Stavblender test: Se de bedste stavblendere her

1

12 oktober 2017

En stavblender er et fantastisk værktøj i køkkenet og perfekt til når du skal blende, piske eller hakke. Du kan bruge en stavblender til at lave rigtig mange forskellige ting såsom supper, smoothies, flødeskum, mikse ingredienser, purere og meget mere.

Udvalget af stavblendere er stort og det kan ofte være svært at gennemskue, hvilke stavblendere der er de bedste på markedet.

I denne artikel har Forbrugsguiden gennemgået en lang række tests, så du nemt og bekvemt kan få et overblik over, hvilke stavblendere der er blevet kåret som “bedst i test”.

Forbrugsguiden har gennemgået tests fra anerkendte testmagasiner og aviser og samlet dem alle her i artiklen. Nedenfor vil fordelene ved de forskellige testvindere blive gennemgået og nederst i artiklen kan du finde links og kilder til de tests, som vi refererer til.

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.


Bamix Swissline XL stavblender

✅ 6 stjerner hos Gastromand.dk

Bamix Swissline XL rød - Stavblender testvinder

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.149,00 Kr. 0,00 Kr. 1.149,00 Kr. Læs mere
1.149,00 Kr. 0,00 Kr. 1.149,00 Kr. Læs mere
1.199,00 Kr. 0,00 Kr. 1.199,00 Kr. Læs mere
1.309,00 Kr. 0,00 Kr. 1.319,00 Kr. Læs mere
1.459,00 Kr. 0,00 Kr. 1.459,00 Kr. Læs mere

 

Bamix Swissline er en af verdens mest anerkendte mærker, når det kommer til stavblendere.

Bamix Swisline XL er en stavblender af absolut bedste kvalitet, der med schweizisk præcision giver en fantastisk oplevelse i køkkenet. Blenderen er af flere blevet kaldt “verdens bedste stavblender” og du får her en stavblender der kan klare stort set alt.

Bamix Swissline XL er nem at rengøre og næsten umulig at slide op og den har en vurderet levetid på +25 år. Modellen er ligeledes populær blandt professionelle kokke verden over og nedenfor kan du eksempelvis høre kendis kokken Gordon Ramsay fortælle, hvorfor han har brugt Bamix i mere end 18 år.

Bamix Swissline XL kører på 200 Watt, hvilket gør den yderst effektiv. Dens høje ydeevne på op til 18.000 omdrejninger/min gør, at du nemt kan knuse frosne ting, som eksempelvis grøntsager. Ønsker du at lave en lækker smoothie, så knuser den nemt frosne bær og isterninger.

Stavblenderen leveres med bordstander, processor, samt et praktisk bæger med tætsluttende låg som rummer plads til 0,9 liter.

Der medfølger desuden 3 forskellige værktøjer til stavblenderen:

1) En almindelig piskeskive, som kan bruges til at lave flødeskum og lignende
2) En piskeskive med huller i, som kan bruges til eksempelvis dressing og aioli
3) Et multifunktionsblad, som bruges til at knuse isterninger. Dette blad er også perfekt til at lave supper og  smoothies

Bamix Swissline XL fik 6 ud af 6 stjerner i gastromand.dk og siden beskrev stavblenderen som: »Bamix leverer varen og med en kraftig motor og meget høj ydeevne, så pulveriserer den stort set alt du propper den i.«

Nedenfor kan du en kort præsentation af Bamix Swissline XL, som er udarbejdet af Coop:

Hør og se hvorfor, at Gordon Ramsay holder af Bamix:


Bamix Mono Stavblender

✅ Testvinder i Politiken.dk

bamix mono spiral stavblender test

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
864,00 Kr. 0,00 Kr. 864,00 Kr. Læs mere
864,00 Kr. 0,00 Kr. 864,00 Kr. Læs mere
864,00 Kr. 0,00 Kr. 864,00 Kr. Læs mere
999,00 Kr. 0,00 Kr. 999,00 Kr. Læs mere
1.089,00 Kr. 0,00 Kr. 1.089,00 Kr. Læs mere
1.239,00 Kr. 0,00 Kr. 1.239,00 Kr. Læs mere

 

Her får du endnu en blender i topkvalitet fra det anerkendte schweiziske firma Bamix.

Denne stavblender er både handy, utrolig nem at rengøre og kræver ikke meget plads.

Rengøringen foretages ved at holde den nederste del af stavblenderen under vandhanen, så du kan nemt rengøre den på sekunder.

Blenderen har en meget høj ydeevne, hvilket betyder, at den når op til 17.000 omdrejninger/min og derved nemt knuser eksempelvis frosne ting.

Bamix Mono er udstyret med en DC motor (140 Watt), hvilket betyder, at den bruger mindre strøm end mange andre stavblendere, dog uden at gå på kompromis med styrke og kvalitet.

Der medfølger 4 knive samt en kande. Bamix Mono er blevet kåret til testvinder i Politikens stavblender test, hvor maskinen blandt andet blev vurderet på dens evne til at blende grøntsager, blenderens greb, støj og rengøring. Politiken.dk skriver »Det er en rigtig vindermaskine. Den er fantastisk god. Den er nem at betjene, og den purerer rigtig fint«. Her er du altså sikker på at gøre et godt køb og du får en stavblender der holder i + 25 år.


Philips Avance HR1673/90

✅ Vinder af IF Design Award

Philips Avance HR1673-90

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
555,00 Kr. 0,00 Kr. 555,00 Kr. Læs mere
555,00 Kr. 0,00 Kr. 555,00 Kr. Læs mere
555,00 Kr. 0,00 Kr. 555,00 Kr. Læs mere
599,00 Kr. 0,00 Kr. 599,00 Kr. Læs mere

 

Philips Avance er en kraftig stavblender med en effekt på hele 800 Watt. Udover den kraftige motor, så er knivene titanium belagte, hvilket gør dem seks gange hårdere end en almindelig kniv i rustfrit stål. Titanium belægningen og den kraftige motor sørger dermed for, at stavblenderen har en særlig god ydeevne og er ekstra driftssikker.

Knivene har også en særlig optimeret form og det samme har selve blenderhovedet, som er trekantet. Udformningen på knivene og blenderhovedet sørger tilsammen for et mere ensartet resultat og en hurtigere blendning. Knivene sikrer også, at det er muligt at få et ekstra fint at blender resultatet, hvis du ønsker det. Det handler blot om, hvor længe du kører med blenderen.

Stavblenderen betjenes nemt via SpeedTouch-knappen, som er en variabel hastighedsindstilling og turboboost i én knap. Hvis du trykker på knappen mens du bruger blenderen, så øges hastigheden på knivene automatisk. Det er dermed muligt langsomt at øge hastigheden under brug, indtil man har fundet det niveau, som passer bedst til pågældende madlavningsopgave.

De effektive knive og den kraftige motor sørger for, at stavblenderen kan klare stort set alle ingredienser og råvarer. Bølgeformen nederst på blenderhovedet er desuden designet til at undgå sprøjt og stænk under brug. Dette er især nyttigt, hvis du ofte tilbereder supper eller saucer.HR1673_90 turboknap

Grebet på stavblenderen er ergonomisk designet, hvilket sikrer, at du har et godt greb under brug og ikke risikerer, at blenderen pludseligt glider ud af hånden.

Der medfølger desuden flere gode ekstradele til stavblenderen, så modellen spænder meget bredt, hvad angår arbejdsopgaver. Skal man montere eller afmontere en del, eksempelvis piskeriset, så gøres dette nemt med ét enkelt tryk på en knap.

Med Philips Avance HR1673/90 får du en alsidig stavblender, som kan klare stort set alle opgaver. Der er lagt stor vægt på brugervenlighed og effektivitet i designet af både selve stavblenderen samt de tilhørende dele.

Medfølgende tilbehør – alle dele kan vaskes i opvaskemaskinen:
🔵 
XL-hakker på 1000 ml – velegnet til at hakke større mængder kød, urter, ost, løg mv.
🔵 Minihakker
🔵 Piskeris – kan nemt og enkelt monteres/afmonteres med én finger
🔵 Bæger på 1200 ml – med praktisk hældetud og målangivelser

Nedenfor kan du se en kort præsentation af Philips Avance HR1673/90:


Bosch MSM88160

✅ Gode brugeranmeldelser

Bosch MSM88160

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
699,00 Kr. 0,00 Kr. 699,00 Kr. Læs mere
699,00 Kr. 0,00 Kr. 699,00 Kr. Læs mere
977,00 Kr. 0,00 Kr. 977,00 Kr. Læs mere

 

Stavblenderen fra Bosch har endnu ikke indgået i nogle officielle tests, men til gengæld, så har modellen modtaget topkarakterer fra forbrugerne. Markedet for stavblendere er stort, så det er kun udvalgte modeller, der kommer med i de forskellige tests. Det betyder ikke, at de modeller der ikke er testede er ringere – de er blot ikke blevet testet endnu.

Bosch MSM88160 har en kraftfuld motor på 800 Watt, som sikrer en effektiv blendning af selv hårdere råvarer. Motoren er både stillegående og vibrationssvag, så til trods for de mange Watt, så er stavblenderen meget nem at håndtere.

Der er 12 forskellige hastighedsindstillinger på modellen, så man kan nemt tilpasse effekt og hastighed til den type mad, som man tilbereder. Udover de 12 hastighedsindstillinger, så er der også en turbo-knap, hvor man nemt kan øge hastigheden i en kortere periode, imens at stavblenderen kører. Det kræver blot et tryk på en knap, hvorefter at hastigheden vil være øget, så længe man holder knappen inde.

MSM88160 mikserfodMikserfoden er designet i rustfrit stål og med Boschs særlige 4-bladet kniv, QuatroBladePro, hvilket sikrer et ensartet og fint resultat. Inde i selve blenderhovedet er der små runde sektioner som sikrer, at ingredienser blandes effektivt.

Strukturen sørger nemlig for, at ingredienserne føres direkte ned på den roterende kniv. Mikserfoden er også designet til at undgå stænk og sprøjt under brug, så det er nemt at anvende stavblenderen direkte i gryden, hvis man eksempelvis skal lave suppe.

Stavblenderen har et såkalt SoftTouch håndtag og store betjeningsknapper, hvilket sikrer en nem og bekvem håndtering af blenderen. Bosch anvender en særlig patenteret klik-sammenføjning til at montere og afmontere ekstratilbehøret og det er derfor nemt at skifte imellem de forskellige dele. Derudover er blenderen udstyret med en ekstra lang og fleksibel spiralledning, som sørger for ekstra bevægelsesfrihed og komfort.

Blenderfoden og alt tilbehør, undtagen motorenheden, kan vaskes i opvaskemaskinen.

Medfølgende tilbehør:
🔵 
XL hakker – god til friske urter, nødder, løg, kød og ost
🔵 Piskeris i rustfrit stål
🔵 Transparent bæger med måleskala og låg
🔵 2 x låg


Braun MQ300 stavblender

✅ Testvinder i Göteborg Posten
✅ Testvinder Søndagsavisen
✅ Testvinder hos Testfakta

Braun MQ300 en af de bedste stavblendere på markedet

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
299,00 Kr. 0,00 Kr. 299,00 Kr. Læs mere
564,00 Kr. 0,00 Kr. 564,00 Kr. Læs mereMed Braun MQ300 får du en rigtig god stavblender, som samtidig befinder sig i den noget billigere end af prisskalaen, sammenlignet med mange andre stavblendere.

Braun MQ300 har vundet en række tests i forskellige aviser og testmagasiner, hvilket bevidner, at det er muligt at få en rigtig god stavblender til en billig pris. Testfakta vurderede blandt andet maskinens brugervenlighed, støjniveau og blender evne, mens Göteborg Posten kiggede nærmere på blenderens evne til at lave supper, saucer, puréer og mayonnaise. I begge tests fik Braun MQ300 topkarakter.

Søndagsavisen.dk skriver »Hvad angår stavblenderens væsentligste formål – at findele grøntsager og andre madvarer – klarer stavblenderen fra Braun sig bedst, og den indtager også den samlede førsteplads i testen. Foruden at være rigtig god til at blende vinder den på at være nem at håndtere, og den sprøjter ikke under arbejdet.«

Blenderen har aftageligt skaft og dens knive er lavet i rustfrit stål. Den har to hastigheder og stavblenderen leveres med bæger. Samtidig er den dejlig nem at rengøre, hvilket er en stor fordel når man har travlt i køkkenet.

Bemærk venligst, at den præcise testvinder Braun MQ300 er udgået fra produktion og fra producentens side erstattet med Braun MQ325, som er en ny og forbedret udgave af samme model. Vi har derfor opdateret vores prissammenligning, så den viser priser for Braun MQ325.


Bamix Superbox – Kokkens favorit

✅ Testvinder hos TV2 Norge

stavblender testvinder - bamix superbox

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.899,00 Kr. 0,00 Kr. 1.899,00 Kr. Læs mere
1.989,00 Kr. 0,00 Kr. 1.989,00 Kr. Læs mere
1.999,00 Kr. 0,00 Kr. 1.999,00 Kr. Læs mere
2.099,00 Kr. 0,00 Kr. 2.099,00 Kr. Læs mere
2.099,00 Kr. 0,00 Kr. 2.099,00 Kr. Læs mere

 

Bamix Superbox er en kraftig 200 W stavblender, der kan betegnes som den perfekte assistent i køkkenet: den er både kraftfuld og yderst effektiv.

Der medfølger en række forskellige værktøjer til stavblenderen:

1) En almindelig piskeskive, som kan bruges til at lave flødeskum og lignende
2) En piskeskive med huller i, som kan bruges til eksempelvis dressing og aioli
3) Et multifunktionsblad, som bruges til at knuse isterninger. Den er også perfekt til at lave supper og smoothies

Desuden har denne stavblender SliceSy som river, snitter og hakker ekstremt effektivt, hvilket betyder, at du nemt kan lave eksempelvis skiveskårne kartofler og rive grøntsager.
Med SliceSy medfølger to snitteskiver og 3 riveskiver i forskellige størrelser.

Bamix Superbox er produceret i Schweiz, hvor Bamix har produceret køkkenudstyr siden 1954. Bamix superbox er stort set uopslidelig og  nem at rengøre, hvilket er en stor fordel når du har travlt med madlavningen i køkkenet. Bamix er, som tidligere nævnt, også det mærke som rigtig mange professionelle kokke benytter sig af verden over.

Hos TV2 Norge testede to professionelle kokke en række forskellige stavblendere. Her var de begge enige om, at Bamix Mono var testens klare vinder.

Nedenfor kan du se en kort præsentation af Bamix Superbox:


OBH 7705 Stavblender

✅ Kåret som “Bedst til prisen” hos TV2 Norge
✅ 
Testvinder i Søndagsavisen

OBH 7705 - stavblender kåret som bedst til prisen

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
538,00 Kr. 0,00 Kr. 538,00 Kr. Læs mere
538,00 Kr. 0,00 Kr. 538,00 Kr. Læs mere

 

Denne OBH 7705 stavblender er et rigtig fornuftigt køb, hvis du er på udkig efter en billig stavblender, som stadig har meget at byde på. Søndagsavisen kårede blenderen som testvinder baseret på dens primære funktion og præstation: evnen til at findele råvarer. Avisen fremhæver, at blenderen er nem at håndtere og at det ikke sprøjter under arbejdet. Ulempen ved blenderen er dog, at den larmer lidt.

Denne stavblender er på hele 800 watt. Den er udstyret med turbofunktion og trinløs hastighedsregulering. Der medfølger en beholder samt et piskeris og en minihakker.  

Beholderen med låg kan rumme 800 ml. Både blenderstaven, piskeriet, minihakkeren og beholderen tåler maskinopvask.


Braun Multiquick 7 stavblender MQ700

✅ Bedst i Test hos Tænk

Braun Multiquick MQ700 - En af de bedste stavblendere på markedet

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
426,00 Kr. 0,00 Kr. 426,00 Kr. Læs mere
430,00 Kr. 0,00 Kr. 430,00 Kr. Læs mere
649,00 Kr. 0,00 Kr. 649,00 Kr. Læs mere

 

Braun MQ700 stavblender har en kraftig 750 watt motor med Smart Speed-teknologi.
Denne teknologi er revolutionerende, da den gør, at du kan sænke eller øge blenderens kraft, alt efter hvor hårdt du trykker på den. En knap på stavblenderen regulerer hastigheden, så hvis du trykker hårdere på knappen, så øges kraften automatisk.

Selvom denne stavblender er forholdsvis billig, så har den stadig en rigtig god komfort og ydeevne, hvilket er en af grundene til, at den blevet kåret til en af de bedste stavblendere i Tænk.dks stavblender test.

Tænk skriver, at samlet set har Braun MQ700 stavblenderen de bedste blenderegenskaber og at blenderen derfor tager titlen som testvinder.

Stavblenderen er designet ud fra det patenterede Power Bell Techonology design, som giver en god kombination af meget hårde blade udformet i rustfrit stål og samtidig et unikt formet blender hoved, der gør det nemt og effektivt at bruge stavblenderen med kun en hånd.


Multiquick 7 Stavblender MQ 725

✅ Bedst i Test hos Tænk

Braun MQ725 - bedst i test stavblender

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
439,00 Kr. 0,00 Kr. 439,00 Kr. Læs mere
441,00 Kr. 0,00 Kr. 441,00 Kr. Læs mere
441,00 Kr. 0,00 Kr. 441,00 Kr. Læs mere
458,00 Kr. 0,00 Kr. 458,00 Kr. Læs mere
439,00 Kr. 39,00 Kr. 478,00 Kr. Læs mere

 

Denne Braun MQ725 stavblender blev vinder af den stavblender test, som Tænk har fortaget. Tænk testede i alt 34 stavblendere og kårede tre vindere, hvor både Braun MQ700 og Braun MQ725 blev blandt testvinderne. Testen kiggede blandt andet på blender præstation, brugervenlighed, rengøringsvenlighed og her klarede MQ725 sig perfekt.

Der er flere grunde til, at MQ725 modellen blev kåret som testvinder. Ligesom modellen ovenfor, MQ700, har den Smart Speed Control, der gør at du kan øge eller sænke blenderens kraft, ud fra hvor hårdt du trykker på knappen. Hvis du eksempelvis ønsker at øge hastigheden, skal du øge trykket på knappen, hvorefter stavblenderen vil blende kraftigere.

En anden fordel er den patenterede Power Bell Technology, som giver en god kombination af ultra hårde blade udformet i rustfrit stål og et unikt formet blender hoved, som gør det nemt og effektivt at bruge stavblenderen med kun en hånd. Den har et blødt håndtag og ekstra stor hastighedsknap, hvilket gør at den er meget nem at arbejde med.

Der følger også et 600 ml. bæger med blenderen, som er perfekt til at blende forskellige saucer og supper i. Du får også et 350 ml. kompakt hakke-tilbehør bæger, hvor du kan hakke urter og hårde oste på sekunder.

Du får også et anti splash piskeris i rustfri stål, som er perfekt når du vil piske flødeskum eller æggehvider.
Blenderen er også meget nemt at rengøre, hvilket er en fordel som mange sætter stor pris på.

Braun har lavet en undersøgelse som viser, at 99% af deres kunder vil anbefale denne stavblender fra Braun MQ 7 serien til deres venner og bekendte.

Nedenfor kan du se en kort introduktion til Braun MQ700:


KitchenAid Stavblender

✅ Topscorer hos Tænk
✅ Topscorer hos Råd & Rön

Kitchenaid stavblender

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.424,00 Kr. 0,00 Kr. 1.424,00 Kr. Læs mere
1.689,00 Kr. 0,00 Kr. 1.689,00 Kr. Læs mere
1.689,00 Kr. 0,00 Kr. 1.689,00 Kr. Læs mere
1.711,00 Kr. 0,00 Kr. 1.711,00 Kr. Læs mere

 

Stavblenderen fra KitchenAid klarer sig rigtigt godt i test hos både det danske Forbrugermagasin Tænk og det svenske Råd & Rön. Blenderen bliver især rost for sit design, robusthed og brugervenlighed. Til trods for, at stavblenderen kun har en effekt på 180 W, så klarer den sig rigtigt godt i test og placerer sig helt i top hvad angår blenderegnskaber.

Stavblenderen har tre udskiftelige knivsblade og fem hastigheder og er meget alsidig i brug. Den kan både knuse is, skære kød, skumme mælk til kaffen, piske flødeskum og lave smoothies og mayonnaise. Der følger også en del ekstraudstyr med til denne stavblender, blandt andet piskeris, minihakker og blenderkande. Den ekstra lange blenderarm betyder, at du kan bruge blenderen selv i større gryder og skåle, Stavblenderen udmærker sig også i test ved at være at være yderst støjsvag. Stavblenderen fås både i rød, sort og cremefarvet.

Bemærk venligst, at den præcise testvinder er udgået og forhandles ikke længere i Danmark. Ovenstående model er af nyere dato og stort set helt identisk med den gamle model – blot i forbedret udgave.

Nedenfor kan du se en kort præsentation af Kitchenaid Artisan stavblender:


Skal jeg købe en stavblender eller en blender?

Spørgsmålet om hvorvidt det vil være bedst for dig at investere i en stavblender eller en almindelig blender, afhænger af flere faktorer.

Fordelen ved en stavblender er, at den er lille og handy sammenlignet med en blender. Den fylder mindre, er hurtigere at rengøre og er i det hele taget mere “fiks”.
Hvis du skal blende større ting eller mængder, så anbefaler vi at du køber en almindelig blender. En stavblender er perfekt til at blende ting såsom supper, smoothies, flødeskum, purere og mikse ingredienser.

Generelt bør du se en stavblender som en lille hjælper, som nemt og hurtigt kan blende mindre ting, men den kan ikke altid erstatte en almindelig blender.


Mange muligheder med en stavblender

Whiteaway.com har lavet en lille guide, hvori de beskriver nogle af de mange muligheder du har med en stavblender.
En stavblender består af en stav der med roterende knivblade i bunden, som er yderst effektiv til blende mindre mængder af ingredienser.

Whiteaway pointerer i deres guide, at det meget vigtigt at rengøre stavblenderen efter brug, så madrester ikke sætter sig fast. Det anbefales at rengøre stavblenderen i hånden og husk altid at tage strømmen fra, inden du rengører den.

Stavblenderen må ikke være våd, når du er færdig med at rengøre den, så det er vigtigt at huske at tørre den grundigt af efter brug.  


Stavblender Test – Disse tests har vi gennemgået:

Tænk.dk 🇩🇰
Forbrugerrådet Tænk.dk har i 2015 gennemgået 34 stavblendere. Her viser deres resultater, at hverken den billigste eller dyreste stavblender var bedst. Mange af de bedste stavblender lå faktisk i den lavere ende af prisskalaen, hvilket også er tilfældet med de modeller af Braun Multiquick 7, som blev kåret som testvindere.

Dermed var de tre testvindere stavblendere alle af samme producent og i samme produktserie. Det var helt præcist Braun Multiquick 7 MQ700 – Braun Multiquick 7 MQ725 og – Braun Multiquick 7 MQ735 der løb med titlerne som bedste stavblendere.

Tænk´s eksperter havde i testen fokus på blender egenskaber, brugervenlighed, rengøringsvenlighed, kvalitet og støjniveau, som afgørende faktorer da testede stavblenderne.

Du kan læse hele testen her. Bemærk at det kræver betalt medlemskab af Tænk.dk for at læse hele testen.

Gastromand.dk 🇩🇰
Gastromand.dk er Danmarks største online community om gastronomi og køkkengrej for mænd. Hos Gastromand hersker en stor interesse og passion for gastronomi og deres mission er at være Danmarks største og bedste community om mad og drikke – af og for mænd.

De har testen Bamix Swissline 200 som de giver 6 ud af 6 stjerner i deres test.
Du kan læse hele testen gratis her.

Politiken.dk 🇩🇰
Politiken havde besøg af levnedsmiddeltekniker Lone Lysdal fra Karolines Køkken, som testede otte blendere.

Lone Lysdal vurderede stavblenderne efter deres evne til at blende forskellige ting. Hun kiggede blandt andet på deres evne til at blende en grøntsagssupper af kartofler, selleri, porre og gulerødder.

Desuden vurderede hun stavblenderne ud fra hvor gode de var holde på, støjniveau og nemheden ved at rengøre dem.
Du kan læse hele testen her på Politikens hjemmeside.

Sondagsavisen.dk 🇩🇰
Søndagsavisen bragte i 2015 en test baseret på restultater fra det tyske laboratorium SLG, som har testet otte stavblendere til under 500 kroner.

Alle de testede stavblendere fik til opgave at blende 6 forskellige retter. Blandt andet aspargessuppe, grøntsagsjuice og mayonnaise. Derefter bedømte laboratoriet hvor godt slutresultatet var hos de forskellige stavblendere.

Der blev også givet karakterer alt efter hvor let og komfortabel stavblenderne var at bruge, samt deres støjniveau.
Den samlede vinder blev Braun MQ 300. Du kan læse hele testen gratis ved at klikke her.

TV2.no 🇳🇴
De to norske kokke Thomas Kongstad og Paulius Gasparavicius har foretaget en test af 10 forskellige stavblendere. Testens dyreste stavblender, Bamix Deluxe superbox blev testens klare vinder.
Du kan læse hele testen på TV2 Norges hjemmeside ved at klikke her.

Göteborg Posten 🇸🇪
Den svenske avis Göteborg Posten har ligeledes kigget nærmere på testen fra det tyske labaratroium SLG. Du kan læse hele testen på deres hjemmeside ved at klikke her.

Testfakta.se 🇸🇪
Testfakta viser på deres hjemmeside den test som de har bestilt fra det tyske labaratroium SLG. I testen undersøges de 6 forskellige stavblendere, hvor man tester deres evne til at mikse seks forskellige ting. Man har også kigget nærmere på design, støjniveau og kvalitet.  Du kan læse hele testen her

Forbrugeranmeldelser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Markedet for stavblendere er stort, så det er kun udvalgte modeller, der kommer med i de forskellige tests. Det betyder ikke, at de modeller, der ikke er testede, er ringere – de er blot ikke blevet testet endnu. I vores vurdering af forskellige stavblendere, der har Forbrugsguiden derfor også kigget på forbrugernes egne anmeldelser, hos blandt andet Whiteaway.com. Vi har undersøgt, hvad de almindelige forbrugere mener om produkterne, hvilket giver et godt supplement til eksperternes vurderinger.