Spartoo

Spartoo Rabatkode | Juli, 2024

Hvis du sommetider handler hos Spartoo, har vi fundet de nyeste rabatkoder til dig, så du kan få en bedre oplevelse. Siden her indeholder en opdateret liste over Spartoo’s tilgængelige rabatkoder, så du ikke selv behøver at lede. Så læs med her for at finde den rabatkode, der passer bedst til netop dine behov.

rabat

Leder du efter Spartoo rabatkoder? Få den bedste med et klik!

Glem alt om at finde rabatkoder manuelt. er din shopping-buddy, der selv finder rabatkoder og sikrer dig den bedste deal.
Få største rabat Download Savier gratis
rabat

Rabatkoder

Ved køb af mindst 450DKK

Få rabatkode JUNI24DK10
rabat

Rabatkoder

Ved køb af mindst 600DKK

Få rabatkode JUNI24DK15
rabat

Rabatkoder

Ved køb af mindst 750DKK

Få rabatkode JUNI24DK20
rabat

Rabatkoder

Ved køb af mindst 750DKK

Få rabatkode UDSALG244183863

FAQ

Hvor kan jeg indtaste en rabatkode på Spartoo?
På Spartoo kan du indtaste en kuponkode under checkout-processen. Kig efter et felt eller en sektion mærket "Indtast kuponkode" eller noget lignende, før du afslutter dit køb.
Hvilken slags kampagner tilbyder Spartoo?
Spartoo tilbyder forskellige kampagner, herunder rabatkuponer, særlige salgsarrangementer og prismatchgarantier. Disse kampagner er designet til at give kunderne besparelser og værdi på deres store udvalg af produkter.

Sådan returnerer du varer på Spartoo

De angivne detaljer gælder for alle varer købt hos Spartoo, med undtagelse af dem, der er mærket som “partnerprodukt”. Disse “partnerprodukter” kommer med særskilte retningslinjer for levering og returnering. Bemærk, at når du sender et partnerprodukt tilbage, er det kun tilladt at få refunderet et beløb svarende til produktets værdi.

Følg disse trin for at starte en returnering:

  • Trin 1: Få adgang til din konto

Log ind med din e-mail og adgangskode, og udfyld derefter returformularen, som du finder under “My product returns”.

  • Trin 2: Få en returlabel

Når trin 1 er fuldført, får du tilsendt et e-mail-link til en returlabel, som du skal printe.

  • Trin 3: Indsend din returnering

Besøg dit lokale postkontor for at sende pakken afsted. Brug den forudbetalte label til at dække portoen (med undtagelse af pakker fra Grønland og Færøerne, hvor kunderne dækker forsendelsesomkostningerne).

Forvent, at din returnering vil blive håndteret inden for 7 til 10 arbejdsdage.

Retningslinjer for kampagnekoder og gavekort

 

Spartoo tilbyder kampagnekoder og gavekort, som hver især kan identificeres med en særskilt kode. Disse koder refunderes ikke, kan ikke indløses til kontanter og er ikke gyldige for partnerprodukter. Hvis et produkt købes ved hjælp af disse koder, kan det byttes til en anden vare eller en kreditnota. Efterfølgende krediteres kampagnekoden eller gavekortet tilbage til kundens konto, og den forbliver bundet af sin oprindelige udløbsdato. Det er vigtigt at bemærke, at disse koder er eksklusive og ikke kan overlappe med andre kampagnetilbud. Partnerprodukter er undtaget fra disse betingelser.

Spartoos løfte om prismatch

 

Hvis en kunde opdager det samme produkt, inklusiv forsendelse, til en lavere pris på et andet dansk site med online betaling, forpligter Spartoo sig til at refundere det dobbelte af prisforskellen. For at denne garanti skal gælde, skal visse kriterier være opfyldt: produktet må ikke være på tilbud, skal have sammenlignelige leveringsbetingelser, være identisk i mærke, model, materiale og farve, være tilgængelig i samme størrelse og farve, og prisen skal være i danske kroner. Prismatch gælder ikke for varer på kampagnesalg, køb fra auktions- eller private salgshjemmesider eller varer, der sendes uden for Danmark. For at gøre krav på prismatch skal kunderne kontakte Spartoos kundeservice inden for fem dage efter købet og oplyse deres ordredetaljer og et link til det billigere produkt. Hvis alle betingelser er opfyldt, og den lovpligtige fortrydelsesfrist er overskredet, lover Spartoo.dk at refundere det dobbelte af prisforskellen inden for 30 dage.

Spartoo

Rabatkode kopieret!