Nakd

Nakd Rabatkode | Maj, 2024

NA-KD er en svensk modevirksomhed, der tilbyder en bred vifte af trendy styles, så du både har mulighed for at supplere din nuværende stil, men også finde en helt ny stil.

rabat

Leder du efter Nakd rabatkoder? Få den bedste med et klik!

Glem alt om at finde rabatkoder manuelt. er din shopping-buddy, der selv finder rabatkoder og sikrer dig den bedste deal.
Få største rabat Download Savier gratis
rabat

Rabatkoder

Spar hele 20% på dit næste køb

Få rabatkode SHIPPING10

FAQ

Kan jeg bruge NA-KD rabatkode på udsalgsvarer?
Nej, NA-KD rabatkoder kan ikke bruges på udsalgsvarer. De kan kun bruges på ikke-nedsatte varer. Der kan dog være specielle kampagner, hvor der er ekstra tilbud på udsalgsvarer, men det vil tydeligt fremgå, hvis rabatkoderne er gældende i sådanne tilfælde.
Kan jeg kombinere to NA-KD rabatkoder?
Nej, det er ikke muligt at kombinere to eller flere NA-KD rabatkoder til ét enkelt køb.
Kan jeg returnere to ordrer sammen?
Nej, du kan ikke returnere to ordrer sammen. Du skal i stedet returnere dine ordrer separat, med én pakke pr. ordre og det tilhørende returlabel påsat hver pakke. Hvis du følger disse instruktioner, bliver behandlingen af din returnering markant lettere, hvilket gør, at du hurtigere tilbagebetales.

Hvordan får jeg rabatkode til NA-KD?

Der er mange måder at få rabat på NA-KD, men hvis du er førstegangskøber, er det bedst at abonnere på deres nyhedsbrev – det giver nemlig 20% rabat på din første ordre. Det betyder samtidig også, at du holdes opdateret om deres seneste kampagner, udsalg og eksklusive rabatter i fremtiden. 

Den anden måde at gøre det på, er ved at følge dem på Instagram, Twitter og Facebook. Her får du nemlig information om igangværende kampagner. 

Det er også en god idé blot at tjekke NA-KD’s egen hjemmeside ud og gennemse deres udsalgssektion eller kampagneside, da de kan have løbende rabatter eller udsalg, som du kan drage fordel af.

Og selvfølgelig skal du overveje at shoppe under sæsonudsalg. NA-KD har typisk store rabatter under Black Friday, Cyber Monday eller andre sæsonbestemte begivenheder. 

Derudover kan du finde gode NA-KD rabatkoder lige her på vores side – og hvis ikke, du finder koder, du kan bruge, får du i det mindste brugbar information.

Husk altid at læse vilkårene og betingelserne for enhver rabatkode eller kampagne.

Returpolitik

For at påbegynde en returnering skal du pakke varen/varerne ind i den originale emballage og vedhæfte den returlabel, der blev modtaget med ordren. Returpakken skal sendes tilbage ved at følge instruktionerne i NA-KD’s returportal. Det er vigtigt at bemærke, at almindelige postkasser ikke kan bruges til returnering – gem derfor returkvitteringen, indtil din refusion er bekræftet af NA-KD.

Hvis du har brug for et returlabel, kan du kontakte NA-KD’s kundeservice. Returnering af varer afhænger nemlig af den anvendte leveringsform.

  • GLS: Sæt den medfølgende returlabel på pakken, og indlever den i den nærmeste GLS-pakkeshop.
  • DAO: Aflever returpakken i den nærmeste DAO-pakkeshop.
  • Instabox: Pak produktet/produkterne om, vedlæg pakkesedlen, og følg instruktionerne modtaget via sms eller ved at besøge instabox.dk/return.
  • Budbee: Brug Budbee appen til at oprette en returnering. Vælg enten afhentning på din hjemmeadresse (mod ekstra gebyr) eller returnering via en Budbee-boks ved at indtaste den angivne PIN-kode.

Levering

  • GLS: Tager 1-3 arbejdsdage, og du har mulighed for at tracke pakken.
  • Budbee hjemmelevering: Med fuld tracking og mulighed for hjemmelevering om aftenen mellem 17:00 og 22:00. Levering tager typisk 1-3 hverdage.
  • Dao: Mulighed for tracking, og pakken leveres til dit hjem inden for 1-3 arbejdsdage.
  • Budbee Box: Leveres til en pakkeboks, hvorefter du kan afhente ordren indenfor 7 dage. Tracking er muligt.
  • Instabox Express: Denne mulighed inkluderer tracking og leveres til en pakkeboks. Du har 3 dage til at hente pakken, ellers bliver den returneret til Instabox. Du kan kontakte Instabox for at booke et nyt leveringsforsøg indenfor 10 dage.
Nakd

Rabatkode kopieret!