Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Comforth IPL Pro

(0)

0 anmeldelser

ANNONCER
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

nyere og mere avanceret IPL hårfjerner

Comforth IPL Pro tilbyder en effektiv og holdbar løsning til hårfjerning derhjemme. Den er især oplagt til dig, der er prisbevidst og som søger en praktisk metode til hårfjerning, hvor du nemt opnår en glattere hud. Med et forlænget antal lysimpulser på 999.999 overgår den markedsstandarden, og producenten garanterer et effektivt og holdbart produkt. Hårfjerneren er udstyret med safirglas, hvilket gør, at lyset udnyttes maksimalt, så du er sikret en effektiv behandling. Udover det, har den et brugervenligt design, er let af bygning og der følger 2-års garanti med købet.

  • Optisk safirglas giver bedre effekt
  • Smart IceCool-teknologi
  • 999.999 lysimpulser 

Dagens priser

ANNONCER
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Specifikationer

Antal lysimpulser 999.999
Intensitetsniveauer 5
Strømkilde Kabel
Vægt 0,26 kg
Lyspulsvindue 3 cm

Fordele og ulemper

Fordele

  • LED-skærm
  • Letvægtsdesign
  • 2 års garanti
  • Klinisk certificeret
  • Beskyttelsesbriller og skraber medfølger

Ulemper

  • Ikke trådløs

FAQ

Kommer Comforth IPL pro hårfjerner med et genopladeligt batteri?
Nej, Comforth IPL Pro kommer ikke med et genopladeligt batteri. Den skal være tilsluttet en stikkontakt under hele behandlingen, så du slipper dermed for at skulle skifte batterier eller huske at oplade hårfjerneren.
Har Comforth IPL Pro flere lysintensitetsindstillinger?
Ja, Comforth IPL Pro har fem styrkeniveauer og tre hudindstillinger du kan vælge imellem, så behandligen kan tilpasses dine behov.
Tilbyder Comforth IPL Pro et højt antal lysimpulser og sikkerhedsfunktioner?
Ja, Comforth IPL Pro tilbyder et af de højeste antal lysimpulser (999,999) samt en brugervenlig LED-skærm, frem styrkeniveauer og tre hudindstillinger som sikrer en skræddersyet behandling.
Er Comforth IPL Pro pengene værd i forhold til dens pris og funktioner sammenlignet med andre modeller?
Comforth IPL Pro er en nyere og mere avanceret IPL hårfjerner fra Comforth, som vi mener giver god værdi for pengene.

Anmeldelser og tests af Comforth IPL Pro

Vores anmeldelse

God IPL med avanceret teknologi

Efter vi har testet IPL Pro fra Comforth, er vi imponerede over, hvor effektiv maskinen er, når det kommer til at fjerne hår. Den avancerede teknologi med optisk safirglas og det høje antal pulser sikrer nemlig en meget præcis og langvarig hårfjerning. Vi lagde desuden mærke til, hvor let maskinen er at bruge takket være dens brugervenlige design og lette konstruktion, hvilket gjorde det nemt at behandle de ønskede områder.

Beskyttelsesbrillerne, som følger med, værdsætter vi især, da de giver en ekstra grad af sikkerhed, mens du bruger IPL Pro – noget, som ofte bliver glemt hos andre modeller. Selvom vi synes, at en trådløs funktion ville have gjort den nemmere at bruge, så erkender vi også, at det i virkeligheden er mere en luksus end en nødvendighed – især når IPL Pro allerede har opnået klinisk certificering, og har så mange andre gode egenskaber. 

Alt i alt vurderer vi, efter vores tests og analyser, at IPL Pro fra Comforth er et oplagt valg – især hvis du vægter avanceret teknologi og et brugervenligt design meget højt.

Jovana Aleksic Anmeldelse af: Jovana Aleksic

0

Baseret på 0 anmeldelser

Comforth IPL Pro sammenlignet med andre IPL hårfjernere

Se hele tabellen

Læs mere i artiklen