Topmadras 180×200 – Læs guiden om 180×200 topmadrasser

0

I denne guide vil du kunne læse nærmere omkring hvad der er vigtigt at vide, når du køber en topmadras. Vi giver også 3 bud på gode 180×200 topmadrasser, som vi kan anbefale som gode køb.

Ny topmadras: Hvad skal jeg være opmærksom på?

Når du skal vælge en topmadras er der nogle grundlæggende ting du skal tage stilling til. Der findes en række forskellige topmadrasser i længden 180 x 200 på markedet.

Hvad du bør vælge kommer i høj grad an på hvad du personligt foretrækker.

Hvis du er på udkig efter en en topmadras som virkelig gør en forskel for din søvn, så anbefaler vi at du vælger enten en topmadras i latex eller memory skum.
Begge typer topmadrasser er meget behagelige, men samtidig også meget forskellige.

Topmadrassen i latex er til dig som godt kan lide at ligge med en et fast underlag. Latex giver en god stabilitet, da overfladen er fast.
Latex madrassen er meget åndbar, hvilket gør den utrolig god til varme nætter.

Hvis du foretrækker at ligge blødt, så vil en topmadras i memory skum være at foretrække, da den lader dig synke behageligt ned i topmadrassen, når du lægger dig på den.

En topmadras i memory skum bruger kroppens varme til at forme sig efter din krop, hvorefter du nærmest ligger i en fastlåst position.

Sammen med Bedre Nætter kigger vi her nærmere på en række topmadrasser, hvor du får rigtig god kvalitet for pengene.


Mayan Green Cloud

Mayan Green Cloud er en helt igennem økologisk topmadras, der kan nå hen over hele sengen. I forhold til Mayan Green har denne madras medium fasthed, hvorfor den virker blødere end Mayan Green. Den er derfor ideel til jer, der begge vejer under 75 kg eller ønsker en blødere topmadras til at justere liggekomforten i sengen.

Mayan Green Cloud er den eneste fuldstændigt 100 % CO2 neutrale latex-topmadras, der findes. Al latex i madrassen kommer fra Rainforest Alliance- og FSC-certificerede skove, ligesom det særlige Tencel-betræk er fremstillet af FSC-certificerede træfibre.

Det gør topmadrassen til det ideelle valg til dig, der er meget miljøbevidst eller lider af allergier og intolerancer.


Mayan Green topmadras

https://www.bedrenaetter.dk/mayan-green-topmadras-180×200.html

Mayan Green er den verdenskendte, helt igennem økologiske og Rainforest Alliance-certificerede latextopmadras med en latexkerne på hele 60 mm og et vedligeholdelsesvenligt betræk af Tencel-træfibre.

I forhold til Mayan Green Cloud har denne madras en imponerende densitet på hele 80 kg pr. kvadratmeter. Det vil sige, at madrassens fasthed svarer til en springmadras med fast fasthed. Det gør den til det perfekte valg, til jer som begge vejer mellem 75 og 95 kilo, eller som ønsker en lidt hårdere eller blødere liggekomfort – alt efter om du vejer under 75 eller over 95 kilo.

Mayan Green fås udover i denne version også i en version på 200 x 200, der koster lidt mere. Alle materialer er 100 % økologiske, hvorfor topmadrassen er det helt rigtige valg til dig, som lider af allergier eller går op i økologi og bæredygtig produktion. Det lever Mayan Green til overflod op til med både Oeko-Tex-, FSC- og Rainforret Alliance-certificeringer.

PULSE latex topmadras

Med en PULSE latex topmadras får du luksus for alle pengene. PULSE latex er noget af det mest åndbare latexmateriale, du kan få fat i. Så døjer du og din partner tit med varme i sengen, vil en investering i en PULSE latex topmadras hurtigt være tjent hjem i form af en bedre nattesøvn.

Topmadrassen er udstyret med en latexkerne på 40 mm og pakket ind i et antibakterielt AEGIS-betræk på hele 3 cm. Det fjerner de fleste problemer for allergikere, og sikrer dig mod, at madrassen med tiden kommer til at lugte grimt. Det tykke betræk er i øvrigt med til at give topmadrassen noget ekstra blødhed.

Cellestrukturen i latexkernen er særdeles homogen på grund af en særlig produktionsmetode. Det giver dig en helt jævn og glat topmadras med en fremragende fordeling af din kropsvægt. Derved ligger du behageligt og undgå gener og ømhed af din søvn.


Latex Art – En billig og behagelig topmadras

latex art topmadras 180 x 200 topmadras

Hvis du er på udkig efter en billig latex topmadras, så er Latex art et rigtig godt alternativ til de dyrere latex topmadrasser.
Her får du en billig 180 x 200 topmadras, som trods sin billige pris stadig er rigtig god, og du vil mærkbart forbedre dine nætter, hvis du er vant til at sove uden en topmadras.

Selvom denne topmadras er markant billigere end mange andre latex topmadrasser, så er der ikke gået på kompromis med kvaliteten her. Så hvis du er på udkig efter en billig, men god topmadras, så er Latex Art et god valg for dig.
Har du allergi, så er latex klart at foretrække som topmadras.

Bemærk: Topmadrassen har aftageligt betræk der kan vaskes ved 60 grader.

Klik her for at se topmadrassen.


3D Memory – En god topmadras i trykaflastende Memory Foam

Denne 180×200 Topmadras er lavet af trykaflastende Memory Foam med en dybde på hele 6 centimeter.

Topmadrassen er navngivet 3D, da den har et 3D betræk som hjælper med en bedre åndbarhed.

3D Memory Foam topmadrassen former sig efter din krop, og bliver gradvist blødere når de krop afgiver varme som topmadrassen hvilket giver din krop en god støtte på de vigtigste punkter, såsom nakke, skuldre, ryg, hofter osv.

Du finder 3D Memory topmadrasserne her.


Freshgel Visco – Luksus topmadras til dig der ikke vil gå på kompromis

Denne 180×200 Freshgel Topmadras er en af markeds absolut bedste topmadrasser, der både er allergivenlig og antibakteriel.

Freshgel Visco er en ny generation af visco topmadrasser, hvor madrassen indeholder gel perler, der køler madrassen.
Freshgel Visco former sig naturligt efter din krop, da de områder med mest pres vil synke dybere end steder med let pres. Dette skaber en behagelig trykaflastning for din krop, hvilket kan hjælpe dig til at holde skavanker væk, da din krop får netop den støtte og udformning den har behov for at få en optimal søvn.

Du kan Købe Freshgel Visco topmadrassen her.

Så blød er freshgel topmadrassen

Freshgel Visco er en af verdens absolut bedste topmadrasser.

Klik her for at se alle topmadrasserne. 

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse