Topmadras 140×200 – Læs guiden om 140×200 topmadrasser

0

I denne guide vil kigge nærmere på hvad du skal være opmærksom på, når du køber en 140×200 topmadras.

Sammen med Bedrenætter kigger vi dernæst nærmere på forskellige topmadrasser i længden 140×200, som vi anbefaler som et godt køb.

Dette skal du være opmærksom på når du anskaffer dig en ny topmadras:

topmadras 140x200

Det er vigtigt at gøre sig klart hvilken form for topmadras man ønsker at anskaffe sig. Der findes flere gode typer topmadrasser, som alt efter hvilket materiale man vælger, har forskellig effekt på din krop når du sover.

To gode underlag er Latex og Memory skum, hvilket er to slags topmadrasser med forskellige fordele.
Det er individuelt hvilket type underlag man foretrækker. Du kan læse lidt nærmere omkring de to forskellige typer her.
Køber du en 140×200 topmadras i latex, så vil du får en topmadras med et underlag som holder en forholdsvist jævn overflade, hvilket betyder at du ikke vil synke ned i topmadrassen. Dette kan være en fordel især om sommeren, hvor den vil være mere behagelig at sove på, sammenlignet med en memory skum topmadras.

En memory skum topmadras fungerer således at den former sig efter din krop, og den bliver blødere i takt med at den bliver varmet op af din kropsvarme.
Med en memory skum topmadras vil du føle at du synker ned i madrassen, hvilket giver en fantastisk beroligende søvn oplevelse. Især de steder hvor de krop lægger pres på topmadrassen, vil du føle at du synker dybt i.


5 gode topmadrasser:

Mayan Green Cloud topmadras

Mayan Green Cloud giver dig verdens mest økologiske topmadras lige hjem i din halvandenmandsseng. Topmadrassen er den eneste på markedet, der kan bryste sig med en fuldstændig 100 % CO2 neutral produktion. Samtidig er alle materialer i madrassen certificeret af enten FSC eller Rainforce Alliance.

Kender du allerede Mayan Green topmadrassen, hentyder ”Cloud” i modelnavnet på denne topmadras til, at den har medium fasthed, hvorfor den er blødere i det end Mayan Green. Det gør den til et velegnet valg, hvis I begge vejer under 75 kg. Men den kan også være løsningen, hvis I gerne vil tilpasse liggekomforten på en springmadras med fast fasthed.

Samtidig gør det gennemøkologiske materialevalg Mayan Green Cloud til det rigtige valg, hvis du eller din partner lider af allergier eller intolerancer. Og går du op i bæredygtighed og miljøbevidsthed, kan du sove med rigtig god samvittighed på denne luksustopmadras.

Du kan læse mere om Mayan Green Cloud her.


Single Latex topmadras

Med Single Latex topmadras får du gjort dig et kup, som du sent kommer til at fortryde. Den lækre latex topmadras har nemlig en latexkerne på hele 40 mm, som giver dig en perfekt støtte om natten. Samtidig sikrer latexkernen, at du aldrig får problemer med varmen i sengen.

For latex tillader kroppen at ånde og transporterer effektivt fugten væk, så du ikke bliver for varm. Det er tit problemet med topmadrasser med skumkerne. Samtidig er topmadrassen udstyret med individuelle trykpunkter, som støtter op om de dele af kroppen, som har brug for ekstra støtte under søvnen.

Densiteten på hele 70 kg pr. kvadratmeter betyder, at topmadrassens fasthed svarer til en fast fasthed på en springmadras. Derved kan du bruge den til at øge fastheden på en springmadras, du synes er for blød.

Den samlede højde af topmadrassen er 7 cm og producenten giver 5 års garanti.

Du kan læse mere om Single latex topmadrassen her.


3D Memory K60 topmadras

Med 3D Memory K60 topmadrassen får du en topmadras med en 6 cm kerne af trykaflastende Memory Foam. Kernen former sig efter din liggeposition, fordi din krop opvarmer memory-skummet mere der, hvor din krop trykker mest ned mod madrassen.

Det særlige 3D betræk giver en bedre ventilation og åndbarhed i forhold til andre skumbaserede topmadrasser, der bruger din kropsvarme til at forme sig til din kropskontur med. Derved undgå du at vågne om natten, fordi topmadrassen er blevet for varm at ligge på.

Det tykke kernelag på 6 cm giver dig en topmadras med en samlet tykkelse på 9 cm. Det øger samtidig ind- og udstigningshøjden på sengen, så den bliver lettere at komme i om aftenen og nemmere at kunne ud af om morgenen.

Læs mere om hvordan 3D Memory fungerer her.


Latex Prestige – God værdi for pengene

Her får du en rigtig god latex topmadras til en fornuftig pris.

Det er værd at bemærke, at denne model har en ganske høj densitet på hele 70kg/m3, hvilket er væsentligt højere end hvad de fleste andre topmadrasser i samme prisklasse har. Normalt ligger de ikke over 60 kg/m3.

Med den høje densitet, yder madrassen en endnu bedre støtte når du sover.

Latex Prestige er et godt valg for den prisbevidste forbruger, som ønsker en god topmadras til en god pris.

Se alle modellerne her. 


Talalay Latex – Markedets bedste latex topmadras

talalay topmadras

Talalay Latex 140×200 topmadras er en virkelig god topmadras, som indeholder talalay latex, hvilket er en bedre latex form end almindelig latex.

Talalay latex giver en fantastisk blød fornemmelse, samtidig med at din krop bliver understøttet optimalt. Det gør at du kvaliteten af din nattesøvn med stor sandsynlighed vil blive forbedre mærkbart.

Topmadrassen er 7 cm høj, hvor ca 4,8 cm består af talalay latex.
Hvis du er på udkig efter en af markeds absolut bedste latex topmadrasser, så er dette et virkelig godt valg.


Mayan Green – miljø- og allergivenlig topmadras

Modellen Mayan Green er markedets eneste 100% certificeret organiske co2 neutrale latex.

Det vil sige at du får en topmadras der består af 100% naturlig latex, udvundet fra gummitræer.
Latex gør topmadrassen meget fast, men samtidig tilpas elastisk til at du vil opleve en fantastisk søvnkomfort.

Kernen i madrassen er 6 cm tyk, hvilket gør at du kommer til at ligge helt suverænt. Madrassen er har flere forskellige zoner, hvilket gør at kroppen støttes på den helt rigtig måde. Dette kan behjælpeligt til at forhindre skavanker i hofte og ryg, da kroppen ligger i en optimal position.

Alt i alt får du en helt fantastisk topmadras i nok verdens bedste materiale.

Du kan læse mere om Mayan Green topmadrassen her.  

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse