Segway Ninebot test – Her er de bedste Segway Ninebot modeller ifølge eksperterne

Senest opdateret den 0

I denne artikel gennemgår vi elektriske løbehjul, hoverboards og andre Ninebot-modeller fra Segway. Testen er bygget op således, at vi ud fra ekspertkilders og forbrugeres vurderinger kigger på de forskellige modellers funktioner samt fordele og ulemper. 

Herefter kan du læse guides, finde information og mere viden om elektriske løbehjul og hoverboards. 

Vi har set nærmere på tests fra flere ekspertkilder heriblandt Expertreviews.co.uk, Scootered.co.uk, Techgearlab.com, Cnet.com, Mashable.com, Tomsguide.com og PCmag.com. Nogle modeller er ikke medtaget i officielle eksperttests, hvorfor vi også har taget et kig på forbrugeres anmeldelser.

Hvis du ønsker at læse mere om de forskellige tests, findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til.

Denne Segway Ninebot test indeholder:
🔸 Gennemgang af elektriske Segway løbehjul
🔸 Gennemgang af hoverboards
🔸 Gennemgang af andre Segway Ninebot-modeller
🔸 Det skal du overveje, før du køber et elektrisk løbehjul eller hoverboard
🔸 Kender du loven?
🔸 Har du styr på forsikringen?
🔸 Sådan vedligeholder du dit elektriske løbehjul eller hoverboard
🔸 Gennemgang af testkilder 

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men derimod indsamler resultaterne af uvildige tests. På den måde kan forbrugeren nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Segway Ninebot test 2020 – Her er eksperternes favoritter

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de Segway Ninebot modeller, der har fået de bedste bedømmelser af eksperterne. Forbrugsguiden har analyseret en række forskellige anerkendte tests, og viser dig her de bedst bedømte modeller.

Du finder også en prissammenligning af de forskellige modeller, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over, hvilke forhandler der har den bedste pris.


Elektriske løbehjul


Segway Ninebot KickScooter ES2

✅ 5 ud af 5 stjerner hos det britiske onlinemagasin Scootered.co.uk
✅ 4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin Techgearlab.com
✅ 8.5 ud af 10 point hos tech-bloggen Envyride.com
✅ 4.8 ud af 5 stjerner hos onlinemagasinet Madcharge.com
✅ Anbefalet af det britiske onlinemagasin Scootersdirect.co.uk

Segway Ninebot KickScooter ES2

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
0,00 0,00 Læs mere
0,00 5.074,00 Læs mere
5.535,00 5.535,00 Læs mere

.
Segway Ninebot KickScooter ES2 er blevet testet og anmeldt af fem ekspertkilder, hvilket inkluderer Scootered.co.uk, Techgearlab.com, Envyride.com, Madcharge.com og Scootersdirect.co.uk. 

Alle eksperter er begejstrede for det elektriske løbehjul, som de har givet en god anmeldelse. Dette har de blandt andet gjort, da de mener, at løbehjulet er hurtigt og nemt at køre på. Til gengæld er de mindre vilde med modellens rækkevidde.

Elektrisk løbehjul for begyndere, ifølge eksperterne

Ifølge de fem ekspertkilder er Segway Ninebot KickScooter ES2 en god model for personer, som ønsker at købe et elektrisk løbehjul for første gang. Eksempelvis skriver eksperterne fra Madcharge.com, at det er ”let at køre” og derfor ”meget nybegyndervenligt”. Desuden nævner de, at løbehjulet ikke vejer meget og kommer med mange praktiske funktioner.

Eksperterne fra Techgearlab.com hæfter sig i stedet ved løbehjulets tophastighed, da de er glade for, at man kan køre forholdsvist hurtigt. Til gengæld er de mindre vilde med den begrænsede rejseradius.

Disse betragtninger er Envyride.com enige i og fremhæver, at man her får et ”produkt af høj kvalitet” samt mulighed for at downloade en ”mobilapplikation til nemme firmwareopdateringer”. Eksperterne fra Scootersdirect.co.uk og Scootered.co.uk forklarer desuden, at det er en ”pålidelig model, men hvis rækkevidden er vigtig, er det værd at overveje et andet elektrisk løbehjul”.

Letvægtsmodel med høj tophastighed 

Med Segway Ninebot KickScooter ES2 får man et elektrisk løbehjul med en sammenklappelig funktion, der vejer 12,5 kilo. Man kan derfor bære rundt på modellen, hvis der er brug for det.

Den kraftfulde motor på 300 Watt sikrer en tophastighed på 25 km/t, og det er muligt at køre omkring 25 kilometer på en opladning. Man kan tilkøbe et ekstra batteri for at øge hastigheden til 30 km/t samt opnå en rækkevidde på 45 kilometer. Opladningstiden er på 3,5 timer.

Segway Ninebot KickScooter ES2 kommer med et LED-display, Bluetooth-funktion og en fartpilot, hvilket er med til at forbedre køreoplevelsen. Løbehjulet kan desuden klare stigninger på op til 10 procent.

Solide og holdbare dæk

Segway Ninebot KickScooter ES2 er udstyret med solide og holdbare dæk, der er nemme at vedligeholde. Samtidigt kommer det elektriske løbehjul med støddæmpere både foran og bagpå samt en elektrisk bremse, der sørger for en sikker bremseafstand.

Sidst men ikke mindst er der mulighed for at gøre brug af en mobilapp fra Segway, hvor man kan indstille forskellige køreniveauer, lyset og opdatere firmware. I appen kan man ydermere finde analyseværktøjer, hjælpemidler m.m. Har man brug for at låse løbehjulet, kan dette gøres via appen.

Udvalgte fordele ved Segway Ninebot KickScooter ES2:
🔵 Tophastighed på 25 km/t eller 30 km/t med et ekstra batteri
🔵 Støddæmpere både foran og bagpå
🔵 Vægt på 12,5 kilo
🔵 Fartpilot
🔵 LED-display

Her kan du se en videogennemgang af Segway Ninebot KickScooter ES2. Videoen er produceret af YouTube kanalen MOBOT: 


Segway Ninebot KickScooter ES1

✅ 9 ud af 10 stjerner hos onlinemagasinet Electric.travel
✅ 8.1 ud af 10 stjerner hos tech-magasinet Gadgetreview.com
✅ Anbefalet af onlinemagasinet Myproscooter.com
✅ Anbefalet af onlinemagasinet Xiaomitoday.com 

Segway Ninebot KickScooter ES1

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
0,00 5.528,00 Læs mere

.
Segway Ninebot KickScooter ES1 er blevet testet og anmeldt af fire ekspertkilder, hvilket tæller Electric.travel, Gadgetreview.com, Myproscooter.com og Xiaomitoday.com. 

De fire eksperter er især begejstrede for løbehjulets hårde gummidæk, lange rækkevidde og robuste kvalitet. Til gengæld nævner flere eksperter, at de er mindre vilde med modellens vægt, da den kan være for tung at bære for nogle.

Stjerneperformer med gode funktioner, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Segway Ninebot KickScooter ES1 et godt løbehjul, hvor alle funktioner fungerer, som de skal. Eksperterne fra Xiaomitoday.com skriver eksempelvis, at løbehjulet har et ”fancy look med en evne til at opfylde alle ens personlige behov”. De mener derfor, at det er en ”stjerneperformer”.

Dette er eksperterne fra Gadgetreview.com enige i og forklarer, at ”man har masser af bevægelsesfrihed, da løbehjulet kan køre en god afstand med blot en opladning”. Det eneste problem, ifølge mange eksperter, er, at det kan være svært at gå rundt med løbehjulet for nogle på grund af vægten.

Til gengæld er Myproscooter.com vilde med løbehjulets solide dæk og støddæmpere, da det gør, at det er behageligt at køre på, mens Electric.travel hæfter sig ved den praktiske app.

Behagelig og sikker kørsel

Segway Ninebot KickScooter ES1 har en vægt på 11,3 kilo. Løbehjulet er udstyret med en sammenklappelig funktion, så man kan have modellen med sig rundt.

Det store forhjul er stødabsorberende, hvilket sikrer en mere behagelig kørsel. Samtidigt kommer løbehjulet med en anti-låse-mekanisme og to bremser. De to bremser består af en elektrisk bremse samt en mekanisk bremse.

Løbehjulets tophastighed er på 20 km/t, og her kan man gøre brug af fartpiloten. Det er desuden muligt at tilkøbe et ekstra batteri, så rækkevidden forlænges fra omkring 25 kilometer til 45 kilometer. Her øges hastigheden også til 25 km/t. Opladningstiden er på 3,5 timer. Løbehjulet kan desuden klare stigninger på op til 10 procent og har en motor med en effekt på 250 Watt.

App-styring og LED-display 

Med Segway Ninebot KickScooter ES1 kan man downloade en Ninebot-app. I appen finder man flere funktioner, så man eksempelvis kan låse løbehjulet, holde øje med batterikapaciteten, skifte LED-lysene eller tjekke ens kørestatistik.

På selve modellens display kan man ydermere se hastigheden, batteriniveauet og Bluetooth-forbindelsen.

Kører man rundt udenfor i mørket, vil lysforholdene være optimale takket være LED-lyset på fronten af løbehjulet. Herved kan andre trafikanter også se, at man kommer kørende.

Udvalgte fordele ved Segway Ninebot KickScooter ES1:
🔵 App-styring
🔵 Stødabsorberende forhjul
🔵 To bremser
🔵 Sammenklappelig funktion
🔵 LED-lys på fronten

Her kan du se en videopræsentation af Segway Ninebot KickScooter ES1. Videoen er produceret af Segway:


Segway Ninebot ES4

✅ 4 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk
✅ 3,75 ud af 5 stjerner hos onlinemagasinet Eridehero.com

Segway Ninebot ES4

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

.
Både det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk og onlinemagasinet Eridehero.com har testet og anmeldt Segway Ninebot ES4, som de begge er begejstrede for. De har givet det elektriske løbehjul henholdsvis 4 ud af 5 stjerner og 3,75 ud af 5 stjerner.

Dette har de gjort, da de er vilde med løbehjulets mange praktiske funktioner, lange batterilevetid og høje kvalitet. Til gengæld er de mindre vilde med prisen, samt at dækkene ikke er lige så gode sammenlignet med andre modeller.

Avanceret elektrisk løbehjul, ifølge eksperterne 

Ifølge de to ekspertkilder er Segway Ninebot ES4 et ”kvalitetsløbehjul, der kan bruges i mange år, hvis man passer godt på det”.

Eksperterne fra Expertreviews.co.uk skriver, at Segway Ninebot ES4 er ”det mest avancerede elektriske løbehjul fra Ninebot Segways ES-serie”. De hæfter sig ydermere ved, at der ”går langt mellem opladningerne, samt at det er praktisk at bære rundt på”.

Eridehero.com har også testet Segway Ninebot ES4 og forklarer, at det er ”perfekt til pendlere, der ønsker at køre på løbehjulet så meget som muligt”.

De hæfter sig dog ved, at ”dækkene ikke er de bedste, da de ikke kan håndtere ujævnt terræn”. Men hvis løbehjulet er i ens budget, fremhæver de, at ”man får et langtidsholdbart og velbygget løbehjul fra et pålideligt brand”.

Høj tophastighed og lang rækkevidde

Med Segway Ninebot ES4 får man et elektrisk løbehjul med en tophastighed på op til 30 km/t og en rækkevidde på omkring 45 kilometer takket være dets kraftfulde lithium-ion batteri og motoren på 300 Watt. Løbehjulet kan klare stigninger på op til 15 procent.

Den høje topfart og lange rækkevidde er desuden mulig på grund af det eksterne batteri, der er integreret i designet. Det vil sige, at løbehjulet kommer med både et internt og et eksternt batteri. Opladningstiden er på syv timer.

Samtidigt kommer Segway Ninebot ES4 med en effektiv bremse, så man kan bremse på kun fire meter fra 20 km/t. Det elektriske løbehjul er ydermere forsynet med affjedring samt et optimalt lys både foran og bagpå, så andre trafikanter kan se, at man kommer kørende.

Tre køretilstande 

Segway Ninebot ES4 vejer 14 kilo, så modellen kan tages med rundt, hvis der er brug for det. Løbehjulet kan foldes sammen, så det kan bæres i en hånd eller puttes i bilens bagagerum.

På LED-displayet kan man følge med i hastigheden, batteriniveauet, Bluetooth-funktionen og hvilken tilstand, man kører i. Der er nemlig de tre køretilstande sport, standard og fartpilot.

Sidst men ikke mindst er der mulighed for at downloade en app, hvor man kan indstille de forskellige køreniveauer, lyset og opdatere firmwaren. Man kan også låse løbehjulet med et knaptryk, hvis man stiller den et sted uden opsyn.

Udvalgte fordele ved Segway Ninebot ES4:
🔵 Affjedring
🔵 Lys foran og bagpå
🔵 Rækkevidde på 45 kilometer
🔵 Internt og eksternt batteri
🔵 LED-display

Her kan du se en kort video om, hvor god Segway Ninebot ES4 er til terrain kørsel. Videoen er produceret af YouTube kanalen, Jake Billing: 


Segway Ninebot KickScooter Max G30

✅ 5 ud af 5 stjerner hos onlinemagasinet Xiaomitoday.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin Tomsguide.com

Segway Ninebot KickScooter Max G30

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
0,00 5.993,00 Læs mere
5.999,00 5.999,00 Læs mere

.
Segway Ninebot KickScooter Max G30 er blevet testet og anmeldt af de to ekspertkilder Xiaomitoday.com og Tomsguide.com. Begge ekspertkilder er begejstrede for det elektriske løbehjul, som de har givet henholdsvis 5 ud af 5 stjerner og 4 ud af 5 stjerner.

I deres anmeldelser skriver de, at det elektriske løbehjul har mange fordele, hvor den største fordel er den store strømreserve og kraftfulde motor. De mener dog til gengæld, at løbehjulet er forholdsvis tungt.

Fremragende elektrisk løbehjul, ifølge eksperterne 

Ifølge de to ekspertkilder er Segway Ninebot KickScooter Max G30 et ”rigtig godt elektrisk løbehjul”, hvor eksperterne fra Tomsguide.com kalder modellen for ”fremragende”. Dette gør de på baggrund af dets kraftfulde motor og solide dæk, som sikrer en behagelig kørsel.

Eksperterne fra Xiaomitoday.com fremhæver ydermere, at Segway Ninebot KickScooter Max G30 kommer med flere fordele, hvoraf den største er ”den store strømreserve”.

De forklarer, at man ”er i stand til at rejse langt på blot en enkelt opladning”. De synes, at det er ”et imponerende kilometertal, da man kan køre på arbejde eller bare køre rundt uden at bekymre sig om batteriet”.

Selvom eksperterne generelt er imponerede over Segway Ninebot KickScooter Max G30, nævner de kort, at løbehjulet er forholdsvis tungt, hvilket man skal være opmærksom på.

Kraftfuldt elektrisk løbehjul

Med Segway Ninebot KickScooter Max G30 får man et stærkt og kraftfuldt elektrisk løbehjul, der er velegnet til pendlere og personer, som ønsker at køre langt. Løbehjulet er lavet til både let terræn og asfalt og kan klare småsten samt stigninger på op til 20 procent.

Tophastigheden er 25 km/t, mens rækkevidden er på helt op til 65 kilometer. Opladningstiden er på seks timer. Løbehjulet kan nemt klappes sammen, når man er færdig med at bruge det, hvis man eksempelvis kører på arbejde eller i skole. Det vejer 18 kilo og har en motoreffekt på 350 Watt.

Hvis man ønsker det, kan man downloade en app, hvor det er muligt at låse løbehjulet, tjekket batteriets status eller lave en generel analyse af sin kørsel. Man kan desuden holde øje med det resterende batteriniveau og hastigheden på displayet på selve løbehjulet.

Sikker og komfortabel kørsel 

Segway Ninebot KickScooter Max G30 er forsynet med støddæmpere både foran og bagpå samt store pneumatiske slangeløse dæk med et ekstra gelélag på indersiden. Samtidigt kommer løbehjulet med lys bagpå og foran samt to bremser. De to bremser består af en tromlebremse foran og en elektronisk bremse bagtil.

Sidst men ikke mindst kommer Segway Ninebot KickScooter Max G30 med et indbygget Energy Recovery System og et Smart Battery Management-system. Mens Energi Recovery System sikrer, at al energien udnyttes optimalt, sørger Smart Battery Management-systemet for, at batteriet ligeledes udnyttes til fulde.

Udvalgte fordele ved Segway Ninebot KickScooter Max G30:
🔵 Rækkevidde på op til 65 kilometer
🔵 To bremser
🔵 Dæk med støddæmpere
🔵 Lys foran og bagpå
🔵 App med praktiske funktioner

Her kan du se en præsentationsvideo af Segway Ninebot KickScooter Max G30. Videoen er produceret af Segway-Ninebot:


Hoverboards


Segway Ninebot Mini

✅ 5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin Techgearlab.com  
✅ 9 ud af 10 stjerner hos onlinemagasinet Electric.travel 
✅ Anbefalet af onlinemagasinet Motorizedrides.com
✅ Anbefalet af det online tech-magasin RCgeeks.co.uk

Segway Ninebot Mini

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
0,00 2.572,00 Læs mere

.
Segway Ninebot Mini er blevet testet og anmeldt af fire ekspertkilder, hvilket inkluderer Techgearlab.com, Electric.travel, Motorizedrides.com og RCgeeks.co.uk. Alle fire eksperter er begejstrede for dette hoverboard, som de har givet en god bedømmelse.

Dette har de blandt andet gjort på grund af hoverboardets høje standard, samt at det er nemt og pålideligt at køre rundt på. Til gengæld er de mindre vilde med modellens vægt.

Fantastisk valg for en førstegangskøber, ifølge eksperterne 

Ifølge de fire ekspertkilder er Segway Ninebot Mini et hoverboard, der er nemt at køre på, når man først har lært det.

Eksperterne fra Motorizedrides.com skriver eksempelvis, at Segway Ninebot Mini ”er et fantastisk valg for en person, der ønsker at købe sin allerførste Segway-model”, hvilket eksperterne fra Electric.travel er enige i.

Derudover nævner Techgearlab.com, at hoverboardet ”kører optimalt og er god i de fleste terræner”, så man opnår en behagelig kørsel. De er dog mindre vilde med, at modellen ikke er udstyret med en justerbar styrestang.

Eksperterne fra RCgeeks.co.uk har også testet Segway Ninebot Mini. De hæfter sig ved, at modellen er håndfri, så man ”kan betjene et kamera, drikke kaffe eller bruge telefonen, når man kører rundt”. De mener dog, at Segway Ninebot Mini er forholdsvis tung med en vægt på 12,8 kilo.

Hoverboard med selvbalanceringsmekanisme 

Med Segway Ninebot Mini får man et hoverboard med en selvbalanceringsmekanisme. Det betyder, at man blot skal træde op på modellen og læne sig lidt forover, før den begynder at køre. Det er derfor en håndfri kørsel.

Takket være IP54-ratingen er det ydermere muligt at køre i regnvejr. Denne rating sikrer nemlig, at hoverboardet er stænksikkert og vandafvisende, så det ikke bliver beskadiget af regnvand.

Samtidigt kommer Segway Ninebot Mini med en antityveri-funktion. Her kan man forbinde modellen til ens smartphone via Bluetooth for at låse den. Hvis nogen forsøger at stjæle hoverboardet, vil en alarm gå i gang og sende en besked til ens telefon.

Lang rækkevidde 

Segway Ninebot Mini kommer med en rækkevidde på omkring 22 kilometer og en tophastighed på op til 16 km/t takket være motorernes samlede kraft på 700 Watt. Selve opladningstiden er på tre timer.

De 10,5 tommer luftfyldte dæk sørger for en jævn kørsel, mens de justerbare LED-lys sikrer en god sigtbarhed. Herved kan andre trafikanter også se, når man kører rundt, når det er mørkt. Hoverboardet kan desuden klare stigninger på op til 15 grader.

Hvis man ønsker at indstille lyset, justere styrfølsomheden, hastighedskontrollen, opdatere firmware eller lignende er der mulighed for det via Ninebot-appen. Man kan downloade appen gratis på ens smartphone.

Udvalgte fordele ved Segway Ninebot Mini:
🔵 Justerbare LED-lys
🔵 Indstil forskellige funktioner via en app
🔵 Antityveri-funktion
🔵 IP54-rating
🔵 Selvbalanceringsmekanisme

Her kan du se en præsentationsvideo af Segway Ninebot Mini (Lite). Videoen er produceret af Segway:


Segway Ninebot Mini Pro

✅ Anbefalet af det amerikanske tech-magasin Mashable.com
✅ Anbefalet af det newzealandske tech-magasin 3dinsider.com
✅ 3.5 ud af 5 stjerner hos det britiske magasin PCmag.com
✅ 3.8 ud af 5 stjerner hos onlinemagasinet Lifewire.com

Segway Ninebot Mini pro

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
0,00 4.947,90 Læs mere

.
Segway Ninebot Mini Pro er blevet testet og anmeldt af de fire ekspertkilder Mashable.com, 3dinsider.com, PCmag.com og Lifewire.com. Alle eksperter er vilde med hoverboardet, som de har givet en god anmeldelse.

I anmeldelserne skriver de, at Segway Ninebot Mini Pro kommer med flere fordele heriblandt en nem betjening samt en jævn og sjov kørsel. Til gengæld er de mindre vilde med, at modellen er forholdsvis tung og dyr.

Sjov måde at komme rundt på, ifølge eksperterne

Ifølge de fire eksperter er der en del fordele ved Segway Ninebot Mini Pro. Mashable.com skriver eksempelvis, at det er en selvbalancerende model, som alle kan finde ud af. Hoverboardet er nemlig let at køre og samtidigt også hurtigt.

Dette er eksperterne fra 3dinsider.com enige i og nævner, at det ”er en sjov og fornøjelig måde at komme rundt på”, da det ”er et af de mest brugervenlige hoverboards på markedet”.

Derudover hæfter eksperterne fra PCmag.com sig ved, at Segway Ninebot Mini Pro er ”velbygget og stabil”. De mener, at modellen er af ”meget høj kvalitet”, men at man skal være opmærksom på, at ”Bluetooth-forbindelsen er upålidelig”.

Lifewire.com fremhæver til gengæld, at hoverboardet har ”en relativ lang rækkevidde og er behagelig at køre på”, men at det er ”en hel del penge at bruge på et hoverboard”.

Kan bruges på flere underlag 

Segway Ninebot Mini Pro er et stærkt og kraftfuldt hoverboard, der kan klare selv sand, grus og små bump. Modellen kan derfor anvendes på flere underlag og typer af terræn, hvis der er brug for det.

Selvbalanceringsmekanismen gør, at man blot skal træde op på hoverboardet og herefter læne sig fremad for at køre. Styringen er præcis, og der er mulighed for at fjerne styrestangen, så boardet ikke fylder særlig meget.

Segway Ninebot Mini Pro har en tophastighed på 18 km/t og en rækkevidde på op til 30 kilometer på en opladning. Opladningstiden er fire timer. Der er placeret LED-lys foran, et rødt baglys, drejelys og stoplys, så den er sikker at køre på, da man bliver set selv i mørke.

Vandafvisende hoverboard med app-overvågning

Med Segway Ninebot Mini Pro får man et hoverboard, der er forsynet med en IP54-rating. Det betyder, at modellen er vandafvisende, så den kan bruges i regnvejr.

Hvis man downloader Ninebot-appen til ens smartphone, kan man overvåge statistikker og finde andre former for information vedrørende modellen. Man kan herved fjernstyre hoverboardet via Bluetooth, hvor man selv kan indstille lys, tyverialarm, hastighed m.m.

Det er ydermere muligt at tage hoverboardet med rundt, da det vejer 13 kilo. Segway Ninebot Mini Pro har to motorer og en samlet kraft på 800 Watt. Takket være de to motorer på hver 400 Watt kan hoverboardet klare stigninger på op til 15 grader.

Udvalgte fordele ved Segway Ninebot Mini Pro: 
🔵 Mulighed for fjernstyring
🔵 Kan bruges i regnvejr
🔵 Tophastighed på 18 km/t
🔵 Sikker med lys foran og bagpå
🔵 Rækkevidde på op til 30 kilometer

Her kan du se en præsentationsvideo af Segway Ninebot Mini Pro. Videoen er produceret af Segway:


Andre Segway Ninebot modeller


Segway Ninebot Z10 

✅ 4.81 ud af 5 stjerner baseret på 63 brugeranmeldelser hos Gearbest.com

Segway Ninebot Z10

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
14.995,00 14.995,00 Læs mere
14.995,00 14.995,00 Læs mere

.
Segway Ninebot Z10 er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld populær hos brugerne. Hos Gearbest.com har modellen nemlig fået 4,81 ud af 5 stjerner.

Brugerne er især vilde med, at køretøjet kommer i et flot design, er hurtigt samt meget stabilt at køre på. Selvom brugerne generelt er begejstrede for Segway Ninebot Z10, nævner de, at det tager forholdsvis lang tid at oplade modellen.

God model i høj kvalitet, ifølge brugerne

Ifølge brugerne hos Gearbest.com er Segway Ninebot Z10 et køretøj, som passer til alle, der gerne vil have noget sjovt at køre på i hverdagen. De forklarer, at modellen er lavet i ”rigtig høj kvalitet”, så man er sikret en stabil kørsel. Når først man har lært det, er den derfor meget nem at køre på.

Andre brugere hæfter sig ydermere ved, at Segway Ninebot Z10 kommer med holdbare og robuste dæk, der gør køreoplevelsen mere behagelig. Dog mener flere brugere, at modellen er forholdsvis dyr, hvilket man skal være opmærksom på inden køb.

Hurtig tophastighed

Segway Ninebot Z10 bagMed Segway Ninebot Z10 får man et køretøj, der kan køre helt op til 45 km/t og har en rækkevidde på helt op til omkring 90 kilometer på en opladning. Opladningstiden er på 10,5 timer.

Man har derfor mulighed for at bruge denne model som sjov i hverdagen eller som en alternativ måde til at køre i skole eller på arbejde. Modellen er selvbalancerende, så man kører håndfrit. Takket være motoren på 1800 Watt klarer Segway Ninebot Z10 desuden stigninger på op til 25 grader.

Modellen kommer med et slidstærkt og holdbart dæk på 18 tommer med indbygget støddæmpning, der sørger for, at man oplever en jævn og stabil kørsel uanset underlag eller terræn. Man skal derfor ikke bekymre sig om hverken sand, grus eller asfalt. Endvidere er Segway Ninebot Z10 vandtæt, så man også kan bruge køretøjet i regnvejr.

Indstil funktioner via en app

Segway Ninebot Z10 kommer med en gratis app, der kan downloades på ens smartphone. I appen finder man en masse indstillinger, hvor man kan ændre lyset, aktivere antityveri-funktionen, få information vedrørende batteriet, sætte hastighedsgrænser m.m.

Sidst men ikke mindst er Segway Ninebot Z10 udstyret med automatisk og sensorstyret LED-lys både foran og bagpå. Der er ydermere et atmosfærelys på fælgen, som sikrer, at andre trafikanter lægger mærke til en, når man kører rundt. Modellen vejer 24 kilo.

Udvalgte fordele ved Segway Ninebot Z10: 
🔵 LED-lys
🔵 Slidstærkt dæk med støddæmper
🔵 Hastighed på op til 45 km/t
🔵 Rækkevidde på omkring 90 kilometer
🔵 Mulighed for at indstille flere funktioner via en app

Her kan du se en præsentationsvideo af Segway Ninebot Z10. Videoen er produceret af Segway-Ninebot:


Segway Ninebot Drift W1 E

✅ Anbefalet af det amerikanske tech-magasin Engadget.com
✅ Anbefalet af det amerikanske onlinemagasin Cnet.com

Segway Ninebot Drift W1 E

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
0,00 2.495,00 Læs mere
3.199,00 3.199,00 Læs mere

.
Både Engadget.com og Cnet.com har testet og anmeldt Segway Ninebot Drift W1 E, som de har givet en anbefaling. Begge eksperter er nemlig begejstrede for modellen på grund af flere funktioner.

De er nemlig vilde med de elektriske rulleskøjters rækkevidde og hastighed samt at de generelt er sjove at bruge. Selvom eksperterne er vilde med modellen, er de ikke så glade for den høje pris.

Sjove elektriske rulleskøjter, ifølge eksperterne

Ifølge de to ekspertkilder er Segway Ninebot Drift W1 E et par elektriske rulleskøjter, som de fleste burde eje, hvis de er vilde med at have det sjovt. Eksempelvis skriver eksperterne fra Cnet.com, at ”man helt sikkert vil have en masse sjov med denne model”, mens man samtidigt også får træning ud af det. De oplevede nemlig ømme inderlår, hvilket de bestemt mener er en fordel.

Eksperterne fra Engadget.com er enige i, at det er sjovt at køre på Segway Ninebot Drift W1 E. De hæfter sig ved, at man kommer forholdsvist langt på en opladning med disse rulleskøjter, samt at man kan køre ret hurtigt. Dog nævner de, at de små hjul er et mindre problem, da man ”føler alt i forhold til sand, grus og små revner i vejen”, hvilket forringer køreoplevelsen.

Lette elektriske rulleskøjter med stabile hjul

Med Segway Ninebot Drift W1 E får man elektriske rulleskøjter med en vægt på 7 kilo. Den lette vægt gør, at man nemt kan bære rundt på rulleskøjterne og tage dem med på farten enten i hånden eller i tasken. I bunden er der placeret en elastik, som man kan bære dem i.

Derudover kommer Segway Ninebot Drift W1 E med stabile hjul og en skridsikker platform, så man er sikret en mere behagelig kørsel. Modellen er udstyret med lys både foran og bagpå, så man bliver set af andre trafikanter. Det er muligt at indstille lyset på tre måder, så man kan vælge det lys, man ønsker.

Hurtige og vandafvisende rulleskøjter

Segway Ninebot Drift W1 E har en tophastighed på op til 12 km/t og en rækkevidde på omkring 45 minutter, så man kan komme vidt omkring på blot en enkelt opladning. Opladningstiden er på tre timer. Takket være de solide hjul kan rulleskøjterne klare stigninger på op til 10 grader.

Hvis man ender med at køre rundt i regnvejr, skal man ikke være bekymret, da Segway Ninebot Drift W1 E er udstyret med en IP54-rating. Det betyder, at de elektriske rulleskøjter er vandafvisende.

Udvalgte fordele ved Segway Ninebot Drift W1 E:
🔵 Lys foran og bagpå
🔵 Vandafvisende
🔵 Tophastighed på op til 12 km/t
🔵 Rækkevidde på omkring 45 minutter
🔵 Nemme at bære rundt på takket være elastikken

Her kan du se en præsentationsvideo af Segway Ninebot Drift W1 E. Videoen er produceret af Segway-Ninebot:


Segway Ninebot One S2

✅ 4 ud af 5 stjerner baseret på 40 brugeranmeldelser hos Amazon.co.uk

Segway Ninebot One S2

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
0,00 4.999,00 Læs mere
0,00 5.068,00 Læs mere

.
Segway Ninebot One S2 er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld en favorit hos brugerne. Den elektriske scooter er blevet vurderet af brugere hos forhandleren Amazon.co.uk, hvor modellen har fået 4 ud af 5 stjerner.

Her skriver brugerne, at køretøjet er sjovt at køre rundt på, samt at det er hurtigt og nemt at styre, når man først har lært det. Til gengæld er brugerne mindre vilde med de mangelfulde instruktioner, når dækket skal pumpes.

Sikker, stilfuld og sjov model, ifølge forbrugerne

Ifølge forbrugerne hos Amazon.co.uk er Segway Ninebot One S2 ”et sjovt elektrisk køretøj”, der er ”fantastisk at køre rundt på”. En bruger skriver eksempelvis, at ”når først man har styr på det, er den fremragende at bruge og giver en masse sjov i hverdagen”.

En anden bruger forklarer ydermere, at Segway Ninebot One S2 er ”det bedste, der nogensinde er blevet købt”, samt at alle er ”misundelige på køretøjet”, da det ”er en meget stilfuld model”.

Flere brugere mener desuden, at modellen er ”sikker at køre på”, men at det kan være en god idé at have en ved siden af i starten. Der er ikke mange brugere, som nævner nogle ulemper andet end de manglende instruktioner og den høje pris.

Selvbalancerende model med høj fart

Med Segway Ninebot One S2 får man et selvbalancerende elektrisk køretøj, der sikrer en nem måde at komme fra A til B på. Modellen har en tophastighed på op til 24 km/t og en rækkevidde på omkring 30 kilometer med en opladning. Opladningstiden er tre timer.

Det elektriske køretøj kan klare de fleste underlag og terræner takket være det slidstærke og holdbare dæk. Det er endvidere muligt at køre på stigninger på op til 15 grader. Motoren har en effekt på 500 Watt.

Derudover er modellen lavet af materialer i høj kvalitet og er belagt med IP54, hvilket betyder, at den er vandafvisende. Man kan derfor køre rundt i regnvejr uden at bekymre sig om, hvorvidt den går i stykker.

Bærbar model med LED-lys

Segway Ninebot One S2 kan nemt tages med rundt på grund af det kompakte design og vægt på omkring 11,4 kilo. Man kan samle modellen op med hjælp fra knæstyringen, der ligeledes fungerer som et håndtag.

Endvidere kommer Segway Ninebot One S2 med LED-lys, så det er sikkert at køre rundt i mørke. Man kan desuden forbinde sin smartphone via Bluetooth til køretøjet. Her er det muligt at fjernstyre modellen og aktivere antityveri-funktionen, overvåge statusser og få opdateringer.

Udvalgte fordele ved Segway Ninebot One S2:
🔵 LED-lys
🔵 Vandafvisende
🔵 Kan forbindes til en smartphone via Bluetooth
🔵 Kompakt design
🔵 Tophastighed på op til 24 km/t og rækkevidde på omkring 30 kilometer

Her kan du se en præsentationsvideo af Segway Ninebot One S2. Videoen er produceret af Segway-Ninebot:


Det skal du overveje, før du køber et elektrisk løbehjul eller et hoverboard

Segway Ninebot

Elektriske løbehjul og hoverboards tilbyder en sjov og hurtig måde at komme fra A til B. Disse typer køretøjer er blevet populære de seneste år, men der er flere faktorer, du skal overveje, inden du vælger at investere i en specifik model.

Hastighed, størrelse, vægt, rækkevidde og pris er blot nogle af de faktorer, du skal tage hensyn til, før du køber et elektrisk løbehjul eller et hoverboard. Her kan du læse mere om, hvad der er vigtigt at kigge nærmere på for at sikre, at du ender med den model, der er bedst til dine behov.

Dækstørrelse: Det anbefales, at du vælger solide og holdbare hjul over otte tommer. Dæk, der er mindre end dette, giver en mere ujævn køreoplevelse og er mere modtagelige overfor slid m.m.

Samtidigt er det værd at bemærke, om dækkene kommer med støddæmpning, da det bidrager til en mere behagelig kørsel. Du skal også overveje den type terræn, du primært vil køre på. Mens nogle dæk kan klare de fleste underlag, er der andre, hvor det ikke er optimalt at køre på eksempelvis ujævnt terræn m.m.

hastighedHastighed: Hastigheden bestemmes af motorkraften, brugerens vægt, hvor hårdt du pumper dine dæk op og den overflade, du kører på.

Der er derfor flere parametre, som påvirker tophastigheden. Men hvis du ønsker en bestemt hastighed, skal du huske at tjekke dette. Det står beskrevet ved hver model, hvor hurtig en hastighed du kan komme op på.

Bremser: Køber du et elektrisk løbehjul, skal du tage et kig på bremserne. Sikkerheden er vigtigst fremfor alt, så det er essentielt, at modellen er udstyret med effektive og sikre bremser.

Mange løbehjul kommer i dag med to bremser, hvilket altid er en fordel. Der findes flere typer af bremser såsom elektriske bremser, tromlebremser og mekaniske bremser.

afstandRækkevidde: Det er vigtigt at bemærke, at den angivne rækkevidde er eksempler på, hvor langt du i bedste fald kan køre. Det er derfor ikke altid helt præcist, da det, ligesom med hastigheden, afhænger af flere faktorer.

Her skal du især være opmærksom på, at billigere modeller har billigere batterier. De billigere batterier er ikke ligeså holdbare og får med tiden en kortere batterilevetid. Dette er ikke ideelt, hvis du ønsker et løbehjul eller et hoverboard med en god rækkevidde. Batteriet bestemmer nemlig i sidste ende rækkevidden.

Byggekvalitet: Hvis du vælger at investere i et elektrisk løbehjul eller i et hoverboard, er det vigtigt, at modellen er af høj kvalitet. Tag et kig på materialet og sørg for, at du kun køber modeller fra velrenommerede virksomheder. Det giver dig en større garanti i forhold til produktets holdbarhed.

Størrelse: Det er en god idé at overveje, om løbehjulet eller hoverboardet har den rigtige størrelse i forhold til, hvem der skal køre på det, samt om modellen er kompakt nok til at kunne opbevares uden problemer, når den er foldet sammen. De fleste modeller er kompakte nok til, at de kan tages med på farten, opbevares under et bord derhjemme eller tages med i bilen i bagagerummet.

VægtVægt: Det er vigtigt at tænke over, hvor langt du eventuelt er nødt til at bære dit løbehjul eller dit hoverboard i begyndelsen og i slutningen af din rejse. De fleste modeller på markedet vejer en smule under eller over 15 kilo. Hvis du ikke har så mange kræfter, er det en fordel at gå efter en model, der maksimalt vejer 12,5 kilo.

Maksimal belastning: Ikke alle løbehjul eller hoverboards er bygget til at bære den samme belastning, og du bør derfor tage dette med i din beslutningsproces.

Lys: Nogle modeller har indbyggede lys, mens andre ikke har dette. Det er altid en god idé at kigge efter en model med lys, da det øger sikkerheden, hvis du ønsker at køre rundt i mørke.

Er du interesseret i at finde flere gode råd til, hvad du skal overveje inden køb af et elektrisk løbehjul eller et hoverboard, kan du klikke ind her og læse denne artikel fra Tomsguide.com.


Kender du loven?

lovgivningSiden den 17. januar 2019 har der været en forsøgsordning i gang, der gør, at det er lovligt at køre rundt på hoverboards, elektriske løbehjul og andre motoriserede og selvbalancerende køretøjer på offentlige veje. Hvis du vil køre rundt på disse køretøjer, er det vigtigt, at du kender lovgivningen, så du ikke ender med at få en bøde.

Færdselsregler for elektriske løbehjul, hoverboards samt andre motoriserede og selvbalancerende køretøjer: 

🔹 Minimumsalderen er 15 år. Lejer du et løbehjul, er det sommetider et krav fra udlejerens side, at du er 18 år.
🔹 Er du under 15 år, skal du være sammen med en voksen på minimum 18 år.
🔹 Alle cykelregler gælder ved kørsel på hoverboards, elektriske løbehjul og andre selvbalancerende køretøjer.
🔹 Det er ikke lovligt at køre på gangstier, fortove eller over en fodgængerovergang.
🔹 Der skal gives tegn, hvis du stopper eller drejer.
🔹 Der må kun være en person ad gangen på køretøjet.
🔹 Køretøjets lys skal være tændt døgnet rundt.
🔹 Ingen brug af stoffer.
🔹 Promillegrænse på 0,5. 

Hvad gælder i trafikken for elektriske løbehjul, hoverboards samt andre motoriserede og selvbalancerende køretøjer?

🔸 Maksimumhastighed på 20 km/t.
🔸 Det er ikke lovligt at køre på elektriske køretøjer, der kan køre mere end 20 km/t i trafikken.
🔸 Køretøjet skal have et rødt lys bagpå og et hvidt eller gult lys foran. Lyset skal være tændt døgnet rundt og være synligt på afstande op til 300 meter.
🔸 Køretøjet skal have en hvid refleks foran, en rød refleks bagpå samt en hvid eller gul refleks på begge sider.
🔸 Det er ikke tilladt med et sæde.
🔸 Køretøjet skal være CE-godkendt.
🔸 Køretøjet må maksimum være 2 meter langt, 70 centimeter bredt og veje 25 kilo.

Hvad er bøden for ulovlig kørsel? 

Bøden er på 700 kroner, hvis du:

🔵 Kører på et fortov, over en fodgængerovergang eller på gangstier.
🔵 Kører mere end en person ad gangen.
🔵 Kører i den modsatte retning.
🔵 Ikke har lys.
🔵 Ikke overholder skiltning og afmærkning.
🔵 Ikke giver tegn.

Bøden er på 1000 kroner, hvis du: 

🔴 Kører over for rødt lys.
🔴 Kører mod færdselsretningen.
🔴 Bruger en mobiltelefon.
🔴 Overtræder ubetinget vigepligt.

Hvis du har en promille på mere end 0,5, vil bøden være på 2000 kroner. Får du en bøde igen, stiger den til 4000 kroner. Tredje gang kan du risikere en fængselsstraf. Dette gælder også, hvis du kører rundt med stoffer i blodet.

Vil du lære mere om lovgivningen på dette område, kan du klikke ind her og læse mere hos Fstyr.dk eller Sikkertrafik.dk.


Har du styr på forsikringen?

forsikringHar du købt et elektrisk løbehjul, et hoverboard eller et andet elektrisk køretøj, skal du huske en forsikring. Men hvordan finder du ud af, hvad du har brug for, og hvad skal du være opmærksom på? Her kan du læse mere om forsikringer baseret på artikler fra Codan.dk og Ekstrabladet.dk.

Sørg for at du overholder lovgivningen
Først og fremmest er det vigtigt, at du overholder de gældende regler og love. Gør du ikke det, vil din forsikring ikke dække. Helt generelt er der de samme regler for elektriske køretøjer, som når du cykler.

Er jeg forsikret, hvis jeg ejer det elektriske køretøj?
Hvis du ejer det elektriske køretøj, vil du typisk være dækket i din indboforsikring eller ansvarsforsikring. Hvis du er usikker, bør du tage kontakt til dit forsikringsselskab. Samtidigt er det en fordel at have en ulykkesforsikring, hvis der sker et uheld.

Er jeg forsikret på et lejet elektrisk køretøj?
Hvis du vælger at leje et elektrisk køretøj, skal du kontakte udlejeren og spørge, om de har en forsikring. Det er nemlig udlejeren, som skal have en ansvarsforsikring. Du skal sørge for, at du kan dokumentere dette i tilfælde af et uheld. Kommer du selv til skade, vil din ulykkesforsikring dække det.

Er jeg dækket, hvis en anden kører ind i mig på et elektrisk køretøj?
Hvis en anden kører ind i dig eller lignende, skal du sørge for, at du får brugerens oplysninger – ligesom ved et normalt færdselsuheld. Sørg for, at du tager billeder og noterer alt lige fra tidspunkt til sted og udlejeren (hvis det er et lejet køretøj). Hvis det er tilfældet, skal du henvende dig til udlejeren.

Kør aldrig på et elektrisk køretøj, hvis du ikke er forsikret
Hvis du har en forsikring, anbefales det ikke, at du lejer eller køber et elektrisk køretøj, som du skal køre rundt med på offentlige veje. Du skal nemlig sørge for, at køretøjet overholder alle gældende regler, samt at du har de rigtige forsikringer.


Sådan vedligeholder du dit elektriske løbehjul eller hoverboard

Segway

En af de bedste funktioner ved elektriske køretøjer er, at de ikke kræver megen vedligeholdelse. Men der er et par ting, der vil hjælpe dig med at holde dit elektriske løbehjul eller hoverboard på vejen i længere tid. Her finder du tips til, hvordan du bedst muligt vedligeholder dit køretøj baseret på artikler fra Pureelectric.com og Rayeeboard.com.

Batteriet
Batteriet er nok den vigtigste del. Selvom de fleste batterier fra anerkendte producenter er kraftfulde og har en lang levetid, er det vigtigt, at du vedligeholder det. Alle batterier har nemlig en bestemt levetid, og når du bemærker en nedsat evne, betyder det, at batteriet er ved at være færdigt.

Men der er flere ting, du kan gøre for at maksimere levetiden. Først og fremmest skal du aldrig lade batteriet blive helt tømt. Derudover er det en fordel, at du aldrig bruger køretøjet for meget, da det slider batteriet. Sidst men ikke mindst anbefales det, at du kun bruger den oplader, der leveres med køretøjet og aldrig en anden uofficiel model.

Bremser
Elektriske køretøjer har forskellige bremsemetoder, så det bedste råd er at kigge i din instruktionsbog for at få specifikke instruktioner om vedligeholdelse af bremsesystemet. Måden, du vedligeholder bremser på, kommer nemlig an på typen. Nogle bremser skal nemlig justeres med tiden, mens dette ikke er nødvendigt med andre.

Dæk
Dækkene vil blive slidt ned på samme måde som et bil- eller cykeldæk og skal udskiftes, når slidbanen er slidt ned. De bør desuden holdes på det rigtige dæktryk for at undgå overdreven slitage. Hårde og større dæk holder normalt længere.

Alle dæk bør desuden rengøres regelmæssigt for snavs, der sidder fast i dem. Det sørger for, at dækkene ikke kommer på overarbejde, hvilket i sidste ende slider dem mere.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke Segway Ninebot modeller er bedst i test?

Segway Ninebot KickScooter ES2, Segway Ninebot KickScooter Max G30 og Segway Ninebot Mini

🤓 Hvordan er Segway Ninebot modellerne blevet testet?

Segway Ninebot modellerne er blevet vurderet ud fra deres brugervenlighed, hvor nemme de er at styre og hvor behagelig køreoplevelsen er. Derudover har eksperterne også set på ting så som modellernes pris, rækkevidde, batterilevetid og hvor hurtigt de lader.

🤔 Hvordan er det med forsikringen?

Kører du på dit eget elektriske løbehjul, er det en god idé at undersøge, om din ansvarsforsikring eller indboforsikring dækker ulykker. Kører du på et lejet el-løbehjul, er det udlejerens ansvar at have en ansvarsforsikring. Kommer du selv til skade, dækkes dette af din ulykkesforsikring.


Gennemgang af testkilder

3dinsider.com 🇳🇿
3dinsider.com er et førende tech-magasin fra New Zealand, der dækker de seneste nyheder inden for kategorier såsom 3D-print, droner og virtual reality. Derudover tester og anmelder de også et hav af produkter heriblandt elektriske køretøjer. Her har de testet Segway Ninebot Mini Pro, som de har givet en anbefaling. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Cnet.com 🇺🇸
Det amerikanske onlinemagasin Cnet.com beskæftiger sig med teknologi og elektronik. På siden finder du nyheder, guides, artikler, videoer samt anmeldelser af diverse produkter. Her har Cnet.com testet Segway Ninebot Drift W1 E, som de har givet en anbefaling. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her. 

Electric.travel 🇺🇸
Electric.travel er et onlinemagasin, der skriver om elektriske køretøjer i form af tests og anmeldelser. Her har de testet de to modeller Segway Ninebot KickScooter ES1 og Segway Ninebot Mini.

Læs hele anmeldelsen af Segway Ninebot KickScooter ES1 her.

Læs hele anmeldelsen af Segway Ninebot Mini her.

Engadget.com 🇺🇸
Engadget.com er et amerikansk tech-magasin, der blandt andet skriver om teknologi. De laver artikler, skriver nyheder samt anmelder produkter. I denne omgang har de testet Segway Ninebot Drift W1 E, som de har givet en anbefaling. Du kan læse hele anmeldelsen her. 

Envyride.com 🇺🇸
Tech-bloggen Envyride.com leverer oplysninger, vejledninger, tips og anmeldelser af elektriske køretøjer. De guider forbrugerne til at finde den perfekte personlige transport til deres behov. Her har de testet Segway Ninebot KickScooter ES2, som de har givet 8,5 ud af 10 point. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Eridehero.com 🇺🇸
Eridehero.com er et onlinemagasin, der leverer information om elektriske køretøjer. Her skriver de alt lige fra køretips og tricks til nyheder, købeguides m.m. Derudover anmelder de køretøjerne, hvor de her har testet Segway Ninebot ES4. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Expertreviews.co.uk 🇬🇧
Det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk tester og anmelder et hav af forbrugerprodukter. I denne omgang har de testet Segway Ninebot ES4, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Du finder hele anmeldelsen her. 

Gadgetreview.com 🇺🇸
Tech-magasinet Gadgetreview.com er en online side, der beskæftiger sig med elektronik og apparater til hjemmet. De anmelder elektroniske produkter, hvor de her har testet Segway Ninebot KickScooter ES1. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her. 

Lifewire.com 🇺🇸
Onlinemagasinet Lifewire.com ønsker at gøre det nemmere for forbrugerne at finde de rigtige produkter. Derfor anmelder de forskellige produkter heriblandt elektriske køretøjer. Her har de testet Segway Ninebot Mini Pro, som de har givet 3,8 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.  

Madcharge.com 🇺🇸
Madcharge.com er et onlinemagasin, der skriver artikler om gadgets og scooters heriblandt elektriske køretøjer. Her har de testet og anmeldt Segway Ninebot KickScooter ES2, som de har givet 4,8 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Mashable.com 🇺🇸
Mashable.com er et amerikansk tech-magasin, der leverer artikler inden for kategorier såsom teknologi, digital kultur og underholdning. Derudover anmelder og tester de produkter heriblandt elektriske køretøjer såsom Segway Ninebot Mini Pro. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Motorizedrides.com 🇺🇸
Motorizedrides.com er et onlinemagasin, der anmelder elektriske løbehjul, hoverboards, skateboards og meget mere. Her har de testet Segway Ninebot Mini, som de har givet en anbefaling. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Myproscooter.com 🇺🇸
Myproscooter.com er en online webshop med et onlinemagasin, der skriver om alt inden for elektriske køretøjer. De har også testet og anmeldt Segway Ninebot KickScooter ES1, som de har givet en anbefaling. Klik ind her på deres hjemmeside for at læse hele anmeldelsen.

PCmag.com 🇬🇧
PCmag.com er et britisk magasin, der leverer nyheder og tests af forskellige elektroniske produkter. I denne omgang har de testet Segway Ninebot Mini Pro, som de har givet 3,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

RCgeeks.co.uk 🇬🇧
RCgeeks.co.uk er en online butik med et onlinemagasin, der skriver om diverse elektroniske produkter. Derudover anmelder og tester de forskellige produkter heriblandt Segway Ninebot Mini. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Scootered.co.uk 🇬🇧
Det britiske onlinemagasin Scootered.co.uk skriver om elektriske køretøjer og anmelder også forskellige modeller. I denne omgang har de testet og anmeldt Segway Ninebot KickScooter ES2, som de har givet 5 ud af 5 stjerner. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Scootersdirect.co.uk 🇬🇧
Scootersdirect.co.uk er en britisk webbutik med et onlinemagasin, der skriver om elektriske køretøjer og kommer med gode råd. Derudover anmelder de også forskellige køretøjer, hvor de her har testet Segway Ninebot KickScooter ES2. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Techgearlab.com 🇺🇸
Techgearlab.com er et amerikansk tech-magasin, der leverer artikler og guides om emner inden for teknologiens verden. De tester også forskellige produkter som for eksempel elektriske køretøjer. Her har Techgearlab.com set nærmere på de to modeller Segway Ninebot KickScooter ES2 og Segway Ninebot Mini.

Læs hele anmeldelsen af Segway Ninebot KickScooter ES2 her.

Læs hele anmeldelsen af Segway Ninebot Mini her.

Tomsguide.com 🇺🇸
Det amerikanske tech-magasin Tomsguide.com skriver artikler om emner inden for teknologi og elektronik. Derudover tester og anmelder de en lang række produkter. I denne omgang har de testet Segway Ninebot KickScooter Max G30, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her. 

Xiaomitoday.com 🇺🇸
Xiaomitoday.com er et onlinemagasin, der deler nyheder inden for teknologiens verden. De tester også diverse elektroniske produkter såsom elektriske køretøjer. Her har de testet Segway Ninebot KickScooter ES1 og Segway Ninebot KickScooter Max G30.

Læs hele anmeldelsen af Segway Ninebot KickScooter ES1 her.

Læs hele anmeldelsen af Segway Ninebot KickScooter Max G30 her.


Andre relevante tests og artikler

Er du endnu ikke overbevist om, at en Segway Ninebot model er det rette valg for dig, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre tests og artikler, du måske vil finde interessante.

Læs fx vores store El løbehjul guide, hvor vi har samlet alt den nyeste viden om elektriske løbehjul, hvad man skal se efter, forsikringsanbefalinger, oversigt over udlejere og meget mere.

En anden smart elektrisk gadget er de populære droner. Dronerne bliver brugt af professionelle så vel som hobbyfotografer, til at skabe flotte billeder og videoer.

Her kan du læse vores store DJI drone test, eller vores specifikke DJI Mavic Mini og DJI Phantom 4 Pro tests, der alle indeholder testvindende modeller.

Skulle du være fotointeresseret, kan du også læse vores dybdegående kameratests. Her finder du vores Sony A6000, vores Sony A6400, vores Nikon P900 test og vores Nikon P1000 test, der alle er blandt eksperternes favoritter.

Vi håber, du finder det, du søger.