Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere
Gyuto kokkekniv

Gyuto kokkekniv

()

anmeldelser

ANNONCER
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

  • Suveræn skarphed
  • Holdbar elegance
  • Risikofri prøveperiode

Dagens priser

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
Chophouse
På lager
799 kr.
savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout

Specifikationer

Klingelængde 20 cm
Vægt 203 g
Stålets hårdhed 62 HRC
Bladmateriale Damaskus rustfrit stål
Håndtag Træ
Total længde 33 cm

Fordele og ulemper

Fordele

  • Præcisionsskæring
  • Ergonomisk design
  • Risikofri prøveperiode

Ulemper

  • Vedligeholdelse

Anmeldelser og tests af Gyuto kokkekniv

Vores anmeldelse

Godt valg til kød, urter og grøntsager

Vi ser Gyuto kokkekniv som en alsidig allrounder med et blad i 67 lag japansk damaskusstål og en ekstremt hård VG-10-kerne. Vi hæfter os især ved skærpningsvinklen på 15°, som giver præcise snit, og K-spidsen, som giver ekstra nøjagtighed. Vi sætter pris på håndværket og balancen, der lover kontrol og lang levetid, suppleret med et ergonomisk, ottekantet ibenholtshåndtag, der forener æstetik med komfort.

Vi kan godt lide, at den er designet til en række forskellige opgaver, fra at hakke grøntsager til at skære kød med lethed. Vi synes dog, at vedligeholdelsesinstruktionerne er krævende; den skal vaskes i hånden og tørres med det samme for at forhindre rust, hvilket kan være besværligt for nogle brugere.

Det, vi savner, er lidt mere enkelhed i plejen. Hvis den kunne gå i opvaskemaskinen eller var mindre tilbøjelig til at ruste, ville den være mere attraktiv for dem, der ønsker køkkenredskaber med lav vedligeholdelse.

Baseret på anmeldelser

Gyuto kokkekniv sammenlignet med andre