Voss indbygningsovn test-guide – Her er de bedste modeller ifølge eksperterne

Denne artikel handler om tests af indbygningsovne fra Voss. Artiklen er baseret på eksterne test af indbygningsovne fra ekspertkilder.

Vi gennemgår forskellige modeller i artiklen, der alle har fået gode anmeldelser fra ekspertkilderne. Indbygningsovnene bliver gennemgået i forhold til deres funktioner og specifikationer for at give et overblik over både fordele og ulemper.

Testene og ovnene bliver gennemgået med det formål at give forbrugerne et overblik over hvilken ovn, der passer bedst til ens behov.

Denne artikel indeholder:
🔸 Overblik over indbygningsovne fra Voss
🔸 Overblik over alternative indbygningsovne
🔸 Information om indbygningsovne
🔸 Tips til hvad man skal være opmærksom på ved køb af en ny ovn
🔸 Overblik over ovnens vigtigste funktioner
🔸 Gode råd til rengøring af en ovn
🔸 Information om virksomheden Voss
🔸 Gennemgang af testkilder

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester ovnene. Der bliver derimod samlet informationer og resultater sammen fra testene, så forbrugeren nemmere kan få et overblik over ovne på markedet.

Voss indbygningsovn test 2021 – Her er de 5 bedste modeller

I nedenstående sektion finder du de 4 bedste Voss indbygningsovne. Hos Forbrugsguiden har vi analyseret forskellige ekspert tests samt relevante brugeranmeldelser, og samlet de bedst anmeldte produkter i denne artikel. Vi viser også en række alternativer fra andre mærker, så du som forbruger får et mere varieret overblik over markedet. Efter at have læst denne artikel, vil du være bedre rustet til at finde netop den indbygningsovn, der passer bedst til dine behov.


Voss IEL600HV 

Voss IEL600HV

Voss IEL600HV er en indbygningsovn, hvorfor man skal være opmærksom på, om målene passer til ens køkken i hjemmet.

Modellen er rummelig med en kapacitet på 71 liter. Det vil sige, at der er nok plads til at lave større portioner eller mad til ekstra middagsgæster. Desuden er Voss IEL600HV en energibesparende ovn, der er i energiklasse D.

Voss IEL600HV er også en stilren og moderne ovn, der er designet på en måde, så den passer ind i de fleste køkkener.

Multifunktionel ovn med Hot Air-system og SurroundCook 

Voss IEL600HV kan betegnes som en multifunktionel ovn, da den har flere tilberedningsmuligheder. Den kommer med i alt 9 ovnprogrammer, hvorfor man kan vælge det program, der passer bedst til den ønskede tilberedning. Man kan vælge lavtemperaturstegning, grill, overvarme og undervarme med mere.

Voss IEL600HV er også produceret med systemerne Hot Air og SurroundCook. Med Hot Air-systemet bliver ovnluften cirkuleret rundt på en jævn og præcis måde, hvorfor varmen i ovnen vil være nøjagtig den samme i hele ovnrummet. Dette sørger ikke mindst for en præcis varme, men også for en reducering af temperaturen på op til 20 %, hvilket er energibesparende.

Blæserteknologien SurroundCook følger også med. Med denne teknologi er der ingen grund til at vende ingredienserne i ovnen, da disse bliver stegt og bagt på præcis den måde, som de skal, uden at man begynder at vende på dem.

Hvis man har brug for at lave ekstra store portioner, så medfølger der en stor bageplade, der bliver kaldt for en XL-bageplade. Bagepladen sørger for at give plads til 20 % mere end på andre bageplader.

Børnesikret model med halogenbelysning 

Modellen Voss IEL600HV er en sikker model, hvor man kan sætte børnesikringen til. Det vil sige, at ingen små fingre kan komme i klemme samt, at ovnen ikke kan åbnes, når den er i gang. Ovnen er udstyret med en IsoFront Top, hvorfor ovnlåget altid vil være i en køligere temperatur.

Voss IEL600HV har en halogenbelysning, der sørger for at oplyse ovnrummet optimalt. Dog blænder lyset ikke, hvorfor man nemt kan se, hvad man laver. Der er placeret en halogenlampe i toppen og en i siden.

Ved rengøring af Voss IEL600HV kan man blot tage selve ovnlåget af og på. Det er derfor nemmere at rense låget, men det er også nemmere at få adgang til selve ovnrummet. Der er også mulighed for at fjerne ovnglassene, hvis der er brug for det.

Voss IEL600HV kommer med en timer, der kan give et overblik over, hvor lang tid der er tilbage af tilberedningstiden. Desuden kan man sætte en alarm, justere timeren løbende med mere.

Specifikationer ved Voss IEL600HV – mål
🌀 Højde: 59,4 centimeter
🌀 Bredde: 59,5 centimeter
🌀 Dybde: 56,7 centimeter
🌀 Indbygningshøjde: 590 millimeter
🌀 Indbygningshøjde max: 590 millimeter
🌀 Indbygningsbredde: 560 millimeter
🌀 Indbygningsdybde: 550 millimeter
🌀 Vægt: 34 kilo 

Specifikationer ved Voss IEL600HV – nøgleoplysninger
🔴 Type: Indbygningsovn
🔴 Kapacitet: 71 liter
🔴 Energiklasse: D
🔴 Energiforbrug konventionel varme kWh: 0,99
🔴 Energiforbrug varmluft kWh: 0,88
🔴 Lydniveau dB(A): 47 dB
🔴 Antal programmer: 9
🔴 Spænding (V): 230 volt

Fordele ved Voss IEL600HV:
Børnesikret model med IsoFront Top
9 forskellige ovnprogrammer
Stor bageplade med mulighed for større portioner
Ovnrum på 71 liter
Kommer med SurroundCook og Hot Air-system
Timerdisplay med alarm


Voss IEL600RF

Voss IEL600RF 

.
Voss IEL600RF er en indbygningsovn, der er kendt for at være budgetvenlig, hvorfor de fleste kan få gavn af denne ovn i deres køkken.

Da det er en indbygningsovn, skal man dog være opmærksom på ovnens mål. Disse skal nemlig passe ind i køkkenet, før man vælger at investere i lige præcis denne model.

Ovnen har plads til i alt 71 liter, hvilket betyder, at man kan lave mad til hele familien samt et par ekstra gæster uden for meget besvær. Med den medfølgende XL-bageplade kan man også gøre ekstra brug ud af de 71 liter, da bagepladen giver plads til 20 % mere end pladsen på andre bageplader.

Voss IEL600RF er placeret i energiklasse D, hvorfor den ikke forbruger meget el på et år.

Indbygningsovn der kan klare mange opgaver

Indbygningsovnen Voss IEL600RF er ikke blot en ovn, hvor man kan opvarme og stege sin mad. Den er betegnet som en multifunktionsovn, der kan klare mange opgaver, da den kommer med en pizzafunktion, en optøningsfunktion og en grillfunktion. Derudover har den også almindelig ovn, varmluft med mere.

Multifunktionsovnen er også udstyret med blæserteknologien SurroundCook og systemet Hot Air. Med SurroundCook sørger ovnen for, at alle former for retter bliver tilberedt præcist på grund af en jævn varme. Dernæst behøves maden heller ikke at blive vendt regelmæssigt.

Hot Air-systemet sørger derimod for, at varmen fordeler sig jævnt i hele ovnen. Desuden er Voss IEL600RF også udstyret med et ekstra varmelegeme. Det vil sige, at alle ingredienser bliver tilberedt optimalt uanset, hvor mange bageplader der er i ovnen på samme tid.

Voss IEL600RF er også forsynet med en halogenbelysning med en lampe i toppen og en lampe i siden. Selve belysningen er kraftig uden at blænde, hvorfor det er nemt at tage bageplader ind og ud af ovnen.

Sikker model med nem rengøring

Med modellen Voss IEL600RF er det nemt at få en skinnende ren ovn, da den kan skilles ad uden brug af værktøj. Det betyder, at ovnlåget og glassene kan tages af og renses adskilt fra ovnrummet. På denne måde bliver det også nemmere at få plads og komme til i ovnrummets hjørner og afkroge.

Voss IEL600RF kan også betegnes som en sikker model med børnesikring og kølesystemer. Børnesikringen låser ovnlåget, så det ikke kan åbnes under brug, hvorimod kølesystemerne sørger for, at holde ovnlåget på maksimum 20 grader.

Med ovnens timer behøver man hverken at sætte minuturet eller holde øje med tilberedningen. Timeren kan nemlig bruges som en alarm, der siger til, når maden er færdig. Derudover kan man tjekke, hvor lang tid der er tilbage af tilberedningen, samt ændre på timeren undervejs, hvis maden skal have mere eller mindre tid i ovnen.

Specifikationer ved Voss IEL600RF – mål
🌀 Højde: 59,4 centimeter
🌀 Bredde: 59,5 centimeter
🌀 Dybde: 56,7 centimeter
🌀 Indbygningshøjde: 590 millimeter
🌀 Indbygningshøjde max: 590 millimeter
🌀 Indbygningsbredde: 560 millimeter
🌀 Indbygningsdybde: 550 millimeter
🌀 Vægt: 34 kilo 

Specifikationer ved Voss IEL600RF – nøgleoplysninger
🔴 Type: Indbygningsovn
🔴 Kapacitet: 71 liter
🔴 Energiklasse: D
🔴 Energiforbrug konventionel varme kWh: 0,99
🔴 Energiforbrug varmluft kWh: 0,88
🔴 Lydniveau dB(A): 47 dB
🔴 Antal programmer: 9
🔴 Spænding (V): 230 volt

Fordele ved Voss IEL600RF:
Rummelig ovn
9 ovnprogrammer med forskellige funktioner
Sikker ovn med børnesikring og kølesystemer
Udstyret med SurroundCook og Hot Air
Energivenlig model
Kraftig halogenbelysning

 


Voss IEL900RF

Gode brugeranmeldelser

VOSS IEL900RF

.
Voss IEL900RF er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld populær hos brugerne. Ovnen har nemlig fået gode brugeranmeldelser på baggrund af dens gode funktioner, brugervenlighed og praktiske detaljer.

Ingen af brugerne finder nogle deciderede ulemper ved Voss IEL900RF. Dog er der en enkelt bruger, der nævner, at man lige skal lære at bruge ovnens forskellige funktioner. Men når først, man har lært den at kende, er den forholdsvis funktionel.

Voss IEL900RF er forsynet med et ovnrum på 71 liter, hvorfor der er plads til at lave de helt store portioner. Den er desuden energivenlig, da den er placeret i energiklasse C. Ovnen forbruger derfor ikke meget energi på et år.

Man skal dog være opmærksom på, at Voss IEL900RF er en indbygningsovn. Det vil sige, at man skal tjekke ovnens mål inden køb.

Flot ovn med flere gode detaljer, ifølge brugerne

Ifølge brugerne er Voss IEL900RF en god ovn, der kan bruges til et hav af forskellige madretter. Eksempelvis skriver en bruger, at ovnen er et køb, man bestemt ikke vil fortryde. Brugeren forklarer ydermere, at de især er ”ekstra glade for bredden i selve ovnrummet, så der bliver plads til lidt flere småkager på bagepladen”.

En anden bruger nævner ligeledes, at de er imponerede over en god detalje, ”hvor ovnen bipper, når den er klar, og når den indstillede temperatur er nået”.

Sidst men ikke mindst forklarer flere brugere, at Voss IEL900RF er en ”flot ovn” med et elegant og stilrent design. Den er også ”nem at bruge”, når først man ved, hvordan man finder frem til de forskellige funktioner. Det kan dog være en smule besværligt til at starte med.

Praktisk ovn med pyrolyse

Med Voss IEL900RF får man en praktisk ovn, der er forsynet med funktionen pyrolyse. Pyrolyse er en selvrensende funktion, så man ikke skal rengøre ovnen manuelt. I stedet skal man tænde programmet med pyrolyse, hvorefter madrester og andet skidt bliver brændt væk. Til sidst skal man fjerne den resterende aske med en fugtig klud.

Derudover kommer Voss IEL900RF med teknologien SurroundCook, der sørger for en præcis og jævn temperatur i hele ovnrummet. Man behøver derfor ikke vende ingredienserne, da varmen tilbereder maden ensartet. Man finder ligeledes funktionen SoftMotion, der gør, at man ikke kan smække med ovnlågen. Den lukker altid stille og roligt, hvilket er en fordel, når man ikke har hænderne frie.

Voss IEL900RF er endvidere udstyret med en ovnbelysning, der er effektiv, men samtidigt ikke blænder. Ovnbelysningen har fokus på ingredienserne i ovnrummet, så man kan få et overblik over tilberedningen.

Sikker multifunktionsovn med brugervenlige ovnribber

Voss IEL900RF er en sikker ovn, der er udstyret med flere forskellige sikkerhedsfunktioner. Den kommer blandt andet med en børnesikring samt en IsoFront Top. Mens børnesikringen sørger for, at der er mulighed for at låse ovnen, når den er i brug, sikrer IsoFront Top, at ovnen aldrig bliver så varm udenpå, at man kan brænde sig på den.

Endvidere kommer Voss IEL900RF med ni ovnfunktioner såsom varmluft, over- og undervarme, lavtemperaturstegning, intervalgrill m.m. Man kan derfor tilberede maden på et hav af forskellige måder alt efter behov.

Ovnen er ydermere forsynet med brugervenlige ovnribber. Ovnribberne har nemlig en særlig udformning, der sikrer, at man har nemmere ved at placere dem i ovnen.

Sidst men ikke mindst er der mulighed for selv at rengøre ovnens forskellige dele manuelt nemt og hurtigt. Ovnlåget er aftageligt, så man kan tage det ud og vaske det i vandhanen, når der er brug for det. Man kan desuden også fjerne ovnglassene.

Specifikationer ved Voss IEL900RF – mål 
🌀 Højde: 59,4 centimeter
🌀 Bredde: 59,5 centimeter
🌀 Dybde: 56,7 centimeter
🌀 Indbygningshøjde: 590 millimeter
🌀 Indbygningshøjde max: 590 millimeter
🌀 Indbygningsbredde: 560 millimeter
🌀 Indbygningsdybde: 550 millimeter
🌀 Vægt: 36,5 kilo

Specifikationer ved Voss IEL900RF – nøgleoplysninger
🔴 Type: Indbygningsovn
🔴 Kapacitet: 71 liter
🔴 Energiklasse: C
🔴 Energiforbrug konventionel varme kWh: 1,09
🔴 Energiforbrug varmluft kWh: 0,69
🔴 Lydniveau dB(A): 48
🔴 Antal programmer: 9
🔴 Spænding (V): 230 volt

Fordele ved Voss IEL900RF:
Med ni forskellige ovnfunktioner
Pyrolysefunktion
SurroundCook-teknologi
SoftMotion-funktion
Ovnrum med kapacitet på 71 liter
Placeret i energiklasse C

 


Alternativer til Voss ovnen


AEG BEB230010M

AEG BEB230010M

.
Indbygningsovnen AEG BEB230010M er placeret i energiklasse A, hvorfor det er en energibesparende ovn. Ovnen er også en enkel og rummelig ovn, der kan bruges til at lave aftensmad til familien eller til de store middagsselskaber. Med en kapacitet på 71 liter er der nemlig plads til at tilberede masser af mad.

Modellens brugervenlighed kommer især af, at den er forsynet med drejeknapper. Disse knapper giver mulighed for at justere og indstille den funktion, som man ønsker. Med ovnens belysning bliver det også nemt at tage bageplader ind og ud samt følge med i tilberedningen.

Praktisk og brugervenlig model

Modellen AEG BEB230010M er både en praktisk og brugervenlig ovn, da den er udstyret med funktioner, der gør det lidt nemmere for hjemmets kok. Med ovnens ovnribber, der bliver kaldt for PerfectEntry, er det lidt nemmere at placere bageplader inde i ovnen. Dette er både på grund af ovnribbernes forskudte placering, men også på grund af, at ovnribberne har en speciel udformning.

Desuden er modellen forsynet med en ekstra stor bageplade, der kaldes for en XL-bageplader. Bagepladen er 20 % større end andre normale bageplader, hvorfor der er plads til større portioner på bagepladen.

AEG BEB230010M er dog ikke kun en brugervenlig ovn, da den også er praktisk. Den er nemlig fyldt med anvendelsesmuligheder, da man kan bruge den til alt lige fra lavtemperaturstegning til grill, varmluft og under- og overvarme.

Derudover har denne model også systemet SurroundCook, der sørger for at holde varmen både præcis og jævn. Det betyder, at retten ikke skal vendes eller holdes særlig meget øje med, da varmen vil være optimal i forhold til ingredienserne.

Børnesikring, AntiFingerPrint og EasyClean-emalje

Med AEG BEB230010M får man både en sikker og ren ovn. Den er nemlig forsynet med flere sikkerhedsfunktioner og rengøringsvenlige funktioner.

Sikkerhedsfunktionerne består i et aktivt kølesystem, en børnesikring og IsoFront Plus. Med kølesystemet bliver ovnen holdt kølig udenpå, hvilket i kombination med IsoFront Plus, der sørger for at ovnlågen maksimum er på 20 grader, sikrer en kølig ovn, hvor man ikke kan brænde sig. Børnesikringen kan bruges til at låse ovnen, så små fingre ikke kan åbne den under brug.

Rengøringsfunktionerne består i stedet af funktionerne AntiFingerPrint og EasyClean-emalje. Med EasyClean-emalje er ovnrummet nemmere at rengøre, da madresterne ikke vil sætte sig godt fast. Derudover kan ovnlågen tages af, hvorfor man bedre kan få adgang til ovnrummet.

Desuden er ovnen produceret med AntiFingerPrint, der sikrer, at ovnens overflade ikke bliver fyldt med synlige fedtede fingre. Det vil også være nemmere at tørre overfladen af.

Specifikationer ved AEG BEB230010M– mål
🌀 Højde: 59,4 centimeter
🌀 Bredde: 59,5 centimeter
🌀 Dybde: 56,7 centimeter
🌀 Indbygningshøjde: 590 millimeter
🌀 Indbygningshøjde max: 590 millimeter
🌀 Indbygningsbredde: 560 millimeter
🌀 Indbygningsdybde: 550 millimeter
🌀 Vægt: 33,5 kilo 

Specifikationer ved AEG BEB230010M– nøgleoplysninger
🔴 Type: Indbygningsovn
🔴 Kapacitet: 71 liter
🔴 Energiklasse: D
🔴 Energiforbrug konventionel varme kWh: 0,99
🔴 Energiforbrug varmluft kWh: 0,88
🔴 Lydniveau dB(A): 47 dB
🔴 Spænding (V): 230 volt

Fordele ved AEG BEB230010M:
Rummelig ovn på 71 liter
Flere forskellige ovnfunktioner
Børnesikring, aktive kølesystem og IsoFront Plus
Ekstra stor bageplade medfølger til større portioner
EasyClean-emalje i ovnrummet
SurroundCook for jævn og præcis varme


Bosch HBG672BS1

Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Bosch HBG672BS1

.
Modellen Bosch HBG672BS1 er blevet testet og anmeldt af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. De svenske eksperter er imponerende over Bosch HBG672BS1, da den både er rummelig og udstyret med en pyrolysefunktion.

Eksperterne fra Råd & Rön er især vilde med ovnens håndterbarhed og sikkerhed, som de har givet en høj karakter. Råd & Rön har givet Bosch HBG672BS1 så gode karakterer, at de har kåret ovnen som testvinder sammenlignet med andre ovne på markedet.

Modellen har en god rummelighed, da ovnrummet har en kapacitet på 71 liter. Det betyder, at der både er plads til at lave aftensmad til familien samt til større forsamlinger.

Desuden er dette en energivenlig ovn, da Bosch HBG672BS1 er placeret i energiklasse C. Ovnen er derfor ikke både god for miljøet, men også for pengepungen.

Man skal dog være opmærksom på, at dette er en indbygningsovn, hvorfor målene skal passe til ens køkkenelementer i hjemmet.

Model med mange ovnfunktioner og pyrolyse

Bosch HBG672BS1 er en ovn med mange funktioner. Den er udstyret med i alt 8 forskellige ovnfunktioner, der består af 4D-varmluft, varmluft øko, over- og undervarme, over- og undervarme øko, impulsgrill, varmluft, pizzafunktion og en optøningsfunktion. Der er derfor mulighed for at tilberede maden, som man har brug for.

Modellen er også udstyret med en pyrolysefunktion, der gør rengøringen en del nemmere. Det betyder nemlig, at det er en selvrensende ovn, hvorfor man ikke behøver at gøre ovnen ren med håndkraft. Pyrolyse kan forbrænde madrester, fedt og anden snavs ved en bestemt temperatur. Når programmet er færdigt, så er der mulighed for at tørre den resterende aske væk.

Ovnen er også udstyret med en automatisk lynopvarmning. Det vil sige, at ovnen kan varme hurtigt op, hvis der er brug for det.

Sikker og brugervenlig indbygningsovn

Med Bosch HBG672BS1 får man en praktisk og brugervenlig ovn, der er simpel at betjene. Den er udstyret med et TFT-display med klartekst og touch control, hvor man kan indstille og justere ovnen alt efter, hvilken eller hvilke funktioner som man har brug for.

Derudover er Bosch HBG672BS1 udstyret med SoftClose. Det vil sige, at lukningen af ovnlågen foregår stille og roligt, da der ikke er mulighed for at smække med ovnen. Dette er især praktisk, hvis man har hænderne fulde.

Ovnen Bosch HBG672BS1 kommer med et væld af sikkerhedsfunktioner, hvor børn og voksne kan være i nærheden af ovnen uden at bekymre sig. Den har både et kølesystem, en børnesikring og en sikkerhedsafbryder.

Børnesikringen sørger for, at man kan låse hånden, så den ikke kan åbnes af små fingre under brug, hvor kølesystemet sørger for at holde ovnen kølig, så man ikke brænder sig ved berøring af ovnen.

Bosch HBG672BS1 kommer også med en restvarmeindikator, der viser, hvor varm ovnen er. Derudover er denne funktion også energibesparende, da man kan bruge den resterende varme som en varmefunktion.

Specifikationer ved Bosch HBG672BS1– mål
🌀 Højde: 59,5 centimeter
🌀 Bredde: 59,5 centimeter
🌀 Dybde: 54,8 centimeter
🌀 Indbygningshøjde: 585 millimeter
🌀 Indbygningshøjde max: 585 millimeter
🌀 Indbygningsbredde: 560 millimeter
🌀 Indbygningsdybde: 550 millimeter
🌀 Vægt: 36,43 kilo 

Specifikationer ved Bosch HBG672BS1– nøgleoplysninger
🔴 Type: Indbygningsovn
🔴 Kapacitet: 71 liter
🔴 Energiklasse: C
🔴 Energiforbrug konventionel varme kWh: 0,87
🔴 Energiforbrug varmluft kWh: 0,69
🔴 Spænding (V): 220-240 volt

Fordele ved Bosch HBG672BS1:
Stort ovnrum på 71 liter
8 forskellige programmer
Pyrolysefunktion
Energivenlig model
Funktionen SoftClose
Flere forskellige sikkerhedsfunktioner


Miele H22651BP

Kåret til ”Best Buy” hos Englands største testmagasin Which.co.uk

Miele H22651BP

.
Miele H22651BP er blevet testet og anmeldt af de britiske eksperter fra testmagasinet Which.co.uk. Her skriver eksperterne, at de er vilde med ovnens selvrensende funktion samt rummelige kapacitet, hvorfor de har kåret modellen til et ”Best Buy”. De er dog mindre glade for ovnens pris.

Rummelig ovn med tidsfunktioner

Med Miele H22651BP får man en rummelig og stor ovn med en kapacitet på 76 liter. Det er derfor en ideel ovn til en større husstand, der ønsker at lave store portioner på én gang. Selve energimærkningen er C, hvorfor den også er forholdsvis energibesparende.

Endvidere er Miele H22651BP udstyret med tidsfunktioner. Det vil sige, at man selv har mulighed for at programmere og indstille ovnens specifikke tilberedningstid samt de forskellige start- og sluttider.

Selvrensende ovn med pyrolyseprogram

Miele H22651BP kan betegnes som værende en selvrensende ovn, da den er udstyret med et pyrolyseprogram.

Herved skal man ikke selv bruge tid på at rense ovnen manuelt, da programmet brænder fedt, stænk og madrester væk. Man skal blot fjerne asken med en våd klud, hvorefter ovnen er ren og fin igen.

Ved rengøring af ovnen udvendigt kan dette ligeledes klares nemt og hurtigt. Miele H22651BP har nemlig en CleanSteel-overflade, som er nem at aftørre med en klud, når der er brug for det.

Vælg mellem flere ovnfunktioner

Miele H22651BP er forsynet med flere forskellige ovnfunktioner, så man kan tilberede de forskellige madretter på den mest optimale måde. De syv ovnfunktioner omfatter traditionel grill, ECO-varmluft, intensiv bagning, over- og undervarme, undervarme, grill med ventilation og varmluft plus.

Derudover kommer Miele H22651BP både med en hurtig opvarmning samt flere sikkerhedsfunktioner.

Mens den hurtige opvarmning gør, at ovnen varmer op til omkring 200 grader på cirka seks minutter, betyder sikkerhedsfunktionerne, at ovnen er mere sikker i brug. Den har både en kølig front, så man ikke brænder sig på ovnen udvendigt under tilberedning samt en sikkerhedsafbryder.

Specifikationer ved Miele H22651BP – mål
🌀 Højde: 59,6 centimeter
🌀 Bredde: 59,5 centimeter
🌀 Dybde: 56,9 centimeter
🌀 Indbygningshøjde: 59,3 centimeter
🌀 Indbygningshøjde max: 59,5 centimeter
🌀 Indbygningsbredde: 56 centimeter
🌀 Indbygningsdybde: 55 centimeter
🌀 Vægt: 46 kilo

Specifikationer ved Miele H22651BP – nøgleoplysninger
🔴 Type: Indbygningsovn
🔴 Kapacitet: 76 liter
🔴 Energiklasse: C
🔴 Energiforbrug konventionel varme kWh: 1,10
🔴 Energiforbrug varmluft kWh: 0,71
🔴 Antal programmer: 7
🔴 Spænding (V): 220-240

Fordele ved Miele H22651BP:
Pyrolyseprogram
Tidsfunktioner
Sikkerhedsafbryder og kølig front
Hurtig opvarmning
CleanSteel-overflade
Syv ovnfunktioner


VOSS IEP770RF 

Gode brugeranmeldelser

Voss IEP770RF 

Voss IEP770RF er en indbygningsovn, der er populær hos forbrugerne. Modellen har nemlig fået gode brugeranmeldelser, hvor forbrugerne forklarer, at de er vilde med modellens enkle betjening og rummelighed.

En forbruger forklarer yderligere, at modellen klarer alt det, som den skal kunne, når det kommer til dens funktioner. Dernæst er Voss IEP770RF en brugervenlig model med en enkel og simpel betjening, hvorfor den vil passe ind i de fleste husstande.

Voss IEP770RF har en kapacitet på 71 liter. Desuden er den placeret i energiklasse C, hvorfor den er energibesparende, hvilket vil kunne ses på elregningen.

Ovn med mange funktioner 

Indbygningsovnen Voss IEP770RF er udstyret med en lang række af funktioner, der kan komme til gavn ved tilberedning af forskellige madretter.

Voss IEP770RF er blandt andet forsynet med en dampfunktion, der sørger for en skånsom tilberedning af fødevarerne, da damp gør, at maden ikke mister vigtige næringsstoffer. Ovnen kommer også med funktionen PlusSteam, der sikrer, at alle former for bagværk forbedres på grund af dampen.

Ovnen Voss IEL600RF er også forsynet med både et Hot Air-system samt et indbygget termometer. Selve termometeret sikrer, at maden får lige præcis den tid, som det skal have i ovnen, hvorfor man undgår overtilberedning.

Hot Air er et system, der kan hjælpe med at spare på energien, da temperaturen bliver reduceret med op til 20 %, idet varmen bliver cirkuleret jævnt rundt i ovnrummet.

Der medfølger en stor bageplade ved køb af Voss IEP770RF. Bagepladen bliver kaldt for en XL-bageplade, da den er 20 % større end andre normale bageplader. Dette giver plads til at tilberede ekstra store portioner på én gang.

Rengøringsvenlig model med hurtig opvarmning

Modellen Voss IEP770RF er forsynet med det, der bliver kaldt for en boosterfunktion. Det vil sige, at der er mulighed for at opvarme ovnen hurtigt, hvis der er brug for det. Med denne funktion tager det ikke lang tid, før ovnen er klar til tilberedning af madvarer.

Modellen Voss IEL600RF er også rengøringsvenlig, da den kommer med en katalytisk emalje inde i ovnrummet. Det betyder, at madrester og anden snavs bliver forbrændt, hvis ovnen bliver opvarmet til over 200 grader. Dernæst kan ovnlågen også tages af og på, hvorfor det bliver nemmere at rense denne.

Ovnlåget er udstyret med teknologien SoftMotion. Det betyder, at der ikke er mulighed for at smække ovnlågen, da den blot vil lukkes langsomt, uanset om man skubber blidt eller hårdt. Dette er især praktisk, hvis man ikke har hænderne frie.

Voss IEL600RF er også udstyret med sikkerhedsfunktioner såsom en børnesikring og IsoFront Top. IsoFront Top betyder, at ovnlågen aldrig vil blive mere end 20 grader. I kombination med børnesikringen kan børn sagtens komme tæt på ovnen uden at brænde sig eller få deres fingre i klemme.

Specifikationer ved Voss IEP770RF – mål
🌀 Højde: 59,4 centimeter
🌀 Bredde: 59,5 centimeter
🌀 Dybde: 56,7 centimeter
🌀 Indbygningshøjde: 590 millimeter
🌀 Indbygningshøjde max: 590 millimeter
🌀 Indbygningsbredde: 560 millimeter
🌀 Indbygningsdybde: 550 millimeter
🌀 Vægt: 34 kilo 

Specifikationer ved Voss IEP770RF – nøgleoplysninger
🔴 Type: Indbygningsovn
🔴 Kapacitet: 71 liter
🔴 Energiklasse: C
🔴 Energiforbrug konventionel varme kWh: 1,09
🔴 Energiforbrug varmluft kWh: 0,69
🔴 Antal programmer: 9
🔴 Spænding (V): 230 volt

Fordele ved Voss IEP770RF:
9 ovnprogrammer med forskellige funktioner
Børnesikring og IsoFront Top
Energivenlig ovn
Rengøringsvenlig ovn med katalytisk emalje og aftageligt ovnlåg
XL-bageplader medfølger til ekstra store portioner
Indbygget termometer og dampfunktion


Miele H2760BP

Kåret til ”Best Buy” hos Englands største testmagasin Which.co.uk

Miele H2760BP

.
Det store testmagasin Which.co.uk har testet og anmeldt Miele H2760BP, som de har kåret til et ”Best Buy”. De britiske eksperter er begejstrede for ovnen, da de mener, at den effektivt tilbereder de forskellige madvarer og kommer med flere praktiske funktioner. Til gengæld er de ikke så glade for prisen.

Selvrensende ovn

Miele H2760BP er en praktisk ovn, da den er selvrensende. Den er forsynet med et pyrolyseprogram, så man ikke selv manuelt skal rense ovnen efter brug.

Pyrolyseprogrammet brænder fedt, stænk og madrester væk, så man til sidst blot skal fjerne den resterende aske med en våd klud. Ovnens overflade udvendigt er CleanSteel, hvorfor den også er nem at tørre af.

Ikke nok med at Miele H2760BP er selvrensende, har ovnen også en god kapacitet på 76 liter. Energimærkningen er A+, hvorfor den ikke forbruger meget el på et år.

Syv forskellige ovnfunktioner

Med Miele H2760BP får man en ovn med syv forskellige ovnfunktioner. Disse omfatter bruning med tilberedning, grill stor, varmluft plus, intensiv bagning, over- og undervarme, undervarme samt grill med recirkulation.

Derudover kommer Miele H2760BP med både en børnesikring samt en kølig front. Begge sikkerhedsfunktioner gør, at ovnen er sikker i brug. Med børnesikringen kan man nemlig forhindre børn i at åbne ovnlågen under tilberedning, hvor den kølige front holder ovnen kold uanset, om den er i brug eller ej.

Med SoftOpen og tidsfunktioner

Miele H2760BP har flere praktiske funktioner i form af blandt andet SoftOpen og tidsfunktioner, der gør brugen af ovnen en del nemmere.

Mens SoftOpen er en åbningsmekanisme, der sørger for, at ovnlågen aldrig smækker i, men i stedet åbner og lukker på en stille og rolig måde, giver tidsfunktionerne mulighed for, at man selv kan programmere og indstille den specifikke tilberedningstid samt ovnens start- og sluttider.

Specifikationer ved Miele H2760BP – mål 
🌀 Højde: 59,6 centimeter
🌀 Bredde: 59,5 centimeter
🌀 Dybde: 56,9 centimeter
🌀 Indbygningshøjde: 59,3 centimeter
🌀 Indbygningshøjde max: 59,5 centimeter
🌀 Indbygningsbredde: 56,8 centimeter
🌀 Indbygningsdybde: 55 centimeter
🌀 Vægt: 43 kilo

Specifikationer ved Miele H2760BP – nøgleoplysninger
🔴 Type: Indbygningsovn
🔴 Kapacitet: 76 liter
🔴 Energiklasse: C
🔴 Energiforbrug konventionel varme kWh: 1,10
🔴 Energiforbrug varmluft kWh: 0,71
🔴 Antal programmer: 7
🔴 Spænding (V): 220-240

Fordele ved Miele H2760BP:
Pyrolyseprogram
Flere sikkerhedsfunktioner
SoftOpen
Tidsfunktioner
Syv ovnfunktioner
Stor kapacitet


Hvad er en indbygningsovn?

Voss IEP770RFDer er enkelte forskelle, der er værd at være opmærksom på, hvis man er på udkig efter en ny ovn. Der findes alt lige fra mikroovne til kombiovne, dampovne og indbygningsovne. Dog er de forskellige typer af ovne ikke begrænset, når det kommer til funktionerne, da en indbygningsovn eksempelvis også sagtens kan have en dampfunktion ligesom en dampovn.

Den største forskel ved en indbygningsovn i forhold til andre ovne på markedet, er, at den ikke hører sammen med selve kogesektionen. Det vil sige, at det blot er en ovn uden en kogesektion øverst. Med denne form for ovn skal man bygge den ind i sine køkkenelement, hvorfor man kan placere den i lige præcis den arbejdshøjde, der føles mest behagelig at arbejde med.


Vær opmærksom på dette ved køb af en ny ovn

overvej ovnVed køb af en ny ovn er det vigtigt, at du er opmærksom på bestemte faktorer. Dette gør det i hvert fald nemmere for dig at ende op med en ovn, som du bliver glad for. Når det kommer til at købe ovne, er der derfor faktorer, som du skal overveje.

Pladsen i dit køkken
Det bedste ved ovne er, at de kommer i alle mulige størrelser. Derfor kan du selvfølgelig finde en ovn, der passer ind i dit køkken. Som regel har de fleste et hul til en indbygningsovn eller en plads til en fritstående ovn. I begge tilfælde skal du sørge for, at ovnen, du køber, passer ind i den specifikke plads, der allerede er lavet til det.

Hvad skal du bruge ovnen til?
Den mad du planlægger at lave, skal også have en indflydelse på den ovn, du køber. Dette er især tilfældet, når du taler størrelsen på ovnen. En standardovn kan være perfekt til de fleste mennesker, men hvis du planlægger at lave store stege eller lave mad til større forsamlinger, vil denne størrelse muligvis ikke være stor nok.

Tænk på, hvad du har brug for i forhold til størrelse, da dette kan hjælpe med at tage en beslutning om, hvad der fungerer bedst for dig.

De funktioner, du skal bruge
Funktionerne skal også tages i betragtning. Nogle ovne har et væld af smarte funktioner, såsom en selvrensende ovn, et indbygget termometer eller et timerdisplay.

Der er også mulighed for at finde ovne med masser af programmer, en restvarmeindikator samt teknologier, der kan hjælpe med tilberedningen af maden, men som ikke er nødvendige for alle. Vær derfor opmærksom på, hvad dine behov er og hvad for nogle funktioner, som du rent faktisk vil gøre brug af i sidste ende.

Passer til dit køkkens overordnede stil
Udseendet af ovnen spiller også en rolle. Hvad er din mikrobølgeovn og dit køleskabs stil? Hvad med din opvaskemaskine? Chancerne er, at du vil forsøge at matche disse, så den indretning i dit køkken er præcis, som du ønsker det.

Energimærke
På ovne kan der findes et energimærke, der fortæller om produktet strømforbrug. Energiskalaen går fra D til G hos de fleste produkter, hvor D er det bedste. Hvis du ønsker en energivenlig ovn, der ikke bruger meget energi, så skal du vælge en, der er placeret i energiklasse D.


Ovnens vigtigste funktioner 

Ovn funktionerSelvom de fleste ovne i bund og grund ligner hinanden, så kan de have store betydelige forskelle, som er vigtige for forbrugeren. Det kan være alt lige fra effektiviteten til prisen, funktionerne og programmerne.

Hvis du er i tvivl om, du har fundet en ovn, der har de vigtigste funktioner, så skal du læse med videre her.

Sådan finder du en ovn med de mest nødvendige funktioner
I dag kan du finde alt lige fra billige standardovne til dyre ovne med masser af smarte funktioner. I og med der er så mange muligheder og så mange funktioner, hvad skal du så være på udkig efter, når du blot leder efter en ny ovn, der kan de mest basale ting?

Ovnens basale funktioner
Som tommelfingerregel skal din nye ovn både kunne grille, stege og bage. Hvis den ikke kan dette, så vil den som regel ikke kunne opfylde selv helt almindelige menneskers behov. Disse opgaver er klart de mest basale funktioner, som alle ovne skal kunne klare.

Ikke nødvendige men gode ovnfunktioner
FunktionerDer findes også et par funktioner, der ikke er nødvendige, når det kommer til investering i en ny ovn.

Dog er disse funktioner gode og kan være tidsbesparende. Nogle har behov for disse funktioner, mens andre blot har brug for en ovn, der kan klare de mest basale funktioner som forklaret ovenover.

Overvarme: Med denne funktion kommer varmen fra toppen, hvilket er er fordel ved tilberedning af nogle madvarer.

Undervarme: Hvis man investerer i en ovn undervarme, så kommer varmen også nedefra.

Grillfunktion: Hvis du ønsker at grille en smule ved brug af ovnen, så kan man gøre brug af ovnens grillfunktion, hvis den er udstyret med sådan en.

Hurtig opvarmning: Denne funktion er smart for familier, hvor det ofte skal gå hurtigt, når det kommer til madlavningen. En hurtig opvarmning varmer nemlig ovnen op ekstra hurtigt, så man hurtigere kan komme i gang med at tilberede maden.

Pyrolysefunktion: Ved brug af pyrolyse slipper man for at gøre ovnen ren ved brug af håndkraft, da dette er en selvrensende funktion. Her bliver madrester forbrændt, så man blot skal fjerne den resterende aske. Dette er en smart funktion, hvis man eksempelvis ikke selv gider at gøre ovnen ren.


Energimærker: Køb energieffektive hvidevarer

Hvad er et energimærke?
Energimærket viser, hvor energieffektivt et produkt egentligt er. Det findes på produkter som hvidevarer og elektriske apparater. Hvis du lægger mærke til energimærkerne, når du skal investere i hårde hvidevarer eller elektronik, kan du spare penge og samtidig gøre miljøet en tjeneste.

Det anerkendte mærke har for nyligt skiftet karakter. Det opdaterede mærke ligner det gamle meget, men er blevet nemmere at afkode for dig som forbruger. Vi guider dig til at forstå det nye format og den information, du typisk finder på et energimærke. Så bliver du godt klædt på til at gå på jagt efter nye energieffektive og miljøvenlige maskiner til hjemmet.

Hvad er den nye energimærkelov?
Den nye energimærkelov gælder i hele EU omfatter alle hårde hvidevarer og elektronik. Ifølge loven skal alle produkter have det lille, informerende mærke, hvor produkterne vurderes på en skala fra A til G. 

Med den gamle lovgivning var skalaen forskellig fra produkt til produkt, hvilket kunne være forvirrende at finde hoved og hale i, men nu er skalaen den samme uanset hvilket produkt, der er tale om.

Opdateringen betyder, at produkter, der tidligere lå øverst på skalaen med mærket A med ét eller flere plusser, bliver til mærke B, C eller D. Ændringen er lavet, så du som forbruger har nemmere ved at vurdere energiforbruget og sammenligne produkterne.

I første omgang vil den nye mærkning fremgå på udvalgte produkter, men på sigt vil alle hvidevarer og elektronik få samme mærkning. Derfor vil der være en overgangsperiode, hvor du kan opleve, at nogle produkter har den gamle mærkning og andre den nye. 

For at gøre det nemmest for dig selv, anbefaler Energistyrelsen, at du kigger på farverne på skalaen frem for på bogstaverne, så det er nemmere at afkode energiforbruget. Jo mørkere grøn farven er, desto mere energieffektivt er produktet. 

Hvad betyder den nye energimærkning?

 • Den nye skala går fra A til G og har ingen plusser. De mest energieffektive produkter er A-mærket, mens de mindst energivenlige er mærket med G.
 • Skalaen er ens for alle produkter uanset type, så du ikke skal sætte dig ind i nye informationer for at vide, om produktet bruger lidt eller meget strøm. 
 • Den nye skala har en tilknyttet QR-kode, som du kan scanne for at få ekstra information om produktet. 

Hvad med det gamle energimærke?
Den gamle skala er afhængig af det produkt, mærket sidder på. Nogle produkter har A som det øverste på skalaen, mens andre har en mærkning på helt op til A+++. Det kan være forvirrende at sammenligne to forskellige mærker som forbruger, så derfor er mærkningen nu blevet ens for alle produkter. Formålet er, at det skal være nemmere at handle miljøvenligt og energieffektivt.

Hvilke informationer kan du finde på energimærket?
Informationen på energimærket er tilpasset det produkt, som mærket sidder på. Derfor kan du finde information om eksempelvis vandforbrug og tørreevne på en vaskemaskine, mens det på en støvsuger er mere relevant at kende fx støjniveauet.

Energimærket kan have følgende oplysninger:

 • L/annum: det årlig vandforbrug i liter
 • Kg: hvor mange kilo maskinen kan indeholde
 • dB: det generelle støjniveau for maskinen
 • kWh/annum: hvor mange kilowatt-timer maskinen bruger på et år

Hvilket energimærke skal du vælge?
Hvis du ønsker at at spare på elforbruget i hjemmet eller passe på miljøet, er det en god idé at kigge efter en energimærkning, som ligger så højt på skalaen som muligt. 

Det er værd at tage med, at du ikke bør udskifte dine hvidevarer, før de trænger, men når tiden kommer til at udskifte dine produkter, er køkkenet er én af de helt store energislugere. Din elkedel, køleskab og ovn bruger meget energi, så hvis du overvejer nye produkter til hjemmet, er det et godt sted at starte.

Når du vælger energieffektive hvidevarer og elektroniske produkter, kan du mindske strømforbruget og spare hundredvis af kroner om året. 

Hvilke produkter har et energimærke?

 • Ovne
 • Frysere og køleskabe
 • Lamper
 • Emhætter
 • Fjernsyn
 • Vaskemaskiner
 • Tørretumblere
 • Opvaskemaskiner
 • Støvsugere

Gode råd til at rengøre din ovn 

rengøring af ovnDu bruger den hele tiden, så det bør ikke komme som en overraskelse, at din ovn ofte har brug for en god rengøring. Dette er ikke et arbejde, som nogen af os nyder, men det skal jo gøres.

Disse smarte og hjælpsomme tips er lavet, så du kan komme i gang med at rengøre din ovn uden at stresse alt for meget over det.

Brug naturlige hjælpemidler
Hold det naturligt med lidt eddike, bagepulver og en god omgang håndkraft, når du skal rengøre din ovn. Der behøver nemlig ikke nødvendigvis at blive anvendt hårde kemikalier. Med de andre hjælpemidler anvender man i stedet en nem og naturlig måde at rengøre ovnen på. Det vil tage lidt albuefedt fra din side af, men eddike og bagepulver er nok til at få arbejdet gjort.

Badekarret er et godt sted til at rengøre grimme bageplader
Hvis du har lagt tid i at rense din ovn, bør du ikke undgå de beskidte bageplader. Du kan gennembløde dem godt ved at give dem en god skrubbebehandling og herefter putte dem i dit badekar. Her er der nemlig rigeligt med plads, så al snavset kan komme af.

Rengør filtrene til ventilatoren
Efterhånden kan filteret blive så blokeret med fedt, at det mister sin effektivitet, hvorfor det er vigtigt at rengøre disse filtre periodisk.

Du kan rense filteret i din vask med kogende vand, bagepulver og en god sæbe. Nogle filtre kan faktisk vaskes i opvaskemaskinen, men kun hvis du rengør det regelmæssigt, og det ikke er for fedtet.

Brug en gammel tandbørste
TandbørsterEn gammel tandbørste er et vigtigt ovnrensningsværktøj. Dens bløde børster og fleksible hoved giver dig mulighed for at rense områder, der ellers ville være uden for rækkevidde.
Det kan endda være endnu bedre, hvis du bruger en elektrisk tandbørste, da vibrationen kan hjælpe med at løsne alle de gamle forbrændte madrester.

Anvend en glasskraber
En glasskraber er ideel til at fjerne hårde og genstridige pletter fra ovnlåget eller inde i selve ovnen. Hvis ovnlågen er aftagelig, så gennemblød den i varmt vand. Herefter kan du skrabe de resterende pletter væk.

Få en dårlig lugt væk med det samme
Vi har alle før lavet et dejligt måltid, der gør, at lugtene er i hjemmet i dagevis. Hvis du har lavet noget særligt såsom fisk, kan nogle få dråber vanilje eller citrus gøre underværker. Du skal blot tilføje et par dråber i en ovnfast skål fyldt med vand. Opvarm langsomt skålen i en time, og du vil slippe af med lugten i dit køkken.


Om Voss

Voss logo
Voss blev grundlagt i 1878 af Ernst Voss. Det er en dansk virksomhed, der startede op i Fredericia. I dag indgår det som et varemærke under Electrolux, da de overtog Voss tilbage i 1980.

Tilbage i 1878 startede virksomheden med et par mand, der beskæftigede mere end 440 medarbejdere i slutningen af 1949. I 1897 blev firmaet omdannet til et aktieselskab, hvor Ernst Voss’ søn, Ditlev Voss, blev administrerende direktør. Herefter blev grundlæggerens anden søn, Gustav Voss, udpeget til teknisk leder. Selve virksomheden startede i Danmark, men de to sønner fik virksomheden ekspanderet til udlandet i løbet af årene.

Voss startede med at fokusere på flere forskellige produkter, men som tiden gik begyndte de at fokusere mest på ovne. I dag er Voss især populær på grund af deres ovne og komfurer, der kan findes i mange køkkener rundt omkring i verdenen.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Voss IEL700HV

Model med FloodLight og katalyse

Voss IEL700HV

 

.
Voss IEL700HV er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests. Til gengæld er ovnen en populær model, der kommer med både FloodLight og katalyse. Det betyder ikke mindst, at den er nem at rengøre, den giver også mulighed for at få et nemmere overblik over madens tilberedning.

Ovnen er placeret i energiklasse D, hvorfor den ikke forbruger meget energi på et år. Derudover har ovnrummet en kapacitet på 71 liter, så det er stort nok til at lave de større portioner. Der medfølger en XL-bageplade ved køb af ovnen, der er 20 % større end almindelige bageplader.

Man skal desuden være opmærksom på, at Voss IEL700HV er en indbygningsovn. Det betyder, at man skal tjekke målene inden køb, da den skal indbygges i et køkkenmodul.

Multifunktionsovn med katalytisk emalje, SoftMotion og SurroundCook

Med Voss IEL700HV får man en ovn med forskellige funktioner. Ovnen kommer med ægte varmluft, der sørger for en ensartet temperatur. Desuden er ovnen udstyret med over- og undervarme, lavtemperaturstegning, intervalgrill samt meget mere. Temperaturintervallet er på mellem 50 grader og 275 grader.

Derudover er Voss IEL700HV udstyret med en katalytisk emalje. Det selvrensende system gør, at man nemt kan få ovnen helt ren. Belægningen fortynder nemlig fedtstoffer og anden skidt, så ovnen kan brænde det væk. Herefter kan man tørre efter med en fugtig klud.

Voss IEL700HV er ligeledes forsynet med de to funktioner SoftMotion og SurroundCook. Mens SoftMotion sørger for, at ovnlågen aldrig kan smækkes i, sikrer SurroundCook, at den tilberedte mad aldrig skal vendes indeni ovnen. Temperaturen er nemlig jævn, hvilket sikrer ensartede resultater. På grund af ovnens ekstra varmelegeme er man desuden sikret, at madretterne tilberedes ens, selvom der er tre bageplader i ovnen samtidigt.

Med flere praktiske funktioner

Voss IEL700HV kommer med flere praktiske funktioner, der hjælper med at gøre madlavningen nemmere. Eksempelvis kommer Voss IEL700HV med systemet Hot Air, der gør, at luften cirkuleres jævnt rundt i ovnrummet. Det vil sige, at temperaturen kan reduceres med op til 20 %, hvilket er både energi- og tidsbesparende.

Endvidere har Voss IEL700HV FloodLight, der er en skrå form for belysning. Her fokuserer belysningen optimalt på maden og blænder ikke brugeren. Lyset er især velegnet til, når man har flere bageplader i ovnen på samme tid.

Der kan desuden findes en bage-oversigt på indersiden af ovnen. Her finder man råd om, hvordan bagepladerne skal placeres for den mest optimale tilberedning. Ovnen betjenes med hjælp fra pop-ud knapper, der nemt kan trykkes ind igen under tilberedningen.

Sikker ovn med rengøringsvenlig ovnlåge

Voss IEL700HV er en sikker ovn, der kommer med flere forskellige sikkerhedsfunktioner. Ovnen kommer blandt andet med en IsoFront Top. IsoFront Top er udstyret med flere lag glas, så ovnlågen ikke varmes op til mere end 20 grader. På den måde kan man ikke brænde sig på ovnen, selv når den er i brug.

Takket være ovnens børnesikring bliver ovnlågen låst under brug. Den kan aktiveres og deaktiveres efter behov, hvis der er børn i nærheden.

Sidst men ikke mindst kommer Voss IEL700HV med en rengøringsvenlig ovnlåge. Den rengøringsvenlige ovnlåge kan skilles ad uden brug af værktøj. På den måde er det nemmere at tage den ud og rengøre den, når der er brug for det. Det gør det også nemmere at komme til i ovnrummet.

Specifikationer ved Voss IEL700HV – mål 
🌀 Højde: 59,4 centimeter
🌀 Bredde: 59,5 centimeter
🌀 Dybde: 56,7 centimeter
🌀 Indbygningshøjde: 590 millimeter
🌀 Indbygningshøjde max: 590 millimeter
🌀 Indbygningsbredde: 560 millimeter
🌀 Indbygningsdybde: 550 millimeter
🌀 Vægt: 35 kilo

Specifikationer ved Voss IEL700HV – nøgleoplysninger
🔴 Type: Indbygningsovn
🔴 Kapacitet: 71 liter
🔴 Energiklasse: D
🔴 Energiforbrug konventionel varme kWh: 0,99
🔴 Energiforbrug varmluft kWh: 0,81
🔴 Lydniveau dB(A): 47
🔴 Antal programmer: 9
🔴 Spænding (V): 230 volt

Fordele ved Voss IEL700HV:
Katalytisk emalje
Flere sikkerhedsfunktioner
Med SurroundCook og SoftMotion
Med FloodLight
Med Hot Air-system
Rengøringsvenlig ovnlåge

 


Gennemgang af kilder 

Råd & Rö🇸🇪 
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön anmelder produkter ud fra specifikationerne, hvorefter de videregiver resultaterne til forbrugerne. De har blandt andet testet ovnen Bosch HBG672BS1. Du kan læse hele testen her. Vær opmærksom på, at det kræver et abonnement førend, du kan læse hele testen.

Which.co.uk 🇬🇧
Which.co.uk er Englands største testmagasin, der løbende tester og anmelder forskellige forbrugerprodukter som en hjælp til forbrugerne. De tester en bred vifte af produkter, så forbrugerne kan læse et hav af anmeldelser uanset, hvad de har brug for i hjemmet.

Her har de testet og anmeldt Miele H2760BP og Miele H22651BP, som begge er blevet kåret til et ”Best Buy”.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Miele H2760BP, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Miele H22651BP, kan du klikke ind her.

Du bør dog være opmærksom på, at hvis du vil have fuld adgang til denne test og dens resultater, så kræver det et abonnement.

Forbrugeranmeldelser ⭐⭐⭐⭐⭐
Udover de ovenstående tests og anmeldelser fra ekspertkilder har vi også kigget på forbrugeranmeldelser hos WhiteAway.com. Vi har set nærmere på ovnen Voss IEL900RF, der har fået gode anmeldelser af brugerne. Hvis du ønsker at læse brugernes anmeldelser af ovnen, kan du klikke ind her på WhiteAway.com.


Andre relevante tests og artikler

Er du endnu ikke sikker på hvilken ovn, du skal vælge, har vi her på Forbrugsguiden også en lang række andre tests og artikler, du måske vil finde interessante.

Skab dig et overblik over markedets andre testvindende ovne med vores store generelle ovn test. Er der et mærke, du særligt ønsker at vide mere om, kan du med fordel læse vores producent-specifikke tests.

Her finder du vores Bosch ovn test, vores Siemens ovn test og vores Electrolux ovn test, der alle indeholder testvindere og ekspertfavoritter.

Har du et særligt ønske om, at din nye ovn bliver en integreret del af dit køkken, kan vi også være behjælpelige med gode artikler om dette. Her kan du læse vores generelle indbygningsovn test.

Også i denne kategori finder du en række producent-specifikke tests. Læs fx vores Bosch indbygningsovn test, vores Voss indbygningsovn test og vores Siemens indbygningsovn test.

Du kan også læse vores tests med særlig fokus på ovnenes specialindstillinger. Her finder du fx vores selvrensende ovn test, vores dampovn test, vores pyrolyseovn test og vores Siemens kombiovn test, der alle indeholder forskellige ekspertfavoritter.

Vi håber, du finder, hvad du søger.

FAQ

Hvilket brand laver de bedste indbygningsovne?
Et af de brands, som er kendt for at lave nogle gode indbygningsovne, er Voss. Voss’ indbygningsovne har fået mange gode anmeldelser i en række forbrugstests, hvor de bliver rost for deres smarte og praktiske egenskaber, såvel som for deres tidløse og stilrene designs.
Hvordan vælger jeg en indbygningsovn?
Når du skal vælge en indbygningsovn, så skal du naturligvis gå efter en ovn, hvis dimensioner matcher den plads, som du har til rådighed i dit køkken. Dertil bør du ligeledes vælge en ovn, som indeholder de egenskaber, som du har behov for i forhold til dine personlige behov.
Er indbygningsovne gode?
Ja, indbygningsovne er en type ovn, som fungerer rigtig godt. Fordelene ved en indbygningsovn er, at de designmæssigt passer meget bedre ind i køkkenet, hvilket giver et pænere visuelt resultat. Dertil indeholder indbygningsovne ofte nogle smarte og praktiske egenskaber, som gør dem super alsidige i forhold til tilberedningsmuligheder.
Hvor lang tid holder en indbygningsovn?
En indbygningsovn holdbarhed afhænger af, hvilken kvalitet den er lavet i, men generelt har de en gennemsnitlig levetid på ca. 16 år, førend de vil trænge til at blive skiftet ud. De 16 år gælder for en maskine, som bliver brugt hver eller hver anden dag.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme