Stegepande test-guide: De bedste stegepander ifølge test og kunder

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

For fritidskokken kan det at købe nye køkkenredskaber være noget af et virvar. Særligt når det gælder de lidt dyrere produkter, som for eksempel stegepander. Derfor har vi lavet en test-oversigt over 15 af de bedste stegepander på markedet, som skal give dig det forkromede overblik over udvalget, eksperternes anbefalinger og kundernes egne anmeldelser.

Vi gennemgår produkternes funktionalitet, hvilke materialer de er lavet af og hvad eksperterne helt konkret mener om dem. 

Hvad bør du overveje, før du køber en ny stegepande:

 • Størrelse – Tænk på den type mad, du skal tilberede, og antallet af personer, når du vælger den rigtige størrelse stegepande. Mindre stegepander, 20 til 24 cm, giver hurtigere en høj temperatur og egner sig bedre til tilberedning af morgenmad eller tilbehør. Du kan lave en omelet eller stege en mindre portion på en 20 cm pande. En 24 cm pande kan rumme op til 3 æg, en pakke frosne grøntsager og en laksefilet af gennemsnitlig størrelse.
  Du kan tilberede flere madvarer samtidig i mellemstore pander, 26 til 28 cm, uden at komme til at blande dem. De fungerer også godt til tilberedning af grøntsager og pastasaucer. Endelig bruges de store pander, 30 cm, til at tilberede meget store mængder mad, fordi de har den bedste varmekapacitet. Du kan tilberede 3 til 4 æg samt større udskæringer af kød og skaldyr.
 • Materialer – Der findes mange forskellige materialer og belægninger til stegepander. Med en non-stick pande behøver du ikke at bruge olie, hvilket gør dem nemmere at rengøre og generelt sundere. Stegepander med en naturlig overflade er bedre egnet til højere temperaturer og er fremragende til at stege kød. Andre materialer omfatter rustfrit stål, som fungerer med alle varmekilder og ikke ruster. Til gengæld overfører en rustfri pande ikke varmen særlig godt. Der findes også aluminium, som genererer god varmeledning, men som ikke kan bruges med induktion.
 • Kemikalier –Vær opmærksom på, om panden indeholder fluorstoffer, som kan være til skade for din sundhed og miljøet. Selvom flere af de skadelige fluorstoffer er ulovlige i Danmark, som PFOA og PFOS, er det ikke alle. Non-stick belægninger (som PTFE, teflon og tefal) på pander og gryder indeholder nemlig ofte PFAS grundet dets vand- og fedtafvisende egenskaber. Vil du gerne undgå disse, så kig efter produkter med anprisninger som: PFC fri, PFAS-fri, uden fluorstoffer og Fluorcarbonfri, og vær særligt opmærksom på, at PFOA-fri og PFOS-fri IKKE er en garanti for, at du undgår alle miljøbelastende fluorstoffer, men kun de, som allerede er ulovlige i Danmark, og derfor er helt standard. Disse pander kan godt indeholde PFAS.
 • Tykkelse – Typisk er stegepanders tykkelse målt  i millimeter. Tykkere pander tager nogle gange længere tid at opvarme til den rette temperatur, men til gengæld holder de også bedre på varmen, når den først er nået det ønskede varmeniveau. En tykkere stegepande vil være at foretrække, fordi den er mindre tilbøjelig til at bule og slides mindre med tiden. På en pande med en diameter på 16 cm kan tykkelsen være mellem 3,5 mm og 5 mm.
 • Pris – De dyrere stegepander koster omkring 1500 kr. eller mere. Dyrere pander er bygget af materialer, der leder varmen godt, herunder kobber eller rustfrit stål.
  Budgetvenlige muligheder koster typisk mellem 100 og 300 kr og er sammensat af presset aluminium. Husk, at det dyrere alternativ vil være nemmere at rengøre og holder længere. Hvis du kun har til hensigt at bruge den nogle gange eller hellere vil holde dig til en stram udgiftsplan, kan et budgetvalg være en klog beslutning.
 • Bruger -og ekspertanmeldelser – Før du træffer et valg, er det en god idé at læse anmeldelser fra flere kilder. Det vil hjælpe dig med at træffe en beslutning og give dig en bedre idé om, hvad du skal kigge efter i en stegepande. Professionelle evalueringer kan give dig en mere grundig forklaring på, hvordan panden klarede sig i deres test. Kundeanmeldelser viser kvaliteten af produktet og mærket, samt hvordan panden fungerede ved almindelig brug.

arrow-more

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


ONYX Cookware – stegepande med patenteret hybrid non-stick belægning

Bedste stegepande med non-stick

 • 4,7 i kundeanmeldelser på Trustpilot
 • 100 dages returret
 • 5 års garanti

 

Stegepanden fra ONYX Cookware tilbyder to forskellige typer af non-stick overflade, hvilket gør det lettere at rengøre og betyder, at maden ikke klæber fast til panden. Panden er til folk, der ønsker en stegepande af høj kvalitet uden at skulle betale ekstra for mellemleddet.

 • Kan fås med to typer non-stick belægning (PTFE og keramisk)
 • Kan bruges på alle varmekilder
 • Tåler brug med metalredskaber

En detaljeret gennemgang af ONYX Stegepande

Høj kapacitet og Tri-Ply-teknologi
ONYX Cookware Stegepande måler 28 centimeter i diameter og er dermed et stort køkkenprodukt med en høj kapacitet – derfor passer den godt til den store husstand, eller hvis man ønsker at tilberede meget mad. Den er skabt i et stilfuldt design, og non-stick belægningen gør rengøringen til en leg. Derudover kan man bruge metalredskaber på panden, selvom du dog skal passe på med at bruge alt for mange kræfter.

På redaktionen er vi glade for stegepandens patenterede non-stick belægning, som gør det super nemt at gøre panden ren. I og med, at panden kan tåle metalredskaber, så kan man bruge ståluld til at gøre den ren. Det gør det nemt at få madrester af panden, som sidder godt fast. Dét at panden kan tåle metalredskaber gør også, at man ikke skal tænke over, hvilket redskab man vælger i skuffen. Kniv, ske, spatel, piskeris – den kan klare det hele, så du ikke behøver bekymre dig.

I vores test af panden fandt vi også, at vi kunne nøjes med at skrue komfuret op på 2/3 af hvad vi normalt gør med en stegepande fra andre mærker, og stadig få samme resultat. Vær derfor opmærksom på dette, så det ikke ender med, at panden bliver alt for varm og brænder maden på. Vi har testet stegepanden over en længere periode, og er imponerede over, hvor god non-stick belægningen er når man laver mad. Vi lavede for eksempel pandekager – uden smør på panden – og her brændte ikke en eneste på.

Modellen vil passe til alle varmekilder, inklusiv både induktion og gas. For en endnu lettere rengøring kan den gøres ren i opvaskemaskinen. Denne variant er som nævnt skabt med patenterede teknologier, og her er tale om et særligt hybrid non stick bestående af 3 lag: et lag af magnetisk rustfrit stål, et lag af rent aluminium og et lag af den føromtalte non stick-belægning. Til sammen kaldes dette Tri-Ply-teknologi med laser-gravering, som giver små toppe og dale i designet. Dette system giver tilsammen den bedst mulige tilberedning samt non-stick funktionalitet.

God stegepande ifølge forbrugerne
ONYX Stegepande har som nævnt ikke været inkluderet i eksperttests, men derimod er den meget populær blandt brugerne. Ejerne af produktet er meget tilfredse med kokkereringsevnerne, og flere kommenterer også den lette rengøring samt det flotte design. Én bruger opsummerer oplevelsen i helt kort form: ”Produkt helt i top. Flot finish”. Denne variant vil være et godt valg, hvis du ønsker en meget moderne stegepande med moderne teknologi, non stick og muligheden for at anvende stegepanden på alle varmekilder.

Hvad siger brugere om ONYX Cookware Stegepanden

Stegepanden fra ONYX Cookware hører til blandt forbruger-favoritterne og høster rigtig flotte kommentarer på bl.a. Trustpilot. Da forbrugerne har haft lejlighed til at anvende stegepanden over lang tid, berettiger de gode anmeldelser omtalen i denne test-oversigt.

Generelt set er forbrugerne meget imponerede over, hvad den kan, og roser den derfor i høje vendinger. Yderligere er her tale om en meget moderne og højteknologisk stegepande, der ikke kan komme udenom på markedet.

Fordele

 • Håndtag ligger godt i hånden
 • PTFE belægning med tilføjet diamant støv for bedre holdbarhed
 • Kan gøres ren med ståluld
 • Kan vaskes i opvaskemaskinen
Ulemper

 • Ikke brugbar ved høje temperaturer  (>200 grader)
 • Tung stegepande

Forbrugsguidens vurdering

Stegepanden fra ONYX Cookware er et rigtig godt produkt, der kommer med mange fordele. Stegepanden er brugbar på alle typer komfur – elektrisk, gas og induktion – og kan gøres rent med ståluld samtidigt med at den holder til stålredskaber. Derudover kan du bruge mindre fedtstof end normalt, hvilket gør madlavningen sundere. Stegepanden holder hvad ONYX Cookware lover, og vi kan på redaktionen varmt anbefale den, hvis du er på udkig efter en ny stegepande.

Hvis du vælger modellen med PTFE belægning skal du dog være opmærksom på, at den ikke overstiger 200 grader celsius, da du kan risikere, at det udløser giftstoffer. For at undgå det kan du vælge panden med keramisk non-stick belægning, hvilket gør stegepanden fra ONYX til et godt produkt, som er værd at overveje.

Specifikationer
Diameter: 26 cm
Høj kapacitet
Non stick-belægning
Kan anvendes på alle varmekilder
Patenteret 3-lags Tri-Ply-teknologi


Gastrotools emaljeret stegepande – bliver kun bedre over tid

Bedste stegepande i støbejern

 • 4,9/5 stjerner baseret på 2140+ anmeldelser på Trustpilot
 • Bruges af Michelin kokke
 • Gratis fragt og fri returnering

 

 

Gastrotools Stegepande Emaljeret

Skab lækker mad til hele familien med den mat emaljerede stegepande fra Gastrotools. Panden er lavet i massivt støbejern med en stor kapacitet. Med en tyk bund og gode sider er du sikret en jævn varmefordeling under madlavningen. Slip for uønskede stoffer, da støbejern er fri for imprægnering. Over tid vil panden få en naturlig non-stick effekt.

 • Genanvendelig stegepande med kapacitet på 2,1 l
 • Har en tyk bund på 4,3 mm og en tyk side på 3,3 mm

En detaljeret gennemgang af Gastrotools Stegepande Emaljeret

Støbejern er et sikkert valg
Støbejern er bygget til at kunne holde i mange år. Måske en hel livstid. Hvor andre pander med tiden vil blive slidte og håndtaget kan løsne sig, får du her en stærk konstruktion, hvor håndtaget er en del af panden. Det gør til gengæld også, at det kan blive varmt under madlavningen, hvorfor det kan være en god idé med en grydelap ved hånden under madlavning.

Støbejernspander kommer med og uden emaljering. Emaljeringen sørger for at panden ikke ruster samt slipper maden en smule lettere, og lugte vil ikke hænge ved. Dog kan emaljen ikke tåle at komme over bål, hvor rent støbejern kan. Jo mere du bruger panden, jo bedre vil den blive at lave mad på. Det skyldes den olieabsorberende belægning. Andre pander kan til tider gøre brug af uønskede stoffer i materialerne for at få den samme gode effekt.

God plads og tyk bund
Støbejernspanden fra Gastrotools har en diameter på 26 cm og kan derfor rumme en masse, eksempelvis i form af kæmpe bøffer. Det er en af de tykkeste pander på markedet med en tykkelse på 4,3 mm i bunden og 3,3 mm i siden. På den måde kan du garantere en jævn opvarmning og sørge for, at maden ikke klæber fast til panden.

Derudover gør emaljebelægningen panden nem at rengøre, og den 2,1 liter store kapacitet er uden tvivl en stor fordel for mange kunder. Stegepanden er fremstillet udelukkende af støbejern med fokus på høj kvalitet, hvilket gør den usædvanlig holdbar. Sidst, men ikke mindst, vil den smukke emalje få dit køkken til at se mere raffineret ud.

Fordele

 • Olieabsorberende effekt
 • Stærk og rustfri konstruktion
 • Non-stick
 • Hurtig varmedistribution
 • Gratis fragt og fri returnering
Ulemper

 • Håndtaget kan blive varmt
 • Tung stegepande

Forbrugsguidens vurdering

Stegepanden fra Gastrotools er et produkt i professionel kvalitet, der har flere fordele i forhold til andre stegepander på markedet. Den har en stærk og rustfri konstruktion, hvilket gør den holdbar. Panden har også en non-stick belægning, hvilket gør det nemt for dig når det kommer til rengøringen. Varmen i panden bliver fordelt hurtigt og jævnt, hvilket gør madtilberedningen hurtigere og mere effektiv. Den eneste ulempe ved stegepanden er, at håndtaget kan blive varmt under brug. Alt i alt er Gastrotools Stegepanden dog et rigtig godt valg for alle, der leder efter en kvalitetspande, der holder i mange år.

Specifikationer
Kapacitet: 2,1 l
Diameter: 26 cm
Materialer: støbejern


ONYX Sauterpande – højteknologisk og højkantet non-stick pande

Bedste stegepande med høj kant

 • 4,7 i kundeanmeldelser på Trustpilot
 • Høj værdi for pengene: Ingen fordyrende mellemled
 • 5 års garanti

 

Et af de vigtigste argumenter for ONYX Sauterpande stegepanden er, at den er fremstillet af et hybrid non-stick-materiale, der gør det muligt at modstå metalredskaber. Materialet gør produktet ideel til folk, der ønsker en pande af høj kvalitet, som vil holde i mange år.

 • Tåler metalredskaber
 • 3 lags metal med 2 slags non-stick belægning
 • Stilet og robust design

En detaljeret gennemgang af ONYX Sauterpande

Alsidig og med den patenterede Tri-Ply-teknologi
ONYX Sauterpande vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker en sauterpande i stedet for en almindelig stegepande. Sauter-varianten har nemlig højere kanter, der gør den anvendelig til både normal stegning og sautering af for eksempel grøntsager. Med 26 cm i diameter har stegepanden en høj kapacitet og er nem at rengøre, da den kan gå i opvaskeren.

Denne ONYX pande kan anvendes til alle varmekilder inklusiv el, induktion og gas, og den er meget robust i et enkelt, men stilfuldt design. Induktion og pander går ikke altid hånd i hånd, derfor er det en lækker feature, denne ONYX pande har. I vores test af panden fandt vi, at vi kun skulle skrue komfuret op på 2/3 af hvad vi normalt gør med andre pander, for at få samme resultat. Vær derfor opmærksom på ikke at skrue for højt op, da det kan resultere i, at din mad brænder på.

Denne model skal især fremhæves for den patenterede Tri-Ply-teknologi, der består af en laser-gravering og 3 lag i konstruktionen. Her er tale om et ydre lag af magnetisk rustfrit stål, som gør det muligt at anvende den på alle typer af komfurer. Lag 2 består af rent aluminium, som bidrager ved at sikre en jævn varmefordeling, og det tredje lag med non stick-belægning gør, at maden ikke sidder fast eller brænder på. Graveringen kommer til udtryk ved små forhøjninger i designet, som spiller sammen om at give den bedste tilberedning samt en effektiv non-stick.

I vores test af panden synes vi, at denne non-stick belægning var super imponerende – både til madlavning og rengøring. Belægningen gør, at du ikke behøver bruge nær så meget fedtstof som på andre stegepander. Da vi testede panden med pandekager kunne vi faktisk helt undvære smør, uden at noget brændte på. Derudover, så tåler den metalredskaber, hvilket betyder, at du ikke behøver tænke over, hvilke redskaber du bruger på den. Når man er færdig med at lave mad gør belægningen, at man kan bruge ståluld til at gøre den ren med, hvilket gør det nemt at få madraster af panden. 

Derfor anbefaler vi ONYX Sauterpande
ONYX Sauterpande er som nævnt til blandt brugerfavoritterne, men har ikke været inkluderet i eksperttests. Brugerne er meget imponerede og forklarer, at den scorer rigtig højt hos dem, når det kommer til non stick-belægningen, designet og rengøringen. Denne ONYX pande er både praktisk, fordi den kan bruges til alle typer komfur, samtidigt med, at den har 2 slags non stick-belægning at vælge mellem, som sikrer en nem rengøring. Derudover er designet stilrent og lækkert. Denne variant vil være et godt valg, hvis du ønsker valuta for pengene via en alsidig sauterpande med de mest moderne teknologier.

Fordele

 • Kan bruges på alle typer af komfurer
 • Kan gøres rent med ståluld
 • Tåler metalredskaber
 • Kan vaskes i opvaskemaskinen
Ulemper

 • Non-stick overflade kan frigive kemikalier hvis beskadiget

Forbrugsguidens vurdering

ONYX Sauterpande er en stegepande af høj kvalitet, der har flere gode funktioner, såsom muligheden for at bruge metalredskaber og ståluld. Panden kan bruges på alle varmekilder, også induktion. Du skal dog være opmærksom på, ikke at overophede eller beskadige panden, da den japanske PTFE belægning kan frigive skadelige kemikalier. Hvis du vil have ro i sindet, så kan du vælge stegepanden med keramisk non-stick belægning. Med stegepandens design og 7,2 cm høje kanter in mente anser vi ONYX sauterpande, som én af de bedste stegepander med høje kanter.

Specifikationer
Diameter: 26 cm
Vægt: 1,9 kg
Højde: 7,4 cm


Fiskars All Steel – god non-stick pande til begynderen i køkkenet

Bedste moderne design

 • Bedste til steaks
 • Godt greb
 • Vaskemaskine vaskbar
 • Rustfrit stål

Fiskars All Steel

Stegepanden Fiskars All Steel er meget nem at arbejde med, og så er det lækkert designet i holdbart, rustfrit stål. Belægningen giver dig en perfekt stegning og en stegeskorpe, der bare smager bedre.

 • Rustfrit stål
 • Ceratec belægning
 • Modstandsdygtig over for høje temperaturer

En detaljeret gennemgang af Fiskars all steel

Nem at vedligeholde
Fiskars All Steel er perfekt som indflyttergave eller til dem, der godt kan lide god mad, men ikke går nok op i det til at investere i dyre brands. Prisen er meget fornuftig, og stegepanden er nem at arbejde med. Desuden tåler den opvaskemaskinen og er nem at vedligeholde, så for den altid udmattede studerende er den værdifuld til køkkenet.

Appellerende design
Pandens 3-lags-bund fordeler varmen jævnt og godt, og Fiskars All Steel kan tåle at komme i ovnene op til 240 grader.
Selv om All Steel kan tåle ekstremt høje temperaturer, bliver håndtaget aldrig varmt, hvilket gør det nemt at lave lækre måltider i køkkenet.

Derudover gør belægningen rengøringen bagefter til en fornøjelse takket være hvor let den er. Det siger sig selv, at denne pande konsekvent får høje karakterer i stegepandetest, og det rustfri stål giver panden et stilfuldt, moderne udseende, som mange finder tiltalende.

Hvad siger eksperterne om Fiskars All Steel

Stegepanden her topscorer indtil flere steder, og ud over en 2.-plads hos Kockhuset tager den førstepladsen hos Koekkenunivers.dk. Ovre hos Produktexperter har den fået en rigtig flot anmeldelse, og på listen over de 7 bedste stegepander til madlavning sætter Mandens.dk den på en 3. plads.

Fordele

 • Den lige fordeling af varmen garanterer en perfekt stegning
 • Kan vaskes i opvaskemaskinen
 • Kan holde til at blive brugt i ovnen op til 240 grader
 • Modstandsdygtig over for ridser
 • Den lave vægt gør den nem at holde og flytte
Ulemper

 • Håndtaget er en smule dårligt tilpasset.

Forbrugsguidens vurdering

Fiskars stegepande i stål er et udemærket produkt, der har mange fordele. Stegepanden er modstandsdygtig over for ridser, den er let at holde og flytte, panden fordeler varmen jævnt for perfekt stegning, kan vaskes i opvaskemaskinen og kan tåle at blive brugt i ovnen ved op til 240 grader. Den eneste ulempe er, at håndtaget sidder lidt dårligt, så nogle mennesker kan have sværere ved at vænne sig til det. Men alt i alt har Fiskars lavet en god stegepande, der vil være en god tilføjelse til ethvert køkken.

Specifikationer
Vægt: 1,6 kg
Panden måler 28 cm
Virker på induktion
Stålfarvet
Kan komme i opvaskemaskinen
Kan indeholde 2,5 liter
Lavet af rustfrit stål


ONYX Wokpande – med samme hybrid non-stick belægning

Bedste hybrid non-stick wok

 • 4,7 i kundeanmeldelser på Trustpilot
 • 100 dages returet
 • 5 års garanti

 

Den største fordel ved ONYX Wok er, at den fordeler varmen jævnt og forhindrer, at maden klistrer fast til wokken. Wokpanden er derfor et godt valg for dem, der ønsker en hybrid non-stick wok, der holder i mange år.

 • Tåler opvaskemaskine
 • Kan fås med 2 typer non-stick belægning
 • Holder varmen jævnt

En detaljeret gennemgang af ONYX Wok 

Robust konstruktion
ONYX Wokpande vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker en wok, der ikke er sart og ikke går let i stykker. Den er nemlig designet til at være robust og holdbar, og det gælder også angående håndteringen under madlavningen:

Du kan vælge mellem PTFE belægning med tilført diamant støv for ekstra holdbarhed og miljøvenlig keramisk belægning. Begge belægninger tilbyder hybrid non-stick egenskaber. Derudover er belægningerne stærke nok til, at du kan bruge metalredskaber på wokken. Du skal bare passe på med at skrabe eller presse for hårdt.

Alle komfurers ven
Herudover er produktet kompatibelt med alle varmekilder, og det inkluderer også induktion. Den har en god og bred størrelse på 30 centimeter, som gør den ideel til at kokkerere selv store portioner.

Du kan anvende den til wok, men tillige til at stege øvrige typer af fødevarer. Derudover er det meget let at gøre den ren, for ud over at madrester ikke sætter sig så let fast, så kan den tåle rengøring i opvaskemaskine.

Hvad siger brugere om ONYX Wok

ONYX Wokpande er ikke blevet testet af eksperterne, men vi har alligevel valgt at tage denne model med i vores stegepande test, idet her er tale om en wok, som er meget populær blandt forbrugerne. Den er sågar blevet en bestseller.

Forbrugerne har haft lejlighed til at teste ONYX wok over længere tid, og har derfor et solidt grundlag at dømme ud fra. Der er både blevet set på tilberedningsevner, design, pris, anvendelighed og rengøring, og brugerne er generelt meget imponerede. Dette kommer til udtryk i både et højt salgstal og rigtig flotte brugeranmeldelser.

Fordele

 • Virker på alle varmekilder
 • Kan tåle metalredskaber
 • Nem at rengøre
Ulemper

 • PTFE belægning kan frigive kemikalier ved overophedning

Forbrugsguidens vurdering

Wokpanden fra ONYX er et godt valg for dem, som er på udkig efter en høj kapacitet og nemt rengjort wok. Du skal dog være opmærksom på, at den originale kan frigive kemikalier ved overophedning eller hvis den bliver beskadiget, så følg derfor ONYX’ instruktioner. For at være på den sikre side kan du altid vælge den keramiske non-stick belægning. Med alle dens features in mente, og dens 5L kapacitet, mener vi, at dette er det bedste alternativ til en stegepande, specielt for større måltider. 

Specifikationer
Diameter: 30 cm
Kapacitet: 5 liter
Meget holdbar
Belægning, der tåler metalredskaber
Let rengøring – tåler opvaskemaskine
Virker med alle varmekilder


Greenpan Barcelona – non-stick stegepande med keramisk belægning 

Bedste stegepande med keramisk non-stick belægning i budgetklassen

Det største plus ved Greenpan Barcelona stegepanden er, at den er fri for skadelige kemikalier. Det gør panden til et sundere valg til stegning af mad, og så er den også nem at rengøre. Stegepanden er ideel til folk, der ønsker en problemfri stegeoplevelse uden at skulle bekymre sig om madens sikkerhed.

 • Fri for skadelige kemikalier
 • Kan bruges i ovnen
 • Keramisk non-stik belægning

En detaljeret gennemgang af Greenpan Barcelona Stegepande

Sundere madlavning uden kemi
Greenpan Barcelona Stegepande er en flot og stilfuld pande med en diameter på 28 centimeter. Det giver en høj kapacitet og dermed muligheden for at kokkerere meget mad på én gang. Den er skabt af aluminium, men har tillige den unikke keramiske Infinity non stick-belægning. Denne gør, at madrester ikke så let sætter sig fast eller brænder på. Infinity non stick-belægningen gør yderligere, at man ikke behøver nær så meget fedtstof til stegningen, hvilket resulterer i en sundere madlavning.

Tåler at komme i opvaskemaskinen
Den er skabt til at kunne tåle meget høje temperatur og er derfor ovnfast. Den er kompatibel med alle varmekilder, altså både el-, og gaskomfurer samt induktion, men den tåler ikke maskinopvask. Non stick-belægningen gør dog rengøringen væsentlig lettere.

Hvad siger kunderne om Greenpan Barcelona Stegepande

Greenpan Barcelona Stegepande er blevet vurderet til 4,7/5 stjerner på baggrund af mere end 45+ anmeldelser på Google Shopping. Forbrugerne fremhæver særligt at håndtaget ikke bliver varmt under brug, samt at non-stick egenskaberne er gode selv uden brug af olie.

Fordele

 • Kan bruges med metal, træ og plastik redskaber
 • Panden udskiller ikke kemikalier
 • Forstærket keramisk non-stick belægning
 • Belægningen sikrer hurtig opvarmning og ekstra lang holdbarhed.
Ulemper

 • Bunden af panden bliver hurtig brun.

Forbrugsguidens vurdering

Samlet set kan vi kun anbefale denne stegepande fra Greenpan. Panden klarer sig godt i både test og i den virkelige verden. Modellen får gode anmeldelser fra forbrugermagasiner. Stegepanden er praktisk, enkel og nem at rengøre på grund af sin non-stick-belægning, så du får meget for pengene. Det er en pande, der er god til hverdagsbrug, da den både kan bruges i ovnen og tåler at komme i opvaskemaskinen.

Specifikationer
Diameter: 28 cm
Høj kapacitet
Infinity non stick
Fri for kemikalier
Kan anvendes til alle typer af komfurer


Scanpan CTX – overlegen, danskproduceret non-stick stegepande

Bedste non stick stegepande for familier med børn

 • Testvinder på flere testsider
 • Testvinder hos Pricerunner

Scanpan CTX

Scanpan CTX stegepanden er til folk, der ønsker at nyde fordelene ved en god stegeskorpe uden at skulle bekymre sig om deres pande. Non-stick-overfladen gør panden nem at rengøre, og den kan uden problemer komme i opvaskemaskinen.

 • God stegeskorpe
 • Jævn stegning
 • Ergonomisk håndtag

En detaljeret gennemgang af Scanpan CTX

Kan modstå høje temperaturer
Det simple design tillader stegepanden at passe ind i ethvert hjem, og det kraftfulde materiale giver dig en verdensklasse pande. Scanpan CTX er ovnfast helt op til 260 grader, og den giver dermed en dejlig alsidighed når det kommer til madlavningen. Scanpan CTX er en stegepande med hele 5 forskellige lag med individuelle funktioner, der er beregnet til at give den bedst mulige madlavningsoplevelse. Kernen er af aluminium, som er en god varmefordeler og -leder.

Kvalitet siden 1956
Scanpan CTX er produceret på Djursland – her har Scanpan haft højt fokus på innovation og kvalitet helt fra 1956. Scanpan CTX er en serie kendt for slidstærk non-stick belægning, og så er produkterne beregnet til at kunne tåle stål- og metalredskaber uden at tage skade. Scanpan CTX er den perfekte pande til ethvert køkken, og takket være dens alsidighed kan den være en dejlig hjælp til større selskaber eller til at lære børn at lave mad. Maden har nemlig svært ved at brænde fast, og her er der ikke noget, der hedder ”forkerte redskaber”.

Hvad siger brugere og eksperterne om Scanpan CTX

Panden er dansk produceret og en af de bedste på markedet. Det er derfor ikke overraskende, at Scanpan CTX er testvinder hos PriceRunner, det svenske Kockhuset og Test.se, hvor panden også er topscorer. Panden kan gå direkte i opvaskemaskinen efter brug, og det er noget køberne sætter stor pris på. Forbrugerne har givet den perfekte 5 ud af 5 stjerner hos forhandleren KitchenOne, hvilket vidner om en pande af høj kvalitet, der er velegnet til hverdagens udfordringer.

Fordele

 • Non-stick køkkengrej, som kan vaskes i opvaskemaskinen
 • Og som kan bruges med metal redskaber
 • Bliver ikke ridset eller slidt
 • Opvarmes jævnt
Ulemper

 • En smule tung

Forbrugsguidens vurdering

Scanpan CTX stegepanden er et godt valg for familier med børn. Den er non-stick, så den kan vaskes i opvaskemaskinen og bruges med metalredskaber uden at blive ridset eller slidt. Den varmer også jævnt op, hvilket gør madlavningen nemmere og hurtigere. Stegepanden er dog en smule tung.

Specifikationer
Belægningen er ekstra slidstærk
Nem at håndtere med letvægt
Kan fås i 5 forskellige størrelser (20, 24, 26, 28 og 32 cm)
Virker på alle varmekilder
Kan vaskes i opvaskemaskinen
Kan kommes i ovnen op til 260 grader


Jamie Oliver Everyday SS – anerkendte kokkeredskaber til hverdagen

Bedste non stick stegepande med varmeindikator

 • 4.6 ud af 5 stjerner på Amazon.com

 

Som navnet antyder er panden her beregnet til hverdagen og hver dag. Med en flot pande i rustfrit stål og med thermo-spot er der ikke meget, man kan klage over – og med den pris, panden kan fås til, ville det også være næsten uforskammet. Titanium non-stick overflade hjælper selv den mest klodsede kok med at redde aftensmaden, og du kan nemmere spare på fedtstoffer i madlavningen. Pandens belægning sørger for, at din mad ikke brænder på, og så gør det også rengøringen meget lettere.

 • Thermo-spot
 • Vaskemaskinesikker
 • Kan modstå metalredskaber

En detaljeret gennemgang af Jamie Oliver Everyday SS

Sandsynligheden for, at du har set Jamie Olivers pander i diverse butikker er ret stor. Køkkenprodukterne er udviklet i samarbejde med firmaet Tefal, og panderne skal hjælpe hverdagskokken med at fremskaffe de bedste resultater.

Jamie Oliver Every Day SS har en bund i 3 lag, der skal fordele varmen bedst muligt. Rustfrit stål er et meget holdbart materiale, og det er velegnet til køkkenredskaber. Alle panderne i serien er beregnede til at blive brugt i hverdagen, og derfor skal de også være lette at have med at gøre.

Ligesom andre pander er thermo-spot-teknologien beregnet til at vise dig, hvornår panden har nået den ideelle temperatur, men som altid kan du sagtens putte råvarerne på før. Den modstandsdygtige pande kan klare lidt af hvert, og hvis du holder dig til at vaske den op i hånden, skal den nok kunne forblive et nyttigt redskab for dig mange år frem.

Hvad siger brugere og eksperterne om Jamie Oliver Every Day SS

Jamie Oliver Every Day SS følger hos PriceRunner lige i hælene på Scanpan CTX, der er sidens testvinder. Panden her er nemlig landet på 2.-pladsen. Lidt længere, men stadig rigtig flot, står den på Testat.nu, der har givet panden en 4.-plads på deres liste. Den almene forbruger har givet stegepanden en samlet bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Amazon, et resultat fra over 300 anmeldelser.

Fordele

 • THERMO-SPOT
 • Nem at håndtere
 • Kan bruges på alle typer komfurer
Ulemper

 • Bør rengøres forsigtigt (beskadiget belægning kan frigive kemikalier)

Forbrugsguidens vurdering

Jamie Oliver Everyday SS stegepanden er et produkt af højeste kvalitet med mange fordele. 

Stegepanden tilbyder kvalitetsmaterialer og er nem at rengøre. Panden skal dog rengøres nænsomt og må ikke overophedes. Dette kan beskadige panden, og beskadiget belægning kan frigive skadelige kemikalier i maden. Thermo Sport funktionen er dog med til at sikre, at du ikke overopheder panden og derved maden. På den måde sparer panden også energi og sikrer holdbarhed, hvilket gør, at vi mener denne er den bedste pande med varmeindikator.

Specifikationer
Fås i 3 forskellige størrelser (24, 26 og 28 cm)
Beregnet til hverdagskokken


Tescoma 26 cm – højkvalitets non-stick stegepande

Stegepande med 3D-belægning

Tescoma stegepande 26 cm

Når du alligevel skal have fat i en ny stegepande, så find en god én fra start. Tescomas stegepande med 3D-belægning er et unikt køkkenredskab udviklet af producenten selv, så du får noget nyt og hidtil uset. 

 • Tescoma-udviklet 3D-belægning
 • Det er muligt at bruge metalredskaber på stegepanden uden at skade belægningen
 • Stegepanden findes i størrelser fra 20 til 28 cm

Det skal du vide, før du køber en Tescoma stegepande på 26 cm

Unik 3D-Belægning
Den unikke 3D-belægning, som kendetegner denne Tescoma stegepande, er designet af producenten selv og gør både panden holdbar og robust. Det betyder, at du kan vaske den i maskine, men også at metalredskaber ikke skader den. Så skal du ikke bekymre dig for meget over forsigtighed, og du kan fokusere på at udvikle dine kulinariske egenskaber med ro i sindet og panden i godt behold.

Stegepande i forskellige størrelser
Et godt udvalg af stegepander er altid rart, og Tescomas stegepande med 3D-belægning kan fås i 4 forskellige størrelser. På den måde kan du samle stegepander, du er fortrolig med, og som alle kan komme i opvaskemaskinen, men som også kan bruges til forskellige formål. Størrelserne spænder fra 20-28 centimeter, så du altid kan finde én, der passer din opskrift.

Typer af komfur
Tescomas stegepande på 26 cm kan bruges på alle varmekilder, så du skal ikke bekymre dig om, om du har gas- eller induktionskomfur. Det sagt skal du stadig være opmærksom på, at høje temperaturer kan forme selv de mest robuste stegepander, og at ikke alle stegepander håndterer et skift mellem forskellige komfurtyper særlig godt.

Fordele

 • Varmeresistent
 • Stegepanden kan benyttes på alle varmeoverflader
 • Kan maskinvaskes
 • Leveres i flot gaveæske
Ulemper

 • Knap så god til simreretter

Forbrugsguidens vurdering

Stegepanden fra Tescoma er et godt produkt, der har mange fordele. Den er varmebestandig, så den kan bruges på alle varmeflader uden problemer. Derudover kan stegepanden vaskes i opvaskemaskinen, hvilket gør den meget nem at rengøre.

Stegepanden kommer også i en flot gaveæske, hvilket gør den til en perfekte gave til en særlig person du holder af. Stegepandens ulempe er dog, at den ikke er lige så god til simreretter som nogle af de andre produkter, der findes på markedet. På trods af denne ulempe mener vi stadig, at Tescoma Stegepanden er en af de bedste pander, der findes på markedet i øjeblikket.

Specifikationer
Diameter: 26 cm
3D-belægning
Kan bruges i ovnen


Tescoma 24 cm – smart stegepande med aftageligt håndtag

Stegepande med aftageligt håndtag

Tescoma stegepande 24 cm

Opbevaring er noget af det vigtigste i små hjem, men dét er stegepander ikke altid gode til at tage hensyn til. Tescomas stegepande med et aftageligt håndtag ændrer på dét. Som én af de eneste på markedet får du en gylden mulighed for at omorganisere dit køkken, så du får plads til mere. Stegepanden er desuden stødt af aluminium, hvilket gør den robust.

 • Én af markedets første stegepander med mulighed for et aftageligt håndtag
 • Lavet af robust, støbt aluminium
 • Passer til gas-, elektrisk- og varmluftsovn

Det skal du vide, før du køber en Tescoma stegepande på 24 cm

Plads til mere
Tescomas stegepande på 24 cm er én af markedets første stegepander med mulighed for at tage håndtaget af. Det er en innovativ funktion, som gør stegepanden nem at opbevare, også i et køkken, der allerede er klemt for plads. Til dig, der bor i en lille lejlighed eller et rækkehus, er det en sand livredder.

En praktisk stegepande
Det er ikke kun det aftagelige håndtag, der gør Tescoma stegepande 24 cm til et godt valg. Selvom stegepanden ikke tåler vask i opvaskemaskine, gør non-stick belægningen den nem at vaske af med varmt vand, og med den rustfri stålbund og 5 års garanti, skal du ikke bekymre dig om noget i et godt stykke tid. Nyd madlavningen med god ro i maven og fokuser på det, der er vigtigt.

Komfur- og ovntype
I køkkenet, især i de små, er det vigtigt at have redskaber, der kan bruges på mere end én måde. Tescomas stegepande med aftageligt håndtag kan benyttes på flere forskellige varmetyper (dog ikke på én gang). Dét gælder både komfur og ovn af forskellige typer, så du kan udforske den kulinariske verden og dine madkundskaber uden de store bekymringer.

Fordele

 • Non-stick belægning
 • Bund af rustfrit stål
 • Praktisk
 • 5 års garanti
Ulemper

 • Kan ikke vaskes i maskine

Forbrugsguidens vurdering

Hvis du savner en stegepande, der frigiver lidt mere plads i skuffen, synes vi, at du skal overveje Tescomas stegepande på 24 cm. Ud over de 5 års garanti, så er stegepandens aftagelige håndtag det perfekte valg til den trange plads, så du kan få alting til at passe sammen i skabene og skufferne. Non-stick belægningen og den rustfri stålbund gør også stegepanden praktisk, så den ikke bare er smart, men også funktionel og praktisk. Den eneste ulempe er, at panden ikke har godt af (som så mange andre pander heller ikke har), at blive vasket i maskinen. 

Specifikationer
Diameter: 24 centimeter
Materiale: støbt aluminium


Scanpan Classic – non-stick stegepande med livstidsgaranti

Stegepande i letvægtsdesign

 • Nomineret til “bedste stegepande” hos T3.com

 

Scanpan Classic stegepanden er til folk, der ønsker perfekt varmefordeling på deres pander. Den patenterede keramiske non stick belægning sikrer, at din mad aldrig klæber fast til panden, og den jævne varmefordeling betyder, at din mad tilberedes jævnt hver gang.

 • Holdbart design
 • Fedt-fri stegning
 • Kompatibel med både el og gas komfur

En detaljeret gennemgang af Scanpan Classic Stegepande

Miljøvenlig og kan tåle metalredskaber
Scanpan Classic Stegepande har en lidt mindre kapacitet end flere af konkurrenterne, men denne kommer stadig med en diameter på 28 centimeter. Stegepanden tilbyder et holdbart design, hvor håndtaget er påsat med et patenteret låsningssystem, som ikke bruger skruer eller nitter. Dette sikrer, at håndtaget ikke bliver løst med tiden.

Keramisk titanium-belægning
Den titanium-keramiske belægning tilbyder fedtfri stegning. Stegepanden er kompatibel med elektrisk og gas komfur, men virker ikke med alle varmekilder, da den ikke virker med induktion. Hav også in mente, at, hvis belægningen bliver beskadiget, så kan det medføre udslip af uønskede kemikalier. Så undgå høje temperaturer (>200 grader celsius), hurtig opvarmning og nedkøling. Dette vil også være med til at forlænge levetiden af panden.

Hvad siger eksperterne om Scanpan Classic Stegepande

Scanpan Classic Stegepande er som nævnt blevet testet af det britiske teknologimagasin T3.com, som nominerer denne model til at være en af de 13 bedste på markedet. Kortfattet opsummeres den med følgende bemærkninger: ”Lightweight, non stick, and good-looking to boot”. Eksperterne har rigtig mange roser til overs for dette produkt, og de går derfor blandt andet på, at den har et flot udseende og en lav vægt. Det forklares, at den lave vægt gør den ideel til især pandekager, og den føles ”light as a feather”.

Herudover kommenterer eksperterne, at den er meget let at håndtere, og dens ”stay cool” håndtag ser både flot ud, og så brænder man sig ikke. T3.com nævner kun et enkelt minus – nemlig prisen, som de synes er noget høj.

Fordele

 • Letvægt
 • Kan bruges i ovnen
 • Livstidsgaranti
Ulemper

 • Håndtaget har begrænset holdbarhed
 • Ikke brugbar på induktionskomfurer

Forbrugsguidens vurdering

Scanpan Classic stegepanden gør det muligt at lave mad med mindre eller slet ingen fedtstof. Den kommer med god garanti, så du er sikker på, at dit køb holder. Der er dog en negativ faktor – den kan ikke bruges på induktionskomfurer. Hvis du har andre typer komfurer vil panden dog være noget, som du bruger på daglig basis. 

Specifikationer
Diameter: 28 cm
Flot og enkel
Redskaber af metal kan anvendes
Keramisk titaniums-belægning


EVA Trio stegepande – klassisk design kombineret med høj ydeevne

Bedste non stick stegepande i budgetklassen

EVA Trio Stegepande – 73/100 i score af Tænk i stor stegepande test

Produktet er perfekt til forbrugere, der sætter pris på elegant design og dansk håndværk af høj kvalitet. Stegepanden kan udstilles i køkkenet som et vægophæng eller opbevares i skabet sammen med dine gryder.

 • Elegant dansk design
 • Poleret rustfrit stål
 • Kan bruges på alle varmekilder

En detaljeret gennemgang af EVA Trio Stegepande

Dansk klassiker til god pris
EVA Trio Stegepande er en dansk klassiker inden for køkkenudstyr, og denne variant har en høj kapacitet på 28 centimeter. Den er fremstillet i højglanspoleret rustfrit stål, som både gør den rigtig stærk og robust samt giver et virkelig elegant og stilfuldt udtryk i en lys sølvfarve. Prisen er budgetvenlig og lav, og dermed får man rigtig meget for pengene. Bunden er udstyret med en keramisk non stick-belægning, der gør, at mad og madrester ikke så let sætter sig fast eller brænder på. Derudover giver belægningen en lettere opvask og sikrer, at den kan tåle meget høje temperaturer – faktisk helt op til 400 grader.

Høj grad af modstandsdygtighed
EVA Trio Stegepande er derfor ovnfast og passer både til komfurer med el, gas og induktion. Som en bonus for rengøringen tåler den tillige opvaskemaskine. Slidstyrken er meget høj, og panden er skabt til at blive brugt hver dag. Den rustfrie fremstilling gør også, at rust ikke bider på og ødelægger udseende og funktionalitet.

Hvad siger kunderne om EVA Trio Stegepande

Eva Trio stegepanden vurderes til 4,7/5 stjerner på Google Shopping baseret på 95+ anmeldelser. Kunderne fremhæver særligt stegepandens evne til at varme jævnt over hele panden, samt at den er let at rengøre selv ved tørstegning.
Enkelte kunder nævner dog at belægningen godt kan blive lidt misfarvet efter at være en tur i opvaskemaskinen.

Fordele

 • Hurtig og optimal varme distribution
 • Slip-light keramisk belægning
 • Kan blive brugt på alle typer af komfurer
 • Såvel som i ovnen
 • Stegepandens ILAG Slip-Light keramiske belægning kan holde til op til 400 grader.
Ulemper

 • Kan ikke vaskes i opvaskemaskinen

Forbrugsguidens vurdering

EVA Trio stegepanden er et godt valg for alle, der leder efter en billig og holdbar stegepande. Panden fordeler varmen hurtigt og jævnt, hvilket gør den perfekt til tilberedning af en række forskellige retter.
Den keramiske belægning gør stegepanden sikker at bruge på alle typer kogeplader samt i ovnen op til 400 grader. Stegepanden kan dog ikke vaskes i opvaskemaskinen, men for de fleste mennesker er det at vaske op i hånden ikke en dealbreaker.

Specifikationer
Diameter: 28 cm
Klassisk Eva Trio-design
Flot i højglanspoleret rustfrit stål
Budgetvenlig
Med non stick-belægning


Eva Trio Ceramic Coating – dansk designet non stick stegepande

 • Nem at rengøre

 

Eva Trio Ceramic Coating

Det vigtigste argument for stegepanden er, at håndtaget er fremstillet af et ikke varmeledende metal. Panden er derfor perfekt til dem, der ønsker at tilberede kød med en perfekt skorpe, da du kan stege ved høje temperaturer uden at skulle bekymre dig om at blive brændt.

 • Keramisk non-stick belægning
 • Håndtag af ikke varmeledende metal
 • Fremstillet i højglanspoleret rustfrit stål

En detaljeret gennemgang af Eva Trio Ceramic Coating

Eva Trio Ceramic Coating er ikke bare dansk design, det er også godt design. Med sin non-stick belægning er panden nem at have med at gøre, og takket være den keramiske belægning kan panden klare temperaturer helt op til næsten 400 grader. Det gør den ideel til for eksempel at stege kød – de høje temperaturer tillader nemlig, at stegeskorpen bliver så god som mulig.

Eva Trio Ceramic Coating er udført i højglanspoleret 18/10 rustfrit stål, et materiale af den højeste kvalitet, der sikrer modstandsdygtighed mod rust. Desuden bidrager det til en slidstærk overflade af imponerende kvalitet, og panden bliver meget nemmere at rengøre.

Kan anvendes på alle varmekilder
Eva Trio Ceramic Coating er en stegepande, der kan vaskes i opvaskemaskinen og er også sikker at bruge på alle varmekilder, herunder induktion. Med sit design vil den passe fint ind i ethvert moderne køkken.

Hvad siger kunderne om Eva Trio Ceramic Coating

Eva Trio Ceramic Coating stegepanden er godt vurderet på Google Shopping, hvor den bedømmes til 4,6/5 stjerner baseret på 100+ anmeldelser. Kunderne fremhæver særligt at de er glade for panden kan gå i ovnen, samt at varmefordelingen i panden er rigtig god. De mener særligt de får meget værdi for pengene.
Af ulemper nævner enkelte kunder at belægningen nemt ridses selv ved brug af træ- eller plast grydeskeer.

Fordele

 • Keramisk belægning som kan holde til op til 400 grader
 • Modstandsdygtig overfor rust
 • Kan blive brugt på alle former for komfurer inklusiv induktion
 • Varmer hurtigt op
 • Nem at rengøre
Ulemper

 • Ikke så modstandsdygtig mod skrammer

Forbrugsguidens vurdering

Eva Trio stegepanden er et produkt af god kvalitet, som har flere fordele, f.eks. den rustbestandige keramiske belægning og det faktum, at den kan bruges i ovnen. Panden varmes også hurtigt op og er nem at rengøre. Det eneste minus er, at stegepanden er lidt følsom over for ridser. Selv med den lille ulempe i mente, ville denne dansk designet stegepande være en fin tilføjelse til ethvert køkken.

Specifikationer
Diameter: 28 cm
Virker på induktion
Kan komme i opvaskemaskinen
Stålfarvet
Lavet af rustfrit stål


WMF PermaDur Premium – god varme distribution og nem rengøring

 • 4,6/5 stjerner baseret på 49+ anmeldelser på Google Shopping

WMF PermaDur Premium – bedømt som ”god” af Tænk i test, der anskuer den bedste stegepande

WMF PermaDur Premium stegepanden er til folk, der ønsker en tysk produceret pande af høj kvalitet. Diameteren på 28 centimeter er perfekt til at lave måltider til hele familien. Non-stick belægningen gør det nemt at lave mad uden at du skal bekymre dig om, at maden klistrer fast til panden. Det varmebestandige håndtag betyder, at du sikkert kan flytte panden fra komfuret til ovnen.

 • Produceret i Tyskland
 • Håndtaget er varmeresistant
 • Slidstærk belægning

En detaljeret gennemgang af WMF PermaDur Premium

Triple Layer non stick og kan anvendes til alle typer af komfurer
WMF PermaDur Premium er skabt af det verdenskendte WMF, der fremstiller køkkenprodukter af høj kvalitet. Denne variant kommer i en god størrelse med en diameter på 28 centimeter, og dermed kan man tilberede store portioner ad gangen. Fremstillet i Tyskland med aluminium, som effektivt spreder varmen.

Lav mad med mindre fedt
Panden er flot og enkel i et simpelt design og bør især fremhæves for at være kompatibel med alle typer af komfurer – det gælder både induktion, el og gas. Herudover er den udstyret med den unikke Triple Layer PermaDur-belægning, som tjener flere formål: Blandt andet er der behov for mindre fedtstof, og mad og madrester brænder ikke så let på, mens rengøringen bliver lettere.
Modellen tåler derudover tilberedning i ovn op til 70 grader, og men den tåler ikke opvask i maskine.

Hvad siger kunderne om WMF PermaDur Premium

Kunderne er særligt begejstrede over WMF PermaDur Premium stegepanden, hvilket afspejler sig i Google Shopping vurderingen. Stegepanden er her vurderet til 4,6/5 stjerner baseret på 50+ anmeldelser.

Kunderne fremhæver særligt pandens gode kvalitet, samt den effektive non-stick belægning. Selv efter brug flere gange, så oplever de ikke at non-stick belægningen bliver ringere, hvilket ofte ses på mange andre pander.

Af negative aspekter, så fremhæver enkelte kunder at panden er tung, samt at der godt kan gå lang tid før panden bliver varm.

Fordele

 • Nem at rengøre
 • God varme distribution
 • Gode stegeresultater
Ulemper

 • Begrænset brug i ovnen

Forbrugsguidens vurdering

WMF PermaDur Premium stegepanden er en glimrende tilføjelse til ethvert køkken. Panden er nem at rengøre, og varmefordelingen er fremragende, hvilket resulterer i gode stegeresultater. Stegepanden kan dog kun bruges i ovnen op til en bestemt temperatur, så husk det, hvis du leder efter en stegepande til alle formål.

Udvalgte specifikationer:
Diameter: 28 cm
Enkel og flot
Kvalitetsmærke
Triple Layer non stick
Kan anvendes til komfurer med el, gas eller induktion


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
ONYX
Læs mere om brugernes erfaringer med ONYX Wok Pande hos Onyxcookware.dk.
Læs mere om brugernes erfaringer med ONYX Stegepande hos Onyxcookware.dk
Læs mere om brugernes erfaringer med ONYX Sauterpande hos Onyxcookware.dk

Expertreviews.co.uk
Expertreviews.co.uk er et britisk testmagasin, der hovedsagelig tester elektroniske forbrugerprodukter, som den almindelige forbruger har brug for i hverdagen. I denne omgang har Expertreviews.co.uk foretaget en test for at finde frem til den bedste stegepande på markedet, og modellen Tefal Extra Junior indgår i denne test. Du kan læse testen i fuld længde hos Expertreviews.co.uk.
T3.com
T3.com er et britisk teknologimagasin, der skriver artikler om nyheder og trends inden for den teknologiske verden. Det inkluderer også tests af forskellige elektroniske produkter, og her gælder det en test af stegepander af de bedste non stick-varianter på markedet. Modellen Scanpan Classic Stegepande er inkluderet i denne test. Du kan læse mere om testen hos T3.com.
Imerco

Imerco er med 160 butikker både Danmark og Skandinaviens største isenkramkæde, på trods af at de kun opererer i Danmark. Imerco startede tilbage i 1928, og er kun vokset derfra.

Imerco gør det muligt for deres kunder at anmelde produkter på en nem og overskuelig måde. Vi har brugt deres anmeldelse af Eva Trio stegepanden i vores oversigt. Vær opmærksom på, at der hele tiden kommer nye anmeldelser til, som forbrugerne køber og anmelder produkterne.

Du kan se anmeldelserne her 

PriceRunner

PriceRunner er en side, der siden sin start i 1999 har sammenlignet priser på mange forskellige produkter, så du kan få det bedst mulige. De tjener penge ved at sætte annoncer på siden, men de er altid markeret tydeligt, så du ikke er i tvivl. Med over 153 medarbejdere bliver alting dobbelttjekket, så du virkelig kan regne med, at du finder den bedst mulige pris.

Vi har henvist til PriceRunner af flere omgange, men hver gang har der været refereret til den samme artikel – en test af 11 stegepander. Bemærk at PriceRunners liste opdateres med jævne mellemrum.

Testen er opdateret den: 24. februar 2021
Du kan se testen her 

The Telegraph

The Telegraph er et prisvindende multimediemagasin, der har eksisteret siden 1855. Det er det sidste britiske dagblad i traditionel broadsheet-format, og de udgiver artikler om mange forskellige ting. Du kan holde dig opdateret på de seneste nyheder, finans, teknologi, rejser eller kultur – eller du kan læse om de bedste stegepander på markedet.

Herunder kan du finde den artikel, vi i løbet af listen har henvist til. Her bliver de bedste stegepander testet og anmeldt; fra smedejern til non-stick og rustfrit stål. Artiklen gennemgår 8 forskellige stegepander, men indeholder også mange nyttige informationer om de forskellige typer.

Anmeldelsen er opdatere den: 12. februar 2021
Du kan se anmeldelsen her 

Warenvergleich.de

Warenvergleich har at gøre med alt indenfor isenkræmmer, elektronik og hjemmet. Det tyske firma linker til onlinebutikker og partnere for at tjene deres penge, men anmeldelser og bedømmelser er ikke påvirket udefra.

På listen herunder har de testet de 16 bedste stegepander i 2021. Bemærk at siden er på tysk, men kan oversættes ved hjælp af Google Translate oppe i URL-feltet. 

Anmeldelsen er opdateret den: 9. april 2021
Du kan se anmeldelsen her 

Kockhuset.se

Kockhuset kalder på sin hjemmeside sig selv for ”en vidensportal for kokke”. Med en bred vifte af guides, tips, tests og rådgivning er det sidens formål at dele ud af erfaring og viden, så alle kan blive bedre til at lave mad og får det bedste udstyr.

De har testet og anmeldt de 5 bedste stegepander i 2021 og rangeret dem, så det er nemt at forstå. Hjemmesiden er på svensk, men den kan oversættes via Google Translate oppe i URL-feltet.

Du kan se testen her

Kockhuset.se har lavet indtil flere lister, hvor du kan læse om de bedste gryder og stegepander. Løbende er alle produkterne fint rangeret med tydelige overskrifter. De kårer både Bedst i test, og et udsnit af selve anmeldelsen.

Se deres test af de bedste sauterpander her
Se deres test af de bedste gryder her
Se deres test af de bedste stegepander her

Test.se

Test.se er en svensk side, der har sat sig for at finde de bedste stegepander i 2021. Siden bryster sig af at levere de svar, du har brug for, helt gratis, og tjener deres penge via annonceringlinks. Det vil altså sige, at anmeldelser og bedømmelser er helt upåvirkede af udefrakommende, og siden tjener penge, når du klikker videres via diverse links.

Testen er opdateret den: 3. marts 2021
Du kan se testen her 

Test.se har lavet en række artikler om stegepander og gryder, der skal hjælpe dig med at træffe det bedst mulige valg. De er alle opstillede på samme måde, så du nemt og overskueligt kan finde rundt på siden og læse om det produkt, du er mest interesseret i.

Testen er opdateret den: 3. marts 2021
Se deres test af stegepander her

Testen er opdateret den: 3. marts 2021
Se deres test af de bedste sauterpander her

Testen er opdateret den: 22. september 2020
Se alle deres testvindere her

Listen er udgivet den: 16. maj 2019
Se deres liste over de bedste studentergaver her

Koekkenunivers.dk

Koekkenunivers.dk har fokus på alt det, der gør køkkenet bedre og sjovere at arbejde i. De laver nyheder om spændende ingredienser, opskrifter og udstyr, og de laver også anmeldelser af produkter.

Du kan hos Koekkenunivers.dk finde en test af de 7 bedste stegepander i 2021, rangeret og sat op så de er så nemme at overskue som muligt. De er bedømt på flere kriterier som funktionalitet, design og holdbarhed.

Testen er fra den: 4, marts 2021
Du kan se testen her 

ProduktExperter

Svenske ProduktExperter gør sig i lidt af hvert, men de fokuserer i særdeleshed på hjemmet og dets goder. På deres hjemmeside kan du læse en artikel om de 5 bedste stegepander – men artikel indeholder så meget mere. Du kan nemlig lære mere om, hvordan du bedst muligt passer på dine redskaber, og hvad du skal huske ved de enkelte materialer.

Anmeldelsen er opdateret den: 8. marts 2021
Du kan se anmeldelsen her 

Mandens.dk

Mandens.dk er en hobbyside, der dækker alt fra bolig til biler til grooming. Siden bliver løbende opdateret med nyheder og er gratis at bruge.

Deres anmeldelse af de 7 bedste stegepander er en reklamefinansieret tekst – det betyder, at siden tjener penge på klik pr. link. Selve anmeldelserne er altså uafhængige, og du er sikret en objektiv bedømmelse.

Du kan se anmeldelsen her 

Which.co.uk

Which.co.uk er forbrugermesteren i Storbritannien – siden arbejder nemlig ikke med et fokus på at skabe profit, men på at researche og lave godt kvalitetsarbejde, der kan hjælpe forbrugeren. Deres anmeldelser og artikler er udelukkende skrevet af fuldtidsansatte professionelle, og firmaets primære indtægt kommer gennem medlemskaber – så er du nemlig sikret objektive artikler hver gang.

Which.co.uk har anmeldt de bedste non stick stegepander, og hver pande er nem og overskuelig at læse om. Der er blevet anmeldt flere produkter og firmaer, så du kan få et bredere overblik.

Anmeldelsen er udført den: 12. april 2021
Du kan se anmeldelsen her

Which.co.uk har testet de bedste non stick stegepander med kendte mærker som Tefal og Le Creuset inkluderet. Anmeldelserne er overskuelige og lette sat op, så du kan læse det mest nødvendige om hver enkelte stegepande – det kræver nemlig abonnement at lære mere.

Anmeldelsen er udført: Den 30. juni 2021
Du kan se anmeldelsen her

Glamourmagazine.co.uk

Glamourmagazine.co.uk lyder måske ikke som et sted, hvor man finder anmeldelser af stegepander. Magasinet bestræber sig på at give tips til, hvordan du lever dit mest glamourøse og stilfulde liv.

Men et stilfuldt liv kommer også med god mad og lækre redskaber. Derfor har magasinet anmeldt de 11 bedste non stick stegepander, så du kan få den bedste hjælp i køkkenet til at lave stilfuld og lækker mad. Læs deres anmeldelser, der er sat op med kun de mest nødvendige informationer, så du kun få det, du har brug for, herunder.

Anmeldelsen er udført den: 3. februar 2021
Du kan se anmeldelsen her

Goodhousekeeping.com

Goodhousekeeping.com er et engelsk magasin med alt fra rejser og livsstil til konkurrencer og opskrifter. Du kan finde lidt af hvert og endda blive medlem af siden, der er målrettet den moderne husejer – og især har fokus på kvinder.

Deres anmeldelse af Tefal Intuition stegepanden er simpel, og dog omfattende. Du får alle de informationer, du har brug for, og kan lære mere om selve stegepanden på en nem og overskuelig måde.

Anmeldelsen er udført den: 22. maj 2018
Du kan se anmeldelsen her 

Testat.nu

Endnu en svensk anmelderside: testat.nu har siden 2017 være en uafhængig service, der bestræber sig på at oplyse forbrugerne og finde frem til de bedste produkter, så du kan træffe det bedste valg fra starten. Med kilder, tests og anmeldelser dækker de så mange baser som muligt, og takket være deres uafhængighed lader Testat.nu sig ikke veje af producenter.

Testat.nu har kigget på stegepander bedst i test, men i artiklen kan du læse om meget mere. Du kan lære om pandernes materialer, og selve anmeldelserne er korte og overskuelige. Hvis du vil lære mere om dem, kan du læse hele artiklen – men du kan også fokusere på anmeldelserne.

Bemærk at Testat.nu er en svensk hjemmeside. Hvis du ikke kan læse svensk, kan du oversætte den via Google Translate oppe i URL-feltet.

Du kan se anmeldelsen her 

Testat.nu har lavet en række artikler om gryder og pander. De starter alle med en ganske nem indholdsfortegnelse efter introduktionen, så du let kan finde info om et specifikt produkt eller læse det hele fra starten.

Se deres test af de bedste sauterpander her
Se deres test af de bedste gryder og pander her
Se deres test af de bedste stegepander her

Amazon

Amazon er verdens største onlinebutik, og her kan du købe alt hvad hjertet begærer – uanset hvor mærkværdigt det så er. Siden tillader kunder fra hele verden at handle de samme produkter og anmelde dem, og ofte kan du finde anmeldelser op i tusindtallet. På den måde kan du få det bedste overblik over, hvad den almene forbruger faktisk synes om produktet.

Vi har henvist til Amazon i forbindelse med Jamie Oliver Everyday SS. Forbrugerne kan give både en bedømmelse og stjerner ud af 5, og mange forbrugere bruger denne funktion aktivt. Derfor vil anmeldelserne også løbende blive opdateret.

Du kan se anmeldelserne her

Bedst-i-test.nu

Best i Test sammensætter testvindere fra hundredvis af andre websider, både danske og internationale, så du kan få den bedste samlede bedømmelse af de forskellige produkter. Produkterne bedømmes i forskellige kategorier, så du kan finde den bedste til prisen, den generelt bedste eller noget helt andet, alt efter hvad dit behov er.

Bedst i Test dækker alle sine baser – lige fra starten informerer de om, hvordan de bedømmer stegepanderne, og du skal ikke være i tvivl om noget som helst, mens du læser igennem. De har desuden sørget for en nem og overskuelig indholdsfortegnelse, så du ikke skal bruge mere tid på siden end du har lyst til. Sidst linker de desuden, ligesom vi, til de kilder, de har brugt. Du kan også læse meget mere om holdbarhed, madlavning og andre nyttige ting, når du læser deres artikel.

Du kan se anmeldelsen her 

Andre relevante artikler

Hvis du er ferm i et køkken og godt kan lide at lave mad, så er en en god kniv essentielt. Du kan derfor gøre nytte af vores japanske knive test-guide, hvori vi giver dig en masse gode bud på, hvilken kniv du skal bruge.

Hvis du er blevet nysgerrig efter andet køkkenudstyr, som kan øge alsidigheden i køkkenet, så kan du også overveje at læse Forbrugsguidens test af sous vide. Her kan du se de bedste sous vide apparater samt finde viden om, hvordan du får de bedste madlavningsresultater.


Tidligere anmeldte produkter – Nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Tefal Intuition

Fremragende non-stick egenskaber

Tefal Intuition

Tefal Intuition er både stilfuld og brugervenlig, og det er en uvurderlig partner i køkkenet. Det er ikke helt nyt at have en pande med en temperatursensor, men det er i den grad en hjælp. Du kan se, hvornår panden er helt varmet op – men du kan sagtens komme maden på inden da.

 • 18/10 Premium rustfrit stål
 • Temperatur sensor
 • Titanium belægning

En detaljeret gennemgang af Tefal Intuition

Premium rustfrit stål
Ligesom Eva Trio Ceramic Coating er panden fra Tefal lavet af 18/10 premium rustfrit stål. Det forlænger levetiden og gør den stærk. Indvendigt har Tefal Intuition en holdbar, non-stick titaniumbelægning.

Panden er meget billig i forhold til andre pander af samme kvalitet, og det er et godt køb som indflyttergave. Den kan holde længe og er perfekt til dem, der ikke har behovet for noget prangende. Af design er Tefal Intuition nemlig simpel og diskret, men de smarte funktioner gør op for det med den ekstra hjælp, der kommer ved madlavningen.

Tåler at komme i ovnen
De resterende komponenter i gryden er fremstillet af rustfrit stål, som er utroligt stærkt og forlænger stegepandens levetid. Stegepandens materialer gør, at den kan tåle en tur i ovnen, men kun op til 260 grader. Den er også holdbar nok til at tåle brug i opvaskemaskinen.

Hvad siger  eksperterne om Tefal Intuition

Tefal Intuition har fået en rigtig god anmeldelse med på vejen fra både Which.co.uk og Glamourmagazine.co.uk, tæt fulgt af en score på 95 ud af 100 hos goodhousekeeping.com. Der er altså en bred enighed om, at panden både er af godt og flot design, og at den er praktisk at arbejde med.

Fordele

 • Korresions-resistent
 • Mærke og varme resistent
 • Lige varmefordeling
 • Kan bruges på alle komfurtyper inklusiv induktion
 • Thermospot teknologi som lyser rødt
Ulemper

 • Håndtaget bliver varmt

Forbrugsguidens vurdering

Tefal Intuition stegepanden er et godt valg for alle, der leder efter en billig og holdbar løsning. Panden er udstyret med korrosionsbestandige materialer, jævn varmefordeling og kan bruges på alle komfurtyper. Den eneste ulempe er, at håndtaget bliver varmt, så vær forsigtig, når du bruger den. Alt i alt er Tefal Intuition stegepanden et ideelt valg for dem, der ønsker et prisvenligt og pålideligt produkt.

Udvalgte specifikationer:
Diameter: 28 cm
18/10 rustfrit stål


Circulon Ultimum

Fantastisk værdi for pengene

 

Outlet section for .dk

 

 

Circulon Ultimum er en praktisk stegepande, der kan rengøres i opvaskemaskinen og har tredobbelt non-stick belægning. Den er lettere, end man skulle tro, og fordi håndtaget er hult, bliver det ikke så hurtigt varmt. Panden har, ud over sin belægning, en non-stick bølgestruktur i sin bund – på den måde kan du sikre dig, at din mad ikke sætter sig fast.

Ligesom Tefal Intuition har Circulon Ultimum også nået Glamourmagazine.co.uk’s liste over de 11 bedste non stick stegepander – forskellen er, at Circulon Ultimum er blevet kåret som testvinder. Hos the Telegraph er stegepanden kommet på en 6.-plads.

Derfor anbefaler vi Circulon Ultimum

Panden er, modsat mange andre, lige på grænsen til at være en gryde, men det gør det kun nemmere at stege ting, der har eller skal have tilsat en del væske. Circulon Ultimum kan bruges til alle varmekilder, inklusiv ovn op til 240 grader.

Pander fra Circulon Ultimum har livstidsgaranti, men har nogle enkelte undtagelser. Panden kan rengøres i opvaskemaskinen, men i dagligdagen bør du vaske den i hånden – på den måde holder non-stick belægningen længere.

Circulon Ultimum er lavet af smedet aluminium, hvilket gør den stærk og robust, men også lettere end mange andre. Det er et rigtig godt produkt at have i køkkenet.

Udvalgte specifikationer:

Kan fås i 3 forskellige størrelser (20, 25 og 30 cm)
Kan bruges til alle varmekilder


Tefal Extra Junior

✅ Bedst i test hos Expertreviews.co.uk 

Tefal Extra Junior – bedst i test hos Expertreviews.co.uk 

 

Tefal Extra Junior har været inkluderet i en større stegepande test udført af det store britiske testmagasin Expertreviews.co.uk, som løbende tester forskellige forbrugerprodukter til hjemmet. I denne omgang er 8 af de bedste pander på markedet blevet afprøvet og vurderet ud fra specifikke parametre. Her er tale om modeller fra forskellige mærker og prisklasser, og hver især er de blevet testet og bedømt ud fra parametre såsom pris, design, funktionalitet, anvendelighed, kvalitet og features.

Prisvenlig og med unik Thermo Spot Tefal Extra Junior er en flot og enkel stegepande, der forhandles til en rigtig fornuftig pris. Den er budgetvenlig, og det gør den tilgængelig for alle typer af forbrugere. Den er skabt af mærket Tefal, der er kendt for at producere kvalitetsprodukter. Det gælder også for denne variant, der er fremstillet i anodiseret aluminium, hvilket giver en øget tykkelse af overfladen på metaldelene.  Det betyder blandt andet, at den varmer hurtigt op og giver en jævn fordeling af varmen – dermed tilføjer yderkanterne samme mængde varme til fødevarerne som inde i midten.

En detalje, der er værd at fremhæve, er dens Thermo Spot-markering, som selv indikerer, når den optimale temperatur er nået. Herudover findes der en non stick-belægning, som sørger for, at maden ikke så let brænder på eller sætter sig fast, og på grund af denne bliver rengøringen lettere – der er her intet behov for at sætte panden i blød eller skrubbe hårdt for at fjerne snavs. Håndtaget er dertil ergonomisk designet for et godt greb, og diameteren ligger på 30 centimeter. Dermed er kapaciteten høj.

Særdeles gode features, ifølge eksperterne Tefal Extra Junior er blevet testet af de britiske eksperter fra testmagasinet Expertreviews.co.uk, som er meget imponerede. Derfor tildeles den stemplet som testvinder over 7 konkurrenter i testen for at finde den bedste stegepande. Eksperterne har mange roser til overs for denne variant, som først går på den lave pris. Herudover fremhæves også Thermo Spot indikatoren, som selv kan fortælle, når den ideelle stegetemperatur er nået, plus non stick belægningen.

Expertreviews.co.uk påpeger yderligere, at den er ligeså smart udvendig som indvendig med en stærk aluminiums-krop og et håndtag med ergonomisk soft-grip. Derudover roses den høje temperatur-resistenthed, idet den kan tåle varme op til 175 grader. Som en vigtig detalje nævnes, at Tefal Extra Junior er ideel til gas- og el-komfurer, men ikke til induktion.  Al rosen sammenfattes således: ”Despite its bargain price, the Tefal Extra pan is far more than cost-effective”. Denne variant vil være et godt valg, hvis du ønsker en prisvenlig stegepande, der kommer med en intelligent indikator for varme og god varmefordeling.

Udvalgte specifikationer:

Anodiseret aluminium
Jævn fordeling af varme
Hurtig opvarmning
Thermo Spot-indikator


Tefal Expertise 

 • Thermo-spot
 • Ovnvenlig

Tefal Expertise

Derfor anbefaler vi Tefal Expertise
Ligesom Jamie Oliver Everyday SS er Tefal Expertise udviklet af Tefal – men selvom den verdensberømte kok her ikke er inde i billedet, er kvaliteten ikke dalet spor. Med den udstyrede varmeindikator er det nu meget nemmere at tilberede sin mad til perfektion, og fordi panden er let at holde og vaske op, skal du ikke slås med opvasken hver aften. Panden går ikke i opvaskemaskinen, men den er nem at gøre ren alligevel.

Det er den takket være Tefals hidtil stærkeste non-stick belægning. Du kan lave alt fra brød til steaks på panden, og takket være Tefals specialdesignede belægning, der er fuldstændig fri for skadelige stoffer, kan du holde dig sund hele vejen igennem.

Tefal Expertise er topscorer hos T3, der, ligesom Bedst i Test, har sat stegepanden på 2.-pladsen på deres liste. Hos the Telegraph er stegepanden nummer 7 på listen, men ikke desto mindre har den fået en rigtig god anmeldelse. Det samme gør sig gældende på PriceRunner, hvor Tefal Expertise er på 8.-pladsen.

Derfor anbefaler vi Tefal Expertise
Midt på panden er der en varmeindikator, ligesom der er på mange andre af vores listes pander. Den hjælper dig med at vide, hvornår panden har nået sin ideelle temperatur.

Tefal Expertise brander sig ikke som en stegepande, der kan gå i opvaskemaskinen, og det er der en grund til: Selvom en stegepande kan gå i opvaskemaskinen, bør den, hvis den har non-stick belægning, vaskes i hånden. Belægningen kan nemlig blive beskadiget af diverse programmer, og du holder den bedst ved at vaske den op selv.

Både yder- og inderside er belagt med non-stick, så selvom maden sprutter eller spilder, skal den nok blive ren. Panden er dyb, så mere fedtet eller våd madlavning også er muligt, og Tefal Expertise kan også bruges til bagning – den kan nemlig gå i ovnen op til 175 grader.

Fordele

 • Thermospot
 • Tefal tilbyder livstidsgaranti på non-stik belægningen
 • Patenteret fusion teknologi og ny forstærket belægning med titanium
Ulemper

 • Opvarmning tager tid

Udvalgte specifikationer:

Findes i 4 forskellige størrelser (20, 28, 30 og 32 cm – 24 cm er udgået)
Kan bruges i ovn op til 175 grader
Fri for skadelige stoffer i non-stick belægningen


FAQ

Hvilke stegepander er de bedste?
Der er mange forskellige stegepander, hvormed det kan være svært at træffe et endeligt valg. Nogle gode stegepander, som det bestemt er værd at tage et nærmere kig på, er blandt andet stegepanden og wok panden fra ONYX, Greenpan Barcelona stegepanden og ONYX sauterpanden.
Hvad bør jeg være opmærksom på, når jeg skal købe en stegepande?
Når du skal købe en stegepande, så er der selvfølgelig nogle ting, som du skal være opmærksom på. Blandt andet bør du overveje, om panden skal være med non-stick, såvel som om du foretrækker høje eller lave kanter. Dertil kan vægten på stegepanden også være en vigtig faktor.
Hvad er forskellen på en stegepande og en almindelig pande?
Der er ingen forskel på stegepander og almindelige pander – det er præcis den samme ting. Nogle gange bruges ordet ’pande’ til at referere til pander af støbejern, men det er langt fra altid. Dermed er der altså ingen forskel på produkter, som beskrives som henholdsvis stegepande og pande.
Hvilken stegepande bruger Gordon Ramsay?
Gordan Ramsay bruger de såkaldte ScanPan pander. Disse pander er lavet i en enormt høj kvalitet, og så er de lavet med fokus på at kunne holde til det meste. Dertil har de non-stick belægning. Disse pander bruger Ramsay specielt i hans serie ved navn ”MasterClass”.

 

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme