Vejrstation test 2019 – Find den bedste vejrstation her

0

Vejrstationer bliver stadig mere og mere populære at have i hjemmet, da man med en vejrstation kan have fuld styr på vejrsituationen hele døgnet rundt.

Der findes et stort udvalg af vejrstationer på markedet og de fås i alle prisklasser. Det kan dog ofte være svært at finde ud, af hvilken vejrstationer der er de bedste og hvilken, der passer til dit behov. Køber du en billig vejrstation, kan du nemt ende op med en vejrstation, som i virkeligheden ikke kan forudsige noget som helst.

I denne artikel har vi gennemgået en række tests og artikler fra en række anerkendte magasiner og giver dig svaret på, hvilke vejrstationer eksperterne anbefaler. Dette er ikke blot en enkelt vejrstation test, men også en samling af en lang række eksperters mening, så du kan se hvilke modeller der er kåret til de bedste vejrstationer. Nedenfor vil fordelene ved de forskellige testvindere blive gennemgået og nederst i artiklen kan du finde links og kilder til de tests, som vi refererer til.

Du kan nedenfor også læse en række gode råd om hvad du skal være opmærksom på og hvordan du bedst sikrer, at du vælger en vejrstation der rent faktisk kan hvad den lover samt den model, som passer til netop dit behov.

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Vejrstation test 2019 – Her er de bedste modeller 

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de vejrstationer, der har klaret sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en række forskellige anerkendte tests, og viser dig de bedste modeller ifølge eksperterne. Vi har også medtaget en række forskellige vejrstationer, der ikke har været testet, men imponerer på brugervenlighed og funktioner.

Du finder også en prissammenligning af de forskellige vejrstationer, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over, hvilke forhandlere der er billigst.


NetAtmo WiFi Vejrstation

✅  Anbefalet af Dinside.no
✅  Anbefalet af Metro.se
✅  Anbefalet af BT.dk
✅  Anbefalet af 99mac.se
✅  Anbefalet af mobil.se
✅  Anbefalet af Dagbladet.no

 

netatmo - bedste vejrstation

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.149,00 Kr. 0,00 Kr. 1.149,00 Kr. Læs mere

 

Hvis man gennemgår de forskellige testmagasiner og aviser på nettet, så ser man igen og igen, at netop denne vejrstation udmærker sig.

NetAtmo Personal Weather Station består af to elegante aluminiumsrør og allerede ved dens elegante design, adskiller denne model sig markant ud fra andre vejrstationer.

Det er netop også det stilrene og elegante design som har medvirket til, at denne vejrstation har fået omtale i hele verden.

BT.dk skriver skriver, at “flot og enkelt” er er kodeordet for Netatmo. De påpeger samtidigt, at det mest indviklede ved denne vejrstation er, at man skal bruge en computer, tablet eller smartphone til at indstille systemet på vejrstationen første gang man bruger den.

Det betyder, at inden man kan bruge vejrstationen, så skal der køres et installationsprogram. Efter man har kørt installationsprogrammet og tilkoblet vejrstationen til internettet, så er den klar til brug. Det skal her tilføjes, at til trods for ovenstående installationsprogram, så er vejrstationen meget nem at installere og endda betydeligt nemmere, end på mange andre vejrstationer på markedet.

Efter installationen skal du placere udendørsmåleren og indedørsmåleren. Indendørsmåleren bør placeres nær en stikkontakt. Udendørsmåleren bruger batterier og den kan du derfor placerer hvor du ønsker.

Du kan downloade en gratis app til din tablet eller smartphone, hvor du nemt får overblik over alle vejrstationen muligheder.
Du kan selvfølgelig måle ting som temperatur, luftfugtighed og lufttryk og den kan samtidig måle både indendørs- og udendørsmiljøet. Den har en indbygget sensor som måler luftkvaliteten og som også kan påpege, hvilken årsag der kan være til en eventuel dårlig luftkvalitet.

Du har også mulighed for at få en alarm tilsendt på din smartphone eller tablet, hvis vinden når en bestemt styrke.
Har du eksempelvis en båd liggende i vandet eller havemøbler i haven, som er følsomme overfor for kraftig vindstyrker, så kan du modtage en alarm når vinden når en vis hastighed.

Dette kan lade sig gøre, da Netatmo bruger den nyeste ultralydsteknologi til at måle vindstyrke, vindstød og vindretning.
Hvis du ønsker at bruge vindmåleren til Netatmo vejrstationen så skal den tilkøbes standardmodellen.

Kigger man i medierne, er der ingen tvivl om, at denne vejrstation er den absolut mest anbefalede.
Alt i alt får du her den nyeste teknologi inden for vejrmåligt, kombineret med et elegant og stilfuldt design, ved at vælge denne Netamto trådløse Wi-Fi vejrstation.

Du kan se videoen om Netatmo her:

https://www.youtube.com/watch?v=ACNF-J85ouU

Ventus W155 – Trådløs Vejrstation

vejstation test: ventus w155

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
499,95 Kr. 0,00 Kr. 499,95 Kr. Læs mere

 

Hvis du er på udkig efter en billigere model, kan vi eksempelvis anbefale Ventus Vejrstation W155. Denne vejrstation har både regnmåler og vindmåler.

Ud fra dens trådløse sensor kan du her lave lokale målinger af temperatur, vindretning, vindhastighed, luftfugtighed og lufttryk.

Denne vejrmåler er perfekt til at måler vejrsituationen hjemme hos dig selv, eksempelvis fra din have eller altan.

Hvis du er typen som foretrækker en vejrstation, hvor du ikke skal downloade apps for at få den til at virke, så kunne denne Ventus W155 være et rigtig fornuftigt bud.


Ventus W831 – Trådløs Vejrstation

ventus w831 - en god vejrstation

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Hvis du ønsker en vejrstation der lige når et lidt højere niveau end Ventus W155, så er W831 et rigtig godt bud. Her får du lokale vejrinformationer fra din vindmåler, regnmåler og termohygrometer sensor. Modellen har kraftige sensorer, hvilket gør, at de målinger som bliver sendt til displayet på din vejrstation er yderst pålidelige.

Du kan samtidig gemme alle data på din computer.

Ventus W831 tilbyder vejrudsigt, hvor den viser om der kommer sol, regn, storm eller om det bliver overskyet.

Vejrstationen har også indbygget regnmåler, som kan vise på dags, uge eller månedsbasis. Du kan også måle luftfugtighed både inde og ude.

Hvad angår vind, så viser den hastighed, retning, stød og kulde indeks (vind+temp).

Alt i alt får du her en vejrstation af højeste kvalitet, som er til dig der ønsker en fysisk vejrstation med et display, hvor du kan se alt information. Hvis du hellere vil have en vejrstation hvor du kan downloade en app og derved se alt information elektronisk, så anbefaler vi NetAtmo vejrstationen.


OBH Vejrstation 4832 – Et godt trådløst termometer

OBH 4832 Vejrstation

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
330,00 Kr. 0,00 Kr. 330,00 Kr. Læs mere

 

En hel simpel løsning er denne OBH vejrstation. Den er meget nem at anvende og kan måle inden- og udendørs temperaturen via sit trådløse termometer. Den har en rækkevidde på 30 meter.

Der er mulighed for tilslutning af 3 sendere og vejrstationen har indbygget ur og alarmfunktion.

Her får du altså en meget simpel, trådløs vejrstation, som kun man måle temperatur. Men hvis det er det eneste behov du har, så anbefaler vi at du køber denne model.

Kvaliteten er ganske udmærket og denne vejrstation befinder sig også i den billige ende af prisskalaen.


NSH Nordic Lonobox W920

NSH Nordic Lonobox W920 vejrstation

NSH Nordic Lonobox W920 er en af de mere dyre vejrstationer, man kan anskaffe sig, men hvis man som forbruger ønsker noget af det bedste af det bedste, så vil NSH Nordic Lonobox W920 alligevel være god valuta for pengene. NSH Nordic Lonobox W920 kan nemlig rigtig mange ting og er en vejstation med mange forskellige funktioner.

Data på telefonen

NSH Nordic Lonobox W920 fungerer i samarbejde med ens smartphone, idet vejrstationen sender alle de vejrdata, som den måler, direkte til forbrugerens telefon (eller tablet og computer, hvis man ønsker det). Derved har man altid alle data lige ved hånden.

NSH Nordic Lonobox W920 måler rigtig mange forskellige ting, således at man kan holde øje med flere aspekter af vejret. Det tæller både lokale målinger af barometertryk og luftfugtighed men også mere tilgængelige og gængse data som temperaturer, nedbør og vind.

Mange funktioner

Udover de forskellige målinger har NSH Nordic Lonobox W920 også flere funktioner, som er mere specialiserede. NSH Nordic Lonobox W920 har blandt andet et kort over Lonobox vejrstationer over hele verden, hvor man kan få vejrdata direkte fra, hvis man ønsker at vide, hvordan vejrforholdene er i andre dele af verdenen. Herudover har NSH Nordic Lonobox W920 også en historikfunktion, så man kan gå tilbage i tiden og se på ældre data.

NSH Nordic Lonobox W920 kommer med gateway inklusiv strømforsyning, temperaturmåler, nedbørsmåler, vindretning-/vindhastighedsmåler og ethernet-kabel. Alle målere kommer inklusiv batterier.

Udvalgte fordele ved NSH Nordic Lonobox W920:
🔵 Kan måle temperaturer, nedbør og vind, barometertryk og luftfugtighed
🔵 Mulighed for at få alle data sendt direkte til telefonen
🔵 Mulighed for at få vejrdata fra andre vejrstationer verden over
🔵 Med historik-funktion


Rosenborg 66787 Trådløs vejrstation

Rosenborg 66787 vejrstation

Rosenborg 66787 Trådløs vejrstation er en meget prisvenlig vejrstation, som ligger mod den simple ende. Rosenborg 66787 Trådløs vejrstation vil være et godt valg for nybegynderen eller den forbruger, som bare ønsker at kunne se simple data.

Simpel men stabil

Rosenborg 66787 Trådløs vejrstation er en enkel men stabil vejrstation, som sørger for, at man kan følge med i vejret i nærområdet. Rosenborg 66787 Trådløs vejrstation har ikke avancerede funktioner men giver et overblik over både udendørs- og indendørstemperaturer samt luftfugtigheden indendørs.

Viser vejrudsigten

Udover temperatur og luftfugtighed viser Rosenborg 66787 Trådløs vejrstation også forbrugeren en vejrudsigt, som er baseret på ændringer i lufttrykket, og denne vejrudsigt vises med ikoner, som er let-aflæselige og forståelige.

Rosenborg 66787 Trådløs vejrstation kommer desuden med et radiokontrolleret ur samt har batteri-indikator for lavt batteri.

Udvalgte fordele ved Rosenborg 66787 Trådløs vejrstation:
🔵 Simpel vejrstation
🔵 Prisvenlig model
🔵 Måler temperaturer indendørs og udendørs samt luftfugtighed indendørs
🔵 Viser vejrudsigt med tydelige ikoner


Rosenborg 66830 Trådløs vejrstation

vejrstationen Rosenborg 66830

Rosenborg 66830 Trådløs vejrstation er en flot vejrstation, som ligger i den mere prisvenlige afdeling af mellemklassen. Rosenborg 66830 Trådløs vejrstation er derfor en vejrstation, som ikke er så avanceret som de dyre modeller, men som kan lidt mere end de helt billige.

Flere målinger

Rosenborg 66830 Trådløs vejrstation kan både måle temperaturer indendørs og udendørs, og dertil har modellen også en luftfugtighedssensor (hygrometer), der kan foretage indendørs og udendørs målinger. Derudover har skærmen vejr-ikoner med pile, der indikerer, hvordan udviklingen i vejret kommer til at blive – for eksempel kan man se, om temperaturen er stigende eller faldende.

Flot farvedisplay

Rosenborg 66830 Trådløs vejrstation har et pænt og elegant design uden at gøre meget væsen af sig. Rosenborg 66830 Trådløs vejrstation har en flot farveskærm, hvor man kan aflæse data og få et hurtigt overblik over vejret i nærområdet. Denne model er udstyret med en touch-betjening.

Rosenborg 66830 Trådløs vejrstation har yderligere også en kalenderfunktion samt digitalt ur.

Udvalgte fordele ved Rosenborg 66830 Trådløs vejrstation:
🔵 Vejrstation i mellemklassen
🔵 Kan måle temperaturer indendørs og udendørs
🔵 Med luftfugtighedssensor (hygrometer), som kan måle både indendørs og udendørs
🔵 Vejr-ikoner med indikerende pile
🔵 Elegant vejrstation med farveskærm


Ventus Vejrstation W177

vejrstationen ventus

Ventus Vejrstation W177 er en af de lidt mere avancerede vejrstationer på markedet, hvilket også betyder en lidt højere pris – dog uden at blive meget dyr. Ventus Vejrstation W177 vil derfor være et godt valg for den forbruger, som ønsker en vejrstation, som kan foretage mange forskellige målinger.

Mange målinger

Ventus Vejrstation W177 kan give forbrugeren flere forskellige data om vejret i nærområdet – uanset om man bor i hus eller lejlighed, for modellen kan både monteres i have, terrasse eller altan. Ventus Vejrstation W177 foretager forskellige målinger, som tæller både temperaturer (inde og ude), luftfugtighed (inde og ude), vindhastighed, vindretning og lufttryk, og de kommer alle fra trådløse sensorer.

Gode funktioner

Udover de forskellige målinger har Ventus Vejrstation W177 også flere brugbare funktioner. Modellen har nemlig udregninger af kuldeindeks, udregning af varmeindeks samt dugpunkt. Herudover har Ventus Vejrstation W177 også en vejrudsigt med ikoner (sol, skyet, regn, storm, sne, som man ser i vejrudsigten på tv) samt en nedbørsmåler, der måler nedbøren på dagsbasis, ugebasis og månedsbasis.

Ventus Vejrstation W177 har ydermere et flot design, og farveskærmen giver et godt og detaljeret overblik over de lokale vejrforhold.

Udvalgte fordele ved Ventus Vejrstation W177:
🔵 Noget avanceret vejrstation
🔵 Kan måle temperaturer, luftfugtighed, vindhastighed, vindretning og lufttryk
🔵 Kulde-/varmeindeks
🔵 Nedbørsmåler


Jacob Jensen 32001

Jacob Jensen 32001 vejrstation

Jacob Jensen 32001 er en vejrstation, som kan mange forskellige ting og foretage flere målinger, men modellen er stadig at finde i den prisvenlige ende af skalaen. Jacob Jensen 32001 vil derfor være ideel til den forbruger, som ønsker en vejrstation med mange muligheder for målinger, og som ikke ønsker at betale mange penge for den.

Hurtigt overblik over vejret

Jacob Jensen 32001 er designet til hurtigt at kunne give forbrugeren et godt overblik over vejret og vejrforholdene, hvor man bor. Jacob Jensen 32001 kan derfor foretage flere forskellige målinger, som tæller temperaturer (inde og ude), lufttryk og luftfugtighed indendørs. Temperaturen måles via eksterne sensorer, som måler og gemmer både højeste og laveste temperaturer og kan vises i enten Celsius eller Fahrenheit. Luftfugtighedsmåleren angiver udover de forskellige værdier også, om indeklimaet er behageligt eller for fugtigt.

Intelligent regnmåler

Jacob Jensen 32001 er også udstyret med en regnmåler og et trådløst ur med 24-timers visning med alarm. Regnmåleren er ligeledes trådløs og viser data baseret på opsamlingsbeholdere og modtagestationer. Regnmåleren viser både det daglige nedbørsniveau samt gemmer data fra de sidste ni dage. Hvis der er udsigt til kraftigt regnfald, gør Jacob Jensen 32001’s regnmåler opmærksom på dette via en alarm.

Jacob Jensen 32001 har desuden et flot og enkelt design og styres med fire store knapper.

Udvalgte fordele ved Jacob Jensen 32001:
🔵 Mange målingsmuligheder til god pris
🔵 Kan måle temperaturer (inde og ude), lufttryk og luftfugtighed indendørs
🔵 Angiver om indeklimaet er behageligt eller fugtigt
🔵 Intelligent regnmåler, som advarer forud for kraftigt regnfald


Sådan virker din vejrstation 🌧 ☀️

I dette afsnit vil vi baseret på en guide fra Dmi.dk forklare mere om, hvordan man som forbruger anvender sin vejrstation, og hvad man egentlig kan måle med den.

Hvad er en vejrstation?

Kort sagt er en vejrstation et instrument, som både forbrugere og meteorologer kan benytte sig af. De vejrstationer, man selv kan købe, kan man som forbruger anvende til at se forskellige informationer om vejret og vejrforholdene i nærområder.

Der findes mange forskellige typer af vejrstationer, som rangerer fra de helt simple til meget avancerede. Termen dækker typisk over en mindre mastopstilling med fastgjorde meteorologiske måleenheder, der er samlet ét sted. En vejrstation kan også bestå af flere enheder, som er placeret forskellige steder som på husgavle, stolper og havehegn.

De simple vejrstationer har oftest kun et enkelt lufttermometer, mens de mere avancerede har mulighed for at foretage flere forskellige slags målinger som luftfugtighed, vindforhold, lufttryk og måling af nedbør. De avancerede modeller kan også fortælle om vejrforholdene andre steder i verden, og mange af disse kan kommunikere med telefon og computer, hvor man kan holde styr på data og får denne udvidede information. På de simple modeller kan man kun se data på selve enheden.

Hvor skal jeg placere min vejrstation?

Det er ikke ligegyldigt, hvor man placerer sin vejrstation. For en hel præcis måling skal man opsætte vejrstationen så meteorologisk korrekt som muligt. Det er dog næsten umuligt at finde en helt ideel plads til vejrstationen som almindelig forbruger, da man skal tage mange forhold med i betragtning. Er man kun interesseret i at se data fra sit absolutte nærområde, kan man placere vejrstationen på for eksempel terrassen, men vær opmærksom på, at hvis der er læ eller bestemte sol/skyggeforhold, så er det disse data, der bliver målt – og de repræsenterer ikke nødvendigvis hele nærområdet.

Her har Dmi.dk listet en række aspekter, man bør lægge mærke til angående placering af vejrstation:

🔹 Placér vejrstationen på en vandret overflade – som gerne er bevokset med kortklippet græs eller lignende

🔹 Placér ikke vejrstationen tæt på skrænter, bakker, træer eller husmure – derfor så åbent som muligt

🔹 Har ens vejrstation en indbygget solindstrålings-måler (globalstråler), så bør den placeres i sydlig retning i forhold til træer og huse, som ellers kan skygge for målingerne

Temperatur 🌡

Selv de mest simple vejrstationer kan måle lufttemperaturen, og hvis det er muligt, anbefales det at placere vejrstationens lufttermometer to meter over jordens overflade for at få en god standardmåling – hverken meget over eller under. Det skyldes, at temperaturer svinger alt afhængig af højden, og inden for meteorologiens verden opereres med de to meter.

Man bør være opmærksom på vedligeholdelse af lufttermometeret, idet det i de fleste tilfælde gælder, at det er lufttermometerets egen temperatur, som måles. Derfor er det først og fremmest vigtigt med god ventilation omkring termometeret, for ellers kan det vise upålidelige målinger. Derudover er det vigtigt med en god vedligeholdelse af termometeret, og det betyder, at man mindst en gang om året bør vaske strålingsafskærmningen, som kan snavses til af blandt andet skidt, støv og mos. Hvis denne ikke er ren, kan vejrstationen vise en højere temperatur end den reelle.

Luftfugtighed 💦

Mange vejrstationer har også et såkaldt hygrometer, som i daglig tale blot kaldes en luftfugtighedssensor. Denne sensor er på de fleste vejrstationer en integreret del af instrumentet, og en placering i to meters højde er netop også fordelagtig her.

Vind 💨

Flere vejrstationer kan også foretage forskellige målinger angående vind. Her er tale om både vindhastighed og vindretning. Dmi.dk forklarer, at den ideelle placering af vindinstrumenter inden for meteorologiens verden er 10 meter over jorden. Dertil kommer, at den ideelle horisontale afstand fra en højtragende genstand som et hus er 10 gange genstandens højde. I praksis betyder det, at hvis ens hus er syv meter højt, så skal vindmåleren ideelt set i 10 meters højde placeres 70 meter væk fra huset, for at målingen ikke påvirkes af helt lokale forhold omkring huset.

For almindelige husejere er dette dog noget nær umuligt at opfylde, og i forhold til de officielle vejrstationer kan man opleve store forskelle på sin egen vejrstation. Men for en så god måling som muligt kan man forsøge at placere vindmåleren så frit og optimalt som muligt.

Vedligeholdelse af vindmåleren kræver ikke meget arbejde, for så længe kopper, propeller og vindfane kan bevæge sig frit og dreje ubesværet rundt, så fungerer måleren fint, og det hører til de sjældne tilfælde, at disse får problemer.

Nedbør ☔️

Nogle vejrstationer har en nedbørsmåler, som i teorien både kan måle regn, sne, slud og hagl – altså alt hvad der kommer ned fra skyerne af vådt materiale. Har man en vejrstation med en vippeskål (det har de fleste modeller), så kan nedbørsmåleren have svært ved at måle de mere faste former for nedbør som hagl og sne, idet en model med vippeskål fungerer ved, at flydende vand fra tragten drypper ned i vippeskålen, hvorved antallet af dryp fastslår nedbørsmængden. I frostvejr fungerer vippeskålen selvsagt heller ikke.

Dmi.dk anbefaler, at man placerer sin nedbørsmåler i fladt terræn, hvor åbningen holdes horisontal og meget gerne et sted med læ. Er det træer og buske, der giver dette læ, bør man være opmærksom på ikke at sætte nedbørsmåleren lige under dem (så kan man risikere, at vand fra træernes blade drypper ned i måleren og afgiver upræcise data) – dog heller ikke for langt fra dem, da dette læ så forsvinder (i så fald kan regndråber blæse forbi nedbørsmåleren og også afgive upræcise data).

Det kan være svært at finde en optimal placering, men eftersom den dominerende vindretning er den vestlige i Danmark, kan man blot forsøge at placere nedbørsmåleren, så der findes bedst læ fra vest. Placér desuden gerne nedbørsmåleren i en højde på omkring 150 centimeter, hvilket ifølge Dmi.dk er den officielle standardhøjde – husk også at tjekke, at nedbørsmåleren står i vater.

Lufttryk

Nogle vejrstationer er også i stand til at måle lufttrykket, og derfor er de udstyret med et barometer.

Ofte vil man kunne aflæse to forskellige typer af tryk: Det ene tryk er det såkaldte ”rå udtryk”, som er det, barometeret selv mærker ved den valgte placering. Det andet tryk er det lufttryk, som ville fremkomme, hvis barometeret var placeret ved havets overflade. Det første tryk vil ofte være lavere end det andet, idet luften bliver tyndere, jo højere op man kommer, og dermed falder lufttrykket. Når man måler lufttrykket, skal man være opmærksom på ikke at placere barometeret et sted, hvor det påvirkes af aircondition eller lignende.

Ønsker man at kunne sammenligne sit eget barometers data med andre vejrstationers målinger, skal man kende sit barometers højde over havoverfladen.

Globalstråling – solindstrålings-måler

Nogle få vejrstationer tilbyder også målinger inden for globalstråler (måling af solstråler), som i meteorologiens verden kaldes et pyranometer. Et pyranometer måler den solare indstråling på en horisontal overflade, og derfor er det meget vigtigt, at denne enhed står i helt præcis vater – bare en lille hældning vil kunne give meget forkerte data og målinger.

Pyranometeret måler både den direkte stråling fra solen mod skiven samt spredningen og spejlingen, der findes rundt omkring. Derfor er det vigtigt at placere pyranometeret et sted med så meget sol som muligt. Dette kan i høj grad opnås ved at placere enheden i et bestemt forhold til træer og huse, således at disse er placeret i en nordlig retning i forhold til måleren.

For at få så korrekte målinger som muligt bør man rengøre måleren et par gange om året for at fjerne støv, skidt og snavs.


Vejrstation test – Disse tests har vi gennemgået

99mac.se
Det svenske tech magasin 99 mac testede i 2015 Netatmo vejrstationen, hvor de foretog en detaljeret gennemgang af alle vejrstationens funktioner. Deres artikel er ganske god at læse, hvis du ønsker en dybere forståelse for, hvad Netatmo kan. Du kan læse testen her.

M3.se
En af Sveriges største gadget sider har gennemgået en lang række vejrstationer. Her kan du blandt andet læse deres vurdering af Ventus W155. Du kan læse deres test ved at klikke her.

Smartson.se
Smartson har gennemgået 8 forskellige vejrstationer i deres test, hvor de kårer den bedste vejrstation.

Vi har gennemgået testen, men da den er af ældre dato har vi ikke nævnt nogle af deres anbefalede modeller i vores artikel. Dette skyldes først og fremmest, at teknikken i vejrstationerne har udviklet sig meget, siden de udgav deres test. Hvis du alligevel ønsker at se ønsker at læse hele testen kan du klikke her.

Mobil.se
Det store svenske teknik magasin har også lavet en dybdegående test af Netamto Wi-Fi vejrstationen. Vurderingen af vejrstationen er i denne artikel noget kortere end hos 99mac.se – Du kan læse den her.

Metro.se
Den svenske gratisavis Metro har også testet i Netamto vejrstationen. Deres vurdering af vejrstationen er ultra kort og journalisten besvarer i artiklen fire spørgsmål om, hvad man kan få ud af Netamto vejrstationen og hvad den kan bruges til. Læs artiklen her.

Altomdata.dk
Det danske datamagasin har også vurderet Netamto vejrstationen i deres artikel om vejrstationer. Her beskriver de en række af Netamtos funktioner. Læs artiklen her.

BT.dk
BT er endnu en avis i rækken som har testet Netamto vejrstationen. Du kan læse hele BTs beskrivelse af den populære vejrstation ved at klikke her.

Dinside.no
Endnu en test i rækken af Netamto finder man på Dinside.no, som har lavet en rigtig god beskrivelse af vejrstationen og alle de funktioner den indeholder. Journalisten bag artiklen er stærkt begejstret og skriver at man bliver afhængig når man først har anskaffet sig Netamto. Læs hele artiklen her.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse