Miinto

Miinto Rabatkode | Juli, 2024

Dyk ned i Miinto.dk, som er en webshop, der kæmper for bæredygtig mode med over 2.000 mærker fra 900+ europæiske butikker. Følg med på vores side, hvor vi kan finde de mest aktuelle rabatkoder og på den måde shoppe hos Miinto til endnu bedre priser.

rabat

Leder du efter Miinto rabatkoder? Få den bedste med et klik!

Glem alt om at finde rabatkoder manuelt. er din shopping-buddy, der selv finder rabatkoder og sikrer dig den bedste deal.
Få største rabat Download Savier gratis
rabat

Rabatkoder

Få rabatkode TTAC615
rabat

Rabatkoder

Få rabatkode RBTT_0863

FAQ

Hvor finder jeg Miinto rabatkoder?
For at være den første til at modtage Miintos rabatkoder eller nyheder om udsalg, skal du abonnere på deres nyhedsbrev. Miinto giver kun gyldige koder via deres hjemmeside eller via e-mail/chat/SMS. Koder fundet andre steder kan ikke garanteres at være gyldige.
Udløber Miintos E-gavekort?
Ja, hvert Miinto E-gavekort er gyldigt i 1 år fra købsdatoen. Hvis du ikke er sikker på udløbsdatoen for dit E-gavekort, står Miintos kundeservice altid til rådighed for at hjælpe.
Hvornår modtager jeg min refusion fra Miinto?
Miinto behandler refusioner indenfor 7-10 arbejdsdage, og du modtager en e-mailbekræftelse, når det er gjort. Hvis du har betalt med kredit- eller betalingskort, skal du regne med, at der går yderligere 1-5 hverdage, før beløbet er på din bankkonto.

Hvordan tilføjer jeg en Miinto rabatkode eller et gavekort?

Du skal blot indtaste koden i feltet “Tilføj gavekort eller rabatkode” under betalingsprocessen og derefter klikke på “Tilføj”. Den anvendte rabat vil derefter blive vist i betalingsoversigten. Feltet er øverst på siden på mobil eller i øverste højre hjørne på computeren under betalingen. Husk, at du kun kan bruge én rabatkode eller ét gavekort pr. ordre, og at de ikke kan kombineres. Hvis du har glemt at anvende din rabatkode, kan du kontakte Miintos kundeservice med dit ordrenummer og den ønskede rabatkode, så hjælper de dig gerne med at tilføje den til din ordre.

Hvad er et Miinto E-gavekort?

Miintos E-gavekort er et digitalt gavekort, der f.eks. kan købes fra et par hundrede kr. til flere tusinde. Når du bestiller et E-gavekort, får du tilsendt en e-mail, der indeholder selve kortet. Du kan derefter vælge at videresende det direkte til modtageren eller printe. Hvert gavekort er gyldigt i 1 år fra købsdatoen og kan bruges på alle varer på hjemmesiden. Hvis du er i tvivl om udløbsdatoen for dit e-gavekort, kan du kontakte Miintos kundeservice med din gavekortkode for at få hjælp. Bemærk, at du kun kan bruge én rabatkode eller ét gavekort pr. ordre. Men hvis du har to gavekort, kan kundeservice hjælpe dig med at kombinere dem; du skal blot angive begge gavekortkoder, når du kontakter dem.

Miintos returpolitik

For at returnere en vare til Miinto skal du gøre det indenfor 14 dage efter modtagelsen af varen (30 dage for ordrer placeret fra 01.06). Registrer din returnering via deres hjemmeside for at modtage de nødvendige returlabels. Pak varerne i originalemballagen, og læg retursedlen (eller dit ordrenummer) indeni. Sørg for, at butiksnavnet på din returlabel stemmer overens med navnet på din ordrebekræftelse. Send din pakke inden for 14 dage med det fragtfirma, der er angivet på returlabelen. Du vil få besked inden for 3 arbejdsdage, når din returnering er behandlet, hvorefter pengene tilbagebetales via samme betalingsmetode, som du købte varerne med. Hvis du mangler en returlabel, kan du printe en ny fra deres hjemmeside eller kontakte kundeservice, hvis der evt. er et problem.

Miinto

Rabatkode kopieret!