Test-guide: Sage Barista Touch – Her er eksperternes vurderinger

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

I denne artikel har vi fokus på Sage Barista Touch, hvor vi introducerer espressomaskinens funktioner og specifikationer samt forskellige eksperters vurderinger.

Herefter har vi et afsnit, som handler om alternativer til Sage Barista Touch. Her er tale om en anden espressomaskine fra samme mærke, nemlig Sage The Oracle Touch. Denne espressomaskine gennemgår vi på samme måde som med Sage Barista Touch for at give læseren et bredere overblik over de espressomaskiner fra Sage, der findes på markedet.

I denne artikel gør vi brug af en lang række anerkendte ekspertkilder for yderligere at give et overblik over modellernes fordele og ulemper. Vi har inddraget ekspertkilder såsom Trustedreviews.com, Expertreviews.co.uk, Good Housekeeping Institute, T3.com, The Independent, Techradar.com og Wired.com.

Ønsker du at læse mere, bringer vi en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til, nederst i artiklen.

Denne Sage Barista Touch test indeholder:

🔸 Overblik over espressomaskinen Sage Barista Touch 
🔸 Overblik over alternative modeller til Sage Barista Touch 
🔸 Guide til hvordan man laver den bedste espresso 
🔸 Gennemgang af fordele ved at drikke kaffe
🔸 Gennemgang af testkilder

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkter, men derimod indsamler resultaterne af uvildige tests. På den måde kan man nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet.


Sage Barista Touch

4 ud af 5 stjerner hos det store testmagasin Trustedreviews.com
5 ud af 5 stjerner hos testmagasinet Expertreviews.com
72 ud af 100 point hos det britiske magasin Good Housekeeping Institute
Anbefalet hos det amerikanske teknikmagasin T3.com
Anbefalet af den engelske avis The Independent

sage-barista-touch-test

 

.
Sage Barista Touch er blevet testet og anmeldt af 5 forskellige ekspertkilder, der alle er imponerede over denne model. Derfor har alle ekspertkilder givet espressomaskinen en god bedømmelse.

Mens eksperterne fra Trustedreviews.com og Expertreviews.co.uk mener, at espressomaskinen er simpel i brug, så skriver T3.com og Good Housekeeping Institute, at det er en fordel, at mælkeskummeren er god, samt at man har mulighed for at vælge mellem flere justeringsmuligheder.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Sage Barista Touch. Dog bemærker The Independent, at modellen er forholdsvis dyr, hvilket de andre eksperter er enige i.

Eksperterne: Brugervenlig espressomaskine

Sage Barista Touch er en fuldautomatisk espressomaskine, der klarer al arbejdet ud fra de valgte indstillinger. Maskinen er fremstillet i et råt og stilrent design, hvorfor den sagtens kan stå fremme på køkkenbordet. Selve modellen er forholdsvis stor og kommer med en vandbeholder, der kan rumme op til 2 liter.

Derudover er Sage Barista Touch forsynet med teknologien Thermo Jet, der sørger for, at kaffen ikke mindst bliver brygget hurtigt, men også at den bliver brygget med en konstant og præcis temperatur.

Sage Barista Touch er, ifølge eksperterne, ydermere en simpel espressomaskine, der er nem at komme i gang med, selvom den kommer med 18 forskellige indstillinger. Eksempelvis skriver Trustedreviews.com, at modellen er ”meget nem at bruge”, mens Expertreviews.co.uk nævner, at den er ”nem at forstå samt er udstyret med en brugervenlig touchskærm”.

Denne touchskærm er placeret øverst på maskinen, hvor man har mulighed for at vælge imellem forudindstillede drikke såsom americano, espresso, cappuccino, latte og flat white.

Mulighed for at tilpasse sin kaffe

Med Sage Barista Touch får man en espressomaskine, hvor man har mulighed for at tilpasse og justere sin kaffe, hvis man har specifikke ønsker. Man kan nemlig både justere på tykkelsen af mælkeskummet, temperaturen eller kaffestyrken.

sage-barista_touchNår man har fundet en bestemt måde, som man kan lide sin kaffe på, så er Sage Barista Touch forsynet med en memory-funktion således, at man kan gemme ens egen personlige kaffe. Hvis man ønsker at drikke præcis den samme kaffe igen, så behøver man ikke justere på alle de forskellige indstillinger, da man blot kan finde kaffedrikken ved memory-funktionen.

Eksempelvis forklarer eksperterne fra T3.com, at maskinen er ”bygget til, at man kan være kreativ med sin kaffe”. Desuden forklarer Expertreviews.co.uk, at espressomaskinen på en måde fungerer som en form for ”læremester”, da den hjælper én med at brygge den kaffe, som man bedst kan lide.

Maskine med mælkeskummer og kaffekværn

Sage Barista Touch er lavet til at kunne klare mange opgaver selv, hvorfor den er forsynet med både en kaffekværn og en mælkeskummer.

Med den automatiske mælkeskummer har man mulighed for at indstille både tekstur og temperatur. Man skal derfor blot sætte mælke-kanden under damperen, hvorefter maskinen klarer resten. Eksperterne fra T3.com er begejstrede for mælkeskummeren, som de kalder for ”fantastisk”.

Endvidere kommer den indbyggede kaffekværn med forskellige indstillinger, der gør det muligt at justere dosis- og malingindstillinger.

Takket være espressomaskinens termoelement opnår man en øjeblikkelig opvarmning, hvorfor man ikke skal vente længe på sin kaffe. Dette er The Independent vilde med, da de skriver, at man ikke ”skal tidligt op, da kaffen er klar på ingen tid”. Endvidere kommer maskinen med et pumpetryk på 15 bar.

Udvalgte fordele ved Sage Barista Touch:

Fuldautomatisk model, der klarer det hele selv
Flere forskellige justeringsmuligheder
Udstyret med Thermo Jet-teknologi samt en touchskærm
Forsynet med automatisk mælkeskummer og indbygget kaffekværn
Kommer med en memory-funktion

Her kan du se en videopræsentation af Sage Barista Touch. Videoen er produceret af Sage Appliances:

Her kan du se en videoanmeldelse fra amerikanske “Seattle Coffee Gear” hvor de diskuterer de forskellige egenskaber hos Sage Barista Touch. I USA bliver Sage solgt under navnet Breville, så der er derfor at damen i videoen kalder den Breville Barista Touch:


Alternativ til Sage Barista Touch

I dette afsnit ser vi nærmere på et alternativ til Sage Barista Touch. Vi har behandlet denne model på samme måde. På den måde kan man nemmere få et overblik over de 2 modeller samt sammenligne dem ud fra deres forskellige funktioner, specifikationer og vurderinger fra eksperterne.


Sage The Oracle Touch

4,5 ud af 5 stjerner hos teknikmagasinet Techradar.com
8 ud af 10 stjerner hos det amerikanske magasin Wired.com

sage-oracle_touch

 

.
Sage The Oracle Touch er blevet testet og anmeldt af de 2 ekspertkilder Techradar.com og Wired.com. Begge eksperter har givet modellen en god bedømmelse, da Techradar.com har givet maskinen 4,5 ud af 5 stjerner, mens den får 8 ud af 10 stjerner af Wired.com.

Mens Techradar.com især er vilde med espressomaskinens design og kaffeegenskaber, nævner Wired.com, at det er en fordel, at maskinen er nem at håndtere, samt laver en fantastisk kaffe.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Sage The Oracle Touch. Dog nævner de begge, at prisen er forholdsvis høj samt, at modellen er en smule stor.

Brugervenlig espressomaskine med touchskærm

Sage The Oracle Touch er en fuldautomatisk espressomaskine, der klarer al arbejdet for brugeren. Den er udstyret med en TFT-touchskærm, hvor man kan tilpasse og justere de forskellige indstillinger uden problemer.

På touchskærmen har man desuden mulighed for at vælge imellem 45 indstillinger heriblandt forudindstillede kaffetyper såsom espresso, cappuccino, flat white og long black latte.

Begge eksperter er enige i, at Sage The Oracle Touch er en brugervenlig maskine, der er ”meget nem at bruge”. De forklarer blandt andet, at når man har valgt de ønskede indstillinger, så kan man herefter gemme disse. Man har yderligere mulighed for at gemme op til 8 forskellige personlige drikke.

Sage The Oracle Touch kan desuden brygge 2 kopper kaffe på samme tid, hvis man har brug for det og kommer med et pumpetryk på 15 bar.

Fuldautomatisk espressomaskine med mange funktioner

Med Sage The Oracle Touch får man en espressomaskine, der er forsynet med et hav af brugbare funktioner. Den sørger blandt andet selv for både at kværne, dosere og stampe kaffen.

På toppen af espressomaskinen kan man finde en lufttæt bønnebeholder, der kan rumme op til 280 gram bønner. Kaffebønnerne bliver ført direkte ned i den indbyggede kaffekværn, der herefter sliber og stempler doseringen.

Endvidere kommer Sage The Oracle Touch med et porta-filter. Porta-filtret sikrer, at man opnår en optimal dosering på mellem 19 og 22 gram hver gang. Derudover bliver temperaturen også sikret ved hver kop med hjælp fra PID-temperaturkontrollen, der sørger for, at udtrækningen sker indenfor 1 grad af den indstillede temperatur.

Sage The Oracle Touch kommer yderligere med en dampkedel, der er brugbar, når man laver mælkeskum. Systemet sørger for, at man har mulighed for at lave en espresso samt skumme mælk på samme tid. Maskinen er desuden forsynet med en automatisk mælkeskummer, hvor man kan justere på mælkens temperatur, hvis dette ønskes.

Eksperterne: Maskine med flere tilpasningsmuligheder

Sage The Oracle Touch er fremstillet i et enkelt og stilrent design, hvilket er noget eksperterne fremhæver flere gange. De mener dog til gengæld også, at maskinen er en smule stor, hvilket man skal være opmærksom på, hvis man ønsker at placere den i ens køkken.

Derudover er Wired.com og Techradar.com begejstrede for, at maskinen kommer med flere tilpasningsmuligheder, så man kan lave sin kaffe efter egne ønsker. Eksempelvis skriver Techradar.com, at maskinen er forsynet med en ”god fleksibilitet”, så man kan lave lige præcis den kaffe, som man bedst kan lide.

Dette er, ifølge eksperterne, muligt, da man kan justere på alt lige fra dosering til kaffestyrke og temperatur.

Desuden nævner Wired.com, at ”selvom Sage The Oracle Touch kaldes for en fuldautomatisk espressomaskine, så kommer den med så mange tilpasningsmuligheder, at den nærmest også kan betegnes som værende en manuel kaffemaskine”. Dette mener Wired.com er en ”stor fordel”, da det blot giver flere muligheder, når man skal brygge sin kaffe.

Dette er Techradar.com enige i og skriver, at Sage The Oracle Touch er en kaffemaskine, der ender med at give en baristafølelse i hjemmet, samt ”laver en god kop kaffe hver eneste gang”, uanset hvilken indstilling man vælger.

Udvalgte fordele ved Sage The Oracle Touch:
Masser af tilpasningsmuligheder
45 forskellige indstillinger
Udstyret med automatisk mælkeskummer
Brugervenlig espressomaskine med touchskærm
Kan brygge 2 kopper kaffe på samme tid

Her kan du se en videopræsentation af Sage The Oracle Touch. Videoen er produceret af Sage Appliances:


Guide: Sådan laver du en god espresso med din espressomaskine

Saadan laver du en god espresso med din espressomaskineAt lave en god espresso kræver ikke blot en espressomaskine. Det kræver nemlig også, at du finder ud af den rette teknik, samt hvad du skal være opmærksom på. Selvom det kan virke uoverskueligt at lave den perfekte espresso, så kan du, ifølge Which.co.uk og The Guardian, opnå den helt rette teknik ved blot at være opmærksom på følgende faktorer:

Sørg for, at maskinen er klar til brug

Først og fremmest så skal du sørge for, at din espressomaskine er klar til brug. Det vil sige, at du skal starte med at fylde vandtanken med friskt vand, sætte et tomt krus under selve tuden og herefter tænde for maskinen. På den måde bliver espressomaskinen skyllet igennem med helt rent vand, så alle rester fra de tidligere brygninger kommer ud. Det er en fordel at starte med dette, før du laver din espresso, da du bedre kan opnå den helt rette smag og aroma. Det er vigtigt, at du bliver ved med at gentage denne proces, indtil vandet er helt rent og klart.

Vær opmærksom på kaffebønnernes kvalitet  
Vaer opmaerksom på kaffeboennernes kvalitetUdover at klargøre maskinen til brug, så skal du også være opmærksom på de valgte kaffebønner. Kvalitetskaffebønner er nemlig altafgørende i forhold til at lave en god espresso. Desuden er det også vigtigt, at du vælger den rigtige malingsgrad. Det kan nemlig også betyde en del, hvis kaffen enten bliver for grov eller for fin.

Hvis du har en fuldautomatisk espressomaskine, så bliver dette dog klaret for dig, hvorfor du ikke selv behøver at gøre så meget. Dette gælder også, når det kommer til doseringen.

Det anbefales, at du bruger omkring 14 til 18 gram, når du skal lave en espresso. Dette kan dog variere afhængig af maskinen samt af dine egne personlige præferencer og ønsker.

Sørg for, at din kaffekop altid er varm
Endnu et godt råd er altid at sørge for, at din kaffekop er varm. Med en varm kop kan du nemlig holde din espresso varm i længere tid. Hvis du har en espressomaskine i hjemmet, så kan det være, at maskinen er udstyret med en funktion, der varmer din kop. Hvis det ikke er tilfældet, så kan du i stedet sørge for, at varme koppen op med kogende vand eller lignende, inden du putter kaffen i den.

Vær bekendt med hele processen

Den sidste vigtige faktor er, at du er bekendt med hele processen, når det kommer til at lave en god espresso. Hvis du har en fuldautomatisk espressomaskine, så behøver du som sådan ikke vide, hvad der rent faktisk foregår, da den klarer det hele for dig. Men hvis dette ikke er tilfældet, så skal du selv i gang. Her er de forskellige trin, der kan hjælpe dig med at lave den perfekte espresso:

Nummer 1: Mal bønnerne  
Mal boennerneDu skal starte med at male de friske kaffebønner inden brygning. Det er vigtigt, at det sker lige inden, du går i gang, da smagen herved vil være bedst.

Nummer 2: Kaffedosering
Nu skal du dosere kaffen i selve filterkurven. Doseringen afhænger ikke mindst af maskinen, men også af dine personlige præferencer. Som vi har nævnt længere oppe er det meget normalt med 14 til 18 gram.

Nummer 3: Stampning
Nu skal du stampe kaffen med en tamper. Dette skal gøres med det optimale tryk, da det ellers kan gå udover kvaliteten af kaffen. Hvis trykket er for let, så vil vandet løbe for hurtigt gennem, mens det bliver sværere at presse vandet gennem bønnerne, hvis trykket er for hårdt.

Nummer 4: Bryg kaffen
Udover den rette dosering og det rette tryk, så skal espresso også brygges ved en optimal temperatur. Den optimale vandtemperatur er på cirka 92 til 96 grader, hvor det optimale pumpetryk er på cirka 9 bar. Bryggetiden skal desuden ikke være meget mere end omkring 22 til 25 sekunder for at lave den perfekte espresso.

Hvis du ønsker at lære mere om at lave en god espresso, så kan du se denne video fra Howcast:


Fordele ved at drikke kaffe

Fordele ved at drikke kaffeEr kaffe sundt, eller er kaffe usundt? De fleste af os har nok hørt alverdens historier om kaffe, hvorfor det kan være svært at finde rundt i, om denne drik rent faktisk er god for din krop eller ej. Kaffe har både positive og negative indvirkninger på kroppen, men her i dette afsnit, kan du læse nærmere om, hvilke fordele der er ved at drikke kaffe.

Det skal du være opmærksom på

Ifølge Videnskab.dk og Telegraph.co.uk er der flere fordele ved at drikke kaffe. Kaffe kan nemlig have en del sundhedsfremmende virkninger, hvilket mange af os slet ikke er klar over. Du skal dog være opmærksom på, at disse sundhedsfremmende virkninger er baseret på mellem 3 til 5 kopper kaffe om dagen. Du skal nemlig have in mente, at kaffe kun er sundt i fornuftige mængder, hvorfor du ikke blot skal drikke løs hver eneste dag.

Endvidere skal du også være opmærksom på, at du ikke putter en masse usundt i din kaffe i form af sukker, sødmælk m.m. Så hvis du sørger for at holde sukkeret væk fra din kaffe, samt at holde dig til en moderat mængde, så er kaffe i dag forbundet med flere sundhedsmæssige fordele.

Beskytter kroppen
Først og fremmest så kan kaffe have en sundhedsfremmende virkning mod en række forskellige sygdomme. Eksempelvis har man fundet ud af, at kaffe kan beskytte mod alt lige fra en række kræftformer til Parkinsons, diabetes m.m.

Eksempelvis skriver flere undersøgelser, at kaffe kan sænke risikoen for at udvikle Parkinsons med 25 procent, mens kaffe kan sænke risikoen for at få en blodprop med 10 procent.

Reducerer inflammation
Udover at hjælpe med at beskytte din krop med sygdomme, så viser forskning også, at kaffe kan hjælpe med at reducere inflammation i kroppen. Kaffe har nemmere ved at nedsætte betændelsestilstande i kroppen samt neutralisere alle de stoffer, der kan give en form for betændelse eller inflammation i kroppens celler.

Fyldt med antioxidanter
Kaffe er desuden fyldt med antioxidanter, hvilket er en fordel for kroppen. Du kan nemlig finde antioxidanter i eksempelvis frugter og grøntsager. Antioxidanter kan også hjælpe med at holde din krop sund og rask, samt hjælpe med at beskytte din krops celler.

Kaffe er godt for din hjerne
Kaffe kan også være godt for din hjerne, da det er med til at styrke din hukommelse. Desuden kan kaffe også være med til at beskytte mod sygdomme såsom Alzheimers og demens. Nogle studier har nemlig påvist, at kaffe kan påvirke centralnervesystemet på en måde, så eksempelvis din hukommelse bliver skærpet.

Kaffe gør dig gladere  
Kaffe goer dig gladereKaffe kan også være med til at forbedre dit humør. Kaffe har nemlig vist sig, at kunne have en indvirkning på blandt andet depression samt et dårligt humør. Dette er muligt, da indtagelsen af kaffe kan være med til at øge dopamin og serotonin, hvilket kan få dig til at føle dig mere glad og lykkelig.

Det er dog vigtigt at bemærke, at hvis du lider af angst, så er kaffe nok ikke løsningen. Det kan nemlig ende med at forværre din angsttilstand, hvorfor du skal være opmærksom på dette.

Øger forbrændingen
Selvom kaffe ikke er et slankemiddel og ikke sørger for, at du decideret taber en masse fedt, så kan det hjælpe med at øge din forbrænding. Dette er muligt, da adrenalinen øges, når du drikker kaffe, hvorfor forbrændingen herved også bliver skudt i vejret.

Hvilke ulemper kan der være ved at drikke kaffe?
I og med vi har gennemgået mange af de fordele, der kan være ved at drikke kaffe, så vil vi også hurtigt gennemgå, hvilke ulemper der er. Kaffe kan ikke mindst forårsage søvnproblemer på grund af koffeinen, men det kan også øge dit blodtryk.

Så hvis du lider af for højt blodtryk eller er genetisk disponeret, så er det en fordel, hvis du er meget opmærksom på dit indtag af kaffe.

Blodtrykket kan nemlig øges på grund af produktionen af adrenalin. Produktionen af adrenalin kan også føre til kvalme og koldsved samt rysteture.


Har du styr på bønnerne?

kaffeplantage

Kaffe er en drik lavet af bønner fra en kaffeplante. Kaffeplanten er oprindeligt fra regioner som Afrika og Asien, men dyrkes i dag også i hele Central- og Sydamerika. Drikker du meget kaffe, er det altid en god idé at vide mere om kaffebønner. Der findes nemlig flere forskellige former for kaffebønner og sorter. Her kan du lære mere om kaffebønner baseret på artikler fra Thespruceeats.com og Saga.co.uk.

Kaffebønnesorter og typer

kaffebønnerKaffebønner varierer i deres størrelse, form, farve og smag afhængigt af regionen samt de betingelser, hvor de er blevet dyrket. De to kaffebønner, der typisk skelnes mellem, er Robusta og Arabica.

Robusta
Robusta stammer fra Afrika og bliver især brugt til espresso og instant kaffe. Disse kaffebønner har en tendens til at have en mere koncentreret og skarp smag samt et højere indhold af koffein. Kaffebønnerne kan dyrkes i lavere højder samt i et varmere klima. Da Robusta ikke har lige så mange betingelser i forhold til dyrkningen og har et højt indhold af syre, er de normalt billigere end Arabica-bønner.

Arabica
Arabica stammer oprindeligt fra Etiopien. I dag dyrkes disse kaffebønner dog i flere områder. Disse kaffebønner er mere populære i forhold til Robusta takket være den delikate smag og det lave syreindhold. Kaffesorten dyrkes som regel i højere højder og er dyrere samt mere vanskelig at producere. Derfor sælges den typisk til en højere pris i forhold til Robusta-bønner.

Hvor kommer din kaffebønne fra?

kaffebonnerAlle kaffebønner er forskellige. Det har eksempelvis stor betydning, om dine kaffebønner kommer fra Costa Rica eller Etiopien. Det kan derfor være spændende at afprøve kaffebønner fra forskellige lande og kontinenter for at finde frem til netop den bønne, du bedst kan lide.

Helt grundlæggende siges det, at bønner fra Sydamerika har en tendens til at være mere nøddeagtige i smagen, mens afrikansk kaffe er lyst og mere citrusagtigt. Kaffe fra Asien er normalt mere robust og skarp i smagen.

Kafferistning – hvad er forskellen på lys, medium og mørk?

Lysristet:
Er kaffebønnerne lysristede, har de en lysebrun farve. Den lyse farve opstår, da bønnerne bliver ristet i kortere tid samt ved en lavere temperatur. På grund af den blide ristning er bønnerne forholdsvis milde og syrlige. Bønnerne har den naturlige smag af kaffe, da de bevarer kaffens oprindelige egenskaber.

Mediumristet:
Kaffebønner, der er mediumristet, ristes i længere tid end lysristede bønner. De har derfor en mørkere brun farve. Kaffens naturlige smag skinner stadig igennem med en mediumristet kaffebønne. Dog er smagen fyldigere, da bønnerne er blevet ristede i længere tid. Disse bønner har typisk en balanceret smag og syre samt en let sødme.

Mørkristet:
Mørkristede kaffebønner har en mørkebrun farve på grund af, at de er blevet ristede i længere tid i forhold til de andre bønner. Disse kaffebønner har en kraftig aroma og smag samt en bittersød eftersmag, så de er eksempelvis velegnede til at lave en espresso. De har desuden et lavt syreindhold samt et medium koffeinindhold.

Skal jeg købe malet kaffe eller hele kaffebønner?

KaffemoelleHele kaffebønner malet umiddelbart før brygning, vil typisk have en bedre smag i forhold til malet kaffe. Bønnerne er nemlig helt friske, så de har en mere fyldig aroma.

Hvis du ikke har en automatisk kaffe- eller espressomaskine, der kværner hele kaffebønner, er det muligt at investere i en separat kaffekværn som supplement til din almindelige kaffemaskine. Herved kan du selv male dine kaffebønner, inden du skal brygge en kop kaffe, så du opnår den fyldige og friske smag ved hele bønner.

I sidste ende er det dog en smagssag. Der er nogle personer, som foretrækker malet kaffe – også fordi, at det er nemmere at have med at gøre.


Andre relevante tests

Hvis du endnu ikke er overbevist om hvilke model du ønsker, så kan du også overveje at læse artiklen om Sage Barista Express. Denne model er uden touch funktion og knap så avanceret, men får stadig ros af eksperterne for dens evne til at lave virkelig god espresso.

Hos Forbrugsguiden.dk kan du også læse om vores Siemens espressomaskine test og vores DeLonghi espressomaskine test. Disse to producenter er meget anerkendte for deres espressomaskiner. I både DeLonghi og Siemens artiklen, finder du en samling af de modeller der har fået de bedste bedømmelser i en række forskellige tests.

Vores test af fuldautomatiske espressomaskiner bør også nævnes. Her har vi samlet de bedste fuldautomatiske espressomaskiner fra forskellige producenter, der alle har klaret sig godt i diverse eksperttests. Som i alle andre artikler, finder du også prissammenligning af de forskellige produkter her.

 


Gennemgang af testkilder

Expertreviews.co.uk 🇬🇧
Det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk udfører uafhængige tests af en bred vifte af elektroniske produkter til hjemmet. Det tæller alt lige fra fjernsyn til computere, mobiltelefoner og kameraer. Udover disse produkter, så udfører Expertreviews.co.uk også tests af espressomaskiner. De har blandt andet testet og anmeldt maskinen Sage Barista Touch, som de har givet 5 ud af 5 stjerner. Du finder hele artiklen her.


Good Housekeeping Institute 🇬🇧
Det britiske magasin Good Housekeeping Institute tester og skriver om et hav af forskellige produkter indenfor kategorierne hus og have. Good Housekeeping Institute har eksempelvis testet og anmeldt espressomaskinen Sage Barista Touch, som de har givet 72 ud af 100 point. Du kan læse hele anmeldelsen fra Good Housekeeping Institute her.


Techradar.com 🇬🇧
Det britiske teknikmagasin Techradar.com fokuserer på forbrugerprodukter indenfor den teknologiske verden. På siden kan man finde alt lige fra nyheder til gode råd, guides samt meget mere. Techradar.com tester og anmelder også diverse teknologiprodukter heriblandt espressomaskiner. De har blandt andet anmeldt maskinen Sage The Oracle Touch, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Ønsker du at læse hele anmeldelsen fra Techradar.com, kan du klikke på dette link.


The Independent 🇬🇧
Den engelske avis The Independent er en af de største britiske aviser. Avisen leverer nyheder fra både ind- og udland og skriver om alt lige fra politik til kultur, underholdning og sport. Derudover tester og anmelder The Independent også diverse forbrugerprodukter. Her har de testet 11 espressomaskiner fra forskellige mærker heriblandt Sage Barista Touch. Du finder hele artiklen hos The Independent her.


Trustedreviews.com 🇺🇸
Den amerikanske testside Trustedreviews.com leverer ekspertvurderinger og anmeldelser af forskellige forbrugerprodukter hver eneste dag. De tester et hav af produkter såsom køleskabe, støvsugere, blendere og espressomaskiner. Her har de testet espressomaskinen Sage Barista Touch, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Ønsker du at læse hele anmeldelsen fra Trustedreviews.com, kan du klikke her.


T3.com 🇺🇸
Det amerikanske teknikmagasin T3.com er et af de førende online magasiner indenfor gadgets og teknik. På T3.com kan man finde alt lige fra nyheder til guides, gode råd, mere dybdegående artikler samt meget mere. Derudover tester og anmelder magasinet også diverse produkter såsom espressomaskiner. Her har T3.com taget et nærmere kig på maskinen Sage Barista Touch, som de har givet en anbefaling. Du finder hele artiklen fra T3.com her. 


Wired.com 🇺🇸
Wired.com er et amerikansk magasin, der fokuserer på både IT, tele, kommunikation, data og teknik. Man kan finde Wired.com online, men det udkommer også på tryk. Wired.com fokuserer især på, hvordan teknologien påvirker kultur, økonomi og politik. Derudover skriver de også om et væld af andre emner samt tester og anmelder diverse forbrugerprodukter. Her har Wired.com testet espressomaskinen Sage The Oracle Touch, som de har givet 8 ud af 10 stjerner. Ønsker du at læse hele anmeldelsen fra Wired.com, kan du besøge Wired.com her.

 


FAQ

Hvilket Sage kaffemaskine er den bedste?
Brandet Sage er kendt for at lave nogle gode og praktiske kaffemaskiner, men hvis du søger deres absolut bedste kaffemaskine, så bør du tage et kig på modellen Sage Barista Touch. Kaffemaskinen beskrives som en brugervenlig espressomaskine, som giver dig stor mulighed for at tilpasse kaffen til din personlige smag.
Hvordan vælger jeg en Sage kaffemaskine?
Når du skal vælge en Sage kaffemaskine, så bør du overveje, hvilke egenskaber du ønsker, at maskinen skal have. På den måde er du sikker på at vælge en model, som passer til dine personlige præferencer og behov. Dertil bør du ligeledes overveje, hvor meget maskinen må koste.
Hvor ofte bør jeg rengøre min Sage kaffemaskine?
Det anbefales, at du afkalker din Sage kaffemaskine med 60 – 90 dages mellemrum. Hvis du ikke gør det, kan det have en negativ påvirkning af smagen på den kaffe, som du brygger på maskinen. Dertil bør du tørre maskine over med en fugtig klud, når den trænger til det.
Er det pengene værd at købe en Sage kaffemaskine?
Ja, hvis du sætter pris på god kaffe, så kan det helt bestemt være pengene værd at købe en Sage kaffemaskine. Sage er kendt for at lave nogle gode, praktiske og solide kaffemaskiner, hvormed du vil kunne nyde god kaffe mange år ud i fremtiden med en Sage kaffemaskine.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme