Topmadras 140×200 – Læs guiden om 140×200 topmadrasser

0

I denne guide vil kigge nærmere på hvad du skal være opmærksom på, når du køber en 140×200 topmadras.

Dette skal du være opmærksom på når du anskaffer dig en ny topmadras:

topmadras 140x200

Det er vigtigt at gøre sig klart hvilken form for topmadras man ønsker at anskaffe sig. Der findes flere gode typer topmadrasser, som alt efter hvilket materiale man vælger, har forskellig effekt på din krop når du sover.

To gode underlag er Latex og Memory skum, hvilket er to slags topmadrasser med forskellige fordele.
Det er individuelt hvilket type underlag man foretrækker. Du kan læse lidt nærmere omkring de to forskellige typer her.
Køber du en 140×200 topmadras i latex, så vil du får en topmadras med et underlag som holder en forholdsvist jævn overflade, hvilket betyder at du ikke vil synke ned i topmadrassen. Dette kan være en fordel især om sommeren, hvor den vil være mere behagelig at sove på, sammenlignet med en memory skum topmadras.

En memory skum topmadras fungerer således at den former sig efter din krop, og den bliver blødere i takt med at den bliver varmet op af din kropsvarme.
Med en memory skum topmadras vil du føle at du synker ned i madrassen, hvilket giver en fantastisk beroligende søvn oplevelse. Især de steder hvor de krop lægger pres på topmadrassen, vil du føle at du synker dybt i.


Gode topmadrasser:

Norland Luksus Latex

✅ Naturligt og organisk betræk vævet af bambus
✅ Antibakteriel
✅ Vaskbart betræk

Norland Luksus Latex

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.295,00 Kr. 0,00 Kr. 2.295,00 Kr. Læs mere
.
Norland Luksus Latex er en flot og indbydende topmadras, der emmer af kvalitet og luksus. Her er tale om en model, der er skabt i latex, og dette materiale er kendt for at være meget ventilerende. Det betyder, at klimaet i sengen vil blive holdt mod den kølige side – ideelt til den forbruger, der har tendens til at svede om natten. Herudover vil man opleve ikke at synke så meget ned i madrassen i modsætning til madrasser med memory foam, der former sig efter kroppen.

Norland Luksus Latex har yderligere den fordel, at betrækket er vævet af det naturlige materiale bambus, der også bidrager til et rart og tørt soveklima – både som sommeren og om vinteren. Betrækket er dertil vaskbart, og det økologiske materiale sikrer, at der ikke er blevet anvendt uønsket kemi – dette gør tillige produktet velegnet til allergikere.

Luksus-variant, der er perfekt til allergikere

At her er tale om en allergivenlig madras kan ses i flere elementer: For eksempel at modellen er skabt med en antibakteriel overflade, som mindsker mængden af bakterier, idet her skabes ringere levevilkår for dem. Derudover har den en OEKO TEX 100-certificering, der er forbrugerens garanti for, at den er testet for sundhedsskadelige stoffer.

Varianten er desuden meget høj på 10 centimeter, hvilket giver en dejlig komfort og fin størrelse. Dermed kan den forlænge sengens levetid markant og i sig selv tilføre støtte og gode vilkår for søvnen. Den er ventilerende og sikrer derfor, at kroppen kan ånde under søvnen.

Specifikationer ved Norland Luksus Latex – nøgleoplysninger

 • Producent: Norland
 • Type: Topmadras
 • Materiale: Latex
 • Størrelse: 180 x 200 centimeter
 • Højde: 10 centimeter

Derfor bør du vælge denne

 • Luksus-produkt med en højde på 10 centimeter
 • Skabt af ventilerende latex
 • Giver et køligt klima i sengen
 • Af naturlige materialer
 • God til allergikere med antibakteriel overflade

Norland Luksus Wonderpur

✅ Formskum for optimal støtte
✅ Holder på varmen
✅ Vævet af bambus

Norland Luksus Wonderpur

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.195,00 Kr. 0,00 Kr. 3.195,00 Kr. Læs mere
.
Norland Luksus Wonderpur vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker at ligge komfortabelt og til den lune side. Madrassen er nemlig skabt af wonderpur-formskum, der er designet til at holde på varmen. Det gør den ideel til den forbruger, der har tendens til at fryse om natten, eller til brug i de kolde vintermåneder.

Herudover kommer den i formskum, og det betyder, at den former sig efter kroppen og dens trykpunkter. Man vil opleve at synke mere ned i denne type madras, og dermed kan den også føles varmere. Formskum giver tillige en rigtig god støtte til kroppen således, at de største trykpunkter får den aflastning, der er brug for.

Vævet af bambus

Norland Luksus Wonderpur hører klart til luksus-topmadrasserne, og derfor er den skabt af naturlige materialer. Dette inkluderer det vaskbare betræk, der er vævet af bambus. Dette giver en høj slidstærkhed, et dejligt klima og en sikkerhed for, at der tages hensyn til miljøet – både det generelle miljø og det i sengen.

Det sunde sengemiljø fremmes yderligere af den antibakterielle overflade, der er skabt således, at bakterier og andre mikroorganismer mistrives og har svære levevilkår. Selve modellen er OEKO TEX 100-certificeret, hvilket er forbrugerens garanti for, at den er testet for skadelige stoffer.

Produktet er som nævnt en luksus-variant, og derfor findes der også en massiv højde på 10 centimeter. Denne højde både forlænger sengens levetid, men den bidrager tillige til komforten i sengen.

Specifikationer ved Norland Luksus Wonderpur – nøgleoplysninger

 • Producent: Norland
 • Type: Topmadras
 • Materiale: Wonderpur formskum
 • Størrelse: 180 x 200 centimeter
 • Højde: 10 centimeter

Derfor bør du vælge denne

 • Luksus-valg
 • Skabt i Wonderpur formskum
 • Sikrer et varmt klima i sengen
 • Giver god støtte og aflastning
 • Det miljøvenlige valg

Topmadras S3

✅ Elastisk HR-koldskum
✅ Temperaturregulerende skummateriale
✅ Vaskbart betræk i op til 60 grader

Topmadras S3

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Sengesegmentet.dk 999,95 Kr. 0,00 Kr. 999,95 Kr. Læs mere
.
Topmadras S3 vil være en god allround-variant, hvis du ønsker lidt af det hele – og oven i købet til en mere overkommelig pris end flere af de øvrige konkurrenter. Denne er nemlig mere prisvenlig end de mere kendte mærker.

Eftersom prisen er lavere, så er der nogle elementer, der er gået lidt på kompromis med. Her drejer det sig hovedsageligt om tykkelsen, der ligger på 4 centimeter. Det er lidt lavere end mange af de konkurrerende modeller, men det er selvfølgelig en smagssag, hvad man foretrækker. En tyndere topmadras vil for eksempel være lettere at flytte rundt på.

Støtte og god ventilation

Topmadras S3 giver forbrugeren lidt af det hele som nævnt. Det inkluderer blandt andet en god ventilation, som sikrer, at man kan ånde og komme af med sved. Det betyder tillige, at man kommer til at sove ved den mest fordelagtige temperatur, hvilket fremmer sammenhængende søvn. Som et fingerpeg kommer man til at sove til den kølige side med denne model – det er især ideelt de varme sommernætter eller til den forbruger, der har tendens til at svede i løbet af natten.

Produktets overflade er dertil bølget, hvilket giver den bedst mulig luftcirkulation.

Materialet er koldskum, der både er ventilerende og støttende. Det betyder, at man får en dejlig formstøbt overflade, der påvirkes af kroppens bevægelser. Madrassen følger så at sige med, hvilket giver den mest optimale aflastning til kroppens trykpunkter. 

Herudover er betrækket vaskbart på 60 grader, hvilket fremmer hygiejnen, og overfladen mod huden vil føles blød, men samtidig være slidstærk. Størrelsen er valgfri, så man kan både få varianten til en enkeltseng, halvanden-mandsseng eller dobbeltseng.

Specifikationer ved Topmadras S3 – nøgleoplysninger

 • Type: Topmadras
 • Materiale: Koldskum
 • Størrelse: Valgfri
 • Højde: 4 centimeter

Derfor bør du vælge denne

 • God pris
 • Temperaturregulerende koldskum
 • Sikrer et fugtfrit og køligt klima i sengen
 • Støtter og aflaster kroppen
 • Vaskbart betræk

Bass Elastisk Topmadras

✅ Åndbar og anbefales til allergikere
✅ Behagelig topmadras – elastisk form
✅ Forlænger madrassens levetid

Bass Elastisk Topmadras

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Sengesegmentet.dk 999,95 Kr. 0,00 Kr. 999,95 Kr. Læs mere
.
Bass Elastisk Topmadras vil være et godt valg, hvis man primært ønsker at beskytte og forlænge den eksisterende sengs levetid. Det kan enten være springmadrassen eller komponenterne i kontinentalsengen. Med en velvalgt topmadras tager man toppen af belastningen af de øvrige madrasser, plus den kan bidrage til både støtte og klima i sengen.

Denne model ligger i den lavere ende rent prismæssigt, og størrelsen er valgfri. Det betyder, at den kan fås til smalle såvel som brede senge – det inkluderer både enkeltsenge, halvanden-mandssenge eller dobbeltsenge. Læg dog mærke til at prisen vil være højere, jo bredere en variant man har brug for.

Stærk skummadras til optimal komfort – ideel til allergikeren

Herudover er her tale om en blød og velskabt topmadras, der er meget slidstærk og robust. Den er 7 centimeter høj, hvilket er en fin højde for optimal komfort, og heri ligger en 5 centimeters kerne af blødt velvet touch skum.

Denne gør, at modellen får en skarp fasthed, der giver en velfungerende aflastning og støtte til kroppen plus en god fleksibilitet. Det betyder, at den følger med kroppen under søvnen og kan aflaste den uanset hvileposition.

Produktet er åndbart og ventilerende således, at der ikke opstår fugtgener. Derfor er den anbefalingsværdig til såvel allergikere som ikke-allergikere og holder et højt hygiejnisk niveau.

Overfladen vil føles blød mod huden, og så er selve modellen meget elastisk i sin form. Det gør den ekstra behagelig at ligge på.

Specifikationer ved Bass Elastisk Topmadras – nøgleoplysninger

 • Type: Topmadras
 • Materiale: Skum
 • Størrelse: Valgfri
 • Højde: 7 centimeter

Derfor bør du vælge denne

 • Fin pris
 • Kan fås i forskellige størrelser
 • God højde
 • Skabt i skum
 • Åndbart materiale

Split Luksus Latex Topmadras

✅ Ventilerende for optimal komfort og åndbar bambus
✅ 3D betræk
✅ OEKO TEX 100-certificeret

Split Luksus Latex Topmadras

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.695,00 Kr. 0,00 Kr. 3.695,00 Kr. Læs mere
.
Split Luksus Latex Topmadras vil levere et rigtig dejligt klima i sengen samtidig med, at der gives støtte og god aflastning. Som en bonus er denne variant ideel til elevationssengen såvel som kontinentalsengen eller blot oven på en springmadras.

Produktet hører til i den lidt højere ende af prisskalaen, men til gengæld får man høj kvalitet for pengene i et luksus-design, der kan holde i virkelig mange år og forbedre søvnen for forbrugeren. Den kommer nemlig med en højde på 10 centimeter, som bidrager til en god komfort og støtte til kroppen.

Ventilerende latex

Selve materialet på Split Luksus Latex Topmadras er latex. Det betyder, at man vil få et rart og ventilerende klima i sengen, idet latex er meget åndbart. Derudover er det kølende, og det gør, at man kommer til at opleve et sengeklima, der ligger til den kølige side. Det gør produktet velegnet til de lune sommerdage eller til forbrugeren, der har tendens til at svede under søvnen.

Modellen er dertil fremstillet med et vaskbart 3D betræk i bambus. Bambussen bidrager til det ventilerende klima samtidig med, at det er antibakterielt, naturligt og slidstærkt. Sammen med OEKO TEX 100-certificeringen kan man derfor være sikker på, at der er blevet anvendt naturlige materialer, der er testet for sundhedsskadelige stoffer.

Specifikationer ved Split Luksus Latex Topmadras – nøgleoplysninger

 • Producent: Split
 • Type: Topmadras
 • Materiale: Latex
 • Størrelse: 180 x 200 centimeter
 • Højde: 10 centimeter

Derfor bør du vælge denne

 • Luksus-variant
 • Fremstillet i latex
 • Giver et ventilerende og køligt klima i sengen
 • 3D betræk i bambus
 • OEKO TEX 100-certificering

Krone Memory Foam Topmadras

✅ Kerne af memory foam
✅ Tilpasser sig kroppen
✅ Vaskbart betræk

Krone Memory Foam Topmadras

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.695,00 Kr. 0,00 Kr. 2.695,00 Kr. Læs mere
.
Krone Memory Foam Topmadras er en klar kvalitets-madras, der udstråler både høj kvalitet og stærke materialer, som kommer forbrugeren til gode. Modellen er en topmadras, der er fremstillet til at ligge øverst i sengen, hvor den både kan forlænge sengens levetid plus bidrage med komfort og ventilation.

Denne variant er skabt af memory foam – huskeskum – som betyder, at den former sig efter kroppens konturer og trykpunkter. På den måde vil den først og fremmest føles rarere at lægge sig ned i, da den ”kender” kroppen, men skummet er også med til bedre at kunne yde støtte og komfort til de mest udsatte trykpunkter.

Varmt klima og OEKO TEX 100-certificeret

Eftersom her er tale om en skummadras, så vil den holde på varmen og levere et klima i sengen, der er til den lune side – perfekt om vinteren, eller hvis man har tendens til at fryse om natten. Man vil få følelsen af, at madrassen krammer en, når man lægger sig, idet man synker ned i skummet.

Krone Memory Foam Topmadras vil være et godt valg for den støtte-søgende forbruger såvel som allergikeren. Produktet er nemlig OEKO TEX 100-certificeret, hvilket betyder, at den er testet for sundhedsskadelige stoffer. På den måde ved man, at man ikke udsætter sin krop for uønsket kemi, og dette vil fremme sundheden for alle personer – allergikere som ikke-allergikere. Betrækket er derudover vaskbart, hvilket højner hygiejnen endnu mere.

Modellen kommer med en højde på 7 centimeter, hvilket er ganske pænt. Det er nok til at kunne aflaste kroppens trykpunkter (som nakke, skuldre, lænd og ben) samtidig med, at man får en dejlig blødhed. 

Specifikationer ved Krone Memory Foam Topmadras – nøgleoplysninger

 • Producent: Krone
 • Type: Topmadras
 • Materiale: Memory foam
 • Størrelse: 180 x 200 centimeter
 • Højde: 7 centimeter

Derfor bør du vælge denne

 • Luksus-variant
 • Kerne af memory skum
 • Aflaster kroppen
 • Giver et lunt klima
 • Velegnet til allergikere

Emma Topmadras – Den optimale støtte og stabilitet

Emma Topmadras – Den optimale støtte og stabilitet

Emma topmadras er et relativt nyt produkt på markedet. Topmadrassen har dog allerede taget forbrugerne med storm! Hos Emma-madras.dk er topmadrassen blevet anmeldt af mere end 100 glade kunder. De har alle prøvet madrassen og har på hjemmesiden givet deres endelige dom. Madrassen bliver vurderet til 4,62/5 stjerner.
Marie, som er en glad og tilfreds kunde, skriver sådan: ”Alle i min familie har nu denne topmadras, og vi elsker den alle sammen! Næste gang vi skal have noget nyt til sengen, så skal det være fra Emma”.

Om Emma Topmadras

Der er mange smarte ting ved topmadrassen fra Emma, men én feature er især værd at fremhæve. Dette er nemlig en topmadras med to forskellige fastheder, og du kan vende den, som du har lyst.
Den ene side består af et HRX-lag. Dette skal du vende opad, hvis du godt kan lide at sove på en fast madras, der giver rigeligt med støtte.
Den anden side består af et Airgocell-lag. Dette skal du vende opad, hvis du bedre kan lide en blødere topmadras, som giver en fjerlignende følelse.

Topmadrassen kan bruges af mange forskellige mennesker, men det er ikke den eneste fordel. Den er nemlig også superpraktisk! Betrækket er fremstillet med en særlig fiber, som er både blødt, kølende og fugtregulerende. Derved kan du sove tørt, køligt og godt på selv de varmeste dage i løbet af sommeren.

Derfor bør du vælge denne

 • Vendbar topmadras
 • 100 dages prøveperiode
 • Populær hos forbrugerne

Emma Topmadras vs. Markedet

Hvis vi kigger på, hvordan topmadrasser på markedet er anmeldt, skiller denne sig særligt ud. De vurderinger og kommentarer, som topmadrassen fra Emma får med på vejen, gør den til noget helt specielt.
Hvis du vil have en af de bedste topmadrasser på markedet, så vælg Emma Topmadras!

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.299,00 Kr. 0,00 Kr. 3.299,00 Kr. Læs mere

Talalay Latex – Markedets bedste latex topmadras

talalay topmadras

Talalay Latex 140×200 topmadras er en virkelig god topmadras, som indeholder talalay latex, hvilket er en bedre latex form end almindelig latex.

Talalay latex giver en fantastisk blød fornemmelse, samtidig med at din krop bliver understøttet optimalt. Det gør at du kvaliteten af din nattesøvn med stor sandsynlighed vil blive forbedre mærkbart.

Topmadrassen er 7 cm høj, hvor ca 4,8 cm består af talalay latex.
Hvis du er på udkig efter en af markeds absolut bedste latex topmadrasser, så er dette et virkelig godt valg.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke topmadrasser på 140x200 anbefales?

Emma Topmadras og Talalay Latex

🧐 Hvad er en latex topmadras?

Er topmadrassen lavet af latex, vil den have en forholdsvis jævn og fast overflade, hvilket betyder du ikke vil synke ned i topmadrassen. Dette kan især være en fordel om sommeren, eller hvis du generelt sover varmt.

🤔 Hvad er en memory skum topmadras?

En memory skum topmadras er lavet af et materiale, der former sig efter din krop, og bliver blødere i takt med at den bliver varmet op af din kropsvarme. Memory skummet giver en følelse af, at man synker ned i madrassen, og man vil opleve en meget beroligende søvn.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse