Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Bemærk, artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Watery anmeldelse: Danmarks største svømmeshop til alle vandhunde

Senest opdateret den Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugsguiden.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

0

Gør ligesom mere end 160.000 andre vand-entusiaster i Danmark: Gå på opdagelse på Waterys hjemmeside, hvor du både finder kendte brands og får inspiration blandt et bredt udvalg af Waterys egne produkter, herunder et Watery paddle board, en Watery redningsvest og endda en Watery kajak.

Du vil få et grundigt indblik i de mange muligheder, virksomheden giver dig, og du vil også få svar på nogle af de mest gængse spørgsmål, der knytter sig til det aktive liv under og over vandets overflade.

Telefon: 71 74 71 94

Åbningstider: Man-fre: 08-17, Lør-søn: Lukket365 dages returret
Gratis ombytning
1-2 dages levering

Gå til forhandler

Om Watery

Watery er en dansk virksomhed, som hurtigt har vokset sig stor og populær blandt de danske svømmere og hav-entusiaster. Virksomheden begyndte i 2016, hvor stifteren Daniel Johannesen – som både er tidligere elitesvømmer og kåret som “Årets Ener i dansk internethandel 2018” – skabte en lille webshop med de bedste produkter på de digitale hylder.

Nu tilbyder Watery produkter inden for alle tænkelige grene af svømme- og vandsport. I dag nyder mere end 160.000 danske kunder godt af de mange muligheder hos Watery.

Fokus på rådgivning

Watery er stiftet med et ønske om at understøtte de danske svømmere og vandsportsudøvere, og holdet bag Watery har også alle en passion for vandets mange muligheder. Watery arbejder ud fra tre principper:

Varerne skal altid være billigst
Kunderne skal altid have en god oplevelse
Rådgivningen skal altid være kvalificeret

Det betyder, at du altid kan kontakte Waterys kundeservice, hvis du enten har spørgsmål til et bestemt produkt, eller hvis du skal have mere overordnet rådgivning til, hvordan du får mest muligt ud af dine aktiviteter i vandet. Kundeservicen står klar fra kl. 8 om morgenen og frem til l. 17 om aftenen, så du har derfor rig muligheden for at få svar på alle dine spørgsmål.

Hvad tilbyder Watery?

Watery er skabt med én enkelt formål: At præsentere dig for det bedste svømme- og vandsportsudstyr til billige priser, så du kan få succes med dine oplevelser både over og under havets overflade. Watery arbejder ud fra princippet om ”prismatch”, og det betyder, at du ikke bør kunne finde billigere priser andre steder på internettet, da Watery gør en dyd ud af konstant at matche andre webshops.

På Watery er produkterne delt op i fire overordnede kategorier:

Badetøj: Her er der både badetøj til mænd, kvinder børn i alderen fra 0 til 16 år. Det indbefatter blandt andet konkurrence-badedragter, lange badebukser, badedragter til gravide og UV-badetøj til børn.
Svømmeudstyr: Alt lige fra svømmebriller til finger paddles finder du inde under denne kategori, og her bliver du også præsenteret for mere løssluppent badeudstyr som legetøj og svømmeplakater.
Snorkling: Hvis du elsker at dykke ned på havets bund, finder du i denne kategori alt, der kan hjælpe dig med at udforske dybderne mere detaljeret. Det drejer sig om dykkerbriller og -masker, snorkelsæt og finner.
Åbent vand: Watery har også et bredt udvalg af åbent vand-udstyr, som bliver mere og mere populært i Danmark. Her kan du finde paddleboards, kajakker og havtasker til de lange strækninger. Virksomheden har endda sine egne produkter: Watery paddle board, Watery SUP board og en Watery kajak.

Selvom Watery har mange produkter, er der også nogle varer, som svømmeentusiaster bliver nødt til at finde andre steder. Det drejer sig for eksempel om kosttilskud som proteinpulver og træningsudstyr som romaskiner.

Se de gode tilbud fra Watery og spar +50% her

Fordele ved Watery

Aktiviteter i havet og vandsport bliver kun mere og mere populært i Danmark, og det er derfor oplagt at have en go-to-webshop, hvor du altid kan være sikker på at finde de bedste mærker til de bedste priser. Watery har netop slået sig op på at være Danmarks centrum for alt, hvad der har med vand at gøre, og du kan derfor med fordel søge hjælp hos Watery, hver gang du har brug for et nyt produkt eller kyndig rådgivning.

Men hvorfor lige Watery? Der er flere forskellige fordele, som i vores optik får Watery til at skille sig ud blandt konkurrenterne:

Stiftet af entusiaster

Når du udforsker Waterys hjemmeside, ved du, at de mange forskellige produkter er udvalgt af et hold af passionerede entusiaster. Watery er stiftet med et formål om at fremme vandsport og svømmeaktiviteter i Danmark, og det kommer tydeligt til udtryk i opbygningen af Watery.

Hjælpsom kundeservice

Waterys kundeservice står klar fra kl. 9 om morgenen og frem til kl. 17 om aftenen, og du har derfor gode muligheder for at få svar på dine spørgsmål. Uanset om du skal have svar på, hvilken model du skal vælge, eller hvilken størrelse der passer bedst til dig, vil Watery være klar til at guide dig i den rigtige retning.

Rådgivning af høj kvalitet

Watery står ikke kun klar til at hjælpe dig med at finde det rette produkt. Personale vil også svare på spørgsmål, som knytter sig til de forskellige vandsport-discipliner, og de trækker på både faglig viden og praktisk erfaring. Hvis du fagtekniske spørgsmål eller bare mangler et godt råd til at komme i gang, kan Watery komme dig til undsætning.

Prismatch

Watery bestræber sig på at være den billigste forhandler af udstyr til vandsport og svømning i Danmark. Det opnår de ved konstant at prismatche; hvis du ser en pris et andet sted, der er billigere, kan du gøre Watery opmærksom på dette, hvorefter prisen bliver matchet.

Bredt udvalg

Vi er alle forskellige og har alle forskellige behov, og det er vigtigt, at du som vand-sportsudøver og svømmer har mange muligheder at vælge imellem. Dét ved Watery, og derfor bliver du på hjemmesiden præsenteret for mange modeller fra de mest anerkendte mærker i verden.

Fysisk og digital

Watery har en klar fordel i forhold til andre forhandlere af vandsport- og svømmeudstyr: De har satset på det digitale lige fra starten. Det betyder, at dyre lokaler og omkostningstunge mellemled kan skæres væk, så du som forbruger bliver mødt af de billigste priser. Watery har dog også kontor og showroom i Horsens, så du har stadig mulighed for at opleve og røre ved produkterne.

Hurtig levering

Watery er e-mærket, og over 99% af alle pakker bliver leveret allerede dagen efter, de er bestilt. Det betyder, at hvis du bestiller dine varer før kl. 16:00 på en hverdag, bliver den afsendt samme dag, og du kan forvente at modtage den allerede næste dag.

Gratis fragt og ombytning

Alle Waterys pakker sendes med DAO, og du kan få gratis fragt, hvis du bestiller for mere end 599 kr. DU har også altid mulighed for at ombytte dine varer til andre størrelser og farver, og hvis du ikke er helt tilfreds, har du 365 dages returret.

Se Watery’s højtroste SUP her og spar op imod 60%

Information om Watery

Firmanavn Watery
Adresse Langmarksvej 34 C2, 8700 Horsens
Hjemmeside https://www.watery.dk/
Telefon 71747194
CVR-nummer 39718626
Returregler 365 dages returret
Garanti Op til 25 års garanti
Mærker  

Leveringsmuligheder Levering med DAO
Betalingsmuligheder  

Watery test-anmeldelser: Det siger forbrugerne

Du skal ikke bare tage Waterys egne ord for gode varer, når det kommer til de mange fordele. Watery får nemlig også mange positive anmeldelser af kunderne, og inde på Trustpilot opnår forhandleren en score på 4,6 ud af i alt 5 stjerner, hvilket kendetegnes som ”Fremragende”.

Mere end 4200 tidligere kunder har efterladt en positiv anbefaling af Watery på Trustpilot, og der virksomheden er også meget tilstedeværende på Trustpilot; Watery beder både om positive og negative anmeldelser, og indtil videre har Watery besvaret 100% af de negative kommentarer.

Der er flere elementer, som går igen i de positive anmeldelser på Trustpilot, og nogle af de mest prominente er:

Hurtig betjening og levering
Hjælpsom kundeservice
God kvalitet og lækre produkter

En tidligere kunde skriver blandt andet: ”Nemt at bestille og hurtig levering med DAO. Bestilte lørdag eftermiddag og allerede søndag kunne pakken hentes i pakkeshop. Det er god service!” En anden kunde har efterladt denne kommentar: ”Købte en svømmedragt til min søn i et nummer for lille, men der var ingen problemer i at ombytte til en større størrelse.”

FAQ

Laver Watery gode produkter?
Ud over at præsentere en lang række produkter fra anerkendte mærker, har Watery også sine egne produkter på hylderne. Du kan eksempelvis finde et Watery paddleboard og en Watery kajak
Hvad tilbyder Watery?

Watery tilbyder alt inden for svømning og vandsport, og du kan derfor finde badedragter, snorkler, paddleboards, kajakker og alverdens tilbehør på hjemmesiden.

Hvad koster et paddleboard fra Watery?
På Watery kan du finde paddleboards i mange forskellige prisklasser, hvor der både er muligheder for de øvede og for nybegynderne. Du kan få et paddleboard fra 1900 kr. og op til 7200 kr.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme