Razer Blackwidow Chroma test og prissammenligning – Her er eksperternes vurdering

Senest opdateret den 0

Denne artikel handler om gaming-tastaturet Razer Blackwidow Chroma, som er skabt til den ivrige computerspiller, hvor tastaturet kan gøre en forskel for spiloplevelsen.

Artiklen er bygget op ved, at vi først bringer lidt information om, hvad Razer Blackwidow Chroma er, og hvordan dette tastatur fungerer. Herefter har vi set nærmere på en række forskellige eksperters anmeldelser af modellen, som vi gennemgår for at se på, hvad der ifølge eksperterne fungerer og ikke fungerer. Vi kigger på anmeldelser fra store internationale medier som eksempelvis Pcworld.com, Computerbild.de og Engadget.com

Herefter vil vi også gennemgå to andre modeller, som udgør alternativer til Razer Blackwidow Chroma. Her er tale om Razer Blackwidow Chroma V2 samt Cosair Gaming K70 RGB.

I denne artikel får du:
🔸 En introduktion til Razer Blackwidow Chroma samt information om, hvad modellen kan
🔸 En gennemgang af eksperternes vurderinger af Razer Blackwidow Chroma
🔸 Alternativer til Razer Blackwidow Chroma

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.


Razer Blackwidow Chroma: Introduktion og information

Razer Blackwidow Chroma er et mekanisk full-size tastatur i sort, som er specialdesignet til at fungere som et gaming-tastatur. Razer Blackwidow Chroma måler 47,5 cm (b), 17,1 cm (d) og 3,9 cm (h) og vejer 1500 gram, og der findes tilslutning til USB 2.0 port samt headset output og mikrofon input.

Eftersom Razer Blackwidow Chroma er designet til at spille spil, så har tasterne en aktiveringskraft på 55 gram, som ligger i den høje ende – dermed er der lidt mere modstand i tasterne, end man måske er vant til. Tasterne aktiveres efter 1,9 millimeter, og der er kun 0,4 millimeter mellem aktiveringspunktet og punktet, hvor tasten ikke længere er aktiveret – dette gør det lettere og mere effektivt at dobbeltklikke, når man spiller.

Razer Blackwidow Chroma kommer med Synapse-software, som sikrer en høj grad af brugervenlig samt sikrer den flotte bagbelysning bag tasterne.

Netop denne bagbelysning er en af Razer Blackwidow Chromas helt store kendetegn, og der findes hele 16,7 millioner farver i bagbelysningen og hertil masser af effektiver og kombinationer. Det betyder, at man selv kan vælge, hvilken farve ens taster skal have. Man kan vælge én farve til alle tasterne eller én farve til hver tast – eller for eksempel den samme farve til bevægelses-tasterne i spillet og en anden til valg of våben osv.

Razer Blackwidow Chroma anmeldelse

Når man har foretaget sine farvevalg, kan man tilmed gemme disse og knytte dem til specifikke profiler, som kan bruges, når man spiller specifikke spil. Til venstre for selve tastaturet sidder der desuden en række genvejstaster, som man også selv kan indstille.

Der medfølger ikke en decideret håndledsstøtte til Razer Blackwidow Chroma, men tastaturet er kileformet og skråner nedad, og dermed danner den nederste del af tastaturen en lille støtte til håndleddet.

Hvis du ønsker at se, hvordan Razer Blackwidow Chroma tager sig ud med sit farverige udseende, så se med på den her video, hvor modellen demonstreres:


Eksperternes vurdering af Razer Blackwidow Chroma

Vi vil i dette afsnit gå en række forskellige eksperters anmeldelser og vurderinger af Razer Blackwidow Chroma igennem og se på, hvilke fordele og ulemper ved modellen, som eksperterne fremhæver.

Pcworld.com
pcworld
Vurdering: Pcworld.com giver scoren 4,5 ud af 5 stjerner

Det amerikanske computermagasin Pcworld.com kalder Razer Blackwidow Chroma et smukt tastatur, men udover stilen så har eksperterne også meget ros tilovers for selve funktionaliteten på Razer Blackwidow Chroma.

Pcworld.com er dog ikke ubetinget glade for Razer Blackwidow Chromas Razer Green switches, som skaber en større modstandskraft, når man trykker på tasterne.

Det er en smagssag, hvad man foretrækker, men tyngden gør på den anden side tasterne fordelagtige, når man spiller (især når man dobbeltklikker) – og det er computerspil, som Razer Blackwidow Chroma er skabt til hovedsageligt.

Eksperterne fra Pcworld.com vurderer derfor også, at hvis man primært vil bruge tastaturet til at spille på, så vil Razer Blackwidow Chroma være et godt valg.

Også baggrundslyset er et plus ifølge eksperterne. Uanset hvilken type lys man vælger, så ser lyset flot ud, og alle tasterner er belyst lige meget – også konfigurationen af lyset er let og intuitivt.

Læs anmeldelsen i sin helhed her.


Altomdata.dk

altomdata.dk
Vurdering: Altomdata.dk giver scoren 5 ud af 5 stjerner

Det danske datamagasin Altomdata.dk kalder Razer Blackwidow Chroma for et tastatur med mange funktioner. Her er rigtig stor tilfredshed med Razer Blackwidow Chroma, og modellen er ifølge eksperterne både meget kompetent og velfungerende.

Det er umiddelbart det store farvespektrum under tasterne, der gør Razer Blackwidow Chroma anderledes med valget mellem hele 16,7 millioner farver, inklusiv mange muligheder for forskellige indstillinger og effekter.Razer Blackwidow Chroma tastatur

Altomdata.dk’s eksperter mener dog, at det er andre aspekter, der gør forskellen, som de særligt anvendte Razers Green switches, der gør, at man tydeligt kan mærke, når en tast er aktiveret.

Også den klikkende lyd, der høres, når man betjener tasterne på tasturet, er noget af det, der gør Razer Blackwidow Chroma særligt og gør en stor forskel for brugeren, når man spiller. Altomdata.dk mener, at det dog er en smagssag, om man kan lide det eller ej.

Eksperterne fortæller, at Razer Blackwidow Chroma er et stort tastatur, som især er fordelagtigt for den spiller, som godt kan lide den klikkende lyd, når der trykkes. Razer Blackwidow Chroma har fem indbyggede makro-genvejstaster samt mulighed for at tilslutte headset eller mikrofon – det er også en fordel, idet mange tastaturer ikke har denne mulighed, fortæller eksperterne.

Der er ikke en decideret håndledsstøtte med, men eftersom modellen har en kileform og skråner nedad, så udgør dette en kort støtte til håndleddet.

Altomdata.dk bedømmer Razer Blackwidow Chroma ud fra fire kriterier – brugervenlighed, funktioner, kvalitetsindtryk og pris – og modellen scorer meget højt på de tre første og lidt mindre på pris, idet her er tale om et lidt dyrt tastatur.

Læs anmeldelsen i sin helhed her.


Computerworld.no

computerworld-logo
Vurdering: Computerworld.no giver scoren 5 stjerner

Det norske computermagasin Computerworld.no kalder Razer Blackwidow Chroma et både dyrt, farverigt og behageligt tastatur og er meget begejstrede for modellen, efter den har fået noget af en opgradering.

Det norske testpanel lægger også først mærke til baggrundsbelysningen på Razer Blackwidow Chroma, som virkelig er noget for sig selv med lys i alle regnbuens farver. Det er en smagssag, om man kan lide et så farverigt design, men hertil bemærker eksperterne med begejstring, at farverne kan indstilles efter egne ønsker. Man kan nemlig for eksempel vælge blot ensfarvet lys, dæmpet lys eller intet lys overhovedet.

Som en smart funktion kan man også vælge at tilpasse lyset til hvert spil, da man kan lave forhåndsprogrammerede profiler til et specifikt spil, således at for eksempel de mest anvendte taster i det givne spil fremhæves med lys.

Eksperterne vurderer, at Razer Blackwidow Chromas design er rigtig fint og traditionelt i mat sort. Der medfølger ikke en håndledsstøtte, men det fungerer nogenlunde alligevel, da kanten forneden skråner nedad – eksperterne savner dog en decideret håndledsstøtte, som ville øge komforten.

Selve tastaturet er også traditionelt at se på med de sædvanlige taster i fuld størrelse, og dertil kommer yderligere 5 programmerbare taster helt ude til venstre – dem kan man bruge som personlige genvejstaster, når man spiller.

Også selve tasterne er behagelige at trykke på og afgiver tydelige klik, når de aktiveres. Det eneste minus, som eksperterne nævner angående Razer Blackwidow Chroma (udover den manglende håndledsstøtte), er prisen, som er meget høj for et tastatur.

Læs anmeldelsen i sin helhed her.

Prissammenligning af Razer Blackwidow Chroma:

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Komplett.dk 0,00 1.399,00 Læs mere

Computerbild.de

computerbild
Vurdering: Computerbild.de benævner modellen ”sehr gut”

Det tyske computersite Computerbild.de kalder Razer Blackwidow Chroma et behageligt tastatur med farver.

De tyske eksperter mener, at et godt gaming-tastatur skal være både velbygget og tilpas følsomt, eftersom en øvet spiller let kan afgive over 300 kommandoer til tastaturet per minut.

Testpanelet lægger med det samme til, at Razer Blackwidow Chroma fungerer rigtig godt, når man spiller sådanne hektiske spil, da tasterner er godt placeret – det tæller også de 5 ekstra-genvejstaster helt ude til venstre, som spilleren selv kan programmere. Det flerfarvede baggrundlys er derudover en god tilføjelse, da det også kan indstilles efter individuelle præferencer.

Eksperterne fremhæver også, at tasterne er behagelige at trykke på, og der nævnes kun meget få minusser ved Razer Blackwidow Chroma. Det inkluderer, at hvis man ønsker at koble sit tastatur til en anden computer end den vante, så er de individuelle indstillinger for tasterne ikke længere tilgængelig.

Læs anmeldelsen i sin helhed her.


Tek.no

tek.no
Vurdering: Tek.no giver scoren 9 ud af 10 point

Den store norske teknologiside Tek.no kalder Razer Blackwidow Chroma et tastatur, som længe har stået i skyggen af Cosair, men det er efterhånden uden grund. Eksperterne er dermed naturligvis begejstrede for modellen, som har langt flere plusser end minusser.

På plussiden ligger blandt andet det innovative farvelys-system, som Razer har udviklet sammen med deres egne mekaniske taster – og hertil kommer, at dette tastatur virkelig skiller sig ud fra mængden. Udseendet er spændende med nedsænkede taster, glatte linjer og runde hjørner, som gør modellen unik at se på. Dog nævner eksperterne som minus, at Razer Blackwidow Chroma godt kan virke en smule plasticagtig.

Tek.no skriver også om Razers programindstillinger, som fungerer rigtig let – her kan man designe unikke profiler, som blandt andet er tilpasset med farverne i tasterne – det gælder ikke kun for tastaturet, for i programmet kan man også indstille andre Razer-produkter, hvis man har andre.

Tek.no har afprøvet Razer Blackwidow Chroma i et skydespil, hvor det gælder om at være hurtig på tasterne, og her vurderer eksperterne, at modellen er rigtig velfungerende. Som nævnt har Razer Blackwidow Chroma Razer egne udviklede taster, som er designet til at give en større modstand end normalt og med en klik-lyd, når tasten aktiveres. Eksperterne nævner, at dette kræver en smule tilvænning, men herefter føles tasterne gode og responsive, når man spiller spil.

Tek.no er dermed alt i alt tilfredse med Razer Blackwidow Chroma, men de nævner også, at prisen for dette tastatur er noget høj.

Læs anmeldelsen i sin helhed her.


Tomsguide.com

Toms Guide Logo
Vurdering: Tomsguide.com giver scoren 8 ud af 10 point

Den store amerikanske testside Tomsguide.com kalder Razer Blackwidow Chroma et rigtig godt tastatur, som let kan anbefales til computerspillere i stort set alle genrer. Testpanelet har afprøvet modellen, og de vurderer, at Razer Blackwidow Chroma har langt flere plusser end minusser.

Det aspekt, som Tomsguide.com er mest begejstrede for angående Razer Blackwidow Chroma, er at forbrugeren selv kan vælge sin egen kombination af farver på tastaturet, så hvis man er visuelt orienteret, så vil Razer Blackwidow Chroma være et rigtig godt valg.

Eksperterne har dermed først set på Razer Blackwidow Chromas design, og modellen er et premium full-size tastatur, men man skal lægge mærke til, at der ikke medfølger en decideret

Razer Blackwidow Chroma.gif

håndledsstøtte – kun en meget lille en, som er integreret i tastaturet – ifølge eksperterne vil det næppe være nok for spillere, der spiller meget. Herudover så er modellen flot at se på med et lidt råt udseende.

Herefter er tasterne blevet gennemtestet, og ifølge eksperterne er de gode at bruge uden at være virkelig gode, men kliklyds-funktionen, når tasterne aktiveres, fungerer rigtig godt. Det samme gør rækken af de 5 programmerbare taster, som er placeret helt til venstre for tastaturet.

Under tasterne findes de mange lysende farver, men eksperterne synes dog, at mange af farverne ligner hinanden lidt – for eksempel gul og orange samt hvid og grå.

Eftersom Razer Blackwidow Chroma er et gaming-tastatur har tomsguide.com afprøvet modellen med flere typer af spil, og her er modellen virkelig i sit es, for tasterne er både hurtige og behagelige at trykke på. Razer Blackwidow Chroma har en markant forbedret teknologi i forhold til forgængeren, men Tomsguide.com nævner dog også, at dette tastatur ikke ligger i den billige ende.

Læs anmeldelsen i sin helhed her.


Engadget.com

engadget_logo
Vurdering: Engadget.com giver scoren 85 ud af 100 point

Den amerikanske gadget-side Engadget.com kalder Razer Blackwidow Chroma langt mere fortryllende end forgængeren. Dermed vækker først og fremmest udseendet begejstring, som kaldes rigtig flot og endda lidt mere afdæmpet (uden det farverige lys selvfølgelig).

Det unikke baggrundslys fanger også eksperternes opmærksomhed, og til deres glæde kan man selv vælge, hvor ekstravagant, man foretrækker, at tastaturet skal se ud via utallige valgfri farvekombinationer – den medfølgende software kan nemlig bruges til at programmere efter egne ønsker.

Testpanelet nævner tasternes følelse i fingrene som det vigtigste aspekt på et gaming-tastatur, og ifølge eksperterne er Razer Blackwidow Chroma rigtig velfungerende her med den unikke klik-lyd, der forekommer, når tasten aktiveres samt et højt niveau af respons.

Engadget.com giver Razer Blackwidow Chroma karakterer fra 0-100 inden for 5 aspekter, som inkluderer larm, komfort, mulighed for konfiguration, design/form og følelsen af tasterne. Razer Blackwidow Chroma scorer rigtig højt på alle aspekter, og især følelsen af tasterne, design og konfiguration får meget høje scorer.

Eksperterne vurderer afslutningsmæssigt, at Razer Blackwidow Chroma er et generelt set rigtig godt produkt inden for alle aspekter, og det er et af de bedste tastaturer inden for gaming-tastaturer overhovedet.

Engadget.com anbefaler Razer Blackwidow Chroma og nævner, at de næsten er sikre på, at man vil blive tilfreds med køb af Razer Blackwidow Chroma.

Læs anmeldelsen i sin helhed her.


Samlet konklusion af Razer Blackwidow Chroma

Razer Blackwidow Chroma er blevet testet og vurderet af 7 ekspertkilder, som alle hører inden for teknologi- og computer-verdenen. Generelt set er der meget bred enighed om, at Razer Blackwidow Chroma er et rigtig godt gaming-tastatur, som både ser flot ud og er velfungerende.

De over 16 millioner farver giver et unikt baggrundslys, når man spiller, og eksperterne finder det både utrolig flot og brugbart, når man spiller – især fordi man selv kan vælge sine farvekombinationer.

Også tasterne er gode at spille på ifølge eksperterne – tasterne er specialdesignede til at være optimale at spille på med en lidt større modstand end normalt, og selv om eksperterne stort set er enige om, at dette fungerer rigtig godt, når man spiller, så er det dog stadig noget, man skal vænne sig til.

Du kan her se en video hvor den danske komiker Casper laver unboxing af tastaturet:


Alternativer til Razer Blackwidow Chroma

I dette afsnit vil vi gennemgå to alternativer til Razer Blackwidow Chroma – Razer Blackwidow Chroma V2 og Cosair Gaming K70 RGB. Vi leverer først lidt information om de to modeller, og herefter gennemgår vi ved hver model 3 eksperters anmeldelser og vurderinger af produkterne.


Razer Blackwidow Chroma V2

Razer Blackwidow Chroma V2

Razer Blackwidow Chroma V2 er i familie med Razer Blackwidow Chroma men med et par forskelle. Razer Blackwidow Chroma V2 måler 47,5 cm (b), 17,1 cm (d) og 3,9 cm (h) og vejer 1500 gram.

Razer Blackwidow Chroma V2 er et stort og omfangsrigt tastatur i fuldstørrelse med mange muligheder for at indstille efter personlige præferencer. Det inkluderer både lys, genvejstaster og modstanden i tasterne, og især den sidste mulighed er unik.

Razer Blackwidow Chroma V2 er nemlig skabt med tre forskellige modstands-muligheder – Grøn, Orange og Gul. Hver af de tre har en forskellig modstand, som gør dem velegnede til forskellige formål – også fordi forbrugerene kan have forskellige personlige præferencer.

Også RGB-baggrundslyset har mange muligheder for indstillinger, og man kan via softwaren skabe personlige profiler med de foretrukne valg.

Som savnet på Razer Blackwidow Chroma så kommer Razer Blackwidow Chroma V2 med en medfølgende håndledsstøtte, som gør bekvemmeligheden større.

Der er på Razer Blackwidow Chroma V2 mulighed for tilslutning til hovedtelefoner samt USB-indgang.

Du kan her se den officielle præsentationsvideo af Razer Blackwidow Chroma V2:

Eksperternes vurdering af Razer Blackwidow Chroma V2

Ign.com

ign logo
Vurdering: Ign.com giver scoren 9 ud af 10 points

Den store internationale spilside Ign.com kalder Razer Blackwidow Chroma V2 markedets bedste gaming-tastatur.

Ifølge Ign.com er Razer Blackwidow Chroma V2 et meget robust og tungt tastatur, som viser en høj kvalitet. Tasterne i sig selv er helt normalt udformede i sort, men herunder findes et unikt RGB-lyssystem, som kan lyse tastaturet op på forskellig vis.

Man kan på Razer Blackwidow Chroma V2 vælge imellem tre forskellige typer af modstand på tasterne, som vil passe til forskellige spil og præferencer.

Testpanelet vælger den lineære type uden for høj en klik-lyd, når der bliver tastet, og det virker rigtig godt. Tasterne føles meget hurtige at trykke på, og følelsen i fingrene bliver sammenhængende og bevægelig. Det er især godt, når man skal spille spil, der foregår i et hurtigt tempo – for eksempel skydespil.

Ligesom på familiemedlemmet Razer Blackwidow Chroma, så findes der 5 programmerbare makro-genvejstaster ude til venstre, som dog ifølge eksperterne sidder lidt for tæt på resten af tastaturet – men på plussiden kan de dog anvendes til mange formål.

Ign.com forventer med Razer Blackwidow Chroma V2 er regulært lysshow, og det føler de også, at de får – endda et fremragende et af slagsen. Lyset er flot og stærkt og kan justeres efter behov og ønsker.

Herudover nævner eksperterne, at der dog er én ting ved Razer Blackwidow Chroma V2, som er et virkelig stort plus – til trods for at der er tale om en meget lille ting – og det er den medfølgende håndledsstøtte, som føles blød og behagelig mod huden og håndleddet. Denne støtte gør ifølge eksperterne en verden til forskel, hvis man spiller længe.

Læs anmeldelsen i sin helhed her.


Techradar.com

techradar
Vurdering: Techradar.com giver scoren 4 ud af 5 stjerner

Det internationale teknologside Techradar.com kalder Razer Blackwidow Chroma V2 fuld valuta for pengene, selv om pengene er mange.

Prisen er ikke til at komme udenom for eksperterne, men har man økonomien samt virkelig ønsker et premium gaming-tastatur, så er Razer Blackwidow Chroma V2 alle pengene værd.

Techradar.com er meget begejstrede for Razer Blackwidow Chroma V2, og udover prisen er der stort set ikke nogen minusser ved modellen. Listen af plusser er derimod forholdsvis lang. Det inkluderer blandt andet det attraktive og flotte design, som gør modellen til en fryd for øjet – til gengæld er Razer Blackwidow Chroma V2 også et rigtig stort tastatur, som fylder meget.

Udseendet bliver ikke mindre unikt af de mange baggrundsfarver under tasterne, som kan skabe et regulært festfyrværkeri. Dette er måske mest for syns skyld, men eksperterne nævner, at lyset også kan bruges som en inkorporeret del af computerspillet, idet man selv kan programmere lyset efter behov, og det er for eksempel muligt kun at sætte lys under de taster, som man bruger ofte.

Razer Blackwidow Chroma V2 er et mekanisk tastatur, som har tre justerbare indstillinger for modstanden på tasterne, når man trykker.

Eksperterne fortæller, at hver indstilling passer til forskellige formål, og hver indstilling har sine fordele – for eksempel passer indstillingen ”Grøn” til spil, hvor man skal være meget præcis, idet man skal trykke hårdt på tasterne, og de afgiver et højt klik, når de aktiveres, mens ”Gul” er mere stille og ideel til spil, hvor de samme taster bruges ofte. ”Orange” fungerer som en mellemting.

Herudover fremhæver testpanelet også den medfølgende håndledsstøtte som et stort plus samt muligheden for at gemme sine individuelle gaming-profiler (indstillinger for farver og genvejstaster) via software, hvilket betyder, at profilerne huskes, hvis man benytter en anden computer.

Læs anmeldelsen i sin helhed her.


Trustedreviews.com

trusted-reviews
Vurdering: Trustedreviews.com giver scoren 8 ud af 10 points

Den store internationale testside Trustedreviews.com kalder Razer Blackwidow Chroma V2 et tastatur, der er skabt til at tilfredsstille selv de mest dedikerede computerspillere, som ønsker det bedste af det bedste. Man kan indstille mange aspekter i forhold til personlige ønsker på Razer Blackwidow Chroma V2, og det inkluderer både modstand på tasterne, genvejstaster og lys.

Testpanelet har rigtig mange positive ord til Razer Blackwidow Chroma V2, som først og fremmest inkluderer muligheden for at tilpasse tasterne efter brug. Dette fungerer rigtig godt og gør dermed modellen meget mere alsidig. Testpanelet fra trustedreviews.com har både prøvet at spille og skrive på Razer Blackwidow Chroma V2, og de valgte indstillingen ”Orange”, som giver en god følelse i fingrene og resulterer i meget få fejlslag.

Også selve spildelen fungerer godt ifølge eksperterne på Razer Blackwidow Chroma V2. Selv om tasterne ikke kan være helt lydløse, så fungerer de rigtig godt, når man skal navigere hurtigt rundt i spil, for de ligger godt mod fingrene og får spillet til at føles flydende og overgangene lette.

Baggrundslyset er et andet signifikant aspekt på Razer Blackwidow Chroma V2, hvor man kan vælge og vrage mellem alverdens lyskombinationer – man kan også selv konfigurere sine helt egne og gemme dem. Desværre så synes eksperterne ikke, at selve lyset er lige så godt som på andre modeller, men det er ifølge dem selv en mindre detalje.

Afslutningsvis giver trustedreviews.com Razer Blackwidow Chroma V2 karakterer inden for 5 områder – præstation, værdi, features, kvalitet og design – og modellen scorer højt på alle områder, især præstation.

Læs anmeldelsen i sin helhed her.


Corsair Gaming K70 RGB

Corsair Gaming K70 RGB

Prissammenligning af Corsair Gaming K70 RGB:

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.237,00 1.237,00 Læs mere
0,00 1.349,00 Læs mere
1.349,00 1.349,00 Læs mere

.
Bemærk: Corsair Gaming K70 RGB er udgået, så vi viser her pristabellen for Corsair K70 RGB MK.2, der er en nyere version.

Corsair Gaming K70 RGB er det første tastatur, som benytter sig af RGB (primærfarverne) til at skabe en så stor palet af farver i baggrundslyset. Dette styres med en 32 bits ARM-processor inde i tastaturet, som tillader ikke mindre end knap 17 millioner farver.

Corsair Gaming K70 RGB er et stort tastatur, som måler 43,8 cm (b), 16,3 cm (d) og 2,4 cm (h) og vejer 1240 gram.

Corsair Gaming K70 RGB er velegnet til den spiller, der foretrækker et tastatur af meget høj kvalitet, og som i særdeleshed er tiltrukket af de lysende baggrundsfarver.

Det er nemlig muligt på Corsair Gaming K70 RGB at designe sine egne lys-kombinationer, således at det bliver lettere at finde de rigtige taster, når man spiller, og dette kan indstilles til en given profil. Herudover findes der også makro-genvejstaster, som man selv kan indstille også.

Endvidere er det muligt at indstille tasterne i forhold til modstand og lyde – her findes tre forskellige valgmuligheder.

For at skabe en så behagelig spilleoplevelse som muligt medfølger en håndledsstøtte med Corsair Gaming K70 RGB.

Du kan her se en anmeldelse af Corsair K70 EGB. Videoen er produceret i Linus Tech Tips:


Eksperternes vurdering af Corsair Gaming K70 RGB

Tek.no

tek.no
Vurdering: Tek.no giver scoren 9 ud af 10 stjerner 

Det norske teknologi-side Tek.no kalder Corsair Gaming K70 RGB en utrolig lysfest for nørderne og hentyder til modellens mange muligheder for lys og blink, der er skabt med RGB.

Corsair Gaming K70 RGB er et mekanisk tastatur, som på grund af RGB-farver skiller sig en del ud fra mængden af tastaturer. Designet i sig selv er neutralt og stilet ifølge eksperterne, og rengøring mellem tasterne er let, da tasterne sidder et stykke fra hinanden.

Det er svært for eksperterne at komme uden om det sjove og spændende ved alle de forskellige lys- og farvekombinationer, som Corsair Gaming K70 RGB tilbyder, og mulighederne er rigtig mange for et individuelt valg.

Ønsker man dog at komme hurtigt i gang med at spille, kan man også vælge en standardkombination, som for eksempel blot fremhæver de mest anvendte taster (tasterne W A S D, som er dem, man oftest bruger til at bevæge sig rundt med).

Det er også muligt at skabe individuelle profiler på Corsair Gaming K70 RGB, og det angår både makro-genvejstasterne og farvekombinationer til forskellige spil.

Også tasterne på Corsair Gaming K70 RGB er at finde iblandt plusserne ifølge eksperterne. Disse taster afgiver en meget lille støjmængde, og under selv heftige spil registrerer tasterne enhver aktivering.

Der medfølger også en håndledsstøtte med Corsair Gaming K70 RGB, og dette er ifølge eksperterne også en rigtig god tilføjelse, som gør det meget mere behageligt at spille over længere tid.

Et af de eneste minusser, som Tek.no nævner angående modellen, er dog prisen, men hvis man ønsker et rigtig godt tastatur med mulighed for de mange farve- og lyskombinationer, så vil Corsair Gaming K70 RGB være et godt køb, prisen til trods.

Læs anmeldelsen i sin helhed her.


Pcmag.com

PCMag
Vurdering: Pcmag.com giver scoren 4 ud af 5 stjerner

Computermagasinet Pcmag.com kalder Corsair Gaming K70 RGB et af de bedste gaming-tastaturer på markedet, og det er også i højere grad plusserne end minusserne, som eksperterne fra Pcmag.com hæfter sig ved.

Det første, eksperterne ser ved Corsair Gaming K70 RGB, er det flotte design, som vil se rigtig godt ud på skrivebordet. Tastaturet er velbygget, og der er kun meget få mangler angående bygningen – her savner Pcmag.com for eksempel en USB-udgang.

Det er dog kun småting, som eksperterne kan finde på minussiden angående Corsair Gaming K70 RGB, for generelt set er de meget begejstrede for denne model, da modellen virkelig kan mange ting. Det gælder ikke mindst alle de mange muligheder for baggrundslyset, som man selv kan justere og vælge.

Pcmag.com taler om dette lyssystem i flotte vendinger, for ifølge dem er lyset meget flot og imponerende at se på. Herudover er eksperterne også begejstrede for valgfriheden angående mange andre aspekter på Corsair Gaming K70 RGB, som blandt andet inkluderer valg af funktioner til makro-genvejstasterne.

Pcmag.com fremhæver desuden også, at Corsair Gaming K70 RGB er virkelig behageligt at spille på, da tasterne er lydløse og giver en god respons og føling med spillet. Den medfølgende håndledsstøtte gør ifølge eksperterne kun spiloplevelsen bedre.

Læs anmeldelsen i sin helhed her.


Tomsguide.com

Toms Guide Logo
Vurdering: Tomsguide.com giver scoren 8 ud af 10 point

Den store amerikanske testside Tomsguide.com kalder Corsair Gaming K70 RGB for en regnbue i mørket, som er et af de bedste gaming-tastaturer på markedet.

Tomsguide.com bemærker først designet på Corsair Gaming K70 RGB, som både er strømlinet og stilet og ser rigtig flot ud, men det er også lidt stort. Tasterner er blanke og sorte, men de lives op med de knap 17 millioner farver, der ligger bagved og kan lyse tasterne op bagfra.

Netop det unikke lyssystem er noget, som eksperterne fra tomsguide.com er rigtig imponerede over. Især muligheden for at skræddersy farvekombinationerne helt efter egne ønsker, så specifikke taster kan blive fremhævet med farver.

Selv små farve-nuancer kan skildres fra hinanden, og der er mulighed for at skabe profiler med tilhørende farvekombinationer, hvilket ifølge eksperterne gør det meget lettere at spille og vælge taster hurtigt.

Eksperterne har også afprøvet selve tasterne, og man kan vælge hvor meget modstand, man foretrækker, at der findes i tasterne. Dette fungerer rigtig godt, og eksperterne vurderer, at det er meget behageligt for fingrene at trykke på tasterne – også når man spiller spil, hvor der er behov for hurtig bevægelse.

Det er ikke mange minusser, eksperterne har ved Corsair Gaming K70 RGB, men dog er de lidt irriterede over softwaren, da det kan være lidt svært at få udnyttet tastaturets fulde kapacitet. Herudover kommer man heller ikke udenom prisen, som klart er til den høje side.

Læs anmeldelsen i sin helhed her.

Du kan her se en video der viser Corsair Gaming K70 RGBs lyseffekter: