Siemens tørretumbler test 2020 – Her er de bedste modeller ifølge eksperterne

0

I denne artikel ser vi nærmere på tørretumblere fra mærket Siemens. De fleste af tørretumblerne er populære hos forbrugerne, der har givet dem gode anmeldelser.

Vi gennemgår modellernes funktioner og specifikationer samt tager et kig på, hvad forbrugerne siger i deres anmeldelser. Derudover gennemgår vi alternativer til Siemens tørretumblere, der har klaret sig godt i eksperttests hos Forbrugerrådet Tænk og Råd & Rön.

Efter gennemgangen af de forskellige tørretumblere kan du finde gode råd til at vælge den rette model samt flere guides.

Denne artikel indeholder:
🔸 Overblik over tørretumblere fra Siemens
🔸 Alternativer til tørretumblere fra Siemens
🔸 Guide til hvad du bør overveje inden køb af tørretumbler
🔸 Sådan får du mest ud af din tørretumbler
🔸 Information om energimærket
🔸 Information om hvordan tørretumblere bliver testet

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkter, men derimod indsamler resultaterne af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser. På den måde kan du nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Siemens tørretumbler test – Her er de bedste tørretumblere fra Siemens 

I nedenstående sektion får du et overblik over de bedste tørretumblere fra Siemens. Hos Forbrugsguiden har vi gennemgået ekspert tests fra ind og udland, og samlet de bedste modeller lige her. Du finder også en prissammenligning under de forskellige modeller, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over, hvor du finder den billigste forhandler.


Siemens WT43H007DN

Gode brugeranmeldelser

Siemens WT43H007DN

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
4.799,00 Kr. 0,00 Kr. 4.799,00 Kr. Læs mere
5.000,00 Kr. 0,00 Kr. 5.000,00 Kr. Læs mere
5.000,00 Kr. 0,00 Kr. 5.000,00 Kr. Læs mere

Siemens WT43H007DN er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld populær hos forbrugerne. Tørretumbleren har nemlig fået gode brugeranmeldelser hos diverse forhandlere.

De fleste af forbrugerne lægger især vægt på, at Siemens WT43H007DN kommer med mange programmer, samt at den er nem at betjene, hvilket de mener er en fordel.

Der er ikke mange, der nævner nogle ulemper ved modellen. Dog nævner et par af forbrugerne, at de mener, at der stadig er en smule fugt i tøjet, når maskinen selv vurderer, at tøjet skulle være tørt.

Desuden skal man huske at være opmærksom på tørretumblerens størrelse, hvis man ønsker at placere den ovenpå en vaskemaskine.

Forbrugerne: Brugervenlig tørretumbler med gode funktioner

Siemens WT43H007DN er en populær tørretumbler hos forbrugerne, der mener, at denne model vil passe ind i de fleste hjem.

Eksempelvis skriver en bruger, at ”det er en rigtig fin tørretumbler med mange gode programmer, der passer til lige vores brug”. Dette er en anden bruger enig i og skriver, at ”de er godt tilfredse med denne tørretumbler, da den kommer med mange gode funktioner samt er nem at betjene”.

Derudover er der også et par forbrugere, der nævner, at modellen er forholdsvis støjsvag, samt at den ”tørrer perfekt, når den bliver indstillet korrekt”. Dog mener nogle af brugerne, at det kan være en smule svært i starten at indstille tørretumbleren, men når først man har lært den at kende, så er den både ”effektiv og fantastisk”.

Tørretumbler med sensorstyring og timer-funktion

Med Siemens WT43H007DN får man en tørretumbler, der kan rumme 7 kilo tøj. Dette er passende til en husstand på omkring 3 til 4 personer.

Endvidere kommer Siemens WT43H007DN med en sensorstyring, der selv fastsætter den nødvendige tørretid. Det vil sige, at modellen kommer med en sensor, der måler restfugtigheden i tøjet, hvorefter målingen vurderer, hvor lang tid tøjet skal tørre.

Siemens WT43H007DN kommer også med en timer-funktion. På den måde kan man indstille maskinen til at starte, når det passer ind. Da tørretumbleren er placeret i energiklasse A+, er man yderligere sikret en forholdsvis energibesparende model, der ikke forbruger meget energi på et år.

Tørretumbleren er desuden forsynet med et easyClean-filter samt en sensorstyret autoDry-teknik. Mens easyClean-filteret sørger for, at det er nemt at fjerne fnug fra kondensorfilteret, så forhindrer autoDry-teknikken tøjet i at krympe under tørringsprocessen.

Model med mange programmer, softDry-system og AntiVibration-design

Siemens WT43H007DN er forsynet med en del programmer, så man kan vælge det program, der passer bedst til ens tøj eller de pågældende tekstiler. Den kommer blandt andet med Skjorter, Dunprogram, Outdoor, Antikrøl, Håndklæder, Uld, Mix samt meget mere. Tørretumbleren kommer yderligere med et tørreprogram, der kan tørre tøjet på blot 40 minutter, hvis det først vaskes med super15-vaskeprogrammet.

Derudover kommer tørretumbleren med et softDry-system. Dette system sørger for at tørre tøjet blidt og skånsomt, da tromlen er designet på en speciel måde. Tromlen er nemlig en stor og unik galvaniseret tromle.

Sidst men ikke mindst er Siemens WT43H007DN forsynet med et AntiVibration-design. Med AntiVibration vil tørretumbleren støje og vibrere mindre under brug. Derfor er dens lydniveau også på blot 66 dB, hvilket er forholdsvis lavt. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB.

Specifikationer ved Siemens WT43H007DN – mål:
🌀  Højde: 85,4 centimeter
🌀  Bredde: 60 centimeter
🌀  Dybde: 63,6 centimeter
🌀  Vægt: 45,7 kilo

Specifikationer ved Siemens WT43H007DN – nøgleoplysninger:
🔴 Type: Kondenstørretumbler
🔴 Kapacitet: 7 kilo
🔴 Energiklasse: A+
🔴 Kondenseringsevne: B
🔴 Årligt strømforbrug kWh: 233
🔴 Lydniveau ved standardprogram dB(A): 66 dB

Fordele ved Siemens WT43H007DN:
🔵 Tørretumbler med easyClean-filter og autoDry-teknik
🔵 Med en skånsom tromle
🔵 Lydsvag model med AntiVibration-design
🔵 Med timer-funktion
🔵 Flere programmer


💡 Guide: Se vores video med 4 gode råd til valg af ny tørretumbler 💡

https://www.youtube.com/watch?v=sc9cP18yuTw


Siemens WT47Y879DN

Siemens WT47Y879DN

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
9.579,00 Kr. 0,00 Kr. 9.579,00 Kr. Læs mere
9.579,00 Kr. 0,00 Kr. 9.579,00 Kr. Læs mere
9.979,00 Kr. 0,00 Kr. 9.979,00 Kr. Læs mere

Siemens WT47Y879DN er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er stadig taget med i denne artikel, så man kan få et bedre overblik over, hvad der findes på markedet af Siemens tørretumblere.

Med Siemens WT47Y879DN får man en rummelig tørretumbler med en kapacitet på op til 9 kilo. Tørretumbleren passer derfor til en familie på omkring +5 medlemmer. Derudover er det en energivenlig model, da tørretumbleren er placeret i energiklasse A++. Man kan derfor trygt stole på, at man får en energieffektiv model, der ikke forbruger meget energi på et år.

Man skal dog være opmærksom på tørretumblerens mål inden køb, hvis man ønsker at placere den ovenpå en vaskemaskine.

Tørretumbler med flere programmer og AntiVibration-design

Med Siemens WT47Y879DN får man en tørretumbler, der kommer med flere programmer, AntiVibration-design samt en timer-funktion.

Tørretumbleren er forsynet med en del programmer, så man kan vælge lige præcis det program, der passer til det, man ønsker at tørre. Disse programmer er blandt andet Uld, Mix, Outdoor, Tæpper, Håndklæder, Tidsprogram varmt, Tidsprogram koldt, Allergi Plus/Hygiejne, superLyn 40, Skjorter og Antikrøl.

Derudover kommer modellen med et tørreprogram, der kan tørre tøj på blot 40 minutter, hvis tekstilerne er blevet vasket med super15-vaskeprogrammet. Maskinen kan yderligere tørre en fuld maskine 35 minutter hurtigere end tidligere modeller.

Siemens WT47Y879DN kommer yderligere med et AntiVibration-design, der skaber en stabilitet og herved mindre støj og vibration. Derfor er maskinens lydniveau også på blot 64 dB, hvorfor den ikke vil forstyrre hele hjemmet under brug.

Tørretumbleren kommer også med en timer-funktion, som man kan benytte sig af, hvis man ønsker at forprogrammere maskinen til at starte på et bestemt tidspunkt.

Model med flere praktiske funktioner

Siemens WT47Y879DN er forsynet med en kondensator, der er selvrensende. Det betyder, at man aldrig behøver at rengøre kondensatoren, da den selv sørger for dette. Rensningsprocessen sker efter hver tørring, så man vil opleve en kondensator uden fnug, hvilket optimerer tørringsprocessen.

Endvidere kommer Siemens WT47Y879DN med en sensorstyret autoDry-teknik, der forhindrer tøjet i at krympe under tørringsprocessen. Man vil derfor ikke opleve, at ens tøj kommer ud i en mindre størrelse, når man skal putte det på plads i klædeskabet.

Modellen er yderligere forsynet med en elektronisk børnesikring, der sørger for, at maskinen bliver låst under brug. På den måde er det ikke muligt for børn at åbne lågen, når maskinen er i gang med at tørre vasketøjet.

Brugervenlig tørretumbler med softDry-tromlesystem

Siemens WT47Y879DN er udstyret med et stort og intuitivt display, der sørger for at give et overblik over alle de relevante programinformationer. På displayet kan man se programforløbet, omdrejningstallet og temperaturen.

Udover at maskinen er brugervenlig med et intuitivt display, så kommer Siemens WT47Y879DN yderligere med et softDry-tromlesystem. Dette er et unikt tromlesystem, der sørger for en permanent luftstrøm samt en konstant temperatur. Vasketøjet bliver fordelt på en blidere og mere skånsom måde i tromlen, så det ikke bliver beskadiget under processen.

Specifikationer ved Siemens WT47Y879DN – mål:
🌀  Højde: 84,2 centimeter
🌀  Bredde: 59,8 centimeter
🌀  Dybde: 59,9 centimeter
🌀  Vægt: 55,2 kilo

Specifikationer ved Siemens WT47Y879DN – nøgleoplysninger:
🔴 Type: Kondenstørretumbler
🔴 Kapacitet: 9 kilo
🔴 Energiklasse: A++
🔴 Kondenseringsevne: A
🔴 Årligt strømforbrug kWh: 259
🔴 Lydniveau ved standardprogram dB(A): 64 dB

Fordele ved Siemens WT47Y879DN:
🔵 Med flere programmer
🔵 Med AntiVibration-design
🔵 Energivenlig model
🔵 Med softDry-tromlesystem
🔵 Brugervenlig model


Alternative testvindere fra andre producenter

Vi har nu gennemgået et par tørretumblere fra Siemens ud fra deres specifikationer og funktioner samt forbrugernes anmeldelser.

Udover tørretumblere fra Siemens findes der også andre modeller på markedet fra diverse producenter. Herunder vil vi gennemgå maskiner fra andre mærker, der har fået gode bedømmelser fra flere ekspertkilder.


Dette bør du overveje, inden du køber ny tørretumbler

Når du er på udkig efter en tørretumbler, kan det virke uoverskueligt, da der i dag er mange valgmuligheder på markedet. Derudover er der mange ting, som du skal forholde dig til samt overveje ved køb af en ny tørretumbler. Hvis du skal købe en tørretumbler, kan du her finde gode råd til, hvad du bør overveje:

Skal det være aftræk eller kondens?

Til at starte med skal du overveje, om du ønsker en kondenstørretumbler eller en aftrækstørretumbler.

En kondenstørretumbler sørger for at lede vandet ned i en vandbeholder, hvorefter det bliver opsamlet som kondensvand. Med denne type tørretumbler behøver man ikke lave et hul i muren til aftræk.

Dog er det svært for nogle kondenstørretumblere at opsamle alt vandet, hvorfor noget af fugten kan ende i det pågældende rum. Man skal derfor sørge for at lufte ud jævnligt.

Med en aftrækstørretumbler skal du lave et hul i muren, da fugten vil blive ledt ud i det fri via et rør. Dette kan være en ulempe for nogle, men til gengæld vil du slippe for fugt i huset.

Du skal derfor gøre op med dig selv, hvilken type tørretumbler der passer bedst til dig og dine behov.

Tørretumblerens energiforbrug

En anden ting, som du skal være opmærksom på, er, hvilken energiklasse tørretumbleren er placeret i. Sørg for at du læser energimærket grundigt samt finder ud af, hvor meget energi den specifikke model bruger på et år samt ved hvert tørreprogram. Det gør det nemmere for dig at finde en energieffektiv model, hvis det er det, du ønsker.

Er det vigtigt med en hurtig tørretumbler?

Hvis det er vigtigt for dig at købe en tørretumbler, der er hurtig og effektiv til at tørre tøjet, skal du overveje, hvilken model du ønsker. Generelt siges det, at aftrækstørretumblere er hurtigere til at tørre tøjet sammenlignet med kondenstørretumblere.

Vær opmærksom på tørretumblerens mål

Hvis du ønsker at placere tørretumbleren et bestemt sted – såsom ovenpå en vaskemaskine – skal du altid sørge for at tjekke modellens mål inden køb. På den måde kan du finde en tørretumbler, der passer optimalt til det sted, du ønsker at placere den.

Tromlens kapacitet

Saadan vedligeholder du din toerretumblerHvor meget kan tørretumbleren rumme? Dette er endnu en vigtig faktor, som du skal overveje.

Det er meget individuelt, hvad forbrugere ønsker af kapacitet, da det som regel kommer an på, hvor ofte du bruger tørretumbleren samt hvor mange mennesker, der er i husstanden. De fleste tørretumblere har en kapacitet på mellem 6 til 9 kilo.

Derudover kan du også tage et kig på, hvilken tromle det er. Er der lys i tromlen, er det en skånsom tromle, eller hvad er der af andre fordele ved den specifikke tromle?

Hvilken vej åbner lågen?

Det kan også være en fordel at købe en tørretumbler, hvor lågen kan sættes på begge sider. Det kan nemlig være nemmere at placere tørretumbleren, hvis du har mulighed for at hænge lågen, som du har lyst til.

Hvor meget støjer modellen?

Støjer modellen meget eller lidt? Støj kan være vældigt generende, hvorfor det er en fordel, hvis du tjekker maskinens støjniveau. Typisk har tørretumblere et lydniveau på lidt over 60 dB, hvilket ikke er meget, da en normal samtale har et lydniveau på 60 dB.

Hvor brugervenlig er tørretumbleren?

Der kan være stor forskel på tørretumblerens funktioner, samt hvor brugervenlig den er. Dette kan du finde ud af ved at tage et kig på displayet for at se, om det er nemt at forstå displayet, eller om det virker til at være en mere avanceret model. Derudover kan det være en fordel at købe en tørretumbler, der både viser resttiden samt har en timer-funktion.

Specialprogrammer

Funktioner og programmerKommer tørretumbleren med flere specialprogrammer, eller har den kun de helt almindelige programmer? Jo flere specialprogrammer, jo mere er der at vælge imellem, når det kommer til at finde et program, der passer til forskellige former for tøj og tekstiler.

Sikkerhedsfunktioner

Sidst men ikke mindst skal du finde ud af, om tørretumbleren har nogle sikkerhedsfunktioner. Hvis du har børn, er det eksempelvis vigtigt, at du køber en tørretumbler med en børnesikring eller en anden form for lås.

Ønsker du at finde flere gode råd til, hvad du skal overveje, når du køber en ny tørretumbler, kan du klikke ind her på denne artikel fra Which.co.uk eller denne artikel fra Forbrugerrådet Tænk.


Sådan får du mest ud af din tørretumbler

Det siges ofte, at en tørretumbler bruger meget energi, er hård ved tøjet, samt at den kan ende med at ødelægge eller beskadige tøjet. Men hvis du sørger for at bruge din tørretumbler på den bedst mulige måde samt tager nogle forholdsregler, kan du sørge for, at du får mest muligt ud af din tørretumbler. Men hvad skal du så gøre?

Sørg for at læse manualen

Først og fremmest skal du læse tørretumblerens manual. På den måde kan du nemmere finde ud af, hvad den kan, og hvad den ikke kan, inden du går i gang med at bruge den.

Sørg for at variere temperaturen

Du skal ligeledes sørge for at variere temperaturen, når du tørrer tøj i tørretumbleren. Det er nemlig forskelligt fra materiale til materiale, hvad det kan tåle, og hvad det ikke kan tåle, når det kommer til varme.

Fyld ikke for meget i tørretumbleren

Sortér efter farveDu skal også sørge for, at du ikke fylder for meget i tørretumbleren på samme tid. Der skal nemlig være plads til, at tøjet kan bevæge sig rundt i tromlen. Inden du tænder for tørretumbleren, så prøv at put din hånd ind i tromlen. Hvis der er plads til din hånd, har du højst sandsynligt ikke overfyldt maskinen.

Sorter dit tøj

Hvis tøjet ikke vejer det samme, bør det ikke blive tørret på samme tid. Det kan derfor være en fordel, hvis du eksempelvis ikke tørrer let sommertøj sammen med et hav af tunge håndklæder.

Brug de rette programmer

I dag kommer mange tørretumblere med flere specialprogrammer, så du kan vælge et program, der passer til lige præcis de tekstiler, du ønsker at tørre. Ved brug af det rette program er der en større chance for, at der ikke sker noget med dit tøj i løbet af tørringsprocessen.

Centrifuger tøjet i vaskemaskinen

vaskemaskiner-topEt godt tip er at centrifugere dit tøj i vaskemaskinen, inden du putter det i tørretumbleren. Dette sørger for, at tøjet tørrer hurtigere, da det ikke indeholder lige så meget vand, som hvis du ikke centrifugerede det.

Sørg for at rense fnugfilteret

Det er vigtigt, at du husker at rense fnugfilteret regelmæssigt, da det ellers kan forlænge tørretiden samt øge strømforbruget. Det kan være en fordel, hvis du husker at rense det stort set hver gang, du har brugt tørretumbleren.

Du kan læse mere om, hvordan du bruger din tørretumbler på den mest optimale måde i denne artikel fra Forbrugerrådet Tænk.


Forstå energimærket

Som vi tidligere har nævnt i denne artikel, er det vigtigt, at du tager et kig på tørretumblernes energimærke. Her i dette afsnit kan du finde mere information om energimærket, så du ved, hvad du helt præcist skal kigge efter.

energimaerketEnergimærkningen sørger for, at det er nemmere for dig at finde de mest energieffektive produkter på markedet. Dette gælder uanset, om du er på udkig efter et nyt køleskab, en ny vaskemaskine eller en ny tørretumbler.

Det mest udbredte og anerkendte energimærke er EU’s obligatoriske ordning for energimærkning. På energimærket kan du nemlig finde alle de informationer, du skal bruge, hvis du ønsker at købe et energivenligt produkt.

Det kan du se på energimærket:

Først og fremmest kan du se et bogstav, der viser, hvilken energiklasse produktet er placeret i. Denne skala går generelt fra A til G, hvor A er det bedste og G det værste. Skalaen kan dog variere fra produkt til produkt, men A vil altid være det bedste.

Der vil desuden være en grøn pil, der viser, hvilken klasse der er det bedste mærke, da dette afhænger af produktet. Derudover viser energimærket produktets årlige energiforbrug. Dette bliver vist i kWh/år.

Sidst men ikke mindst kan du finde informationer om alt lige fra støjniveau til vandforbrug eller andre funktioner. Dette er dog kun muligt på nogle produkter, hvorfor det kan variere fra produkt til produkt.

Energimærkning af tørretumblere

Som vi har forklaret ovenfor, kan et energimærke hjælpe dig med at finde den tørretumbler, som du ønsker – hvis du gerne vil finde en strømbesparende eller energieffektiv model.

På energimærkningen har du nemlig mulighed for at se, hvor meget strøm tørretumbleren forbruger på et år. Du kan ligeledes finde oplysninger om tørretumblerens lydniveau samt kapacitet.

Derudover oplyser energimærket om typen af tørretumbler. Du kan derfor se, om det er en aftrækstørretumbler, eller om det er en kondenstørretumbler. Du kan ligeledes tjekke kondenseringsevnen, der er mærket på en skala fra A til G, hvor A er det bedste.

Det anbefales, at du går efter tørretumblere, der er placeret i energiklasse A++ eller A+++, da disse er de mest energibesparende. Når det kommer til tørretumblere, går energiskalaen fra A+++ til D.

De mest energieffektive tørretumblere er derfor energimærket med enten A++ eller A+++. Sparenergi.dk skriver eksempelvis, at kondenstørretumblere med en indbygget varmepumpe som regel er placeret i de bedste energiklasser.

Hvis du ønsker at læse mere om, hvordan du kan spare penge blot ved at tage et kig på energimærket, kan du klikke ind her og læse denne artikel fra Forbrugerrådet Tænk.


Sådan er tørretumblerne blevet testet

Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan tørretumblere generelt bliver testet, skal du læse med videre her. I dette afsnit kan du nemlig læse mere om, hvordan eksperter tester og anmelder forskellige tørretumblere på markedet.

Miele TCE 630 WP kondenstoerretumblerTørretumblere bliver testet ved brug af flere programmer

De fleste eksperter starter med at teste alle tørretumblere ved at fylde dem med forskellige former for tekstiler og tøj, hvorefter de sætter et program i gang.

De sørger typisk for at gøre brug af forskellige programmer for at se, hvilke modeller, der klarer sig bedst samt hvilke modeller, der ikke klarer sig så godt. De fleste eksperter tester maskinener på alt lige fra uld til bomuld og syntetisk.

Hvor energivenlig er maskinen i forhold til mængden af tøj?

Derudover bliver alle tørretumblere testet i forhold til, hvor meget energi de bruger ved hver testfyldning.

På den måde kan eksperterne nemmere få et overblik over, hvor energivenlig maskinen rent faktisk er. Dette er nemlig en vigtig faktor, når det kommer til denne type af produkter.

Hvor brugervenlig er tørretumbleren?

Hvorvidt du mener, at en bestemt tørretumbler er brugervenlig samt nem at betjene, kan naturligvis være individuelt fra person til person.

Dog er det stadig muligt at vurdere dette, da eksperterne typisk tager et kig på produktets brugervejledning, display, knapper, rensning af filter samt meget mere.

På den måde kan eksperterne vurdere, om det er nemt at komme i gang med maskinens uden overhovedet at læse brugervejledningen, eller om det kræver noget tid, før man har lært maskinen at kende.

Hvor effektiv er tørretumblerens tørreevne?

En faktor, der især er vigtig for mange eksperter at teste, er selve tørretumblernes tørreevne.

Derudover er det også en fordel, hvis nøjagtigheden af programmerne bliver testet. På den måde kan man nemlig nemmere finde ud af, hvor optimalt maskinen tørrer vasketøjet, samt om maskinen tørrer tøjet til den restfugtighed, man ønsker.

Støjer modellen meget eller lidt?

Sidst men ikke mindst bliver tørretumblerens lydniveau gennemgået. De fleste ønsker en støjsvag tørretumbler, der ikke generer hele hjemmet under brug.

Typisk bedømmes støjen af flere personer, hvorefter de vurderer, om de mener, tørretumbleren støjer meget eller lidt.

Derudover kommer tørretumbleren selvfølgelig også med et lydniveau, som eksperterne forholder sig til. Dette lydniveau er typisk mellem 64 til 66 dB for tørretumblere. Det er dog muligt at finde tørretumblere, der enten kommer med et højere eller lavere lydniveau end dette.

Hvis du ønsker at læse mere om, hvordan eksempelvis Forbrugerrådet Tænk tester og anmelder tørretumblere, kan du klikke ind her på denne artikel. Her kan du også få et overblik over, hvor stor vægt de lægger på de forskellige parametre, samt hvad der er vigtigst for dem i deres test af tørretumblere.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🏆 Hvilken Siemens tørretumbler har fået de bedste bedømmelser?

Siemens WT43H007DN

🔍 Hvordan testes tørretumblerne?

Maskinerne vurderes på deres tørreevne, ensartetheden af tørringen og evnen til at efterlade den ønskede mængde restfugt (alt efter valg af program). Derudover ses der også på støjniveau, energiforbrug og brugervenlighed.

⚡ Hvilken energiklasse bør jeg gå efter?

Skalaen for tørretumblere går fra A+++ som det bedste, til D som det værste. Det anbefales, at man går efter en maskine med A+ som minimum.


Gennemgang af testkilder

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰
Det danske forbrugerråd Tænk udfører tests og anmeldelser af mange forskellige forbrugerprodukter på markedet.

De tester og anmelder alt lige fra vaskemaskiner til kaffemaskiner, blendere og køleskabe. Her har de lavet en test af de to tørretumblere Miele TDB220WP Active og Bosch WTW8758LSN. I deres test af tørretumblerne har Forbrugerrådet Tænk fokuseret på parametre såsom støjniveau, brugervenlighed, tørringsevne, programmernes nøjagtighed m.m.

Du kan læse mere om de to tests fra Forbrugerrådet Tænk her og her. Du skal dog være opmærksom på, at fuld adgang kræver et abonnement. Du kan også vælge at købe adgang til enkelte tests alene.


Råd & Rön 🇸🇪
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön udfører tests og anmeldelser af forskellige forbrugerprodukter.

Her har Råd & Rön lavet en omfattende test af tørretumblere fra forskellige producenter samt i forskellige prisklasser heriblandt de to modeller Miele TDB220WP Active og Bosch WTW8758LSN. I testen har de fokuseret på at teste alt lige fra tørreevne til brugervenlighed, funktioner, energiforbrug m.m.

Du kan læse mere om testen fra forbrugerorganisationen Råd & Rön her. Du skal dog være opmærksom på, at fuld adgang kræver et abonnement. Du kan også vælge at købe adgang til enkelte tests alene.


Andre relevante tests:

Hos Forbrugsguiden finder du også vores Miele tørretumbler test, samt vores Bosch tørretumbler test. Disse to artikler kan være nyttige at læse, hvis du stadig er i tvivl om hvilket mærke du skal vælge.

Du kan også læse vores overordnet tørretumbler test, hvor vi har samlet alle de tørretumblere der klarer sig bedst i test, på tværs af de forskellige producenter.

Hvis du allerede ved at du vil anskaffe dig en kondenstørretumbler, så bør du læse vores artikel omkring dette. Her finder du en stor oversigt over alle de bedste modeller, samt tips og tricks til hvad du skal overveje, før du anskaffer dig en kondenstørretumbler.

Hvis du bor småt og ønsker at kombinere vaskemaskine og tørretumbler i én, så kan du også overveje at læse vores vaske-tørremaskine artikel. Her har vi samlet de vaske-tørremaskiner, der har fået de bedste anmeldelser af forskellige eksperter i test.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse