og ledsmerter.

I forhold til antal komfortzoner er der lidt forskel på antal i forhold til sengetypen. Nogle af sengene har fem, mens andre har syv. Det er forskelligt, hvor mange komfortzoner, du har brug for, så det kan være en fordel at læse mere om komfortzonerne i de enkelte senge.

Ingen fordyrende mellemled
Det er en fordel, at alle Nordic Dreams senge er udviklet og distribueret af dem selv. Det betyder, at sengen bliver sendt til dig direkte fra forhandleren og du undgår fordyrende mellemled til butikslokaler eller sælgere. 

Branchens højeste Trustpilot-score
Nordic Dream er vurderet til hele 4,9 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket er sengebranchens højeste rating. Det er en indikator af, at forbrugerne synes godt om sengene og Nordic Dream generelt, hvilket klart forbedrer vores syn på forhandleren. 

Rentefri finansiering
Nordic Dream tilbyder rente- og gebyrfri finansiering via Santander. Det betyder, at du kan dele beløbet op i 10 eller 20 måneder uden at betale ekstra.

E-mærket webshop
E-mærket på webshops betyder, at en jurist løbende kontrollerer webshoppen, så du som køber er sikret, at shoppen lever op til lovgivningen inden for e-handel.

Se de gode tilbud og spar op til 60% her

Information om Nordic Dream

Firmanavn Nordic Dream
Adresse Mariane Thomsens Gade 4B, 3, 8000 Aarhus C
Hjemmeside https://nordicdream.dk/
Telefon 71969622
CVR-nummer 40779469
Returregler 100 dages trygheds- og returgaranti
Garanti Op til 25 års garanti
Mærker  

Leveringsmuligheder Nordic Dreams leverandører leverer gratis til kantstenen, når du køber en seng. Det er muligt at tilkøbe: Opbæring, montering samt bortskaffelse af din gamle seng
Betalingsmuligheder  

 

 


Nordic Dream test-anmeldelser: Det siger forbrugerne

Når vi skal vurdere forhandlere, er ét af de vigtigste parametre for os, hvad forbrugerne synes om produkterne og selve forhandlere. Kunderne er dem, der for alvor har haft mulighed for at teste sengene og købsoplevelsen. 

Forbrugernes opfattelse af Nordic Dream kommer bedst til udtryk på Trustpilot, hvor de har bedømt Nordic Dream til 4,9 stjerner ud fra 791 anmeldelser. Overordnet set har 93 % givet forhandleren 5 stjerner, mens 6 % giver fire stjerner og under 2 % giver 3 eller færre stjerner.

Det er den højeste rating af alle sengeforhandlere på markedet. Det signalerer for os, at forbrugerne overordnet set er meget tilfredse. Blandt anmeldelserne kan man læse, at Nordic Dreams rådgivning i købsprocessen, service i forhold til levering og kundeservice i forhold til ombytning og returnering, trækker det positive indtryk op.

Udover forbrugernes anmeldelser på Trustpilot, har vi på flere af vores hjemmesider som fx Forbrugsguidens samlet en test-oversigt over de bedste senge på markedet. Her har vi vurderet hver enkelt seng i forhold til kundeanmeldelser, sengens egenskaber og specifikationer, forhandlerens garantier, service og omdømme samt eventuelle officielle tests af sengene. I flere artikler anbefaler vi flere af Nordic Dreams senge, da de ud fra vores subjektive vurdering opfylder en lang række af de ovenstående parametre over forventning.

Nordic Dream rabatkode

Nordic Dream kører desværre ikke med rabatkoder, men dette er bestemt ikke negativt. Grunden til dette er nemlig, at de forsøger at køre med de bedste og laveste priser hele tiden, så du altid får mest mulig seng for pengene, og derfor ikke har brug for en rabatkode.

Se også vores anmeldelse af Sengetid.dk og SengeSpecialisten.

FAQ

Laver Nordic Dream gode senge?
Nordic Dream er bedømt til 4,9 stjerner af forbrugerne på Trustpilot, hvilket er en indikator for en høj tilfredshed. Derudover har sengene en række gode egenskaber, der højner både komfort og ergonomisk støtte til kroppen, så du får en god nats søvn.
Hvad koster Nordic Dream senge?
Nordic Dreams senge ligger lidt højere prismæssigt i forhold til andre senge på markedet, men fås i flere forskellige prisklasser. Sengen fås i priser fra omkring 10.000 til 40.000 kr alt efter størrelse og egenskaber. Dog kan de ofte fås på tilbud, hvor du kan finde store besparelser.
Hvad tilbyder Nordic Dream?
Nordic Dream tilbyder dig 100 dage til at afprøve sengen derhjemme og sende den omkostningsfrit retur, hvis den ikke er som ønsket. Du får op til 25 års garanti på sengen og 5 års garanti på elevationsmotoren. Derudover kan du få rente- og gebyrfri finansiering.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme