Vejrstation test: Find den bedste vejrstation her

0

Vejrstationer bliver stadig mere og mere populære at have i hjemmet, da man med en vejrstation kan have fuld styr på vejrsituationen hele døgnet rundt.

Der findes et stort udvalg af vejrstationer på markedet og de fås i alle prisklasser. Det kan dog ofte være svært at finde ud, af hvilken vejrstationer der er de bedste og hvilken, der passer til dit behov. Køber du en billig vejrstation, kan du nemt ende op med en vejrstation, som i virkeligheden ikke kan forudsige noget som helst.

I denne artikel har vi gennemgået en række tests og artikler fra en række anerkendte magasiner og giver dig svaret på, hvilke vejrstationer eksperterne anbefaler. Dette er ikke blot en enkelt vejrstation test, men også en samling af en lang række eksperters mening, så du kan se hvilke modeller der er kåret til de bedste vejrstationer. Nedenfor vil fordelene ved de forskellige testvindere blive gennemgået og nederst i artiklen kan du finde links og kilder til de tests, som vi refererer til.

Du kan nedenfor også læse en række gode råd om hvad du skal være opmærksom på og hvordan du bedst sikrer, at du vælger en vejrstation der rent faktisk kan hvad den lover samt den model, som passer til netop dit behov.

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.


NetAtmo WiFi Vejrstation

✅  Anbefalet af Dinside.no
✅  Anbefalet af Metro.se
✅  Anbefalet af BT.dk
✅  Anbefalet af 99mac.se
✅  Anbefalet af mobil.se
✅  Anbefalet af Dagbladet.no

 

netatmo - bedste vejrstation

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.118,00 Kr. 0,00 Kr. 1.118,00 Kr. Læs mere
1.119,00 Kr. 0,00 Kr. 1.119,00 Kr. Læs mere
1.199,00 Kr. 0,00 Kr. 1.199,00 Kr. Læs mere
1.199,00 Kr. 0,00 Kr. 1.199,00 Kr. Læs mere

 

Hvis man gennemgår de forskellige testmagasiner og aviser på nettet, så ser man igen og igen, at netop denne vejrstation udmærker sig.

NetAtmo Personal Weather Station består af to elegante aluminiumsrør og allerede ved dens elegante design, adskiller denne model sig markant ud fra andre vejrstationer.

Det er netop også det stilrene og elegante design som har medvirket til, at denne vejrstation har fået omtale i hele verden.

BT.dk skriver skriver, at “flot og enkelt” er er kodeordet for Netatmo. De påpeger samtidigt, at det mest indviklede ved denne vejrstation er, at man skal bruge en computer, tablet eller smartphone til at indstille systemet på vejrstationen første gang man bruger den.

Det betyder, at inden man kan bruge vejrstationen, så skal der køres et installationsprogram. Efter man har kørt installationsprogrammet og tilkoblet vejrstationen til internettet, så er den klar til brug. Det skal her tilføjes, at til trods for ovenstående installationsprogram, så er vejrstationen meget nem at installere og endda betydeligt nemmere, end på mange andre vejrstationer på markedet.

Efter installationen skal du placere udendørsmåleren og indedørsmåleren. Indendørsmåleren bør placeres nær en stikkontakt. Udendørsmåleren bruger batterier og den kan du derfor placerer hvor du ønsker.

Du kan downloade en gratis app til din tablet eller smartphone, hvor du nemt får overblik over alle vejrstationen muligheder.
Du kan selvfølgelig måle ting som temperatur, luftfugtighed og lufttryk og den kan samtidig måle både indendørs- og udendørsmiljøet. Den har en indbygget sensor som måler luftkvaliteten og som også kan påpege, hvilken årsag der kan være til en eventuel dårlig luftkvalitet.

Du har også mulighed for at få en alarm tilsendt på din smartphone eller tablet, hvis vinden når en bestemt styrke.
Har du eksempelvis en båd liggende i vandet eller havemøbler i haven, som er følsomme overfor for kraftig vindstyrker, så kan du modtage en alarm når vinden når en vis hastighed.

Dette kan lade sig gøre, da Netatmo bruger den nyeste ultralydsteknologi til at måle vindstyrke, vindstød og vindretning.
Hvis du ønsker at bruge vindmåleren til Netatmo vejrstationen så skal den tilkøbes standardmodellen.

Kigger man i medierne, er der ingen tvivl om, at denne vejrstation er den absolut mest anbefalede.
Alt i alt får du her den nyeste teknologi inden for vejrmåligt, kombineret med et elegant og stilfuldt design, ved at vælge denne Netamto trådløse Wi-Fi vejrstation.

Du kan se videoen om Netatmo her:


Ventus W155 – Trådløs Vejrstation

vejstation test: ventus w155

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
499,95 Kr. 0,00 Kr. 499,95 Kr. Læs mere

 

Hvis du er på udkig efter en billigere model, kan vi eksempelvis anbefale Ventus Vejrstation W155. Denne vejrstation har både regnmåler og vindmåler.

Ud fra dens trådløse sensor kan du her lave lokale målinger af temperatur, vindretning, vindhastighed, luftfugtighed og lufttryk.

Denne vejrmåler er perfekt til at måler vejrsituationen hjemme hos dig selv, eksempelvis fra din have eller altan.

Hvis du er typen som foretrækker en vejrstation, hvor du ikke skal downloade apps for at få den til at virke, så kunne denne Ventus W155 være et rigtig fornuftigt bud.


Ventus W831 – Trådløs Vejrstation

ventus w831 - en god vejrstation

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
899,00 Kr. 0,00 Kr. 899,00 Kr. Læs mere

 

Hvis du ønsker en vejrstation der lige når et lidt højere niveau end Ventus W155, så er W831 et rigtig godt bud. Her får du lokale vejrinformationer fra din vindmåler, regnmåler og termohygrometer sensor. Modellen har kraftige sensorer, hvilket gør, at de målinger som bliver sendt til displayet på din vejrstation er yderst pålidelige.

Du kan samtidig gemme alle data på din computer.

Ventus W831 tilbyder vejrudsigt, hvor den viser om der kommer sol, regn, storm eller om det bliver overskyet.

Vejrstationen har også indbygget regnmåler, som kan vise på dags, uge eller månedsbasis. Du kan også måle luftfugtighed både inde og ude.

Hvad angår vind, så viser den hastighed, retning, stød og kulde indeks (vind+temp).

Alt i alt får du her en vejrstation af højeste kvalitet, som er til dig der ønsker en fysisk vejrstation med et display, hvor du kan se alt information. Hvis du hellere vil have en vejrstation hvor du kan downloade en app og derved se alt information elektronisk, så anbefaler vi NetAtmo vejrstationen.


OBH Vejrstation 4832 – Et godt trådløst termometer

OBH 4832 Vejrstation

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

En hel simpel løsning er denne OBH vejrstation. Den er meget nem at anvende og kan måle inden- og udendørs temperaturen via sit trådløse termometer. Den har en rækkevidde på 30 meter.

Der er mulighed for tilslutning af 3 sendere og vejrstationen har indbygget ur og alarmfunktion.

Her får du altså en meget simpel, trådløs vejrstation, som kun man måle temperatur. Men hvis det er det eneste behov du har, så anbefaler vi at du køber denne model.

Kvaliteten er ganske udmærket og denne vejrstation befinder sig også i den billige ende af prisskalaen.


Vejrstation test – Disse tests har vi gennemgået

99mac.se
Det svenske tech magasin 99 mac testede i 2015 Netatmo vejrstationen, hvor de foretog en detaljeret gennemgang af alle vejrstationens funktioner. Deres artikel er ganske god at læse, hvis du ønsker en dybere forståelse for, hvad Netatmo kan. Du kan læse testen her.

M3.se
En af Sveriges største gadget sider har gennemgået en lang række vejrstationer. Her kan du blandt andet læse deres vurdering af Ventus W155. Du kan læse deres test ved at klikke her.

Smartson.se
Smartson har gennemgået 8 forskellige vejrstationer i deres test, hvor de kårer den bedste vejrstation.

Vi har gennemgået testen, men da den er af ældre dato har vi ikke nævnt nogle af deres anbefalede modeller i vores artikel. Dette skyldes først og fremmest, at teknikken i vejrstationerne har udviklet sig meget, siden de udgav deres test. Hvis du alligevel ønsker at se ønsker at læse hele testen kan du klikke her.

Mobil.se
Det store svenske teknik magasin har også lavet en dybdegående test af Netamto Wi-Fi vejrstationen. Vurderingen af vejrstationen er i denne artikel noget kortere end hos 99mac.se – Du kan læse den her.

Metro.se
Den svenske gratisavis Metro har også testet i Netamto vejrstationen. Deres vurdering af vejrstationen er ultra kort og journalisten besvarer i artiklen fire spørgsmål om, hvad man kan få ud af Netamto vejrstationen og hvad den kan bruges til. Læs artiklen her.

Altomdata.dk
Det danske datamagasin har også vurderet Netamto vejrstationen i deres artikel om vejrstationer. Her beskriver de en række af Netamtos funktioner. Læs artiklen her.

BT.dk
BT er endnu en avis i rækken som har testet Netamto vejrstationen. Du kan læse hele BTs beskrivelse af den populære vejrstation ved at klikke her.

Dinside.no
Endnu en test i rækken af Netamto finder man på Dinside.no, som har lavet en rigtig god beskrivelse af vejrstationen og alle de funktioner den indeholder. Journalisten bag artiklen er stærkt begejstret og skriver at man bliver afhængig når man først har anskaffet sig Netamto. Læs hele artiklen her.