Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere
Robomow RK1000

Robomow RK1000

(4.2)

84 anmeldelser

ANNONCER
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Pris:

10.341 kr.

Gå til bedste pris I samarbejde med Pricerunner
Gå til bedste pris
pålidelig og effektiv robotplæneklipper

Robomow RK1000 robotplæneklipper er udstyret med et intelligent navigationsystem kaldet ‘Smart Navigation’, som gør det let for den at bevæge sig effektivt rundt i din have. Så hvis du nyder synet af en velholdt have og friheden i at teknologien gør arbejdet for dig, så er Robomow RK1000 et oplagt valg til dig. En af robotplæneklipperens særlige funktioner er en unik teknologi, særligt udviklet til at sikre en præcis klipning langs kanterne af din græsplæne. Derudover har den en skarp touchscreen på kontrolpanelet, der gør den let at styre. Den har en maksimal klippehøjde på 10 cm, og en forholdsvis bred klippebredde på 21 cm end de gennemsnitlige 18 cm. Den er især praktisk ,hvis du har en stor græsplæne, da RK1000 robotplæneklipperen bruger mindre tid på at slå samme areal sammenlignet med andre modeller. Den maksimale klippehøjde gør den desuden til et godt valg, hvis du ikke har mulighed for at slå græsset regelmæssigt.

  • Patenterede terrængående hjul
  • Højopløseligt kontrolpanel med berøringsskærm
  • Unik kantskæringsfunktion
I samarbejde med Pricerunner

Dagens priser

ANNONCER
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Specifikationer

Klippeområde 1000 m²
Skærebredde 21 cm
Klippehøjde (min) 2 cm
Klippehøjde (maks) 10 cm
Maks. hældning 45 %
Støjniveau 60 dB
Driftstid 50 min
Opladningstid 120 min
Vægt 10,5 kg

Fordele og ulemper

Fordele

  • Velegnet til større haver
  • Minimerer behovet for manuel græstrimning
  • Hurtig og nem opsætning
  • Håndterer nemt en række forskellige havelayouts
  • Nødstop inkluderet

Ulemper

  • Ingen app-forbindelse
  • En smule dyr

FAQ

Hvad er det anbefalede område, som Robomow RK1000 kan klippe?
Robomow RK1000 anbefales til klipning af et område på op til 1000 m². Den har en klippebredde på 21 cm og kan justere klippehøjden mellem 2 cm og 10 cm. Desuden kan den håndtere en maksimal hældning på 45%, og har et støjniveau på 60 dB samt en køretid på 50 minutter. Den tager 120 minutter at lade fuldt op og vejer 10,5 kg.
Hvad er den maksimale højde, som klippebladene på Robomow RK1000 kan justeres til?
Den maksimale højde, som klippebladene på Robomow RK1000 kan justeres til, er 10 cm, hvilket er højere end gennemsnittet på 6 cm for lignende robotplæneklippere. Den høje maksimale klippehøjde gør den til et godt valg til dig, der ikke har mulgihed for at klippe græsset regelmæssigt.
Hvordan klarer Robomow RK1000 snævre passager og små områder i en have?
Robomow RK1000 har flere forskellige funktioner til at kunne klare snævre passager og små områder i din have. Den har en klippebredde på 21 cm - hvilket er bredere end gennemsnittet på 18 cm - og er dermed mere effektiv når det kommer til at dække det samme område sammenlignet med andre modeller. Den kan også håndtere højere græs med en maksimal klippehøjde på 10 cm, som også er højere end gennemsnittet på 6 cm. Derudover har den et anbefalet arbejdsområde på op til 1.000 m² og kan håndtere skråninger på op til 45%.
Hvad er de specifikke funktioner og egenskaber ved Robomow RK1000 robotplæneklipper, der adskiller den fra andre modeller på markedet?
Robomow RK1000 robotplæneklipperen skiller sig ud fra fra andre modeller på markedet, med egenskaber som at kunne håndtere store græsplæner, dens evne til at navigere rundt om forhindringer, og dens lave støjniveau. Den har modtaget høje ratings og positive anmeldelser fra både eksperter og forbrugere, hvoraf nogle endda betragter den som den bedste, de nogensinde har købt.

Anmeldelser og tests af Robomow RK1000

Vores anmeldelse

Bedste robotplæneklipper i test

RK1000 er oplagt til dig med en stor have, der har tykt og genstridigt græs. Plæneklipperen sørger nemlig for at klippe græsset helt ud til kanterne af det afgrænsede område, hvilket mindsker behovet for manuel trimning. Modellen er desuden yderst solid og bygget til at kunne klare alle typer af baghaver og terræn. Selvom den har nogle lidt mere avancerede funktioner, er betjeningen stadig super nem, og du kan let og hurtigt indstille alt på plæneklipperens store touchscreen.

Vi synes dog, at det er ærgerligt, at en plæneklipper i denne prisklasse ikke tilbyder en app-forbindelse. Vi kunne nemlig godt forestille os, at det ville øge brugervenligheden endnu mere med en funktion til fjernbetjening og overvågning. Til gengæld passer det måske godt ind i det ellers simple design, og hvis det ikke er noget, du har behov for, er RK1000 stadig et solidt valg til at automatisere din have, og slippe for besværet med at slå græs.

Aleksandar Cvijanovic Anmeldelse af: Aleksandar Cvijanovic

4.2

Baseret på 84 anmeldelser

Brugeranmeldelser

Google Shopping samler produkter og anmeldelser fra forskellige forhandlere, og giver et samlet overblik over produktanmeldelser og brugeroplevelser på en skala fra 1 til 5.


Amazon er verdens største e-handelsplatform med millioner af varer på tværs af produkter indenfor næsten alle kategorier. Den er især kendt for sine omfattende brugeranmeldelser, som indeholder både stjernebedømmelser og detaljerede kommentarer om produkterne.


Robomow RK1000 sammenlignet med andre robotplæneklippere

Se hele tabellen

Læs mere i artiklen