Om os

Vores mission

Hos Forbrugsguiden.dk er vores mål at gøre det nemt for dig at få et overblik over hvilke produkter på markedet, som er blevet kåret til de bedste gennem forskellige tests. Vi ønsker at bidrage til, at du som forbruger kan foretage et trygt og sikkert valg, når du skal begå dig i store og ofte komplekse varesortimenter. Vi hjælper med at udpege de bedste produkter inden for en lang række kategorier, så du kan vælge netop dét produkt, som passer til dit behov.

Hvordan arbejder Forbrugsguiden.dk
Baseret på en række forbrugstest, foretager vi en uvildig og grundig gennemgang og sammenligning af forskellige produkter og samler al viden i vores artikler her på siden. Forbrugsguiden viser dig både hvilke produkter der har vundet tests, hvordan de forskellige produkter adskiller sig fra hinanden og hvilke parametre man skal være opmærksom på, når man foretager et købsvalg. Derved får du et nemt og praktisk overblik over alt hvad der er værd at vide, inden du eksempelvis køber din nye støvsuger eller blender.

Vores sammenligningsgrundlag består normalt af 3-8 forbrugstests, alt efter hvor mange der er foretaget af de forskellige produkter. Efter en dybtgående analyse og sammenligning af de forskellige tests, samler vi den mest relevante viden i vores artikler, som du gratis kan læse her på siden.

Hos Forbrugsguiden bestræber vi os på at holde siden reklame- og annoncefri, så vi ikke forstyrrer din læseoplevelse. I stedet samarbejder vi med en række netbutikker og vi bestræber os altid på at have de bedste og mest troværdige samarbejdspartnere, så du kan foretage det bedste køb. Nogle af vores samarbejdspartnere giver en lille kommission, hvis der skabes et salg efter en kunde har besøgt vores side, du vil derfor finde såkaldte affiliate-links på forbrugsguiden, der netop henviser til vores samarbejdspartnere.

Hvem er vi?

Bag Forbrugsguiden.dk står to engagerede freelance journalister, som har til formål at gøre det nemmere for dig som forbruger, at få et praktisk og hurtigt overblik over de bedste produkter på markedet. Vi ønsker at guide dig sikkert igennem forbrugsjunglen, så du kan være sikker på at vælge det rigtige produkt.

Hvis du har nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@forbrugsguiden.dk

De bedste hilsner
Forbrugsguiden.dk ved / Consumer Media Aps

Copyrighted.com Registered & Protected 
ONDZ-INVD-KP1H-1R8B