Sennheiser Game Zero test-oversigt: De bedste ifølge eksperter

Senest opdateret den 0

Sennheiser Game Zero er et headset, der er blevet testet og vurderet af et hav af forskellige ekspertkilder. Headsettet er populært blandt både amatører samt professionelle gamere. 

I denne artikel gennemgår vi headsettets specifikationer og funktioner samt bringer en oversigt over, hvordan eksperterne bedømmer Sennheiser Game Zero.

I denne artikel får du:
🔸 Gennemgang af Sennheiser Game Zero og dens funktioner
🔸 Gennemgang af ekspertkilders vurderinger og bedømmelser af Sennheiser Game Zero
🔸 En opsamlende konklusion

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkter, men derimod indsamler resultaterne af uvildige tests. På den måde kan du nemmere få et overblik over, hvordan Sennheiser Game Zero klarer sig i de forskellige tests på nettet.


Specifikationer ved Sennheiser Game Zero

Sennheiser Game Zero

Sennheiser Game Zero er udstyret med den nyeste teknologi samt en høj kvalitet, der er optimalt til både amatører og professionelle gamere. Headsettet skal bruges til computerspil, hvorfor det kommer med specifikke funktioner, der sikrer en optimal spiloplevelse.

Generelle detaljer 

Sennheiser Game Zero er designet til at give en optimal spilleoplevelse, da headsettet består af et lukket design. Det betyder, at ørepuderne forhindrer udefrakommende lyd i at forstyrre spillet, hvorfor man opnår et uforstyrret spil.

Ørepuderne er lavet af tykt kunstlæder og et dobbelt lag memory-skum, hvorfor pasformen er velegnet til, at man kan spille i flere timer. De store ørepuder sørger ligeledes for at øge komforten.

Med Sennheiser Game Zero er der ydermere mulighed for at folde dem sammen rundt om halsen, så man kan holde en pause eller lave noget andet med headsettet indenfor rækkevidde.

Da headsettet er foldbart, er der ligeledes mulighed for at opbevare det i det medfølgende opbevaringshylster, når man ikke bruger det. Sennheiser Game Zero vejer blot 312 gram, hvilket er optimalt til længere tids spil.

Her kan du se Sennheisers præsentationsvideo af Game Zero headsetet:

Tekniske detaljer 

Med Sennheiser Game Zero får man et headset med en mikrofon, der er udstyret med en støjreduktion. Mikrofonen på headsettet sørger for, at man kan snakke og chatte med andre spillere med en klar og præcis lyd. Hvis man løfter selve mikrofonarmen, deaktiveres mikrofonen automatisk.

Sennheiser Game Zero er kompatibel med flere platforme såsom PC, Mac, mobiltelefoner, tablets og konsoller. Disse platforme skal blot have et 3,5 millimeter jack-stick, der medfølger ved køb af headsettet.

Klar og præcis lyd 

Sennheiser Game Zero er forsynet med teknologien Ergonomic Acoustic Refinement, der sørger for en præcis og klar lyd. På grund af de lukkede ørepuder har man blandt andet mulighed for at høre selv små detaljer i spillet. Det sørger yderligere for, at spillyden bliver gengivet præcist lige meget, hvilken type spil man spiller.

Headsettet kommer desuden med en knap, hvor man har mulighed for at justere lydstyrken. Denne knap er placeret på den højre ørepude, hvor man nemt kan tilpasse lyden uden at gå glip af noget.

Prissammenligning af Sennheiser Game Zero

Forhandler Pris

Annoncer


Hvad mener eksperterne om Sennheiser Game Zero? 

I næste afsnit kan du finde en opsummering af en række tests og anmeldelser af Sennheiser Game Zero fra diverse ekspertkilder. Nedenfor bringer vi et sammendrag af, hvad de forskellige eksperter mener om headsettet.


IGN.com

ign logo
9 ud af 10 point 

IGN.com har testet og anmeldt Sennheiser Game Zero, som de vurderer til at være ’en af de bedste headsets på markedet’. Eksperterne er især vilde med headsettets design, som de mener giver et eksklusivt look.

Høj pris, men det hele værd 

Sennheiser Game Zero i kasseSelvom IGN.com mener, at det kan være en smule svært at fordøje Sennheiser Game Zeros pris, er headsettet ’stadig alle pengene værd’.

De forklarer, at det er et avanceret produkt, der leverer optimalt på alle fronter – både i forhold til lyd, komfort og funktionalitet. Når det kommer til headsets, mener IGN.com ydermere, at Sennheiser Game Zero kan anbefales til alle, der har budgettet til det.

Du kan læse hele anmeldelsen fra IGN.com her.


Pcworld.com

pcworld
4.5 ud af 5 stjerner

Eksperterne fra Pcworld.com sammenligner Sennheiser Game Zero med headsettet Astro A50. Her mener de, at Sennheiser Game Zero leverer en meget bedre lyd samtidig med, at det er billigere end den anden model.

Selvom Pcworld.com mener, at Sennheiser Game Zero er en dyr model, sørger de til gengæld for en ’forbløffende god gaming-oplevelse’.

Headset med god lyd og indbygget mikrofon

Sennheiser Game Zero på siden

Pcworld.com skriver, at de især er vilde med, at Sennheiser Game Zero kommer med en fantastisk lyd samt en indbygget mikrofon.

De mener, at hvis man er på udkig efter et headset, der leverer optimalt i forhold til disse to egenskaber, er Sennheiser Game Zero et godt valg. De slutter anmeldelsen af med at skrive, at selvom Sennheiser Game Zero er en dyr model, er det også en af de bedste på markedet.

Du kan læse hele anmeldelsen fra Pcworld.com her.


Tek.no

tek.no
8 ud af 10 point

Den norske side Tek.no har testet og anmeldt Sennheiser Game Zero, som de er endt med at give 8 ud af 10 point.

De mener, at Sennheiser er et af de gode mærker på markedet, samt at produkterne derfra typisk er af høj kvalitet. Dette mener de også er tilfældet med Sennheiser Game Zero, som de skriver er et ’særdeles godt headset til spil’.

Leverer en optimal spiloplevelse 

Ifølge Tek.no er en af fordelene ved Sennheiser Game Zero, at headsettet er velegnet til spil uanset, om man er nybegynder eller professionel.

Selvom prisen er høj, mener de, at man til gengæld får, hvad man betaler for. De forklarer, at mikrofonen blandt andet er solid, samt at man har mulighed for nemt at deaktivere den, hvis der er behov for det.

De er ydermere begejstrede for, at ledningen er hele tre meter, da de mener, at det kan være roden til irritation, hvis ledningen er alt for kort.

Dog kan der, ifølge eksperterne, opstå friktionsstøj, når man bevæger sig. Dette er ikke noget, som alle bemærker, men det kan irritere nogle gamere, hvilket man skal være opmærksom på.

Du kan læse hele anmeldelsen fra Tek.no her.

Her kan du se en videoanmeldelse fra YouTube kanalen HardwareCanucks:


Gamingscan.com

Gamingscan.com
8.6 ud af 10 point

Gamingscan.com tester og anmelder forskellige gaming-produkter, så de kan hjælpe gamere med at finde de bedste produkter på markedet. Eksperterne fra Gamingscan.com forklarer, at selvom markedet er fyldt med headsets, er Sennheiser Game Zero ’en fremragende model’.

Højkvalitets headset fra respekteret producent 

Sennheiser Game Zero inden iIfølge eksperterne fra Gamingscan.com er Sennheiser Game Zero ’et ekstraordinært lydprodukt’. De mener, at dette headset egner sig til alle, der har brug for et produkt af høj kvalitet.

Gamingscan.com skriver yderligere, at Sennheiser Game Zero er ’utrolig komfortabel samt kommer med en god pasform’, hvilket er optimalt for gamere, der spiller i lang tid.

Til sidst i anmeldelsen skriver de, at de ’klart kan anbefale Sennheiser Game Zero’, da det er et ’flot og holdbart stykke hardware fra en respekteret producent’.

Du kan læse hele anmeldelsen fra Gamingscan.com her.


Gamerpros.co

Gamerpros.co
9 ud af 10 stjerner 

Eksperterne fra Gamerpros.co har testet Sennheiser Game Zero og roser headsettet for dets mange funktioner og egenskaber. Gamerpros.co er især begejstrede for dets komfort, som de mener er bedre end hos mange af andre modeller på markedet.

Simpelt headset i topkvalitet 

Når det kommer til lydkvaliteten, mener Gamerpros.co, at Sennheiser Game Zero kan prale af, at enhver detalje kan høres under spillet. De skriver, at lyde såsom fodspor kan høres med en krystalklar kvalitet, samt at de støjreducerende egenskaber muliggør et dybere aspekt til de forskellige spil.

Gamerpros.co er yderligere imponerede over headsettets mikrofon, da man tydeligt kan snakke med medspillere. De mener, at en af grundene til, at lyden er så god, er selve det lukkede design. De roser især headsettet for dets ørepuder, der er lavet af tykt kunstlæder og et dobbelt lag memory-skum.

Sidst men ikke mindst nævner eksperterne fra Gamerpros.co, at Sennheiser Game Zero er en ’stor investering’, da det ikke er en helt billig model.

Til gengæld kommer Sennheiser Game Zero med en lydkvalitet, der er helt i top, samt med en opsætning, der kræver lidt eller ingen information fra brugsanvisningen. De afslutter anmeldelsen med at skrive, at Sennheiser Game Zero ’helt sikkert burde være på din liste, når det kommer til gaming-udstyr’.

Du kan læse hele anmeldelsen fra Gamerpros.co her.

Her kan du se en videoanmeldelse fra YouTubeeren Brandon Taylor: 


Windowscentral.com

Windowscentral.com
3.5 ud af 5 stjerner

Eksperterne fra Windowscentral.com har givet Sennheiser Game Zero en god bedømmelse, da headsettet har fået 3,5 ud af 5 stjerner. Windowscentral.com hæfter sig ved, at Sennheiser Game Zero kommer i et komfortabelt letvægtsdesign, der ikke er lige til at finde hos andre modeller på markedet.

Kvalitetsheadset med god mikrofon 

Sennheiser Game Zero mikrofonWindowscentral.com er vilde med Sennheiser Game Zero, som de roser hele vejen gennem deres anmeldelse.

Udover at være imponerede over dets komfortable design og pasform, er eksperterne også begejstrede for, at modellen er udstyret med en god mikrofon.

Med mikrofonen er der nemlig mulighed for at kommunikere med medspillere eller holdkammerater, hvilket eksperterne ser som en fordel.

De roser ydermere headsettets kvalitet, da det kommer med flere kvalitetsegenskaber såsom bløde ørepuder og et foldbart design.

Windowscentral.com hæfter sig til gengæld også ved Sennheiser Game Zeros pris. De mener nemlig ikke, at headsettet helt er pengene værd medmindre, man har budgettet til det.

Du kan læse hele anmeldelsen fra Windowscentral.com her.


Tomsguide.com

Toms Guide Logo
God anmeldelse 

Tomsguide.com er en amerikansk side, der leverer anmeldelser af elektronik og teknologi. Her har de testet og anmeldt Sennheiser Game Zero, som de har givet en god anmeldelse.

Eksperterne fra Tomsguide.com skriver i anmeldelsen, at en af de største fordele ved headsettet er, at det er ’ekstremt komfortabelt’ samt nemt at opbevare på grund af dets foldbare design.

Headset med høj lydkvalitet og god mikrofon 

Selvom eksperterne fra Tomsguide.com ikke er synderligt imponerede over Sennheiser Game Zeros pris, som de mener, er alt for høj, er de stadig begejstrede for headsettets funktioner. Nogle af de bedste funktioner ved modellen er nemlig, at den er forsynet med en høj lydkvalitet samt en god mikrofon.

Ifølge eksperterne fra Tomsguide.com har man mulighed for at høre alt, hvad der foregår i spillet, mens man på samme tid kan snakke med sine medspillere. De vurderer Sennheiser Game Zero til at være et godt headset, der både ’føles godt, ser godt ud samt lyder godt’ i de fleste tilfælde.

Du kan læse hele anmeldelsen fra Tomsguide.com her.

Her kan du se en videoanmeldelse fra YouTube kanalen UrAvgConsumer: 


Konklusion

Sennheiser Game Zero fladt

Ud fra de forskellige ekspertkilders anmeldelser kan det konkluderes, at eksperterne mener, at Sennheiser Game Zero er et headset af høj kvalitet. De fleste ekspertkilder mener, at headsettet kommer med en klar og præcis lyd, hvorfor det er velegnet til gamere på alle niveauer.

En anden ting, som de fleste eksperter bemærker, er komforten. Flere af ekspertkilderne hæfter sig ved, at Sennheiser Zero Game kommer med en optimal komfort og pasform, der giver mulighed for, at man kan anvende det i flere timer ad gangen uden problemer. Dette er en fordel, hvis man gerne vil spille i lang tid uden at opleve ubehag eller gener på grund af headsettet.

Afslutningsvist er det også et headset, der får ros for dets mikrofon. Eksperterne skriver, at mikrofonen er god, da lyden ikke mindst er klar, men den giver også rig mulighed for at kommunikere med andre spillere.

Det største minus ved Sennheiser Game Zero er prisniveauet, ifølge eksperterne. Dette skyldes, at headsettet ikke helt lever op til, hvad eksperterne forventede af modellen i forhold til prisen. Dog er der flere eksperter, der skriver, at hvis man har budgettet til det, er Sennheiser Game Zero en god investering.

Prissammenligning af Sennheiser Game Zero

Forhandler Pris

Annoncer


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvem har testet Sennheiser Game Zero?

IGN.com, Pcworld.com, Tek.no, Gamingscan.com, Gamerpros.co, Windowscentral.com og Tomsguide.com.

🤓 Hvordan er Sennheiser Game Zero blevet testet?

Sennheiser Game Zero er blevet vurderet ud fra forskellige faktorer så som pasform/komfort, intern teknologi, forbindelse, lydkvalitet, mikrofon og andet medfølgende tilbehør.

🤔 Hvad skal man se efter, når man køber et gaming headset?

Når man gamer, sidder man ofte mange timer ad gangen med headsettet på. Det er derfor anbefalet, at du går efter en komfortabel over-ear-model. Dertil får man oftest den bedste oplevelse, hvis headsettet har indbygget surround sound og eventuel noise cancelling. Derefter bør man overvej ting så som mikrofon, om headsettet er med eller uden ledning, og om det æstetiske udtryk er vigtigt for dig.