Asos

Asos Rabatkode | Juni, 2024

Gør dig klar til en opdatering af din garderobe og masser af procenter på de nyeste trends med eksklusive rabatkoder fra ASOS. Som en af de førende online mode webshops i verden er ASOS kendt for sit kæmpe udvalg af tøj og accessories til både mænd og kvinder.

rabat

Leder du efter Asos rabatkoder? Få den bedste med et klik!

Glem alt om at finde rabatkoder manuelt. er din shopping-buddy, der selv finder rabatkoder og sikrer dig den bedste deal.
Få største rabat Download Savier gratis
rabat

Rabatkoder

Spar 10%

Få rabatkode VELKOMMEN

FAQ

Hvor kan jeg finde ASOS rabatkoder?
De bedste rabatkoder deles for det meste af tredjeparts hjemmesider eller af affiliate sider, hvorfor vi anbefaler, at du søger efter dem på vores side. Vi undersøger nemlig konstant markedet og opdaterer regelmæssigt vores side for at sikre, at du får de bedste og mest aktuelle koder. Du kan dog også få rabatkoder til ASOS ved aktivt at søge efter dem på deres egen hjemmeside eller ved at abonnere på deres nyhedsbrev eller følge dem på sociale medier.
Kan jeg bruge mere end én rabatkode på min ordre?
Nej, der kan kun anvendes én rabatkode pr. ordre hos ASOS.
Giver ASOS fødselsdagsrabat?
Ja, ASOS tilbyder fødselsdagsrabatter til sine kunder. Hvis du tilmelder dig hos ASOS og sikrer dig, at du har tilmeldt dig e-mail kommunikation, kan du forvente at modtage en særlig fødselsdagsrabat. ASOS sender dig en e-mail med en rabatkode på 10%, som du kan bruge til at fejre din fødselsdag
Får nye kunder rabat på ASOS?
Ja, ASOS tilbyder en rabatkode specifikt til nye kunder, der giver dem 15% rabat på deres første ordre. Du kan altså udforske en bred vifte af mode- og livsstilsprodukter til billigere penge allerede fra første dag, du opretter dig.

Hvordan bruger man en Asos-rabatkode?

For at bruge en ASOS rabatkode skal du følge følgende trin under checkout:

 • På betalingssiden siden skal du finde feltet “Rabat-/studiekode eller gavekort”. Det har en pil for enden.
 • Klik på pilen for at udvide feltet og indtast herefter rabatkoden.
 • Klik på knappen “Anvend kode” for at anvende rabatkoden på din ordre.
 • Når du har anvendt koden, vil du se rabatten i den totale sum.

En god nyhed er også, at ASOS tilbyder 10% rabat til studerende i forskellige lande, herunder Storbritannien, Irland, USA, Australien, Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien, Sverige, Danmark, Holland, Østrig, Belgien, Schweiz, Hong Kong, Singapore og New Zealand. Rabatten er tilgængelig for studerende over 16 år, der er under fuldtids- eller deltidsuddannelse, herunder lærlingeuddannelser, gymnasiale uddannelser og andre videregående uddannelser.

Asos leveringsmuligheder

ASOS tilbyder forskellige former for levering for at imødekomme forskellige behov. Med Standard Home Delivery eller Standard Pick Up Point kan du få din ordre leveret til din hjemmeadresse eller et lokalt afhentningssted. Denne form har leveringsomkostninger, medmindre du køber for over et specifikt beløb. Hvis du har afgivet flere ordrer samme dag med samme leveringsmetode, kan du også modtage dem i samme pakke. Hvis det er tilfældet, vil du få refunderet leveringsomkostningerne for én af ordrerne.

ASOS tilbyder også ekspreslevering, som byder på levering indenfor 2 hverdage. Prisen for ekspres er altid den samme, og forsvinder heller ikke selvom du køber for over minimumsbeløbet. Bemærk dog, at ekspreslevering ikke vises som en mulighed, hvis det ikke er tilgængeligt for dit postnummer. For at modtage din ordre inden for 2 arbejdsdage med ekspreslevering, skal du afgive din ordre inden kl. 17.00. Ordrer, der afgives efter bliver i stedet leveret indenfor 3 arbejdsdage. Den nøjagtige forventede leveringsdato oplyses under checkout-processen.

Når din ordre er afsendt fra ASOS’ lager, vil du modtage en e-mail med et tracking link. Linket giver dig mulighed for at spore din ordre og følge dens rejse på vej mod dig. Levering finder typisk sted mellem mandag og fredag.

BEMÆRK: ASOS sender ikke i weekender (lørdag og søndag) eller på helligdage, men kun i hverdage (mandag til fredag).

Hvordan returnerer jeg en vare fra Asos?

 • Gå til ‘Min konto’ på ASOS’ hjemmeside, og få adgang til din ordrehistorik. Find den vare, du vil returnere, og klik på det tilsvarende felt.
 • I feltet finder du en drop-down menu, hvor du kan vælge årsagen til din returnering. Vælg den relevante årsag i menuen.
 • Vælg derefter det ønskede leveringssted fra de angivne muligheder. Det er her, du skal sende din returnering fra.
 • Når du har gennemført disse trin, sender ASOS dig en e-mail med din(e) returlabel(s). Print dine labels ud, og sæt dem på forsiden af din pakke. Du behøver ikke længere at vedlægge en returseddel i pakken, da alle nødvendige oplysninger er registreret under ‘Min konto’ og på labelen.
 • Send pakken afsted. Du kan følge processen via ‘Min konto’ på ASOS’ hjemmeside. Bemærk, at det kan tage op til 15 dage for din returnering at nå frem til ASOS.
 • Når ASOS modtager din pakke, bliver den kontrolleret af deres team. Hvis varen er i acceptabel stand til videresalg (f.eks. Intakte tags, ingen tegn på slid), vil din returnering blive behandlet. ASOS refunderer dig via din oprindelige betalingsmetode. Det kan tage op til 10 arbejdsdage, før refusionen ses på din konto.
 • Det er vigtigt at huske, at ASOS ikke tilbyder bytteservice. Men når din returnering er accepteret, vil du blive refunderet for den eller de returnerede varer.
 • Du har mulighed for at kombinere returneringer fra forskellige ordrer i samme pakke.
 • Da pakken er dit ansvar, indtil den når ASOS, anbefales det at få et bevis på portoen, hvis du på et senere tidspunkt får brug for at kontakte ASOS angående returneringen.

Asos Nyhedsbrev

ASOS’ nyhedsbrev holder dig opdateret med de seneste nyheder, tilbud og kampagner fra ASOS. Ved at abonnere på nyhedsbrevet kan du holde dig informeret om nye varer, eksklusive kampagner, udsalg og andre relevante opdateringer. ASOS engagerer sig altså i sine kunder og giver dem personligt indhold, der er skræddersyet til deres præferencer og interesser.

Eksisterende konti

Hvis du allerede har en konto hos ASOS, kan du modtage deres nyhedsbreve og seneste tilbud ved at logge ind på din konto og navigere til afsnittet “Kontaktpræferencer”. Her finder du afkrydsningsfelter, der giver dig mulighed for at indstille dine præferencer for ting, du gerne vil modtage fra ASOS. Du kan altså nemt tilpasse dine præferencer.

Registrering af ny konto

Hvis du ikke har en ASOS konto, er det den nemmeste måde at begynde at modtage nyhedsbrevet på. Ved at oprette en konto får du ikke kun adgang til personlig shopping-nyheder, du får også mulighed for at holde dig informeret om de nyeste trends, tilbud og opdateringer fra ASOS.

Asos

Rabatkode kopieret!