Comforth IPL – Permanent hårfjerner: Lever den op til hypen?

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

IPL-hårfjernere er populære for folk, der vil fjerne uønsket hår. Efterhånden er der dog kommet så mange på markedet, at det kan være svært at vide hvilken en, man skal vælge.

Vi har testet og gennemgået Comforth IPL Permanent hårfjerner for at se, hvordan den klarer sig sammenlignet med konkurrenterne. Vores anmeldelser hjælper dig med at sammenligne dens funktioner og derved finde ud af, om den er det rette valg for dig.

Comforth IPL hårfjerner er et godt valg, hvis du permanent vil fjerne eller reduceret dit hår. Maskinen kan give dig langvarige resultater uden, du skal bekymre dig om hudforbrændninger.

 • Sikker klinisk teknologi
 • Du er typisk hårfri efter 8-12 uger
 • 90 dages tilfredshedsgaranti

Forbrugsguidens Anbefaling

Vi har testet produktet og er begejstrede over effektiviteten og resultaterne. Comforth IPL hårfjerneren er nem at bruge, og så ser vi det som et stort plus, at man kun behøver bruge den 1 gang om ugen under de første behandlinger.

Vi vurderer også, det er en fordel, at modellen kommer med 5 forskellige styrker, så man nemt kan tilpasse maskinen efter, hvor følsom man er på de forskellige områder.

Forbrugsguiden anbefaler Comforth IPL hårfjerner, fordi den er sikker at bruge og fordi den giver gode resultater. I vores store test-oversigt over IPL hårfjernere var det også vores klare anbefaling.

Fordele

 • Nem at betjene
 • Beskyttelsesbriller medfølger
 • Kræver kun 1 behandling om ugen de første par uger
 • 5 forskellige styrkeniveauer
Ulemper

 • Virker mindre effektivt på lyse, grå og røde hår

Det skal du vide, før du køber Comforth IPL Permanent Hårfjerner

Høj effektivitet og behagelige behandlinger

Comforth IPL hårfjerner har 600.000 lysimpulser, hvilket gør, at maskinen kan bruges i mange år. Sikkerheden er samtidigt i top, da maskinen nemt indstilles efter personlig præference samtidig med, der medfølger beskyttelsesbriller.

Vi oplevede ingen smerter ved brug af maskinen, og heller ikke brændende fornemmelser, som kan forekomme ved billige IPL hårfjernere. På trods af den blev testet igennem længere behandlinger, oplevede vi heller ikke her, at den blev ubehagelig varm.

Hvad siger forbrugere og eksperter om Comforth IPL hårfjerner?

Testmagasinet Tripii.dk gav Comforth en positiv anmeldelse og roste især dens høje værdi for pengene. De anerkender særligt brugervenligheden, designet og effektiviteten som vigtige aspekter.

Specifikationer:

 • Type: IPL hårfjerner
 • Mærke: Comforth Scandinavia
 • Lysimpulser: 600.000
 • Styrke indstillinger: 5
 • Strømkilde: Ledning

Læs også om de bedste Philips Lumea hårfjernere.

FAQ

Hvordan testede vi Comforth Scandinavia IPL hårfjerneren?
Vi testede Comforth Scandinavia IPL hårfjerneren over flere uger for at se hvor god, den rent faktisk er. Vi tager derudover højde for specifikationer, andre anmeldelser og de resultater, den leverede kan lave.
Hvilke indstillinger har Comforth Scandinavia IPL hårfjerneren?
Comforth Scandinavia IPL hårfjerneren kommer med 5 forskellige styrker, så du nemt kan justere den efter dine behov.
Hvad koster en Comforth Scandinavia IPL hårfjerner?
Comfort Scandinavia IPL hårfjerneren koster 1.795 kr.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme