Topmadras 180×200 – Læs guiden om 180×200 topmadrasser

0

I denne guide vil du kunne læse nærmere omkring hvad der er vigtigt at vide, når du køber en topmadras. Vi giver også 3 bud på gode 180×200 topmadrasser, som vi kan anbefale som gode køb.

Ny topmadras: Hvad skal jeg være opmærksom på?

Når du skal vælge en topmadras er der nogle grundlæggende ting du skal tage stilling til. Der findes en række forskellige topmadrasser i længden 180 x 200 på markedet.

Hvad du bør vælge kommer i høj grad an på hvad du personligt foretrækker.

Hvis du er på udkig efter en en topmadras som virkelig gør en forskel for din søvn, så anbefaler vi at du vælger enten en topmadras i latex eller memory skum.
Begge typer topmadrasser er meget behagelige, men samtidig også meget forskellige.

Topmadrassen i latex er til dig som godt kan lide at ligge med en et fast underlag. Latex giver en god stabilitet, da overfladen er fast.
Latex madrassen er meget åndbar, hvilket gør den utrolig god til varme nætter.

Hvis du foretrækker at ligge blødt, så vil en topmadras i memory skum være at foretrække, da den lader dig synke behageligt ned i topmadrassen, når du lægger dig på den.

En topmadras i memory skum bruger kroppens varme til at forme sig efter din krop, hvorefter du nærmest ligger i en fastlåst position.


Emma Topmadras – Den optimale støtte og stabilitet

Emma Topmadras – Den optimale støtte og stabilitet

Emma topmadras er blevet testet og anmeldt af mere end 100 forbrugere. Ved du, hvad de siger? De elsker den!
Samlet har den modtaget en score på 4,62 ud af 5 stjerner. Jørgen, en verificeret kunde, skriver således: ”Skøn topmadras og med 100 dages prøveperiode kan det ikke gå helt galt. Lækker kvalitet og skøn blød liggekomfort”.

Her får du en vendbar topmadras, som er opbygget med henblik på at tilfredsstille flest mulige kunder. Hvis du er mest komfortabel på en solid, stærk og støttende topmadras, skal du have HRX-laget øverst. Hvis du derimod kan lide en lidt blødere madras, skal du have Airgocell-laget øverst. Er du i tvivl? Bare rolig, du kan prøve topmadrassen uden risiko i 100 dage, inden du træffer dit endelige valg og vender madrassen for sidste gang.

Topmadrassen giver en helt særlig komfort på grund af det specielle HRX-skum, der giver den optimale støtte til din krop. Den former sig efter din individuelle krop og kan anvendes af alle kropstyper.

Topmadrassen er ikke blot komfortabel. Den er også praktisk! Betrækket er fremstillet med en særlig fiber, som er fugtregulerende. Det sikrer dig en kølig og komfortabel søvn selv på de varmeste nætter. Herudover kan betrækket tages af og vaskes efter behov.

Derfor bør du vælge denne

🔴 Kan bruges af alle
🔴 Stærk, støttende og stabiliserende
🔴 100 dages risikofri prøveperiode
🔴 Fuld refundering & fri fragt og retur

Produktnavn vs. Markedet

Dette er en af de mest populære topmadrasser på markedet. Den adskiller sig fra mange andre populære topmadrasser gennem sit smarte og komfortable design. Det er især den særlige HRX-skum samt muligheden for at vende topmadrassen, der gør denne topmadras til noget helt unikt.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.749,00 Kr. 0,00 Kr. 1.749,00 Kr. Læs mere
 


Mayan Green Cloud

Mayan Green Cloud er en helt igennem økologisk topmadras, der kan nå hen over hele sengen. I forhold til Mayan Green har denne madras medium fasthed, hvorfor den virker blødere end Mayan Green. Den er derfor ideel til jer, der begge vejer under 75 kg eller ønsker en blødere topmadras til at justere liggekomforten i sengen.

Mayan Green Cloud er den eneste fuldstændigt 100 % CO2 neutrale latex-topmadras, der findes. Al latex i madrassen kommer fra Rainforest Alliance- og FSC-certificerede skove, ligesom det særlige Tencel-betræk er fremstillet af FSC-certificerede træfibre.

Det gør topmadrassen til det ideelle valg til dig, der er meget miljøbevidst eller lider af allergier og intolerancer.


Mayan Green topmadras

Mayan Green er den verdenskendte, helt igennem økologiske og Rainforest Alliance-certificerede latextopmadras med en latexkerne på hele 60 mm og et vedligeholdelsesvenligt betræk af Tencel-træfibre.

I forhold til Mayan Green Cloud har denne madras en imponerende densitet på hele 80 kg pr. kvadratmeter. Det vil sige, at madrassens fasthed svarer til en springmadras med fast fasthed. Det gør den til det perfekte valg, til jer som begge vejer mellem 75 og 95 kilo, eller som ønsker en lidt hårdere eller blødere liggekomfort – alt efter om du vejer under 75 eller over 95 kilo.

Mayan Green fås udover i denne version også i en version på 200 x 200, der koster lidt mere. Alle materialer er 100 % økologiske, hvorfor topmadrassen er det helt rigtige valg til dig, som lider af allergier eller går op i økologi og bæredygtig produktion. Det lever Mayan Green til overflod op til med både Oeko-Tex-, FSC- og Rainforret Alliance-certificeringer.

PULSE latex topmadras

Med en PULSE latex topmadras får du luksus for alle pengene. PULSE latex er noget af det mest åndbare latexmateriale, du kan få fat i. Så døjer du og din partner tit med varme i sengen, vil en investering i en PULSE latex topmadras hurtigt være tjent hjem i form af en bedre nattesøvn.

Topmadrassen er udstyret med en latexkerne på 40 mm og pakket ind i et antibakterielt AEGIS-betræk på hele 3 cm. Det fjerner de fleste problemer for allergikere, og sikrer dig mod, at madrassen med tiden kommer til at lugte grimt. Det tykke betræk er i øvrigt med til at give topmadrassen noget ekstra blødhed.

Cellestrukturen i latexkernen er særdeles homogen på grund af en særlig produktionsmetode. Det giver dig en helt jævn og glat topmadras med en fremragende fordeling af din kropsvægt. Derved ligger du behageligt og undgå gener og ømhed af din søvn.


Latex Art – En billig og behagelig topmadras

latex art topmadras 180 x 200 topmadras

Hvis du er på udkig efter en billig latex topmadras, så er Latex art et rigtig godt alternativ til de dyrere latex topmadrasser.
Her får du en billig 180 x 200 topmadras, som trods sin billige pris stadig er rigtig god, og du vil mærkbart forbedre dine nætter, hvis du er vant til at sove uden en topmadras.

Selvom denne topmadras er markant billigere end mange andre latex topmadrasser, så er der ikke gået på kompromis med kvaliteten her. Så hvis du er på udkig efter en billig, men god topmadras, så er Latex Art et god valg for dig.
Har du allergi, så er latex klart at foretrække som topmadras.

Bemærk: Topmadrassen har aftageligt betræk der kan vaskes ved 60 grader.

Klik her for at se topmadrassen.


3D Memory – En god topmadras i trykaflastende Memory Foam

Denne 180×200 Topmadras er lavet af trykaflastende Memory Foam med en dybde på hele 6 centimeter.

Topmadrassen er navngivet 3D, da den har et 3D betræk som hjælper med en bedre åndbarhed.

3D Memory Foam topmadrassen former sig efter din krop, og bliver gradvist blødere når de krop afgiver varme som topmadrassen hvilket giver din krop en god støtte på de vigtigste punkter, såsom nakke, skuldre, ryg, hofter osv.

Du finder 3D Memory topmadrasserne her.


Freshgel Visco – Luksus topmadras til dig der ikke vil gå på kompromis

Denne 180×200 Freshgel Topmadras er en af markeds absolut bedste topmadrasser, der både er allergivenlig og antibakteriel.

Freshgel Visco er en ny generation af visco topmadrasser, hvor madrassen indeholder gel perler, der køler madrassen.
Freshgel Visco former sig naturligt efter din krop, da de områder med mest pres vil synke dybere end steder med let pres. Dette skaber en behagelig trykaflastning for din krop, hvilket kan hjælpe dig til at holde skavanker væk, da din krop får netop den støtte og udformning den har behov for at få en optimal søvn.

Du kan Købe Freshgel Visco topmadrassen her.

Så blød er freshgel topmadrassen

Freshgel Visco er en af verdens absolut bedste topmadrasser.

Klik her for at se alle topmadrasserne. 

Wonderland Superior topmadras

Wonderland Superior topmadras

Læs mere om Wonderland Superior topmadras her.

Denne 180 x 200 topmadras bliver kaldt for Wonderland Superior. Når det kommer til en topmadras, så er det vigtigt, at den kommer med en optimal trykaflastning samt liggekomfort. Dette får man med denne model, da Wonderland Superior er forsynet med Pulse Latex. Dette er en blød og fleksibel form for latex, der sørger for at tilpasse sig efter kroppens konturer.

Derudover er Pulse Latex et slidstærkt og holdbart materiale, hvilket sikrer en optimal ventilation og åndbarhed. På den måde får man en topmadras, der bidrager til et rent og friskt sovemiljø. Endvidere kommer Wonderland Superior med et temperaturregulerende tekstil, der tilpasser sig efter kroppens temperatur samt holder den på det helt rigtige niveau.

Wonderland Superior topmadras har en kernetykkelse på 5 centimeter, hvilket er en fordel, da de gennemsnitlige topmadrasser har en kernetykkelse på omkring 4 centimeter. Der er desuden mulighed for at vaske topmadrassen ved 60 grader i vaskemaskinen. Topmadrassens højde er 8 centimeter.


Wonderland Premium topmadras

Wonderland Premium topmadras

Læs mere om Wonderland Premium topmadras her.

Denne 180 x 200 topmadras bliver kaldt for Wonderland Premium. Med denne topmadras er det nemt at bibeholde en frisk og sund topmadras, da man har mulighed for at vaske den i vaskemaskinen ved 60 grader. Topmadrassen har en kernetykkelse på 4 centimeter.

Wonderland Premium topmadrassen består af Pulse Latex, hvilket er et blødt og fleksibelt materiale. Derfor følger og tilpasser dette materiale sig efter kroppens konturer på den mest optimale måde, hvorfor den vil bidrage til en optimal støtte og aflastning. Derudover er Pulse Latex et slidstærkt materiale, så topmadrassen hjælper med at forlænge sengens levetid.

Topmadrassen er yderligere både åndbar og ventilerende, hvorfor sved, fugt og varme vil blive afledt hurtigt. Derfor er madrassen velegnet til forbrugere, der ofte oplever at have det for varmt om natten. Wonderland Premium er desuden forsynet med Rapid Dry tekstil, der sammen med latexen bidrager til en ekstra god fugttransport samt holder en tør hele natten. Topmadrassens højde er på cirka 7 centimeter.


Tempur Topper

tempur_topper_topmadras

Læs mere om Tempur Topper topmadras her.

Denne 180 x 200 topmadras bliver kaldt for Tempur Topper. Den er kendt for at være en trykaflastende topmadras, der er forsynet med en fast støtte samt en optimal liggekomfort. Man vil derfor få en topmadras, der bidrager til hele sengens støtte og aflastning.

Med Tempur Topper er det nemt at bibeholde et rent og friskt sovemiljø, da den kommer med et aftageligt og vaskbart betræk. Man har derfor mulighed for at vaske betrækket i vaskemaskinen ved 60 grader. Topmadrassens fulde højde er desuden på cirka 7 centimeter.

Tempur Topper består af Tempurs unikke materiale, der består af en unik formel, der oprindeligt blev udviklet af NASA til at give astronauter en optimal støtte under affyring. Derfor kan man trygt stole på, at man får den mest optimale støtte og liggekomfort ved køb af Tempur Topper. Topmadrassen består blandt andet af visko-elastiske celler, der aktivt former og tilpasser sig efter kroppens konturer og bevægelser.

Ved køb af Tempur Topper får man en topmadras med en garanti på 15 år. Topmadrassen har et 7 centimeter tykt Tempur-materiale, der former sig efter kroppens temperatur og giver en unik og tilpasset støtte og komfort.


Nocturne Sleep Ultimate

Nocturne Sleep Ultimate topmadras 180x200

Læs mere om Nocturne Sleep Ultimate topmadras her.

Denne 180 x 200 topmadras bliver kaldt for Nocturne Sleep Ultimate. Navnet antyder, at man vil opleve en god nattesøvn, hvilket også er tilfældet med denne topmadras. Nocturne Sleep Ultimate er nemlig udviklet med fokus på at bidrage til sengens liggekomfort på den mest optimale måde.

Med Nocturne Sleep Ultimate får man en topmadras, der består af memoryskum. Denne form for skum er velegnet til forbrugere, der ofte oplever at have det køligt om natten. Derudover er skummet blødt og trykaflastende, hvorfor man vil opnå en optimal liggekomfort og støtte. Kernetykkelse er på 5 centimeter, hvilket er mere end de gennemsnitlige 4 centimeter.

Nocturne Sleep Ultimate er forsynet med et aftageligt og vaskbart betræk. Det vil sige, at man har mulighed for at vaske betrækket i vaskemaskinen ved 40 grader. På den måde er det nemmere at bibeholde et rent og friskt sovemiljø hele tiden. Topmadrassen har desuden en højde på cirka 8 centimeter.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke topmadrasser på 180x200 anbefales?

Mayan Green Cloud, Mayan Green, PULSE latex topmadras, Latex Art, 3D Memory, Wonderland Superior, Wonderland Premium, Tempur Topper og Nocturne Sleep Ultimate

🧐 Hvad er en latex topmadras?

Er topmadrassen lavet af latex, vil den have en forholdsvis jævn og fast overflade, hvilket betyder du ikke vil synke ned i topmadrassen. Dette kan især være en fordel om sommeren, eller hvis du generelt sover varmt.

🤔 Hvad er en memory skum topmadras?

En memory skum topmadras er lavet af et materiale, der former sig efter din krop, og bliver blødere i takt med at den bliver varmet op af din kropsvarme. Memory skummet giver en følelse af, at man synker ned i madrassen, og man vil opleve en meget beroligende søvn.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse