Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Læs mere

Stegepande test-guide: De bedste stegepander ifølge eksperterne

Senest opdateret den Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugsguiden.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

0

For fritidskokken kan det at købe nye køkkenredskaber være noget af et virvar. Særligt når det gælder de lidt dyrere produkter, som for eksempel stegepander. Derfor har vi lavet en test-oversigt over 15 af de bedste stegepander på markedet, som skal give dig det forkromede overblik over udvalget, eksperternes anbefalinger og kundernes egne anmeldelser.

Vi gennemgår produkternes funktionalitet, hvilke materialer de er lavet af og hvad eksperterne helt konkret mener om dem. 

Hvad bør du overveje, før du køber en ny stegepande:

green-elmStørrelse: Den bedste stegepande er ikke nødvendigvis stor. Overvej hvad du har brug for, for størrelsen varierer noget. De små varianter varmer hurtigt op og er lette at håndtere, men kan ikke rumme så meget. De større er tungere, men har en højere kapacitet.
green-elmMateriale: Se efter hvilket materiale modellen er fremstillet af. Materialet kan påvirke både egenskaber, udseendet og håndteringen.
green-elmFeatures: Typisk har stegepander ikke mange særlige features eller funktioner, men især non stick er en fordel. En non stick-belægning betyder, at maden ikke sætter sig fast så let, at rengøringen bliver lettere og at der kan bruges mindre fedtstof.
green-elmRengøring: Vælg gerne en stegepande, der tåler maskinopvask. Så slipper man for manuel rengøring. En variant med non stick vil også lette arbejdet. Vær dog opmærksom på, at maskinopvask ikke er godt for kvaliteten i længden.
green-elmPris: Prisen varierer meget fra model til model. Beslut dig for dit budget og vælg en, der ligger inden for dette område. Ifølge eksperterne er den dyreste pande ikke nødvendigvis den bedste.
green-elmVarmekilder: Se også efter hvilke typer af komfurer, din udvalgte stegepande er kompatibel med – mange kan både anvendes til el, gas og induktion. En pande og induktion er ikke altid et match, så hold øje med det, når du kigger på pander.

arrow-more

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

De 5 bedste stegepander i test-guiden:

 • Onyx Stegepande – Vores anbefaling
 • Gastrotools Stegepande Emaljeret – Bedste stegepande i premiumklassen
 • ONYX Sauterpande – Bedste stegepande med høj kant
 • Scanpan CTX – Bedste stegepande i test
 • ONYX Wok Pande – Bedste alternativ til en stegepande

ONYX Stegepande – non-stick belægning og patenteret teknologi

Vores anbefaling

 • 4,7 i kundeanmeldelser på Trustpilot
 • 100 dages returret
 • 5 års garanti

ONYX Stegepande – med non stick og patenteret teknologi


ONYX Stegepande
hører til blandt forbrugerfavoritterne og høster rigtig flotte kommentarer på bl.a. Trustpilot. Da forbrugerne har haft lejlighed til at anvende stegepanden over lang tid, berettiger de gode anmeldelser omtalen i denne test-oversigt. Generelt set er forbrugerne meget imponerede over, hvad den kan, og roser den derfor i høje vendinger. Yderligere er her tale om en meget moderne og højteknologisk stegepande, der ikke kan komme udenom på markedet.

Høj kapacitet og Tri-Ply-teknologi
ONYX Stegepande måler 28 centimeter i diameter og er dermed et stort køkkenprodukt med en høj kapacitet – derfor passer den godt til den store husstand, eller hvis man ønsker at tilberede meget mad. Den er skabt i et stilfuldt design, og så er den udstyret med PFOA-fri non stick-belægning. Denne belægning gør rengøringen lettere, og den er så robust skabt, at man også kan anvende metalredskaber.

Modellen vil passe til alle typer af komfurer, inklusiv både induktion og gas. For en endnu lettere rengøring kan den gøres ren i opvaskemaskinen, og den tåler meget høje temperaturer – helt op til 250 grader. Derfor er den tillige ovnfast. Denne variant er som nævnt skabt med patenterede teknologier, og her er tale om et særligt hybrid-format bestående af 3 lag: et lag af magnetisk rustfrit stål, et lag af rent aluminium og et lag af den føromtalte non stick-belægning. Til sammen kaldes dette Tri-Ply-teknologi med laser-gravering, som giver små toppe og dale i designet. Dette system giver til sammen den bedst mulige tilberedning samt non-stickb funktionalitet.

God stegepande ifølge forbrugerne
ONYX Stegepande har som nævnt ikke været inkluderet i eksperttests, men derimod er den meget populær blandt brugerne. Ejerne af produktet er meget tilfredse med kokkereringsevnerne, og flere kommenterer også den lette rengøring samt det flotte design. Én bruger opsummerer oplevelsen i helt kort form: ”Produkt helt i top. Flot finish”. Denne variant vil være et godt valg, hvis du ønsker en meget moderne stegepande med moderne teknologi, non stick og muligheden for at anvende stegepanden til induktion.

Hvad siger eksperterne om ONYX Stegepande

ONYX Stegepande hører til blandt forbrugerfavoritterne og høster rigtig flotte kommentarer på bl.a. Trustpilot. Da forbrugerne har haft lejlighed til at anvende stegepanden over lang tid, berettiger de gode anmeldelser omtalen i denne test-oversigt. Generelt set er forbrugerne meget imponerede over, hvad den kan, og roser den derfor i høje vendinger. Yderligere er her tale om en meget moderne og højteknologisk stegepande, der ikke kan komme udenom på markedet.

Fordele

 • PFOA-fri non-stick
 • Kan bruges på alle typer af komfurer
 • Kan bruges i ovnen op til 250 grader
 • Kan vaskes i opvaskemaskinen.
Ulemper

 • Ingen varme-indikator.

Udvalgte specifikationer:

Høj kapacitet
Non stick-belægning
Kan anvendes til el, induktion og gas
Patenteret 3-lags Tri-Ply-teknologi


Gastrotools Stegepande Emaljeret – bliver bedre over tid

Bedste premium valg

 • 4,9/5 stjerner baseret på 2140+ anmeldelser på Trustpilot
 • Bruges af Michelin kokke
 • Gratis fragt og fri returnering

 

Gastrotools Stegepande Emaljeret

Skab lækker mad til hele familien med den mat emaljerede stegepande fra Gastrotools. Panden er lavet i massivt støbejern med en stor kapacitet. Med en tyk bund og gode sider er du sikret en jævn varmefordeling under madlavningen. Slip for uønskede stoffer, da støbejern er fri for imprægnering. Over tid vil panden få en naturlig non-stick effekt.

 • Genanvendelig stegepande med kapacitet på 2,1 l
 • Har en tyk bund på 4,3 mm og en tyk side på 3,3 mm
 • PFOA og PFOS fri

Det skal du vide, før du køber Stegepande Emaljeret

Støbejern er et sikkert valg

Støbejern er bygget til at kunne holde i mange år. Måske en hel livstid. Hvor andre pander med tiden vil blive slidte og håndtaget kan løsne sig, får du her en stærk konstruktion, hvor håndtaget er en del af panden. Det gør til gengæld også, at det kan blive varmt under madlavningen, hvorfor det kan være en god idé med en grydelap ved hånden under madlavning.

Støbejernspander kommer med og uden emaljering. Emaljeringen sørger for at panden ikke ruster samt slipper maden en smule lettere, og lugte vil ikke hænge ved. Dog kan emaljen ikke tåle at komme over bål, hvor rent støbejern kan. Jo mere du bruger panden, jo bedre vil den blive at lave mad på. Det skyldes den olieabsorberende belægning. Andre pander kan til tider gøre brug af uønskede stoffer i materialerne for at få den samme gode effekt.

God plads og tyk bund

Støbejernspanden fra Gastrotools har en diameter på 26 cm og kan derfor rumme en masse, eksempelvis i form af kæmpe bøffer. Bunden er tyk og det samme er pandens sider, hvilket sikrer dig perfekt fordeling af varme. Støbejern lagrer også varmen godt. Det betyder, du kan lave mad ved lave temperaturer og få super gode resultater.

Forbrugsguidens vurdering

Hos redaktionen på Forbrugsguiden er vi vilde med støbejernspander. Det er et tungere køkkenredskab end andre pander på markedet, men med den gode vægt kommer en fantastisk varmefordeling, mange konkurrenter ikke kan hamle op med. Vi anbefaler Gastrotools Stegepande med emaljering, hvis du ønsker en pande med lang levetid og ikke er bange for at betale lidt ekstra for det.

Fordele

 • Olieabsorberende effekt
 • Stærk og rustfri konstruktion
 • Non-stick
 • Hurtig varmedistribution
 • Gratis fragt og fri returnering
Ulemper

 • Håndtaget kan blive varmt

Specifikationer:

Kapacitet: 2,1 l
Diameter: 26 cm
Materialer: støbejern


ONYX Wok Pande – wokpande med patenteret teknologi

Bedste alternativ til en stegepande

 • 4,7 i kundeanmeldelser på Trustpilot
 • 100 dages returet
 • 5 års garanti

ONYX Wok Pande – populær bestseller blandt brugerne

Meget robust og kan anvendes til alle typer af komfurer
ONYX Wok Pande vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker en højere stegepande til wok, der ikke er sart og ikke går let i stykker. Den er nemlig designet til at være  robust og holdbar, og det gælder også angående håndteringen under madlavningen: Belægningen er skabt med PFOA-fri non stick, som betyder, at maden ikke så let hverken brænder på eller sætter sig fast. Ofte kan denne form for belægning let komme til skade, men på denne ONYX pande er det så stærkt, at selv ikke hårdhændet behandling med metalredskaber kan ødelægge den.

Herudover er produktet kompatibelt med alle typer af komfurer og varme, og det inkluderer også induktion. Panden kan endda tåle at komme i ovnen – helt op til 250 grader. Den har en god og bred størrelse på 30 centimeter, som gør den ideel til at kokkerere selv store portioner. Du kan anvende den til wok, men tillige til at stege øvrige typer af fødevarer. Derudover er det meget let at gøre den ren, for ud over at madrester ikke sætter sig så let fast, så kan den tåle rengøring i opvaskemaskine.

Hvad siger brugere og eksperterne om ONYX Wok Pande

ONYX Wok Pande er ikke blevet testet af eksperterne, men vi har alligevel valgt at tage denne model med i vores stegepande test, idet her er tale om en stegepande, som er meget populær blandt forbrugerne. Den er sågar blevet en bestseller. Forbrugerne har haft lejlighed til at teste ONYX panden over længere tid, og har derfor et solidt grundlag at dømme ud fra. Der er både blevet set på tilberedningsevner, design, pris, anvendelighed og rengøring, og brugerne er generelt meget imponerede. Dette kommer til udtryk i både et højt salgstal og rigtig flotte brugeranmeldelser.

Derfor anbefaler vi ONYX Wok Pande
ONYX Wok Pande er som nævnt ikke blevet testet af eksperterne, men derimod er den en bestseller blandt forbrugerne. Disse er meget begejstrede for ONYX panden, og det gælder især, når det kommer til den lette rengøring og den nemme stegning. En bruger opsummerer kort oplevelsen således: ”Super stegepande… Nem at gøre ren”. Den er nemlig nem at gøre rent med dens non stick-belægning. Den er samtidig meget robust og kan tåle brug af metalredskaber, og at komme i opvaskemaskinen. Denne variant vil være et godt valg, hvis du ønsker en robust non-stick stegepande, der også kan anvendes til wok.

Fordele

 • PFOA-fri non-stick belægning
 • Virker på alle varmekilder
 • Ovnresistent op til 250°C
 • Kan vaskes i opvaskemaskinen
Ulemper

 • Ingen varme indikator

Udvalgte specifikationer:

Meget holdbar
PFOA-fri non stick-belægning
Belægning, der tåler metalredskaber
Let rengøring med non-stick og tåler opvaskemaskine


Tescoma stegepande 26 cm – stegepande med utrolig 3D-belægning

Stegepande af høj kvalitet med 3D-belægning

Tescoma stegepande 26 cm

Når du alligevel skal have fat i en ny stegepande, så find en god én fra start. Tescomas stegepande med 3D-belægning er et unikt køkkenredskab udviklet af producenten selv, så du får noget nyt og hidtil uset. 

 • Tescoma-udviklet 3D-belægning
 • Det er muligt at bruge metalredskaber på stegepanden uden at skade belægningen
 • Stegepanden findes i størrelser fra 20 til 28 cm

Det skal du vide, før du køber en Tescoma stegepande på 26 cm

Unik 3D-Belægning
Den unikke 3D-belægning, som kendetegner denne Tescoma stegepande, er designet af producenten selv og gør både panden holdbar og robust. Det betyder, at du kan vaske den i maskine, men også at metalredskaber ikke skader den. Så skal du ikke bekymre dig for meget over forsigtighed, og du kan fokusere på at udvikle dine kulinariske egenskaber med ro i sindet og panden i godt behold.

Stegepande i forskellige størrelser
Et godt udvalg af stegepander er altid rart, og Tescomas stegepande med 3D-belægning kan fås i 4 forskellige størrelser. På den måde kan du samle stegepander, du er fortrolig med, og som alle kan komme i opvaskemaskinen, men som også kan bruges til forskellige formål. Størrelserne spænder fra 20-28 centimeter, så du altid kan finde én, der passer din opskrift.

Typer af komfur
Tescomas stegepande på 26 cm kan bruges på alle komfurtyper, så du skal ikke bekymre dig om, om du har gas- eller induktionskomfur. Det sagt skal du stadig være opmærksom på, at høje temperaturer kan forme selv de mest robuste stegepander, og at ikke alle stegepander håndterer et skift mellem forskellige komfurtyper særlig godt.

Fordele

 • Varmeresistent
 • Stegepanden kan benyttes på alle varmeoverflader
 • Kan maskinvaskes
 • Leveres i flot gaveæske
Ulemper

 • Knap så god til simreretter

Forbrugsguidens vurdering

Tescomas stegepande på 26 cm med 3D-belægning er ikke kun velegnet til dem, der ønsker sig en meget robust stegepande, men også dig, der ikke ligefrem er en ekspert i køkkenet. Ikke nok med, at panden er af høj kvalitet, så fås den i 4 forskellige størrelser og kan håndteres med metalredskaber.

Stegepanden kan nemt bruges på alle de forskellige komfurtyper og maskinvases, så du får et medgørligt redskab, der ikke kræver en ekstrem forsigtighed. Den eneste ulempe er, at panden egner sig mindre godt til simreretter. 

Specifikationer:

 • Diameter: 26 cm

Tescoma stegepande 24 cm – smart stegepande med et unikt, aftageligt håndtag

Stegepande i højeste kvalitet med et aftageligt håndtag

Tescoma stegepande 24 cm

Opbevaring er noget af det vigtigste i små hjem, men dét er stegepander ikke altid gode til at tage hensyn til. Tescomas stegepande med et aftageligt håndtag ændrer på dét. Som én af de eneste på markedet får du en gylden mulighed for at omorganisere dit køkken, så du får plads til mere. Stegepanden er desuden stødt af aluminium, hvilket gør den robust.

 • Én af markedets første stegepander med mulighed for et aftageligt håndtag
 • Lavet af robust, støbt aluminium
 • Passer til gas-, elektrisk- og varmluftsovn

Det skal du vide, før du køber en Tescoma stegepande på 24 cm

Plads til mere
Tescomas stegepande på 24 cm er én af markedets første stegepander med mulighed for at tage håndtaget af. Det er en innovativ funktion, som gør stegepanden nem at opbevare, også i et køkken, der allerede er klemt for plads. Til dig, der bor i en lille lejlighed eller et rækkehus, er det en sand livredder.

En praktisk stegepande
Det er ikke kun det aftagelige håndtag, der gør Tescoma stegepande 24 cm til et godt valg. Selvom stegepanden ikke tåler vask i opvaskemaskine, gør non-stick belægningen den nem at vaske af med varmt vand, og med den rustfri stålbund og 5 års garanti, skal du ikke bekymre dig om noget i et godt stykke tid. Nyd madlavningen med god ro i maven og fokuser på det, der er vigtigt.

Komfur- og ovntype
I køkkenet, især i de små, er det vigtigt at have redskaber, der kan bruges på mere end én måde. Tescomas stegepande med aftageligt håndtag kan benyttes på flere forskellige varmetyper (dog ikke på én gang). Dét gælder både komfur og ovn af forskellige typer, så du kan udforske den kulinariske verden og dine madkundskaber uden de store bekymringer.

Fordele

 • Non-stick belægning
 • Bund af rustfrit stål
 • Praktisk
 • 5 års garanti
Ulemper

 • Kan ikke vaskes i maskine

Forbrugsguiden.dks vurdering

Hvis du savner en stegepande, der frigiver lidt mere plads i skuffen, synes vi, at du skal overveje Tescomas stegepande på 24 cm. Ud over de 5 års garanti, så er stegepandens aftagelige håndtag det perfekte valg til den trange plads, så du kan få alting til at passe sammen i skabene og skufferne. Non-stick belægningen og den rustfri stålbund gør også stegepanden praktisk, så den ikke bare er smart, men oggså funktionel og praktisk. Den eneste ulempe er, at panden ikke har godt af (som så mange andre pander heller ikke har), at blive vasket i maskinen. 

Specifikationer:

 • Diameter: 24 centimeter
 • Materiale: støbt aluminium

ONYX Sauterpande – højteknologisk og højkantet sauterpande

Bedste stegepande med høj kant

 • 4,7 i kundeanmeldelser på Trustpilot
 • Høj værdi for pengene: Ingen fordyrende mellemled
 • 5 års garanti

ONYX Sauterpande – bedste stegepande til mest for pengene

ONYX Sauterpande vil være et godt valg, hvis man leder efter en stegepande med høje kanter, som tilbyder meget for pengene. Prisen på denne er nemlig forholdsvis lav, hvis man tager al kvaliteten med i betragtning. Herudover får man en stærk sauterpande med mange anvendelsesmuligheder.

Alsidig og med den patenterede Tri-Ply-teknologi
ONYX Sauterpande vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker en sauterpande i stedet for en almindelig stegepande. Sauter-varianten har nemlig højere kanter, der gør den anvendelig til både normal stegning og sautering af for eksempel grøntsager. Kapaciteten er høj på 26 centimeter, den kan tåle opvask i maskine, og så er den endda ovnfast – helt op til 250 grader. Denne ONYX pande kan anvendes til alle typer af komfurer inklusiv el, induktion og gas, og den er meget robust i et enkelt, men stilfuldt design. Induktion og pander går ikke altid hånd i hånd, derfor er det en lækker feature, denne ONYX pande har.

Denne model skal især fremhæves for den patenterede Tri-Ply-teknologi, der består af en laser-gravering og 3 lag i konstruktionen. Her er tale om et ydre lag af magnetisk rustfrit stål, som gør det muligt at anvende den på alle typer af komfurer. Lag 2 består af rent aluminium, som bidrager ved at sikre en jævn varmefordeling, og det tredje lag med non stick-belægning gør, at maden ikke sidder fast eller brænder på. Graveringen kommer til udtryk ved små forhøjninger i designet, som spiller sammen om at give den bedste tilberedning samt en effektiv non-stick.

Derfor anbefaler vi ONYX Sauterpande
ONYX Sauterpande er som nævnt til blandt brugerfavoritterne, men har ikke været inkluderet i eksperttests. Brugerne er meget imponerede og forklarer, at den scorer rigtig højt hos dem, når det kommer til non stick-belægningen, designet og rengøringen. Denne ONYX pande er både praktisk, fordi den kan bruges til alle typer komfur, samt har den non stick-belægning, som sikrer en nem rengøring. Derudover er designet stilrent og lækkert. Denne variant vil være et godt valg, hvis du ønsker valuta for pengene via en alsidig sauterpande med de mest moderne teknologier.

Fordele

 • PFOA-fri non-stick
 • Kan bruges på alle typer af komfurer
 • Kan bruges i ovnen op til 250 grader
 • Kan vaskes i opvaskemaskinen.
Ulemper

 • Ingen varme-indikator.

Scanpan CTX – overlegen, danskproduceret stegepande

 • Testvinder på flere testsider

Scanpan CTX

Panden er danskproduceret og én af de bedste på markedet, så det er ikke overraskende, at Scanpan CTX er testvinder hos PriceRunner, svenske Kockhuset og Test.se, hvor panden desuden også er topscorer.

En detaljeret gennemgang af Scanpan CTX

Det simple design tillader stegepanden at passe ind i ethvert hjem, og det kraftfulde materiale giver dig en verdensklasse pande. Scanpan CTX er ovnfast helt op til 260 grader, og den giver dermed en dejlig alsidighed når det kommer til madlavningen. Scanpan CTX er en stegepande med hele 5 forskellige lag med individuelle funktioner, der er beregnet til at give den bedst mulige madlavningsoplevelse. Kernen er af aluminium, som er en god varmefordeler og -leder.

Scanpan CTX er produceret på Djursland – her har Scanpan haft højt fokus på innovation og kvalitet helt fra 1956. Scanpan CTX er en serie kendt for slidstærk non-stick belægning, og så er produkterne beregnet til at kunne tåle stål- og metalredskaber uden at tage skade. Scanpan CTX er den perfekte pande til ethvert køkken, og takket være dens alsidighed kan den være en dejlig hjælp til større selskaber eller til at lære børn at lave mad. Maden har nemlig svært ved at brænde fast, og her er der ikke noget, der hedder ”forkerte redskaber”.

Fordele

 • Non-stick køkkengrej som kan vaskes i opvaskemaskinen
 • Og som kan bruges med metal redskaber
 • Bliver ikke ridset eller slidt
 • Opvarmes jævnt.
Ulemper

 • En smule tung, bliver klistret med tiden.

Udvalgte specifikationer:

Belægningen er ekstra slidstærk
Nem at håndtere med letvægt
Kan fås i 5 forskellige størrelser (20, 24, 26, 28 og 32 cm)
Virker på induktion
Kan vaskes i opvaskemaskinen
Kan kommes i ovnen op til 260 grader


EVA Trio Stegepande – klassisk design kombineret med høj ydeevne

 • 73/100 i score af Tænk i stor stegepande test

EVA Trio Stegepande – 73/100 i score af Tænk i stor stegepande test

En detaljeret gennemgang af EVA Trio Stegepande

Dansk klassiker til god pris
EVA Trio Stegepande er en dansk klassiker inden for køkkenudstyr, og denne variant har en høj kapacitet på 28 centimeter. Den er fremstillet i højglanspoleret rustfrit stål, som både gør den rigtig stærk og robust samt giver et virkelig elegant og stilfuldt udtryk i en lys sølvfarve. Prisen er budgetvenlig og lav, og dermed får man rigtig meget for pengene. Bunden er udstyret med en keramisk non stick-belægning, der gør, at mad og madrester ikke så let sætter sig fast eller brænder på. Derudover giver belægningen en lettere opvask og sikrer, at den kan tåle meget høje temperaturer – faktisk helt op til 400 grader.

EVA Trio Stegepande er derfor ovnfast og passer både til komfurer med el, gas og induktion. Som en bonus for rengøringen tåler den tillige opvaskemaskine. Slidstyrken er meget høj, og panden er skabt til at blive brugt hver dag. Den rustfrie fremstilling gør også, at rust ikke bider på og ødelægger udseende og funktionalitet.

Hvad siger brugere og eksperterne om EVA Trio Stegepande

EVA Trio Stegepande har som nævnt været inkluderet i det danske forbrugerråd Tænks store stegepande test, hvor i alt 16 produkter er blevet bedømt. Eksperterne er meget begejstrede for denne EVA Trio, og derfor modtager den hele 73 ud af 100 point. Det er nok til at sikre en tredjeplads i hele testen. Den flotte score tildeles blandt andet, fordi det vurderes, at denne er udstyret med en rigtig god non stick-belægning samt har en fin holdbarhed. Denne variant vil være et godt valg, hvis du ønsker en meget slidstærk stegepande med non stick til en budgetvenlig pris. 

Fordele

 • Hurtig og optimal varme distribution
 • Slip-light keramisk belægning
 • Kan blive brugt på alle typer af komfurer
 • Såvel som i ovnen
 • Stegepandens ILAG Slip-Light keramiske belægning kan holde til op til 400 grader.
Ulemper

 • Kan ikke vaskes i opvaskemaskinen

Udvalgte specifikationer:

Klassisk Eva Trio-design
Flot i højglanspoleret rustfrit stål
Budgetvenlig
Med non stick-belægning


Fiskars All Steel – god til begynderen i køkkenet

 • Bedste til steaks
 • Godt greb
 • Vaskemaskine vaskbar
 • Rustfrit stål

Fiskars All Steel

Stegepanden Fiskars All Steel er meget nem at arbejde med, og så er det lækkert designet i holdbart, rustfrit stål. Belægningen giver dig en perfekt stegning og en stegeskorpe, der bare smager bedre.

En detaljeret gennemgang af Fiskars All Steel

Fiskars All Steel er perfekt som indflyttergave eller til dem, der godt kan lide god mad, men ikke går nok op i det til at investere i dyre brands. Prisen er meget fornuftig, og stegepanden er nem at arbejde med. Desuden tåler den opvaskemaskinen og er nem at vedligeholde, så for den altid udmattede studerende er den værdifuld til køkkenet.

Pandens 3-lags-bund fordeler varmen jævnt og godt, og Fiskars All Steel kan tåle at komme i ovnene op til 240 grader.

Hvad siger eksperterne om Fiskars All Steel

Stegepanden her topscorer indtil flere steder, og ud over en 2.-plads hos Kockhuset tager den førstepladsen hos Koekkenunivers.dk. Ovre hos Produktexperter har den fået en rigtig flot anmeldelse, og på listen over de 7 bedste stegepander til madlavning sætter Mandens.dk den på en 3. plads.

Fordele

 • Den lige fordeling af varmen garanterer en perfekt stegning
 • Kan vaskes i opvaskemaskinen
 • Kan holde til at blive brugt i ovnen op til 240 grader.
Ulemper

 • Håndtaget er en smule dårligt tilpasset.

Udvalgte specifikationer:

Panden måler 28 cm
Virker på induktion
Stålfarvet
Kan komme i opvaskemaskinen
Kan indeholde 2,5 liter
Lavet af rustfrit stål


Scanpan Classic Stegepande – lille pande med livstidsgaranti

 • Nomineret til bedste stegepande hos T3.com

Scanpan Classic Stegepande – Nomineret til bedste stegepande hos T3.com

En detaljeret gennemgang af Scanpan Classic Stegepande

Miljøvenlig og kan tåle metalredskaber
Scanpan Classic Stegepande har en lidt mindre kapacitet end flere af konkurrenterne, men denne kommer stadig med en diameter på 28 centimeter. Den er flot og enkel i udtrykket, men er skabt med miljøvenlighed i fokus: Den er nemlig fremstillet i PFOA-frit aluminium med Green Tek, der gør produktet fri for kemikalier.

Dertil er modellen meget robust og holdbar, og det gælder tillige for non stick-belægningen af keramisk titanium, der tåler alle former for redskaber – inklusiv dem af metal. Denne belægning har også den fordel, at der ikke kræves nær så meget fedtstof som ellers. Stegepanden er kompatibel med el- og gaskomfurer, men ikke induktion, og den er ovnfast samt kan klare temperaturer op til 260 grader. Rengøring i opvaskemaskine frarådes.

Hvad siger eksperterne om Scanpan Classic Stegepande

Scanpan Classic Stegepande er som nævnt blevet testet af det britiske teknologimagasin T3.com, som nominerer denne model til at være en af de 13 bedste på markedet. Kortfattet opsummeres den med følgende bemærkninger: ”Lightweight, non stick, and good-looking to boot”. Eksperterne har rigtig mange roser til overs for dette produkt, og de går derfor blandt andet på, at den har et flot udseende og en lav vægt. Det forklares, at den lave vægt gør den ideel til især pandekager, og den føles ”light as a feather”.

Herudover kommenterer eksperterne, at den er meget let at håndtere, og dens ”stay cool” håndtag ser både flot ud, og så brænder man sig ikke. Yderligere fremhæves det, at den kommer med god non stick, og så er denne belægning så robust, at den kan anvendes med alle typer af redskaber – også af metal. Den kommer tillige med Green Tek, som betyder, at den er fri for kemikalier, og den er samtidig ovnfast og kan tåle op til 260 grader. T3.com nævner kun et enkelt minus – nemlig prisen, som de synes er noget høj. Denne variant vil være et godt valg, hvis du ønsker et miljøvenligt valg, der er kemikaliefrit og med en non stick-belægning af keramisk titanium.

Fordele

 • Non-stick belægning
 • Kan bruges i ovnen
 • Livstidsgaranti
Ulemper

 • Håndtaget har begrænset holdbarhed

Udvalgte specifikationer:

Flot og enkel
Miljøvenlig og kemikaliefri
Redskaber af metal kan anvendes
Keramisk titaniums-belægning med non stick


Greenpan Barcelona Stegepande – stegepande fri for PFOA, PFAS, cadmium og bly

Testvinder

 • Kåret til bedst i test af Tænk i stor stegepande test

En detaljeret gennemgang af Greenpan Barcelona Stegepande

Sundere madlavning uden kemi
Greenpan Barcelona Stegepande er en flot og stilfuld pande med en diameter på 28 centimeter. Det giver en høj kapacitet og dermed muligheden for at kokkerere meget mad på én gang. Den er skabt af aluminium, men har tillige den unikke keramiske Infinity non stick-belægning. Denne gør, at madrester ikke så let sætter sig fast eller brænder på. Infinity non stick-belægningen gør yderligere, at man ikke behøver nær så meget fedtstof til stegningen, hvilket resulterer i en sundere madlavning.

Apropos sundhed så er fokus på forbrugerens miljø og helbred, idet produktet er fri for både PFOA, PFAS, cadmium og bly. Dermed udsættes man ikke for nær så mange kemikalier, når man går i køkkenet. Herudover er den skabt til at kunne tåle meget høje temperatur og er derfor ovnfast. Den er kompatibel med både el-, og gaskomfurer samt induktion, men den tåler ikke maskinopvask. Non stick-belægningen gør dog rengøringen væsentlig lettere.

Hvad siger eksperterne om Greenpan Barcelona Stegepande
Greenpan Barcelona Stegepande er som nævnt blevet testet af eksperterne fra det danske forbrugerråd Tænk i en stor stegepande test. Modellen klarer sig utrolig godt, udnævnes til testvinder og slår dermed 15 konkurrenter. Overordnet set gives det flotte testvinder-stempel, idet det vurderes, at den er let og kommer med en utrolig god belægning og holdbarhed. Denne variant vil være et godt valg, hvis du ønsker en testvinder til en god pris, som er fri for kemikalier og giver en sundere madlavning.

Fordele

 • Kan bruges med metal, træ og plastik redskaber
 • Panden udskiller ikke kemikalier
 • Forstærket keramisk belægning
 • Belægningen sikrer hurtig opvarmning og ekstra lang holdbarhed.
Ulemper

 • Bunden af panden bliver hurtig brun.

Udvalgte specifikationer:

Høj kapacitet
Infinity non stick
Fri for kemikalier
Kan anvendes til alle typer af komfurer


Eva Trio Ceramic Coating

Nem at rengøre

Eva Trio Ceramic Coating

En detaljeret gennemgang af Eva Trio Ceramic Coating

Eva Trio Ceramic Coating er ikke bare dansk design, det er også godt design. Med sin non-stick belægning er panden nem at have med at gøre, og takket være den keramiske belægning kan panden klare temperaturer helt op til næsten 400 grader. Det gør den ideel til for eksempel at stege kød – de høje temperaturer tillader nemlig, at stegeskorpen bliver så god som mulig.

Eva Trio Ceramic Coating er udført i højglanspoleret 18/10 rustfrit stål, et materiale af den højeste kvalitet, der sikrer modstandsdygtighed mod rust. Desuden bidrager det til en slidstærk overflade af imponerende kvalitet, og panden bliver meget nemmere at rengøre.

Hvad siger brugere og eksperterne om Eva Trio Ceramic Coating

Stegepanden er topscorer med en suveræn tredjeplads på Forbrugerrådet Tænks liste over de bedste non-stick stegepander, og desuden har den velfortjente 4,6 ud af 5 stjerner på Imercos hjemmeside. Scoren er taget ud fra de 67 kundeanmeldelser, Imercos forbrugere har givet.

Fordele

 • Keramisk belægning som kan holde til op til 400 grader
 • Hvormed den kan bruges i ovnen
 • Kan blive brugt på alle former for komfurer inklusiv induktion
 • Varmer hurtigt op
 • Nem at rengøre.

Udvalgte specifikationer:

Panden måler 28 cm
Virker på induktion
Kan komme i opvaskemaskinen
Stålfarvet
Lavet af rustfrit stål


WMF PermaDur Premium – god varme distribution og nem rengøring

 • Bedømt som god af Forbrugerrådet Tænk

WMF PermaDur Premium – bedømt som ”god” af Tænk i test, der anskuer den bedste stegepande

En detaljeret gennemgang af WMF PermaDur Premium

Triple Layer non stick og kan anvendes til alle typer af komfurer
WMF PermaDur Premium er skabt af det verdenskendte WMF, der fremstiller køkkenprodukter af høj kvalitet. Denne variant kommer i en god størrelse med en diameter på 28 centimeter, og dermed kan man tilberede store portioner ad gangen.

Panden er flot og enkel i et simpelt design og bør især fremhæves for at være kompatibel med alle typer af komfurer – det gælder både induktion, el og gas. Herudover er den udstyret med den unikke Triple Layer PermaDur-belægning, som tjener flere formål: Blandt andet er der behov for mindre fedtstof, og mad og madrester brænder ikke så let på, mens rengøringen bliver lettere. Modellen tåler derudover tilberedning i ovn op til 70 grader, og men den tåler ikke opvask i maskine.

Hvad siger brugere og eksperterne om WMF PermaDur Premium

WMF PermaDur Premium er som nævnt blevet testet af de danske eksperter fra forbrugerrådet Tænk i en stor stegepande test. For at finde frem til den bedste stegepande er 16 modeller blevet bedømt, og eksperterne vurderer, at denne WMF-variant skal tildeles testens andenplads. Grunden til den flotte placering er blandt andet, at den har en rigtig god varmefordeling og holdbarhed. Den føles nemlig meget robust i designet og brugen. Denne variant vil være et godt valg, hvis du ønsker høj kvalitet og en unik Triple Layer non stick-belægning.

Fordele

 • Nem at rengøre
 • God varme distribution
 • Gode stegeresultater.
Ulemper

 • Begrænset brug i ovnen.

Udvalgte specifikationer:

Enkel og flot
Kvalitetsmærke
Triple Layer non stick
Kan anvendes til komfurer med el, gas eller induktion


Jamie Oliver Everyday SS – anerkendte kokkeredskaber til hverdagen

 • 4.6 ud af 5 stjerner på Amazon.com

Jamie Oliver Everyday SS

Som navnet antyder er panden her beregnet til hverdagen og hver dag. Med en flot pande i rustfrit stål og med thermo-spot er der ikke meget, man kan klage over – og med den pris, panden kan fås til, ville det også være næsten uforskammet. Titanium non-stick belægningen hjælper selv den mest klodsede kok med at redde aftensmaden, og du kan nemmere spare på fedtstoffer i madlavningen. Pandens belægning sørger for, at din mad ikke brænder på, og så gør det også rengøringen meget lettere.

 • Thermo-spot
 • Vaskemaskinesikker
 • Kan modstå metalredskaber

En detaljeret gennemgang af Jamie Oliver Everyday SS

Sandsynligheden for, at du har set Jamie Olivers pander i diverse butikker er ret stor. Køkkenprodukterne er udviklet i samarbejde med firmaet Tefal, og panderne skal hjælpe hverdagskokken med at fremskaffe de bedste resultater.

Jamie Oliver Every Day SS har en bund i 3 lag, der skal fordele varmen bedst muligt. Rustfrit stål er et meget holdbart materiale, og det er velegnet til køkkenredskaber. Alle panderne i serien er beregnede til at blive brugt i hverdagen, og derfor skal de også være lette at have med at gøre.

Ligesom andre pander er thermo-spot-teknologien beregnet til at vise dig, hvornår panden har nået den ideelle temperatur, men som altid kan du sagtens putte råvarerne på før. Den modstandsdygtige pande kan klare lidt af hvert, og hvis du holder dig til at vaske den op i hånden, skal den nok kunne forblive et nyttigt redskab for dig mange år frem.

Hvad siger brugere og eksperterne om Jamie Oliver Every Day SS

Jamie Oliver Every Day SS følger hos PriceRunner lige i hælene på Scanpan CTX, der er sidens testvinder. Panden her er nemlig landet på 2.-pladsen. Lidt længere, men stadig rigtig flot, står den på Testat.nu, der har givet panden en 4.-plads på deres liste. Den almene forbruger har givet stegepanden en samlet bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Amazon, et resultat fra over 300 anmeldelser.

Fordele

 • 6-lags TEFAL Prometal Pro anti-stick belægning med hård grunding og toplag
 • THERMO-SPOT
 • Kan bruges med metal redskaber
 • Kan tåle op til 260 grader i ovnen
 • Kan vaskes i opvaskemaskinen.
Ulemper

 • Bør rengøres forsigtigt 
 • Så overfladen ikke bliver ridset.

Udvalgte specifikationer:

Fås i 3 forskellige størrelser (24, 26 og 28 cm)
Beregnet til hverdagskokken


Tefal Intuition – god og billig model til hverdagsbrug

Fremragende non-stick egenskaber
PFOA-fri

Tefal Intuition

 

Tefal Intuition er både stilfuld og brugervenlig, og det er en uvurderlig partner i køkkenet. Det er ikke helt nyt at have en pande med en temperatursensor, men det er i den grad en hjælp. Du kan se, hvornår panden er helt varmet op – men du kan sagtens komme maden på inden da.

En detaljeret gennemgang af Tefal Intuition

Ligesom Eva Trio Ceramic Coating er panden fra Tefal lavet af 18/10 premium rustfrit stål. Det forlænger levetiden og gør den stærk. Indvendigt har Tefal Intuition en holdbar, non-stick titaniumbelægning. Stegepanden er PFOA-fri, hvilket garanterer at der ikke er nogle fluorstoffer i belægningen på panden.

Panden er meget billig i forhold til andre pander af samme kvalitet, og det er et godt køb som indflyttergave. Den kan holde længe og er perfekt til dem, der ikke har behovet for noget prangende. Af design er Tefal Intuition nemlig simpel og diskret, men de smarte funktioner gør op for det med den ekstra hjælp, der kommer ved madlavningen.

Hvad siger brugere og eksperterne om Tefal Intuition

Tefal Intuition har fået en rigtig god anmeldelse med på vejen fra både Which.co.uk og Glamourmagazine.co.uk, tæt fulgt af en score på 95 ud af 100 hos goodhousekeeping.com. Der er altså en bred enighed om, at panden både er af godt og flot design, og at den er praktisk at arbejde med.

Fordele

 • Korresions-resistent
 • Mærke og varme resistent
 • Lige varmefordeling
 • Kan bruges på alle komfurtyper inklusiv induktion
 • Thermospot teknologi som lyser rødt
Ulemper

 • Håndtaget bliver varmt.

Udvalgte specifikationer:

Panden måler 28 cm
18/10 rustfrit stål


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Onyx
Læs mere om brugernes erfaringer med ONYX Wok Pande hos Onyxcookware.dk.
Læs mere om brugernes erfaringer med ONYX Stegepande hos Onyxcookware.dk
Læs mere om brugernes erfaringer med ONYX Sauterpande hos Onyxcookware.dk
Det danske forbrugerråd Tænk

Det danske forbrugerråd Tænk beskæftiger sig med adskillige sider af danskernes forbrugerliv, og det inkluderer blandt andet omfattende tests af forbrugerprodukter. I denne omgang drejer det sig om en test af stegepander med non stick-belægning. I denne test indgår flere af artiklens produkter. Du kan læse hele testen på hjemmesiden, men vær opmærksom på at her er tale om en betalingstest. Det betyder, at fuld adgang kræver abonnement. Man kan dog også købe sig adgang til testene enkeltvis.

Expertreviews.co.uk
Expertreviews.co.uk er et britisk testmagasin, der hovedsagelig tester elektroniske forbrugerprodukter, som den almindelige forbruger har brug for i hverdagen. I denne omgang har Expertreviews.co.uk foretaget en test for at finde frem til den bedste stegepande på markedet, og modellen Tefal Extra Junior indgår i denne test. Du kan læse testen i fuld længde hos Expertreviews.co.uk.
T3.com
T3.com er et britisk teknologimagasin, der skriver artikler om nyheder og trends inden for den teknologiske verden. Det inkluderer også tests af forskellige elektroniske produkter, og her gælder det en stegepande test af de bedste non stick-varianter på markedet. Modellen Scanpan Classic Stegepande er inkluderet i denne test. Du kan læse mere om testen hos T3.com.
Imerco

Imerco er med 160 butikker både Danmark og Skandinaviens største isenkramkæde, på trods af at de kun opererer i Danmark. Imerco startede tilbage i 1928, og er kun vokset derfra.

Imerco gør det muligt for deres kunder at anmelde produkter på en nem og overskuelig måde. Vi har brugt deres anmeldelse af Eva Trio stegepanden i vores oversigt. Vær opmærksom på, at der hele tiden kommer nye anmeldelser til, som forbrugerne køber og anmelder produkterne.

Du kan se anmeldelserne her 

PriceRunner

PriceRunner er en side, der siden sin start i 1999 har sammenlignet priser på mange forskellige produkter, så du kan få det bedst mulige. De tjener penge ved at sætte annoncer på siden, men de er altid markeret tydeligt, så du ikke er i tvivl. Med over 153 medarbejdere bliver alting dobbelttjekket, så du virkelig kan regne med, at du finder den bedst mulige pris.

Vi har henvist til PriceRunner af flere omgange, men hver gang har der været refereret til den samme artikel – en test af de 11 bedste stegepander. Bemærk at PriceRunners liste opdateres med jævne mellemrum.

Testen er opdateret den: 24. februar 2021
Du kan se testen her 

The Telegraph

The Telegraph er et prisvindende multimediemagasin, der har eksisteret siden 1855. Det er det sidste britiske dagblad i traditionel broadsheet-format, og de udgiver artikler om mange forskellige ting. Du kan holde dig opdateret på de seneste nyheder, finans, teknologi, rejser eller kultur – eller du kan læse om de bedste stegepander på markedet.

Herunder kan du finde den artikel, vi i løbet af listen har henvist til. Her bliver de bedste stegepander testet og anmeldt; fra smedejern til non-stick og rustfrit stål. Artiklen gennemgår 8 forskellige stegepander, men indeholder også mange nyttige informationer om de forskellige typer.

Anmeldelsen er opdatere den: 12. februar 2021
Du kan se anmeldelsen her 

Warenvergleich.de

Warenvergleich har at gøre med alt indenfor isenkræmmer, elektronik og hjemmet. Det tyske firma linker til onlinebutikker og partnere for at tjene deres penge, men anmeldelser og bedømmelser er ikke påvirket udefra.

På listen herunder har de testet de 16 bedste stegepander i 2021. Bemærk at siden er på tysk, men kan oversættes ved hjælp af Google Translate oppe i URL-feltet. 

Anmeldelsen er opdateret den: 9. april 2021
Du kan se anmeldelsen her 

Kockhuset.se

Kockhuset kalder på sin hjemmeside sig selv for ”en vidensportal for kokke”. Med en bred vifte af guides, tips, tests og rådgivning er det sidens formål at dele ud af erfaring og viden, så alle kan blive bedre til at lave mad og får det bedste udstyr.

De har testet og anmeldt de 5 bedste stegepander i 2021 og rangeret dem, så det er nemt at forstå. Hjemmesiden er på svensk, men den kan oversættes via Google Translate oppe i URL-feltet.

Du kan se testen her

Kockhuset.se har lavet indtil flere lister, hvor du kan læse om de bedste gryder og stegepander. Løbende er alle produkterne fint rangeret med tydelige overskrifter. De kårer både Bedst i test, og et udsnit af selve anmeldelsen.

Se deres test af de bedste sauterpander her
Se deres test af de bedste gryder her
Se deres test af de bedste stegepander her

Test.se

Test.se er en svensk side, der har sat sig for at finde de bedste stegepander i 2021. Siden bryster sig af at levere de svar, du har brug for, helt gratis, og tjener deres penge via annonceringlinks. Det vil altså sige, at anmeldelser og bedømmelser er helt upåvirkede af udefrakommende, og siden tjener penge, når du klikker videres via diverse links.

Testen er opdateret den: 3. marts 2021
Du kan se testen her 

Test.se har lavet en række artikler om stegepander og gryder, der skal hjælpe dig med at træffe det bedst mulige valg. De er alle opstillede på samme måde, så du nemt og overskueligt kan finde rundt på siden og læse om det produkt, du er mest interesseret i.

Testen er opdateret den: 3. marts 2021
Se deres test af de bedste stegepander her

Testen er opdateret den: 3. marts 2021
Se deres test af de bedste sauterpander her

Testen er opdateret den: 22. september 2020
Se alle deres testvindere her

Listen er udgivet den: 16. maj 2019
Se deres liste over de bedste studentergaver her

Koekkenunivers.dk

Koekkenunivers.dk har fokus på alt det, der gør køkkenet bedre og sjovere at arbejde i. De laver nyheder om spændende ingredienser, opskrifter og udstyr, og de laver også anmeldelser af produkter.

Du kan hos Koekkenunivers.dk finde en test af de 7 bedste stegepander i 2021, rangeret og sat op så de er så nemme at overskue som muligt. De er bedømt på flere kriterier som funktionalitet, design og holdbarhed.

Testen er fra den: 4, marts 2021
Du kan se testen her 

ProduktExperter

Svenske ProduktExperter gør sig i lidt af hvert, men de fokuserer i særdeleshed på hjemmet og dets goder. På deres hjemmeside kan du læse en artikel om de 5 bedste stegepander – men artikel indeholder så meget mere. Du kan nemlig lære mere om, hvordan du bedst muligt passer på dine redskaber, og hvad du skal huske ved de enkelte materialer.

Anmeldelsen er opdateret den: 8. marts 2021
Du kan se anmeldelsen her 

Mandens.dk

Mandens.dk er en hobbyside, der dækker alt fra bolig til biler til grooming. Siden bliver løbende opdateret med nyheder og er gratis at bruge.

Deres anmeldelse af de 7 bedste stegepander er en reklamefinansieret tekst – det betyder, at siden tjener penge på klik pr. link. Selve anmeldelserne er altså uafhængige, og du er sikret en objektiv bedømmelse.

Du kan se anmeldelsen her 

Which.co.uk

Which.co.uk er forbrugermesteren i Storbritannien – siden arbejder nemlig ikke med et fokus på at skabe profit, men på at researche og lave godt kvalitetsarbejde, der kan hjælpe forbrugeren. Deres anmeldelser og artikler er udelukkende skrevet af fuldtidsansatte professionelle, og firmaets primære indtægt kommer gennem medlemskaber – så er du nemlig sikret objektive artikler hver gang.

Which.co.uk har anmeldt de bedste non-stick stegepander, og hver pande er nem og overskuelig at læse om. Der er blevet anmeldt flere produkter og firmaer, så du kan få et bredere overblik.

Anmeldelsen er udført den: 12. april 2021
Du kan se anmeldelsen her

Which.co.uk har testet de bedste non-stick stegepander med kendte mærker som Tefal og Le Creuset inkluderet. Anmeldelserne er overskuelige og lette sat op, så du kan læse det mest nødvendige om hver enkelte stegepande – det kræver nemlig abonnement at lære mere.

Anmeldelsen er udført: Den 30. juni 2021
Du kan se anmeldelsen her

Glamourmagazine.co.uk

Glamourmagazine.co.uk lyder måske ikke som et sted, hvor man finder anmeldelser af stegepander. Magasinet bestræber sig på at give tips til, hvordan du lever dit mest glamourøse og stilfulde liv.

Men et stilfuldt liv kommer også med god mad og lækre redskaber. Derfor har magasinet anmeldt de 11 bedste non-stick stegepander, så du kan få den bedste hjælp i køkkenet til at lave stilfuld og lækker mad. Læs deres anmeldelser, der er sat op med kun de mest nødvendige informationer, så du kun få det, du har brug for, herunder.

Anmeldelsen er udført den: 3. februar 2021
Du kan se anmeldelsen her

Goodhousekeeping.com

Goodhousekeeping.com er et engelsk magasin med alt fra rejser og livsstil til konkurrencer og opskrifter. Du kan finde lidt af hvert og endda blive medlem af siden, der er målrettet den moderne husejer – og især har fokus på kvinder.

Deres anmeldelse af Tefal Intuition stegepanden er simpel, og dog omfattende. Du får alle de informationer, du har brug for, og kan lære mere om selve stegepanden på en nem og overskuelig måde.

Anmeldelsen er udført den: 22. maj 2018
Du kan se anmeldelsen her 

Testat.nu

Endnu en svensk anmelderside: testat.nu har siden 2017 være en uafhængig service, der bestræber sig på at oplyse forbrugerne og finde frem til de bedste produkter, så du kan træffe det bedste valg fra starten. Med kilder, tests og anmeldelser dækker de så mange baser som muligt, og takket være deres uafhængighed lader Testat.nu sig ikke veje af producenter.

Testat.nu har kigget på stegepander bedst i test, men i artiklen kan du læse om meget mere. Du kan lære om pandernes materialer, og selve anmeldelserne er korte og overskuelige. Hvis du vil lære mere om dem, kan du læse hele artiklen – men du kan også fokusere på anmeldelserne.

Bemærk at Testat.nu er en svensk hjemmeside. Hvis du ikke kan læse svensk, kan du oversætte den via Google Translate oppe i URL-feltet.

Du kan se anmeldelsen her 

Testat.nu har lavet en række artikler om gryder og pander. De starter alle med en ganske nem indholdsfortegnelse efter introduktionen, så du let kan finde info om et specifikt produkt eller læse det hele fra starten.

Se deres test af de bedste sauterpander her
Se deres test af de bedste gryder og pander her
Se deres test af de bedste stegepander her

Amazon

Amazon er verdens største onlinebutik, og her kan du købe alt hvad hjertet begærer – uanset hvor mærkværdigt det så er. Siden tillader kunder fra hele verden at handle de samme produkter og anmelde dem, og ofte kan du finde anmeldelser op i tusindtallet. På den måde kan du få det bedste overblik over, hvad den almene forbruger faktisk synes om produktet.

Vi har henvist til Amazon i forbindelse med Jamie Oliver Everyday SS. Forbrugerne kan give både en bedømmelse og stjerner ud af 5, og mange forbrugere bruger denne funktion aktivt. Derfor vil anmeldelserne også løbende blive opdateret.

Du kan se anmeldelserne her

Bedst-i-test.nu

Best i Test sammensætter testvindere fra hundredvis af andre websider, både danske og internationale, så du kan få den bedste samlede bedømmelse af de forskellige produkter. Produkterne bedømmes i forskellige kategorier, så du kan finde den bedste til prisen, den generelt bedste eller noget helt andet, alt efter hvad dit behov er.

Bedst i Test dækker alle sine baser – lige fra starten informerer de om, hvordan de bedømmer stegepanderne, og du skal ikke være i tvivl om noget som helst, mens du læser igennem. De har desuden sørget for en nem og overskuelig indholdsfortegnelse, så du ikke skal bruge mere tid på siden end du har lyst til. Sidst linker de desuden, ligesom vi, til de kilder, de har brugt. Du kan også læse meget mere om holdbarhed, madlavning og andre nyttige ting, når du læser deres artikel.

Du kan se anmeldelsen her 

Forbrugerrådet Tænk

Forbrugerrådet Tænk har også lavet en liste over de bedste stegepander i test i 2018, hvoraf den bedste er Greenpan Barcelona Ceramic. Forbrugerrådet anmelder som altid efter en række parametre, bl.a. brugervenlighed og konstruktion. 

Testen er opdateret den: 14. juni 2018
Du kan se testen her

Forbrugerrådet har også testet Eva Trio Stainless Steel Ceramic Coating.

Testen er udført: juni 2018
Du kan se testen her


Andre relevante artikler

Hvis du er ferm i et køkken og godt kan lide at lave mad, så er en en god kniv essentielt. Du kan derfor gøre nytte af vores japanske knive test-guide, hvori vi giver dig en masse gode bud på, hvilken kniv du skal bruge.

Hvis du er blevet nysgerrig efter andet køkkenudstyr, som kan øge alsidigheden i køkkenet, så kan du også overveje at læse Forbrugsguidens test af sous vide. Her kan du se de bedste sous vide apparater samt finde viden om, hvordan du får de bedste madlavningsresultater.


Tidligere anmeldte produkter – Nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Circulon Ultimum – Værdi for pengene

Fantastisk værdi for pengene

 

Outlet section for .dk

 

 

Circulon Ultimum er en praktisk stegepande, der kan rengøres i opvaskemaskinen og har tredobbelt non-stick belægning. Den er lettere, end man skulle tro, og fordi håndtaget er hult, bliver det ikke så hurtigt varmt. Panden har, ud over sin belægning, en non-stick bølgestruktur i sin bund – på den måde kan du sikre dig, at din mad ikke sætter sig fast.

Ligesom Tefal Intuition har Circulon Ultimum også nået Glamourmagazine.co.uk’s liste over de 11 bedste non-stick stegepander – forskellen er, at Circulon Ultimum er blevet kåret som testvinder. Hos the Telegraph er stegepanden kommet på en 6.-plads.

Derfor anbefaler vi Circulon Ultimum

Panden er, modsat mange andre, lige på grænsen til at være en gryde, men det gør det kun nemmere at stege ting, der har eller skal have tilsat en del væske. Circulon Ultimum kan bruges til alle varmekilder, inklusiv ovn op til 240 grader.

Pander fra Circulon Ultimum har livstidsgaranti, men har nogle enkelte undtagelser. Panden kan rengøres i opvaskemaskinen, men i dagligdagen bør du vaske den i hånden – på den måde holder non-stick belægningen længere.

Circulon Ultimum er lavet af smedet aluminium, hvilket gør den stærk og robust, men også lettere end mange andre. Det er et rigtig godt produkt at have i køkkenet.

Udvalgte specifikationer:

Kan fås i 3 forskellige størrelser (20, 25 og 30 cm)
Kan bruges til alle varmekilder


Tefal Extra Junior

✅ Bedst i test hos Expertreviews.co.uk 

Tefal Extra Junior – bedst i test hos Expertreviews.co.uk 

 

Tefal Extra Junior har været inkluderet i en større stegepande test udført af det store britiske testmagasin Expertreviews.co.uk, som løbende tester forskellige forbrugerprodukter til hjemmet. I denne omgang er 8 af de bedste pander på markedet blevet afprøvet og vurderet ud fra specifikke parametre. Her er tale om modeller fra forskellige mærker og prisklasser, og hver især er de blevet testet og bedømt ud fra parametre såsom pris, design, funktionalitet, anvendelighed, kvalitet og features.

Prisvenlig og med unik Thermo Spot Tefal Extra Junior er en flot og enkel stegepande, der forhandles til en rigtig fornuftig pris. Den er budgetvenlig, og det gør den tilgængelig for alle typer af forbrugere. Den er skabt af mærket Tefal, der er kendt for at producere kvalitetsprodukter. Det gælder også for denne variant, der er fremstillet i anodiseret aluminium, hvilket giver en øget tykkelse af overfladen på metaldelene.  Det betyder blandt andet, at den varmer hurtigt op og giver en jævn fordeling af varmen – dermed tilføjer yderkanterne samme mængde varme til fødevarerne som inde i midten.

En detalje, der er værd at fremhæve, er dens Thermo Spot-markering, som selv indikerer, når den optimale temperatur er nået. Herudover findes der en non stick-belægning, som sørger for, at maden ikke så let brænder på eller sætter sig fast, og på grund af denne bliver rengøringen lettere – der er her intet behov for at sætte panden i blød eller skrubbe hårdt for at fjerne snavs. Håndtaget er dertil ergonomisk designet for et godt greb, og diameteren ligger på 30 centimeter. Dermed er kapaciteten høj.

Særdeles gode features, ifølge eksperterne Tefal Extra Junior er blevet testet af de britiske eksperter fra testmagasinet Expertreviews.co.uk, som er meget imponerede. Derfor tildeles den stemplet som testvinder over 7 konkurrenter i testen for at finde den bedste stegepande. Eksperterne har mange roser til overs for denne variant, som først går på den lave pris. Herudover fremhæves også Thermo Spot indikatoren, som selv kan fortælle, når den ideelle stegetemperatur er nået, plus non stick belægningen.

Expertreviews.co.uk påpeger yderligere, at den er ligeså smart udvendig som indvendig med en stærk aluminiums-krop og et håndtag med ergonomisk soft-grip. Derudover roses den høje temperatur-resistenthed, idet den kan tåle varme op til 175 grader. Som en vigtig detalje nævnes, at Tefal Extra Junior er ideel til gas- og el-komfurer, men ikke til induktion.  Al rosen sammenfattes således: ”Despite its bargain price, the Tefal Extra pan is far more than cost-effective”. Denne variant vil være et godt valg, hvis du ønsker en prisvenlig stegepande, der kommer med en intelligent indikator for varme og god varmefordeling.

Udvalgte specifikationer:

Anodiseret aluminium
Jævn fordeling af varme
Hurtig opvarmning
Thermo Spot-indikator


Tefal Expertise 

 • Thermo-spot
 • PFOA-fri
 • Ovnvenlig

Tefal Expertise

Derfor anbefaler vi Tefal Expertise
Ligesom Jamie Oliver Everyday SS er Tefal Expertise udviklet af Tefal – men selvom den verdensberømte kok her ikke er inde i billedet, er kvaliteten ikke dalet spor. Med den udstyrede varmeindikator er det nu meget nemmere at tilberede sin mad til perfektion, og fordi panden er let at holde og vaske op, skal du ikke slås med opvasken hver aften. Panden går ikke i opvaskemaskinen, men den er nem at gøre ren alligevel.

Det er den takket være Tefals hidtil stærkeste non-stick belægning. Du kan lave alt fra brød til steaks på panden, og takket være Tefals specialdesignede belægning, der er fuldstændig fri for skadelige stoffer, kan du holde dig sund hele vejen igennem.

Tefal Expertise er topscorer hos T3, der, ligesom Bedst i Test, har sat stegepanden på 2.-pladsen på deres liste. Hos the Telegraph er stegepanden nummer 7 på listen, men ikke desto mindre har den fået en rigtig god anmeldelse. Det samme gør sig gældende på PriceRunner, hvor Tefal Expertise er på 8.-pladsen.

Derfor anbefaler vi Tefal Expertise
Midt på panden er der en varmeindikator, ligesom der er på mange andre af vores listes pander. Den hjælper dig med at vide, hvornår panden har nået sin ideelle temperatur.

Tefal Expertise brander sig ikke som en stegepande, der kan gå i opvaskemaskinen, og det er der en grund til: Selvom en stegepande kan gå i opvaskemaskinen, bør den, hvis den har non-stick belægning, vaskes i hånden. Belægningen kan nemlig blive beskadiget af diverse programmer, og du holder den bedst ved at vaske den op selv.

Både yder- og inderside er belagt med non-stick, så selvom maden sprutter eller spilder, skal den nok blive ren. Panden er dyb, så mere fedtet eller våd madlavning også er muligt, og Tefal Expertise kan også bruges til bagning – den kan nemlig gå i ovnen op til 175 grader.

Fordele

 • Thermospot
 • Tefal tilbyder livstidsgaranti på non-stik belægningen
 • Patenteret fusion teknologi og ny forstærket belægning med titanium
Ulemper

 • Opvarmning tager tid

Udvalgte specifikationer:

Findes i 4 forskellige størrelser (20, 28, 30 og 32 cm – 24 cm er udgået)
Kan bruges i ovn op til 175 grader
Fri for skadelige stoffer i non-stick belægningen


FAQ

Hvilke stegepander er de bedste?
Der er mange forskellige stegepander, hvormed det kan være svært at træffe et endeligt valg. Nogle gode stegepander, som det bestemt er værd at tage et nærmere kig på, er blandt andet stegepanden og wok panden fra ONYX, Greenpan Barcelona stegepanden og ONYX sauterpanden.
Hvad bør jeg være opmærksom på, når jeg skal købe en stegepande?
Når du skal købe en stegepande, så er der selvfølgelig nogle ting, som du skal være opmærksom på. Blandt andet bør du overveje, om panden skal være med non-stick, såvel som om du foretrækker høje eller lave kanter. Dertil kan vægten på stegepanden også være en vigtig faktor.
Hvad er forskellen på en stegepande og en almindelig pande?
Der er ingen forskel på stegepander og almindelige pander – det er præcis den samme ting. Nogle gange bruges ordet ’pande’ til at referere til pander af støbejern, men det er langt fra altid. Dermed er der altså ingen forskel på produkter, som beskrives som henholdsvis stegepande og pande.
Hvilken stegepande bruger Gordon Ramsay?
Gordan Ramsay bruger de såkaldte ScanPan pander. Disse pander er lavet i en enormt høj kvalitet, og så er de lavet med fokus på at kunne holde til det meste. Dertil er de PFOA-frie og har non-stick belægning. Disse pander bruger Ramsay specielt i hans serie ved navn ”MasterClass”.

Denne side er anmeldt af: Marie M. Krogh Rating 5/5

 

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme