Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Tefal Snack Collection Test-guide – Her er eksperternes vurderinger

Senest opdateret den Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugsguiden.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

0

Denne artikel handler om multi-produktet Tefal Snack Collection, der bedst kan beskrives som en kombineret sandwich-maskine, bordgrill og vaffeljern. 

Tefal Snack Collection er blevet vurderet og anmeldt af 4 forskellige ekspertkilder, og artiklen er bygget op således, at vi først gennemgår produktets funktioner og brug, og derefter gennemgår vi en for en, hvad eksperterne mener. 

Ekspertkilderne inkluderer husholdningsinstituttet Goodhousekeeping.com, avisen Independent.co.uk, medie-universet Bbcgoodfood.com, samt mange andre anerkendte medier.

Ud over Tefal Snack Collection har vi også medtaget en række alternative testvindende modeller, som vi gennemgår efter Tefal-modellen. 

Hvis man ønsker at læse mere om testene og testkilderne, så findes der links til de undersøgelser, som vi henviser til.

Denne artikel indeholder:

🔸 Generel viden og information om Tefal Snack Collection
🔸 Gennemgang af hvad hver af de 4 ekspertkilder mener om Tefal Snack Collection
🔸 Gennemgang af alternative modeller
🔸 Gode opskrifter til Tefal Snack Collection
🔸 Viden om mærket Tefal
🔸 Links til eventuel videre læsning 

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet. 


Introduktion til Tefal Snack Collection 

Tefal Snack CollectionTefal Snack Collection er et multiprodukt, der både kan fungere som sandwich-tilbereder, vaffeljern og bordgrill. Dette er muligt, idet der medfølger flere forskellige plader, som man kan skifte imellem. 

Produktet kommer i en klassisk toaster-form, idet den er aflang og firkantet, hvilket gør den både praktisk at opbevare samt tillader god plads til at tilberede mad. 

Som standard kommer Tefal Snack Collection med 2 sæt plader – ét sæt til belgiske vafler og ét til toast/sandwich og bordgrill. 

Hertil kan man tilkøbe yderligere 10 sæt plader, hvis man ønsker at kunne øge alsidigheden. De 10 sæt inkluderer blandt andet plader til doughnuts, pandekager og panini

Smart non-stick 

Tefal er kendt for deres non-stick køkkenprodukter, som sikrer, at mad og madrester ikke så let brænder på eller sætter sig fast. 

Tefal Snack Collection i opvaskemaskinenTefal Snack Collections plader kommer også med denne belægning, og eftersom de let kan tages ud, så gør det rengøringen endnu lettere. 

For en skånsom rengøring kan man vaske dem op i hånden, men de kan også komme i opvaskemaskinen. 

Apparatet er i det hele taget meget let at have med at gøre, og blandt andet findes der en lys-indikator, der signalerer, når maskinen er klar til brug. Der findes desuden en integreret opbevaringsplads til stik.

Med opskriftshæfte 

Tefal Snack Collection kommer med et opskriftshæfte til både vafler og sandwich, således at man kan få udnyttet produktet mest muligt og let komme i gang.

Hvis man tilkøber flere plader, medfølger der desuden opskriftshæfter til pladerne. Disse hæfter giver mulighed for både at lave morgenmad, frokost, aftensmad og desserter, således at alle måltider kan tilberedes via Tefal Snack Collection. 

Fordele

 • Jævn bruning
 • Den brede kant forhindrer, at dejen flyder over
 • Fjernbare bageplader
 • Varmeplader til vafler og andre snacks kan tilkøbes
Ulemper

 • Er lang tid om at varme op
 • Bagetemperaturen kan ikke indstilles

Tefal Snack Collection – specifikationer
Type: Multi-produkt
Mærke: Tefal
Belægning: Non-stick
Antal plader: 2 sæt. Yderligere 10 kan tilkøbes
Vægt: 4,3 kilo
Højde: 28 centimeter
Bredde: 22,5 centimeter
Dybde: 11,4 centimeter
Med opskriftshæfte: Ja
Opvarmningstid: 5 minutter
Aftagelige plader: Ja 

Prissammenligning for Tefal Snack Collection:

.
Her kan du se en præsentationsvideo af Tefal Snack Collection. Videoen er produceret af Tefal: 


Det siger eksperterne om Tefal Snack Collection 

I det følgende afsnit vil vi gennemgå, hvad hver af de 6 ekspertkilder skriver i deres respektive anmeldelser af Tefal Snack Collection. 

Vi kommer både ind på, hvad de fremhæver af plusser og minusser for at finde frem til fordele og ulemper ved produktet. 


Good Housekeeping Institute 

goodhousekeeping
Vurdering: 83 ud af 100 points 

Goodhousekeeping.com er meget imponerede over Tefal Snack Collection og giver i alt 83 ud af 100 points. 

De forklarer, at de er meget tilfredse med resultatet af både pladerne til vafler og til sandwichs, og faktisk er resultatet noget af det bedste, de har set, når det kommer til multi-produkterne. 

Det fremhæves, at sandwichene blev jævnt og ligeligt brunet, og selve lukkemekanismen var så god, at der ikke løb overskydende fyld ud. 

Meget brugervenlig 

Tefal Snack CollectionGoodhousekeeping.com roser desuden Tefal Snack Collection for at være utrolig brugervenlig og let at betjene, og dertil kommer, at det er rigtig godt med en tænd/sluk-knap. At de medfølgende opskriftshæfter kommer med mange gode opskrifter er yderligere et plus. 

Eksperterne har dog også et par minusser angående dette produkt, og de går blandt andet på, at prisen er høj, og så bliver den meget varm udenpå under brug. 

Hertil kommer, at selve designet er lidt klodset. 

Hvis du ønsker at læse mere om Goodhousekeeping.coms anmeldelse af Tefal Snack Collection, så kan du klikke på dette link.


The Independent 

independent
Anbefalet som en af de 10 bedste toastere på markedet 

Avisen Independent.co.uk har testet 10 forskellige toastere, hvoraf Tefal Snack Collection er en af dem. Denne model fremhæves som værende rigtig god og alsidig. 

Eksperterne kommenterer, at det er smart, at man både kan lave trekantede sandwich og hjerteformede vafler, og hvis man ønsker flere anvendelsesformer, kan man tilkøbe flere forskellige sæt plader.

Effektiv non-stick belægning 

Tefal Snack Collection modtager flere roser af de britiske eksperter: Blandt andet bemærkes det, at produktet kommer med en meget effektiv non-stick belægning, som gør rengøringen meget let, og så er det smart med en tænd/sluk-knap, så man altid kan se, om apparatet er tændt eller ej. 

Independent.co.uk har dog en anke vedrørende modellen, som går på, at man skal passe på med at overfylde pladerne, da man så kan komme til at stå med et stort griseri. 

Du kan læse mere om hele testen hos Independent.co.uk.

Her kan du se en kort video om, hvordan du kan bruge Tefal Snack Collection med bagel-pladerne. Videoen er produceret af Tefal: 


Bbcgoodfood.com 

bbcgoodfood logo
Vurdering: 4 ud af 5 stjerner 

Bbcgoodfood.com giver Tefal Snack Collection 4 ud af 5 stjerner, idet de synes, at her er tale om en lovende og solid maskine, der kan udføre arbejdsopgaverne for mange andre køkkenmaskiner. 

De medfølgende plader er pakket så pænt ind, at de vil se flotte ud på reolen, men de fylder også en del, og så medfølger der et opskriftshæfte til hver af pladerne. 

Godt nok findes der ikke så mange opskrifter i hvert hæfte, mener eksperterne, men de udgør stadig nogle gode startopskrifter.

Hurtig opvarmning 

Tefal-Snack-CollectionBbcgoodfood.com fremhæver desuden, at Tefal Snack Collection er hurtig til at varme op (under 5 minutter), og så er det smart med den grønne ”tænd-knap”. 

Eksperterne har afprøvet begge sæt plader, og efter 4 minutter var sandwichene både flot brunede og fik en sprød overflade. 

Også vaflerne blev gennembagt med en jævn brun farve og fik en sprød overflade, og de tog kun 3 minutter at lave. 

Dog kan det være lidt svært at finde balancen, så man kan godt regne med, at man skal prøve et par gange for at få det bedste resultat.

Hvis du ønsker at læse mere, kan du klikke her. 


Guinnessnasilemak.com 

Guinnessnasilemak logo

God anmeldelse 

Bloggen Guinnessnasilemak.com giver Tefal Snack Collection en god anmeldelse og fremhæver, at hvis man er snack-elsker, så vil dette produkt gøre livet meget lettere. 

Ifølge bloggen giver Tefal Snack Collection nemlig hjemmekokken muligheden for at eksperimentere og tilberede mange typer af småmåltider i ét produkt. Det går også hurtigt, og den klarer stort set sig selv. 

Perfekte pandekager 

Guinnessnasilemak.com har blandt andet afprøvet pandekage-pladerne (skal dog tilkøbes), og her nævnes det, at pandekagerne både bliver hurtigt tilberedt, får en flot facon og en jævn, gylden farve. 

Også sandwich-pladerne blev afprøvet af Guinnessnasilemak.com, og her fremhæves det, at de hjemmelavede sandwich bliver lige så gode som dem, man kan købe i de dyre sandwichbarer. 

Herudover bemærkes det, at sandwich-pladerne kan benyttes til mere end blot at tilberede sandwich – man kan også grille bøffer, kylling, fisk eller grøntsager på dem. Derfor får man meget for pengene, ifølge bloggen. 

Du kan læse hele testen her på bloggen. 

Her kan du se en kort video om, hvordan man kan lave små pizza-turnovers. Videoen er produceret af Tefal:


Idealhome.co.uk 

Ideal home logo
Vurdering: 4 ud af 5 stjerner 

Idealhome.co.uk giver Tefal Snack Collection en topscore på 4 ud af 5 stjerner i en test, hvor eksperterne har testet 7 forskellige vaffeljern. 

Det nævnes, at maskinen kan virke dyr ved første øjekast, men når man kommer i gang med at bruge den, finder man ud af, at man faktisk får rigtig meget for pengene. 

Gode vafler og mange valgmuligheder 

Tefal Snack CollectionIdealhome.co.uk fremhæver mange aspekter ved Tefal Snack Collection: Blandt andet er de begejstrede for, at den er designet til mere end blot vafler, idet muligheden for at tilkøbe flere plader gør den meget alsidig, og så er det smart, at pladerne både er aftagelige, kommer med non-stick belægning og kan tåle maskinopvask. 

Eksperterne roser også produktet for at være let i brug, og resultatet bliver rigtig godt – jævnt brunede vafler med en flot, gylden overflade.

Hvis du ønsker at læse mere om eksperternes anmeldelse af Tefal Snack Collection, så kan du se nærmere hos Idealhome.co.uk. 


Expertreviews.co.uk 

Expertreviews.com
Anbefalet som en fremragende pladsbesparende model 

Expertreviews.co.uk har testet en række forskellige vaffeljern, hvor Tefal Snack Collection er inkluderet. Her fremhæver de blandt andet, at denne model er den bedste i testen, hvad angår multifunktionalitet.

Expertreviews.co.uk skriver nemlig, at hvis man leder efter et vaffeljern, som også kan anvendes til flere formål, så vil Tefal Snack Collection være det bedste valg, da modellen kommer med udskiftelige plader.

Belgiske vafler på 8 minutter 

Eksperterne kommenterer, at der medfølger 2 sæt plader som standard – til vafler og sandwich – og de er meget velfungerende. Det er blandt andet muligt hurtigt at kunne tilberede vafler, og det nævnes, at det kun tager 8 minutter at få nybagte belgiske vafler. 

Expertreviews.co.uk konstaterer også, at produktet giver en meget nem tilberedning af lette måltider, og rengøringen er tillige meget nem. 

Som en bonus gør den andre køkkenmaskiner overflødige, så her er tale om et sandt multi-produkt. 

Læs hele testen af Tefal Snack Collection hos Expertreviews.co.uk. 


Opsamlende konklusion 

Tefal Snack Collection

De 6 ekspertkilder er meget begejstrede for Tefal Snack Collection – alle nævner de stort set kun plusser, og det fremhæves flere gange, at dette produkt er et rigtig smart multi-apparat.

Maskinen kommer med 2 sæt plader som standard, men der kan tilkøbes mange flere, således at den kan anvendes til mange forskellige formål – det gør flere andre køkkenmaskiner overflødige. 

Eksperterne bemærker også, at Tefal Snack Collection er rigtig god til at tilberede både sandwich og vafler, for de bliver jævnt brunede, og de får en god, sprød overflade. 

Også den smarte non-stick belægning fremhæves flere gange, idet det gør rengøringen meget lettere. 


Alternative modeller 

I det ovenstående har vi gennemgået Tefal Snack Collection. I dette afsnit ser vi nærmere på 3 alternative produkter, dog i kortere omfang. 


OBH Nordica Easy Grill 7104 

✅ Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk

OBH Nordica Easy Grill 7104

.
OBH Nordica Easy Grill 7104 har været inkluderet i en større test af bordgrille udført af det danske forbrugerråd Tænk. 

Her har de danske eksperter testet en række forskellige grille for at finde frem til, hvor god en præstation, funktionalitet, brugervenlighed og rengøring de har.

OBH Nordica Easy Grill 7104 imponerer Tænk i stor stil, og derfor udnævnes denne model til testvinder. 

Enkel og solid bordgrill til mange formål 

OBH Nordica Easy Grill 7104 kommer i et smart og enkelt design i en firkantet form, som gør opbevaring meget let. Her er tale om en bordgrill i børstet, rustfrit stål, som giver en høj robusthed og lang levetid.

Denne maskine er skabt til at gøre det muligt at grille, når det er vinter eller regnvejr, idet den fungerer som en almindelig grill – bare placeret indendørs på bordet. 

Grillen er designet til at kunne tilberede flere typer af fødevarer som både bøffer, kylling, fisk, sandwich og grøntsager. 

Justerbar temperatur og non-stick belægning 

OBH Nordica Easy Grill 7104 styres på fronten med en drejeknap, og det er muligt selv at justere temperaturen efter behov og type af fødevare, der tilberedes. 

Her findes også en kontrollampe, der øger overskueligheden, og den signalerer, når grillen er klar til brug.

Herudover er grill-pladerne belagt med non-stick belægning, som gør, at maden ikke så let brænder på. Non-stick belægning gør også den efterfølgende rengøring meget lettere, idet madrester ikke kan sætte sig nær så godt fast som ellers.

Testvinder, ifølge eksperterne 

OBH Nordica Easy Grill 7104 vil være et godt valg, hvis man leder efter en solid men prisvenlig bordgrill. Derfor er grillen også tilsvarende simpel, og man skal være opmærksom på, at grillpladerne ikke kan tages af – det kan gøre rengøringen lidt mere besværlig.

Apparatet er desuden blevet testet af de danske eksperter fra forbrugerrådet Tænk, hvor modellen udnævnes til testvinder. 

Eftersom her er tale om en betalingstest, skal man købe sig adgang for at finde ud af, hvorfor netop denne model modtager førstepladsen. Du kan finde link til Tænks test nederst i denne artikel. 

Fordele

 • Har justerbar temperatur
 • Har non-stick belægning
 • Har kontrollampe.
Ulemper

 • Deler ikke de individuelle sandwiches

Specifikationer ved OBH Nordica Easy Grill 7104
🔴 Type: Bordgrill
🔴 Mærke: OBH
🔴 Belægning: Non-stick
🔴 Antal plader: 1 sæt
🔴 Vægt: 3,55 kilo
🔴 Højde: 12 centimeter
🔴 Bredde: 34 centimeter
🔴 Dybde: 39 centimeter
🔴 Opskriftshæfte: Nej
🔴 Aftagelige grill-plader: Nej 


Sage – The Smart Grill Pro 

✅ Testvinder hos det amerikanske teknologimagasin T3.com
✅ 5 ud af 6 stjerner hos det danske madmagasin Gastromand.dk
✅ 4 ud af 5 stjerner hos den amerikanske testside Trustedreviews.com
✅ 87 ud af 100 points hos det britiske Goodhousekeeping.com

Sage the Smart Grill Pro

.
Sage – The Smart Grill Pro er blevet afprøvet, vurderet og anmeldt af 4 forskellige ekspertkilder. Her er tale om teknologimagasinet T3.com, madmagasinet Gastromand.dk, testsiden Trustedreviews.com samt det britiske Goodhousekeeping.com. 

Alle eksperterne er meget begejstrede for denne model, og det kommer til udtryk i høje scorer og positive udtalelser. 

Modellen til den seriøse hjemmekok 

Sage – The Smart Grill Pro vil være et godt valg, hvis man ønsker en bordgrill og virkelig går op i sin madlavning. 

Her er nemlig tale om en langt mere avanceret bordgrill end de fleste af konkurrenterne på markedet, og det afspejler sig også i prisen – denne model er nemlig langt dyrere end de fleste andre. 

Den kommer i et stærkt og kraftigt design, og man kan med det samme se, at den er avanceret – her findes flere knapper på fronten samt et LCD-display, der giver informationer om tilberedningen. 

Det er også muligt at højdeindstille produktet, således at man kan tilberede maden i forhold til fødevarens højde – der findes i alt 6 højdeindstillinger. 

Inklusiv stegetermometer 

Sage – The Smart Grill Pro er designet til at tilberede maden til perfektion – derfor findes der et indbygget stegetermometer, som giver en fuldstændig kontrol.  

Termometeret fortæller, når den optimale temperatur er nået, og man skal bare selv angive, hvad man kokkererer. Man kan også selv vælge, om man vil have sine fødevarer gennemstegt, medium stegt, medium-råt stegt eller rå. 

Apparatet kan desuden foldes ud, så grill-fladen bliver dobbelt så stor, og produktet er skabt til både at grille bøffer, kylling, fisk, grøntsager, pandekager og sandwich med mere. Der findes desuden justerbar temperatur. 

Den bedste bordgrill, ifølge eksperterne 

Sage – The Smart Grill Pro er blandt andet blevet testet af teknologi-eksperterne fra T3.com i en test sammen med en række andre grille. 

Eksperterne herfra forklarer, at denne massive bordgrill er langt den bedste model, men det kan også ses på prisen. 

T3.com fremhæver især, at grillen varetager madlavningen helt selv, hvilket giver et langt mere saftigt og velsmagende resultat. 

Herudover nævnes det, at det er smart, at man bare kan angive, hvad man ønsker at tilberede, og både LCD-skærm og muligheden for at åbne grillen helt op fungerer godt. 

Det er ifølge eksperterne også en stor fordel, at man kan fjerne pladerne til rengøring samt højdejustere modellen, som er skabt til den seriøse kok. 

Sage – The Smart Grill Pro er også blevet testet af Trustedreviews.com, Gastromand.dk og Goodhousekeeping.com, som ligeledes er imponerede over produktet. 

Blandt andet fremhæver Gastromand.dk, at denne bordgrill bare leverer varen med en høj generel kvalitet, god varmefordeling, let betjening og nem rengøring. 

Goodhousekeeping.com tilføjer desuden, at det er utroligt med den intelligente teknologi, som også giver tips til tilberedningen, men den er bedst til kød. Eksperterne nævner dog alle, at den kommer med en høj pris.

Fordele

 • Kraftfuld 2400 watts varmeelementer
 • Har integreret temperatursensor
 • LC display
 • Har en stor grilloverflade
Ulemper

 • Ligger i den dyrere ende af prisskalaen
 • Er relativ tung

Specifikationer ved Sage – The Smart Grill Pro
🔴 Type: Bordgrill
🔴 Mærke: Sage
🔴 Belægning: Non-stick
🔴 Antal plader: 2 sæt
🔴 Vægt: 5,84 kilo
🔴 Højde: 14,5 centimeter
🔴 Bredde: 31 centimeter
🔴 Dybde: 38,1 centimeter
🔴 Aftagelige grillplader: Ja

Her kan du se en præsentationsvideo af Sage – The Smart Grill Pro. Videoen er produceret af Sage Appliances:


GC722D OptiGrill+ XL – automatisk tilberedningstid og temperatur 

Høj bedømmelse hos det tyske testmagasin testberichte.de
4,7 ud af 5 stjerner på Amazon.de

GC722D OptiGrill+ XL

 

GC722D OptiGrill+ XL fra Tefal er også værd at nævne her på vores liste. Den har fået en høj score og god bedømmelse hos Testberichte.de. Det er særligt den dejligt store grilloverflade, som gør, at grillen får en god score. Grillarealet er da også stort, for det måler 800 cm2. 

Det er ikke kun de tyske eksperter, som er begejstrede for GC722D OptiGrill+ XL. Kunderne på Amazon.de giver grillen 4,7 stjerner ud af 5. Særligt er det i kategorierne: nem at rengøre, varme og varmefordeling, som får positive ord med på vejen.

En grill med brugervenligheden i top

GC722D OptiGrill+ XL gør det nemt at være grillmester, uanset om du har meget eller lidt erfaring med bordgrille som den her. Det er et enormt brugervenligt produkt, så du kan bare kaste dig ud i det.  

Med grillen kan du tilberede alt fra bøffer og pølser til skaldyr og fisk ved tryk på blot en enkelt knap. Dertil kan grillen også måle tykkelsen af det grillede og justere temperaturen, så du får lækker mad gang på gang.

Grillen giver dig også et godt overblik over tilberednings-niveauerne, da de vises i farve på LED-displayet.

GC722D OptiGrill+ XL vs. markedet

Størrelsen er en af de grunde til, at GC722D OptiGrill+ XL særligt adskiller sig fra andre bordgrille. Den kan rumme mad til op mod 8 personer, og det er omkring dobbelt så meget som mange andre modeller i oversigten. Dertil har GC722D OptiGrill+ XL flere programmer end mange andre i form af 9 forskellige automatiske muligheder. 

Fordele:

 • Måler mængde og tykkelse på den mad, som skal grilles
 • Kan holde maden varm og optø den
 • Den har en skrå grillplade, som afleder fedt
 • Aftagelige plader gør rengøringen nemmere
Ulemper:

 • Ingen mulighed for at vælge tilberednings-niveau på automatiske programmer
 • Forskellige fødevarer bør grilles separat

Specifikationer:
Type: Grill – elektrisk
Mærke: Tefal
Grilloverflade: 800 cm2
Belægning: Non-stick
Vægt: 5,2 kilo
Højde: 15,5 centimeter
Bredde: 32 centimeter
Dybde: 44,5 centimeter
Med opskriftshæfte: Ja
Aftagelige plader: Ja


Opskrifter til Tefal Snack Collection 

Her har vi samlet et par opskrifter, som man kan lave med sin Tefal Snack Collection. 


Klassiske vafler 

vaflerIngredienser:
5 deciliter mel
1 teskefuld salt
4 teskefulde bagepulver
2 spiseskefulde sukker
2 æg
3 ½ deciliter varm mælk
1 deciliter smeltet smør
1 teskefuld vaniljesukker 

Sådan gør du:
1. Bland mel, salt, bagepulver og sukker sammen i en skål. 

2. Varm Tefal Snack Collection op til den ønskede temperatur. 

3. Tag en ny skål og pisk æggene. Tilsæt mælk, smør og vaniljesukker. 

4. Hæld æg/mælkeblandingen over i den anden skål til de tørre ingredienser. Bland sammen. 

5. Hæld dejen på Tefal Snack Collection og bag vaflerne indtil de er gyldne. 

6. Servér med det samme. 

Læs hele opskriften her. 


Sandwich med tun, tomat og chorizo 

Sandwich med tun, tomat og chorizo Ingredienser:
200 gram tun
2 tomater
50 gram chorizo
100 milliliter fløde
½ bundt purløg
4 stykker brød
Salt
Peber 

Sådan gør du:
1. Hæld vand/olie fra tunen. 

2. Fjern stilk og kerner fra tomaterne. 

3. Skær tomater og chorizo i firkantede stykker. 

4. Hak purløg. 

5. Varm Tefal Snack Collection op. 

6. Hæld tun, tomater, chorizo, purløg og fløde i en skål. Tilføj salt og peber og bland. 

7. Smør blandingen ud på brødstykkerne og saml brødene til 2 sandwich. 

8. Tilbered dem i maskinen i omkring 5 minutter. 

Læs hele opskriften her. 


Cheesecake-vafler 

Cheesecake-vaflerIngredienser:
200 gram mel
1 teskefuld gær
30 gram sukker
2 æg
150 gram fromage frais
100 milliliter skummetmælk
En knivspids salt 

Sådan gør du:
1. Bland mel, gær, sukker, salt og æg sammen. Tilsæt gradvist fromage frais og mælk. 

2. Bland til dejen er blød.

3. Bag vaflerne i Tefal Snack Collection. 

4. Smør vaflerne med det resterende fromage frais og servér. 

Læs hele opskriften her. 


Croque Monsieur 

Croque MonsieurIngredienser:
4 stykker brød
70 gram Gruyére ost
2 skiver skinke
Smør
Peber 

Sådan gør du:
1. Smør ydersiderne af brødene med smør. 

2. Skær osten i tynde skiver og placér halvdelen på 2 stykker brød. 

3. Placér en halv skive skinke på toppen og strø peber på. 

4. Læg den resterende ost ovenpå og placér de resterende stykker brød øverst som låg. 

5. Tilbered dem 5 minutter i Tefal Snack Collection. 

Læs hele opskriften her. 


Historien om Tefal 

tefal logo
Tefal er en fransk producent af køkkenprodukter ejet af SEB Gruppen med en lang historie. Tefal så nemlig dagens lys allerede tilbage i 1956 og blev grundlagt af franskmanden Marc Gregoire. Tefal har hovedsæde i Haute-Savoie i Frankrig. 

Non-stick belægning 

Ideen til virksomheden kom fra Gregoire og hans kone, idet hun bad ham om at beklæde hendes pander og gryder med teflon, som han i forvejen brugte til at imprægnere sit fiskeudstyr. Resultatet var så godt, at ideen til Tefal som fabrikant opstod, hvorved Tefal blev den første producent af non-stick køkkenudstyr. 

Sammentrækning af teflon og aluminium 

Navnet Tefal er en sammentrækning af ordene ”Teflon” og ”Aluminium”, og Tefal er mest kendt for at producere køkkenprodukter, der kommer med en non-stick belægning. Det betyder, at belægningen på for eksempel pander, gryder, grille og vaffeljern er skabt således, at maden har sværere ved at brænde på eller bare sætte sig fast. Det gør rengøringen meget lettere. 

Tefal er også kendt for at fremstille tilberednings-produkter til køkkenet, som tilbereder maden langt mere sundt – for eksempel frituregryder til pommes frites, hvor der anvendes meget mindre olie. 

Ud over køkkenprodukter fremstiller Tefal også strygejern og steamere til skånsom behandling og strygning af tekstiler.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


TriStar GR-2849 

✅ Topscorer hos det danske forbrugerråd Tænk
✅ God anmeldelse hos den tyske testside Testberichte.de
 

TriStar GR-2849

 

.
TriStar GR-2849 er blevet testet af 2 hold eksperter – det drejer sig om det danske forbrugerråd Tænk samt den tyske testside Testberichte.de. 

Eksperterne har set nærmere på produktets præstation og funktionalitet, og begge hold eksperter vurderer, at her er tale om en rigtig velfungerende model – derfor udnævner Tænk TriStar GR-2849 til topscorer og Testberichte.de giver en god anmeldelse. 

Alsidig bordgrill 

TriStar GR-2849 vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker en god og solid bordgrill, som også kommer til en overkommelig pris. 

Designet er som en klassisk bordgrill – firkantet og måske lidt klodset og med et kraftigt løftehåndtag. På fronten findes også en drejeknap, og man kan selv justere temperaturen. 

Herudover er TriStar GR-2849 en meget alsidig bordgrill, og det er muligt at lave mad til flere af dagens måltider på maskinen: Denne bordgrill er nemlig skabt til både at kunne tilberede bøffer, kylling, fisk, grøntsager og sandwich. 

Bordgrillen gør yderligere, at man også vil kunne få grillet mad om vinteren og i dårligt vejr, idet dette produkt giver det samme resultat som en almindelig grill – denne kan bare placeres indendørs og på bordet.

Kan anvendes som åben grill 

En af de helt store fordele ved TriStar GR-2849 er, at man kan åbne modellen 180 grader op, således at den også kan anvendes som en åben grill. Det gør, at man vil kunne grille større mængder ad gangen. 

Dette produkt er yderligere udstyret med non-stick belægning på pladerne, som betyder, at maden ikke så let brænder sig fast. Det gør rengøringen meget lettere. Pladerne kan yderlige tages af, hvilket gør det enklere at få dem rengjort, og de kan endda tåle maskinopvask. 

Fleksibel bordgrill, ifølge eksperterne 

TriStar GR-2849 er blandt andet blevet testet af tyske Testberichte.de, som er glade for modellen. 

De tyske eksperter fremhæver, at her er tale om en fleksibel bordgrill, som også kan fungere fint, hvis der er forskelle i tykkelsen på fødevarerne. 

Det nævnes desuden, at tilberedningen går hurtigt, og man kan med fordel tilberede fødevarer, der ikke er marinerede. 

Dog mener Testberichte.de også, at den kan være lidt forvirrende i brug, og at brugsanvisningen er svær at forstå. 

Maskinen er ligeledes blevet testet af de danske eksperter fra forbrugerrådet Tænk, hvor modellen udnævnes til topscorer. 

Eftersom her er tale om en betalingstest, skal man købe sig adgang for at læse hvilke plusser og minusser, der tildeles. Du kan finde link til Tænks test nederst i denne artikel. 

Specifikationer ved TriStar GR-2849
🔴 Type: Bordgrill
🔴 Mærke: TriStar
🔴 Belægning: Non-stick
🔴 Antal plader: 1 sæt
🔴 Vægt: 3,88 kilo
🔴 Højde: 15 centimeter
🔴 Bredde: 36 centimeter
🔴 Dybde: 36 centimeter
🔴 Med opskriftshæfte: Nej
🔴 Aftagelige grillplader: Ja 

Udvalgte fordele ved TriStar GR-2849
Bordgrill til både kød, fisk, grønt og sandwich
Justerbar temperatur
Kan åbnes 180 grader op
Non-stick belægning
Let rengøring 


FAQ

Er Tefal snack kollektionen udgået?
Du kan tage det helt med ro – Tefal Snack kollektionen er ikke udgået. Det smarte vaffel- og toastjern findes stadig på markedet og kan med sikkerhed hjælpe dig, hvis du skal lave lækre og velsmagende snacks til dine skønne venner og familie.
Hvor lang tid holder kollektionen Tefal?
Der er meget stor forskel på, hvor meget ens Tefal kollektion holder. Nogle kan beholde deres Tefal kollektioner i mere end 10 år, mens andres Tefal kollektioner blot holder i nogle år. Holdbarheden af din Tefal kollektion afhænger meget af, hvor meget du bruger det, og hvor godt du vedligeholder.
Hvordan rengør du en Tefal vaffelmaskine?
Du tror måske det er svært at rengøre den smarte vaffelmaskine fra det populære og vellidte mærke Tefal, men det er faktisk en utroligt let affære. Du rengør pladerne og selve vaffelhuset med en almindelig svamp og ganske almindeligt rengøringsmiddel. Du bestemmer selv hvor ofte, du rengør din Tefal vaffelmaskine.
Er det det værd at få en samling af tefal-snacks?
Rigtigt mange eksperter vurderer, at den populære Tefal snack kollektion er rigtigt god til at tilberede et hav af forskellige snacks -herunder sandwich, pandekager og vafler. Grunden til det er, at den opnår den helt rette temperatur og kan derfor lave perfekte og velsmagende snacks.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Bbcgoodfood.com 🇬🇧

Bbcgoodfood.com er det britiske medieunivers BBC’s platform for mad og gastronomi. Her har de britiske eksperter testet Tefal Snack Collection, og hele anmeldelsen kan læses hos Bbcgoodfood.com. 

Det danske forbrugerråd Tænk 🇩🇰

Forbrugerrådet Tænk beskæftiger sig med alle tænkelige aspekter af det danske forbrugerliv, og det inkluderer grundige tests af forskellige forbrugerprodukter fra en bred vifte. I denne omgang er der tale om en test af bordgrille. 

Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis. 

Expertreviews.co.uk 🇬🇧

Expertreviews.co.uk er en britisk test-webside, som hovedsagelig tester elektroniske produkter, som den almindelige forbruger har brug for i hjemmet. Der er hovedfokus på fjernsyn, computere og mobiltelefoner og dertil også køkkenprodukter. Her har Expertreviews.co.uk foretaget en test af de bedste vaffeljern, hvor modellen Tefal Snack Collection er inkluderet. Ønsker du at læse mere om testen, kan den findes hos Expertreviews.co.uk. 

Gastromand.dk 🇩🇰

Gastromand.dk er et dansk mandemagasin med fokus på alt inden for gastronomiens verden set med mænds øjne. Der indebærer både madtrends, opskrifter, restauranter, kogebøger og køkkengrej med mere. Gastromand.dk har her testet Sage – The Smart Grill Pro. Ønsker du at læse mere om testen, kan den læses i sin helhed hos Gastromand.dk. 

Goodhousekeeping.com 🇬🇧

Det britiske Good Housekeeping Institute, hvor man som forbruger kan finde både viden, information og vurderinger af forskellige hus-, hjem- og haveprodukter. Goodhousekeeping.com foretager nye tests lidt ad gangen og vurderer produkterne ud fra blandt andet funktionalitet, brugervenlighed, miljøvenlighed og pris. Her har de britiske eksperter testet 2 forskellige produkter: 

Ønsker du at læse mere om testen af Tefal Snack Collection, kan du klikke på dette link. 

Ønsker du at læse mere om testen af Sage – The Smart Grill Pro, kan du klikke på dette link

Guinnessnasilemak.com 🇮🇪

Guinnessnasilemak.com er en irsk, personlig blog, der handler om indehavernes rejse- og madunivers. Her er Tefal Snack Collection blevet testet og vurderet, og hele anmeldelsen kan læses på bloggen hos Guinnessnasilemak.com. 

Idealhome.co.uk 🇬🇧

Idealhome.co.uk er en webside, der fokuserer på boligindretning og produkter til hjemmet. Her er Tefal Snack Collection blevet afprøvet og vurderet. Du kan læse hele testen direkte hos Idealhome.co.uk. 

Independent.co.uk 🇬🇧

The Independent er en britisk avis, som er en af landets største. Avisen behandler en bred palet af nyheder fra ind- og udland, politik, sport og kultur, men der er også plads til det kulinariske og forbrugerprodukter. The Independent har her testet 10 forskellige sandwichtoastere i en test, hvor Tefal Snack Collection er inkluderet. Læs hele testen hos Independent.co.uk. 

Testberichte.de 🇩🇪

Testberichte.de er en tysk webside, der har som formål at samle resultater fra forskellige tests og forbrugeranmeldelser, hvorefter de analyseres. Testberichte.de former deres egen ekspertvurderinger herudfra og giver en samlet vurdering. Her gælder det en test af TriStar GR-2849. Læs hele testen hos Testberichte.de. 

Udover TriStar GR-2849 har Testberichte også testet GC722D OptiGrill+ XL. GC722D OptiGrill+ XL får ros for selv at kunne vurdere tilberedningstiden, kan holde maden varm og tø frosne madvarer op. Den skrå overflade fremhæves, fordi det dræner fedt. Der er dog ifølge anmeldelsen ikke temperaturindstillinger under programmerne. 

Du kan se anmeldelsen her

Trustedreviews.com 🇬🇧

Trustedreviews.com er en international testside, der foretager en lang række ekspertundersøgelser og -tests af de nyeste elektroniske forbrugerprodukter. Her er Sage – The Smart Grill Pro blevet testet. Læs testen i sin helhed hos Trustedreviews.com. 

T3.com 🇺🇸

T3.com er et amerikansk teknologi- og gadget-magasin med fokus på diverse emner inden for teknik, blandt andet nyheder, anmeldelser, guides og artikler. Her har eksperterne foretaget en test af forskellige grille, hvor Sage – The Smart Grill Pro indgår. Hele testen kan læses hos T3.com. 


Alternative tests og artikler

Er du endnu ikke overbevist om, at Tefal Snack Collection er det rette valg for dig, har vi her på Forbrugsguiden en række andre artikler der kunne være relevante.

Er du på udkig efter et praktisk grillapparat, kan du læse vores generelle elektrisk grill test. Her finder du en oversigt over markedets bedst anmeldte modeller samt en prissammenligning, så du hurtigt og nemt kan finde den forhandler der har den bedste pris.

Du kan også læse vores artikel med særligt fokus på grill-modeller fra Tefal Optigrill serien.

Er du på udkig efter et apparat der er særligt velegnet til at lave sandwiches, kan du her læse vores panini grill test og vores toaster test, der begge indeholder testvindende modeller og lækre sandwich opskrifter.

I forlængelse af vores grill relaterede artikler, kan du også læse vores brødrister test. I denne test finder du en oversigt over markedets bedst anmeldte modeller.

Læs også vores vaffeljern test. Her finder du en oversigt over eksperternes favoritter samt en prissammenligning, så du nemt kan finde dit nye vaffeljern til den bedste pris.

Slutteligt vil vi fremhæve vores bagemaskine test. Er du glad for at lave hjemmebagt brød, men ønsker at spare på både tid og oprydning, kunne en bagemaskine måske være noget for dig.

Denne side er anmeldt af: Selam A. Møller Rating 5/5

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme