De bedste terapilamper: Philips Wake Up Light test-oversigt

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Denne artikel handler om lys-apparatet Philips Wake Up Light, der både kan fungere som vækkeur med lys og som lysterapilampe.

Modellen har nemlig en funktion, hvor lyset gradvist øges i rummet, hvilket vil føre til en blidere opvågning, og det er netop funktionen som vækkeur med solopgangs-simulator, der fokuseres på i denne artikel.

Vi har dermed først set nærmere på, hvad Philips Wake Up Light kan, og hvordan den fungerer, og derefter har vi set nærmere på, hvad en række eksperter mener om modellen. Her kommer vi både ind på eksperternes plusser og minusser.

Vi har også valgt at tage 2 alternative modeller til Philips Wake Up Light med i artiklen, som også har fået stor ros af diverse eksperter. For at kunne sammenligne modellerne og finde den model der passer bedst til dine behov, har vi behandlet alternativerne og Philips Wake Up Light på samme måde.

Hvis man ønsker at læse mere om testene og testkilderne, så findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, som vi henviser til.

Denne Philips Wake Up Light test indeholder:
🔸 Overblik over Philips Wake Up Light
🔸 Overblik over ét alternativ til Philips Wake Up Light
🔸 Guide til fordele ved at anvende Wake Up Light
🔸 Gennemgang af de tests, vi har undersøgt samt links til eventuel videre læsning

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Philips Wake Up Light Test – Her er de bedste modeller 

I nedenstående sektion finder du en oversigt over de Philips Wake Up Light modeller der klarer sig bedst i test. Vi beskriver modellernes funktioner og henviser til hvilke test de har været medtaget i, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over de bedste Philips Wake Up Lights på markedet.


Philips Wake Up Light HF3500

4 ud af 5 stjerner baseret på 440 brugeranmeldelser på Amazon.co.uk

Philips Wake Up Light HF3500

.
Modellen Philips Wake Up Light HF3500 er ikke med i nogle tests fra diverse ekspertkilder, men er til gengæld en populær model iblandt brugerne fra Amazon.co.uk, da den her har fået mange positive ord med på vejen.

Baseret på 440 brugeranmeldelser på Amazon.co.uk har Philips Wake Up Light HF3500 fået 4 ud af 5 stjerner. Dette har den fået på baggrund af forbrugere, der har afprøvet og anmeldt produktet i deres hjem.

Ifølge brugerne er Philips Wake Up Light HF3500 et fantastisk vækkeur, der sørger for en god morgen. Desuden nævner flere af brugerne, at det er et brugervenligt ur, der er nemt at komme i gang med. Ingen af brugerne nævner mange ulemper ved modellen. Dog skriver et par stykker, at uret er dyrt i forhold til, hvad det kan.

Vågn op med naturligt lys

Med Philips Wake Up Light HF3500 bliver man vækket naturligt og gradvist med en solopgangssimulering. Lyset øges gradvist i 30 minutter og stopper først, når hele rummet er fyldt med et klart og gult lys. Denne proces hjælper kroppen med at vågne op naturligt, så man føler sig mere udhvilet.

Når hele rummet er fyldt med lys, bliver der afspillet en naturlig lyd, som man selv har valgt. Det vil sige, at man indstiller et bestemt tidspunkt, man skal op på, hvorefter en behagelig biplyd bliver afspillet for at fuldføre vækkeprocessen. Biplyden bliver gradvist øget indenfor halvandet minut.

Man har desuden mulighed for at gøre brug af produktets snooze-funktion. Snooze-funktionen kan findes på toppen af produktet. Når man trykker på den, så stopper lyden, hvorefter den bliver afspillet igen efter 9 minutter.

Stilren model med flere lysindstillinger

Med Philips Wake Up Light HF3500 får man et vækkeur, der er designet i et rundt og enkelt design, så uret passer ind i de fleste soveværelser. Displayet er forsynet med 4 forskellige knapper, hvor man i midten af modellen kan se klokken.

Alle personer har en forskellig følsomhed overfor lys. Derfor kommer Philips Wake Up Light HF3500 med 10 forskellige lysindstillinger, så man selv kan tilpasse og justere på lysintensiteten. Man kan derfor tilpasse lysintensiteten til den enkelte samt indstille den til helt op til 200 lux.

Man har desuden mulighed for at anvende Philips Wake Up Light HF3500 som en læselampe, hvis man ønsker dette. Selve displayets lysstyrkeniveau kan nemlig justeres, så man kan skifte mellem høj, medium, lav og meget lav eller ingen afhængig af, om man ønsker et blidere eller kraftigere lys.

Alle pengene værd, ifølge brugerne

Ifølge flere af brugerne fra Amazon, så var de oprindeligt skeptiske, da de købte Philips Wake Up Light HF3500. Dog skriver de, at dette vækkeur er alle pengene værd, da det gør morgenerne meget nemmere. Desuden føler flere af brugerne også, at de er mere friske samt veludhvilede de morgener, hvor de skal ekstra tidligt op.

Eksempelvis skriver en bruger, at vækkeuret ”gør underværker, da morgenen føles nemmere at komme igennem”, samt at uret er meget nemt at indstille, mens en anden bruger skriver, at deres lille datter sommetider har nemmere ved at komme ud af sengen end dem på grund af vækkeuret.

Ifølge brugerne er det desuden positivt, at man har mulighed for at indstille på urets lysstyrke og displayets lysintensitet.

Brugerne har ikke mange kritikpunkter, når det kommer til Philips Wake Up Light HF3500. Dog skriver en bruger, at det er en smule ærgerligt, at man ikke selv har mulighed for at vælge en mere naturlig opvågningslyd i stedet for biplyden. Brugeren mener nemlig ikke, at det er den mest behagelige biplyd i verdenen.

Specifikationer ved Philips Wake Up Light HF3500:
🔴 Type: Vækkeur med lys og lyd
🔴 Producent: Philips
🔴 Solopgangs-simulator: Ja
🔴 Mulighed for radio: Nej
🔴 Med lydsignal: Ja
🔴 Højde: 18 centimeter
🔴 Dybde: 11,5 centimeter
🔴 Diameter: 18 centimeter
🔴 Vægt: 290 gram

Fordele ved Philips Wake Up Light HF3500:
Solopgangssimulator for en blidere opvågning
Snooze-funktion
Justering af displayets lysintensitet
Behagelig biplyd
Klar gul farve


Alternativ til Philips Wake Up Light

I det forrige afsnit har vi gennemgået hvad Philips Wake Up Light kan, og hvordan den fungerer, samt hvad eksperterne mener om den.

I dette afsnit bringer vi en alternativ model, som også har modtaget stor ros fra eksperterne. Vi gennemgår alternativer på samme måde som med Philips Wake Up Light-modellen, hvilket giver det bedste overblik og sammenligningsgrundlag.


Fordele ved at bruge Wake Up Light  

Fordele ved at bruge Wake Up LightKrop, sind, lys og døgnrytme hænger nøje sammen, og derfor kan det især om vinteren være svært at komme op de mørke morgener. Derfor kan det være en god ide med et vækkeur med lys, som kan simulere en solopgang via et gradvist stigende lys.

Der findes flere fordele ved brugen af Wake Me Up-apparater, og baseret på ekspertviden fra Empoweredsustenance.com guider vi her til de vigtigste:

Wake Up Light påvirker kortisol-niveauet i kroppen

Kortisol er et stofskifte- og stresshormon, der dannes i kroppen i binyrerne, og et konstant forhøjet niveau af kortisol i kroppen er ikke sundt – på den anden side har kroppen også brug for det.

Det naturlige kortisol-niveau i kroppen bør være højest om morgenen og derefter naturligt falde i løbet af dagen, men kronisk stress kan påvirke kortisol-produktionen i kroppen. Manglende kortisol i kroppen om morgenen kan gøre, at man vil have svært ved at komme op og måske have brug for kaffe for at vågne.

Lysterapi kan dog regulere kortisol-niveauet, for når kroppen udsættes for lys om morgenen, så dannes der mere kortisol, hvorefter hormonbalancen i kroppen vil blive forbedret.

Wake Up Light hjælper på melatonin-balancen

Lys kontrollerer også melatonin-niveauet i kroppen, og melatonin er kroppens naturlige søvnhormon. Melatonin-niveauet bør være modsat af kortisol-niveauet, således at der findes mest melatonin i kroppen om aftenen og mindst om morgenen.

Man kan tage melatonin-tilskud, men det kan ifølge eksperterne ødelægge den overordnede hormonbalance, og derfor anbefales det ikke.

Lysterapi, hvor man udsættes for lys om morgenen, har dog samme effekt, idet lys sænker melatonin-niveauet, og det øger dermed kroppens følelse af vågenhed.

Wake Up Light kan hjælpe på depression og især vinterdepression   

Wake Up Light kan hjaelpe på depression og isaer vinterdepressionLysterapi er efterhånden en meget almindelig form for behandling af især vinterdepression, hvor det manglende dagslys påvirker mange personers krop og sind.

Det betyder, at især i vintermånederne kan man have gavn af lysterapi i form af sin Wake Up Light, og eksperterne fra Empoweredsustenance.com forklarer, at de selv anvender deres Wake Up Light som en kur mod vintermørket.

Det gør de ved dagligt at tænde for lampen på det højeste lysniveau og sætte sig foran den i omkring 20 minutter. Man behøver desuden ikke bare at sidde – man kan sagtens arbejde, læse eller foretage sig andre ting samtidig.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Philips Wake Up Light HF3505

4,3 ud af 5 stjerner baseret på 275 brugeranmeldelser på Amazon.co.uk

Philips Wake Up Light HF3505

.
Modellen Philips Wake Up Light HF3505 er ikke medtaget i nyere eksperttests, men har i stedet fået ros af forbrugerne på siden Amazon.co.uk.

Her er forbrugerne begejstrede for Philips Wake Up Light HF3505, som har fået 4,3 ud af 5 stjerner baseret på 275 brugeranmeldelser. Forbrugerne nævner, at de især er vilde med, at modellen hjælper en med at komme ud af sengen om morgenen, samt at den har en behagelig lyd.

Philips Wake Up Light HF3505 har, ifølge brugerne, ikke mange ulemper. Flere af brugerne mener dog, at Philips Wake Up Light HF3505 er forholdsvis dyr, men at den er alle pengene værd.

Bliv vækket af solopgangssimulering

Philips Wake Up Light HF3505 er lavet til at give en bedre måde at vågne op på. Derfor kommer vækkeuret med en solopgangssimulering, der gradvist øger lyset indenfor 30 minutter.

I og med de fleste foretrækker hver deres lysintensitet ved opvågning, kan man vælge mellem 10 lysindstillinger, der kan indstilles til op til 200 lux. Det giver mulighed for, at man også kan benytte vækkeuret som enten en nat- eller læselampe.

Lyset stopper først, når rummet er fyldt med stærkt gult lys. Dette gør, at kroppen vænner sig til lyset, hvorfor man opnår en mere naturlig opvågning.

Vågn op til naturlige fuglelyde

Udover at fylde rummet med lys, så har man også mulighed for at vælge imellem 2 opvågningslyde, der bidrager til den naturlige vækning.

Lydstyrken stiger gradvist indenfor halvandet minut. Man kan vælge mellem to forskellige former for fuglelyde.

Lyden kan stoppes ved brug af snooze-funktionen, der kan findes på toppen af uret. Når der er gået 9 minutter, vil lyden afspilles igen.

Brugervenligt display og FM-radio

Med Philips Wake Up Light HF3505 får man et enkelt og stilrent vækkeur med et brugervenligt display.

Uret er designet i en rund form med et display, der viser den aktuelle tid. Man kan desuden justere displayets lysstyrkeniveau mellem høj, medium, lav og meget lav eller ingen afhængig af, hvad der passer til ens behov.

Philips Wake Up Light HF3505 kommer desuden med en FM-radio, så man har mulighed for at vågne op til musik fra radioen, hvis man har lyst til det.

En nemmere måde at vågne på, ifølge brugerne

Philips Wake Up Light HF3505 er, ifølge brugerne på Amazon, et optimalt vækkeur, da det kommer med et klart og gult lys samt flere justeringsmuligheder. Flere af brugerne nævner, at de er vilde med radioen, da den har en behagelig lyd samt kan bruges som en læselampe.

Ifølge brugerne sørger vækkeuret også for, at gøre en tidlig morgen en del nemmere. Flere brugere forklarer, at det er meget nemmere og bedre at vågne op til lyset og lyden fra modellen, end det er at vågne op til en normal alarmtone.

Mange af brugerne ender deres anmeldelse af produktet med at skrive, at de anbefaler uret til alle, der skal tidligt op samt generelt har svært ved at få en god start på morgenen. Muligheden for at vælge mellem de naturlige fuglelyde fremhæves desuden som en fordel, da man herved kan vågne til en mere rolige lyd end en høj alarm.

Specifikationer ved Philips Wake Up Light HF3505:
🔴 Type: Vækkeur med lys og lyd
🔴 Producent: Philips
🔴 Solopgangs-simulator: Ja
🔴 Mulighed for radio: Ja
🔴 Med lydsignal: Ja
🔴 Højde: 18 centimeter
🔴 Dybde: 11,5 centimeter
🔴 Diameter: 18 centimeter
🔴 Vægt: 290 gram

Fordele ved Philips Wake Up Light HF3505:
Blid opvågning med solopgangssimulering
30 minutters opvågning
Mulighed for at vælge mellem 2 naturlige lyde
Kommer med FM-radio
Snooze-funktion

Her kan du se en videopræsentation af Philips Wake Up Light HF3505 lavet af Philips:


Philips Wake Up Light

Kåret til ”Bedste Wake Up Light” af den britiske avis Telegraph.co.uk
Testvinder hos teknologimagasinet T3.com
Kåret til ”Bedste Wake Up Light” af den britiske avis Independent.co.uk
Anbefalet hos business-websiden Businessinsider.com
4 ud af 5 stjerner hos den britiske avis Dailymail.co.uk
Anbefalet af avisen Huffingtonpost.co.uk

Philips Wake Up Light

Modellen Philips Wake Up Light er blevet testet af hele 6 forskellige kilder, der inkluderer både aviserne Telegraph.co.uk, Independent.co.uk, Dailymail.co.uk og Huffingtonpost.co.uk samt teknologimagasinet T3.com og business-websiden Businessinsider.com.

Her er Philips Wake Up Light enten blevet testet alene eller sammen med andre modeller, og eftersom eksperterne er begejstrede for den, så lyder konklusionen, at her er tale om et virkelig godt vækkeur med lys, der fungerer rigtig godt.

Vågn op med solopgang

Philips Wake Up Light er designet til at give en lettere opvågning. Derfor er dette vækkeur designet med en solopgangs-simulator, som fungerer ved at øge lyset gradvist.

Lyset starter med røde og orange nuancer og går i løbet af 30 minutter over til et stærk gult lys på en gradvis måde, således at kroppen vænner sig til morgenlyset og vågner blidere op. Dette ledsages af muligheden for at vælge imellem 5 forskellige opvågnings-lyde, som komplementerer den blide opvågning. Her kan man vælge imellem fuglesang, fugle i skoven, blid klavermusik, havlyde og zen-have. Disse stiger også gradvist i lydstyrke, indtil de når det niveau, som man selv har valgt.

Også med solnedgangs-effekt

Philips Wake Up Light kommer desuden også med en solnedgangs-simulator, som kan anvendes, når man skal sove. Denne fungerer modsat af solopgangs-effekten ved i stedet at mindske lyset gradvist ligesom ved en solnedgang i naturen, således at kroppen forberedes blidere på søvnen.

Philips Wake Up Light har desuden muligheden for FM-radio, sådan at man også kan vågne op til musik fra ens yndlings-radiostation. Designmæssigt har denne model en rund form samt et stilfuldt design, som vil se flot ud på natbordet.

Grundig og velfungerende model, ifølge eksperterne

Philips Wake Up Light er blandt andet blevet testet af avisen Telegraph.co.uk sammen med 7 andre modeller. De britiske eksperter hæfter sig ved, at Philips har lavet grundig research og undersøgelser med deres model for at finde frem til de teknologier, der rent faktisk virker.

Den britiske avis Telegraph.co.uk noterer sig også, at denne model faktisk gør en mere frisk i de mørke vintermåneder, og godt nok har modellen ikke så mange lyde at vælge imellem, men især klaverstykket er rart at vågne op til.

Philips Wake Up Light er også blevet testet af teknologimagasinet T3.com, hvor denne model er i direkte sammenligning med en anden model. Eksperterne kårer dette apparat til testvinder, idet de synes, at Philips-modellen godt nok ikke er et billigt valg, men den har til gengæld en høj brugervenlighed, varmt lys og naturlige opvågningslyde, som er meget velfungerende.

Farverig solopgang, ifølge eksperterne

Den britiske avis Independent.co.uk har blandt andet også testet Philips Wake Up Light, og de forklarer, at denne model giver en virkelig farverig solopgang samt har mange gode funktioner.

Disse inkluderer ifølge eksperterne blandt andet en lang række lysindstillinger, flere gode opvågningslyde (havlyde og klaverstykket er eksperternes favoritter), en god radio-mulighed samt en snooze-knap.

Dog skriver de britiske eksperter også, at det kan være svært at trykke på de rigtige knapper, når man stadig er søvndrukken om morgenen.

Blandt testkilderne af Philips Wake Up Light findes også net-avisen Huffingtonpost.co.uk, og her fremhæves netop også farverne ved solopgangen og den gradvise overgang fra røde nuancer til orange og til sidst gule.

Ifølge eksperterne virker dette godt på kroppen, og man føler, at opvågningen er blidere end normalt. Også muligheden for ledsagende opvågningslyde fremhæves som positivt, for så slipper man for en normal alarmtone.

Specifikationer ved Philips Wake Up Light:
🔴 Type: Vækkeur med lys og lyd
🔴 Producent: Philips
🔴 Solopgangs-simulator: Ja
🔴 Mulighed for radio: Ja
🔴 Med lydsignal: Ja
🔴 Højde: 19,2 centimeter
🔴 Dybde: 14,6 centimeter
🔴 Diameter: 19,9 centimeter
🔴 Vægt: 1,1 kilo

Fordele ved Philips Wake Up Light:
Opvågning via solopgangs-simulator
Fald i søvn til solnedgangseffekt
Beroligende lyde til opvågning
30 minutters rolig opvågning
Mulighed for radio

Her kan du se en videopræsentation af Philips Wake Up Light lavet af Philips:


Beurer WL80

Anbefalet af den britiske avis Theguardian.co.uk

Beurer WL 80

.
Modellen Beurer WL80 er blevet testet af den store britiske avis The Guardian i en test af flere forskellige modeller samtidig. Eksperterne har testet modellerne på udvalgte parametre såsom funktionalitet, brugervenlighed, design og funktioner, og de vurderer, at netop Beurer WL80 er rigtig velfungerende. Derfor anbefaler de britiske eksperter denne model til forbrugerne.

Gradvis øgning af lyset

Beurer WL80 har en høj og firkantet form, som vil være nem at finde plads til på natbordet. Modellen er skabt til at gøre det lettere at vågne om morgenen, og det gøres ved gradvist at øge lyset i soveværelset, hvilket giver en simulation af en naturlig solopgang.

Man kan vælge imellem forskellige indstillinger angående lys og stemninger, således at man kan vælge den, der passer bedst til ens behov. Man kan også anvende Beurer WL80 som natlampe, idet den kan generere nok lys til for eksempel læsning.

Radio eller vækkeur

Mens Beurer WL80 vækker forbrugeren blidt op med gradvis øgning af lyset, så kan man også slå lyde til. Her kan man enten vælge imellem lyden af et vækkeur eller musik fra yndlings-radiostationen, idet modellen har indbygget radio.

Beurer WL80 kommer også med 8 melodier til vækning, og der findes 10 forudindstillede radiokanaler. Herudover kommer modellen også med et klart LCD-display, hvor man både kan se, hvad klokken er og betjene funktioner og indstillinger.

Velfungerende solopgangseffekt, ifølge eksperterne

Beurer WL80 er blevet testet af de britiske eksperter fra avisen The Guardian sammen med et par andre modeller, og deres vurdering af modellen er lidt blandet. På den positive side forklarer eksperterne, at selve solopgangs-simulationen på modellen fungerer virkelig godt, og faktisk følte testpersonen, at denne funktion hjalp til at vække ham op.

Dog hæfter eksperterne sig ved, at Beurer WL80 har et så lyst display, at det er svært at falde i søvn, og så synes eksperterne heller ikke, at man føler sig voldsomt mere udhvilet ved at benytte sig af dette apparat.

Specifikationer ved Beurer WL80:
🔴 Type: Vækkeur med lys og lyd
🔴 Producent: Beurer
🔴 Solopgangs-simulator: Ja
🔴 Mulighed for radio: Ja
🔴 Med lydsignal: Ja
🔴 Højde: 15,5 centimeter
🔴 Dybde: 7,7 centimeter
🔴 Bredde: 21 centimeter
🔴 Vægt: 1,1 kilo

Fordele ved Beurer WL80:
Flot og firkantet model
Øger gradvist lyset ligesom en naturlig solopgang
Kan vælge imellem flere lys-indstillinger
Kan fungere som natlampe
Med mulighed for lyde eller radio

Her kan du se en videopræsentation af Beurer WL80 lavet af Beurer:


Philips Wake Up Light HF3510

4 ud af 5 stjerner baseret på 238 brugeranmeldelser på Amazon.co.uk

Philips Wake Up Light HF3510

.
Philips Wake Up Light HF3510 er ikke blevet testet af nyere ekspertkilder, men har til gengæld fået 238 brugeranmeldelser på Amazon.co.uk. Her er brugerne begejstrede for modellen, da den har fået 4 ud af 5 stjerner baseret på disse anmeldelser.

Ifølge brugerne er en af de største fordele ved Philips Wake Up Light HF3510, at man har mulighed for både at benytte sig af en solopgangs- samt solnedgangssimulering. Desuden mener flere brugere, at det er en fordel, at man også kan bruge vækkeuret som en form for læselampe.

Selvom de fleste af brugerne ikke mener, at vækkeuret kommer med nogle ulemper, så er der dog nogle, der mener, at designet er alt for skrøbeligt, samt at det er svært at sætte alarmen.

30 minutters solopgangssimulering

Philips Wake Up Light HF3510 kommer med en 30 minutters solopgangssimulering, hvor lyset øges gradvist, indtil hele rummet er lyst op af det klare gule lys. Dette hjælper kroppen med at vågne på en mere naturlig måde.

Lysprocessen ledsages af en naturlig opvågningslyd, som man selv kan vælge. Når man sætter alarmen, bliver den naturlige lyd afspillet på det specifikke vækketidspunkt.

Selve lyden stiger gradvist til det niveau, som man har valgt, indenfor halvandet minut. Der er mulighed for at vælge mellem 3 naturlige lyde såsom zen-have, fugle i skoven samt fuglesang.

Fald i søvn til en solnedgangssimulering

Udover at vågne op til en simulation af en solopgang, så kan man også falde i søvn til en solnedgangssimulering med Philips Wake Up Light HF3510. Dette forbereder stille og roligt kroppen til at falde i søvn, da modellen gradvist mindsker lyset.

Philips Wake Up Light HF3510 kommer desuden med en FM-radio samt en snooze-knap. Med FM-radioen har man mulighed for at vågne op til ens favoritradioprogram eller musik, mens snooze-knappen stopper lyden, hvorefter den starter igen efter 9 minutter.

Man kan yderligere tilpasse vækkeurets lysintensitet til ens egne præferencer. Der er i alt 20 lysstyrkeindstillinger, der kan tilpasses til ens behov samt indstilles til helt op til 300 lux.

Et vækkeur, der sørger for en god morgen, ifølge brugerne

Ifølge brugerne på Amazon.co.uk er man sikker på en god morgen med Philips Wake Up Light HF3510.

En bruger skriver eksempelvis, at hvis man arbejder tidligt om morgenen eller arbejder om natten, så er dette vækkeur en nødvendig investering, da uret både hjælper en med at falde i søvn samt med at vågne op.

Flere af brugerne nævner, at det desuden er en fordel, at man kan vælge mellem 3 forskellige naturlige lyde, så man kan vælge den lyd, man bedst kan lide. De mener nemlig, at disse lyde er bedre end eksempelvis en høj alarmtone.

En anden ting, der også bliver bemærket, er, at man har mulighed for at bruge Philips Wake Up Light HF3510 som en læselampe. Dette er en fordel, da man herved får et vækkeur og en læselampe samlet i et produkt.

Specifikationer ved Philips Wake Up Light HF3510:
🔴 Type: Vækkeur med lys og lyd
🔴 Producent: Philips
🔴 Solopgangs-simulator: Ja
🔴 Mulighed for radio: Ja
🔴 Med lydsignal: Ja
🔴 Højde: 19,2 centimeter
🔴 Dybde: 14,6 centimeter
🔴 Diameter: 19,9 centimeter
🔴 Vægt: 813 gram

Fordele ved Philips Wake Up Light HF3510:
30 minutters solopgangssimulation
Fald i søvn til solnedgangssimulering
Vælg mellem 3 naturlige lyde
Kan bruge vækkeuret som læselampe
Udstyret med FM-radio

Her kan du se en videopræsentation af Philips Wake Up Light HF3510 lavet af Philips:


Hvad er et vækkeur med lys?

Et vækkeur med lys er et type vækkeur, der har en funktion, der gradvist tænder en lyskilde for at simulere en solopgang, for at hjælpe med at vække brugeren på en mere naturlig måde.


FAQ

Hvilket Philips Wake Up Light er det bedste?
Et af de allerbedste Philip Wake Up Light er modellen Wake Up Light HF3505. Modellen har den store fordel, at den ikke kun kan vække dig med et dejligt, blødt lys, men den kan også afspille naturlige opvågningslyde, som ligeledes bidrager til en sund og naturlig vækning.
Hvordan vælger jeg et Wake Up Light?
Når du skal vælge et Wake Up Light, så bør du vælge en lampe, som matcher dit behov. Hvis lyset i sig selv for eksempel ikke er nok til at vække dig, så kan du vælge en lampe, som også afspiller naturlige lyde, hvilket kan bidrage til din opvågning.
Er Wake Up Light sunde?
Ja, Wake Up Lights er sunde på den måde, at de giver dig en langt blidere og mere naturlig opvågning sammenlignet med almindelige alarmer. I stedet for at afspille høje lyde, som kan stresse kroppen, så vækker lampen dig med et blødt lys og eventuelt stille og rolige lyde.
Hvor lang tid holder en Philips Wake Up Light strøm?
De fleste Philips Wake Up Lights har et indbygget batteri, sådan at du kan tage lampen med, når du er på farten. Batteriet har strøm til, at lampen kan lyse i tre timer, førend den løber tør. Dermed er der rigeligt strøm til flere morgener pr. opladning.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Businessinsider.com 🇺🇸

Businessinsider.com er en business-webside med fokus på finans, økonomi, medier og teknologi. Businessinsider.com har også fokus på forbrugerliv i forbindelse med de ovenstående emner, og det inkluderer tests fra tid til anden. Her har Businessinsider.com derfor testet Philips Wake Up Light. Du kan læse deres anmeldelse på deres hjemmeside.

Dailymail.co.uk 🇬🇧

Dailymail.co.uk er en britisk avis med fokus på både nyheder fra ind- og udland, kultur, sport og underholdning. Avisen bringer også forbrugerstof, og her er der derfor tale om en test af Philips Wake Up Light. Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

Huffingtonpost.co.uk 🇬🇧

Huffingtonpost.co.uk er en international internet-avis med fokus på nyheder og meninger fra både den politiske verden, den kulturelle verden og underholdningsbranchen. Huffingtonpost.co.uk har også et fokus på forbrugerkultur, og i den forbindelse har avisen her testet 3 forskellige modeller, inklusiv Philips Wake Up Light og Lumie Bodyclock Starter 30. Du kan læse mere om hele testen her.

Independent.co.uk 🇬🇧

The Independent er en britisk avis, som er en af landets største. Avisen behandler en bred palet af nyheder fra ind- og udland, politik, sport og kultur, men der er også plads til det kulinariske og forbrugerprodukter. The Independent har her testet 7 forskellige modeller, inklusiv Philips Wake Up Light. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Standard.co.uk 🇬🇧

Standard.co.uk (eller som avisen mere korrekt hedder The London Evening Standard) er en britisk London-baseret avis med et dagligt oplag på 600.000 eksemplarer. Avisen skriver både om nyhedsstof, sport, kultur, underholdning og forbrugerliv. Her har avisen testet forskellige vækkeure med lys, inklusiv modellen Lumie Bodyclock Starter 30. Du kan læse hele artiklen her.

Telegraph.co.uk 🇬🇧

The Telegraph er en af de traditionsrige, britiske aviser. Avisen så dagens lys i 1855 og udkommer stadig dagligt på tryk samtidig med, at avisen også har et stort onlineliv. Avisen skriver primært om nyheder fra ind- og udland, men også om sport, underholdning, kultur og livsstil. Her har avisen testet 8 forskellige vækkeure med lys, inklusiv modellen Philips Wake Up Light. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Theguardian.com 🇬🇧

The Guardian er en af de helt store og traditionsrige, britiske aviser. Avisen blev grundlagt tilbage i 1821, men udkommer stadig hver dag – undtagen søndag. Avisen beskæftiger sig med alt inden for nyheder, og det gælder både ind- og udland, business, sport og kultur. Avisen har desuden fokus på læseren som forbruger og sørger derfor også for at holde læserne opdateret på nye forbrugerprodukter til hverdagsbrug. Her har avisen testet forskellige modeller, inklusiv Beurer WL80. Du kan læse hele testen her.

T3.com 🇺🇸

T3.com er et amerikansk teknologi- og gadget-magasin med fokus på diverse emner inden for teknik, blandt andet nyheder, anmeldelser, guides og artikler. Især fokuseres der på elektroniske forbrugerprodukter såsom telefoner, computere, lyd, spil og fitness hos T3.com.

Her har magasinet lavet en test af forskellige vækkeure med lys, hvor modellen Philips Wake Up Light indgår. Du kan finde hele testen på dette link.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme