Om os

Kort om Forbrugsguiden

Forbrugsguiden er et online forbrugermagasin til formål at hjælpe vores læsere via inspiration og vejledning i at finde det rette produkt til den rette pris ved at lave gennemarbejdet indhold inden for forbrugsgoder inden for elektronik, hus/have, sport og fritid. 

Hvem står bag Forbrugsguiden? 

Forbrugsguiden er i dag en del af det digitale mediehus, Obsidian Media. Vi er en dansk virksomhed med hovedkontor i Aarhus. 

Obsidian Media ApS
Bødker Balles Gård 15B
8000 Aarhus
CVR: 40483667
kontakt@obsidianmedia.dk  

Vores vision er både simpel og ambitiøs; vi ønsker at være verdens bedste forbrugermagasin. Det betyder, at vi vil være forbrugernes foretrukne platform, når de skal indsamle viden om forbrugsgoder

Vi arbejder målrettet på at optimere og opdatere vores medier, hvor vi bestræber os på at skabe maksimal værdi for vores læsere ved at udføre grundige research i de emner, vi berører i vores artikler. 

Deraf er vores mission, at vi skal hjælpe forbrugeren med at få inspiration og nyttig viden, der hjælper dem med, at få dette produkt til den rette pris, der matcher netop deres behov. 

Tag endelig fat i os via ovenstående e-mail med spørgsmål, kommentarer, ris/ros eller andre henvendelser. Vi svarer så hurtigt vi kan, men det kan tage op til 7 hverdage. 

Redaktionelle retningslinjer, samarbejdspartnere og annoncer

Vi er et annoncefinansieret medie, hvor vi linker ind til udvalgte samarbejdspartnere for de produkter og ydelser, vi promoverer i vores guides. Det fungerer via den såkaldte “affiliate marketing” model, hvor vi som medie refererer vores læsere videre til vores partnere, og såfremt vedkommende køber produktet, bliver vi belønnet med en mindre kommission.

Det er vores model, og det er vi meget åbne om, da det finansierer vores arbejde med fortsat at skabe gode værdiskabende forbrugerguides online. Det betyder også, at vi er både ambassadører og en slags “sælgere” for vores partnere, da vi har en økonomisk interesse. Med det nævnt, er det meget vigtigt at understrege, at vi først og fremmest forsøger at skabe værdi og godt indhold til vores læsere, hvilket tydeligvis også skinner igennem i vores artikler. 

Det er ligeledes vigtigt at nævne, at vi ikke tester produkterne selv, men via en kompliceret dataindsamling og research samler eksterne tests, kundeanmeldelser og priser ét sted, så du ikke behøver at lede mere. 

Hvordan finder vi de bedste produkter? 

Mange af vores artikler er forbrugerguides, der handler om, hvordan du som kunde finder det bedste produkt til dine behov. Dette stiller høje krav til vores research-arbejde, hvor det er vores fornemmeste opgave at identificere de bedste produkter på markedet til ethvert behov. 

Det er ikke muligt for os på nuværende tidspunkt at teste alle produkterne selv. Dér, hvor vi gerne vil skabe værdi, er samle alt information ét sted og sammenholde produkterne op imod hinanden på forskellige specifikationer og egenskaber. 

Når vi vurderer, hvilke produkter, der skal med i artiklen, og hvilke der skal anbefales/fremhæves, samler vi vurderinger fra andre tests og eksperter på området: 

  • Officielle forbrugerråd såsom danske Forbrugerrådet TÆNK, svenske Råd og Rön, norske ForbrukerRådet, britiske Which, amerikanske ConsumerReports samt flere andre. 
  • Officielle tests fra større medier som Politiken, Jyllands-posten, NY Times, BBC og mange andre. 
  • Ekspertråd fra danske og udenlandske medier inden for produktets nicher som fx Flatpanels, BoBedre, T3 Magazine, KitchenArena, TechGearLab, GoodHouseKeeping etc.

Disse tests og ekspertråd sammenholder vi med, hvordan forbrugeren tager imod produktet, hvilket sker ved at samle forbrugernes anmeldelser af produkter på tværs af webshops som Amazon, Coop, Elgiganten, Power, Whiteaway, Matas, hvor kunderne selv har anmeldt produktet. 

Baseret på ovenstående, kombineret med en masse research ved at tale med de store forhandlere/leverandører, gennemgå online portaler, YouTube anmeldelser og diverse fora, kommer vi med en række anbefalinger på, hvilket produktet vi mener overordnet klarer sig bedst i test. 

Med test mener vi derved både officielle tests og “den ultimative test”, som jo netop er forbrugernes egen dom. Vi mener, at kombinationen af dette giver et retvisende billede på, hvilke produkter vi vurderer, at vores læsere får mest værdi for pengene på. 

For at øge value-for-money yderligere, laver vi ligeledes en prissammenligning på produktet, så vores læsere får anbefalet det bedste og billigste sted at købe produktet. 

Vores to research ansvarlige, Maria og Vladimir, står for det daglige arbejde med produkt-research. 

Forbehold 

Vi Forbrugsguiden og Obsidian Media tager forbehold for tastefejl eller ved forkerte angivne oplysninger relateret til de produkter og services vi belyser på vores sites. Selvom vi bruger enormt meget tid på research og kvalitetssikring, kan der opstå fejl i vores artikler, og vi anbefaler altid, at du som læser/kunde altid tjekker produktinformationer hos forhandleren eller leverandøren af produktet.

Det er ligeledes vigtigt at nævne, at vi i løbet af 2020 har opkøbt og overtaget en række hjemmesider omhandlende forbrugsgoder, som vi har været – og stadig er – i en proces for at gennemgå for fejl eller misinformation.

 

Om Forbrugsguiden

 

Forbrugsguiden er et online forbrugermagasin med det formål at hjælpe vores læsere til at finde de rette produkter til den rette pris, når det kommer til forbrugsgoder inden for en række kategorier såsom elektronik, hus, have, fritid, sport, velvære og børn. Du kan læse mere om de enkelte kategorier nedenfor. 

 

Forbrugsguiden – samler al information på ét sted

Via inspiration, vejledning og gennemarbejdet indhold finder du her råd og tips til, hvordan du kan bruge dine penge klogest, når du skal købe produkter til hverdagslivet. Vi ønsker at være din online guide, når du bevæger dig ud i junglen af forbrugsgoder. 

 

De fleste af os foretager en research, inden vi køber et dyrt forbrugsgode. Måske spørger vi venner, familie eller netværk, inden vi tager den endelige købsbeslutning. Forbrugsguiden er din online sparringspartner. Vi har foretaget researchen for dig ved at sammenholde officielle tests fra forbrugerråd, danske og udenlandske medier og sammenlignet disse med forbrugernes egne anmeldelser af produkter på tværs af webshops. Denne kombination mener vi, giver det mest retvisende billede af hvilke produkter, der klarer sig bedst. Vores fremgangsmåde er ganske unik, og vi er stolte af at klæde de danske forbrugere på til at foretage køb, der giver mest value-for-money. 

 

På Forbrugsguiden.dk finder du et væld af guides, tests og artikler, som har fokus på, hvordan du som forbruger finder det produkt, der bedst opfylder dine behov. Vi mener ikke, at man skal købe det bedste og dyreste produkt på markedet med en hel masse funktioner, som du i virkeligheden ikke har behov for. Du skal købe det produkt, som passer præcis til dit behov. Derfor har vores artikler fokus på at identificere de forskellige forbrugerbehov og matche dem med de bedste produkter på markedet inden for den enkeltes behov.

 

Husholdning

Husholdningskategorien dækker over køkkenudstyr, elektriske køkkenmaskiner, rengøring, og hårde hvidevarer. Her finder du alle de elektriske produkter til huset, der får hverdagen til at glide. Husarbejdet har aldrig været nemmere end det er i dag med alle de elektriske hjælpemidler, der findes på markedet. Til gengæld bruger vi også mere tid på vores arbejde en før, og det stiller krav til at opgaverne i hjemmet kan løses rimeligt nemt og effektivt, så vi kan bruge tid på familien. 

 

Soveværelset

Vi er ikke meget værd uden den gode søvn, som tanker os op med ny energi, tankekraft og restitution af kroppens muskler. Derfor har vi i kategorien Soveværelse fokus på de bedste senge, elevationssenge, børnesenge og babysenge, så hele familien kan sove trygt og godt. Her i kategorien anbefaler vi også en række guides til den bedste boksmadras, topmadras og springmadras. Vi tager os også kærligt af din søvn med en stor guide til valg af den dundyne eller kugledyne, der bedst passer til dit behov.

Haven & Fritid

Vores tid er dyrebar, især vores fritid. Derfor finder du i denne kategori en række tests, prissammenligninger og guides til havemaskiner som robotplæneklippere, græsslåmaskiner og græstrimmere. Når havearbejdet er klaret (eller mens det klares af en robotplæneklipper), er der tid til at pleje dine sportsinteresser og træning. Mangler du inspiration til valg af pulsure, træningsredskaber eller trampolin kan du finde råd og vejledning i vores guides. 

 

Wi-Fi & Elektronik

Elektronik er nok et af de områder, som er mest omfangsrigt at sætte sig ind i som forbruger. Teknologien rykker hurtigt og udviklingen bliver hele tiden skubbet fremad, så selv de nyeste og smarteste produkter bliver overhalet indenom af ny teknologi. Hold dig opdateret i vores guides med Foto, IT & Computere, Lyd og TV. Du finder test af Smart Life produkter som smartwatches, smart-TV, klimaanlæg og overvågningskameraer, som du kan styre med din smartphone. Se også vejledningerne til valg af digitalt kamera, GoPro kamera, drone, tablets, trådløs router, højtaler, høretelefoner og meget mere. 

 

Diverse

Under diverse har vi samlet kategorierne Børn, Personlig pleje & Velvære og Vin. Under kategorien børn kan du finde eksperternes favoritter inden for en række produkter til børn, som kan gøre livet som børnefamilie mere sikkert, mere trygt og en hel del mere bekvemt. Du finder ekspertanbefalinger til de bedste autostole, bedste klapvogne, den bedste cykelanhænger og de mest komfortable og ergonomiske bæreseler. Personlig pleje og Velvære har fokus på dig, dit ydre og dit indre. Se for eksempel tests af træningsudstyr, massagepistoler, barbermaskiner, hårtørrer, lysterapilamper og meget mere. Vin-kategorien rummer en stor guide til det bedste vinkøleskab og tips til alt, der har med nydelse af vin at gøre.