Teeshoppen

Teeshoppen Rabatkode | Juni, 2024

I vores artikel giver vi aktuelle rabatkoder til Teeshoppen, som er en kendt forhandler i online-modebranchen. Teeshoppen er kendt for sit engagement i kundeservice og produktpålidelighed og tilbyder en række varer til mænd, kvinder og børn i hele Norden. Se nedenfor for de specifikke koder og deres anvendelse.

rabat

Leder du efter Teeshoppen rabatkoder? Få den bedste med et klik!

Glem alt om at finde rabatkoder manuelt. er din shopping-buddy, der selv finder rabatkoder og sikrer dig den bedste deal.
Få største rabat Download Savier gratis
rabat

Rabatkoder

Få gratis levering på din ordre!

Få rabatkode MOLLY11

FAQ

Kan jeg returnere to forskellige ordrer i samme pakke?
Nej, du kan ikke returnere varer fra to forskellige ordrer i den samme pakke. Hvis du har lavet flere ordrer, skal hver ordre returneres i separate pakker. For varer fra begge ordrer skal du oprette en retursag for hver enkel ordre.
Hvor skal jeg indtaste min rabatkode?
Under det sidste trin i checkout-processen, efter at du har indtastet dine oplysninger, er der et felt mærket "Gavekort eller rabatkode." Indsæt din rabatkode i feltet, og det tilsvarende beløb trækkes fra den samlede pris.
Hvor lang tid har jeg returret?
Du har 14 dages returret fra den dag, pakken bliver leveret til dig eller ankommer til pakkeshoppen. Derudover tilbyder Teeshoppen en 101-dages ombytningsmulighed, hvor du kan vælge et gavekort eller ombytte til et andet produkt.

Hvor finder jeg Teeshoppen rabatkoder?

Der er et par forskellige steder, du kan kigge efter Teeshoppen-rabatkoder. For det første bør du regelmæssigt tjekke deres sociale mediekanaler, da de ofte poster aktive koder og udsalg der.

Derudover er vores hjemmeside en pålidelig ressource, da vi konsekvent opdaterer den med alle aktive rabatkoder fra Teeshoppen.

Ud over rabatkoderne har Teeshoppen også ofte varer på udsalg – med særlig vægt på pakketilbud, som kan give betydelige besparelser, selv uden en kode.

Hvordan returnerer jeg en vare fra Teeshoppen?

Følg nedenstående trin for at returnere en vare fra Teeshoppen:

 • Udfyldelse af online formular: Begynd med at udfylde online-returformularen. Du skal først indtaste dit ordrenummer og postnummer. Bagefter skal du vælge de produkter, du vil returnere, og angive årsagen til returneringen.
 • Anskaf og udskriv returlabel: Returlabelen koster 39 DKK, som automatisk trækkes fra din refusion. Men hvis du vælger en ombytning eller et gavekort i stedet for en tilbagebetaling, dækker Teeshoppen returforsendelsesomkostningerne.
 • Pak produkterne og påsæt returlabel: Sørg for, at varerne er pakket forsvarligt, helst i originalemballagen, for at undgå skader under transporten. Når du har pakket dine varer, skal du sætte den returlabel, du har printet, uden på pakken.
 • Send din returnering: Aflever pakken på et posthus. Efter afsendelse kan det tage op til 14 arbejdsdage for Teeshoppen at modtage og behandle din returnering.

Politik for tilbagebetaling

Når Teeshoppen har modtaget din returpakke, påbegynder de tilbagebetalingsprocessen. Selvom teamet bestræber sig på at behandle refusioner samme dag, som pakken modtages, kan det tage op til 3 arbejdsdage, før refusionen er officielt udstedt. Herefter er der yderligere 1-3 bankdages ventetid, før det refunderede beløb vises på din konto. I alt skal du derfor regne med, at der kan gå op til 10 dage, fra Teeshoppen modtager din returpakke, til pengene kan ses på din konto.

Refusioner udstedes til den oprindelige betalingsmetode, der blev brugt under købet. Af sikkerhedsmæssige årsager kan Teeshoppen ikke refundere beløbet til en anden konto. Det sikrer både virksomhedens og kundens sikkerhed i transaktionsprocessen.

Reklamationsret

Når du køber varer hos Teeshoppen, er du beskyttet af købeloven. Som forbruger har du derfor 24 måneders reklamationsret. Perioden giver dig mulighed for at få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af de konkrete omstændigheder ved manglen.

For at en reklamation kan tages i betragtning:

 • Den skal være gyldig, og defekten må ikke være opstået som følge af misbrug eller anden adfærd, der forårsager skade på produktet.
 • Reklamationen skal ske inden for “rimelig tid” efter, at defekten er opdaget. Hvis den foretages inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, anses den for rettidig.

Ved berettigede klager refunderes rimelige forsendelsesomkostninger, som du har afholdt. Når du returnerer et defekt produkt:

 1. Sørg for, at varen er pakket godt ind.
 2. Behold altid en kvittering for afsendelse for at lette refusion af forsendelsesomkostninger.
 3. Send varen direkte til Teeshoppen på Jellingvej 5, 9230 Svenstrup J, Danmark. Undgå at sende til en pakkeboks eller et posthus.
 4. Giv en detaljeret beskrivelse af defekten, så den kan blive behandlet effektivt.
 5. Vedlæg den udfyldte returseddel sammen med pakken. (Sedlen er tilgængelig på deres hjemmeside).
 6. Sørg for, at returlabelen sendes sammen med varen.
 7. Hvis der er behov for en erstatning, sender Teeshoppen den nye vare efter modtagelsen.

Bemærk: Teeshoppen accepterer ikke pakker, der sendes uden omdeling, eller som sendes pr. efterkrav.

Teeshoppen

Rabatkode kopieret!