Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Læs mere

Anmeldelse og test af Comforth IPL hårfjerner

Senest opdateret den Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugsguiden.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

0

IPL-hårfjernere er populære for folk, der vil fjerne uønsket hår. Efterhånden er der dog kommet så mange på markedet, at det kan være svært at vide hvilken en, man skal vælge.

Vi har testet og gennemgået IPL-hårfjerneren fra Comforth for at se, hvordan den klarer sig sammenlignet med konkurrenterne. Vores anmeldelser hjælper dig med at sammenligne dens funktioner og derved finde ud af, om den er det rette valg for dig.

Comforth IPL hårfjerner er et godt valg, hvis du permanent vil fjerne eller reduceret dit hår. Maskinen kan give dig langvarige resultater uden, du skal bekymre dig om hudforbrændninger.

 • Sikker klinisk teknologi
 • Du er typisk hårfri efter 8-12 uger
 • 90 dages tilfredshedsgaranti

Forbrugsguidens Anbefaling

Vi har testet produktet og er begejstrede over effektiviteten og resultaterne. Comforth IPL hårfjerneren er nem at bruge, og så ser vi det som et stort plus, at man kun behøver bruge den 1 gang om ugen under de første behandlinger.

Vi vurderer også, det er en fordel, at modellen kommer med 5 forskellige styrker, så man nemt kan tilpasse maskinen efter, hvor følsom man er på de forskellige områder.

Forbrugsguiden anbefaler Comforth IPL hårfjerner, fordi den er sikker at bruge og fordi den giver gode resultater.

Fordele

 • Nem at betjene
 • Beskyttelsesbriller medfølger
 • Kræver kun 1 behandling om ugen de første par uger
 • 5 forskellige styrkeniveauer
Ulemper

 • Virker mindre effektivt på lyse, grå og røde hår

Det skal du vide, før du køber Comforth Permanent IPL Hårfjerner

Høj effektivitet og behagelige behandlinger

Comforth IPL hårfjerner har 600.000 lysimpulser, hvilket gør, at maskinen kan bruges i mange år. Sikkerheden er samtidigt i top, da maskinen nemt indstilles efter personlig præference samtidig med, der medfølger beskyttelsesbriller.

Vi oplevede ingen smerter ved brug af maskinen, og heller ikke brændende fornemmelser, som kan forekomme ved billige IPL hårfjernere. På trods af den blev testet igennem længere behandlinger, oplevede vi heller ikke her, at den blev ubehagelig varm.

Hvad siger forbrugere og eksperter om Comforth IPL hårfjerner?

Testmagasinet Tripii.dk gav Comforth en positiv anmeldelse og roste især dens høje værdi for pengene. De anerkender særligt brugervenligheden, designet og effektiviteten som vigtige aspekter.

Specifikationer:

 • Type: IPL hårfjerner
 • Mærke: Comforth Scandinavia
 • Lysimpulser: 600.000
 • Styrke indstillinger: 5
 • Strømkilde: Ledning

FAQ

Hvordan testede vi Comforth Scandinavia IPL hårfjerneren?
Vi testede Comforth Scandinavia IPL hårfjerneren over flere uger for at se hvor god, den rent faktisk er. Vi tager derudover højde for specifikationer, andre anmeldelser og de resultater, den leverede kan lave.
Hvilke indstillinger har Comforth Scandinavia IPL hårfjerneren?
Comforth Scandinavia IPL hårfjerneren kommer med 5 forskellige styrker, så du nemt kan justere den efter dine behov.
Hvad koster en Comforth Scandinavia IPL hårfjerner?
Comfort Scandinavia IPL hårfjerneren koster 1.795 kr.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme