Nordic Dream: Gode tilbud, senge af topkvalitet og flotte kundeanmeldelser

SENESTE ÆNDRING: oktober 30, 2023.
Bemærk, artiklens årstal er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.
featured image

Nordic Dream er en dansk webshop, der har solgt senge online siden 2019. De finder inspiration til sengene i naturen og det rene nordiske design — og samtidig prioriterer de kærligheden til godt håndværk. De stræber med andre ord efter at skabe og udvikle kvalitetssenge med respekt for naturen og den skandinaviske stil.

Vi har derfor valgt at udarbejde den her artikel, hvori du kan læse om, hvem Nordic Dream er, hvad deres senge kan og hvordan de skiller sig ud i forhold til andre forhandlere. Vi sammenligner også vores subjektive vurdering af forhandleren med forbrugernes bedømmelser, så du får et velafrundet indtryk af Nordic Dream som helhed.

Nordic Dream

Chat åbningstider

Man - Fre: 09:00 - 24:00  • Gratis levering
  • 100 dages tryghedsgaranti
  • Produceret i Danmark

SE ALLE TILBUD HER

Fokus på skandinavisk design og håndværk
Nordic Dream senge er designet og udviklet i Danmark, hvilket bl.a. ses i deres tydelige inspirationen fra den nordiske indretningsstil.

Det betyder, at sengene har rene, linjer og afdæmpede farver, så sengene er meget simple og minimalistiske i udseendet uden at gå på kompromis med et elegant udtryk. Den nordiske inspiration ser man også i valget af navne til sengene, der har fået oldnordiske navne som Ragna, Aura og Snefrid.

Kvalitetsmaterialer
Sengene er udviklet og bygget i Danmark af dygtige, danske håndværkere. Materialerne er naturlige og robuste, så du får en seng, du kan bruge i mange år fremadrettet.

Tekstilerne er desuden OEKO-Tex certificeret, hvilket betyder, at der ikke bliver brugt skadelig kemi i produktionen, derfor er det typisk også meget allergivenlige tekstiler.

SE ALLE TILBUD HER

Fordele ved en Nordic Dream seng

100 % danskproduceret
Sengene er både udviklet og fremstillet i Danmark. Det betyder, at der er høj kvalitetskontrol hele vejen igennem.

Gratis fragt til din kantsten
Når du køber seng fra Nordic Dream kommer de og leverer sengen ved din kantsten helt gratis. Du kan også tilkøbe deres andre leveringsformer, hvis du ønsker mere service. Så kan du få sengen båret ind, monteret og de tilbyder endda at tage din gamle seng med igen, når de kører, så du ikke skal bøvle med det.

100 dages trygheds- og returgaranti
Nordic Dream tilbyder, at du kan afprøve sengen derhjemme i dine vante rammer i 100 dage. Hvis ikke sengen er den rigtige, kan du gratis ombytte eller returnere den – og som en ekstra bonus kommer de og henter den på din adresse igen.

De fleste, der vælger at bruge returgarantien, gør det fordi de ikke har valgt den rigtige fasthed. Det er altså en rar tryghed at have, at du kan bytte til en anden fasthed kvit og frit, hvis du ikke rammer rigtigt i første forsøg.

Op til 25 års garanti
Nordic Dream tilbyder 15 års garanti på ramme- og fjedrebrud på deres boxmadrasser og 25 år på kontinental– og elevationssenge. På elevationssengene får du desuden 5 års garanti på elevationsmotoren.

Da en seng typisk skal udskiftes hver 10-15 år, får du en garanti, der i nogle tilfælde varer længere, end du har sengen stående i dit hjem, hvilket er en stor tryghed at have.

Planter ét træ per køb
Nordic Dream er opmærksom på deres materialebrug — og de vil gerne give noget tilbage. Derfor har de et samarbejde med Naturstyrelsen og planter ét træ i de danske skove for hver seng, der sælges.

Op til 7 komfortzoner
Noget af dét, der gør Nordic Dream pengene værd, er selve opbygningen af madrassen. Fjedrene i madrasserne er opdelt i en række komfortzoner. Det betyder, at fjedrene ikke giver samme støtte overalt i madrassen, da kroppen har forskellige behov på forskellige steder.

Fjedrenes opdeling i zoner betyder, at fastheden er forskellige ned langs madrassen. De er mere faste omkring mave, lænd og hofte. Det er den tungeste del af vores krop, som typisk vejer fire gange så meget som skuldrene. Derfor er fjedrene forstærket her, så du ikke synker for langt ned i madrassen.

Samtidig er fjedrene lidt blødere ved skuldrene, da vi skal kunne synke længere ned i madrassen her, så blodcirkulationen i arme og skuldre ikke hæmmes, selvom du sover på siden hele natten. Det hjælper med at aflaste skuldre og nakke, der nemt kan blive ømme i løbet af dagen.

Forskellene i fjedrenes fasthed og tykkelse gør, at hver kropsdel får den korrekte aflastning, så du ligger i en optimal, ergonomisk stilling hele natten med din ryg ligger i en lige linje. Det mindsker muskel- og ledsmerter.

I forhold til antal komfortzoner er der lidt forskel i forhold til sengetypen. Nogle af sengene har fem, mens andre har syv. Det er forskelligt, hvor mange komfortzoner, du har brug for, så det kan være en fordel at læse mere om komfortzonerne i de enkelte senge.

Ingen mellemled
Det er en fordel, at alle Nordic Dreams senge er udviklet og forhandlet af dem selv. Det betyder nemlig, at sengen bliver sendt til dig direkte fra forhandleren og du undgår mellemled — på den måde holdes priserne nede.

Branchens højeste Trustpilot-score
Nordic Dream er vurderet til hele 4,9/5 stjerner på Trustpilot, hvilket er sengebranchens højeste rating. Det indikerer i høj grad, at forbrugerne nærmest intet dårligt har at sige om hverken sengene eller Nordic Dreams’ service.

Rentefri finansiering
Nordic Dream tilbyder rente- og gebyrfri finansiering via Santander. Det betyder, at du kan dele beløbet op uden at betale ekstra.

E-mærket webshop
E-mærket på webshops betyder, at en jurist løbende kontrollerer webshoppen, så du som køber er sikret, at shoppen lever op til lovgivningen inden for e-handel.

Firmanavn Nordic Dream
Adresse Mariane Thomsens Gade 4B, 3, 8000 Aarhus C
Hjemmeside https://nordicdream.dk/
Telefon 71969622
CVR-nummer 40779469
Returregler 100 dages trygheds- og returgaranti
Garanti Op til 25 års garanti
Mærker  

Leveringsmuligheder Nordic Dreams leverandører leverer gratis til kantstenen, når du køber en seng. Det er muligt at tilkøbe: Opbæring, montering samt bortskaffelse af din gamle seng
Betalingsmuligheder  

 

 

Nordic Dream test-anmeldelser: Det siger forbrugerne

Når vi skal vurdere forhandlere, er ét af de vigtigste parametre for os, hvad forbrugerne synes om produkterne og selve forhandleren. Kunderne er dem, der for alvor har haft mulighed for at teste sengene og købsoplevelsen.

Forbrugernes opfattelse af Nordic Dream kommer bedst til udtryk på Trustpilot, hvor de har bedømt Nordic Dream til 4,9/5 stjerner på over 1950 anmeldelser. Overordnet set har 93 % givet forhandleren 5 stjerner, mens 6 % giver fire stjerner og under 2 % giver 3 eller færre stjerner.

Det er den højeste rating af alle sengeforhandlere på markedet. Det er for os at se en tydelig indikator på, at forbrugerne er meget tilfredse. Blandt anmeldelserne kan man f.eks. læse, at Nordic Dreams’ rådgivning i købsprocessen og kundeservice i forhold til ombytning og returnering er helt i top.

Udover forbrugernes anmeldelser på Trustpilot, har vi på flere af vores hjemmesider samlet en test-oversigt over de bedste senge på markedet. Her har vi vurderet hver enkelt seng i forhold til kundeanmeldelser, sengens egenskaber og specifikationer, forhandlerens garantier, service og omdømme samt eventuelle officielle tests af sengene. I flere artikler anbefaler vi flere Nordic Dream senge, da de ud fra vores analyser opfylder en lang række kvalitetsparametre.

Nordic Dream rabatkode

Nordic Dream kører ikke med rabatkoder — det er der dog en grund til. De forsøger nemlig at køre med de bedste og laveste priser hele tiden, så du altid får mest mulig seng for pengene. Derfor har de ikke brug for rabatkoder.

Se også vores anmeldelse af Sengetid.dk og SengeSpecialisten.

FAQ

Nordic Dream er bedømt til 4,9/5 stjerner af forbrugerne på Trustpilot, hvilket indikerer rigtig høj kvalitet og stor kundetilfredshed. Derudover har sengene en række gode egenskaber, der øger både komfort og ergonomisk støtte til kroppen, så du altid får en god nats søvn.
Hvad koster Nordic Dream senge?
Nordic Dreams senge ligger lidt højere prismæssigt i forhold til andre senge på markedet, men fås i flere forskellige prisklasser. Sengene fås i priser fra omkring 10.000 til 40.000 kr. alt efter størrelse og egenskaber. Dog kan de ofte fås på tilbud.
Hvad tilbyder Nordic Dream?
Nordic Dream tilbyder dig 100 dage til at afprøve sengen derhjemme. Du kan altså vælge at sende den retur kvit og frit, hvis du ikke er tilfreds. De kommer endda selv og henter den igen. Du får dertil op til 25 års garanti på sengen og 5 års garanti på motoren, hvis du køber en elevationsseng. Derudover kan du få rente- og gebyrfri finansiering.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme