Sony A6400 test-oversigt: Se eksperternes bedømmelse

Senest opdateret den 0

Denne artikel handler om kameraet Sony A6400, der er en af eksperternes helt store favoritter.

Dette apparat vil være et godt valg, hvis man har et medium-budget, og det passer både til rejse- og sportsentusiasten, men også til hverdagsbrug eller kunst-fotografering. Det er kompakt og let.

Først gennemgår vi, hvad modellen kan, og hvilke funktioner den har, og derefter går vi i dybden med, hvad eksperter mener.

Det drejer sig om følgende kilder: Digitaltrends.com, Digitalcameraworld.com, Businessinsider.com og Techradar.com. Vi gennemgår kilderne hver for sig og kommer ind på, hvad der fremhæves af plusser og minusser.

Herefter bringer vi en guide til at få mest ud af Sony A6400, og dernæst har vi medtaget en alternativ model for lidt variation. Det alternative kamera er fra Fujifilm. 

Hvis man ønsker at læse mere om testene og testkilderne, så findes der nederst i denne artikel links til de undersøgelser, som vi henviser til samt informationer omkring kilderne.

Denne Sony A6400 test indeholder
🔸 Generel viden og information om Sony A6400 
🔸 Gennemgang af hvad hver af de 4 ekspertkilder mener om Sony A6400 
🔸 Opsamlende konklusion af eksperternes kommentarer 
🔸 Guide til tips og tricks 
🔸 Gennemgang af en alternativ model fra Fujifilm 
🔸 Gennemgang af de tests, vi har undersøgt samt links til eventuel videre læsning

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.


Introduktion til Sony A6400

Sony A6400

Sony A6400 vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker en velfungerende Sony-model til en god pris. Apparatet hører ikke til de helt professionelle kameraer, men ligger lige under – derfor også den mere overkommelige pris.

Produktet vil både passe til sports- og eventyrentusiasten, men også til hverdagsmomenter eller til halv-professionelle fotograferinger. Også den kunstneriske fotograf vil få glæde af denne model.

Her er desuden tale om en lav vægt, idet kameraet kun vejer 403 gram. Derfor vil det være let at transportere rundt og tage med på eventyr. Dog skal det påpeges, at det ikke er vandtæt. 

Herudover er her tale om et flot apparat, hvor designet er holdt til den enkle, strømlinede og simple side. Knapperne er diskrete og godt placerede, således at de ikke ødelægger det visuelle. 

Flotte optagelser

Sony A6400 flip-skærmHer er yderligere tale om et kamera, der tager rigtig gode billeder, og som kan optage videoer i 4K-kvalitet. Der er fokus på at kunne få optagelser, der har klare farver og er helt skarpe – også steder hvor belysningen ikke er optimal. For at hjælpe fotograferingen på vej, findes der et specialdesignet autofokus, som sikrer fine detaljer og skarpt fokus. Autofokusset kommer med 425 fokuspunkter og autofokus-tracking-teknologi, der fastholder objektet – også i bevægelse og i mørke. 

Billedkvaliteten ligger på 24,20 megapixels, hvilket er rigtig højt, og billedsensortypen er CMOS APS-C. Når der foretages optagelser, er lukkehastigheden på 30-1/4000 sekunder. 

Hvis man har behov for at få så stabile optagelser som muligt (for eksempel ved sport), kan man også fastmontere et stativ, så det bliver lettere at holde stille. Læg nemlig mærke til at Sony A6400 ikke kommer med en indbygget stabilisator, som flere af storebrødrene gør.  

4K-videokvalitet

Sony A6400 ovenfraMan betjener Sony A6400 via en smart LCD-skærm på 3 tommer, og den kan vendes 180 grader – perfekt til vloggeren, eller når der skal tages selfies. Skærmen er desuden meget intuitiv og let at bruge – dog skal det nævnes, at der findes rigtig mange indstillinger. Det kan være lidt forvirrende for nybegynderen. 

Kamerahuset er robust og solidt bygget, og det er designet således, at det er mest muligt ergonomisk at holde på for forbrugeren. Knapperne er skabt til at ligge godt i forhold til fingrenes placering, og skærmen reagerer på selv en let berøring. 

Videokvaliteten er som nævnt i 4K, hvilket giver rigtig gode optagelser. Der er blandt andet mulighed for timelapse og slowmotion, og det er desuden muligt at tilkoble en ekstern mikrofon, hvis lyden er vigtig.

Herudover er her tale om et meget moderne kamera, der kan kommunikere med andre enheder via både Wi-Fi og Bluetooth. Der findes et genopladeligt batteri indvendigt. 

Sony A6400 – specifikationer 
Sony A6400 nede fra Producent: Sony 
Vægt: 403 gram 
Højde: 6,7 centimeter 
Bredde: 12 centimeter 
Dybde: 6 centimeter 
Optagekvalitet: 4K 
Billedkvalitet: 24,20 megapixels 
Indbygget stabilisator: Nej 
Billedsensortype: CMOS APS-C 
Billedformat: JPEG og RAW 
Lukkehastighed: 30-1/4000 sekunder 
View-finder: Ja 
Autofokus: Ja 
Fokuspunkter: 425 
Display: LCD-skærm 
Touch-skærm: Ja 
Størrelse på skærm: 3 tommer 
Hukommelseskort: SD, SDHC, SDXC 
Batteri: Ja 
Genopladeligt batteri: Ja 
Selvudløser: Ja 
Fjerner røde øjne: Ja 
Flash, indbygget: Ja 
Mulighed for ekstern flash: Ja 
Wi-Fi: Ja
Bluetooth: Ja

 

Her kan du se en præsentationsvideo af Sony A6400. Videoen er produceret af Sony: 


Det siger eksperterne om Sony A6400

I dette afsnit gennemgår vi, hvad hver af de 4 ekspertkilder skriver i deres anmeldelser af Sony A6400. Her kommer vi ind på, hvad der fremhæves af plusser og minusser, fordele og ulemper.


Digitaltrends.com

Digitaltrends.com 
Vurdering: 4 ud af 5 stjerner

Teknologisiden Digitaltrends.com er meget begejstrede for dette kamera, idet der gives 4 ud af 5 stjerner. Dette begrundes med, at nok ser denne model helt ordinær ud på ydersiden, men faktisk er her tale om en helt lille revolution – især til prisen. Kameraet koster nemlig ikke særlig meget i forhold til de større sværvægtere, men det kommer med indmad, der er lige så god.

Her fremhæves især lån af teknologier fra Sonys full-frame modeller, nyskabende fokus-indstillinger og 2 forskellige kamera-modi.

Især lægges der vægt på autofokus-indstillingerne, som gør det langt lettere at stille fokus på det valgte objekt uden for megen manuel indblanding, hvor man skal stå selv og bøvle med den helt rigtige indstilling. Digitaltrends.com kalder dette for den måske bedste autofokus-indstilling nogensinde.

God billedkvalitet og høj valuta for pengene

Sony A6400 fra sidenSony A6400 modtager yderligere ros for flere elementer: Blandt andet forklarer eksperterne, at den generelle billedkvalitet er rigtig god, og dermed kan man få fine resultater med både video og stillbilleder.

Yderligere findes der en forbedret ISO-rækkevidde og en smart skærm, som gør det lettere at betjene kameraet. Alt i alt er her rigtig høj valuta for pengene.

Digitaltrends.com nævner dog også et par minusser, som blandt andet går på, at de savner en indbygget stabilisator, som kunne højne kvaliteten yderligere. Af og til opleves der også problemer med brugerfladen, som kan irritere en del, og så får man forskellige resultater afhængig af type af linse.

Hvis du ønsker at læse mere om Digitaltrends.com’s anmeldelse af Sony A6400, så findes der link til denne nederst i artiklen.

Her kan du se en kort video, der er filmet kun ved brug af Sony A6400’s autofokus. Videoen er produceret af Sony: 


Digitalcameraworld.com

Digitalcameraworld logo 
Vurdering: 4 ud af 5 stjerner

Digitalcameraworld.com giver Sony A6400 en god anmeldelse med 4 ud af 5 stjerner, og generelt er de meget begejstrede. Her findes mange nye, gode funktioner, og alt i alt præsterer kameraet virkelig godt, påpeges det.

Eksperterne forklarer, at modellen er fyldt med gode, nye tiltag, og nogle af dem, der for alvor skal fremhæves, er den 180 graders skærm og den nye autofokus-indstilling.

Især autofokusset gør det langt lettere for forbrugeren at få stillet skarpt på objektet, og det giver generelt bare bedre kvalitet. Selve teknologien bag dette er meget kompleks og direkte imponerende, og det er ifølge eksperterne en skam, at man som kamera-nørd ikke kan opleve det tættere på – men i praksis virker det bare usynligt og upåklageligt.

En drøm af et kamera

Sony A6400 bag fraEksperterne går så langt som til at kalde produktet ”en drøm” for alle bloggere, vloggere og uafhængige video-skabere, for de teknologiske tiltag i dette kamera er virkelig noget, der batter. Ydermere leverer det en virkelig god præstation – både når det gælder stillbilleder og videokvalitet. Det forklares, at kvaliteten af stillbilleder er rigtig god, men kvaliteten af de optagne videoer er næsten helt fantastisk.

Til trods for den gode kritik nævner Digitalcameraworld.com også et par minusser, som trækker lidt ned. Her skriver de blandt andet, at produktet kan føles en smule gammelt og forældet, idet der især mangler nogle eksterne kontrolmuligheder. Herudover findes der godt nok et virkeligt omfattende menu-system, men det er næsten for meget af det gode for den almindelige bruger.

Hvis du ønsker at læse mere om Digitalcameraworld.com’s anmeldelse af Sony A6400, så findes der link til denne nederst i artiklen.

Her kan du se en video, der har fokus på Sony A6400’s tekniske specifikationer. Videoen er produceret af Sony: 


Businessinsider.com

businessinsider 
Vurdering: Anbefalingsværdig

Avisen Businessinsider.com anbefaler Sony A6400 til deres læsere, idet de synes, at her er tale om et rigtig godt produkt. I overskriften af deres anmeldelse kalder de modellen for ”et utrolig alsidigt kamera, der er let at bruge til at tage skarpe billeder, 4K-optagelser og endda også til sportsfotografering”.

Businessinsider.com skriver, at Sony generelt er kendt for at lave dyre og ekstravagante kameraer til professionelle og semi-professionelle, men de producerer også mere kompakte og billigere letvægts-kameraer, der er målrettet den mere gængse forbruger til for eksempel natur- eller hverdagsfotografering.

Sony A6400 hører til denne gruppe, og selv om her ikke er tale om et professionelt stykke værktøj, skal man ikke kimse ad det, ifølge eksperterne: Indmaden er nemlig utrolig god og veludviklet.

Til alle typer af forbrugere

Sony A6400 fra anden sideEksperterne forklarer, at Sony A6400 har rigtig mange fordele: Blandt andet fremhæves det, at det er utrolig alsidigt, idet det er ideelt til alle typer af forbrugere – lige fra familien der vil filme børnenes fremskridt til ejeren af en mindre virksomhed, der gerne vil tage billeder af virksomhedens produkter til hjemmesiden.

Herudover roses billedkvaliteten og videokvaliteten, de mange funktioner og størrelsen – alt i alt god valuta for pengene.

Der noteres kun få ulemper, og de går især på, at der mangler en indbygget billedstabilisator, og så er batterilevetiden kun middelmådig. Eksperterne savner også et ekstra batteri, man kan tage med, og det er lidt småirriterende kun at kunne lade batteriet op, når det sidder i.

Hvis du ønsker at læse mere om Businessinsider.com’s anmeldelse af Sony A6400, så findes der link nederst i denne artikel.

Her kan du se en kort video om, hvordan Sony A6400 kameraet er ideelt til udendørs vlogging. Videoen er produceret af Sony: 


Techradar.com

Techradar.com 
Vurdering: 4,5 ud af 5 stjerner

Teknologimagasinet Techradar.com giver Sony A6400 en flot score på 4,5 ud af 5 stjerner – næsten en perfekt topscore. De begrunder denne gode score med, at her er tale om et virkelig godt produkt.

Ifølge eksperterne kan man diskutere, om her snarere er tale om en opgradering end et helt nyt kamera i forhold til forgængeren, men faktisk gør det heller ikke noget, nævnes det. 

Techradar.com forklarer nemlig, at der er rigtig mange grunde til at investere i dette produkt – ikke mindst hvis man leder efter et rigtig godt, mindre kamera til en overkommelig pris. Prisen er nemlig en af de klare fordele, påpeges det.

Herudover er det utroligt, hvor meget godt indhold der findes i kameraet til prisen, og der er flere funktioner og elementer, der virkelig hiver modellen en klasse op. 

Autofokus stjæler fokus

Sony A6400Eksperterne forklarer her, at særligt det forbedrede og nytænkende autofokus er et af de helt store højdepunkter – denne funktion giver langt flottere billeder meget lettere. Sony A6400’s autofokus kaldes ligefrem ”et af de mest sofistikerede systemer” af eksperterne.

Hertil kommer den gode skydnings-hastighed og den lyse view-finder. Techradar.com skriver yderligere, at man får en rigtig god billedkvalitet med 4K-optagelser samt gode funktioner generelt, og man får meget for pengene. 

Techradar.com nævner kun få minusser, og her kommenteres det blandt andet, at de savner en indbygget billedstabilisering, der mangler et jack-stik til hovedtelefoner, og så er integrationen af touch-skærmen en smule mangelfuld. 

Hvis du ønsker at læse mere om Techradar.com’s anmeldelse af Sony A6400, så findes der link nederst i denne artikel.

Her kan du se en kort video om, hvordan Sony A6400 kameraet er ideelt til indendørs vlogging. Videoen er produceret af Sony:


Opsummering af eksperternes vurderinger af Sony A6400

sony-a6400 på mur

Efter at have gennemgået de 4 ekspertkilders anmeldelser kan vi se, at eksperterne er meget positivt indstillede over for Sony A6400.

Den gennemgående positive kritik går især på modellens nye autofokus-system, som gør det meget lettere for forbrugeren at tage billeder. Netop denne funktion vurderes til at være meget bedre på dette kamera end de fleste af konkurrenterne.

Eksperterne er generelt glade for prisen, og det nævnes flere steder, at man får rigtig meget for pengene. Også kvaliteten af stillbilleder og video fremhæves som god, og man kan både anvende det til hverdagsbrug, sports-fotografering, natur-fotografering eller til at tage semi-professionelle billeder.

Der påpeges kun enkelte minusser, og denne kritik går flere steder på, at eksperterne savner en indbygget billedstabilisator.


Tips og tricks til brug af Sony A6400

Baseret på ekspertviden fra Shotkit.com guider vi her til, hvordan du får mest ud af dit nye Sony A6400-kamera. Hvis du gerne vil have en mere visuel guide til kameraet, kan du med fordel se med på YouTube-videoen herunder:

Design 
Eksperterne forklarer, at Sony A6400 kommer med et flot og kompakt design, hvor knapperne er gemt meget væk. Eksperterne mener dog, at hvis man presser ansigtet hårdt mod apparatet, så kan man godt risikere at komme til at trykke på uønskede knapper. Så pas på med trykket.

Linser 
Hvis man ønsker at kunne tage mere professionelle billeder, skal man tilføje en stærkere linse, men eksperterne forklarer, at dette kan ødelægge følelsen af at have med et letvægtskamera at gøre. Derfor bør man overveje, om det er nødvendigt med en ekstra linse.

Hvis man gerne vil tage de bedste billeder, anbefales det, at man investerer i en såkaldt fast glass-linse.

Skærmen 
Sony A6400 kommer med en smart 180 graders skærm, som er meget fordelagtig, hvis man for eksempel er vlogger. Ifølge eksperterne har skærmen dog lidt problemer med touch, som kan gøre optagelserne lidt mere besværlige. Men for fotografer, der ønsker en skærm, der kan vendes, er det perfekt.

Indstillinger 
Det nævnes også, at der findes utrolig mange indstillinger, så man bør lære sit kamera at kende inden optagelserne, hvilket vil gøre det mere overskueligt.

Der findes ligeledes mange forskellige modi, der passer til forskellige typer af fotograferings-opgaver. Disse kan være meget svære at finde rundt i – ønsker du at lære mere om dette, har eksperterne fra Photographylife.com lavet en udførlig guide til hvilke indstillinger, du bør kende.

Man bør dog især kende til indstillingen Aperture Priority, som er en rigtig god hjælpe-indstilling. Denne forøger autofokusset, således at objektet står helt skarpt, mens der fokuseres på de rigtige elementer, og så gives der den rigtige belysning.

Hvis du vil se mere om Sony A6400s mange indstillinger, kan du også se med på denne YouTube-video herunder:

Autofokus 
Her behøver man ikke gøre særlig meget – autofokusset er altid tændt, således at det stiller skarpt på det relevante objekt. Ifølge eksperterne er dette en virkelig god funktion. Dermed behøver man ikke manuelt at bøvle med dette.

Billedkvalitet 
Eksperterne mener, at Sony A6400 er et fantastisk rejse- eller familiekamera, der giver rigtig gode billeder og optagelser generelt. Det er meget alsidigt og kan anvendes af alle typer af forbrugere – dog vil de helt professionelle nok føle, at der mangler lidt.

Produktet er desuden bedst til udendørsoptagelser, ifølge eksperterne – tager man i stedet billeder indendørs, skal man være mere opmærksom på lyset for at få de bedste billeder. Lav belysning giver ikke altid den bedste kvalitet.

Batteri 
Eksperterne er ikke helt imponerede over batteriets levetid, så hvis du planlægger at være ude længe og lave optagelser, så kan dette blive et problem.


Alternativ til Sony A6400

Efter gennemgangen af hvad Sony A6400 kan, og hvad eksperterne mener om apparatet, bringer vi her et alternativ. Her er tale om Fujifilm X-T30, som vi først beskriver kort, og derefter kommer vi ind på, hvad eksperterne mener.


Fujifilm X-T30 

✅ 5 ud af 5 stjerner hos Digitalcameraworld.com 
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Techradar.com 
✅ 91 ud af 100 point hos teknologimagasinet Engadget.com

Fujifilm X-T30

 

i samarbejde med PriceRunner

 

Fujifilm X-T30 er blevet testet af 3 hold eksperter – henholdsvis Digitalcameraworld.com samt teknologimagasinerne Techradar.com og Engadget.com. Her er der blandt andet blevet set nærmere på fotograferingsevner, video-kvalitet, brugervenlighed, funktioner og batteri.

Alsidigt og skarpt

Fujifilm X-T30 vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker et godt og solidt kamera, der ligger i mellemklassen rent prismæssigt. Man får ikke en decideret professionel model, men det vil både passe godt til eventyreren, familiefotografen, den kunstneriske fotograf eller den semi-professionelle.

Her findes en virkelig høj billedopløsning med 26,1 megapixels, og videokvaliteten er ligeledes høj med 4K.

Dermed kan man få skarpe og detaljerede optagelser, der har klare farver og et fast fokus. Fokus-funktionen sørger for at holde fast i objektet – også når det bevæger sig – og det kan dertil holde øjenkontakten med objektet.

Let og smart 

Fujifilm X-T30 hører til de mindre letvægtskameraer med en lav vægt på kun 333 gram. Dermed er det perfekt til at tage med. Hvis man ønsker det, kan man kombinere det med mere professionelle linser, men så øges vægten også.

Designet er klassisk og pænt, og det emmer en smule af nostalgi – bare med en opgraderet indmad.

Man betjener apparatet på den 3 tommer store LCD-skærm, og på kamerahuset findes både skærm og fysiske knapper for indstillinger. Her er yderligere tale om en moderne version, idet der kan kommunikeres med andre enheder via både Wi-Fi og Bluetooth.

God valuta for pengene, ifølge eksperterne

Fujifilm X-T30 bagfraFujifilm X-T30 er blandt andet blevet testet af Digitalcameraworld.com, som er meget imponerede over produktet. De giver 5 ud af 5 stjerner og forklarer, at her er tale om et fantastisk kamera til en fornuftig pris.

De fremhæver især, at størrelsen er kompakt og lille, hvilket gør det let at tage med på rejsen, og at der findes en fantastisk ekstern kontrol.

Herudover roses billedkvaliteten stort med de 26 megapixels, hvilket betyder, at man får virkelig gode billeder, samt det gode, indbyggede autofokus og en overlegen 4K video-kvalitet. Dog savner eksperterne en indbygget stabilisator. 

Imponerer stort, ifølge eksperterne

Fujifilm X-T30 er også blevet testet af teknologimagasinet Techradar.com, der mener, at det imponerer meget. Blandt andet fremhæves det robust byggede kamerahus og det velfungerende autofokus.

Eksperterne er også begejstrede for den rigtig gode billedkvalitet samt 4K-videokvaliteten. Man får derfor rigtig meget værdi for pengene. 

Der nævnes også et par minusser – blandt andet fungerer det ikke helt optimalt med større linser, og dele af kontrolpanelet et lidt svært tilgængeligt. Herudover savnes der en stabilisator, og så kan det være svært at montere et stativ ordentligt.

Minusserne til trods konkluderes det af Techradar.com, at fordelene langt overstiger ulemperne.

Skarpt og præcist kamera, ifølge eksperterne

Endelig er Fujifilm X-T30 blevet testet af gadget-eksperterne fra Engadget.com, som også er meget positivt indstillede over for dette produkt. Blandt andet forklares det, at hvis man har et middel-budget, så vil dette være et af de bedste kameraer på markedet. Det leverer en rigtig god billedkvalitet og kommer med en velfungerende autofokus-funktion, der er i stand til at holde øjenkontakten med objektet. Desuden er det godt ergonomisk udformet, og så kommer det med en imponerende 4K-videokvalitet.

Engadget.com nævner kun få minusser – blandt andet at der savnes en indbygget stabilisator, og at der kun er plads til ét hukommelseskort. 

Fujifilm X-T30 – specifikationer 
🔴 Producent: Fujifilm 
🔴 Vægt: 333 gram 
🔴 Højde: 8,28 centimeter 
🔴 Bredde: 11,8 centimeter 
🔴 Dybde: 4,68 centimeter 
🔴 Optagekvalitet: 4K 
🔴 Billedkvalitet: 26,1 megapixels 
🔴 Søgertype: OLED 
🔴 Viewfinder: Ja 
🔴 Indbygget stabilisator: Nej 
🔴 Billedsensortype: X-Trans CMOS 4 APS-C 
🔴 Lukkehastighed: 30-1/32.000 sekunder 
🔴 Display: LCD-skærm 
🔴 Touch-skærm: Ja 
🔴 Størrelse på skærm: 3 tommer 
🔴 Hukommelseskort: SDHC, SDXC 
🔴 Fjerner røde øjne: Ja 
🔴 Batteri: Ja 
🔴 Wi-Fi: Ja 
🔴 Bluetooth: Ja 

Fujifilm X-T30 – udvalgte fordele 
Flot design 
Alsidigt 
Billedkvalitet på 26,1 megapixels 
Optagelse i 4K 
Lille og kompakt 

Her kan du se en præsentationsvideo af Fujifilm X-T30. Videoen er produceret af Fujifilm: 


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvem har testet Sony A6400?

Det drejer sig om 4 ekspertkilder: Digitaltrends.com, Digitalcameraworld.com, Businessinsider.com og Techradar.com.

🤓 Hvordan er Sony A6400 blevet testet?

Sony A6400 er blevet vurderet ud fra dets tekniske specifikationer, indbyggede funktioner og brugervenlighed. Særligt er eksperterne begejstrede, for kameraets autofokus der fremhæves som værende langt bedre end hos konkurrenterne.

🤔 Hvad er fordelene ved Sony A6400?

Som det første fremhæver alle eksperterne kameraets imponerende autofokus. Ydermere fremhæves det, at Sony A6400 er et meget alsidigt kamera, der kan optage i 4K-opløsning og levere knivskarpe billeder. Alt i alt mener alle eksperterne, at man får rigtig meget for pengene.


Sony A6400 Test – Anvendte kilder samt links

Businessinsider.com 🇺🇸
Businessinsider.com er en business-avis med fokus på finans, økonomi, medier og teknologi. Businessinsider.com har også fokus på forbrugerliv i forbindelse med de ovenstående emner, og det inkluderer tests fra tid til anden. Her har Businessinsider.com derfor testet Sony A6400. Læs anmeldelsen i sin helhed hos Businessinsider.com.

Digitalcameraworld.com 🇺🇸
Digitalcameraworld.com er et internationalt magasin med fokus på digitale kameraer. Eksperterne foretager blandt andet tests af diverse nye modeller samt guider til at få mest ud af kameraet. Her har Digitalcameraworld.com testet 2 forskellige modeller:

Klik her for at læse mere om testen af Sony A6400.

Klik her for at læse mere om testen af Fujifilm X-T30.

Digitaltrends.com 🇺🇸
Digitaltrends.com er et amerikansk teknologimagasin, hvis hovedformål er at guide og navigere forbrugerne gennem den digitale verden. Digitaltrends.com skriver både om nyheder, guides, artikler og laver videoer til formålet samt tester forskellige elektroniske forbrugerprodukter som fjernsyn, computere, telefoner med mere. Her har Digitaltrends.com testet Sony A6400. Ønsker du at læse mere om testen, kan den findes hos Digitaltrends.com.

Engadget.com 🇺🇸
Engadget.com er et teknologimagasin med fokus på teknologi og gadgets. Magasinet skriver om nyheder og trends inden for branchen samt foretager tests af forskellige teknologiske produkter. Her gælder det for eksempel en test af Fujifilm X-T30. Du kan læse mere om testen hos Engadget.com.

Techradar.com 🇺🇸
Techradar.com er et internationalt teknologimagasin, der drejer sig om udviklingen i den teknologiske verden. Techradar.com skriver om nyheder, trends, guides og tests af forskellige elektroniske produkter. Her har Techradar.com testet forskellige kameraer:

Læs mere om testen af Sony A6400 via dette link.

Læs mere om testen af Fujifilm X-T30 via dette link.


Andre relevante tests og artikler 

Er du endnu ikke overbevist om, at et Sony A6400 kamera er det rette valg for dig, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre artikler, der måske kunne være interessante for dig. 

Her kan du fx læse vores Nikon P900 kamera test, der kommer med imponerende 16 megapixels og 83 gange optisk zoom.

Ønsker du et kamera med endnu vildere specifikationer, kan du læse vores Nikon P1000 test. Dette kamera kommer nemlig med 4K billede kvalitet, 16 megapixels og 125 gange optisk zoom.

Er du derimod på udkig efter et kompakt kamera, du altid kan have med, lige der hvor det sker, kan vi også hjælpe med dette. Her kan du læse vores GoPro Hero 8 test, vores GoPro Hero 7 test, vores GoPro Hero 6 test og vores GoPro Hero 5 test.

Et andet populært valg inden for fotografering, er brugen af de smarte droner. Særligt kinesiske DJI gør sig positivt bemærket hos eksperter såvel som forbrugere. Her kan du læse vores brede DJI drone test eller vores specifikke DJI Mavic Mini test og vores DJI Phantom 4 Pro test, der alle indeholder testvindende produkter.