Voss indbygningsovn test 2019 – Her er de bedste modeller ifølge eksperterne

0

Denne artikel handler om tests af indbygningsovne fra Voss. Artiklen er baseret på eksterne test af indbygningsovne fra ekspertkilder.

Vi gennemgår forskellige modeller i artiklen, der alle har fået gode anmeldelser fra ekspertkilderne. Indbygningsovnene bliver gennemgået i forhold til deres funktioner og specifikationer for at give et overblik over både fordele og ulemper.

Testene og ovnene bliver gennemgået med det formål at give forbrugerne et overblik over hvilken ovn, der passer bedst til ens behov.

Denne artikel indeholder:
🔸 Overblik over indbygningsovne fra Voss
🔸 Overblik over alternative indbygningsovne
🔸 Information om indbygningsovne
🔸 Tips til hvad man skal være opmærksom på ved køb af en ny ovn
🔸 Overblik over ovnens vigtigste funktioner
🔸 Gode råd til rengøring af en ovn
🔸 Information om virksomheden Voss
🔸 Gennemgang af testkilder

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester ovnene. Der bliver derimod samlet informationer og resultater sammen fra testene, så forbrugeren nemmere kan få et overblik over ovne på markedet.

Voss indbygningsovn test 2019 – Her er de 4 bedste modeller

I nedenstående sektion finder du de 4 bedste Voss indbygningsovne. Hos Forbrugsguiden har vi analyseret forskellige ekspert tests samt relevante brugeranmeldelser, og samlet de bedst anmeldte produkter i denne artikel. Vi viser også en række alternativer fra andre mærker, så du som forbruger får et mere varieret overblik over markedet. Efter at have læst denne artikel, vil du være bedre rustet til at finde netop den indbygningsovn, der passer bedst til dine behov.


Voss IEL600HV 

Topscorer hos Forbrugerrådet Tænk

Voss IEL600HV

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.181,00 Kr. 0,00 Kr. 3.181,00 Kr. Læs mere
3.181,00 Kr. 0,00 Kr. 3.181,00 Kr. Læs mere
3.191,00 Kr. 0,00 Kr. 3.191,00 Kr. Læs mere
3.281,00 Kr. 0,00 Kr. 3.281,00 Kr. Læs mere

 

Voss IEL600HV er en indbygningsovn, hvorfor man skal være opmærksom på, om målene passer til ens køkken i hjemmet. Voss IEL600HV er kendt for at være en budgetvenlig ovn, der har fået rosende ord fra Forbrugerrådet Tænk.

Det danske Forbrugerråd Tænk har vurderet modellen til at være et godt køb. De har vurderet ovnen ud fra forskellige parametre som for eksempel funktioner, brugervenlighed, sikkerhed. Ud fra disse tests er Voss IEL600HV blevet kåret som topscorer.

Modellen er rummelig med en kapacitet på 71 liter. Det vil sige, at der er nok plads til at lave større portioner eller mad til ekstra middagsgæster. Desuden er Voss IEL600HV en energibesparende ovn, der er i energiklasse A.

Voss IEL600HV er også en stilren og moderne ovn, der er designet på en måde, så den passer ind i de fleste køkkener.

Multifunktionel ovn med Hot Air-system og SurroundCook 

Voss IEL600HV kan betegnes som en multifunktionel ovn, da den har flere tilberedningsmuligheder. Den kommer med i alt 9 ovnprogrammer, hvorfor man kan vælge det program, der passer bedst til den ønskede tilberedning. Man kan vælge lavtemperaturstegning, grill, overvarme og undervarme med mere.

Voss IEL600HV er også produceret med systemerne Hot Air og SurroundCook. Med Hot Air-systemet bliver ovnluften cirkuleret rundt på en jævn og præcis måde, hvorfor varmen i ovnen vil være nøjagtig den samme i hele ovnrummet. Dette sørger ikke mindst for en præcis varme, men også for en reducering af temperaturen på op til 20 %, hvilket er energibesparende.

Blæserteknologien SurroundCook følger også med. Med denne teknologi er der ingen grund til at vende ingredienserne i ovnen, da disse bliver stegt og bagt på præcis den måde, som de skal, uden at man begynder at vende på dem.

Hvis man har brug for at lave ekstra store portioner, så medfølger der en stor bageplade, der bliver kaldt for en XL-bageplade. Bagepladen sørger for at give plads til 20 % mere end på andre bageplader.

Børnesikret model med halogenbelysning 

Modellen Voss IEL600HV er en sikker model, hvor man kan sætte børnesikringen til. Det vil sige, at ingen små fingre kan komme i klemme samt, at ovnen ikke kan åbnes, når den er i gang. Ovnen er udstyret med en IsoFront Top, hvorfor ovnlåget altid vil være i en køligere temperatur.

Voss IEL600HV har en halogenbelysning, der sørger for at oplyse ovnrummet optimalt. Dog blænder lyset ikke, hvorfor man nemt kan se, hvad man laver. Der er placeret en halogenlampe i toppen og en i siden.

Ved rengøring af Voss IEL600HV kan man blot tage selve ovnlåget af og på. Det er derfor nemmere at rense låget, men det er også nemmere at få adgang til selve ovnrummet. Der er også mulighed for at fjerne ovnglassene, hvis der er brug for det.

Voss IEL600HV kommer med en timer, der kan give et overblik over, hvor lang tid der er tilbage af tilberedningstiden. Desuden kan man sætte en alarm, justere timeren løbende med mere.

Specifikationer ved Voss IEL600HV – mål
🌀 Højde: 59,4 centimeter
🌀 Bredde: 59,5 centimeter
🌀 Dybde: 56,7 centimeter
🌀 Indbygningshøjde: 590 millimeter
🌀 Indbygningshøjde max: 590 millimeter
🌀 Indbygningsbredde: 560 millimeter
🌀 Indbygningsdybde: 550 millimeter
🌀 Vægt: 34 kilo 

Specifikationer ved Voss IEL600HV – nøgleoplysninger
🔴 Type: Indbygningsovn
🔴 Kapacitet: 71 liter
🔴 Energiklasse: A
🔴 Energiforbrug konventionel varme kWh: 0,99
🔴 Energiforbrug varmluft kWh: 0,88
🔴 Lydniveau dB(A): 47 dB
🔴 Antal programmer: 9
🔴 Spænding (V): 230 volt

Fordele ved Voss IEL600HV:
🔵 Børnesikret model med IsoFront Top
🔵 9 forskellige ovnprogrammer
🔵 Stor bageplade med mulighed for større portioner
🔵 Ovnrum på 71 liter
🔵 Kommer med SurroundCook og Hot Air-system
🔵 Timerdisplay med alarm


Voss IEL600RF

Topscorer hos Forbrugerrådet Tænk

Voss IEL600RF 

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.126,00 Kr. 0,00 Kr. 3.126,00 Kr. Læs mere
3.126,00 Kr. 0,00 Kr. 3.126,00 Kr. Læs mere
3.126,00 Kr. 0,00 Kr. 3.126,00 Kr. Læs mere
3.226,00 Kr. 0,00 Kr. 3.226,00 Kr. Læs mere

 

Voss IEL600RF er en indbygningsovn, der er kendt for at være budgetvenlig, hvorfor de fleste kan få gavn af denne ovn i deres køkken. Ovnen er også blevet anmeldt af eksperter fra Forbrugerrådet Tænk, der havde flere rosende ord med på vejen til Voss IEL600RF.

Da det er en indbygningsovn, skal man dog være opmærksom på ovnens mål. Disse skal nemlig passe ind i køkkenet, før man vælger at investere i lige præcis denne model.

Eksperterne fra Forbrugerrådet Tænk er glade for ovnen, som de har givet en høj bedømmelse. Dette kan ses i form af, at den er blevet topscorer i alle tests sammenlignet med andre indbygningsovne på markedet.

Ovnen har plads til i alt 71 liter, hvilket betyder, at man kan lave mad til hele familien samt et par ekstra gæster uden for meget besvær. Med den medfølgende XL-bageplade kan man også gøre ekstra brug ud af de 71 liter, da bagepladen giver plads til 20 % mere end pladsen på andre bageplader.

Voss IEL600RF er placeret i energiklasse A, hvorfor den ikke forbruger meget el på et år.

Indbygningsovn der kan klare mange opgaver

Indbygningsovnen Voss IEL600RF er ikke blot en ovn, hvor man kan opvarme og stege sin mad. Den er betegnet som en multifunktionsovn, der kan klare mange opgaver, da den kommer med en pizzafunktion, en optøningsfunktion og en grillfunktion. Derudover har den også almindelig ovn, varmluft med mere.

Multifunktionsovnen er også udstyret med blæserteknologien SurroundCook og systemet Hot Air. Med SurroundCook sørger ovnen for, at alle former for retter bliver tilberedt præcist på grund af en jævn varme. Dernæst behøves maden heller ikke at blive vendt regelmæssigt.

Hot Air-systemet sørger derimod for, at varmen fordeler sig jævnt i hele ovnen. Desuden er Voss IEL600RF også udstyret med et ekstra varmelegeme. Det vil sige, at alle ingredienser bliver tilberedt optimalt uanset, hvor mange bageplader der er i ovnen på samme tid.

Voss IEL600RF er også forsynet med en halogenbelysning med en lampe i toppen og en lampe i siden. Selve belysningen er kraftig uden at blænde, hvorfor det er nemt at tage bageplader ind og ud af ovnen.

Sikker model med nem rengøring

Med modellen Voss IEL600RF er det nemt at få en skinnende ren ovn, da den kan skilles ad uden brug af værktøj. Det betyder, at ovnlåget og glassene kan tages af og renses adskilt fra ovnrummet. På denne måde bliver det også nemmere at få plads og komme til i ovnrummets hjørner og afkroge.

Voss IEL600RF kan også betegnes som en sikker model med børnesikring og kølesystemer. Børnesikringen låser ovnlåget, så det ikke kan åbnes under brug, hvorimod kølesystemerne sørger for, at holde ovnlåget på maksimum 20 grader.

Med ovnens timer behøver man hverken at sætte minuturet eller holde øje med tilberedningen. Timeren kan nemlig bruges som en alarm, der siger til, når maden er færdig. Derudover kan man tjekke, hvor lang tid der er tilbage af tilberedningen, samt ændre på timeren undervejs, hvis maden skal have mere eller mindre tid i ovnen.

Specifikationer ved Voss IEL600RF – mål
🌀 Højde: 59,4 centimeter
🌀 Bredde: 59,5 centimeter
🌀 Dybde: 56,7 centimeter
🌀 Indbygningshøjde: 590 millimeter
🌀 Indbygningshøjde max: 590 millimeter
🌀 Indbygningsbredde: 560 millimeter
🌀 Indbygningsdybde: 550 millimeter
🌀 Vægt: 34 kilo 

Specifikationer ved Voss IEL600RF – nøgleoplysninger
🔴 Type: Indbygningsovn
🔴 Kapacitet: 71 liter
🔴 Energiklasse: A
🔴 Energiforbrug konventionel varme kWh: 0,99
🔴 Energiforbrug varmluft kWh: 0,88
🔴 Lydniveau dB(A): 47 dB
🔴 Antal programmer: 9
🔴 Spænding (V): 230 volt

Fordele ved Voss IEL600RF:
🔵 Rummelig ovn
🔵 9 ovnprogrammer med forskellige funktioner
🔵 Sikker ovn med børnesikring og kølesystemer
🔵 Udstyret med SurroundCook og Hot Air
🔵 Energivenlig model
🔵 Kraftig halogenbelysning


VOSS IEP770RF 

Gode brugeranmeldelser

Voss IEP770RF 

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
4.899,00 Kr. 0,00 Kr. 4.899,00 Kr. Læs mere
4.899,00 Kr. 0,00 Kr. 4.899,00 Kr. Læs mere
4.999,00 Kr. 0,00 Kr. 4.999,00 Kr. Læs mere

 

Voss IEP770RF er en indbygningsovn, der er populær hos forbrugerne. Modellen har nemlig fået gode brugeranmeldelser, hvor forbrugerne forklarer, at de er vilde med modellens enkle betjening og rummelighed.

En forbruger forklarer yderligere, at modellen klarer alt det, som den skal kunne, når det kommer til dens funktioner. Dernæst er Voss IEP770RF en brugervenlig model med en enkel og simpel betjening, hvorfor den vil passe ind i de fleste husstande.

Voss IEP770RF har en kapacitet på 71 liter. Desuden er den placeret i energiklasse A+, hvorfor den er energibesparende, hvilket vil kunne ses på elregningen.

Ovn med mange funktioner 

Indbygningsovnen Voss IEP770RF er udstyret med en lang række af funktioner, der kan komme til gavn ved tilberedning af forskellige madretter.

Voss IEP770RF er blandt andet forsynet med en dampfunktion, der sørger for en skånsom tilberedning af fødevarerne, da damp gør, at maden ikke mister vigtige næringsstoffer. Ovnen kommer også med funktionen PlusSteam, der sikrer, at alle former for bagværk forbedres på grund af dampen.

Ovnen Voss IEL600RF er også forsynet med både et Hot Air-system samt et indbygget termometer. Selve termometeret sikrer, at maden får lige præcis den tid, som det skal have i ovnen, hvorfor man undgår overtilberedning.

Hot Air er et system, der kan hjælpe med at spare på energien, da temperaturen bliver reduceret med op til 20 %, idet varmen bliver cirkuleret jævnt rundt i ovnrummet.

Der medfølger en stor bageplade ved køb af Voss IEP770RF. Bagepladen bliver kaldt for en XL-bageplade, da den er 20 % større end andre normale bageplader. Dette giver plads til at tilberede ekstra store portioner på én gang.

Rengøringsvenlig model med hurtig opvarmning

Modellen Voss IEP770RF er forsynet med det, der bliver kaldt for en boosterfunktion. Det vil sige, at der er mulighed for at opvarme ovnen hurtigt, hvis der er brug for det. Med denne funktion tager det ikke lang tid, før ovnen er klar til tilberedning af madvarer.

Modellen Voss IEL600RF er også rengøringsvenlig, da den kommer med en katalytisk emalje inde i ovnrummet. Det betyder, at madrester og anden snavs bliver forbrændt, hvis ovnen bliver opvarmet til over 200 grader. Dernæst kan ovnlågen også tages af og på, hvorfor det bliver nemmere at rense denne.

Ovnlåget er udstyret med teknologien SoftMotion. Det betyder, at der ikke er mulighed for at smække ovnlågen, da den blot vil lukkes langsomt, uanset om man skubber blidt eller hårdt. Dette er især praktisk, hvis man ikke har hænderne frie.

Voss IEL600RF er også udstyret med sikkerhedsfunktioner såsom en børnesikring og IsoFront Top. IsoFront Top betyder, at ovnlågen aldrig vil blive mere end 20 grader. I kombination med børnesikringen kan børn sagtens komme tæt på ovnen uden at brænde sig eller få deres fingre i klemme.

Specifikationer ved Voss IEP770RF – mål
🌀 Højde: 59,4 centimeter
🌀 Bredde: 59,5 centimeter
🌀 Dybde: 56,7 centimeter
🌀 Indbygningshøjde: 590 millimeter
🌀 Indbygningshøjde max: 590 millimeter
🌀 Indbygningsbredde: 560 millimeter
🌀 Indbygningsdybde: 550 millimeter
🌀 Vægt: 34 kilo 

Specifikationer ved Voss IEP770RF – nøgleoplysninger
🔴 Type: Indbygningsovn
🔴 Kapacitet: 71 liter
🔴 Energiklasse: A+
🔴 Energiforbrug konventionel varme kWh: 1,09
🔴 Energiforbrug varmluft kWh: 0,69
🔴 Antal programmer: 9
🔴 Spænding (V): 230 volt

Fordele ved Voss IEP770RF:
🔵 9 ovnprogrammer med forskellige funktioner
🔵 Børnesikring og IsoFront Top
🔵 Energivenlig ovn
🔵 Rengøringsvenlig ovn med katalytisk emalje og aftageligt ovnlåg
🔵 XL-bageplader medfølger til ekstra store portioner
🔵 Indbygget termometer og dampfunktion


Voss IEL900RF 

Kvalitetsovn med pyrolysefunktion

VOSS IEL900RF

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.279,00 Kr. 0,00 Kr. 3.279,00 Kr. Læs mere
3.449,00 Kr. 0,00 Kr. 3.449,00 Kr. Læs mere
3.999,00 Kr. 0,00 Kr. 3.999,00 Kr. Læs mere
3.999,00 Kr. 0,00 Kr. 3.999,00 Kr. Læs mere

 

Indbygningsovnen Voss IEL900RF bliver betegnet som en ovn af høj kvalitet. Ovnen er også udstyret med flere muligheder og funktioner såsom en pyrolysefunktion. Med pyrolysefunktionen bliver rengøringen en del nemmere, da ovnen er selvrensende.

Voss IEL900RF er især populær på grund af dens selvrensende funktion samt dens rummelighed. Ovnrummet er på 71 liter, hvor der er plads til aftensmaden til familien eller en større middag.

Udover at være en rummelig ovn, så er Voss IEL900RF også en energivenlig ovn. Den er nemlig placeret i energiklasse A+, hvilket er en energiklasse med et lavt forbrug.

Det skal dog bemærkes, at Voss IEL900RF er en indbygningsovn. Det betyder, at man skal tage et ekstra kig på ovnens mål, da disse skal kunne passe ind i ens køkken, før man vælger at investere i ovnen.

Selvrensende model med flere funktioner

Voss IEL900RF er udstyret med funktionen pyrolyse, der er en selvrensende funktion. Det vil sige, at ovnen ikke skal rengøres med håndkraft. Med pyrolyse bliver madrester og anden snavs omdannet til aske, når ovnen kommer over en bestemt temperatur. Når funktionen er færdig, så kan man tørre den resterende aske væk med en klud.

Desuden er Voss IEL900RF forsynet med SurroundCook-teknologien, der sikrer en præcis varme i hele ovnrummet. Derfor skal de forskellige ingredienser i ovnen ikke vendes, da varmen sørger for at tilberede det optimalt.

Voss IEL600RF er også forsynet med teknologien SoftMotion. Det vil sige, at der ikke er mulighed for at smække med ovnlågen, da den blot lukker sig langsomt uanset, om man skubber til den hårdt eller blidt. Dette er især praktisk, hvis man ikke har hænderne frie.

Ovnen kommer også med en kraftig ovnbelysning, der er designet på en måde, så det ikke blænder. I stedet fokuserer ovnbelysningen på ingredienserne, hvorfor det bliver nemmere at holde øje med disse.

Praktisk ovn med sikkerhedsfunktioner

Voss IEL900RF er kendt for at være en praktisk ovn med sikkerhedsfunktioner. Den er praktisk i den forstand, at den er udstyret med ovnribber, der er brugervenlige. Disse ovnribber er brugervenlige, da de har en speciel udformning samt placering, der gør det nemmere at placere bageplader i ovnen.

Derudover er Voss IEL900RF en model med flere sikkerhedsfunktioner såsom en børnesikring samt IsoFront Top. Med børnesikringen kan man låse ovnen, hvis der er brug for det og åbne den igen, når maden er færdig. Med IsoFront Top bliver ovnen aldrig brandvarm udvendigt, hvorfor hverken børn eller voksne kan brænde sig på ovnlågen. Ovnlågen bliver nemlig maksimum 20 grader.

Hvis man selv vil i gang med at rengøre ovnen med håndkraft, så kan dette også lade sig gøre. Det aftagelige ovnlåg gør det nemlig nemmere at komme ind til ovnrummet samt at rengøre selve lågen. Der er også mulighed for at tage ovnglassene af, hvis dette ønskes.

Specifikationer ved Voss IEL900RF– mål
🌀 Højde: 59,4 centimeter
🌀 Bredde: 59,5 centimeter
🌀 Dybde: 56,7 centimeter
🌀 Indbygningshøjde: 590 millimeter
🌀 Indbygningshøjde max: 590 millimeter
🌀 Indbygningsbredde: 560 millimeter
🌀 Indbygningsdybde: 550 millimeter
🌀 Vægt: 36,5 kilo 

Specifikationer ved Voss IEL900RF– nøgleoplysninger
🔴 Type: Indbygningsovn
🔴 Kapacitet: 71 liter
🔴 Energiklasse: A+
🔴 Energiforbrug konventionel varme kWh: 1,09
🔴 Energiforbrug varmluft kWh: 0,69
🔴 Antal programmer: 9
🔴 Spænding (V): 230 volt

Fordele ved Voss IEL900RF:
🔵 9 ovnprogrammer
🔵 Selvrensende ovn med pyrolysefunktion
🔵 Børnesikring og IsoFront Top
🔵 Energivenlig model
🔵 Kraftig ovnbelysning der ikke blænder
🔵 Kommer med SoftMotion-teknologi


Alternativer til Voss ovnen


AEG BEB230010M

God bedømmelse hos Forbrugerrådet Tænk

AEG BEB230010M

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.813,00 Kr. 0,00 Kr. 3.813,00 Kr. Læs mere
3.813,00 Kr. 0,00 Kr. 3.813,00 Kr. Læs mere
3.813,00 Kr. 0,00 Kr. 3.813,00 Kr. Læs mere
3.913,00 Kr. 0,00 Kr. 3.913,00 Kr. Læs mere

 

Indbygningsovnen AEG BEB230010M er placeret i energiklasse A, hvorfor det er en energibesparende ovn. Ovnen er også en enkel og rummelig ovn, der kan bruges til at lave aftensmad til familien eller til de store middagsselskaber. Med en kapacitet på 71 liter er der nemlig plads til at tilberede masser af mad.

Eksperterne fra det danske Forbrugerråd Tænk er imponerede over denne model, som de derfor har givet flere rosende ord med på vejen. De er endt op med at give ovnen en god bedømmelse, som de forklarer er et ’godt køb’, hvis man er på udkig efter en simpel indbygningsovn. Det betyder dog, at man skal være opmærksom på ovnens mål.

Modellens brugervenlighed kommer især af, at den er forsynet med drejeknapper. Disse knapper giver mulighed for at justere og indstille den funktion, som man ønsker. Med ovnens belysning bliver det også nemt at tage bageplader ind og ud samt følge med i tilberedningen.

Praktisk og brugervenlig model

Modellen AEG BEB230010M er både en praktisk og brugervenlig ovn, da den er udstyret med funktioner, der gør det lidt nemmere for hjemmets kok. Med ovnens ovnribber, der bliver kaldt for PerfectEntry, er det lidt nemmere at placere bageplader inde i ovnen. Dette er både på grund af ovnribbernes forskudte placering, men også på grund af, at ovnribberne har en speciel udformning.

Desuden er modellen forsynet med en ekstra stor bageplade, der kaldes for en XL-bageplader. Bagepladen er 20 % større end andre normale bageplader, hvorfor der er plads til større portioner på bagepladen.

AEG BEB230010M er dog ikke kun en brugervenlig ovn, da den også er praktisk. Den er nemlig fyldt med anvendelsesmuligheder, da man kan bruge den til alt lige fra lavtemperaturstegning til grill, varmluft og under- og overvarme.

Derudover har denne model også systemet SurroundCook, der sørger for at holde varmen både præcis og jævn. Det betyder, at retten ikke skal vendes eller holdes særlig meget øje med, da varmen vil være optimal i forhold til ingredienserne.

Børnesikring, AntiFingerPrint og EasyClean-emalje

Med AEG BEB230010M får man både en sikker og ren ovn. Den er nemlig forsynet med flere sikkerhedsfunktioner og rengøringsvenlige funktioner.

Sikkerhedsfunktionerne består i et aktivt kølesystem, en børnesikring og IsoFront Plus. Med kølesystemet bliver ovnen holdt kølig udenpå, hvilket i kombination med IsoFront Plus, der sørger for at ovnlågen maksimum er på 20 grader, sikrer en kølig ovn, hvor man ikke kan brænde sig. Børnesikringen kan bruges til at låse ovnen, så små fingre ikke kan åbne den under brug.

Rengøringsfunktionerne består i stedet af funktionerne AntiFingerPrint og EasyClean-emalje. Med EasyClean-emalje er ovnrummet nemmere at rengøre, da madresterne ikke vil sætte sig godt fast. Derudover kan ovnlågen tages af, hvorfor man bedre kan få adgang til ovnrummet.

Desuden er ovnen produceret med AntiFingerPrint, der sikrer, at ovnens overflade ikke bliver fyldt med synlige fedtede fingre. Det vil også være nemmere at tørre overfladen af.

Specifikationer ved AEG BEB230010M– mål
🌀 Højde: 59,4 centimeter
🌀 Bredde: 59,5 centimeter
🌀 Dybde: 56,7 centimeter
🌀 Indbygningshøjde: 590 millimeter
🌀 Indbygningshøjde max: 590 millimeter
🌀 Indbygningsbredde: 560 millimeter
🌀 Indbygningsdybde: 550 millimeter
🌀 Vægt: 33,5 kilo 

Specifikationer ved AEG BEB230010M– nøgleoplysninger
🔴 Type: Indbygningsovn
🔴 Kapacitet: 71 liter
🔴 Energiklasse: A
🔴 Energiforbrug konventionel varme kWh: 0,99
🔴 Energiforbrug varmluft kWh: 0,88
🔴 Lydniveau dB(A): 47 dB
🔴 Spænding (V): 230 volt

Fordele ved AEG BEB230010M:
🔵 Rummelig ovn på 71 liter
🔵 Flere forskellige ovnfunktioner
🔵 Børnesikring, aktive kølesystem og IsoFront Plus
🔵 Ekstra stor bageplade medfølger til større portioner
🔵 EasyClean-emalje i ovnrummet
🔵 SurroundCook for jævn og præcis varme


Electrolux EOC700X

God bedømmelse hos Forbrugerrådet Tænk

Electrolux EOC700X

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
6.673,00 Kr. 0,00 Kr. 6.673,00 Kr. Læs mere
6.673,00 Kr. 0,00 Kr. 6.673,00 Kr. Læs mere
6.773,00 Kr. 0,00 Kr. 6.773,00 Kr. Læs mere

 

Indbygningsovnen Electrolux EOC700X er en favorit hos eksperterne fra Forbrugerrådet Tænk. Derfor har de også givet Electrolux EOC700X en god bedømmelse, da de forklarer, at ovnen er et oplagt valg til familier, der ønsker en energibesparende ovn med en god rummelighed.

Electrolux EOC700X er en rummelig ovn med plads til op til 71 liter. Det vil sige, at der er både mulighed for at lave mad til familien en almindelig onsdag aften, men der er også plads til at tilberede mad til middagsselskabet i weekenden.

Ovnen Electrolux EOC700X er energibesparende og placeret i energiklasse A. Det betyder, at det årlige energiforbrug er lavt, hvilket kan ses på elregningen.

Med Electrolux EOC700X får man en multifunktionsovn, der kan klare en lang række af opgaver. Der er derfor ikke kun mulighed for at anvende almindelig varmluft, da man også vælge andre programmer.

Ovn med mange funktioner

Electrolux EOC700X bliver betegnet som en multifunktionsovn, da den kan klare et væld af opgaver og er udstyret med mange funktioner.

For det første er Electrolux EOC700X en varmluftsovn. Det betyder, at temperaturen er den samme uanset, om man har en, to eller tre bageplader i ovnen med mad, der skal tilberedes. Udover varmluft har ovnen også lavtemperaturstegning, grillfunktion, undervarme, overvarme med mere.

For det andet er Electrolux EOC700X forsynet med en katalytisk emalje, hvorfor ovnen er delvis selvrensende. Det gør rengøringen nemmere, da madrester bliver forbrændt i ovnen over 200 grader, hvorfor den blot skal aftørres, når programmet er slut.

For det tredje har Electrolux EOC700X et indbygget termometer, der er udstyret med en autosluk-funktion. Termometeret kan anvendes til flere former for ingredienser, og vil sørge for, at maden ikke bliver overtilberedt, da ovnen vil slukke automatisk, når kernetemperaturen opnås.

Sidst men ikke mindst er Electrolux EOC700X en brugervenlig indbygningsovn, der er simpel at betjene. Med dens LED-display kan man finde alle funktioner nemt og hurtigt, hvor man også har mulighed for at indstille og justere disse alt efter behov. Det er også her, at man kan finde boosterfunktionen, der kan bruges til at opvarme ovnen ekstra hurtigt, hvis man har travlt.

Elektronisk temperaturstyring og sikkerhedsfunktioner

Electrolux EOC700X er udstyret med en elektronisk temperaturstyring. Temperaturstyringen sørger for, at ovnrummets temperatur er ensartet. Derudover kommer ovnen med temperaturforslag i forhold til det program, man har valgt at tilberede mad med.

Electrolux EOC700X er også udstyret med flere sikkerhedsfunktioner såsom en børnesikring på ovnlågen og betjeningen samt et aktivt kølesystem. Det aktive kølesystem sørger for, at ovnen udenpå altid vil holdes køligt, så små fingre ikke kan brænde sig på det.

Ovnen fra Electrolux kommer med en restvarmeindikator, der indikerer, hvor varm ovnen er. Restvarmeindikatoren gør det muligt at anvende den varme, der er tilbage efter brug, som en form for varmefunktion, hvilket er energibesparende.

Electrolux EOC700X er produceret med en ovnlåge, hvor der ikke er mulighed for at smække den ved et uheld. Den er nemlig udstyret med en funktion, der gør, at man kun kan lukke den blidt uanset, om man skubber til den hårdt eller ej. Dette er især praktisk, hvis man har hænderne fulde.

Specifikationer ved Electrolux EOC700X– mål
🌀 Højde: 59,4 centimeter
🌀 Bredde: 59,4 centimeter
🌀 Dybde: 56,7 centimeter
🌀 Indbygningshøjde: 590 millimeter
🌀 Indbygningshøjde max: 590 millimeter
🌀 Indbygningsbredde: 560 millimeter
🌀 Indbygningsdybde: 550 millimeter
🌀 Vægt: 38 kilo 

Specifikationer ved Electrolux EOC700X– nøgleoplysninger
🔴 Type: Indbygningsovn
🔴 Kapacitet: 71 liter
🔴 Energiklasse: A
🔴 Energiforbrug konventionel varme kWh: 0,99
🔴 Energiforbrug varmluft kWh: 0,88
🔴 Lydniveau dB(A): 47 dB
🔴 Spænding (V): 220-240 volt

Fordele ved Electrolux EOC700X:
🔵 Rummeligt ovnrum
🔵 Ovnlåge der ikke kan smækkes
🔵 Temperaturstyring
🔵 Restvarmeindikator
🔵 Delvis selvrensende
🔵 Børnesikring og aktivt kølesystem
🔵 Flere forskellige ovnprogrammer


Electrolux EOB100X

Kåret til ”godt køb” hos Forbrugerrådet Tænk

Electrolux EOB100X

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.327,00 Kr. 0,00 Kr. 3.327,00 Kr. Læs mere
3.327,00 Kr. 0,00 Kr. 3.327,00 Kr. Læs mere
3.327,00 Kr. 0,00 Kr. 3.327,00 Kr. Læs mere
3.427,00 Kr. 0,00 Kr. 3.427,00 Kr. Læs mere

 

Modellen Electrolux EOB100X er en stor og rummelig ovn med plads til det meste. Den har et ovnrum på hele 72 liter, hvorfor der er plads til de store middagsselskaber. Derudover er den udstyret med store bageplader samt 5 forskellige ribbeniveauer.

Derfor er Electrolux EOB100X også kåret til at være et ’godt køb’ fra eksperterne hos Forbrugerrådet Tænk. De mener, at denne model er et oplagt valg, hvis man ønsker en stor og rummelig ovn til sit køkken, der også er udstyret med andre funktioner.

Med Electrolux EOC700X får man nemlig ikke blot en rummelig ovn. Den er også fyldt med andre funktioner såsom et effektivt varmluftssystem, overvarme, undervarme, lavtemperaturstegning, intervalgrill samt en grillfunktion. Der er derfor mulighed for at vælge den funktion, der bedst passer til den måde, man vil tilberede sin mad på.

Electrolux EOB100X er en energivenlig indbygningsovn, der er placeret i energiklasse A. Da en indbygningsovn skal integreres i køkkenet, er det vigtigt at være opmærksom på, at målene passer ind.

Indbygget kølesystem, varmesystem og ekstra store bageplader

Electrolux EOB100X kommer med en sikkerhedsfunktion, der sørger for, at hverken voksne eller børn vil brænde sig på ovnen. Med dens indbyggede kølesystem bliver ovnen nemlig aldrig for varm at røre ved, da alle de elektroniske komponenter på ovnen vil holdes i en kølig temperatur.

Ovnen kommer ligeledes med en børnesikring, der sørger for at låse ovnlågen, hvis der er brug for det. Det betyder, at små fingre ikke kan få fingrene i klemme eller komme ind i det varme ovnrum.

Lige meget om man anbringer maden øverst eller nederst i ovnen, så vil systemet UltraFan sørge for, at den varme luft bliver fordelt effektivt, så tilberedningen er den samme uanset hvad. Ovnen er også et oplagt valg, hvis man er vild med grill, da den med ovnens dobbelte kredsløbsgrill giver et godt grillresultat.

Med ovnens XL-bageplade er der plads til 20 % mere, end hvis man gør brug af en helt almindelig bageplade. Det betyder, at der er plads til at lave større portioner.

Rengøringsvenlig model

Electrolux EOB100X er ikke blot en sikker og rummelig model, da den også er rengøringsvenlig. Det betyder, at det er nemt at gå til, hvis man skal i gang med at rengøre og rense sin ovn.

Med Electrolux EOB100X får man en ovn, der er produceret med en overflade af rustfrit stål. Derudover kommer den med AntiFingerPrint, hvorfor man ikke skal bekymre sig om synlige fedtede fingre.

Med denne teknologi bliver det også meget nemmere at aftørre ovnens overflade, når der er brug for det. Sidst men ikke mindst har ovnrummet en EasyClean-emalje, der gør det nemmere at rense ovnrummet.

Ovnens låge er rengøringsvenlig, da lågen kan tages af og skilles ad uden brug af værktøj. Dette sikrer en nem rengøring, hvor man ikke skal bøvle med at fjerne lågen. Det giver også bedre plads til at få adgang til selve ovnrummet. Der er også mulighed for at fjerne glassene nemt og hurtigt.

Specifikationer ved Electrolux EOB100X– mål
🌀 Højde: 59,4 centimeter
🌀 Bredde: 59,4 centimeter
🌀 Dybde: 56,9 centimeter
🌀 Indbygningshøjde: 600 millimeter
🌀 Indbygningshøjde max: 600 millimeter
🌀 Indbygningsbredde: 560 millimeter
🌀 Indbygningsdybde: 550 millimeter
🌀 Vægt: 28,8 kilo 

Specifikationer ved Electrolux EOB100X– nøgleoplysninger
🔴 Type: Indbygningsovn
🔴 Kapacitet: 72 liter
🔴 Energiklasse: A
🔴 Energiforbrug konventionel varme kWh: 0,93
🔴 Energiforbrug varmluft kWh: 0,85
🔴 Spænding (V): 220-240 volt

Fordele ved Electrolux EOB100X:
🔵 Stort ovnrum på 72 liter
🔵 Rengøringsvenlig model
🔵 Model med flere programmer
🔵 Medfølger XL-bageplade og 5 ribbeniveauer
🔵 UltraFan-system
🔵 Børnesikring og kølesystem


Bosch HBG672BS1

Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Bosch HBG672BS1

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
4.444,00 Kr. 0,00 Kr. 4.444,00 Kr. Læs mere
4.444,00 Kr. 0,00 Kr. 4.444,00 Kr. Læs mere
5.299,00 Kr. 0,00 Kr. 5.299,00 Kr. Læs mere
6.414,00 Kr. 0,00 Kr. 6.414,00 Kr. Læs mere

 

Modellen Bosch HBG672BS1 er blevet testet og anmeldt af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. De svenske eksperter er imponerende over Bosch HBG672BS1, da den både er rummelig og udstyret med en pyrolysefunktion.

Eksperterne fra Råd & Rön er især vilde med ovnens håndterbarhed og sikkerhed, som de har givet en høj karakter. Råd & Rön har givet Bosch HBG672BS1 så gode karakterer, at de har kåret ovnen som testvinder sammenlignet med andre ovne på markedet.

Modellen har en god rummelighed, da ovnrummet har en kapacitet på 71 liter. Det betyder, at der både er plads til at lave aftensmad til familien samt til større forsamlinger.

Desuden er dette en energivenlig ovn, da Bosch HBG672BS1 er placeret i energiklasse A+. Ovnen er derfor ikke både god for miljøet, men også for pengepungen.

Man skal dog være opmærksom på, at dette er en indbygningsovn, hvorfor målene skal passe til ens køkkenelementer i hjemmet.

Model med mange ovnfunktioner og pyrolyse

Bosch HBG672BS1 er en ovn med mange funktioner. Den er udstyret med i alt 8 forskellige ovnfunktioner, der består af 4D-varmluft, varmluft øko, over- og undervarme, over- og undervarme øko, impulsgrill, varmluft, pizzafunktion og en optøningsfunktion. Der er derfor mulighed for at tilberede maden, som man har brug for.

Modellen er også udstyret med en pyrolysefunktion, der gør rengøringen en del nemmere. Det betyder nemlig, at det er en selvrensende ovn, hvorfor man ikke behøver at gøre ovnen ren med håndkraft. Pyrolyse kan forbrænde madrester, fedt og anden snavs ved en bestemt temperatur. Når programmet er færdigt, så er der mulighed for at tørre den resterende aske væk.

Ovnen er også udstyret med en automatisk lynopvarmning. Det vil sige, at ovnen kan varme hurtigt op, hvis der er brug for det.

Sikker og brugervenlig indbygningsovn

Med Bosch HBG672BS1 får man en praktisk og brugervenlig ovn, der er simpel at betjene. Den er udstyret med et TFT-display med klartekst og touch control, hvor man kan indstille og justere ovnen alt efter, hvilken eller hvilke funktioner som man har brug for.

Derudover er Bosch HBG672BS1 udstyret med SoftClose. Det vil sige, at lukningen af ovnlågen foregår stille og roligt, da der ikke er mulighed for at smække med ovnen. Dette er især praktisk, hvis man har hænderne fulde.

Ovnen Bosch HBG672BS1 kommer med et væld af sikkerhedsfunktioner, hvor børn og voksne kan være i nærheden af ovnen uden at bekymre sig. Den har både et kølesystem, en børnesikring og en sikkerhedsafbryder.

Børnesikringen sørger for, at man kan låse hånden, så den ikke kan åbnes af små fingre under brug, hvor kølesystemet sørger for at holde ovnen kølig, så man ikke brænder sig ved berøring af ovnen.

Bosch HBG672BS1 kommer også med en restvarmeindikator, der viser, hvor varm ovnen er. Derudover er denne funktion også energibesparende, da man kan bruge den resterende varme som en varmefunktion.

Specifikationer ved Bosch HBG672BS1– mål
🌀 Højde: 59,5 centimeter
🌀 Bredde: 59,5 centimeter
🌀 Dybde: 54,8 centimeter
🌀 Indbygningshøjde: 585 millimeter
🌀 Indbygningshøjde max: 585 millimeter
🌀 Indbygningsbredde: 560 millimeter
🌀 Indbygningsdybde: 550 millimeter
🌀 Vægt: 36,43 kilo 

Specifikationer ved Bosch HBG672BS1– nøgleoplysninger
🔴 Type: Indbygningsovn
🔴 Kapacitet: 71 liter
🔴 Energiklasse: A+
🔴 Energiforbrug konventionel varme kWh: 0,87
🔴 Energiforbrug varmluft kWh: 0,69
🔴 Spænding (V): 220-240 volt

Fordele ved Bosch HBG672BS1:
🔵 Stort ovnrum på 71 liter
🔵 8 forskellige programmer
🔵 Pyrolysefunktion
🔵 Energivenlig model
🔵 Funktionen SoftClose
🔵 Flere forskellige sikkerhedsfunktioner


Hvad er en indbygningsovn?

Voss IEP770RFDer er enkelte forskelle, der er værd at være opmærksom på, hvis man er på udkig efter en ny ovn. Der findes alt lige fra mikroovne til kombiovne, dampovne og indbygningsovne. Dog er de forskellige typer af ovne ikke begrænset, når det kommer til funktionerne, da en indbygningsovn eksempelvis også sagtens kan have en dampfunktion ligesom en dampovn.

Den største forskel ved en indbygningsovn i forhold til andre ovne på markedet, er, at den ikke hører sammen med selve kogesektionen. Det vil sige, at det blot er en ovn uden en kogesektion øverst. Med denne form for ovn skal man bygge den ind i sine køkkenelement, hvorfor man kan placere den i lige præcis den arbejdshøjde, der føles mest behagelig at arbejde med.


Vær opmærksom på dette ved køb af en ny ovn

overvej ovnVed køb af en ny ovn er det vigtigt, at du er opmærksom på bestemte faktorer. Dette gør det i hvert fald nemmere for dig at ende op med en ovn, som du bliver glad for. Når det kommer til at købe ovne, er der derfor faktorer, som du skal overveje.

Pladsen i dit køkken
Det bedste ved ovne er, at de kommer i alle mulige størrelser. Derfor kan du selvfølgelig finde en ovn, der passer ind i dit køkken. Som regel har de fleste et hul til en indbygningsovn eller en plads til en fritstående ovn. I begge tilfælde skal du sørge for, at ovnen, du køber, passer ind i den specifikke plads, der allerede er lavet til det.

Hvad skal du bruge ovnen til?
Den mad du planlægger at lave, skal også have en indflydelse på den ovn, du køber. Dette er især tilfældet, når du taler størrelsen på ovnen. En standardovn kan være perfekt til de fleste mennesker, men hvis du planlægger at lave store stege eller lave mad til større forsamlinger, vil denne størrelse muligvis ikke være stor nok.

Tænk på, hvad du har brug for i forhold til størrelse, da dette kan hjælpe med at tage en beslutning om, hvad der fungerer bedst for dig.

De funktioner, du skal bruge
Funktionerne skal også tages i betragtning. Nogle ovne har et væld af smarte funktioner, såsom en selvrensende ovn, et indbygget termometer eller et timerdisplay.

Der er også mulighed for at finde ovne med masser af programmer, en restvarmeindikator samt teknologier, der kan hjælpe med tilberedningen af maden, men som ikke er nødvendige for alle. Vær derfor opmærksom på, hvad dine behov er og hvad for nogle funktioner, som du rent faktisk vil gøre brug af i sidste ende.

Passer til dit køkkens overordnede stil
Udseendet af ovnen spiller også en rolle. Hvad er din mikrobølgeovn og dit køleskabs stil? Hvad med din opvaskemaskine? Chancerne er, at du vil forsøge at matche disse, så den indretning i dit køkken er præcis, som du ønsker det.

Energimærke
På ovne kan der findes et energimærke, der fortæller om produktet strømforbrug. Energiskalaen går fra A til G hos de fleste produkter, hvor A er det bedste. Hvis du ønsker en energivenlig ovn, der ikke bruger meget energi, så skal du vælge en, der er placeret i energiklasse A.


Ovnens vigtigste funktioner 

Ovn funktionerSelvom de fleste ovne i bund og grund ligner hinanden, så kan de have store betydelige forskelle, som er vigtige for forbrugeren. Det kan være alt lige fra effektiviteten til prisen, funktionerne og programmerne.

Hvis du er i tvivl om, du har fundet en ovn, der har de vigtigste funktioner, så skal du læse med videre her.

Sådan finder du en ovn med de mest nødvendige funktioner
I dag kan du finde alt lige fra billige standardovne til dyre ovne med masser af smarte funktioner. I og med der er så mange muligheder og så mange funktioner, hvad skal du så være på udkig efter, når du blot leder efter en ny ovn, der kan de mest basale ting?

Ovnens basale funktioner
Som tommelfingerregel skal din nye ovn både kunne grille, stege og bage. Hvis den ikke kan dette, så vil den som regel ikke kunne opfylde selv helt almindelige menneskers behov. Disse opgaver er klart de mest basale funktioner, som alle ovne skal kunne klare.

Ikke nødvendige men gode ovnfunktioner
FunktionerDer findes også et par funktioner, der ikke er nødvendige, når det kommer til investering i en ny ovn.

Dog er disse funktioner gode og kan være tidsbesparende. Nogle har behov for disse funktioner, mens andre blot har brug for en ovn, der kan klare de mest basale funktioner som forklaret ovenover.

Overvarme: Med denne funktion kommer varmen fra toppen, hvilket er er fordel ved tilberedning af nogle madvarer.

Undervarme: Hvis man investerer i en ovn undervarme, så kommer varmen også nedefra.

Grillfunktion: Hvis du ønsker at grille en smule ved brug af ovnen, så kan man gøre brug af ovnens grillfunktion, hvis den er udstyret med sådan en.

Hurtig opvarmning: Denne funktion er smart for familier, hvor det ofte skal gå hurtigt, når det kommer til madlavningen. En hurtig opvarmning varmer nemlig ovnen op ekstra hurtigt, så man hurtigere kan komme i gang med at tilberede maden.

Pyrolysefunktion: Ved brug af pyrolyse slipper man for at gøre ovnen ren ved brug af håndkraft, da dette er en selvrensende funktion. Her bliver madrester forbrændt, så man blot skal fjerne den resterende aske. Dette er en smart funktion, hvis man eksempelvis ikke selv gider at gøre ovnen ren.


Sådan fungerer energimærket 

Energimærke ovnVed køb af en ny ovn, så skal man være opmærksom på energimærket, hvis man ønsker en energivenlig ovn. Dog kan det for nogle være svært at forstå, hvad det der står på selve energimærket, rent faktisk betyder.

I dag er hvidevarer forsynet med et energimærke, der fortæller om produktets energiforbrug. Et energimærke har til formål at hjælpe forbrugerne med at finde ud af, om de skal vælge det specifikke produkt eller ej.

Når det kommer til selve energimærket, så kan man her finde forskellige informationer. Man finder både produkt-ID og et producentnavn samt energiklassen. Energiklassen er klart den vigtigste oplysning, man som regel kigger efter på energimærket.

Energiklassen er ikke kun et bogstav, men forklarer, hvor højt det specifikke produkts energiforbrug er. I dag kan man finde energiklasser fra A til G, hvor A er den bedste og G er den dårligste. Der er også både A+, A+ og A+++. Det er dog ikke alle produkter, der kører med hele energiskalaen.


Gode råd til at rengøre din ovn 

rengøring af ovnDu bruger den hele tiden, så det bør ikke komme som en overraskelse, at din ovn ofte har brug for en god rengøring. Dette er ikke et arbejde, som nogen af os nyder, men det skal jo gøres.

Disse smarte og hjælpsomme tips er lavet, så du kan komme i gang med at rengøre din ovn uden at stresse alt for meget over det.

Brug naturlige hjælpemidler
Hold det naturligt med lidt eddike, bagepulver og en god omgang håndkraft, når du skal rengøre din ovn. Der behøver nemlig ikke nødvendigvis at blive anvendt hårde kemikalier. Med de andre hjælpemidler anvender man i stedet en nem og naturlig måde at rengøre ovnen på. Det vil tage lidt albuefedt fra din side af, men eddike og bagepulver er nok til at få arbejdet gjort.

Badekarret er et godt sted til at rengøre grimme bageplader
Hvis du har lagt tid i at rense din ovn, bør du ikke undgå de beskidte bageplader. Du kan gennembløde dem godt ved at give dem en god skrubbebehandling og herefter putte dem i dit badekar. Her er der nemlig rigeligt med plads, så al snavset kan komme af.

Rengør filtrene til ventilatoren
Efterhånden kan filteret blive så blokeret med fedt, at det mister sin effektivitet, hvorfor det er vigtigt at rengøre disse filtre periodisk.

Du kan rense filteret i din vask med kogende vand, bagepulver og en god sæbe. Nogle filtre kan faktisk vaskes i opvaskemaskinen, men kun hvis du rengør det regelmæssigt, og det ikke er for fedtet.

Brug en gammel tandbørste
TandbørsterEn gammel tandbørste er et vigtigt ovnrensningsværktøj. Dens bløde børster og fleksible hoved giver dig mulighed for at rense områder, der ellers ville være uden for rækkevidde.
Det kan endda være endnu bedre, hvis du bruger en elektrisk tandbørste, da vibrationen kan hjælpe med at løsne alle de gamle forbrændte madrester.

Anvend en glasskraber
En glasskraber er ideel til at fjerne hårde og genstridige pletter fra ovnlåget eller inde i selve ovnen. Hvis ovnlågen er aftagelig, så gennemblød den i varmt vand. Herefter kan du skrabe de resterende pletter væk.

Få en dårlig lugt væk med det samme
Vi har alle før lavet et dejligt måltid, der gør, at lugtene er i hjemmet i dagevis. Hvis du har lavet noget særligt såsom fisk, kan nogle få dråber vanilje eller citrus gøre underværker. Du skal blot tilføje et par dråber i en ovnfast skål fyldt med vand. Opvarm langsomt skålen i en time, og du vil slippe af med lugten i dit køkken.


Om Voss

Voss logo
Voss blev grundlagt i 1878 af Ernst Voss. Det er en dansk virksomhed, der startede op i Fredericia. I dag indgår det som et varemærke under Electrolux, da de overtog Voss tilbage i 1980.

Tilbage i 1878 startede virksomheden med et par mand, der beskæftigede mere end 440 medarbejdere i slutningen af 1949. I 1897 blev firmaet omdannet til et aktieselskab, hvor Ernst Voss’ søn, Ditlev Voss, blev administrerende direktør. Herefter blev grundlæggerens anden søn, Gustav Voss, udpeget til teknisk leder. Selve virksomheden startede i Danmark, men de to sønner fik virksomheden ekspanderet til udlandet i løbet af årene.

Voss startede med at fokusere på flere forskellige produkter, men som tiden gik begyndte de at fokusere mest på ovne. I dag er Voss især populær på grund af deres ovne og komfurer, der kan findes i mange køkkener rundt omkring i verdenen.


Gennemgang af kilder 

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰
Det danske Forbrugerråd Tænk anmelder og tester diverse forbrugerprodukter. Forbrugerrådet Tænk har blandt andet anmeldt Voss IEL600HV, Voss IEL600RF, AEG BEB230010M, Electrolux EOB100X og Electrolux EOC700X. Du kan læse mere om testene her. Vær opmærksom på, at det kræver et abonnement førend, du kan læse hele testen.


Råd & Rön 🇸🇪 
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön anmelder produkter ud fra specifikationerne, hvorefter de videregiver resultaterne til forbrugerne. De har blandt andet testet ovnen Bosch HBG672BS1. Du kan læse hele testen her. Vær opmærksom på, at det kræver et abonnement førend, du kan læse hele testen.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse