Vejrstation test 2021 – Find den bedste vejrstation her

Senest opdateret den 0

Vejrstationer bliver stadig mere og mere populære at have i hjemmet, da man med en vejrstation kan have fuld styr på vejrsituationen hele døgnet rundt.

Der findes et stort udvalg af vejrstationer på markedet og de fås i alle prisklasser. Det kan dog ofte være svært at finde ud, af hvilken vejrstationer der er de bedste og hvilken, der passer til dit behov. Køber du en billig vejrstation, kan du nemt ende op med en vejrstation, som i virkeligheden ikke kan forudsige noget som helst.

I denne artikel har vi gennemgået en række tests og artikler fra en række anerkendte magasiner og giver dig svaret på, hvilke vejrstationer eksperterne anbefaler. Dette er ikke blot en enkelt vejrstation test, men også en samling af en lang række eksperters mening, så du kan se hvilke modeller der er kåret til de bedste vejrstationer. Nedenfor vil fordelene ved de forskellige testvindere blive gennemgået og nederst i artiklen kan du finde links og kilder til de tests, som vi refererer til.

Du kan nedenfor også læse en række gode råd om hvad du skal være opmærksom på og hvordan du bedst sikrer, at du vælger en vejrstation der rent faktisk kan hvad den lover samt den model, som passer til netop dit behov.

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Vejrstation test 2020 – Her er de bedste modeller

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de vejrstationer, der har klaret sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en række forskellige anerkendte tests, og viser dig de bedste modeller ifølge eksperterne. Vi har også medtaget en række forskellige vejrstationer, der ikke har været testet, men imponerer på brugervenlighed og funktioner.

Du finder også en prissammenligning af de forskellige vejrstationer, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over, hvilke forhandlere der er billigst.


NetAtmo WiFi Vejrstation

✅  Anbefalet af Dinside.no
✅  Anbefalet af Metro.se
✅  Anbefalet af BT.dk
✅  Anbefalet af 99mac.se
✅  Anbefalet af mobil.se
✅  Anbefalet af Dagbladet.no

netatmo - bedste vejrstation

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.159,00 1.159,00 Læs mere
1.390,00 1.390,00 Læs mere

.
Hvis man gennemgår de forskellige testmagasiner og aviser på nettet, så ser man igen og igen, at netop denne vejrstation udmærker sig.

NetAtmo Personal Weather Station består af to elegante aluminiumsrør og allerede ved dens elegante design, adskiller denne model sig markant ud fra andre vejrstationer.

Det er netop også det stilrene og elegante design som har medvirket til, at denne vejrstation har fået omtale i hele verden.

BT.dk skriver skriver, at “flot og enkelt” er er kodeordet for Netatmo. De påpeger samtidigt, at det mest indviklede ved denne vejrstation er, at man skal bruge en computer, tablet eller smartphone til at indstille systemet på vejrstationen første gang man bruger den.

Det betyder, at inden man kan bruge vejrstationen, så skal der køres et installationsprogram. Efter man har kørt installationsprogrammet og tilkoblet vejrstationen til internettet, så er den klar til brug. Det skal her tilføjes, at til trods for ovenstående installationsprogram, så er vejrstationen meget nem at installere og endda betydeligt nemmere, end på mange andre vejrstationer på markedet.

Efter installationen skal du placere udendørsmåleren og indedørsmåleren. Indendørsmåleren bør placeres nær en stikkontakt. Udendørsmåleren bruger batterier og den kan du derfor placerer hvor du ønsker.

Du kan downloade en gratis app til din tablet eller smartphone, hvor du nemt får overblik over alle vejrstationen muligheder.
Du kan selvfølgelig måle ting som temperatur, luftfugtighed og lufttryk og den kan samtidig måle både indendørs- og udendørsmiljøet. Den har en indbygget sensor som måler luftkvaliteten og som også kan påpege, hvilken årsag der kan være til en eventuel dårlig luftkvalitet.

Du har også mulighed for at få en alarm tilsendt på din smartphone eller tablet, hvis vinden når en bestemt styrke.
Har du eksempelvis en båd liggende i vandet eller havemøbler i haven, som er følsomme overfor for kraftig vindstyrker, så kan du modtage en alarm når vinden når en vis hastighed.

Dette kan lade sig gøre, da Netatmo bruger den nyeste ultralydsteknologi til at måle vindstyrke, vindstød og vindretning.
Hvis du ønsker at bruge vindmåleren til Netatmo vejrstationen så skal den tilkøbes standardmodellen.

Kigger man i medierne, er der ingen tvivl om, at denne vejrstation er den absolut mest anbefalede.
Alt i alt får du her den nyeste teknologi inden for vejrmåligt, kombineret med et elegant og stilfuldt design, ved at vælge denne Netamto trådløse Wi-Fi vejrstation.

Du kan se videoen om Netatmo her:


Beurer HM55

God anmeldelse af det tyske testmagasin Testberichte.de
Rangeret som nummer 7 i sin kategori på Pricerunner
4 ud af 5 stjerner på Pricerunner
3.8 stjerner ud af 5 på Amazon 

Beurer HM55

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
334,00 334,00 Læs mere
439,00 439,00 Læs mere
509,00 509,00 Læs mere

 

Beurer HM55 er både et termometer og hygrometer. Det har et simpelt ydre og fylder ikke meget i rummet. Den måler sølle 7,6 cm i højden, 3,2 cm i bredden og ligeledes 3,2 cm i længden. På displayet er det muligt at se temperatur og luftfugtighed. 

Det er vigtigt at have et overblik over netop rummets tilstand, fordi det kan påvirke kroppen. Et tørt rum kan give hovedpine samt tørre læber, næse og øjne, mens et fugtigt indeklima kan give sundhedsskadelige omgivelser, da der kan komme skimmelsvamp på væggene.

Ifølge det tyske testmagasin Testbericht er dette en vejrstation, som du kan stole på, og den kan derfor bruges til at opdage høj luftfugtighed i rum, hvor du måske frygter skimmelsvamp eller lignende. 

Thermo-hygrometer med praktisk app

Denne vejrstation kan styres ved hjælp af en gratis app på mobilen. Du kan også her holde øje med udviklingen af luftfugtigheden i det rum, hvor du har enheden stående. Du kan tilmed have 5 enheder koblet til samme app, så du med et tryk har overblik over luftfugtigheden i alle dine rum. 

Det er ikke kun smart, det er også nemt at forbinde vejrstation og mobil via bluetooth. Det er også noget af det, som brugerne påpeger i deres anmeldelser på Pricerunner. Her skriver en bruger blandt andet: ” Bluetooth-parringen foregår nemt og ubesværet, og man kan navngive sine målere, eksempelvis “Soveværelse”.” Beurer HM55 vejrstationen får også flotte 4 ud af 5 stjerner på denne side. 

Beurer HM55 vs. markedet

Det er en stor fordel, at denne vejrstation kan styres ved hjælp af en app. Appen giver mulighed for at overvåge flere rum og enheder på samme tid. Dertil gemmes historikken, så du hurtigt kan hive denne frem, skulle du ønske et mere gennemgående overblik over tendenser i dit hjem.

Det, at vejrstationen blinker grønt eller rødt alt efter om luftfugtigheden eller temperaturen er for høj eller lav, er også en enestående kvalitet. Denne farveindikator giver dig et lynhurtigt overblik over tilstanden i det rum, du er i. Du kan endda i den smarte app selv styre grænserne for, hvornår enheden bør lyse.

Derfor skal du vælge denne vejrstation
🔵 Den har et flot og enkelt design
🔵 Giver hurtigt overblik over temperatur og luftfugtighed
🔵 Vejrstationen er app styret
🔵 Kan måle flere rum – op til 5 enheder
🔵 Overblik over historikken af luftfugtighed med appen


Ventus W155

vejstation test: ventus w155

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
491,00 491,00 Læs mere
0,00 699,00 Læs mere

.
Hvis du er på udkig efter en billigere model, kan vi eksempelvis anbefale Ventus Vejrstation W155. Denne vejrstation har både regnmåler og vindmåler.

Ud fra dens trådløse sensor kan du her lave lokale målinger af temperatur, vindretning, vindhastighed, luftfugtighed og lufttryk.

Denne vejrmåler er perfekt til at måler vejrsituationen hjemme hos dig selv, eksempelvis fra din have eller altan.

Hvis du er typen som foretrækker en vejrstation, hvor du ikke skal downloade apps for at få den til at virke, så kunne denne Ventus W155 være et rigtig fornuftigt bud.


OBH Vejrstation 4832

OBH 4832 Vejrstation

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
545,00 545,00 Læs mere

.
En hel simpel løsning er denne OBH vejrstation. Den er meget nem at anvende og kan måle inden- og udendørs temperaturen via sit trådløse termometer. Den har en rækkevidde på 30 meter.

Der er mulighed for tilslutning af 3 sendere og vejrstationen har indbygget ur og alarmfunktion.

Her får du altså en meget simpel, trådløs vejrstation, som kun man måle temperatur. Men hvis det er det eneste behov du har, så anbefaler vi at du køber denne model.

Kvaliteten er ganske udmærket og denne vejrstation befinder sig også i den billige ende af prisskalaen.


Ventus W832 med komplet 5-i-1 sensor

Populær på Pricerunner.dk
4.8 ud af 5 stjerner hos den danske forhandler coop.dk

Ventus W832 med komplet 5-i-1 sensor

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.089,00 1.089,00 Læs mere
1.119,00 1.119,00 Læs mere

 

Denne Ventus W832 er en professionel vejrstation. Den har et praktisk farvedisplay, som viser diverse informationer, som kan være nyttigt. Nogle af de ting, som den kan vise, er:

🔴 Ugedagen, tid og månefase
🔴 Indendørs temperatur og luftfugtighed
🔴 Udendørs temperatur og luftfugtighed
🔴 Vindstød og gennemsnitshastighed
🔴 Vindretning
🔴 Regnmængde
🔴 Vejrudsigt
🔴 Barometrisk lufttryk

Selvom der er mange informationer, som står på det samme display, så er det opstillet ganske overskueligt. En forbruger, der har anmeldt produktet, skriver på coop.dk ” Vi har stor gavn af de data, vejrstationen giver os dagligt” Det er også en af de populære vejrstationer i sin kategori på Pricerunner.dk

Praktisk medfølgende 5-i-1 sensor

Med vejrstationen får du en 5-i-1 sensor, som du kan installere ved dit hjem. På den måde får du vejroplysninger fra dit specifikke nærområde. Sensoren giver målinger af temperaturen, luftfugtigheden, vindhastigheden, vindretningen og ikke mindst mængden af regn. Du kan altid få fat på oplysningerne fra dit nærområde, uanset hvor i verden du befinder dig. Dette skyldes, at du kan aflæse det på din mobil, hvis blot du har internet.

Vigtigt at følge med i indeklimaet

Det er altid rart at kunne følge med i det udendørs vejr, særligt hvis man har planer. Det er dog også vigtigt at være opmærksom på indeklimaet. Temperaturen indendørs kan eksempelvis påvirke kroppen. Når man opholder sig i et varmt rum, vil man hurtigere miste koncentrationen, hvortil et koldere rum vil betyde, at kroppen sættes på overarbejde. 

Denne vejrstation er klart professionel til at måle udendørs, men den har også smarte funktioner i forbindelse med indendørsmålinger. Ventus W832 kan nemlig give advarsler, når temperaturen eller luftfugtigheden ikke er god. Du vil derpå hurtigt kunne reagere og åbne et vindue eller skrue op for en radiator. 

Ventus W832 vs. markedet

Denne vejrstation er professionel, og derfor har den en helt masse funktioner, som du ikke finder på andre mere simple vejrstationer. Den kan derfor godt virke lidt overdrevet at have stående, hvis du kun skal måle luftfugtigheden. Hvis lokalvejret interesserer dig en smule, så er det en genial vejrstation, som giver præcise resultater. Dertil er det informationer fra dit lokalområde, som du bliver opdateret om, da det er den smarte 5-i-1 sensor, som sender direkte resultater. 

Grundet de mange muligheder med denne vejrstation er den også dyrere end andre alternativer. Det er dog det hele værd, hvis man gerne vil følge med i vejrsituationen lokalt såvel som indeklimaet.

Derfor skal du vælge denne vejrstation
🔵 Du kan aflæse mange forskellige informationer
🔵 Der medfølger en smart 5-i-1 sensor
🔵 Enheden har advarselsindstillinger
🔵 Du kan tjekke dit lokale vejr overalt
🔵 Stort display der måler: 12,5 cm x 7,7 cm.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Outlet section for .dk


Agimex Rosenborg 68255

Nummer 5 i vejrstationskategorien på Pricerunner
5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser på pricerunner.dk

Agimex Rosenborg 68255

Denne vejrstation kan måle lidt af hvert heriblandt vind, regn og temperatur indendørs såvel som udendørs. Det er en populær vejrstation og er dertil også rangeret som nummer 5 i kategorien vejrstationer på sammenligningssiden pricerunner.dk

Vejrstationen måler udendørsvejrforhold ved hjælp af den smarte vind- og regnmåler, som følger med denne løsning til at måle forholdene. Du kan derved få de præcise vejrmålinger fra lige det sted, hvor du har monteret måleren, hvilket eksempelvis kunne være i din have.

Den ene ende måler vindstyrke og vindretning. I den anden ende opsamles data omkring nedbøren. Det er derfor vigtigt, at måleren bliver udsat for vejret, hvis den skal give nogle gode og præcise målinger fra dit nabolag.

Oplagt til soveværelset

Måleren befinder sig udendørs, men der er som nævnt også mulighed for at blive klogere på indeklimaet med en Agimex Rosenborg 68255. Indendørs kan det være praktisk at kende til dato, klokkeslæt samt temperaturen og luftfugtigheden indendørs. Disse oplysninger vises på displayet. Uret og kalenderen er tilmed radiostyret, så du skal ikke bekymre dig om at indstille det ved sommer og vintertid.

Det vil være naturligt at have Agimex Rosenborg 68255 stående i soveværelset. Det enkle design vil desuden medvirke til, at vejrstationen passer fint ind. I soveværelset kan den fungere som generelt digitalt ur, men også vække de som sover i det pågældende værelse – det skal alarmfunktionen nok sørge for.

Soveværelset er dertil et af de rum, hvor det måske er vigtigst at være opmærksom på indeklimaet. Det er både i forhold til temperatur, men også luftfugtigheden. Tør luft kan give hovedpine, og et fugtigt rum kan give skimmelsvamp, hvilket er meget sundhedsskadeligt. 

Agimex Rosenborg 68255 vs. markedet

Denne vejrstation har den kæmpe fordel, at den både kan vise indendørs og udendørs forhold. Det er tilmed udendørsforhold i nærområdet, da det er den medfølgende måler, som vil give vejrstationen sine data. 

I forhold til andre vejrstationer på markedet er dette en af de billigere muligheder, når man sammenligner med alle de funktioner den har, og at man får en vind- og regnmåler oveni.

Derfor skal du vælge denne vejrstation
🔵 Kan måle indendørs og udendørs
🔵 Praktisk hygrometer
🔵 Trådløs vejrstation
🔵 Radiostyret ur med vækkeursfunktion
🔵 Kan måle udendørstemperatur fra -40 °C til + 50 °C
🔵 Kan måle fugtighed mellem 25% og 95%

 

Outlet section for .dk


Sådan virker din vejrstation 🌧 ☀️

I dette afsnit vil vi baseret på en guide fra Dmi.dk forklare mere om, hvordan man som forbruger anvender sin vejrstation, og hvad man egentlig kan måle med den.

Hvad er en vejrstation?

Kort sagt er en vejrstation et instrument, som både forbrugere og meteorologer kan benytte sig af. De vejrstationer, man selv kan købe, kan man som forbruger anvende til at se forskellige informationer om vejret og vejrforholdene i nærområder.

Der findes mange forskellige typer af vejrstationer, som rangerer fra de helt simple til meget avancerede. Termen dækker typisk over en mindre mastopstilling med fastgjorde meteorologiske måleenheder, der er samlet ét sted. En vejrstation kan også bestå af flere enheder, som er placeret forskellige steder som på husgavle, stolper og havehegn.

De simple vejrstationer har oftest kun et enkelt lufttermometer, mens de mere avancerede har mulighed for at foretage flere forskellige slags målinger som luftfugtighed, vindforhold, lufttryk og måling af nedbør. De avancerede modeller kan også fortælle om vejrforholdene andre steder i verden, og mange af disse kan kommunikere med telefon og computer, hvor man kan holde styr på data og får denne udvidede information. På de simple modeller kan man kun se data på selve enheden.

Hvor skal jeg placere min vejrstation?

Det er ikke ligegyldigt, hvor man placerer sin vejrstation. For en hel præcis måling skal man opsætte vejrstationen så meteorologisk korrekt som muligt. Det er dog næsten umuligt at finde en helt ideel plads til vejrstationen som almindelig forbruger, da man skal tage mange forhold med i betragtning. Er man kun interesseret i at se data fra sit absolutte nærområde, kan man placere vejrstationen på for eksempel terrassen, men vær opmærksom på, at hvis der er læ eller bestemte sol/skyggeforhold, så er det disse data, der bliver målt – og de repræsenterer ikke nødvendigvis hele nærområdet.

Her har Dmi.dk listet en række aspekter, man bør lægge mærke til angående placering af vejrstation:

🔹 Placér vejrstationen på en vandret overflade – som gerne er bevokset med kortklippet græs eller lignende

🔹 Placér ikke vejrstationen tæt på skrænter, bakker, træer eller husmure – derfor så åbent som muligt

🔹 Har ens vejrstation en indbygget solindstrålings-måler (globalstråler), så bør den placeres i sydlig retning i forhold til træer og huse, som ellers kan skygge for målingerne

Temperatur 🌡

Selv de mest simple vejrstationer kan måle lufttemperaturen, og hvis det er muligt, anbefales det at placere vejrstationens lufttermometer to meter over jordens overflade for at få en god standardmåling – hverken meget over eller under. Det skyldes, at temperaturer svinger alt afhængig af højden, og inden for meteorologiens verden opereres med de to meter.

Man bør være opmærksom på vedligeholdelse af lufttermometeret, idet det i de fleste tilfælde gælder, at det er lufttermometerets egen temperatur, som måles. Derfor er det først og fremmest vigtigt med god ventilation omkring termometeret, for ellers kan det vise upålidelige målinger. Derudover er det vigtigt med en god vedligeholdelse af termometeret, og det betyder, at man mindst en gang om året bør vaske strålingsafskærmningen, som kan snavses til af blandt andet skidt, støv og mos. Hvis denne ikke er ren, kan vejrstationen vise en højere temperatur end den reelle.

Luftfugtighed 💦

Mange vejrstationer har også et såkaldt hygrometer, som i daglig tale blot kaldes en luftfugtighedssensor. Denne sensor er på de fleste vejrstationer en integreret del af instrumentet, og en placering i to meters højde er netop også fordelagtig her.

Vind 💨

Flere vejrstationer kan også foretage forskellige målinger angående vind. Her er tale om både vindhastighed og vindretning. Dmi.dk forklarer, at den ideelle placering af vindinstrumenter inden for meteorologiens verden er 10 meter over jorden. Dertil kommer, at den ideelle horisontale afstand fra en højtragende genstand som et hus er 10 gange genstandens højde. I praksis betyder det, at hvis ens hus er syv meter højt, så skal vindmåleren ideelt set i 10 meters højde placeres 70 meter væk fra huset, for at målingen ikke påvirkes af helt lokale forhold omkring huset.

For almindelige husejere er dette dog noget nær umuligt at opfylde, og i forhold til de officielle vejrstationer kan man opleve store forskelle på sin egen vejrstation. Men for en så god måling som muligt kan man forsøge at placere vindmåleren så frit og optimalt som muligt.

Vedligeholdelse af vindmåleren kræver ikke meget arbejde, for så længe kopper, propeller og vindfane kan bevæge sig frit og dreje ubesværet rundt, så fungerer måleren fint, og det hører til de sjældne tilfælde, at disse får problemer.

Nedbør ☔️

Nogle vejrstationer har en nedbørsmåler, som i teorien både kan måle regn, sne, slud og hagl – altså alt hvad der kommer ned fra skyerne af vådt materiale. Har man en vejrstation med en vippeskål (det har de fleste modeller), så kan nedbørsmåleren have svært ved at måle de mere faste former for nedbør som hagl og sne, idet en model med vippeskål fungerer ved, at flydende vand fra tragten drypper ned i vippeskålen, hvorved antallet af dryp fastslår nedbørsmængden. I frostvejr fungerer vippeskålen selvsagt heller ikke.

Dmi.dk anbefaler, at man placerer sin nedbørsmåler i fladt terræn, hvor åbningen holdes horisontal og meget gerne et sted med læ. Er det træer og buske, der giver dette læ, bør man være opmærksom på ikke at sætte nedbørsmåleren lige under dem (så kan man risikere, at vand fra træernes blade drypper ned i måleren og afgiver upræcise data) – dog heller ikke for langt fra dem, da dette læ så forsvinder (i så fald kan regndråber blæse forbi nedbørsmåleren og også afgive upræcise data).

Det kan være svært at finde en optimal placering, men eftersom den dominerende vindretning er den vestlige i Danmark, kan man blot forsøge at placere nedbørsmåleren, så der findes bedst læ fra vest. Placér desuden gerne nedbørsmåleren i en højde på omkring 150 centimeter, hvilket ifølge Dmi.dk er den officielle standardhøjde – husk også at tjekke, at nedbørsmåleren står i vater.

Lufttryk

Nogle vejrstationer er også i stand til at måle lufttrykket, og derfor er de udstyret med et barometer.

Ofte vil man kunne aflæse to forskellige typer af tryk: Det ene tryk er det såkaldte ”rå udtryk”, som er det, barometeret selv mærker ved den valgte placering. Det andet tryk er det lufttryk, som ville fremkomme, hvis barometeret var placeret ved havets overflade. Det første tryk vil ofte være lavere end det andet, idet luften bliver tyndere, jo højere op man kommer, og dermed falder lufttrykket. Når man måler lufttrykket, skal man være opmærksom på ikke at placere barometeret et sted, hvor det påvirkes af aircondition eller lignende.

Ønsker man at kunne sammenligne sit eget barometers data med andre vejrstationers målinger, skal man kende sit barometers højde over havoverfladen.

Globalstråling – solindstrålings-måler

Nogle få vejrstationer tilbyder også målinger inden for globalstråler (måling af solstråler), som i meteorologiens verden kaldes et pyranometer. Et pyranometer måler den solare indstråling på en horisontal overflade, og derfor er det meget vigtigt, at denne enhed står i helt præcis vater – bare en lille hældning vil kunne give meget forkerte data og målinger.

Pyranometeret måler både den direkte stråling fra solen mod skiven samt spredningen og spejlingen, der findes rundt omkring. Derfor er det vigtigt at placere pyranometeret et sted med så meget sol som muligt. Dette kan i høj grad opnås ved at placere enheden i et bestemt forhold til træer og huse, således at disse er placeret i en nordlig retning i forhold til måleren.

For at få så korrekte målinger som muligt bør man rengøre måleren et par gange om året for at fjerne støv, skidt og snavs.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke vejrstationer har fået de bedste bedømmelser i tests?

NetAtmo WiFi Vejrstation

🤓 Hvordan er vejrstationerne blevet testet?

Vejrstationerne er blevet vurderet ud fra deres specifikationer, brugervenlighed og byggekvalitet. Ligeledes har eksperterne testet vejrstationernes præcision i praksis, samt vurderet dem ud fra prisen, da dette ofte er en afgørende faktor.

🤔 Hvor skal jeg placere min vejrstation?

Danmarks Meteorologiske Institut anbefaler, at man placerer sin vejrstation på en vandret overflade – gerne bevokset med kortklippet græs eller lignende. Ydermere skal vejrstationen placeres et så åbent sted som muligt. Det vil sige, at den helst ikke må opstilles nær skrænter, bakker, træer og husmure.


Vejrstation test – Disse tests har vi gennemgået

99mac.se
Det svenske tech magasin 99 mac testede i 2015 Netatmo vejrstationen, hvor de foretog en detaljeret gennemgang af alle vejrstationens funktioner. Deres artikel er ganske god at læse, hvis du ønsker en dybere forståelse for, hvad Netatmo kan. Du kan læse testen her.

M3.se
En af Sveriges største gadget sider har gennemgået en lang række vejrstationer. Her kan du blandt andet læse deres vurdering af Ventus W155. Du kan læse deres test ved at klikke her.

Smartson.se
Smartson har gennemgået 8 forskellige vejrstationer i deres test, hvor de kårer den bedste vejrstation.

Vi har gennemgået testen, men da den er af ældre dato har vi ikke nævnt nogle af deres anbefalede modeller i vores artikel. Dette skyldes først og fremmest, at teknikken i vejrstationerne har udviklet sig meget, siden de udgav deres test. Hvis du alligevel ønsker at se ønsker at læse hele testen kan du klikke her.

Mobil.se
Det store svenske teknik magasin har også lavet en dybdegående test af Netamto Wi-Fi vejrstationen. Vurderingen af vejrstationen er i denne artikel noget kortere end hos 99mac.se – Du kan læse den her.

Metro.se
Den svenske gratisavis Metro har også testet i Netamto vejrstationen. Deres vurdering af vejrstationen er ultra kort og journalisten besvarer i artiklen fire spørgsmål om, hvad man kan få ud af Netamto vejrstationen og hvad den kan bruges til. Læs artiklen her.

Altomdata.dk
Det danske datamagasin har også vurderet Netamto vejrstationen i deres artikel om vejrstationer. Her beskriver de en række af Netamtos funktioner. Læs artiklen her.

BT.dk
BT er endnu en avis i rækken som har testet Netamto vejrstationen. Du kan læse hele BTs beskrivelse af den populære vejrstation ved at klikke her.

Dinside.no
Endnu en test i rækken af Netamto finder man på Dinside.no, som har lavet en rigtig god beskrivelse af vejrstationen og alle de funktioner den indeholder. Journalisten bag artiklen er stærkt begejstret og skriver at man bliver afhængig når man først har anskaffet sig Netamto. Læs hele artiklen her.