Hvidløgspresser Test 2021 – Testvinder guide af de 5 bedste hvidløgspressere

Senest opdateret den 0

I denne artikel får du et overblik over de 5 bedste hvidløgspressere på markedet.

Det drejer sig om 5 modeller fra forskellige mærker, der alle er inkluderet blandt eksperternes favoritter. 

I denne hvidløgspresser test artikel bliver produkterne gennemgået et for et. Vi starter med at bringe viden om, hvad eksperterne har af plusser og minusser, og herefter beskrives det, hvordan hvert apparat fungerer.

Efter gennemgangen af varianterne i denne hvidløgspresser test artikel bringer vi en liste over de ekspertkilder, vi henviser til, samt links til deres tests. Derefter følger en guide til andre relevante tests og artikler, som du måske vil finde interessante. 

Denne hvidløgspresser test artikel indeholder:
🔸Overblik over de 5 bedste hvidløgspressere på markedet
🔸Gennemgang af hvad eksperterne mener
🔸Yderligere information om hvad apparaterne kan
🔸Gennemgang af diverse tests, som vi har undersøgt og analyseret
🔸En guide til øvrige relevante tests og artikler

Læg mærke til at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne. I stedet samler vi resultaterne af uvildige tests, så du nemt og hurtigt kan få et bedre overblik over de mest velfungerende modeller på markedet.

Hvidløgspresser bedst i test 2021 – Her er de 5 bedste, ifølge eksperterne

Herunder følger en gennemgang af 5 af de bedste hvidløgspressere på markedet. Her findes både testvindere, topscorere, favoritter og øvrige således, at variationen bliver høj. Der vil være noget for enhver pengepung og smag.

Under produktnavnene i de grønne bokse kan man se, hvad eksperterne fremhæver ved hvert apparat, og her vil man også kunne se prissammenligning af de forskellige modeller. På den måde vil man hurtigere og nemmere kunne se, hvor man kan finde de mest favorable priser.


OXO Good Grips Hvidløgspresser

Testvinder hos det norske forbrugermagasin Klikk.no5 ud af 6 stjerner hos det danske ugeblad Familie Journal
4 ud af 5 stjerner hos det danske forbrugermagasin Idenyt
Udnævnt til ”top produkt” hos det tyske testmagasin Test-vergleiche.com
4 ud af 5 stjerner hos det svenske familieblad Icakuriren

OXO Good Grips Hvidløgspresser

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Med24.dk 175,00 175,00 Læs mere
158,00 197,00 Læs mere

 

OXO Good Grips Hvidløgspresser er blevet testet af 5 forskellige hold eksperter, der inkluderer forbrugermagasinerne Klikk.no og Idenyt, ugebladet Familie Journal, testmagasinet Test-vergleiche.com og familiebladet Icakuriren. Alle er meget imponerede, især Klikk.no – derfor er denne hvidløgspresser bedst i test.

Klikk.no skriver nemlig, at den presser rigtig godt og får virkelig meget af kød og saft med ud. Yderligere er den meget let at rengøre, og den ligger rart i hånden. Grebet er fast og dejligt, vurderes det.

Idenyt har ligeså stor ros til produktet, som de giver en karakter på 4 ud af 5. De mener, at her er tale om en gedigen variant, som scorer højt på både rengøringsvenlighed og ergonomi takket være den behagelige gummibelægning på grebet. Dertil er der kun ganske lidt spild, og den lille størrelse til trods kan den rumme mange fed ad gangen. Eksperterne opsummerer oplevelsen således: ”Det er en rigtig god hvidløgspresser, som får en karakter på 4. Den har en stor flade med mange huller, så spildet bliver lille”.

Icakuriren uddeler ligeledes 4 ud af 5 stjerner og forklarer, at den først og fremmest har et virkelig dejligt håndtag, som er rart at holde på. Derudover mener de, at den er let at trykke på med et godt pres, og så føles den stabil og robust. Som en bonus er den let at gøre ren. På den negative side skriver Icakuriren, at den er noget tung og dyr, og så presser den feddet noget groft.

Behageligt non-slip håndtag

OXO Good Grips Hvidløgspresser vil passe fint til den forbruger, der går op i brugervenlighed. Dette produkt er nemlig designet med et meget behageligt non-slip håndtag, som både sikrer et bedre greb, og samtidig sørger det for, at hånden ikke glider under arbejdet.

Hertil kommer modellen i et meget robust materiale: Den er derfor fremstillet i kraftigt zink, som gør den meget holdbar. Derudover betyder den rummelige kurv, at man meget let og hurtigt kan presse selve store fed, uden at der efterlades rester tilbage. Det er også muligt at presse flere fed ad gangen.

Flot design og let rengøring

Der er tænkt over designet på denne hvidløgspresser: Det er både stilfuldt og funktionelt, og blandt andet findes et effektivt hulmønster på bagsiden, som både letter selve presningen og den efterfølgende rengøring.

En indbygget rensebørste gør desuden, at apparatet er meget let at rengøre. Man behøver blot at vende håndtagene for at skubbe eventuelle rester ud gennem hullerne. Endelig kommer varianten til en overkommelig pris, og den tåler rengøring i opvaskemaskine.

Specifikationer ved OXO Good Grips Hvidløgspresser – nøgleoplysninger
🌀Producent: OXO
🌀Type: Hvidløgspresser
🌀Materiale: Zink og silikone
🌀Tåler opvaskemaskine: Ja
🌀Vægt: 366 gram

Fordele ved OXO Good Grips Hvidløgspresser
🔴Testvinder i hvidløgspresser test
🔴Med non-slip håndtag
🔴Flot design
🔴Prisvenlig
🔴Indbygget rensebørste


Rösle 12895 Hvidløgspresser

Udnævnt til ”Bedste byggekvalitet” hos det amerikanske teknologimagasin Techgearlab.com
Testvinder hos det tyske testmagasin Test-vergleiche.com
✅19 ud af 25 point hos det svenske testmagasin Smartson.se
4 ud af 5 stjerner hos det norske forbrugermagasin Klikk.no

Rösle 12895 Hvidløgspresser

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
338,00 338,00 Læs mere
345,00 345,00 Læs mere
449,00 449,00 Læs mere
421,00 460,00 Læs mere

 

Rösle 12895 Hvidløgspresser er blevet testet af fire forskellige hold eksperter, som inkluderer teknologimagasinet Techgearlab.com samt de tre testmagasiner Test-vergleiche.com, Smartson.se og Klikk.no. Eksperterne er alle enige om, at her er tale om et meget velfungerende produkt, og derfor bliver denne hvidløgspresser bedst i test hos Test-vergleiche.com, mens den modtager gode bedømmelser hos de øvrige eksperter.

Techgearlab.com udnævner denne variant til ”Bedste byggekvalitet” og skriver, at den har et virkelig flot design og er meget velbygget. Den presser meget smidigt og let, og det tunge håndtag gør det faktisk lettere at presse feddet. Eksperterne nævner også et par minusser, der blandt andet går på, at den er noget dyr, og den rundede kurv gør det svært at skrabe resterne af det pressede fed af. I alt opsummeres oplevelsen således: ”With its sturdy, stainless steel build and lifetime warranty, it is guaranteed to be a long-lasting press that looks good in your kitchen”.

Ifølge Test-vergleiche.com er denne hvidløgspresser bedst i test, idet den både er meget let at gøre ren, og så efterlades der ikke noget hvidløg i kurven efter brug. Derudover har den et behageligt greb, og den præsterer pålideligt hver gang. Eksperterne opsummerer oplevelsen således: ”The comparison winner in our comparison of garlic presses convinces both in press results and in cleaning”.

Klikk.no er tillige begejstrede, og de fremhæver især, at produktet presser feddene meget effektivt uden at efterlade rester. Hertil gør selve designet med fastgjorte dele, at det er meget let at rengøre kurven. Endelig mener eksperterne, at håndtaget fungerer godt og føles stabilt under arbejdet.

Stærk og solid

Hvis du leder efter en kraftfuld og robust model, der virkelig er skabt til at holde, bør du se nærmere på Rösle 12895 Hvidløgspresser. Denne kommer fra det kendte mærke Rösle, der vidner om kvalitet og styrke, og det gør sig også gældende for denne variant. Den er nemlig skabt i rustfrit stål og med en konstruktion, der giver mange års brug.

Yderligere er der stærk pondus at finde her, for vægten ligger til den høje side med 370 gram. Håndtagene er runde og glatte og en smule tykke, hvilket giver et bedre greb, som er en forudsætning for et let og problemfrit pres.

Med krog til ophæng

Rösle 12895 Hvidløgspresser kommer derudover med et godt pres, der skubber så meget af saften og kødet ud af feddet som muligt. Dette kommer nemt ud gennem hullerne i kurven. Denne kurv er yderligere designet til ikke at opsamle rester fra feddet, hvilket gør rengøringen lettere. Apropos rengøring så tåler dette produkt opvask i maskine, så man slipper for det manuelle arbejde.

Muligheden for maskinopvask gør brugervenligheden lettere, og der findes endnu en detalje, der bidrager til brugervenligheden: Nemlig den lille krog/ring for enden af håndtaget, som man kan anvende til ophæng. Dermed behøver den ikke ligge nede i skuffen og rode rundt.

Specifikationer ved Rösle 12895 Hvidløgspresser – nøgleoplysninger
🌀Producent: Rösle
🌀Type: Hvidløgspresser
🌀Materiale: Rustfrit stål
🌀Tåler opvaskemaskine: Ja
🌀Vægt: 370 gram

Fordele ved Rösle 12895 Hvidløgspresser
🔴Testvinder i hvidløgspresser test
🔴Robust
🔴Af rustfrit stål
🔴Tåler opvask i maskine
🔴Krog til ophæng


Eva Solo Hvidløgspresser

Testvinder hos det danske ugeblad Familie Journal
3 ud af 5 stjerner hos det danske forbrugermagasin Idenyt
3 ud af 5 stjerner hos det svenske boligblad Viivilla.se

Eva Solo Hvidløgspresser

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
199,00 238,00 Læs mere

 

Eva Solo Hvidløgspresser er blevet testet hos tre forskellige hold eksperter, der inkluderer det danske ugeblad Familie Journal, der danske forbrugermagasin Idenyt og det svenske boligblad Viivilla.se. Alle eksperterne er meget begejstrede, især Familie Journal.

Familie Journal er som nævnt meget imponerede over Eva Solo Hvidløgspresser og udnævner den dermed til testvinder i deres hvidløgspresser test. De forklarer, at den får 6 ud af 6 stjerner og er meget effektiv. Den efterlader intet tilbage af feddet efter blot første pres, og så er den designmæssigt noget helt særligt. Det kommenteres ligeledes, at den ligger godt i hånden og er let at gøre ren – derfor er denne hvidløgspresser bedst i test. Dog noteres det, at den er meget dyr.

Det danske forbrugermagasin Idenyt giver 3 ud af 5 stjerner og forklarer, at på den positive side er den utrolig flot at se på, og så ligger den godt i hånden. Den kommer tillige med en presseflade, der kan vippes op. På den negative side mener Idenyt, at den er noget tung og dyr, og så er den svær at gøre ren. Oplevelsen opsummeres således: ”Det er en superflot og smuk hvidløgspresser. Men rengøringsvenligheden efterlader lidt at ønske”.

Et lille kunstværk

Elsker man kunst, arkitektur og æstetik og ønsker det afspejlet i sine forbrugermæssige valg, så vil Eva Solo Hvidløgspresser være et godt valg. Denne er nemlig et helt lille kunstværk i sig selv og vil virkelig fange mange blikke. Den ser helt anderledes ud end andre hvidløgspressere og er udformet som en nærmest dråbeformet presser med en glasskål nedenunder. Udtrykket skal endda indfange silhuetten af netop et hvidløg, hvilket er prikken over i’et, og man kan opbevare sine hvidløg i skålen.

Ud over at være utrolig flot at se på, er den stærk og skabt af de bedste kvaliteter – selve presseren er af rustfrit stål, mens skålen er af mundblæst glas.

Kan komme i opvaskemaskinen

Eva Solo Hvidløgspresser forener det elegante med det funktionelle, for den er tillige fremstillet til at ligge rart i hånden, når der presses fed. Den er brugervenlig og giver et stærkt pres. Eftersom den er så velskabt i både udformning og materialer, så er prisen også herefter. Det betyder, at den ikke er den mest prisvenlige variant på markedet.

Som en ekstra bonus tåler denne model maskinopvask, hvilket fremmer rengøringen og hygiejnen, og så gør det opvasken lettere for forbrugeren.

Specifikationer ved Eva Solo Hvidløgspresser – nøgleoplysninger
🌀Producent: Eva Solo
🌀Type: Hvidløgspresser
🌀Materiale: Rustfrit stål og mundblæst glas
🌀Tåler opvaskemaskine: Ja
🌀Vægt: 344 gram

Fordele ved Eva Solo Hvidløgspresser
🔴Testvinder i hvidløgspresser test
🔴Virkelig flot design
🔴Unik udformning som silhuetten af et hvidløg
🔴Med integreret glasskål til opbevaring
🔴Kan tåle maskinopvask


WMF Profi Plus Hvidløgspresser

Testvinder hos det svenske familieblad Icakuriren

WMF Profi Plus Hvidløgspresser

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
221,00 221,00 Læs mere

 

WMF Profi Plus Hvidløgspresser er blevet testet hos det svenske familie/forbrugerblad Icakuriren i en stor hvidløgspresser test. Eksperterne er meget imponerede over modellen og kårer den til testvinder.

Icakuriren skriver, den har et meget let tryk, hvilket gør den nem at anvende. Dertil presser den rigtig godt, så der kommer meget saft og kød ud, og den føles meget stabil og robust. Eksperterne roser den yderligere for at være let at gøre ren, og så har den små smarte kroge til ophæng – derfor er denne hvidløgspresser bedst i test ifølge eksperterne. Det nævnes også, at den har en aftagelig kurv, som man dog skal passe på med ikke at tabe, og så er den ikke billig.

Eksklusiv i Cromargan-stål

Leder du efter en særdeles effektiv hvidløgspresser, der gerne må være noget af det ypperste, der findes på markedet? Så bør du overveje WMF Profi Plus Hvidløgspresser. Denne model er skabt af det tyske kvalitetsmærke WMF, der producerer en række forskellige køkkenredskaber af meget eksklusiv kvalitet. Prisen er derfor heller ikke lav.

Det gælder også for deres Profi Plus-variant, der er af meget høj kvalitet: Den er fremstillet af det såkaldte Cromargan rustfrie stål (som flere af deres øvrige køkkenredskaber), og dette materiale er skabt til at give en endnu længere holdbarhed end ellers. Cromargan stål er stærkere end det normale rustfrie stål, og så er det designet til at være mere resistent over for ridser og slitage.

Slip for hvidløgslugt

Ud over funktionalitet er et af WMF Profi Plus Hvidløgspressers fokuspunkter design. Dette apparat ser rigtig flot ud og gør op med ideen om, at køkkenredskaber bare skal være brugbare. Denne emmer af stil og elegance, og er man meget glad for æstetik, så vil man kunne finde over 100 øvrige WMF Profi Plus-produkter. De kommer alle i samme flotte stil og med fremstilling i det stærke Cromargan-stål. Udformningen på denne model har derudover en praktisk funktion – den sikrer nemlig, at man ikke får så meget hvidløgssaft på fingrene, så man slipper for den noget gennemtrængende lugt.

Herudover har modellen den store fordel, at den kan tåle at blive rengjort i opvaskemaskine. Det sikrer både en lettere rengøring for forbrugeren, men det giver også et højere niveau af renhed, idet hygiejnen er højere i maskine end i hånden.

Specifikationer ved WMF Profi Plus Hvidløgspresser – nøgleoplysninger
🌀Producent: WMF
🌀Type: Hvidløgspresser
🌀Materiale: Cromargan rustfrit stål
🌀Tåler opvaskemaskine: Ja
🌀Vægt: 335 gram

Fordele ved WMF Profi Plus Hvidløgspresser
🔴Testvinder i hvidløgspresser test
🔴
Det eksklusive valg
🔴
Skabt af Cromargan-stål
🔴
Slipper for hvidløgslugt på fingrene
🔴
Tåler maskinopvask


Westmark Hvidløgspresser

5 ud af 6 stjerner hos det danske ugeblad Familie Journal

Westmark Hvidløgspresser

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
72,00 72,00 Læs mere

 

Westmark Hvidløgspresser har været med i en hvidløgspresser test udført af det danske familieugeblad Familie Journal, hvor 8 forskellige modeller er blevet testet. Dette apparat klarer sig rigtig godt og bliver næsten kåret til hvidløgspresser bedst i test – den får 5 ud af 6 stjerner.

Familie Journal begrunder denne flotte score med, at produktet kun efterlader meget lidt hvidløg tilbage efter presning. Dermed får man en rigtig fin udnyttelse af feddet. Herudover kommenteres det, at den ligger rigtig behageligt i hånden og vejer kun meget lidt. Som et ekstra plus er den meget brugervenlig og derfor let at betjene, og det noteres ligeledes, at den er nem at gøre ren og kommer i et enkelt design.

God kvalitet i aluminium

Westmark Hvidløgspresser vil være et fornuftigt valg, hvis man ønsker en prisvenlig model, der simpelthen bare gør, hvad den skal. Prisen er nemlig meget lav, men derfor er der ikke gået på kompromis med kvaliteten og bygningen.

Den er skabt i stærk tysk stil og er fremstillet af aluminium. Det betyder, at den både vil være slidstærk og robust, men dertil meget let, idet aluminium ikke vejer ret meget. Vægten ligger faktisk kun på 117 gram, hvilket er utrolig lidt. Den er yderligere også meget ”tysk” i udseendet, da der vægtes funktionalitet over kræs – dette produkt har da ikke det mest elegante design.

Brugervenlig og tåler maskinopvask

Westmark Hvidløgspresser er designet til at være let og simpel at bruge. Her er endda sørget for, at man ikke behøver at skære feddet over først – man kan blot lægge det ned i kurven og presse. Den er skabt med store huller, hvor saften og kødet løber ned igennem, når der presses. Mere enkelt bliver det ikke.

Herudover kommer dette produkt med endnu en stor fordel – den tåler opvask i maskine. Det betyder, at man blot kan putte den i opvaskemaskinen efter brug, men foretrækker man manuel rengøring, vil dette også gå let – den er nemlig enkel at gøre ren, idet den er skabt til, at der ikke sætter sig så meget hvidløgsaffald fast. Resterne skylles let ud gennem hullerne.

Specifikationer ved Westmark Hvidløgspresser – nøgleoplysninger
🌀Producent: Westmark
🌀Type: Hvidløgspresser
🌀Materiale: Aluminium
🌀Tåler opvaskemaskine: Ja
🌀Vægt: 117 gram

Fordele ved Westmark Hvidløgspresser
🔴Topscorer i hvidløgspresser test
🔴Prisvenlig
🔴Letvægter
🔴Fremstillet i aluminium
🔴Tåler opvask i maskine


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvidløgspresser bedst i test: Hvilken hvidløgspresser er den bedste?

Der findes mange gode hvidløgspressere på markedet – nogle er simple og andre med mere fokus på design og modernitet. Ønsker du høj kvalitet og et moderne udtryk, kan du overveje WMF Profi Plus Hvidløgspresser, Rösle 12895 Hvidløgspresser eller Eva Solo Hvidløgspresser. Disse er blevet kåret til hvidløgspresser bedst i test og har flotte designs, men ligger i den lidt højere prisklasse.
Er budgettet ikke så stort, kan du overveje Westmark Hvidløgspresser eller OXO Good Grips Hvidløgspresser, der er prisvenlige, men stadig opnår flotte kommentarer i hvidløgspresser test.

🤓 Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg vælger en hvidløgspresser?

Vælg først og fremmest en hvidløgspresser, der er effektiv og presser meget kød og saft ud af feddet. Se med fordel efter et apparat, der er let at gøre rent, og som ligger godt i hånden. Materiale, design og pris kan yderligere spille ind. Kan den gøres ren i opvaskemaskinen, vil det være et klart plus. Du kan også nærstudere, hvad eksperterne mener, når du vælger din nye hvidløgspresser: Bedst i test stemplet vil vidne om, at her er tale om en god variant, men flere af topscorerne har tillige modtaget overvejende positiv kritik.

🤔 Hvad bedømmer eksperterne ud fra i en hvidløgspresser test?

Eksperterne dømmer ud fra forskellige parametre: Det gælder først og fremmest evnerne til at presse så meget ud af feddet, som muligt, men også brugervenlighed, pris, design, rengøring og håndterbarhed. Du kan finde mere information samt links til de eller den hvidløgspresser test, du gerne vil læse mere om, i listen over anvendte kilder.


Hvidløgspresser Test 2021: Disse kilder har vi anvendt

Familie Journal 🇩🇰

Familie Journal er et dansk ugeblad, der har knap 150 år på bagen. Udgives af Aller Medier sammen med en række andre blade og magasiner. Familie Journal har fokus på det nære, familien og det hyggelige med en masse læsestof i form af artikler, features, information, noveller, romaner, opskrifter og guides. I den forbindelse har ugebladet her foretaget en hvidløgspresser test, hvor modellerne OXO Good Grips Hvidløgspresser, Eva Solo Hvidløgspresser og Westmark Hvidløgspresser indgår. Læs hele testen hos Familie Journal.

Icakuriren / Hemtrevligt.se 🇸🇪

Icakuriren er et af Sveriges førende ugeblade med fokus på hjemmet, livsstil og mad. Her findes især mange artikler om madlavning, bagning, helse, livsstil, rejser og tests. I denne omgang har Icakuriren foretaget en hvidløgspresser test, hvor modellerne OXO Good Grips Hvidløgspresser og WMF Profi Plus Hvidløgspresser indgår. Læs mere om testen hos Icakuriren.

Idenyt 🇩🇰

Idenyt var tidligere et postomdelt magasin, der blev sendt til alle husejere i Danmark. Magasinet har fokus på hus og have, og i dag fungerer magasinet som Danmarks største hjemmeside med tips til netop hus, have, mad og gør-det-selv. I den forbindelse har magasinet her foretaget en hvidløgspresser test, hvor modellerne OXO Good Grips Hvidløgspresser og Eva Solo Hvidløgspresser indgår. Læs eksperternes vurderinger af alle varianterne hos Idenyt.dk.

Klikk.no 🇳🇴

Klikk.no er et norsk forbrugermagasin med fokus på tests og viden inden for både motor, bolig, helse, mad og teknologi. De norske eksperter tester derfor forskellige forbrugerprodukter, og her drejer det sig om en hvidløgspresser test. Modellerne OXO Good Grips Hvidløgspresser og Rösle 12895 Hvidløgspresser er inkluderet i denne test. Læs testen i sin helhed hos Klikk.no.

Smartson.se 🇸🇪

Smartson.se er et svensk teknologi-test-magasin, der afprøver og vurderer forskellige forbrugerprodukter. Som forbruger kan man endda blive en del af Smartson.se’s testpanel. Magasinet har her foretaget en hvidløgspresser test, hvor modellen Rösle 12895 Hvidløgspresser indgår. Læs testen i sin helhed hos Smartson.se.

Techgearlab.com 🇺🇸

Techgearlab.com er et amerikansk teknologimagasin, der har fokus på at bringe viden, information, guides, tests og tips af teknologiske forbrugerprodukter til læserne. Det inkluderer både elektroniske forbrugerprodukter til hjemmet og til at tage med på farten. I denne omgang har Techgearlab.com foretaget en test af hvidløgspressere, hvor modellen Rösle 12895 Hvidløgspresser indgår. Læs mere hos Techgearlab.com.

Test-vergleiche.com 🇩🇪

Test-vergleiche.com er et tysk test- og forbrugermagasin, der har fokus på tests af forbrugerprodukter. Formålet er at give læserne den bedste information før køb. Her har de tyske eksperter foretaget en hvidløgspresser test, hvor modellerne OXO Good Grips Hvidløgspresser og Rösle 12895 Hvidløgspresser er inkluderet. Du kan læse mere om testen og produkterne hos Test-vergleiche.com.

Viivilla.se 🇸🇪

Viivilla.se er et svensk forbrugermagasin med fokus på boligejere og deres hjem. Magasinet leverer viden, tips og tests af produkter til både hus og have, og man kan tillige stille spørgsmål til magasinets eksperter. I denne omgang har Viivilla.se foretaget en hvidløgspresser test, hvor modellen Eva Solo Hvidløgspresser indgår. Læs hele testen hos Viivilla.se.


Andre relevante tests og artikler

Vi har i denne artikel set nærmere på hvidløgspressere: Bedst i test, topscorere, favoritter og andre.

Hvis du overvejer at anskaffe dig andre apparater til køkkenet, så kan du måske finde inspiration i andre af vores artikler: Du kan for eksempel læse vores foodprocessor test artikel, hvor vi guider dig til, hvilke modeller der er værd at investere i. En foodprocessor vil være et nærmest uundværligt redskab for den seriøse hjemmekok. Vi guider i artiklen til, hvad du bør vide.

Det kan også være, at du har brug for en mindre maskine til brug bare engang imellem. Her kan du med fordel se nærmere på vores minihakker test artikel, hvor vi gennemgår de bedste minihakkere. Du kan eventuelt i mange tilfælde nøjes med en stavblender, hvis du bare skal have klaret et par få tilberedningsopgaver engang imellem – læs gerne her vores stavblender test artikel.

Fælles for alle ovenstående artikler er, at du både kan se markedets mest velfungerende modeller inden for hver kategori, samt læse om hvad produkterne kan, og se hvad eksperterne mener. Herudover vil du også finde guides, viden og tips, således at du kan finde det bedste apparat og derefter få mest ud af det.